Ansøgning om tilskud til international cyklecross konkurrence i Marienlyst Parken i Helsingør den 8. og 9. oktober 2016.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansøgning om tilskud til international cyklecross konkurrence i Marienlyst Parken i Helsingør den 8. og 9. oktober 2016."

Transkript

1 Ansøgning om tilskud til international cyklecross konkurrence i Marienlyst Parken i Helsingør den 8. og 9. oktober Scener fra Kronborg UCI Cyclocross Event Carl Sørensen, CK Kronborg (rød hjelm) deltog i juniorløbet med en samlet 7. plads som resultat. Belgieren Jens Vandekinderen vinder herrernes eliteløb. Carl Sørensen, CK Kronborg, fører an i juniorfeltet lige efter starten. Herre elite podiet, 1: Jens Vandenkinderen, Belgien. 2: Simon Andreassen, Danmark. 3: Martin Eriksson, Sverige. modtager hyldest med Hotel Marienlyst og Øresund i baggrunden.

2 Hermed fremsendes på vegne af Cykle Klubben Kronborg nærværende ansøgning om midler kr til afholdelse af international UCI.2-kadagoriseret cyklecross begivenhed. Motivation og Executive Summary I efteråret 2013 fremlagde Danmarks Cykle Unions (DCU s) cyklecross udvalg deres visionsplan frem mod Et af målsætningerne i planen var etablering og afholdelse af internationale cyklecross løb ranked under Union Cycliste Internationale (UCI), hvilket ikke havde været afholdt på dansk jord i en længere årrække. Ved at etablere UCI-løb i Danmark, ville udvalget bl.a. skabe lettere og mere økonomisk overkommelig tilgang for de hjemlige ryttere til de vigtige UCI-points, som benyttes v. seedning og startplacering til de internationale løb, worldcups, EM, VM m.m. Derudover ville man med UCI-løbene skabe bedre og mere sikre løb, til gavn for alle i sporten både børn og unge, veteraner, motionister og eliteryttere. Det fremgik bla. af planen, at der i første omgang skulle etableres ét løb, men fremadrettet skulle endnu et løb og gerne flere aktiviteter igangsættes, med mulighed for over år at opgradere løbene fra laveste kadegori 2 til højere rangerede løb og evt. World Cups afdeling. I vinteren 2013 og 2014 indledtes dialog mellem Cykle Klubben Kronborg og Helsingør Kommunes Eventafdeling om at lægge UCI-løbet i Helsingør. Helsingør Kommune og CKK blev valgt da kommunen allerede havde etablere sig som en særlig cykelvenlig kommune og en god event-samarbejdspartner, og CKK som en aktiv cykleklub med flere dygtige crossryttere i bl.a. ungdoms og juniorklassen, ligesom klubben var en aktiv cykelløbsarrangør med et godt netværk. Kommunen var meget positiv overfor denne mulighed, og de foreslog at løbet blev lagt i Marienlyst Parken, som kommunen ønskede mere fokus omkring. Allerede den 12. oktober 2014 afholdt Cykle Klubben Kronborg i samarbejde med Helsingør Kommune, Post Danmark og Marienlyst Slots Venner det første UCI-cyklecross løb på dansk jord, siden Henrik Djernis i 1993 vandt bronze v. VM i Middelfart. Kronborg UCI Cyclocross Event var dermed en realitet, og med over 150 deltagere fra bl.a. Sverige, Norge, Tyskland og sågar New Zealand, blev der sat deltagerrekord til et dansk cyklecrossløb. At løbet blev en realitet skyldtes ikke mindst velvillig økonomisk støtte fra Helsingør Kommune og Post Danmark, som muliggjorde de nødvendige investeringer i materialer til rute m.v. Derudover ydede kommunens forvaltninger fra vej og park også uvurderlig støtte bl.a. med rådgivning og de nødvendige tilladelser. Igen i 2015 blev successen gentaget, denne gang igen med deltagerrekord på små 170 deltagere.

3 Både i 2014 og -15 har der været interesse fra medierne om eventen, og bl.a. TV2-Lorry har dækket begivenheden, ligesom flere netaviser i cykelsporten, har lavet live streaming, optakts rapporttager m.m. Cyklecross løb med UCI-standard er stærkt afhængig af økonomisk støtte. UCI stiller dels krav til præmiesummen (25.000,- kr. for cat.2-løb med 3 elite-klasser) men også store krav til rutens beskaffenhed, afspærring og sikkerhed, samt bemanding til løbene. Deltagerbetalinger kan derfor ikke alene få budgettet til at løbe rundt, og arrangementer af denne kaliber kan derfor ikke hænge sammen uden indtægter fra sponsorer, kommune m.v. Således har Helsingør Kommune og Post Danmark og flere mindre sponsorer været uundværlige støtter, som har været altafgørende for, at løbet blev en realitet igen i 2015, som en endages begivenhed om søndagen ligesom i Helsingør Kommune har på denne måde styrket sit renomme, som en cykelvenlig kommune. Arrangementet har sammen med en række andre og større cykel- og triathlonbegivenheder som bl.a. Gran Fondo, Post Danmark Rundt, KMD-Ironman m.m. i den grad sat Helsingør på cykellandkortet. Cykelsporten foregår i det offentlige rum og kræver ikke adgang til dyre anlæg eller haller, men er til gengæld afhængig af myndighedernes velvillige indstilling, sådan som det opleves i Helsingør. Udviklingstiltag i 2016 I 2016 vil vi udvikle på Kronborg UCI Cyclocross Event på 2 områder: 1. Arrangementet afholdes som en 2-dages begivenhed, med fuldt løbsprogram lørdag og søndag. 2. Anvendelse af parkens græsareal beliggende mellem Rolfsvej og Hamlets Vænge som teknisk zone, således vi i højere grad imødekommer UCI s regler og forskrifter. Ad. 1: Vi forventer at dette vil trække endnu flere deltagere til fra ind- og udlandet, da man kan spare en rejseudgift. Så at sige betale for 1 løb men få 2 løb. Idet der afholdes fuldt løbsprogram begge dage, vil det betyde indtægter til kommunens hoteller og restaurationer, når deltagere, hjælpere og pårørende, spiser og indkvarterer sig natten over. Se nedenstående beregning. BEREGNING AF INDTÆGTER V. INDKVARTERING. Beror på 2015-tal, hvor 56 ryttere kom fra Fyn/Jylland eller længere væk. 56 ryttere 500 kr. pr/nat 300 kr. mad 200 kr. div kr. ialt Ovenstående tal hviler på en konservativ beregning, da der som nævnt tidligere også vil være hjælpere, mekanikere, pårørende, som også skal indkvarteres. Derudover vil nogle vælge 2 overnatninger, og det reelle tal vil derfor nok være nærmere de kr. Ad. 2: Ved at anvendelse græsarealet er der en mindre risiko for at græsset slides, i forbindelse med større nedbørsmængder, og derfor er der i budgettet og ansøgningen taget højde for udgifter til

4 mulig reetablering. Jeg har i budgettet lagt op til, at et tilskud til denne udgift kan stilles som en garanti, som udbetales, hvis det bliver nødvendigt. Der har dog ikke i hverken 2014 eller -15 været nævneværdig slitage på anlægget, og Vej og Park har ikke haft kommentarer efter den sædvanlige gennemgang efter løbet. Men anvendelsen af græsarealet er en nødvendighed for at undgå anmærkninger i UCI s evalueringsmateriale, så målsætningen om fremadrettet udvikling og opgradering af løbet kan opnås. Herunder fremgår vores ansøgning udspecificeret på en række hovedpunkter. ANSØGNING Afgift til UCI International og danske kommisærer/dommere Opbygning af rute, udgifter til hegn, skilte, kørsel Evt. genopretning, garanti, her budgetsat til. Leje af mobile toiletter samt kommunens mobile scene Forplejning til hjælpere (i alt 60 personer) Startnumre PR Tilskud ansøgt ialt kr kr kr kr kr. Øvrige udgifter forbundet med arrangementet herunder bl.a. præmiepenge, pokaler m.v. i alt ca kr. afholdes med indtægter fra startgebyrer og sponsorer. EVENTPROGRAM 8. oktober Børn og unge (U15 U13 U11) B&U præmie ceremoni Ungdom (U17), H/D Veteraner og Motionister 1100 Ungdom (U17), H/D Veteraner og Motionister præmie ceremoni Børne cross, for alle børn. Gratis og medaljer til alle Børne cross præmie ceremoni UCI Juniors race UCI Junior præmie ceremoni UCI Womens elite race UCI Women elite præmie ceremoni UCI Mens elite race. 16h15 16h30 UCI Men elite præmie ceremony. Presse konference. Alle 9 podium vinnere fra UCI-races forventes af deltage.

5 9. oktober Børn og unge (U15 U13 U11) B&U præmie ceremoni Ungdom (U17), H/D Veteraner og Motionister 1100 Ungdom (U17), H/D Veteraner og Motionister præmie ceremoni Børne cross, for alle born. Gratis og medaljer til alle 1200 Børne cross præmie ceremoni UCI Juniors race UCI Junior præmie ceremoni UCI Womens elite race UCI Women elite præmie ceremoni UCI Mens elite race. 16h15 16h30 UCI Men elite præmie ceremony. Presse konference. Alle 9 podium vindere fra UCI-løbene forventes af deltage. Fremtiden I efteråret 2015 her der været uformel dialog mellem arrangørerne af Kronborg UCI-cross, Stockholm UCI-cross og Norske cyklecrossløbs arrangører om at lave en nordisk cross serie/cup/tour. Samtidig med dette er det nordiske samarbejde blandt de nordiske landes cykleforbund blevet styrket, og der er netop stor fokus på, at der etableres eventsamarbejder mellem de nordiske lande. Kronborg UCI Cyclocross Event vil derfor med stor sandsynlighed blive en del af et sådant samarbejde måske allerede i Efterskrift Arrangementet har været en afgørende faktor for den væsentlig større standart til danske cross løb, hvilket er til glæde for både bredden af crossrytter, men også for den internationale rytter, som skal ud og konkurrere i udlandet. Cyklecrossen har oplevet stor tilgang til porten på alle niveauer lige fra B&U, motion, veteran til elite og både blandt mænd og kvinder. Selvom Kronborg UCI Cyclocross Event er en begivenhed med internationalt format, henvender løbet sig også til både børn og unge, veteraner og motionisterne i sporten. I 2015 deltog 43 veteraner (fra 40+ år til over 70+ år), 23 børn og 23 motionister. Det er det unikke ved cykelsporten at man kan køre løb næsten side om side med sine helte og på de store baner, hvor eliten også kører. Det er de oplevelser Kronborg UCI Cyclocross Event, Helsingør Kommune og sponsorer er med til at skabe. Henrik Sørensen Racemanager/Kronborg UCI Cyclecross Event Cykle Klubben Kronborg

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn

Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Projekt beskrivelse Vedrørende ansøgning til Cyclocross Tårn Viborg Cycling Dokumentet opdateret: 25-02-2015 14:05:00 Indholdsfortegnelse: 1. Formål med ansøgning...2 2. Viborg Cycling (baggrund)...2 3.

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015

ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 ANSØGNING OM TILSKUD TIL AFVIKLING AF UCI WORLD CYCLING TOUR COPENHAGEN GRAN FONDO 2015 Ansøgningsbeløb: 500.000 DKR Danmarks Cykle Union Side 1 af 6 UCI World Cycling Tour Copenhagen Gran Fondo 2015 Copenhagen

Læs mere

Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015

Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Eventvurdering UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2015 Danmarks Cykel Union (DCU) ønsker at fortsætte arbejdet og afviklingen

Læs mere

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget

Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Præsentation af Dameudvalget 2016 Ambitioner, fokusområder og info om udvalget Af Dameudvalget, ved Tina Dideriksen 2016 ambitioner Damudvalget ønsker at rekruttere to medlemmer til udvalget gerne fra

Læs mere

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2013 Arrangementet arrangeres efter UCI s reglement for BMX med følgende ændringer og tillæg. Arrangørlandet skal fremsende nyt Nordisk reglement

Læs mere

Klub information Revideret 16/2 2017

Klub information Revideret 16/2 2017 Klub information Revideret 16/2 2017 Kontingentsatser for distriktets klubber Distrikt Jylland-Fyn 2017: Basisklub: Kr. 1.000,-. (Basisklub kontingent opkræves af DCU i 2017) Sportsklub: Kr. 4.500,-. *

Læs mere

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens?

FAQ. Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? FAQ Hvad er en Basis-, Sports- og Eliteklub? Hvad er en Motionslicens? Hvad er en Konkurrencelicens? Indholdsfortegnelse Vejledning til DCU s klubstruktur og licenssystem Danmarks Cykle Unions klubstruktur...

Læs mere

VISION 2016 VI CYKLER ALLE

VISION 2016 VI CYKLER ALLE Holstebro Cykle Club af 1960 Banetoften 22, 7500 Holstebro www.holstebro.cc 15. januar 2014 VISION 2016 VI CYKLER ALLE Cykling er en motionsform og en sport der er i stor udvikling. Holstebro Cykle Club

Læs mere

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr.

Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena 13-04-2015. Sagsnr. KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Eventvurdering af World Cup Copenhagen 2017-2019 World Cup Dressur og Ridebanespringning i Royal Arena Med World Cup Copenhagen ønsker ansøger at afvikle et World Cup kvalifikationsstævne

Læs mere

Bilag 1 - eventvurdering (UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2013)

Bilag 1 - eventvurdering (UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2013) KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Bilag 1 - eventvurdering (UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2013) Wonderful Copenhagen (WOCO), Den Internationale Cykelunion

Læs mere

Dobbelt startgebyr + servicegebyr. Kr. 15,- DCU. + Kr. 22,- Distrikt = Kr. 37,- pr. rytter. Kr. 15,- DCU. + Kr. 22,- Distrikt = Kr. 37,- pr.

Dobbelt startgebyr + servicegebyr. Kr. 15,- DCU. + Kr. 22,- Distrikt = Kr. 37,- pr. rytter. Kr. 15,- DCU. + Kr. 22,- Distrikt = Kr. 37,- pr. Startpenge og distriktsafregning 2017; Endagsløb landevej (linjeløb, tempoløb, gadeløb o. lign): Klasse: A-klassen med service A-klassen uden service Senior/Junior klasser JF Startgebyr Kr. 95,- + kr.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt

Bestyrelsesmøde. Punkt 3 Administrationen 3.1 Status (orientering) HJJ er i dialog med landstræner for MTB mhp. at få en ansættelseskontrakt Referat Bestyrelsesmøde Tid: Søndag 6. november 2016 kl. 08.30-10.00 Sted: Scandic Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens Deltagere: Allan Eg (AE), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus

Læs mere

Startpenge og distriktsafregning 2019; Endagsløb landevej (linjeløb, tempoløb, gadeløb o. lign):

Startpenge og distriktsafregning 2019; Endagsløb landevej (linjeløb, tempoløb, gadeløb o. lign): Startpenge og distriktsafregning 2019; Endagsløb landevej (linjeløb, tempoløb, gadeløb o. lign): Klasse: JF Max Startgebyr: SJ Max Startgebyr: A MED service Kr. 140,- Kr. 140,- + 30,- neutral Eftertilmelding

Læs mere

Velkommen til Nordisk Mesterskab 2011

Velkommen til Nordisk Mesterskab 2011 Velkommen til Nordisk Mesterskab 2011 Dragon BMX klub byder hermed velkommen til Nordisk Mesterskab 2011. Det er en stor fornøjelse for Dragon BMX klub at kunne invitere til Nordisk Mesterskab og Nordisk

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere

Cykle Klubben Kronborg UCI Cyclocross Festival. Helsingør, Danmark. 8. oktober Technical Guide UCI C2

Cykle Klubben Kronborg UCI Cyclocross Festival. Helsingør, Danmark. 8. oktober Technical Guide UCI C2 Cykle Klubben Kronborg UCI Cyclocross Festival Helsingør, Danmark 8. oktober 2017 Technical Guide UCI C2 Organisation Name: CK Kronborg Cyclingevents Commettee Adress: Cykle Klubben Kronborg, Gefionsvej

Læs mere

Eftertilmelding: (Tilladt) Dobbelt startgebyr + servicegebyr. Kr. 15,- DCU. + Kr. 22,- Distrikt = Kr. 37,- pr. rytter. Kr.

Eftertilmelding: (Tilladt) Dobbelt startgebyr + servicegebyr. Kr. 15,- DCU. + Kr. 22,- Distrikt = Kr. 37,- pr. rytter. Kr. Startpenge og distriktsafregning 2017; Endagsløb landevej (linjeløb, tempoløb, gadeløb o. lign): Klasse: A-klassen med service A-klassen uden service Senior/Junior klasser JF Startgebyr Kr. 95,- + kr.

Læs mere

Eventvurdering af UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2014

Eventvurdering af UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2014 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Bilag 1 Eventvurdering af UCI World Cycling Tour - Copenhagen Gran Fondo 2014 Wonderful Copenhagen (WOCO), Den Internationale Cykelunion

Læs mere

Faktaark vedr. kontingent, startpenge, distriktsafregning og præmier

Faktaark vedr. kontingent, startpenge, distriktsafregning og præmier Faktaark vedr. kontingent, startpenge, distriktsafregning og præmier Kontingentsatser for klubber Jylland/Fyn 2018 Basisklub: Kr. 1.000,- Sportsklub: Kr. 4.500,- * Eliteklub: Kr. 6.000,- ** * 1.500,- af

Læs mere

09-06-2015. Eventvurdering Velothon Copenhagen 2016. Sagsnr. 2015-0111599. Link til ansøgning. Dokumentnr. 2015-0111599-6

09-06-2015. Eventvurdering Velothon Copenhagen 2016. Sagsnr. 2015-0111599. Link til ansøgning. Dokumentnr. 2015-0111599-6 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Velothon Copenhagen 2016 Link til ansøgning Velothon er et ungt og international cykelløbs-koncept. Målet er at skabe

Læs mere

VM STAFETTEN RUDERSDAL

VM STAFETTEN RUDERSDAL VM STAFETTEN RUDERSDAL CYKLING FOR ALLE SLIDE BAGGRUNDEN Cykling i Danmark anno 205 Mødet med Borgmester Jens Ive VM 20 og aktivering af VM Ruten Ønsket om Ruderdals eget store cykelevent Cykling i Rudersdal

Læs mere

Vejledning til Sport Event Denmarks budgetskabelon

Vejledning til Sport Event Denmarks budgetskabelon Vejledning til Sport Event Denmarks budgetskabelon Hvad er formålet med denne budgetskabelon? Alle ansøgninger til Sport Event Denmark om støtte til events skal vedlægges et budget. Til dette formål kan

Læs mere

Referat for ekstraordinært møde Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget

Referat for ekstraordinært møde Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat for ekstraordinært møde Sundheds-, Idræts- og : Mandag den 05. september 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:15 Sluttidspunkt: Kl. 16:40 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Jens

Læs mere

Teknisk håndbog til DM 2015

Teknisk håndbog til DM 2015 Teknisk håndbog til DM 2015 Artikel 1 Organisation Danmarksmesterskaberne i landevejscykling 2015 arrangeres af CK Djurs. Løbet køres under iagttagelse af DCU s samt UCI s reglement samt nedenstående bemærkninger

Læs mere

Technical Guide for National BMX Cup 2019

Technical Guide for National BMX Cup 2019 Technical Guide for National BMX Cup 2019 Indholdsfortegnelse 1. Generel information... 3 2. Løbsansvarlige... 3 3. Baner & Datoer... 3 4. Tilmelding, Klasser & Registrering... 4 5. Regler & Løbsformat...

Læs mere

Ansøgning om DCU licens

Ansøgning om DCU licens . Danmarks Cykle Unions licenssystem CyklingDanmark.dk - Se vejledning og spørgsmål/svar til licenssystemet her. Ansøgning om DCU licens Fornavn *: Efternavn *: Hovedadresse *: Postnr./by * Telefon * Email

Læs mere

Af den samlede eventudgift på 12,7 mio. kr. søges Københavns Kommune om et tilskud på 1,0 mio. kr.

Af den samlede eventudgift på 12,7 mio. kr. søges Københavns Kommune om et tilskud på 1,0 mio. kr. NOTAT Eventvurdering Copenhagen International Halfmarathon 2015 På baggrund af erfaringer fra værtskabet for det nyligt afholdte VM i Halvmaraton, ønsker Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Sport Event

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019

Referat. Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Referat Bestyrelsesmøde i Danmarks Cykle Union 19. januar 2019 Tid Lørdag den 19. januar 2019 kl. 17.00 Sted HUSET, Middelfart Deltagere Henrik Jess Jensen (HJJ), Lars Kaspersen (LK), Jakob Knudsen (JK),

Læs mere

Ud over rampen med eventkommunikation

Ud over rampen med eventkommunikation Ud over rampen med eventkommunikation Agenda 1 Om Sport Event Denmark 2 Cases: UCI Bike City & VM ½ maraton 3 Opsamling Regeringen Dansk idræt Nationalt: Arrangører/byer Rådgivning/Viden/Penge Internationalt:

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer

ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer ANSØGNINGSSKEMA Puljen for større kultur- og idrætsarrangementer Foreningens/institutionens navn Projektets navn Projekts formål og idé Varde Cykelklub Kasserer Aase Hansen Skovløbervænget 47, 680 Varde

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Team Roskilde Junior

Team Roskilde Junior Team Roskilde Junior Et dansk juniorteam som skaber bemærkelsesværdige resultater nationalt og internationalt If my mind can conceive it, and my heart can believe it - then I can achieve it. Muhammad Ali

Læs mere

Special Olympics Idrætsfestival 2018

Special Olympics Idrætsfestival 2018 Special Olympics Idrætsfestival 2018 Helsingør Kommune som værtsby for Special Olympics Idrætsfestival 2018 21-10-2014 Idræts- og Fritidskoordinator Jens Højberg Baggrund: Helsingør Kommune har gennem

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Ansøgning om DM 2015, Rønde

Ansøgning om DM 2015, Rønde Ansøgning om DM 2015, Rønde Opløbsstrækningen set fra toppen af Rønde Hovedgade Arrangør CK Djurs Indholdsfortegnelse Ansøgning Ruter Logistik Løbsudvalg Budget Hvorfor DM i Rønde? Ansøgning om DM 2015

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

Spektrum Odder Cup april 2014 Odder Svømmehal

Spektrum Odder Cup april 2014 Odder Svømmehal Spektrum Odder Cup 2014 25. 27. april 2014 Odder Svømmehal Spektrum Odder Cup 2014 Odder Svømmeklub inviterer endnu engang til Spektrum Odder Cup i Odder Svømmehal. Odder Svømmeklub er stolte af at skulle

Læs mere

TOUREN PÅ TOUR 2014 STØRRE, SJOVERE OG BEDRE

TOUREN PÅ TOUR 2014 STØRRE, SJOVERE OG BEDRE TOUREN PÅ TOUR 2014 STØRRE, SJOVERE OG BEDRE INDSÆT VIDEO 06.02.2014 TV 2 VIL MEGET MERE END BARE SENDE TDF - Og hele Danmark skal med TOUREN PÅ TOUR 5. 27. JULI 23 DAGE Primetime flytter i sommerferien

Læs mere

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning.

I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision, og der kommer meget mere TV dækning. Bliv en del af succesen Støt Hillerød G.I. Bordtennis koncept www.hgibordtennis.dk Velkommen til Hillerød G.I. Bordtennis I den kommende sæson spiller Michael Maze og Finn Tugwell i den danske elitedivision,

Læs mere

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere.

den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Topdeltagelse med flere danske, norske og svenske landsholdssvømmere. tildegrafisk.dk den 25. - 27. september Kom og få en svømmeoplevelse ud over det sædvanlige... Bedste præsentation efter Finas pointtabel: Svøm stærkt og vind... 1. 5.000 kr. / 2. 3.000 kr. / 3. 2.000

Læs mere

REFERAT. Godkendelse af dagorden

REFERAT. Godkendelse af dagorden REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Lørdag d. 10. januar 2015, kl. 10.00-15.00 Sted: Hotel Medi, Ikast (Rådhusstræde 8, 7430 Ikast) Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på?

SK modtager gerne forslag til justeringer af løbsstruktur, som kan drøftes på klublederseminar 2015. Findes der en løsning vi ikke har fået øje på? Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 8-2015 Mødedato: den 14. oktober 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO), Johnny Winther (JOW) og Lotte Filsø (LF) Ikke til stede: Referent: LO Dato:

Læs mere

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015.

Eventen har været afviklet siden 2010 og har udviklet sig til verdens største IRONMAN triatlonfestival med mere end 9.000 tilmeldte i 2015. Bilag 4. Eventvurdering - Ironman Copenhagen 2016 Link til ansøgningen IRONMAN Copenhagen er en triatlonfestival, der består af tre dage (torsdag, fredag og lørdag) med motionstriatlon, 4:18:4 (400 meter

Læs mere

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj

FARUM CUP 2016 FARUM SVØMMEKLUB. inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. To stævner i ét. 29. april 1. maj FARUM CUP 2016 Et senior/junior-stævne og et årgangsstævne Alle discipliner og distancer tilbydes El-tid og LiveTiming 29. april 1. maj Pengepræmier Præmier for nye stævnerekorder FARUM SVØMMEKLUB inviterer

Læs mere

TOUREN PÅ TOUR 2014 STØRRE, SJOVERE OG BEDRE

TOUREN PÅ TOUR 2014 STØRRE, SJOVERE OG BEDRE TOUREN PÅ TOUR 2014 STØRRE, SJOVERE OG BEDRE INDSÆT VIDEO 02.05.2014 TV 2 VIL MEGET MERE END BARE SENDE TDF - Og hele Danmark skal med TV 2 VIL MEGET MERE END BARE SENDE TDF - Og hele Danmark skal med

Læs mere

DCU Motion Sydjylland/Fyn

DCU Motion Sydjylland/Fyn DCU Motion Sydjylland/Fyn Medlem af Danmarks Cykle Union (DCU) og Danmarks idrætsforbund (DIF) Internet: www.sydjyllandfyncykelmotion.dk Velkomst og registrering Referat af årsmødet i DCU Motion Sydjylland/Fyn

Læs mere

Resume. Kim Lykke Sørensen og Ole Mikkelsen i Bikubentrøjer.

Resume. Kim Lykke Sørensen og Ole Mikkelsen i Bikubentrøjer. Resume Kim Lykke Sørensen og Ole Mikkelsen i Bikubentrøjer. Perioden begynder godt med at Sønderborg Cykle Klub får nye sponsorer til cykeltøjet. De gamle gule Bikuben-trøjer bliver udskiftet med blå/hvide

Læs mere

AMAGER CYKLE RING+ Erhvervsklub 2015-2018

AMAGER CYKLE RING+ Erhvervsklub 2015-2018 AMAGER CYKLE RING+ Erhvervsklub 2015-2018 ACR+ - en del af klubben Amager Cykle Ring er en af Danmarks største, ældste og mest succesfulde cykelklubber. Hvert år vinder klubben medaljer ved Danmarksmesterskaberne,

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

I fremtiden vil en kombination af selektering og fri tilmeldelse til STEP 1 være den mest hensigtsmæssige måde at få ryttere ind til STEP 1 på.

I fremtiden vil en kombination af selektering og fri tilmeldelse til STEP 1 være den mest hensigtsmæssige måde at få ryttere ind til STEP 1 på. Kraftcenteropbygning Struktur Den overordnede struktur for DCU s kraftcentre er beskrevet i det ovenstående kraftcenterkoncept. Det nedenstående beskriver den operationelle struktur og de forskellige årgangs-

Læs mere

29. maj Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Catrine Kirkegaard Bek. Eventvurdering af VM i idrætsgymnastik 2021

29. maj Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Catrine Kirkegaard Bek. Eventvurdering af VM i idrætsgymnastik 2021 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT 29. maj 2018 Eventvurdering af VM i idrætsgymnastik 2021 VM i Idrætsgymnastik 2021 (VM 2021) blev tildelt København i marts 2018 af det

Læs mere

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge.

Den foreløbige rute starter og slutter på Islands Brygge. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritid KBH NOTAT Eventvurdering Powerman Copenhagen 2016 Link til ansøgning I maj 2015 afholdt Powerman Denmark arrangementet Run I Bike I Run. Med afsæt

Læs mere

Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold.

Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold. Kære Formand for garnisonens Idrætsforening. Jeg vil gerne på vegne af DMI s cykeludvalg informere om det nye militære cykelmotionshold. Navn: Danish Military Sports Federation Bike Team (DMSF Bike Team)

Læs mere

NORDEA CUP IKAST September

NORDEA CUP IKAST September NYHED Nu med MAX TOTAL 2017 for U10 & U12www.nordeacup.dk 22. 24. September Præmiesum for mere end 100.000 kr. - et forrygende håndboldsstævne for ungdomshold U10, U12, U14 TILMELDING ER ÅBEN FØRST TIL

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Farum Cup 2013 tilbyder i år:

Farum Cup 2013 tilbyder i år: FARUM SVØMMEKLUB Inviterer til stævne, og i år er der endnu flere gode grunde til at komme til Farum Helt nyt spændende stævnekoncept, som tilgodeser alle aldersgrupper Farum Cup 2013 tilbyder i år: De

Læs mere

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite

BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite BMX Sportsplan 2019 Junior og Elite Danmarks Cykle Union Danish Cycling Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Denmark web cyklingdanmark.dk facebook facebook.com/danmarkscykleunion

Læs mere

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning

KIF Atletik - Støtteordning 2011. Gældende fra 1. januar 2011. Senior og ungdoms støtteordning Gældende fra 1. januar 2011 Overordnet giver KIF støtte til de aktive atleter i klubben ud fra præstation/resultater, talent og deltagelse på forskellige hold (landshold, DT og LTU). For at få støtte af

Læs mere

2. Regler 2014 for afvikling af DM Elite, DM TimeTrial Elite og DM TimeTrial Challenger og ændringer til DM Challenger

2. Regler 2014 for afvikling af DM Elite, DM TimeTrial Elite og DM TimeTrial Challenger og ændringer til DM Challenger Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: Nr. 2 2014 Mødedato: 28.01-2014 Til stede: Per Varming (PV), Johnny Winther (JOW), Lars Ostenfeldt (LO), Christian Munk Poulsen (CMP) og Martin Gunnar Thenning (MGT) Ikke

Læs mere

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014.

Ansøgning til Københavns kommunes kultur- og fritidsforvaltning om økonomisk tilskud til Karneval i København 2014. Til Københavns kommune Kultur- og fritidsforvaltningen Planlægning & tilskud Nyropsgade 1, 3. sal 1602 København V Att. Julie Birkvig København d. 20. oktober 2013 Ansøgning til Københavns kommunes kultur-

Læs mere

Tilskudsregler Atletikafdelingen 2017

Tilskudsregler Atletikafdelingen 2017 Tilskudsregler Atletikafdelingen 2017 Atletikudvalget har revideret klubbens tilskudsregler, så den enkelte aktive uanset niveau kan se, hvad den pågældende kan forvente sig af klubben, men i lige så høj

Læs mere

Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne i Powerman 2016.

Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne i Powerman 2016. Bilag 10. Revideret Eventvurdering Europamesterskaberne i Powerman 2016 Link til ansøgning Med afsæt i erfaringerne fra Run I Bike I Run, maj 2015, søger Energy Sport 0,3 mio. kr. til afvikling af Europamesterskaberne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012 BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012 Arrangementet arrangeres efter UCI s reglement for BMX med følgende ændringer og tillæg. Arrangørlandet skal fremsende nyt Nordisk reglement

Læs mere

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008

REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 REFERAT AF DCUs BESTYRELSESMØDE DEN 2. OKTOBER 2008 Sted og tidspunkt: Idrættens Hus, Brøndby, kl. 14.00 19.00 Mødedeltagere: Tom Lund (TL), Jan Rasmussen (JR - fra kl. 17.15), Ole Pedersen (OP), Jesper

Læs mere

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel

Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Ansøgning af sponsorat af Tobias Hyttel Jeg hedder Tobias og er 12 år gammel, jeg dyrker Taekwondo og har gjort det siden jeg var 4 år, Jeg bestod min graduering til sort bælte, da jeg var 10 år. Min store

Læs mere

TECHNICAL GUIDE DM 2017

TECHNICAL GUIDE DM 2017 TECHNICAL GUIDE DM 2017 Som en del af annoncering af løb, annonceret på den danske BMX løbskalender, skal den ansvarlige løbsorganisation udarbejde Technical Guide i tillæg til DCUs Sportslige Regler.

Læs mere

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august

i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 25.-30. august i samarbejde med carrot præsenterer Viborg løbe & 2015 25.-30. august mountainbikefestival tilmelding Det er en fornøjelse at byde velkommen til CARROT s Løbe og Mountainbike Festival 2015 praktisk rmation

Læs mere

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner.

Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Til KULTURUDVALGENE i Svendborg, Faaborg-Midtfyn Langeland og Ærø kommuner. Svendborg d. 6. januar 2009 Hermed ansøges om tilskud til Den 11. Internationale Klovnefestival i Svendborg - og Faaborg-Midtfyn,

Læs mere

DCU Cyklecross Manual for afholdelse af cyklecrossløb

DCU Cyklecross Manual for afholdelse af cyklecrossløb DCU Cyklecross Manual for afholdelse af cyklecrossløb 1. Ansøgninger Dato for løbet indhentes hos cyklecross-udvalget https://www.cyklingdanmark.dk/omdcu/udvalg/ For tilladelser ansøges følgende: Politi

Læs mere

DELTAGER INFORMATION

DELTAGER INFORMATION DELTAGER INFORMATION XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 21. FEBRUAR 2016 Kære deltager Velkommen til XTERRA OFF-ROAD DUATHLON HELSINGØR 2016, der byder på fede udfordringer og unik natur i Teglstrup Hegn

Læs mere

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum

Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum HANDELSBANKEN FARUM CUP 2017 4. 7. maj To stævner i ét 800/1500m om torsdagen El-tid og LiveTiming Pengepræmier for bedste præstation og stævnerekorder Farum Svømmeklub og Handelsbanken Farum inviterer

Læs mere

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning

KIFs støtteordning 2013. KIFs støtteordning KIFs støtteordning Formålet med støtteordningen er at skabe så gode forhold som muligt for den enkelte aktive i tilrettelæggelsen af den daglige træning og frem mod konkurrencer, så flest mulige kan etablere

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE

REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE REFERAT DCUs BESTYRELSESMØDE Dato: Tirsdag d. 10. december 2013 kl. 09.00-16.00 Sted: DCUs lokaler, Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TK), Jakob Knudsen (JK), Henrik Jess

Læs mere

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014

REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 REFERAT AF DCU S BESTYRELSESMØDE 7. januar 2014 Deltagere: Niels Sørensen (NS), Torben Kristensen (TS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Klaus Bach (KB), Bo Belhage (BB) og David Gullberg

Læs mere

Sportsligt niveau Tilbud Ansøgt kr.

Sportsligt niveau Tilbud Ansøgt kr. 1 Køge Basketball Herrehold i basketligaen (højeste liga) Logo på skilte i hallen 300.000 17,4 % 2 Rishøj Boldklub Herrehold i Danmarksserien (forrige sæson i 2. division) Logo på skilte ved hjemmekampe

Læs mere

Fredag den 19. juni 2009 ****

Fredag den 19. juni 2009 **** Marienlyst Cup Pro/Am 2009 Fredag den 19. juni 2009 **** Hotel & Casino Marienlyst A/S Ndr. Strandvej 2 DK 3000 Helsingør Tel.: +45 4921 4000 Fax: +45 4921 4900 E-mail: hotel@marienlyst.dk www.marienlyst.dk

Læs mere

Slagelse rulleskøjtestadion

Slagelse rulleskøjtestadion DRsU Fitness og Speed præsenterer: DM på bane, vej og maraton samt ½ maraton for motionister og maraton for eliteløbere 2016 Slagelse rulleskøjtestadion Fredag, lørdag og søndag den 26-28 august 2016 Danmarks

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016

Velkommen til Generalforsamling MTB Randers. Mandag d. 22. februar 2016 Velkommen til Generalforsamling MTB Randers Mandag d. 22. februar 2016 Agenda 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab for 2015 til godkendelse 4. Fremlæggelse

Læs mere

8. november Sagsnr Eventvurdering - Global Goals World Cup Europe Dokumentnr

8. november Sagsnr Eventvurdering - Global Goals World Cup Europe Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Idrætsudvikling NOTAT 8. november 2018 Eventvurdering - Global Goals World Cup Europe 2019 Kultur- og Fritidsudvalget har modtaget en ansøgning fra Eir

Læs mere

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION

BILAG B FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION BILAG B 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN FREM

Læs mere

De Danske Politimesterskaber i landevejscykling

De Danske Politimesterskaber i landevejscykling De Danske Politimesterskaber i landevejscykling Den 25. og 26. august 2009 Arrangør: Rigspolitiets Idrætsforening Se mere på www.rpif.dk og www.csccopenhagencycling.dk A5-forside.indd 1 23/06/09 14:04:45

Læs mere

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT

BIF-CUP BRANDE. u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer. (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli NYT NYT NYT BIF-CUP BRANDE International u n g d o m s f o d b o l d for hold på alle niveauer (Drenge U8 U17 / Piger U8 U15) 2. 5. juli 2015 NYT NYT NYT - udvides med U-8 drenge og U-8 piger (Mini BIF-Cup afholdes

Læs mere

Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev.

Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev. Tillægsregler vedhæftet dette nyhedsbrev. Online tilmelding er åben på www.drmc.dk. Her kan tilmeldingslisten over allerede tilmeldte også vises. Tilmelding kan også ske ved mail til swiss@swiss.dk. Sidste

Læs mere

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret.

BMX SK var meget tilfreds med den gode konstruktive debat, der var på klublederseminaret. Referat fra SK BMX-møde BMX Møde: nr. 9-2015 Mødedato: den 12. november 2015 Til stede: Hans Storm (HS), Lars Ostenfeldt (LO) og Johnny Winther (JOW) Ikke til stede: Lotte Filsø (LF) Referent: LO Dato:

Læs mere

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION

FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION 2014 FREMTIDENS ORGANISERING AF DANMARK CYKLE UNION DANMARKS CYKLE UNION November 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE BAGGRUND 2 VISION & STRATEGI 3 VISION 3 STRATEGI 3 HVAD HAR VÆRET I FOKUS 3 PROCES 4 TIDSPLANEN

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission

Bestyrelsesmøde. Teknisk Kommission skal finde ud af hvordan det skal effektureres. TKR vender det med Teknisk Kommission Referat Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag den 14. september 2016 kl. 15.00-20.00 Sted: DCUs kontor, Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Bo Belhage (BB), Henrik Jess Jensen (HJJ), Jakob Knudsen (JK), Lars Kaspersen

Læs mere

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat

Europamesterskaberne i svømning 2013 Jyske bank BOXEN, Herning 12. 15. december 2013 Eksklusivt Hovedsponsorat Jyske Bank Boxen i Herning danner i år unikke rammer om EM på kortbane og her bliver Boxen omdannet til et stemningsfuldt og spektakulært svømmestadion med mobile pools, plads til 8000 tilskuere og et

Læs mere

3 O iari. 2013 INDGÅET

3 O iari. 2013 INDGÅET DSK-LMKHXNC - fb-skan - -- - :49 - SEPBARCODE: OU8 / -^ O iari. INDGÅET Aabenraa kommune Skelbækvej 6 Aabenraa Att. Kultur & Fritidsudvalget Aabenraa. januar Ansøgning Titel: Arr.dato: Sted; Ansøger: Beløb

Læs mere

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt.

Godkendelse af dagorden Søren Johansen inviteres ind til mødet for at informere om hjemmesiden. Se under eventuelt. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 8. oktober 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Torben Kristensen (TKR), Lone Billehøj (LBI), Jakob

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

DANSKE BANKS FAMILIELØB i Valbyparken

DANSKE BANKS FAMILIELØB i Valbyparken DANSKE BANKS FAMILIELØB i Valbyparken lørdag den 6. september 2014 Samarbejde og Fremad Valby Avis Fremad Valby lancerer egen avis/blad med uddeling i postnummer 2450 og 2500. Avisen på 20 sider udkommer

Læs mere

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup

Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup Invitation til 30 års jubilæum Ringsted Cup d.22. & 23. September 2018 Et stævne med fantastisk stemning, DJ s og lækre præmier, samt deltagelse af både EM, VM samt PARASVØMMERE Gustav Friberg og Signe

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere