Nyhedsbrev nummer 3. Ollerup den 23. november Kære forældre!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev nummer 3. Ollerup den 23. november Kære forældre!"

Transkript

1 Nyhedsbrev nummer 3 Ollerup den 23. november Kære forældre! Hele skolen syder af travlhed, alle arbejder på højtryk og gør deres bedste for at skabe et brag af en musikteaterforestilling/teaterkoncert. Vi tager i morgen fat på den 9. arbejdsdag, der er meget snart premiere. En intens stemning giver løfter om noget stort. I kan godt glæde jer, det gør vi og vi håber I har husket at bestille billetter på skolens kontor. Så flot og spektakulær ser den ud, plakaten, der er invitationen til Ollerup Efterskoles allerførste Teaterkoncert. Omdrejningspunktet er David Bowies spændende musik. Kom og oplev, hvad det kan udvikle sig til. Det er altid spændende at opleve, at ud af næsten ingenting opstår alting. Der er en kreativitet og iderigdom uden lige, og eleverne arbejder godt og intenst for at udnytte alle mulighederne. Vi andre kan godt blive lidt forpustede, for der sker noget nyt hele tiden, det udvikler sig og udvikler sig. Efter tæppefald på lørdag samles eleverne og de ansatte i Symfonien eller rettere i teatersalen og siger tak til hinanden og glæder sig over, forhåbentlig, 6 flotte forestillinger. Vi regner med, at eleverne er klar til at tage hjem senest klokken 18. De skal være tilbage på skolen mandag aften mellem 19 og 21.

2 Syng Selected på arbejdsweekend med afsluttende koncert den november. Frafald og ledige pladser på OE i skoleåret Det er kendt i efterskoleverdenen, at man som skole kan blive ramt af et år, hvor ønsket om at stoppe som elev på skolen kan smitte. Sådan et år har vi åbenbart i år. Vi gør, hvad vi kan for at minimere eftervirkningerne og håber at undgå, at flere rejser. For nogle elever kan det kræve lidt ekstra omsorg og forældresamarbejde at komme igennem en vanskelig periode. Derfor skal der lyde følgende opfordring: vi har brug for at vide, hvis der hjemme hos jer er tanker i den retning. Denne viden sætter os nemlig i stand til at komme på banen og blive en del af løsningen. Vi har mange gode erfaringer og forslag til tiltag, som kan være med til at hjælpe en elev til at gennemføre skoleåret med succes. Det er vores erfaring, at det ofte bliver et nederlag, for den elev der stopper, i stedet for at gennemføre. Det er også vores erfaring, at mange af de elever, der stopper på en efterskole, på et tidspunkt fortryder. Når der er elever, der vælger at stoppe, bliver der selvfølgelig ledige pladser. Skulle I kende et ungt menneske, der kunne have godt af at komme på efterskole nu, er det ikke for sent. Vi har med succes taget elever ind frem til årsskiftet. Koncertsalen Arbejdet går planmæssigt, og vi er ved at vænne os til alle de store køretøjer, der kommer ret tidligt om morgenen. Det er spændende at følge byggeriet, vi lægger billeder ud på Facebook-siden, så det er muligt at følge lidt med.

3 Den kommende tid Tirsdag formiddag rydder vi op, alt skal sættes på plads og ordnes efter Teaterkoncerten. Tirsdag eftermiddag synger alle eleverne fælleskor. Der er meget, der skal nås før vi inviterer til adventsmøde. Den 30. november kl inviterer vi til afskedsreception for Jesper Vognsgaard i Symfonien. Alle er velkomne! Invitationen er vedhæftet. Adventsmøde den 1. december kl på Gymnastikhøjskolen Adventsmødet arrangeres sammen med Gymnastikhøjskolen og menighedsrådet fra Ollerup Kirke. Her har Fælleskoret fra Ollerup Efterskole sin egentlige debut ikke nogen lang koncert, men kort og intens. Der er fællessange, taler samt naturligvis kaffe og kage. Aftenen afsluttes med Luciaoptog, det er en meget flot og bevægende oplevelse. Fredag den 2. december kl skal vi alle sammen til Brechtkoncert på Baggårdsteateret i Svendborg. En meget anmelderrost forestilling, det glæder vi os til. Det er også den 2. december eleverne holder deres anden elevfest. Vi håber for dem, at den bliver mindst lige så hyggelig og sjovt som den første. Onsdag den 7. december kl gæster Kjeld Lauritsen Trio Ollerup Efterskole. Om eftermiddagen vil Hammondorgelmesteren Kjeld Lauritsen fortælle eleverne om sit virke og lægge op til aftenens koncert ved at være vært for en jamsession med skolens elever. Vi skal høre stor og smuk jazzmusik med en masse energi. Et spændende ensemble, der ofte finder på overraskende elementer. Bestil billet på skolens kontor.

4 Der blev hygget gevaldigt i en af weekenderne. Så mange flotte kager så stor glæde Tirsdag den 13. december skal hele skolen til København Den 13. november skrev Kenneth Seholt i en mail til alle de ansatte: Vi har glædet os til at break'e denne nyhed. Vi er meget privilegerede efter vores virale hit, og nu får vi endnu en mulighed for at give vores elever en fantastisk oplevelse og skolen opmærksomhed. Det er aftalt med journalist Patrick fra DR, at vi leverer kor til optagelserne af showet "Året der gik" - en nytårs-kavalkade med mange store kunstnere, statsministeren og personligheder fra 2016 bl.a. OE-fælleskoret :-) Ideen er at hylde store musikere der døde i 2016 og de har bedt Bjørn Fjæstad om at synge David Bowies "Life on Mars", evt. med den danske Prince-bassist Ida Nielsen. Kor leveret af vores elever. Optagelserne foregår hele dagen tirsdag den 13/12, hvor vi får leveret kørsel og forplejning af DR. Generalprøver om dagen og optagelse af showet om aftenen i DR's koncertsal. Vi satser på, at det bliver en oplevelse af de store. Når vi ved mere, får I lige en hilsen. OE9 Det går også godt i 9. klasse. Eleverne er ved at være klar til at gå til prøve i engelsk og matematik. I dansk har vi haft praktikant, Natascha Damsbo, tidligere elev på Ollerup Efterskole og nu lærerstuderende på 3. år. Det har været spændende og lærerigt, og vi er alle blevet klogere på såvel den trykte som den levende reklame. Natascha har også været særdeles aktiv i forbindelse med Teaterkoncerten. Der er meget at glæde sig over og en oprigtig god vilje til at få det optimale ud af det.

5 Prøver Den 2. december afvikler vi skriftlig matematik og den 8. december afvikler vi den skriftlige prøve i engelsk. Den 12. og 14. december er der prøve i mundtlig matematik og den 15. og 16. december gælder det mundtlig engelsk. Imens 9. klasse går til eksamen har 10. klasse terminsprøver, og OE10/projekt gør klar til at tage ud af huset og lave små koncerter dels på plejehjem dels på et spillested i Svendborg december er skoleweekend med korprøver for at have repertoiret klar til Nytårskoncerterne. De sidste dage op til jul er der forskellige juleaktiviteter bl.a. med kontaktgruppen. Der er også hovedrengøring og julefest. En herlig travl tid, vi skal nok nå at komme i julestemning. Torsdag den 22. december er der afslutning i Ollerup Kirke kl I er inviteret til at komme og være med. Efterfølgende vil der være en kop kaffe på skolen og senest klokken har eleverne fri til Juleferie. De skal først møde igen mandag den 2. januar mellem kl. 19 og 21. Jesper takker af! På falderebet af at takke af som forstander på Ollerup Efterskole gennem mere end 8 år vil jeg gerne udtrykke min store fascination af OE. Snart indtager jeg pladsen som leder af Kulturmaskinen i Odense. Der er tale om et aktivt tilvalg af at skulle beskæftige sig med kulturlivet på fuld og bestemt ikke et fravalg af en skoleform, som jeg holder så meget af. Jeg kommer helt sikkert til at savne OE og skolelivet i al almindelighed. Er lyset for de lærde blot? Denne fine sang fra Grundtvigs hånd, har jeg mange gange spillet til mens elever, forældre eller kursister har sunget. Der er tale om en meget inspirerende tekst, der den dag i dag inspirerer til at drive skole. Sagen er jo den, at Grundtvig forklarer os alle på et poetisk sprog, at alle kan forvente at se lyset og oplevet den sande oplysning, hvis bare vi vil det. Hvis bare vi gør noget for at opsøge viden og oplysning Hvis bare vi gider stå op og sige pænt goddag til endnu en ny dag så sker der noget. Først opildne - så oplyse, var et af Grundtvigs slagord. Pointen er den, at alle emner skal gøres interessante for den enkelte og for at give lyst til at klø på. Hvis læring er båret af ægte interesse, kan der ske små mirakler. Der er så meget at glædes over på OE. Der er så meget, der får en betydning langt større end begivenheden i sig selv i løbet af et skoleår på OE. Hvert eneste år glæder det mig, når jeg ser ele-

6 verne folde sig ud i musikteateret under kyndig ledelse af nogle meget engagerede lærere. Musikteater er magi i den forstand, at eleverne helt selv bygger en forestilling op. Ud af ingen ting kommer al ting. Der er notorisk mange højdepunkter i løbet af et efterskoleår. Personligt holder jeg, ligesom Dan Turell, meget af hverdagen. Sagen er jo den, at hvis vi sætter os for, at hver dag skal være god dag med små magiske øjeblikke - ja så får vi det simpelt hen bedre, så trives vi bedre og oplever mere livskvalitet! Vi skal derfor ikke undervurdere det lange seje træk/hverdagen. Og hvis vi tænker lidt over det, så sker der unægtelig meget ind imellem livets store højdepunkter. Sådan er det også på en efterskole. Nok ser vi frem til de store oplevelser (musikteater, turne, OE-festival osv.). Men når et skoleår er slut, er det oftest grundstemningen, hverdagen, der står tilbage. Der er lugten af OE, der er udsigten fra spisesalen, der er samtalerne, der er morgenhåret med efterfølgende morgensamling og den rituelle vandring til Brugsen osv. Jo, jeg kommer til at savne en masse ting lige fra morgensamlingerne, musikken, koret, koncerterne, samtalerne ifm. middagsmaden, de mange glade øjne, knusene på gensynsweekenden, udsigten fra spisesalen og mødet med personalegruppen kl OE består og jeg spår skolen en stor fremtid! Ny forstander. Som bekendt stopper Jesper som forstander den 1/12 for at tiltræde et job som chef for Kulturmaskinen i Odense. I forbindelse med ansættelse af vores kommende forstander, er bestyrelsen og alle ansatte kommet langt med processen. I december bliver stillingen slået op. Vi har afholdt et stormøde med alle ansatte og bestyrelsen, hvor lederprofilen og lederopgaverne blev beskrevet: Der er nu også udarbejdet en ordlyd til opslaget. Processen er sat i rammer, og den 1. april tiltræder en ny forstander. I mellemtiden er Poul Stenum konstitueret forstander, og vil i samarbejde med resten af skolen, sørge for at skoleåret lever op til alt det, der er stillet i udsigt. De bedste hilsner fra os alle med ønsket om en Glædelig Juletid Irene Olsen, Poul Stenum og Jesper Vognsgaard

Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016

Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016 Nyhedsbrev nummer 4 Ollerup, den 20. december 2016 Kære forældre Tak for et dejligt stort fremmøde til Teaterkoncerten, det betyder utrolig meget, at I kommer og oplever, hvad det er for nogle energier,

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Det officielle korbillede

Det officielle korbillede Ollerup, den 2. februar 2016 Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Det officielle korbillede 2015-2016 Tak for et stort fremmøde til forældrelørdag med konsultationer og koncerter. Det er dejligt, at så mange

Læs mere

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015.

Nyhedsbrev 5. Ollerup den 1. december 2015. Nyhedsbrev 5 Ollerup den 1. december 2015. Ny koncertsal Arbejdet med at realisere en rigtig koncertsal i Ollerup har nu givet resultat! Efter et lang tilløb og mange overvejelser er bestyrelsen bag Ollerup

Læs mere

Ollerup, den 6. oktober Nyhedsbrev nummer 2.

Ollerup, den 6. oktober Nyhedsbrev nummer 2. Nyhedsbrev nummer 2. Ollerup, den 6. oktober 2016 Kære forældre Skønne og varme efterårsdage giver os stadig mange dejlige oplevelser ude, og vi har svært ved at finde trøjerne og sokkerne frem og erkende,

Læs mere

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole

Ollerup den 30. august 2012. Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13. Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Ollerup den 30. august 2012 Nyhedsbrev nr. 1 skoleåret 2012/13 Kære forældre til elever på Ollerup Efterskole Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. For

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre!

Nyhedsbrev nummer 6. Ollerup, den 20. januar 2015. Kære forældre! Ollerup, den 20. januar 2015. Nyhedsbrev nummer 6 Kære forældre! Højdepunkter siden sidst Nogle af de store højdepunkter i et skoleår er kirkekoncerterne. Søndag den 11. januar var der to særdeles velbesøgte

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016

Nyhedsbrev nummer 8. Ollerup, den 5. april 2016 Nyhedsbrev nummer 8 Ollerup, den 5. april 2016 Kære forældre Lige om lidt skal vi på turne, vi glæder os. Koret er i storform, vokalgruppen, det klassiske orkester og Big Bandet øver for sidste gang før

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup, den 23. januar 2014 Nyhedsbrev nr. 5 Ollerup, den 23. januar 2014 Det går godt på Ollerup Efterskole, vi har det godt, sådan siger vi oftest, når vi snakker om det, der sker på skolen. Lige nu har vi det måske knapt så godt.

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009.

Nyhedsbrev nr. 5. Ollerup den 17. december 2009. Ollerup den 17. december 2009. Nyhedsbrev nr. 5. Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro på os. Det glæder vi os alle til. Juleferien begynder i morgen, fredag den 18. december kl. 10.45. Vi

Læs mere

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med

Jonathan videre til Fyn Mesterskab Der var flere med fra OE, bl.a. Malika Vi havde selv taget nogle fans med Ollerup, den 10. december 2014 Nyhedsbrev nummer 5 Kære forældre Nu tændes tusind julelys Helt så mange er der nu ikke på Ollerup Efterskole, men skolen er flot pyntet op til jul, så vi er sikre på at

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside.

Nyhedsbrev nr. 6. Indtryk fra nytårskoncerterne 2012. Se flere billeder på vores hjemmeside. Ollerup den 20. januar 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Godt nytår! Jeg vil gerne indlede dette nyhedsbrev med et ønske om godt nytår! Nogle af jer forældre/læsere har jeg hilst på i forbindelse med nytårskoncerterne.

Læs mere

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8

Ollerup den 19. februar Nyhedsbrev nr. 8 Ollerup den 19. februar 2010. Nyhedsbrev nr. 8 Vinterferie Det er koldt derude, hvor spurven fortsat sidder stum bag kvisten. Vinteren vil tilsyneladende ingen ende tage. Derfor er det i år meget relevant

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 4. Ollerup den 9. december 2010.

Nyhedsbrev nr. 4. Ollerup den 9. december 2010. Ollerup den 9. december 2010. Nyhedsbrev nr. 4 Julen står for døren. Snart vil der falde lidt ro over os. Jeg tror, at det gælder for os alle, at vi glæder os til ferie. Juleferien begynder fredag den

Læs mere

Nye døre ny scene Der bydes ind Nej, nu er det for meget? Intenst arbejde på værelserne

Nye døre ny scene Der bydes ind Nej, nu er det for meget? Intenst arbejde på værelserne Nyhedsbrev nr. 2 Ollerup den 30. september 2013 Kære forældre Meget er sket siden sidste nyhedsbrev - Gyldne farver og sensommer brise Der har været fokus på hverdagen såvel de boglige som de musisk/kreative

Læs mere

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev.

Heldigvis er der stadig meget spændende, der skal nås. Noget af det præsenterer vi i dette nyhedsbrev. Ollerup, den 20. maj 2016 Nyhedsbrev nummer 9 Kære forældre! Vi er færdige med de skriftlige prøver og arbejder målrettet mod de mundtlige prøver. Vi synes tiden går hurtigt, og snart er vi på vej ind

Læs mere

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9.

Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 6. april 2009. Nyhedsbrev nr. 9. Uden for er buske og træer ved at springe ud. Forårets første solstråler har fået både bare maver og bare tæer ud i det fri. Man kan næsten mærke, at der er

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup, den 6. marts 2014

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup, den 6. marts 2014 Nyhedsbrev nr. 6 Ollerup, den 6. marts 2014 Kære Forældre Vi har haft en travl og intens periode med bogfaglig undervisning, hvor der har været en aflevering hver uge, og hvor vi har haft fokus på at optimere

Læs mere

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15

Nyhedsbrev 1. Velkommen til vores Nyhedsbreve. Informationer. Forældreinformation skoleåret 14 15 September 2014 Nyhedsbrev 1 Informationer SKOLESTART S.1 NYT PÅ SKOLEN S.2 5 KALENDER S. 6 Forældreinformation skoleåret 14 15 Velkommen til vores Nyhedsbreve Du sidder lige nu med første nummer af Dybbøl

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012.

Nyhedsbrev nr. 6. Ollerup den 19. december 2012. Ollerup den 19. december 2012. Nyhedsbrev nr. 6 Juleferie Julen står for døren. Nu falder der snart lidt ro på skolen, elevere og de ansatte. Jeg tror, at jeg taler for alle, når jeg siger, at vi glæder

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011.

Nyhedsbrev nr. 9. Ollerup den 23. marts 2011. Ollerup den 23. marts 2011. Nyhedsbrev nr. 9 Jeg har hermed fornøjelsen af at videregive en række nyheder og indtryk af livet på Ollerup Efterskole, som livet leves lige nu. At gå på efterskole giver i

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Temauge og karakterer

Temauge og karakterer Kildeskolenyt! Temauge og karakterer I starten af november måned afholdt vi en temauge, der i år handlede om klodens klima. Ugen var fyldt med så mange opdagelser, at der blev skrevet en særudgave af Kildeskolenyt

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 44

Syddjurs Friskoles Ugebrev 44 Syddjurs Friskoles Ugebrev 44 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: uge 44: forældresamtaler for 2. klasses

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 14. juni 2013 Fredagsbrev nr. 744 Næste uger: 15. juni 17. juni 20.juni 21.juni Arbejdsdag i skovbørnehaven Udlejning Baunen Fælles foto kl. 09.30 Lærer kursus kl.12.00 Rundvisning

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

KORFESTIVAL MAJ

KORFESTIVAL MAJ Sammen synger vi os glade på tværs af kommunen og generationer. Glæd dig til en uge med sang, fest, farver og fællesskab - En korfestival hvor alle kan være med! LÆS MERE OM PROGRAMMET OG EVT. BILLETSALG

Læs mere

Fredagsbrev. eller onsdagsbrev Århus Friskole d. 28. april 2010

Fredagsbrev. eller onsdagsbrev Århus Friskole d. 28. april 2010 Fredagsbrev eller onsdagsbrev Århus Friskole d. 28. april 2010 I denne korte uge var det både Fantastisk Forældre-arbejdsdage Tak for en super indsats. Forestilling - Cirkus Lillegul. Heldagslærermøde

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 51/2018. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 51/2018 Så er billederne

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus

Kære alle Gregers Krabbe slog dørene op til Åbent hus! Skolebus Kære alle Så lakker en travl uge mod enden. I denne uge har vores 7.-9. klasser været til terminsprøver i dansk, matematik, engelsk og tysk. Jeg vil i den forbindelse rette en stor tak til Bitten Nielsen,

Læs mere

Ollerup, den 25. august Kære forældre!

Ollerup, den 25. august Kære forældre! Kære forældre! Ollerup, den 25. august 2016 Her følger det første af en række nyhedsbreve med nyheder om livet på Ollerup Efterskole. Nyhedsbrevene vil være en lille status med glimt fra hverdagen, med

Læs mere

Nyhedsbrev uge 51-2012

Nyhedsbrev uge 51-2012 Nyhedsbrev uge 51-2012 Side 1 Glædelig jul!! Side 4...og goddag til Side 2 Sidste skoledag... Side 6 Børnehaven Side 4 Farvel - og tak! - til Jytte Side 8 Kalender, kontakt mm. Glædelig jul!...og godt

Læs mere

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for december 2011

Vejlefjordskolens nyhedsbrev for december 2011 Wendy Halder From: Erik Marcussen [em@vejlefjordskolen.dk] Sent: Monday, December 05, 2011 3:37 PM To: Adventist Heritage Subject: Vejlefjordnyt december 2011 Vejlefjordskolens nyhedsbrev for december

Læs mere

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016

NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 NYHEDSBREV TIL FORÆLDRE APRIL 2016 MusikTeaterProduktion Om et øjeblik åbner teater og musikeleverne døren for dette års store forestilling: Insektliv I år samarbejder teater- og musiklinjen på Brøruphus

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

I gang med 2007! Godt Nytår! Festerne er færdige og vi skal i gang!

I gang med 2007! Godt Nytår! Festerne er færdige og vi skal i gang! ildeskolenyt! - f jo O I gang med 2007! Godt Nytår! Festerne er færdige og vi skal i gang! December var festernes måned den blev afsluttet med en dejlig juleferie, hvor batterierne blev ladet op, så alle

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn Vær med i Teatergruppens traditionsrige teaterforestilling

Læs mere

I morgen er der julefrokost (minus øl og snaps) og derefter går vi Langesø rundt hvor eleverne blandt andet får varm cacao m.m.

I morgen er der julefrokost (minus øl og snaps) og derefter går vi Langesø rundt hvor eleverne blandt andet får varm cacao m.m. Særslev den 18. december 2012 Kære forældre Så har juleugen her på Nordfyns Efterskole taget sin begyndelse. I går var vi på julehandel i Odense. Byen er rigtig julepyntet og på pladsen foran rådhuset

Læs mere

Fredagsnyt d. 30. september Kære alle

Fredagsnyt d. 30. september Kære alle Fredagsnyt d. 30. september 2016 Kære alle Siden sommerferien har mine vinduer på 1. sal stået åbne for at få luften cirkuleret her i varmen. Derfor strømmer der også skøn børnelyd op til mig og i denne

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Kom og vær med til at spille teater

Kom og vær med til at spille teater Kom og vær med til at spille teater Få en sprudlende, fantasifuld, smuk, poetisk, musikalsk og helt ualmindelig hyggelig oplevelse sammen med dit barn eller barnebarn Vær med i Teatergruppens traditionsrige

Læs mere

Til elever og forældre 14. oktober 2016

Til elever og forældre 14. oktober 2016 Til elever og forældre 14. oktober 2016 Mærk pulsen. Mød magien. DGI Landsstævne er Danmarks største idrætsfestival. Hvert fjerde år strømmer tusindvis af aktive danskere til en ny værtsby, der kan præsentere

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2013 Siden sidst At være noget for hinanden Julemåneden er i mine øjne en særlig tid, uanset om man er troende eller ej. Det er en tid, hvor der kommer en særlig

Læs mere

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet

Vejen tilbage til arbejdsmarkedet. Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Vejen tilbage til arbejdsmarkedet Nyhedsbrev #1 Januar 2014 Nye aktiviteter og oplysninger om at vende tilbage til arbejdsmarkedet Januar Kære bruger af Jobbanken i Århus Vi er trådt ind i et nyt år, og

Læs mere

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018

Julehilsen fra Solhverv Privatskole. December 2018 Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2018 Kære elever, forældre på Solhverv Privatskole. Et halvt skoleår er gået, og vi er ved at være klar til en god og velfortjent juleferie.

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 35 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Denne weekend er der Arbejdsweekend Kære forældre og elever I morgen og overmorgen den 2. og 3. september er der arbejdsweekend.

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole

Nyhedsbrev for Damhusengens Skole Nyhedsbrev for Damhusengens Skole - og for sammenlægningsprocessen mellem Hyltebjerg og Vanløse skoler Maj 2017 Kære forældre på Hyltebjerg og Vanløse skoler 9. klassernes sidste skoledag, er lige blevet

Læs mere

9. klasses Uge 1 med Morten

9. klasses Uge 1 med Morten 9. klasses Uge 1 med Morten NYT: I 2. trimester, som strækker sig frem til påskeferien er timerne lidt anderledes, end de var frem til jul lille overblik for timerne med Morten: Her et Mandag har klassen

Læs mere

Nr. Lyndelse Friskole

Nr. Lyndelse Friskole Nr. Lyndelse Friskole Kirkestien 2-4, Nr. Lyndelse, 5792 Årslev Tlf. 63 900 100 Fax 63 900 105 Tirsdagsnyt den 05-02-2019 Kommende aktiviteter: D. 5. februar Samtaler 2. klasse 9. klasse fremlægger projekt

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

Syddjurs Friskoles Ugebrev 51

Syddjurs Friskoles Ugebrev 51 Syddjurs Friskoles Ugebrev 51 2017 Ugebrevet udkommer normalt i weekenden Indlæg sendes senest fredage kl. 20.00 til syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 18. og 19. december: Jule-kor eller

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 11. Ollerup den 20. maj 2010. Så er der igen nyheder fra Ollerup Efterskole!

Nyhedsbrev nr. 11. Ollerup den 20. maj 2010. Så er der igen nyheder fra Ollerup Efterskole! Ollerup den 20. maj 2010. Nyhedsbrev nr. 11. Så er der igen nyheder fra Ollerup Efterskole! I disse dage er solen begyndt at skinne efter et langt og lidt koldt forår. Der mange af os, der tror på, at

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

cf86df31519a/17/1536#/0

cf86df31519a/17/1536#/0 Ugebrev Nr. 1, skoleåret 2013-14. 16. august 2013 Så er vi i gang! Første uge har været spækket med aktiviteter. Efter indflytningen søndag var eleverne på rundtur i huset og mødte de ansatte på et orienteringsløb

Læs mere

December Kære elever, forældre og øvrige med tilknytning til Solhverv Privatskole

December Kære elever, forældre og øvrige med tilknytning til Solhverv Privatskole Julehilsen fra Solh Julehilsen fra Solhverv Privatskole December 2016 Kære elever, forældre og øvrige med tilknytning til Solhverv Privatskole Mit kalenderlys fortæller mig, at vi nærmer os afslutningen

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Stor tak til jer der kom til arbejdsdagen i starten af september! Dejligt, at vi fik nået så meget.

Stor tak til jer der kom til arbejdsdagen i starten af september! Dejligt, at vi fik nået så meget. Nyt fra ledelsen Oktober FRI-NYT 2016 Klassemøderne er nu veloverstået og vi må konstatere, at det er så godt at se så mange forældre i hver klasse møde op. Det er fundamentalt vigtigt, at vi arbejder

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 14/ Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 14/ 2018 Nyt fra

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset:

Arrild Privatskole. Nyhedsbrev 16/2018. Et stort tillykke skal lyde til årets konfirmander: Kevin, Robin og Jakob. Nyt fra Børnehuset: -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 16/2018 Et stort

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev december 2017 Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev december 2017 Dette års juleshow var et samarbejde mellem band og kompagni, så der var fyldt godt op på gulvet med både gaver, juletræer, juletravlhed,

Læs mere

en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Månedsblad december 2009 Fra skolelederen: I uge 48 havde vi atter en aktivitetsuge, denne gang stod ugen i julens tegn. Klasserne er blevet pyntet, juletræet er kommet op og er blevet pyntet med hjemmelavet

Læs mere

Nyhedsbrev september - oktober 2018

Nyhedsbrev september - oktober 2018 Nyhedsbrev september - oktober 2018 Kære forældre Endnu engang er det blevet tid til et nyhedsbrev. I skrivende stund er vores teateruger vel overstået og sikke en præmierer vi fik. Tusind tak for opbakningen

Læs mere

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer.

Nyhedsbrev. Desværre må vi også sige farvel til både Jesper og Johanne til sommer. J U N I 2 0 1 8 Nyhedsbrev Velkommen til en ny lærer Så har vi afholdt ansættelsessamtaler, og kan præsentere Line Gejl Lund som ny lærer her på skolen. Line er 25 år, og bliver færdig som lærer her til

Læs mere

Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår!

Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår! [deadline mandag kl. 8.30] Hermed lidt praktiske oplysninger omkring jul og nytår! Tirsdag den 17. dec. Fredag den 20. dec. Juleafslutning i domkirken kl.18.00 Juleafslutning i klasserne og julespil i

Læs mere

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016

Vanløse Frikirke. Kirkeblad sommer 2016 Vanløse Frikirke www.vanløsefrikirke.dk LÆS OM: Gospelkoncert Sankt Hans på Søvang Børnekirken overnatter i kirken Sommergudstjenester Sommerstævne Musik på Engen Velkommen til Kbh Kirkeblad sommer 2016

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.12 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset Oktober 2013 Kære Lærere, pædagoger, bestyrelse, forældre og elever! Jeg vil hermed tak for nogle gode år i Landsbyordningen

Læs mere

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være?

Opgave 1. Modul 4 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 1. Hvor høje skal kvinderne være? Modul 4 Lytte, Opgave 1 Navn: Kursistnr.: Opgave 1 Eksempel: Hvor mange voksne skal man minimum rejse for at få rabat? 15 2 3 1 X 1. Hvor høje skal kvinderne være? 160-180 165-190 160-170 165-180 2. Hvad

Læs mere

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces

April 2015 Kære forældre Børnehave Strategiproces April 2015 1 2 3 Påskeferie 4 5 6 Ma 7 8 9 10 11 12 Sø Konfirmation 13 Ma Blå mandag Samtaler 3. klasse 14 15 16 To Skole/hjemsamtaler 3. klasse 17 18 19 20 21 Ti Generalforsamling 22 On Forårskoncert

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

SOMMER hold øje 2014 - uge 26

SOMMER hold øje 2014 - uge 26 SOMMER hold øje 2014 - uge 26 Kære alle. Så er det slut med skoleåret 2013-2014. Vi glæder os nok ALLE til ferien, men inden længe glæder vi os også til igen at se vore venner og de andre bøffer. Så er

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 49 /2016 Arrild Privatskole Separering. Arbejdet er nu nået helt ind på vores grund. Så der er ekstra grund til at se sig godt for. En del af vejen er nu lukket ved skolen. Parkering kan stadig

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Forældrebrev nr januar 2018

Forældrebrev nr januar 2018 Forældrebrev nr. 12 12. januar 2018 Kære forældre og børn Godt nytår Billeder fra uge 2 der er mange flere på hjemmesiden og på Facebook-siden 6. klasse har imponeret Lars Daneskov. Se Intra eller Facebook.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 18/2017 Nyt fra Børnehuset. Bedsteforældredag torsdag den 18.maj Børn og voksne i Børnehuset vil gerne invitere jer til Bedsteforældredag Torsdag den 18.5.2017 Børnehavebørnenes Bedsteforældre

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 9 2018 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Fra Overskolen Ansættelse Michael Skolen har ansat Helene Docter Søndergaard, cand. mag. i engelsk og dansk, i en fast

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Kære forældre. 6. december 2013

Kære forældre. 6. december 2013 6. december 2013 Kære forældre Om ikke så længe udrinder kalenderåret 2013; og derfor vil vi gerne indlede denne forældreskrivelse med at udtale en stor tak for jeres store samarbejde og gode involvering

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2014-2015 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

En dejlig opstart. August Nyhedsbrev august Kære alle,

En dejlig opstart. August Nyhedsbrev august Kære alle, August 2017 Kære alle, Nyhedsbrev august 2017 En dejlig opstart Skoleår nummer 5 er skudt godt i gang og opstarten efterlader et veltilpas smil på læben. Børn og voksne har været klar fra start og der

Læs mere

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016

VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 VALGFAG Sct. Ibs Skole 2015-2016 Valgfag på Sct. Ibs Skole Kære elever og forældre Igen i år udbyder vi en del forskellige frivillige valgfag, som supplement til de obligatoriske fag. Der er valgfag som

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL AFDELINGSADRESSER: Afdelingshuset: Rødegårdsvej 315, 5230 Odense M Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 22 71 96 60 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 26 60

Læs mere

Forældrebrev den 29. november 2013. 1. Julefest opslag fra Kirsten Walther

Forældrebrev den 29. november 2013. 1. Julefest opslag fra Kirsten Walther Forældrebrev den 29. november 2013 1. Julefest opslag fra Kirsten Walther 1 2. Ændringer i forældrebetaling Det hænder heldigvis, at der kommer nye børn til i familierne Skolens kontor har ikke altid det

Læs mere

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018

NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 NYHEDSBREV FRA ESPE SKOLE & BØRNEHAVE December 2018 Kære forældre Så er vi nået til december måned, hvor der er tid til hygge og en masse traditioner. Charlotte, vores kommende afdelingsleder for Børnehave

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen

Brevduen. Kære forældre. December Skolen på Duevej. Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Skolen på Duevej Brevduen December 2018 Dekorerede døre er en del af traditionen på skolen Kære forældre Så blev det december, og måske bliver det netop i år hvid jul, hvem ved? Men inden vi ønsker god

Læs mere