Købsaftale (ejerlejlighed) Carlsberg Byen Scherfig Hus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Købsaftale (ejerlejlighed) Carlsberg Byen Scherfig Hus"

Transkript

1 Købsaftale (ejerlejlighed) Carlsberg Byen Scherfig Hus

2 Side 2 Undertegnede Carlsberg Byen BA 13 P/S CVR-nr Olivia Hansens Gade København V (benævnt sælger) overdrager hermed til (benævnt køber) Køber 1 Navn: Adresse: Tlf.nr.: CPR-nr. Køber 2 Navn: Adresse: Tlf.nr.: CPR-nr. på følgende vilkår nedennævnte ejendom.

3 Side 3 1 Ejerlejligheden 1.1 Sælger overdrager til køber den under projektering og opførelse værende ejerlejlighed nr. [nr.] af del nr. 1 af matr.nr. 1218e, Udenbys Vester Kvarter, København, del nr. 13 af matr.nr. 1218o, Udenbys Vester Kvarter, København og del nr af matr.nr. 1218p, Udenbys Vester Kvarter med foreløbig adresse [Thorvald Bindesbølls Plads 2-8/Constantin Hansens Gade 10-18], [udfyld sal og dørnummer], 1799 København V samt en til ejerlejligheden hørende ideel andel i Ejerforeningen Carlsberg Byen 1218E. Ejerlejligheden er beliggende som vist på foreløbig ejerlejlighedsfortegnelse med tilhørende kortbilag udarbejdet den 30. marts 2016 af Mølbak Landinspektører A/S (bilag 2). Når ejendommen er opført, opmåles ejerlejligheden endeligt. Ejerlejlighedens forventede tinglyste areal udgør [antal] m 2. Ejerlejlighedens fordelingstal udgør forventeligt [ ]/10.073, jf. bilag 2. Eventuelle ændringer i det endelige tinglyste fordelingstal medfører ikke ændring af købesummen eller købsaftalen i øvrigt. 1.2 Købsaftalen er indgået på grundlag af salgsopstilling udarbejdet af sælgers ejendomsmægler (bilag 1) samt foreløbigt budget for ejerforeningens fællesudgifter (bilag 3). Budgettet er baseret på skønnede udgifter med udgangspunkt i sælgers erfaring. 1.3 Ændringer i ejerlejlighedens forventede tinglyste areal, jf. pkt. 1.1, beregnet ud fra ejerlejlighedslovgivningens regler, medfører ikke ændring af købesummen, såfremt afvigelsen er mindre end 3 %. Såfremt arealet formindskes med 3 % eller mere, er sælger forpligtet til at reducere købesummen med den aftalte pris pr. m 2 tinglyst areal for den del af arealafvigelsen, der overstiger 3 %. Såfremt arealet forøges med 3 % eller mere, har sælger ret til at forhøje købesummen med den aftalte pris pr. m 2 tinglyst areal for den del af arealafvigelsen, der overstiger 3 %. Hvis sælger forhøjer prisen, har køber ret til at ophæve købsaftalen. Såfremt arealet formindskes med 5 % eller mere, har køber ret til at ophæve købsaftalen. Enhver ophævelse af købsaftalen i medfør af dette pkt. 1.3 medfører alene, at parterne skal tilbagelevere ydelser, og ingen af parterne har således i den anledning krav på erstatning eller andre misligholdelsesbeføjelser over for den anden part. 1.4 Ejerlejligheden er på tidspunktet for indgåelse af denne købsaftale ikke selvstændigt vurderet af SKAT, jf. bilag 4 (oplysninger om fordeling af ejendomsskat). Køber er bekendt med og accepterer, at den ejendomsskat, der påhviler ejerlejligheden, som følge heraf kan afvige ved købers overtagelse af ejerlejligheden eller efter første selvstændige offentlige vurdering af ejerlejligheden. Ejerlejligheden skal benyttes til beboelse. 2 Ejerforeningens ejendom og ejerlejligheden 2.1 Ejendommen og ejerlejligheden opføres i den kvalitet, der fremgår af salgsprospekt og andet udbudsmateriale (bilag 5).

4 Side 4 Sælger tager forbehold for, at der i salgsmaterialet er anvendt renderinger af byrum omkring ejendommen og i Carlsberg Byen i øvrigt, der alene skal tjene som stemningsskabende visualiseringer. Disse renderinger kan afvige væsentligt fra de kommende, faktiske forhold, hvilket køber accepterer. Sælger tager også forbehold for, at der for så vidt angår ejendommens ydre, herunder men ikke begrænset til tag, facader m.v., vil kunne forekomme mindre afvigelser mellem de kommende, faktiske forhold og de illustrationer, der er inkluderet i salgsmaterialet. Køber accepterer sådanne mindre afvigelser, der ikke forringer ejendommens kvalitet. Endelig tager sælger forbehold for, at der på fotos i salgsmaterialet kan være gengivet genstande, udstyr og indretning i ejerlejligheden, der ikke er standard. Køber accepterer endvidere mindre afvigelser, der ikke ud fra en samlet bedømmelse forringer ejerlejlighedens kvalitet. 2.2 Køber er bekendt med og accepterer, at der på naboejendommen matr.nr. 1218f, Udenbys Vester Kvarter, København opføres et supermarked. Køber skal tåle gener, der er sædvanlige ved drift af dagligvarebutik, herunder i relation til varelevering, der sker fra området mellem ejendommen og naboejendommen, samt afhentning af skrald m.v. Køber er endvidere bekendt med, at der i ejendommens umiddelbare nærhed formentlig vil blive etableret et mindre antal cafeer, restauranter, kaffebarer, spisesteder eller lignende. Køber skal tåle eventuelle gener, der hidrører herfra. 2.3 Der er på ejendommen et rum til opbevaring af storskrald. Køber er bekendt med, at storskrald og miljøaffald desuden kan indleveres til eventuel kommende miljøstation i Carlsberg Byen eller én af Københavns Kommunes miljøstationer mod eventuel betaling herfor. I relation til håndtering af dagrenovation er ejendommen omfattet af fælles mobilsugsordning med naboejendommen matr.nr. 1218f, Udenbys Vester Kvarter, København. Sugestedet er placeret på ejendommen, men hver ejendom har egne sugetanke. Der er rum til kildesortering af genbrugsaffald på ejendommen. 2.4 Køber er endvidere bekendt med, at Carlsberg Byen, hvor ejendommen er beliggende, er et byudviklingsområde, hvorfor der vil pågå transporter til og fra nedrivningsarbejder samt om-/nybyggerier m.v. Køber må i den forbindelse acceptere, at der kan opstå påvirkninger herfra fx i form af støj- og støvgener, og at adgangsveje vil kunne blive ændret i løbet af Carlsberg Byens udviklingsperiode. 2.5 Sælger afholder samtlige omkostninger i forbindelse med opførelse af ejendommen og ejerlejligheden, herunder udgifter til udstykning, tinglysning af ejerlejlighedsopdeling, stiftelse af ejerlejlighedsforening (ejerforeningen), og betaling af tilslutningsafgifter til offentlige myndigheder og koncessionerede virksomheder. 2.6 Da ejendommen er beliggende i byzone, vil ejendommen efter opførelse som øvrige byejendomme være omfattet af områdeklassificeringen og dermed klassificeret som lettere forurenet.

5 Side 5 3 Individuelle tilvalg 3.1 Køber har mulighed for at vælge mellem flere forskellige tilvalgsmuligheder i henhold til tilvalgsbrochure, prisliste og tilvalgskontrakt (bilag 6). Der vil ikke være mulighed for andre tilvalg end de af sælger udbudte. 3.2 Køber er bekendt med og accepterer, at køber nøje skal overholde enhver frist som sælger har fastsat for (i) kontant deponering af merudgifter forbundet med individuelle tilvalg, (ii) underskrift af særskilte aftaler herom samt (iii) andre individuelle frister, hvis ibrugtagning af ejerlejligheden skal ske som aftalt under pkt Såfremt udskudt overtagelse af ejerlejligheden ikke er aftalt med sælger, er køber under alle omstændigheder forpligtet til at overtage ejerlejligheden fra det tidspunkt, hvor den kunne være ibrugtaget, hvis køber ikke havde foretaget individuelle tilvalg. 3.4 Manglende overholdelse af de frister, der er nævnt i pkt. 3.2 medfører desuden, at sælger har ret men ikke pligt til at opføre ejerlejligheden i standardindretning. 4 Overtagelsesdag, aflevering og mangler 4.1 Ejerlejlighedens foreløbige overtagelsesdag er aftalt til den [dato]. 4.2 Ejerlejligheden afleveres fuldt nøglefærdig i overensstemmelse med god håndværksmæssig udførelse samt rengjort efter håndværkere. 4.3 Senest på overtagelsesdagen og inden købers ibrugtagning af ejerlejligheden foretages en afleveringsforretning, hvor der udfærdiges en afleveringsprotokol med mangelliste, der tiltrædes af begge parter. På afleveringsforretningen aflæses også forbrugsmålere. Køber har pligt til at deltage i afleveringsforretningen samt underskrive afleveringsprotokollen. 4.4 Sælger har i et vist omgang mulighed for ensidigt at ændre overtagelsesdagen, jf. pkt Parterne kan derudover skriftligt aftale at ændre overtagelsesdagen. Endelig kan parterne aftale en dispositionsdag, der ligger senere eller tidligere end overtagelsesdagen. Såfremt dispositionsdagen ligger tidligere end overtagelsesdagen, betragtes dispositionsdagen i alle henseender som ny overtagelsesdag. 4.5 Såfremt ejerlejligheden på overtagelsesdagen er behæftet med væsentlige mangler og dermed ikke er beboelig, udskydes overtagelsesdagen, indtil ejerlejligheden er beboelig. 4.6 Køber er bekendt med og accepterer, at udenomsarealer, herunder fællesareal, gård-, vej-, fortovs-, opholds- og adgangsarealer mv., færdiggøres i takt med udførelsen af byggeriets etaper, og at færdiggørelse kan ske efter, at køber har overtaget ejerlejligheden. Manglende færdiggørelse af udenomsarealer på overtagelsesdagen udgør ikke en væsentlig mangel. Køber skal også efter overtagelsesdagen tåle eventuelle udestående arbejder på naboejendomme og naboarealer samt arbejder i forbindelse den endelige færdiggørelse af ejendommen.

6 Side Såfremt ejerlejligheden ikke kan overtages rettidigt, ifalder sælger dagbod på kr pr. arbejdsdag, overtagelsesdagen er forsinket. Dette gælder dog ikke, hvis sælger har ret til at udskyde overtagelsesdagen i medfør af pkt Køber har ikke krav på erstatning for forsinkelse ud over den aftalte dagbod. 4.8 Sælger har ret til tidsfristforlængelse ved forsinkelse, der skyldes én eller flere af følgende forhold: 1. Ændringer i arbejdets omfang, der er aftalt med køber. 2. Købers forhold, herunder købers overskridelse af frister i blandt andet pkt Forhold, der opstår uden sælgers skyld, og over hvilke sælger ikke er herre, eksempelvis krig, usædvanlige naturbegivenheder, brand, strejke, lockout, tyveri eller hærværk, nedbør, lave temperaturer, stærk vind eller andet vejrlig, der forhindrer eller forsinker arbejdet, når sådant vejrlig forekommer i væsentligt større omfang, end det er sædvanligt for den pågældende årstid og egn. 4. Offentlige påbud eller forbud, der ikke skyldes sælgers egne forhold. 5. Offentlige myndigheders manglende udstedelse af nødvendige tilladelser til gennemførelse af ejerlejlighedens og/eller ejendommens opførelse senest 30 dage efter indsendelse af fyldestgørende projektmateriale til den relevante myndighed. 4.9 Sælger skal forsøge at undgå eller begrænse forsinkelse ved sådanne dispositioner, som med rimelighed kan kræves. Såfremt sælger anser sig berettiget til forlængelse af en frist, skal køber snarest muligt underrettes skriftligt herom Sælger har under alle omstændigheder uden begrundelse, og uden at køber kan gøre dagbod eller misligholdelseskrav gældende, ret til senest seks måneder inden overtagelsesdagen skriftligt at meddele køber en ændret overtagelsesdag, der dog ikke kan fastsættes til en dato, der er tidligere end 3 måneder før eller senere end 3 måneder efter den foreløbige overtagelsesdag I det omfang, der ved afleveringsforretningen, jf. pkt. 4.3, påvises mangler, har sælger ret og pligt til at afhjælpe disse mangler. Sælger bestræber sig på at foretage mangelafhjælpning inden otte uger at regne fra overtagelsesdagen Afhjælpning af eventuelle mangler konstateret efter afleveringsforretningen kan af sælger udskydes til foretagelse sammen med afhjælpning af eventuelle mangler konstateret ved 1- års gennemgang, jf. pkt. 4.13, forudsat at manglen ikke forværres derved, og at udskydelsen ikke medfører ulempe for køber Henholdsvis et år og fem år efter ejendommens færdigopførelse gennemføres 1-års og 5- års gennemgang, hvor eventuelle mangler registreres. Sælger har ret og pligt til at afhjælpe eventuelle mangler inden for sædvanlig og rimelig tid uden vederlag for køber, for så vidt der er tale om mangler, som sælger er ansvarlig for.

7 Side Køber er bekendt med og accepterer, at der efter 1-års gennemgang kun kan påberåbes mangler, der er væsentlige, og som køber ikke ved sædvanlig og rimelig undersøgelse af det købte burde have reklameret over forinden Sælger indkalder køber til gennemgang af ejerlejligheden henholdsvis ca. 1 og 5 år efter ejendommens færdigopførelse Køber betaler fra overtagelsesdagen via ejerforeningen, eller såfremt en sådan ikke er stiftet pr. overtagelsesdagen via sælger, ejerlejlighedens forholdsmæssige andel af udgifter til blandt andet renholdelse, vedligeholdelse m.v. af fællesarealer, gård-, vej-, fortovs-, opholds- og adgangsarealer m.v. og belysning heraf, overordnet snerydning og saltning, eventuelle udgifter til fælles private kloakker samt enhver anden udgift, der sædvanligvis henhører under en ejerforening. Dette gælder uanset om fællesarealer m.v. er afleveret til ejerforeningen, jf. også pkt Refusionsopgørelse 5.1 Med overtagelsesdagen som skæringsdag udarbejder sælger sædvanlig refusionsopgørelse over ejerlejlighedens indtægter og udgifter. Refusionssaldoen reguleres over den kontante udbetaling. 5.2 Ydelser, der forfalder før eller på overtagelsesdagen, betales af sælger, mens ydelser, der forfalder efter overtagelsesdagen, betales af køber. 5.3 Da ejerlejligheden endnu ikke er selvstændigt vurderet af SKAT, jf. også pkt. 1.4, betaler køber (indtil selvstændig vurdering foreligger) ejendomsskatter på grundlag af ejerlejlighedens andel af ejendommens ejendomsskatter, [ ]/ Fordeling og opkrævning af ejendomsskatter foretages af ejerforeningen, indtil en selvstændig vurdering foreligger. 6 Købesummen 6.1 Købesummen er i henhold til salgsopstillingen, jf. bilag 1, aftalt til kontant kr. [beløb], skriver kroner [beløb] 00/ Købesummen berigtiges således: Køber har inden købsaftalens underskrivelse deponeret i sælgers pengeinstitut, Nordea, i sælgers navn reservationsgebyr stort kr. [beløb] Senest 14 dage efter købsaftalens underskrivelse deponerer køber i sælgers pengeinstitut, Nordea, i sælgers navn restkøbesummen kr. [beløb] Købesum i alt kr. [beløb] 6.3 Renter, der tilskrives deponeringskontoen fra overtagelsesdagen, tilfalder sælger. 6.4 Køber har ret til i stedet for kontant deponering af købesum at stille uigenkaldelig bankgaranti for hele beløbet gennem et anerkendt pengeinstitut. Garantien skal afløses af kontant deponering i sælgers pengeinstitut senest 14 dage inden overtagelsesdagen.

8 Side 8 Såfremt eventuel bankgaranti ikke afløses af kontant deponering senest 14 dage inden overtagelsesdagen, forrentes garantibeløbet fra dette tidspunkt og indtil kontant deponering finder sted med diskontoen plus 3 %. Det er en forudsætning for købers ret til at stille bankgaranti i stedet for deponering af kontant købesum, at garantien i det hele henviser til købsaftalen og tillige sikrer sælgers eventuelle erstatningskrav i tilfælde af købers misligholdelse. Garantien skal formuleres som anført i vedlagte Koncept til garanti (bilag 7). Original garanti skal sendes til sælger. 6.5 De ovenfor under pkt og pkt nævnte beløb frigives til sælger, når køber har opnået endeligt tinglyst skøde uden præjudicerende retsanmærkninger, og når køber har underskrevet afleveringsprotokollen. Eventuelle forbehold eller angivelse af mangler i den underskrevne afleveringsprotokol medfører ikke adgang for køber til at tilbageholde garantibeløbet/de deponerede beløb helt eller delvist. Såfremt køber ikke ønsker at underskrive afleveringsprotokollen, indhenter parterne i fællesskab en sagkyndig erklæring i henhold til ABT om, hvorvidt ejerlejligheden er egnet til ibrugtagning. Hvis den sagkyndige erklærer, at ejerlejligheden er egnet til ibrugtagning, frigives garantibeløbet/de deponerede beløb, når der også foreligger endeligt tinglyst skøde uden præjudicerende retsanmærkninger. Den sagkyndige træffer afgørelse om fordeling af sagsomkostninger til den sagkyndige. Frigivelse af det deponerede beløb kan tidligst ske på overtagelsesdagen. Sælger har fra overtagelsesdagen altid ret til at kræve det deponerede beløb udbetalt, såfremt sælgers bank senest på udbetalingstidspunktet har stillet betryggende bankgaranti for tilbagebetalingen af det udbetalte beløb. Såfremt betingelserne for frigivelse af de deponerede beløb ikke er opfyldt senest 24 måneder efter udbetaling mod den betryggende bankgaranti fra sælgers bank, skal beløbet tilbagebetales til deponeringskontoen. 6.6 Som anført under pkt. 6.4 har køber ret til at stille garanti i overensstemmelse med bilag 7. Denne garanti indeholder følgende fravigelser i forhold til standardgaranti udarbejdet af Dansk Byggeri m.fl. af 5. marts 2009, hvilket køber hermed udtrykkeligt er gjort opmærksom på, jf. bekendtgørelse nr af 21. november 2014 (om formidling m.v. ved salg af fast ejendom): Garantien skal afløses af kontant deponering 14 dage før overtagelsesdagen, uden at sælger skal afgive påkrav herom. Sælgers modgaranti kan stilles af såvel bank som kautionsforsikringsselskab. Tilbagebetaling til deponeringskontoen i tilfælde af manglende opfyldelse af betingelserne skal først ske 24 måneder efter overtagelsesdagen og ikke som i den vejledende standardgarantitekst af 5. marts 2009 efter 12 måneder.

9 Side 9 Køber har i henhold til den vejledende standardgarantitekst af 5. marts 2009 mulighed for at tilbageholde et beløb, såfremt køber påberåber sig en mangel ved ejendommen. Der er i den vejledende garantitekst angivet procedure herfor, herunder købers eventuelle indlevering af begæring til Voldgiftsnævnet for Bygge- og Anlægsvirksomhed. Den i bilag 7 aftalte garanti giver ikke køber mulighed for at tilbageholde dele af købesummen som følge af mangler, idet garantien i medfør af bilag 7 som betingelse for frigivelse forudsætter enten, at køber har underskrevet afleveringsprotokollen, eller at en sagkyndig erklæring finder, at ejerlejligheden er egnet til ibrugtagning. I den vejledende garantitekst er det en betingelse for frigivelse, at der foreligger fornødne myndighedsgodkendelser, hvilket ikke er en forudsætning for frigivelse efter den i bilag 7 aftalte garanti. Garanten indestår for, at garantien uden påkrav afløses af kontant deponering, hvorfor der ikke i modsætning til den vejledende standardgarantitekst er angivet et særskilt afsnit om garantiens gyldighedsperiode. 7 Tilslutningsafgifter m.v. 7.1 Sælger afholder samtlige forfaldne beløb til tilslutningsafgifter og anlægsarbejder, herunder til vej, fortov, fællesanlæg, el, varme, vand, kloak samt rensnings- og ledningsanlæg. Sælger bekendt er der ikke udført arbejder eller afsagt kendelser vedrørende ovennævnte forhold, for hvilke udgifterne senere vil blive pålagt ejerlejligheden, hverken direkte eller indirekte via ejerforeningen. Eventuelle fremtidige udgifter vedrørende de anførte forhold er sælger uvedkommende. 7.2 Gæld, der afvikles gennem forbrug, samt fælles gæld, der afvikles gennem ejerforeningen, betales af køber fra overtagelsesdagen. 7.3 Køber er bekendt med og accepterer, at udenomsarealer og fællesarealer færdigudføres af sælger, når vejrforhold tillader arbejdet udført, jf. også pkt Ejerforening, grundejerforening og servitutter 8.1 Køber har ret og pligt til at være medlem af Ejerforeningen Carlsberg Byen 1218E. 8.2 Køber har modtaget kopi af udkast til vedtægter for ejerforeningen (bilag 8). Sælger foranlediger vedtægterne tinglyst på den enkelte ejerlejlighed senest samtidig med tinglysning af ejerlejlighedsfortegnelse. Køber accepterer ved sin underskrift på denne købsaftale vedtægterne for ejerforeningen. For ejerforeningen fungerer indtil første generalforsamling efter overtagelsesdagen, ordinær eller ekstraordinær, en bestyrelse udpeget af sælger. Køber er bekendt med, at der består en pligt til medlemskab af en fælles grundejerforening for hele området omkring Carlsberg Byen, Grundejerforeningen Carlsberg Byen.

10 Side 10 Køber accepterer ved sin underskrift på denne købsaftale at være pligtig til medlemskab af grundejerforeningen, enten direkte eller indirekte via ejerforeningen, ligesom køber er pligtig at tåle, at grundejerforeningens vedtægter tinglyses på ejendommen til sikkerhed for købers forpligtelser over for grundejerforeningen. Vedtægter for grundejerforeningen er køber bekendt (bilag 9), og køber accepterer vedtægterne ved sin underskrift på købsaftalen. 8.3 Indtil ejerforeningen har valgt revisor på den første ordinære generalforsamling efter overtagelsesdagen, revideres ejerforeningens regnskab af sælgers revisor eller af en revisor udpeget af sælger. Sælger indgår inden ibrugtagning administrationsaftale med anerkendt operatør. Køber er bekendt med og accepterer, at der til administrationsaftalen er tilknyttet en vicevært-/ejendomsinspektørordning, der tidligst kan opsiges 24 måneder efter ibrugtagning, og at der i ejerforeningsregi er indgået eller vil blive indgået serviceaftaler om tilsyn og pasning af ejendommens tekniske installationer m.v. Valg af eventuel ny administrator foretages i henhold til vedtægterne for ejerforeningen af ejerforeningens bestyrelse. 8.4 Køber er bekendt med budgetter for ejerforeningen og grundejerforeningen. Køber er også bekendt med, at budgetterne i et vist omfang er baseret på skønnede udgifter med udgangspunkt i sælgers erfaring, og at de faktiske udgifter derfor kan afvige fra budgetterne. 8.5 Ejerforeningens vedtægter tinglyses pantstiftende med 1. prioritets panteret i ejerlejligheden for indtil kr til sikkerhed for den til enhver tid værende ejers forpligtelser over for ejerforeningen. Grundejerforeningen har sekundært pant i ejerforeningens pant. 8.6 Køber er bekendt med og respekterer følgende servitutter, der på tidspunktet for købsaftalens indgåelse er tinglyst på ejendommen matr.nr. 1218e, Udenbys Vester Kvarter, København, matr.nr. 1218o, Udenbys Vester Kvarter, København og/eller matr.nr. 1218p, Udenbys Vester Kvarter, København: : Dokument om hegn, hegnsmur m.v : Dokument om forsynings-/afløbsledninger : Dokument om forsynings-/afløbsledninger : Dokument om luftfartshindringer m.v. Forprioritet : Dokument om retningsplan m.v : Dokument om fjernvarme/anlæg m.v : Dokument om fjernvarme m.v : Dokument om bebyggelse. Påtegnet den : Dokument om matr.nr. 20a, 2154, 2155, 2156, 2157, 2158, Valby og matr.nr og 1653, Udenbys Vester har fælles parkerings- og opholdsarealer, uden hegn i skel, samt afløbsanlæg m.v. Påtegnet den : Deklaration om anvendelsesforhold : Deklaration om anvendelsesforhold.

11 Side : Vedtægter for Grundejerforeningen Carlsberg Byen : Salgs- og pantsætningsforbud : Deklaration om tilsynings- samt aftagepligt til fjernkøling. Påtegnet den Køber har pligt til at tåle og dermed respektere tinglysning af følgende deklarationer, der alle er udleveret i udkast til køber: Vedtægter for Ejerforeningen Carlsberg Byen 1218E Deklaration om mobilsug (bilag 10) Deklaration om transformerstation (bilag 11) Deklaration om fælles sprinklercentral (bilag 12) Deklaration om parkeringsanlæg (bilag 13) Deklaration om offentlig passage (bilag 14) Endelig skal køber respektere enhver offentlig og privat servitut, som er nødvendig at pålægge og tinglyse på ejerlejligheden i forbindelse med sælgers opførelse af ejendommen og opdeling af denne i ejerlejligheder, herunder ejerforeningsvedtægter, grundejerforeningsvedtægter, tilslutningsforhold samt deklarationer vedrørende blandt andet færdselsret, brandsikring, flugtveje, m.v. Det understreges, at oplistningen ikke er udtømmende. Køber meddeler ved sin underskrift på denne købsaftale sælger med delegationsret til advokat og landinspektør uigenkaldelig fuldmagt til at underskrive, tiltræde og tinglyse respektpåtegning og alle øvrige nødvendige dokumenter i forbindelse med ovenstående, således at købers adkomst til ejerlejligheden respekterer sådanne servitutter. 8.7 Ejerlejligheden forsikres på sædvanlige vilkår via ejerforeningen, og sælger sørger herfor inden ibrugtagning. 9 Energimærkning 9.1 Ejerlejligheden er omfattet af lov om fremme af energibesparelser i bygninger (energimærkeloven). Da ejendommen er under opførelse, udarbejder sælger energimærke med tilhørende energiplan for hele ejendommen, når denne er opført (bilag 15). Sælger forbeholder sig ret til at indgå aftale med autoriseret energikonsulent om energistyring. 10 Moms 10.1 Købesummen for ejerlejligheden er tillagt moms i henhold til den til enhver tid gældende momslovgivning. Momsbeløb er indregnet i de beløb, der er anført i denne købsaftale.

12 Side Omkostninger og berigtigelse 11.1 Køber betaler registreringsafgift vedrørende tinglysning af skøde, der udgør 0,6 % af købesummen og 0,6 % af eventuelt tillæg til købesummen (som følge af individuelle tilvalg), samt grundafgift vedrørende skøde på kr Grund- og registreringsafgift forfalder til betaling ved købers underskrivelse af betinget skøde. Såfremt betinget skøde kan tinglyses før ejendommens færdiggørelse, vil registreringsafgiften beløbsmæssigt blive mindre end angivet Købet er en kontanthandel. Køber bærer som følge heraf alle eventuelle omkostninger og risici ved en eventuel efterfølgende finansiering af handlen Salget af ejerlejligheden sker som seriesalg, hvorfor sælgers advokat udarbejder skøde og refusionsopgørelse samt foretager selve handlens berigtigelse. Omkostninger i forbindelse med berigtigelse afholdes af sælger, bortset fra omkostninger nævnt i pkt samt eventuelle omkostninger omfattet af pkt og pkt Køber er pligtig at underskrive skøde digitalt snarest. Sælgers advokat bemyndiges til at meddele endeligt skøde, når ejerlejligheden er endeligt opdelt Køber har ret til for egen regning at lade sig repræsentere ved egen advokat og/eller anden rådgiver, og køber erklærer ved sin underskrift på denne købsaftale, at køber er opfordret til at bruge egen rådgiver. 12 Tilbudsfrist og advokatforbehold 12.1 Indtil såvel købers som sælgers underskrift på denne købsaftale foreligger, er denne at betragte som et tilbud, som bortfalder, såfremt køber fortryder før sælgers accept Købers underskrift på købsaftalen er med forbehold for, at købers advokat kan godkende handlen i sin helhed. Eventuelle indsigelser i henhold til dette pkt skal være sælger i hænde senest fem hverdage fra købers underskrift på købsaftalen. 13 Fortrydelsesret 13.1 Køber er orienteret om, at køber kan træde tilbage fra handlen i henhold til reglerne om fortrydelsesret i kapitel 2 i lov nr. 391 af 14. juni 1995 med senere ændringer (om forbrugerbeskyttelse ved erhvervelse af fast ejendom mv.) og i bekendtgørelse nr. 950 af 8. december 1995 (om oplysning om fortrydelsesret ved erhvervelse af fast ejendom m.v.). Køber har underskrevet særskilt erklæring herom (bilag 16). Sælger opfører ejendommen, herunder ejerlejligheden, med salg for øje, hvorfor sælger ikke har ret til godtgørelse, såfremt køber gør brug af sin fortrydelsesret Fortrydelsesfristen er seks hverdage. Der henvises i øvrigt til bilag Bilag 14.1 Undertegnede køber bekræfter hermed ved min underskrift på denne købsaftale, at jeg har modtaget følgende bilag:

13 Side 13 Bilag 1: Salgsopstilling Bilag 2: Foreløbig ejerlejlighedsfortegnelse med tilhørende kortbilag udarbejdet den 30. marts 2016 af Mølbak Landinspektører A/S Bilag 3: Foreløbigt budget for ejerforeningens fællesudgifter Bilag 4: Oplysninger om fordeling af ejendomsskat Bilag 5: Salgsprospekt og andet udbudsmateriale Bilag 6: Tilvalgskontrakt og prisliste Bilag 7: Koncept til garanti Bilag 8: Udkast til vedtægter for ejerforeningen Bilag 9: Vedtægter for grundejerforeningen Bilag 10: Deklaration om mobilsug Bilag 11: Deklaration om DONG transformerstation Bilag 12: Deklaration fælles om sprinklercentral Bilag 13: Deklaration om parkeringsanlæg Bilag 14: Deklaration om offentlig passage Bilag 15: Energimærke Bilag 16: Oplysning om fortrydelsesret Bilag 17: Lejlighedsplan Bilag 18: Køkkentegning 15 Underskrifter 15.1 Købsaftalen underskrives i to originale eksemplarer, hvoraf hver part modtager et eksemplar. Dato: For Sælger Navn: Navn Dato: For Køber Navn: Navn: Udover køber og sælger medvirker ved denne handel følgende parter:

14 Side 14 Ejendomsmægler: Flemming Nielsen Nybolig Projekt Schlichting & Nielsen A/S, CVR-nr Amager Landevej Kastrup Tlf Købers advokat: Navn: Adresse: Tlf.nr.: Købers pengeinstitut: Navn: Adresse: Tlf.nr.: Sælgers advokat: Gorrissen Federspiel Merete Larsen H.C. Andersens Boulevard København V mni@gorrissenfederspiel.com

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder:

Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb I alt * kr. Beliggende: Cementvej 2, 2680 Solrød Strand Anmelder: Sag nr. 96366/PJJ Reg.afgift. Var. tinglysningsafgift 0,6 % af købesummen *kr. Tinglysningsafgift, fast beløb 1.400,00 kr. I alt * kr. Delnr. * af Matr.nr. 12 a, Karlstrup By, Karlstrup Beliggende: Cementvej

Læs mere

KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst

KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst KØBSAFTALE I forbindelse med Glostrup Kommunes salg af 4 parcelhusgrunde i Dysseaasen i Hvissinge Øst Salget sker i henhold til reglerne i Økonomi- og indenrigsministeriet bekendtgørelse nr. 799 af 24.

Læs mere

Standardgaranti ved køb af nybygget fast ejendom

Standardgaranti ved køb af nybygget fast ejendom 5. marts 2009 Til [sælgers navn] (sælger) Standardgaranti ved køb af nybygget fast ejendom Til sikkerhed for [købers navn]s (køber) opfyldelse af købsaftale af [xx.xx.xxxx] vedrørende køb af ejendommen

Læs mere

kr. [x.xxx.xxx,xx] skriver [xx] 00/100 kroner

kr. [x.xxx.xxx,xx] skriver [xx] 00/100 kroner Bilag 6.4 21. november 2016 Til [sælgers navn] (sælger) Standardgaranti ved køb af nybygget fast ejendom (ÆNDRINGER TIL STANDARDGARANTIEN ER MARKERET VED OVERSTREGET RØD SKRIFT FOR SLETTET TEKST, OG RØD,

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE:

BETINGET KØBSAFTALE: BETINGET KØBSAFTALE: Mellem Odder Kommune Rådhusgade 3 8300 Odder (Herefter benævnt Sælger ) og [ ] [ ] Cvr.nr: [ ] (Herefter benævnt Køber ) er nærværende betingede købsaftale indgået, efter Køber er

Læs mere

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse

Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Købsaftale Bymidten 114, 3500 Værløse Matr.nr.1DI, Lille Værløse, Værløse til salg. Dato: Indholdsfortegnelse Parter side 2 Grunden side 2 Servitutter side 3 Overtagelse side 3 Øvrige forhold side 4 Miljø

Læs mere

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R :

UDKAST K Ø B S A F T A L E V I L K Å R : UDKAST K Ø B S A F T A L E Hillerød Kommune sælger herved til medundertegnede ejendommen matr.nr. 3c Nr. Herlev By, Nr. Herlev på 2.209 m 2 beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hilllerød. Ejendommen

Læs mere

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.:

Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: KØBSAFTALE Undertegnede Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVR-nr./CPR-nr.: Afgiver herved købstilbud over for Kerteminde Kommune CVR-nr. 29 18 97 06 Hans Schacksvej 4 5300 Kerteminde om køb af ejendommen

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Ejerlejlighed Øresund Tower. Amager Strandvej 100 A/S - CVR-nr. 33 23 94 75 Hollufgård Hollufgårds Allé 12 5220 Odense SØ

BETINGET KØBSAFTALE. Ejerlejlighed Øresund Tower. Amager Strandvej 100 A/S - CVR-nr. 33 23 94 75 Hollufgård Hollufgårds Allé 12 5220 Odense SØ BETINGET KØBSAFTALE Ejerlejlighed Øresund Tower Undertegnede herefter benævnt (køber) Navn Navn Adresse Adresse Postnr. & by Postnr. & by Tlf. privat Tlf. privat Tlf. arbejde Tlf. arbejde E-mail E.mail

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE EJERLEJLIGHED SLAGELSE BYBOLIGER I

BETINGET KØBSAFTALE EJERLEJLIGHED SLAGELSE BYBOLIGER I BETINGET KØBSAFTALE EJERLEJLIGHED SLAGELSE BYBOLIGER I Vedrørende ejerlejlighed nr. Beliggende, 4200 Slagelse Page 2 Betinget købsaftale Undertegnede K/S Slagelse Byhuse c/o Becker & Nielsen A/S Hovedgaden

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE XXXXXXX. CPR nr. XXXXXX-XXXX XXXXX XXXXXXX XXXX XXXXXX. CPR nr. XXXXXX-XXXX (Køber)

BETINGET KØBSAFTALE XXXXXXX. CPR nr. XXXXXX-XXXX XXXXX XXXXXXX XXXX XXXXXX. CPR nr. XXXXXX-XXXX (Køber) BETINGET KØBSAFTALE Mellem XXXXX XXXXXXX XXXX XXXXXX CPR nr. XXXXXX-XXXX og XXXXX XXXXXXX XXXX XXXXXX CPR nr. XXXXXX-XXXX (Køber) og Smedefabrikken ApS c/o P. Holm ApS Vesterbrogade 124B 1620 København

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone.

Købsaftale. 1 Det overdragne. Ejendommen er en ubebygget landbrugsejendom beliggende i landzone. Købsaftale Vejle Kommune, Skolegade 1, 7100 Vejle, sælger herved til Navn: CPR / CVR nr.: Adresse : Postnr. + by: E-mail: følgende del af den Vejle Kommune ifølge tinglyst adkomst tilhørende ejendom matr.nr.

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Matr. nr. 16 dm Melby by, Melby Plovvænget 3, 3300 Frederiksværk Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til :

K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger hermed til : Parcel nr. af matr. nr. 351 Allinge-Sandvig Markjorder Beliggende: Tejnvej, 3770 Allinge K Ø B S A F T A L E Undertegnede Palle Kejlstrup, Tejnvej 23, 3770 Allinge,(i det følgende kaldet sælger) sælger

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

Standardgaranti ved køb af eksisterende fast ejendom

Standardgaranti ved køb af eksisterende fast ejendom FINANSTILSYNET - ÅRHUSGADE 110-2100 KØBENHAVN 5. marts 2009 Til [sælgers navn] (sælger) Standardgaranti ved køb af eksisterende fast ejendom Garantien er udstedt på foranledning af (købers navn) ("køber")

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grund beliggende Sandtoften 10) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE

BETINGET KØBSAFTALE. Udkast AARHUS KOMMUNE BETINGET KØBSAFTALE Udkast AARHUS KOMMUNE [ ] BILAGSOVERSIGT Bilag 1: Udbudsbetingelser af 11. april 2018 Bilag 2: Købers tilbud af [ ] Bilag 3: Udbudsskort fra Bøgh & Krabbe landinspektør af 20. februar

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Toldbodgade 3-5, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Toldbodgade 3-5 i Kolding, matr.nr.

Læs mere

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 32f, Bjerreby by, Bjerreby. Adresse: BJERREBY MØLLEBAKKE 1, 5700 SVENDBORG Areal: 1.050 m 2 Køber betaler alle

Læs mere

Købsaftale med salgsbetingelser

Købsaftale med salgsbetingelser Købsaftale med salgsbetingelser Del af matr. nr. 62 aø Frederiksværk Markjorder, Rådhuspladsen, 3300 Frederiksværk Ca. 750 m 2 1 Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk

Læs mere

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Køber(e): GRUNDE OPLYSNINGSSKEMA Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Navn: Navn: Adresse: Adresse: Postnr./by: Postnr./by: Tlf. : Tlf. : CPR-nr.:

Læs mere

K Ø B S A F T A L E --------------------------------------

K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- A D V O K A T F I R M A E T STEFFENSEN HORSTMANN K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- Undertegnede sælger herved til medundertegnede Jens Jørgen N. Nielsen og Bente Østergaard Nielsen,

Læs mere

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på

T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på T I L B U D S B L A N K E T for ubebygget grund til boligformål på Mejsevej 2, Breum 7870 Roslev Mellem Skive Kommune, Torvegade 10, 7800 Skive som sælger, og Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: er der indgået

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 03-04-2017 J.nr. 17/7050 Gældende for Vendehøj 20, Hornslet 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde Afgift: kr. Akt.: Skab: nr. J.nr.: Ejerlav: Bågegård, Tommerup Matr.nr.: Beliggende: Teglværksvej 5690 Tommerup Anmelder: Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg A/S Tallerupvej 39 5690 Tommerup Tlf. 6376 1103

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Navn: Stilling: Adresse: Adresse: Tlf. arb.: Tlf. privat: Mailadr.:

K Ø B S A F T A L E. Navn: Stilling: Adresse: Adresse: Tlf. arb.: Tlf. privat: Mailadr.: Sag nr. 24.009 Parcel nr. : K Ø B S A F T A L E Undertegnede SennenBolig A/S Cvr.nr. 3314 4660 Kolding Åpark 1, 4. sal 6000 Kolding (herefter kaldet sælger) sælger herved til medundertegnede, Navn: Stilling:

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Elkærbakke, Vrinners. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Kirkegade 12 i Ebeltoft 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret)

Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret) 5. marts 2009 Til [sælgers navn] (sælger) Standardgaranti ved køb af nybygget andelsbolig (Entreprenørstyret) Til sikkerhed for [andelsboligkøbers navn]s (køber) opfyldelse af tegningsaftale af [xx.xx.xxxx]

Læs mere

Købsaftale. Ca. 800 m 2

Købsaftale. Ca. 800 m 2 Købsaftale Del af matr. nr. 1 dn Ullerup by, Torup Bogbinderivej 15, 3390 Hundested Ca. 800 m 2 Natur og Udvikling Købsaftale Undertegnede Halsnæs kommune, Rådhusparken 1, 3300 Frederiksværk sælger og

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen

Købsaftale. for. Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Købsaftale for Ringsted Kommunes salg af storparcel i Kasernebyen Matr.nr. 60bz, 60ea og 60bt INDHOLDSFORTEGNELSE 1 PARTERNE... 3 2 EJENDOMMEN... 3 3 SERVITUTTER OG DEKLARATIONER... 3 4 OVERTAGELSE OG

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge. KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE 2016-020298-36 Bellingeparken, Lykkebækvej, Køge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 1. Parterne 2. Ejendommen En ubebygget erhvervsparcel matr.nr.

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder ejerlejlighed nr. 5 på matr.nr. 39p, Udenbys Vester Kvarter, København, beliggende Vesterbrogade 114, ST. TV., 1620 København V, til

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Carl Th. Dreyers Vej i Ebeltoft. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Udkast til betinget købsaftale

Udkast til betinget købsaftale Bilag 1 Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Udkast til betinget købsaftale mellem Lejre Kommune og [ ] vedrørende ejendommen [ ] Indholdsfortegnelse 1. Baggrund

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2015-000499-20 Køge Kommune Torvet 1 4600 Køge Matr. nr. 13-a og 13-gg, Herfølge By, Herfølge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge 1. Parterne Køber: 2. Ejendommen Parcellerne: Matr. nr.

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen KØGE KOMMUNE 2017-003770-22 TORVET 1 4600 KØGE STORPARCEL Herfølge Syd KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget storparcel,

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Faxe Kommune Frederiksgade Haslev (i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) VILKÅR:

K Ø B S A F T A L E. Faxe Kommune Frederiksgade Haslev (i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) VILKÅR: K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til (i det følgende benævnt køber) Matr. nr. 5gc Troelstrup by, Haslev. Ejendommen

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 19-04-2018 Sagsid 07/36451 Gældende for Ladegårdsparken 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24.

Læs mere

Betingelser for salg af erhvervsgrunde

Betingelser for salg af erhvervsgrunde Betingelser for salg af erhvervsgrunde 13-04-2018 Sagsid 18/8206 1. Udbud af erhvervsbyggegrunde De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens faste

Læs mere

SAMARBEJDSAFTALE. Om byggeri på Nyt Helsingør Stadion. ( Samarbejdsaftalen ) Mellem

SAMARBEJDSAFTALE. Om byggeri på Nyt Helsingør Stadion. ( Samarbejdsaftalen ) Mellem J. NR.: 104395 SAMARBEJDSAFTALE Om byggeri på Nyt Helsingør Stadion ( Samarbejdsaftalen ) Mellem Helsingør Kommune Center for Økonomi & Ejendomme Sct. Anna Gade 5a 3000 Helsingør CVR-nr. 64502018 (herefter

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Købsaftale ubebygget grund

Købsaftale ubebygget grund Købsaftale ubebygget grund Vedrørende ejendommen beliggende Skibelundvej 1, 6500 Vojens. Dok. 13/101748-2 1/8 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej 65, Erritsø 7000 Fredericia (herefter benævnt

Læs mere

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 27d Svendborg Markjorder Adresse: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg Areal: 1.226 m² Køber betaler alle tilslutningsafgifter

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

CARLSBERG BYEN P/S KØBERVEJLEDNING CARLSBERGBYEN.DK

CARLSBERG BYEN P/S KØBERVEJLEDNING CARLSBERGBYEN.DK CARLSBERG BYEN P/S KØBERVEJLEDNING CARLSBERGBYEN.DK CARLSBERG BYEN P/S 1 NÅR DU KØBER DIN DRØMMEBOLIG I CARLSBERG BYEN... En guide til køb af projektlejligheder Det er en stor beslutning at købe en ny

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 26.06.2017 Sagsid 14/38190 Gældende for Dalgårdsvej, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne

Tinghøj Allé 2 5750 Ringe. sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne SALGSBETINGELSER Undertegnede Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2 5750 Ringe sælger betinget af købesummens betaling og tilladelse fra Geodatastyrelsen (udstykning) herved til medunderskrevne Navn/Firma

Læs mere

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede ca. m2 af matr. nr. Trollesminde, Hillerød Jorder, indtegnet på bilag til denne købsaftale.

Læs mere

CVR-nr Torvet Herning (herefter benævnt Sælger eller HK )

CVR-nr Torvet Herning (herefter benævnt Sælger eller HK ) OVERDRAGELSESAFTALE J.NR. UNDERSKREVNE Herning Kommune CVR-nr. 29189919 Torvet 5 7400 Herning (herefter benævnt Sælger eller HK ) OG Den Selvejende Institution Hammerum Hallen CVR.nr. 11128718 Palle Fløes

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive

TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive TILBUDSBLANKET for køb af storparcel/storparceller på Bilstrupparken 7800 Skive Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: Beliggende: Bilstrupparken, 7800 Skive Af

Læs mere

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne

UDKAST BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne UDKAST BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger til medunderskrevne P-hus Torvet, Østergade 3, 3400 Hillerød med grundareal på 2.492 m 2 Ejendommen overdrages

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til 2. afsnit Kofeltvej. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt matr. nr., Den mellemste del, Idom, beliggende Kofeltvej nr.. Parcellen er solgt på følgende

Læs mere

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2

SALGSBETINGELSER: Kløvervej 87, 6100 Haderslev. Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev. 13181 m 2 174 m 2 1838 m 2 1664 m 2 SALGSBETINGELSER: Beliggenhed: Matr. nr.: Kløvervej 87, 6100 Haderslev Matr. nr. 1409 m. fl, Sdr. Otting Ejerlav, Haderslev Areal ifølge BBR-ejermeddelelse: Grundareal Boligareal Erhvervsareal Bebygget

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til

K Ø B S A F T A L E. Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR ) til Krunderup, Skovholt. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt grund nr.,matr. nr., Vognstrup, Navr, af kommunes udstykning i Skovholt, Navr. Parcellen

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 19-03-2019 Sagsid 17/34883 Gældende for storparcel ved Oldagervej i Rønde 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt

K Ø B S A F T A L E. ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej 474, 9541 Suldrup samt K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe ejendommen matr.nr. 2a Sønderup By, Sønderup af areal ifølge tingbogen 1816 m 2, beliggende Hjedsbækvej

Læs mere

KØBSAFTALE * * * l. PARTERNE. CVR-nr. 84889210 GI. Århusvej 193 8800 Viborg. sælger til. 2. ElENDOMMEN. 2.1. Den ubebyggede grund, betegnet som

KØBSAFTALE * * * l. PARTERNE. CVR-nr. 84889210 GI. Århusvej 193 8800 Viborg. sælger til. 2. ElENDOMMEN. 2.1. Den ubebyggede grund, betegnet som KØBSAFTALE l. PARTERNE Underskrevne sælger til lohn Staaling Eksport ApS CVR-nr. 84889210 GI. Århusvej 193 8800 Viborg * * * 2. ElENDOMMEN 2.1. Den ubebyggede grund, betegnet som Matr.nr.: * af areal ifølge

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 11. december 2018 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere aftale. Ternevej

Læs mere

Købsaftale Vindmølle på egen grund

Købsaftale Vindmølle på egen grund Købsaftale Vindmølle på egen grund Vedrørende ejendommen beliggende mr.nr. 155 Mellerup, Agerskov beliggende Bovvej, 6534 Agerskov. Dok. 14/20307-3 1/8 Mellem Energinet.dk CVR.nr. 28980671 Tonne Kjærsvej

Læs mere

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger)

Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) NST-513-00533 Miljøministeriet v/naturstyrelsen (Herefter benævnt Sælger) sælger Sommerhusgrund beliggende Bjerghuse 147, Fjand, 6990 Ulfborg 2 Tilbudsblanket Salg af statsejendom Finansministeriets cirkulære

Læs mere

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E

Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Under Rødtjørnen, Under Hvidtjørnen og Under Bøgen, Halgård Vest 2. etape K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune (CVR 29189927) til har solgt Under Hvidtjørnen nr., matr.nr., Mejdal,

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Adresse: Mailadresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR Slotssøvejen 8-16, Kolding Undertegnede Navn: Adresse: By og postnr.: Tlf.nr.: E.mail CVR nr: Tilbyder herved Kolding Kommune at købe ejendommen Slotssøvejen 8-16 i Kolding,

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

Købsaftale. Mellem. Ejendomsselskabet Søbyen A/S eller ordre [ ] vedrørende køb af ejerlejlighed. Side 1 af 17. Ref.

Købsaftale. Mellem. Ejendomsselskabet Søbyen A/S eller ordre [ ] vedrørende køb af ejerlejlighed. Side 1 af 17. Ref. Ref. 261749-6 jb/as Købsaftale Mellem Ejendomsselskabet Søbyen A/S eller ordre og [ ] vedrørende køb af ejerlejlighed Side 1 af 17 1. Parterne Undertegnede Ejendomsselskabet Søbyen A/S eller ordre P. Malmkjærs

Læs mere

KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Kastanievej 2, 5884 Gudme)

KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Kastanievej 2, 5884 Gudme) KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Kastanievej 2, 5884 Gudme) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, matr.nr. 70, Gudme By, Gudme af tinglyst areal 1.309 m2, som sælges i den stand, hvori denne forefindes,

Læs mere

KØBSAFTALE. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. (Nuværende ejerforhold udgør 81,48 %

KØBSAFTALE. mellem. Køge Forsyningsinvest ApS. Cvr. nr Vasebækvej Køge. (Nuværende ejerforhold udgør 81,48 % KØBSAFTALE mellem Køge Forsyningsinvest ApS Cvr. nr. 37243647 Vasebækvej 40 4600 Køge (Nuværende ejerforhold udgør 81,48 % efter salg udgør ejerforhold 57,7 %) (herefter benævnt Sælger ) og Stevns Forsyningsinvest

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr...af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

Sagsid: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg

Sagsid: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 27d Svendborg Markjorder Adresse: Areal: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg 1.226 m² heraf vej 418 m2 Køber betaler alle

Læs mere

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger )

Mellem. Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) J.nr. 6171-25 JG/tjk Dok 000055 Mellem Boligforeningen AAB Afdeling 95 Artillerivej 34 2300 København S (herefter kaldet Sælger ) og Hvidovre Kommune Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre (herefter kaldet Køber

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev

TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev TILBUDSBLANKET for køb af erhvervsgrund beliggende Industrivej 16 Jebjerg 7870 Roslev Undertegnede Navn: Adresse: By: Tlf.nr.: Mail: tilbyder hermed køb af: Matr.nr.: 16dq Jebjerg by, Jebjerg Beliggende:

Læs mere