Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag."

Transkript

1 Velkommen 2017 En festlig nytårsaften. Musik & Bevægelse på en grå januar-dag.

2

3 Kære læsere. Så fik vi taget hul på endnu et nyt år, og selvom januar de fleste steder, er mindre travl end december, så tror jeg også, at vi alle nyder godt af at puste lidt ud, og mærke roen i kroppen. Her i huset synes jeg, vi har været gode til at puste, og også hygge os med hverdagens gøremål og aktiviteter. Derud over har vi også fået planlagt de større arrangementer for resten af året, og jeg forestiller mig, at de fleste vil glæde sig over, at Hashøjfesten vender tilbage til os, og i år bliver det fredag den 18. august. Før vi dog når så langt i året, har vi dog mange andre dage, at se frem til også. Sammen med Heidi fra Syrenen er jeg i gang med at planlægge fastelavn og tøndeslagning med vores Venskabsklasse fra Hashøjskolen, og vi kan allerede nu afsløre, at vi har aftalt med dem, at det bliver torsdag den 2. marts om formiddagen. Der kommer et opslag om arrangementet inden længe. Fastelavn falder sent i år, faktisk tre uger senere end sidste år. Sådan vil det så også blive med både påske, pinse, Store Bededag og Kristi Himmelfartsdag. Her i februar kan vi så glæde os til dagplejens tøndeslagning, som Heidi Gran og Charlotte har planlagt, og det kan du læse mere om inde i bladet. Her, sidst på siden, har jeg så blot en meget stor bøn til Jer alle om at møde op til Venneforeningens generalforsamling onsdag den 22. februar kl Både foreningen og Levehjemmet har hårdt brug for al hjælp og tilslutning, såfremt vi ønsker, at de mange gode og ekstra oplevelser for beboerne skal fortsætte. Så mød op og byd ind jeg er sikker på, at tiden vil være godt givet ud, for du får så meget retur. På rigtig glædeligt gensyn! Hanne. Alle er meget velkomne til at skrive i/til Bjergby Posten.

4 SMIL MED BJERGBY POSTEN!!! Mellem veninder: Nu har Kurt fået medisterpølse mandag, tirsdag og onsdag, og da kunne han godt li det. -Nu er det torsdag, og nu kan han pludselig ikke li det mere! Fortæl din nabo, at der er 300 millioner stjerner på himlen. Han tror dig. Fortæl ham at havelågen er nymalet. Han skal lige prøve, om det er rigtigt Er denne faldskærm i orden? Spurgte piloten. Helt sikkert, svarede den menige, der udleverede udstyret fra lageret. Og hvis den ikke folder sig ud, kan den også byttes! Hvem har du fået det flotte guldur af? En kusine! Hvilken kusine? Det ved jeg da ikke, men du kan selv se her, der står indgraveret: Fra din elskede kusine. På restauranten: -Ønsker De kaffen sort, hr.? -Hvilke farver har De ellers? Hvornår kørte De hjemmefra? Klokken 1 hr. betjent! Jamen den påkørsel De lavede, skete jo kvart i 1??? Ja. Jeg har nok kørt lidt for hurtigt Slankekur: Blondinen går op til lægen for at få hjælp til at tabe sig. -Hvis du vil tabe dig, skal du løbe fem kilometer om dagen, siger lægen. -Tak doktor, det vil jeg gøre! Et halvt år senere ringer blondinen og siger: Doktor, doktor, nu har jeg tabt mig, men der er over 900 kilometer hjem nu Læreren i klassen forklarede et emne meget indgående. Eleverne så dog lidt uforstående ud, hvorpå læreren sagde: I skal ikke være kede af det, hvis I ikke forstår det hele med det samme. Det gjorde jeg heller ikke, men så en dag, da jeg gik hen ad gaden, så stod det hele pludselig helt klart for mig. -Hvilken gade var det? Lød det bagerst i klassen

5 MÅNEDSOPGAVE Løs denne opgave: LØSNING: NAVN: BOLIG: Afleveres i postkassen i smilehullet senest d. 26. februar Tillykke til Inge Gjellum Violen. -Gevinsten er på vej! TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN TIL:

6 10 år 9. februar: Else Hansen (1928) - Rosen 15. februar: Ellen Nielsen (1923) - Rosen 22. februar: Orla Jensen (1933) Rosen VELKOMMEN TIL: Anna Jensen og Gina - Violen GÆSTEVÆRELSE I LEVEHJEMMET! Vi har et gæsteværelse med bad og toilet til overnattende gæster. I værelset er der to senge og mulighed for en ekstra opredning. Værelset tilbydes gæster som betaler kr pr. overnatning, og beløbet er inklusive sengetøj, håndklæder og morgenmad. Værelset kan bestilles på mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk eller på telefon Betaling sker via Mobile Pay til: GUDSTJENESTER I FEBRUAR:

7 Onsdag den 1. februar kl i Festsalen. Onsdag den 15. februar kl i Festsalen. -Alle er velkomne. FRISØREN KOMMER: Tirsdag den 14. februar. Tirsdag den 21. februar. NYT PÅ MEDARBEJDERSIDEN: VELKOMMEN TIL: Lea, SSA elev hos Rosen fra den 6. februar. Linda, SSA elev hos Rosen fra den 20. feb. Jean, SSA elev hos Violen fra den 20. feb. PÅ GENSYN TIL: Ewa, SSH elev hos syrenen. Ewa skal tilbage og afslutte sin uddannelse, og har aftale om, at vende tilbage til os om en måned. Adresse- og telefonliste på bestyrelsen i Venneforeningen Bjergbyparken.

8 Formand: Charlotte Schmidt-Petersen Hylleparken Slagelse Tlf.: , mail: kailotte@hotmail.com Kasser: Kjeld Jensen Vestervej Slagelse Tlf.: , mail: kjensen@hashøjnet.dk Sekretær: Kirsti Larsen Aronsvej Slagelse Tlf.: , mail: kislarsen@hotmail.dk Sonja Mikkelsen Slotsvænget Slagelse Tlf.: Kirsten Jensen Vestervej Slagelse Tlf.: Inga Pedersen Aronsvej Slagelse Tlf.: Medarbejderrepræsentant: Heidi Olsen, mail: hmols@slagelse.dk Meld dig ind i Venneforeningen og støt det gode arbejde til glæde for beboerne i Levehjemmet! BOCCIA Hver tirsdag kl

9 Kom og få en hyggelig time, med Boccia og socialt samvær sammen med vores instruktør René. Alle er velkomne. SJOV MOTION: Vi mødes i Bjergbyparken hver mandag kl Vi har indgået en samarbejdsaftale med Sørby IF, som nu overordnet står for Sjov Motion. Det er Annie, som står for den ugentlige motion sammen med vores frivillige Elin Persson. Cafémøde i Bjergbyparken Dato: 17. januar 2017, kl i festsalen. VEL MØDT.

10 Ordstyrer: Keld Referent: Hanne Vi starter med at synge fødselsdagssang for Willy. Nyt fra o Keld: - Velkommen til Line Arlet og Per Jensen to nye SSA-elever. - Velkommen til Cecilie og også Ewa, SSH-elever. - Der er udleveret navneskilte til alle medarbejdere, som ønsket på et tidligere Cafémøde. - Keld orienterer om ansættelse af sygeplejerske. - Postkasserne er rykket indendørs som ønsket på sidste møde. - Varmeundersøgelse er udleveret til beboere, familier og medarbejdere. - Orientering om årshjul m. aktiviteter/arrangementer. Den sættes i Bjergby Posten. - Information om Hashøj.nu. Der er lavet en fælles kalender på internettet, hvor foreninger, institutioner m.v. kan lægge deres arrangementer ind. - Venneforeningen holder generalforsamling onsdag den 22. februar. - Opfordring til deltagelse. - Kostbudget er delt ud i husene. Det der er fælles, sørger Susanne i køkkenet for. - Overordnet budget ligner det fra sidste år, hvor vi havde et lille overskud, som går med over i dette år. - Keld er opmærksom på, at der holdes mange møder i hverdagen. Vi prøver at gøre det så omsorgsfuldt som muligt, men der vil ind imellem være gener for dem der bor her. - René kommer tilbage om nogen tid. Han har orlov da hans kæreste er syg. De 3 hjem: o Violen: Det kniber, at der er hjælp nok om aftenen. Leif vil helst i seng ved tiden, men der skal alle andre også i seng. Ofte kommer han så i seng 19.30, og må stå op igen senere, fordi han ikke er træt nok til at sove. Keld fortæller, at emnet bliver taget op på møde på mandag, så hverdagen fungerer bedst muligt for dem der bor her. o Rosen: Velkommen til Niels. o Syrenen:

11 - Der er alt for mange vikarer, og det går os på. Der er mest brug for hjælp, når vi spiser. - Der bliver ikke lavet rester fra middag, når det er en vikar. - Keld oplyser, at vi forsøger at begrænse mængden af vikarer, men gør opmærksom på, at vi jo ikke er herre over sygdom. - En beboer har oplevet, at en natsygeplejerske afslutter besøget, før en skoldhed væske er indtaget. Beboeren oplever utryghed ved dette. - Hankatten strinter på møblerne. - Ønske om ny sofa og lænestol i stedet for de røde møbler ved hovedindgangen. o Familiemedlemmerne: Tak for at aktivitetsmedarbejderne bliver her i 2017, og også at Hanne fortsætter. o Medarbejderne: Er der forslag til bankogevinster? Der kommer ingen nye forslag, da der er tilfredshed med gevinsterne som de er. Nyt fra Ældrerådet v/leif Jensen: Leif er observatør for Ældrerådet. Der er en repræsentant på alle plejecentre og Aktivitetscentre. I ældrerådet er man folkevalgt, og er på valg i samme år som i byrådet. Arbejder pt med busruter og forøgelse af disse. Leif skulle undersøge vedr. brevet fra Slagelse Kommune om huslejen. Leif har nærlæst brevet og forespurgt, og det er rigtig nok, det som der står. Kommende Cafémøder: -Tirsdag den 28. februar, kl Tirsdag den 21. marts, kl Tirsdag den 25. april, kl Tirsdag den 23. maj, kl Tirsdag den 20. juni, kl FRA VENNEFORENINGEN:

12 Venneforeningen indkalder til ordinær generalforsamling i Levehjemmet Bjergbyparken, Hashøjvej 7, 4200 Slagelse onsdag den 22. februar 2017, kl i Udsigten. Dagsorden som følger: Valg af ordstyrer Formandens beretning Fremlæggelse af regnskab Ændring af vedtægter Fastlæggelse af kontingent Valg af 6 bestyrelsesmedlemmer Valg af suppleant Indkomne forslag Evt. På valg er: Charlotte Schmidt Petersen ønsker ikke genvalg. Kjeld Jensen ønsker ikke genvalg. Kirsten Jensen ønsker ikke genvalg. Kis Larsen på valg. Inga Pedersen på valg. Sonja Mikkelsen på valg. Indkomne forslag til behandling, sendes skriftligt, eller på mail, til formanden, Charlotte S. Petersen, Hylleparken 2, Flakkebjerg, 4200 Slagelse. Mail: kailotte@hotmail.com senest 8 dage før generalforsamlingen. Med venlig hilsen bestyrelsen. Venneforeningen ønsker alle et godt nytår. Nu har foreningen snart bestået et år, og vi har haft underholdning med Topper og julekomsammen. Derud over har vi haft boder et par gange med kineseri og dekorationer. Og vi syntes selv det er gået godt. Der er også brugt

13 noget tid. Vi har også fået mange tilbage meldinger det har været godt, og vi har nydt det. På nuværende tidspunkt har vi holdt 6 møder. Vi ved 3 medlemmer træder ud af bestyrelsen og det er der forståelse for, de gik med for at venneforeningen kunne komme op at stå. Så vi mangler 3 nye i bestyrelsen for at vi kan fortsætte, og de skulle meget gerne være fra andre beboers pårørende, så ikke alle skal være fra samme beboer, men det var nødvendigt dengang. Så får vi ikke 3 nye ind i bestyrelsen ser vi os desværre nødsaget til at lukke venneforeningen 1. april Hilsen fra Venneforeningen. NYTÅRSAFTEN: Der ventede mig en masse dejlige billeder fra nytårsaften, da jeg kom på arbejde i det nye år.

14 NY SÆSON: ÅBENT HUS.

15 Vi lagde ud med Nytårsbanko med sidegevinster den 5. januar, og banko er altid et hit. - Ugen efter så vi en masse gode billeder på den store skærm, og det var dejligt, at så mange var mødt frem. Så tog vi endnu et bankospil i uge 3, før vi havde besøg af Visens Venner sidst i januar. Mange har givet udtryk for, at Visens Venner var usædvanligt gode, og at dem vil vi gerne have igen. Jeg kan kun tilslutte mig, for det var en fantastisk eftermiddag med masser af skønne viser og sange. STORMEN SUSED OG GJOR HALLØJ: -OG

16 En af dagene imellem jul og nytår blev vi præsenteret for en voldsom blæst. Blæsten havde haft rigeligt at se til henover aftenen og natten, og på et tidspunkt var den go e Egon såmænd også blevet vækket af et ordentligt brag. - Det var så på det tidspunkt, at Levehjemmets flagstang havde lagt sig til hvile på taget, lige over hans soveværelse! Heldigvis gik det værst ud over flagstangen og lyskæden. Egon (og sikkert også Rødhætte) fik sig en forskrækkelse, men har givet udtryk for, at alt er i orden. Taget er intakt, og flagstangen fik en ny afløser sidst i januar, så nu skulle alt være i orden igen. HILSEN FRA AKTIVITETSMEDARBEJDERNE:

17 Jeg er ansat her i Bjergbyparken, som Pædagog (Aktivitetsmedarbejder) sammen med min kollega Heidi. Vores opgave her i huset er, at hygge om og med beboerne ved at igangsætte forskellige aktiviteter sammen med dem. Alt sammen i samspil med beboernes ønsker for aktiviteter og samvær. Ofte starter dagen op med at få hilst på de beboere, som jeg møder på min vej ind af døren, eller de som sidder og spiser morgenmad når jeg kommer. Så har jeg min gang rundt til de forskellige huse, for at høre om der er nogen, som har et ønske om en aktivitet, som vi kan være med til at sætte i gang. Det kan måske også være et besøg hos lægen, eller kørsel til en form for træning, som vi også gerne hjælper med, hvis det er et ønske. Andre gange er det en tur ud i det blå eller fx ud at købe nyt tøj. Vi er ofte med til de aktiviteter, der foregår i huset såsom Sjov motion; Syng med Mai; Dagplejen på besøg; Lena og hendes hund Basse; Bankospil; Musik og Bevægelse; Boccia; Åbent Hus; Købmanden holder åbent; Billard; Gymnastik og Historielæsning. Alt sammen for at inspirere beboerne til, at komme til de forskellige aktiviteter og gøre det nemmere og sjovere at være med. Sidste uge var jeg på besøg hos en beboer i hans lejlighed, hvor vi sammen så en lille kort erindringsfilm på hans fjernsyn, alt i mens vi hyggede med chokolade og snak. Sidste uge var vi også så heldige at solen skinnede i et par dage, derfor var vi ude at gå nogle ture i det gode vejr. Der er jo også en meget hyggelig have, som jeg glæder mig til at gå ud i sammen med beboerne, hvad enten vi skal luge ukrudt eller blot nyde de små grønne spirende skud. Vi sidder også tit og lytter til god musik, som jo får minderne frem, og som ofte ender ud i en dans. Mange hilsner fra Charlotte. FÆLLES MADDAG I JANUAR:

18 Friskfangede torsk med kartofler, rødbeder og sennepssovs var på menuen, da vi havde fællesspisning i starten af januar. Rundt omkring i husene var både beboere og medarbejdere involverede i de praktiske gøremål på den ene eller den anden måde, og ved fælles hjælp kunne vi sætte os til bords, og nyde den menu som rigtig mange beboere havde ønsket. Som prikken over i et, havde Lillian fremtryllet den lækreste citronfromage vi kunne ønske, og der blev ikke levnet meget fra skålene den dag. Musik & Bevægelse:

19 I 2015 havde vi nogle gange besøg af et par musikpædagoger, som var ude og vise os hvordan vi kunne gribe denne bold. Siden sidste sommer har vi så forsøgt at skabe vores egen Musik & Bevægelse, hvilket er gået rigtig godt. Vi har naturligvis taget udgangspunkt i deres forslag og viden, og almindeligvis er vi omkring 20 i alt, som har en glad og hyggelig formiddag, hvor vi både kan få sved på panden og få luftet sangstemmen lidt. HOS VIOLEN:

20 Heidi havde lovet at Violen skulle have hjemmelavet lasagne i januar måned. Så det fik de - Med is til dessert!

21 På glædeligt gensyn Heidi & Charlotte.

22

23

24 REPARATION M.M. AF PRIVAT TØJ TILBYDES AF: Liselotte Hansen Slotsbjergbyvej Slagelse Mobil: OPLÆGNING AF BUKSER, KJOLER, NEDERDELE M.M. SKIFTN1NG AF LYNLÅSE SMÅREPARATIONER STØRRE REPARATIONER SYNING AF GARDINER OPLÆGNING AF GARDINER HVAD SKER I OKTOBER 2015 :

25 Det sker i februar 2017: Onsdag 1. feb. Formiddag: Gudstjeneste i Festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 2. feb. Formiddag: Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil. Fredag 3.feb. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 6. feb. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i festsalen Tirsdag 7. feb. Formiddag: Vi spiller Boccia i festsalen Dagplejebørnene er her. Onsdag 8. feb. Formiddag: Musik og bevægelse hos Rosen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 9. feb. Formiddag: Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Palle fra Omø spiller

26 Fredag 10. feb. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 13. feb. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Tirsdag 14. feb. Formiddag: Boccia i festsalen med René Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen. Onsdag 15. feb. Formiddag: Gudstjeneste i Festsalen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Torsdag 16. feb. Formiddag: Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Vinterferie Fredag 17. feb. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 20. feb. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i festsalen Tirsdag 21. feb. Formiddag: Dagplejebørnene er her Boccia i festsalen med René Anne-Grete holder åbent i frisørsalonen.

27 Onsdag 22. feb. Formiddag: Musik og bevægelse hos Violen Eftermiddag: Syng med Mai hos Violen Aften: Venneforeningens generalforsamling i Udsigten Torsdag 23. feb. Formiddag: Købmanden holder åbent Eftermiddag: Åbent Hus: Bankospil Fredag 24. feb. Eftermiddag: Billard i Smilehullet Mandag 27. feb. Formiddag: Gymnastik m/elin i festsalen Eftermiddag: Billard i Smilehullet Sjov Motion i festsalen Tirsdag 28. feb. Formiddag: Dagplejebørnene er her Boccia i festsalen med René Eftermiddag: Cafémøde i festsalen

28 BJERGBYPARKENS HJEMMESIDE: På hjemmesiden kan du hente informationer om både Venneforeningen, boligtyper, aktuelle aktiviteter og masser af andre ting. Vi håber at hjemmesiden vil være til stor glæde for alle, der er interesserede, og vi modtager meget gerne ros/ris eller gode forslag til ændringer og tilføjelser til hjemmesiden. TELEFONNUMRE/MAIL: Hovednummer/Kontor : Keld Taaning, Virksomhedsleder : Sygeplejerske : Violen direkte : Syrenen direkte : Rosen direkte : Køkkenet : Mobilt hovednummer svarer hele døgnet : Mail: bjergbyparken.plejecenter@slagelse.dk

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse.

Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Lars & Rico på cykeltur til Slagelse. Hverdagsliv i Levehjemmet. Kære læsere. Endnu et efterår nærmer sig, og selvom det betyder køligere vejr og færre af de lyse timer, er det også den tid på året, hvor

Læs mere

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt.

Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Fastelavnsfest med dagplejebørnene. Sang og musik er altid godt. Kære læsere. Vi kan nu byde velkommen til foråret, og glæde os over alt det skønne, som sker derude. Dagene er længere, der er mere lys,

Læs mere

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag.

Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Sansehaven i vinterdragt en kølig januardag. Palle fra Omø synger fødselsdagssang for Willy ved Åbent Hus. Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen.

Læs mere

Altid godt med lidt bankospil.

Altid godt med lidt bankospil. Altid godt med lidt bankospil. Fastelavn med venskabsklassen, herligt som altid! Kære læsere. Allerede her i januar er det tydeligt at mærke, at det er lidt længere lyst om eftermiddagen. Det er dejligt,

Læs mere

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven.

Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Mange nyder den gode arbejdsindsats i sansehaven. Venneforeningens påskebrunch var et stort hit. Kære læsere. Så blev det tid at træde ind i 2. kvartal af dette år. April måned har budt på mange dejlige

Læs mere

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp.

Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. Ragnhild konstaterer at Mikki er en dejlig blød hundehvalp. En glad eftermiddag til Åbent Hus! Kære læsere. Det er jo ikke hver måned, at der bliver fejret en 100 års fødselsdag. Det er såmænd heller

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G.

Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Birgit, Lissa og Egon på tur med Heidi G. Påskedagene bød på dejligt vejr og gåtur og sikke en udsigt! Kære læsere. I gamle dage hed det sig, at bøgen springer ud den 1. maj! Siden er der dog importeret

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

ARENDSE NYT. April 201

ARENDSE NYT. April 201 ARENDSE NYT April 201 Indholdsfortegnelse April 2012 Forside Indholdsfortegnelse Vi siger farvel Forstanders indlæg En mere aktiv hverdag Nye medarbejdere Fødselsdag i april Set og sket i april Aktivitetsplan

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Velkommen Referat af Beboermøde Sommerliv Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt

FJORDGLIMT S HUSAVIS. Januar Nyttige tlf.numre på Fjordglimt FJORDGLIMT S HUSAVIS Januar 2018 Nyttige tlf.numre på Fjordglimt Fjordglimt svarer hele døgnet 99173860 Storstuen 99173892 Dagcenter 99173891 Storstuen mail: gaj@thisted.dk Kære Alle Året 2017 vil blive

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet.

Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. Ellen og Tina har travlt med snakke øhhh strikketøjet. På tur til Munke Bjergby & Sorø en dejlig solrig dag. Kære læsere. Luna er lige kommet ind til mig. Søgende går hun rundt og småpiver lidt. Jeg nusser

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2017

ARENDSE NYT Februar 2017 ARENDSE NYT Februar 2017 Indholdsfortegnelse Februar 2017 Forside Indholdsfortegnelse Velkommen Ny Fodterapeut Yoga Fastelavn Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv.

Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. December 2016/ Januar 2017 Vi ønsker alle en glædelig jul Samt et godt nytår. Julehilsner alle de søde i Værestedet Liv. Årsplan 2017 for værestedet Liv 1. Møde i værestedet om kommende arrangementer

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2016

ARENDSE NYT Juli 2016 ARENDSE NYT Juli 2016 Indholdsfortegnelse Juli 2016 Forside Indholdsfortegnelse Næste Arendse Nyt Invitation Pårørende Fest Referat af Beboermøde Tur til Tivoli Vinder af konkurrencen Konkurrence Fødselsdage

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende April 2017 92. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så skal jeg da lige love for, at det var mørkt om morgenen igen, nu her hvor vi er gået over på sommertid. Til gengæld får vi nogle dejlige

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Indholdsfortegnelse Maj 2016

Indholdsfortegnelse Maj 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse Maj 2016 Forside Indholdsfortegnelse Varmt mad Ny Afdelingssygeplejerske Referat af Beboermøde Referat af Pårørende aften Tur til Kastrup Havn Vinder af konkurrencen

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

ARENDSE NYT Marts 2018

ARENDSE NYT Marts 2018 ARENDSE NYT Marts 2018 Indholdsfortegnelse Marts 2018 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Fødselsdage Vi siger farvel Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Korsang Fastelavn Foddamen

Læs mere

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge.

Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Ingrid hjælper med at holde kursen til fastelavnshygge. Kære læsere. Så kan vi allerede byde velkommen til årets første forårsmåned, også selvom det umiddelbart føles mere vinterligt, hvis man stikker

Læs mere

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint

Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Agnete og Lisa er ved at indvie fredagsbaren, og det går fint Skøn Halloweenfest med venskabsklassen. Kære læsere. Så blev uret sat en time tilbage, og dagen kan så begynde lidt før. Det synes jeg er

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE Jan uar 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN Januar 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN MARTS 2018 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. september 2016: Åbent hver fredag 16-22 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES September 2016 VELKOMMEN TIL SEPTEMBER Velkommen til

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Februar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 KONKURRENCE Og nu kom Kjørmes Knud. Kyndelmisse slår sin knude. Ravne skrige, ugler tude... men vinteren strenges, atter vinden om i nord.

Læs mere

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet.

Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Dagplejen sætter billeder op i Levehjemmet. Vi ser billeder til Åbent Hus. Kære læsere. Dagen i dag startede med et hvidt tæppe overalt derude. Vinden er kold og ikke specielt forårsagtig, men ikke desto

Læs mere

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år

36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN. Vær velkommen herrens år 36. årgang LÅNEEKSEMPLAR Nr. 1 HUSAVIS SOLSTRÅLEN Vær velkommen herrens år Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Julenat, da Vorherre blev fød, da tændte sig lyset i mørkets skød. Velkommen,

Læs mere

ARENDSE NYT August 2017

ARENDSE NYT August 2017 ARENDSE NYT August 2017 Indholdsfortegnelse august 2017 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Gymnastik på 2. sal Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Aktivitetsplan Yoga Frisør Netværkskoden

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring.

Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. Judith Rothenborg i forestillingen: Alder ingen hindring. På rundtur ved julemarkedet i Levehjemmet. Kære læsere. Juletræet med sin pynt, venter på vi får begyndt Ja, det er jo bare én af de mange smukke

Læs mere

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015

TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 TOFTEPOSTEN Nyhedsblad om livet i Toftehaven Oktober - November 2015 Redaktionen: Liselotte Ehrhardt og Heidi Lund. Indlæg til Tofteposten skal være redaktionen i hænde senest d.15, i måneden. Hvis nogen

Læs mere

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter

Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Aktiviteter 1. halvår 2016 Gundorfslund aktivitetscenter Gundorfslund 32 9000 Aalborg Tlf 9812 7600 Åbningstider mandag-torsdag kl 9-16 Fredag kl 9-13 Faste aktiviteter Mandage Sundhed på en anden måde*

Læs mere

Et æble om dagen. Årets høstfest.

Et æble om dagen. Årets høstfest. Et æble om dagen Årets høstfest. Kære læsere. Ovenpå en helt fantastisk lang og varm sommer lader det sig ikke længere skjule, at de gyldne efterårsfarver er ved at fylde godt i billedet, når vi kigger

Læs mere

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige

Præsthøjgården. Program 1/1-31/ VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige Præsthøjgården Program 1/1-31/7 2018 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige VELKOMMEN TIL DET ÅBNE AKTIVITETSCENTERS PROGRAM FOR FORÅRET 2018 Det åbne aktivitetscenter er for selvhjulpne brugere, og er

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Hestevognstur. August nr. 8

Hestevognstur. August nr. 8 August nr. 8 Hestevognstur Vi havde en helt fantastisk tur i Gråsten med hestevogn. Alle var glade og i godt humør, og kusken vidste en masse om lokalområdet, som han gladeligt fortalte en masse spændende

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af, hvad der sker

Læs mere

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende:

Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: Til vores BANKO-SPIL er gevinsterne følgende: 2 københavnerspil 30 spil delt ud på: 1 stor kurv 1 griseforende 3 x medisterpølse 4 x oksekød 3 x koteletter 5 x ribbenssteg 4 x rullepølse 2 x kylling 6

Læs mere

H E L E N E N Y T. April 2018

H E L E N E N Y T. April 2018 H E L E N E N Y T April 2018 Redaktionen ved godt, at foråret er begyndt og termometeret siger 13 grader, men der var lige et sidste billede af endnu en dejlig tur til Tivoli som skulle med. Denne gang

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

H E L E N E N Y T Forårsudgaven Maj 2016

H E L E N E N Y T Forårsudgaven Maj 2016 H E L E N E N Y T Forårsudgaven Maj 2016 På tur til Flyvergrillen på Amager 23.3.16. I læ for regn og rusk Jan, Susanne, Ole, Leif, Mogens og Caroline HELENE NYT Forårsnummer maj 2016 Årgang 27 Plejehjemmet

Læs mere

ARENDSE NYT September 2016

ARENDSE NYT September 2016 ARENDSE NYT September 2016 Indholdsfortegnelse September 2016 Forside Indholdsfortegnelse Julen nærmer sig Billeder fra Tivoli Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tivoli Tur Fødselsdage

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE maj 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN maj 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN AKTUELT I DENNE MÅNED Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

H E L E N E N Y T. August 2017

H E L E N E N Y T. August 2017 H E L E N E N Y T August 2017 Når sommervejret driller og det regner hele dagen, så er det rart og afslappende at sidde og lytte til god musik. Ole nyder i hvert fald musikken i fulde drag. Bostedet Helenes

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Januar/februar Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar/februar Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar/februar 2018 Et månedsblad for beboere, pårørende og personale samt gæster i Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra Plejecenterlederen Kære Alle Først og fremmest ønskes alle et godt nytår. Jeg håber,

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Leve Livet. April 2018

Leve Livet. April 2018 Leve Livet April 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdag... 2 Sangbogen... 3 Mindeord... 4 Livet leves... 7 Beboerliste... 13 Rart at vide:... 14 Månedskalender... 15 Redaktion: Anne-Marie Bolvig

Læs mere

ARENDSE NYT November 2018

ARENDSE NYT November 2018 ARENDSE NYT November 2018 Indholdsfortegnelse November 2018 Forside Indholdsfortegnelse Fødselsdage Velkommen til ny beboer Jul på Arendse Referat af Beboermøde Vi siger farvel Tur til Bornholm Aktivitetsplan

Læs mere

Aktiviteter November 2015

Aktiviteter November 2015 Aktiviteter November 2015 Vestergården Annebergvej 73 9000 Aalborg Tlf: 9931 6900 Åbningstider mandag til fredag fra kl. 8.30 16.00 Faste aktiviteter på Vestergården EFTERÅRET 2015 Mandag: : Madgruppe

Læs mere

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014

Nyhedsbrev fra Toppen Februar 2014 Kære børn og forældre Så kom vi vel ind i det nye, og med masser af sne og frost til stor glæde for børn og barnlige sjæle Husk derfor ekstra tøj og varm udetøj, for vi kælker og leger ude hver dag!! Her

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

H E L E N E N Y T. Juni 2017

H E L E N E N Y T. Juni 2017 H E L E N E N Y T Juni 2017 En pragtfuld tur til Zoologisk Have tirsdag 25. maj 2017 HELENE NYT Juni 2017 Årgang 28 Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28, Opg. O 2100 København Ø Ansvarshavende:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere