Distrikt Midtjyllands Vedtægter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Distrikt Midtjyllands Vedtægter"

Transkript

1 Side 1 af 8 Distrikt Midtjyllands Vedtægter Godkendt d

2 Side 2 af 8 1. Navn og hjemsted: 1. Distriktets navn er: Distrikt Midtjylland og omfatter Distriktets Y s Mens klubber, som er registreret i Region Danmark. 2. Distriktets hjemsted er, hvor DG, distriktsguvernørens klub er hjemmehørende. Distriktets formål er: 3. At styrke samarbejdet om bevægelsen inden for et geografisk naturligt område, gennem fællesmøder og gensidig information om opgaver og aktiviteter. 4. At holde kontakt med regionen til gensidig orientering. Distriktetsledelse: Distriktet ledes af distriktsguvernøren, DG, i samarbejde med distriktsledelsen og distriktsrådet. 2. Distriktsledelsen består af DG, kommende periodes DG elect (DGE) og kommende periodes DG elect, elect (DGEE). 3. DGEE fungerer som referent. 4. Distriktsassistenter: BF assistent, Webmaster og skatmester deltager i ledelsens møder efter behov, dog uden stemmeret. 5. Det daglige arbejde udføres af distriktsledelsen. Distriktsrådet består af distriktsledelsen og 2 medlemmer fra hver klub i distriktet, klubpræsidenten og et andet præsidiemedlem eller et af klubben udpeget distriktsrådsmedlem. 6. Samtlige ledere i distriktet skal være medlem af en af distriktets klubber. Kontingent: Klubberne betaler til distriktet et årligt kontingent. 2. Kontingentet fastsættes på den årlige generalforsamling i forbindelse med distriktskonferencen. 3. Kontingentet for den enkelte klub beregnes ud fra klubbens medlemstal, som anført i februar rapporten til regionen. Beløbet forfalder til betaling 15. maj samme år. DG udsender opkrævning. Distriktskassen: 4. Følgende udgifter afholdes af distriktskassen: 1. Distriktsledelsens udgifter i forbindelse med generalforsamlingen / distriktskonferencen, dog uden drikkevarer. 2. Indbudte gæster og disses ledsageres udgifter i forbindelse med generalforsamlingen / distriktskonferencen.

3 Side 3 af 8 3. DGE s rejse-, opholds- og konferenceudgifter i forbindelse med deltagelse i regionskonferencen ekskl. drikkevarer. 4. Distriktsledelsens, Webmasters og BF-assistentens kørselsudgifter til distriktsledelsesmøder, distriktsrådsmøder samt evt. udvalgs- og præsidietræning. 5. Udgifter til opretholdelse og drift af distriktets hjemmeside. 6. Kørselsudgifterne afregnes efter regionens regler (Statens laveste takst.) 7. Regnskabsåret er 1. april til 31. marts. 8. Regnskabet revideres af de valgte revisorer i distriktsskatmesterens hjemklub. 9. Ud over betaling af det vedtagne kontingent har klubberne ingen økonomiske forpligtelser over for distriktet, med mindre de frivilligt har påtaget sig sådanne. Rejsekassen: 5. Efter samme princip som i 3 betales kontingent til rejsekassen: 1. Distriktets rejsekasse er til rådighed for DGE til inspirationsrejse i forbindelse med Area konference, Verdens konvent eller lignende arrangementer i Y s Men International. 2. Hvis DGE ønsker at gøre brug af rejsekassen udfærdiges et rejsebudget, som fremlægges sammen med budgettet på generalforsamlingen. 3. Der kan p.t. max. udbetales 60 kr. pr. medlem pr. år. 4. Der kan indestå mindre beløb på rejsekassens konto for delvis at udjævne kontingentbetalingen år for år. 5. Regnskab for rejsekassen aflægges som et underregnskab i distriktets regnskab på generalforsamlingen. 6. Distriktskassen og rejsekassen administreres af DG og distriktsskatmester. Generalforsamling Distriktets øverste myndighed er generalforsamlingen. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i april måned i forbindelse med distriktskonferencen, som arrangeres af DGs hjemklub. 3. Senest 12 uger før generalforsamlingen udsender DG til alle distriktets klubber, herunder distriktets Y s Menette klubber, distriktsledelsen, webmaster, BF-assistent og RLM en forhåndsindkaldelse om tid og mødested for generalforsamlingen /distriktskonferencen med angivelse af frist for indsendelse af forslag til vedtagelse eller emner til drøftelse, herunder forslag til kandidater til DGEE-kandidat. 4. Senest 4 uger før generalforsamlingen udsendes endelig indkaldelse og dagsorden til alle klubber (herunder Y s Menette klubber) distriktsledelsen, Webmaster, BF-assistent og RLM.

4 Side 4 af 8 5. Udover alle Y s Men kan Y s Menetter, ledsagere og enker efter tidligere medlemmer deltage i distriktskonferencen, herunder generalforsamlingen, men uden stemmeret. 6. Ekstraordinær generalforsamling skal afholdes, dersom distriktsledelsen eller to af distriktets klubber med en skriftlig motiveret dagsorden fremsætter ønske herom. 7. Alle generalforsamlinger skal indkaldes skriftligt / mail med mindst 4 ugers varsel indeholdende dagsorden der mindst skal indeholde følgende punkter: Dagsorden for generalforsamlingen på distriktskonferencen 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 referenter 3. Valg af 2 stemmetællere 4. Beretning ved DG 5. Beretning fra BF-assistenten og webmaster 6. Beretning fra klubberne 7. Aflæggelse af revideret regnskab for distrikts- og rejsekasse 8. Indkomne forslag fra klubber og distriktsledelsen 9. Budget for distrikts- og rejsekassen for det kommende år 10. Fastsættelse af bidrag til distrikts- og rejsekassen. 11. Bekræftelse af DGE s valg som DG 12. Bekræftelse af DGEE s valg som DGE 13. Valg af DGEE 14. Valg af 2 revisorer. 15. Fastsættelse af tid og sted for næste generalforsamling / distriktskonference 16. Eventuelt 8. Enhver generalforsamling ledes af en af forsamlingen valgt dirigent. 9. Alle afstemninger afgøres ved almindelig stemmeflerhed, hvor intet andet er bestemt. 10. Når stemmerne står lige, betragtes forslaget som faldet. 11. Ved stemmelighed ved personvalg foretages ny afstemning mellem de to, der har flest stemmer i første valgrunde, er her også stemmelighed, foretages lodtrækning. 12. Afstemning skal være skriftlig, dersom et medlem ønsker det. 13. Hver chartret klub i distriktet, der har opfyldt sine forpligtigelser over for regionen, har 1 stemme pr. påbegyndt 10 medlemmer, baseret på den sidst angivne indberetning til regionen over medlemstallet. 14. Medlemmer af distriktsledelsen har hver 1 stemme. 15. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. En repræsenteret klub kan dog altid udøve sin stemmeret fuldt ud uanset det mødte antal repræsentanter fra klubben. Stemmeberettigede deltagere i en generalforsamling har tillige ret til at stille forslag. 16. I distrikt Midtjylland vælger man DGEE efter en nærmere fastsat turnusplan bilag 1, således, at klubbernes på skift udpeger en kandidat til DGEE. Hvis turnusplanen ikke lykkes, får alle klubber i distriktet lejlighed til at foreslå en kandidat til DGEE. 17. Forslag fra klubber, som ønskes behandlet, skal være DG i hænde senest 5 uger før generalforsamlingen.

5 Side 5 af Skriftligt referat af generalforsamlingen underskrives af DG og dirigenten, og udsendes til alle klubber i distriktet, distriktsledelse og RLM senest en måned efter afholdelse. Regnskab: Distriktets regnskabsår er 1. april til 31. marts. 2. Der føres følgende regnskaber. a. Distriktets driftsregnskab. b. Distriktets rejsekasse. c. Øvrige regnskaber 3. Årsregnskabet stilles med tilhørende bilagsmateriale til rådighed for de på generalforsamlingen valgte revisorer senest den 31 marts. Distriktsrådsmøder: Det påhviler DG at indkalde til distriktsrådsmøde mindst 2 gange årligt med mindst 3 ugers varsel. Det tilstræbes, at distriktsrådsmøderne afholdes i september/oktober og i februar/ marts. Tidspunktet for distriktsrådsmøder fastlægges af DG efter aftale med det regionsledelsesmedlem (RLM), der er valgt i sektion Nord Distriktsrådet træffer beslutning i de tilfælde, hvor regionens love, vedtægter og retningslinjer fastsætter bestemmelser herom, og virker som rådgiver for distriktsledelsen. 3. Forslag som ønskes behandlet på et distriktsrådsmøde, indsendes til DG senest 4 uger før mødets afholdelse. 4. Enhver klub i distriktet kan forlange distriktsrådet indkaldt ved fremsendelse af motiveret dagsorden til DG, som herefter snarest muligt indkalder distriktsrådet med mindst 3 ugers varsel. Dagsorden for ordinære distriktsrådsmøder: Dagsorden skal mindst indeholde følgende punkter 1. Velkomst ved DG 2. Indledning ved DG eller en anden person 3. Præsentation af deltagere ved mødet 4. Beretning og nyt fra Regionen ved RLM 5. Evt. beretning af BF-assistenten og webmaster 6. Beretning fra klubberne (Skriftligt ved mødet i feb./mar.) 7. Orientering om projekter i region v/ RLM, distrikt v/ DG og klubber v/ præsidenterne. 8. Orientering om distriktsarrangementer 9. Eventuelt 10. Afslutning Tilrettelægning af DG-besøg i klubberne: DG tilrettelægger hvert klubår et besøg i samtlige klubber, efter aftale med de enkelte klubber (kan evt. også omfatte Y s Menette klubber). 2. Klubberne tilrettelægger et internt møde under DG-besøgene og planlægger mødet efter aftale med DG, således at DG får den fornødne tid på mødet.

6 Side 6 af 8 Distriktsfællesmødet: I Distrikt Midtjylland afholdes der hvert år i september/oktober et distriktsfællesmøde/arrangement, der tilrettelægges af klubberne på skift efter en forud fastlagt turnusplan Bilag Den arrangerende klub fastsætter tidspunkt og sted for arrangementet og udarbejder en beskrivelse af arrangementet, som sendes til distriktets webmaster og DG 3. Den arrangerende klub giver en orientering om arrangementet på den årlige distriktsgeneralforsamling, således, at klubberne kan medtage arrangementet i klubprogrammerne. 4. Den arrangerende klub udarbejder et budget for arrangementet. Omkostningerne dækkes ved opkrævning af deltagerafgift. Deltagerafgiften betales klubvis på grundlag af det antal deltagere, der er tilmeldt. Gensidige klubbesøg: Klubberne (2 medlemmer pr. klub) besøger på skift hinanden efter en fastlagt turnusplan bilag Værtsklubben tager kontakt. Vedligeholdelse af distriktets hjemmeside: Distriktsledelsen opretholder og vedligeholder distriktets hjemmeside i henhold til retningslinjerne i bilag. 4. Vedtægter: Vedtægterne kan ændres med almindelig stemmeflertal på generalforsamlingen. 2. Til ændring af vedtægterne kræves at forslag herom er optaget på dagsordenen for et behørigt indvarslet generalforsamling. Afgørelsen vedtages ved almindelig stemmeflertal jf. 6. stk Vedtægterne træder i kraft ved vedtagelse og erstatter vedtægter vedtaget henholdsvis den 13.april 2008, 14.april 2012 og den 16. april Arkivering: 1. Der opretholdes et arkiv over relevant materiale. DG og DGE er ansvarlig. Distriktets nedlæggelse: Såfremt distriktet nedlægges eller ændres, skal der på en generalforsamling besluttes, hvordan der skal forholdes med en eventuel kassebeholdning. Disse vedtægter er vedtaget på generalforsamlingen den. april Distriktsguvernør Dirigent

7 Side 7 af 8 Bilag til vedtægter: Bilag 1 Klub: Turnus for DG-posten Funktion og klubår DGEE DGE DG I klubåret I I klubåret klubåret Bilag 2 Arrangerende Klub. Turnus for Distriktsfællesmøder Klubår Viborg Silkeborg Tingstaden Bjerringbro Skive Kjellerup Silkeborg Alderslyst Bjerringbro Viborg Kjellerup Balle Alderslyst Tingstaden Viborg Skive Balle Silkeborg Tingstaden Bjerringbro Skive Kjellerup Silkeborg Alderslyst Bjerringbro Viborg Kjellerup Balle Alderslyst Viborg Balle Tingstaden

8 Side 8 af 8 Bilag 3 Plan for besøg mellem klubberne i Distrikt Midtjylland Med virkning fra 1. juli 2014 Alle klubber er vært for besøg fra en anden klub og alle klubber er på besøg i en anden klub. Det foreslås, at man inviterer mindst 2 medlemmer fra gæsteklubben. Værtsklubben inviterer medlemmer fra gæsteklubben efter følgende plan: Værtsklub Inviterer gæsteklub Alderslyst Viborg Tingstaden Skive Silkeborg Kjellerup Bjerringbro Balle Viborg Balle Alderslyst Viborg Tingstaden Skive Silkeborg Kjellerup Bjerringbro Alderslyst Bjerringbro Balle Alderslyst Viborg Tingstaden Skive Silkeborg Kjellerup Balle Kjellerup Bjerringbro Balle Alderslyst Viborg Tingstaden Skive Silkeborg Bjerringbro Silkeborg Kjellerup Bjerringbro Balle Alderslyst Viborg Tingstaden Skive Kjellerup Skive Silkeborg Kjellerup Bjerringbro Balle Alderslyst Viborg Tingstaden Silkeborg Tingstaden Skive Silkeborg Kjellerup Bjerringbro Balle Alderslyst Viborg Skive Viborg Tingstaden Skive Silkeborg Kjellerup Bjerringbro Balle Alderslyst Tingstaden Opdateret: Chr. J. marts Bilag nr. 4 Distriktets hjemmeside skal indeholde et arkiv og opbevares årsvis i 3 år. Arkivet skal indeholde: 1. Distriktets vedtægter 2. Regnskab og budget 3. DG s beretning 4. Referat fra distriktsgeneralforsamlinger 5. Referat fra distriktsrådsmøder 6. Diverse (store klubbegivenheder, herunder billeder)

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004.

19. Ikrafttræden Når Distriktskonferencen har godkendt disse vedtægter træder de i kraft straks, så de nye valgregler er gældende fra foråret 2004. Bilag til Distrikt Himmerlands generalforsamling på Rebild Efterskole 25. april 2015 Steder skrevet med rødt er ændringer/tilføjelser Punkter, hvor der er forslag til rettelser/tilføjelser: pkt:10, 17,

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK e-mail: ysmen@ysmen.dk

Y s MEN INTERNATIONAL REGION DANMARK e-mail: ysmen@ysmen.dk Til præsidenterne i Distrikt Østjyllands klubber DGE, DGEE, webmaster og BF-assistent/skatmester (distriktsledelsen) RLM og RLME sektion Nord 2 Hermed indkaldes til distriktsrådsmøde Risskov, den 26. januar

Læs mere

Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark

Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark Love og Vedtægter for Y s Menetter, Region Danmark NAVN OG MOTTO 1 Regionens navn er Y s Menettes Region Danmark under The International Association of Y s Men s Clubs, og dens motto er: At vedkende sig

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE.

LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtægter for: LITORINA, AMATØRGEOLOGISK FORENING KØGE. Vedtaget på generalforsamlingen 23 februar 2011 NAVN 1. Foreningens navn er: Litorina, amatørgeologisk forening Køge. HJEMSTED 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

LOVE. HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB

LOVE. HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB LOVE for HOLSTEBRO Y s MEN s CLUB Love af 20. maj 2015 for Holstebro Y s Men s Club Side 1 af 9 1 Navn og motto Klubbens navn er Holstebro Y s Men s Club. Klubben er anerkendt (chartret) under The International

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland

Vedtægter for Landsforeningen Sind, Regionskreds Sjælland 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Sjælland I daglig tale anvendes betegnelsen "SIND Sjælland eller "SIND Region Sjælland Stk.

Læs mere

Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune.

Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune. VEDTÆGTER VIBORG TRAIL ARENA 1 Navn/hjemsted Foreningens navn er Viborg Trail Arena. Foreningen har hjemsted i Viborg kommune. 2 Formål Foreningens formål er at planlægge, etablere, udvikle og sikre vedligehold

Læs mere

DISTRIKT TRELLEBORG/STORSTRØMMEN. Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

DISTRIKT TRELLEBORG/STORSTRØMMEN. Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark 4 2652 DISTRIKT TRELLEBORG/STORSTRØMMEN Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark FORRETNINGSORDEN FOR DISTRIKTSLEDELSEN I DISTRIKT TRELLEBORG/STORSTRØMMEN Denne forretningsorden er udarbejdet i henhold til

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Begrundelse for ønsket om vedtægtsændringer. Af hensyn til mulighederne for at kunne søge om tilskud til kurser og lig. skal vedtægterne være i overensstemmelse

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR DISTRIKT MIDTJYLLANDS LEDELSE OG FUNKTION

RETNINGSLINIER FOR DISTRIKT MIDTJYLLANDS LEDELSE OG FUNKTION RETNINGSLINIER FOR DISTRIKT MIDTJYLLANDS LEDELSE OG FUNKTION Tilrettet efter Region Danmarks udsendte Forretningsorden for distriktsledelsen og Distriktsmanual 2017 Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark

Læs mere

Vedtægter for RUCalumne

Vedtægter for RUCalumne Vedtægter for RUCalumne DATO/REFERENCE 13. oktober 2015 Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er RUCalumne The Alumni Society of Roskilde University. Foreningens hjemsted er Roskilde Universitet

Læs mere

Vedtægter for Dragør Bridge Club

Vedtægter for Dragør Bridge Club Vedtægter for Dragør Bridge Club 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Dragør Bridge Club, og klubben er hjemmehørende i Dragør kommune. Klubben er stiftet september 1961. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Vedtægter for foreningen STATIONEN

Vedtægter for foreningen STATIONEN Vedtægter for foreningen STATIONEN 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Stationen Dens hjemsted er Aulum i Herning Kommune. Foreningens er oprettet ved en stiftende generalforsamling den

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor

Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Vedtægter for foreningen Midtjyllands EU-kontor Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Midtjyllands EU-kontor subsidiært Central Denmark EU Office. Foreningens hjemsted er Viborg. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018

Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling. Marts 2018 Vedtægter for Slagelse Lokalafdeling Marts 2018 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Slagelse lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen Sind Slagelse.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Landsforeningen SIND. Vedtægter for. Roskilde-Lejre Lokalafdeling

Landsforeningen SIND. Vedtægter for.   Roskilde-Lejre Lokalafdeling Landsforeningen SIND www.sind.dk Vedtægter for Roskilde-Lejre Lokalafdeling Februar 2014 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Roskilde - Lejre lokalafdeling.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING

VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING VEDTÆGTER FOR GRENEN KUNSTFORENING 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grenen Kunstforening Foreningens hjemsted er Frederikshavn Kommune. 2 FORENINGENS FORMÅL Foreningens formål er at fremme

Læs mere

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS

Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Indkaldelse til stiftende generalforsamling af DJUS Mandag den 14. maj kl. 19.00 i festsalen, Det Jødiske Hus. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, ordstyrer og referent. 2. Behandling og godkendelse af vedtægter.

Læs mere

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling

Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling Vedtægter for SIND Vestjylland Lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Vestjylland afdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind

Læs mere

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark s Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 42652 FORRETNINGSORDEN FOR DISTRIKTSLEDELSEN I DISTRIKT STORÅ Denne forretningsorden er udarbejdet i henhold til 19, stk. 2 i Regions Danmarks love. Distriktet. 1

Læs mere

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening

Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening Indholdsfortegnelse Vedtægter for IF32 Glostrup Gymnastikforening 1 Indholdsfortegnelse 2 Foreningens navn og hjemsted 1 3 Formål 2 3 Medlemskab af organisationer

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

Love. For. Aaskov Y s Men s Club. Navn. Formål

Love. For. Aaskov Y s Men s Club. Navn. Formål Side 1 af 6 Love For Aaskov Y s Men s Club Navn 1 Klubbens navn er Aaskov Y s Men s Club anerkendt (chartret) under The International Association of Y s Men s Clubs, den 24. marts 1979. Klubbens medlemmer

Læs mere

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde

Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Vedtægter for Tambourforeningen Den Kongelige Livgarde Stiftet den 7. oktober 1964 Revideret og vedtaget på den ordinære generalforsamling 6. marts 1994, 28. marts 2009 og 26. februar 2011 Motto: At tjene

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG

Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Ny vedtægt for SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, HOLBÆK-ODSHERRED-KALUNDBORG Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands. SwingShoes hjemsted er Københavns Kommune. SwingShoes vedtægter Foreningens vedtægter (revideret ved generalforsamling i 2015) 1. Navn og adresse samt stiftelse Foreningens navn er SwingShoes, og dens adresse er den til enhver tid værende formands.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter

Ringkøbing amts Husflid. Vedtægter Ringkøbing amts Husflid Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ringkøbing amts Husflid og er hjemmehørende i det gamle Ringkøbing Amt. 2 Landsorganisation Foreningen er medlem af Dansk Husflidsselskab

Læs mere

Vedtægter for Glumsø Biograf & Kulturhus

Vedtægter for Glumsø Biograf & Kulturhus Vedtægter for Glumsø Biograf & Kulturhus Navn og hjemsted Glumsø Biograf & Kulturhus er en selvejende institution med hjemsted i Næstved Kommune. 1 Institutionen har til formål Formål 2 at drive Glumsø

Læs mere

1 Navn og hjemsted. 2 Formål

1 Navn og hjemsted. 2 Formål Vedtægter for Foreningen Samsø Energiakademi 28.marts 2014 Indhold 1 Navn og hjemsted... 3 2 Formål... 3 3 Medlemskab... 3 4 Bestyrelsen... 3 5 Den ordinære generalforsamling... 4 6 Ekstraordinære generalforsamlinger...

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

L O V E F O R V I B O R G K O R E T

L O V E F O R V I B O R G K O R E T L O V E F O R V I B O R G K O R E T 1 Foreningens navn er Viborg Koret. Foreningen er stiftet den 4. september 1968 og har hjemsted i Viborg. Dens formål er dels med korsang at medvirke til at bevare den

Læs mere

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland.

Stk. 2. Lokalafdelingens hjemsted er formandens postadresse. Stk. 3. Lokalafdelingen er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Lokalafdelingens navn er SIND, Favrskov Lokalafdeling. I daglig tale anvendes betegnelsen»sind Favrskov«. 1 Stk. 2. Lokalafdelingens

Læs mere

The Y s Men International International Association of Y s Men s Clubs

The Y s Men International International Association of Y s Men s Clubs The Y s Men International International Association of Y s Men s Clubs Et verdensomspændende kammeratskab af personer af enhver tro, som arbejder sammen i gensidig respekt og hengivenhed på basis af Jesu

Læs mere

VEDÆGTER FOR RY FAMILIE OG FIRMA IDRÆT

VEDÆGTER FOR RY FAMILIE OG FIRMA IDRÆT 1. FORENINGENS NAVN: VEDÆGTER FOR RY FAMILIE OG FIRMA IDRÆT Foreningens navn er Ry Familie og Firma Idræt. Signatur: rffi 2. FORENINGENS HJEMSTED: Foreningen er hjemmehørende i Skanderborg kommune. 3.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 Formål Foreningen har som formål: At drive Frivilligcenter

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB.

1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1 NAVN, STIFTELSESDATO, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB. 1.1 Foreningens navn er: Aarhus Døveforening 1.2 Tidligere navne: 1903-1904: Døvstummeforeningen,,Effata" Aarhus 1904-1950: Døvstummeforeningen,,Hephata"

Læs mere

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning.

at styrke medlemmernes faglige stilling og erfaringsudveksling, samt i samfundet som helhed, at markere den kommunale park- og naturforvaltning. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Kommunale Park- og Naturforvaltere (Municipal Park and Nature Managers). Foreningens hjemsted er foreningens sekretariatsadresse, der er placeret hos formanden.

Læs mere

Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Revision: 14. marts 2013

Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Revision: 14. marts 2013 Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Revision: 14. marts 2013 Indholdsfortegnelse 1: NAVN... 3 2: FORMÅL... 3 3: ORGANISATION... 3 4: MEDLEMSSKAB... 3 5: UDMELDELSE... 3 6: MEDLEMSFORPLIGTIGELSER... 3 7:

Læs mere

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub

Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtægter for Jysk Akademisk Fægteklub Vedtaget 1957 Revideret december 1964 Revideret november 1980 Revideret november 1981 Revideret november 1984 Revideret januar 1989 Revideret april 2001 Revideret

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG BILAG 1 VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER NYBORG I venstre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs gældende vedtægter. I højre kolonne ses Frivilligcenter Nyborgs bestyrelses oplæg til vedtægtsændringer i henhold

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse.

generalforsamlingen ) 3. lokalafdelingsbestyrelsens beretning om lokalafdelingens virksomhed i det forløbne år fremlægges til debat og godkendelse. SIND Ringsted / Sorø Lokalafdelingsvedtægter 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning. Stk. 1 lokalafdelingens navn er SIND, Ringsted / Sorø lokalafdelingen stk. 2 lokalafdelingens hjemsted er formandens

Læs mere

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold.

1. Navn. 1. Navn. Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted. Foreningens navn er Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold. Nuværende vedtægter VEDTÆGTER FOR Skjold Birkerød Fodbold. 1. Navn Foreningens navn er Skjold Birkerød Fodbold. 2. Hjemsted Foreslået ændringer Vedtægter for Idrætsforeningen Skjold Birkerød Fodbold 1.

Læs mere

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd

Vedtægter for: Slagelse Kulturråd Vedtægter for: Slagelse Kulturråd 1. Foreningens navn er: Slagelse Kulturråd Foreningens Hjemsted er Slagelse kommune: Foreningens adresse er formandens. 2. Foreningens formål er: 1. At samle kulturelt

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43

Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 Vedtægter for arbejdsfællesskabet Prags Boulevard 43 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED... 1 2. FORENINGENS FORMÅL... 1 3. MEDLEMSKAB... 1 4. GENERALFORSAMLINGEN... 1 5. FORENINGENS BESTYRELSE... 3 6. TEGNINGSRET...

Læs mere

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017

Vedtægter SIND AARHUS-SAMSØ. SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling. Februar 2017 SIND AARHUS-SAMSØ SIND, Aarhus-Samsø Lokalafdeling Vedtægter Februar 2017 SIND Aarhus-Samsø er en del af Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. Lokalafdelingen dækker kommunerne Aarhus og Samsø

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle.

Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Revideret 21-04-2018. 1 1. Foreningens navn. Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Vedtægter for Grundejerforeningen Selkær-Mølle. Rev. 21-04-2018 2. Formål.

Læs mere

VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret

VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret Side 1 af 6 VEDTÆGTER for Foreningen for Entertainment- og Medieret Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Foreningen for Entertainment- og Medieret. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Formål

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014.

Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslag til vedtægtsændringer for FBL-Hjørring fremsat på generalforsamlingen november 2014. Forslaget læses i kolonnen til venstre. I kolonnen til højre findes de gældende vedtægter, men ikke hele vejen

Læs mere

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017

Forslag til vedtægter for Horsens Bridgeklub af 2017 Forslag til vedtægter for Vedtægter for 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og er dannet ved en sammenlægning af Horsens Bridgeklub af 1931, stiftet den 4. september 1931, og bridgeklubben Ruder Es,

Læs mere

Forslag til ændring af vedtægter

Forslag til ændring af vedtægter Forslag til ændring af vedtægter Strib den 8. januar 2016. 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder.. 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for Copenhagen Orienteering

Vedtægter for Copenhagen Orienteering Vedtægter for Copenhagen Orienteering 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Copenhagen Orienteering Klubben har hjemsted i Københavns Kommune. Klubben er medlem af Dansk Orienterings-Forbund (DOF) under

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg

Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Vedtægter for Frivilligcenter Nyborg Nuværende vedtægter 1 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Frivilligcenter Nyborg. Foreningens hjemsted er Nyborg Kommune. 2 2 Formål Foreningen har som formål: At

Læs mere

Grundejerforeningen Stenhave Vænge Hørsholm. VEDTÆGTER FOR HUSEJERFORENINGEN STENHAVE VÆNGE NR.1-29

Grundejerforeningen Stenhave Vænge Hørsholm. VEDTÆGTER FOR HUSEJERFORENINGEN STENHAVE VÆNGE NR.1-29 Hørsholm VEDTÆGTER FOR HUSEJERFORENINGEN STENHAVE VÆNGE NR1-29 1 Foreningens navn er Husejerforeningen 1-29 Dens hjemsted er Hørsholm kommune Husejerforeningens område er matrnr103a-103q Usserød by,hørsholm

Læs mere

DISTRIKT SYDJYLLAND. Distrikt Sydjylland Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark

DISTRIKT SYDJYLLAND. Distrikt Sydjylland Y s MEN INTERNATIONAL. Region Danmark Distrikt Sydjylland 2018 DISTRIKT SYDJYLLAND Y s MEN INTERNATIONAL Region Danmark 42652 FORRETNINGSORDEN FOR DISTRIKTSLEDELSEN I DISTRIKT SYDJYLLAND Denne forretningsorden er udarbejdet i henhold til 19,

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

1 Årstema: ENGAGEMENT gør det frivilligt, medmenneskeligt og gør det nu! Motto: at vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret

1 Årstema: ENGAGEMENT gør det frivilligt, medmenneskeligt og gør det nu! Motto: at vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret 1 Årstema: ENGAGEMENT gør det frivilligt, medmenneskeligt og gør det nu! Motto: at vedkende sig den pligt, der følger med enhver ret INDHOLD DG MANUAL Indhold DG Manual... 2 Forord:... 3 Organisationsopbygning:...

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb

Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Dale Korsvej Vandværk I/S Afholder Ekstraordinær generalforsamling Torsdag d. 11 august 2016 kl.18:30 På vandværket, Aggebogårdsvej 21, 3080 Tikøb Da var ikke deltagere nok til generalforsamlingen til

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet.

Vedtægter for Spejderne i Ringsted. 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. Vedtægter for Spejderne i Ringsted 1: NAVN OG HJEMSTED Foreningens fulde og officielle navn er Spejderne i Ringsted - i daglig tale Samrådet. 2: FORMÅL Samrådets formål er at varetage de tilsluttede enheders

Læs mere

Vedtægter for Stenløseskytteforening

Vedtægter for Stenløseskytteforening Vedtægter 2018 Vedtægter for Stenløseskytteforening Indhold Indhold... 1 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilknytning... 1 4. Medlemmer og kontingent... 1 5. Generalforsamling... 2 6. Ekstraordinær

Læs mere

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub

Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Vedtægter for Birkerød Tennis Klub Cvr. Nr. 27537715 Navn, hjemsted og formål. 1 Klubbens navn er Birkerød Tennis Klub forkortet til og i det følgende kaldet Birkerød TK. Klubbens hjemsted er Topstykket

Læs mere

Foreløbige vedtægter for Jordnær Gadevang Købmandscafé

Foreløbige vedtægter for Jordnær Gadevang Købmandscafé Foreløbige vedtægter for Jordnær Gadevang Købmandscafé 1 Navn og hjemsted 1. Foreningen Jordnær Gadevang Købmandscafé har hjemsted i Hillerød Kommune, er stiftet den xxx. 2 Formål 1. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn.

Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. Vedtægter for Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 Fyn. 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Danmarks Matematiklærerforening, Kreds 11 FYN Hjemsted: Fyn og Øerne 2. Medlemskab af organisationer

Læs mere

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger

Stk. 4. Regionskredsen kan jfr. 10 varetage specifikke opgaver på vegne af lokalafdelinger Forslag til vedtægter for SIND, Regionskreds Midtjylland NAVN OG HJEMSTED 1 Navn, hjemsted og organisationstilknytning Stk. 1. Regionskredsens navn er Landsforeningen SIND, Regionskreds Midtjylland. I

Læs mere

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009

Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 Love for Lyndby By- & Bådelaug Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling i april 2009 1. Formål Lyndby By- & Bådelaug har til formål : varetage medlemmernes fælles interesser ved samarbejde med kommunalbestyrelsen

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling

Vedtægter. Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling Vedtægter Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling 2016-03-02 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Allerød Cykle Klub (ACK). ACK er stiftet d. 26. oktober 1993 og har hjemsted i Allerød

Læs mere