I bekendtgørelsen for overstående udbud står bl.a.:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I bekendtgørelsen for overstående udbud står bl.a.:"

Transkript

1 Nr. Titel Spørgsmål Svar PC program I bekendtgørelsen for overstående udbud står bl.a.: "Der skal endvidere leveres en PC-applikation som muliggør upload af Billedmateriale, som i dag er lagret lokalt og dermed ikke forefindes i RIS/PACS." Det er funkktionaliteten at uploade billedmateriale, der skal understøttes. Dette kan ske via et program der afvikles i en browser. Regionen har AD som skal anvendes til at sikre autentification af brugere. 1 Er det et absolut krav, at der skal installeres software på alle de computere, der skal have adgang til at uploade billeder? Vi forestiller os en løsning, hvor brugerne kan logge ind på en hjemmeside, og i den anvendte browser uploade de ønskede billeder. 2 Spørgsmål til kontrakt Desuden kan jeg ikke se noget om, hvordan brugerne skal logge på systemet. Vil du være venlig at skrive noget om det? Skal de vedligeholdes som brugere isoleret fra resten af jeres infrastruktur? eller forventer I at anvende Active Directory eller lignende? Spørgsmål til Kontrakt, afsnit 21.4 Driftsprøve og Bilag 1 Tidsplan, afsnit 1.1 I førstnævnte dokument står skrevet at Driftsprøven skal være påbegyndt senest 20 dage efter godkendt Overtagelsesprøve, medens at der i sidstnævnte dokument står skrevet, at den skal påbegyndes senest 6 måneder efter godkendt Overtagelsesprøve og idriftsættelse. Hvilken binding er gældende? Driftsprøven skal være påbegyndt senest 6 måneder efter Overtagelsesprøven.

2 3 Spørgsmål til Bilag 1 Tidsplan, krav ID Skal kravet forstås på den måde, at Overtagelsesprøven skal have en varighed på minimum 2 måneder og ikke som skrevet under afsnittet "Overordnede ramme for tidsplan" en varighed på min. 6 uger? Nej. Fabriksprøven skal være gennemført 2 måneder inden Overtagelsesdagen. Der er således en fejl i teksen i pkt , som skal være: Den overordnede tidsplan skal tydeligt vise, hvornår fabriksprøven, eller fabriksprøver, gennemføres. Samtlige fabriksprøver forventes godkendt minimum 2 måneder inden overtagelsesdagen. 4 Spørgsmål til Bilag 4, krav ID Hvilke modelleringssprog anses for værende anerkendt i relation til dokumentationen. Der skal anvendes UML. 6 Kan tilbud betale sig? Vi er tidligere blevet valgt fra i Prækvalifikationen til det tidligere udbud. Kan det betale sig at byde denne gang? Scope for dette udbud er beskrevet i udbudsbetingelserne. Det er et væsentligt andet scope for dette udbud end det tidligere - derfor blev tidligere udbud annulleret og erstattet med ny bekendtgørelse. Et fravalg tidligere betyder derfor ikke, at man er ringere stillet. 5 Tilbudspræsentation Bliver der muligehd for at leverandørerne kan fremlgge deres tilbud i en tilbudspræsentation? Nej. Tilbudene bliver evalueret på de konkurrencekrav, der fremgår af materialet. Det er alene tilbudene, der lægges til grund for denne evaluering.

3 Bilag 2: Kundens it-miljø, afsnit Kan det bekræftes, at alle henvisninger skabes i Kundens Elektroniske Patient Journal, i.e. COSMIC EPJ & IBM IPJ? Henvisninger der skal indgå i XDS indekset, skal i denne leverance stamme fra de 3 eksisterende RIS systemer. 7 8 Bilag 2: Kundens it-miljø, afsnit Kan det bekræftes, at der kun findes ét COSIMIC EPJ i regionen? Eller er der tale om f.eks. COSMIC EPJ Øst og et COSMIC EPJ Vest? På sigt findes der kun ét regionalt COSMIC EPJ i Region Syddanmark. På implementeringstidspunktet af IBI skal der tages højde for at COSMIC kører som 2 selvstændig instanser for henholdsvis SHS og OUH, SVS. Det er planlagt at SLB overgår til COSMIC EPJ i 2013, men leverandøren skal tage højde for at SLB kører IBM's IPJ på implementeringstidspunktet for IBI. 9 Bilag 3, Kravspecifikation, Løsningen skal kunne håndtere, at regionale data ligger decentralt i de enkelte regioner. Er det muligt at få en dybere forklarig? 10 Endnu ikke besvaret. 11 Bilag 3 Kravspecifikation, Der skal ske en konvertering fra leverandørspecifik DICOM til XDS (CDA) hver gang et Billede flyttes. Konvertere billede til tekst? Er det muligt at få en dybere forklaring på hvad som ønskes? Der opbygges et Nationalt Index i Region Sjælland. De enkelte dokumenter, dvs. de datafiler gemt i HL7 CDA i XDS Repository, skal kunne være placeret lokalet i den enkelte Region. Nærværende løsning skal understøtte dette. Desuden skal Objekterne for Region Syddanmark gemmes i Region Syddanmarks eget Repository. Meta data gemmes i et XDS registry som tekst, men DICOM billedet (eller serien) gemmes i Repository som et HL7 CDA objekt, hvorpå der også er knyttet metadata. De eksisterende PACS kan ikke forventes at være 100% DICOM complient og dtte skal der tages hensyn til i vurderigen af integrationen mellem PACS og IBI.

4 12 Bilag 3 Kravspecifikation, Hvordan er det tænkt at de afsendende system (kilderne) får opdateringer retur?specifikt i tilfælde af at der er opstået Undersøgelses ID (ACS nummer) konflikter som korrigerets.sendes der en besked tilbage til det lokale system således undersøgelsen, den korrekte, kan genfindes igen i det lokale system? Der er ikke lagt op til at der skal sendes fejl mddelser tilbage. Der skal genereres en fejlliste, som gøres tilgængeligt for det radiologiske personale. De skal instrueres i at udrede, hvorfor konfliken er opstået. Det er ofte på grund af at der er gennemført DICOM PUSH at der er undersøgelser med samme ACS nummer. Oprydning - dvs. sletning af den ene undersøgelse - skal ske ved at personalet udreder hvilken undersøgelse, der er den korrekte. 13 Bilag 9, Licenser, Vil der være muligt at indskærpe den frie adgang til den frie benyttelse af tredjemand? Regionen kan blive nedlagt, hvorfor Løsningen og licenser skal kunne overdrages til den offentlige myndighed der måtte træde i stedet. 14 Bilag 10, Servicemål (10.2.4) Er det korrekt opfattet at alle målinger skal gøres mod produktionsdata og ikke testdata/undersøgelser? Målinger skal foretages på Produktionsmiljøet. Efter Overtagelse vil der i dette miljø være tale om Produktionsdata og ikke testdata. 15 Bilag 10, Servicemål Bod Der fremgår ikke noget bodsloft. Er det muligt at indføre et bodsloft og i givet fald, hvordan ville det kunne se ud? Boden for manglende opfyldelse af Løsningens garanterede tilgængelighed er maksimeret til det periodens (dvs. månedens), samlede vedligeholdelses- og driftsvederlag, som vedrører den måned, hvori utilgængeligheden er målt, jf. bilag 10, ID Boden er maksimeret månedsvist.

5 16 Generelt: Vedr. leverandørerne IBI gateway-løsningen i Region Sjælland, følger denne/disse de gældende internationelle XDSstandarder i sin løsning eller er der brugt ikke XDS standardicerede undtagelser? Der har været lagt vægt på (det er et krav), at benytte gældende internationale XDS- profiler, som der er beskrevet hos IHE på IHE.net Det er værd at bemærke, at Regionerne har baselinet dokumentationen i forbindelse med produktionsstart. Inden for et domæne må man gerne gøre visse tilpasninger; men de er alle inden for XDS- profilernes rammer.der er én enkelt væsentlig undtagelse, idet IHE beskriver en PIX (patient identifier), og den er fravalgt, fordi man i Danmark har en national CPR-komponent, som efter vores opfattelse overflødiggør denne PIX (den kan dog uden videre etableres). 17 Generelt I hvilket regionalt datacentre skal løsningerne placeres (f.eks. Odense eller Esbjerg)? Løsningen skal placeret i det Driftscenter, der har den bedste adgang til Regionens WAN infrastruktur. Dette er pt. i Odense. 18 Generelt Hvorfra kommer ADT feed? Og vil leverandøren få tilgang til batch-feed?: Hvis der hentydes til opdatering af patientdata i IBI så vil disse komme fra regionens cpr komponent på baggrund af et tegnet cpr abonnement jf. beskrivelsen af CPR komponenten i bilag Generelt: I hvilket omfang kan leverandøren benytte regionens eksisterende Oracle enterprise licenser (f.eks. for wm-ware, SQL)? Af hensyn til sammenligneligheden i tilbudsevalueringen, skal alt nødvendigt software prissættes i tilbudet, uanset at eventuelle licenser i Regionen kan genbruges.

6 Generelt - EasyWiz Er Dicom viewer n EasyWiz den samme installation som den i Lillebælt, eller er/bliver det en anden nyinstallation? Det vil være samme installation dog med den modifikation, at servermiljøet skal sizes til at omfatte et større antal brugere Bilag 3, Kravspecifikation pkt Hvor meget data findes der i respektive PACS i regionen? Og hvor meget produceres fra respektive PACS/år? Der henvises til underbilag 7.a.1, krav 7a og 7a Egnethedskrav vi blev præ kvalificeret i første omgang, men nu er krav til nettoomsætning ændret kraftigt, så vi derfor ikke kan byde som dansk selskab.vi er et globalt firma med milliardomsætning og arbejder i Norden som én organisation.kan vi byde som nordisk organisation, dvs med de nordiske tal og nordiske selskabers revisionspåtegnede regnskaber eller med ét af dem, som opfylder kravene? Det fremgår af udbudsbekendtgørelsens punkt VI.3), at"en Tilbudsgiver kan basere sig på andres økonomiske, finansielle og/eller tekniske kapacitet jf. udbudsdirektivets artikel 47, stk. 2 og artikel 48, stk. 3, uanset den juridiske karakter af forbindelserne mellem Tilbudsgiver og disse andre økonomiske aktører. I givet fald skal Tilbudsgiver godtgøre, at Tilbudsgiver er berettiget til at disponere over de nødvendige ressourcer, f.eks. ved at fremlægge dokumentation for andres forpligtelser i så henseende. Til brug for afgivelse af disse oplysninger SKAL Tilbudsgiver benytte skabelon 7."Som følge heraf kan det bekræftes at det er muligt at afgive tilbud, hvor tilbudsgiveren baserer sig på en anden økonomisk aktørs økonomiske formåen. Dette gøres ved, at tilbudsgiveren fremlægger sine økonomiske oplysninger og den påkrævede dokumentation i henhold til udbudsbekendtgørelsens punkt III.2.2). Derudover skal den økonomiske aktør, som tilbudsgiveren baserer sig på, også fremlægge sine økonomiske oplysninger og den påkrævede dokumentation i henhold til udbudsbekendtgørelsens punkt III.2.2). Endeligt skal støtteerklæringen i skabelon 7 udfyldes, underskrives og vedlægges.det fremgår af udbudsbekendtgørelsens punkt IV.3.6), at regnskabsoplysninger også accepteres på engelsk, svensk eller norsk. Som følge heraf er det i overensstemmelse med udbudsbekendtgørelsen, når den økonomiske aktør, som tilbudsgiveren baserer sig på, afleverer regnskabsoplysninger på svensk eller norsk. Såfremt man ikke ønsker at basere sig på andre økonomiske aktører, er det muligt at man indgår i en sammenslutning og afgiver tilbud som et konsortium. Det følger af udbudsbekendtgørelsens punkt

7 25 Bilag 11 Samarbejdsorganisationen, afsnit 11.2 Hvilken rolle påtænkes projektledelsen af have i forhold til styregruppen? Her tænkes specielt på, at projektledelsen i afsnit 11.3 er defineret til at være både Kundens og Leverandørens projektleder. III.1.3), at"samtlige deltagere i et konsortium eller anden form for sammenslutning skal hæfte direkte, solidarisk og ubegrænset for tilbuddet og opfyldelse af den tildelte kontrakt og udpege en fælles befuldmægtiget blandt de solidarisk hæftende deltagere." Såfremt flere virksomheder afgiver et tilbud som et konsortium, skal konsortieerklæringen i skabelon 3 udfyldes, underskrives og vedlægges. Derudover skal oplysningerne i udbudsbekendtgørelsens punkt. III.2.1), III.2.2) og III.2.3) angivnes for samtlige konsortiedeltagere. Det vil sige, at samtlige konsortiedeltagere skal udfylde skabelon 1, 2, 4, 6 og 8 og vedlægge den krævede dokumentation. I forhold til skabelon 5 og angivelse af referencer, kan der maksimalt angives 5 referencer, og som følge heraf skal konsortiet alene udfylde én skabelon 5. Projektledelsen skal afrapportere den løbende fremdrift ifht. den fremlagte plan. Desuden skal Tilbudsgivers projektleder sikre, at den regionale projektleder har indblik i den løbende fakturering og forventet fakturering, så afrapportering af økonomi i projektet kan fremlægges for styregruppen. Det må forventes, at projektledelsen deltage i styregruppemøderne. 26 Bilag 11 Samarbejdsorganisationen, afsnit Kan vi få præciseret hvad der menes med, samt hvornår dette besluttes/ effektueres: "Disse opdeles efter hvilken projektgruppe, de skal indgå i eller lede." Dette afgøres af Tilbudsgivers oplæg til tidsplan for Leverancen, hvor det forventes at planen tager hensyn til de forskelligartede delleverancer.det forventes, at en delleverance medfører oprettelsen af en projektgruppe, der varetager denne. 27 Bilag 6 Kundens deltagelse, afsnit Hvor mange manddage forventes denne enhed: "Årsværk" omsat til? Et årsværk i denne kontekst svarer til 180 dage eller 1080 timer pr. år.

8 28 Bilag 6 Kundens deltagelse, afsnit Hvad skal "Kundes lokationer" opfattes som, når der i materialet kun Sydvestjysk Sygehuse, Sygehus Lillebælt & Odense Universitetshospital omtales i materialet? Der er 135 lokationer i Region Syddanmark. Det er primært sygehusene der vil anvende Systemet. Sygehusene har hver især flere lokationer. Sygehusene er Sygehus Lillebælt, Odense Universitetshospital, Sydvestjysk Sygehus og Sygehus Sønderjylland. Derudver findes Psykiatrien, der indgår i de 135 lokationer, men som er fordelt over hele regionen. Til alle lokationer findes der en Regional WAN forbindelse. 29 Bilag 6 Kundens deltagelse, afsnit Hvad er definitionen på normal arbejdstid i regionen? Normal arbejdstid er mellem kl. 8 og kl Bilag 6 Kundens deltagelse, afsnit I hvilket bilag & afsnit ønskes bevarelsen af det stillede spørgsmål placeret? Bilag 4 Dokumentation, afsnit Kan vi få præciseret, hvilken åben standard der vil være den foretrukne? Bilag 4 Dokumentation, afsnit Kan vi få præciseret, hvilken applikation som vil blive anvendt i forhold til den elektroniske dokumentation? Bilag 4 Dokumentation, afsnit Kan vi få præciseret, hvilken medarbejder kategori som er modtagere af brugerdokumentationen? Et yderligere ressourcebehov kan angives i punkt 6.3 Dokumentationen skal leveres så det kan læses og bearbejdes i MS Office Se # 31 Der vil være tale om alt klinisk personale f.eks. læger, sygeplejersker og SOSU assistenter.

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Sagsnr.: 2014-32-134-00019 Dato:22-01-2015 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende budgetsystem til Fødevarestyrelsen, jf. udbudsbekendtgørelse 2014/S 247-435859 Dato for spørgsmål Spørgsmål i anonymiseret

Læs mere

NATURERHVERVSTYRELSEN OFFENTLIGT UDBUD AF KONTRAKT OM INDKØB AF SOFTWARE ASSURANCE OG LICENSER TIL ORACLE-SOFTWARE BILAG B:

NATURERHVERVSTYRELSEN OFFENTLIGT UDBUD AF KONTRAKT OM INDKØB AF SOFTWARE ASSURANCE OG LICENSER TIL ORACLE-SOFTWARE BILAG B: NATURERHVERVSTYRELSEN OFFENTLIGT UDBUD AF KONTRAKT OM INDKØB AF SOFTWARE ASSURANCE OG LICENSER TIL ORACLE-SOFTWARE BILAG B: SKABELON TIL BRUG FOR AFGIVELSE AF TILBUDSOPLYSNINGER Version 1.0 9. oktober

Læs mere

Generelle oplysninger om ansøger

Generelle oplysninger om ansøger Skabelon til brug for afgivelse af prækvalifikationsoplysninger vedrørende Arbejdsskadestyrelsens begrænsede udbud af kontrakt vedrørende udvikling af anmeldesystem vedrørende arbejdsulykker, jf. udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Det følger af bilag 2, punkt 1, vejledningen til generiske CV er:

Det følger af bilag 2, punkt 1, vejledningen til generiske CV er: Notat J.nr. 14-4989032 Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af konsulentbistand til beregningsmotor, jf. udbudsbekendtgørelse nr. 2014/S 231-407652 opdateret 7. januar 2015 ICE, Jura og stab MTG Nr.

Læs mere

Bilag 100. Bilagsoversigt. Udbud af Medical Device Information Collection

Bilag 100. Bilagsoversigt. Udbud af Medical Device Information Collection 100 soversigt Udbud af INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved kontraktindgåelse. Formål med : Formålet med dette er at beskrive MDIC

Læs mere

I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg

I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg I/s Reno-Nord Analyseopgaver på affaldsanlæg Oplysninger som tilbudsgiver skal aflevere som en del af tilbuddet samt formularer til brug for indsendelse af dokumentation for den vindende tilbudsgiver 15.

Læs mere

Udbud af RIPA - Syd. Bilag 1 - Tidsplan

Udbud af RIPA - Syd. Bilag 1 - Tidsplan Udbud af RIPA - Syd til Bilag 1 - Tidsplan Bilag 1 Tidsplan Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse: 1. INDLEDNING...4 2. FRIST FOR BEVILLINGSMÆSSIG HJEMMEL...4 3. FERIE UGER...4 4. OVERORDNET FASEOPDEDLING...5

Læs mere

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale Notat 3. november 2015 J.nr. 15-2906701 ICE, Jura og Stab MTG Spørgsmål og svar Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale udbud. Det første

Læs mere

Udbud af Rammeaftale om Bistand til yderligere udvikling af mad- og måltidsområdet i Københavns Kommune. (EU-Udbud nr.: 2015/S )

Udbud af Rammeaftale om Bistand til yderligere udvikling af mad- og måltidsområdet i Københavns Kommune. (EU-Udbud nr.: 2015/S ) Spørgsmål og svar i forbindelse med prækvalifikationsrunden vedr. Udbud af Rammeaftale om Bistand til yderligere udvikling af mad- og måltidsområdet i Københavns Kommune. (EU-Udbud nr.: 2015/S 249-455227)

Læs mere

Udbud af kontrakt om nyt intranet til Femern A/S Prækvalifikation

Udbud af kontrakt om nyt intranet til Femern A/S Prækvalifikation 8. juli 2014 Udbud af kontrakt om nyt intranet til Prækvalifikation har til opgave at designe og planlægge en fast forbindelse mellem Danmark og Tyskland over Femern Bælt. er en del af det danske, statsejede

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale

Spørgsmål og svar. Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale Notat 28. oktober 2015 J.nr. 15-2906701 ICE, Jura og Stab MTG Spørgsmål og svar Spørgsmål Besvaret Svar 1. Jeg tillader mig at skrive til dig, da vi er kommet lidt i tvivl om 2 rammeaftale udbud. Det første

Læs mere

Udbud af markedsføringsindsats for Grøn Boligkontrakt

Udbud af markedsføringsindsats for Grøn Boligkontrakt Udbud af markedsføringsindsats for Grøn Boligkontrakt Besvarelse af spørgsmål til udbudsbekendtgørelse 2013/S 220-383535 Energistyrelsen har modtaget en række spørgsmål til udbud af markedsføringsindsats

Læs mere

I bekendtgørelsen for overstående udbud står bl.a.:

I bekendtgørelsen for overstående udbud står bl.a.: 1 PC program I bekendtgørelsen for overstående udbud står bl.a.: "Der skal endvidere leveres en PC-applikation som muliggør upload af Billedmateriale, som i dag er lagret lokalt og dermed ikke forefindes

Læs mere

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud

Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3. Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte udbud Domstolsstyrelsen Sagsbeh. Dir.tlf. Mail joher@domstolsstyrelsen.dk 2013-8302-0001-19 Spørgsmål / svar dokument prækvalifikation Video3 Spørgsmål 1) Hermed anmodes om udbudsmateriale vedrørende ovennævnte

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER TIL PRÆKVALIFIKATION RAMMEAFTALE FOR ARKITEKT- OG INGENIØRYDELSER

UDBUDSBETINGELSER TIL PRÆKVALIFIKATION RAMMEAFTALE FOR ARKITEKT- OG INGENIØRYDELSER Dato: 15. august 2013 J. nr.: 102794 UDBUDSBETINGELSER TIL PRÆKVALIFIKATION RAMMEAFTALE FOR ARKITEKT- OG INGENIØRYDELSER 1. Indledning og beskrivelse Boligorganisationen Tårnbyhuse ønsker at indgå rammeaftale

Læs mere

BILAG 20 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS OPTION TIL REGION MIDTJYLLAND (RM) OG REGION NORDJYLLAND (RN)

BILAG 20 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS OPTION TIL REGION MIDTJYLLAND (RM) OG REGION NORDJYLLAND (RN) BILAG 20 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS OPTION TIL REGION MIDTJYLLAND (RM) OG REGION NORDJYLLAND (RN) INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved

Læs mere

Udbudsvilkår til begrænset EU-udbud - Prækvalifikationsfasen. informationskampagne om skrotning af biler. EU-udbudsnummer:

Udbudsvilkår til begrænset EU-udbud - Prækvalifikationsfasen. informationskampagne om skrotning af biler. EU-udbudsnummer: Udbudsvilkår til begrænset EU-udbud - Prækvalifikationsfasen af informationskampagne om skrotning af biler EU-udbudsnummer: 2014/S 154-277145 1 1 Indledning... 3 2 Den ordregivende myndighed... 3 3 Beskrivelse

Læs mere

Spørgsmål og svar af 25. februar 2013

Spørgsmål og svar af 25. februar 2013 Spørgsmål og svar af 25. februar 2013 Af nedenstående fremgår spørgsmål og svar, der har været stillet i forbindelse med prækvalifikation, og som kan have relevans for fortolkningen af Udbudsbekendtgørelsen

Læs mere

I/S Amager Ressourcecenter. Afhentning, transport, opbevaring og nyttiggørelse af råslagge fra ARC s nye forbrændingsanlæg, Amager Bakke

I/S Amager Ressourcecenter. Afhentning, transport, opbevaring og nyttiggørelse af råslagge fra ARC s nye forbrændingsanlæg, Amager Bakke Sagsnr. 08/262 Dok.nr. 5338/15 Initialer ANJ I/S Amager Ressourcecenter Afhentning, transport, opbevaring og nyttiggørelse af råslagge fra ARC s nye forbrændingsanlæg, Amager Bakke Udbudsbetingelser for

Læs mere

Informationsmøde Prækvalifikation til FM Managementkonsulentaftalen

Informationsmøde Prækvalifikation til FM Managementkonsulentaftalen Informationsmøde Prækvalifikation til FM Managementkonsulentaftalen Onsdag den 6. februar 2013 kl. 10:00 ved Søren Østergaard Pedersen (Moderniseringsstyrelsen), Rebecca Hoelgaard Preisler(Moderniseringsstyrelsen),

Læs mere

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE

SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE SKABELONER TIL TILBUDSGIVERS AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VEDR. EGNETHED (UDVÆLGELSESKRITERIER) IKAST-BRANDE KOMMUNE Udbud af kontrakt om IT-løsning til dagtilbud Offentliggjort den 29. januar 2014 Tro og

Læs mere

Bilag 1. Tidsplan. Til Kontrakt. Den Nationale Henvisningsformidling

Bilag 1. Tidsplan. Til Kontrakt. Den Nationale Henvisningsformidling Bilag 1 Tidsplan Til Kontrakt OM Den Nationale Henvisningsformidling Bilag 1 Tidsplan Side 1/10 INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved

Læs mere

Prækvalifikationsmateriale 17. november 2016

Prækvalifikationsmateriale 17. november 2016 17. november 2016 Hovedentreprise vedrørende facadeudskiftning etape 4, SVS Esbjerg 1. Indledning Region Syddanmark udbyder etape 4 af facadeudskiftning på dele af sengebygning C1 på Sydvestjysk Sygehus,

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4

Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vi det være tilladeligt at udarbejde

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser. Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S Udbud med forhandling

Prækvalifikationsbetingelser. Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S Udbud med forhandling Prækvalifikationsbetingelser Udbudsbekendtgørelsens nummer: 2016/S 242-441803 Udbud med forhandling Aarhus Kommune Levering af uddannelsesrettede forløb for aktivitetsparate og uddannelsesparate unge -

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE

Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester. 1. Indledning. Oktober 2012 GEE/GEE Prækvalifikationsbetingelser for deltagelse i udbud af DK2 systemtjenester Oktober 2012 GEE/GEE 1. Indledning Som systemansvarlig for det overordnede danske transmissionsnet er Energinet.dk ansvarlige

Læs mere

BILAG 1: TIDSPLAN BILAG 1: TIDSPLAN 21. februar 2014

BILAG 1: TIDSPLAN BILAG 1: TIDSPLAN 21. februar 2014 BILAG 1: TIDSPLAN 21. februar 2014 INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER Nærværende bilag indeholder tidsplanen for Systemet. Tilbudsgivers eventuelle forbehold til bilag 8 anføres i forbeholdslisten og skrives

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Prækvalifikationsskema

Prækvalifikationsskema Prækvalifikationsskema til brug for prækvalifikationsoplysninger vedrørende Det Kriminalpræventive Råds begrænsede udbud af kontrakt om hælerikampagne, jf. udbudsbekendtgørelse nr. [ ] Generelle oplysninger

Læs mere

Spørgsmål/ svar til Skatteministeriets

Spørgsmål/ svar til Skatteministeriets Ordregiver opfordrer ansøgere til at sikre sig at de er bekendte med udfyldelse af ESPD en: Bilag A1 ESPD en er en xml-fil og eksisterer ikke som et almindeligt, læsbart dokument. Xml-filen virker udelukkende

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470 Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470 1. I udbuddet efterspørges et antal mammografiapparater, samt leverance optioner. Er det muligt at tilbyde Mammografisystemer, uden at kunne tilbyde alle Leverance

Læs mere

Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD

Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD Vejledning til Tilbudsgiver Juli 2017 Side 0 af 13 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. INDLEDNING... 2 2. DET FÆLLES EUROPÆISKE UDBUDSDOKUMENT (ESPD)...3 HVORNÅR SKAL MAN ANVENDE

Læs mere

Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD

Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD 1 Region Syddanmarks EPJ-Udbud EPJ SYD EPJ SYD Dagsorden: 1. Velkommen 2. Præsentationsrunde 3. Rammer for udbuddet 4. Tidsplan 5. Overblik særlige forhold vedr. udbudsmaterialet 6. Spørgsmål-svar-processen

Læs mere

Annoncering af Afgørelsesdatabasen

Annoncering af Afgørelsesdatabasen Annoncering af Afgørelsesdatabasen 1. Indledning Annoncering af opgave vedrørende etablering, drift og vedligeholdelse af Afgørelsesdatabase for Landsskatteretten og Skatterådet og anonymisering af afgørelser

Læs mere

Bornholms Cykelveje PRÆKVALIFIKATION

Bornholms Cykelveje PRÆKVALIFIKATION PRÆKVALIFIKATION November 2016 Side 1 af 5 1 UDBUDDET I forbindelse med udbygningen af udbydes opgaven i totalrådgivning. Opgaven og ydelser fremgår af udbudsmaterialet. 1.1 Kontaktperson Ordregivers kontaktperson

Læs mere

Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser

Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645. Udbudsbekendtgørelse. Tjenesteydelser 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:94645-2015:text:da:html Danmark-Aarhus: Rengørings- og sanitetstjenester 2015/S 054-094645 Udbudsbekendtgørelse Tjenesteydelser

Læs mere

Bilag 4 Vejledning til udfyldelse af ESPD

Bilag 4 Vejledning til udfyldelse af ESPD Fællesindkøb Midt Levering af håndværkerydelser til Horsens Kommune Indhold 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER...3 2 UDFYLDELSE AF ESPD...4 2.1 START...4 2.2 FANEN PROCEDURE...6 2.3 FANEN UDELUKKELSE...11 2.4 FANEN

Læs mere

Spørgsmål & svar notat Oplysningskampagne om symptomer på og tidlig opsporing af demens

Spørgsmål & svar notat Oplysningskampagne om symptomer på og tidlig opsporing af demens Dato 14. marts 2013 TRM@dkma.dk Sags nr. 2013025240 4488 9344 Spørgsmål & svar notat Oplysningskampagne om symptomer på og tidlig opsporing af demens Nærværende notat indeholder en anonymiseret fortegnelse

Læs mere

Jeg har nogle spørgsmål ang. materialet, der skal afleveres til prækvalifikationen, Nyt OUH, som jeg håber, du kan hjælpe med:

Jeg har nogle spørgsmål ang. materialet, der skal afleveres til prækvalifikationen, Nyt OUH, som jeg håber, du kan hjælpe med: Område: Sundhedsområdet Afdeling: Nyt OUH Journal nr.: Dato: 5. januar 2010 SPØRGSMÅL OG SVAR TIL UDBUDSBEKENDTGØRELSEN I perioden til og med 4. januar 2010 er nedenstående repræsentative spørgsmål blevet

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

Vejledning til ansøgning om prækvalifikation

Vejledning til ansøgning om prækvalifikation J.nr.: 7508271 HAR/LLI Vejledning til ansøgning om prækvalifikation for Bygningsstyrelsens opførelse af Niels Bohr Bygningen, jf. udbudsbekendtgørelse nr. 2013/S 249-434278, nr. 2014/S 014-019871 og nr.

Læs mere

Danmark-Kastrup: Lavtgulvsbusser 2015/S 149-276304. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Varer

Danmark-Kastrup: Lavtgulvsbusser 2015/S 149-276304. Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:276304-2015:text:da:html Danmark-Kastrup: Lavtgulvsbusser 2015/S 149-276304 Udbudsbekendtgørelse forsyningsvirksomhed

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser 9. februar 2017

Prækvalifikationsbetingelser 9. februar 2017 Prækvalifikationsbetingelser 9. februar 2017 Totalrådgivning vedrørende Sygehus Sønderjylland, Sønderborg Fase 2, Ambulatorietorvet 1. Indledning Region Syddanmark, Sygehus Sønderjylland, udbyder totalrådgivning

Læs mere

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser

EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser EU-udbud Afsætning af jern og metal fra genbrugspladser December 2016 Udgivelsesdato : Projekt : 2063 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : TWIN, Maho Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Spørgsmål 2 (besvaret den 20. august 2015)

Spørgsmål 2 (besvaret den 20. august 2015) SPØRGSMÅL OG SVAR AF 27. AUGUST 2015 PRÆ- KVALIFIKATION, FREMT IDENS SØLUND Udbudsbkg. nr. 2015/S 146-269422 offentliggjort den 31. juli 2015 i EU-tidende/TED Spørgsmål 1 (besvaret den 20. august 2015)

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S

Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S Spørgsmål og svar til udbud på psykologisk rådgivning og krisehjælp, TED-nr. 2017/S 125-255498 Dato for offentliggørelse: 10.07.2017 Nummer Spørgsmål Svar 1 I materialet står der, at man godt må tilbyde

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF RAMMEAFTALER VEDRØRENDE KONSULENTBISTAND TIL DANMARKS MILJØPORTAL EU-UDBUD NR. 2014/S 115-203019 Offentliggjort i EU-tidende den: 18. juni 2014 (version 3. juli 2014) Page 1 of 7

Læs mere

Bilag 16. Den Iterative Model. Til Kontrakt. Den Nationale Henvisningsformidling

Bilag 16. Den Iterative Model. Til Kontrakt. Den Nationale Henvisningsformidling Bilag 16 Den terative Model Til Kontrakt OM Den Nationale Henvisningsformidling Bilag 16 Den terative Model Side 1/9 NSTRUKTON TL TLBUDSGVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_nwejesja NO_DOC_EXT: 2017-020517 SOFTWARE VERSION: 9.4.0 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: jwn@niras.dk

Læs mere

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald

EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald EU-udbud Transport af forbrændingsegnet affald Februar 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2206 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONS MATERIALE

PRÆKVALIFIKATIONS MATERIALE PRÆKVALIFIKATIONS MATERIALE Begrænset udbud af konsulentbistand til test management Niels Juels Gade 13 1022 København vd@vd.dk EAN 5798000893450 Postboks 9018 Telefon 7244 3333 vejdirektoratet.dk SE 60729018

Læs mere

EU-udbud af WAN infrastruktur. Bilag 10 - Ændringshåndtering

EU-udbud af WAN infrastruktur. Bilag 10 - Ændringshåndtering EU-udbud af WAN infrastruktur Bilag 10 - Ændringshåndtering INDHOLD 1. FORMÅL... 3 2. GENERELT OM EGENTLIGE ÆNDRINGER... 3 3. KUNDENS ÆNDRINGSANMODNING... 3 4. LEVERANDØRENS ÆNDRINGSANMODNING... 4 5. MINDSTEINDHOLD

Læs mere

Udbudsbetingelser for offentligt udbud. Udbud vedr. kompetence- og skoleudvikling vedr. Synlig Læring

Udbudsbetingelser for offentligt udbud. Udbud vedr. kompetence- og skoleudvikling vedr. Synlig Læring Udbudsbetingelser for offentligt udbud Udbud vedr. kompetence- og skoleudvikling vedr. Synlig Læring Disse udbudsbetingelser indeholder retningslinjerne for afgivelse af tilbud, kommunikation mellem tilbudsgiver

Læs mere

EU-udbud - Behandling af farligt affald

EU-udbud - Behandling af farligt affald EU-udbud - Behandling af farligt affald Maj 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2049 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Karc, Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

BILAG 1 TIL KONTRAKT OM EOJ-SYSTEM HOVEDTIDSPLAN FOR PROJEKTET

BILAG 1 TIL KONTRAKT OM EOJ-SYSTEM HOVEDTIDSPLAN FOR PROJEKTET BILAG 1 TIL KONTRAKT OM EOJ-SYSTEM HOVEDTIDSPLAN FOR PROJEKTET 1 INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. Formål med bilag:

Læs mere

Bilag 1. Skabelon til brug for anmodning om prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Bilag 1. Skabelon til brug for anmodning om prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Bilag 1 Skabelon til brug for anmodning om prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold 1. Indledning... 3 2. Oplysninger om ansøger... 3 3. Beskrivelse af virksomheden... 3 4. Udvælgelse og mindstekrav

Læs mere

Spørgsmål/Svar Udbud af Kontrakt om udvikling af koncernintranet til Skatteministeriets koncern

Spørgsmål/Svar Udbud af Kontrakt om udvikling af koncernintranet til Skatteministeriets koncern Notat 14. december 2017 J.nr. 2017-7596 Kontor: Koncernkommunikation og Kanaler Spørgsmål/Svar Udbud af Kontrakt om udvikling af koncernintranet til Skatteministeriets koncern Initialer: AK Nr. Dato for

Læs mere

EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune Spørgsmål/svar af 21.03.2014

EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune Spørgsmål/svar af 21.03.2014 EU- udbud 2014/S 040-06591 på levering af operationel leasing af gasbiler til Skive Kommune Spørgsmål/svar af 21.03.2014 Spørgsmål Svar Ændring til udbudsmaterialet 1. 2.13 Konsortier / 14 Underleverandører

Læs mere

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk

Velkommen. Informationsmøde for udbud af brystimplantater. Indkøb & Medicoteknik. www.regionmidtjylland.dk Velkommen Informationsmøde for udbud af brystimplantater www.regionmidtjylland.dk Velkomst og praktiske detaljer Udbuddets gennemførelse, Region Midtjylland Anders Dalsgaard Jeanette Wolf Sørensen Brugergruppe

Læs mere

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S

Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S Spørgsmål og svar EU-udbud 2015/S 155-285470 1. I udbuddet efterspørges et antal mammografiapparater, samt leverance optioner. Er det muligt at tilbyde Mammografisystemer, uden at kunne tilbyde alle Leverance

Læs mere

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET

1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET Sagsnr. 1-23-4-101-8-13 Spørgsmål og svar skema Prækvalifikation på udbud af kontormøbler til 4 regioner 1. Spørgsmål til PRÆKVALIFIKATIONSMATERIALET 1 Prækvalifikationsbilag 11. Det publicerede dokument

Læs mere

EU-udbud af WAN infrastruktur. Bilag 5 - Prøver og dokumentation

EU-udbud af WAN infrastruktur. Bilag 5 - Prøver og dokumentation EU-udbud af WAN infrastruktur Bilag 5 - Prøver og dokumentation INDHOLD 1. FORMÅLET MED NÆRVÆRENDE BILAG... 3 2. OVERTAGELSESPRØVE... 3 2.1 Krav til Overtagelsesprøven... 3 2.2 Gennemførelse af Overtagelsesprøven...

Læs mere

Velkommen til orienteringsmøde om rammeudbud for håndværkerydelser 2016-2018. Mandag d. 17. august 2015 kl. 15

Velkommen til orienteringsmøde om rammeudbud for håndværkerydelser 2016-2018. Mandag d. 17. august 2015 kl. 15 Velkommen til orienteringsmøde om rammeudbud for håndværkerydelser 2016-2018 Mandag d. 17. august 2015 kl. 15 Introduktion Leder for Ejendom, Vej & Park: Projektleder: Rådgiver (Rambøll): Erhvervskonsulent:

Læs mere

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ].

Denne Vejledning er udarbejdet som en hjælp til de virksomheder, der ønsker at ansøge om prækvalifikation til at afgive tilbud på [ ]. Forhold markeret med gult er forhold, som skal præciseres eller som der skal tages stilling til i den konkrete ansøgning om prækvalifikation. Dokumentet er i øvrigt baseret på forslag til de oplysninger,

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

Sagsnr Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4

Sagsnr Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System. 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Sagsnr. 1-23-4-82-2-14 Spørgsmål og svar Udbud af IT Service Management System 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Vi det være tilladeligt at udarbejde

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol

Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Spørgsmål/svar til udbud om Kontrakt om Materialeudvikling og kompetenceudvikling til tidlig forebyggelse af radikalisering og social kontrol Der er til dags dato modtaget og besvaret følgende spørgsmål:

Læs mere

Prækvalifikationsvejledning Lovpligtig energimærkning af Forsvarets bygninger i 2016

Prækvalifikationsvejledning Lovpligtig energimærkning af Forsvarets bygninger i 2016 Prækvalifikationsvejledning Lovpligtig energimærkning af Forsvarets bygninger i 2016 Vejledning i afgivelse af tilbud som enkeltstående virksomhed med støttende virksomhed(er) eller som sammenslutning

Læs mere

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3

PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 7.3.2018 01 PRÆKVALIFIKATIONSBETINGELSER ALBERTSHØJ ETAPE 3 1. INDLEDNING På bygherrens vegne skal vi med henvisning til den offentliggjorte udbudsbekendtgørelse opfordre Dem til at søge om prækvalifikation

Læs mere

Danmark-Skanderborg: Eltavler 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Skanderborg: Eltavler 2016/S Udbudsbekendtgørelse. Varer 1 / 5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:154648-2016:text:da:html Danmark-Skanderborg: Eltavler 2016/S 088-154648 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2014/24/EU

Læs mere

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune

EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune EU-udbud - Indsamling af affald i Sønderborg Kommune Juni 2017 Udgivelsesdato : Projekt : 2054 Dokument nr. : 10 Udarbejdet : Behs Kontrolleret : Twin Version : 1.0 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 ORIENTERING

Læs mere

Aarhus Universitetshospital DNC-J109

Aarhus Universitetshospital DNC-J109 VersAKAM25-03-19 Aarhus Universitetshospital DNC-J109 Prækvalifikationsbetingelser REGION MIDTJYLLAND 12. APRIL 2019 Projekt nr.: Version 1.0 Revision A Udarbejdet af BIGM Kontrolleret af Godkendt af Indhold

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0019394 (Niels Feilberg Jørgensen, Erik Hammer, Melitta Keldebæk) 21. oktober 2009

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0019394 (Niels Feilberg Jørgensen, Erik Hammer, Melitta Keldebæk) 21. oktober 2009 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2009-0019394 (Niels Feilberg Jørgensen, Erik Hammer, Melitta Keldebæk) 21. oktober 2009 K E N D E L S E Konsortiet Rindum Skole (advokat Jonas Valhøj Kleffel Nielsen, Randers)

Læs mere

VEJLEDNING. Vejledning til konsortiedannelse

VEJLEDNING. Vejledning til konsortiedannelse VEJLEDNING Vejledning til konsortiedannelse 17082016 Vejledning til konsortiedannelse Indledning SKI udbyder rammeaftaler på vegne af det offentlige Danmark. Vores hovedopgave er at tilvejebringe rammeaftaler

Læs mere

BILAG 13 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS LICENSBETINGELSER

BILAG 13 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS LICENSBETINGELSER BILAG 13 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS LICENSBETINGELSER INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved kontraktindgåelse. Formål med bilag: Formålet

Læs mere

VEJLEDNING. Tilbudsgiver bedes kvalificere bilaget ved at tilføje: Testplaner

VEJLEDNING. Tilbudsgiver bedes kvalificere bilaget ved at tilføje: Testplaner BILAG 7 AFPRØVNING VEJLEDNING Tilbudsgiver bedes kvalificere bilaget ved at tilføje: Testplaner Beskrivelse af tilbudsgivers metoder og processer til intern test forud for overtagelses- og driftsprøverne,

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i. Dette udbud omfatter 19 entrepriser vedrørende kørsel i

Læs mere

Bilag til tilbudsafgivelse m.v.

Bilag til tilbudsafgivelse m.v. Bilag 1.3 Bilag til tilbudsafgivelse m.v. Græs til gas II Biomassehøst 2018 17. april 2018 1 Indholdsfortegnelse: Bilag A: Tilbudsliste... 3 Bilag B: Virksomhedsoplysninger... 5 Bilag C: Forbehold... 7

Læs mere

Spørgsmål svar til prækvalifikation 3

Spørgsmål svar til prækvalifikation 3 Spørgsmål svar til prækvalifikation 3 1 Vedr.: III.1.1) Sikkerhedsstillelse og garantier, som forlanges: Kan det bekræftes at sikkerhedsstillelsen også kan afgives i form af en kontraktgaranti fra et kreditforsikringsselskab,

Læs mere

Velkommen til informationsmøde vedrørende regionalt EU-udbud i projekt Effektiv System Adgang [ESA]

Velkommen til informationsmøde vedrørende regionalt EU-udbud i projekt Effektiv System Adgang [ESA] Velkommen til informationsmøde vedrørende regionalt EU-udbud i projekt Effektiv System Adgang [ESA] Dagens program Velkomst. Præsentation af RSD-panelet LEAD-projektet Effektiv System Adgang, IT-chef Henrik

Læs mere

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på:

Tilbudsindhentning. Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Tilbudsindhentning Generelle betingelser i forbindelse med indhentning af tilbud på: Hovedentreprise vedr. etablering af et underjordisk dige om søerne i Sybergland, Kerteminde Kommune Miljø- og Kulturforvaltningen

Læs mere

BILAG 1 TIL KONTRAKT OM EOJ-SYSTEM HOVEDTIDSPLAN FOR PROJEKTET

BILAG 1 TIL KONTRAKT OM EOJ-SYSTEM HOVEDTIDSPLAN FOR PROJEKTET BILAG 1 TIL KONTRAKT OM EOJ-SYSTEM HOVEDTIDSPLAN FOR PROJEKTET 1 INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved indgåelse heraf. Formål med bilag:

Læs mere

Ministeriet for Miljø og Fødevarer. NaturErhvervstyrelsen. EU udbud Udbudsbetingelser. Køb af biler til Fiskerikontrollen.

Ministeriet for Miljø og Fødevarer. NaturErhvervstyrelsen. EU udbud Udbudsbetingelser. Køb af biler til Fiskerikontrollen. Ministeriet for Miljø og Fødevarer. NaturErhvervstyrelsen EU udbud Udbudsbetingelser Køb af biler til Fiskerikontrollen. Rammeaftale 0 Indhold Introduktion... 2 Den ordregivende myndighed... 2 Den udbudte

Læs mere

Prækvalifikationsbetingelser. i forbindelse med annoncering af Grundig Rengøring hos borgere der er visiteret til rengøring

Prækvalifikationsbetingelser. i forbindelse med annoncering af Grundig Rengøring hos borgere der er visiteret til rengøring Prækvalifikationsbetingelser i forbindelse med annoncering af Grundig Rengøring hos borgere der er visiteret til rengøring Indholdsfortegnelse 1 Annonceringsform... 3 2 Indledning... 3 3 Annonceringens

Læs mere

Skabelon. til brug for prækvalifikationsoplysninger vedrørende Sikkerhedsstyrelsens begrænsede udbud af itsystem

Skabelon. til brug for prækvalifikationsoplysninger vedrørende Sikkerhedsstyrelsens begrænsede udbud af itsystem Skabelon til brug for prækvalifikationsoplysninger vedrørende Sikkerhedsstyrelsens begrænsede udbud af itsystem til dataunderstøttet og risikobaseret kontrol, jf. udbudsbekendtgørelse af marts 2014. Generelle

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud

Betingelser om udbud og tilbud Betingelser om udbud og tilbud Levering af GNSS-modtagere August 2015 Indhold 1. ALMENT... 4 2. ORIENTERING... 4 3. UDBUDSFORRETNINGEN... 4 3.1 Udbudsform... 4 3.2 Udbudsmaterialet... 4 3.3 Udvælgelse...

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER FOR TILSTANDSREGISTRERING AF KØREBANER OG CYKELSTIER.

UDBUDSBETINGELSER FOR TILSTANDSREGISTRERING AF KØREBANER OG CYKELSTIER. Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen UDBUDSBETINGELSER FOR TILSTANDSREGISTRERING AF KØREBANER OG CYKELSTIER. VERSION SEPTEMBER 2014 DATO: 11/02/2015 Sags nr. 2014-0191043 Dokument nr. 2014-0191043-18

Læs mere

Prækvalifikationsmateriale

Prækvalifikationsmateriale Prækvalifikationsmateriale Til begrænset udbud på Ejendomsadministration af almene boliger i Fredericia kommune Begrænset udbud internt referencenummer 2013-135114 Oktober 2013 Fredericia Kommune: Att.:

Læs mere

Ny daginstitution i Bygholm Bakker. Prækvalifikationsbetingelser HORSENS KOMMUNE Projekt nr.: Version 1.0 Revision

Ny daginstitution i Bygholm Bakker. Prækvalifikationsbetingelser HORSENS KOMMUNE Projekt nr.: Version 1.0 Revision VersAKAM25-03-19 Ny daginstitution i Bygholm Bakker Prækvalifikationsbetingelser HORSENS KOMMUNE 22-08-2019 Projekt nr.: Version 1.0 Revision Udarbejdet af BIGM Kontrolleret af JLPN Godkendt af Indhold

Læs mere

Foreligger der en estimeret anlægssum eller projektbudget for det samlede projekt, som du kan oplyse om?

Foreligger der en estimeret anlægssum eller projektbudget for det samlede projekt, som du kan oplyse om? SPØRGSMÅL/SVAR Svardato Spørgsmål Tirsdag den 13. februar 2018 Spørgsmål 1-3 Torsdag den 15. februar 2018 Spørgsmål 4 Fredag den 23. februar 2018 Spørgsmål 5-7 Mandag den 26. februar 2018 Spørgsmål 8-9

Læs mere

Spørgsmål 1 Hvordan genereres ESPD et så det kan udfyldes?

Spørgsmål 1 Hvordan genereres ESPD et så det kan udfyldes? Innovationspartnerskaber vedrørende udvikling af nye, innovative løsninger til forebyggelse eller afhjælpning af dehydrering og eventuelt tillige følgerne af dehydrering hos ældre over 65 år Svar/spørgsmål

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL ANSØGNING OM PRÆKVALIFIKATION TIL BEGRÆNSET EU-UDBUD VEDRØRENDE

SPØRGSMÅL OG SVAR TIL ANSØGNING OM PRÆKVALIFIKATION TIL BEGRÆNSET EU-UDBUD VEDRØRENDE SPØRGSMÅL OG SVAR TIL ANSØGNING OM PRÆKVALIFIKATION TIL BEGRÆNSET EU-UDBUD VEDRØRENDE RAMMEAFTALE OM IT-KONSULENTBISTAND TIL VEDLIGEHOLD, SUPPORT OG VIDEREUDVIKLING AF FAGSYSTEMER TIL DANMARKS MILJØPORTAL

Læs mere

BILAG 13 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS LICENSBETINGELSER

BILAG 13 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS LICENSBETINGELSER BILAG 13 TIL KONTRAKT OM EPJ/PAS LICENSBETINGELSER INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive fjernet ved kontraktindgåelse. Formål med bilag: Formålet

Læs mere

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation.

Det er ikke et krav, at virksomheden anvender prækvalifikationsmaterialet i forbindelse med ansøgning om prækvalifikation. Tina Braad Partner Sagsnr. 056947-0002 tbr/hai T +45 72 27 33 21 tbr@bechbruun.com PROJEKTKONKURRENCE HIMMERLAND BOLIG- FORENING - AFDELING 51 BLÅKILDEVEJ, KILDE- PARKEN 2020 5. marts 2013 Dette prækvalifikationsmateriale

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE

UDBUD AF VINTERTJENESTE JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af personlig pleje og praktisk hjælp, 25. oktober 2013

Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af personlig pleje og praktisk hjælp, 25. oktober 2013 KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Omsorg NOTAT 25-10-2013 Spørgsmål og svar i forbindelse med udbud af personlig pleje og praktisk hjælp, 25. oktober 2013 Følgende spørgsmål

Læs mere

Copenhagen Business School Handelshøjskolen

Copenhagen Business School Handelshøjskolen Copenhagen Business School Handelshøjskolen Annoncering af køb af digitale penne, papir til digitale penne samt software vedligeholdelse og service af digitale penne Annonceringsbetingelser November 2016

Læs mere

Informationsmøde OSU 19-01-2011

Informationsmøde OSU 19-01-2011 Informationsmøde 1 Program Velkomst og introduktion Formelle rammer Opgaver og opdeling af udbud Gennemgang af udbudsbekendtgørelsen Kort information om det elektroniske udbudssystem (ETHICS) Tak for i

Læs mere

Referat af orienteringsmøde MitID

Referat af orienteringsmøde MitID Referat af orienteringsmøde MitID 9. januar 2018 Klassifikation: C - Til offentlig brug Referat af MitID orienteringsmøde torsdag den 4. januar 2018 Sted: Finans Danmark, maliegade 7, 1256 København K.

Læs mere