Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 2 - april NB's 1. hold inden sæsonens første turneringskamp (NB - Fremad S.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 2 - april NB's 1. hold inden sæsonens første turneringskamp (NB - Fremad S."

Transkript

1 s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 2 - april 2005 NB's 1. hold inden sæsonens første turneringskamp (NB - Fremad S. 1-4) Sæsonstart 2005 Nu er turneringskampene for mange af holdene startet, og det er altid spændende, når den nye sæson for alvor går i gang. I nogle afdelinger har vi mange spillere og i andre kniber det gevaldigt med at kunne stille hold. Her kan det virkeligt være en udfordring at være træner eiler holdleder. Der må i mange tilfælde ofre s mange kræfter på at få trådene til at nå sammen. Det kan være frustrerende, at vilkårene er så fyldt med besværligheder. Besværligheder, som på ingen måde giver hverken kvalitet eller glæde for de berørte.»

2 2 Der er ingen lette løsninger, når man stadigvæk vil holde gang i et hold eller en afdeling. Opgaven med at skaffe flere spillere til holdet er ikke let. Der er dog ingen vej uden om dette, hvis man på sigt i denne sammenhæng vil gøre livet lettere for en træner. Her kunne 5-6 nye spillere give noget luft i "budgettet". Derfor er det nødvendigt, at man arbejder målrettet for at skaffe disse nye medlemmer. Det samme gør sig også gældende, når vi taler om de områder, hvor det er svært at finde "frivillige" hjælpere. Her må vi også ud og "sælge opgaven". Fra kampen NB-Fremad S. 1-4 Bestyrelsen vil i denne kommende tid søge løsninger på, hvordan vi konkret udformer sådanne "hvervekampagner" og hvor disse bør sættes ind. Dette bør dog ikke afholde nogen fra at gøre noget på egen hånd. Holdleder Søren Larsen fra oldboys har som eksempel lavet diverse opslag for at finde nogle flere til sit hold og ligeledes har Preben Christensen brugt både foldere og plakater for at tiltrække flere piger og damer til fodbold i NB. Bestyrelsen ønsker bare at lave en overordnet plan for hele klubben. Dette bør vi således have fokus på. Samtidigt vil jeg benytte lejligheden til ønske alle hold en god sæson Formand Jens C. Hans Marked og Fest med NB Lørdag den 3. september 2005 arrangerer Nord-Als Boldklub en rnarkedsfest, hvor alle med et "markedsgen" har mulighed for at erhverve en stand, hvorfra der kan udstilles og sælges "alt mellem himmel og jord". Marked, gøgl, underholdning, konkurrencer, spinning-show og efterfølgende "bal" bliver de bærende elementer i arrangementet. Det hele skal foregå den første lørdag i september i og omkring et stort telt på "den gamle ringriderplads" i centrum af Nordborg. Udvalget omkring dette arrangeme er i fuld gang med planlægningen og vi er meget optimistiske med hensyn til at få udlejet alle standene. Selve markedet vil foregå kl og herefter glider arrangementet langsomt over i et offentligt bal. Information vedr. salg af stande vil fremgå af annoncer og opslag. Disse følger på et senere tidspunkt, når alle detaljer er helt på plads...

3 4 Vi mangler stadig et godt, slagkraftigt, dækkende og "sælgende" navn til arrangementet. Derfor udskrives der en konkurrence om et sådant navn. Denne navnekonkurrence annonceres i den nærmeste fremtid. Det bliver spændende at gennemgå de forskellige forslag. Det er tanken, at markedet skal være en fast årlig begivenhed, som afholdes den første lørdag i september. Nord-Als Boldklub vil også tilbyde andre aktører at leje det store telt dagen før og dagen efter markedsarrangementet. Dette sonderes på nuværende tidspunkt. Henvendelser vedr. arrangementet - kontakt: Peter Glock, tlf eller mail til peterglock@mail.tele.dk, Jens Chr. Hansen, tlf eller mail til: jens@danbonet.dk Spændende Fest-i-by program i år Så er Fest-i-by komiteen klar med årets program. Det er lagt op til fire festlige dage i uge 16, hvor der serveres underholdning for ale aldersgrupper og alle temperamenter. Håndboldgalla Torsdag 21. april kl FEST-l-BY 2005 skydes i gang i form af et brag af en håndboldkamp mellem KIF's Oldstars og HF Sønderderborgs 2. divisionshold. KIF, som står for Kolding Idrætsforening, stiller op som nykårede Europamestre indenfor oldboys håndbold. Holdet består af spillere med tilsammen over 500 landskampe og over ligakampe. Oldstarsholdet består af tidligere så kendte stjernespillere som: Karsten Holm, Mogens (Muggi) Jeppesen, Jan Knudsen, Otto Mertz, John Winther, Morten Binderup Thomsen, Hans Peter Munch Andersen, Mikael Schwaner, Lars Jessen, Frank Holst, Bjarne Jeppesen og mange flere. Gratis øl/vand på billetten! Entreen for voksne er kun 30 kr. og børn under 12 år slipper gratis ind. Og skulle man nu være blevet lidt tør i halsen af at heppe og råbe på de gamle helte, så kan man efter kampen, - mod aflevering af billetten, gratis få udleveret 1 øl eller 1 vand ved FEST-I-BY's ølvogn, som står på Festpladsen. Dørene til Hal 1 åbnes kl I det følgende program. uddrag fra det flotte Glimt fra Damefrokost 2004 som i år afvikles fredag den 22. april.

4 6 Søredning og blåt blink Fredag 22. april kl "Mayday-Mayday!" Nordborg Kommune har som den eneste kommune i den kommende Sønderborg storkommune i flere år haft et søredningsberedskab, som allerede har bevist dets berettigelse ved i flere tilfælde at have reddet mennesker i havsnød fra druknedøden. Denne eftermiddag vil Nordborg Kommunes Redningsbådsberedskab demonstrere dets færdigheder til søs. Det vil komme til at foregå på Nordborg Sø lige ud for det nye amfiteater, hvor der vil være gode siddemuligheder (husk tæppe) og i øvrigt en flot udsigt ud over søen. Det nye amfiteater ved N/C Fodbold for sjov Lørdag 23. april kl og Oldboys turnering FEST-l-BY arrangerer i år en Oldboys-turnering i fodbold. Hvert hold består af 9 spillere og der spilles på en bane med store mål, - så det giver forhåbentligt nogle målrige kampe. Samtlige fodboldklubber på Als og Sundeved er inviteret, og derudover kommer der et hold fra Braunsweig i Nordtyskland. Til det vindende hold er der udsat en kontant præmie på 500 kr. foruden blomster og diplomer. Kampen om "Den gyldne Støvle" KI fløjtes der op til en helt anden fodboldkamp, nemlig den traditionelle Nord-Syd-kamp mellem Nordborg-På-Toppen og Guderup-I- Centrum. Spillerne på de to hold be står af forretningsfolk fra de to handelsstandsforeninger, - og den slags kampe plejer ikke at gå stille af. Holdene konkurrerer ikke blot på banen, - men også om den mest særprægede udklædning, og om hvem der kan omgås de gældende regler på den sjoveste og frækkeste måde. Ingen tvivl om, at der venter dommeren en svær opgave at styre gemytterne hos spillerne på de to hold. Fællesspisning i Festteltet Efter alle disse kampe samles spillerne til fællesspisning i Festteltet kl Efter præmieoverrækkelsen serveres der en lækker menu, - bestående af salat, 2 slags kød, flødekartofler og til dessert fløderand. Alt dette for kun 75 kr. Til fællesspisnin gen er alle velkommen, så benyt lejligheden til at invitere hele familien samt venner og bekendte til at spise ude til en yderst overkommelig pris. Tilmelding og bordbestilling til: Peer Christiansen, Turøvej 14, tlf senest mandag 18. april. Og så er der bal bagefter, for Back-to-65 spiller i Festteltet fra kl til kl Der er gratis adgang til Festteltet hele aftenen.

5 8 Middelalder-opvisning med falkoner Fredag 22. april kl Ringbrynjer og pladepanser. Nordals har længe været kendt for en aktiv gruppe af Middelalderinteresserede. De har bl.a. medvirket ved adskillige af de såkaldte Middelalderdage med drabelige kampe og ildslugning. For nogle år siden var de i gang med at etablere et Middelaldercenter ved landsbyen "Købing" (Købingsmark). Her arbejdede man med rekonstruktioner af alle slags genstande fra bøndernes primitive redskaber til herremandens og riddernes ringbrynjer og pladepanser. Landsbyen "Købing" eksisterer desværre ikke længere, da hele centret blev nedtaget og flyttet til Sverige. Markedsplads og falkoner. Når Middelalderfolket gør deres indtog i forbindelse med FEST-l-BY, sker det i form af en markedsplads, hvor medlemmerne vil være klædt i Middelalderdragte og arbejde med ting, som man gjorde for 600 år siden. For at fuldende billedet af en svunden tid, så er det lykkes at engagere en vaskeægte falkoner, - oven i købet en af Danmarks få kvindelige falkonerer, som kommer fra Ribe. Hun vil demonstrere, hvorledes hendes jagtfalke på kommando kan jage et bytte og aflevere det på rette sted. I Middelalderen var der på alle store herregårde og slotte ansat indtil flere at få falkene til at indfange vildtet, som senere blev tilberedt og spist af adelsmændene og deres hof. Sommerens sødeste tøs Lørdag 23. april kl Fotos i Alsposten I samarbejde med Alsposten kåres "Sommerens sødeste tøs" lørdag kl i Festteltet. Annoncer i Alsposten har opfordret piger og unge damer til at indsende foto, som så efterfølgende har været bragt i Alsposten. Selve kåringen afgøres dels af publikum og dels af en dommerjury. Gavekort til de 3 sødeste Til vinderen af sommerens sødeste tøs 2005 er der et gavekort til Frk. Milla på 500 kr. 2. præmien er et gavekort på 300 kr. til Modedress og endelig består 3. præmien af et gavekort på 300 kr. til Lillians Ure, Guld og Sølv. Aftenens konferencier er studevært ved Radio Als, Michael Villadsen. Stjerne for en eftermiddag Søndag 24. april kl Den ægte vare FEST-l-BY har i mange år arrangeret Playback-shows. Det gør vi ikke i år. Derimod afholder vi for første gang "Stjerne for en eftermiddag", som foregår på den måde, at de optrædende selv skal synge, - i modsætning til Playback, hvor man kun skal mime.

6 9 Tusinder kan se fidusen! Kan du? Ledig reklameplads Et abonnement med - nul udbetaling - nul renter - nul adm. gebyr - kun den rene pris! iiil Ridepladsen 1 Tlf EL & VVS JØRGEN HANSEN AUT. EL & WS INSTALLATØR STOREGADE NORDBORG TELEFON GIRO YINTER rohleder seort GÅGADEN - S0NDE;RS6RG - TLF NYGADE14-G~TEN-TLF ornem 1. præmie et vil selvsagt kræve noget mere af de optrædende og derfor har FEST-I- SY også sat en ekstra flot præmie på højkant til den, der bliver kåret som vinder af "Stjerne for en eftermiddag". Præmien består nemlig i, at vinderen får mulighed for at indspille sin egen ed i et rigtigt professionelt musikstudie. Til nr. 2 og nr. 3 er der gavekort til Nordborg-P -Toppen Als Musikskole "Stjerne for en eftermiddag" arrangeres i et samarbejde med Als Musikskole, som har bistået med alt det praktiske omkring annoncering og tilmelding. Dommerkomiteen består af lederen af Als Musikskole, Jan østergaard og nogle af Musikskolens lærere.

7 10 FEST-l-BY PROGRAM 2005 Torsdag den 21. april KI Festpladsen åbner med KJÆRS TIVOLI og FEST-I-BY-boder KI Opvisningskamp Kolding Old Stars mod et udvalgt alsisk hold Voksne: 30 kr. - børn under 12 år gratis adgang - mod aflevering af billetten kan man gratis få 1 øl eller vand KI DISKO-AFTEN i teltet - de unges aften. Entre: 20 kr. OH-Disko KI Festpladsen lukker Fredag den 22. april KI DAMEFROKOST i Festteltet. Musik: OS-3. Mandestrip Teltet åbner kl , Frokosten slutter kl KI Festpladsen åbner med KJÆRS TIVOLI og FEST-I-BY-boder KI Middelalderopvisning med falkoner KI Opvisning på søen ved Kommunes Redningsbådsberedskab KI Festteltet åbner, diskoteksmusik KI OS-3 spiller op til dans i Festteltet KI Festpladsen lukker Lørdag den 23. april KI Festpladsen åbner med KJÆRS TIVOLI og FEST-I-BY-boder KI COOL CIDS optræder i Festteltet - gratis adgang KI Oldboys turnering KI Hundeopvisning ved Sønderborg Civile Hundeførerforening KI Stemnings-musik i festteltet. OH-Disko spiller KI Fodboldkamp (Nord/Syd) Samarbejdsudvalget KI Sommerens sødeste kåres i Festteltet - gavekort til de 3 sødeste KI FESTAFTEN i Festteltet - Back to 65 spiller til kl KI Festpladsen lukker Søndag den 24. april KI FAMILIE CYKELTUR - distance 18 km. Voksne: 20 kr. / Børn: O kr. (under 12 år). KI GRATIS SILDEBORD i Festteltet KI Festpladsen åbner med KJÆRS TIVOLI og FEST-I-BY-boder nedsatte priser på alle kørende forretninger i TIVOLI KI Sønderborg Harmonikaorkester spiller i Festteltet KI Børneunderholdning på Festpladsen ved SuperBest KI "Stjerne for en eftermiddag". Vinderen får mulighed for at indspille sin egen CD 2. og 3. præmien er gavekort til Nordborg-På-Toppen KI FEST-l-BY slutter

8 11 l&sauer W) DANFOSS Tøjeksperten NORDBORG Storegade 14 TIt Herretøj Ungt tøj Drengetøj str år Husk vi har landsdækkende byttegaranti PICCOLO CUP i miniudgave På grund af dårlig tilslutning blev OBafdelingens opstartsstævne i år ikke så festligt som det plejer at være. Der blev dog spillet en enkelt kamp, og de som mødte op, fik en god gang træning.

9 12~ ~ Jens C. Hansen Niels Bohrs Vej Nordborg... Billedet er fra NB's populære SKOLE CUP. Vil du se flere billeder fra stævnet, og se vinderholdene og mere, så prøv at gå på hjemmeside S~TEN I Redaktør Peter Glock, Midthaven 25, 6430 Nordborg, ~ , peterglock@mailtele.dk Distribution Ib Anthony, ~ , ibanthony@tiscali.dk Benn Jør ensen, ~ eller

Torsda den 6. mal Klo Børnehavebørn besøger Festpladsen.

Torsda den 6. mal Klo Børnehavebørn besøger Festpladsen. Vl"'JUl"'l..U LI.L:.l.'" ",u. nrj.\.j.l ~VU'":l: 1>1;:)1 u;:)lel 1 Onsda den 5. ma- Klo 19.00 Kæmpe FEST-l-BY LonOSPIL i Havnbjerg Skoles aula - der spilles om ekstra flotte præmier Klo 19.00 Festpladsen

Læs mere

FLOT: Det blev en fin afslutning for Fest-i-by i Nordborg med det nye arrangement. fulgte sangkonkurrencen. sang, kirkekorog

FLOT: Det blev en fin afslutning for Fest-i-by i Nordborg med det nye arrangement. fulgte sangkonkurrencen. sang, kirkekorog FLOT: Det blev en fin afslutning for Fest-i-by i Nordborg med det nye arrangement»stjerne for en eftermiddag«. Et fyldt telt fulgte sangkonkurrencen. Af Tage Christensen, tlf. 7342 5117,tac@jv.dk NORDBORG:

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen

PICCOLO CUP 2005 NB s oldboysafdeling starter sæsonen S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 1 - feb. 2005 Nord-Als Boldklub har afholdt generalforsamling den 28.01.05 i klubhuset. Læs mere om årsmødet inde i bladet. PICCOLO CUP 2004

Læs mere

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner

TEN. NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af NB Skole-Cup var det 36. i rækken af indendørs fodboldstævner " s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 35. årgang - Nr. 2 - april 2004 Nordborg S.b, et af mange 'tetvetiqe" hold der deltog i årets NB-SKOLECUP NB Skole-Cup, stadig populær efter 36 år Arets udgave af

Læs mere

IYIA~ Herrefrokost. Hvad går Fest i By-pengene til? Skal din bil være ren og skinnende... Så køb din bilvask hos Shell i Nordborg. i by.

IYIA~ Herrefrokost. Hvad går Fest i By-pengene til? Skal din bil være ren og skinnende... Så køb din bilvask hos Shell i Nordborg. i by. Herrefrokost 2009 Annoncør I år arrangerer Fest i Byen rigtig Herrefrokost, som skal foregå i 01- teltet. Efter at have afholdt ølsmagninger de sidste par år, tror vi, at tiden er moden til en egentlig

Læs mere

Nord-Als Boldklub's klubblad - 36. årgang - Nr. 3 - juni 2005

Nord-Als Boldklub's klubblad - 36. årgang - Nr. 3 - juni 2005 L s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 36. årgang - Nr. 3 - juni 2005 NB's lilleputter i Arhus Nord-Als Boldklubs lilleput A fik en kæmpe oplevelse, da holdet var inviteret )1 at spille forkamp for Superligakampen

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 7 - dec. 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 7 - dec. 2003 Nord-Als Boldklub ønsker en glædelig jul og et godt nytår til alle sine medlemmer og deres familie, venner af klubben, alle annoncører

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo!

SOMMERFEST august Program for alle dage. Vi glæder os til at se dig og din nabo! SOMMERFEST 11.- 13. august 2016 Program for alle dage Vi glæder os til at se dig og din nabo! Bankospil - Tombola - Gæt vægten på betonklodsen Gadefodbold - Æggekage - Tennis - Markedsdag - Ponyridning

Læs mere

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014

HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 HØJ inviterer til Jyske Bank Cup OPSTARTSSTÆVNE 22. 24. AUGUST 2014 FOR U12 PIGER OG DRENGE (årgang 02-03) U14 PIGER OG DRENGE (årgang 00-01) U16 PIGER OG DRENGE (årgang 98-99) U18 PIGER OG DRENGE (årgang

Læs mere

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se

OBS telt med varme i men stadig med kolde øl og sodavand Samt hyggehjørner indenfor og udenfor kom og se Kl. 18.00 Teltet åbner. Kl. 19.00 Borgerforeningen arrangerer Banko med kaffebord. Kl. 19.00 Fodbold serie 6 kamp Abild - Bolderslev Kl. 22.00 Teltet lukker. Kl. 16.00 Kl. 16.30 Kl. 18.00 Kl. 18.10 Pladsen

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 3 - maj Nord-Als Boldklub's "U12 hold" (før kaldt lilleputter) efter 6-3 sejren over BNS

Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 3 - maj Nord-Als Boldklub's U12 hold (før kaldt lilleputter) efter 6-3 sejren over BNS s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 38. årgang - Nr. 3 - maj 2007 Nord-Als Boldklub's "U12 hold" (før kaldt lilleputter) efter 6-3 sejren over BNS FEST-l-BY programmet på side 10-11 "Pigeraketten" hos

Læs mere

Igen DBU-fodboldskole Igen i år afholder NB DBU's fodboldskole og som de tidligere år afvikles skolen i uge 27 på anlægget ved Nord-Als Idrætscenter.

Igen DBU-fodboldskole Igen i år afholder NB DBU's fodboldskole og som de tidligere år afvikles skolen i uge 27 på anlægget ved Nord-Als Idrætscenter. S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 2 - april 2003 NB s miniputter med trænerne Michael Werner (t.v.) og Gunnar Carl inden holdenes første udendørs træningskampe på græs. Igen DBU-fodboldskole

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 5. juni - 9. juni 2018 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 5. juni 2018 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

Øster Højst Byfest Program 2013

Øster Højst Byfest Program 2013 Øster Højst Byfest Program 2013 Torsdag den 6. juni 19:00 Jagthornsblæsning 19:15 Gudstjeneste med kor i teltet se også i kirkebladet 20:00 Lagkagekonkurrence og Kaffebord 20:00 Bordfodbold indledning

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 21.-25. juni 2017 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 21. juni kl. 19.00 Onsdag D. 21. juni 19.00 Bankospil i hallen Torsdag D. 22. juni PROGRAM 19.00 Rafle-, whist-

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni Byfest i Krejbjerg 2012 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Juni 2012 Byfest i Krejbjerg 2012 16. 23. juni på sportspladsen, i forsamlingshuset og ved Nymølle 16. juni 11.30 Optog 12.00 Pladsen åbner

Læs mere

Nord-Als Boldklub og Nord-Als Håndboldklub præsenterer:

Nord-Als Boldklub og Nord-Als Håndboldklub præsenterer: Nord-Als Boldklub og Nord-Als Håndboldklub præsenterer: 2002 FREDAG LØRDAG SØNDAG den 25. april den 26. april den 27. april den 28. april Kl. 19.00-02.00 Festpladsen åbner med Kl. 12.00-02.00 Festpladsen

Læs mere

DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM.

DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM. 2016 TORSDAG DEN 5. TIL SØNDAG 8. MAJ DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM TOP SEVEN / TIP TOP DUO / SUSSI & LEO / TRYLLEKUNSTNER HENNING NIELSEN BINGO

Læs mere

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien

Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 5 - nov. 2004 Far og datter fik pokaler Ved Nord-Als Boldklub s afslutningsfest den 30. oktober kom familien Christensen rigtig i fokus. Først blev

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 3 - maj 2003

Nord-Als Boldklub s klubblad årgang - Nr. 3 - maj 2003 S P R T E N Nord-Als Boldklub s klubblad - 34. årgang - Nr. 3 - maj 2003 Godt klaret NB s 1.hold fik en meget god start i turneringen. Med en 3-2 sejr i lokalopgøret søndag den 4. maj mod EUI har holdet

Læs mere

BYFEST 6. 9. Juni 2013

BYFEST 6. 9. Juni 2013 BYFEST 6. 9. Juni 2013 Øster Højst Byfest 2013 2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende Byfest på Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst. Byfest aktiviteterne er sammensat af

Læs mere

Marts Fredag 1-3

Marts Fredag 1-3 Fredag 1-3 I dag afholder vi Fastelavn i klubben. Vi slår katten af tønden kl 15.00. Kom vær med. Der vil være præmier til bedst sjoveste udklædning samt katte konge dronning. I dag starter salget af billetter

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

HILLERØD PÅSKECUP 2019

HILLERØD PÅSKECUP 2019 HILLERØD PÅSKECUP 2019 VELKOMMEN TIL HILLERØD PÅSKECUP 2019 Det er med stolthed og glæde at vi igen i år kan invitere Jer til Hillerød Påskecup. I Hillerød Håndboldklub er fællesskab og sammenhold vores

Læs mere

Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 4 - august 2005

Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 4 - august 2005 SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 36. årgang - Nr. 4 - august 2005 NB s miniputpiger efter 5-0 sejren over Notmark i NB PIGE CUP s B-finale. Om fredagen kl. 20-24 arrangerer Nordals Musikfestivalforening

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31.

Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED. på Idrætsanlægget i Sengeløse. 29. 31. Sengeløse Gymnastik- og Idrætsforening byder velkommen til endnu et forrygende LOPPEMARKED på Idrætsanlægget i Sengeløse 29. 31. august Fredagsaften I TELTET KL. 19.00 LIVSSTIL OG SUNDHEDSMESSE I HALLEN

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 20.-24. juni 2018 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 20. juni kl. 19.00 2 Onsdag d. 20. juni 19:00 Bankospil i hallen Torsdag d. 21. juni 17:00 Spinning event til fordel

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den august 2018 i Brande DGI Fodbold - Landsmesterskab 2018 Program Landsmesterskab for senior, old, senior old veteraner m.fl. den 25. - 26. august 2018 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe.

Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe. Sport: Nordals Boldklub tager på lørdag imod 44 pigehold, der i løbet af dagen skal spille 109 kampe. ne. For præmier til de bedste hold, så er der også en præmie på højkant til det mest fairspillende

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 3 - maj 2006

Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 3 - maj 2006 s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 3 - maj 2006 NB's 1. hold før kampen mod EUi den 13. apri/2006 ekord i dette årtusinde! På en træningsaften i april var vi hea er der positivt nyt

Læs mere

Torsda den 15. maki Børn fra DAGINSTITUTIONERNE besøger Festpladsen.

Torsda den 15. maki Børn fra DAGINSTITUTIONERNE besøger Festpladsen. Onsda den 14. mai KI. 19.00 Kæmpe FEST-l-BY LOTTO SPIL i Havnbjerg Skoles aula - der spilles om ekstra kontantpræmier på i alt 4.000 kr. Torsda den 15. maki. 10.00 Børn fra DAGINSTITUTIONERNE besøger Festpladsen.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Også i år stiller vi telt op mandag kl.17.00

Også i år stiller vi telt op mandag kl.17.00 STUDSGÅRD BYFEST OG KRÆMMERMARKED. 2016 MANDAG DEN 30. MAJ SØNDAG DEN 5. JUNI PROGRAM. Også i år stiller vi telt op mandag kl.17.00 Onsdag den 1. juni kl. 18.30 Cykelløbet Tour de Studsgård. Torsdag kl.

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 6. juni søndag den 9. juni 2019 Byfestprogrammet

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver.

Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Hjælp os gerne med og få udfyldt alle de praktiske og frivillige opgaver. Der ligger en seddel ved Købmanden, som I meget gerne må skrive jer på. Det vil hjælpe os med, at I får en endnu federe byfest!

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 5 - aug. 2006

TEN. Nord-Als Boldklub's klubblad årgang - Nr. 5 - aug. 2006 .., s TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 37. årgang - Nr. 5 - aug. 2006 NB's drengehold rengeholdet mesterrækken Drenge A spiller i efteråret i mesterrækken. 10 sejre i 11 kampe og en målscore på plus

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Februar 2013 Fællesspisning Fredag den 8. februar kl. 18.30 årets første fællesspisning. Fastelavnsfest Søndag, den 10. februar kl. 14.00 i

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42

FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015. Spændende oplevelser i uge 42 FERIEAKTIVITETER EFTERÅRSFERIEN 2015 Spændende oplevelser i uge 42 1 EFTERÅRSFERIEN CIRKUS GADEMIX BRYDESKOLE Isabella Enoch fra Cirkus Danneborg og Gademix vil igen prøve kræfter med at sætte en cirkusforrestilling

Læs mere

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening

Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening Arrangører: Lunde Boldklub Lunde Gymnastik og Ungdomsforening Lunde Sogneforening 1 Landsbyfest 2018 Tirsdag d. 21. 8. Kl. 17:30 *Rovfugleshow - kun adgang med billet. Billetpris for voksne kr. 50,- Pakketilbud

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Marts Årgang Nr. 2

Marts Årgang Nr. 2 Marts 2017 10. Årgang Nr. 2 Husk: Tilmelding til fællesspisning i forbindelse med generalforsamlingen og sidste danseaften den 3. april. 3 4 5 6 7 8 10 11 Indhold Bestyrelsens side Vidste du dette om Jette

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 2, april 2000

TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 2, april 2000 TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 31. årgang - Nr. 2, april 2000 Klubbladets forside bryder denne gang "FC Bareelona", et hold NB oldboysspillere som under dette navn vandt PICCOLO CUP'en. Fra venstre

Læs mere

Cykelløbet Tour de Studsgård bliver i år, onsdag den 3. juni kl. 18.30. I år er det festlige optog med alle børnene og hestevogn torsdag kl. 16.

Cykelløbet Tour de Studsgård bliver i år, onsdag den 3. juni kl. 18.30. I år er det festlige optog med alle børnene og hestevogn torsdag kl. 16. STUDSGÅRD BYFEST OG KRÆMMERMARKED. MANDAG DEN 1. JUNI SØNDAG DEN 7. JUNI 2015 PROGRAM. Nyheder: Også i år stiller vi telt op mandag kl.17.00 Cykelløbet Tour de Studsgård bliver i år, onsdag den 3. juni

Læs mere

Kirkeby Idrætsforenings Sommerfest 23. juni & 28. juni - 5. juli 2014

Kirkeby Idrætsforenings Sommerfest 23. juni & 28. juni - 5. juli 2014 Sommerfestudvalgsmedlemmer Skt. Hans: Helene Rasmussen 22 46 67 23 Børnedag: Mette Foged 51 51 24 56 KIF Cup: Emil Christensen 28 55 97 05 Morten Pedersen 28 10 78 78 Fodbold ungdom: Mette Foged 51 51

Læs mere

14. marts 2010 i Balling Hallen kl Program: Fælles indmarch Rytme- og Springpiger Ledere: Sarah, Nanna og Lona Rossen

14. marts 2010 i Balling Hallen kl Program: Fælles indmarch Rytme- og Springpiger Ledere: Sarah, Nanna og Lona Rossen Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Marts 2010 www.krejbjerg.dk Gymnastikopvisning 14. marts 2010 i Balling Hallen kl. 12.30 Program: Fælles indmarch Rytme- og Springpiger Ledere:

Læs mere

PROGRAM U14 DM APRIL 2017

PROGRAM U14 DM APRIL 2017 Volley i Ishøj-Greve-Vallensbæk web: ishojvolley.dk PROGRAM U14 DM 22.-23.APRIL 2017 OPDATEREDE RESULTATER PÅ SIDEN LIVE.ISHOJVOLLEY.DK Velkommen til Danmarksmesterskaberne Ishøj Volley byder velkommen

Læs mere

Fest i hvalen. 15. og 16. August 09. Birthe Kjær - Tør fisk - Midt om natten. De Glade sømænd. Fest i hvalen. Juelsminde. www.festihvalen.

Fest i hvalen. 15. og 16. August 09. Birthe Kjær - Tør fisk - Midt om natten. De Glade sømænd. Fest i hvalen. Juelsminde. www.festihvalen. Maria Kjær Jepsen Birthe Kjær - Tør fisk - Midt om natten De Glade sømænd 15. og 16. August 09 Havnen 7130 juelsminde www.festihvalen.dk 15. og 16. August 09 Birthe Kjær - Tør fisk De glade sømænd Midt

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018

Program. DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 DGI Fodbold - Landsmesterskab inde 2018 Program LM for Senior old girls og boys, veteraner, super veteraner d. 3. - 4. februar 2018 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen wwww.dgi.dk/fodbold

Læs mere

Også i år stiller vi telt op mandag kl.17.00

Også i år stiller vi telt op mandag kl.17.00 STUDSGÅRD BYFEST OG KRÆMMERMARKED. 2016 MANDAG DEN 30. MAJ SØNDAG DEN 5. JUNI PROGRAM. Også i år stiller vi telt op mandag kl.17.00 Onsdag den 1. juni kl. 18.30 Cykelløbet Tour de Studsgård. Torsdag kl.

Læs mere

NB s pigecup 2004 Lørdag den 7. august blev årets PIGECUP 2004 afviklet ved Nord-Als Idrætscenter.

NB s pigecup 2004 Lørdag den 7. august blev årets PIGECUP 2004 afviklet ved Nord-Als Idrætscenter. SP RTEN Nord-Als Boldklub s klubblad - 35. årgang - Nr. 4 - august 2004 Der er altid fart over feltet når NB s yngste fodboldspillere jagter bolden NB s pigecup 2004 Lørdag den 7. august blev årets PIGECUP

Læs mere

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande.

LM ude 2016 i fodbold. Program. LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den september 2016 i Brande. LM ude 2016 i fodbold Program LM og fodboldtræf for senior old, veteraner m.fl. den 3. - 4. september 2016 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og

Læs mere

~s byfest afvikles traditionen tro i bededagsferien og i år bliver det i dagene

~s byfest afvikles traditionen tro i bededagsferien og i år bliver det i dagene TEN Nord-Als Boldklub's klubblad - 32. år an Fest-i-by 2001 står for døren ~s byfest afvikles traditionen tro i bededagsferien og i år bliver det i dagene ~. I na] til 13. maj. Hvilket program komiteen

Læs mere

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping

Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der. Sommerfest på Bygholm Camping Fra Lørdag den 14/7 Og til og med Fredag den 20/7 Er der 2018 Sommerfest på Bygholm Camping Lørdag den 14/7 kl. 10 starter vi årets sommerfest med en gang Støvlekast. Regler man bukker sig ned og svinger

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

ROLFSTED IDRÆTSFORENING

ROLFSTED IDRÆTSFORENING ROLFSTED IDRÆTSFORENING PROGRAM FOR EFTERÅR OG VINTER 2015/2016 Efter sommerferien slår Rolfsted IF atter dørene op for en efterårs- og vintersæson, som byder på mange muligheder for sved på panden, fysiske

Læs mere

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september

LM ude 2015 i fodbold. Program. Senior og old i Farsø den september LM ude 2015 i fodbold Program Senior og old i Farsø den 5. - 6. september 2015 www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde jer og ser frem til et spændende og festligt

Læs mere

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på

JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP MARTS 2016 U14, U16 & U18! te fris t for. d. 8. januar. Læs mere på JOIN THE GAME FRØS PÅSKE CUP 24.-26. MARTS 2016 U14, U16 & U18! ER ALT UND TAG! SAMME Husk: Sids tilmelding te fris t for d. 8. januar fredag 2016 Læs mere på www.jyskepaaskecup.dk VELKOMMEN TIL FRØS PÅSKE

Læs mere

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for

er liv og glæde omkring os, hvor vi bor. Derfor har festudvalget og musik fra DJ, så der er også lagt op til en svingom for Det er med glæde, at vi i Godthåbsparken kan præsentere en stor festdag til glæde for både børn, unge og voksne i bebyggelsen. Grundejerforeningen i Godthåbsparken gør meget ud af de menneskelige værdier,

Læs mere

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010

Til udendørs fodboldstævne på Kerteminde Stadion d. 25. - 27. juni 2010 Kære træner/leder Kerteminde Boldklub har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til fodboldstævne i Kerteminde d. 25. - 27. juni 2010. Kerteminde Cup er andet og mere end fodbold. Det er også kammeratskab

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2017

Mogenstrup Sportsuge 2017 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2017 Onsdag d.

Læs mere

SKT. HANS FEST RASK MØLLE

SKT. HANS FEST RASK MØLLE SKT. HANS FEST RASK MØLLE HUSK Sponsorbankospil onsdag d. 19. juni kl. 19.00 DEN 19.-23. JUNI 2019 2 Onsdag d. 19. juni 19:00 Bankospil i hallen Torsdag d. 20. juni 19:00 Rafle-, Whist- og Margit-turnering

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt)

Torsdag fra (gratis børnekoncert og aften hygge til 25 kr. early bird og 49 kr. efter 1. juli/500 billetter solgt) Furesø Kommune og (31. august til 2. september) Kontakt www.furesoefestival.dk eller ring til Benny(20207339) eller Jakob(26147007) Politisk og økonomisk støtte - Til Furesø Kommunes 10 års jubilæums fest,

Læs mere

Deloitte paskecup 2017

Deloitte paskecup 2017 Deloitte paskecup 2017 Velkommen til Hillerød Håndboldklub I Hillerød Håndboldklub er fællesskab og sammenhold alfa og omega. Glæden ved håndbold er vores udgangspunkt, men fællesskabet er det, der binder

Læs mere

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl

Julefællesspisning: Fredag 3. december kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn November 2010 www.krejbjerg.dk Julefællesspisning: Fredag 3. december kl. 19.00 Nu er der ikke længe til Dermed nærmer sig tiden også til et

Læs mere

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande.

DGI Fodbold - Landsmesterskab. Program. Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den august 2017 i Brande. DGI Fodbold - Landsmesterskab Program Landsmesterskab for senior old, veteraner m.fl. den 26. - 27. august 2017 i Brande www.dgi.dk/fodbold Velkommen til DGI landsmesterskab 2 Vi glæder os til at møde

Læs mere

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på

JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Læs mere på JOIN THE GAME VEJLE PÅSKE CUP 13.-15. APRIL 2017 U14, U16 & U18! ALT UNDER SAMME TAG! Husk: Sidste tilmelding søndag d. 22. januar 2017 Læs mere på www.vejlehk.dk/paaske-cup VELKOMMEN TIL VEJLE PÅSKE CUP

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Program. LM inde 2016 i fodbold

Program. LM inde 2016 i fodbold LM inde 2016 i fodbold Program Landsmesterskab for Dame senior, herre senior, old girls og old boys Den 20. - 21. februar 2016 i Vingsted Hotel & Konferencecenter og Brunmosehallen www.dgi.dk/fodbold Velkommen

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

Byfest 2009. I Lindknud Gymnastik & ungdomsforening glæder vi os til igen at byde jer velkommen til årets store Byfest

Byfest 2009. I Lindknud Gymnastik & ungdomsforening glæder vi os til igen at byde jer velkommen til årets store Byfest Byfest 2009 I Lindknud Gymnastik & ungdomsforening glæder vi os til igen at byde jer velkommen til årets store Byfest I år er det igen L.G.U.s byfestudvalg, der sammen med repræsentanter fra andre foreninger

Læs mere

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel)

MANNEKLUBBEN. GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) MANNEKLUBBEN GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 25. OKTOBER 2017 (beretningen af formand Finn Kørvel) VELKOMST: Velkommen til Manneklubbens generalforsamlingen. Klubben består i dag af 86 medlemmer. VI MINDES

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere