Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 40. driftsår ( ) Karsten Sørensen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 40. driftsår ( ) Karsten Sørensen"

Transkript

1 Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 40. driftsår ( ) REFERAT Dato: Ref.: Karsten Sørensen Formanden Per Offersen bød velkommen til den 40. generalforsamling i Horsens Golfklub. 1. Valg af dirigent. Advokat Michael Bach Jensen blev efter bestyrelsens forslag valgt som dirigent. Michael Bach Jensen kunne konstatere, at generalforsamlingen var rettidig (sket 29. januar) og lovlig (3 ugers varsel til afholdelse i februar) indvarslet. Michael gennemgik herefter dagsordenens punkter. 72 stemmeberettigede medlemmer var mødt. 2. Beretning om klubbens virksomhed. (Formand Per Offersen - mundtlig fremlæggelse til GF )

2 Beretning om klubbens virksomhed 2012 (mundtlig fremlæggelse til GF ) Jeg henviser til den skriftlige beretning som blev offentliggjort på vores hjemmeside d.8. februar samt kopi af beretningen som også er tilgængelig på opslagstavlen i klubhuset. Jeg håber at I har haft lejlighed til at læse beretningen da min hensigt i aften blot er at give et resume og fremhæve eventuelle forhold sket efter beretningens offentliggørelse. Endnu et år er gået og nummer 40 i rækken. Et år, der har lignet de sidste par år. Et år med nødvendige økonomiske prioriteringer, med fokus på fortsat at være en attraktiv golfklub, som kan fastholde og tiltrække medlemmer. En nødvendig prioritering for at sikre indtægtsgrundlaget på kort og langt sigt. I al beskedenhed mener bestyrelsen, at med de midler, der er til rådighed, herunder de markedsvilkår der hersker, klarer Horsens Golfklub sig fint i konkurrencen. Bestyrelsen ser positivt på året, der er gået, og på fremtiden, der venter, men erkender, at tingene ikke går så let som tidligere tider. Men hvor gør det det i Dansk Golf? Horsens Golfklub har haft et tilfredsstillende år hvor jeg specielt vil fremhæve: Vi har fået 64 nye medlemmer, hvilket er 8 færre end i 2011 Vi har haft den mindste nettotilbagegang i antal siden 2008 (24, -3%) Vi har haft mange prøvemedlemmer men med et stort frafald når indskuddet skulle betales Vi har haft en god fremgang på greenfee indtægten Vi har præsteret et overskud men ikke helt som budgetteret Men alligevel har vi fortsat en god sund økonomi med en god likviditet. Bestyrelsen har gennem hele sæsonen haft speciel fokus på følgende områder: Økonomi. At erhverve nye medlemmer At sikre fastholdelse af vores nuværende sponsorindtægter. Forskønnelse på banen At skabe øget aktivitet, som kan generere flere indtægter. Vi har haft 74 prøvemedlemmer i 2012, hvilket er det højeste antal prøvemedlemmer i de sidste mange år i Horsens Golfklub. Desværre har ikke alle 74 prøvemedlemmer accepteret medlemsskab ved årets slutning, hvor vi kun har indgået aftale med 35 prøvemedlemmer, som alle har accepteret et seniormedlemskab. Af de resterende prøvemedlemmer har en del endnu ikke taget stilling til medlemskab, mens andre har udmeldt, at de ikke er interesseret i et medlemskab. Det er en høj procentvis andel, som det ikke er lykkedes at overbevise om, at det er en god investering at blive medlem af Horsens Golfklub. Det afspejler dels den generelle udvikling, der er i Dansk Golf, men også den konkurrence, der lokalt er i området for at tiltrække medlemmer. Vi har de sidste par år ændret og justeret på vores indmeldelsesbetingelser, ligesom vi også sidste år indførte en mere fleksibel uddannelse til golfkørekortet. Det er muligt, at der skal foretages yderligere justeringer, hvilket bestyrelsen vil overveje i løbet af I de sidste 5 år har klubben ikke været i stand til at generere en vækst i antal medlemmer eller blot kunne præstere en neutral udvikling.

3 På sigt er det et problem, men heldigvis er Horsens Golfklub fortsat begunstiget af en solid medlemsskare, der har kunnet bidrage til at fastholde indtægterne på et niveau, der kan modsvare de omkostninger, vi har for at kunne drive klubben. Det er ikke en selvfølge at Horsens Golfklub fortsat vil have en solid medlemsskare og med en gennemsnitlig nettoafgang hvert år på 3 % kan man regne sig frem til hvornår det bliver rigtigt kritisk. Hertil kommer at 66% af medlemmerne er over 50 år. Heraf udgør aldersgruppen over 65 år alene 31%. Denne aldersgruppe er forøget betragteligt i antal de seneste år, men er dog faldet i Kun 6% af medlemmerne er under 35 år. Antallet af medlemmer i denne aldersgruppe er mere end halveret siden Det er således ikke kun ændring i adfærdsmønstre og fritids interesser der giver Horsens Golfklub udfordringer men også en begyndende aldersgenerationsskifte giver udfordringer. Det kan nævnes, at for 40% af vore faktiske udmeldelser, passive som aktive, er medlemmerne ældre end 60 år og er et udtryk for begyndende alderdoms udfordringer som gør at golfspillet ikke kan udøves. Ved udgangen af 2012 var vi 883 seniormedlemmer mod 907 i 2011 Totalt set var vi ved årets udgang i alt 1185 medlemmer inklusiv 175 passive og 21 medlemmer under 10 år. Ved udgangen af 2011 var vi 1244 medlemmer inklusiv 181 passive og 38 medlemmer under 10 år. I øvrigt kan jeg henvise til beretningen hvor der en udførlig statistik oversigt for bevægelserne indenfor de enkelte medlemskategorier samt oversigt over medlemmernes alderssammensætning og handicap udvikling. Greenfee og Østjysk Golfring Vi har haft besøg af rigtig mange gæster i 2012, og antalsmæssigt er det et af de bedre år. På 18 huls-banen har vi registreret en total fremgang på 12% i forhold til Specielt juli, august og september har været gode med en fremgang på 17%. Det er en god positiv udvikling, hvor vi har modtaget mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster, som har haft en god oplevelse. Gode oplevelser fra vores gæster giver endnu flere ambassadører for Horsens Golfklub og dermed også anbefalinger til nye og flere gæster. Antal af gæster er et vigtigt element i at generere indtægter for golfklubben, men også for Cafeen og Proshoppen er gæster vigtige. Greenfee indtægten for 18 huls banen er, på trods af mange rabatordninger, også fulgt med, hvor vi kan fremvise en fremgang på 12 % I 2011 havde vi tilsvarende økonomisk fremgang på 18 huls-banen, hvorfor det går den rigtige vej. Indførsel af Pay & Play på Par 3-banen har medført en stor fremgang i antallet af gæster, siden vi åbnede op for banen i midten af maj måned. Fremgangen er på 56% og kan alene henføres til åbning af Pay and Play. Flere års nedgang i antal greenfee-gæster på Par 3-banen er vendt til en stor fremgang. Samtidig er greenfee-indtægten på Par 3-banen forøget med 185 %

4 Vi kan hermed konkludere, at vores fokus på at generere flere indtægter er lykkedes på dette område. Bestyrelsen har store forventninger til yderligere vækst for Par 3-banen, alene fordi vi først rigtigt kom i gang i løbet af maj måned. Attraktive medlemsfordele, konkurrence dygtige medlemsformer og vilkår, gode faciliteter og ikke mindst gode sociale rammer skabt af glade og tilfredse medlemmer, er parametrene for at fastholde og tiltrække nye medlemmer. Horsens Golfklub har det hele og det er bestyrelsens opgave fortsat at kunne udvikle klubben og skabe den nødvendige tilvækst. Et af de mest synlige medlemsfordele er fritspilsordningen i Østjysk Golfring. 401 medlemmer i Horsens Golfklub havde et fritspilskort i 2012 hvilket er tæt på 45 % af vore senior medlemmer. Antallet af fritspilkort er fordoblet siden starten i 2009 og med mere end gæster på de 5 golfbaner i 2012 må ordningen fortsat betragtes som en stor succes. I 2013 kommer Skanderborg Golfklub igen med i Østjysk Golfring, således at der nu er 6 golfklubber med i fritspilsordningen. Vi glæder os til igen at samarbejde med Skanderborg Golfklub og glæder os også over den udvikling vi har gennemført i Østjysk Golfring. Banerapporten, som blev udarbejdet i 2003, er fortsat bestyrelsens styringsværktøj til allokering af ressourcer. Som bekendt har bestyrelsen ikke foretaget disponeringer til anlægsinvesteringer på banen, hverken i 2011 og Der vil heller ikke blive foretaget anlægsinvesteringer i Vi må erkende, at golfklubbens økonomi på nuværende tidspunkt ikke kan præstere overskud som berettiger disponering i investering af den sidste del af planen. Ifølge planen mangler vi fortsat 6 nye greens og et antal nye teesteder. Den resterende investering er anslået til ca. 3,5 mio. kr. I årets løb har vi afsluttet det påbud, vi fik fra Horsens Kommune i Påbuddet omhandlede reetablering af hvid tee på hul 8, som er ført tilbage til den oprindelige mosenatur. Yderligere har vi etableret erstatningsnatur som erstatning for gul, blå og rød tee på hul 8. Området, er et m 2 areal, som er etableret vest for hul 4. Omkostningen for disse arbejder beløber sig til kr Øvrige arbejder, der er foretaget, er primært generel vedligeholdelse med speciel fokus på greens, bunkers og afvanding (dræning). Hertil er der klippet græs i store mængder, da vækstbetingelser også i 2012 har været gode. Dette betød, at Hede Danmark intensiverede klipningen, således at banen fremstod i en flot velklippet stand hen over sommeren. Konsekvensen har været en stor overskridelse af vedligeholdelseskontoen. Indvielsen af vådområdet har skabt en ny dimension af naturen i og ved golfbanen, ligesom afgræsning af udenomsarealer har øget oplevelsesværdien for alle os, som kommer på golfbanen.

5 Det er et resultat af generel øget fokus på naturpleje, som i den forbindelse tilgodeser golfklubben. Tendenser går mod bedre udnyttelse af golfbanen som ressource i harmoni med golfspil, rekreationsområder, natur og kulturpleje samt biologisk mangfoldighed. Vi vil måske i fremtiden opleve en såkaldt multifunktionel golfbane, hvor arealet bliver benyttet af andre aktivitetsformer sammen med golfspillet (stier til løb, gang, cykel, ski etc.). Strammere lovgivning for brug af sprøjtemidler er indført, og der forventes yderligere stramning i løbet af Miljøstyrelsen er begyndt at kontrollere golfklubber, og alene i 2012 har Miljøstyrelsen besøgt 30 golfklubber. I 6 klubber fandtes sprøjtemidler, der ikke er tilladt. Horsens Golfklub har ikke haft besøg af Miljøstyrelsen, men byder Miljøstyrelsen velkommen, og Horsens Golfklub benytter ikke sprøjtemidler, der ikke er tilladt. Derimod har Hede Danmark fokus på at minimere brugen mest muligt, år efter år. Vi har haft en 1-årig kontrakt med Hede Danmark, som bestyrelsen har fornyet for Hede Danmark har en professionel indgang til banepleje og en unik professionel medlemskommunikation vedr. banens pleje og forhold. Bestyrelsen betragter samarbejdet med Hede Danmark som gensidig konstruktivt og som et godt professionelt samarbejde. Den 4. april åbnede vi vore sommergreens og lukkede dem igen d. 26. november. En periode på 7,5 måned. Det må siges at være flot med den beliggenhed, golfbanen har. Sæsonen har givet flere flotte sports resultater og specielt fra nogle af de helt unge spillere. Klubbens højest rangerende hold 2. division Senior Mix, sluttede på en flot 2. plads efter en tæt slutkamp. 3. divisions herre, sluttede ligeledes på en flot 2. plads. Kvalifikationshold herre havde en god sæson, vandt deres pulje og kom i oprykningsspil, som holdet dog tabte og dermed forblev i kvalifikationsrækken. Kvalifikationsholdet damer, debuterede som turneringshold og klarede sig flot med en 2. plads I veteranklassen Mix, debuterede ligeledes som turneringshold og fik en god debut med en 3. plads. Individuelt havde vi et rigtig flot år Stephanie Astrup vandt den gennemgående Pige tour-turnering. Hun blev endvidere DK årgangsmester - vandt DGU s Short Game samt vandt 2 ranglisteturneringer. I efteråret blev Stephanie også udtaget til landsholdet. Camilla Bang vandt også en ranglisteturnering og blev af DGU kaldt til landsholds-try-out. På herresiden vandt Christian Lind 2 ranglisteturneringer. Herudover deltog flere spillere i ECCO tour-turneringer og andre ranglisteturneringer med gode resultater.

6 Der er afholdt 9 klubturneringer i sæsonen, og 3 turneringer gennemførte vi ikke i forhold til Antallet af deltager til vore turneringer er faldende og har været det de sidste 4 år Et gennemsnitligt antal på 58 deltagere, og i nogen turneringer endda mindre, er klart i underkanten i forhold til de ressourcer, der involveres fra sponsorer til frivillig arbejdskraft. Fra bestyrelsen skal der lyde, igen i år, en opfordring til at deltage, hvilket også samtidig styrker det sociale engagement i klubben. Karsten og Susanne har som sædvanlig haft et travlt år og er dybt involveret i de problemstillinger og udfordringer som vi har i golfklubben og som jeg også har omtalt i beretningen. Bestyrelsen er glade for vores samarbejde ligesom alle vore medlemmer sætter pris på jeres hjælpsomhed. En stor tak til Else, Graham og Steffen for et rigtigt godt samarbejde i løbet af året. I er en vigtigt del af Horsens Golfklub, både for medlemmerne men også for alle vore gæster som besøger os i løbet af sæsonen. 33 år i Horsens Golfklub forpligter for både Oakley og Horsens Golfklub Der skal også lyde en stor tak til Jan Rasmussen som gør en stor indsats med at sluse vores yngste medlemmer sikkert ind i golfspillets finesser. En lige så stor tak til Pernille og Henrik og jeres medarbejdere for også et godt samarbejde i løbet af året. I har fortsat gang i en rivende udvikling som vi er glade for at være en del af. Det føles rart at komme i cafeen og dejligt at være medlem af en golfklub som fortsat kan tilbyde mad og drikke af høj kvalitet. Tak til Hede Danmark for vores samarbejde og jeres professionelle faglige indgang som vores medlemmer får indblik i ved jeres måde at kommunikere på. I har jeres daglige udfordringer med en bane som ikke altid udgør det perfekte grundlag for optimale vækst betingelser men hvor I alligevel formår at få et godt resultat. En stor tak til alle vore frivillige som udfører et kæmpearbejde i klubben. Uden jeres hjælp ville vi være ringe stillet og som klub er vi privilegeret at I har tid og lyst til at gøre en forskel. En speciel tak til begynderudvalget, som efter mange års trofast arbejde har besluttet at stoppe og lade nye kræfter komme til. Nye kræfter er fundet og vi ser frem til at indlede et nyt samarbejde med nye ansigter i begynderudvalget. Vi har igen i 2012 haft et højt bidrag fra vores sponsorer og der skal ligeledes lyde en stor tak for jeres villighed og lyst til at hjælpe og støtte Horsens Golfklub. Det er ikke en selvfølge men I er der og vi har brug for jeres støtte. Vi er klar over de udfordringer erhvervslivet har i disse tider og vi er taknemmelig for jeres fortsatte støtte. Afslutningsvis vil jeg kort resumere bestyrelsens generelle holdning til den nære fremtid. Der er udfordringer, som i enhver anden branche. Udfordringer løses, eller man forsvinder i recession med deraf afledte konsekvenser. Bestyrelsen bestræber sig på at løse udfordringerne og tror på, at de kan løses. Faldende medlemsantal Pres på indskud Faldende antal arrangementer

7 Faldende medlemstal betyder konkret, at vi har en nettoafgang, og at vi ikke kan erstatte naturlig afgang med nye medlemmer. Det er en skidt udvikling, og årsagen kan være mange: Faldende interesse for golf, øget konkurrence, således at klubben ikke får en høj nok andel af nye potentielle medlemmer, ændrede markedsvilkår for indmeldelsesbetingelser i en golfklub eller andre barrierer inden for fritidsaktiviteter. Bestyrelsen er opmærksom på disse tendenser og vil i 2013 følge udviklingen endnu mere tæt og eventuelt fremsætte forslag til korrektion i fremtidige medlemsbetingelser - såfremt det skønnes at kunne stoppe den negative trend. Horsens Byråd har i august 2012 vedtaget lokalplanen for området nord for Bygholm Sø. Lokalplanen beskriver bl.a. udbygning af et boligområde med op til boliger. Vi er klar over, at udbygningen vil strække sig over en årrække, men udviklingen kan på sigt have en stor positiv effekt på medlemsudviklingen i Horsens Golfklub. Lokalplanen indebærer også en lysregulering ved indkørslen til Horsens Golfklub. Dette arbejde igangsættes primo april og forventes afsluttet august Vi har også i 2012 haft et fald i antal af arrangementer, som afspejler den tilbageholdenhed, der er i erhvervslivet. Tendensen er mindre og færre arrangementer. Vi tror, at P&P-konceptet kan være en ny vinkel for at skabe fornyet aktivitet, og vil fokusere på dette i Horsens Golfklub er fortsat en attraktiv golfklub, som har en berettigelse, og hvor der er plads til alle. En golfklub med mange medlemsfordele, og hvor vi for god ordens skyld blot vil nævne Vi har en god, udfordrende og afvekslende bane Vi har et spændende og velfungerende golfanlæg med alle nødvendige faciliteter Vi har en god Proshop med et stort udvalg Vi har en god Cafe med gode åbningstider og et stort, varieret udvalg. Vi har dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere Vi har en god og robust økonomi Vi har adgang til tilkøb at et fritspilskort til 5 af vore naboklubber Vi er en forening med et godt socialt fundament og med medlemsdemokrati Bestyrelsen vil i 2013 fokusere og prioritere dens arbejde som i 2012 og som er følgende: Fokus på økonomi Fokus på at erhverve nye medlemmer Fokus på at sikre og fastholde vores nuværende sponsorindtægter Fokus på forskønnelse på banen Fokus på at skabe øget aktivitet, som kan generere flere indtægter Vi glæder os til sæson 2013, nr. 41 i rækken, og byder på forhånd velkommen til standerhejsning i klubhuset søndag den 24. marts kl Dette var ordene og jeg takker for jeres opmærksomhed. Dirigenten sagde tak til formanden og spurgte efter kommentarer. Der var ingen kommentarer og beretningen blev godkendt

8 Årets Juniorpokal Traditionen tro blev årets juniorpokal uddelt på dette tidspunkt af generalforsamlingen. Årets junior 2012 Kamilla Bang Christensen Pokalen blev overrakt at Junior- og Elitechef Hans Lomholt med følgende motivation: Motivation: - Ihærdig og en hyppig gæst på træningsanlægget. - God indstilling til golfsporten - Ubesejret i Danmarksserien i Ranglistevinder - Landsholdskandidat - God social indstilling Med dit talent, træningsindsats og den glæde du finder ved spillet, har du muligheden for at nå langt med golfen. Vi håber, du må bevare din glæde ved golfsporten og ønsker dig mange gode oplevelser samt held og lykke fremover. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. Økonomichef Steen Funch fremlagde regnskabet. Da regnskabet var udsendt i forvejen gennemgik Steen ikke hele regnskabet, men knyttede kommentarer til enkelte punkter. 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse af medlemskontingent. Økonomichef Steen Funch fremlagde budgettet for Budgettet er også for 2013 lagt ud fra et forsigtigt udgangspunkt på grund af markeds-

9 situationen og konkurrenceforholdene i øvrigt. Der budgetteres med et overskud på 27 tkr.

10 Kontingenter 2013 Dirigenten spurgte, om der var kommentarer til budget, kontingent og indskud. Troels Fynbo Larsen, Medl. :2324 Der blev spurgt ind til fremtidig likviditet i forbindelse med omlægning af kreditforeningslån: Steen kunne bekræfte at likviditeten ikke forringes i Troels Fynbo Larsen, Medl. :2324 Der blev spurgt om budgettet for kontrakt med Hede Danmark var det maximale Horsens Golfklub kan komme til at betale. Banechef Per Hald kunne besvare bekræftende herpå. Susanne Holten, Medl.1379: Der blev spurgt hvad forhøjelsen af klubadministration dækkede over. Økonomichef Steen Funch fortalte at det drejede sig om forhøjede gager som var fremskrevet med indekset, samt afsætning af midler til en ny kommunikationsstrategi. Thomas Nørgård, Medl. 2682: Der blev spurgt hvorfor der var brugt færre penge på junior og elite: Junior/elite chef Hans Lomholdt forklarede de færre udgifter med nedgang i antallet af juniorer samt øget egenbetaling til træningslejr. Hermed er budget, kontingent samt indskud for 2012 vedtaget. 5. Forslag fra bestyrelsen: Der forelå ikke forslag fra bestyrelsen: 6. Forslag fra medlemmerne. Der forelå ikke forslag fra medlemmerne.

11 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Jan Rye medl. 991 (villig til genvalg) Steen Funch, medl. 35 (villig til genvalg) Henning Barsøe medl udtræder af bestyrelsen. Karen Grøn medl blev foreslået af bestyrelsen Jan, Steen og Karen blev enstemmigt valgt. Bestyrelsen består herefter af: Per Offersen, Steen Funch Hansen, Per Hald, Jan Rye, Hans Lomholt og Karen Grøn. Valg af suppleanter: Bestyrelsen foreslog: Jens Peter Nielsen, medl og Troels Fynbo Larsen medl Begge ovennævnte blev valgt. 8. Valg af revisor og revisorsuppleanter: Bestyrelsen foreslår valg af Revisor Helle Lorentzen, medl.nr Bestyrelsen foreslår valg af Erling Walther Madsen, medl. nr.764 som revisorsuppleant. Begge ovennævnte blev valgt. 9. Eventuelt. Lis Jacobsen, Medl. 678: Der blev spurgt om bestyrelsens holdning til de nye handicapregler må man deltage i turneringer når man ikke har et EGA handicap? Per Offersen: Det er ikke blevet drøftet endeligt i bestyrelsen, men bliver taget på dagsorden på førstkommende møde. Kaj Atzen, medl 494: Der blev spurgt om fritspilsordningen var en ubetinget succes, når en runde kun indbringer ca. kr. 80,-. Per Offersen: Fritspilsordningen er tænkt som en medlemsfordel og ikke et redskab til at øge indtjeningen. Der omsættes mere i cafe og shop via de mange besøg fra de andre klubber i Østjydsk Golfring. Sven Paulsen, medl. 274: Hvorfor er det ikke alle søer, der bliver oprensede. Per Hald: Der blev henvist til den økonomiske ramme, der er afsat. Susanne Holten, medl.1379: Der blev efterlyst mere fokus på turneringer, herunder evt. andre former for at skærpe interessen for deltagelse, og herigennem styrke det sociale liv i klubben:

12 Per Offersen: Bestyrelsen tager det med i de fremtidige overvejelser. Flemming Sørensen, medl. 2655: Efterlyste rep. af huller i vejen ind til klubben: Per Hald lovede en snarlig løsning. Jens Peter Nielsen medl. 1668: Ønsker reminder udsendt i så god tid at man kan nå at indsende forslag til generalforsamlingen. Taget til efterretning. Bo Nielsen, medl. 3024: Ønske om opdatering af hjemmeside speciel fokus på elitesiderne. Ligeledes ønske om oplysninger om rullelængder på greens. Hans Lomholt: Gav løfte om opdateringer noget oftere. Annie Jensen, medl. 1891: Ønskede bedre rengøring på toilet hul 2: Per Offersen lovede at der bliver opprioriteret. Gunnar Fogh, medl. 1574: Gjorde opmærksom på det værdifulde i lysregulering ved indkørsel til Horsens Golfklub. Sikkerheden bliver forøget væsentligt. Der blev yderligere fremsat ønske om at vi gør en indsats for at holde svaler væk fra drivingrange, da de sviner meget. Efter den gode spørgelyst afsluttede dirigenten generalforsamlingen og overgav ordet til Formand Per Offersen. Per takkede for en god generalforsamling. Der var lykønskninger med genvalg til Jan Rye og Steen Funch. Ligeledes lykønskning til nyvalgte Karen Grøn. Derefter tillykke med valget til suppleanter og revisorer. Per takkede bestyrelsen for godt samarbejde igennem året der er gået. Der blev rettet en speciel tak til Henning Barsøe for indsatsen i bestyrelsen. Per gjorde opmærksom på Åbent Hus dage, foredrag med Iben Tinning d. 6. marts og standerhejsning d. 24. marts. Til slut stor tak til dirigent Michael Bach Jensen for suveræn ledelse af generalforsamlingen Referent Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) 250214 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) 250214 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2014 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 41. driftsår (1971-2013) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 42. driftsår (1971-2014) 250215 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 42. driftsår (1971-2014) 250215 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2015 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 42. driftsår (1971-2014) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2012 klubbens 40. driftsår

Bestyrelsens årsberetning for 2012 klubbens 40. driftsår Bestyrelsens årsberetning for 2012 klubbens 40. driftsår Endnu et år er gået og nummer 40 i rækken. Et år, der har lignet de foregående år. Et år med nødvendige økonomiske prioriteringer, med fokus på

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 38. drifts år ( ) Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 38. drifts år ( ) Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2011 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 38. drifts år (1971-2010) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 36. driftsår(1971-2008) 230209 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 36. driftsår(1971-2008) 230209 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2009 HUC Holmboes Allè 2, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 36. driftsår(1971-2008) REFERAT Dato: Ref.: 230209 Karsten

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 43. driftsår (1971-2015) 290216 Karsten Sørensen

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 43. driftsår (1971-2015) 290216 Karsten Sørensen Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling - 2016 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 43. driftsår (1971-2015) REFERAT Dato: Ref.:

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo

Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl På Hotel Søpark, Maribo Referat Generalforsamling i Maribo Sø Golfklub Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.00 På Hotel Søpark, Maribo 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår advokat Tina Høpfner fra Advodan. Dirigenten takkede

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 43. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING TORSDAG DEN 15. DECEMBER 2016 Fremmødte var 80 stemmeberettigede medlemmer + 2 gyldige fuldmagter - i

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014

Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Hedensted Golf Klub Generalforsamling 2014 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning ved formanden 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2013 til godkendelse 4. Fremlæggelse af budget for 2014 til

Læs mere

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst)

BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis. Forslag til ændring af vedtægter. 1 stk. 3 ændres til (kommende tekst) 1 stk. 3 (nuværende tekst) Forslag til ændring af vedtægter BILAG A Behandles og godkendes enkeltvis 1 stk. 3 (nuværende tekst) Klubben skal være medlem af Dansk Golf Union og af den lokale idrætsunion. 1 stk. 3 ændres til Klubben

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2013 klubbens 41. driftsår

Bestyrelsens årsberetning for 2013 klubbens 41. driftsår Bestyrelsens årsberetning for 2013 klubbens 41. driftsår Et år er passeret, og igen i år har bestyrelsen haft fokus på at styre klubben godt igennem den krise, der fortsat hersker i Dansk Golf. Det er

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2013 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016

Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Generalforsamling Skive Golfklub 29. november 2016 Spar Nord Jeg har et godt tilbud i dag Tirsdag den 29. november 2016 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Medlemstallet pr. 31. december 2015

Medlemstallet pr. 31. december 2015 I 2015 kunne vi fejre klubbens 30 års jubilæum, hvilket skete med en jubilæumsturnering i slutningen af august måned med rigtig mange deltagere. Det er glædeligt at medlemmerne støtter op omkring turneringerne

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset.

Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Referat fra den ordinære generalforsamling i Hjørring Golfklub afholdt den 27. februar 2014 kl. 1900 i Klubhuset. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år.

På indtægtssiden er vi optimistiske og arbejder vi med et budget der ligger en smule over det over de tal der blev realiseret i år. BERETNING 2016 TGS Årsregnskab Bestyrelsen afleverer i år et regnskab med et oveskud på 110.000 kr. Det er 150.000 kr. mindre end budgettet på 260.000 kr. men alligevel et tilfredsstillende resultat set

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 08. november 2010 kl. 17.30 21.30 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

REFERAT af ekstraordinær generalforsamling i Horsens Golfklub d. 6. dec

REFERAT af ekstraordinær generalforsamling i Horsens Golfklub d. 6. dec REFERAT af ekstraordinær generalforsamling i Horsens Golfklub d. 6. dec. 2010. Formand Per Offersen bød velkommen til de 60 fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Advokat

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1.

VELKOMMEN. Preben Aaen DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub. 1. VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse 4. Forelæggelse af budget og fastlæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015

Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 Nyhedsbrev for Hvideklit Nr. 8 juni 2015 I dette nummer 1 Nyt fra bestyrelsen 2 Benchmarking 3 Juniorer og begyndere 4 Banen 5 Økonomi Nyt fra bestyrelsen 1. ÅRGANG 1. NUMMER Bestyrelsen har afholdt 3

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR SØLLERØD GOLFKLUB Tilrettet efter generalforsamlingen den 26. marts 2015 og endelig godkendt på ekstraordinær generalforsamling den 30. marts 2015. 1 Hjemsted og formål Klubbens navn er Søllerød

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2012 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 26. februar 2013 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Generalforsamling 24. november 2009

Generalforsamling 24. november 2009 Generalforsamling 24. november 2009 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018

Bestyrelsens beretning for til generalforsamling i Ribe Golf Klub. den 26. februar 2018 Bestyrelsens beretning for 2017 til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 26. februar 2018 Indledning 2017 var et godt år for Ribe Golf Klub. Vi har igen i år haft en god og stabil udvikling, hvor pilen

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1. NAVN OG FORMÅL 1. Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. 2. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 3. Klubbens formål er som sportsklub: - at give medlemmerne de bedst

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLING 2018

GENERALFORSAMLING 2018 GENERALFORSAMLING 2018 SØNDAG DEN 18. MARTS KLOKKEN 10:30 GOLFRESTAURANTEN HOLLUFGÅRD HOLLUFGÅRDS ALLÉ 21, 5220 ODENSE SØ INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse 02 Uddrag af vedtægterne 03 04 Dagsorden

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013. Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2013 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 25. februar 2014 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Golf Club

Vedtægter for Aarhus Golf Club Vedtægter for Aarhus Golf Club 1 Klubbens navn er Aarhus Golf Club, og dens hjemsted er i Århus Kommune. 2 Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en eller flere golfbaner og organisere de

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Fredensborg Golf Club d. 27. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling i Fredensborg Golf Club d. 27. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling i Fredensborg Golf Club d. 27. februar 2019 kl. 19.00 1. Valg af dirigent Formanden, Hans Boye Clausen, bød velkommen og foreslog advokat Jes Rosenvinge som dirigent,

Læs mere

Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT

Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2011 klubbens 39. driftsår

Bestyrelsens årsberetning for 2011 klubbens 39. driftsår Bestyrelsens årsberetning for 2011 klubbens 39. driftsår Vi har i beretningen de sidste 3 år skrevet om forandringer i Dansk Golf og i Horsens Golfklub. Forandringer har det med at blive permanente, hvilket

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

VELKOMMEN. (www.dguplus.org) Informations- og dialogmøde, Sønderjylland

VELKOMMEN. (www.dguplus.org) Informations- og dialogmøde, Sønderjylland VELKOMMEN (www.dguplus.org) 11. januar 2010 1 DAGSORDEN Forslag på repræsentantskabsmøde 2009 og udvalgsarbejdet Trends for idrætten, golf i Danmark og udlandet De endelige forslag til rep. møde 2010 Dialog!

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Golf Klub

Vedtægter for Roskilde Golf Klub Vedtægter for Roskilde Golf Klub 1 NAVN Klubbens navn er Roskilde Golf Klub. Klubben har hjemsted i Roskilde Kommune 2 FORMÅL 1. Klubben er medlem af Dansk Golf Union. 2. Klubbens formål er som sportsklub:

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 20. oktober 2016. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 46. driftsår ( )

Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 46. driftsår ( ) Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling 2019 Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Horsens Golfklubs ordinære generalforsamling for klubbens 46. driftsår (1971-2018) REFERAT Dato: Ref.: 260219

Læs mere

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96

Dato: Tidspunkt: Kl. 19,30. Deltagerantal 96 Norddjurs Golfklub Generalforsamling Dato: 30.11.2017 Tidspunkt: Kl. 19,30 Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Lokale: klubhuset Deltagerantal 96 Forplejning: Kaffe og kage Heraf stemmeberettigede:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen

Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen Punkt 4.a Forslag nr. 1 fra bestyrelsen 1 ændres fra Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter, således at

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af ordinær generalforsamling

Bestyrelsen. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling Tid og sted: 8. april 2013 på Odder Gymnasium Deltagere: 128 stemmeberettigede medlemmer, som alle blev budt velkommen af klubbens formand Niels Erik Hvillum. Referent:

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER TRUFFET PÅ 40. ORDINÆRE GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 8. DECEMBER 2013 I KLUBHUSET I MOGENSTRUP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB, MOGENSTRUP REFERAT AF BESLUTNINGER

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HOLBÆK GOLFKLUB Nærværende vedtægter erstatter i sin helhed "Vedtægter for Holbæk Golfklub" af 29. november 2011. 1- Klubbens navn, hjemsted og formål: Klubbens navn er Holbæk Golfklub. Klubbens

Læs mere

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen.

Udstykning af arealet startes op allerede nu, så salget kan blive godkendt på generalforsamlingen. Referat af bestyrelsesmøde, torsdag 3. december kl. 19.00 Mødested: Kontor Syd Afbud: John Larssen 1. Godkendelse af referat fra den 15. oktober 2015 Referatet er godkendt 2. Økonomi samt medlemsstatus.

Læs mere

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet

Hammel Golf Klub. Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet Hammel Golf Klub igen på Golf Danmarkskortet En af HGK s talentfulde juniorer, 15-årige Anne Lasthein Hansen snuppede den samlede sejr i Girls Only Tour 2017. DGU turneringen "Girls Only Tour" består af

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13.

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat 10. Markedsføringsudvalget Eventuelt 11. Sponsorudvalget Regnskab og budgetter 12. IT udvalg 13. Emne Bestyrelsesmøde Dato: 24. oktober 2016 kl. 17:30 21.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Sørensen (HS) Mads Bjørn Hansen (MH) Flemming Skovlund (FS) Henrik Jensen (HJ) Birgit Mindegaard

Læs mere

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund

Vision på Jyllands smukkeste parkbane! En unik golfoplevelse. Baggrund En unik golfoplevelse på Jyllands smukkeste parkbane! Baggrund I 2007 blev der i Herning Golf Klub gennemført en visionsproces, som for alvor satte fokus på udvikling af klubben på områder Banen Klubhuset

Læs mere

indkalder til ordinær generalforsamling

indkalder til ordinær generalforsamling indkalder til ordinær generalforsamling I henhold til vedtægternes 11 indkaldes der herved til ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub. Generalforsamlingen afholdes med følgende Onsdag, den

Læs mere

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue.

Det er ikke klubbens formål at være formuesøgende og/eller opbygge større formue. Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club.

Himmelbjerg Golf Club. Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG, DEN 28. MARTS 2017 kl. 19.00 Himmelbjerg Golf Club. Generalforsamlingen afholdes i Mulligans - klubhuset. I henhold til vedtægten er der fastsat

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013

Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Referat fra bestyrelsesmøde i Hjørring Golfklub den 22. oktober 2013 Til stede var: Benny Larsen John Friis Henrik Leth Michael Svendsen Peter Norskov Jens Erik Poulsen Afbud: Henrik Jørgensen Dagsorden:

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook

Brøndby Golfklub. Velkommen til Generalforsamling Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Velkommen til Generalforsamling 2018 Brøndby Golfklub på Facebook Brøndby Golfklub Generalforsamling 21. marts 2018 Bestyrelsens beretning v/formand Tage E. Jensen Velkommen til generalforsamling

Læs mere

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 i Nordals Idrætscenter.

Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 i Nordals Idrætscenter. Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 23. marts 2006 i Nordals Idrætscenter. Klubbens formand Poul Christensen bød de 66 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt. 1: Valg

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud.

Ved optagelse i klubben betaler aktive medlemmer ikke indskud (optagelsesgebyr), da nye medlemmer henvises til medlemskontingent uden indskud. Vedtægter 1. Klubbens navn er Kaj Lykke Golfklub og dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Klubbens formål er at forestå driften af en golfbane og organisere de dertil hørende idrætslige aktiviteter, således

Læs mere

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER

BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER BESTYRELSENS ARBEJDSOMRÅDER Økonomi Drift Sportsudvalg Sponsorudvalg Matchudvalget Natur & Miljø Klubber-iklubben Golfspilleren i Centrum HCP / Kanin / Par 3 udvalgene Baner / Træningsanlæg Ejendomme Kommunikation

Læs mere

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23.

Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. Horsens Golfklub Silkeborgvej 44, 8700 Horsens Golfklub ÅRSRAPPORT 2009 Nærværende regnskab er godkendt på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Michael B. Jensen Dirigent PÅTEGNINGER Ledelsespåtegning

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere