Side 1 af 6 1. november 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Side 1 af 6 1. november 2010"

Transkript

1 Side 1 af 6 1. november 2010 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej Herlev Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 13. oktober 2010 Til stede: Torben, Sonja, Dorte, Karen, Malene, Philip, Benedicte, Jens, Kirsten, Kim og Jesper. Ad 1) Valg af ordstyrer og referent Karen blev valgt som ordstyrer, Jesper som referent. Ad 2) Godkendelse af referat fra fællesmøde 7. september Der var flere vanskelige punkter at referere på sidste møde, hvilket formodes at være årsagen til at der var gået koks i navnene på deltagere i flere sammenhænge (bl.a. var Kirsten ikke blevet anført som deltager i fællesmødet, og Fina ikke anført som deltager i flere arrangementer). Referenten beklagede, hvorefter referatet blev godkendt. Der var opbakning til Jespers forslag om at deltagere i arrangementer etc. fremover anføres på møderummets "flip-over", så risikoen for fejl reduceres. Ad 3) Godkendelse af dagsorden Godkendt med følgende ændring: Et punkt om de kommende julearrangementer blev tilføjet, til gengæld udgik oplæg om dagens plante, da øvrige punkter kunne forudses at tage megen tid. (Med hensyn til fremtidige dagsordener spurgte Karen til interesserede i at se en filmserie om planter og deres anvendelse før fællesmøderne. Det var der ikke tilstrækkelig opbakning til, så interesserede henvises til at se afsnittene privat sammen med Karen). Ad 4) Næste møde(r) Mandag 15/11 eller tirsdag 16/11 afholdes fællesmøde. Der afholdes IKKE bestyrelsesmøde denne dag og den endelige af de to datoer meldes ud senere, da den afhænger af hvornår en ekstern oplægsholder kan deltage. Fredag 26. november afholdes "julefuglefoderarrangement" ved juletræstændingen. Se mere i det følgende. Lørdag 4. december afholdes den miljøvenlige "julestue" med fremstilling af miljøvenlig julepynt, måske binding af julebukke etc. Se mere i det følgende.

2 Side 2 af 6 1. november 2010 Ad 5) Om lagerflytning By- og Miljøforvaltningen skal flytte fra Rosenkæret og tilbage til Rådhuset i 2011, men det hjørne bl.a. LA21 har fået lov at låne til lager skal rømmes allerede i år. I det sene efterår kan der derfor blive behov for en del arbejdskraft i forbindelse med flytningen. Jesper vil kontakte de aktive når tiden er inde. Ad 6) Dagens plante og dyr Jens Juhl fortalte og viste egne fotos under overskriften "Bier og blomster". Jens og Sølva holder selv bier. De mange spændende detaljer fra oplægget kan ikke gengives her, men der blev både fortalt om biernes liv (bl.a. om biernes arbejdsdelinger og faser i et bistades udvikling) og om udvindingen af honningen (slyngningen, vinterfordring af bierne etc.). Blandt de faktuelle oplysninger skal her kun nævnes følgende: I højsæsonen kan der være (måske op til ) bier i ét bistade! Der findes en liste over gode biplanter, der samtidigt er meget smukke planter. Bierne er suveræne til bestøvning af frugttræer. Ad 7) Udvikling af foreningen Indledningsvis var der drøftelse af evt. nyt navn til foreningen. Enkelte var tilfredse med det nuværende navn, men flertallet kunne ønske sig et navn, der siger den alm. dansker mere end det nuværende, der trods lanceringen af Agenda 21 begrebet for 18 år siden endnu ikke har bidt sig ordentligt fast i folks bevidsthed. På mødet blev fremsat en række forslag til nyt navn, hvoraf dog ingen skilte sig klart ud som forsamlingens favorit. De mange foreløbige forslag til muligt navn for foreningen anføres herunder til inspiration for læseren af referatet, der måske kan finde på noget endnu bedre. Når der er fundet frem til et muligt nyt navn skal forslag om navneændring fremsættes på årsmødet. Ideer til navne: Grøn dagsorden, Foreningen bæredygtige Gladsaxe, Bæredygtighed i Gladsaxe, Miljøsterne, Grøn forening, Gladsaxe Miljø- og Energiforening, Grønt borgerinitiativ, Vi grønne, Grøn alliance, Grøn Folkegruppe, Grøn borgergruppe, Lokal grøn dagsorden, Grønt miljø, Grøn idegruppe, Grøn mangfoldighed, Miljøaktivisterne, Bæredygtig Gladsaxe, Bæredygtigt borgerinitiativ, Bæredygtige borgere. Karen foreslog at vi fastholdt navnet Lokal Agenda 21 som "undertitel" vedr. et evt. nyt. Det kan man måske gøre på breve etc. Benedicte foreslog at præsentere evt. påtænkt(e) navn(e) for ikke-miljøaktive borgere, for at høre hvordan de tolker navnet. Det var der stor tilslutning til. Både i relation til foreningens navn og ønsker til foreningens udvikling blev gennemført en runde, hvor hver enkelt gav udtryk for hvad hver sætter pris på i LA21. Det kan siges på mange måder, men følgende er referentens forsøg på at nævne nogle punkter, der gik igen for manges vedkommende:

3 Side 3 af 6 1. november 2010 At gøre en forskel. At udfordres, lære nyt og udvikle sig. At have rart samvær med andre, med plads til sjov. Vægtningen mellem de nævnte punkter vil givetvis være forskellig mellem de enkelte deltagere. Fra drøftelsen om både retning og hvervning af nye medlemmer kan bl.a. nævnes følgende udsagn: En af styrkerne ved LA21 er, at vi ikke er partipolitiske og altid søger at se så objektivt og helhedsorienteret som muligt på tingene - og at benytte positiv dialog hvor det overhovedet er muligt. Det er ikke "in" at være med i en forening. Generelt har foreningerne vanskeligt ved at få nye (aktive) medlemmer. Ordet forening kan endda virke afskrækkende på nogle. Flere havde vanskeligt ved at tro, at vi kunne blive mange aktive, ligesom flere fortsat troede at det fortsat vil være især efterlønnere, der vil lægge kræfter i foreningen. Hellere en forening af få aktive end mange passive. Tankevækkende viser undersøgelser, at blandt de, der er i arbejde, er det dem, der arbejder mest på jobbet, der også arbejder mest frivilligt. Det er oplagt at kunne tilbyde enkeltstående, afgrænsede opgaver til (nye) frivillige. Foreningens synlighed kan øges. Hvis vi skal have fat i unge mennesker må vi bruge deres medier (Facebook etc.). Også mange ældre bruger Facebook. Vi kan bruge de elektroniske medier mere (evt. selvstændig hjemmeside for Lokal Agenda 21?) På nogle områder kan tidens trends måske støtte aktiviteter i foreningen f.eks. med hensyn til le-slagning af gyldenris. Det skulle være blevet "in" at slå med le (men lokalt er der begrænsninger i tilladelserne/mulighederne). Vi kan i (endnu) højere grad hægte os op på aktuelle begivenheder. Vi kan nå mulige nye aktive ved at arrangere ture etc. Debatten forventes at fortsætte formelt eller uformelt i den kommende tid. Ad 8) Julearrangementer Fredag 26/11 afholder LA21 julefuglefoderarrangement i forbindelse med tændingen af juletræet på Gladsaxe Rådhusplads. Deltagere i organisering/afvikling: Malene, Karen, Sonja, Jesper og sandsynligvis Jane, Fina og Lis. Stikord vedr. organiseringen: Malene indkøber margarine og frø. Malene og Kirsten skaffer mælkekartoner Vi mødes kl. 16 i grønt IDÉcenter. Der er åbent for publikum kl Der kan igen forventes stor efterspørgsel efter "3D" fuglemotiver til brug ved fremstilling af julekort (Jesper tjekker lager og bestiller). Mange gryder skal findes frem til såvel frø som forplejning.

4 Side 4 af 6 1. november 2010 Der skal fremstilles løbesedler i rimelig tid. Kirsten og Malene ønsker løbesedler inden arrangementet til uddeling i relevante fora. Sonja forhører om gløgg hos arrangører af juletræstændingen, hvis der er en rest tilbage. Lørdag 4. december afholder LA21 julestue i grønt IDÉcenter. Deltagere i organisering/afvikling: Karen, Kirsten, Fina, Dorte, Sonja, Jesper og muligvis Philip og Malene Stikord vedr. organiseringen: Alle involverede medbringer i muligt omfang stedsegrønt og/eller gran fra egen have. Vi mødes kl. 12 i grønt IDÉcenter. Der er åbent for publikum kl Der skal igen være binding af julebukke af langhalm. Lagerbeholdningen er beskeden, men efterfølgende er fundet en forhandler på Sjælland (dog skal vi selv sørge for afhentningen). Philip skriver indlæg til lokalavisen. Vi skal huske rubrikken "Det sker - i din kommune" vedr. begge arrangementer. Der skal tjekkes og evt. suppleres beholdning af juledekorationsbunde. Der skal igen være papir + sakse, pincetter og lim til fremstilling af miljøvenlig julepynt. Der skal skaffes materiel, så deltagere kan fremstille bl.a. fuglejulekort - kort med påklæbede juleting etc. Karen bager kage. Kaffe til publikum købes hos Caféen. Ad 9) Seneste nyt fra grupperne Havegruppen Har gennemført succesfulde æblepressearrangementer bl.a. i miljøugen, hvor det bl.a. har medvirket til at synliggøre LA21. Gruppen har henvist mange til lån af mosterier og er senest blevet kontaktet af en forening med ønske om at gruppen arrangerer æblepresning for deres medlemmer. Skolegruppen Skoleprojektet Den grønne Karavane har besøgt Buddinge Skole. Det var et vellykket forløb med flot indsats af aktive fra foreningen (dog savnede vi Fina). Der synes i øvrigt grøde i luften med hensyn til at skoler arbejder med Grønt Flag - Grøn Skole forløbet. Kirsten oplyste at p.t. er fem skoler meldt ind i ordningen dvs. de forventer - før eller siden - at gå i gang med forløbet. Økohave og dyrehold Der har været rundvisning i den økologiske have Slottet i Smørmosen i miljøugen som et led i kommunens tilbud. Åbent hus arrangementet var blevet omtalt i en

5 Side 5 af 6 1. november 2010 landsdækkende avis, men uden angivelse af klokkeslæt, så der kom mange folk til rundvisningerne, men også i løbet af dagen. Et nyt mobilt hønsehus - til erstatning for et af de gamle - forventes først færdigt sent efterår/tidlig vinter. Borgerne viser meget stor interesse for at lære mere om biavl. Jens har mange besøgende og overvejer om der til foråret skulle søges støtte til anskaffelse af lette beskyttelsesklæder til fem til seks bi-interesserede. LA21 international Kim har deltaget i World Climate Solutions i Bellacenteret. Der var bl.a. en el-bilagent tilstede, og det lykkedes Kim at få en aftale i stand om oplæg på et kommende fællesmøde og muligvis deltagelse i test af el-biler. Kim nævnte også "The Green Men" der iklædt deres grønne jakker f.eks. interviewer folk ved events etc. - og som måske kan bruges ved et lokalt arrangement. Deres aktiviteter kan så måske klippes sammen til en kort film. Lejlighedsvise aktive Også ved søens dag i kommunens miljøuge gjorde LA21 det flot. Der blev udtrykt stor tilfredshed fra publikums side vedr. deltagelsen i Naturjagten, hvor flertallet af poster var bemandet med aktive i LA21. Så stor var tilstrømningen til denne aktivitet under Søens Dag, at der i hast måtte kopieres flere deltagersedler. Øvrige aktiviteter Malene advokerede for en dag med mange aktiviteter for besøgende uden fælles overskrift. Der kunne også afholdes en intern dag bl.a. omhandle opdatering af posters og foldere, opgaver på PC'en (flere kan assistere) etc. Ad 10) Seneste nyt på natur- og miljøområdet Der var diskussion af kommunens afslutning af Gladsaxedagen med fyrværkeri p.g.a. den forurening dette afstedkommer både lydmæssigt og kemisk. Blandt mødedeltagerne ville nogle skrive en artikel til lokalavisen til støtte for en anden afslutning af dagen end med fyrværkeri. Kim orienterede om udvalgte punkter på miljøudvalgets møde bl.a. om regler for tilbagebetaling af tilslutningsbidrag vedr. håndtering af regnvand på egen grund, sikker drift på affaldsområdet og handlingsplan til opfølgning af naturplanen. Se nærmere her: Malene mindede om, at der er to nye affaldsregulativer i høring med høringsfrist 22. oktober. Det er en konsekvens af den ny affaldsbekendtgørelse, hvis ændringer medfører, at alle kommuners regulativer for henholdsvis husholdningsaffald og erhvervsaffald skal ændres.

6 Side 6 af 6 1. november 2010 Se forslag til regulativ for husholdningsaffald og forslag til regulativ for erhvervsaffald på kommunens hjemmeside på dette sted: Ad 11) Eventuelt Intet.

Side 1 af september Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 7. september 2010

Side 1 af september Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 7. september 2010 Side 1 af 5 22. september 2010 Malene Nielsen Rugtoften 13 B 2880 Bagsværd Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 7. september 2010 Til stede: Jane, Robert, Philip, Karen, Fina, Kim,

Læs mere

Side 1 af 6 24. september 2009

Side 1 af 6 24. september 2009 Side 1 af 6 24. september 2009 Lise-Lotte Schmidt-Kallesøe Gladsaxe Kommune, Miljøkontoret Rosenkæret 39 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag den 21. september 2009 Til

Læs mere

Side 1 af 6 1. juni 2011. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 17. maj 2011

Side 1 af 6 1. juni 2011. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 17. maj 2011 Side 1 af 6 1. juni 2011 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 17. maj 2011 Årsmødet blev

Læs mere

Side 1 af 5 9. maj 2015. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 7. maj 2015

Side 1 af 5 9. maj 2015. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 7. maj 2015 Side 1 af 5 9. maj 2015 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 7. maj 2015 Årsmødet

Læs mere

Side 1 af 5 2. maj Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 24. marts 2019

Side 1 af 5 2. maj Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 24. marts 2019 Side 1 af 5 2. maj 2019 Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 24. marts 2019 Til stede: Robert, Jens M., Fina, Kim, Ivan, Emil, Karen, Jens J., Kirsten, Alex, Katja, Carl

Læs mere

Side 1 af februar 2010

Side 1 af februar 2010 Side 1 af 5 22. februar 2010 Maria Bukhave Gladsaxe Kommune, Miljøkontoret Rosenkæret 39 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag den 17. februar 2010 Til stede: Elsebeth,

Læs mere

Side 1 af 5 3. august 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe mandag 2. august 2010

Side 1 af 5 3. august 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe mandag 2. august 2010 Side 1 af 5 3. august 2010 Karen Salonin Bondehavevej 158 2880 Bagsværd Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe mandag 2. august 2010 Til stede: Birgit, Robert, Karen, Kirsten, Malene, Kim,

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 9 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2010-31. december 2010 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Side 1 af maj 2018

Side 1 af maj 2018 Side 1 af 6 11. maj 2018 Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 9. maj 2018 Årsmødet for Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe (forkortes i det efterfølgende

Læs mere

Side 1 af 6 18. marts 2011

Side 1 af 6 18. marts 2011 Side 1 af 6 18. marts 2011 Kim Christiansen Marienborg Allé 91 C 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 17. marts 2011 Til stede: Robert, Philip, Sonja, Dorte, Malene, Karen,

Læs mere

Side 1 af 6 25. januar 2010

Side 1 af 6 25. januar 2010 Side 1 af 6 25. januar 2010 Maria Bukhave Gladsaxe Kommune, Miljøkontoret Rosenkæret 39 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag den 12. januar 2010 Til stede: Til stede:

Læs mere

Side 1 af 4 1. juni 2012

Side 1 af 4 1. juni 2012 Side 1 af 4 1. juni 2012 Jesper Larsen Søborg Hovedgade 120, 1.tv. 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Torsdag 24. maj 2012 Til stede: Robert, Emil, Kim, Malene, Philip, Karen,

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2014-31. december 2014 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Side 1 af 6 11. oktober 2007

Side 1 af 6 11. oktober 2007 Side 1 af 6 11. oktober 2007 Benedicte Leyssac Lauggårds Allé 69 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe den 4. oktober 2007. Tilstede: Elsebeth, Ingrid, Viggo, Robert, Philip, Malene,

Læs mere

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 13. maj 2014

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 13. maj 2014 Side 1 af 6 14. maj 2014 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 13. maj 2014 Årsmødet

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2015-31. december 2015 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Side 1 af 5 30. maj 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag den 27. maj 2010

Side 1 af 5 30. maj 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag den 27. maj 2010 Side 1 af 5 30. maj 2010 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag den 27. maj 2010 Til stede: Robert, Philip, Malene,

Læs mere

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 23. maj 2017

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 23. maj 2017 Side 1 af 5 24. maj 2017 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 23. maj 2017 Årsmødet

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 9 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2009-31. december 2009 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 15. maj 2013

Side 1 af maj Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 15. maj 2013 Side 1 af 6 23. maj 2013 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe onsdag 15. maj 2013 Årsmødet

Læs mere

Side 1 af 5 6. august 2011

Side 1 af 5 6. august 2011 Side 1 af 5 6. august 2011 Eva Larsen Bagsværdvej 225, 1.th. 2880 Bagsværd Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 4. august 2011 Til stede: Robert, Philip, Dorte, Lis, Karen, Jens,

Læs mere

Side 1 af 5 21. marts 2014

Side 1 af 5 21. marts 2014 Side 1 af 5 21. marts 2014 Malene Nielsen Rugtoften 13 B 2880 Bagsværd Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 18. marts 2014 Til stede: Malene, Robert, Jens, Kirsten, Philip,

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2012-31. december 2012 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2011-31. december 2011 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Side 1 af marts Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 26. marts 2019

Side 1 af marts Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 26. marts 2019 Side 1 af 5 29. marts 2019 Referat af fællesmøde i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 26. marts 2019 Til stede: Lillian, Jane, Fina, Karin, Kim, Emil, Ivan, Benedicte, Kirsten, Carl Ejnar, Katja,

Læs mere

Side 1 af 5 20. november 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 16. november 2010

Side 1 af 5 20. november 2010. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 16. november 2010 Side 1 af 5 20. november 2010 Fina Berger Værebrovej 86, st.07 2880 Bagsværd Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 16. november 2010 Til stede: Philip, Ulla, Karen, Malene, Kirsten,

Læs mere

Side 1 af 6 23. februar 2009. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe mandag den 26. januar 2009

Side 1 af 6 23. februar 2009. Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe mandag den 26. januar 2009 Side 1 af 6 23. februar 2009 Kirsten Ilkjær Buddinge Hovedgade 101 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe mandag den 26. januar 2009 Mødet blev afholdt i grønt IDÉcenter. Til stede:

Læs mere

Side 1 af 6 18. maj 2008. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 5. maj 2009

Side 1 af 6 18. maj 2008. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 5. maj 2009 Side 1 af 6 18. maj 2008 Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe 5. maj 2009 22 personer deltog i mødet, der indledtes med et foredrag om klimakommuner af Jens

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30

Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Referat af Ekstraordinær generalforsamling den 29. november 2012 kl. 19.30 Dagsorden 1. Grundig orientering fra formanden, herunder kredsens økonomiske situation 2. Gennemgang af det mulige omkring den

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 11 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2017-31. december 2017 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Lena Rosenlund, Georg Ørnskov Rønsch, Inge Lise Møller Jensen, Stefan Krebs Jensen, Per René Schmidt, Claus Skyum og Frederik Agergaard 01. november 2016

Læs mere

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe

Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Side 0 af 10 Grøn Guide i Gladsaxe og foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe Beretning for perioden 1. januar 2016-31. december 2016 Grøn Guide i Gladsaxe, Jesper Bjerring Larsen og Foreningen Lokal Agenda

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Referat Dato: onsdag 19/4-17 Kl Sted:

Referat Dato: onsdag 19/4-17 Kl Sted: Referat Dato: onsdag 19/4-17 Kl. 16.30-18.30 Sted: Naturbase Brorstrup, Brorstrup Kærvej 8, Nørager Emne: Bestyrelsesmøde ( m. forplejning) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion og beslutningstagen

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år.

Rødovregård fungerer godt som ramme, og er allerede blevet booket til næste år. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 29. september, kl. 17.30 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla

Læs mere

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr

Ejerforeningen Hillerød Parkgård. CVR. nr 10 Action points Ejerforeningen Hillerød Parkgård Bilag CVR. nr. 10 02 48 54 A Næste bestyrelsesmøde: 26. november 2018 kl. 19.00 Sted: Christina, nr. 49, st. tv. A Bestyrelsesmødereferat År 2018, den

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse Ballerup c/o Heidi Lorentzen, Harens Kvarter 35, Ballerup, CVR-nummer 33 34 42 95

Kræftens Bekæmpelse Ballerup c/o Heidi Lorentzen, Harens Kvarter 35, Ballerup, CVR-nummer 33 34 42 95 Kræftens Bekæmpelse Ballerup c/o Heidi Lorentzen, Harens Kvarter 35, Ballerup, CVR-nummer 33 34 42 95 Referat af lokalbestyrelsesmøde tirsdag den 3. majl 2011, kl. 19 21. Tilstedeværende: Heidi, Bodil,

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

Side 1 af 6 13. maj 2016. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 12. maj 2016

Side 1 af 6 13. maj 2016. Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 12. maj 2016 Side 1 af 6 13. maj 2016 Jens Juhl H/F Smørmosen, Bellisvej 122 Klausdalsbrovej 294 2730 Herlev Referat af Årsmøde med generalforsamling i Foreningen Lokal Agenda 21 i Gladsaxe torsdag 12. maj 2016 Årsmødet

Læs mere

Side 1 af juni 2012

Side 1 af juni 2012 Side 1 af 5 22. juni 2012 Kim Christiansen Marienborg Allé 91 C 2860 Søborg Referat af fællesmøde i Lokal Agenda 21 i Gladsaxe tirsdag 19. juni 2012 Til stede: Benedicte, Kim, Philip, Karen, Dorte, Richard,

Læs mere

Dagsorden og referat. Dato: 10/4-19 Kl Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13c i Støvring

Dagsorden og referat. Dato: 10/4-19 Kl Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13c i Støvring Dagsorden og referat Dato: 10/4-19 Kl. 17-19.30 Ungecenter Nord, Grangårdsvej 13c i Støvring Emne: Bestyrelsesmøde ( m. smørrebrød) Formål med mødet: Orientering, opfølgning, refleksion, udarbejdelse af

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 29. august 2017 kl. 19:00 Gl. Røsnæsvej 40, 4400 Kalundborg Til stede: Peter Hermann, Willy Hillebrand, Ditte Schwartzbach, Hanne-Dorthe Hansen, Inge Johansen, Eva

Læs mere

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede.

Godthåb Samråd. Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl Medlemmer af Godthåb Samråd, samt øvrige interesserede. Referat fra: Emne: Årsmøde / Arbejdsgruppemøde Dato: onsdag den 15. februar 2017 kl. 1630-1830. Sted: Deltagere: Lyngbjerggårdskolen, lærerværelset. Medlemmer af, samt øvrige interesserede. Derudover deltog

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 8 d. 13. juni 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 8 d. 13. juni 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 8 d. 13. juni 2019 Kl.19.00 22.00 Forventede deltagere: Lasse Wilson, Zahir Bashir, (fra Pkt. 2), Maria Ottesen, Heidi Nielsen, Karsten Ankerdal, Anita Pauly Jensen, Annette

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Onsdag den 15. maj 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat. Dato: 02.06.14. kl 18.00 22.00 Sted: Ane Gleerup Engblommevej 9 7850 Stoholm Tlf: 4089 0646 Tilstede: Afbud: Kirsten Vestergaard 1. Valg af mødeleder: Helle Engelsen 2. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 2011-11-17 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 17. november 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: BL, EO, HC, KFG, KA, EJ, MJM, KBK, KDP, LM, MM, Torben Afbud: Fravær: TIO Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde

FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde FU-appendiks til konstituerende bestyrelsesmøde Indhold FU-bilag fra d. 21. juni 2013... 1 FU-referat fra d. 21. juni 2013... 8 FU-bilag fra d. 26. juni 2013... 9 FU-referat fra d. 26. juni 2013... 18

Læs mere

Studentersamfundet - For alle studerende

Studentersamfundet - For alle studerende Uddannelsespolitisk Forum Aalborg, d. 16. december 2010 Møde i Uddannelsespolitisk Forum Den 13. december 2010 kl. 17.00 Lokale 407, Studenterhuset Revideret dagsorden 1.Formelt (B) [10 min] 2. SU (O)

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 Emne Diskussions Formål Kommentar Bestyrelsesmøde 08.06.2015 /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Til stede: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial ::

PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: 1 Dias nummer 1 E1 Ernst; 12-11-2009 Ernst Harder, 67 år Gift med Jessy, har 4 voksne børn, heraf 2 biavlere, en revisor og en kok! Uddannet lærer i 1965. 17 år som skoleleder 19 år som informationschef

Læs mere

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet.

Punkt 1: Godkendelse af referat. Punkt 2: Nyt fra formanden. Punkt 3: Nyt fra Ældrerådet. Punkt 4: Siden sidst. Det godkendes. Intet. Referat Brugerrådsmøde Seniorgården Mødedato Torsdag d. 23. maj 2019 Mødetid kl. 13-15 Mødested Seniorgården, Tarm OBS mødet afholdes i computer lokalet Afbud Lars Punkt 1: Godkendelse af referat. AktivitetsCenter

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Mødeindkaldelse. Referent: AC. Mødedeltagere: Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Varighed:

Mødeindkaldelse. Referent: AC. Mødedeltagere: Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Varighed: Mødeindkaldelse Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Formål med mødet: At nå så langt, at alle kan gå på ferie med ro i sindet;-) Anvendelse af mødets resultat: Data om mødet Dato:30/6-2015 Tid: 18.30-21.00

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst:

Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen. Formanden/siden sidst: MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Morten Larsen Steen Mogensen Fraværende Kopi Sted Morten Nielsen Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

REFERAT HANDICAPRÅD GULDBORGSUND ZOO DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH)

REFERAT HANDICAPRÅD GULDBORGSUND ZOO DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH (REPRÆSENTANT FRA DH) REFERAT HANDICAPRÅD DATO: 28. MAJ 2018 STED: GULDBORGSUND ZOO TIDSPUNKT: KL. 9.00 DELTAGERE: AFBUD: FREMMØDT SUPPLEANT KENNETH NIELSEN (REP. FRA DH, FORMAND) BENT MUNCH BIRTHE FRIIS LAILA GROTH BJARNE

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Kl. 16-19; - fælles møde med børnehavens bestyrelse og repræsentanter fra klubben fra 18-19

Kl. 16-19; - fælles møde med børnehavens bestyrelse og repræsentanter fra klubben fra 18-19 DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde Torsdag d. 20. november 2014 Kl. 16-19; - fælles møde med børnehavens bestyrelse og repræsentanter fra klubben fra 18-19 Møde indkaldt af Kim/Heidi Deltagere: Tina Schønnemann,

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn REFERAT AF BESTYRELSESMØDE NR. 25 24. september 2013 19:30 21:30 Engvadgård DELTAGERE: AFBUD: Brian,, E, Leif, Lars og Kenth Dagsorden jf. forretningsorden: 1. Valg af referent 2. Opfølgning på referater

Læs mere

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 24. juni 2015 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607

Referat af. møde i. Integrationsrådet. Onsdag den 24. juni 2015 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Integrationsrådet Onsdag den 24. juni 2015 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 3607 Medlemmer Flemming Holst (MB)

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Ældrerådsmøde Mødedato: onsdag den 16-05-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Bemærk at mødet pga. ferieafholdelse ikke kan afholdes i Ørslev men på Rådhuset. Medlemmer Anker

Læs mere

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede.

Hanne Dalsgaard og Janne E. Andersen var ikke tilstede. Referat fra bestyrelsesmøde Tirsdag d. 26. januar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Janne E. Andersen, Esther Haugaard, Yvette Larsen, Kirsten Torp, Jens, Dalsgaard, Johnny Hundt, Bent Jensen, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Anne Charlotte Sørensen, Astrid Mortensen, Casper Kløj Andersen, Johanne Nørgård Larsen og Lisbeth Stricker Jensen

Anne Charlotte Sørensen, Astrid Mortensen, Casper Kløj Andersen, Johanne Nørgård Larsen og Lisbeth Stricker Jensen Mødereferat Emne: Sted: Bestyrelsesmøde Sommerhuset Hanne Hansen, Draget 5, Lønstrup, 9800 Hjørring Tidspunkt: Tirsdag den 10. september 2019 kl. 18.00 Deltagere: Anne Charlotte Sørensen, Astrid Mortensen,

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010

Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Referat af skolebestyrelsesmøde på Darum Skole d. 16. august 2010 Tilstede: Sanne Hansen, Kirsten Knudsen, Helle Ertmann, Helle Nissen, Ruth Haltrup, Tina Nielsen, Rikke Rasmussen, Hanne Frisgaard og Lene

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 24. maj 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.30 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2608 Medlemmer Farrukh

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken

Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken BLÆREKRÆFTFORENINGEN LOKALFORENING JYLLAND. Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 9. marts og 10. marts 2015 på Ruthsvej 11, Løkken Hele bestyrelsen var tilstede. Dagsordenen blev gennemført således: 1.

Læs mere

Jeg har selv iktyosis 7 Jeg er pårørende til en person med iktyosis

Jeg har selv iktyosis 7 Jeg er pårørende til en person med iktyosis Iktyosisforenings tilfredsheds analyse Iktyosisforeningen gennemførte i foråret 2009 en tilfredshedsanalyse blandt medlemmerne, som gik på ønsker og behov for aktiviteter i foreningen. Der blev i alt sendt

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere.

Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne samt hvem der er de enkelte hovedkredses juniorledere. 8. november 2009 Dansk Skak Union sskakudvalget Referat af sudvalgets møde 3. okt. 2009 Mødet afholdt på Tjele Efterskole ifm. Juniorhold DM 2009 Referent: Deltagere Tabellen nedenfor viser mødedeltagerne

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe

Emne: Møde nr. 3-2011. Dato: 09-05.2011. Hanne Søndenbroe Mødereferat: Regionsledelses møde Emne: Møde nr. 3-2011 Dato: 09-05.2011 Sted: Hanne Søndenbroe Deltagere: Hanne Søndenbroe HS Louise Munchaus Adsbøl LA Lene Sørensen LS Preben Arenfeldt PA Hanne Jensen

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: Tidspunkt: ? Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: Tidspunkt: ? Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 03.12.2015 Tidspunkt: 19.30 -? Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag den 5. februar 2019 i Støtteforeningen for udviklingshandicappede i Lyngby-Taarbæk Kommune

Referat af generalforsamling tirsdag den 5. februar 2019 i Støtteforeningen for udviklingshandicappede i Lyngby-Taarbæk Kommune Virum, den 16. februar 2019 Referat af generalforsamling tirsdag den 5. februar 2019 i Støtteforeningen for udviklingshandicappede i Lyngby-Taarbæk Kommune Generalforsamlingen blev holdt i Frivilligcentret,

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010

Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Referat fra bestyrelsesmøde d. 6. december 2010 Tilstede : Carsten A, Kristian, Michael, Rieke, Niels, Knud og Hamid (fra. Kl. ca. 19). Afbud : Ingen. Referent : Knud. 1. Referat [Opfølgning og godkendelse

Læs mere

da prisen er lavere ved større indkøb.

da prisen er lavere ved større indkøb. STØTTEFORENINGEN KATRINEHAVENS VENNER - DET ER OS DER GØR EN FORSKEL Vinkel den 16.09.2018 Referat fra bestyrelsesmødet i Støtteforeningen Katrinehavens Venner den 6. september 2018 Ekstra møde i forbindelse

Læs mere

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015

Landsbestyrelsen 2015 Bestyrelsesmøde d. 13.09.2015 1. Formelt Tilstedeværende: Valg af ordstyrer: Valg af referent: Godkendelse af dagsorden: Godkendelse af referat fra sidst David Alexander Gryesten, Monica Kujabi, Morten Wørmer, Caroline Arnbjerg, Stine

Læs mere

ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET

ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET Den nye have for infektioner og immunsystem med Hildegard von Bingen haven i midten bliver gjort færdig i år. Dronefoto: Ole J. ENDNU ET GODT ÅR ER GÅET Onsdag den 6. februar afholdt Medicinhaverne sin

Læs mere

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a.

Der var ønske om yderligere 1 punkt til dagsordenen. Den fremsendte dagsorden blev udvidet med 1 nyt punkt punkt 5a. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2006 i Langhårsklubben Onsdag den 19. april 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl

Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl Referat fra ekstra bestyrelsesmøde tirsdag den 1. oktober 2013 kl. 19-21 Deltagere: David Møller (DM) form. Lars Bang (LB) - næstform Susanne Markussen (SM) Kim Kristensen (KK) Sebastian Torst Iversen

Læs mere

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset.

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. Deltagere: Anne-Marie Appelgren, LEV. Kent Grimm Thornberg, Landsforeningen Autisme. Ella Frederiksen, Osteoporoseforeningen. Alice

Læs mere

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 330, 09.09.2015 kl. 19.00 Pedersen Indleder: Jesper Henning Deltagere: Sigfred, Jette, Christoffer, Kirsten, Bent, Henrik, Carl, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Christian, Jesper, Henning,

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere