9.3 Bilag 3. Stadionprioriteringer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "9.3 Bilag 3. Stadionprioriteringer"

Transkript

1 9.3 Bilag 3. Stadionprioriteringer Valby Idrætspark Beliggenhed: Julius Andersens vej 1, 2450 København SV Bydel: Valby Tribunegrundlæggelse: 1965 Klubber: Frem (1. div.) med 550 medlemmer Stadionkapacitet: , heraf overdækkede siddepladser. I 2003 blev der udført renoveringsarbejde for 6,5 mio. kr. på Valby Idrætspark. (2003 BR378/03) Renoveringen indebar et nyt højttaleranlæg, opgradering af lysanlæg, elektronisk resultattavle samt sektionering af tribune og udvidelse af spillerbokse. Dermed opfylder Valby Idrætspark kravene til afviklingen af 1. divisionskampe. Eftersom 1. divisionsklubben Frem har hjemmebane på dette stadion skal der ske en vedligeholdelse for at sikre den nuværende stadionkvalitet. Foruden Frems anvendelse af stadion begrundes vedligeholdelsen af Valby Idrætsparks med, at de gode transportmuligheder og parkeringsforhold gør Valby Idrætspark til et velegnet sted at huse mange tilskuere. Valby Idrætspark kan ved at nedlægge varme i banen og udbygge toiletfaciliteterne opfylde superligakravene. En opgradering af stadion vil dog ikke være i overensstemmelse med et igangværende projekt omkring en helhedsplan for Valby Idrætspark. I oplægget til helhedsplanen er der opstillet forslag om, at det nuværende stadion rives ned, og et nyt Superligastadion bygges. Dette skal ske i helhedsplanens 3. fase, som forventes at blive påbegyndt i år 2012(KFU 233/2006). Selvom realiseringen af helhedsplanen stadig er uvis, vil det ikke være hensigtsmæssigt at bruge penge på opgradering af et stadion, som måske bliver revet ned inden for en kort årrække. Derfor tilrådes det i stedet kun at udføre et vedligeholdelsesarbejde, som skal sikre brugen af stadion i perioden frem mod realiseringen af helhedsplanen. Betontribunen er nedslidt, men en tribunerenovering afventes i forventningen om, at tribunen kan holde 5-10 år frem. Ligeledes afventes en omfattende renovering af ventilationen i tribunen. Der skal kun foretages en eftergang af tribunens vinduer og dørpartier. Samlede udgifter til fastholdelse af Valby Idrætspark på 1. divisionsniveau: 0,3 mio. kr. Vedligeholdelsesudgiften er indeholdt i Investeringsplanen for renovering af de københavnske idrætsanlæg. Heri indgår også en renovering af tribunen samt renovering af anlæggets andre faciliteter. Renoveringsprojekterne i 2007 er skåret ned til et minimum, fordi helhedsplanen afventes.

2 Sundby Idrætspark Beliggenhed: Englandsvej 61, 2300 København S Bydel: Sundby Syd Tribunegrundlæggelse: 1975 Klubber: B1908 (DS) med 545 medlemmer, Fremad Amager (1. div.) med 620 medlemmer. I alt: medlemmer Stadionkapacitet: 7.200, heraf siddepladser. I 2003 blev det besluttet at afsætte 5,5 mio. kr. til stadionrenoveringer og anlæg af kunstgræsbaner i Sundby Idrætspark (BR378/03). Som følge af stadionrenoveringerne opfylder Sundby Idrætspark i dag størstedelen af kravene til afvikling af 1. divisionskampe. Idet Fremad Amager har hjemmebane på dette stadion vil en opgradering til 1. divisionsniveau sikre deres afvikling af hjemmekampe på stadion. Nedenfor er oplistet de eksisterende mangler, som DBU hidtil har dispenseret for. Disse mangler skal udbedres for en forsat afvikling af 1. divisionskampe. Lysanlæg: lysanlæg med 500 lux: 3,0 mio. kr. Lokale: opbygning af nye omklædningsfaciliteter under tribunen: 14,4 mio. kr.* Sikring af spillerpassage: afspærring ud til tilskuerne fra omklædning til banen: 0,1 mio. kr. * Omklædningsrummene under tribunen opfylder ikke størrelsesforholdet til 1. divisions. En udbygning kan ikke tilrådes, da faciliteterne er i sundhedsmæssig meget dårlig stand. I stedet anbefales en genopbygning af hele området under tribunen. Eftersom tribunen er gammel og nedslidt skal der derudover foretages en betonrenovering for at vedligeholde stadion. Betonrenovering af tribune: 9,0 mio. kr. Samlede udgifter til opgradering af Sundby Idrætspark til 1. divisionsniveau: 26,5 mio. kr. Betonrenoveringen indgår som renoveringsprojekt i Investeringsplanen for renovering af de københavnske idrætsanlæg mens opbygningen af nye omklædningsfaciliteter og lysanlæg indgår som et moderniseringsønske. Sundby Idrætspark består foruden stadion af tre haller, en café og mødelokaler. I investeringsplanen er der også foreslået en renovering af disse faciliteter.

3 Tingbjerg Idrætspark Beliggenhed: Ruten 2, 2700 Brønshøj Bydel: Brønshøj-Husum Tribunegrundlæggelse: 2003 Klubber: Brønshøj (2. div.) med 347 medlemmer Stadionkapacitet: 3.000, heraf 600 siddepladser. Begrundelsen for opprioriteringen af Tingbjerg Idrætspark ligger primært i den nuværende gode stadionkvalitet. Tribunen på Tingbjerg Idrætspark er fra 2003, og en opgradering kræver derfor ikke tribunerenovering. Tingbjergs decentrale placering i et område med få idrætsfaciliteter er også et vigtigt argument. Hvad angår Tingbjerg Idrætsparks beliggenhed er der dårlige offentlige transportmuligheder. Til gengæld er der store indkørselsveje og gode parkeringsmuligheder for de selvtransporterende tilskuere. Stadion opfylder ikke alle kravene til afvikling af 2. divisionskampe. I dag muliggør en DBUdispensation afviklingen af 2. divisionsklubben Brønshøjs hjemmekampe. Der dispenseres for sikring af spillerpassage, lokaleforhold til spillere, dommere og fysioterapeuter samt toiletforhold. En opgradering til 1. divisionsniveau indbefatter følgende moderniseringsprojekter. Stadionkapacitet og lokaler: opbygning af tribune med 400 overdækkede siddepladser og omklædningsfaciliteter o omklædningsrum under tribune: 2,6 mio. kr. -omklædningsrum til spillere (2x50m 2 med toilet og bad, min. 6 brusere) -omklædningsrum til dommere (12m 2 med toilet og bad), -ekstrarum til kvindelig dommer o lokale til læge/fysioterapeut (lægeligt indrettet med adgang til vand og afløb) og lokale til dopingkontrol (separat lokale med toilet): 0,6 mio. kr. I alt: 6,0 mio. kr. toiletter i alle tribuneafsnit (1D, 1H, 1U pr. 200 stk.) samt 1 handicaptoilet: 3,0 mio. kr. opbygning af tribune til 600 stående tilskuere: 2,0 mio. kr. udendørs belægning, udsalg mm.: 3,5 mio. kr. Sikring af spillerpassage: afspærring ud til tilskuerne fra omklædning til banen: 0,1 mio. kr. Lys: lysanlæg med 500 lux: 3,0 mio. kr. Samlede udgifter til opgradering af Tingbjerg Idrætspark til 1. divisionsniveau: 17,6 mio. kr. Der er ikke yderligere vedligeholdelsesudgifter i tilknytning til stadion. I Investeringsplanen for renovering af de københavnske idrætsanlæg er der foreslået genopretning af græs- og grusbaner, forbedring af hegn og belysning samt reparation af facader, døre og vinduer på hele anlægget. Et nyt lysanlæg indgår som et moderniseringsønske.

4 Østerbro Stadion Beliggenhed: Gunnar Nu Hansens Plads 7, 2100 København Ø Bydel: Indre Østerbro Tribunegrundlæggelse: 1953 Klubber: B93 (2. div.) med 347 medlemmer, Skjold (2. div.) med medlemmer. I alt: medlemmer Stadionkapacitet: 7.000, heraf siddepladser. Østerbro Stadion opfylder på nuværende tidspunkt ikke kravene for afvikling af divisionskampe. Den væsentligste årsag er en manglende opfyldelse af kravet til en banestørrelse på 68 x 105m og omgivende sikkerhedsareal på 6 x 4m. I kraft af at 2. divisionsklubberne B93 og Skjold har hjemmebane på dette stadion, gav DBU i 2005 dispensation til afvikling af 2. divisionskampe. Forudsætningen for dispensationen var en igangsættelse af en udbedring af manglerne. (KFU 330/2005) Af DBU s reglement fremgår det, at dispensationer som hovedregel kun gives for et år ad gangen. Det forventes dog, at dispensation kan forlænges i ca. 3 år frem. Der dispenseres ikke for banestørrelsesforholdet i 1. division. Hvis B93 eller Skjold rykker op i 1. division, skal klubbens hjemmebanekampe afvikles på et andet stadion. I dag fungerer Østerbro Stadion både som fodbold- og atletikstadion. Det er fra politisk hold besluttet, at Østerbro Stadion fremover primært skal fungere som atletikstadion. Stadionredegørelsen har blandt andet afsæt i et moderniseringsforslag, der indeholder en udvidelse af løbebanen fra 6 til 8 baner samt nedrivning af tribunen foran Idrætshuset. Nedrivningen af tribunen betyder, at tilskuerkapaciteten mindskes til overdækkede siddepladser. For afvikling af 1. divisionskampe kræves en tilskuerkapacitet på med minimum overdækkede siddepladser. Kravet om tilskuerkapacitet kan derfor stadig opfyldes. En udvidelse af løbebanerne umuliggør formelt en opgradering af stadion til 1. division og 2. division, da kravet om et græsareal på 72 x 111m ikke kan opfyldes. Denne sikkerhedsafstand kan der dog dispenseres for. Dokumentation for en DBU-dispensation er vedlagt i bilag 4. Samlede udgifter til fastholdelse af Østerbro Stadion på Danmarksserieniveau: 30,0 mio. kr. Borgerrepræsentationen har over to omgange afsat i alt 25,9 mio. kr. til modernisering af Østerbro Stadion (BR 396/04 og BR 381/04). Heraf er ca. 22,0 mio. kr. tilbage. Ombygningen af stadion til atletikstadion er ikke indeholdt i Investeringsplan for renovering af de københavnske idrætsanlæg. I denne plan indgår i stedet vedligeholdelse af Idrætshuset og tribunen på P.H. Lings Allé.

5 Vanløse Idrætspark Beliggenhed: Klitmøllervej 20, 2720 Vanløse Bydel: Vanløse Tribunegrundlæggelse: 1970 Klubber: Vanløse (DS) med 595 medlemmer Stadionkapacitet: , heraf overdækkede siddepladser. Vanløse Idrætspark opfylder i dag ikke kravene til afvikling af divisionskampe. De væsentligste mangler er banestørrelsesforhold, lysanlæg, resultattavle, spillerbokse og for små lokaler til både spillere, dommere og anden stab. Desuden er tribunen stærkt nedslidt, og en omfattende betonrenovering er nødvendig for vedligeholdelsen af stadion. De store omkostninger ved en opgradering af stadion taler imod en sådan prioritering. Vanløses Danmarksseriehold er på nuværende tidspunkt det højest rangerede hold, der anvender stadion som hjemmebane. Ved en oprykning af Vanløse IF til 2. division, gives der dispensation til afvikling af kampe med den betingelse, at en udbedring af manglerne igangsættes. Det betyder, at behovet for en opgradering af stadion ikke er presserende. Den væsentligste hindring for en opgradering af Vanløse Idrætspark er beliggenheden. Vanløse Idrætspark er placeret på en stillevej i et villakvarter. Området omkring Vanløse Idrætspark er ikke omfattet af en lokalplan, hvorfor Københavns Kommuneplan er gældende. I Kommuneplanen er området omkring Vanløse Idrætspark udlagt som et O1-område, som blandt andet anvendes til sportsanlæg. Der er derfor ikke juridisk noget til hinder for at foretage de nødvendige stadionudvidelser. Beliggenheden i et villakvarter medfører dog andre forhindringer. Først og fremmest er der dårlige betingelser for at udvide det minimale antal af eksisterende parkeringspladser. Desuden har beboerne i området tidligere beklaget sig over generne fra områdets idrætsaktiviteter, hvorfor det må forventes, at en anlæggelse af lysmaster og en forøget trafik vil medføre beboerprotester. En opgradering af stadion forudsætter derfor en høring blandt beboerne. Nedprioriteringen af en opgradering af Vanløse Idrætspark bevirker, at der kun bør udføres renoveringer i et vedligeholdelsesøjemed. Det giver følgende tre muligheder: 1. Nedrivning af tribune: 3,2 mio. kr. a) -genopbygning af samme areal omklædningsfaciliteter: ( kr. pr. m 2 x 1350 m 2 ) = 27,0 mio. kr. Samlet pris: 30,2 mio. kr. b) ingen genopbygning af nye omklædningsfaciliteter. Samlet pris: 3,2 mio. kr. 2. Vedligeholdelse af nuværende stadionkvalitet: -betonrenovering af tribune: 12,2 mio. kr. Samlet pris: 12,2 mio. kr. Foruden omkostningerne skal der i valget af de tre muligheder tages højde for konsekvenserne for anlæggets brugere. Anlægget benyttes primært af fodboldklubberne Vanløse IF og FC Damsø. Med ca brugere tilknyttet idrætsparken er der i øjeblikket et hårdt pres på omklædningsfaciliteterne.

6 1.a: Forringelse af tilskuerforhold og dermed stadionkvalitet. Fjernelsen af de overdækkede siddepladser udelukker ikke afviklingen af Danmarksseriekampe. Forbedring af omklædningsfaciliteterne til stor gavn for anlæggets brugere. Der er ingen besparelser i forhold til en vedligeholdelse af stadion, og forbedrede omklædningsfaciliteter er ikke nødvendige for en vedligeholdelse af stadion. Frarådes. 1.b: Forringelse af tilskuer- og omklædningsforhold medfører væsentligt dårligere forhold for anlæggets brugere. Fraværet af tilstrækkelige omklædningsfaciliteter kan medføre et drastisk brugerfrafald. Eftersom DBU stiller krav om spilleromklædningsrum ved afviklingen af Danmarksseriekampe vil Vanløses IF s fremtidige kampe ikke kunne afvikles på stadion. Der spares ca. 9,0 mio. kr. i forhold til at udføre en betonrenovering af tribunen. Frarådes 2.: Forbedring af tilskuerforhold. Vedligeholdelse af nuværende stadionkvalitet sikrer afviklingen af Danmarksseriekampe og muligheden for afvikling af 2. divisionskampe med en DBU-dispensation. Renoveringsudgift på 12,2 mio. kr. Anbefales Trods en nedprioritering af Vanløse Idrætsparks stadion tilrådes det at vedligeholde stadion med en tribunerenovering, så anlægget i fremtiden kan benyttes af de mange brugere. Samlede udgifter til fastholdelse af Vanløse Idrætspark på Danmarksserieniveau: 12,2 mio. kr. Betonrenoveringen er indeholdt i Investeringsplanen, hvor der ligeledes er afsat midler til renovering af resten af anlægget.

Forslag til udviklingsplan for københavnske fodboldstadions

Forslag til udviklingsplan for københavnske fodboldstadions Forslag til udviklingsplan for københavnske fodboldstadions Kultur & Fritidsforvaltningen Fritid & Idræt November 2007 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 1.1 Baggrund for redegørelsen... 2 1.2 Sammenfatning

Læs mere

Stadioninspektion Nykøbing FC Enelco Arena, Nørre Boulevard 4, 4800 Nykøbing F

Stadioninspektion Nykøbing FC Enelco Arena, Nørre Boulevard 4, 4800 Nykøbing F Stadioninspektion Nykøbing FC Enelco Arena, Nørre Boulevard 4, 4800 Nykøbing F Inspektionen blev foretaget onsdag d. 22. juni 2016. Deltagere i stadioninspektionen Kasper Kragh, sikkerhedsansvarlig Divisionsforeningen.

Læs mere

Samlet katalog vedr. forbedringer af idrætsfaciliteter

Samlet katalog vedr. forbedringer af idrætsfaciliteter Samlet katalog vedr. forbedringer af idrætsfaciliteter Kultur- og Fritidsudvalget besluttede den 15. august 2013, at udsætte sagen vedr. Udmøntning til forbedringer af tre idrætsfaciliteter i 2013 og 2014

Læs mere

Krav til danske fodboldstadioner

Krav til danske fodboldstadioner Krav til danske fodboldstadioner for afvikling af kampe i Superligaen 1. division 2. division Elitedivisionen (Kvinde-DM) Udgave 2013 Dansk Boldspil-Union Indhold Indledning...3 Banen og spillepladsen...4

Læs mere

Notat vedr. indretning af stadion til 1. divisionsfodbold

Notat vedr. indretning af stadion til 1. divisionsfodbold Notat vedr. indretning af stadion til 1. divisionsfodbold Formålet med dette notat er at belyse, hvad der med udgangspunkt i allerede eksisterende forhold, planlovgivning m.v. kræves for at indrette et

Læs mere

Forslag til renovering af Jetsmark Idrætscenter.

Forslag til renovering af Jetsmark Idrætscenter. Jetsmark Idrætscenter Bredgade 145 9490 Pandrup Styregruppen for renoveringsprojekt Pandrup, den 17.01.2015 Forslag til renovering af Jetsmark Idrætscenter. På vegne af Jetsmark fremsendes hermed et forslag

Læs mere

Nye kunstgræsbaner i København

Nye kunstgræsbaner i København Kultur- og Fritidsforvaltningen Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. BUDGETNOTAT Nye kunstgræsbaner i København Baggrund Fodbolden fylder meget i det københavnske fritidsliv og er med til at skabe

Læs mere

Krav til danske fodboldstadions

Krav til danske fodboldstadions Krav til danske fodboldstadions 1. division Dansk Boldspil-Union Litteraturhenvisninger: Redegørelse om Danske Fodboldstadions Kvaliteter: DBU september 2002. DBUs cirkulære om Sikkerhed og orden på stadions,

Læs mere

Krav til danske fodboldstadions

Krav til danske fodboldstadions Krav til danske fodboldstadions for afvikling af kampe i SAS Ligaen Viasat Sport Divisionen (1. division) 2. division Dansk Boldspil-Union Litteraturhenvisninger: Redegørelse om Danske Fodboldstadions

Læs mere

FODBOLDENS KRAV TIL DANSKE STADIONER

FODBOLDENS KRAV TIL DANSKE STADIONER 5. September 2013 FODBOLDENS KRAV TIL DANSKE STADIONER v/claus Thomsen Direktør, Divisionsforeningen Introduktion 1. Stadionkrav Baggrund Hvilke krav har vi Udviklingen i stadionkrav 2. Tilskuerudvikling

Læs mere

Krav til danske fodboldstadioner

Krav til danske fodboldstadioner Krav til danske fodboldstadioner for afvikling af kampe i Superligaen 1. division 2. division Udgave 2010 Dansk Boldspil-Union Indhold Litteraturhenvisninger...2 Formål og ikrafttrædelse...3 Banen og spillepladsen...4

Læs mere

Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Dansk Folkeparti har i nat indgået budgetforlig i Københavns Kommune.

Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten og Dansk Folkeparti har i nat indgået budgetforlig i Københavns Kommune. 8. september 2017 Fælles pressemeddelelse fra Idrætsforum København og DGI Storkøbenhavn Idrættens organisationer kvitterer for et ambitiøst budgetforlig i København Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti,

Læs mere

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Notat Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Nærværende notat omhandler forskellige muligheder for en fremtidig udvikling af de nuværende idrætsfaciliteter beliggende

Læs mere

Køge Idrætspark Faseplan.

Køge Idrætspark Faseplan. Køge Idrætspark Faseplan. 1. februar 2018 Køge Idrætspark Faseplan Ekisterende forhold Tennis Bad omklædning Klubhus Styrketræning pavillon Badepavilloner Atletik ETK Børnehave Bobbelhal Hal I og II Musikskole

Læs mere

Divisionsforeningens. Krav til danske fodboldstadioner. Superligaen 1. division 2. division

Divisionsforeningens. Krav til danske fodboldstadioner. Superligaen 1. division 2. division Divisionsforeningens Krav til danske fodboldstadioner Superligaen 1. division 2. division Udgave 2018 Side 2 af 21 Indledning Formål: Dette dokument omfatter de krav til danske fodboldstadioner, der er

Læs mere

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid

Anlægsforslag. BUDGETPERIODEN 2016-2019 Afdeling/område Kultur, natur og fritid Kultur- og fritidsudvalget Kultur, natur og fritid PH 4. maj 2015 Projektnavn: Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv. Renovering af Pedersens Hus Funktion: 3.35.60 X Nyt forslag Ringkøbing Lokalhistoriske Arkiv

Læs mere

Divisionsforeningens. Krav til danske fodboldstadioner. Superligaen 1. division 2. division

Divisionsforeningens. Krav til danske fodboldstadioner. Superligaen 1. division 2. division Divisionsforeningens Krav til danske fodboldstadioner Superligaen 1. division 2. division Udgave 2018 Side 2 af 20 Indledning Formål: Dette dokument omfatter de krav til danske fodboldstadioner, der er

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Forundersøgelser af idrætsfaciliteter

Forundersøgelser af idrætsfaciliteter Forundersøgelser af idrætsfaciliteter Nordre Strandvej og Gl. Hellebækvej scenarie 1 1/14 INDHOLD PROJEKTKATALOG FOR SCENARIE 1 2/14 3/14 4/14 5/14 6/14 7/14 8/14 9/14 10/14 11/14 12/14 13/14 14/14 INDHOLD

Læs mere

Eliteidrætssatsninger på facilitetsområdet

Eliteidrætssatsninger på facilitetsområdet Eliteidrætssatsninger på facilitetsområdet Københavns Kommune 2012 I foråret 2012 udarbejdede Kultur- og Fritidsforvaltningen i samarbejde med eliteklubber og Team Copenhagen rapporten Eliteidrættens facilitetsvilkår

Læs mere

Bilag 1. Køge Idrætspark Markedsdialog om byggeretter

Bilag 1. Køge Idrætspark Markedsdialog om byggeretter Bilag 1 Markedsdialog om byggeretter 26. januar 2017 / 01 / 02 Køge Nord Visionen Udbygningen af Køge Nord, Campusområdet, Skandinavisk Transportcenter, Køge Kyst og ikke mindst Universitetssygehuset betyder

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus).

KBU INFORMERER. KBUs Repræsentantskabsmøde 2008. KBUs repræsentantskabsmøde afholdes. i Bvægelseshuset (Fr. Valby s klubhus). KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Skabelon 3: Forslag til nyt eller ændret anlæg

Skabelon 3: Forslag til nyt eller ændret anlæg forskydes til et andet år. dvalg: Kultur og Sundhedsudvalget Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget den 21-06-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Byplanudvalget Protokol Torsdag den 21. juni 2012 kl. 16:00 afholdt Byplanudvalget ekstraordinært møde i Kommunalbestyrelsens spisestue/rådhus.

Læs mere

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE

LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget den 21-06-2012, s. 1 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE Økonomiudvalget Protokol Torsdag den 21. juni 2012 kl. 16:00 afholdt Økonomiudvalget ekstraordinært møde i Kommunalbestyrelsens spisestue/rådhus.

Læs mere

HIF Medaljestævne FUTSAL

HIF Medaljestævne FUTSAL Side 1 HIF Medaljestævne FUTSAL U6 U7 19 november 2016 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentune allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved

Læs mere

Notat. ved befolkningsvækst. Bilag til skema til anlægskonferencen. Kopi til: Kopi til Aarhus Kommune. Den 8. december 2011

Notat. ved befolkningsvækst. Bilag til skema til anlægskonferencen. Kopi til: Kopi til Aarhus Kommune. Den 8. december 2011 Notat Emne: Til: Anlægsbehov for boldbaner fastholdelse af serviceniveau ved befolkningsvækst Bilag til skema til anlægskonferencen Kopi til: Kopi til Aarhus Kommune Sport & Fritid Kultur og Borgerservice

Læs mere

HIF Medaljestævne FUTSAL

HIF Medaljestævne FUTSAL Side 1 HIF Medaljestævne FUTSAL U6 U7 4 december 2016 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentune allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Cases. Sport. Danske Stadions

Cases. Sport. Danske Stadions Cases Sport Danske Stadions Parken Aalborg Stadion Navn: Telia Parken Årstal: 2015 Installation: Catwalk Belysningsniveau: 2.000 lux mod hovedkamera. Lysdesign: 228 stk. ArenaVision MVF404 inkl. Flicker

Læs mere

Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017

Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017 Til Københavns Kommunes Kultur- og Fritids-udvalg Valby den 23/2 2017 Københavns Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg anmodes hermed om en hurtig behandling af Valby Boldklubs ønsker om en revurdering af

Læs mere

BØRNETURNERING FORÅR 2012

BØRNETURNERING FORÅR 2012 God børnetræning Et godt fodboldmiljø sikrer, at... så mange som muligt, så længe som muligt, får adgang til miljøer, som har betydning for deres udvikling. Klubberne skal skabe gode fodboldmiljøer, hvor

Læs mere

Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter

Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter Notat Center for Økonomi og Ejendomme Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter Ejendomsadministration og Udvikling Sct. Anna Gade 5B 3000 Helsingør Dato 05.07.2016 Sagsnr. 14-27947 Dokumentnr.

Læs mere

TM14 Supplerende finansiering til Mimersparkens kvarterhus

TM14 Supplerende finansiering til Mimersparkens kvarterhus KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen BUDGETNOTAT Den 22. februar 2018 TM14 Supplerende finansiering til Mimersparkens kvarterhus Baggrund Københavns Kommune har tidligere vedtaget, at der i

Læs mere

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget.

Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Rapport for spørgeskemaundersøgelse foretaget af Center for Kultur og Borgerservice for Kulturudvalget. Kultur og Fritid udsendte ultimo august 2017 et spørgeskema pr. e-mail til fodboldklubberne og foreninger

Læs mere

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt Politikområde: Økonomiudvalget x Eksisterende Ændring, +/- Udvidelse, nyt Fysisk location (adresse) Projektbeskrivelse, Nyborgvej Overordnet beskrivelse Indtil 2004 var klubbane for Boldklubben Stjernen.

Læs mere

Hotel Marienlyst Helsingør 25/11/2015. Jens Alm jens.alm@idan.dk STADIONKRAV. Sammenligner, konsekvenser og holdninger

Hotel Marienlyst Helsingør 25/11/2015. Jens Alm jens.alm@idan.dk STADIONKRAV. Sammenligner, konsekvenser og holdninger Hotel Marienlyst Helsingør 25/11/2015 Jens Alm jens.alm@idan.dk STADIONKRAV Sammenligner, konsekvenser og holdninger AGENDA Kravene Kapacitetsudnyttelse Kommunale holdninger STADIONKRAVENE FRA DBU Kravene

Læs mere

NOTAT: Forslag til ændringer vedr. ny idrætspark

NOTAT: Forslag til ændringer vedr. ny idrætspark Kultur og Idræt Sagsnr. 291722 Brevid. 2697452 Ref. KONU/SOAN Dir. tlf. 4631 4067 kristofferon@roskilde.dk NOTAT: Forslag til ændringer vedr. ny idrætspark 7. december 2017 På baggrund af den indledende

Læs mere

FREMAD VALBY CUP 2016

FREMAD VALBY CUP 2016 FREMAD VALBY CUP 2016 I SAMARBEJDE MED DANSKE BANK Lørdag søndag d. 4. 5. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Ankomst:

Læs mere

Vedrørende Helsingør Kommune og FC Helsingør

Vedrørende Helsingør Kommune og FC Helsingør Ankestyrelsens brev til Helsingør Kommune Vedrørende Helsingør Kommune og FC Helsingør Tre personer har på vegne af Enhedslisten i Helsingør den 21. januar 2017 rettet henvendelse til Statsforvaltningen.

Læs mere

Ny Roskilde Idrætspark

Ny Roskilde Idrætspark Ny Roskilde Idrætspark Superliga stadion i Roskilde? Idrættens Analyseinstitut, Royal Arena 11. april 2018 v/amir Nuspahic, FB Gruppen A/S Agenda: Indledning Kort om FB Gruppen og hvad vi står for Ny Roskilde

Læs mere

Forvaltningen har ligeledes fået foretaget en ekstern mæglervurdering af et muligt salg af eksisterende stadiongrund i Rådmandshaven.

Forvaltningen har ligeledes fået foretaget en ekstern mæglervurdering af et muligt salg af eksisterende stadiongrund i Rådmandshaven. Kultur og Idræt Sagsnr. 277143 Brevid. 2475846 Ref. KONU Dir. tlf. 4631 4067 kristofferon@roskilde.dk NOTAT: Alternative placeringer af nyt stadion og salg af nuværende stadiongrund 5. januar 2017 Forvaltningen

Læs mere

Notat. Kunstgræsbanen i Glamsbjerg

Notat. Kunstgræsbanen i Glamsbjerg Notat Til: KFU Kopi til: Fra: Peter Nielsen Kunstgræsbanen i Glamsbjerg 1. Indledning Drøftelsen af pkt. 562 og 563 på Kultur- og Fritidsudvalgets møde d. 4. marts 2013, gav anledning til en række spørgsmål.

Læs mere

Køge Kommuneplan 2013 Forslag til tillæg nr. 25

Køge Kommuneplan 2013 Forslag til tillæg nr. 25 Køge Kommuneplan 2013 Forslag til tillæg nr. 25 Formålet med lokalplan 1071 er at muliggøre Køge Idrætspark, som omfatter modernisering af Køge Stadion og etablering af nye faciliteter samt mulighed for

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 17-18 marts 2018 Side 2 Praktisk information Spillested U6 U7 U8 i Dansborghallen, Sollentuna Allé 2, 2650 Hvidovre. U9 A, B og C i Frydenhøjhallen, Egevolden 106C, 2650

Læs mere

Bilag 1 - Forslag til nye fodboldbaner i København Kataloget er en oversigt over områder, hvor der på sigt kan etableres nye fodboldbaner.

Bilag 1 - Forslag til nye fodboldbaner i København Kataloget er en oversigt over områder, hvor der på sigt kan etableres nye fodboldbaner. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Bilag 1 - Forslag til nye fodboldbaner i København Kataloget er en oversigt over områder, hvor der på sigt kan etableres nye fodboldbaner.

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst

Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst 1. Baggrund og den forventede effekt Sport & Fritid har p.t. kendskab til 47 projektønsker i foreningsverdenen,

Læs mere

Til mødet udarbejdes en oversigt over de forslag i bydelsplanerne, som vedrører kultur- og fritidsområdet.

Til mødet udarbejdes en oversigt over de forslag i bydelsplanerne, som vedrører kultur- og fritidsområdet. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Planlægning NOTAT Til Kultur- og Fritidsudvalget samt lokaludvalg Oversigt over kultur- og fritidsforslag i bydelsplanerne Kultur- og Fritidsudvalget

Læs mere

Tillægsdagsorden Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget

Tillægsdagsorden Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Tillægsdagsorden Sundheds-, Idræts- og : Tirsdag den 06. december 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Det Hvide Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Jens Bertram (C) Betina Svinggaard (A) Morten

Læs mere

Kommuneplantillæg FORSLAG. Til politisk behandling

Kommuneplantillæg FORSLAG. Til politisk behandling FORSLAG Til politisk behandling Forslag til for Haderslev Kommune. Udarbejdet af Haderslev Kommune, Erhvervs- og Borgerservice. Offentliggjort d. 17. november 2010. Tryk: Haderslev Kommune Kort: Copyright

Læs mere

Renovering/Ombygning af klubhus - FREM Ansøger

Renovering/Ombygning af klubhus - FREM Ansøger Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Fejl! Ukendt betegnelse for dokumentegenskab. Klubhuspuljen Ansøgningsskema Projekttitel Projektets navn Renovering/Ombygning af klubhus - FREM Ansøger Forening

Læs mere

Referat Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget

Referat Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget Referat Sundheds-, Idræts- og : Torsdag den 07. januar 2016 Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Det Røde Værelse, Rådhuset Bemærkninger: Medlemmer: Jens Bertram (C) Betina Svinggaard

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget Frederikssund Idrætsby Fritids- og Kulturudvalget 05.04.18 Helhedsplan Byrådets beslutninger om idrætsbyen Idrætsvisionen angående fase 1 - Uddrag fra beslutning som del af budget 2016 I første omgang

Læs mere

Cases. Sport. Danske Stadions

Cases. Sport. Danske Stadions Cases Sport Danske Stadions Parken Aalborg Stadion Navn: Telia Parken Årstal: 2015 Installation: Catwalk Belysningsniveau: 2.000 lux mod hovedkamera. Lysdesign: 228 stk. ArenaVision MVF404 inkl. Flicker

Læs mere

DS Arena. Hobro er rykket op i Superligaen.

DS Arena. Hobro er rykket op i Superligaen. DS Arena Hobro er rykket op i Superligaen. Det kræver en stor indsats af klubben både administrativt, men også mange fysiske rammer skal være i orden når der skal deltages i den fornemmeste række. Det

Læs mere

HIF Medaljestævne. U6 U9 27 oktober Praktisk information

HIF Medaljestævne. U6 U9 27 oktober Praktisk information Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 27 oktober 2019 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren og ved Hvidovre

Læs mere

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole Kolding Kommune 11. MUNKEBO Skoledistrikt: Munkevængets Skole Munkebo er en af Koldings vestlige bydele. Bydelen har boligkvarterer på skråninger mod Kolding Å i syd og på højtliggende arealer mellem Esbjergvej

Læs mere

6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg

6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg 6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Kultur- og fritidsudvalget Skattefinansieret anlæg Anlægspulje til idrætsformål 2018... 3 Ombygning af Vorup skoles idrætshal, Voruphuset...

Læs mere

Frederikssund Kommune Torvet Frederikssund. Frederikssund den 26. september Tillæg til indsigelse om erstatningsbaner.

Frederikssund Kommune Torvet Frederikssund. Frederikssund den 26. september Tillæg til indsigelse om erstatningsbaner. Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Frederikssund den 26. september 2016 Tillæg til indsigelse om erstatningsbaner. 1: Bane 9 på Kalvøen. Det er den gamle grusbane, som er fejlkontrueret

Læs mere

Ny vision for Valby Idrætspark konference 22. januar Velkommen

Ny vision for Valby Idrætspark konference 22. januar Velkommen Ny vision for Valby Idrætspark konference 22. januar 2018 Velkommen Program for konferencen 16.30 Velkommen og åbning ved Michael Fjeldsøe, og Niko Grünfeld, Kultur- og Fritidsborgmester i København 16.40

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 03. juni 2004 kl. 17.00 i mødelokalet i administrationen, Gladsaxevej 200. Efter mødet serveres en let anretning i Restaurant Bolden.

Læs mere

Nye omklædnings- og badefaciliteter

Nye omklædnings- og badefaciliteter Nye omklædnings- og badefaciliteter Værebro Boldklub 27-SEP-2010 Side 1 af 6 Indledning Værebro Boldklub er en blandt otte boldklubber i Gladsaxe Kommune, men den har en noget anden indgangsvinkel til

Læs mere

http://roskilde.dk/node/2413/submission/2407

http://roskilde.dk/node/2413/submission/2407 Indsendelse #2407 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2407 Side 1 af 2 20-01-2015 Forening IK Hellas Foreningens CVR nummer 19 655 687 Hvad søger du til? Belysningsanlæg på atletikstation

Læs mere

HIF Medaljestævne FUTSAL

HIF Medaljestævne FUTSAL Side 1 HIF Medaljestævne FUTSAL U6 U7 25 februar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentune allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

en by der virker investeringspakke 14 www.kk.dk/budget

en by der virker investeringspakke 14 www.kk.dk/budget en by der virker investeringspakke 14 en by der virker En bolig, der er til at betale og flere arbejdspladser i byen. En god og tryg folkeskole og flere muligheder for et aktivt fritidsliv. København skal

Læs mere

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Referat fra ordinært møde 24-09-2014 Onsdag 24.09.2014 kl. 16:00 Mødelokale D1 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Konvertering af puljemidler 3 Orientering

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U december 2017

HIF Medaljestævne U6 U december 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 9-10 december 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Ny Roskilde Idrætspark

Ny Roskilde Idrætspark Ny Roskilde Idrætspark En hed drøm eller virkelighed? Idrætssektorens Udviklingsforum, Royal Arena 22. feb. 2018 v/amir Nuspahic, FB Gruppen A/S Agenda: Indledning Kort om FB Gruppen og hvad vi står for

Læs mere

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 På Byrådsmødet den 28. juni 2016 blev anbefalingerne fra Udvalget for Kultur og Sundhed i forhold til investeringsstrategien

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 18

Kommuneplantillæg nr. 18 Kommuneplantillæg nr. 18 Et område til offentlige formål, Skole og Multihus i Balling Teknisk Forvaltning - Vedtaget 29. maj 2012 Indledning Kommuneplantillæg nr. 18 er udarbejdet for at ændre rammebestemmelserne

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

Hvidbog for forudgående høring for områderne i og omkring Valby Idrætspark og Poppelstykket. Dokumentnr Baggrund

Hvidbog for forudgående høring for områderne i og omkring Valby Idrætspark og Poppelstykket. Dokumentnr Baggrund Bilag 4 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Til Økonomiudvalget 07-12-2012 Hvidbog for forudgående høring for områderne i og omkring Valby Idrætspark og Poppelstykket Sagsnr.

Læs mere

Fremad Valby CUP 2015

Fremad Valby CUP 2015 Fremad Valby CUP 2015 Lørdag søndag d. 6. 7. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Parkering: Der må ikke parkeres foran

Læs mere

Plan og Kultur Januar Pulje til udendørsarealer sport og fritid. I anlægsbudgettet er der afsat 1 mio. kr. i hvert af årene 2014 og 2015.

Plan og Kultur Januar Pulje til udendørsarealer sport og fritid. I anlægsbudgettet er der afsat 1 mio. kr. i hvert af årene 2014 og 2015. Plan og Kultur Januar 2014 Pulje til udendørsarealer sport og fritid I anlægsbudgettet er der afsat 1 mio. kr. i hvert af årene 2014 og 2015. Status på opgaver på de udendørs anlæg. Oversigten omfatter

Læs mere

KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION

KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION 1 Ansøgning om støtte til anlægsforbedringer Motivation I Kolding IF har vi i længere tid haft en væsentlig problemstilling med at kunne facilitere

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Valby Cup 2013 Lørdag-Søndag d. 13-14 April Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første kamp,

Læs mere

BUDGETSKEMA - ANLÆG ANLÆG AFLEDT DRIFT

BUDGETSKEMA - ANLÆG ANLÆG AFLEDT DRIFT Funktion: 00.28.20 Grønne områder og naturpladser Projekt: 020702 Ombygning af toiletbygninger i parkerne 683 130 813 0 683 130 813 SBEVILLINGER Dato(er): 06.05.02 m.fl. Beløb (1.000 kr.): 683 I de historiske

Læs mere

Disse ændringer giver samtidig mulighed for at bygge et stadion, der fuldt vil leve op til DBUs stadionkrav til superliga.

Disse ændringer giver samtidig mulighed for at bygge et stadion, der fuldt vil leve op til DBUs stadionkrav til superliga. Plan og Udvikling Sagsnr. 291722 Brevid. 2727945 Ref. SOAN Dir. tlf. 4631 3415 soerena@roskilde.dk NOTAT: Referat af borgermøde om ny idrætspark den 22. januar 2018 25. januar 2018 I forbindelse med den

Læs mere

Multicenter Sunds. Vision 2025

Multicenter Sunds. Vision 2025 Vision 2025 Visionen i sin helhed Specifikke planer omkring fase 1 Idrætsvej 2 7451 Sunds www.multicentersunds.dk Vision 2025 Hvorfor visionen Sikre en struktureret udvikling af og området omkring Eksisterende

Læs mere

Forundersøgelser af idrætsfaciliteter

Forundersøgelser af idrætsfaciliteter Forundersøgelser af idrætsfaciliteter Nordre Strandvej og Gl. Hellebækvej scenarie 2 INDHOLD PROJEKTKATALOG FOR SCENARIE 2 2/27 3/27 4/27 5/27 6/27 7/27 8/27 9/27 10/27 11/27 12/27 13/27 14/27 15/27 16/27

Læs mere

Konvertering af beskyttede boliger og lukning af utidssvarende og ikke-ombygningsegnede plejehjem

Konvertering af beskyttede boliger og lukning af utidssvarende og ikke-ombygningsegnede plejehjem Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Center for Faglig Udvikling Ældrestaben BILAG 1.1 23. marts 2006 Sagsnr.: 290802 Dok.nr.: 1800708 /PC Budget 2007 Prioriteringsrum Konvertering af beskyttede boliger og

Læs mere

AFGØRELSE i sag om opførelse af 4 lysmaster på Helsingør Stadion i Helsingør Kommune

AFGØRELSE i sag om opførelse af 4 lysmaster på Helsingør Stadion i Helsingør Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 11. maj 2016 J.nr.: NMK-502-00139 KlageID: 92186 Ref.: MTJ-NMKN AFGØRELSE i sag om opførelse af 4 lysmaster på Helsingør

Læs mere

Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015. Arrangør: IF Hjorten

Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015. Arrangør: IF Hjorten Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015 Arrangør: IF Hjorten Giv fairplay en hånd! Dansk Boldspil-Union (DBU) har i de senere år arbejdet meget målrettet med at integrerer fairplay-principperne

Læs mere

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole Kolding Kommune 17. STEPPING Skoledistrikt: Stepping Skole Stepping er beliggende i kommunens sydvestlige hjørne ca. 23 km fra Kolding by. Den gamle del af landsbyens bebyggelse er anlagt som forteby,

Læs mere

Dispensation fra skovbyggelinje til Marienlyst Skov - Nordre Strandvej 11A. Hej Roar Balling Engelsen,

Dispensation fra skovbyggelinje til Marienlyst Skov - Nordre Strandvej 11A. Hej Roar Balling Engelsen, HELSINGØR KOMMUNE Stengade 59 3000 Helsingør Center for Teknik Miljø og Klima Erhvervsbyg Mørdrupvej 15 3060 Espergærde Cvr nr. 64 50 20 18 Sagsnr. 16/6802 Sagsbeh. Rikke Oestergaard Byggesagsbehandler

Læs mere

Realiseringen af samtlige projekter i Helhedsplanen beløber sig til en samlet estimeret udgift på ca. 250 mio. kr.

Realiseringen af samtlige projekter i Helhedsplanen beløber sig til en samlet estimeret udgift på ca. 250 mio. kr. Projektkatalog Helhedsplan I forbindelse med vedtagelsen af budgettet for 2015 blev det besluttet at udarbejde en helhedsplan for idrætsområdet med det formål at fremtidssikre rammerne for bredde- og eliteidrætten

Læs mere

Dette forslag er realiserbart inden for en overskuelig fremtid. Jf. afsnit 6.1 Omdannelse af eksisterende boldbaner.

Dette forslag er realiserbart inden for en overskuelig fremtid. Jf. afsnit 6.1 Omdannelse af eksisterende boldbaner. Bilag 2: Bemærkninger til forslag fra KBU og borgere Det gamle jernbaneanlæg mellem Ingerslevsgade og Vasbygade. 2450 SV. Det gamle jernbaneareal ligger ubenyttet hen. Byfornyelse og Carlsberg kvarterets

Læs mere

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1

Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 5.3.1. - Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands Ændring af antal hold i Sjællandsserien og HS Serie 1 Forslagsstiller: Ringsted IF Forslag til ændring af turneringsbestemmelser 11-mands

Læs mere

Kommuneplantillæg for Haderslev Kommune. Udarbejdet af Haderslev Kommune, Erhvervs- og Borgerservice. Offentliggjort d. 9. marts 2011.

Kommuneplantillæg for Haderslev Kommune. Udarbejdet af Haderslev Kommune, Erhvervs- og Borgerservice. Offentliggjort d. 9. marts 2011. Kommuneplantillæg 7-2009 Marts 2011 Kommuneplantillæg 7-2009 for Haderslev Kommune. Udarbejdet af Haderslev Kommune, Erhvervs- og Borgerservice. Offentliggjort d. 9. marts 2011. Tryk: Haderslev Kommune

Læs mere

Børne- og Kulturforvaltningen vurderer, om det er nødvendigt at gøre noget midlertidigt i forhold til Søborg Skoles bade- og toiletfaciliteter.

Børne- og Kulturforvaltningen vurderer, om det er nødvendigt at gøre noget midlertidigt i forhold til Søborg Skoles bade- og toiletfaciliteter. Dagsordenpunkt Forslag til disponering af puljen til funktionsændringer for 2017 og frem Beslutning Tiltrådt. Børne- og Kulturforvaltningen vurderer, om det er nødvendigt at gøre noget midlertidigt i forhold

Læs mere

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Kolding Kommune 10. LUNDERSKOV Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Lunderskov er en af de større bysamfund i Kolding kommune og ligger i den vestlige del af kommunen med ca. 13 kilometer til Kolding. Den lokale

Læs mere

Masterplan for udvidelse:

Masterplan for udvidelse: Generelt: Nærværende notat er et oplæg til hvordan Haderslev Kommune, SønderjyskE, HFK Tribune ApS og Haderslev Andels Boligforening (HAB) i samspil kan påbegynde en udvidelse af Haderslev Stadion kombineret

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

Børn og Unges udtalelse vedr. Venstres beslutningsforslag om flere faglokaler og bedre toiletter på de århusianske folkeskoler

Børn og Unges udtalelse vedr. Venstres beslutningsforslag om flere faglokaler og bedre toiletter på de århusianske folkeskoler Dato for byrådsbehandling 17.08.2016 Børn og Unges udtalelse vedr. Venstres beslutningsforslag om flere faglokaler og bedre toiletter på de århusianske folkeskoler Resume af beslutningsforslaget: Forslaget

Læs mere

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: 1 43. Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Sagsnr. 2007060182 J.nr. 18.00.00S02 Folkeoplysningsudvalget har modtaget følgende

Læs mere