VIBY IDRÆTSFORENING Referat repræsentantskabsmøde 28/4 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VIBY IDRÆTSFORENING Referat repræsentantskabsmøde 28/4 2008"

Transkript

1 1 VIBY IDRÆTSFORENING Referat repræsentantskabsmøde 28/ Følgende deltog i mødet: Som gæster: Landbetjent August Peterson, æresmedlem Annelise Niklasson, æresmedlem Arne Christiansen, Idrætskonsulent Pernille Hasløv, Roskilde Kommune, Ove Pedersen fra Roskilde Idrætsunion. Foreningens revisorer: Helle Sømosegård og John Block Forretningsudvalget: Inga Skjærris, Hans Brandenborg, Michael Andersen, Birthe K. Jacobsen. Fodbold: Thomas Kastrup, Hans Henning Larsen, Edith Jensen Badminton: Lars B. Petersen Håndbold: Jørgen Busch, Henriette Erichsen, Anders Pedersen, Susanne A. Kjeldsen Gymnastik: Henrik Jelstad, Jeanette Fraling, Hanne Olsen, Hanne Petersen Jujitsu: Ole Larsen, Michael Andersen, Ivan Mott, Tobias Bendorff Løb: Lisbeth Nielsen Petanque: Ole Rasmussen, Anny Nielsen, Minna Rasmussen Efter en kort velkomst fra Inga Skjærris startede aftenen med uddeling af 3 priser for 2007 alle efter indstilling fra fodboldafdelingen, Årets idrætsudøver Viby Lavpris -prisen 2007: Gine Kawauchi (14 år) Prisen, der blev overrakt af Hans Olesen, Viby Lavpris blev givet med følgende begrundelse: Sjældent har Viby IF Fodbold mødt en fodboldspiller med så stort et engagement. Gine yder altid 100% indsats både til kamp og træning og er en af de første der melder sig, hvis der skal gives en ekstra hånd. Gine giver gerne sin konstruktiv kritik videre og er nu også blevet holdets anfører i sæsonen Gine er en person, der kan give både på og uden for banen og kan være med til at få flere piger til klubben. Årets VSA-pris 2007: Mark Nielsen (14 år) Prisen, der blev overrakt af Arne Christiansen, blev givet med følgende begrundelse: Mark er af en helt speciel støbning en rigtig team-player, der har spillet fodbold siden han var 6 år. Har spillemæssigt vekslet mellem forsvar og mål. Mark er altid positiv og i godt humør og har taget dommerkort til 7-mandshold. Mark er meget vellidt blandt trænerne for de yngste årgange for hans måde at håndtere spillerne på. Han giver altid gerne en hånd med og har netop tilbudt sig som hjælpetræder for de yngste årgange.

2 2 Årets træner/leder-pris 2007: Dan Olesen. Prisen, der blev overrakt af Inga Skjærris, blev givet med følgende begrundelse: Dan har været foregangsmand for arbejdet med at holde på de ældste årgange i klubben specielt med fokus på de største drenge-årgange 92/93 og de største pige-årgange 93/95. Dan har taget initiativ til sociale arrangementer, hvor man hygger sig på forskellig måde på tværs af holdene f.eks. med en bowlingtur, som tilskuer ved fodboldkampe, fællesspisning i cafeteriet hos Edith. Som Dan siger: det er kun fantasien, der sætter begrænsningerne. Dan har taget dommerkort til 11-mandshold og hjælper gerne med at passe dommerbord m.m. Dans aktivitetsniveau har været usædvanligt højt i 207 til stor gælde for klubbens drenge og piger. Efter overrækkelse af pokaler, blomster m.m. og fotografering fortsatte aftenen i henhold til den udsendte dagsorden. Inga Skjærris bød velkommen til de fremmødte med en særlig velkomst til foreningens æresmedlemmer, sponsorer, Idrætsunionens formand, konsulent Pernille Hasløv, landbetjent August Peterson og pressen. Herefter udtalte Inga mindeord for den mangeårige, tidligere gymnastikleder Inger Drustrup, der døde den 27.november 2007 og forsamlingen holdt 1 minuts stilhed. 1. Valg af dirigent: Efter forslag fra Hovedbestyrelsen blev Arne Christiansen foreslået og valgt som dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede med henvisning til foreningens vedtægter, at indkaldelse til repræsentantskab skal ske med mindst 2 ugers varsel. Da der var annonceret i Heden den 2/4, konstaterede dirigenten at generalforsamlingen var lovligt indkaldt og varslet og konstaterede ved opråb, hvilke repræsentanter der var til stede. 2. Formanden aflægger beretning: Formandens skriftlige beretning om 2007 indgår som en integreret del af årsrapport Formanden koncentrerede sig i den mundtlige beretning om det fremadrettede og sagde bl.a.: Idrætsforeningens arbejde med børn og unge er et kapitel for sig men foreningsidrætten er under pres i disse år. Foreningsidrætten står stærkt i forhold til børne- og ungdomsarbejdet men mere svagt i forhold til idræt for voksne, hvor der er konkurrence fra diverse fitness-centre. De unge er svære at fastholde i teenageårene. Foreningen skal forny sig med hensyntagen til folks behov, men vi skal samtidig holde fast i, hvem vi selv er. Udfordringen for VIF er at fastholde og rekruttere ungdomsmedlemmer mellem 12 og 25 år. Men hvordan gør vi det? I de kommende år vil idrætten komme i berøring med tiltag vedrørende sundhed, forebyggelse og integration. VIF ønsker gerne dialog med politikerne herom men det er vigtigt at huske på, at der er grænser for hvor meget der kan trækkes på de frivillige kræfter. Formanden omtalte det nye initiativ Nat Sjov, der med succes har været afholdt som et tilbud til alle unge en fredag aften. Projektet har foreningen lavet i samarbejde med hallen, ungdomsskolen,

3 ungdomsklubben og SSP. Deltagelse er gratis og foreningen har søgt penge flere steder til indkøb af diverse effekter, der kan bruges ved utraditionelle aktiviteter i hallen. 3 Muligheden for at bordtennis bliver en fremtidig aktivitet overvejes. VIF har store pladsproblemer og ser frem til at få ombygget og renoveret det nuværende cafeteria og få etableret Værestedet i foyeren. Det er vigtigt med at sted, hvor man kan samles og tage en tredje halvleg. Det er forretningsudvalgets håb, at afdelingerne fortsat bakker op om den aftale man har sagt ja til og tager sin andel af vagterne i cafeteriet. Formanden understregede, at salg der foregår på banearealerne, skal ske gennem cafeteriet, der har ansvaret for hygiejnen. Endvidere er det et håb, at der kommer endnu mere fokus på sundhed og grønt i cafeteriet, selvom det er svært. Fremtidige aktiviteter: VIF fylder om kort tid 100 år og det må være på sin plads at få drøftet foreningens værdigrundlag. Derfor afholdes der efter sommerferien en temadag, hvor det skal drøfte og revurdere foreningens værdigrundlag. VIF står for afvikling af Høstfestballet i Dåstruphallen den 30/ Overskud fra festen til VIF*s jubilæumsarrangement. Afslutningsvis rettede formanden en tak til: Foreningens frivillige ledere / trænere samt forældre og andre, der yder en indsats for VIF Foreningens sponsorer Roskilde Idræts Union Lions VSA Viby Støtte og aktivitetsfond Politikerne i Roskilde Kommune Administrationen i fritidsforvaltningen Pressen Endvidere en tak til kolleger i bestyrelsen og en understregning af at VIF må stå sammen og trække på samme hammel for at gøre foreningen stærk. Efter beretningen blev det spurgt, om der er taget tiltag til at få en fælles kasserer i VIF.? Inga oplyste, at det har været drøftet i Hovedbestyrelsen efter oplæg fra Forretningsudvalget. Beslutning herom kræver, at alle afdelinger bakker op. Hvis en fælles kasserer vælges, er afdelingerne fælles om at betale denne. Det blev fra en tilstedeværende fremført, at det er en god idé, hvis det bliver et problem med en kasserer i hver afdeling. Men man bør ikke fratage frivillige medlemmer et hverv, der gerne vil påtage sig. Formandens beretning blev herefter taget til efterretning.

4 4 3. Formændene for idrætsafdelingerne aflægger beretning Badminton v/lars: Mangler personer til bestyrelsen bl.a. ungdomsformand og motionistformand. Kassererposten bliver et problem. Nuværende bestyrelse har været med i mange år. Har ca. 250 medlemmer med et mindre frafald på ungdomssiden. Afdelingen har været vært for 3 DGI-stævner med deltagelse af ungdomsspillere. Roskilde Kommunes opkrævning af halleje medfører en merudgift på ca. 15 kr. Har nogenlunde styr på trænersituationen. Nogle ungdomsspillere deltager i en del stævner, Andre er tilfredse med blot at deltage i træning. U-15 og U-13 hold har deltaget i landsmesterskaber. Har opnået 2 mesterskaber i A-rækken. Ruth har ældrebadminton, hvor der stadig er få ledige pladser. Fodbold v/thomas: I juni var der hjemmebanedag i dårligt vejr men med god stemning. 100 deltog i aftenfest. Sponsorbidrag fra Superbest hjalp på økonomien. Ser frem til at udvikle samarbejdet med Herfølge. Sponsorudvalget har skaffet mange penge. Trænerne har fået nye dragter. 300 medlemmer incl. voksne men mange piger i de yngste årgange og mange små drenge. Overvejer at investere i en pølsevogn eller salgsbod udendørs ved banerne. Er meget glade for at Edith fik årets idrætspris i Roskilde Kommune endnu en gang tillykke! Hvad angår fremtiden er følgende spørgsmål relevante for afdelingen : Virker samarbejder med Herfølge? Kan vi fortsat skaffe trænere? Har vi kræfter til at indgå endnu mere i VIF 2 paraply? Gymnastik v/henrik: 2007 var en stille og rolig sæson med fast stab af dygtige instruktører desværre ingen instruktør til aerobic. Som en nyhed i år var amerikansk sjipning ropeskipping. En stor succes og bl.a. opvisning hos Aftenshowet på TV. Juletræsfest med meget flot træ med lyskæder doneret/udlånt af Cityforeningen. Ca. 50 børn deltog i opvisning i Roskildehallen. Afsluttende opvisning i Viby med deltagelse af hold ude fra og med indvielse af ny fane. Inga Skjæris, Evan Lynnerup og Henrik Jelstad slog søm i. Tak til Edith og Brian for arbejdet i hallen. Tak til afgående bestyrelsesmedlemmer og instruktører. Håndbold v/jørgen 2007/08 blev en forrygende sæson men med en medlemsnedgang på ca. 20. Årsagen til frafaldet, er at spillerne søger til større klubber. Deltog i turneringer, var vært for Eliteidræt. Har en stor flok entusiastiske trænere. 25% af medlemmerne er Old Girls (3 hold) Det er lykkedes at få styr på økonomien. Har forøget formuen med ca kr. Det er nødvendigt at betale for dygtige trænere. Håber på også fremover at kunne få forskellige bidrag ved arbejde i årets løb. Har tilmeldt sig diverse turneringer i 2008.

5 5 Afdelingen har en fuldstændig bestyrelse, men mangler en formand. Der holdes ekstraordinær generalforsamling vedr. valg af formand. Alternativ: At nedlægge afdelingen. Jujitsu v/ Ole Foreningen har 30 medlemmer, heraf 16 børn. Har deltaget i arbejdet med juletræsfesten og fastelavnsfest. Har været på tur til La Landia. Afholdt julestue for børn med deltagelse af forældre og bedsteforældre. Der har været afholdt graduering af børn. Løbeklubben v/lisbeth Tak for støtten også økonomisk til opstart af den nye forening i oktober. Har ca. 80 medlemmer. De 5 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter har brugt en del tid på at drøfte, hvad man ønsker med foreningen, markedsføring, hjemmeside m.m. Der er et meget forskelligt ambitionsniveau. Foreningen har deltaget i forskellige løb også i andre klubber. Alle kræfter lægges p.t. i træning for begyndere. Petangue v/ole Ca. 45 mere eller mindre aktive medlemmer samt 1 passivt medlem. I 2007 var 2 hold med i kvartetten. 1 hold kom i mellemrunden. I år er 3 hold tilmeldt. Klubmesterskaberne gik godt. Fastelavnsturnering, Sankt Hans aften med grill, små turneringer i omegnsklubberne og med kommunalbestyrelsen er hyggelige aktiviteter. 28/5 holdes kvalifikationsturnering til finale i ældrepetanque med finalekampe i Tivoli. Gennemførte et kursus i førstehjælp med fokus på hjertestop. Udover petanque-folk deltog 1 fra håndbold. Petanque står for udlejning af flagstænger, som der ikke er stor søgning til. Pænt overskud fra arbejdet i cafeteriet tak til de der bruger tid der. Klubbladet blevet erstattet af medlemsinfo. 4. Hovedkassereren forelægger den reviderede årsrapport for Viby Idrætsforening Indledningsvis blev årsregnskab 2007 for Vibyhallens Cafeteria uddelt og gennemgået af John Block. I sin egenskab af revisor i Hovedbestyrelsen roste John de enkelte afdelingers kasserere. Alt har været helt i orden. Det er vigtigt at huske på,, at det er et stort arbejde at fungere som kasserer. Det er ikke et venstrehåndsarbejde. Foreningens hovedkasserer Michael Andersen gennemgik kort det før mødet udsendte og reviderede regnskab. Regnskabet blev godkendt uden bemærkninger. I tilknytning til tidligere bemærkninger om, hvorvidt foreningen skal have en fælles kasserer understregede Michael, at der er både fordele og ulemper herved men at det er meget vigtigt at den / de, der påtager sig kassererjobbet, kender de nye momsregler.

6 5. Behandling af indkomne forslag 6 Der var indkommet forslag om ændringer af foreningens vedtægter. Dirigenten oplyste, at vedtægtsændringer i h.t. foreningens vedtægter kræver at 75% af de stemmeberettigede deltager i mødet. Ifølge dirigentens beregning er kun 66,67% til stede. Iflg. Inga er der hovedsagelig tale om teknisk justering af nuværende eksemplar af vedtægterne bla. Tilretning som følge af at vi nu hører under Roskilde Kommune. Inga ønsker repræsentantskabets godkendelse af etablering af forretningsudvalg, der ikke fremgår af vedtægterne. Det blev hertil bemærket, at et FU har været en del af tidligere vedtægter men at bestemmelsen på et eller andet tidspunkt er fjernet, da man ikke valgte et forretningsudvalg. Hertil bemærkede dirigenten, at dette IKKE er en teknisk justering og derfor ikke kan besluttes på dette møde, hvor kun redaktionelle ændringer kan ændres. Beslutning: Hovedbestyrelsen kan fortsat arbejde med et forretningsudvalg i henhold til bemyndigelse. Hovedbestyrelse / forretningsudvalg gennemarbejder vedtægterne og med henblik på at behandle ændringsforslag på repræsentantskabsmødet i Valg af hovedkasserer (i ulige år) Michael oplyste, at han ønsker at blive frigjort for posten, der tager meget tid. Der var ingen klar til at overtage hvervet - og da kassereren iflg. vedtægterne er på valg i ulige år, konkluderede dirigenten, at valg ikke kan ske, hvorfor Michael må fortsætte. Michael accepterede dette, dog således at der arbejdes for at finde en afløser. 7. Valg af 1 revisor og 1 revisorsuppleant John Block blev genvalgt som revisor for 2 år. Rita Block blev genvalgt som revisorsuppleant. 8. Øvrige valg, jfr. vedtægternes 21. Ikke relevant 9. Eventuelt Inga orienterede om i gang værende proces vedrørende om- og tilbygning. Planen har været drøftet i alle afdelinger og skitsen færdiggøres hos arkitektfirma. Ove Pedersen fra Roskilde Idrætsunion konstaterede, at det er et spændende projekt, som der er lagt meget arbejde og ihærdighed i. Understregede, at man dog må forvente, at det skal gennemføres i etaper. Pernille Hasløv bemærkede, at der i forhold til faciliteterne på landsplan mangler rigtig mange faciliteter i Roskilde Kommune. Rent faktisk har den gamle Ramsø Kommune de bedste faciliteter i forhold til antallet af indbyggere.

7 Gjorde opmærksom på, at hun altid står til rådighed med bistand til forskellige opgaver, hvis der er behov for det. Inga understregede, at projektet er udarbejdet med henblik på, at der fra kommunens side satses på stor forøgelse af indbyggerantallet i denne del af kommunen. Arne og Inga orienterede om igangværende arbejde / planer vedrørende VIF s 100 års jubilæum. Henviste til løbende orientering fra udvalget. Det blev oplyst, at håndbold har påtaget sig hvervet som parkeringsvagt på Roskilde Festival. Andre afdelingers medlemmer er velkomne til at deltage. Herefter afrundede Inga mødet med at takke: 7 Edith for det store arbejde og de mange forbedringer, der er sket i cafeteriet. Det er ikke nemt at ændre folks spisevaner. Birthe for at have påtaget sig hvervet som sekretær i Michael for ihærdigheden ikke blot som hovedkasserer men også med stor indsats på mange andre områder til gavn for foreningen. Forstår godt, at du ønsker mere tid til familien og hvis der kommer en afløser vil vi respektere det. Arne for god mødeledelse. Referent: Birthe Kjerulff Jacobsen

Inden vi går over til repræsentantskabsmødet skal der uddeles idrætspriser for årets præstationer

Inden vi går over til repræsentantskabsmødet skal der uddeles idrætspriser for årets præstationer Formand Inga Skjærris`s mundtlige beretning Viby IF`s repræsentantskabsmøde den 28. april 2008 Inden vi går over til repræsentantskabsmødet skal der uddeles idrætspriser for årets præstationer Viby Lavpris

Læs mere

Dagorden til repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. april 2015 kl i Viby Idrætscenters Cafe.

Dagorden til repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 21. april 2015 kl i Viby Idrætscenters Cafe. Dagorden til repræsentantskabsmødet Tirsdag den 21. april 2015 kl. 18.00 i Viby Idrætscenters Cafe. Vi begynder kl. 18.00 med at spise lidt og derefter uddeles følgende idrætspriser: Super Best Vibys idrætspris

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang.

Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Formandens beretning for Repræsentantskabsmøde i Viby Idrætsforening, den 25. april 2007. Dette er så mit sidste repræsentantskabsmøde for denne gang. Fra og med dags dato, trækker jeg mig tilbage som

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING

GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING GØDVAD GYMNASTIK- OG IDRÆTSFORENING Vedtægter for Hovedforeningen Gødvad GIF 1. Navn, stiftelse og tilhørsforhold Foreningens navn er Gødvad Gymnastik og Idrætsforening kendes også under navnet Gødvad

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

www.vibyif.dk Årsrapport Viby Idrætsforening

www.vibyif.dk Årsrapport Viby Idrætsforening www.vibyif.dk Årsrapport 2005 Viby Idrætsforening Ledelsespåtegning Hovedbestyrelsen har dags dato behandlet og godkendt årsrapport for Viby Idrætsforening for 2005. Årsrapporten er aflagt efter årsregnskabsloven

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 15. april 2016 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR APRIL 2006 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 5 Indhold 1. OSTED IDRÆTSFORENINGS HOVEDGENERALFORSAMLING... 1 2. PASSIVT MEDLEM I OSTED IDRÆTSFORENING... 3 3. UDDELING AF POKALER... 4 4. SAMTYKKEERKLÆRING

Læs mere

Generalforsamling d. 19/2 2019

Generalforsamling d. 19/2 2019 Generalforsamling d. 19/2 2019 Punkt. 1 Valg af dirigent Hans Tranbjerg vælges som generalforsamlingens dirigent. Forsamlingen er lovligt indvarslet Punkt 2. Beretning fra hovedbestyrelsen og afdelingerne

Læs mere

Helsinge Fodbold. Vedtægter

Helsinge Fodbold. Vedtægter Helsinge Fodbold Vedtægter 1: Klubbens navn Klubbens navn er Helsinge Fodbold, stiftet den 23. maj 1919. 2: Organisering Klubben er organiseret under Helsinge Skytte- og Idrætsforening, HSI, der er paraplyorganisation

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening.

Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. Vedtægter for Ulfborg Idrætsforening. 1 Navn Foreningens navn er Ulfborg Idrætsforening. Foreningen er stiftet den 4. marts 1937 og har hjemsted i Holstebro Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at danne

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 10. marts 2014 MØDEREFERAT Dato: 5. marts 2014 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Generalforsamling i Ørestad IF

Generalforsamling i Ørestad IF Generalforsamling i Ørestad IF Mandag 28. april 2014 kl. 19.30 Field s, 3. sal - ved siden af fitness dk Referat 1. Formalia a. Valg af dirigent - Lotte b. Valg af referent - Frida c. Valg af 2 stemmetællere

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK.

Vedtægter for Toksværd Badminton Klub. Stk. 1. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Vedtægter for Toksværd Badminton Klub 1. Navn & hjemsted. Klubbens navn er: Toksværd Badminton Klub. I forkortet form: TBK. Klubben har registreret domænet: Stk. 3. Klubben er hjemmehørende i Næstved Kommune,

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen

Referat af ordinær generalforsamling. Onsdag d kl i Frederikssund Hallen Referat af ordinær generalforsamling Onsdag d. 25-04-2018. kl. 18.30 i Frederikssund Hallen 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus.

Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. Århus den 12. marts 2019 Referat fra generalforsamling onsdag den 6. marts 2019 i Sportens Hus Århus. bød velkommen til alle de fremmødte fra foreningerne, JHF s repræsentant Per Skovgaard, udvalgsmedlemmer,

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF

Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF Vedtægter for HØRNING IDRÆTSFORENING - HIF 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hørning Idrætsforening HIF, og dens hjemsted er 8362 Hørning by, Skanderborg Kommune. Foreningen er stiftet den 27. maj

Læs mere

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010

Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Referat af generalforsamling for Outdoor Sportsklub Hornslet (tidligere Hornslet Surf- og Skiklub) 28.9. 2010 Generalforsamlingen afholdtes på Den gamle Kro i Hornslet og der var 32 fremmødte. Formanden

Læs mere

Thyholm Idrætsforening

Thyholm Idrætsforening Kallerup 9. marts 2010 MØDEREFERAT Dato: 3. marts 2010 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING 1 Foreningens navn er: VONSILD GYMNASTIKFORENING Hjemsted: Kolding Kommune Stiftet: 09.12.1986 2 Formål: Ved gymnastik og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening.

Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. Vedtægter for Ulfborg Bys Gymnastikforening. 1 Foreningens navn er Ulfborg Bys gymnastikforening. Foreningens hjemsted er Holstebro Kommune. 2 Foreningens formål er at arbejde for åndeligt og legemligt

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626

KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 KIRKE HYLLINGE IF 14. januar 2009 Blad nr. 626 Dagsorden for hovedgeneralforsamling onsdag den 14. januar 2009 kl. 19.30 i Station 14. Til stede: 27 fremmødte 1. Valg af dirigent og to stemmetællere Flemming

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING

VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING VEDTÆGTER FOR SKENSVED IDRÆFTSFORENING Stiftet 25. oktober 1972 1. Foreningens navn Foreningens navn er: Skensved Idrætsforening. Dens hjemsted er Køge Kommune. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

Hvidovre Bordtennis.

Hvidovre Bordtennis. VEDTÆGTER 1 NAVN Foreningens navn er Hvidovre Bordtennis sædvanligvis forkortet Hvidovre BT. Hjemsted: Hvidovre Kommune. Foreningen blev stiftet den 31. august 2007 som en fusion mellem bordtennisklubberne

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Vedtægter for Haarby Boldklub

Vedtægter for Haarby Boldklub Vedtægter for Haarby Boldklub REPRÆSENTANTSKABET Navn 1 Klubbens navn er Haarby Boldklub (H.B.). Stiftet den 6. juni 1918. Klubben har følgende specialafdelinger: Fodboldafdelingen Håndboldafdelingen Volleyballafdelingen

Læs mere

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Formand Søren Kristensen bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer. Referat af generalforsamling i BMI - torsdag, den 26. februar 2015 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 19 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf

FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING. FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf FORSLAG TIL VEDTÆGTSÆNDRINGER GENERALFORSAMLING FJORDAGER IDRÆTSFORENING STRANDVEJEN 39, 5240 ODENSE NØ. Tlf. 4010 8404 E-mail: fjordager@sport.dk Vedtægter for Fjordager Idrætsforening Stiftet 1. november

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub Torsdag d. 11. april 2013 kl. 18.30 Glostrup Fritidscenter Christiansvej 2 2600 Glostrup 25 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter:

Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning Aktiviteter: Den 2. April 2015 Referat af generalforsamling i EIF Håndbold den 25.3.2015 Til stede fra bestyrelsen: Linnea Christensen (afgående formand), Susanne Skarby (kasserer), Peter Rask, Anne Erben. Afbud fra

Læs mere

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening

VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening VEDTÆGTER Raklev Gymnastik- og Idrætsforening Vedtaget den 28.februar 2001 Revideret den 24. februar 2012 Hans Erik Melchiorsen Dirigent 1. FORENINGENS NAVN og HJEMSTED Foreningens navn: RAKLEV GYMNASTIK-

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE 28. marts 2010 Referat af Generalforsamling afholdt onsdag d. 24. marts 2010 1. Valg af dirigent Thomas S. Lassen blev valgt som dirigent og konstaterede,

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.

Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel. Vedtægter for Hashøj IF 1 Foreningens navn er Hashøj idrætsforening. Foreningen er stiftet den 14. juni 1971 ved en sammenlægning af Slots Bjergby Gymnastikforening og Lundforlund/Gerlev Idrætsforening.

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Vedtægter for BOLBRO GIF

Vedtægter for BOLBRO GIF Vedtægter for BOLBRO GIF 1 - FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Bolbro GIF. 2. Dens hjemsted er Odense kommune. 2 - FORENINGENS FORMÅL 1. at fremme forståelsen for foreningslivet 2. at

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

SYDMORS IF. Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter

SYDMORS IF. Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter 1972 SYDMORS IF 1/6 Generalforsamling tirsdag den 12. februar 2019 i Vils Fritidscenter Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlægning af regnskab 4. Valg af kasserer 5. Valg af

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub

For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Vedtægter For Hørsholm-Usserød Idrætsklub Stiftet 1. januar 1962 1. Klubbens navn er Hørsholm-Usserød Idrætsklub med hjemsted i Hørsholm Kommune. Klubben anvender forkortelsen HUI og benytter som sit mærke

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014

Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 Badminton generalforsamling mandag d. 7. april 2014 1. Valg af dirigent. 2. Valg af 2 stemmetællere. Agenda: 3. Formandens beretning. 4. Revideret regnskab forelægges til godkendelse 5. Indkomne forslag

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

LHK vedtægter. Formål

LHK vedtægter. Formål LHK vedtægter 1 Klubbens navn er LYNGBY HÅNDBOLD KLUB (LHK), og dens hjemsted er Lyngby Idrætsby i Lyngby-Taarbæk Kommune. Klubben er medlem af Håndbold Region Øst, Dansk Håndbold Forbund og Danmarks Idræts

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

EIF. 1 Foreningens navn er Ensted Idrætsforening EIF, E.I.F. og foreningen er stiftet den 20. m Maj 1980.

EIF. 1 Foreningens navn er Ensted Idrætsforening EIF, E.I.F. og foreningen er stiftet den 20. m Maj 1980. EIF 1 Foreningens navn er Ensted Idrætsforening EIF, E.I.F. og foreningen er stiftet den 20. m Maj 1980. Foreningens hjemsted er Aabenraa kommune. 2 Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke,

Læs mere

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014.

CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling 2014. CISV Fyn indkalder til ekstraordinær generalforsamling torsdag d. 13 marts kl. 19.30 Ungdomsklubben ved Tarup skole Tarupgårdsvej 1, 5210

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune.

1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende institution med hjemsted i Herning Kommune. Gamle vedtægter 1) Ilskov Hallen er en selvejende institution 2) Institutionens navn er Ilskov Hallen Nye vedtægter 1) Navn og hjemsted Institutionens navn er Ilskov Hallen. Ilskov Hallen er en selvejende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935.

VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN NAVN OG HJEMSTED. Stk. 1. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. VEDTÆGTER FOR ROSKILDE GARDEN 1 NAVN OG HJEMSTED. Korpsets navn er - ROSKILDE GARDEN tidligere Roskilde Borgervæbning stiftet 25. juni 1935. Korpset er en selvejende institution og er hjemmehørende i Roskilde

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere