Love for Dansk Tennis Forbund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Love for Dansk Tennis Forbund"

Transkript

1 Love for Dansk Tennis Forbund som vedtaget på Dansk Tennis Forbunds generalforsamling den 17. marts 2001, ændret på DTF s generalforsamling den 9. marts 2002, 20. marts 2004, 11. marts 2006, 19. marts 2011, 24. marts 2012, 16. marts 2013 og 22. marts Navn, formål og hjemsted Forbundets navn er Dansk Tennis Forbund (DTF), og hjemstedet Brøndby Kommune. Forbundets adresse er Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby. Dansk Tennis Forbund blev stiftet 3. april Forbundet er medlem af Danmarks Idræts-Forbund og The International Tennis Federation (ITF) samt endvidere medlem af Tennis Europe. Forbundet har til formål at virke for tennissportens trivsel og udbredelse i Danmark bl.a. ved at samle danske tennisorganisationer og klubber, at repræsentere dansk tennis i alle internationale anliggender, at varetage og fremme spillets og spillernes interesser, at forestå en ambitiøs elitepolitik og samtidig kunne rumme samtlige tennisklubber, at fremme og igangsætte aktiviteter, der sikrer udbredelsen af tennissporten på tværs af alders-, uddannelses-, kønsmæssige og sociale forskelle i overensstemmelse med det enkelte individs behov og ønsker, at fremme sporten gennem effektiv, målrettet og konsekvent kommunikation såvel internt som eksternt, at være uafhængig af politiske, økonomiske og religiøse interesser. 2. Medlemsforhold Stk. 1. Medlemmer Forbundet består af landets lokal-unioner, der er: Fyns Tennis Union (FTU), Jyllands Tennis Union(JTU), Københavns Tennis Union (KTU) og Sjællands Tennis Union (SLTU). Stk. 2. Foreningen af Danske Tennis Veteraner (DTV) har selvstændig status inden for DTF med egne love og egen økonomi. Lovene skal dog være i overensstemmelse med såvel Det Internationale Tennis Forbunds (ITF) som DTF s love. Stk. 3. Såfremt en tennisorganisation, der ikke allerede er blandt de i 2, stk.1 omhandlede eksisterende lokalunioner, ønsker at blive optaget som ny union i forbundet, må organisationen til forbundets bestyrelse indgive ansøgning herom ledsaget af forslag til unionslove. Bestyrelsen afgør foreløbigt, om ansøgningen kan imødekommes. Endelig afgørelse træffes på førstkommende generalforsamling.

2 Stk. 4. For at kunne optages som ny union skal en tennisorganisation have mindst 15 klubber beliggende inden for et sammenhængende geografisk område og skal have mindst medlemmer i de organisationen tilsluttede klubber. Der kan ikke inden for samme geografiske område godkendes mere end én union. Stk. 5. Optagelse i forbundet kan ske til et hvilket som helst tidspunkt, men regnes fra begyndelsen af det kalenderår, i hvilket indmeldelsen er sket. Stk. 6. Dersom en union ikke længere ønsker at være optaget i forbundet, må den skriftligt give forbundet meddelelse herom. Dette kan kun ske til en 1. januar med et varsel på mindst et år. Stk. 7. En klub kan kun være tilknyttet Dansk Tennis Forbund gennem den union, den er medlem af. Klubberne betaler kontingent til forbundet. Stk. 8. Såfremt en klub ønsker at være medlem af en anden union som følge af enten en ændring af klubbens geografiske tilhørsforhold eller af andre grunde, må den til sin nuværende union indgive en ansøgning herom. Efter drøftelse med den union, som klubben ønsker at være medlem af, afgiver den union, som klubben i øjeblikket er medlem af, indstilling til forbundets bestyrelse, som træffer afgørelse i sagen. Denne afgørelse kan af den pågældende klub - eller af en af de implicerede unioner - forelægges forbundets førstkommende generalforsamling, der har den endelige afgørelse i sagen. Stk. 9. Æresmedlemmer Enkeltpersoner kan udnævnes som æresmedlemmer af generalforsamlingen med 5/6 majoritet af de afgivne stemmer. Æresmedlemmer har ret til uden stemmeret at deltage i generalforsamlingen og andre medlemsmøder herunder unionsmøder. Et æresmedlem er ikke afskåret fra valg til forbundets bestyrelse. 3. Medlemspligter Enhver union skal hvert år tilstille forbundet: a) inden 1. februar en fortegnelse over de klubber, der er medlemmer af unionen, samt en fortegnelse, efter nærmere retningslinier udarbejdet af forbundet, over de personer, der har været medlem af klubberne det foregående kalenderår. b) en fortegnelse over unionens bestyrelsesmedlemmer og deres adresser, og c) meddelelse om eventuelle ændringer i unionens love til godkendelse.

3 Stk. 2. Unionerne er forpligtet til at indberette enhver sag om udelukkelse af klubber eller spillere til forbundet, der tager stilling til, om yderligere bør foretages i sagen. Stk. 3. Kontingentet Klubbernes kontingent til forbundet fastsættes af forbundets generalforsamling for hvert regnskabsår, der følger kalenderåret, og indbetales til lokalunionen. Samtidig med kontingentet opkræves klubbernes andel af DIF s kollektive forsikringsordning. Stk. 4. Kontingentet forfalder til betaling i to rater. Således at et a conto beløb svarende til halvdelen af det indeværende års kontingent, forfalder til betaling d. 1. juni, og det resterende beløb, svarende til den anden halvdel af det indeværende års kontingent forfalder til betaling pr. 1. oktober. Unionernes to kontingent indbetalinger til DTF i et indeværende kalenderår, beregnes begge i henhold til de af Danmarks Idræts Forbund senest offentliggjorte medlemstal. Stk. 5. Såfremt en union eller klub undlader at opfylde sine forpligtelser i henhold til foranstående bestemmelser, skal bestyrelsen påtale forsømmelsen. Lades påtalen upåagtet, kan bestyrelsen bestemme, at unionen eller klubben mister sine rettigheder i henhold til forbundets love, indtil det påtalte forhold er bragt i orden. 4. Lokalunioner m.v. Stk. 1. Lokalunionerne Lokalunioner er Fyns Tennis Union, Jyllands Tennis Union, Københavns Tennis Union og Sjællands Tennis Union. Det er forbundet, der i tvivlstilfælde afgør, hvilken union en medlemsklub skal organiseres under jf. 2, stk. 8. Stk. 2. Opgaver. Unionerne har bl.a. til opgave at: - varetage forbundets opgaver på det lokale plan, - samarbejde med forbundet omkring talentarbejde, - samarbejde med forbundet omkring stævner, nationalt som internationalt, - afholde og tilbyde arrangementer og aktiviteter, der henvender sig til klubberne, - synliggøre forbundets tilbud til klubberne, - påføre hjemmesiden med unionens love, referater af bestyrelsesmøder og årlige generalforsamling, forretningsorden og "Code of conduct" samt unionens udarbejdede og opdaterede Politik, Mål og Strategier. Stk. 3. Unionsgeneralforsamlingen Unionerne har egne generalforsamlinger, hvortil de under unionen hørende klubber har mødeogstemmeret. På generalforsamlingen kan bl.a. drøftes relevante emner af lokal art. De på Fyns Tennis Unions, Københavns Tennis Unions, Sjællands Tennis Unions og Jyllands Tennis Unions generalforsamlinger valgte i alt 4 formænd er fødte medlemmer af Dansk Tennis Forbunds bestyrelse.

4 Stk. 4. Nærmere om unionernes formål og virke er beskrevet i unionsvedtægter. 5. Bestyrelsen Stk. 1. Opgave og valg Forbundets daglige ledelse varetages af en bestyrelse på 8 medlemmer, hvoraf 4 vælges på generalforsamlingen for 2 år. De resterende 4 bestyrelsesmedlemmer udgøres af 4 unionsformænd. Genvalg kan finde sted. Afgår et bestyrelsesmedlem i utide, kan bestyrelsen supplere sig selv indtil førstkommende generalforsamling. Bestyrelsen har bl.a. følgende opgaver: - fastlægge de overordnede rammer for tennissporten i Danmark, - forestå koordineringen af dansk tennis på lokalplan, - skabe de optimale betingelser og rammer for tennissportens udvikling og virke i Danmark, - vedtage forbundets politikker og være ansvarlig for at vedtagne politikker udføres, - være ansvarlig for udvikling og gennemførelse af målsætninger og handleplaner, - forestå fordelingen af de økonomiske midler, - udarbejdet budget, - præsentere forbundet på det idrætspolitiske område såvel nationalt som internationalt Det påhviler herunder bestyrelsen at føre tilsyn med forbundets virksomhed. Stk. 2. Bestyrelsesarbejdet Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden. Bestyrelsesmøder afholdes, når formanden finder det fornødent, eller 3 bestyrelsesmedlemmer kræver det. Indkaldelse finder sted skriftligt med angivelse af en dagsorden. Over bestyrelsesmøderne føres beslutningsreferat, som godkendes elektronisk. Bestyrelsen træffer beslutning ved simpel stemmeflerhed, men er kun beslutningsdygtig, når mindst 5 bestyrelsesmedlemmer er til stede. Hvert bestyrelsesmedlem har én stemme. Ved stemmelighed er formandens stemme udslagsgivende. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Stk. 3. Bestyrelsen kan ansætte en direktør til den daglige administration af forbundets anliggender. 6. Generalforsamlingen Stk. 1. Forbundets øverste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Tidspunkt og indkaldelse

5 Ordinær generalforsamling afholdes én gang årligt i tiden 1/3-31/3. Indkaldelse med angivelse af dagsorden skal finde sted med 4 ugers varsel ved særskilt skrivelse og/eller på anden betryggende måde til de enkelte unioner og medlemsklubber. Ekstraordinær generalforsamling kan indkaldes af bestyrelsen efter behov og skal indkaldes, når mindst 3 medlemmer af bestyrelsen eller 3 unioner finder anledning dertil eller når mindst 1/10 af unionernes medlemsklubber skriftligt fremsætter krav herom med angivelse af grund. I de tre sidstnævnte tilfælde skal generalforsamlingen afholdes senest 6 uger efter modtagelsen af begæringen herom. Indkaldelsen skal angive den ekstraordinære generalforsamlings forhandlingsemner. Stk. 3. Mødeberettigede Mødeberettigede på generalforsamlingen er alle klubber, som er medlem af en union under forbundet. Klubberne møder med 1 repræsentant (uanset antal stemmer). Repræsentanter legitimerer sig med DTF's officielle generalforsamlingsindkaldelse. Af indkaldelsen fremgår det hvor mange stemmer klubben har på generalforsamlingen. Herudover er unionernes bestyrelsesmedlemmer mødeberettigede. Stk. 4. Stemmeberettigede Stemmeberettigede på generalforsamlingen er de af klubbernes repræsentanter jfr. stk. 3. Hver klubrepræsentant råder over 1 stemme pr. påbegyndt 200 medlemmer. Antallet af stemmer opgøres i henhold til de af Danmarks Idræts Forbund senest offentliggjorte tal. Der kan stemmes ved fuldmagt, som kan overdrages til en anden stemmeberettiget klub. En klub kan udøve stemmeret med maksimalt 10 fuldmagter. Ved anmeldelse af tildelte fuldmagter medbringes DTF's officielle generalforsamlingsindkaldelse til de klubber som lader sig repræsentere ved fuldmagt. Hver union har 1 stemme pr. påbegyndt medlemmer, i henhold til de af Danmarks Idræts- Forbund senest offentliggjorte medlemstal, dog max. 6 stemmer. Dansk Tennis Forbunds bestyrelses medlemmer har hver 1 stemme. Stk. 5. Stemmeretten forudsætter, at klubben har indberettet medlemstal i henhold til reglerne og ikke er i restance til forbund og union. Stk. 6. Gennemførelsen Forhandlingerne på generalforsamlingen ledes af en dirigent, der vælges af forsamlingen, og som ikke må være medlem af bestyrelsen. På den ordinære generalforsamling aflægger bestyrelsen beretning om forbundets virksomhed. Endvidere fremlægges det reviderede regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse, ligesom der foretages valg. Dagsorden for den ordinære generalforsamling skal mindst indeholde følgende: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne år 3. Appeludvalgets beretning om det forløbne år 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse

6 5. Indkomne forslag 6. Fastlæggelse af det årlige kontingent fra unionernes medlemsklubber til forbundet på baggrund af et forelagt budget 7. Valg til bestyrelsen: i. i lige år valg af formand og et bestyrelsesmedlem for 2 år ii. i ulige år valg af næstformand og kasserer/økonomiansvarlig for 2 år 8. Valg til Appeludvalget af 1 medlem for 3 år og 2 suppleanter for hver 1 år. 9. Valg af 2 revisorer og 1 revisorsuppleant alle for 1 år 10. Eventuelt Forslag fra unioner og klubber, der ønskes fremmet til afstemning uden for den udsendte dagsorden, skal indsendes skriftligt til bestyrelsen senest 21 dage før generalforsamlingen og af bestyrelsen umiddelbart efter modtagelsen, udsendes til unioner og klubber. Generalforsamlingens beslutninger træffes ved simpel stemmeflerhed, med mindre andet følger af nærværende love. Afstemninger skal finde sted skriftligt, såfremt blot én af de tilstedeværende stemmeberettigede ønsker det. 7. Regnskab og revision Forbundets regnskabs- og kontingentår følger kalenderåret. Årsregnskabet, bestående af resultatopgørelse og balance (status), skal udarbejdes snarest muligt efter årets afslutning. Årsregnskabet revideres af 2 revisorer, jfr. 6, stk. 6, og det reviderede årsregnskab tillige med revisorernes bemærkninger hertil tilstilles bestyrelsen. Det reviderede årsregnskab skal foreligge i klubberne og unioner senest 8 dage før generalforsamlingen. 8. Tegning og hæftelse Forbundet forpligtes udadtil ved underskrift af formanden og direktøren, idet dog direktøren selvstændigt tegner forbundet ved sædvanlige dispositioner indenfor budgettets rammer. Ved køb, salg og pantsætning af fast ejendom tegnes forbundet af den samlede bestyrelse. Der påhviler ikke forbundets bestyrelse og medlemmer nogen personlig hæftelse for forbundets forpligtelser. 9. Appeludvalg Stk. 1. Appeludvalget vælges af generalforsamlingen. Der vælges tre medlemmer og to suppleanter.

7 Mindst et af medlemmerne og en af suppleanterne bør have juridisk uddannelse. Medlemmerne vælges efter tur for tre år ad gangen og suppleanterne for et år ad gangen. Et medlem eller en suppleant i appeludvalget kan ikke samtidig være medlem af andre organisatoriske led i forbundet. Appeludvalget vælger selv sin formand og en stedfortrædende formand. Stk. 2. Appeludvalgets virke er i øvrigt beskrevet i Reglement for DTF s appeludvalg. 10. DTF godkendelse af turnerings og spilleraktivitet En spiller under Dansk Tennis Forbund kan kun deltage i en turnering, opvisningsstævne og kamp eller offentligt tennisarrangement i Danmark, såfremt afholdelsen heraf er godkendt af forbundet. Stk. 2. En union eller klub kan ikke godkende anmeldelse af en spiller, mod hvis deltagelse i turnering eller konkurrence forbundet har nedlagt forbud. 11. Rettighedsbestemmelse Forbundet besidder samtlige lyd- og billedrettigheder til ethvert arrangement, som afvikles i henhold til forbundets love og turneringsregler. Forbundet har ret til at videreoverdrage disse rettigheder helt eller delvist. 12. Lovændringer Til ændring af lovene, herunder fusion med andre forbund, kræves vedtagelse på en generalforsamling med 2/3 af de afgivne stemmer. 13. Opløsning Til forbundets opløsning kræves vedtagelse på en generalforsamling med 2/3 majoritet blandt samtlige stemmeberettigede. Opnås denne majoritet ikke, er bestyrelsen berettiget til at indkalde en ny generalforsamling, på hvilken opløsningen kan vedtages med 5/6 majoritet blandt de fremmødte stemmeberettigede. Ved forbundets opløsning forholdes med forbundsformuen som følger: Formuen tilfalder Danmarks Idræts-Forbund. 14. Ikrafttræden. Lovene træder i kraft ved vedtagelsen.

Love for Dansk Tennis Forbund

Love for Dansk Tennis Forbund Love for Dansk Tennis Forbund Love for Dansk Tennis Forbund som vedtaget på Dansk Tennis Forbunds generalforsamling den 17. marts 2001, ændret på DTF s generalforsamling den 9. marts 2002, 20. marts 2004,

Læs mere

Bilag C. Forslag om vedtægtsændringer

Bilag C. Forslag om vedtægtsændringer Bilag C. Forslag om vedtægtsændringer Forslag til ændringer af DTF s love i forbindelse med valg til DTF s bestyrelse: Den eksisterende bestemmelse i DTF s love er anført øverst. Ændringsforslag anført

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST

STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST STIFTELSESDOKUMENT FOR TENNIS ØST Under generalforsamling i SLTU den 23. april 2019 og generalforsamling i KTU den 11. april 2019, er der truffet beslutning om at sammenlægge aktiviteterne i SLTU og KTU

Læs mere

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at

2. Unionens formål er at virke for tennissportens trivsel og udbredelse ved at 1. Unionens navn er KØBENHAVNS TENNIS UNION (KTU). Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund (DTF), og er som sådan underkastet forbundets love og øvrige bestemmelser. 2. Unionens formål er at virke for

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum

Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum Vedtægter for Støtteforeningen Hornbæk Kunstmuseum 1 Navn, formål og hjemsted: Foreningens navn er Støtteforeningen for Hornbæk Kunstmuseum og dens hjemsted er Hornbæk. Foreningens adresse er hos den til

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987.

V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. V E D T Æ G T E R FOR foreningen MUSIK I NIBE som vedtaget d. 25. februar 1987. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2006. Ændret på generalforsamlingen den 20. marts 2007. Kapitel 1: Indledende

Læs mere

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct.

Unionen er medlem af Dansk Tennis Forbund - DTF og underlagt forbundets love og øvrige bestemmelser. Herunder også DTF s Code of Conduct. Forslag til nye vedtægter JTU s Generalforsamling 10. marts 2015. I nedenstående er følgende ændringsforslag: Tekst fed og kursiv er tilføjelser til nuværende vedtægter. Tekst rød og kursiv er afsnit der

Læs mere

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter

Klubben er en afdeling af Taastrup Idræts Klub ( TIK ) og derfor forpligtet af og har rettigheder i henhold til hovedforeningens vedtægter Gældende vedtægt 1 KLUBBENS NAVN Klubbens navn er TIK tennis med hjemsted i Høje- Taastrup kommune. 2 KLUBBENS FORMÅL Klubbens formål er at fremme interessen for tennissporten for alle aldersgrupper og

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING

VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING VEDTÆGTER FOR TINGSTED SKYTTEFORENING 1 Foreningens navn er Tingsted Skytteforening. Stiftet d.9/4-1893. Hjemsted er Guldborgsund Kommune, region Sjælland. 2 Foreningens Formål er ved skydning som idræt

Læs mere

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub

Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Vedtægter for Hellerup Fægte-Klub 1 Navn og hjemsted: Hellerup Fægte-Klub er stiftet den 18. november 1944 og har hjemsted i Gentofte Kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Fægte-Forbund under Danmarks

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN

VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN VEDTÆGTER FOR SKIVE SØSPORTS HAVN 1 FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "SKIVE SØSPORTS HAVN". Foreningens hjemsted er Skive Kommune. Foreningens adresse er Strandvejen 26, 7800 Skive. 2 FORENINGENS

Læs mere

Eksisterende vedtægter. Forslag til ændring af vedtægter. 1. Navn og formål. 1. Navn og formål

Eksisterende vedtægter. Forslag til ændring af vedtægter. 1. Navn og formål. 1. Navn og formål Eksisterende vedtægter 1. Navn og formål 1.1. Klubbens navn er Ballerup Tennisklub, stiftet 1919, klubbens hjemsted er Ballerup kommune. Forslag til ændring af vedtægter 1. Navn og formål 1.1. Klubbens

Læs mere

Forslag til nye Vedtægter

Forslag til nye Vedtægter Snekkersten Borgerforening Forslag til nye Vedtægter Vedtægter for Snekkersten Borgerforening (SBF) 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Snekkersten Borgerforening og den er stiftet den

Læs mere

Vedtægter for B NAVN OG FORMÅL 2 MEDLEMMER

Vedtægter for B NAVN OG FORMÅL 2 MEDLEMMER Vedtægter for B1950 1 NAVN OG FORMÅL Foreningens navn er Boldklubben af 1950 og hjemsted er Ryparkens Idrætsanlæg, Lyngbyvej 110, 2100 København Ø. Klubben er stiftet d. 19. januar 1950 på Nørrebro. Boldklubben

Læs mere

Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark. Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30.

Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark. Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30. Vedtægter for Foreningen WSPA Danmark / World Animal Protection Danmark Vedtaget på foreningens generalforsamling den 30. april 2014 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er WSPA Danmark. Med virkning

Læs mere

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark

Foreningen af Lystbådehavne i Danmark VEDTÆGTER FOR FLID Foreningens vedtægter er justeret den 19. marts 2014 på FLIDs ordinære generalforsamling i Fredericia (vedtagelsen er godkendt på ekstraordinær generalforsamling 11. april 2014) 1 VEDTÆGTER

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter for Faldskærmsklubben Nordenfjords Navn, hjemsted og formål:

Vedtægter for Faldskærmsklubben Nordenfjords Navn, hjemsted og formål: Vedtægter for Faldskærmsklubben Nordenfjords Navn, hjemsted og formål: 1 Klubbens navn er: Faldskærmsklubben Nordenfjords, Klubbens hjemsted er Hjørring Kommune. Klubben er stiftet 1. marts 1989 og ændrede

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse.

1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Vedtægter for T3 Klub Danmark 1 Navn og formål Stk. 1 Foreningens navn er T3 Klub Danmark og dens adresse er: Formandens adresse. Stk. 2 Foreningens formål er:.. at bevare motorkøretøjer af mærket Volkswagen

Læs mere

Vedtægter for PRIMO DANMARK

Vedtægter for PRIMO DANMARK Vedtægter for PRIMO DANMARK Foreningen til fremme af risikoledelse i den offentlige sektor som vedtaget den 27. maj 2005. Ændret på den ordinære generalforsamling den 6. december 2006. Ændret på den ordinære

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER

ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER ROSKILDE FLYVEKLUB VEDTÆGTER 1. 1 Klubbens navn 1.1 Klubbens navn er Roskilde Flyveklub (RFK). Dens hjemsted er Roskilde lufthavn. 2 Klubbens formål 2. 2.1 Klubben, som er upolitisk, har til formål at

Læs mere

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation

Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation Vedtægter for Foreningen for Intern Kommunikation 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen for Intern Kommunikation. Dens hjemsted er formandens adresse. 2: Formål : Foreningen, som er upolitisk,

Læs mere

Vedtægter for Skive Søsports Havn

Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn Vedtægter for Skive Søsports Havn 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Skive Søsports Havn. Foreningens hjemsted er Skive kommune. Foreningens adresse er

Læs mere

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug

Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug Vedtægter for Loddenhøj Jollelaug J.nr. 11171 ESB/rwh side 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1. Foreningens navn er Loddenhøj Jollelaug. 2. Loddenhøj Jollelaug er stiftet den 29. febr. 2012. 3. Jollelaugets hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Sønderjysk pigekor

Vedtægter for Sønderjysk pigekor Vedtægter for Sønderjysk pigekor 1 Foreningen. 1.1 Foreningens navn er Sønderjysk Pigekor. Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune. Foreningens formål er at fremme korsang for piger i alderen 6-20 år..

Læs mere

Fyns Svæveflyveklub - Love

Fyns Svæveflyveklub - Love Fyns Svæveflyveklub - Love NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Klubbens navn er FYNS SVÆVEFLYVEKLUB. 2. Klubbens hjemsted er Broby Kommune. Klubbens postadresse er formandens adresse. 3. Klubben er direkte eller

Læs mere

Vedtægter. for. (bc37)

Vedtægter. for. (bc37) Vedtægter for Badmintonclubben af 19 (bc) 1 Navn, hjemsted og formål 11 Klubbens navn er (BC) Dens hjemsted er Københavns Kommune, og dens postadresse er, 2300 København S 12 Klubben er gennem Københavns

Læs mere

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening

Vedtægter. for. Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening Vedtægter for Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Øksenmølle-Fuglslev Grundejerforening. Grundejerforeningen har hjemsted i Syddjurs Kommune. 2. Formål Grundejerforeningens

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Vedtægter for PRIMO DANMARK

Vedtægter for PRIMO DANMARK Vedtægter for PRIMO DANMARK Foreningen til fremme af risikoledelse i den offentlige sektor som vedtaget den 27. maj 2005. Ændret på den ordinære generalforsamling den 6. december 2006. Ændret på den ordinære

Læs mere

F O R E N I N G S V E D T Æ G T

F O R E N I N G S V E D T Æ G T F O R E N I N G S V E D T Æ G T 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1. Navn Foreningens navn er Nepal 2010. Foreningen er stiftet den 2. januar 2010 af Anne-Sofie og Tommy Legène Jørgensen. Stk. 2. Hjemsted Foreningen

Læs mere

Foreningen Nyord Havns vedtægter

Foreningen Nyord Havns vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Nyord Havn og hjemstedet er Nyord, 4780 Stege. 2 Formål Foreningens formål er at drive og vedligeholde Nyord Havn i funktionsmæssig, lovlig og forsvarlig

Læs mere

Roskilde Basketball Club

Roskilde Basketball Club Roskilde Basketball Club Vedtægter 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er Roskilde Basketball Club. Dens hjemsted er Roskilde Kommune. Klubben er stiftet den 8. april 1968. 2 Formål Klubbens formål er at

Læs mere

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969.

Klejtrup Boldklub. Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. Klejtrup Boldklub Vedtægter for Klejtrup Boldklub Stiftet den 15. december 1969. 1. Klubbens navn og hjemsted. Klubbens navn er Klejtrup Boldklub. Dens hjemsted er Viborg Kommune. 2. Klubbens formål. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for F.C Hjallese

Vedtægter for F.C Hjallese Vedtægter for F.C Hjallese 1 Navn og hjemsted Forenings navn er F.C Hjallese 2003. Foreningen er stiftet den 18-12 2002. Foreningens hjemsted er i Hjallese sogn, Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk

Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Jydsk Medicinsk Selskab www.jydskmedicinskselskab.dk Love for Jydsk Medicinsk Selskab Vedtagelse De nedenstående love er vedtaget på en generalforsamling i Jydsk Medicinsk Selskab den 11. marts 2010 og

Læs mere

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007

Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling, den 11. april 2007 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD

Vedtægter. for. Svømmeklubben SYD Vedtægter for Svømmeklubben SYD Stiftet den 1. januar 2007 af Svømmeklubben Nykøbing F. Sakskøbing og Omegns Svømmeklub Svømmeklubben START Stubbekøbing og Nordfalster SVØM Side 1 af 6 1 Navn og hjemsted

Læs mere

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls

KIF Bowls. Vedtægter for KIF Bowls KIF Bowls Vedtægter for KIF Bowls 1 Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er KIF Bowls. Dens hjemsted er Kolding Hallerne, Ambolten 2-6, Kolding. 2 Foreningens formål: Dens formål er at fremme

Læs mere

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930

Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 Vedtægter for Bokseklubben AIK Roskilde anno 1930 1 Navn og hjemsted Foreningsnavn er Bokseklubben AIK Roskilde og har hjemsted i Roskilde Kommune. 2 Formål Bokseklubben AIK Roskildes formål er at virke

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36.

V E D T Æ G T E R. for. Viborg Håndbold Klub. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. V E D T Æ G T E R for Viborg Håndbold Klub 1. Foreningens navn er Viborg Håndbold Klub. Den er stiftet den 19.03.36. Dets hjemsted er Viborg kommune. 2. Foreningens formål er at fremme interessen og bedre

Læs mere

Vedtægter Finn Nørgaard foreningen af 14. februar 2015

Vedtægter Finn Nørgaard foreningen af 14. februar 2015 Vedtægter Finn Nørgaard foreningen af 14. februar 2015 1 Baggrund: Filminstruktør Finn Nørgaards blev dræbt lørdag den 14. februar 2015. Familie og venner ønsker ved stiftelse af denne forening at ære

Læs mere

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB

Vedtægter. for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtægter for SKANDERBORG SVØMMEKLUB Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling Den 24. marts 2003 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er SKANDERBORG SVØMMEKLUB (SKS) og hjemstedet er Skanderborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter for REE Golfklub.

Vedtægter for REE Golfklub. Vedtægter for REE Golfklub. 1 Navn 1.1 Foreningens navn er REE Golfklub og dens hjemsted er i Gribskov kommune 2 Formål 2.1 Klubbens formål er at forestå driften af golfbane med dertil hørende relevante

Læs mere

Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø.

Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø. VEDTÆGTER FOR STENLØSE TENNISKLUB 1. Navn Klubbens navn er Stenløse Tennisklub. Klubben er beliggende i Egedal Kommune. Adressen er: Søsumvej 79, Søsum, 3670 Veksø. 2. Formål. Klubbens formål er at virke

Læs mere

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse:

Vedtægter. for Christiansbjerg Idrætsforening. Indholdsfortegnelse: Vedtægter for Christiansbjerg Idrætsforening Indholdsfortegnelse: 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskab 4 Indmeldelse 5 Udmeldelse 6 Kontingent 7 Restance 8 Udelukkelse og eksklusion 9 Ordinær generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Vedtægter for Ishøj Golfklub

Vedtægter for Ishøj Golfklub Vedtægter for Ishøj Golfklub 1 Ishøj Golfklub og relationerne til banen. Klubbens navn er Ishøj Golfklub med hjemsted i Ishøj. Klubbens formål er at organisere de til golfsporten hørende idrætslige aktiviteter,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR SØNDERLEV VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Selskabet, der er stiftet den 1/1-2009, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Sønderlev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring

Læs mere

Vedtægter for PUFF Panums UngdomsForsker Forening

Vedtægter for PUFF Panums UngdomsForsker Forening Vedtægter for PUFF Panums UngdomsForsker Forening Foreningens Formål Er at motivere til og forbedre vilkårene for den sundhedsvidenskabelige studenterforskning og videreudvikle studenterforskerens faglige

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

VEDTÆGTER. for. Teleforeningen af 2003 for medlemmer af NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL VEDTÆGTER for Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er: Teleforeningen af 2003 for medlemmer af Dansk Metal Tele Afdeling Øst.

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for FodboldHoldet Herning.

Vedtægter for FodboldHoldet Herning. Vedtægter for FodboldHoldet Herning. 1 Navn og hjemsted: Foreningen FodboldHoldet Herning er stiftet den 1-1-2015 og har hjemsted i Herning kommune. Foreningen er tilsluttet DBU/JBU under, Danmarks Idræts-Forbund

Læs mere

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006

Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 Foreningens vedtægter som de blev vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 15.3.2006 1 Navn og hjemsted Foreningen Sejs-Svejbæk Idrætsforening (SSIF), der har hjemsted i Silkeborg Kommune, er stiftet

Læs mere

Vedtægter for NBC Frederikshavn

Vedtægter for NBC Frederikshavn Vedtægter for NBC Frederikshavn Stiftet 1956. 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn, Nordjysk Bicycle Club har hjemsted i Frederikshavn Kommune. Foreningen er medlem af Danmarks cykel union

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G

V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P E R H V E R V S F O R E N I N G Advokat Susanne Bundgaard Møller Torvet 2 5900 Rudkøbing tlf 62 51 10 32 J.nr. 3-11-16893 (UDKAST af den 16/5 2006) Formateret: Lige margener V E D T Æ G T E R F O R B A G E N K O P Formateret: Engelsk

Læs mere

Vedtægter for Varde Svømmeklub

Vedtægter for Varde Svømmeklub Vedtægter for Varde Svømmeklub 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Varde Svømmeklub. Foreningen er stiftet den 31. august 2005, og har hjemsted i Varde Kommune. Foreningen er medlem af DGI og Dansk

Læs mere

Vedtægter for Brede I.F

Vedtægter for Brede I.F Vedtægter for Brede I.F Revideret 18. januar 2017 1 Navn: stk. 1 Foreningens navn er Brede Idrætsforening (BIF) beliggende Bredebovej 2-4, 2800 Kongens Lyngby. 2 Formål: stk. 1 Foreningens formål er, at

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus

Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Vedtægter for Foreningen Glostrup Kulturhus Som vedtaget den 25/2 2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Foreningen Glostrup Kulturhus. Stk. 2: Foreningen Glostrup Kulturhus har hjemsted i

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Vedtægter for Blovstrød Vandværk

Vedtægter for Blovstrød Vandværk Vedtægter for Blovstrød Vandværk 1 Selskabet, der er stiftet den 15. juni 1914, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er: Blovstrød Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Allerød Kommune.

Læs mere

DANMARKS BRIDGEFORBUND

DANMARKS BRIDGEFORBUND Vedtægter for Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er og klubben er hjemmehørende i kommune. Klubben er stiftet den 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige

Læs mere

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939

Vedtægter. for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 Vedtægter for Lihme Vandværk a.m.b.a. Oprettet 1939 www.lihmevand.dk mail@lihmevand.dk Vedtægter For Lihme Vandværk a.m.b.a Navn og hjemsted 1 Selskabet, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time

Dagens program. Dagsorden for generalforsamlingen. 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte. 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 1 Dagens program 10:00 Registrering og udlevering af navneskilte 10:30 Rundvisninger starter. Varighed 1-1½ time 12:00 Frokost 12:30 Indgang samt udlevering af stemmesedler 13:00 Generalforsamling Der

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN

VEDTÆGTER for FORENINGEN VEDTÆGTER for FORENINGEN CENTER for UNGDOMSFORSKNING Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 29. november 1999. Senest ændret på den 14. generalforsamling den 22. marts 2012. 2 VEDTÆGTER for FORENINGEN

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ØSTER LINDET VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR ØSTER LINDET VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ØSTER LINDET VANDVÆRK Selskabet, der er stiftet den 22. november 1938, er et andelsselskab, hvis navn er Øster lindet Vandværk. Selskabet har hjemsted i Vejen Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken

Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Vedtægter Vedtægter for Biografforeningen Sofarækken Som vedtaget den 13/3-2016 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Biografforeningen Sofarækken. Stk. 2: Biografforeningen Sofarækken har hjemsted

Læs mere

Klubbens navn er: Mariager Sejlklub Dens hjemsted er: Fjordgade 11, 9550 Mariager

Klubbens navn er: Mariager Sejlklub Dens hjemsted er: Fjordgade 11, 9550 Mariager VEDTÆGTER FOR: Mariager Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er: Mariager Sejlklub Dens hjemsted er: Fjordgade 11, 9550 Mariager Mariager Sejlklub ejer Mariager Lystbådehavn, der administreres

Læs mere

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260

VEDTÆGTER. For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 VEDTÆGTER For beboer repræsentationen Vestervang 2A-6B, Roskilde vej 185A-185B og Valby Langgade 258 og 260 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Vesterled beboerrepræsentation efterfølgende kaldet Foreningen.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB

VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB VEDTÆGTER FOR HEDELAND GOLFKLUB 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Klubbens navn er Hedeland Golfklub. Stk. 2. Dens hjemmested er Hedehusene, Høje-Taastrup kommune. Stk. 3. Klubben er stiftet den 27. maj 1980.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING

VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING VEDTÆGTER FOR HJALLERUP IDRÆTSFORENING 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Hjallerup Idrætsforening. Den er hjemmehørende i Hjallerup, i Brønderslev Kommune. 2 Formål Foreningens primære formål, er

Læs mere

Charlottenlund Badminton Klub. Vedtægter.

Charlottenlund Badminton Klub. Vedtægter. Charlottenlund Badminton Klub Vedtægter. Senest ændret den 17. september 2015 Navn, hjemsted og formål 1. Klubbens navn er Charlottenlund Badminton Klub (C.B.K.). Dens hjemsted er Gentofte Kommune, og

Læs mere

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune.

Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER. 1. Navn, formål og hjemsted. Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Vedtægter for NORDSKOV MØLLES VENNER 1. Navn, formål og hjemsted Foreningens navn er NORDSKOV MØLLES VENNER og hjemstedet er Helsingør Kommune. Foreningens formål er at virke for at Nordskov Mølle restaureres

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR FRIVILLIGCENTER HALSNÆS 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Frivilligcenter Halsnæs. Stk. 2 Foreningens hjemsted følger sekretariatets adresse. 2 Formål Stk. 1. Foreningen har som

Læs mere

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR JÆGERSPRIS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Jægerspris Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Frederikssund Kommune. 1 FORMÅL 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg

Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg Navn Vedtægter for foreningen Maskinleverandørerne - Park, Vej & Anlæg 1 Foreningens navn er "Maskinleverandørerne Park, Vej & Anlæg. Foreningen er stiftet den 8. september 2004 med ikrafttræden den 1.

Læs mere

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse.

Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private adresse. VEDTÆGTER FOR: Norsminde Sejlklub 1 KLUBBENS NAVN OG HJEMSTED Klubbens navn er Norsminde Sejlklub. Dens hjemsted er Odder kommune. Norsminde Sejlklubs adresse er den til enhver tid siddende formands private

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR HJORTDAL VANDVÆRK 1 Navn og hjemsted Selskabet er et andelsselskab hvis navn er Hjortdal Vandværk. Selskabet har hjemsted i Jammerbugt Kommune. 2 Formål Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

Klublove for Vestegnens Rideklub

Klublove for Vestegnens Rideklub Klublove for Vestegnens Rideklub Vedtaget på den stiftende generalforsamling den 23. februar 1967 og senest ændret på den ordinære generalforsamling den 25. februar 2019 1 Navn og hjemsted Klubbens navn

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. VEDTÆGTER FOR GOLF CLUB DANOIS, CÔTE D AZUR 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder

Læs mere

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub

Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub Vedtægter for Østjyllands Sportsløbehjul Klub 1. Navn og hjemsted Stk. 1.2.Klubbens navn er Østjyllands Sportsløbehjul Klub. Stk. 1.1 Klubbens hjemmeside er www.run4you.dk/dsk_g/dsk_g.html Stk. 2. Klubbens

Læs mere

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål

VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret ) 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for FREDERIKSHAVN KAJAKKLUB (Revideret 25.02.2019) 1 Navn, hjemsted og formål Klubbens navn er Frederikshavn Kajakklub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubben er stiftet den 5. marts

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dets navn er Store Heddinge Vandværk A.m.b.a. Selskabet er stiftet den 22. oktober 2009 og har hjemsted

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter for Trinord

Vedtægter for Trinord Helsingør d. 27-12-2011 Vedtægter for Trinord Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 27-11-2011 1 Navn og hjemsted Foreningen Trinord er stiftet den 27-12-2011 og har hjemsted i Helsingør kommune.

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi. Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi Side 1 af 6 sider 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. Klubben er hjemmehørende i Holbæk

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

for Atletikforeningen Fremad Holbæk

for Atletikforeningen Fremad Holbæk atletikforeningen Fremad Holbæk Vedtægter for Atletikforeningen Fremad Holbæk Stiftet den 21. marts 1930 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Atletikforeningen Fremad Holbæk. Dens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet

Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet Vedtægter for De Frie Producenter Stiftet 23.04.2008 1. FORENINGENS NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er De Frie Producenter stiftet 23.04.2008. Foreningens hjemsted er Gentofte Kommune. 2. FORENINGENS

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub:

Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: Vedtægter for Brønderslev Tennisklub: 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Brønderslev Tennisklub (BTK), som er stiftet den 2. maj 1897 og har hjemsted i Brønderslev Kommune. Foreningen er tilsluttet

Læs mere