Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 19. august Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 19. august Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst."

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 24. AUGUST 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt: Fredag den 19. august 2016 KAREN BLIXENS VEJ 4 Sted: Mikado House Montecristo 2300 KØBENHAVN S Referent: Susanne Kirst BESØGSADRESSE: RUED LANGGAARDSVEJ 4 Til stede: A-siden: Ulf Hedetoft (dekan, formand for FSU), Jens Erik Mogensen (prodekan), Hanne Møller (HR- og personalechef), Kristian Boye Petersen (fakultetsdirektør), Ingolf Thuesen (institutleder, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier) og Per Hasle (institutleder IVA) B-siden: 2300 KØBENHAVN S DIR ski@hum.ku.dk sag: / REF: SKI Jørgen Staun (fælles-tr for VIP, næstformand for FSU, lektor, Institut for Engelsk, Germansk og Romansk), Caroline Gjellerod (sagsbehandler og specialekoordinator, TR for AC-ansatte Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier), Hans Elbeshausen (lektor IVA), Peter B. Andersen (lektor, Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier), René Rasmussen (lektor, Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab) og Anders Granum Aagaard (projektleder, U&S, Dansk Metal, TAP) og Charlotte Isabella Jerne (AC TR suppleant, Institut for Kunst og Kulturvidenskab) Afbud: Steen Linke Larsen (ITMEDIA), Frank Nielsen (betjent, TR for vagt og funktionær), Morten Michelsen (lektor Institut for Kunst og Kulturvidenskab), Jesper Nielsen (TAP-HK-TR suppleant, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling) og Bettina Kragh (AC-TR-suppleant, U&S, ÅU)

2 2 Referat Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Ad 2) Orientering fra ledelsen a. Rengøringsstandard (nyt lavere niveau): Kristian Boye Petersen oplyste, at der foreligger et forslag om nyt rengøringskoncept på KUA1 og KUA2 for at gøre omkostningerne lavere på linje med Indre Bys rengøringskoncept. Dette vil betyde, at rengøringspersonalet ikke kommer på kontorerne hver dag, og der vil således ikke blive tømt skraldespand hver dag. Denne udfordring kan imødegås ved at papir kommes i genbrugsbeholderne, og madaffald smides væk i køkkenernes affaldsbeholdere. Den estimerede besparelse vil være på omkring kr. årligt. FSU bakkede op om tiltaget, og det blev bemærket, at medarbejderne skal være med til at skabe forhold, der gør det nemmere at gøre rent, f.eks. ved at rydde op på kontoret. Der skal følges op på, hvordan den reducerede rengøring fungerer og være fokus på, at denne besparelse er et tiltag, der bidrager positivt til økonomien uden at have indflydelse på bemandingen af VIP og TAP. b. Emeritus-aftale: FSUs bemærkninger til aftalen. Pkt. 1 skal tilrettes, således at der står instituttets hjemmeside, og emeritus skal rettes til emeritus/emerita. Det blev pointeret, at medarbejdere, der går på pension, kan kombinere det at være ekstern lektor med emeritus/emerita. Pkt. 10 repræsentative og/eller faglige opgaver for instituttet kan f.eks. være tilstedeværelse ved modtagelse af besøg fra gæsteprofessorer o.lign., som ligger indenfor ens interesseområde Ulf Hedetoft bemærkede, at aftalen skulle ses som et attraktivt tilbud om at bevare tilknytningen til HUM, og der kan evt. stilles kontor/delekontor til rådighed, såfremt pladsen er til det.

3 3 Ad 3) Til drøftelse a. Struenserapporten: Ulf Hedetoft henviste til, at rapporten var udsendt til alle før sommerferien og oplyste, at der pågår en institutrunde, hvor dekanatet indhenter input og kommentarer vedr. rapportens anbefalinger på administration og undervisning. Struenserapporten tager udelukkende højde for økonomien, og der er ikke på nuværende tidspunkt påpeget afgørende fejl i de økonomiske beregninger. Alle har mulighed for at komme med input/kommentarer, såfremt nogen har opdaget afgørende regnefejl mm. Disse henvendelser skal være foretaget inden den 6. september. Direktionen holder møde den 13. september, og den 15. september afholdes stormøde på HUM. Næste skridt i processen bliver inddragelse af institutterne i forbindelse med forslag til besparelser. Som udgangspunkt er fakultetets sparemål frem mod mio. kr., men efter bl.a. afviklingen af IVA Vest, uddannelseslukninger og fortætninger regnes aktuelt med et reduktionsmål på ca. 75 mio. kr. Den 22. september kommer direktionen med en grovskitse af besparelsesområder efter anmodning fra rektoratet, som skal fremlægge besparelsesplanerne for bestyrelsen til oktober. De overordnede parametre for besparelsesmålene skal drøftes på detailniveau i arbejdsgrupper, som kan bidrage med faglige input. Struenserapporten foreslår besparelser på uddannelsesområdet på 60 mio. kr. og på administrationen på 40 mio. kr., hvilket direktionen ikke anser for realistisk. De forskellige områder skal dog gennemgås nøje for at vurdere potentialerne konkret, og der skal laves en prioriteringsliste og vurdering af, hvorledes tempoet i at realisere besparelserne skal foregå, da de ikke kan findes i et hug, men skal pågå over 2 2,5 år. Nedskæringer i den størrelsesorden gør ondt og vil også berøre bemandingen, da 80% af de samlede udgifter er lønninger. Nogle stillinger kan spares ved naturlig afgang. Fakultetsservice har lige haft nogle opsigelser, som ikke bliver genbesat på nuværende tidspunkt, men der kan opstå behov for at genbesætte stillinger, selvom vi er i en sparefase.

4 4 Der peges på HUMs tilvalgskultur, som med fordel kan tilskæres og simplificeres. HUM har pt. 200 tilvalgsfag. Eksamen og censur er også et område, hvor der kan findes besparelser. Derfor skal eksamensudbuddet efterses og eksamener som repræsenteres ved både eksaminator og censor. Oplægget til besparelser kan bredes ud, men det bør ikke føre til yderligere lukninger af uddanneler. Institutterne kan dog skønne, at der ikke er forudsætninger til stede på en given uddannelse og lukke den, men uddannelsesbredden bør opretholdes. HUM satser pt. på ikke at rømme yderligere bygninger (herunder bygning 27), og alt skal i hvert fald efterregnes, inden yderligere rømninger evt. kan komme på tale. Caroline Gjellerod påpegede, at U&S og institutterne har forskellige opfattelser af eksamenssporet. F.eks. har digitaliseringen af eksamener ikke givet institutterne mindre at lave, hvilket rapporten ikke forholder sig til. Ulf Hedetoft svarede, at der findes fag med forskellige eksamensformer, som kunne give besparelser ved at blive reduceret til 2 3 eksamensformer. Jens Erik Mogensen henviste til en business case i KU-regi, som bl.a. skal belyse reduktion i frafald, færre eksamensformer og mindre censur. Per Hasle gjorde opmærksom på, at rapporten ser lidt bekymrende ud for IVA, pga. de store besparelser, der bliver foreslået, og der er indikeret ratio for VIP og administration, som ikke er korrekt. Ulf Hedetoft gentog, at alle har mulighed for at kommentere hele rapporten og indberette oversete ting, komme med anbefalinger og kommentarer. Dette gælder både institutter og fakultetsservices afdelinger. Der blev spurgt til, om der ligger oversete indtægter gemt i et øget fokus på ÅU. Hertil svarede Ulf Hedetoft, at tidskadencen er vigtig, og det vil ikke være muligt at øge indtægterne på ÅU frem til Rektor/bestyrelsen har hidtil ikke villet satse på ÅU, men holdningen er ved at ændre sig, da der kigges på CBS, som har økonomisk gavn af ÅU. På lang sigt bliver ÅU meget relevant. Der skal arbejdes med sikre besparelser, så der kan realiseres 105 mio. kr. i 2019.

5 5 a. Status og opfølgning på høringen af oplægget til fakultetets fremtidige uddannelsesportefølje: Ulf Hedetoft oplyste, at direktionen ikke havde yderligere supplerende bemærkninger til resuméet 1 af de indkomne høringssvar og gennemgik de 9 punkter i resuméet. FSUs kommentarer: Opmærksomhed på holdstørrelser og lokaler. Lokalerne er beregnet til undervisning af 30 studerende, og en udvidelse af undervisningstiden vil derfor blive en realitet. Store hold og dermed forbundet potentielt stort frafald skal forebygges med kompensationsstrategier pædagogisk og didaktisk, hvor TEACH evt. kan komme på banen. Ingolf Thuesen oplyste, at ToRS har haft succes med kurser for op til 300 studerende. Disse kurser kræver meget planlægning, men gevinsten bliver hurtigt tjent ind. Kurserne har foregået ved en samlet forelæsning i f.eks. videnskabsteori og efterfølgende opsplitning i grupper, hvor de studerende har arbejdet videre i de respektive faggrupper. Det fordrer mere samarbejde mellem underviserne, hvilket kan være en udfordring. Sproguddannelserne er på takst 1 og giver underskud. Der satses på den nationale sprogstrategi, regulering af midlerne, revurdering af småfagsbevillingen, bedre rekruttering af studerende for at mindske frafald og større forståelse for sprogfagenes vigtighed fra ministeriets side. b. APV plan for behandling og opfølgning af APVresultater herunder behandling af fritekstsvar: APV resultaterne foreligger på nuværende tidspunkt. På KU niveau er resultatet stabilt med enkelte svingninger: Udfordringer i work-life balance, den almene tilfredshed med øverste ledelse, forholdet til nærmeste leder og gennemsigtighed. Der spores fremgang på HUM mht. trivsel, arbejdsglæde og transparente beslutningsprocesser. Der er angivet et tilfælde af fysisk vold, som skal undersøges nærmere. Næste skridt i APV processen er, at Jens Erik Mogensen og Peter Wedel Bay besøger de lokale SU er og arbejdsmiljøgrupper, drøfter resultaterne og de kommende handleplaner for instituttet/afdelingen og supporterer i forbindelse med udarbejdelsen af handleplaner. 1 Bilag til referatet: Resume af og bemærkninger til hovedtendenser i høringssvar

6 6 Handleplanerne skal være indsendt til HR&O senest den 15. september. Processen fortsætter efter denne dato, hvor handleplanerne skal implementeres i dagligdagen. Ulf Hedetoft sagde, at handleplanerne skal bruges aktivt og afspejle en forbedring i næste APV. Satsningspunkterne fra den tidligere APV har vist fremgang, og vi skal stadig se os selv efter i sømmene i årene der kommer. Ledelsen skal være mere inddragende i alle lag og lytte til erfaringer og input fra medarbejderne. Derfor er det oplagt at tænke vores processtruktur igennem i hele systemet og bruge hinanden på en bedre måde. FAMU og FSU afholder fællesmøde om APV en på HUM. Indkaldelse til dette møde sker snarest. Ad 4) Meddelelser KUA3: Tidsplanen forventes at holde. Indflytning mellem jul og nytår og i drift januar 2017 Der pågår rømning af bygning 25 HR og Økonomicentret fraflytter Mikado House og flytter ind i bygning 23 ved udgangen af september. TEACH og CIP er fusioneret og flytter sammen i bygning 23. Ulf Hedetoft og Jens Erik Mogensen havde møde med ministeriet den 18. august vedr. sammenlægning af beslægtede uddannelser. Fristen for indsendelse af studieordninger er rykket til den 1. oktober. Ministeriet var imødekommende og positive og tilbød at være sparingspartnere. Ad 5) Eventuelt Nyt kriteriesæt for ansættelse af professorer. På dagsorden den 7. oktober 2016 AC klubben afholder ekstraordinær generalforsamling for at vælge ny TR efter Mike Wenøe Anders Granum Aagaard stopper, og der skal vælges ny TR for metal

7 7 Mødet sluttede kl Opfølgning Pkt. Opfølgning/beslutning Ansvarlig 5 Nyt kriteriesæt for ansættelse af professorer på Susanne Kirst dagsordenen den 7. oktober 2016

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

Mikado House - lokale Montecristo

Mikado House - lokale Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 16. JUNI 2015 Forum FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2015

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET Fakultetets SamarbejdsUdvalg MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2015 Forum Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt: Torsdag den 10. december

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 15. april Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 15. april Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 19. APRIL 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde

Læs mere

Mikado House - lokale Montecristo

Mikado House - lokale Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 16. APRIL 2015 Forum FSU Møde afholdt: Fredag, den 10. april 2015

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar 2013 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar 2013 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 1. februar

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 4. NOVEMBER 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0003/14-4000 Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2014 Sted: Referent: Mikado House lokale

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 20. maj Mikado House Montecristo. Sted: Hanne Møller.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 20. maj Mikado House Montecristo. Sted: Hanne Møller. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt:

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 26. februar Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 26. februar Mikado House Montecristo. Sted: Susanne Kirst. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 2. MARTS 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt:

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 24. november Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2017 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den

Læs mere

Mikado House Montecristo

Mikado House Montecristo D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Fakultetets Samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 1. DECEMBER 2015 Forum FSU møde Møde afholdt: Fredag den 27. november

Læs mere

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst

FSU. o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u. Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. NOVEMBER 2013 Forum: FSU o rmøde afholdt: Fredag den 22. november 2013 u msted: 15B.0.07 Referent: Susanne Kirst Karen Blixens Vej

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 18. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 18. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 25. MAJ 2018 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den 18.

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 19. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 19. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 25. JANUAR 2018 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den 19.

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 25. november Sted Lokale Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 25. november Sted Lokale Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 29. NOVEMBER 2016 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 27. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 27. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 31. JANUR 2017 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 5. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 5. maj Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 9. MAJ 2017 Forum Møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 13. februar Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag, den 13. februar Mikado House lokale Montecristo. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 16. FEBRUAR 2015 Forum FSU JOURNALNR. 015-0003/14-4000 Møde afholdt: Fredag, den 13. februar 2015 Sted: Referent: Mikado House lokale

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 24. januar 2014 15B.0.07. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 24. januar 2014 15B.0.07. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 28. JANUAR 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0002/14-4000 Møde afholdt: Fredag den 24. januar 2014 Sted: Referent: 15B.0.07 Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU (fællesmøde med FAMU) Forum. Møde afholdt Fredag den 14. oktober Sted Lokale

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU (fællesmøde med FAMU) Forum. Møde afholdt Fredag den 14. oktober Sted Lokale K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 24. OKTOBER 2016 Forum Møde i FSU (fællesmøde med FAMU) HR OG PERSONALEAFDELINGEN

Læs mere

Mikado House lokale Don Thomas/El Credito

Mikado House lokale Don Thomas/El Credito K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 16.SEPTEMBER 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0003/14-4000 Møde afholdt: Torsdag, den 11. september 2014 Sted: Referent: Mikado House lokale

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 5. oktober 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 5. oktober 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst DET HUMANISTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 5. oktober 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 24. august 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 24. august 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst DET HUMANISTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 24. august 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 28. marts B Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 28. marts B Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 3. APRIL 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0002/14-4000 Møde afholdt: Fredag den 28. marts 2014 Sted: Referent: 15B.0.07 Susanne Kirst Til

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 9. marts Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Møde i FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 9. marts Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2018 Forum Møde i FSU HRSC Møde afholdt Fredag den 9.

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU - FAMU møde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 6. december Sted Lokale Susanne Kirst.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU - FAMU møde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 6. december Sted Lokale Susanne Kirst. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2018 Forum FSU - FAMU møde Møde afholdt Torsdag den

Læs mere

FSU (punkt 3b fællesmøde FSU og FAMU)

FSU (punkt 3b fællesmøde FSU og FAMU) KØBENHAVNS UNIVERSITET FSU MØDEREFERAT 14. OKTOBER 2013 Forum FSU (punkt 3b fællesmøde FSU og FAMU) Møde afholdt: Fredag den 11. oktober 2013 Sted: Referent: 15-B-007 Peter Wedel Bay Til stede: A-siden:

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 12. april 2013 kl. 10-12. Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 12. april 2013 kl. 10-12. Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 12. april

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 15. juni 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 15. juni 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst DET HUMANISTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 15. juni 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef)

Til stede: A-siden: Kim Brinckmann (fakultetsdirektør), Hanne Møller (HR- og personalechef) og Stig Andersen (driftschef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU EKSTRAORDINÆRT MØDE I FSU/LSU-DRIFTSCENTRET GODKENDT MØDEREFERAT 5. DECEMBER 2008 Forum: Ekstraordinært møde i FSU FSU og LSU/Driftsafdelingen Møde

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst.

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 27. maj 2011 kl. 9-10 Sted: Lokale 19.1.1 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Fredag den 8. marts Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Fredag den 8. marts Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 12. MARTS 2019 Forum FSU-møde HRSC Møde afholdt Fredag den 8. marts

Læs mere

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 20. maj 2014 15B.0.07. Sted: Susanne Kirst. Referent:

FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 20. maj 2014 15B.0.07. Sted: Susanne Kirst. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU M Ø D E R E F E R A T 26. MAJ 2014 Forum FSU JOURNALNR. 015-0002/14-4000 Møde afholdt: Tirsdag den 20. maj 2014 Sted: Referent: 15B.0.07 Susanne Kirst Til stede:

Læs mere

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef)

Til stede: A-siden: Kirsten Refsing (dekan, formand for FSU), Kim Brinckmann (fakultetsdirektør) og Hanne Møller (HR- og personalechef) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 31. oktober 2008 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden: Kirsten Refsing

Læs mere

KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 15. NOVEMBER 2011 FSU NJALSGADE KØBENHAVN S.

KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 15. NOVEMBER 2011 FSU NJALSGADE KØBENHAVN S. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg (fællesmøde med FAMU) Møde afholdt: Fredag, den 11. november 2011 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 30. november 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 30. november 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst DET HUMANISTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 30. november 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFE RAT 26. JANUR 2010 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 22. januar 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent:

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl Sted: Referent: Peter Wedel Bay

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl Sted: Referent: Peter Wedel Bay KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 8. oktober 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 2. oktober 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Fredag, den 30. august Lokale 15b Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Fredag, den 30. august Lokale 15b Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 4. SEPTEMBER 2019 Forum FSU-møde Møde afholdt Fredag, den 30. august

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 24. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 24. januar Lokale 15B Sted. Susanne Kirst. Referent. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 28. JANUAR 2019 Forum FSU-møde HRSC Møde afholdt Torsdag den 24.

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl Sted: Lokale Referent: Ole Krarup Jensen

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl Sted: Lokale Referent: Ole Krarup Jensen KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 9. december 2011 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Ole Krarup

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12. Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12. juni 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 3. februar 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 3. februar 2012 kl Sted: Lokale Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag, den 3. februar 2012 kl. 10-12 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU.

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2012 Forum FAMU andet møde i 2012 Møde afholdt: Onsdag den 18. april 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay, sekretær

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 26. oktober 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B / M Ø D E R E F E R A T 29. OKTOBER 2016 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 4. september 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne

Læs mere

FAMU på Det Humanistiske Fakultet. FAMU, Det Humanistiske Fakultet. Forum. Møde afholdt 12. september 2017 kl til

FAMU på Det Humanistiske Fakultet. FAMU, Det Humanistiske Fakultet. Forum. Møde afholdt 12. september 2017 kl til K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU på Det Humanistiske Fakultet M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2017 Forum FAMU, Det Humanistiske Fakultet HR SØNDRE CITY, TEAM SØNDRE Møde afholdt 12. september

Læs mere

FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014. Mikado House 3. sal. Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014. Mikado House 3. sal. Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 26. SEPTEMBER 2014 Forum FAMU Møde afholdt: Onsdag den 24. september 2014 Sted: Referent: Mikado House 3. sal Peter Wedel Bay Til stede:

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. august 2008, kl Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. august 2008, kl Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. SEPTEMBER 2008 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 15. august 2008, kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Til

Læs mere

Afbud fra: Mette Thunø (prodekan for forskning), Anders Granum Aagaard (repr. Metal).

Afbud fra: Mette Thunø (prodekan for forskning), Anders Granum Aagaard (repr. Metal). KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTETS SAMARBEJDSUDVALG (FSU) GODKENDT MØDEREFERAT Forum: FSU møde FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt: 17. november 2006 kl. 10.30. Sted: 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde med deltagelse fra FAMU. Forum. Møde afholdt Torsdag, den 20. juni Lokale 15B Sted.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. FSU-møde med deltagelse fra FAMU. Forum. Møde afholdt Torsdag, den 20. juni Lokale 15B Sted. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets SamarbejdsUdvalg M Ø D E R E F E R A T 4. JULI 2019 Forum FSU-møde med deltagelse fra FAMU HRSC Møde afholdt

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. DECEMBER 2009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 27. november 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 4. december kl B Sted

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Mødedato Tirsdag den 4. december kl B Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T ET Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. NOVEMBER 2018 Forum Akademisk Råd LEDELSE OG KOMMUNIKATION

Læs mere

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT 26. OKTOBER 2011 Forum Akademisk Råd på Det Naturvidenskabelige Fakultet FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 12.

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 8. december 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 8. december 2016, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B M Ø D E R E F E R A T 11. DECEMBER 2016 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS NJALSGADE

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag den 7. maj 2010, kl. 10 til 12. Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag den 7. maj 2010, kl. 10 til 12. Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 11. JUNI 2010 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg HR- & PERSONALEAFDELINGEN DET HUMANISTISKE FAKULTET Møde afholdt: Fredag den

Læs mere

Godkendelse af referat Emilies efternavn skal tilføjes i referatet, herefter blev det godkendt.

Godkendelse af referat Emilies efternavn skal tilføjes i referatet, herefter blev det godkendt. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B Medlemmerne af INSS institutråd M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2017 Forum INSS

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 11. april 2008, kl Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: 11. april 2008, kl Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 30. MAJ 2008 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 11. april 2008, kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden:

Læs mere

Forum IKK-LSU Mødedato: 31. august 2016 fra kl september 2016 Sted:

Forum IKK-LSU Mødedato: 31. august 2016 fra kl september 2016 Sted: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B IKK-LSU M Ø D E R E F E R A T Forum IKK-LSU Mødedato: 31. august 2016 fra kl. 13.00 16.00 7.

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Fakultetets samarbejdsudvalg. Fakultetets samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt 21. april 2017 kl HUM, lok. 15b Sted

Fakultetets samarbejdsudvalg. Fakultetets samarbejdsudvalg. Forum. Møde afholdt 21. april 2017 kl HUM, lok. 15b Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Fakultetets samarbejdsudvalg M Ø D E R E F E R A T 28. APRIL 2017 Forum Fakultetets samarbejdsudvalg Møde afholdt

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2012 Forum FAMU Møde afholdt: Fredag den 27. januar 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay Til stede: Jens

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: 23. april B Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: 23. april B Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 29. APRIL 2013 Forum FAMU Møde afholdt: 23. april 2013 Sted: Referent: 15B-0-07 Peter Wedel Bay Til stede: Jens Erik Mogensen

Læs mere

Afbud fra: B-siden: Rutt Mikkelsen (institutsekretær, Saxo-Instituttet, RT-suppleant for TAP).

Afbud fra: B-siden: Rutt Mikkelsen (institutsekretær, Saxo-Instituttet, RT-suppleant for TAP). K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: 7. marts 2008,

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 8. maj 2018 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen.

Akademisk Råd Ordinært møde. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 8. maj 2018 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E R E F E R A T 10. MAJ 2018 Forum Akademisk Råd LEDELSE OG KOMMUNIKATION Møde afholdt

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose

HSU. Vedr.: HSU konference den 11. oktober Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU S A G S N O T A T NOVEMBER 2010 Vedr.: HSU konference den 11. oktober 2010 Sagsbehandler: Karen Boesen og Ingrid Skovsmose HR OG ORGANISATION ARBEJDSMILJØ

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Torsdag, den 27. marts Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Torsdag, den 27. marts Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Torsdag, den 27. marts 2009 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst NJALSGADE

Læs mere

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen.

Til stede ved mødet: Ole Busck, Henrik Pedersen, Lise Dahlgaard, Thomas Bak, Lars Bo Larsen, Michael Eriksen. Referat FSU TECH 2019 FSU-møde, 2. kvartal, 18. juni 2019 18-06-2019 13:00-18-06-2019 15:00 NOVI, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalborg Ø Punkt 1: Godkendelse af dagsorden (5 min) Til stede ved mødet: Ole

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Forretningsorden for Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet

Forretningsorden for Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet Forretningsorden for Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, Københavns Universitet Retsgrundlaget 1. Samarbejdsudvalget ved Institut for Medier, Erkendelse og Formidling

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 11. juni 2010 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 5. december Sted:

Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 5. december Sted: KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT 9. JANUAR 2009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 5. december 2008 Sted: 10.1.30 Til stede: A-siden:

Læs mere

Prodekaner: afbud fra begge prodekaner. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent).

Prodekaner: afbud fra begge prodekaner. Deltagere fra administrationen: Kristian Boye Petersen og Ole Krarup Jensen (referent). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T A K A D E M I S K R Å D K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET REFER A T A F A K A D E M I S K R Å D S M Ø D E D E N 3. M A R T S 2015 2015 Deltagere: Ulf

Læs mere

Der var generelt en meget positiv modtagelse af oplægget, og herefter kom der følgende bemærkninger.

Der var generelt en meget positiv modtagelse af oplægget, og herefter kom der følgende bemærkninger. D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N Resume af mødet fredag den

Læs mere

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen

Til stede: John E. Andersen, Henrik Blicher, Jan Bendixen (suppleant for Helle Trolle Lüttichau), Torben Juels Jensen, Preben Dømler, René Rasmussen INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 01. OKTOBER 2013 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB Møde afholdt: 19. september

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 14. august 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 14. august 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T F S U FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T 4. SEPTEMBER009 Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt:

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt 15. marts 2017, kl Sted Rasmus Rask, Tine M. Svensson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2017 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS Møde

Læs mere

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 5. februar 2019 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen.

Akademisk Råd. Akademisk Råd. Forum. Møde afholdt Tirsdag den 5. februar 2019 kl B Sted. Dorthe Vejen Hansen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd M Ø D E R E F E R A T 5. FEBRUAR 2019 Forum Akademisk Råd LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Tirsdag

Læs mere

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 15. april 2011, fra 10 til 12 Sted: Referent: Hanne Møller

Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 15. april 2011, fra 10 til 12 Sted: Referent: Hanne Møller KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 15. april 2011, fra 10 til 12 Sted: 19.1.1 Referent: Hanne Møller

Læs mere

Afbud Professor Margit Warburg og specialkonsulent Hans Emborg Bünemann (TAP-observatør, ingen stemmeret)

Afbud Professor Margit Warburg og specialkonsulent Hans Emborg Bünemann (TAP-observatør, ingen stemmeret) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Akademisk Råd Ordinært møde M Ø D E R E F E R A T 12. MARTS 2018 Forum Akademisk Råd Møde afholdt Tirsdag den 6. marts

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. maj 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst

FSU. Fakultetets Samarbejdsudvalg. Møde afholdt: Fredag, den 15. maj 2009 kl Sted: Referent: Susanne Kirst KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET FSU FSU GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg FSU Møde afholdt: Fredag, den 15. maj 2009 kl. 10-12 Sted: 10.1.30 Referent: Susanne Kirst

Læs mere

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 8. september 2011, kl Rasmus Rask. Sted: Tine M. Svensson.

Samarbejdsudvalget ved INSS. Forum. Møde afholdt: 8. september 2011, kl Rasmus Rask. Sted: Tine M. Svensson. INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER OG SPROGVIDENSKAB KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 4. OTKOBER 2011 Forum Samarbejdsudvalget ved INSS INSTITUT FOR NORDISKE STUDIER Møde afholdt: 8. september 2011, kl. 10-12

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. APRIL 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N

S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T S S K - S T U D I E L E D E R / S T U D I E N Æ V N S F O R M A N D S - K R E D S E N Resume af mødet fredag den

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Formanden ændrede rækkefølgen for behandling af dagsordenspunkter,

Formanden ændrede rækkefølgen for behandling af dagsordenspunkter, I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. 22. DECEMBER FEBRUAR 2017 2016 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen

Studienævnssekretær Alex K. Tonnesen I N S T I T U T F O R T V Æ R K U L T U R E L L E O G R E G I O N A L E S T U D I E R K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 20. MAJ 2016 Forum: Studienævnet for

Læs mere

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30

Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 10. NOVEMBER 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: tirsdag den 9. november 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent:

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøorganisation (FA- MU og de lokale arbejdsmiljøgrupper)

Fakultetets arbejdsmiljøorganisation (FA- MU og de lokale arbejdsmiljøgrupper) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T DECEMBER 2010 Forum: Fakultetets arbejdsmiljøorganisation (FA- MU og de lokale arbejdsmiljøgrupper)

Læs mere

FSU seminar om Social Kapital

FSU seminar om Social Kapital D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU seminar om Social Kapital M Ø D E R E F E R A T 30. APRIL 2012 G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets

Læs mere