UKALIUSAQ Atuarfiup aqqa /skolens navn Atuarfiup/skolens telefonnr., adresse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UKALIUSAQ Atuarfiup aqqa /skolens navn. 366250 kaly@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., e-mailadresse"

Transkript

1 UKALIUSAQ Atuarfiup aqqa /skolens navn Atuarfiup/skolens telefonnr., adresse Postboks 109 Atuarfiup/skolens postadresse Nuuk Illoqarfik/By

2 Inatsisartutlov nr. 15 af 3. december 2012 om folkeskolen 49. Skolens leder udarbejder en kvalitetsrapport, som indsendes til kommunalbestyrelsen inden den 1. oktober i det pågældende skoleår. Stk. 2. Kvalitetsrapporten skal indeholde en redegørelse for det senest afsluttede skoleårs resultater af trintest, afgangsprøver, udarbejdelse af handleplaner, klassekvotienter, undervisningstid, sygefravær, vikartimer, omfang af vejledning i forhold til afgangselever om uddannelses- og erhvervsvalg og opfølgning på den foregående kvalitetsrapport. Stk. 3. Naalakkersuisut kan fastsætte nærmere regler om kvalitetsrapporten, herunder om angivelse af yderligere oplysninger i kvalitetsrapporten. Bemærkninger til Inatsisartutlov nr.15 af 3 december 2012 om folkeskolen. Bestemmelsen har først og fremmest til hensigt at sætte fokus på udviklingen på den enkelte skole. Kvalitetsrapporten er således et værktøj, som skal sikre systematisk dokumentation og samarbejde mellem kommunalbestyrelsen, forvaltning og skoler om evaluering og udvikling af kvaliteten på den enkelte skole. Til stk. 1 Kvalitetsrapporten har derudover som overordnet formål at styre kommunalbestyrelsernes mulighed for at varetage sit ansvar for folkeskolen. Dette antages at ske ved, at kvalitetsrapporten skal give kommunalbestyrelsen grundlag for at tage stilling til det faglige niveau på 69 den enkelte skole og træffe beslutning om opfølgning herpå. Rapporten skal endelig bidrage til åbenhed om skolevæsenets kvalitet, hvilket er en forudsætning for kvalitetsforbedringer. Det skal samtidig bemærkes, at bestemmelsen fortrinsvis omhandler en forpligtelse til at angive oplysninger, som den enkelte skole allerede ligger inde med. Der forudsættes i den forbindelse ikke udarbejdet en større afhandling af f.eks. pædagogisk videnskabelig karakter. Dette skyldes som nævnt, at opgaven primært består i at nedfælde faktuelle oplysninger, som skolens leder allerede råder over og tilføje en kort redegørelse for hver oplysning med hovedvægt på forbedringer. Herudover kan skolens leder beslutte at angive supplerende oplysninger, eksempelvis vedrørende påtænkte initiativer, overvejelser, særlige problemstillinger m.m. Bestemmelsen har først og fremmest til hensigt at sætte fokus på udviklingen på den enkelte skole. Kvalitetsrapporten er således et værktøj, som skal sikre systematisk dokumentation og samarbejde mellem kommunalbestyrelsen, forvaltning og skoler om evaluering og udvikling af kvaliteten på den enkelte skole.

3 1.Skolens klasse-kvotienter Antal klasser i alt Antal elever i hvert kl 1.klasser klasser klasser klasser klasser klasser klasser klasser klasser klasser + 3 fra SU SU - Specialklasse SU Specialklasse minus 3 elever i 10.årgang 1 7 Bemærkninger vedr. klassekvotienter. Elever i trivselsklasse er talt med deres hjemklasse 2.Antal elever, som opstarter en uddannelse Antal klasser i alt Antal elever i alt Alle afgangselever antal: Inkl. specialkl Startet på et Erhvers-uddandelse 3 0 Startet på efterskole Grønland 3 7 Startet på efterskole Danmark 3 20 Startet på Gymnasium 3 14 AFS AEU (Udenlands ophold) 3 9 Flyttet til Danmark efter færdiggørelse af 10.årgang 3 3 Rest-gruppe / Antal unge mål-gruppen 3 8 Bemærkninger vedr. : Jeg har tilføjet elever som tager af sted på AFS og AEU, ligesom vi tilføjer elever som er flyttet til DK efter endt afgangsprøver.

4 3.Antal elever i vidtgående specialundervisning i forhold til skolens elevantal Antal klasser i alt Antal elever i alt Hele skolens elevtal Total på skolen VSU - Yngstetrin (1. 3. klasse) VSU - Mellemtrin (4. 7. klasse) VSU - Ældstetrin ( klasse) SU Vidtgående special elever SU Vidtgående special elever 1 10 Bemærkninger vedr: vidtgående spc.undv. 3 elever fra specialklasse fik afgangbevis, hvor 2 af eleverne er bl. Unge-målgruppen og 1 arbejder. 4.Undervisningstiden skoleåret 2013/14 Planlagte: Lærere Elever Yngstetrin (1. 3. klasse) Mellemtrin (4. 7. klasse) Ældstetrin ( klasse) Undervisningstiden skoleåret 2013/14 Gennemførte: Lærere Elever Yngstetrin (1. 3. klasse) ,75 Mellemtrin (4. 7. klasse) Ældstetrin ( klasse) 7721, ,52 Vikar-dækning / Vikar-timer 1658,23 993,73 Bemærkninger Vedr: Undervisningstid. Lærere som har længere fravær pga. sygdom bliver erstattet med supplerende lærer i tilpasset fag. I skoleåret 2013/14 havde vi 2 operationer, som efterfølgende havde længere fravær pga. sygdom.

5 6.Forkellen af planlagte og gennemførte timer: Lærere: Elever: Forskellen i tal 1658,23 993,73 Forskellen i procent-tal % 6,31% 5,52% Bemærkninger vedr: gennemførte timer: Supplerende lærer overtager ved længeretids sygefra, hvilket gør at mistet uv.timer reduceres. 7.Trintestresultater for 3. klasse Misilitsinnermi angusat - Test resultateter Vi vedhæfter Ukaliusaq trintestresultater som fil. Forvaltningen har anmodet om at vi vedhæfter som fil. Se fælles kvalitetsrapport Bemærkninger for 3 klasse: Resultater i 3.årgang er gennemgående gode i sprogfagene. Dog skal man være opmærksom på bedre undervisning i grammatik. Indholdsforståelsen ser fint ud. Enkelte som har opnået mindre gode resultater, er elever som lærere i forvejen er opmærksomme på. Matematik er valgt som indsatsområde på Ukaliusaq, fordi resultaterne fra sidste år i trintest viser behovet for bedre opmærksomhed på faget matematik.

6 8.Trintestresultater for 7. klasse Misilitsinnermi angusat - Test resultateter Vi vedhæfter Ukaliusaq trintestresultater som fil. Forvaltningen har anmodet om at vi vedhæfter som fil. Se fælles kvalitetsrapport Bemærkninger for 7.klasse: Resultater i 7.årgang er tilfredsstillende i sprogfagene. Eleverne læser godt og har god forståelse for indhold. Dog skal man være opmærksom på bedre undervisning i grammatik, ligesom i 3.årgang. Enkelte som har opnået mindre gode resultater, er elever som lærere i forvejen er opmærksomme på og har på forhånd indstillet til at nævnte elever er omfattet af alm. sp. undervisning. Matematik er valgt som indsatsområde på Ukaliusaq, fordi resultaterne fra sidste år i trintest viser behovet for bedre opmærksomhed på faget matematik. En del elever har behov for øvelse og bedre forståelse for multiplikation og division og brøk og procentberegning.

7 9.Afgangsprøver skriftlige 10.klasser Naggataarutaasumik misilitsinnermi angusat Afgangsprøve resultateter Skriftlige Afgangsprøver på Ukaliusaq A 10.B 10.C A B C D E Fx F 1 1 Bemærkninger for 10.klasse afgangsprøver: Skriftlig prøvefag på Ukaliusaq i skoleåret er følgende: Grønlandsk, dansk, engelsk, matematik og samfundsfag. Sidstnævnte er udtrukket som emne. Resultaterne er tilfredsstillende og opleves som fremgang, i forhold til resultater fra skoleåret Fremgang i resultater i skr.afgangsprøver har vi som skoleledelse tolket, som resultat af skoleledelsens ønske om at man reducerer antallet af tema og emnedag, som normalt er planlagt til gennemførelse i skoleåret. Derudover har vi som skoleledelse været mere krævende, specifikt over for elevernes forældre. På Ukaliusaq er vi bekendt med at vores elever ofte opnår resultater, som primært er mediansøgende, hvilket er godt for elever, da man ad denne vej kan søge uddannelser, og kan sikre sig optagelse eller have mulighed for at vide, hvad man skal forbedre. 10.Afgangsprøver mundtligt 10.klasser Naggataarutaasumik misilitsinnermi angusat Afgangsprøve resultateter 10.A 10.B 10.C A B C D E Fx F Bemærkninger for 10.klasse afgangsprøver: I mundtlige er følgende udtrukket som afgangsprøvefag: Grønlandsk, matematik og biologi. Derudover har eleverne selv valgt følgende: Naturgeografi, dansk, engelsk, hjemmekundskab, idræt, musik og drama.

8 11.Handleplaner (indsatsområder) for skolen Tidsplan. Dansk undervisning i alle klasser August fortsætter Læsning siden august 2010 Indført læsning dagligt i uv. Ubestemt Projektopgaveskrivning (fagvejleder i projektskrivning er oprettet) Teamsamarbejde fælles planlægning af undervisning på tværs af årgang Siden ubestemt Skolehjemsamarbejde Siden altid Matematikundervisning i alle årgange August ubestemt Mobning August ubestemt Bemærkninger: Vi har meget fokus på sprogundervisning på Ukaliusaq og har de sidste 3-4 år valgt at prioriterer at forbedre undervisning i dansk og engelsk. Resultater i trintest og afgangsprøver er begyndt at blive bedre, netop fordi sprogområdet har vores opmærksomhed. De sidste 1½ år har vi ligeledes været opmærksom på matematik området, fordi mange elever har vanskeligt ved at fastholde interesse for faget. Samtlige matematik lærere har i den forbindelse været på kursus i Ilinniarfissuaq efteråret 2013, som forberedelse til vores indsatsområde; matematik. Vi kommer til at have matematik som indsatsområde de næste 3 år. Mobning har vi valgt at have som fast indsatsområde, og har indført temadag om mobning for hele skolen, hvert år med fast placering på; sidste mandag i august og påført på årsplanen for Ukaliusaq.

9 12.Omfang af vejledning i forhold til afgangselever om uddannelses- og erhvervsvalg Skolevejleder er forpligtet til at rapportere over for skoleledelse, herunder information til samt- lige lærere i forbindelse med ny skolestart. Dette som sikring for at alle lærere på Ukaliusaq får kendskab til sidste års resultater, samt videreforløb i antal. Individuelle samtaler skal gennemføres med og 10.årgang. Sidstnævnte skal intensiveres ved deres sidste skoleår og hjælpes til at tage stilling til hvad det har tænkt sig. I starten af september, hvert år, skal skolevejleder på Ukaliusaq invitere forældre til information omkring uddannelsesvalg, herunder om ansøgnignsfrister samt information omkring efterskoler årgang PUV.lærer er forpligtet til at samarbejde med skolevejleder, hvor man har fælles planlægning omkring erhvervsbesøg, samt foredrag af forældrearbejdsplads og evt. besøg årgang opmuntres til at invitere skolevejleder, så man allerede der kan lege sig frem til hvad man godt kunne tænke sig at uddanne sig til, når man bliver stor. Ukaliusaq anser skolevejleder for at være meget vigtigt funktion og pgl. er forpligtet til at forældre og elever har godt kendskab til ham. 13.Skolelederens yderligere bemærkninger (eks. Skolens tilstand, APV og lignende) Ukaliusaq er en bygning fra Tagpap eftersyn er tiltrængt, specielt i bygning ( Gym.salsbygning) Det regner nærmest ind i salen ved regn, specielt i pige gym.salen. Dette er meldt op til flere gange. Vinduerne i rigtig mange klasseværelser er utætte, omkring rammerne. Hvilket viser sig, specielt ved regnvejr og storm, fordi vandet masser sig igennem. Mange oplukkelige vinduer trænger til at blive udskiftet. Oplukkelige vinduer er ganske enkelt gamle og slidte. Drenge og Pige gymnastiksale trænger virkelig til at blive renoveret. Den gl. stil fra er iøjnefaldende, gulvene er meget lappet trods det er belagt med flydende linoleum. Begge sale er meget utidssvarende, i dag. Trænger virkelig til at blive renoveret! Om ikke andet udskifte vinduesområderne. Vi er i gang med at forny vores APV. Hvilket fingerpeg der bliver er meget spændende. Derudover har lærerværelset gennemdrøftet APV formen og ønsker, en mere skolevenlig APV. Der sendes forslag til Skoleforvaltningen sent efterår om der fra Ukaliusaq. Vi er fortsat generet af røglugt i hall 2 området. Det har stået i mere end 2½ år. Vi tror på, at gasbeton, som er i mellembygninger skal ses efter, for at røglugten kan gøres noget ved. Vi mangler et sted, hvor folk kan tage hen og ryge. Når SANA har til deres ansatte og indlagte, kan man vel anmode sin arbejdsgiver om at etablere et skur til rygere, som minimum. Parkeringsforhold er total dårlige. Ved sidste planering af jorden omkring gl. blok P, har man helt frataget os, parkeringsplads til personalet på Ukaliusaq. I det hele taget, bør man se nærmere på indkørselsforhold på Ukaliusaq. Ved udkørsel efter aflevering af børn mv. har man store STORE risiko for påkørsel af børn-elevermennesker. Trods bygningens ældre dato, er vi meget glade for Ukaliusaq. Internt set er der gode redskaber og gode forhold

10 14.Opfølgning på den foregående kvalitetsrapport Bortset fra virksomhedsrapport er denne kvalitetsrapport den første skolerne i Nuuk udfærdiger. 15.Afsluttende bemærkninger for skoleåret 2013/14 Ved skoleårets begyndelse i har vi ikke haft en ide om, hvor omfattende det bliver med besparelser. Op mod slutning af skoleåret har der været lidt uro, hvor man var nervøs for sin situation. Efterhånden som dialog og informationen blev bedre, har man accepteret udmeldte besparelser, herunder manglende kurser for skoleåret Skolebespisningen er en af det ting, ansatte på Ukalisuaq, gerne vil rose Kommunen for at fastholde. Specielt efter, man er gået over til Brugsen som leverandør, har elever på Ukaliusaq været meget glade for skolebespisningen. Som skoleinspektør er jeg meget glad for gennemført og opfyldningskursus i økonomi- og budgetlægning. En genopfriskning inkl. kursus i at blive bedre bruger i Exel vil være prikken over i et. Det er virkelig godt initiativ at man har viceskoleinsp. og kontorpersonale med. Skoleleder / Skoleinspektør: Karno Lynge Dato: 16.august 2014 Underskrift: Karno Lynge

Kangillinnguit Atuarfiat GR 606

Kangillinnguit Atuarfiat GR 606 Kangillinnguit Atuarfiat GR 606 Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 64 20 /32 95 54 / kang@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 7504 Atuarfiup/skolens postadresse 3905

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14. Arsuup Atuarfia. Atuarfiup aqqa /skolens navn

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14. Arsuup Atuarfia. Atuarfiup aqqa /skolens navn Arsuup Atuarfia Atuarfiup aqqa /skolens navn 685043 685137 Arsukatuarfik@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 63 Atuarfiup/skolens postadresse 3932 arsuk Illoqarfik/By

Læs mere

Ejnar Mikkelsenila Aluarpia. fax: 99 11 32 Telefon: 36 78 60 pemo@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse.

Ejnar Mikkelsenila Aluarpia. fax: 99 11 32 Telefon: 36 78 60 pemo@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse. Ejnar Mikkelsenila Aluarpia Atuarfiup aqqa /skolens navn fax: 99 11 32 Telefon: 36 78 60 pemo@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 504 Atuarfiup/skolens postadresse

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14 Kuummiini Alivarpik Atuarfiup aqqa /skolens navn Tlf: 984172, Fax: 984101, mail kuumailivarpi@greennet.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Kuummiut Atuarfiup/skolens postadresse 3913

Læs mere

Diilerilaami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn. 986373 tinsko@attat.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse

Diilerilaami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn. 986373 tinsko@attat.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Diilerilaami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn 986373 tinsko@attat.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse B96 TINITEQILAAQ Atuarfiup/skolens postadresse 3913 _TASIILAQ Illoqarfik/By

Læs mere

Ejnar Mikkelsenila Aluarpia

Ejnar Mikkelsenila Aluarpia Ejnar Mikkelsenila Aluarpia Atuarfiup aqqa /skolens navn Tlf._367862 Fax: 941132 _andp@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Post box 504 Atuarfiup/skolens postadresse 3980

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14 NUUSSUUP ATUARFIA Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 64 00 / 32 71 33 / jakl@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Narsaviaq 12, Postboks 5329 Atuarfiup/skolens postadresse 3905

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14. Atuarfik Hans Lynge. Atuarfiup aqqa /skolens navn

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2013/14. Atuarfik Hans Lynge. Atuarfiup aqqa /skolens navn Atuarfik Hans Lynge Atuarfiup aqqa /skolens navn 366451 hebe@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse 8049 Atuarfiup/skolens postadresse Nuuk Illoqarfik/By Inatsisartutlov nr.

Læs mere

Tasiilami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn

Tasiilami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn Tasiilami Alivarpi Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 78 00 / 98 13 01 / jh@sermersooq.gl anko@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 114 Atuarfiup/skolens postadresse

Læs mere

EQea1te4 R5 0 A-T5 wt 19-To A-12_ F. J900 Illoqarfik/By

EQea1te4 R5 0 A-T5 wt 19-To A-12_ F. J900 Illoqarfik/By EQea1te4 R5 0 A-T5 wt 19-To A-12_ F Atuarfiup aqqa /skolens navn \ 0 4, 3 CI ( Otel_e614,0jtsq5 re rtri-e15( Atuarfiup/skolens telefmmr., faxnr. og e-mailadresse (sg Atuarfiup/skolens postadresse J900

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2014/15. Kangillinnguit Atuarfiat Atuarfiup aqqa /skolens navn

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2014/15. Kangillinnguit Atuarfiat Atuarfiup aqqa /skolens navn Kangillinnguit Atuarfiat Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 64 20, kang@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Postboks 7504 Atuarfiup/skolens postadresse 3905 Nuussuaq Illoqarfik/By

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: I følgende blå markeringer er svarene: ISERTUP ALIVARPIA 2 HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN BRUGES TIL? Kvalitetsrapporten

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Tasiilami Alivarpi HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN BRUGES TIL? Kvalitetsrapporten er et evalueringsværktøj,

Læs mere

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2013/14 Revideret d.16/9-13 af Else Finne

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2013/14 Revideret d.16/9-13 af Else Finne Minngortuunnguup Atuarfia Kvalitetsrapport for skoleåret 2013/14 Kvalitetsrapporten er et krav i Inatsiartutlov nr. 15 af 3. december 2012 om folkeskolen (jf. 49). Det er skolelederen på den enkelte skole,

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Arsuup Atuarfia HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN BRUGES TIL? Kvalitetsrapporten er et evalueringsværktøj, hvor

Læs mere

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2014/15. NUUSSUUP ATUARFIA Atuarfiup aqqa /skolens navn

Kvalitets-rapport for skoler / skoleåret 2014/15. NUUSSUUP ATUARFIA Atuarfiup aqqa /skolens navn NUUSSUUP ATUARFIA Atuarfiup aqqa /skolens navn 36 64 00 / 32 71 33 / jakl@sermersooq.gl Atuarfiup/skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse Narsaviaq 12, Postboks 5329 Atuarfiup/skolens postadresse 3905

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Atuarfik Tuiisaq Postboks 99 3940 Paamiut Tlf: 367680 e-mail: tuiisaq@sermersooq.gl INDLEDNING: Som begyndelse

Læs mere

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2012/13 Revideret d.16/9-13 af Else Finne

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2012/13 Revideret d.16/9-13 af Else Finne Minngortuunnguup Atuarfia Kvalitetsrapport for skoleåret 2012/13 Kvalitetsrapporten er et krav i Inatsiartutlov nr. 15 af 3. december 2012 om folkeskolen (jf. 49). Det er skolelederen på den enkelte skole,

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn: Nuussuup Atuarfia Narsaviaq 12, 3905 Nuussuaq Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til? Kvalitetsrapporten

Læs mere

Indberetning pr. 1. oktober. for

Indberetning pr. 1. oktober. for Indberetning pr. 1. oktober for skolens navn skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse skolens postadresse kommune Skoleåret 2016/2017 KIIIP FORM 147-0/2016 Kommune: Skole: I Skolebestyrelse, skoleledelse

Læs mere

Indberetning pr. 1. oktober. for

Indberetning pr. 1. oktober. for Indberetning pr. 1. oktober for skolens navn skolens telefonnr., faxnr. og e-mailadresse skolens postadresse kommune Skoleåret 2013/2014 KIIIP FORM 147-0/2013 Kommune: I Skolebestyrelse, skoleledelse og

Læs mere

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2016/17

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2016/17 Minngortuunnguup Atuarfia Kvalitetsrapport for skoleåret 2016/17 Kvalitetsrapporten er et krav i Inatsiartutlov nr. 1 af 3. december 2012 om folkeskolen (jf. 49). Det er skolelederen på den enkelte skole,

Læs mere

Kvalitetsrapport 2012

Kvalitetsrapport 2012 Kvalitetsrapport 2012 Kvalitetsrapport 2012 indsæt SKOLENAVN side 2/9 Kvalitetsrapportens afsnit 2: Rammebetingelser ( 7) Kvalitetsrapporten skal omfatte en redegørelse for de mål og rammer for hver af

Læs mere

Kvalitetsrapport for skoleåret 2013/2014 forslag til opbygning

Kvalitetsrapport for skoleåret 2013/2014 forslag til opbygning Kvalitetsrapport for skoleåret 2013/2014 forslag til opbygning Baggrund Siden 2006 har det været lovpligtigt at udarbejde kvalitetsrapporter en gang om året. Rapporten er en del af Kommunalbestyrelsens

Læs mere

Kvalitetsrapport

Kvalitetsrapport Kvalitetsrapport 2016-17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Atuarfik Samuel Kleinschmidt Indhold INDLEDNING...3 1 TRINTEST, AFGANGSPRØVER, KLASSEKVOTIENTER, ANDEL AF VSP ELEVER, ANSATTE...4

Læs mere

Fælles Kvalitetsrapport for folkeskolerne i Qeqqata Kommunia skoleår 2017/2018

Fælles Kvalitetsrapport for folkeskolerne i Qeqqata Kommunia skoleår 2017/2018 Fælles Kvalitetsrapport for folkeskolerne i Qeqqata Kommunia skoleår 2017/2018 Pagga i forbindelse med at Qinnguata Atuarfia blev kåret som årets skole i 2017 INDHOLD INDHOLD... 2 Indledning... 3 Skoleledere...

Læs mere

Intro Status fra forvaltningen

Intro Status fra forvaltningen Intro I år er skabelonen for skolernes kvalitetsrapport ændret. I dette års kvalitetsrapport er der udover den kvantitative del fokus på at skolerne skal redegøre for deres indsatser inden for emnerne

Læs mere

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Engbjergskolen

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Engbjergskolen KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013 Engbjergskolen 1 Indholdsfortegnelse 1 ENGBJERGSKOLEN 3 2 RAMMEBETINGELSER 4 2.1 Skolevæsnets

Læs mere

Nuussuup Atuarfia Skolebestyrelsens årsberetning 2015

Nuussuup Atuarfia Skolebestyrelsens årsberetning 2015 Bilag 6: Nuussuup Atuarfia Skolebestyrelsens årsberetning 2015 Skolebestyrelsen i skoleåret 2014/15: Forældrerepræsentanterne i skolebestyrelsen vælges fire år ad gangen, mens elev- og lærerrepræsentanterne

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn: Arsuup Atuarfia Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til? Kvalitetsrapporten fungerer som

Læs mere

Siulittaasoq/skolebestyrelsesformænd. Julia Hansen Nalunnguarfiup atuarfia (NA)

Siulittaasoq/skolebestyrelsesformænd. Julia Hansen Nalunnguarfiup atuarfia (NA) Fælles Kvalitetsrapport for folkeskolerne i Qeqqata Kommunia for skoleåret 2015/2016 Indholdsfortegnelse Indledning:... 3 Skolebestyrelsesformænd... 4 Resultater af afgangsprøver kommune og land 2015 og

Læs mere

Albertslund Kommune. Kvalitetsrapport, skoleåret 2006/2007

Albertslund Kommune. Kvalitetsrapport, skoleåret 2006/2007 Albertslund Kommune Kvalitetsrapport, skoleåret 2006/2007 Skolens navn: Udfyldt af: BRØNDAGERSKOLEN NIELS HENRIK JUUL Udskrevet den 27-04-2007 side 1 af 8 1. Ressourceanvendelse, skoleåret 2006/2007 UNDERVISNINGSDEL

Læs mere

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Hårslev Skole

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Hårslev Skole læg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a Skole: Hårslev Skole 3. KVALITETSRAPPORTENS REDEGØRELSE FOR SPECIFIKKE OMRÅDER 3a. Rammebetingelser for udarbejdelse af kvalitetsrapport.

Læs mere

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Nordvestskolen

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Nordvestskolen læg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a Skole: Nordvestskolen 3. KVALITETSRAPPORTENS REDEGØRELSE FOR SPECIFIKKE OMRÅDER 3a. Rammebetingelser for udarbejdelse af kvalitetsrapport.

Læs mere

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Veflinge Skole

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Veflinge Skole læg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a Skole: Veflinge Skole 3. KVALITETSRAPPORTENS REDEGØRELSE FOR SPECIFIKKE OMRÅDER 3a. Rammebetingelser for udarbejdelse af kvalitetsrapport.

Læs mere

Kvalitetsrapport 2009. Andkær skole

Kvalitetsrapport 2009. Andkær skole Vejle Kommunale Skolevæsen Kvalitetsrapport 2009 Skolerapport fra Andkær skole ved Helle Lauritsen Indledende bemærkninger. Kære skoleleder Hermed præsenteres kvalitetsrapporten for 2009-2010. Vi har i

Læs mere

Kvalitets Rapport 2014/15 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitets Rapport 2014/15 Kommuneqarfik Sermersooq 1 Kvalitets Rapport 2014/15 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Familie og Skole Skoler Atuarfik Samuel Kleinschmidt Atuarfik Ukaliusaq Kangillinnguit Atuarfiat Nuussuup Atuarfia Atuarfik

Læs mere

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2014/15 Revideret d.18/9-15 af Else Finne

Kvalitetsrapport for Minngortuunnguup Atuarfia, skoleåret 2014/15 Revideret d.18/9-15 af Else Finne Minngortuunnguup Atuarfia Kvalitetsrapport for skoleåret 214/15 Kvalitetsrapporten er et krav i Inatsiartutlov nr. 15 af 3. december 212 om folkeskolen (jf. 49). Det er skolelederen på den enkelte skole,

Læs mere

Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 2 af 9. januar 2009 om evaluering og dokumentation i folkeskolen

Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 2 af 9. januar 2009 om evaluering og dokumentation i folkeskolen Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 2 af 9. januar 2009 om evaluering og dokumentation i folkeskolen I henhold til 17, stk. 4, og 18, stk. 1-3, i landstingsforordning nr. 8 af 21. maj 2002 om folkeskolen,

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Skolens navn: Diilerilaami Alivarpi tel/fax: 986372 e mail:_tinsko@attat.gl Tiilerilaaq B96, 3913 Tasiilaq HVAD SKAL KVALITETSRAPPORTEN

Læs mere

KVALITETSRAPPORT FOR GULDBORGSUND KOMMUNES SKOLEVÆSEN DEN KORTE VERSION

KVALITETSRAPPORT FOR GULDBORGSUND KOMMUNES SKOLEVÆSEN DEN KORTE VERSION KVALITETSRAPPORT FOR GULDBORGSUND KOMMUNES SKOLEVÆSEN 2012 DEN KORTE VERSION Forord Den årlige kvalitetsrapport skal ifølge Bekendtgørelsen styrke kommunalbestyrelsens mulighed for at varetage sit ansvar

Læs mere

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Timring Læringscenter

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Timring Læringscenter KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013 Timring Læringscenter 1 Indholdsfortegnelse 1 TIMRING LÆRINGSCENTER 3 2 RAMMEBETINGELSER 4

Læs mere

Roskilde Kommunes kvalitetsrapport nøgletal for skoleåret

Roskilde Kommunes kvalitetsrapport nøgletal for skoleåret Roskilde Kommunes kvalitetsrapport nøgletal for skoleåret 10 11 Hvad viser kvalitetsrapportens nøgletal kort fortalt Roskilde Kommune har benyttet sig af udfordringsretten i forhold til toårige kvalitetsrapporter.

Læs mere

Kvalitets Rapport 2014 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitets Rapport 2014 Kommuneqarfik Sermersooq 1 Kvalitets Rapport 2014 Kommuneqarfik Sermersooq Meeqqanut Ilaqutariinnut Atuarfeqarnermullu Ingerlatsivik Skoler Atuarfik Samuel Kleinschmidt Atuarfik Ukaliusaq Kangillinnguit Atuarfiat Nuussuup Atuarfia

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn: Diilerilaami Alivarpi tel/fax: 986373-986373 e mail:_tinsko@attat.gl Tiilerilaaq B96, 3913

Læs mere

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Herningsholmskolen

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Herningsholmskolen KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013 Herningsholmskolen 1 Indholdsfortegnelse 1 {%computation text(668235/3/163809833)%} 3 2 RAMMEBETINGELSER

Læs mere

NOTAT. Folkeskolen afsluttende evaluering INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING. Vedr.: Folkeskolens landsdækkende afsluttende prøver 2014

NOTAT. Folkeskolen afsluttende evaluering INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING. Vedr.: Folkeskolens landsdækkende afsluttende prøver 2014 INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING NOTAT Ulloq/dato : 14. oktober 2014 Vedr.: Folkeskolens landsdækkende afsluttende prøver 2014 Folkeskolen afsluttende evaluering Dette notat giver en status

Læs mere

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Virum Skole Lyngby-Taarbæk Kommune

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Virum Skole Lyngby-Taarbæk Kommune KVALITETSRAPPORT 2014/15 Virum Skole Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse 1 PRÆSENTATION AF SKOLEN 3 2 SAMMENFATTENDE HELHEDSVURDERING 4 3 RESULTATER 5 3.1 Bliver alle så dygtige, som de kan? 5 3.2

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Ukaliusaq GR 890602 366250 kaly@sermersooq.gl Postboks 109 3900 Nuuk 1 Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til?

Læs mere

Kvalitetsrapport 2010/2011. Favrdalskolen Haderslev Kommune

Kvalitetsrapport 2010/2011. Favrdalskolen Haderslev Kommune Kvalitetsrapport 2010/2011 Favrdalskolen Haderslev Kommune 1 1. Resumé med konklusioner 2. Tal og tabeller Skolen Indholdsfortegnelse Hvor mange klassetrin har skolen. Hvilke klassetrin - antal spor pr.

Læs mere

1. september 2013 Lokal nøgletalssamling Hvidovre Kommunes Skolevæsen 2012-13 Engstrandskolen

1. september 2013 Lokal nøgletalssamling Hvidovre Kommunes Skolevæsen 2012-13 Engstrandskolen 1. september 213 Hvidovre Kommunes Skolevæsen 212-13 Indholdsfortegnelse : Nøgletalssamlinger Side 2 af 36 : Nøgletalssamlinger Indholdsfortegnelse 1. 1.1 2. 2.1 2.2 2.3 2.4 2.5 3. 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5

Læs mere

Karaktergennemsnit, Bundne prøvefag

Karaktergennemsnit, Bundne prøvefag Karaktergennemsnit, Obligatorisk indikator i kvalitetsrapport 2.0 Karaktergennemsnit i hhv. dansk, matematik og alle bundne prøver er obligatorisk i kvalitetsrapporten. Formål Indikatoren giver mulighed

Læs mere

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq

Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Kvalitetsrapport 2016/17 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn og Skole Ukaliusaq GR 89602 366250 kaly@sermersooq.gl Postboks 109 3900 Nuuk INDLEDNING: Ukaliusaq kom i brug i 1970 og er med sine

Læs mere

Kvalitetsrapport - Folkeskoler Skoleåret 2015/16 Samlet kommunerapport

Kvalitetsrapport - Folkeskoler Skoleåret 2015/16 Samlet kommunerapport 1 Under udarbejdelse. Endelig version udsendes 8. januar 2016 Kvalitetsrapport - Folkeskoler Skoleåret 2015/16 Samlet kommunerapport 2 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning...3 2. Sammenfattende helhedsvurdering...3

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde Dag og år 23.februar 2015 Kl. Kl. 16.30 18.00 Sted Skolen lokale A4 (1.sal) Dato for uds./ref Formand Finn Pretzmann Blad nr. Fraværende: Rene Rosenkrans, Hanne Jørgensen,

Læs mere

Kvalitetsrapporten 2009/10 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Løkkemarkskolen

Kvalitetsrapporten 2009/10 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Løkkemarkskolen Kvalitetsrapporten 2009/10 jf. folkeskolelovens 40 a Skole: Løkkemarkskolen Opgaven: Skolen skal verificere de fremsendte data, og indtaste de manglende data (tomme felter). Grundskoler (0. til 6. klassetrin)

Læs mere

Institut for Læring - Inerisaavik Postboks 1610 3900 Nuuk Tlf: +299 38 57 70 e-mail: inerisaavik@inerisaavik.gl. Retningslinjer for gennemførelse af

Institut for Læring - Inerisaavik Postboks 1610 3900 Nuuk Tlf: +299 38 57 70 e-mail: inerisaavik@inerisaavik.gl. Retningslinjer for gennemførelse af Institut for Læring - Inerisaavik Postboks 1610 3900 Nuuk Tlf: +299 38 57 70 e-mail: inerisaavik@inerisaavik.gl Retningslinjer for gennemførelse af Trintest 2015 Indhold 1. Indledning... 3 2. Generelle

Læs mere

Mange veje. mod en stærk evalueringskultur i folkeskolen

Mange veje. mod en stærk evalueringskultur i folkeskolen Mange veje mod en stærk evalueringskultur i folkeskolen NR. 3 OKTOBER 08 Katja Munch Thorsen Områdechef, Danmarks evalueringsinstitut (EVA). En systematisk og stærk evalueringskultur i folkeskolen er blevet

Læs mere

Fra Bekendtgørelse af lov om folkeskolen

Fra Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Fra Bekendtgørelse af lov om folkeskolen 40 a. Kommunalbestyrelsen skal årligt udarbejde en kvalitetsrapport. Kvalitetsrapporten skal beskrive kommunens skolevæsen, skolernes faglige niveau, de foranstaltninger,

Læs mere

Skabelon for redegørelse i relation til kvalitetstilsynet med folkeskolen

Skabelon for redegørelse i relation til kvalitetstilsynet med folkeskolen Skabelon for redegørelse i relation til kvalitetstilsynet med folkeskolen Udviklingsplan Har I på skolen en udviklingsplan fx som led i arbejdet med kommunens kvalitetsrapport - med konkrete mål for skolens

Læs mere

Stensnæsskolen. Rammebetingelser. Elever der modtager specialpædagogisk bistand 3

Stensnæsskolen. Rammebetingelser. Elever der modtager specialpædagogisk bistand 3 Rammebetingelser Elevtal i normalklasser: klasser 1 elever 2 Gennemsnitlig klassekvotient Elever der modtager specialpædagogisk bistand 3 Elever der modtager undervisning i dansk som andetsprog 4 Elever

Læs mere

Profil for Tvis Skole i forbindelse med Skolestrukturanalysen i Holstebro Kommune 2011

Profil for Tvis Skole i forbindelse med Skolestrukturanalysen i Holstebro Kommune 2011 Profil for Tvis Skole i forbindelse med Skolestrukturanalysen i Holstebro Kommune 2011 Indhold 1. Fysiske rammer... 2 2. Kompetencer... 7 3. Specielle tilbud på skolen... 10 4. Elever og økonomi... 11

Læs mere

Grundlag for udarbejdelse af kvalitetsrapport. - i Mariagerfjord kommune

Grundlag for udarbejdelse af kvalitetsrapport. - i Mariagerfjord kommune Grundlag for udarbejdelse af kvalitetsrapport - i Mariagerfjord kommune Organisation vedr. udarbejdelse af kvalitetsrapporten kommunalbestyrelsen Skolechef og skole-fagenheden kvalitetsgruppen Organisationen

Læs mere

Resultatrapport - Hvidebækskolen

Resultatrapport - Hvidebækskolen Resultatrapport - Hvidebækskolen Indhold Indledning... 2 Præsentation af skolen... 2 Skolens analyse og vurdering af data... 2 Elevtal... 2 Personale... 3 Fravær... 3 Elevernes trivsel... 4 Undervisning...

Læs mere

Aftale mellem Varde Byråd og Ølgod Skole 2014

Aftale mellem Varde Byråd og Ølgod Skole 2014 Aftale mellem Varde Byråd og Ølgod Skole 2014 Varde Kommunes overordnede vision Varde Kommune skal opleves som et sted: - med et hav af muligheder og plads til fyrtårne - hvor det gode liv kan leves -

Læs mere

Analyse af læring og trivsel - Kvalitetsanalyse 2017 T R Ø R Ø D S K O L E N

Analyse af læring og trivsel - Kvalitetsanalyse 2017 T R Ø R Ø D S K O L E N Analyse af læring og trivsel - Kvalitetsanalyse 2017 T R Ø R Ø D S K O L E N Indhold 1. Indledning... 2 2. Opsamling... 3 Status for pejlemærker for elevernes læring... 3 Status for pejlemærke om elevernes

Læs mere

Inatsisartutlov nr. 15 af 3. december 2012 om folkeskolen

Inatsisartutlov nr. 15 af 3. december 2012 om folkeskolen Inatsisartutlov 15-2012 - 1 Inatsisartutlov nr. 15 af 3. december 2012 om folkeskolen Kapitel 1 Definition 1. Folkeskolen er den kommunale skole, der efter undervisningspligtens indtræden, jf. 31, stk.

Læs mere

Profil for Borbjerg Skole i forbindelse med Skolestrukturanalysen i Holstebro Kommune 2011

Profil for Borbjerg Skole i forbindelse med Skolestrukturanalysen i Holstebro Kommune 2011 Profil for Borbjerg Skole i forbindelse med Skolestrukturanalysen i Holstebro Kommune 2011 Indhold 1. Fysiske rammer... 2 2. Kompetencer... 7 3. Specielle tilbud på skolen... 9 4. Elever og økonomi...

Læs mere

Indhold SOLRØD KOMMUNE SKOLE OG DAGTILBUD NOTAT. Emne: Solrød Folkeskoler i tal. Til: Orientering. Dato: 17. november 2014

Indhold SOLRØD KOMMUNE SKOLE OG DAGTILBUD NOTAT. Emne: Solrød Folkeskoler i tal. Til: Orientering. Dato: 17. november 2014 SOLRØD KOMMUNE SKOLE OG DAGTILBUD NOTAT Emne: Til: Solrød Folkeskoler i tal Orientering Dato: 17. november 2014 Sagsbeh.: Thomas Petersen Sagsnr.: Indhold Karaktergennemsnit... 2 Folkeskolens afgangsprøver

Læs mere

Kvalitetsrapport 2009. Randers Kommunes Folkeskoler

Kvalitetsrapport 2009. Randers Kommunes Folkeskoler Kvalitetsrapport 2009 Randers Kommunes Folkeskoler Indledning Skolens individuelle kvalitetsrapport indeholder både en kvantitativ og en kvalitativ del. Den kvantitative del omfatter faktuelle oplysninger

Læs mere

Den kommunale Kvalitetsrapport 2011-12

Den kommunale Kvalitetsrapport 2011-12 Den kommunale Kvalitetsrapport 2011-12 Center for Undervisning og Tværgående Ungeindsats Frederikshavn Kommune Indhold Indledning... 5 Skolevæsenets struktur og elevforhold... 5 Udviklingen i antal elever

Læs mere

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Skarrild skole

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Skarrild skole KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013 Skarrild skole 1 Indholdsfortegnelse 1 SKARRILD SKOLE 3 2 RAMMEBETINGELSER 4 2.1 Skolevæsnets

Læs mere

Planens overordnede indhold er drøftet med de relevante faglige organisationer.

Planens overordnede indhold er drøftet med de relevante faglige organisationer. Forbedring af resultater i folkeskolen DATO 25. juni 2018 Indledning På Børn- og Familieudvalgsmødet den 7. februar 2018 blev det besluttet, at administrationen skulle udarbejde en samlet og flerårig plan

Læs mere

Karakterer fra folkeskolens prøver i 9. klasse 2018/2019

Karakterer fra folkeskolens prøver i 9. klasse 2018/2019 Karakterer fra folkeskolens prøver i 9. klasse 2018/2019 Resume Det samlede karaktergennemsnit i Folkeskolens afgangseksamen er i skoleåret 2018/2019 på. 15,8 pct. af eleverne opnåede et gennemsnit på

Læs mere

Kvalitetsrapport. Skoleåret

Kvalitetsrapport. Skoleåret Kvalitetsrapport Skoleåret 2007-2008 1 FORORD...5 Fra Bekendtgørelse af lov om folkeskolen...7 Bekendtgørelse om anvendelse af kvalitetsrapporter og handlingsplaner i kommunalbestyrelsernes arbejde med

Læs mere

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Skovløkkeskolen

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Skovløkkeskolen læg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a Skole: Skovløkkeskolen 3. KVALITETSRAPPORTENS REDEGØRELSE FOR SPECIFIKKE OMRÅDER 3a. Rammebetingelser for udarbejdelse af kvalitetsrapport.

Læs mere

2014 statistisk årbog

2014 statistisk årbog 2014 statistisk årbog 1. december 2014 1. Førskoleinstitutioner og folkeskolen Førskoleinstitutioner og folkeskolen Daginstitutions- og skoleområdet hører under Departementet for Uddannelse, Forskning

Læs mere

Elevplaner i Meebook. Vejledning. Københavns kommune

Elevplaner i Meebook. Vejledning. Københavns kommune Elevplaner i Meebook Vejledning Københavns kommune Vejledning til elevplaner i Meebook 1. Introduktion til vejledningen Denne vejledning søger at guide ledere og pædagogisk personale til, hvordan arbejdet

Læs mere

Vejledning om muligheder for afkortning af skoledagens længde

Vejledning om muligheder for afkortning af skoledagens længde Afdelingen for Undervisning og Dagtilbud Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5302 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Vejledning om muligheder for afkortning af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Hareskovens Lilleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Hareskovens Lilleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Hareskovens Lilleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 151014 Skolens navn: Hareskovens Lilleskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Steffensen

Læs mere

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 KVALITETSRAPPORT 2013/14. Hendriksholm Skole. Rødovre Kommune. Hjernen&Hjertet

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 KVALITETSRAPPORT 2013/14. Hendriksholm Skole. Rødovre Kommune. Hjernen&Hjertet KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 RAMBØLL KOMMUNE KVALITETSRAPPORT 2013/14 Hendriksholm Skole Rødovre Kommune Hjernen&Hjertet 1 Indholdsfortegnelse 1 PRÆSENTATION AF SKOLEN 3 2 SAMMENFATTENDE HELHEDSVURDERING

Læs mere

Godkendelse af 2. behandling af Kvalitetsrapport 2018

Godkendelse af 2. behandling af Kvalitetsrapport 2018 Punkt 6. Godkendelse af 2. behandling af Kvalitetsrapport 2018 2018-003138 Skoleforvaltningen indstiller, at godkender 2. behandlingen af Kvalitetsrapport 2018. Beslutning: Godkendt. Kristoffer Hjort Storm

Læs mere

2015 statistisk årbog

2015 statistisk årbog 2015 statistisk årbog 1. Førskoleinstitutioner og folkeskolen Førskoleinstitutioner og folkeskolen Daginstitutions- og skoleområdet hører under Departementet for Uddannelse, Forskning og Nordisk Samarbejde.

Læs mere

Folkeskolereformen 2013

Folkeskolereformen 2013 Program Oplæg om: - Folkeskolereformen - Hvad gør vi på Kragelundskolen? - SFO Skolebestyrelsen - valg Spørgsmål og debat - Valg til skolebestyrelsen - Kragelundskolen næste skoleår Folkeskolereformen

Læs mere

Aftale mellem Varde Byråd og Årre Skole 2014

Aftale mellem Varde Byråd og Årre Skole 2014 Aftale mellem Varde Byråd og Årre Skole 2014 Varde Kommunes overordnede vision Varde Kommune skal opleves som et sted: - med et hav af muligheder og plads til fyrtårne - hvor det gode liv kan leves - med

Læs mere

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Issø-skolen Svendborg Kommune

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Issø-skolen Svendborg Kommune KVALITETSRAPPORT 2014/15 Issø-skolen Svendborg Kommune Indholdsfortegnelse 1 FORORD 3 2 PRÆSENTATION AF SKOLEN 4 3 SAMMENFATTENDE HELHEDSVURDERING 5 4 RESULTATER 6 4.1 Bliver alle så dygtige, som de kan?

Læs mere

Kvalitetsrapport 2014

Kvalitetsrapport 2014 Kvalitetsrapport 2014 Kvalitetsrapportens afsnit 2: Rammebetingelser ( 7) Kvalitetsrapporten skal omfatte en redegørelse for de mål og rammer for hver af kommunens folkeskoler og for det samlede skolevæsen,

Læs mere

Kvalitetsrapport. Skoleåret 2006 2007

Kvalitetsrapport. Skoleåret 2006 2007 Kvalitetsrapport Skoleåret 2006 2007 1 Forord... 3 Bekendtgørelse, folkeskolen... 5 Bekendtgørelse, kvalitetsrapport... 6 Rammebetingelser... 11 Pædagogiske processer... 97 Resultater... 175 Vurderinger...

Læs mere

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 KVALITETSRAPPORT 2013/14. Langeland Kommune. Hjernen&Hjertet

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 KVALITETSRAPPORT 2013/14. Langeland Kommune. Hjernen&Hjertet KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 RAMBØLL KOMMUNE KVALITETSRAPPORT 2013/14 Langeland Kommune Hjernen&Hjertet 1 Indholdsfortegnelse 1 FORORD 3 2 LÆSEVEJLEDNING 4 2.1 Formål med kvalitetsrapporten

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Tingbjerg Heldagsskole. Ledelsesmæssige handlinger. 1. Organisering af indsatserne

Tingbjerg Heldagsskole. Ledelsesmæssige handlinger. 1. Organisering af indsatserne Skole Begrundelse hvorfor skolen er på handlingsplan Tingbjerg Heldagsskole Skolens resultater fra FSA 2014 viser, at gennemsnittet i de bundne prøvefag har været nedadgående fra 2012-2014, og i 2014 opnåede

Læs mere

Læringssamtale med X Skole

Læringssamtale med X Skole Læringssamtale med X Skole - Dagsorden Tid og sted: Tirsdag d. 17. maj 2016, kl. 10.30 12.30. Rådhuset, Søvej 1, 8600 Silkeborg, 2. sal, lokale A233 Deltagere: Skoleleder Xxxx, pædagogisk leder Xxxxx,

Læs mere

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Anna Trolles Skole Middelfart Kommune

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Anna Trolles Skole Middelfart Kommune KVALITETSRAPPORT 2014/15 Anna Trolles Skole Middelfart Kommune Indholdsfortegnelse 1 RESULTATER 3 1.1 Bliver alle så dygtige, som de kan? 3 1.2 Elevernes faglige niveau når de forlader folkeskolen 9 1.3

Læs mere

KVALITETSRAPPORT FOR. Fløng Skole 2016/17

KVALITETSRAPPORT FOR. Fløng Skole 2016/17 KVALITETSRAPPORT FOR Fløng Skole 2016/17 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORORD 2. PRÆSENTATION AF SKOLEN 3. SAMMENFATTENDE HELHEDSVURDERING 4. RESULTATER 4.1. Bliver alle så dygtige, som de kan? 4.2. Elevernes

Læs mere

Trintest 2017 Resultatrapport

Trintest 2017 Resultatrapport Trintest 2017 Resultatrapport Uddannelsesstyrelsen Evalueringsafdelingen 2018 Trintest 2017 - Resultatrapport Uddannelsesstyrelsen 2018 Forfattere: Peter Allerup, Ellen J. Karlsen og Esekias Therkelsen

Læs mere

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Lillebæltskolen Middelfart Kommune

KVALITETSRAPPORT 2014/15. Lillebæltskolen Middelfart Kommune KVALITETSRAPPORT 2014/15 Lillebæltskolen Middelfart Kommune Indholdsfortegnelse 1 RESULTATER 3 1.1 Bliver alle så dygtige, som de kan? 3 1.2 Elevernes faglige niveau når de forlader folkeskolen 9 1.3 Overgang

Læs mere

Evaluering af skolens samlede undervisning

Evaluering af skolens samlede undervisning Evaluering af skolens samlede undervisning Fokuspunkter for evalueringen Elevernes faglige udbytte af undervisningen Elevernes trivsel Evalueringsformer der benyttes på skolen 1. Folkeskolens prøver 2.

Læs mere

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Bogense Skole

Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a. Skole: Bogense Skole Tillæg til Årsrapporten Kvalitetsrapporten 2008/09 jf. folkeskolelovens 40 a Skole: Bogense Skole 3. KVALITETSRAPPORTENS REDEGØRELSE FOR SPECIFIKKE OMRÅDER 3a. Rammebetingelser for udarbejdelse af kvalitetsrapport.

Læs mere

Vejledning om muligheder for afkortning af skoledagens længde

Vejledning om muligheder for afkortning af skoledagens længde Afdelingen for Undervisning og Dagtilbud Frederiksholms Kanal 25 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5302 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Vejledning om muligheder for afkortning af

Læs mere

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie

Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Kvalitetsrapport 2015/16 Kommuneqarfik Sermersooq Forvaltningen for Børn, Skole og Familie Indtast skolen navn:tasiilami Alivarpi Hvad skal kvalitetsrapporten bruges til? Kvalitetsrapporten fungerer som

Læs mere