FIRST LEGO League. Fyn Carl Rau Gutt 10 år 0 kirstine pedersen Jente 11 år 0 esther poulsen Jente 11 år 0 Lise Jørgensen Jente 11 år 0

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FIRST LEGO League. Fyn Carl Rau Gutt 10 år 0 kirstine pedersen Jente 11 år 0 esther poulsen Jente 11 år 0 Lise Jørgensen Jente 11 år 0"

Transkript

1 FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget Biz 2 Vi kommer fra Aarup Snittalderen på våre deltakere er 11 år Laget består av 4 jenter og 6 gutter. Vi representerer Aarupskolen Type lag: Skolelag Lag nr: 13 Lagdeltakere: Carl Rau Gutt 10 år 0 kirstine pedersen Jente 11 år 0 esther poulsen Jente 11 år 0 Lise Jørgensen Jente 11 år 0 jacob andersen Gutt 10 år 0 Samu Alex Christiansen Gutt 10 år 0 Jonas Ørum Gutt 11 år 0 Tobias Nygaard Gutt 12 år 0 katrine larsen Jente 11 år 0 Tobias Larsen Gutt 11 år 0

2 1a Forskningsoppgaven Lagets valg av problemstilling i forbindelse med årets oppdrag: Forklar kort hvordan og hvorfor dere landet på problemstillingen dere har valgt. Lagets løsning på problemet som er valgt: Beskriv lagets idé og forklar kort hva som er nyskapende ved deres løsning, er den realiserbar, hvordan kom dere fram til akkurat denne løsningen og litt om hvilken betydning vil denne løsningen ha for samfunnet vårt. Forskning Vi har undersøgt noget om gamle mennesker. Vi har spurgt en hel masse gamle mennesker om en hel masse. Først var vi nede og spørge på plejehjemmet og så har vi spurgt nogle andre gamle mennesker, der bor hjemme hos dem selv. Vi spurgte dem om hvad der var det værste ved at blive gammel og det næst værste. Og så videre. De fleste synes at det værste var at man tit blev lidt ensom og det næst værste var at man ikke kunne bestemme så meget selv mere (dem på plejehjemmet) og at man ikke længere kunne gøre ting, man plejede at kunne gøre. At ting blev lidt besværlige at gøre. Vi besluttede os for at vores seniorpartner skulle være en der boede for sig selv og som godt kunne gøre nogle ting selv, men som også syntes at nogle ting var besværlige og der ville vi kunne hjælpe med nogle opfindelser. Dem på plejehjemmet havde nogle andre problemer og var ikke altid lette at forstå og de kunne jo også få hjælp af personalet. Biz 1 blev nødt til at have samme seniorpartner som Biz 2, da Biz1 s seniorpartner alligevel ikke kunne. Så lavede vi en mere grundig snak med vores seniorpartner og fandt ud af hvad vi ville kunne hjælpe hende med. Vi havde opfundet 3 ting: 1. en gennemsigtig læsehylde med lys, så man kan ligge ned og læse selvom den ene hånd ryster meget. 2. en hejse-sænkeseng så det er nemmere at komme ud og ind af sengen. 3. en enhåndsbakke så man kunne bære ting selvom man har en stok i den anden hånd Så viste vi vores forslag og tegninger for vores seniorpartner, og som sagde af en gennemsigtig læsehylde ikke var nødvendig fordi hun læste ikke bøger, kun ugeblade. En hejse-sænkeseng var heller ikke nødvendig, for hun kunne sagtens komme ud og ind af sin seng. En enhåndsbakke var meget god fordi hun ikke går så godt, så hun brugte stok så er det meget smart at ha en-håndsbakke. Vi havde noget særligt plastik, som kunne varmes op i kogende vand og det ville vi bruge til at lave en bakke af. Det var der særligt en af os der lavede, da det var lidt farligt at være for mange omkring det kogende vand. Det var ikke så nemt at få bakken til at blive pæn med det plastik, men den kom til at virke godt og så havde vi den med ud til vores seniorpartner og hun syntes at den var smart. Hun prøvede at gå frem og tilbage med den et par gange og sagde at sådan en gad hun godt købe. Vi vil også vise tingene for vores forældre senere efter den 10. november. Vi vil invitere dem op på skolen.

3 2. Teknologioppgaven Robotens design og programmering: Sett inn bilde av roboten. Beskriv kort hvorfor den ser nettopp slik ut, hvilke overveielser ligger bak design og konstruksjon. Forklar kort om programmeringen deres, hvordan programmet er bygd opp og hvilke sensorer som er benyttet. Strategi på robotbanen: Forklar strategien deres på banen. Begrunn valgene. Hva har dere lært i arbeidet med roboten? Er det laget selv som har kommet frem til disse ideene eller har laget hentet inspirasjon andre steder? Programmering Vi har programmeret vores robot med mindstorms NXT, og vi synes det er helt vildt spændende at lære, hvordan man styrer dem. Vi har haft problemer med at få den til bowle, men vi har da, fået den til bowle med sådan nogle stænger, så den bruger dem som togskinner. Og så har vi også fået den til at kunne hente stolen ved at bruge to stænger nede ved overfladen, og den kan få den ud under bordet. Det lykkedes at få den til at hejse det store flag ved hjælp af sådan en, der ligner en krog og så, når den bakker, så hejser den det. Vi har også fået den til at to blå plader hen til et bestemt punkt ved hjælp af de samme to stænger som vi brugte til at skubbe stolen med. Vi kan skubbe en plante ud til et bestemt sted med de samme stænger som vi brugte til blå plader. Vi kan også hente en grøn medicin flaske og der bruger vi to farve sensor som sidder foran og på siden, vi bruger også to føle sensor som sidder på siden og bag på. Strategi Vi har prøvet at gøre robottens værktøjer og ruterne så simple som muligt. Vi starter med planterne, fordi vi synes at det er det hvor vi er sikre på at der ikke er noget der kommer til at ligge i vejen. Efter det har vi tænkt os tage stolen, fordi at vi vil være sikre på at den ikke kommer til at skubbe til blå plader. Og så har vi tænkt os at tage blå plader, fordi det synes vi er nemmest. Efter det vil vi tage det store flag, fordi det er tættest på. Efter det har vi tænkt os at tage bowling, fordi det kan vi finde ud af. Holdånd Vi har haft mange problemer, og så da vi ville løse dem havde vi forskellige ideer, og så kom der automatisk diskussioner om hvilken ide vi skulle bruge, men vi fandt hurtigt ud af det. Så vores holdånd er da god.

4 3. Profileringsoppgaven Profilering: Plan for profilering av lag og prosjekt: På hvilken måte har dere delt løsningen deres på prosjektoppgaven med andre? Har dere noen planer for markedsføring av det dere kom fram til etter turneringsdagen? Hvordan vil lage profilere seg/bli lagt merke til på turneringsdagen? Forklar litt rundt arbeidet deres med pit og det dere vil presentere der. Profilering En dag kom Anne Gramkow vores N/T lærer og fortalte at hun havde meldt os til konkurrencen FLL. Vi startede med at snakke om hvad gamle mennesker kunne have af problemer. Så gik vi i gang med at finde nogle gamle mennesker, som ville være vores seniorpartnere. Vi fandt 2, som boede for sig selv, men gik lidt dårligt og ellers klarede sig selv. Den ene hoppede fra og kunne ikke være med og så måtte vi deles om én seniorpartner. Vi blev delt i forskellige grupper: Biz1 og Biz2 og så blev de delt op i undergrupper. Mig og Jonas blev Profilering som vi også kaldte Pitt og presse. Vi begyndte tage en masse billeder af den nye robot vi havde fået, altså da vi fik dem det tog lidt tid. Robot folkene begyndte at sætte nye og smarte ting på den. Vi tog ned til Danske Bank og Total Banken. Hos Total Banken fik vi seks drikkedunke og hos Danske Bank fik vi 15 drikkedunke. De var det sponsor-hjælp, vi fik. Vi fik vores pedel på skolen til at lave et robot bord til os som vi kunne sætte challenge sættet på og øve os på. Efter vi fik challenge sættet kunne vi tage nogle mere nyttige billeder. Det næste vi begyndte på var vores planche om vores hold. På den fik vi skrevet, hvem der var i hvilke grupper. Vi tog et stort hold foto til planchen. Vi tog også et stort fjolle billede til vores reklame video. Vi vil vise vores forældre, hvad vi har arbejdet med. Også vil vi lave en Power Point til vores seniorpartner som ligger nede på Svendborg Sygehus med brækket bækken. Hun faldt i fredags og skal ligge der et stykke tid. Og her sidder vi her så og laver vores Profilering opgaven til dommerne.

5 4. Lagets arbeidsprosess Beskriv kort arbeidsprosessen i laget. Hvordan har laget organisert seg og hvilke erfaringer dere har gjort dere. Dere har jobbet mot et felles mål. Hva har vært positivt og hva har vært vanskelig? Hvordan har laget som helhet fungert? Beskriv prosessen både på forskningsdelen, teknisk oppgave og profilering. Hvilken intern og ekstern hjelp og støtte har dere hatt i arbeidsprosessen? Hva har dere lært om samarbeid i et prosjekt? Samarbejde Der har været lidt småskænderig rundt i grupperne. Hos Pitt og presse har det ellers også været godt og hyggeligt. Der har ellers været god stemning over det hele for det meste. Grunden til at det er gået lidt dårligt er fordi at computerne har drillet meget. Det er også gået rigtig godt oppe ved robotbordet hvor de har fået fundet godt ud af at klare opgaverne godt. Selvom at der deroppe også har været lidt uoverensstemmelse over programmering af robotten. Vi fordeler opgaverne godt mellem os. Vi har lært en hel masse om at arbejde sammen og er blevet meget bedre til det, end vi var før. Vi har heller aldrig prøvet at lave noget som det her før.

6 1b Kildehenvisninger Kildehenvisninger. Hvor har dere funnet bakgrunnsstoff og informasjon om forskningsoppgaven deres? Vi har snakket med gamle mennesker på plejehjemmet og med 2 andre, der bor for sig selv, men som er gamle. Så har vi kigget på nettet efter billeder og så har vi sat os sammen for at få gode ideer til vores ting til gamle mennesker.

FIRST LEGO League. Fyn 2012. Carl Rau Gutt 10 år 0 kirstine pedersen Jente 11 år 0 esther poulsen Jente 11 år 0 Lise Jørgensen Jente 11 år 0

FIRST LEGO League. Fyn 2012. Carl Rau Gutt 10 år 0 kirstine pedersen Jente 11 år 0 esther poulsen Jente 11 år 0 Lise Jørgensen Jente 11 år 0 FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget Biz 2 Vi kommer fra Aarup Snittalderen på våre deltakere er 11 år Laget består av 4 jenter og 6 gutter. Vi representerer Aarupskolen Type lag: Skolelag

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Senior Power, en pensionist er vores gnist Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 2 jenter og 6 gutter. Vi representerer

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team Grande Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Torstedskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 1. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 1. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget 8 innovation hold 1 Vi kommer fra Odense C Snittalderen på våre deltakere er 1 år Laget består av 0 jenter og 0 gutter. Vi representerer Sct. Hans Skole

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø Rasmus Fabricius Eriksen. Gutt 13 år 0 Rasmus Magnussen Gutt 13 år 3

FIRST LEGO League. Sorø Rasmus Fabricius Eriksen. Gutt 13 år 0 Rasmus Magnussen Gutt 13 år 3 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Frede 3 Vi kommer fra Sorø Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 3 jenter og 4 gutter. Vi representerer Frederiksberg Sole Type lag:

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning Anes Kuduzovic Gutt 12 år 0 Line Mølsted Andersen Jente 13 år 0 Helena Rønde Raabjerg

FIRST LEGO League. Herning Anes Kuduzovic Gutt 12 år 0 Line Mølsted Andersen Jente 13 år 0 Helena Rønde Raabjerg FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget 6.årgang Hammerum skole Klodserne Vi kommer fra Herning Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 3 jenter og 6 gutter. Vi representerer

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens Johannes B. Martinussen

FIRST LEGO League. Horsens Johannes B. Martinussen FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team Poody Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 3 jenter og 5 gutter. Vi representerer Torstedskolen Type lag:

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012

FIRST LEGO League. Sorø 2012 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Team All Stars! Vi kommer fra Dianalund Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 5 jenter og 4 gutter. Vi representerer Holbergskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget SP'erne Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 5 gutter. Vi representerer Torstedskolen Type lag:

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012

FIRST LEGO League. Sorø 2012 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget LF-Chama-Lama-Daba-Daba-Ding-Dong Vi kommer fra Slagelse Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 1 jente og 14 gutter. Vi representerer

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012

FIRST LEGO League. Herning 2012 FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget Hammerum Skole Swagger Vi kommer fra Herning Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Hammerum

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012. Anders Daniel Gutt 12 år 0 Johannes Bødtker Gutt 12 år 0 Christian Moesgaard Andersen. Julie mandrup ginderskov

FIRST LEGO League. Herning 2012. Anders Daniel Gutt 12 år 0 Johannes Bødtker Gutt 12 år 0 Christian Moesgaard Andersen. Julie mandrup ginderskov FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget Team Hardcore!!! Hammerum skole. Vi kommer fra Herning Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 3 jenter og 5 gutter. Vi representerer

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 2. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 2. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget 8 innovation hold 2 Vi kommer fra Odense C Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 2 jenter og 2 gutter. Vi representerer Sct. Hans Skole

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012

FIRST LEGO League. Herning 2012 FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget Twix's Mean Machines Vi kommer fra Haderup Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 4 jenter og 2 gutter. Vi representerer Haderup Skole

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012

FIRST LEGO League. Gentofte 2012 FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget Senior Helpers Vi kommer fra Søborg Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 4 jenter og 5 gutter. Vi representerer Gladsaxe skole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Extremeteam Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Hattingskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team operators Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 3 jenter og 5 gutter. Vi representerer Hattingskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn 2012. Marinus Roth Ljungberg Mathias Skøtt Christensen Nicholas Hedelund Andenmatten

FIRST LEGO League. Fyn 2012. Marinus Roth Ljungberg Mathias Skøtt Christensen Nicholas Hedelund Andenmatten FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget Assens10 Vi kommer fra Assens Snittalderen på våre deltakere er 16 år Laget består av 0 jenter og 12 gutter. Vi representerer Assens 10. klassecenter Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Josefine Kogstad Ingeman-Petersen

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Josefine Kogstad Ingeman-Petersen FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget Team Rolator Vi kommer fra Søborg Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 4 jenter og 6 gutter. Vi representerer Gladsaxe skole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning Gutt 10 år 0 Lasse Qvistgaard Gutt 12 år 2. Lisbeth Husted Tanggaard

FIRST LEGO League. Herning Gutt 10 år 0 Lasse Qvistgaard Gutt 12 år 2. Lisbeth Husted Tanggaard FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget De Hotte - Slettet Af Censur (Foreningen for Naturfagsinteresserede i Sorring) Vi kommer fra Sorring Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012

FIRST LEGO League. Gentofte 2012 FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget The Wonders Vi kommer fra Gentofte Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 2 jenter og 7 gutter. Vi representerer Tjørnegårdsskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Warriors of Lego Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 11 år Laget består av 6 jenter og 4 gutter. Vi representerer Horsens Byskole

Læs mere

FIRST LEGO League. Århus 2012

FIRST LEGO League. Århus 2012 FIRST LEGO League Århus 2012 Presentasjon av laget Lego senil City Vi kommer fra Brabrand Snittalderen på våre deltakere er 11 år Laget består av 6 jenter og 8 gutter. Vi representerer Sødalskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Jente 12 år 0 Scott Allingham Gutt 12 år 0. Sidsel Storm Mogensen

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Jente 12 år 0 Scott Allingham Gutt 12 år 0. Sidsel Storm Mogensen FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget THE OLD SCHOOL KIDS Vi kommer fra gentofte Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 6 jenter og 4 gutter. Vi representerer Tjørnegårdsskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Århus 2012

FIRST LEGO League. Århus 2012 FIRST LEGO League Århus 2012 Presentasjon av laget old people wanna rock all the way Vi kommer fra Lystrup Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 6 gutter. Vi representerer

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens Jente 12 år 1 karoline poulsen Jente 12 år 1

FIRST LEGO League. Horsens Jente 12 år 1 karoline poulsen Jente 12 år 1 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team det har vi glemt Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 5 gutter. Vi representerer Horsens byskole

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012. Gutt 12 år 0 Marcus Rankin Hansen Gutt 12 år 0

FIRST LEGO League. Horsens 2012. Gutt 12 år 0 Marcus Rankin Hansen Gutt 12 år 0 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget The Untouchables Vi kommer fra Østbirk Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 3 jenter og 6 gutter. Vi representerer Østbirk skole

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012. Christoffer Vestergaard Gutt 16 år 0 Mark Hansen Gutt 15 år 0 Daniel Hampen Lauridsen

FIRST LEGO League. Herning 2012. Christoffer Vestergaard Gutt 16 år 0 Mark Hansen Gutt 15 år 0 Daniel Hampen Lauridsen FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget FLL UngHerning Sønderager Vi kommer fra Herning Snittalderen på våre deltakere er 16 år Laget består av 0 jenter og 8 gutter. Vi representerer Skolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn 2012

FIRST LEGO League. Fyn 2012 FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget NXT Robokit Vi kommer fra Langeskov Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 2 jenter og 8 gutter. Vi representerer Langeskov Skole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012 THE BRAIN IS BURNT. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Sorø 2012 THE BRAIN IS BURNT. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget THE BRAIN IS BURNT Vi kommer fra Dianalund Snittalderen på våre deltakere er 1 år Laget består av 0 jenter og 0 gutter. Vi representerer Holbergskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012

FIRST LEGO League. Gentofte 2012 FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget Rollatorbanden Dyssen Vi kommer fra hellerup Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 6 jenter og 7 gutter. Vi representerer Dyssegårdsskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team Grande Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Torstedskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012

FIRST LEGO League. Sorø 2012 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Sciensteins Vi kommer fra Kalundborg Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 13 jenter og 8 gutter. Vi representerer Raklev Skole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012

FIRST LEGO League. Herning 2012 FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget Hammerum Skole Swagger Vi kommer fra Herning Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Hammerum

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn 2012. Andreas Lundsgaard Gutt 16 år 0 Maria Kjær Prieto Jente 15 år 0. Morten Fjord Christensen

FIRST LEGO League. Fyn 2012. Andreas Lundsgaard Gutt 16 år 0 Maria Kjær Prieto Jente 15 år 0. Morten Fjord Christensen FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget Coffee Cups Vi kommer fra Ryslinge Snittalderen på våre deltakere er 16 år Laget består av 4 jenter og 11 gutter. Vi representerer Ryslinge efterskole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget The Helping Gloves Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 6 jenter og 3 gutter. Vi representerer Torstedskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning Anes Kuduzovic Gutt 12 år 0 Line Mølsted Andersen Jente 13 år 0 Helena Rønde Raabjerg

FIRST LEGO League. Herning Anes Kuduzovic Gutt 12 år 0 Line Mølsted Andersen Jente 13 år 0 Helena Rønde Raabjerg FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget 6.årgang Hammerum skole Klodserne Vi kommer fra Herning Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 3 jenter og 6 gutter. Vi representerer

Læs mere

1. Forskningsopgaven. I fremtiden tror vi, at multidåseåbneren vil blive en fast hjælpemiddel i alle ældre og gigtplagede hjem.

1. Forskningsopgaven. I fremtiden tror vi, at multidåseåbneren vil blive en fast hjælpemiddel i alle ældre og gigtplagede hjem. FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Frede 3 Vi kommer fra Sorø Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 3 jenter og 4 gutter. Vi representerer Frederiksberg Sole Type lag:

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn 2012. Mads Pinvig Rasmussen. Gutt 11 år 0 Magnus Johannsen Gutt 14 år 0

FIRST LEGO League. Fyn 2012. Mads Pinvig Rasmussen. Gutt 11 år 0 Magnus Johannsen Gutt 14 år 0 FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget I.I.T.O.P. Vi kommer fra Odense S Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 3 jenter og 8 gutter. Vi representerer Dalumskolen Type lag: Skolelag

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012. Johannes B. Martinussen

FIRST LEGO League. Horsens 2012. Johannes B. Martinussen FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team Poody Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 3 jenter og 5 gutter. Vi representerer Torstedskolen Type lag:

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012

FIRST LEGO League. Sorø 2012 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Team All Stars! Vi kommer fra Dianalund Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 5 jenter og 4 gutter. Vi representerer Holbergskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012

FIRST LEGO League. Sorø 2012 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Lamperne Vi kommer fra Ølstykke Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 4 jenter og 3 gutter. Vi representerer Type lag: Hobbyprosjekt

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Extremeteam Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Hattingskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012. Frederik Grønbech Kure Ertel

FIRST LEGO League. Sorø 2012. Frederik Grønbech Kure Ertel FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget De unge grever Vi kommer fra Greve Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 0 jenter og 6 gutter. Vi representerer Greve Ungdomsskole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Århus Altinay Ilayda Kilic Jente 10 år 0 Mohamed Mahmoud Gutt 11 år 0 Carl Emil Lund Ehrenreich

FIRST LEGO League. Århus Altinay Ilayda Kilic Jente 10 år 0 Mohamed Mahmoud Gutt 11 år 0 Carl Emil Lund Ehrenreich FIRST LEGO League Århus 2012 Presentasjon av laget Hasle Skole Vi kommer fra Århus V Snittalderen på våre deltakere er 10 år Laget består av 10 jenter og 8 gutter. Vi representerer Hasle Skole Type lag:

Læs mere

FIRST LEGO League. Stavanger 2012

FIRST LEGO League. Stavanger 2012 FIRST LEGO League Stavanger 2012 Presentasjon av laget Horpestad MÅNE Vi kommer fra Kleppe Snittalderen på våre deltakere er 11 år Laget består av 2 jenter og 5 gutter. Vi representerer Horpestad skule

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 1. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 1. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget 8 innovation hold 1 Vi kommer fra Odense C Snittalderen på våre deltakere er 1 år Laget består av 0 jenter og 0 gutter. Vi representerer Sct. Hans Skole

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team Grande Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Torstedskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012

FIRST LEGO League. Herning 2012 FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget Twix's Mean Machines Vi kommer fra Haderup Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 4 jenter og 2 gutter. Vi representerer Haderup Skole

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012

FIRST LEGO League. Gentofte 2012 FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget Team Martha Vi kommer fra Søborg Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 9 jenter og 2 gutter. Vi representerer Gladsaxe skole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn Marinus Roth Ljungberg Mathias Skøtt Christensen Nicholas Hedelund Andenmatten

FIRST LEGO League. Fyn Marinus Roth Ljungberg Mathias Skøtt Christensen Nicholas Hedelund Andenmatten FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget Assens10 Vi kommer fra Assens Snittalderen på våre deltakere er 16 år Laget består av 0 jenter og 12 gutter. Vi representerer Assens 10. klassecenter Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team operators Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 3 jenter og 5 gutter. Vi representerer Hattingskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Gutt 12 år 0 Linus Hjejle Agger Gutt 12 år 0. Malthe Louis Mosegaard Weisdorf Marcus Skovsende Pausbæk

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Gutt 12 år 0 Linus Hjejle Agger Gutt 12 år 0. Malthe Louis Mosegaard Weisdorf Marcus Skovsende Pausbæk FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget Danish Sensation Vi kommer fra Hellerup Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 0 jenter og 12 gutter. Vi representerer Dyssegårdsskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens Torstedskolen-6a-3. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Horsens Torstedskolen-6a-3. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Torstedskolen-6a-3 Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 1 år Laget består av 0 jenter og 0 gutter. Vi representerer Torstedskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Happy Life Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 10 jenter og 0 gutter. Vi representerer Horsens Byskole afd.

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012. Andreas Pedersen Gutt 12 år 2 Patrick Andreasen Gutt 12 år 2. Ragavan Erambamoorthy Rageevan Erambamoorthy

FIRST LEGO League. Horsens 2012. Andreas Pedersen Gutt 12 år 2 Patrick Andreasen Gutt 12 år 2. Ragavan Erambamoorthy Rageevan Erambamoorthy FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Horsens Rollator Klub Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 0 jenter og 9 gutter. Vi representerer Horsens Byskole

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012

FIRST LEGO League. Herning 2012 FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget Hammerum Skole Swagger Vi kommer fra Herning Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Hammerum

Læs mere

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 2. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Fyn innovation hold 2. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Fyn 2012 Presentasjon av laget 8 innovation hold 2 Vi kommer fra Odense C Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 2 jenter og 2 gutter. Vi representerer Sct. Hans Skole

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Josefine Kogstad Ingeman-Petersen

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Josefine Kogstad Ingeman-Petersen FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget Team Rolator Vi kommer fra Søborg Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 4 jenter og 6 gutter. Vi representerer Gladsaxe skole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø Rasmus Fabricius Eriksen. Gutt 13 år 0 Rasmus Magnussen Gutt 13 år 3

FIRST LEGO League. Sorø Rasmus Fabricius Eriksen. Gutt 13 år 0 Rasmus Magnussen Gutt 13 år 3 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Frede 3 Vi kommer fra Sorø Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 3 jenter og 4 gutter. Vi representerer Frederiksberg Sole Type lag:

Læs mere

FIRST LEGO League. Västerås Superseniorerna. Lagdeltakere:

FIRST LEGO League. Västerås Superseniorerna. Lagdeltakere: FIRST LEGO League Västerås 2012 Presentasjon av laget Superseniorerna Vi kommer fra Hallstahammar Snittalderen på våre deltakere er 1 år Laget består av 0 jenter og 0 gutter. Vi representerer Lindboskolan

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012

FIRST LEGO League. Gentofte 2012 FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget De benhårde robotter Vi kommer fra Charlottenlund Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 6 jenter og 6 gutter. Vi representerer Skovgårdsskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Århus 2012

FIRST LEGO League. Århus 2012 FIRST LEGO League Århus 2012 Presentasjon av laget Den gamle Roberto Vi kommer fra Brabrand Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 6 gutter. Vi representerer Sødalskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens 2012

FIRST LEGO League. Horsens 2012 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Extremeteam Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 4 gutter. Vi representerer Hattingskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Århus Gutt 15 år 2 Patrick Sievers Jensen Gutt 14 år 0

FIRST LEGO League. Århus Gutt 15 år 2 Patrick Sievers Jensen Gutt 14 år 0 FIRST LEGO League Århus 2012 Presentasjon av laget Eriks Team Vi kommer fra Randers C Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 3 jenter og 5 gutter. Vi representerer Randers Ungdomsskole

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens Aleksander Mortensen Gutt 13 år 0 Malene Ostradecki Jente 13 år 0 Holger Gott Christensen

FIRST LEGO League. Horsens Aleksander Mortensen Gutt 13 år 0 Malene Ostradecki Jente 13 år 0 Holger Gott Christensen FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget The New Generation Vi kommer fra Vejle Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 3 jenter og 6 gutter. Vi representerer Nørremarksskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Århus 2012

FIRST LEGO League. Århus 2012 FIRST LEGO League Århus 2012 Presentasjon av laget Den gamle Roberto Vi kommer fra Brabrand Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 6 gutter. Vi representerer Sødalskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012

FIRST LEGO League. Sorø 2012 FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget LF-Chama-Lama-Daba-Daba-Ding-Dong Vi kommer fra Slagelse Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 1 jente og 14 gutter. Vi representerer

Læs mere

FIRST LEGO League. Västerås 2012

FIRST LEGO League. Västerås 2012 FIRST LEGO League Västerås 2012 Presentasjon av laget Grandma s Cookies Vi kommer fra Västerås Snittalderen på våre deltakere er 11 år Laget består av 11 jenter og 10 gutter. Vi representerer Internationella

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning 2012

FIRST LEGO League. Herning 2012 FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget Twix's Mean Machines Vi kommer fra Haderup Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 4 jenter og 2 gutter. Vi representerer Haderup Skole

Læs mere

FIRST LEGO League. Borlänge 2012

FIRST LEGO League. Borlänge 2012 FIRST LEGO League Borlänge 2012 Presentasjon av laget Sundbornsligan Vi kommer fra Sundborn Snittalderen på våre deltakere er 10 år Laget består av 5 jenter og 7 gutter. Vi representerer Sundbornsskolan

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012

FIRST LEGO League. Gentofte 2012 FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget De benhårde robotter Vi kommer fra Charlottenlund Snittalderen på våre deltakere er 13 år Laget består av 6 jenter og 6 gutter. Vi representerer Skovgårdsskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø Frederik Grønbech Kure Ertel

FIRST LEGO League. Sorø Frederik Grønbech Kure Ertel FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget De unge grever Vi kommer fra Greve Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 0 jenter og 6 gutter. Vi representerer Greve Ungdomsskole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Århus 2012

FIRST LEGO League. Århus 2012 FIRST LEGO League Århus 2012 Presentasjon av laget old people wanna rock all the way Vi kommer fra Lystrup Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 6 gutter. Vi representerer

Læs mere

FIRST LEGO League. Herning Christoffer Vestergaard Gutt 16 år 0 Mark Hansen Gutt 15 år 0 Daniel Hampen Lauridsen

FIRST LEGO League. Herning Christoffer Vestergaard Gutt 16 år 0 Mark Hansen Gutt 15 år 0 Daniel Hampen Lauridsen FIRST LEGO League Herning 2012 Presentasjon av laget FLL UngHerning Sønderager Vi kommer fra Herning Snittalderen på våre deltakere er 16 år Laget består av 0 jenter og 8 gutter. Vi representerer Skolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Albert hertz hammering Gutt 11 år 0 Karen Syrine Ibsen Jente 11 år 0 Alberte Scharling Svendsen

FIRST LEGO League. Gentofte 2012. Albert hertz hammering Gutt 11 år 0 Karen Syrine Ibsen Jente 11 år 0 Alberte Scharling Svendsen FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget The Babushkas Vi kommer fra hellerup Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 7 jenter og 6 gutter. Vi representerer dyssegårdsskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø 2012. Andreas Lindhardt Gutt 15 år 2 Sara Andersen Jente 14 år 1. Sebastian Berg Rasmussen

FIRST LEGO League. Sorø 2012. Andreas Lindhardt Gutt 15 år 2 Sara Andersen Jente 14 år 1. Sebastian Berg Rasmussen FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Team Fanatic Vi kommer fra Slagelse Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 4 jenter og 5 gutter. Vi representerer Antvorskov Skole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte Gutt 12 år 0 Linus Hjejle Agger Gutt 12 år 0. Malthe Louis Mosegaard Weisdorf Marcus Skovsende Pausbæk

FIRST LEGO League. Gentofte Gutt 12 år 0 Linus Hjejle Agger Gutt 12 år 0. Malthe Louis Mosegaard Weisdorf Marcus Skovsende Pausbæk FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget Danish Sensation Vi kommer fra Hellerup Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 0 jenter og 12 gutter. Vi representerer Dyssegårdsskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Århus 2012

FIRST LEGO League. Århus 2012 FIRST LEGO League Århus 2012 Presentasjon av laget Lego senil City Vi kommer fra Brabrand Snittalderen på våre deltakere er 11 år Laget består av 6 jenter og 8 gutter. Vi representerer Sødalskolen Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Göteborg 2012

FIRST LEGO League. Göteborg 2012 FIRST LEGO League Göteborg 2012 Presentasjon av laget WIZ Vi kommer fra HISINGS BACKA Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 2 jenter og 5 gutter. Vi representerer Skälltorpsskolan Type

Læs mere

FIRST LEGO League FLL I SKOLEN2012

FIRST LEGO League FLL I SKOLEN2012 FIRST LEGO League FLL I SKOLEN2012 Indholdsfortegnelse 1. Hvad er FIRST LEGO League? 4 2. Hvorfor FLL i skolen? 5 3. Årets tema 6 4. Hvad skal holdene arbejde med i projektet? 7 Forskningsopgaven 7 Teknologiopgaven

Læs mere

FIRST LEGO League. Gentofte Jente 12 år 0 Scott Allingham Gutt 12 år 0. Sidsel Storm Mogensen

FIRST LEGO League. Gentofte Jente 12 år 0 Scott Allingham Gutt 12 år 0. Sidsel Storm Mogensen FIRST LEGO League Gentofte 2012 Presentasjon av laget THE OLD SCHOOL KIDS Vi kommer fra gentofte Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 6 jenter og 4 gutter. Vi representerer Tjørnegårdsskolen

Læs mere

FIRST LEGO League. Sorø Andreas Lindhardt Gutt 15 år 2 Sara Andersen Jente 14 år 1. Sebastian Berg Rasmussen

FIRST LEGO League. Sorø Andreas Lindhardt Gutt 15 år 2 Sara Andersen Jente 14 år 1. Sebastian Berg Rasmussen FIRST LEGO League Sorø 2012 Presentasjon av laget Team Fanatic Vi kommer fra Slagelse Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 4 jenter og 5 gutter. Vi representerer Antvorskov Skole Type

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens Jente 12 år 1 karoline poulsen Jente 12 år 1

FIRST LEGO League. Horsens Jente 12 år 1 karoline poulsen Jente 12 år 1 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget Team det har vi glemt Vi kommer fra Horsens Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 4 jenter og 5 gutter. Vi representerer Horsens byskole

Læs mere

FIRST LEGO League. Århus Gutt 15 år 2 Patrick Sievers Jensen Gutt 14 år 0

FIRST LEGO League. Århus Gutt 15 år 2 Patrick Sievers Jensen Gutt 14 år 0 FIRST LEGO League Århus 2012 Presentasjon av laget Eriks Team Vi kommer fra Randers C Snittalderen på våre deltakere er 14 år Laget består av 3 jenter og 5 gutter. Vi representerer Randers Ungdomsskole

Læs mere

Projektindlevering, del 2, Teknologiopgaven bruges som forberedelse i forhold til bedømmelsen af teknologiprisen.

Projektindlevering, del 2, Teknologiopgaven bruges som forberedelse i forhold til bedømmelsen af teknologiprisen. TEKNISK TEKNOLOGI BEDØMMING MODELL 1. Lag Hold nr: nr: Lagets Holdets alder: Lag Hold navn: Teknologiprisen Forslag Fri vurdering til spørsmål Konstruktion & design Funktionelle værktøjer Programmeringskundskab

Læs mere

FIRST LEGO LEAGUE 2013 INFORMATIONS- OG INSPIRATIONSMØDE FOR VEJLEDERE 16.SEPTEMBER 2013

FIRST LEGO LEAGUE 2013 INFORMATIONS- OG INSPIRATIONSMØDE FOR VEJLEDERE 16.SEPTEMBER 2013 FIRST LEGO LEAGUE 2013 INFORMATIONS- OG INSPIRATIONSMØDE FOR VEJLEDERE 16.SEPTEMBER 2013 PROGRAM VELKOMMEN INSPIRATION TIL ÅRETS TEMA HENRIK JEPPESEN FRA BRAND OG REDNING JAN SØRENSEN FRA VIA UNIVERCITY

Læs mere

First lego league. En vejledning til skole- og fritidshold 2013

First lego league. En vejledning til skole- og fritidshold 2013 First lego league En vejledning til skole- og fritidshold 2013 Innholdsfortegnelse Velkommen som vejleder i FLL! I dette dokumentet finder du al den information du har brug for når du skal deltage i projektet.

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

FIRST LEGO League. Horsens Gutt 12 år 0 Marcus Rankin Hansen Gutt 12 år 0

FIRST LEGO League. Horsens Gutt 12 år 0 Marcus Rankin Hansen Gutt 12 år 0 FIRST LEGO League Horsens 2012 Presentasjon av laget The Untouchables Vi kommer fra Østbirk Snittalderen på våre deltakere er 12 år Laget består av 3 jenter og 6 gutter. Vi representerer Østbirk skole

Læs mere

Afsluttende opgave. Larsen. Philip Birk Brisson Rasmun, og Patrick Schøller. Kommunikation/IT Roskilde HTX [Skriv telefonnummeret] [Skriv faxnummeret]

Afsluttende opgave. Larsen. Philip Birk Brisson Rasmun, og Patrick Schøller. Kommunikation/IT Roskilde HTX [Skriv telefonnummeret] [Skriv faxnummeret] Afsluttende opgave Philip Birk Brisson Rasmun, og Patrick Schøller Larsen 2009 Kommunikation/IT Roskilde HTX [Skriv telefonnummeret] [Skriv faxnummeret] Dokumentation for vores afsluttende opgave, år 2009.

Læs mere

I årets opgave skal vi udforske hvor og hvordan læring foregår.

I årets opgave skal vi udforske hvor og hvordan læring foregår. Årets uppdrag I årets opgave skal vi udforske hvor og hvordan læring foregår. Vælg et sted, hvor du kan lære noget. Vælg et hjælpemiddel, du kan bruge, når du skal lære noget, og find ud af noget mere

Læs mere

Projektindlevering, del 2, Teknologiopgaven bruges som forberedelse i forhold til bedømmelsen af teknologiprisen.

Projektindlevering, del 2, Teknologiopgaven bruges som forberedelse i forhold til bedømmelsen af teknologiprisen. TEKNISK TEKNOLOGI BEDØMMING MODELL 1. Lag Hold nr: nr: Lagets Holdets alder: Lag Hold navn: Teknologiprisen Forslag Fri vurdering til spørsmål Konstruktion & design Funktionelle værktøjer Programmeringskundskab

Læs mere

Victor Stoltze og Lars Thomsen Roskilde HTX 10-12-2007

Victor Stoltze og Lars Thomsen Roskilde HTX 10-12-2007 1 Indholdsfortegnelse Problemformulering...side 3 Problemfase...side 3 Analysefase.side 4 Løsningsfase side 4 Produktionsfase.side 5 Konklusionsfase...side 7 Logbog..side 8 Onsdag 24. oktober.side 8 Onsdag

Læs mere

Jeg var mor for min egen mor

Jeg var mor for min egen mor Jeg var mor for min egen mor er 25 år gammel, og har været anbragt siden hun var 7 år. I dag er hun ved at tage en erhvervsgrunduddannelse. Læs hendes historie herunder. Før i tiden var jeg meget stille.

Læs mere

To naturvidenskabelige projekter

To naturvidenskabelige projekter To naturvidenskabelige projekter FIRST LEGO League (FLL) for de 10-16 årige I projekterne deltager 200 000 børn fra 60 lande. De arbejder med Science Technology Engineering, Art, Maths Junior FIRST LEGOLeague

Læs mere

29.10.13 TIRSDAG Stordhallen Nye 1945-2100 Stord Gneist 2. divisjon kvinner avd. 4

29.10.13 TIRSDAG Stordhallen Nye 1945-2100 Stord Gneist 2. divisjon kvinner avd. 4 Dato DAG Bane Tid Hjemmelag Bortelag Avdeling 19.10.13 LØRDAG Stordhallen Nye 1100-1155 Stord 2 Tysnes Jenter 12 A4 SU 19.10.13 LØRDAG Stordhallen Nye 1155-1250 Stord 2 Mathopen 2 Gutter 14 B2 H 19.10.13

Læs mere

INLEDNING DIN ROLLE SOM VEJLEDER

INLEDNING DIN ROLLE SOM VEJLEDER VEJLEDERHÆFTE DANSK INLEDNING FIRST LEGO League Jr. er et forsknings- og teknologiprojekt som introducerer børn i alderen 6-9 år til en spændende verden af videnskab og teknologi. I midten af september

Læs mere

3 naturvidenskabelige projekter

3 naturvidenskabelige projekter 3 naturvidenskabelige projekter For de ældste FIRST LEGO League (FLL) Siden 2003 For de mellemste Junior FIRST LEGO League (JrFLL) Siden 2011 For de yngste MINI League Siden 2012 Børn og Unge har siden

Læs mere

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen.

S: Mest for min egen. Jeg går i hvert fald i skole for min egen. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 Notater fra pilotinterview med Sofus 8. Klasse Introduktion af Eva.

Læs mere