Var du forbi gruppens bod til Duedag?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Var du forbi gruppens bod til Duedag?"

Transkript

1 Stemningsbllede fra FamilieSpejds hyben-møde, hvor fantasien fik frit løb. Se flere billeder på gruppens hjemmeside - Var du forbi gruppens bod til Duedag? Igen i år solgte gruppen lodsedler til efterårets Duedag. Tak til alle de spejdere, der trodsede efterårsvejret og solgte en masse lodsedler til gavn for spejderarbejdet! Dette nummer af Rådsklippen News indeholder bl.a. nyt fra enhederne, gode historier fra spejderlivet, ideer til julegaver og nyt om avisindsamling. HUSK at besøge gruppens hjemmeside for at finde program for enhederne og læse de seneste nyheder! God læsning! Rådsklippen News 10/11

2 Rådsklippen News - Medlemsblad for Ejstrupholm Gruppe - Oktober 2011 Spejderbutikken kommer til Ejstrupholm! Mangler du en ny unirform eller den perfekte spejder-julegave, så kommer KFUM-Spejdernes butik, 55nord, til byen d. 10/11 om aftenen. 55nord sælger alt lige fra uniformer og tørklæder til lækre soveposer og gode spejderbøger - alt hvad en spejder ønsker sig. Husk at handle på gruppens konto, så støtter du nemlig gruppen. Mere info om præcist tidspunkt og sted vil komme senere. Kan du ikke vente til november, er du altid velkommen til at kigge forbi hos Vivian på Smedevænget 4, tirsdag til lørdag, hvor du kan prøve uniformer og bestille andre varer fra 55nords sortiment - husk kontanter. Sommerferie i 2012? - den skal holdes i Holstebro! Hele gruppen tager i uge 30 af sted på den store Spejdernes Lejr 2012 i Holstebro, og forældre og søskende har selvfølgelig også mulighed for at være med. På lejren vil der være et område kaldet Flexlejr, som er beregnet til familier, søskende og gamle spejdere, som vil bo på lejren, men ikke deltage samme med en spejdergruppe. Her kan man bo en eller flere dage, og vi vil i gruppen sørge for, at dem, der vil bo i denne del af lejren, kommer til at bo samlet. I løbet af vinteren vil der komme info om tilmelding og pris. Avisindsamling HUSK at gemme dine aviser og reklamer til avisindsamlingen den 26. november Ved at gemme aviser og reklamer til spejderne er du med til at give børn og unge i Ejstrupholm mulighed for at prøve nogle sjove og anderledes aktiviteter samt give dem medansvar for aktiviteterne. Vi skal prøve at slå rekorden fra august :-)

3 FamilieSpejd er kommet godt i gang Efter sommerferien har vi afholdt 2 møder, med ca. 8 familier pr. gang, hvilket er tæt på vores målsætning nemlig 10 familier. Vi håber at endnu flere vil få lyst til at være aktive i naturen sammen med deres børn. Mødet i september stod i hybens tegn, der blev lavet hybenkranse, hybensuppe og vi fik lov til at prøve svævebanen. Oktober-mødet stod i skovens tegn, der blev samlet blade og lavet bladepresser, kigget på dyr i mikroskoper samt bagt og spist pandekager. Hvad vi skal lave til vores november-møde? vides ikke, vi ser hvad naturen bringer - vandpyttedans? sneboldkamp? troldelege? - ja kom og se. En ting er sikkert bålet skal tændes. HUSK FamilieSpejd er første søndag i måneden fra kl. 10:00-12:00 (januar, juli, august - møde fri.) Spejderhilsen fra FamilieSpejdkoordinator Jette.

4 Rådsklippen News - Medlemsblad for Ejstrupholm Gruppe - Oktober 2011 Nyt fra Troppen Vi er godt i gang med spejderåret, og alle aldre er gået positivt ind i de 4 nye patruljer. Vi arbejder bl.a. ud fra Baden Powells idéer om learning by doing, det fremadskridende program, børn lærer børn og patruljesystemet (ældre patruljeledere og assistenter leder de yngre patruljemedlemmer med hjælp fra ledere/tutorer tilknyttet patruljen). En gang om måneden har vi aldersopdelt program, så alle aldre kan udfordres optimalt og skeje lidt ud med jævnaldrende. Vores to fokuspunkter i troppen i år er samarbejde og lejrpladsindretning. Disse områder vil vi gerne styrke vores evner indenfor før Spejdernes Lejr til sommer! For tiden ser vi frem til bl.a. BUSK-weekend for hele gruppen, fælles spejdermøde med besøg fra andre grupper og korps, juletur og sjove patruljemøder, som patruljelederne og assistenterne planlagde på TOP-weekend efter en sjov tur i Baboon City. Vi glæder os over at have fået mange nye, unge og friske ledere i troppen, og vi fryder os også over alle gamle ledere. Vi har stor fornøjelse af alle. Thomas, Chanette, Camilla og Malene er for nylig flyttet til andre byer, hvor de studerer, men mon ikke vi får fornøjelsen af dem som besøgs-ledere og turledere en gang i mellem? MVSH. Lene Yde

5 Tak for en mindeværdig TOP-tur!! T står for træning, O for oplevelse og P for planlægning. Og det var præcis hvad os patruljeledere og assistenter fik en masse af på en mindeværdig weekend! For nogle uger siden fik vi der er patruljeledere og assistenter i Troppen os én på opleveren. Vi var nemlig blevet inviteret til TOP-weekend. Vi mødtes i spejderhytten fredag klokken 16 hvorfra vi kørte direkte til Baboon City i Herning. Det var valgt som oplevelsen denne gang. Der var vi så ude i nogle timer, det var rigtig hyggeligt og rystede os alle sammen rigtig godt sammen og man fik set andre sider af hinanden, end man måske plejede. Der var både tid til fri leg og en lille dyst som involverede blandt andet; Forhindringsbane, rodeotyr, sumobrydning osv. Derefter spiste vi lækre sandwichs som Lene og Finn havde medbragt. Til slut gik vi ind og sang karaoke, hvor nogle gav den mere gas end andre (; Oplæggene gav i hvert fald mig, og sikkert også mange af de andre, en hel del at tænke over. Oplæggene handlede om hvad der var vigtigt for en patrulje, hvordan man planlægger gode møder og sidst men ikke mindst om hvordan man var en god patruljeleder. Næste dag skulle de ting vi havde lært af Mette og Jacks fremlæggelser så afprøves i praksis, da vi skulle planlægge tre patruljemøder. Selvfølgelig blev der også tid til nogle lege og spil. Tak for en lærerig weekend fuld af hygge, glæder mig allerede til næste gang! Af Emma Thorup Jacobsen. Da vi kom tilbage til hytten sørgede Christian for dejlig varm kakao og kage til alle - MUMS!! Vi hørte også nogle spændende og lærerige oplæg ved Mette og Jack.

6 Rådsklippen News - Medlemsblad for Ejstrupholm Gruppe - Oktober 2011 Det er venskaber, det er lejrliv når det er allerbedst, det er en oplevelse for livet; det er Roland 1!! Har du nogensinde prøvet at stå totalt Palle alene i verden og ikke kende en eneste OVER- HOVEDET! Men alligevel blive supergodt modtaget og ende med at få nye venskaber, hvoraf nogle af dem helt sikkert er for livet? Præcis sådan er Roland 1! Den svære beslutning Jeg var egentlig meget i tvivl inden jeg meldte mig til Roland 1 på Terp Spejdercenter i Bramming som er et kursus KFUM- Spejderne tilbyder, hvor man kommer til at møde andre spejdere fra hele landet og lære en masse ting, og jeg var lige ved at hoppe fra det flere gange! Grunden dertil var at jeg ikke kendte en eneste af dem der skulle med. MEN efter at have snakket en hel masse om det med både min mor, mine ledere og nogle af mine kammerater som jeg vidste også havde været på den slags kurser før tog jeg endelig springet og tilmeldte mig! Da jeg så sad i bilen på vej derop var jeg lige ved at kaste op af nervøsitet! MEN, hvor var det bare godt at jeg overvandt mig selv og tog det spring!! Nu skal i høre lidt om alle de fantastiske venner og oplevelser som jeg fik fordi jeg overvandt mig selv. Et helt ufatteligt sammenhold og en masse aktiviteter! Allerede på banegården faldt jeg i snak med en pige som også var taget af sted alene. Da vi begyndte at snakke sammen og grine og pjatte slappede jeg straks mere af, jeg blev jo modtaget fantastisk allerede fra start. Det viste sig så at langt de fleste på kurset faktisk var af sted selv og skulle til at lære hinanden at kende helt fra bunden. Allerede fra første dag på Roland 1 bliver du sat i en patrulje sammen med folk som du ikke kender i forvejen (men det kommer du så sandelig til) fordi det er nemlig dem du kommer til at tilbringe det meste af din uge sammen med. I min patrulje var vi 4 drenge og 3 piger. Jeg fandt ud af at når man samarbejder om at bygge lejrplads, laver mad sammen, går hike sammen, og laver en masse sjove lege og er på løb sammen så lærer man ekstremt hurtigt hinanden at kende, og efter et par dage føltes det som om vi havde kendt hinanden AL- TID! Man får selvfølgelig også tid til at lære nogle af dem fra de andre patruljer at kende, så jeg blev venner med en hel masse skønne mennesker fra hele landet.

7 Det var dog også en hård uge, hvor vi blandt andet skulle MEGET tidligt op om morgenen for at løbe en tur og lave andre former for morgengymnastik, blev styret med hård hånd af lederne, som var hårde med at tingene skulle gøres ordentligt og blandt andet havde en stor og tung pil lavet af jern som blev brugt til afstraffelse. Fx hvis et medlem af en patrulje havde gjort noget dumt skulle patruljen slæbe rundt på pilen (den var for tung til at man ville kunne bære den selv, så det var hele patruljen som måtte hjælpe til) indtil en anden patrulje gjorde noget dumt og skulle overtage den. Lederne viste dog også deres sjove og venlige sider når der var anledning til det, hvilket blandt andet var ved de hyggelige lejrbål. Til alle jer som overvejer at tage på kursus, men ikke ved om i tør, til jer har jeg kun én ting at sige; GØR DET!! I vil ikke komme til at fortryde det! Jeg var jo også selv nervøs, men det havde jeg jo ingen grund til at være. Af Emma Thorup Jacobsen. Den sørgelige afsked Men en god uge slutter jo også på et tidspunkt, så dagen hvor vi alle sammen skulle sige farvel til hinanden igen kom selvfølgelig også. Det var en virkelig underlig følelse at skulle sige farvel til alle de mennesker som man jo var blevet så glad for, og det var svært at holde tårerne tilbage! Men heldigvis bliver der holdt en gensynsweekend i slutningen af september hvor vi kan komme til at se hinanden igen, det glæder jeg mig rigtig meget til.

8 ManglerDU et program? Så kig på Gruppeleder Bjarne Pedersen Smedevænget Ulveleder Jette Fogtmann Valmuevej Nr. Snede Spejderleder Lene Yde Kirkegade Klanleder Mette M. Møller Enghavevej Gr.rådsformand Poul Erik Jensen Brandevej Ulveleder Finn Jensen Kirkegade Spejderleder Rasmus Winther Skolegade Nr. Snede Udlejning Ingeborg Brandt Isenbjergvej Kasserer Elin Østerbøg Birkevej FamilieSpejd Koordinator Jette Fogtmann Seniorleder Christian M. Ibsen Jyllandsgade 13 st.th Ikast Hytteformand Jon Emborg Bakkedraget Hyttens adresse Rådsklippen Enghavevej (gruppens mobil er med på ture og lejre) Spejdershoppen Vivian Pedersen Smedevænget Avisindsamling Poul Erik Jensen

Julehilsen fra gruppelederen

Julehilsen fra gruppelederen News Rådsklippen Julehilsen fra gruppelederen Så er året 2011 ved at være gået. Dog er spejderåret kun 4 måneder gammelt. Vi kan snart begynde at glæde os til den helt store spejderoplevelse, nemlig den

Læs mere

Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr

Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr Lige om lidt skal vi afsted på årets største spejderoplevelse: Spejdernes Lejr 2017, Danmarks største spejderlejr Vi, der før har prøvet at være på lejr med flere tusinde spejdere, kan kun sige: GLÆD DIG!

Læs mere

News ådsklippe 02/15

News ådsklippe 02/15 Danmarks nok længste bananasplit blev fremstillet og fortæret til årets første spejderbegivenhed: Nytårsspejderfesten d. 9. januar 2015 i Missionshuset i Ejstrupholm. Var du med? Inde i bladet kan du læse

Læs mere

Du er fin fordi...du er en god kammerat

Du er fin fordi...du er en god kammerat Troppen skulle til spejdermødet d. 1. februar skrive en hilsen på mindst fem spejdervenners ryg og forklare, hvorfor lige netop han eller hun var fin... Du er fin fordi...du er en god kammerat Det nye

Læs mere

Fastelavn for hele gruppen... - og glem ikke forældremødet d. 27/2!

Fastelavn for hele gruppen... - og glem ikke forældremødet d. 27/2! Fastelavn for hele gruppen... - og glem ikke forældremødet d. 27/2! Året er i fuld sving, og alle enheder har allerede haft de første spændende møder i både januar og februar. Februarmåned betyder som

Læs mere

Det sørme, det sandt, december!

Det sørme, det sandt, december! Det sørme, det sandt, december! - og det betyder, traditionen tro, både fælles juleafslutning for store og små i gruppen (læs mere om tid og sted inde i bladet) OG julesalg i Ejstrupholm d. 15. december,

Læs mere

Rådsklippen News. Så er vi klar igen!

Rådsklippen News. Så er vi klar igen! Så er vi klar igen! Efter en fantastisk Spejdernes Lejr i Holstebro er vi nu klar til et nyt spejderår med alle de udfordringer, oplevelser og gode venner, som det bringer. Dette første nummer af Rådsklippen

Læs mere

Rådsklippen News. Foråret er godt i gang!

Rådsklippen News. Foråret er godt i gang! Gruppeturen i marts gik til Det Vilde Vesten - og der var alt lige fra farlige indianere og lovlydige sheriffer til cowboys, der lånte deres heste ud til en lille ridetur... Foto: Bjarke Madsen. Foråret

Læs mere

Der er noget ved foråret, der sætter gang i planter, fugle og ikke mindst SPEJDERE og alle deres aktiviteter!

Der er noget ved foråret, der sætter gang i planter, fugle og ikke mindst SPEJDERE og alle deres aktiviteter! Der er noget ved foråret, der sætter gang i planter, fugle og ikke mindst SPEJDERE og alle deres aktiviteter! Så skynd dig at komme i gang med læsningen og bliv klogere på alt det, der sker i og omkring

Læs mere

I dette nummer af Rådsklippen News kan du bl.a. læse om årets gruppetur, verdens største spejderlejr i Ejstrupholm og nyt fra alle enhederne.

I dette nummer af Rådsklippen News kan du bl.a. læse om årets gruppetur, verdens største spejderlejr i Ejstrupholm og nyt fra alle enhederne. I dette nummer af Rådsklippen News kan du bl.a. læse om årets gruppetur, verdens største spejderlejr i Ejstrupholm og nyt fra alle enhederne. Gruppelederen har også sin faste klumme, og julen har så småt

Læs mere

News ådsklippe 04/17

News ådsklippe 04/17 I weekenden var hele gruppen på gruppetur i Urup Hytten ved Grindsted. Det var en weekend med fuld fart på - endda baglæns. Læs meget mere om turen inde i bladet. Selvfølgelig kan du som altid også læse

Læs mere

News ådsklippe 11/15

News ådsklippe 11/15 Rådsklippen News har ladet vente på sig - men det betyder ikke, at aktiviteterne i spejdergruppen har ligget stille. I dette nummer kan du læse om alt lige fra sommerens sommerlejr til Klubliv Danmark,

Læs mere

News ådsklippe 05/16

News ådsklippe 05/16 Foråret i Ejstrupholm Gruppe har budt på mange forskellige aktiviteter: Måske var du en af de over tusinde besøgende, der var forbi til Økodag? Eller du var med til at fange bankrøveren Oliver Bertilsen?...

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere

Vi samler børn og unge, der vil udvikle sig og have det sjovt i et fællesskab som både er rummeligt og forpligter til ansvar for sig selv, andre og

Vi samler børn og unge, der vil udvikle sig og have det sjovt i et fællesskab som både er rummeligt og forpligter til ansvar for sig selv, andre og Velkommen hos KFUM-spejderne Vi samler børn og unge, der vil udvikle sig og have det sjovt i et fællesskab som både er rummeligt og forpligter til ansvar for sig selv, andre og naturen. Sammen rykker vi

Læs mere

mail:

mail: www.pigespejder.dk/christiansbjerg mail: dgp.chr.bjerg@gmail.com Gruppens ledere: Bæverleder (drenge): Henriette S. Gerding Thingvallagade 2, 8200 Århus N 8677 0940 Mail: henriette@fam-gerding.dk 2024

Læs mere

Sensommer-efterårsudgaven af Rådsklippen News er her nu - better late than never! ;-)

Sensommer-efterårsudgaven af Rådsklippen News er her nu - better late than never! ;-) Sensommer-efterårsudgaven af Rådsklippen News er her nu - better late than never! ;-) Som den opmærksomme læser måske har bemærket, har Rådsklippen News ladet vente lidt ekstra på sig i denne omgang...

Læs mere

Så er der endelig nyt fra gruppen indeholdende alt lige fra sommerlejren i 2016 til nyt om alle de fantastiske spejderaktiviteter i 2017.

Så er der endelig nyt fra gruppen indeholdende alt lige fra sommerlejren i 2016 til nyt om alle de fantastiske spejderaktiviteter i 2017. Så er der endelig nyt fra gruppen indeholdende alt lige fra sommerlejren i 2016 til nyt om alle de fantastiske spejderaktiviteter i 2017. God læsning og GLÆDELIG JUL! Rådsklippen News 12/16 Rådsklippen

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Efteråret er kommet med kulde, blæst og flotte farver i naturen, alle afdelinger er kommet godt i gang efter sommerferien, og alle har været på tur eller løb her i efteråret. Siden

Læs mere

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden.

Velkommen som KFUM-spejder i Ans. Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Spejderne i Ans Velkommen som KFUM-spejder i Ans Her lidt info om hvad det vil sige at være spejder og lidt praktiske informationer som du får brug for i fremtiden. Formål: For over 100år siden grundlagde

Læs mere

Hvo d r an vi tilt kk ræ er fler jd e spe ere og f i r illi v ge l d e er! e

Hvo d r an vi tilt kk ræ er fler jd e spe ere og f i r illi v ge l d e er! e Hvordan vi tiltrækker flere spejdere og frivillige illi ledere! Peter Erkmann Gruppeleder hos Køgespejderne Marts 1964 Juli 1964 Sep. 1972 1997-2002 FORÅRET 2003 41 børn 8 frivillige ledere EFTERÅRET 2004

Læs mere

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret.

Minilederne Christine og Rune blev gift 1. august. Spejderne stod i espalier udenfor kirken. Stort tillykke til brudeparret. Nyt fra gruppelederen Efter mange oplevelser på sommerens lejre, er vi klar til at starte på et nyt spejderår. Se billeder fra sommerlejrene her: www.trelleborg-spejderne.dk Vi siger farvel og mange tak

Læs mere

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE

AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DOBBELTHAGEN http://2hag.dk/ Morgensamlig på InterSpejd Nr. 3 2014 AUGUST 2. HELLIG ANDERS GRUPPE DET DANSKE SPEJDERKORPS Side Indlæg sendes til : Leif Toft Jakobsen E-mail: leif@toftjakobsen.dk Velkommen

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, teltene er lagt på plads, og vi kan se tilbage på de mange gode oplevelser fra sommerens lejre på Næsbycentret og i Østrig. Se billeder på hjemmesiden

Læs mere

Sommerlejr i Holstebro

Sommerlejr i Holstebro KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 3 Sommerlejr i Holstebro Ipod mangler se mere på side 5. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side

Læs mere

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3.

55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 4 55 nord butikken kommer til Ballerup D. 30 november, 19 21... Se side 3. Indholdsfortegnelse Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 1. Nyt fra enhederne!! Nyt om sommerlejren!!

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 1. Nyt fra enhederne!! Nyt om sommerlejren!! KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 1 Nyt fra enhederne!! Nyt om sommerlejren!! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord. Bestil det hos din leder. NÆSTE BESTILLING DATO ER: D. 23 April. Se mere

Læs mere

Det kan godt være, at sommeren er slut - men det betyder heldigvis, at et nyt spejderår er skudt i gang.

Det kan godt være, at sommeren er slut - men det betyder heldigvis, at et nyt spejderår er skudt i gang. Det kan godt være, at sommeren er slut - men det betyder heldigvis, at et nyt spejderår er skudt i gang. August måned bød foruden en masse regn og opstart af de ugentlige møder også på avisindsamling og

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve

Fellowposten. Januar - Februar 2006. Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Fellowposten Januar - Februar 2006 Greve Gruppe www.spejdernet.dk/greve Adresseliste LEDERNE Gruppeleder Morten Nilsson, Haderslevgade 28, 1671 København V 26 32 29 36 Gruppeass. Steen Mærkelund, Karlslunde

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 3, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Friluftsliv = Spejderliv Hej kære spejdere og forældre Sommerlejre Velkommen tilbage efter sommerlejrene!

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019

Velkommen til Grupperådsmøde. DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, onsdag d. 27. februar, 2019 2018 Vi har haft endnu et godt spejder år igen i år med julelejren som højdepunkt for spejderne i gruppen. Dette år var ikke alt som

Læs mere

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe Valg af dirigent og referent Dirigent Uffe Beck Referent Lene Beck Mødet konstateres lovligt varslet og indkaldt. Beretning fra forløbne år herunder orientering om arrangementer tilknyttet Rolands gruppe

Læs mere

BUSK-weekend og -gudstjeneste

BUSK-weekend og -gudstjeneste BUSK-weekend og -gudstjeneste Sidst i oktober var troppen på BUSK-weekend, der endte i en stor gudstjeneste søndag formiddag i Ejstrup Kirke. Tropspejder Thea Lind fortæller her om weekenden: Jeg synes,

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S - 1 - Indhold: Side 3 Lodsedler 4 Mikro-/Mini, Mærkedage mikro/mini 5 Afbud og mødeknapper 6 Mikro-/Miniprogram 7 Mikro/mini: Vigtige datoer 8 Juniorprogram 9

Læs mere

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe

KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe KFUM-spejderne I Danmark Aabybro Gruppe Beretning for spejderåret 2012 KFUM-Spejderne, Aabybro Gruppe ved gruppemødet den 20. marts 2013 Aabybro marts 2013 Endnu et spejderår er gået, hvor gruppens medlemmer

Læs mere

Sommerhilsen fra Gruppelederen

Sommerhilsen fra Gruppelederen Sommerhilsen fra Gruppelederen Som spejder igennem mange år er der mange ting, man kan tænke tilbage på med stor glæde. En af tingene er de oplevelser, man har haft på de store lejre sammen med spejderkammerater

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2

KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 52 nr. 2 Find os på facebook, og vores hjemmeside se mere på side 2... Jacob har været i Ballerup Gruppe i 25 år Tillykke! Køb Dine Spejderting hos 55 grader nord.

Læs mere

Tillykke med at du er blevet bæver

Tillykke med at du er blevet bæver Tillykke med at du er blevet bæver Tillykke med at du er blevet bæver Nu skal du til at være bæver og komme til spejder helt uden dine forældre. Som bæver hos KFUM-Spejderne får du en masse spændende nye

Læs mere

Man skal forandre for at bevare

Man skal forandre for at bevare U D G I V E S AF : R O L A N D S G R U P P E S K A L B J E R G ROLANDSPOSTEN Årgang 54, nummer 1 28. Juni 2014 Man skal forandre for at bevare I bestyrelsen har vi i samarbejde med spejderlederne drøftet

Læs mere

Grupperådsmødet - Beretning 2015

Grupperådsmødet - Beretning 2015 Grupperådsmødet - Beretning 2015 Fælles aktiviteter: Gruppens sommerlejr gik til Fur fantastik tur med masser af glade spejdere der fik set øen. Se mere pr. gren. Klatretårnet er næsten fjernet kun stolper

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. 1. Birkerød Gruppe

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. 1. Birkerød Gruppe 1. Birkerød Gruppe Få venner for livet Få spændende oplevelser i Danmark og udland Lær at løse mysterier, lave bål, bygge labyrinter, tage ansvar - nutidens spejdere har andet i hovedet end snobrød! En

Læs mere

Nyt fra gruppelederen

Nyt fra gruppelederen Nyt fra gruppelederen Siden sidst har vi haft Grupperådsmøde. Mødet startede med fællesspisning, mange tak for mad til René Timm. Derefter arrangerede troppen aktiviteter for de øvrige spejdere og søskende,

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 1 2011. PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 1 2011 PS: Motivet skal ikke ses som en opfordring til spejderne D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kære spejdere og forældre Vintertiden

Læs mere

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 -

Bladet Hawerthi-1. Rødovre Jan-marts 2011-1 - Bladet HawerthiHawerthi-1. Rødovre JanJan-marts 2011-1- Indhold Side 3 Grupperådsmøde 4 Mikro-/Mini, 4 Mærkedage mikro/mini 5 Mikro-/Miniprogram 6 Datoer til dine forældres planlægning 7 Juniorprogram

Læs mere

LEDEREN. René Bo Petersen Gruppeleder, Raklev Spejderne

LEDEREN. René Bo Petersen Gruppeleder, Raklev Spejderne Efterår 2009 INDHOLD I SPEJDERNYT Lederen... 4 Opslagstavlen... 5 Seneste arrangementer... 6 Kommende arrangementer... 8 Flokkens program... 10 Troppens program... 11 Gruppens kalender... 12 Andre informationer...

Læs mere

alle ledere Ambitiøs lederuddannelse 01 Det Danske Spejderkorps giver

alle ledere Ambitiøs lederuddannelse 01 Det Danske Spejderkorps giver Det Danske Spejderkorps giver alle ledere en ambitiøs lederuddannelse Hvad er ambitiøs lederuddannelse Interview med ledere Gode spørgsmål at diskutere Ambitiøs lederuddannelse 01 Ambitiøs lederuddannelse

Læs mere

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1

Teltdugen. Grejs/Lindved gruppe. 2014 Nr. 1 Teltdugen Grejs/Lindved gruppe 2014 Nr. 1 Lederen Siden sidste udgave af Teltdugen er vi i Grejs / Lindved Gruppe kommet godt i gang med et endnu et spejder-år; vi er dog lige nu i en mørk periode af året

Læs mere

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016

Møder, ture og lejre. Gruppearrangementer. Ledergruppen. Medlemsudvikling BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE GRUPPERÅDSMØDE 2016 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Møder, ture og lejre Gruppearrangementer Ledergruppen Medlemsudvikling Billede: Gruppetur 2015 BERETNING FRA FORMAND OG GRUPPELEDERE Medlemsudvikling Antal medlemmer

Læs mere

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012

KNUDEN august 2012 KNUDEN 1 August 2012 KNUDEN august 2012 KNUDEN August 2012 1 Sikken en grisefest! Sommerferien og Spejdernes Lejr er nu veloverstået og Broager Drenge trækker igen i arbejdstøjet klar til en spændende efterårssæson. Grisefesten

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011

Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Postkort fra dem der var i Skotland Gruppeblad - Pionererne 60. årg. August - September - Oktober Nr. 4 2011 Der blev hængt i da vi lavede bålhytte. EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27

Læs mere

Udfordrer Børn og unge til selv at skabe og gennemføre aktiviteter

Udfordrer Børn og unge til selv at skabe og gennemføre aktiviteter Det Danske Spejderkorps Udfordrer Børn og unge til selv at skabe og gennemføre aktiviteter Hvad er udfordring til børn og unge Interview med spejdere og ledere Gode spørgsmål at diskutere Udfordring til

Læs mere

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.

Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne. Nyt fra gruppelederen Et nyt spejderår er startet, og vi ser tilbage på de mange oplevelser fra Spejdernes Lejr. Se billeder på hjemmesiden www.trelleborg-spejderne.dk Ledere Amalie (junior) og Gitte (familie-spejd)

Læs mere

Nyt fra gruppelederne

Nyt fra gruppelederne Nyt fra gruppelederne VELKOMMEN til Mille, der er ny leder hos mikroerne. Troppen har ændret deres mødetid, og vi har fået mange nye medlemmer Derfor bilkaos ved spejderhuset kl.20 om tirsdagen! Kære mini-,

Læs mere

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat:

Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe Dagsorden: Referat: Grupperådsmøde i Yggdrasil Gruppe 2019 Mødereferat 19. Februar 2019, klokken 19-21, Mariendalsvej 74. Dagsorden: 1. Valg af Dirigent og referent. 2. Beretning 3. Fremlæggelse af årsregnskab for 2018 til

Læs mere

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014

SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe. Februar - marts 2014 SpejderNyt Bangsbostrand Gruppe Spejdermøde hver mandag 18:30-20:00 i Ungdomsborgen Februar - marts 2014 Program Forældrecafé Fastelavnslejr Ny dato: 1.-2. marts Sådan køber du en rygsæk til sommerlejren

Læs mere

Forældre og børn sommer 2011

Forældre og børn sommer 2011 Forældre og børn sommer 2011 1. Hvilken aktivitet har du deltaget i? Djursland-lejr 23,5% 8 Falster-lejr 38,2% 13 Dagtur med Agape 28. maj 0,0% 0 Dagtur med Agape 29. maj 0,0% 0 Døgntur med Agape primo

Læs mere

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen

Dekorationsfremstilling Til julemarkedet. Julemarked 29/11 1/12. Juletræssalg Trop og Juniortroppen KFUM-Spejderne i Kalvehave, Spejderhytten, Viemosegade 7b, ÅRGANG 6, OKTOBER 2013 Dekorationsfremstilling Til julemarkedet I forbindelse med julemarkedet skal vi have fremstillet vores varer og her er

Læs mere

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012

En super aktiv juletur i Egebjerghytten. Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 En super aktiv juletur i Egebjerghytten Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Januar - Februar Nr. 1 2012 EKKO Redaktionen Højsagervej 7, 5884 Gudme Tlf. 41 27 00 06 e-mail: ekko@pionererne.dk Formand Hanne

Læs mere

Valbyparkspejderne Det Danske Spejderkorps. Nr Marts - Maj

Valbyparkspejderne Det Danske Spejderkorps. Nr Marts - Maj Valbyparkspejderne Det Danske Spejderkorps Nr. 2-2019 Marts - Maj GL Kære alle spejdere og forældre 2 Så er det ved at blive forår og måske har det været lidt skuffende, at der ikke er kommet mere sne...så

Læs mere

Fredagsnyt d. 8. juni 2018

Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Fredagsnyt d. 8. juni 2018 Sikke en festdag! Rigtig mange forældre, bedsteforældre, naboer og venner af skolen, havde fået mulighed for at være med til dagens afslørings af vores Værditræ. Sange, taler,

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for

Nyhedsbrev. Nyhedsbrev for Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2015-2016 Udgave: Oktober Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt: August: I forbindelse med skolestart Marts: Op til påskeferien Oktober: Op til efterårsferien

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen december 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden Hård debat om fattigdom i Danmark rammer skævt (uddrag fra Medlemsforum, pressemeddelelse 02.12.11) Blandt de frivillige sociale organisationer har vi en oplevelse af mistænkeliggørelse

Læs mere

Årsprogram 2016/2017. Troppen. 1. Næstved Trop og Flok

Årsprogram 2016/2017. Troppen. 1. Næstved Trop og Flok Årsprogram 2016/2017 Troppen 1. Næstved Trop og Flok De Gule Spejdere i Danmark: Korpset er en børne og ungdomsorganisation, som arbejder efter den internationale spejderbevægelses grundlæggende ide. Formålet

Læs mere

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland

SPEJDERLIV 1. 26. - 28. september 2008. En træning for dig og dine venner fra Roland Efterår 2008 SPEJDERLIV 1 26. - 28. september 2008 En træning for dig og dine venner fra Roland Spejderliv er en friluftstræning, hvor størstedelen af programmet foregår udendørs i Øksedals skønne natur.

Læs mere

RÅDSKLIPPEN. Marts 2010

RÅDSKLIPPEN. Marts 2010 RÅDSKLIPPEN Marts 2010 Ejstrupholm Gruppen Funktion Navn Adresse telefon nr. Gruppeleder Bjarne Pedersen Smedevænget 4, Ej. 21 28 23 08 Gruppeass. Jette Fogtmann Valmuevej 3, Nr. Snede 75 77 06 16 Ulveledere:

Læs mere

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016

PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 PLAN FOR JUNIORE FREM TIL SOMMERFERIEN 2016 Torsdag 07 jan Vi rytter op ude. Vi flytter resten af juletræerne ned til raftestatviet. Torsdag 14 jan Vi rytter op ude. Vi pakker stilladset væk. Valg af PL/PA.

Læs mere

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men

Er det virkelig så vigtigt? spurgte han lidt efter. Hvis ikke Paven får lov at bo hos os, flytter jeg ikke med, sagde hun. Der var en tør, men Kapitel 1 Min mor bor ikke hos min far. Julie tænkte det, allerede før hun slog øjnene op. Det var det første, hun huskede, det første hun kom i tanker om. Alt andet hang sammen med dette ene hendes mor

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. oktober 2017.

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. oktober 2017. Referat af bestyrelsesmøde d. 10. oktober 2017. Erik Klippinge Trop 1. Valg af dirigent og referent: Dirigent: Fuffer Referent: Sanne Fremmødte: Fuffer, Dus, Kuno, Mie, Sanne. Line var klar ved telefonen

Læs mere

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.

Nyhedsbrev December. Hockey finale Aab Hallen. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen. Hockey finale Aab Hallen BEMÆRK Nyhedsbrev December DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg

Læs mere

Formanden og gruppelederens beretning 2018.

Formanden og gruppelederens beretning 2018. Formanden og gruppelederens beretning 2018. I foråret pillede vi et brændeskur ned på naturskolen, denne ligger desværre stadig ned, men vi håber at finde tid til at få den sat op. Vi var alle på fælles

Læs mere

Glædelig Jul og Godt nytår

Glædelig Jul og Godt nytår KFUM Spejderne, Ballerup Gruppe årgang 53 nr. 5 Glædelig Jul og Godt nytår Distriktet nedlægges - læs side 9... Indholdsfortegnelse Side 3: Nyt fra gruppelederen. Side 4: Kalenderen. Side 5: Familie-spejd

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FREM MOD 2020

UDVIKLINGSPLAN FREM MOD 2020 UDVIKLINGSPLAN FREM MOD 2020 Det skal gøre indtryk at være og gå til spejder, og spejdere skal gøre indtryk, hvor end de går og kommer. S pejderoplevelser skal være udtryk for det, der er fedt, sjovt,

Læs mere

STAFETTEN December 2016 og Januar, Februar 2017

STAFETTEN December 2016 og Januar, Februar 2017 STAFETTEN December 2016 og Januar, Februar 2017 Hej alle sammen! Hermed den nye Stafetten for de næste 3 mdr. samt fællesdatoer for det næste år, så læg datoer ind i jeres kalender allerede nu. Julen er

Læs mere

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012

Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Øster Åby friskoles børnehaveklasse holder for tiden til i Vejstrupdalen Gruppeblad - Pionererne 61. årg. Maj - Juni - Juli Nr. 3 2012 Bålhytten i Vejstrup Å-dal er et populært samlingssted, især når man

Læs mere

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017

Nyhedsbrev fra Seden Skole. Julen 2017 Nyhedsbrev fra Seden Skole Julen 2017 Seden Skole har haft en dejlig og spændende periode her henover efteråret og vinteren. Den 1. oktober fik skolen ny skoleleder, nemlig Marianne Bernstorff Justesen,

Læs mere

e ern Om KFUM- Spejd

e ern Om KFUM- Spejd Om KFUMSpejderne Udgivet af KFUM-Spejderne i Danmark Redaktion Jesper Lunau Gitte Åskov Pedersen Sofie Thomsen Andreas Juul Johansen Fotos Side 1-2 At være spejder... indebærer mange ting. Der er plads

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18-

Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Til forældre og spejdere i Palnatoke trop 2017/18- Velkommen i Palnatoke Trop Denne folder er en introduktion til Palnatoke Trop for forældre og spejdere. Troppen er for spejdere i alderen 12-16 år og

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30

Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Indkaldelse til Generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne Torsdag d. 23 februar 2012 kl. 18.30 Hermed følger indkaldelsen til vores generalforsamling i Stavnsholt Vikingerne. Det plejer at være rimelig

Læs mere

Det har været et interessant år og godt med et større indblik i vores børns spejderliv.

Det har været et interessant år og godt med et større indblik i vores børns spejderliv. Indhold: Side 3 Nyt fra formanden 4 Lommeorden 5 Hej Mikro/mini 6 Program for mikro/mini 7 100 år med bevægelse 8 Lodsedler 9 Tænkedag, hvad er det? 10 Hvorfor fik vi en ny Hej -bog 11 Fastelavnstur 11

Læs mere

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling INDHOLD Kapitel 1: Velkommen til Ha det godtskoven...................................

Læs mere

Velkommen til 1. Avedøre

Velkommen til 1. Avedøre Velkommen til 1. Avedøre Vi er en spejdergruppe bestående af minier, juniorer, tropspejdere og seniorer. Vi vil gerne uddanne børn og unge mennesker ved at give dem værktøj til at gebærde sig i samfundet,

Læs mere

Bestyrelse- og ledelses beretning

Bestyrelse- og ledelses beretning Bestyrelse- og ledelses beretning 2018-19 Året startede med vores arbejdsdag i hytten i april måned, hvor vi fik ryddet op og gjort rent inde i hytten og udenfor fik vi startet på at bygge vores overdækning

Læs mere

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere)

Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) Referat fra Grupperådsmøde i Erik den Røde 2014 Tirsdag d. 25. februar, kl. 17.30 i hytten. Tilstede: 38 stk. (forældre og ledere) A. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Jannie Karlsen Referent: Dagmar

Læs mere

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat

Nyhedsbrev. Indhold. Den store fødselsdagsfest 4. september sidste chance! Regionslejr i 2011. August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat August 2010 De grønne pigespejdere Region Kattegat Nyhedsbrev Velkommen tilbage fra en velfortjent sommerferie. Vi håber I alle har haft en begivenhedsrig ferie med vellykkede sommerlejre for store og

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08

FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 S.20 FORÆLDREOVERTAGELSE - 1.c september 08 Af Dorthe Kirkegaard Thomsen, mor til Alfred 1.c Vi samles i 1.c.s klasseværelse fredag morgen. Sasha har fødselsdag og har en kage med. Så vi ved, der er noget

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S. Det Der Sker. Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Det Der Sker Nr. 4, 2011 D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S Kammeratskab Ansvar Friluftsliv Sjov Udfordrende Forældre: når jeres barn kommer fra spejdermøde,

Læs mere

Gruppelederens side...

Gruppelederens side... 1 2 Gruppelederens side... Foråret er sprunget ud i fuld flor. Det er fantastisk at gå en tur og se vintergækker og krokus nikke til os når vi går forbi, mens påskelammene springer rundt på marken. Vi

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

45. årgang December - Januar 2017

45. årgang December - Januar 2017 www.nakskovspejderne.dk 45. årgang December - Januar 2017 GLÆDELIG JUL SAMT ET GODT NYTÅR Trops- og seniorspejdere på Plan-Kursus Disse 3 spejdere var på plan-kursus i uge 42, Her lærte de en hel masse,

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Velkommen til Grupperådsmøde

Velkommen til Grupperådsmøde Velkommen til Grupperådsmøde DDS Hørning, tirsdag d. 27. februar, 2018 2017 Vi har haft et fantastisk spejderår med SL2017 og julelejren som højdepunkter for spejderne i gruppen. Derudover har der været

Læs mere

Et sted for dig. - FDF Hjerm

Et sted for dig. - FDF Hjerm - FDF Hjerm Et sted for dig ... FDF giver børn og unge et ståsted at møde verden fra En verden af oplevelser FDF Hjerm er et godt tilbud til alle børn og unge med en bred vifte af muligheder. Vi lægger

Læs mere

Januar Februar Marts 2010

Januar Februar Marts 2010 Januar Februar Marts 2010 Indholdsfortegnelse: Side Kalender 3 5 km. vandretur 4 Andre lande 5 Sy projekt 6 Grupperådsmøde 8 Rengøring 9 Tænkedag 10 Hyttetur 11 Navne, telefonnumre og e-mails 12 Nu - kommer

Læs mere