LOKALPLAN N R. 18 FOR ET OMRÅDE VEST FOR SORØVEJ TIL PLEJEHJEM OG BESKYTTEDE BOLIGER SKÆLSKØR KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN N R. 18 FOR ET OMRÅDE VEST FOR SORØVEJ TIL PLEJEHJEM OG BESKYTTEDE BOLIGER SKÆLSKØR KOMMUNE"

Transkript

1 LKALPLAN N R. 18 FR ET MRÅDE VEST FR SRØVEJ TL PLEJEHJEM G BESKYTTEDE BLGER SKÆLSKØR KMMUNE

2 Stempe kr. Matr. nr. 7a,, 7dk, 7d og 7 dm Hesseby by, Eggesevinage (Ejcrcjighedsnr.) Gade og husnr. Akt: Skab nr. (Udfydes af dommerkontorct) Anmeder: Skæskør kommune SHELSKØR KMMDBE LKALELAM HR. 18 for et område vest for Sorøvej. ti Pejehjem og beskyttede boiger. ndedning. «.«. side Lokapanens sammenhæng med anden panægning... side Lokapanens indhod«.«.. «side 2 Lokapanens retsvirkninger..... side 3 Lokapan nr «««side 4 tto B. Wrobcwiki, Nytorv 19, 1450 København K

3 ndedning. Efter kommunepanovens ikrafttræden den 1. februar 1977, er okapaner den eneste pantype, et byråd ska / kan anvende ti at fastsætte bindende bestemmeser for grundejere, ejere og brugere m.v. om anvendesen af fast ejendom og om bebyggesens reguering m.v. Ved tivejebringese af en okapan kan man bandt andet ændre.eer uddybe de bestemmeser, der eers er gædende efter kommunepanovens kap. 6 (om amindeige bebyggesesreguerende bestemmeser) samt de bebyggesesreguerende bestemmeser i byggeoven og bygningsregementet. De bebyggesesreguerende bestemmeser i byggeovgivningen bør dog ikke ændres,, med mindre der foreigger ganske særige grunde. Man kan endvidere i en okapan ændre bestemmeserne i en bypanvedtægt samt øvrige paner m.v., der efter 59 fortsat er gædende. Det fremgår af kommunepanovens 18 stk. 1., hvike forhod der kan træffes bestemmeser om i en okapan. Det drejer sig hovedsagigt om reguering af den fremtidige areaanvendese og af den fremtidige bebyggese på de enkete ejendomme«tivejebringesen af en okapan medfører ikke forbud mod fortsættese af eksisterende ovig anvendese af en ejendom, igesom en okapan i sig sev ikke medfører handepigt for grundejerne, eer på anden måde pigt ti at reaisere de anæg m.v*, der er indehodt i panen. Derimod kan der i en okapan optages bestemmeser om, at ny bebyggese ikke må tages i brug, før visse forudsætninger er opfydt. Sådanne forudsætninger kan dreje sig om etabering af afskænnningsforanstatninger og etabering eer tisutning ti fæesanæg. Endvidere kan en okapan i visse situationer gennemføres af et byråd ved ekspropriation af en ejendom eer omvendt ved, at ejeren stier krav om, at kommunen overtager ejendommen. 2. Lokapanens sammenhæng med anden panægning. Lokapanens område er paceret vest for Sorøvej, og udgør des et afsnit af det område, der i partie bypanvedtægt nr. 5«, er udagt som deområde A, ti åben og av bebyggese, des af deområde B, er udagt som tæt, av bebyggese ti offentige formå, samt af deområde C, er udagt ti offentigt institutionsbyggeri. okapanforsaget foresås anvendesen af området, der i bypanvedtægt nr. 5 er udagt ti parcehusbebyggese, ændret ti pejehjem, beskyttede boiger. Endvidere er etageantaet ændret fra 1-getage ti een etage.

4 mrådet er omfattet af Skæskør kommunes 15-rammer, som en de af områderne.o og 1.39«Her gæder føgende rammer for okapanægningen: For område.o Sføeskør, meem Biiowsvej og Baunevej En okapan, der træffer bestemmeser for området, ska sikre: a. at området fastægges ti pejehjem og boigformå. b. at pejehjemsbyggeriet opføres i max. 2 etager, boigbyggeri i max. r etage. c. at pejehjemsbyggeriet paceres i områdets' sydige de, medens boiger dækker områdets nordige de. Boigbebyggesen fastægges såedes, at områdets vestige de udnyttes ti byggeri i 1-pan, medens områdets østige de udnyttes ti byggeri i 1^-pan. d* at bebyggesesprocenten for pejehjem er 4o, medens bebyggesesprocenten for resterende område ikke overstiger 25. e. at bebyggesen respekterer tidigere meddete dispensationer for fredning sgrænsen om "Trodhøj 11 samt kendese af f. området omfattes af bypanvedtægt nr. 5, der er godkendt af Panstyresen For område 1.39 offentigt grønt område En okapan, der træffer bestemmeser for området, ska sikre: a. at anvendese^ af område 1.39 fastsættes ti offentigt grønt område. b. at området frihodes for anden bebyggese- end eventuee mindre bygninger i forbindese med områdets anvendese som offentigt friarea. c. at eventue bebyggese ikke opføres med mere end een etage, d. at bebyggesesprocenten for hvert enket område under et ikke overstiger o. 3. Lokapanens indhod.. Lokapanen omfatter matr. nre. 7a, 7dk, 7d og 7dm Hesseby by, Eggesevmage at som vist på vedagte kort nr. 1. Lokapanen fastægger, at området kun må ajnvendes ti offentigt institutionsbyggeri og offentigt.grønt område. mrådet er underdet i deområderne, og. For område i panen benævnt deområde, bestemmes at dette kun : må anvendes ti offentigt institutionsbyggeri.

5 3 mrådet i panen benævnt deområde, må anvendes ti offentigt formå, institutionsbyggeri som tæt, av bebyggese i pan. For området gæder, at bebyggesen ska føge en af Skæskør Bya?åd godkendt bebyggesespan. mrådet i panen benævnt deområde må kun anvendes som offentigt grønt område. Der er i panen fastsat, at hegn i nabo- og ve j ske ska udføres som evende hegn«vejen indenfor området er udagt i en bredde af o m og stier i området, er i princippet udagt som vist på kortbiag i en bredde af max. -4«5«Lokapanens retsvirkninger. Efter byrådets endeige vedtagese og offentiggørese af okapanen, må ejendomme, der er omfattet'af panen iføge kommunepanovens 31 kun udstykkes, bebygges eer i øvrigt anvendes i overensstemmese med panens bestemmeser. Den eksisterende ovige anvendese af en ejendom kan fortsætte som hidti. Lokapanen medfører heer ikke i sig sev krav om etabering af de anæg m.v., der er indehodt i panen. Byrådet kan meddee dispensation ti mindre væsentige empeser af okapanens bestemmeser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særige karakter af det område, der søges skabt ved okapanen. Mere væsentige afvigeser fra okapanen kan kun gennemføres ved tivejebringese af en ny okapan.

6 - 4 - SKELSKØR KMMUNE. Lokapan nr. 18 for et område vest for Sorøvej ti pejehjem og beskyttede boiger. henhod ti kommune panoven (ov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved føgende bestemmeser for det i 2 nævnte område. 1. Lokapanens formå. Nærværende okapan har ti formå at sikre, at der i nær tiknytning ti Støeskør pejehjem, kan opføres beskyttede boiger i tæt, av bebyggese. 2 Lokapanens område. Lokapanen omfatter som vist på vedhæftede kort føgende matr. nre. 7a_, 7dk, 7 d og 7 dm Hesseby by, Eggesevmage og afgrænses mod øst af Sorøvej og mod vest af offentigt område ved Skæskør Nor. 3 mrådets anvendese. Deområde anvendes ti offentigt formå, beskyttede boiger i tæt, av bebyggese. Deområde anvendes ti offentigt insti tutionsbyggeri, pejehjem med tihørende faciiteter. Deområde anvendes ti offentigt grønt område. nden -for området kan opføres transfonaatorstationer ti kvarterets forsyning, når de ikke har mere end 30 m^ bebygget area og ikke gives en højde af mere end 3 m over terræn samt, at de udformes såedes, at de tipasses karakteren i den øvrige bebyggese, og at deres pacering godkendes af byrådet. 4 Vej- og stiforhod. 1. Der udægges area ti føgende nye veje og stier med en beiggenhed som vist på vedhæftede kort. Vejen A-B i en bredde af 6 m. Stien b-c i en bredde af 2 m. Stien c-d i en bredde af 2 m. 2. De ti bebyggesen hørende parkeringspadser, ska paceres indenfor det på vedhæftede kort med signatur viste områder. 3«Der udægges sti i ubrudt forøb fra Højen ti tikørsesvej ti Skæskør Pejehjem.

7 Bebyggesens omfang og pacering. For Bebyggesesprocenten må for områderne under et ikke overstige 25«Bebyggesen ska føge en af Skæskør Byråd godkendt bebyggesespan. For deområde Bebyggesen opføres som tæt, av bebyggese (beskyttede boiger) i højst een etage uden muighed for udnytteigt tagrum. Bygningshøjden må ikke overstige 3*3 m fra omgivende niveau (niveaupan) ti den inie, hvor ydervæg og tagfade mødes, når bortses fra gavtrekanter. Bebyggesen ska angs skeet mod matr. nre. 7dd og 7di Hesseby by Eggesevmage respektere en byggeinie på 5 m. Langs skeet mod matr. nr. 71 Hesseby by, Eggesevmage ska bebyggesen respektere en byggeinie på 2,5 m. For deområde gæder: Bebyggesen må højst opføres i 2 etager. Bygningshøjder må for 2 etagers bebyggese ikke overstige 6 m fra omgivende niveau (niveaupan) ti den inie, hvor ydervæg og tagfade mødes, når bortses fra gav trekanter. Bebyggesen ska angs.med skeet ti matr. nre. Tcu og 7cv Hesseby by, Eggesevmage respektere en byggeinie på 5 m. mrådet ska frihodes for bebyggese. 6. Bebyggesens ydre fremtræden. gæder: ngen form for skitning eer rekamering på bebyggesen må finde sted. Facader ska i det ydre opføres af gue tegsten, eer trykimprægneret træ. Tage udføres af røde tagtegsten. Taghædninger er 17 ti 25. Træværk ska være trykimprægneret eer behandet med træimprægnering smi dier.

8 Ubebyggede areaer. 1. Det med signatur viste torve område, udægges som fæes ophodsarea for bebyggesen. 2. Hegn må i naboske, ve j ske og som adskiese meem haveafsnit, kun etaberes som evende hegn. 3* Beysning af veje, stier og parkeringsareaer, må kun udføres efter byrådets nærmere anvisninger. 4* Ubebyggede areaer ska ved bepantning eer befæstese give et ordentigt udseende. 8. Tiadese fra andre myndigheder. a. Uanset foranstående bestemmeser må der ikke ændres i de eksisterende ovige forhod, før fredningsnævnet har dispenseret fra andevejsbygningsinien i naturfredningsovens 47- S. phævese af bypanvedtægt. Den under 7. marts 1978 af Mijøministeriets/Panstyresen godkendte bypanvedtægt nr. 5j ophæves for den des vedkommende, som er omfattet af okapanen«godkendt endeigt i henhod ti kommunepanovens 27. Skæskør byråd den /- P.b.v. J. Boas henhod ti 30 i ov om kommunepaner er byrådets endeige vedtagese af foranstående okapan offentigt bekendtgjort den 4. november Lokapanens retsvirkninger indtrøder fra bekendtgøresens dato.

9 FREDNNGSLNE i. h.t. KENDELSE AF DEN r H H U -U GARD U SGNATURER: MRADEGRENSE 0 o 0 0 DELMRÅDEGRENSE DELMRADE H EKSSTERENDE TRÆBEPLANTNNG NR PARKERNG SKÆLSKØR KMMUNE LKALPLAN nr, 18 område vest for soravej- kortbiag nr m TEKNSK FRVALTNNG, den MÅL 1:500

LOKALPLAN NR. 73 for sommerhusområde vest for Kystvejen Revideret 21. januar 1997 GRENAA KOMMUNE. Grenå Strand

LOKALPLAN NR. 73 for sommerhusområde vest for Kystvejen Revideret 21. januar 1997 GRENAA KOMMUNE. Grenå Strand Anmeder: F Grenaa Kommune Teknik og Udviking Torvet 3, 8500 Grenaa Tf.: 87 58 59 60 Grenå Strand GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 73 for sommerhusområde vest for Kystvejen Revideret 21. januar 1997 STEMPELMÆRKE

Læs mere

Lokalplan 91-01. Område til hotel- og restaurationsformål ved Tøndervej - Langdyssevej i Vedsted by

Lokalplan 91-01. Område til hotel- og restaurationsformål ved Tøndervej - Langdyssevej i Vedsted by Lokapan 91-01 Område ti hote- og restaurationsformå ved Tøndervej - Langdyssevej i Vedsted by LOKALPLAN NR. 91-01 Samt kommunepantiæg nr. 21 FOR ET OMRÅDE TL HOTEL - OG RESTAURATONSFORMÅL VED TØNDERVEJ

Læs mere

LOKALPLAN NR.059. Næsset FOR ET OMRÅDE MELLEM TORVET/ADELGADE OG LILLE SØ. Sankt Thomas. .ir. " %.

LOKALPLAN NR.059. Næsset FOR ET OMRÅDE MELLEM TORVET/ADELGADE OG LILLE SØ. Sankt Thomas. .ir.  %. LOKALPLAN NR.059 " %. FOR ET OMRÅDE MELLEM TORVET/ADELGADE OG LILLE SØ Næsset.ir. Sankt Thomas SKANDERBORG KOMMUNE 1989 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 059 REDEGØRELSE Lokapanområdet... Lokapanens

Læs mere

BIRKERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR RAVNSNÆS SJÆLSØ

BIRKERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. FOR RAVNSNÆS SJÆLSØ BIRKERØD KOMMUNE SJÆLSØ a LOKALPLAN NR. FOR RAVNSNÆS INDHOLDSFORTEGNELSE A. Redegørese. Begrundese for at udarbejde okapan side 2. Lokapanens indhod.................................. s ide 3. Lokapanens

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1991

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1991 LOKAL PLAN 10-038 SEPTEMBER 1991 AALBORG TÆTBY OMRÅDE KAYERØDSGADE - KVARTERET BOLIGER OG INSTITUTIONER VED THOMAS BOSS GADE MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE En okapan fastzgger, hvordan nye bygninger,

Læs mere

Delvis ophævelse af Lokalplan 82 tidligere Birkerød Kommune

Delvis ophævelse af Lokalplan 82 tidligere Birkerød Kommune Devis ophævese af Lokapan 82 tidigere Birkerød Kommune Lokapan 82 tidigere Birkerød Kommune - ophæves i forbindese med den endeige vedtagese af Lokapan 244, for så vidt angår området for Lokapan 244. Lokapan

Læs mere

HIRTSHALS KOMMUNE. c7j.\ LOKALPLAN NR.8120:.. Boligområde ved Biledgård, Bindslev.

HIRTSHALS KOMMUNE. c7j.\ LOKALPLAN NR.8120:.. Boligområde ved Biledgård, Bindslev. 0, HIRTSHALS KOMMUNE c7j.\ LOKALPLAN NR.8120.. Boigområde ved Biedgård, Bindsev. HIRTSHALS KOMEIUNE LOKALPLAN nr. 820.2 Lokapan for et område ti1 boigformå v/biedgård, Bindsev. ' Indhodsfortegnese side

Læs mere

SØLLERØD KOMMUNE LOKALPLAN 56. FOR ET OMRÅDE VED EGEBÆKVEJ, KIKHANEBAKKEN, ØRNEBAKKEN OG MARIEHØJVEJ l GL.HOL TE

SØLLERØD KOMMUNE LOKALPLAN 56. FOR ET OMRÅDE VED EGEBÆKVEJ, KIKHANEBAKKEN, ØRNEBAKKEN OG MARIEHØJVEJ l GL.HOL TE SØLLERØD KOMMUNE LOKALPLAN 56 FOR ET OMRÅDE VED EGEBÆKVEJ, KIKHANEBAKKEN, ØRNEBAKKEN OG MARIEHØJVEJ GL.HOL TE \ C7 D Lokapanen er udarbejdet af SØerØd kommunes tekniske forvatning, panægningsafdeingen.

Læs mere

Tillæg 2 til Lokalplan Sommerhusområde ved Strandgyden

Tillæg 2 til Lokalplan Sommerhusområde ved Strandgyden Tiæg 2 ti Lokapan 2011-4 Sommerhusområde ved Strandgyden FORSLAG Indhodsfortegnese Indhodsfortegnese 2 Hvad er en okapan 4 Redegørese 5 Lokapanens redegørese 5 Lokapanområdet 5 Lokapanens baggrund 5 Lokapanens

Læs mere

LOKALPLAN FORSLAG. For et boligområde mellem Brunbakkevej og Nordre Højmarksvej. Balle

LOKALPLAN FORSLAG. For et boligområde mellem Brunbakkevej og Nordre Højmarksvej. Balle LOKALPLAN 12-018 For et boigområde meem Brunbakkevej og Nordre Højmarksvej Bae FORSLAG Fremagt i offentig høring fra 3. september 2018 ti og med 2. oktober 2018. Indhodsfortegnese Bestemmeser 1 1. Lokapanens

Læs mere

LOKALPLAN SK 24. Doktorhaven, Dianalund. Bøgeskov. Sorø Kommune August ,. l,\ ' \'

LOKALPLAN SK 24. Doktorhaven, Dianalund. Bøgeskov. Sorø Kommune August ,. l,\ ' \' LOKALPLAN SK 24 Sorø Kommune August 2008 Doktorhaven, Dianaund Bøgeskov.,.,\ ' \' LOKALPLANER GENERELT Tivejebringese Kommunabestyresen står for tivejebringesen af okapaner, evt. i samarbejde med dem,

Læs mere

LOKALPLAN FORSLAG. For et boligområde nord for Øster Bordingvej. Balle. Fremlagt i offentlig høring fra 3. september 2018 til 2. oktober 2018.

LOKALPLAN FORSLAG. For et boligområde nord for Øster Bordingvej. Balle. Fremlagt i offentlig høring fra 3. september 2018 til 2. oktober 2018. LOKALPLAN 12-015 For et boigområde nord for Øster Bordingvej Bae FORSLAG Fremagt i offentig høring fra 3. september 2018 ti 2. oktober 2018. Indhodsfortegnese Bestemmeser 1 1. Lokapanens Formå 2 2. Område

Læs mere

Lokalplan nr. 1 for. Udstykning i Mogenstrup, etape VI, Ageren og Toften

Lokalplan nr. 1 for. Udstykning i Mogenstrup, etape VI, Ageren og Toften Fadså Kommune Lokapan nr. 1 for Udstykning i Mogenstrup, etape VI, Ageren og Toften Lokapanforsaget vedtaget Lokapanforsaget endeigt vedtaget Lokapanen tingyst 16.06.77 13.09.77 26.10.77 FLADSÅ KOMMUNE^~_LOKALPLAN_NR._1

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tvillinghøj. Domme. Taksations kom miss ione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Tvillinghøj. Domme. Taksations kom miss ione n. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 06784.00 Afgøreser - Reg. nr.: 06784.00 Fredningen vedrører: Tviinghøj Domme Taksations kom miss ione n Naturkagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 03-11-1978 Kendeser Dekarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

Lokalplan nr. 266. .gform% i Gassum e. - liben/lav boligomrk. Purhus Kommune Januar 2000. U, II I m*n m3 I tnxn m7 I 1030 m2 I 1330 m2 I

Lokalplan nr. 266. .gform% i Gassum e. - liben/lav boligomrk. Purhus Kommune Januar 2000. U, II I m*n m3 I tnxn m7 I 1030 m2 I 1330 m2 I Lokapan nr. 266 - for et omride ti bo - iben/av boigomrk.gform% i Gassum e, 4 m bred st U, II I m*n m3 I tnxn m7 I 1030 m2 I 1330 m2 I 1030 m2 Vandhu r -4 m bred markvej (vejret) 1 I 1060 m2 1200 m2..

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Siddinge Kanal. Domme. Taksatio nskom miss ion en.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Siddinge Kanal. Domme. Taksatio nskom miss ion en. 04338.01 Afgøreser - Reg. nr.: 04338.01 Fredningen vedrører: Siddinge Kana Domme Taksatio nskom miss ion en Naturkagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 06-12-1977, 03-08-1987 Kendeser Dekarationer

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m.

Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. Lokalplan nr. 1.8 Lindevangshjemmet m.m. INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse...2 Lokalplanens indhold og baggrund...2 Lokalplanens retsvirkninger...3 LOKALPLANEN...4 1 - Områdets afgrænsning...5 2 - Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 6. Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken. Vedtagelsesdato: 15. marts Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978.

Lokalplan nr. 6. Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken. Vedtagelsesdato: 15. marts Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978. Lokalplan nr. 6 Beskyttede boliger Brønsholmsdalsparken Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 15. marts 1978 Ikrafttrædelsesdato: 7. juni 1978 \ x ' / BESKYTTEDE BOLIGER BRØNSHOLMSDALSPARKEN

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY LOKALPLAN 05-049 BOLIGOMRÅDE VED KLOKKESTABELEN GL. HASSERIS LANDSBY Redegørelse (grå sider) Lokalplanens formål............................................................................ Lokalplanområdet...................................................................................

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Vemb Kirke. Domme. la ksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Vemb Kirke. Domme. la ksations kom m iss ionen. Naturklagenævnet. Overfredningsnævnet 01456.00 Afgøreser - Reg. nr.: 01456.00 Fredningen vedrører: Vemb Kirke e Domme a ksations kom m iss ionen Naturkagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 23-01-1951 Kendeser Dekarationer /1 FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, MYLIUS ERICHSENSPARKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, MYLIUS ERICHSENSPARKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-010 BOLGOMRÅDE, MYLUS ERCHSENSPARKEN AALBORG KOMMUNE MAGSTRATENS 2. AFDELNG JUL 1984 ndholdsfortegnelse REDEGØRELSE Lokalplanens Lokalplanens område og baggrund indhold Side 1. 2. Lokalplanens

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Silkeborg Kommune Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Matr. nr. 1 at m.fl. Silkeborg markjorder S t empe 1f r i Akt : Skab nr. &r-?;> i-, Anmelder : Stadsinge4nleren 8

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning

TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvaltning TARNBY KOMMUNE Teknisk Forvatning Skanska Øresunds AS Havnehomen 25 1561 København V Att. Jacob Hovmøer Dato 26.11.201 2 Deres ref. Vores ref. Sag.2868907 Dok.2900919 Direkte nr. 32471522 sothoa Tiadese

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter

LOKALPLAN 82. P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter LOKALPLAN 82 P. O. Pedersen Kollegiet Stengård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1993 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 40. for et område ved Søndergade i Vamdrup

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 40. for et område ved Søndergade i Vamdrup VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 40 for et område ved Søndergade i Vamdrup Redegørelse Vamdrup Kommune Del af centerområde Beliggende: Lokalplanen omfatter et område på 2300 m 2, beliggende ved Søndergade

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m².

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m². SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3-9409 Bofællesskab, B.S. Ingemanns Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr. 3772 med et areal på ca. 3.600 m². Der kan opføres en

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 39. for et område ved Kinovej i Vamdrup

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 39. for et område ved Kinovej i Vamdrup VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 39 for et område ved Kinovej i Vamdrup R E D E G Ø R E L S E VAMDRUP KOMMUNE Del af centerområde ved Kinovej Beliggende: 2 Lokalplanen omfatter et område på 403 m, beliggende

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

SOM USOM. .. ~~ -./A't>:. -..:::.-- /. ::::... -~ -~. ~ ~ - :.:-- ' J ".""._... ~

SOM USOM. .. ~~ -./A't>:. -..:::.-- /. ::::... -~ -~. ~ ~ - :.:-- ' J .._... ~ . SOM R USOM Å Æ -..:::.-- J ".""._..... ~.. ~~ -./A't>:. -~. ~ ~ - :.:-- ' /. ::::... -~ / 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Områdets beiggenhed og størrese........ side 2 Tigrænsende areaer og disses bebyggese..

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

Lokalplan nr

Lokalplan nr Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.05.1 Et område nord for Charlottegårdsvej, mellem Baldersstien og Charlotteskolen Hedehusene/Fløng Boligområde og institutioner 22.02.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune.

T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11. Herlev kommune. T. 22. 11 LOKALPLAN NR. 11 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 11 vedrører en grund ved Hyrdindestien syd for posthusets eksisterende indkørsel og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Lokalplanen fastlægger hovedretninger for områdets anvendelse. REDEGØRELSE FOR FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Lokalplanen fastlægger hovedretninger for områdets anvendelse. REDEGØRELSE FOR FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 9-9208 Spang Nord bådebroer BESKRIVELSE AF FORSLAGET Lokalplanen omfatter et areal på ca. 3.800 m 2 beliggende på en del af pynten ved Spang Nor i Ulkebøl. Området er beliggende

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 9

Partiel byplanvedtægt nr. 9 Hasseris kommune Partiel byplanvedtægt nr. 9 Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft Byplanvedtægt for Hasseris Bytoft. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 160 af 9. maj 1962) fastsættes følgende

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

LOKAL PLAN AUGUST 1988

LOKAL PLAN AUGUST 1988 LOKAL PLAN 05-033 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen er udarbejdet for at gøre det muligt at opføre en handelsskole på den ejendom, som lokalplanen omfatter,

Læs mere

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE Matr. nr. 266 c. og del af 266 b Ringkøbing bygrunde, 2 fi, del af 2 fk, del af 30 as og del af 2 am, Ringkøbing markjorder, samt Lle_parc ller,_ dor ter_den A2. marts \nmelder: Advokat H. Thorninger Herningvej

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE

Partiel byplan ROSKILDES JORDER. Nr. 5. for et område af. beliggende i. Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Nr. 5 Partiel byplan for et område af ROSKILDES JORDER beliggende i Svogerslev, Roskilde kommune ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. og V. Pedersen 1972 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

Lokalplan 210. Lokalplan for udvidelse af Horsens Kunstmuseum TEKNISK FORVALTNING

Lokalplan 210. Lokalplan for udvidelse af Horsens Kunstmuseum TEKNISK FORVALTNING Lokalplan for udvidelse af Horsens Kunstmuseum TEKNISK FORVALTNING JUNI 2005 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for lokalplanen 4 Lokalplanens formål 4 Lokalplanområdet i dag 5 Forhold til anden planlægning

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.:

Afgørelser - Reg. nr.: 01875.14 Afgøreser - Reg. nr.: 01875.14 Fredningen vedrører: ø. Jøby Kirke - Gu sag Domme Taksations kom miss ionen Naturkagenævnet '. Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 11-06-1952 Kendeser Dekarationer

Læs mere

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn.

BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende. Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9. Dræby by, Munkebo sogn. MUNKEBO KOMMUNE BYPLÅNVEDTJEGT NR. 6 omfattende Matr. nre. ~ Lf.~ 1 ~ Lf~ og Lui9 Dræby by, Munkebo sogn. a Byplanvedtægt for matr. nr. Lu 1 Li, 4,Lu~ og Dræby by, Munkebo sogn. I medfør af lovbekendtgørelse

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET.

KERTEMINDE KOMMUNE ~4144E JANUAR 1979 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR.6 BØRNEINSTITUTION I ANDEKÆRET. ~4144E JANUAR 1979 I N D H 0 L D. S ide. Lokaiplanens bestemmelser 2. Kort nr. 1: Lokalpianområdet 5. Kort nr. 2: Arealanvendelse m.m 6.

Læs mere

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Område til offentlige formål, kirke, skole, sportsplads samt butikker ved Kirketorvet

Århus Kommune. Byplanvedtægt nr. Holme-Tranbjerg Kommune Område til offentlige formål, kirke, skole, sportsplads samt butikker ved Kirketorvet Århus Kommune Bypanvedtægt nr. 14 Home-Tranbjerg Kommune Område ti offentige formå, kirke, skoe, sportspads samt butikker ved Kirketorvet i Tranbjerg De ophævet i henhod ti okapan nr. 671 KONGSBAK INFORMATIK

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Thyregod Kirke. Domme. Taksatio ns komm iss ione n.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Thyregod Kirke. Domme. Taksatio ns komm iss ione n. 01774.00 Afgøreser - Reg. nr.: 01774.00 Fredningen vedrører: Thyregod Kirke Domme Taksatio ns komm iss ione n Naturkagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 10-12-1951 Kendeser Dekarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

LOKALPLAN Handelsskole

LOKALPLAN Handelsskole LOKALPLAN 1-05.1 Handelsskole KØGE KOMMUNE 1980 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-05.1 HANDELSSKOLE, (TILLÆG TIL RAMMEPLAN 1-05) REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND -lokalplan for skolernes område Handelsskolen

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lisbjerg Hytter. Domme. la ksations komm iss ionen.

Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Lisbjerg Hytter. Domme. la ksations komm iss ionen. 05474.00 Afgøreser - Reg. nr.: 05474.00 Fredningen vedrører: Lisbjerg Hytter Domme a ksations komm iss ionen Naturkagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 30-08-1971 Kendeser Dekarationer FREDNNGSNÆVNET>

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

Hjarupgård VAMDRUP KOMMUNE. Vlejerigården FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 21 ØSTERGÅRDSVEJ - H J ARUP. Landinspektørfirmaet Jeppesen & Bjerre % /1989

Hjarupgård VAMDRUP KOMMUNE. Vlejerigården FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 21 ØSTERGÅRDSVEJ - H J ARUP. Landinspektørfirmaet Jeppesen & Bjerre % /1989 VAMDRUP KOMMUNE 013978/1989 FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 21 ØSTERGÅRDSVEJ - H J ARUP Landinspektørfirmaet Jeppesen & Bjerre % Akseltorv 2 A 6000 Kolding Tif.75520577 Hjarupgård Vlejerigården STEMPELMÆRKE

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN Holmebækcentret

LOKALPLAN Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2 Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2 FOR ET OMRÅDE SYD FOR HERFØLGE, HOMLEBÆKCENTRET I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fatsættes

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN Børnehaven Kernehuset. Maj 1987 TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.10 κ Børnehaven Kernehuset Maj 1987 LOKALPLAN NR. 1.10 KORTBILAG NR. 1 O 25 50 m Sag : TØllØse børnehave Sejergårdsvej. Dato: - l - INDLEDNING. Lokalplanområdet, er beliggende

Læs mere

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981

LDKALPLAN NR FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 LDKALPLAN NR. 10.1 FOR TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1981 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 10.1 TÅRUP STRAND LO KALPLANFORSLAGETS MIDLERTIDIGE RETSVI RKNINGER Indtil forslaget er endeligt vedtaget af kommunalbestyrelsen,

Læs mere

LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion

LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion LOKALPLAN 2-05 Lyngvejens stadion KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 2-05 LYNGVEJENS STADION REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING I OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter

LOKALPLAN 81. Pileparken ll Mørkhøj kvarter LOKALPLAN 81 Pileparken ll Mørkhøj kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1992 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN 5. For Folkeparken i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 5. For Folkeparken i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 5 For Folkeparken i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

Sikkerhedsvejledning ved anlæg af golfbaner

Sikkerhedsvejledning ved anlæg af golfbaner DANSK GOLF UNION Sikkerhedsvejedning sikkerhedszoner topografi og ayout Afstande MULIGE LØSNINGER Indhod 3 Hensynet ti sikkerheden Ingen 100 procents garanti 4 Gofbanens afgrænsning Sikkerhedszoner Hvor

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

@ RY. Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye

@ RY. KoUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT. Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye @ RY Ko"UNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ, OMR. IT Et delomrade for boligbebyggelse i boligområdet Rimmersvej, GI. Rye RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 - RIMMERSVEJ - OMRbE IL. Et delomrade for boligbebyggelse

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere