Tvis KFUM Idræt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tvis KFUM Idræt"

Transkript

1 Tvis KFUM Idræt Redigeret og skrevet af: Bent Bak.

2 Fra S3 til 1. div. 2 OPRYKNINGSTIDEN : TVIS HALLEN IDRÆTSCENTER VEST. I 1982 startede et håndboldeventyr i Tvis KFUM Idræt, som ingen på daværende tidspunkt kunne have forestillet sig. I 1982 rykkede serie 3 Herre op i serie 2. Det blev starten på en række oprykninger helt uden sidestykke af et beskedent landsbysamfund som Tvis på ca indbyggere. Byens befolkningen levede euforisk med i de spektakulære kampe i Tvis Hallen, hvor Tvis KFUM gik fra triumf til triumf ikke blot i turneringen, men også i pokalturneringen, hvor Tvis mange gange sendte højere rangerende hold ud af turneringen. Med 1. holdets succes steg antallet af medlemmer og klubben blev en at egnes store håndboldklubben med rigtig mange børne - og ungdomshold. Men også i seniorrækkerne var klubben ganske godt med. En overgang var der f.eks. 5 herresenior hold tilmeldt turneringen. Det bedste herrehold var kun et år i S2, og S1, før holdet spillede i danmarksserien. Her blev det til 2 sæsoner før holdet rykkede op i 3. division. Efter 4 år i 3. division kom oprykningen til 2. division i Tvis KFUM havde nu overhalet alle naboklubber inklusive de to store i Holstebro: HHK og Holstebro KFUM. Men også Fousing og Nr. Lem - Nr. Nissum var blevet overhalet. Kun Mejrup-Hvam fulgte stadig med i 2. division. Efter 3 sæsoner i 2. division sluttede eventyret med den helt store forløsning med oprykningen til højeste række 1. division i april Tvis KFUM fra S S S DKS - DKS - 3. div div div div div div div div.

3 3 SÆSONEN OPRYKNING TIL S2. Den nye lærer på skolen Kurt Nielsen var træner på oprykkerholdet. Han havde samlet et hold af yngre og talentfulde spillere alle fra Tvis. Dette hold i S3 fik ekstra opmærksomhed og træning 2 gange om ugen. De ældre og erfarne spillere i klubben var blevet placeret på S4 holdet. Som det ses på billedet nøjedes holdet ikke med oprykningen, men vandt også det jyske mesterskab i S3.

4 4 Serie 3 holdet i sæsonen Klar til at starte opturen. Stående fra venstre: Agner Lund, Torben Westh, Knud Erik Gårdsted, Kurt Nielsen, Henrik Westh. Siddende fra venstre: Finn Uhrlund, Mogens Kjær, Frants Sørensen, John Jensen. Oprykning kom som en jubilæumsgave - 40 år for klubben.

5 5 Suveræn oprykning i jubilæumsåret Alle Tvis hold var også med i KFUM turneringen. Børneholdene var kun med i KFUM. S3 herrer vinder også S1 i KFUM turneringen og bliver forbundsmestre her.

6 6 FRA LANDSPOKALTURNERINGEN 81/82-4. RUNDE. Fousing havde i flere år været lokalområdets store hold. Struer Hallen var fyldt, når de spillede. Pludselig kunne Tvis S3H næsten magte mægtige Fousing fra 2. division. En uforglemmelig oplevelse for de 300 tilskuere.

7 7 To lokale kæmper i vestjysk håndbold Ib Møller Fousing og Henrik Westh Tvis KFUM i Tvis Hallen BAGGRUND FOR OPTURENS START: Hvad var grobund for opturens start? Hvilke forhold og hvilke personer kan der peges på? Af de ydre forhold var den nye Tvis Hal helt afgørende for opturen. Her var mulighed for at få den træningstid og de kampe, der skulle til, for at spillerne kom i form. Her kunne teknik og taktik for alvor indøves. På spillersiden havde man o nogle meget talentfulde junior og ynglinge hold, som vandt forbundsmesterskabet. (Se tidligere fotos). Specielt 1 spiller var helt afgørende for den sportslige succes, nemlig Henrik Westh. Han spillede som yngling i Tvis KFUM, men var på en kort visit i Holstebro- klubben HHK. Han blev trukket tilbage til Tvis, og var i de kommende år den store spiller i opturen. Konstant var han topscorer ikke bare på Tvis holdet, men også blandt samtlige hold i hele kreds 3 JHF.

8 8 Henrik Westh. Slog for alvor igennem fra starten af 80'erne. Den mest betydningsfulde spiller i klubbens historie, og måske også den bedste. Igen og igen steg han højt til vejrs over forsvaret og smækkede bolde ind, som regel højt i målet. Henrik Westh Samtidig med Henrik og de talentfulde spillere havde håndboldudvalget fået en meget dynamisk formand i Agner Lund, og som træner havde man fået fat i Kurt Nielsen, som havde erfaring med spillet på højeste niveau. Efter at Kurt havde trænet få uger med de unge spillere kunne man tydelig se forandringen. Agner Lund Og Kurt Nielsen. Billede fra 1982.

9 9 BREDDEN I KLUBBEN. I april 1982 havde klubben 180 medlemmer. 3 Herresenior hold, 2 Damesenior hold og 10 ungdomshold. S4D - sæson81/82 - puljevindere i S4 damer. Stående fra venstre: Bodil Kjær, Tove Pedersen, Inge Vandborg, Ketty Lund, Elly Damgård, Træner Mogens Kjær. Siddende fra venstre: Lilly Hede Nielsen, Jonna Bjerregård, Britt Jensen, Karin Christiansen, Inge Jensen. Hjemmestævne i Tvis Hallen februar KFUM om lørdagen. JHF om søndagen.

10 10 S4H Rykker op i S3, Holdet blev senere Jyske Mestre 84/85 i S4H. Stående fra venstre: Kaj Hede Nielsen, Henning Nørby, John Gråkjær, Ove Brunebjerg, Otto Østerholm,Træner Agner Lund. Siddende fra venstre: Gunnar Krarup, Christian Østerholm, Bent Bak, Ove Uhrlund, Sten Kallesøe, Therkild Kristensen.

11 11 Tvis KFUMs herrejuniorhold som blev puljevinder. Marts Af kommende 1. holds spillere ses: Lars Hede Nielsen, Tom Lundager, Finn Uhrlund, Allan Sørensen, Mogens Østerholm. KLUBBENS HISTORIE. JUBILÆUMSFESTEN I 1982 Blev holdt d. 27. april 1982 i Tvis Missionshus mennesker deltog. Formand Edith Kjær bød velkommen. Aftenens taler: Thomas Mogensen Nr. Nissum. "Bag oprettelsen af enhver idrætsforening ligger et folkeligt behov for at få noget at være sammen om." I Flere af de gamle medlemmer understregede betydningen af det kristne budskab i foreningen. Edith Kjær: "Sportslig succes er godt, men det er også vigtig, at vi fortsat er en klub for alle med god bredde og et godt fællesskab."

12 12

13 13 BREDDEHÅNDHOLD I KREDS 3. I 1982 var der en fantastisk bredde indenfor håndboldsporten. Alene i Kreds 3 JHF var der 13 puljer S4H og 8 puljer S4D. Denne oversigt er i stærk kontrast til dagens håndboldbillede. Håndboldbredden er skrumpet voldsomt ind her i Breddehåndbold ser man næsten kun i børnerækkerne. Når de unge når junior- ynglinge rækkerne falder de fra, hvis de ikke kan gøre sig gælden på de bedste hold. Slutstillinger JHF kreds 3 april S3 herrer har vundet pulje 4 og S4 herrer fra Tvis har vundet pulje 13. Damerne på billedet s. 10 vandt pulje 7 i S4 damer. Udover S4 puljerne, som var de lavest rangerede, var der også mange puljer i S3, S2 og S1. Der var også puljer for oldboys.

14 14 SÆSONEN OPRYKNING TIL S1. Trænings tider for de bedste herrehold. Fra september Træning 2 x pr uge. Alle betaler kontingent. Optakt til turneringen som S2 hold. SSD's cup. Tvis KFUM tog gerne kampen op mod højere rangerende hold i træningsturneringer. Slutstillingen I S2 foråret 1984.

15 15

16 16 Tvis måtte "nøjes" med oprykningen til serie 1 i håndbold. Det jyske mesterskab var indenfor rækkevidde, men i Snejbjerg Hallen vandt Beder- Malling med John Jensen som fik fighterpokalen brækkede næsen i kampen. Erik Skræddergård 1. SPILLER UDEFRA: Målmanden Erik Skræddergård var den første spiller hentet udefra, dog indenfor kommunegrænsen idet han kom fra Holstebro. Ellers var Tvis holdet udelukkende baseret på egne spiller, som alle havde bopæl i Tvis.

17 17 TRIUMFER I POKALTURNERING I SÆSONEN SOM S2 HOLD. I foråret 1982 startede nogle fantastiske pokaltriumfer for Tvis KFUM. Først som S3H og fra efteråret 1982 som S2H. Tvis sendte som S2 hold to danmarksseriehold - Silkeborg IF og Holstebro KFUM og 3. divisionsholdet fra Bjerringbro HK ud af pokalturneringen. Pokaltriumfer i efteråret 1982 Silkeborg IF og Holstebro KFUM fra danmarksserien sendes ud: Oktober 1982 November 1982

18 3. divisionsholdet fra Bjerringbro HK sendes ud 18

19 19 KLUBBEN Bestyrelsen efter valget i marts 1983.

20 20 Her i 1983 var der fortsat svage rødder som forbandt klubben til KFUM og K. De to arrangementer ovenfor viser den fortsatte tilknytning. 40 års jubilæet 1982 blev eks. også holdt i missionshuset. Ellers var klubben på vej til at ligne enhver anden idrætsklub. De unge medlemmer tager initiativ for at skaffe penge til turnering i Sverige i sommerferien.

21 21 FORTSAT BÅDE TILBUD OM SOMMERHÅNDBOLD OG VOLLEY I FORENINGEN I Klubben tilbyder fortsat både sommerhåndbold og volleyball.

22 22 SPONSORER I SÆSONEN. Indtægterne kommer fra kontingent, fra mål - aktiespil, fra entre og fra sponsorer. Sponsorer her i 1983 er udelukkende af lokal art, bortset fra Sport og Fritid. Tvis Køkkener er ikke med som sponsor, men ellers er de fleste Tvis firmaer med.

23 KAMPE I KREDS 3 - TO KREDSMESTERSKABER TIL TVIS KFUM. Til S2 herrer og til S3 damer. Så rører damerne også på sig i Tvis KFUM. Oprykning 2. år i træk. Mange kommende 1. holds spillere på ynglingeholdet.

24 24 SÆSONEN September Trænings tider og trænere for det nye S1 hold og S3 hold. Optakt stævne i Odense: En søndag i Tvis Hallen fra middag til ud på aftenen for mange Tvis familier.

25 Pokalkamp i 6. runde 3. januar Midt i turneringen mod Ålborg KFUM fra 2. division. 25

26 26

27 27 Denne tirsdag aften d. 3. januar 1984 var der fyldt op i Tvis Hallen. Bænke hele vejen rundt om banen og 2 rækker stående bag bænkene. En fantastisk oplevelse til kun 15 kr. pr voksen

28 t h 28

29 29

30 Slog Lystrup med i den jyske finale. 150 medrejsende Tvis tilskuere. 30

31 31 Overskudet især baseret på entreindtægter. Der diskuteres sammenbygning af hallen og klubhuset.

32 De lokale topscorere

33 33 Det lakker mod enden med sommerhåndbold - engang alt dominerende i klubben Derimod også sommertræning i hallen for det nye danmarksseriehold. Her i 1984 er Tvis KFUM Idræt blevet meget aktive deltagere i Spil Sammen Festen. De betænkeligheder som man havde i bestyrelsen omkring fester i den nye hal i 1978 eksisterede ikke længere.

34 34 Træningen starter nu for alle hold allerede 1. august. SÆSONEN Planen fortæller om en klub, som ikke bare er det nye danmarksseriehold.

35 35 7 senior hold - 12 børne/ungdomshold. OPTAKT TIL SÆSONEN. Nye spillere er H.C. Østerby og Erik Mathiesen.

36 36 Træner Kurt Nielsen 10, Henrik Westh 5, Erik Mathiasen 8, Mogens Kjær 9, Torben Westh 3, Poul Erik Nielsen 11, Mogens Nielsen 12, Frants Sørensen 6, John Jensen 2, H. C. Østerby 4, Leif Trillingsgård 7, Målmand Tom Lundager mangler på billedet. Nye spillere er H.C. Østerby fra Holstebro og Erik Mathiasen fra Lemvig.

37 37

38 38

39 39 Selv om Tvis KFUM nu er i danmarksserien her i 1984 er klubben fortsat omgivet af højere rangerende hold divisionshold i Holstebro, 1 i Skjern og 1 i Fousing. Højst rangerende er NNFH med hold i 2. division. TURNERINGEN OG KLUBBEN: Det vælter ind med tilskuere i Tvis Hallen pr hjemmekamp. Som et nyt tiltag kan man nu købe sæsonkort med fast siddeplads til den første sæson i danmarksserien. Man kan nu købe sæsonkort til en siddeplads i Tvis Hallen.

40 40 PENGE TIL KLUBKASSEN: Avisindsamling Indsamling af kapsler - Faxe 10 øre- og Ceres - 5 øre pr. kapsel. Gulf på Herningvej 10 øre pr liter benzin. Præmiespil. Målaktier. Bankospil. Pengene skal gå til ungdomsafdelingen og til sammenbygning af hallen og det gamle klubhus.

41 En søndag i Tvis Hallen. 41

42 KAMPE I TVIS HALLEN 42

43 43 Veteranerne var Uffe Noe, Orla Østerby og Jens Ole Jensen. FRA GENERALFORSAMLINGEN:

44 Dameholdet havde solgt sytøj og herreholdet havde kørt halm for at støtte klubben. 44

45 OPRYKNING TIL 2. OG 3. HOLDET. 45

46 Holdet vandt det jyske mesterskab for S4 hold. Det var nr. 1 ud af 700 andre S4 hold i JHF. 46

47 SPONSORER I SÆSONEN. 47

48 Det ses at sponsorkredsen er stærkt udvidet. Nu har man fået mange sponsorer udenfor Tvis området. 48

49 49 KURT NIELSEN STOPPER SOM TRÆNER FOR HERREHOLDET. Det blev ikke til den 4 oprykning i træk.

50 50 SÆSONEN OPTAKT TIL SÆSONEN. Ny træner er Ulrik Jensen. Nye spillere er: Allan Sørensen og Mogens Østerholm - nyoprykkede ynglinge. ÅBNINGSTÆVNER:

51 51 TURNERINGEN: Sejre i det første 4 kampe bl.a. over Tarm Forsom og Hanning Bølling. Her gælder det topkandidaterne fra Ikast 10. november Læg mærke til, hvor tæt tilskuerne sidder på banen i Tvis Hallen, faktisk med fødderne ind over stregen. Blandt de ivrige tilskuere ses Verdi og Else Marie Andersen, Gunnar Eriksen og helt t.h. Sanne Gråkjær og Mette Bak.

52 52

53 53 OPRYKNING TIL 3. DIVISION. Afgørende kamp mod Silkeborg KFUM. 500 tilskuere i Tvis Hallen.

54 Champagne og fest på grill-baren i Tvis efter kampen. 54

55 55 Ungdomsspillerne var klædt i rødt og hvidt og udstyret med flag og bannere. Klargjort på skolen. Oprykkere til 3. div: Tom Lundager, Leif Trillingsgård, Allan Sørensen, Henrik Westh, Mogens Østerholm, Torben Westh, Erik Mathiasen, Rene Møller, John Jensen, Mogens Nielsen, Kurt Nielsen. Træneren Ulrik Jensen mangler på billedet.

56 500 tilskuere - alle pladser er tæt besatte også kantinepladserne. 56

57 57

58 58

59 59

60 60 KLUBBEN: S4 damer rykkede op. - Læg mærke til det grønne gulv og det nøgne rockwool under taget.

61 oktober 1985 GENERALFORSAMLING MARTS 1986: Formand Edith Kjær: årets højdepunkt herrernes oprykning til 3. division Spil Sammen Festen stor succes. Godt samarbejde med TIUF om sammenbygningen v. Hallen. Kasserer Britt Jensen om et overskud i hovedafdelingen på kr. Agner Lund fra håndboldudvalget om ny struktur, hvor hovedudvalget og håndboldudvalget er lagt sammen. Kurt Nielsen ansat som idrætskonsulent i ungdomsafdelingen. Stor bredde i klubben.

62 62 SÆSONEN OPTAKT TIL SÆSONEN. Meget interessant 3. div. Nord med 5 lokale hold. Nu kommer styrkeprøven, hvem er bedst af de lokale hold. SDS CUP:

63 63 VESTJYSK MESTERSKAB - HER TØRNEDE TVIS OG HHK SAMMEN I FINALEN. M Ned

64 Vestjysk Mesterskab september

65 65 Vinderne af Vestjysk Mesterskab i september 1986: John Jensen, Anders Maabjerg, Kim Brødbæk, John Mikkelsen, Torben Westh, Lars Hede, Erik Mathiasen, Henrik Westh, Tom Lundager, Kristian Julsgård, Træner Ulrik Jensen. 3 nye spillere: Anders Maabjerg, John Mikkelsen og Kristian Julsgaard. 1. gang et af de store hold i Holstebro blev slået.

66 TURNERINGEN: 66

67 Det triller bare for Tvis KFUM i 3. division efteråret 1986 og foråret

68 68

69 69 Så blev HHK også slået i turneringen Men shock nederlag til det andet Holstebro hold. Det endda på hjemmebane. Et traumatisk 3 - meter kast efter tid sikrede Holstebro KFUM en sejr i Tvis Hallen på Holstebro KFUM rykkede samme år ud af 3. div. Nord.

70 11. marts kamp mod HHK i Tvis Hallen tilskuere - stuvende fyldt 70

71 71

72 72 Henrik Westh og Tom Lundager i aktion i sæsonen 86/87. I slutstillingen har Tvis overhalet både Fousing, HHK og Holstebro KFUM rykker ud af rækken. 1/3 af klubbens indtægter kommer nu fra sponsorer.

73 Holdet i sæson

74 74 KLUBBEN: Internt præmiespil - udtrækning hver måned. Avisindsamling. Ok fyringsolie - via Brugsen i Tvis. Modeshow sammen med TIUF Spil Sammen Fest. Bankospil. GENERALFORSAMLING MARTS 1987: Formand Edith Kjær: o Idrætslig succes, o Spil Sammen Festen og modeshow i samarbejde med TIUF meget positive. o Med i start af ungdomsklub. o Beklager meget de dårlige tilskuerforhold i Tvis Hallen. Hallen er propfyldt til alle hjemmestævner. Kasserer Britt Jensen: Overskud på kr. 1/3 af indtægterne stammer nu fra sponsorstøtte. Agner Lund - håndboldudvalget: o 16 hold i JHF og 14 hold i KFUM - det største antal hold nogensinde i foreningens historie. o Succes med Kurt Nielsen som ungdomskonsulent. o Stor forældreopbakning til ungdomshold. o Om fremtidsperspektiver i foreningen - spillere lokkes med guld og grønne skove fra andre klubber. Hvor langt vil vi gå, hvor meget skal penge bestemme udviklingen. o Man kan ikke bare nyde men skal også yde.

75 75 SÆSONEN OPTAKT TIL SÆSONEN: 2. sæson i 3. division efter 4. pladsen i den første sæson. 1. holdet skal nu træne 3 gange om ugen. Kontingent er 700 kr. Mandag: Tirsdag: første med start så tidlig på dagen Torsdag: ÅBNINGSSTÆVNER: Tvis Cup - Gardingården sponsor - VM (Vestjysk mesterskab):

76 Nye spillere til sæsonen - Lars Pedersen og Flemming Mingo Nørager. 76

77 77 TURNERINGEN: POKALKAMP MOD BRØNDERSLEV FRA 1. DIVISION - OTTENDEDELSFINALEN. I stopfyldt Tvis Hal vandt Brønderslev kun

78 78 I turneringen gik det meget op og ned. Et udsædvanligt stort nederlag. Nu havde man sidste år slået HHK flere gange. Hvordan kunne det her ske, og så endda på hjemmebane. 24. januar I den næste kamp blev det suveræne tophold Randers slået af Tvis - endda på udebane Tvis første sejr udenfor kreds marts 1988

79 Kampen mod Fousing var 21. februar

80 80

81 81 SPONSORERING - BILORDNING. Første håndboldklub på egnen med bilordning.

82 82

83 83 KLUBBEN: EFTER GENERALFORSAMLING I MARTS 1988: For første gang har foreningen fået et økonomiudvalg. Ny formand er Agner Lund.

84 1000 kr. fra Holstebro Bank i Mejdal v. Søren Nielsen til formanden for ungdomsafdelingen Inge Kongsgård. Klubben havde selv skaffet det samme beløb ved salg af adventskranse og juledekorationer skænket af FK Marked ved det sidste hjemmestævne før jul. 84

85 85

Tvis KFUM Idræt

Tvis KFUM Idræt Tvis KFUM Idræt 1982-2002 I: Indledning - Oversigt. I. Indledning - Oversigt. II. Fakta. III. Oprykningsperioden: 1982-1992. IV. Oprykning til 1. division: 1992-1993. V. Elevatorperioden: 1993-1999. VI.

Læs mere

SÆSONEN FØR SÆSONSTART:

SÆSONEN FØR SÆSONSTART: 82 SÆSONEN 1997-1998. FØR SÆSONSTART: 83 Store navne til Tvis KFUM. Michael Bruun Arthur Lipka - fra Polen Anthoni Parecki - fra Polen Holdet ved optakten til sæsonen 1997-98. 84 85 86 87 TRÆNINGSTID I

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

50 års historie om klubben. Tidligere Forenings formænd: Bent Hørning Jensen Knud Sejersen Nielsen Bent Hørning Jensen

50 års historie om klubben. Tidligere Forenings formænd: Bent Hørning Jensen Knud Sejersen Nielsen Bent Hørning Jensen 50 års historie om klubben Tidligere Forenings formænd: 1982-2016 Bent Hørning Jensen 1978-82 Knud Sejersen Nielsen 1972-78 Bent Hørning Jensen 1971-72 Knud Sejersen Nielsen 1969-71 Bent Hørning Jensen

Læs mere

Tvis KFUM Idræt

Tvis KFUM Idræt Fra trin 1 - S3 til trin 7-1.div./lig. Tvis KFUM Idræt 1982-2002 Fakta - oversigt 8 Tvis KFUM fra 1982-2002 7 6 5 4 3 2 1 0 Redigeret af: Bent Bak 2 INDHOLD Opsummering... 3 Resultater:... 3 Nyspillere

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt.

4. Drøftelse og godkendelse af beretning og regnskab for seneste sæson. Beretning og regnskab blev drøftet og godkendt. Generalforsamling 28. august 2017. Dagsorden: 1. Valg af dirigent (bestyrelsen foreslår Bent Wiuff). Bent Wiuff blev valgt som dirigent. 2. Beretning af formand. Beretning aflagt. Se beretning efter referatet.

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004

Frederiksværk Fodbold Klub - FFK 2004 Vedr. Referat af bestyrelsesmødet den 12. august Fraværende: Gitte 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 22. august 13 2. Orientering ved formanden. Kim Tønder (KT) fortalte, at de 4 fodboldklubber var

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 25.08.2007. vs. Kristrup B

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 25.08.2007. vs. Kristrup B Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 25.08.2007 vs. Kristrup B stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

BOWLING PROGRAM FORÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE SØNDAG DEN 31. MAJ

BOWLING PROGRAM FORÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE SØNDAG DEN 31. MAJ BOWLING PROGRAM FORÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE SØNDAG DEN 31. MAJ Bowling Turnerings- og spilleregler 1 Der skal skiftes til anerkendt bowlingsko, og i øvrigt skal enhver hal s ordensregler følges. 2 Der

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 6. maj 2014 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis

Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis Jyske Veteran Mesterskaber i bordtennis 8. marts 2006 ULVEHØJHALLEN MØLLEVANGSVEJ 7 HASLUND RANDERS VELKOMMEN TIL ULVEHØJ - HALLEN På Jysk BordTennis Unions vegne vil vi hermed byde velkommen til de jyske

Læs mere

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold

SponsoraftalER. Herning kfum fodbold Stor eksponering gennem herning kfum fodbold Få maksimalt udbytte af dit sponsorat med over 1.000 besøgende hver uge - bliv erhvervssponsor i Herning KFUM Fodbold Herning kfum fodbold SponsoraftalER s

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD

SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD SIF NYT 15. årgang August 2015 AKTIVITETSBLAD NYTTIGE ADRESSER Afdelingsformænd: Badminton Henrik Lauritsen Blindekildevej 98 4200 Slagelse Tlf. 51 37 79 30 hlaurits@mail.dk Bordtennis Michael Jensen Sørbyparkvej

Læs mere

BERETNING 2016/17. Endnu en sæsonen er afsluttet og vi kan se tilbage på sæsonen 2016/17 med smil.

BERETNING 2016/17. Endnu en sæsonen er afsluttet og vi kan se tilbage på sæsonen 2016/17 med smil. Endnu en sæsonen er afsluttet og vi kan se tilbage på sæsonen 2016/17 med smil. Vi har haft rigtig mange gode sociale og sportslige oplevelser sammen. Sæsonen startede for godt et år siden efter sidste

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling.

2. Formandens beretning. Formanden bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Generalforsamling onsdag den 27. februar 2019. Dirigent: Allan Sørensen. Referent: Svend Kviesgaard 1. Valg af dirigent. Allan Sørensen blev valgt til dirigent. Han oplyste, at generalforsamlingen var

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys

Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys PI Fodbold Ishøj d. 19.06.2011 Dagsorden til bestyrelsesmøde onsdag den 15. juni 2011 kl. 17 på O Learys 1: Kåringer for sæsonen 2010-2011 2: Godkendelse af sidste referat 3: Nyt fra formanden 4: Nyt fra

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015

STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 STARTLISTE FSKBH's ÅBNINGSSTÆVNE I WORLD CUP HALLEN' RØDOVRE LØRDAG D.. AUGUST 2015 Følgende klubber bydes velkommen: Coop Idræt - Tryg & NLP. - Alfa Laval - D S B - C/T * I - Disa - Danske Bank Laybourn

Læs mere

BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER

BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER BOWLING PROGRAM EFTERÅR 2015 HUSK!! FINALESTÆVNE I DECEMBER Bowling Turnerings- og spilleregler 1 Der skal skiftes til anerkendt bowlingsko, og i øvrigt skal enhver hal s ordensregler følges. 2 Der skal

Læs mere

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET

SKJERN GF FODBOLD - TRÆNERUDVALGET Opd. 22/10 SP TRÆNERLISTE 1/14 Indledning I nedenstående kan du finde navn, adresse, telefonnummer og evt. e-mailadresse på Skjern GF FOD- BOLDs trænere, holdledere og kontaktpersoner. Desuden kan du på

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense

,76 Ralph Køster,, Helsingør Firma Idræt ,93 Jan Dahl,, FKBU ,67 Erik Pedersen,, FKS-Odense Herre M pulje 1 1 4 4 1750 83 21,08 Kim Jensen,, FFFIF 2 2 2 1354 83 16,31 Henrik Sørensen,, FKBU Herre A pulje 1 1 4 4 1184 77 15,38 Regner Sørensen,, Nykøbing Falster Firmasport 2 3 3 1170 67 17,46 Preben

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september

DM Krocket Par. Møldrup den 10 september M1 finale Bane 1-3 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 5: 6: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Anker M. Nielsen Poul Olesen Benny Christoffersen Tommy Risum Jensen Jørgen Kristensen Thomas Larsen Anton Gade Jan Grenaa

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Beretning for spilleudvalget 2011

Beretning for spilleudvalget 2011 Beretning for spilleudvalget 2011 S.K.U.'s Pokalturnering Årets pokalfinale blev spillet i Tømmerup og HKK vandt for 4. år i træk. H.K.K. 12 point 3392 kegler L.F.K. 5 point 3323 kegler R.K.K. 4 point

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR

RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR RESULTATLISTE FOR FINALEN - SENIOR Skyttens Navn Bane 1. 2. 3. 4. 5. mel / 1 6. 7. 8. mel /2 9. 1. slut e 1. e 2. e 3. e 4 Peter Hvidbjerg 1,1 1,1 Kim Jensen 99,8 99,8 Birger Groesmeyr 99,7 99,7 Niels

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5.

Indholdsfortegnelse. Fodboldudvalg 3. Kampfordeler 3. Oversigt fodboldhold og træningstider 4. Nøgler 5. Spillerlister 5. Hals Forenede Sportsklubber Fodbold Trænerhåndbog Tilhører: 1 Indholdsfortegnelse Fodboldudvalg 3 Kampfordeler 3 Oversigt fodboldhold og træningstider 4 Nøgler 5 Spillerlister 5 Kontingent 5 Sæsonopstart

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller.

I weekenden 26-27/8 holdt vi sammen med Tårnby HK Amager Cup. 86 hold deltog og i alt blev der spillet 175 kampe i 7 forskellige haller. Nyhedsbrev september 2017 Kære medlemmer, Så er her igen nyheder fra klubben. Alle hold er i gang: seniorerne starter turneringen i denne måned, hvor ungdommen deltager i niveaustævner og Næstved Cup.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil 0 103 Søren Olesen Møldrup krolf 26 27 36 89 37 24 Nobby Dyrmose Randers Natur 35 30 25 90 37 37 Henning Christensen Randers Natur

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER

STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER STÆVNE EGE CUP 2009 VARDE 12. - 13. SEPTEMBER EGE CUP 2009 SPORTMASTER, Varde Håndboldklub og JYSKE BANK har hermed fornøjelsen for 29. gang at indbyde til senior træningsstævne. Stævnet finder sted den

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion.

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl på Lødderup Stadion. Kampprogram Serie 3 Herrer Fredag d. 28. april kl. 18.00 på Nykøbing Stadion mod Serie 1 Herrer Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion mod U16 Piger Mester Fredag d. 28. april kl. 19.00 på Lødderup

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Tvis KFUM Idræt

Tvis KFUM Idræt Tvis KFUM Idræt 1982-2002 Centrale personer. Interviews All-star hold. Redigeret og skrevet af: Bent Bak 2 INDHOLD Æresmedlemmer.... 3 Edith Kjær... 3 Helge Jensen... 4 Aksel Damgaard... 5 Bestyrelse...

Læs mere

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen

Partnerskabsaftale. Næstved Herlufsholm Håndbold: En verden af oplevelser sammen Partnerskabsaftale Ansøgning Hvordan markedsfører håndbolden Næstved? Sket siden sidst (december 2017) Vision Sportslig målsætning 2022 Organisation/Økonomi Ansøgning Aftaleperiode 4 år fra 1. juli 2018

Læs mere

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson

Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold. Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Velkommen til IF Hasle KFUM Håndbold Billederne er taget af fotograf Rikke Grøn Larsson Indhold Hvem er vi? Side 3 Kontingent Side 3 Træningstider Side 3 Hvad forventer vi af dig og din familie? Side 4

Læs mere

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen.

Bestyrelsens beretning for sæsonen 2014-2015 i Ribe Håndboldklub ved generalforsamlingen. Udskrift af forhandlingsprotokollen i Ribe Håndboldklub Den 5. oktober 2015 kl. 19.00 i Ribe Fritidscenter afholdtes den årlige generalforsamling i Ribe Håndboldklub. 1. Som dirigent blev valgt Jørgen

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Veteran Turneringsplan - Udendørs 2011. Jyllandsserien Miniveteran. 1.runde: 25/5 kl. 17.00 Horsens - Randers Skive - Ry

Veteran Turneringsplan - Udendørs 2011. Jyllandsserien Miniveteran. 1.runde: 25/5 kl. 17.00 Horsens - Randers Skive - Ry Veteran Turneringsplan - Udendørs 2011 Pulje 17: Jyllandsserien Miniveteran 1.runde: 25/5 kl. 17.00 Horsens - Randers Skive - Ry 2. runde: 8/6 kl. 17.00 TST - Skive Randers - Ry 3. runde: 15/6 kl. 17.00

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Sjællandsmesterskab 2007

Sjællandsmesterskab 2007 Sjællandsmesterskab 2007 Oldboys Køge Roskilde Total 1 Søren Johansen R.K.K. 863 864 1727 2 Jan Nielsen Hellas 866 856 1722 3 Mogens Christensen KK 88 848 862 1710 4 Mogens Andersen Hellas 862 845 1707

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund

TOPHÅNDBOLD. Jylland 8. august, Skjern Kulturcenter 10. 11. august. Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Skjern Bank Cup 2013 TOPHÅNDBOLD Arrangør: KFUMs Idrætsforbund Herrerækken: Skjern Håndbold Mors Thy Håndbold Team Tvis Holstebro Århus Håndbold Skive FH GOG Lemvig/Thyborøn Håndbold A/S HC Midtjylland

Læs mere

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08

TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 TMG håndbold siger tak for sæsonen 2007/08 Sandkasse: Sæsonen 2007/2008 var på mange måder en rigtig god sæson. Antallet af spillere var støt stigende hele sæsonen og vi endte med 27 spillere 12 piger

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning

profil Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Målsætning Ringkøbing Idrætsforening Fodbold Historie Historie mission Mission Vision Vision Frivillige Frivillige Stadion Stadion Elite Elite Klub1900 Klub1900 Sponsorer Sponsorer profil Historie Historie Vision

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD.

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING LYSTRUP IF FODBOLD. 15. NOVEMBER 2012 KL 19:00 i MOSEN 1. Valg af dirigent a. Ole Pilgaard valgtes som dirigent. Ole konstaterede at generalforsamlingen var rettidigt

Læs mere

SMIFF krolf stævne. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3

SMIFF krolf stævne. Bane. Placering indv. Total indv. # Navn: Klub: 1 2 3 65 Henning Christensen Randers krolf 29 30 34 93 1 Nr.1. 19 Erling Madsen Karup/Kølvrå 29 34 32 95 2 Nr- 2. 10 Ebbe Jensen Gerlev krolf 30 32 34 96 3 Nr. 3. 3 Mogens Hansen Fjorden Øster Tørslev 31 34

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. SEPTEMBER

KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. SEPTEMBER KALENDER ROSKILDE HÅNDBOLD. SEPTEMBER. 2016. Ændringer i forhold til version 5 med RØDT! Version 6. Udarbejdet 24/9-2016. Mandag, d. 26/9 : Tirsdag, d. 27/9 : 2. div. Damer spiller kl. 20.00 i Hvidovre

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes torsdag d. 28. april 2016 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker:

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: Siden sidst 2016 16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og 16-18 grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: A: Allan Poulsen 37 point Jens Sandal

Læs mere

Resultat sæson

Resultat sæson Resultat sæson 2002-2003 17/10-02 - 6/3-03 (10 spillerunder i Hvirring) 1. Bjarne Stormborg 10555 2. Henning Nielsen 5470 3. Inger Kristensen 5255 4. Grethe Nielsen 4705 5. Mogens Larsen 4635 6. Jørn Petersen

Læs mere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere

Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere 2015 Nyheder for håndboldafdelingens Spillere, Trænere og Ledere Lykke Burmølle Andersen Håndboldafdelingen Bjerregrav Boldklub 23-06-2015 Indhold Indledning... 1 Evaluering af KO-CUP... 2 Evaluering af

Læs mere

Jubilæumsstævne 2019

Jubilæumsstævne 2019 0 k Astrid Madsen Karup / Kølvrå 31 31 29 0 91 1 1 k Aase M Jensen Randers Krolf 29 34 34 0 97 11 2 k Margrethe Winther Gerlev Krolf 33 34 31 0 98 16 k Krista Andersen Karup / Kølvrå 34 29 35 0 98 16 k

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 20.-24. juni 2018 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 20. juni kl. 19.00 2 Onsdag d. 20. juni 19:00 Bankospil i hallen Torsdag d. 21. juni 17:00 Spinning event til fordel

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2011

Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrev Juni 2011 Nyhedsbrevet modtages nu af 1466 mailadresser Anbefal andre at tilmelde sig Nyhedsbrevet her: http://www.frederiksberg-boldklub.dk/nyhedsbrev/ Nyt fra administrationen FB s administration

Læs mere

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016

Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Referat fra klubmøde i Odense den 28. november 2016 Glæde 1. Hvad er bedst ved at spille holdkampe/deltage i holdturneringen? Erik: Fællesskab. Lars: Spænding. Kristian S: Det er den ting man træner frem

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2015 Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 105,4 105,1 106,1 104,0 420,6 36x 2 Janus Haahr

Læs mere

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet

SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Resultatliste SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet Lørdag d. 8. oktober 2011 Idet vi takker for deltagelsen i SuperBrugsen Ølgod - Hodde Kro Løbet, fremsender vi hermed resultatet af jeres anstrengelser.

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København.

Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. Velkommen til årets generalforsamling i Ajax København. 2015 bød på nye medlemmer i bestyrelsen og nye poster til tidligere medlemmer. Vi har fået ny formand, ny næstformand og ny økonomisk ansvarlig.

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold

Danmarks Jægerforbund Resultat hold Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Dame Hold Træf Skud Træf Skud 1 2 Krogager Damer 96 131 8 Laila Terkelsen 1053 Krogager Jagtforening 34 41 5 Solveig Madsen 1074 Krogager Jagtforening

Læs mere

Danmarks Bowling Forbund

Danmarks Bowling Forbund VELKOMMEN TIL SÆSON 2018-2019 Til Klubber i Vest Sæson 2018/19 banker på døren, træningen er så småt begyndt, og om ikke ret lang tid har vi alle taget hul på sæsonens første kampe. I løbet af en sæson

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen

Opbygning. af turneringer. udskrevet af. JHF Kreds 3. Før ombrydningen Opbygning af turneringer udskrevet af JHF Kreds 3 2015 2016 Før ombrydningen 1 Forord: Nogle turneringer udskrives og administreres af JHF. Andre turneringer udskriver og styrer vi selv i kreds 3. Turneringerne

Læs mere

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge

Dagens kamp: 14/09-2006. Christiansbjerg IF vs. Stenvad B. Tillykke med oprykningen drenge Tillykke med oprykningen drenge Dagens kamp: 14/09-2006 Christiansbjerg IF vs. Stenvad B Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006

Rødding Idrætsforening. Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007. Beretning for 2006 Seniorafdelingen Rødding Idrætsforening Generalforsamling tirsdag den 27. februar 2007 Beretning for 2006 Efter flere års rutschetur ned gennem rækkerne blev sæsonen 2006 året hvor skuden blev vendt. Med

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2

DM:Par. Grenå, den M1 Pulje 1 Bane 1-2 M1 Pulje 1 Bane 1-2 Navne: Klub: 1: 2: 3: 4: 20'ere: Plus: Minus: Ialt: Plads: Jan Grenaa Nielsen Bo Bolding Jørgen Olesen Jørgen Halkjær Jytte Sørensen Finn Kolbe Ingrid Tidemann Michael Jørgensen Hejnsvig(Sydvest)

Læs mere

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup

Dagens kamp: 20/05-2006. Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Dagens kamp: 20/05-2006 Christiansbjerg IF vs. HOG Hinnerup Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN TIL DAGENS HJEMMEKAMP Christiansbjerg IF PIPI Døgnkiosk VIDEOUDLEJNING

Læs mere

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet.

SÆSONPLAN 2008-2009. Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. SÆSONPLAN 2008-2009 Højbjerg Badminton Klub byder velkommen til den nye sæson med mange spændende kampe og aktiviteter på programmet. BRUG SÆSONPLANEN Der sker altid noget i hallen, som du kan deltage

Læs mere