Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på del af matr.nr. 14s og 7a Davinde By, Davinde indtil 31. december 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på del af matr.nr. 14s og 7a Davinde By, Davinde indtil 31. december 2012."

Transkript

1 Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark Direkte tlf.: Dato: 2. februar 2011 Journal nr.: 08/17135 Side 1 / 8 Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på del af matr.nr. 14s og 7a Davinde By, Davinde indtil 31. december Røllehøj Lille Røllehøj Figur 1: Efterbehandlingsområderne Røllehøj og Lille Røllehøj er markeret med rødt. Damhaven Vejle. Telefon

2 2 Dispensation Region Syddanmark meddeler hermed dispensation til modtagelse af uforurenet jord på del af matr.nr. 14s og 7a Davinde By, Davinde. Dispensationen meddeles efter jordforureningslovens 1 52 stk. 2 nr. 3. Dispensationen gælder indtil den 31. december 2012, hvor arealet i henhold til Odense Kommune skal være efterbehandlet. Resumé Der er givet dispensationen til at tilføre ren jord til råstofgraven frem til arealet skal være efterbehandlet jf. Odense Kommune senest den 31. december Dispensationen gælder indenfor de to med rødt markerede modtageområder, der er vist i figur 1. Arealet ligger i område uden særlige drikkevandsinteresser. Der er en godkendt efterbehandlingsplan, Struktur- og Helhedsplan Over Sø & Land 2050, for råstofgraven, og Odense Kommune har meddelt Dem, at man var indstillet på at acceptere tilførslen af jord til arealet indtil 31. december De er forpligtet til årligt at indberette om modtagelsen af tilført fyldjord og råstofgravens restkapacitet til Region Syddanmark. Vi gør opmærksom på, at vi gemmer materialet om Deres ejendom i regionens database. Oplysningerne vil blive tilgængelige på Region Syddanmarks hjemmeside. Der er efter jordforureningslovens 52 stk.3 knyttet følgende vilkår til dispensationen: 1. Til efterbehandling af råstofgraven, må der kun tilføres uforurenet jord fra ikke analysepligtige områder. 2. Endvidere må der tilføres uforurenet jord fra analysepligtige områder 2 der overholder grænseværdierne for kategori 1 jord jf. tabel 3 i jordflytningsbekendtgørelsen Der må kun tilføres ren intaktjord 4 over grundvandsspejlet, og opfyldningen skal til enhver tid være i overensstemmelse med den af Odense Kommunes godkendte efterbehandlingsplan Over Sø og Land 2050 samt vilkår for efterbehandling i råstoftilladelse af 13. oktober Er der andre stoffer i jorden jf. historikken end dem der er anført i oven- 1 Lov nr af 4. december 2009 om forurenet jord 2 Analysepligtige områder er i denne dispensation: - kortlagte ejendomme, en kortlagt del af en ejendom, jf. Jordforureningslovens 4 og 5 2, vejarealer offentlige og private, jernbanestrækninger og stations- og rangerarealer og Forsvarsministeriets ejendomme. - områdeklassificerede byområder - kloakrenoveringer, arealer med pyritholdig jord og - arealer med organisk prægede jordtyper 3 Bekendtgørelse nr af 12. december 2007 om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord. 4 Jord som er aflejret af naturen uden menneskelig påvirkning og som fortsat ligger i sit naturlige leje. Intakt jord er således ikke genplaceret eller omgravet i forbindelse med menneskelige aktiviteter.

3 3 nævnte bekendtgørelse, skal man for immobile stoffer anvende de jordkvalitetskvalitetskriterier og for flygtige stoffer de grundvandskvalitetskriterier der er listet i Miljøstyrelsens til en hver tid gældende Liste over kvalitetskriterier i relation til forurenet jord og kvalitetskriterier for drikkevand. I tvivls tilfælde skal Region Syddanmark kontaktes. 5. Der må ikke modtages restprodukter(f.eks. asfalt og slagger) eller andet affald(f. eks murbrokker og plastic), og jorden må ikke indeholde fremmedlegemer som f.eks. træ m.v. 6. Der må ikke modtages jord med indhold på mere end 2 % organisk materiale(muld, gytje og tørv) i råstofgraven. 7. Hvert jordparti (jord fra samme adresse) skal ved modtagelsen være ledsaget af et udfyldt skema for Modtagelse af fyldjord se vedlagte, kommunens anvisningsskema eller en anmeldelse på Jord-web. Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside. 8. Skemaerne for Modtagelse af fyldjord, kommunens anvisningsskema eller evt. udskrift fra Jord-web samt medfølgende analyseblanketter jf. jordflytningsbekendtgørelsen 5 skal opbevares i mindst 3 år og skal efter anmodning være tilgængelige for Region Syddanmarks tilsyn. Ekstra skemaer for Modtagelse af fyldjord kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside Når råstofgraven er ubemandet, skal den være lukket med aflåst bom eller lignende, således at det ikke er muligt at læsse jord af. 10. Den tilførte jord må modtages inden for de to indrammede område som er vist på figur 1 og opfyldningen skal foregå i overensstemmelse med den, af Odense Kommune, godkendte efterbehandlingsplan for råstofgraven: Struktur- & Helhedsplan, Over Sø og Land Der skal hvert år senest den 1. marts indsendes et anmeldelsesskema, der viser en oversigt over den tilførte fyldjord og en vurdering af hvor stor restkapaciteten er. Skemaet skal sendes(evt. via mail: jordforurening@regionsyddanmark.dk) til Region Syddanmark, Jordforureningsafdelingen. Damhaven 12, 7100 Vejle. Oversigten skal for hvert jordparti (jord fra samme adresse) indeholde oplysninger om bygherre, opgravningsadresse, transportør, samlet jordmængde og leveringsperiode. Region Syddanmark har udarbejdet et indberetningsskema som kan benyttes("opgørelse over modtaget fyldjord") se vedlagte. Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside Såfremt vilkårene for modtagelse af fyldjord i råstofgraven ikke overholdes, kan dispensationen tilbagekaldes, og der vil evt. blive stillet krav om lovliggørelse. 5 Bekendtgørelse nr af 12. december 2007 om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord. 6 Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside på adr. 7 Ekstra skemaer kan hentes på Region Syddanmarks hjemmeside på adr.

4 4 Vilkår for egenkontrol 13. Nymølle Stenindustrier A/S skal udføre visuel kontrol af alle tilførte vognlæs, uafhængig af hvilken type ejendom jorden stammer fra. Hvis jorden udviser forureningsindikationer(som misfarvning, lugt eller andet), eller hvis jorden indeholder byggeaffald eller andet affald skal læsset afvises. Afvises jorden skal den anvisende kommune orienteres med henblik på anvisning af alternativ bortskaffelse til den afviste jord. 14. Det er virksomhedens ansvar at der altid er mindst én person tilstede til at udføre kontrollen. 15. Al analysepligtig jord skal som minimum være analyseret og kategoriseret i henhold til 10 i Bekendtgørelse nr af 12.december 2007 om anmeldelse og dokumentation i forbindelse med flytning af jord, jf. vilkår Ikke analysepligtig jord, skal være ledsaget af skemaet Modtagelse af fyldjord eller kommunens anvisningsskema med en beskrivelse af jordens historik jf. vilkår Analysepligtig jord der ved ankomsten ikke er analyseret, skal afvises. Afvises jorden skal den anvisende kommune orienteres med henblik på anvisning af alternativ bortskaffelse til den afviste jord. 18. Analyserne skal opbevares i mindst 3 år og skal efter anmodning være tilgængelige for Region Syddanmarks tilsyn. 19. I forbindelse med Region Syddanmarks tilsyn kan der ved mistanke om forurening udtages jordprøver til analyse. 20. Prøverne jf. vilkår 19 skal udtages og analyseres af et laboratorium som er akkrediteret til det. Laboratoriet skal godkendes af Region Syddanmark. Udgifterne til prøvetagning og analyser dækkes af virksomheden, dog kan Region Syddanmark maksimalt kræve udtagning og analyse af jordprøver for en samlet sum af kr kr. ekskl. moms pr. år. 21. Region Syddanmarks kan ændre foranstående vilkår eller tilføje nye, hvis det vurderes nødvendigt for at sikre, at der ikke tilføres forurenet jord i råstofgraven. I øvrigt Vilkårene betyder, at Nymølle Stenindustrier A/S skal godkende modtagelsen af jorden inden den indbygges i råstofgraven og tjekke oplysningerne om den tidligere og nuværende anvendelse af det sted, hvor jorden stammer fra samt analyseresultaterne. Der gøres opmærksom på, at Nymølle Stenindustrier A/S er ansvarlig for, at fyldjorden ikke indeholder fremmedlegemer eller er forurenet.

5 5 Der er vedlagt to skemaer som kan benyttes, et til modtagelse og kontrol af den tilførte jord (skemaet "Modtagelse af fyldjord") og et til brug for den årlige indberetning om den modtagne jord (skemaet "Indberetning af modtaget fyldjord"). Offentliggørelse og klagevejledning Region Syddanmark offentliggør dispensationen. Eventuelle klager behandles af Natur- og Miljøklagenævnet efter reglerne i kapitel 10 i lov om forurenet jord. Klageberettigede er afgørelsens adressat, grundejer, enhver der har individuel væsentlig interesse i sagens udfald, kommunalbestyrelsen, Miljøstyrelsen, Miljøcenter Odense og embedslægen. Fristen for at klage er 4 uger fra den dato, dispensationen offentliggøres i den lokale ugeavis. Det sker i dette tilfælde 9. februar 2011 i Odense Ugeavis og Fyns Stiftstidende. Klagen skal være skriftlig (brev, , telefax eller telegram). Eventuel klage skal sendes til Region Syddanmark, Damhaven 12, 7100 Vejle, der sender den videre til Natur- og Miljøklagenævnet. En klage har ikke opsættende virkning, med mindre Natur- og Miljøklagenævnet beslutter det. Vi sender besked HVIS der indkommer klager. Hvis afgørelsen ønskes prøvet ved en domstol, skal sagen være anlagt senest 12 måneder efter, at afgørelsen er truffet. Oplysninger om råstofgraven offentliggøres Oplysninger om ejendommen vil fremgå af regionens database og vil blive tilgængelig på regionens hjemmeside ( så man kan se, at vi har disse oplysninger og har vurderet, at råstofgraven må modtage ren jord. Dette skal sikre, at vi også fremover kan give korrekte oplysninger om sagen, f.eks. når man vil tilføre jord til råstofgrave. Personoplysningsloven giver Dem nogle rettigheder i forhold til de oplysninger som Region Syddanmark indsamler, behandler og videregiver. Disse rettigheder fremgår af det vedlagte notat om rettigheder efter personoplysningsloven samt klagemulighed. Sagens baggrund Tilførsel af såvel forurenet som uforurenet jord til råstofgrave og tidligere råstofgrave er forbudt 8. Region Syddanmark kan meddele dispensation fra forbuddet 9, såfremt der ikke er risiko for forurening af vandindvindingsanlæg eller af grundvand, der forventes at indgå i den fremtidige drikkevandsforsyning, og andre tilsvarende miljømæssige hensyn ikke taler imod. 8 Jordforureningslovens 52 9 Jordforureningslovens 52, stk. 2. nr. 3

6 6 Den har De søgt om en forlængelse af dispensationen til at tilføre ren jord til efterbehandling af ovennævnte råstofgrav jf. vilkår i råstoftilladelse af 13. oktober 1999 (j. nr ), hvori dispensationen til at modtage ren jord er givet. Råstofindvindingen på arealerne er slut og råstoftilladelsen udløb 1. november Efterbehandlingen af arealerne er endnu ikke afsluttet, og De har søgt om dispensation til at modtage jord på arealerne indtil i henhold til gældende efterbehandlingsplan udarbejdet af Tarup-Davinde I/S. Odense Kommune har, over for Region Syddanmark, gjort opmærksom på, at den tidligere efterbehandlingsplan er erstattet af Struktur- og Helhedsplan, Over Sø & Land, og at vilkår for efterbehandling i råstoftilladelse af 13. oktober 1999 stadig skal efterkommes. Odense Kommune gør endvidere opmærksom på at efterbehandlingsfristen ikke vil blive forlænget længere end til 31. december Natur- og planmæssige forhold Nærmeste EF-habitatområde H-97 Urup Dam, Brabæk Mose, Birkende Mose og Illemose ligger mere end 4,5 km nord for modtageområdet og vurderes ikke at blive påvirket af jorddeponeringen på arealet. Tilførslen af jord er i henhold til Odense Kommune i overensstemmelse med den eksisterende lokalplan fra Efterbehandlingen er til rekreativt brug og der er fra Odense Kommunes side ved at blive skrevet en ny lokalplan over området. Der er i henhold til Odense Kommune, ingen hindringer i den kommende lokalplan for, at der etableres de to Røllehøje som bliver resultatet af en tilførsel af jord til den tidligere råstofgrav inden for de to med rødt markerede områder på kortbilag 1. Grundvandsforhold Inden for 300 meter fra Røllehøjene hvor det ansøgte jord skal placeres findes kun én boring. Det er boring med DGU nr beliggende på Ørbækvej 787, 5220 Odense SØ, syd for Lille Røllehøj. Her indvindes vand til brug for vanding af potteplanter på ejendommens gartneri. Der er ikke drikkevandskrav til den pågældende indvindingsboring. Fra den estimerede placering af Lille Røllehøj, er der fra den yderste omkreds af Lille Røllehøj ca. 100 meters afstand til boringen. Generelt vurderes nedsivet vand fra modtageområdet at strømme mod nord. DGU boring nr , som ligger inden for modtageområdet Store Røllehøj er i henhold til Geus Jupiter database sløjfet. Røllehøjene placeres ret præcist på grænsen til vandindvindingsoplandet til Davinde Vandværk. Davinde Vandværk indvinder fra kalken, og ikke fra øvre magasin. Odense Kommune har derfor ingen indvendinger til en fortsættelse af den allerede påbegyndte dispensation. Kommunen mener, at den fremtidige rekreative værdi i området ved opbygningen af Røllehøjene, er større end den minimale risiko for forurening af grundvandsmagasinet ved ophobning af ren jord på de omtalte matrikler.

7 7 Vurdering af risiko for forurening af værdifuldt grundvand og drikkevandsindvinding Der kan meddeles dispensation på nærmere fastsatte vilkår til modtagelse af uforurenet fyldjord i råstofgraven på del af matr.nr. 14s og 7a Davinde By, Davinde. Modtagelsesområdet ligger uden for områder med særlige drikkevandsinteresser og indvindingsoplande til almene vandværker. Det vurderes, at modtagelse af uforurenet jord ikke giver anledning til risiko for forurening af værdifuldt grundvand eller nuværende vandindvindingsanlæg. Vi gør opmærksom på, at der i fremtiden kan komme ny viden og lovændringer, der ændrer på vurderingen af, om forureningen udgør en risiko for mennesker og miljø. Vil De vide mere? Oplysninger om de meddelte dispensationer ligger på Region Syddanmarks hjemmeside Den fulde lovtekst for jordforureningsloven og råstofloven kan findes på Har De spørgsmål til dette brev, er De velkommen til at ringe direkte til mig på tlf eller jordforurening@regionsyddanmark.dk. Venlig hilsen Jytte Høimark Bilag: Notat om rettigheder efter personoplysningsloven samt klagemulighed. Skemaet - "Indberetning af modtaget fyldjord" Skemaet - "Modtagelse af fyldjord"

8 8 Kopi af brev, Tarup-Davinde I/S, Nørregade 36-38, indgang B, 5000 Odense C. Torben Christensen, Ørbækvej 787, 5220 Odense SØ Sundhedsstyrelsen - syd@sst.dk Embedslægeinstitutionen Syddanmark Sorsigvej Ribe Miljøstyrelsen - mst@mst.dk Strandgade København K MiljøCenter Odense post@ode.mim.dk Ørbækvej Odense SØ Odense Kommune, nmt.bkf@odense.dk Natur, Miljø og Trafik Odense Slot, indgang M Postboks 740 Nørregade Odense C Faaborg-Midtfyn Kommune, fmk@faaborgmidtfyn.dk Plan og Kultur, Nørregade 4, 5600 Faaborg

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Bovvej 26, 6534 Agerskov matr.nr. 47 og 783 Agerskov indtil 1. december 2011.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Bovvej 26, 6534 Agerskov matr.nr. 47 og 783 Agerskov indtil 1. december 2011. Jens Huusmann Vænget 4 6520 Toftlund Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 22. november 2010 Journal nr.: 07/10619 Side

Læs mere

Søren Spedsbjerg A/S Tradsborgvej Tjæreborg

Søren Spedsbjerg A/S Tradsborgvej Tjæreborg Søren Spedsbjerg A/S Tradsborgvej 34 6731 Tjæreborg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 20. januar 2010 Journal

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att.: Kent Grimm Thornberg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Amtsvejen 23, matr.nr. 1 Nybøl indtil 15. november 2021.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Amtsvejen 23, matr.nr. 1 Nybøl indtil 15. november 2021. Bachmanns Teglværk Att. Jacob Bendtsen Lundbyesgade 22 6400 Sønderborg Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 19 22 Dato: 11. juli 2011

Læs mere

Dispensation til modtagelse af 300 m³ ren muldjord i tidligere råstofgrav beliggende på matr.nr. 530 Uge Ejerlav, Uge. Aabenraa Kommune.

Dispensation til modtagelse af 300 m³ ren muldjord i tidligere råstofgrav beliggende på matr.nr. 530 Uge Ejerlav, Uge. Aabenraa Kommune. Asmus Hansen Jessen Uge Allegade 27 6360 Tinglev Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.:76631956 Dato: 16. oktober 2009 Journal nr.

Læs mere

Afgørelsen er truffet med hjemmel i Jordforureningslovens 52 (Lovbekendtgørelse nr. 282 af 22. marts 2007)

Afgørelsen er truffet med hjemmel i Jordforureningslovens 52 (Lovbekendtgørelse nr. 282 af 22. marts 2007) Kaj Madsen Hesselbjergvej 20 7323 Give Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 23. juni 2011 Journal nr. 08/19062

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgraven på del af matr.nr. 4m og 4i Gejsing By, Andst i Vejen Kommune

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgraven på del af matr.nr. 4m og 4i Gejsing By, Andst i Vejen Kommune Henning Have A/S Engvej 13a 6600 Vejen Jordforureningsafdelingen Kontaktperson. Alice Ulstrup E-mail: alice.ulstrup@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1953 Dato: 31. maj 2010 Journal nr.: 09/1888 Side

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Ølufvad Hovedvej 24, matr.nr. 3m Skads By, Esbjerg Jorder. Esbjerg Kommune.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på Ølufvad Hovedvej 24, matr.nr. 3m Skads By, Esbjerg Jorder. Esbjerg Kommune. Billum Vognmandsforretning ApS Vesterhavsvej 30 6852 Billum Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail:Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 2. februar 2011

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i på Nagbøl Kirkevej 4, matr.nr. 8b, Nagbøl by, Skanderup, indtil den 1. april 2015

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i på Nagbøl Kirkevej 4, matr.nr. 8b, Nagbøl by, Skanderup, indtil den 1. april 2015 Lunderskov Entreprenørforretning ApS Fabriksvej 11 6640 Lunderskov Att: P.E.Rytter Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956

Læs mere

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på matr. nr. 163 Kliplev.

Dispensation til modtagelse af uforurenet jord i råstofgrav på matr. nr. 163 Kliplev. Nymølle Stenindustrier A/S Kliplev Grusgrav Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 22. september

Læs mere

Dk Råstof ApS Engmarksvej 26 Jerlev 7100 Vejle

Dk Råstof ApS Engmarksvej 26 Jerlev 7100 Vejle Dk Råstof ApS Engmarksvej 26 Jerlev 7100 Vejle e-mail: lars@palle-staal.dk Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Lea Bergholt Isager E-mail: lea.bergholt.isager@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663 1964 Dato: 31. maj

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S. Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S. Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene

Læs mere

Der er d. 20. april 2018 meddelt ny miljøgodkendelse af kommunen. Godkendelsen gælder som denne dispensation indtil den 31. december 2018.

Der er d. 20. april 2018 meddelt ny miljøgodkendelse af kommunen. Godkendelsen gælder som denne dispensation indtil den 31. december 2018. Billum Vognmandsforretning Aps Vesterhavsvej 30 6852 Billum Att.: Kjeld Møller Hansen CVR: 10382335 Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 24.

Læs mere

Dato Sagsbehandler Brev Journal nr. 15. december 2006 Frede Busk Sørensen Mørkholt

Dato Sagsbehandler Brev Journal nr. 15. december 2006 Frede Busk Sørensen Mørkholt Ole Møller Christensen Stadsvej 107 7080 Børkop Dato Sagsbehandler Brev Journal nr. 15. december 2006 Frede Busk Sørensen Mørkholt 2006 8-76-6-603-06020162 Dispensation til modtagelse af fyldjord på matr.nr.

Læs mere

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på matr.nr. 3e og 5c Ørum By, Ørum

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på matr.nr. 3e og 5c Ørum By, Ørum Regionshuset Horsens Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade 90 8722 Hedensted Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tlf. 87 28 50 05 www.jor.rm.dk Dato 23-02-2009 Sagsbehandler Frede Busk Sørensen

Læs mere

Steen Høygaard Sønderskovvej Daugård. Dispensation til modtagelse af fyldjord i Skibballe Grusgrav

Steen Høygaard Sønderskovvej Daugård. Dispensation til modtagelse af fyldjord i Skibballe Grusgrav Regionshuset Horsens Steen Høygaard Sønderskovvej 5 8721 Daugård Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tlf. 87 28 50 05 www.jor.rm.dk Dispensation til modtagelse af fyldjord i Skibballe

Læs mere

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på Bolbroholtvej 5

Dispensation til modtagelse af fyldjord i grusgrav på Bolbroholtvej 5 Regionshuset Horsens V.J. Grusindustri v. Vagn Jørgensen Bolbroholtvej 5 Klakring 7130 Juelsminde Jord og Råstoffer Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tlf. 87 28 50 05 www.jor.rm.dk Dispensation til

Læs mere

Resumé. Nymølle Stenindustrier A/S Att. Per-Ulrik Jensen Hovedgaden Hedehusene

Resumé. Nymølle Stenindustrier A/S Att. Per-Ulrik Jensen Hovedgaden Hedehusene Nymølle Stenindustrier A/S Att. Per-Ulrik Jensen Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: Curt.Kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 28.

Læs mere

Morten Bak A/S Tandskov Grusgrav, Tandskovvej Silkeborg

Morten Bak A/S Tandskov Grusgrav, Tandskovvej Silkeborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Morten Bak A/S Tandskov Grusgrav, Tandskovvej 19 8600 Silkeborg

Læs mere

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg tina@viborgrenovation.dk Regionshuset Holstebro Regional Udvikling Lægårdvej 10 7500 Holstebro Tel. +45 7841 0000 raastoffer@ru.rm.dk www.raastoffer.rm.dk Dispensation

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr.

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav, matr. nr. Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20 Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord i tidligere råstofgrav,

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Regionshuset Horsens KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til fortsat modtagelse af jord

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C

Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej Århus C Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Oliehavnsvej 2 8000 Århus C Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Vognmandsforretningen 1313 Industrivej 6, 8800 Viborg

Vognmandsforretningen 1313 Industrivej 6, 8800 Viborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Vognmandsforretningen 1313 Industrivej 6, Dispensation til fortsat at

Læs mere

P. Meldgaard Ejendomme A/S Askelund Aabenraa

P. Meldgaard Ejendomme A/S Askelund Aabenraa P. Meldgaard Ejendomme A/S Askelund 10 6200 Aabenraa Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 21. august 2017 Journal nr.: 08/4284 Side 1 af 8

Læs mere

Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade Ans Att.: Hans Haugaard

Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade Ans Att.: Hans Haugaard Regionshuset Viborg Regional Udvikling Søndermarkens Grusgrav ApS Søndermarksgade 43 8643 Ans Att.: Hans Haugaard Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539, 2640 Hedehusene

Læs mere

Jordlagene i området er primært sand og grus med indslag af moræneler. Det primære grundvand findes m under den oprindelige terrænoverflade i

Jordlagene i området er primært sand og grus med indslag af moræneler. Det primære grundvand findes m under den oprindelige terrænoverflade i Regionshuset Viborg Regional Udvikling Jordbro Mølle Grus- og Sandgrav v./ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i tidligere råstofgrav på matr.nr. 206 Hyrup, Bevtoft. Haderslev Kommune.

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i tidligere råstofgrav på matr.nr. 206 Hyrup, Bevtoft. Haderslev Kommune. Vognmandsfirmaet Allan og Jesper A/S Ørderup Kirkevej 41 6520 Toftlund Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: Curt.Kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 7663 1922 Dato: 31. maj 2010

Læs mere

Gesager Jorddepot Bjerrevej Hornsyld. Att: Flemming Jeppesen

Gesager Jorddepot Bjerrevej Hornsyld. Att: Flemming Jeppesen Regionshuset Horsens Gesager Jorddepot Bjerrevej 282 8783 Hornsyld Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Att: Flemming Jeppesen e-mail: hs.entrep@mail.dk Dispensation

Læs mere

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen

Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att.: Per-Ulrik Jensen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Ansøgning om dispensation til at tilføre jord til areal af matr.nr. 22l og 22f Rolsted By, Rolsted

Ansøgning om dispensation til at tilføre jord til areal af matr.nr. 22l og 22f Rolsted By, Rolsted NCC Råstoffer Ejby Industrivej 8 2600 Glostrup Att: Nanna Swane Lund Regional Udvikling Jordforurening Kontaktperson: Karin Fynbo Karin.Fynbo@regionsyddanmark.dk regional.udvikling@regionsyddanmark.dk

Læs mere

Jordbromølle Grus- og Sandgrav v/ Lars Laursen, Bakkevej Højslev

Jordbromølle Grus- og Sandgrav v/ Lars Laursen, Bakkevej Højslev Regionshuset Viborg Regional Udvikling Jordbromølle Grus- og Sandgrav v/ Lars Laursen, Bakkevej 26 7840 Højslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Silkeborg Kommune Forsyningshuset Affald Tietgensvej 3 8600 Silkeborg

Silkeborg Kommune Forsyningshuset Affald Tietgensvej 3 8600 Silkeborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Silkeborg Kommune Forsyningshuset Affald Tietgensvej 3 8600 Silkeborg Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Rettrup E & V og Grønning Mørtelværk Rettrupvej 7, Rettrup 7860 Spøttrup

Rettrup E & V og Grønning Mørtelværk Rettrupvej 7, Rettrup 7860 Spøttrup Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Rettrup E & V og Grønning Mørtelværk Rettrupvej 7, Rettrup

Læs mere

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i råstofgrav på matr. 983 Kollund, Bov, Aabenraa Kommune.

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage jord i råstofgrav på matr. 983 Kollund, Bov, Aabenraa Kommune. Side 1 / 5 Jacobsen Sten og Grus ApS CVR-nr. 31745861 Skovglimt 8 6340 Kruså Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Lone Bech E-mail: Lone.Bech@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 2920 1936 / 76 63 1936

Læs mere

Dispensation til modtagelse af ren og lettere forurenet jord i råstofgrav på Vranderupvej 57 i Seest.

Dispensation til modtagelse af ren og lettere forurenet jord i råstofgrav på Vranderupvej 57 i Seest. Boet efter Poul Erik Rytter v/advokat Bodil Ravn Torvegade 16 6600 Vejen Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 14.

Læs mere

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage ren jord i råstofgrav på matr.nr. 272 Hønning, Arrild, Tønder Kommune.

Afslag på ansøgning om dispensation til at modtage ren jord i råstofgrav på matr.nr. 272 Hønning, Arrild, Tønder Kommune. Niels-Kristian Nissen Sønderhedevej 56 6780 Skærbæk Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Curt Kyhn E-mail: curt.kyhn@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76 63 19 22 Dato: 24. november 2010 Journal nr.:

Læs mere

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen,

Læs mere

Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade Hedensted.

Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade Hedensted. Regionshuset Horsens Ejvind Laursen A/S Østre Ringgade 90 8722 Hedensted Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk e-mail: fl@ejvind-laursen.dk Dispensation til modtagelse

Læs mere

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby

KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Regionshuset Horsens KALBYGÅRD GRUSGRAV JJ Grus A/S Hovedvejen 24 A 8670 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til at tilføre ren jord i råstofgrav

Læs mere

Vognmand Anders Fransgaard Ærøvej 13. 8800 Viborg

Vognmand Anders Fransgaard Ærøvej 13. 8800 Viborg Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vognmand Anders Fransgaard Ærøvej 13 Skottenborg 26 Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation til at modtage fyldjord

Læs mere

Frandsen Entreprenør A/S Industrivej Juelsminde.

Frandsen Entreprenør A/S Industrivej Juelsminde. Regionshuset Horsens Frandsen Entreprenør A/S Industrivej 26 7130 Juelsminde Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordforurening.rm.dk e-mail: of@frandsen-as.dk Dispensation

Læs mere

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Skive Kommune Natur- og Miljøafdelingen Kirkealle 1, Ramsing, 7860 Spøttrup

Skive Kommune Natur- og Miljøafdelingen Kirkealle 1, Ramsing, 7860 Spøttrup Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skive Kommune Natur- og Miljøafdelingen Kirkealle 1, Ramsing, 7860 Spøttrup Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af uforurenet jord til Dollerup Grusgrav

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af uforurenet jord til Dollerup Grusgrav Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Laust Svalgaard Thomsen Vorupvej 30 7700 Thisted laustsvalgaard@gmail.com Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220

Læs mere

Kaj Bust Fædalhøjvej Viborg.

Kaj Bust Fædalhøjvej Viborg. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Kaj Bust Fædalhøjvej 15 8800 Viborg e-mail: kajbust@hotmail.com Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af muld og intaktjord.

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af muld og intaktjord. Jørn Krogh Fyrbakken 5 9500 Hobro Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord til råstofgraven Ø. Doense, Bredmosevej 5, Hobro, matr. nr. del af 5c og 6m Ø. Doense By,

Læs mere

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 30b Nim by, Nim

Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 30b Nim by, Nim Regionshuset Horsens Vagn Åge Bach Sletkærvej 20, Nim 8740 Brædstrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr.

Læs mere

Journal nr. (Bedes anført ved alle henvendelser) Deres Ref. Dato august 2005 KAF

Journal nr. (Bedes anført ved alle henvendelser) Deres Ref. Dato august 2005 KAF Dangrus A/S ved Johnny Hansen Nyhavevej 1 5550 Langeskov Fyns Amt Miljø- og Arealafdelingen Grundvandskontoret Tlf: 6556 1532 Fax: 6556 1594 E-mail: grundvand@maa.fyns-amt.dk Journal nr. (Bedes anført

Læs mere

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 vedrørende tilførsel af uforurenet jord til Kallerup Grusgrav

Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 vedrørende tilførsel af uforurenet jord til Kallerup Grusgrav Henrik Thomsen Beerstedvej 7-9 7752 Snedsted henrikbthomsen@hotmail.com Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 vedrørende tilførsel af uforurenet jord til Kallerup Grusgrav Region Nordjylland,

Læs mere

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af muld og intaktjord.

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af muld og intaktjord. J. & K. Kappel Entreprenørforretning ApS Ydbyvej 155 7760 Hurup Thy Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord til råstofgraven Toftumvej 1, Hurup Thy, matr. nr. 1a,

Læs mere

Region Syddanmarks afgørelse

Region Syddanmarks afgørelse Nymølle Stenindustrier A/S Hovedgaden 539 2640 Hedehusene Att: Jakob Qvortrup Christensen Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Gitte Gro E-mail: gitte.gro@rsyd.dk Direkte tlf.: 76 63 19 40 Dato: December

Læs mere

Kurt & Carlo Kristensen A/S Klejtrupvej 9B, Sdr. Onsild 9500 Hobro

Kurt & Carlo Kristensen A/S Klejtrupvej 9B, Sdr. Onsild 9500 Hobro Kurt & Carlo Kristensen A/S Klejtrupvej 9B, Sdr. Onsild 9500 Hobro kontor@cktransport.dk Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord til råstofgraven Sønder Ulstrupvej

Læs mere

Lars Krogh Olesen Udlejning Ulstrupvej Hobro

Lars Krogh Olesen Udlejning Ulstrupvej Hobro Lars Krogh Olesen Udlejning Ulstrupvej 5 9500 Hobro Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord til råstofgraven Tofte, Ulstrupvej 5, Hobro, matr. nr. 1g Tofte By, Valsgård

Læs mere

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg.

Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Viborg Renovation Egelundvej 6, 8800 Viborg tina@viborgrenovation.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Chr. Guldhammer Jensen A/S Kirkegade Brovst

Chr. Guldhammer Jensen A/S Kirkegade Brovst Chr. Guldhammer Jensen A/S Kirkegade 71 9460 Brovst rise@chr-guldhammer.dk Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord til råstofgraven Nesgårdsvej 39, Brovst, matr.

Læs mere

HM Grus ApS Snaptunvej 11, Glud 7131 Juelsminde.

HM Grus ApS Snaptunvej 11, Glud 7131 Juelsminde. Regionshuset Horsens HM Grus ApS Snaptunvej 11, Glud 7131 Juelsminde Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk e-mail: fm@hm-as.dk Dispensation til modtagelse af jord

Læs mere

Grønning Mørtelværk ApS Nørre Allé Vils Att.: Søren Glintborg,

Grønning Mørtelværk ApS Nørre Allé Vils Att.: Søren Glintborg, Regionshuset Viborg Regional Udvikling Grønning Mørtelværk ApS Nørre Allé 21 7980 Vils Att.: Søren Glintborg, sgl@vils.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen

Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Regionshuset Viborg Regional Udvikling Blæsbjergentreprenøren ApS Blæsbjergvej 4, 7150 Barrit Att. Ernst Knudsen Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Billum Vognmandsforretning ApS Vesterhavsvej Billum.

Billum Vognmandsforretning ApS Vesterhavsvej Billum. Billum Vognmandsforretning ApS Vesterhavsvej 30 6852 Billum e-mail: billum.vognmand@gmail.com Miljø og Råstoffer Kontaktperson: Lea Bergholt Isager E-mail: lea.bergholt.isager@rsyd.dk Direkte tlf.: 7663

Læs mere

Lemvig Bygnings Genbrug Pilevej 8 Rom 7620 Lemvig

Lemvig Bygnings Genbrug Pilevej 8 Rom 7620 Lemvig Lemvig Bygnings Genbrug Pilevej 8 Rom 7620 Lemvig Regionshuset Holstebro Regional Udvikling Lægårdvej 12R 7500 Holstebro Tel. +45 8728 5007 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dispensation

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Steen Laursen Overvej 4 Fjelstervang 9633 Kibæk

Steen Laursen Overvej 4 Fjelstervang 9633 Kibæk Regionshuset Holstebro Steen Laursen Overvej 4 Fjelstervang 9633 Kibæk Miljø Lægårdvej 12R DK-7500 Holstebro Tl. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til fortsat at modtage rent jord i eksisterende

Læs mere

Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev

Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev Regionshuset Viborg Regional Udvikling Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dato 3.

Læs mere

Frandsens Sand og Grusgrav Niels Johnny Frandsen Langforte 32 Stepping 6070 Christiansfeld

Frandsens Sand og Grusgrav Niels Johnny Frandsen Langforte 32 Stepping 6070 Christiansfeld Frandsens Sand og Grusgrav Niels Johnny Frandsen Langforte 32 Stepping 6070 Christiansfeld Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Alice Ulstrup E-mail: alice.ulstrup@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.:

Læs mere

Mejdal Entreprenørforretning ApS Nybodalen Holstebro

Mejdal Entreprenørforretning ApS Nybodalen Holstebro Regionshuset Holstebro Mejdal Entreprenørforretning ApS Nybodalen 12 7500 Holstebro Miljø Lægårdvej 10 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord i tidligere

Læs mere

Afgørelse - dispensation Region Nordjylland giver hermed dispensation til det ansøgte på betingelse af, at nedenstående vilkår overholdes.

Afgørelse - dispensation Region Nordjylland giver hermed dispensation til det ansøgte på betingelse af, at nedenstående vilkår overholdes. RGS 90 A/S Selinevej 4 2300 København S Gustav.gansted@rgs90.dk Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord og lettere forurenet jord til den tidligere råstofgrav Bakkelyvej

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele e-mail gvg@mail.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk

Læs mere

Vejdirektoratet, Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11, Postboks 529, 8660 Skanderborg. Att.: Niels Krogh Kristensen.

Vejdirektoratet, Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11, Postboks 529, 8660 Skanderborg. Att.: Niels Krogh Kristensen. Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vejdirektoratet, Skanderborg, Thomas Helsteds Vej 11, Postboks 529, 8660 Skanderborg. Att.: Niels Krogh Kristensen. Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000

Læs mere

B. C. Udlejning /Grusgrav v./ Jan Nielsen Sandstræde 21, Klejtrup 9500 Hobro

B. C. Udlejning /Grusgrav v./ Jan Nielsen Sandstræde 21, Klejtrup 9500 Hobro Regionshuset Viborg Regional Udvikling B. C. Udlejning /Grusgrav v./ Jan Nielsen Sandstræde 21, Klejtrup 9500 Hobro Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev

Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev Regionshuset Viborg Regional Udvikling Henning Bodilsen Durupvej 27 Glyngøre 7870 Roslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dato 6.

Læs mere

Tilladelse til jorddeponi af ren jord i råstofgrav

Tilladelse til jorddeponi af ren jord i råstofgrav Teknik og Miljø Skovløkken 4, Tejn 3770 Allinge Indvinder: PL ENTREPRISE A/S Sandemandsvej 12 3700 Rønne Bornholms Regionskommune Teknik og Miljø CVR: 26 69 63 48 04. juli 2017 J. nr. 01.09.00P19-0050

Læs mere

COLAS DANMARK A/S Industrivej 27, 8800 Viborg. Att.:Claus Thorup

COLAS DANMARK A/S Industrivej 27, 8800 Viborg. Att.:Claus Thorup Regionshuset Viborg Regional Udvikling COLAS DANMARK A/S Industrivej 27, Att.:Claus Thorup Skottenborg 26 Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk Dato 4. juni 2010

Læs mere

Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u-forurenet jord til Ellidshøj Grusgrav

Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u-forurenet jord til Ellidshøj Grusgrav Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Andreasen & Hvidberg A/S Kaolinvej 3 9220 Aalborg Øst ak@aogh.dk

Læs mere

COLAS Danmark Fabriksparken Glostrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 25a Nim by, Nim

COLAS Danmark Fabriksparken Glostrup. Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr. 25a Nim by, Nim Regionshuset Horsens COLAS Danmark Fabriksparken 40 2600 Glostrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Dispensation til modtagelse af jord råstofgrav, matr. nr.

Læs mere

RY GRUSGRAV Bakkelyvej Låsby. att.: Jørgen Nielsen,

RY GRUSGRAV Bakkelyvej Låsby. att.: Jørgen Nielsen, Regionshuset Horsens RY GRUSGRAV Bakkelyvej 2 8680 Låsby Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk att.: Jørgen Nielsen, JN@topas.dk Dispensation til tilførsel af overjord

Læs mere

AC Jordselskabet APS Oddershedevej 4 Skovsted 7700 Thisted

AC Jordselskabet APS Oddershedevej 4 Skovsted 7700 Thisted AC Jordselskabet APS Oddershedevej 4 Skovsted 7700 Thisted acgrus@mail.dk Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u forurenet jord til råstofgraven Oddershedevej 6, Skovsted, matr.

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Jord i råstofgrave. Jytte Høimark Biolog

Jord i råstofgrave. Jytte Høimark Biolog Jord i råstofgrave Jytte Høimark Biolog Jord i råstofgrave Hvem er myndighed Afgørelser Dispensation - Acceptkriterier - Egenkontrol Afslag - Jord-web 2 Deponeringsbekendtgørelsen Tilsyn - Jord-web - Luftfoto

Læs mere

Klintholm I/S Klintholmvej Hesselager

Klintholm I/S Klintholmvej Hesselager Klintholm I/S Klintholmvej 50 5874 Hesselager Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 8. marts 2010 Journal nr.: 08/15608

Læs mere

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele

Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Regionshuset Viborg Regional Udvikling Vester`s Grusgrav ApS v./ Gert Vester Røddingvej 24, Rødding 8830 Tjele Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Dispensation efter jordforureningsloven 52 til tilførsel af u-forurenet jord til Ellidshøj Grusgrav.

Dispensation efter jordforureningsloven 52 til tilførsel af u-forurenet jord til Ellidshøj Grusgrav. NIRAS A/S Vestre Havnepromenade 9 9100 Aalborg Att. Michael Sølgård mcs@niras.dk Dispensation efter jordforureningsloven 52 til tilførsel af u-forurenet jord til Ellidshøj Grusgrav. Region Nordjylland,

Læs mere

Dispensation fra jordforureningslovens 52 om tilførsel af jord til Ellidshøj Grusgrav, Aalborg Kommune

Dispensation fra jordforureningslovens 52 om tilførsel af jord til Ellidshøj Grusgrav, Aalborg Kommune Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Sweco A/S Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: majbrith.langeland@sweco.dk Regional Udvikling Jordfourening og råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220

Læs mere

Afgørelse - dispensation Region Nordjylland giver hermed dispensation til det ansøgte på betingelse af, at nedenstående vilkår overholdes.

Afgørelse - dispensation Region Nordjylland giver hermed dispensation til det ansøgte på betingelse af, at nedenstående vilkår overholdes. Søren Enggaard A/S Indkildevej 6B 9210 Aalborg SØ Att. Karsten Westergaard kw@soren-enggaard.dk Dispensation efter jordforureningslovens 52 til tilførsel af u- forurenet jord og lettere forurenet jord

Læs mere

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast

Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade Ikast Regionshuset Viborg Regional Udvikling Marius Christensen & Sønner A/S v./ Bo Marius Christensen, Nørregade 69-73 7430 Ikast e-mail: bo@marius-christensen.dk Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000

Læs mere

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord.

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord. Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Mariagerfjord Kommune Ndr. Kajgade 1 9500 Hobro jord@mariagerfjord.dk Regional Udvikling Jordforurening og Råstoffer Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg

Læs mere

Jordbro Mølle Grus- og Sandgrav v./ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev

Jordbro Mølle Grus- og Sandgrav v./ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev Regionshuset Viborg Regional Udvikling Jordbro Mølle Grus- og Sandgrav v./ Lars Laursen Bakkevej 26 7840 Højslev Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Grontmij l Carl Bro A/S Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: Peter Nordahn

Grontmij l Carl Bro A/S Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: Peter Nordahn Regionshuset Viborg Regional Udvikling Grontmij l Carl Bro A/S Sofiendalsvej 94 9200 Aalborg SV Att.: Peter Nordahn Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 afdelingsmail@regionmidtjylland.dk www.regionmidtjylland.dk

Læs mere

Kollund Sand og Grus Aps Gunnar Vestergaard Okkelsvej 21 Kollund 7400 Herning

Kollund Sand og Grus Aps Gunnar Vestergaard Okkelsvej 21 Kollund 7400 Herning Regionshuset Holstebro Kollund Sand og Grus Aps Gunnar Vestergaard Okkelsvej 21 Kollund 7400 Herning Miljø Lægårdvej 12R DK-7500 Holstebro Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Afslag på dispensation til

Læs mere

NCC Roads A/S Råstoffer Ejby Industrivej Glostrup. Att.: Nanna Swane Lund,

NCC Roads A/S Råstoffer Ejby Industrivej Glostrup. Att.: Nanna Swane Lund, Regionshuset Horsens NCC Roads A/S Råstoffer Ejby Industrivej 8 2600 Glostrup Miljø Emil Møllers Gade 41 DK-8700 Horsens Tel. +45 7841 1999 www.jordmidt.dk Att.: Nanna Swane Lund, nlu@ncc.dk Afslag på

Læs mere

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af intaktjord eller fyldjord.

Jorden kommer fra jordarbejder i landzone og byzone, hvor der er behov for bortkørsel af overskudsjord i form af intaktjord eller fyldjord. JJ Grus A/S Jellingvej 19 9230 Svenstrup J Sendt pr. e-mail til: eso@kristianrytter.dk Generel dispensation efter jordforureningslovens 52 vedrørende tilførsel af uforurenet jord til råstofgraven Truevejen

Læs mere

Hjørring Kommune. HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9. Sendt på mail: Hjørring den

Hjørring Kommune. HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9. Sendt på mail: Hjørring den Hjørring Kommune HJØRRING VANDSELSKAB A/S Åstrupvej 9 9800 Hjørring Sendt på mail: rrj@hjvand.dk Team Vand og Jord Springvandspladsen 5 9800 Hjørring Telefon 72 33 33 33 Fax 72 33 30 30 hjoerring@hjoerring.dk

Læs mere

Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav

Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav Dispensation til modtagelse af jord i råstofgrav Tjørnehoved, Præstø Kommune Matrikel 3b Tjørnehoved By, Allerslev Journalnr. 04-000156 Dokumentnr. 246198 23. marts 2006 MMY 1 Der er d. 1. juli 2004 søgt

Læs mere

Figur 1: Dispensationen giver kun tilladelse til at tilføres jord indenfor efterbehandlingsområdet som markeret med sort

Figur 1: Dispensationen giver kun tilladelse til at tilføres jord indenfor efterbehandlingsområdet som markeret med sort Obbekær Vognmandsforretning ApS Stavnagervej 2, Obbekær Jordforureningsafdelingen Kontaktperson: Jytte Høimark E-mail: Jytte.Hoeimark@regionsyddanmark.dk Direkte tlf.: 76631956 Dato: 9. maj 2011 Journal

Læs mere

Notat vedr. Tilsyn med tilførsel af jord til KUDSK & DAHL s Råstofgrav efter i jordforureningsloven samt lovliggørelse af ulovlige forhold.

Notat vedr. Tilsyn med tilførsel af jord til KUDSK & DAHL s Råstofgrav efter i jordforureningsloven samt lovliggørelse af ulovlige forhold. Område: Afdeling: Journal nr.: Dato: Udarbejdet af: E mail: Telefon: Regional Udvikling Jordforurening 08/4284 22. november 2010 Jytte Høimark Jytte.hoeimark@regionsyddanmark.dk 76631944 Notat vedr. Tilsyn

Læs mere

Tilladelsen meddeles til Banekonsortiet I/S, Jegstrupvej 80, 8361 Hasselager, og tidsbegrænses til og med udgangen af oktober 2009.

Tilladelsen meddeles til Banekonsortiet I/S, Jegstrupvej 80, 8361 Hasselager, og tidsbegrænses til og med udgangen af oktober 2009. Banekonsortiet I/S Jegstrupvej 80 8361 Hasselager Byggeri og miljø Nørregade 4, 5600 Faaborg Tlf. 72 530 530 Fax 72 530 531 fmk@faaborgmidtfyn.dk www.faaborgmidtfyn.dk Tilladelse til etablering af midlertidig

Læs mere