Odense Roklub. Bestyrelsens beretninger og lidt om hvad der eller er sket i klubben 2011.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Odense Roklub. Bestyrelsens beretninger og lidt om hvad der eller er sket i klubben 2011."

Transkript

1 Odense Roklub Bestyrelsens beretninger og lidt om hvad der eller er sket i klubben 2011.

2 FORMANDENS BERETNING Af Carsten Utzon 2011 har igen været et godt år for ungdoms og senseniorer afdelingerne, idet begge afdelinger er steget i medlemstal. Desværre har udviklingen i seniorafdelingen igen i år været negativ, hvilket vi i bestyrelsen har konstant fokus på vores møder, hvilket selvsagt resulterer i forskellige satsninger. I 2011 har vi således været repræsenteret på sportslørdag, havnekulturfestivallen, tv2-fyn indslag, dyrskuet og Fjordens dag. Det er da også lykkes at få kaninholdene hævet fra de 5-7 kaniner som vi har oplevet på flere hold. Derudover har vi selvfølgelig også haft fokus på fastholdelsen, hvor der har været ekstra sociale arrangementer, spørgeskema og forsøg med overgangen fra kanin til rigtig medlem. (samarbejde med motions 8'eren). Det er op ad bakke, og nogle store udfordringer er mangel på frivillige, og den uheldige cirkel, som ligger i at færre kaniner, giver færre seniormedlemmer, hvilket giver mindre gang på broen, færre til fester samt igen færre frivillige på sigt. Det kan konstateres at mindre kaninhold ikke forbedrer fastholdelsen. En mindre økonomi er en udfordring, og jeg tror ikke løsningerne er at nedsætte vores ambitioner/aktiviteter, men at spare på en usynlig måde, hvilket kan ske ved at minimere vores energiregninger (som er en væsentlig post) og lave kloge investeringer i hus og både, som kan gøre klubben interessant for flere medlemmer. Derudover skal vi selvfølgelig gøre alt for at vende udviklingen. En af vores tiltag, er Majken Pagter som er trådt ind i bestyrelsen, med fokus på fondssøgning, hvilket indtil nu har givet støtte fra Nordea, Sydbank og Unibrew. Vi takker. Vi er blevet mere afhængige af økonomisk støtte og har forsøgt et samarbejde med et firmanetværk, som i en periode har holdt møder i lokalerne, men desværre opnåede de ikke det antal medlemmer, de havde håbet og samarbejdet er afsluttet. Vi har til gengæld haft en god indtægt som værtsklub for DFfR kurser og jeg vil bede om opbakning, når vi skal bruge køkkenfolk. Et nyt sponsortiltag er, hvor Energi Fyn sponserer 2 øre/kwh af vores medlemmers elforbrug. Jeg vil opfordre medlemmer til at tilmelde sig sponsorordningen. (De medlemmer som har meldt sig på klubbens hjemmeside). I året tog vi hul på den længe ventede bombe som ligger i, at kommunen jvf. en 30 år gammel aftale kan overtage klubbens lokaler fra Dette vil kunne betyde tab af den fulde frihed som vi har over vores bygning, og i sidste ende vil kommunen kunne disponerer over lokalerne til andre

3 foreninger samt styre/begrænse vedligeholdelsen af bygningen. Vi har nu opnået en endnu ikke nedskrevet aftale om, at kommunen giver os lov til at beholde skødet på ejendommen således, at hvis klubaktiviteten ikke falder væsentligt, kan klubben forsætte uændret. Tirsdagsholdet har færdiggjort det store projekt med monteringen af et ventilationsanlæg, som vi har fået sponsoreret af ventilationsfirmaet Exhausto. Dette vil sikre god luft i bruse- og omklædningsrummene samtidig med, at anlægget sikre en god varmegenvinding. Klubbens hjemmeside har fået et stort løft, og vi mener at den nye opsætning giver mulighed for indlægning af flere af de historier som tidligere var i klubbladet. Det er lykkes at gøre kraftcenteret (KCO) til en vigtig del af dansk kaproning, hvor roere fra hele landet i perioder udnytter vores faciliteter. Kraftcenteret fungerer godt, med en stor indsats fra ledere og roere og vi er i en god gænge med flotte danske og internationale resultater hver år var ingen undtagelse bl.a. med den flotte VM guld til Peter Nørlem, VM bronze til Hans Christian, og en femte plads til Emma Kiehn, samt et anseeligt antal andre fantastiske resultater som Mikkel har nævnt i sin beretning. Med tak til alle de mange i klubben som er med til at gøre en forskel. Kasserens beretning. Af Jette Weber Da regnskabstallene pt. ikke er revideret er denne beretning først klar senere og bliver tilføjet dokumentet i god tiden inde generalforsamling.

4 Sensenior og materiel beretning. Af Jørgen Steen Olsen Vi kan se tilbage på sæson 2011 med fuld aktivitet over hele linien. Det er godt at opleve, at der har været fint fremmøde til de forskellige arrangementer afholdt gennem sæsonen. Enkelte både var trods is på kanalen til vinterroning. Der har været deltagelse i Vinter 8GP, i gruppen 60+ Men Fours. Det blev ikke til førstepladser, men dog til øget indsats, så i indeværende sæson, deltager vi med tre hold. Sommersæsonen, der startede først i maj, blev trods vejret til mange fine rodage med god tilslutning. De fleste af turene på kanalen gik enten til Sortehusene eller til Stige Ø. Udover de traditionelle ture sammen med Svendborgs og Nyborgs roklubber, havde vi besøg af stort set hele Rudkøbing roklub. Det blev en samlet tur til Vigelsø, hvor nogle af deltagerne benyttede båden fra Klintebjerg for at opleve den lille ø for enden af kanalen. Af særlige arrangementer skal nævnes en tre-dags langtur til Silkeborgsøerne. En tur med både kulturelle og romæssige oplevelser for de 11 deltagere. En dagstur til Boels bro med deltagelse af tre både blev også gennemført. For Sen- seniorernes vedkommende er medlemstallet for fjerde år i træk stadig stigende; Kong Neptun med følge kunne i 2011 døbe 9 kaniner under sædvanlig festivitas. Arrangementer som de to traditionelle madpakke dage samt vor julefrokost, forløb alle med stor tilslutning fra de aktive Sen-Seniorer. Desværre måtte vi sige farvel til Jørgen Greve, der døde af kræft i en alder af 80 år. Tirsdagsholdet har, foruden den løbende vedligeholdelse af materiel, arbejdet med at installere et nyt ventilationsanlæg, der dækker omklædningsrum samt toiletter i stueetagen. Med ønsket om en god sæson 2012.

5 Ungdom/kaproning beretning. Af Mikkel Pedersen. Bronze til Hans Christian Sørensen ved senior A VM, U23 VM Guld til Peter Nørlem, 1 sølvmedalje til Baltic Cup, 1 nordisk mesterskab, 2 danske mesterskaber, 2 årgangsmesterskaber og 8 udtagelser til de forskellige landshold var højdepunkterne i Hans Christian Sørensen der til daglig træner i DRC på Bagsværd Sø havde en fin sæson og vandt Bronze i letvægtsdobbeltfirer til Senior A VM i et tæt opløb, men blev dog slået et par gange i løbet af året af KCO s U 23 letvægtsdobbeltfirer. Hans Christian blev nomineret til årets Fynske Sportsnavn, men tabte til en fodboldspiller. (Christian Eriksen) Og netop på denne U 23 4x- sad Peter Nørlem sammen med 3 andre roere fra KCO, de roede rigtig hurtigt og vandt Guld til U23 VM, i en tid, meget tæt på verdensrekorden i denne bådtype. Oliver Kiehn blev udtaget til U 23 VM med en 17. plads som resultat, til trods for at en hjernerystelse ødelagde hele foråret for Oliver, så han kom meget sent i gang med sæsonen. Det var flot at han nåede at komme til VM og fik en masse erfaring inden næste sæson. I junior klasserne var Emma Kiehn helt suveræn i sin 1x og opnåede en 5. plads ved Junior VM, vandt det nordiske og det danske mesterskab i pige singlesculler. Emma vandt ligeledes den prestige fyldte Albani Cup ved Odense Langdistance over alle senior landsholdene. Jesper Fredsted roede 2x med Tobias Kempf fra Kerteminde Roklub i gennem sæsonen men endte dog med at komme til Junior VM i en 4x- som blev sammensat kort tid før VM. Jesper vandt det danske Juniormesterskab i 4x sammen med Niklas Sørensen, Esben Rusbjerg og Nick H. Larsen. Disse 3 roere blev udtaget til Baltic Cup (U18 landsholdet), Niklas Sørensen og Esben Rusbjerg roede 4x- med to roere fra Lyngby hvor de vandt sølv og Nick H. Larsen blev nr. 5 i singlesculler. Udover DM titlen i 4x vandt Esben og Niklas Sølv i 2x og Nick vandt Sølv i 1x til DM selvom han kun er jun B roer. Årgangsmesterskaberne er sæson højdepunktet for jun B og C roere. Her blev vores jun C drenge 4x+ med Søren Hansen, Frederik Malling, Noah Dimon, Malte Rusbjerg og cox Line Olsen og vores jun C pige 2x med Line Olsen og Anne Larsen Årgangsmestre. Disse to både vandt næsten alle deres løb sæsonen igennem. Nick H. Larsen og Ruben Zwisler vandt sølv i jun B 2x. Medlemstallet har ligget meget stabilt i ungdomsafdelingen i år, men er dog steget med et par stykker. Vi fik hen mod slutningen af året tilgang af et par trænere i kaproningsafdelingen og vi fik mere gang i forældrehjælpen som er meget vigtig. Jeg vil slutte af med at ønske tillykke med alle de flotte resultater og takke for den store forældrehjælp og den store indsats i ungdomsafdelingen som alle har ydet.

6 Langtur beretning: Af Egon Vestergaard Odense roklubs langture uden for Danmark foregik på rofarvandet i Tyskland. Sommerturen gik til Berlin, hvor der blev roet på Spreewald og der var bl.a. ture til rovandet omkring Lüneburg, Plön og Oste. Det blev også til ture i farvandet omkring Fyn, hvor Brage efter værftsbesøg på Thurø, blev roet fra Thurø til Nyborg og efterfølgende til Kerteminde af sen-seniorerne. Turen fra Kerteminde til Odense blev roet med en blanding af seniorer og sen-seniorer. Skive roklub inviterede roer til landstævne, som flere af klubbens roer benyttede til lidt festroning. I det lokale farvand blev det til flere ture til sommerhuset på Jørgensø, bl.a. kaninlangturen og adskillige ture op ad Odense Å og Odense fjord. Rosæsonen blev afsluttet med den traditionelle løvfaldstur fra Skanderborg til Silkeborg med deltagelse af seniorer og sen-seniorer på i alt 24 roer. Mange tak til de som har planlagt ture i ind- og udland og til de mange, som vovede sig med på turene. Den kommende sæson Forhåbentlig vil der også i rosæsonen 2012 blive arrangeret forskelligartede dagsture, weekendture og ture i sommerferien både i og uden for det lokale farvand. Det er kun med medlemmernes opbakning muligt at realisere disse. Fynskredsen nedlægges i 2012 og erstattes af Ronetværk Fyn. Det vil betyde en anden struktur til at arrangere fælles ture på Fyn og mulighed for at skabe nye fællesskaber til langture i og uden for landets grænser. En væsentlig del af rokulturen i OR er, at der løbende uddannes nye styrmænd som forudsætning for, at der er langtursstyrmænd til langturene. Alle som har lyst til at blive korttursstyrmand er velkomne til at deltage i de kurser, som klubben afholder. Ror du mange forskellige langture, er der mulighed for at videreuddanne dig til langtursstyrmand.

7 Beretning sekretær. Af Kim Oren Gradel. Bestyrelsen har holdt månedlige møder, hvorfra referaterne løbende lægges ud på hjemmesiden. Alle beslutninger er taget i enighed og uden forudgående afstemninger. I december holdt bestyrelsen en temadag i Jørgensø, hvor klubbens udviklingsplan blev gennemgået. Referat findes også på hjemmesiden. DffR bruger ofte klubben til deres kurser, hvor medlemmer giver en hånd med i køkkenet. En stor tak til alle de, som har hjulpet ved disse kurser.

8 Beretning instruktion. Af Helle G. Hansen Motionsberetning I år var antallet af roere i rovagten desværre i underkanten af, hvad den før har været. Der var ofte kun 1-2 både på vandet, og det var mest erfarne roere. Dette skyldes dog ikke mangel på kaniner, da der startede 42 kaniner i 2011, hvilket er næsten dobbelt så mange som året før. De mange nye kaniner skyldes primært, at der blev lavet et indslag til plakaten på tv2 i forbindelse med havne kultur festivalen og at der blev der oprettet 4 kaninhold i løbet af sæsonen. Der er åbenbart interesse for at ro, men den nuværende rovagt er ikke en effektiv måde at fastholde de nystartede kaniner på. Der har været fokus på dette i det forløbne år, men det kommer der nok også i det kommende år, bl.a. på temamødet. Hvis der er nogen der har lyst til at hjælpe med ideer eller f.eks. træning af de nye, er de meget velkomne, da der er stor mangel på ressourcer. Både herrerne og damerne var tilmeldt sommerens 8-grand prix. Damerne havde 2 firere tilmeldt, mens herrerne roede i 8 er. Der har også været et herre- og damehold tilmeldt til vinterens 8GP Med ønsket om en god sæson 2012.

9 Beretning sponsor og fondssøgning. Af Majken Pagter. Odense Roklub fattes penge Derfor opprioriterede bestyrelsen i efteråret 2011 indsatsen med at søge midler til indkøb af især nyt materiel. Forudsætningen for at OR forbliver en attraktiv klub for eksisterende medlemmer, kan tiltrække nye medlemmer og være aktiv på både elite- og motionsniveau er, at materiellet er i tiptop stand. Det daglige slid på både og årer gør, at der løbende er behov for fornyelse af materiel, som ofte er for kostbart til at kunne erhverves via kontingentet. Indtil videre har den opprioriterede indsats resulteret i et nyt sæt årer sponsoreret af Tuborg Fonden samt dkr fra Nordea Fonden, som skal bidrage til indkøb af en singlesculler. I øjeblikket arbejdes der endvidere på at skaffe penge til at virkeliggøre Tirsdagsholdets projekt med at bygge en 2-åres inrigger. Lykkedes det at skaffe penge til indkøb af et skrog af en 2-åres inrigger samt de nødvendige standardkomponenter vil Tirsdagsholdet montere båden i ORs værksted, og på den måde bidrage til ny inrigger til glæde for hele OR. Ønsker du at blive sponsor for OR helt gratis er det nu muligt via FynskSupportEl. FynskSupportEl er en ordning hvor private og mindre erhvervsdrivende kan vælge at sponsere en lokal klub/forening. Vel at mærke uden at tage penge op af lommen Energi Fyn betaler nemlig. Det eneste du skal gøre for at støtte OR, er at tilmelde dig FynskSupportEl og vælge OR, som den klub du ønsker at støtte, på Energi Fyns hjemmeside. Hver gang du bruger 1 kwh, giver Energi Fyn 2 øre til OR. Bestyrelsen har lavet en ønskeliste med nye investeringer. På listen står der bl.a. flere nye både, én trailer, årer og andre ting, så der er nok at søge penge til. Kender du en fond, vis fundats dækker nogle af ORs aktiviteter, eller har du andre forslag til, hvordan OR kan fundraise flere midler, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsen.

10 Beretning Kraftcenter Odense. Af Helga Pedersen. Succesen fra det foregående år blev der i 2011 fulgt op på. Allerede i januar ved ergometer-dm kunne især vore juniorer ro sig til toppræstationer. Ved en fællessamling for alle danske senior-b-roere i foråret i Odense, blev der truffet aftale om, at roere fra Hadsund, Odder, Aarhus og Odense skulle satse på en letvægtsdobbeltfirer. Da sæsonen på vandet startede med Langdistancen var der fuld bonus på resultatlisterne. Emma Kiehn vandt ikke blot egen klasse, men stod også øverst ved Albani-Cup. Drengene i dobbeltsculler var ligeledes med i toppen det ene hold foran det andet, næste dag byttede de plads. Kombinationen i den lette 4x skulle ligeledes vise deres formåen. Konkurrenten, de kunne måle sig efter, var Danmarks Rocenters hold. Om lørdagen, det var holdets allerførste løb, holdt de sig en anelse tilbage, lod senior A-holdet vinde med en meget lille margin. Nu havde roerne fået blod på tanden. Om søndagen gik de aggressivt på robanen, og så var det deres tur til at vinde. Dette billede tegnede sig ved samtlige danske regattaer. Det var hver gang, at KCO havde en spis foran i målområdet. Ved regattaen i Ratzeburg, hvor det tyske landshold stillede op, var der efter løbet igen jubel i KCO-båden, ikke fordi de vandt løbet, men fordi de slog ærkerivalerne fra DRC. Amsterdam var så højdepunktet, hvor holdene samtidig blev udtaget til VM U-23. KCO stillede med 3 hold, kom hjem med max udbytte, nemlig 5 førstepladser. Ikke fordi konkurrencen ikke var stor. Der var stort set indledende løb og semifinaler i alle løb. Letvægtsfireren vandt begge dage, bl.a. over DRC, Oliver kom ligeledes hjem med 2 sejre, og Emma var med i singlesculler junior A- piger, der strakte sig over 2 dage. Hvert løb så legende let ud for publikum, var der roet 1500 meter i løbene, var der ingen tvivl om, hvem der løb af med sejren. Resultaterne blev belønnet med en udtagelse til VM U-23 til Oliver i 1x og til Peter Nørlem, Mathias Larsen fra Odder, Jens Noll fra Hadsund og Andrej Lawaetz fra Aarhus. Som nok alle ved, hentede letvægtsfireren ved VM U-23 guld, Oliver var i B-finalen. Efter Sorø-Regattaen, hvor der i år var nordiske mesterskaber, vandt Emma for 3. år i træk et mesterskab. Det er der ingen dansk juniorroer, der har præsteret før. Muligheden for at komme op på 4 er så også til stede i år, hvor Emma går ind i sin sidste sæson som juniorroer. Alex Kristensen fra Odder roede med på den danske otter, som vandt. Anden og tredjepladser betød så, at der ved udtagelsen til junior VM blev føjet tre KCO-navne på listen, Emma i 1x, Jesper Fredsted, Odense og Tobias Kempf, Kerteminde. De to sidstnævnte til den danske 4x. Emma opnåede at komme i A- finalen og siden blive nr. 5. Ved udtagelsen til Baltic-Cup kom der også KCO-navne på U-17 landsholdet. Niclas Sørensen og Esben Rusbjerg skulle sammen med 2 Lyngby-roere ro den danske 4x, Nick H. Larsen skulle dyste i

11 1x. Alle tre gjorde det flot, det blev en 3. plads til dobbeltfireren og en 5. plads til Nick. Holstebro Regattaen stod i ungdommens tegn. Her blev det til flere mesterskaber i klassen årgangsmestre. Ved DM i Aarhus blev der hentet flere mesterskaber, og rigtig mange 2. pladser. I fx drengenes 1x var der tilmeldt 18 roere, i finalen var der så til sidst 6 tilbage, heraf de tre fra KCO. Det mest bemærkelsesværdige resultat stod Nick nok for, da han kom over målstregen som nr. 2. Nick er nemlig endnu junior B roer. Projekt Talent 2016 har været meget positivt i KCO. Der har været tilgang af engagerede unge roere, der er faldet godt til i træningsmiljøet. Allerede i deres første år har de opnået flotte resultater. Roere, trænere og en ledelse i KCO kan, hvis hele systemet skal fungere, ikke stå alene. Der er en rigtig god kommunikation mellem OR og KCO, alle bør, og gør det også, respektere hinanden. Der er en god forståelse til Danmarks Rocenter, der især i sæson 2011 har hjulpet til med at udlåne bådmateriel. Det har været en enorm hjælp, at forældre er kommet på banen, når der skulle laves mad til rigtig mange, sultne roere. Økonomien kan til tider være stram. Vi får dog bistand af Odense Kommune og Sport Event Fyn, ligesom Fonden for Rosportens Fremme betaler en del af de udenlandske kaproninger. Vores sponsorarbejde lader til at komme i faste rammer. Vi har i år allerede fået nogle beløb, som gerne skal vokse i den kommende sæson.

12 Lidt om hvad der skete i 2011 Vi vil ikke flytte fra Kanalvej I forbindelse med ombygningen af Odense Havn var fremkommet en række idéer og debatter omkring Odense Roklubs adresse på Kanalvej i fremtiden var passende eller om klubben skulle søge opført et nyt hus på Kulturøen i bunden af Odense Havn. Inden generalforsamlingen i Odense Roklub var tankerne blevet drøftet i bestyrelsen, blandt medlemmerne og Odense Kommune. Fordele og ulemper, muligheder og trusler omkring adressen på Kanalvej og en adresse på kulturøen blev gennemgået. Konklusionen på debatten blev at ulemperne ved at flytte ville overgå fordelene. Centrale argumenter blev * Klubbens store boligareal vil næppe kunne opnås på Kulturøen * Parkeringsforholdene til trailere og biler vil forringes ved at flytte til Kulturøen * Langdistancekaproningen vil blive besværliggjort hvis klubhuset flyttes til Kulturøen Der blev fremført en række flere ulemper men også fordele; herunder at klubben ville ligge 1,5 nærmere centrum. Ejerforholdene omkring Odense Roklubs klubhus og grund blev vurderet. Men for Arne Israelsen, som var dirigent ved generalforsamlingen (billedet) var konklusionen klar og let at drage: Vi vil ikke flytte fra Kanalvej 160, 5000 Odense C. Cirka 40 medlemmer deltog i generalforsamlingen.

13 April - Odense-talent viste styrke ved Odense Langdistancekaproning Knap 200 roere fra hele Danmark deltog i den 6 km lange kaproning i Odense 30. april 1. maj Vejret begge dage var lunt med klar himmel og medvind. Emma Kiehn, Odense Roklub vandt sine løb i junior singlesculler både lørdag og søndag. Endvidere vandt hun Albani-cup for bedste relative resultat. Guldfireren deltog også og vandt som ventet sit løb i firer uden styrmand. Holdet bestod af Kasper Winther Jørgensen, Morten Jørgensen, Jacob Barsøe og Eskild Ebbesen. Træner: Bent Fransson Odense-roeren Johnny Bo Andersen er træner for den danske letvægts-otter. Han er optimistisk omkring de fremtidige placeringer den kan sagtens blive verdensmester, har han sagt.

14 April - Påsken 2011 Langtur i Lübeck-området Holstentor: Byport i Lübeck bygget i 1478 (Wikipedia) Ruten første dag gik til en sluse og Lübeck rundt. Casper Ørtoft var arrangør af en yderst velorganiseret langtur til Lübeck i Nordtyskland fra april. Der blev overnattet i Lübecker Ruder Klub alle dage. Seks roere deltog i turen. Der blev roet 128 km på smukke kanaler, floder og søer. Vejret var yderst lunt, der blev svømmet i søer og kanaler af glade tyske borgere. Lübeck er en yderst smuk by med høje kirketårne, hyggelige gader, en smuk havnefront og masser af grønne områder midt i byen. I området møder man storke og ørne.

15 Niels Nielsen og Bjørn H. Nielsen (Odense Roklub) i kanalen i Lübeck. TV: Morten Larsen (Odense Roklub) med domkirken i baggrunden. TH: Casper Ørtoft (Odense Roklub), Bjarne Brammer (Ry Roklub) og Bodil Aagaard (Svendborg Roklub) lægger til ved restaurationsbåd i Lübeck.

16 Maj - Odense Roklubs Venner på Brandts Klædefabrik 20 medlemmer af Odense Roklubs venner deltog i rundvisningen på Brands Klædefabrik torsdag den Helge Rasmussen (medlem af ORV) fortalte anekdoter omkring Brands Klædefabrik

17 Udstillingen på Brands Klædefabrik er fuld af skøre kunstværker: En alt for stor politikasket, en skæv bil og en utrolig snæver bygning.

18 Juli - Elitekaproning VM guld til Kraftcenter Odense (Privatfoto) Ved verdensmesterskaberne i Amsterdam den 23. juli 2011 i roning for roere under 23 år lykkedes det den danske letvægtsdobbeltfirer for mænd at erobre førstepladsen. Holdet bestod af Jens Noll Nielsen (Hadsund), Peter Nørlem (Odense), Andrej Lawaetz Bendtsen (Århus) og Mathias Larsen Træner Michael Sørensen, Odense Roklub Finaletider Letvægtsdobbeltfirer for mænd under 23 år. 1. 5:51,12 Danmark 2. 5:51,80 Tyskland :86 Schweiz 4. 5:56,72 Frankrig 5. 5:59,95 Italien 6. 6:05,30 Polen --

19 Oliver Kiehn, Odense Roklub som stillede op i singlesculler og blev sammenlagt nummer 17. I C- finalen blev han nummer 5. (privatfoto)

20 September - Elitekaproning Reception for guldvinderne Søndag den 4. september mødte ca. 50 gæster op for at hylde roerne, som er tilknyttet træningscenteret i Odense. Størst hæder fik fire unge mænd, som ved verdensmesterskaberne i Amsterdam den 23. juli 2011 i roning for roere under 23 år i letvægtsdobbeltfirer erobrede førstepladsen. Holdet bestod af Mathias Larsen (Odder), Andrej Lawaetz Bendtsen (Århus), Peter Nørlem (Odense) og Jens Noll Nielsen (Hadsund). Træner: Michael Sørensen, Odense Roklub. John Christensen fra eliteidrætsudvalget i Odense overrakte gavekort og roste roerne for deres indsats.

21 VM-bronzemedaljer til odenseroer og træner Præmieoverrækkelse. VM-brozeholdet bestod af Steffen Bonde Jensen (Odder Roklub), Martin Batenburg (Roskilde Roklub),Christian Noll Nielsen (Hadsund Roklub), Hans Christian Sørensen (Odense Roklub Det blev et rigtig godt VM for de danske roere i Bled, Slovenien 28. august-4. september. Også set med odenseanske øjne. I alt blev det til to bronze- og en guldmedalje. I letvægtsdobbeltfirer for mænd vandt det danske landshold bronze efter Italien og Tyskland. I letvægtsotteren fik den odenseanske træner Johnny Bo Andersens hold også bronze. Der var ingen odenseanske roere i båden. Også i dette løb var de italienske og tyske hold hurtigere end de danske.

22 Bronze ved Baltic Cup Drenge-dobbeltfireren med Niklas Sørensen og Esben Rusbjerg fra Odense Roklub i kombination med Alexander Modest og Peter Holmkvist fra Lyngby Roklub fik en bronzemedalje ved Baltic Cup den september i Litaun efter et tæt opløb med Tyskland om 2.-pladsen. Kun 0,48 sekunder skilte de to hold. I indledende runde opnåede de rød-hvide en 2. plads efter de senere vindere fra Rusland. Drengesculleren med Nick Larsen fra Odense Roklub blev nummer fem efter et meget tæt opløb om fjerdepladsen, hvor der måtte målfoto til at finde afgørelsen. (Citat fra Fyens Stiftstidende 27. sept. 2011) Ved Odense Roklubs Venners generalforsamling modtog Dorte Hyldeborg Årets Roer Pokal, for sit 20 år lange virke som kontingentkasserer i Odense Roklub. Bjarne Hansen modtog Robert Jensen Statuetten for hans mangeårige brede, frivillige virke. Klubliv Gi en hånd med! At yde en frivillig arbejdsindsats kan være en vej til at møde nye venner og få praktisk erfaring. Deltag for eksempel i arbejdet med at isolere klubben. Det giver et indblik i hvordan huse isoleres som du måske kan bruge hjemme hos dig selv. Ja, du kan være heldig at blive tilbudt hjælp til at isolere dit eget hus fra klubkammeraterne og få gode råd med på vejen. Deltager du i instruktionen af nye roere, vil du få erfaring i at være leder. Du vil måske være usikker i starten, hvor du er instruktør. Du vil få kritik og den skal du lære at bruge konstruktivt og fagligt; og ikke som en kritik af dig som person. Hvis du viser interesse og evner, vil du kunne vokse med opgaven og lære hvordan det er at være leder. Drømmer du om at blive journalist? Så prøv at skrive nogle artikler til hjemmesiden! Tag nogle billeder og skriv nogle billedtekster! Du vil sikkert få en reaktion fra læserne, som du kan bruge næste gang du skriver en artikel eller andet.

Odense langdistance (lørdag)

Odense langdistance (lørdag) Odense langdistance (lørdag) Odense landistance sidst i april mødes den samlede danske elite for at teste om vinterens træning har båret frugt, om bådeholdene er sammensat rigtigt eller der skal ske ændringer.

Læs mere

BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2014.

BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2014. BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2014. FORMANDENS BERETNING Af Carsten Utzon 2014 var et jubilæumsår, og klubben fik i den anledning god støtte af Albani Fonden,A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers,

Læs mere

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov

NYHEDSARKIV 2002. Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 20026.nov Billeder fra 8'er Grand Prix NYHEDSARKIV 2002 Se billederne i Galleriet! Billederne er indsendt af: Evan Jeppesen GYMNASTIK- torsdag Der er ingen gymnastik 7. og 14 november. Grundet ombygning. 8. grand

Læs mere

Bestyrelsens beretninger Odense Roklub 2013

Bestyrelsens beretninger Odense Roklub 2013 Bestyrelsens beretninger Odense Roklub 2013 FORMANDENS BERETNING 2013 har igen været et godt år for ungdoms og senseniorer afdelingerne, idet begge afdelinger er steget i medlemstal. Desværre har udviklingen

Læs mere

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007

Foræ. ldremøde. Dagsorden BAGSVÆRD ROKLUB. Evaluering af sæson 2006. Præsentation af trænere. Præsentation af projekter 2007 BAGSVÆRD ROKLUB Foræ Forældremø ldremøde Fremlægning af sæson 2007 Dagsorden Evaluering af sæson 2006 Præsentation af trænere Præsentation af projekter 2007 Krav til deltagelse i projekterne / kraftcenteret

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Jyske Mesterskaber og Nordic Open

Jyske Mesterskaber og Nordic Open Jyske Mesterskaber og Nordic Open Godt 20 roere fra Odder Roklub deltog i Jyske mesterskaber i lørdags. Junior C drenge: I junior C 13 og 14 år roede Rasmus Blæsbjerg sig ind på en sikker 2. plads efterfulgt

Læs mere

Gift/ samlevende /familie Single

Gift/ samlevende /familie Single Navn: Steffen Bonde Alder: 24, født 5. december 1989 Adresse: Havneholmen 38, 2. tv Mail: sbj@citius-remex.com Telefon: +45 31 12 30 33 Facebookside: CitiusRemex og Steffen Bonde Evt webside: www.citius-remex.com

Læs mere

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge.

Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Kære Roer, 2015 har været et spændende år for Aarhus Roklub. Nogle af højdepunkterne har været langturene til Göteborg i Sverige og til Sognefjorden i Norge. Langtur i Sognefjorden Årets Naturfoto af Torben

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker

Talentprisen 2014 går til Viktor Anker Talentprisen - Næstved Idræts Union De nominerede til Talentprisen 2014 er: Anne Frimann, Næstved Roklub Josephine Bøgh, Næstved Sportsrideklub Viktor Anker, Næstved IF Fodbold Årets Talent er ubestrideligt

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Danmarks rekord på 24 timer

Danmarks rekord på 24 timer Danmarks rekord på 24 timer Bagsværd Roklub gentager succes en op på Teatertorvet i Lyngby Storcenter Fredag d. 9. januar kl. 13:00 til Lørdag d. 9. januar kl. 13:00 Projektet Bagsværd Roklub vil, i samarbejde

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Formøde den 22. september 2009

Formøde den 22. september 2009 Formøde den 22. september 2009 Deltagere fra bestyrelsen: Tine Christensen, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste

Læs mere

BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2015.

BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2015. BERETNINGER ODENSE ROKLUB 2015. FORMANDENS BERETNING Af Carsten Utzon 2015 har været et historisk år for klubben, ikke mindst pga. den påsatte brand som den 15 august kostede klubhus, bådhaller samt det

Læs mere

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19

Nyhedsarkiv 2011. 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Nyhedsarkiv 2011 51 medaljer til Struer 2011-12-19 Ved det 2. stævne i Midt Vest Cuppen i svømning, som blev afholdt i Struer Svømmehal, havde Struer Svømmeklub i alt 29 svømmere tilmeldt. Med ikke mindre

Læs mere

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008

Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Det Jydske Mesterskab Århus skydebane I Skibby 2008 Deltagelsen var skræmmende, kun 20 skytter formåede at stille op, hvilket er utroligt. Et Jydsk Mesterskab hvor programmerne er udvidet, så også børn

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND

Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND Coastalbåde ansøgning DANFOSS - FABRIKANT MADS CLAUSENS FOND DANSKE STUDENTERS ROKLUB DSR er Danmarks største roklub med omtrent 1.000 medlemmer. Klubhuset ligger ved Svanemøllen i København. DSR kan datere

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Dag 2 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien

Dag 2 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Dag 2 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Det flotte vejr fra dag 1 her i Plovdiv fortsætter, og det samme gør roerne, hvor er i dag var 11 løb med dansk deltagelse. De første 6 var indledende løb

Læs mere

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Ingen dag uden undtagelse, nu er temperaturen faldet en lille smule 2-3 grader, hvilket gør morgenstunden lidt mere behagelig. De første hold

Læs mere

HOLSTEBRO ROKLUB. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte skema.

HOLSTEBRO ROKLUB. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte skema. Kære roere og forældre! Dato: 05/03/2014 Hermed oversigt over træningstider, KCM-samlinger, regattaer m.v. Træningstider i vinterhalvåret Roerne inddelt i grupper og med træningstider som angivet på vedlagte

Læs mere

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227.

NYHEDSARKIV 2012. http://middelfartroklub.dk/billeder/ergorum1small.jpg GODT NYTÅR TIL ALLE MEDLEMMER OG STØTTER AF ROKLUBBEN. 201227. NYHEDSARKIV 2012 31.december 2012 - NYTÅRSKUR Indvielse af nyrenoveret ergometerrum kl. 9.30 Derefter nytårstur til Kulturø, hvis vejret tillader el. måske en gåtur i vor flotte natur. Kl. ca. 12 er der

Læs mere

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714.

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714. Forum oprettet NYHEDSARKIV 2007 På siden Forum kan du komme med dine egne indlæg. Brug fx. siden til at aftale roture med andre. Siden er åben for alle og for alle emner. Det er således ikke klubbens eller

Læs mere

Standerstrygningstale 2016

Standerstrygningstale 2016 Standerstrygningstale 2016 Velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde til denne standerstrygning i vores 80 års jubilæumsår. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør

Læs mere

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02

Nyhedsarkiv 2013. Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Nyhedsarkiv 2013 Michael Terp Olesen 5 dobbelt Vest Dansk Mester 2013-12-02 Struer svømmeklub holdte i weekenden Vest Danske årgangsmesterskaber for gruppe 1 i Struer Svømmehal. Struer svømmeklub deltog

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20

Nyhedsarkiv 2010. Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 Nyhedsarkiv 2010 Struer svømmere på medaljekurs 2010-12-20 I den netop afsluttede weekend har seks svømmere deltaget ved de vestdanske årgangsmesterskaber på kortbane i Ålborg. I alt blev det til 7 medaljer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Bobler december 2015

Bobler december 2015 Bobler december 2015 Årets sidste Bobler fra AGF er fyldt med medaljer og rekorder til AGF-svømmere, der har været til både nordiske, danske og vestdanske mesterskaber. Og lige inden jul rykkede klubben

Læs mere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 3. oktober kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 3. oktober kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere 0 18000 1 Deltagere 18000 11 Michael Vindinge Sørensen (MVS) Johnny Bo Vikkelsøe (JBV) Deltog fra kl. 20.00 Johnny Rusbjerg (JR) Esben Friis Rusbjerg (EFR) Camilla Hollensen (CH) Elisabeth Kaalund Keller

Læs mere

Danske mesterskaber 2016

Danske mesterskaber 2016 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Holstebro Roklub Danske mesterskaber 2016 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Vandkraftsøen i Holstebro

Læs mere

Atletikafdelingens beretning for 2018.

Atletikafdelingens beretning for 2018. Atletikafdelingens beretning for 2018. Skive AM har stadig de allerbedste træningsfaciliteter både sommer og især vinter. Vi har alle forudsætninger for at kunne præstere på højeste niveau, både organisatorisk

Læs mere

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt

NYHEDSARKIV 2010. Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Nedbrud NYHEDSARKIV 2010 Omkring 1. november vil der komme nogle dage hvor hjemmesiden er nede p.g.a. at vi skifter udbyder. 201026.okt Standerstrygning Søndag d. 31. oktober kl. 14.00 er der standerstrygning.

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014

KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014 KAPRONINGSMØDE SØNDAG D. 16. MARTS 2014 AGENDA FROKOST OG VELKOMST MÅL OG VISIONER SIKKERHED TRÆNING REGATTAER SÆSONOVERSIGT ØKONOMI BÅDFORDELING KAPRONINGSUDVALG HÅNDTERING AF BÅDE OG INDSTILLINGER KAPRONING

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Roning Sund og. sjov motion. i årevis

Roning Sund og. sjov motion. i årevis Roning Sund og sjov motion i årevis Hvordan får man på samme tid mulighed for at komme i god form, tabe sig (hvis nødvendigt), opnå personlige resultater, hygge sig sammen med gode kammerater og nyde oplevelser

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016

DRC Testregatta den oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 DRC Testregatta den 1. - 2. oktober 2016 og testinformation angående ergometer test den 15. oktober 2016 Rammer for afholdelse af testregatta på Bagsværd Sø Sidste frist for ordinær tilmelding: onsdag

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201

Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Resultatliste fra; Det Jydske Mesterskab på 300 meter - 201 Jyllands Skytte Forbund & Skytteklubben DSB/ASF Det Åbne Jyske og Fynske Mesterskab 300 M Lørdag og Søndag den 5 og 6 Juni 2010 På banerne i

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 oktober 2012 31. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Kurser Arbejdslørdage Gåture Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Handlingsplan 2009. Ungdomsroere i Odder Roklub strækker sig fra 10 til 20 år, og i denne gruppe er der ca. 50 roere den 1.

Handlingsplan 2009. Ungdomsroere i Odder Roklub strækker sig fra 10 til 20 år, og i denne gruppe er der ca. 50 roere den 1. Handlingsplan 2009 Med ca. 60 ungdomsroere er det mere end nødvendigt at strukturere ungdomsroninodder Roklub mere end nogensinde. Odder Roklub har siden 2001 været i stand til vedholdende at arbejde målrettet

Læs mere

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April

Vandpolo. Område møde. Søndag 26. April Vandpolo Område møde Søndag 26. April TAK Tænk over lette ting I kan gøre for at hjælpe Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende handleplaner for sektionen

Læs mere

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015 Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/ 12 detagere Langture og Længere endagsture: 30. april 2. maj Store bededagstur til Augustenborg Roklub 1.juli Madpakketur

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10 Oktober 2013 32. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Hvorfor Bente fik pokalen Hvordan man er aktiv i roklubben uden at ro Hvorfor man ikke behøver

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Dagens billede af den udsendte juniorredaktør som stadig arbejder intenst på tribunen find Jens

Dagens billede af den udsendte juniorredaktør som stadig arbejder intenst på tribunen find Jens Dag 3 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Jens Noll Nielsen og Finn Andersen, fotos: Finn Andersen Med fare for at gentage mig, så kan jeg sige at vejret fortsætter i samme spor som de tidligere

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Beretning for 2009. Vi har stadigvæk ikke en fuldtallig bestyrelse, så vi har manglet en husforvalter.

Beretning for 2009. Vi har stadigvæk ikke en fuldtallig bestyrelse, så vi har manglet en husforvalter. Beretning for 2009 1. Generelt om 2009 2009 var igen et godt år for Skanderborg Roklub. Romæssigt er det gået meget godt, og vi har igen sat rekord med antal kilometer og antal medlemmer på vandet. Vi

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Formøde den 7. maj 2013

Formøde den 7. maj 2013 Formøde den 7. maj 2013 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Joan Lindholdt, Sven Lyster, Per S. Christensen, Marie S. Rasmussen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1. Deltagelse i Maritime

Læs mere

Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Steffen Nordgaard som dirigent, Steffen blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Steffen Nordgaard som dirigent, Steffen blev valgt med akklamation. Roklubben Stevns Generalforsamling torsdag den 16. februar 2012. Tilstede 37 medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af beretninger. 3. Fremlæggelse af regnskab. 4. Budget. 5. Fastsættelse

Læs mere

Beretning for 2008. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte.

Beretning for 2008. Blandt de positive forhold er naturligvis vore 2 nye både Næsset og Lillesø, som vi døbte 23. august med mange fremmødte. Beretning for 2008 1. Generelt om 2008 2008 var et godt år for Skanderborg Roklub. Det mest negative var, at vi mistede vores trofaste morgenroer Per Rasmussen knap 75 år gammel. Romæssigt er det gået

Læs mere

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014

World Archery Indoor Championships. Nimes, Frankrig 25. feb. 2. marts 2014 REJSEBREV 4 Dette års indendørs Verdensmesterskab for junior/senior afholdes i og Danmark stiller med følgende Lørdag den 1. marts 2014. Igen stod Danmark overfor USA i en holdfinale og igen var det guldet

Læs mere

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen

8. Husudvalget. Hytten Udskiftning af køleskab, vandvarmer i baderum, septiktank? samarbejde med initiativgruppen Referat bestyrelsesmøde den 12.05.2011, kl. 19.00 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Esben Skovsen Karsten Pedersen Henrik Danø Sørensen Jens Henrik Jensen Dorte Rothmann Louise Skov Pihlkjær - referent

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset

Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset Referat af ordinær generalforsamling, lørdag den 24. februar 2018 kl. 10:30 i klubhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning 5. Valg af kasserer

Læs mere

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer

B52/AFC Nyhedsbrev. U21 EM i Aalborg. Bella Italia Cup 2011. 8. juni 2011. I dette nummer B52/AFC Nyhedsbrev 8. juni 2011 I dette nummer 1 U21 EM i Aalborg 1 Bella Italia Cup 2 Målmandstræning 2 Foreningsel 2 Træner søges 3 Fodboldcamp du kan nå det endnu 3 Ungdomsbestyrelsen søger 3 LKB-cup

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE.

REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. REFERAT FRA REPRÆSENTANTSKABSMØDE I NÆSTVED IDRÆTSUNION TIRSDAG DEN 20. MARTS 2012. I TEATERSALEN PÅ LILLE NÆSTVED SKOLE. Deltagere: Jesper Poulsen (niu) Torben Søholt Pedersen (niu) Anne Zachariassen

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel

BEGYNDERTRÆNING. Det gode eksempel BEGYNDERTRÆNING Det gode eksempel 01-12-2017 Indledning Færdig med ro-skole og hvad så? Hvordan var din egen oplevelse? Var det nemt at blive en del af klubben, og tænk over, hvorfor du er blevet hængende?

Læs mere

Målsætninger for Korsør Roklub

Målsætninger for Korsør Roklub Målsætninger for Korsør Roklub 2018-2021 Dette dokument beskriver målsætninger for Korsør Roklub, og har til formål at skabe en rød tråd i klubbens valg af aktiviteter og ønsker for fremtiden. Altså hvilken

Læs mere

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016

Kano- og kajakklubben NORD. Bestyrelsens beretning for 2016 Kano- og kajakklubben NORD 2016 Endnu et godt år i Nord! Med masser af aktiviteter På vandet! Børn og Unge Dame K2/K4 Hold for kræftramte Begynderhold havkajak Store Legedag Støt Brysterne Klubture Nords

Læs mere

Danske mesterskaber 2012

Danske mesterskaber 2012 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danske mesterskaber 2012 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Bagsværd Sø

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00

Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Referat af generalforsamling i Lemming IF Mødetidspunkt: Onsdag, den 25. februar 2015, fra kl. 19.30 til kl. 21.00 Sted: Tilstedeværende: Klubhuset Louise T. Kristensen, Lasse Schultz, Jesper Bang, Egon

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på:

Følg AGF Svømning på de sociale medier Vi poster løbende billeder og historier på: Nu er sæsonen for de fleste AGF-svømmeres vedkommende ved at være slut med flotte præstationer til mesterskaber og stævner. Læs og se billeder her i Bobler fra AGF Svømning om og fra bl.a. Danbolig Aarhus

Læs mere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 4. februar kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere

Odense Roklub: Bestyrelsesmødet onsdag den 4. februar kl Dato: # Case # Referat Beslutning Ansvarlig Deadline Deltagere 0 18000 1 Deltagere 18000 15 Michael Vindinge Sørensen (MVS) Johnny Bo Vikkelsøe (JBV) Johnny Rusbjerg () Esben Friis Rusbjerg (EFR) Camilla Hollensen (CH) Elisabeth Kaalund Keller (EKK) Mogens Andreasen

Læs mere

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011

AGF Udsprings nyhedsbrev nr. 1, 2011 Springere fra AGF Udspring var i Ramasjang Live i vinterferien. Her ses fra venstre Avital, Isabel, Ane, Daniel, August, Niklas og Oliver Foto: Yakov Munkebo Velkommen Det er med stor glæde, jeg sender

Læs mere

Nye kupgraduerede i klubben

Nye kupgraduerede i klubben Årgang 40 nr. 4 April / Maj 2015 Nyhedsbrev Månedens citat: Nye kupgraduerede i klubben It s not about Being the best It s about Being better Than you were yesterday På billedet ses Kaj, Brian, Bruno og

Læs mere

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015

ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 ODENSE ORIENTERINGSKLUB BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 I Odense Orienteringsklub har vi igennem de senere år ligget stabilt på omkring 230 aktive medlemmer ved årets begyndelse, men i 2015 er der sket

Læs mere

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen

Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Rejsebrev nr. 1 fra JC1 i Legnica Polen Turen startede kl. 4.00 fra silkeborg og kl. 5.00 fra Hundested vi mødtes ved Gedser færgen kl. 8.30. Efter vi kom fra borde i Rostock gik turen ned gennem Tyskland

Læs mere

Nyhedsbrev november 2015

Nyhedsbrev november 2015 Nyhedsbrev november 2015 Sådan sikrer du dig dit medlemskab efter jul Vi nærmer os juleferien - og dermed 1. halvår af sæsonen 2015/2016. Vi har tilrettelagt undervisningsprogrammerne, så svømmerne bliver

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 24. juni 2010/ik Referat Bestyrelsesmøde 06-2010 22. juni 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 05-2010 2.2. Møde med Undervandsrugby. Henrik

Læs mere

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring

Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Resultstlisten fra: Dobbelt Geværterrænskydning i Hevring Søndag den 18 Maj 2008 Der deltog 86 skytter og 5 Jæger her ved geværterrænskydningen i Hevring, Vejret var fint med sol og tørvejr hele dagen

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen Rudkøbing. December 2015 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing December 2015 1 Turen til Venedig Solen står højt på himlen og der blæser en svag vind. Jørgen, Karin, Henni og jeg mødes ved søen

Læs mere

AMAGERREGATTA. Dette års arrangør: B & W

AMAGERREGATTA. Dette års arrangør: B & W AMAGERREGATTA 2014 Dette års arrangør: B & W AMAGERREGATTA 30. august 2014 kl. 12.00 Arrangør: Langelinie Lystbådehavn København Dommerkomite: Dommere: Starter/banedommere: Torben Thyren Deltagende klubber:

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager:

Rejsebrev nr. 6. Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Rejsebrev nr. 6 Deltagere på turen: Compound: Langbue: Barbue: Instinktiv: Gæster Team Manager: Jozsef Csikos, Jacob Steffensen, Stig Andersen Tanja Dinesen Skudstrup, Josefine de Roepstorff, Sabina Holstein,

Læs mere