REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016"

Transkript

1 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Klubsamarbejdsmøde Dato: 3. marts 2016 Sted: Vester Skerninge Tennisklub, Vester Skerninge Deltagere: Michael Grube Andersen, Joan Andersen og Dennis Jacobsen, Faaborg Tennisklub, Vester Skerninge Tennisklub og FTU, Annette Vestergaard Hansen og Stefan Mark Pedersen, Ringe Tennisklub, Giorgio Alessi, Brobyværk Søren Christens Dansk Tennis Forbund Kopi til: FTU, DTF staben og klubkonsulenter Dagsorden 1. Orientering fra DTF og FTU 2. FTU s holdturnering Hvad forventer jeres klub at kunne tilmelde af hold? - Gode input til FTUs holdturnering 3. Gode idéer og forslag fra klubberne 4. Erfaringsudveksling og aftaler om lokalt samarbejde herunder Moderklubprojektet version Velkomst og præsentationsrunde v/ Michael, FTU og Søren, DTF: Velkommen og tak til Vester Skerninge Tennisklub for værtsskabet. Formålet med mødet var at samle klubberne for at informere om FTU og DTFs tilbud samt at bringe klubber sammen for at erfaringsudveksle og undersøge mulighederne for at samarbejde samt drøfte FTUs holdturnering. Kort præsentationsrunde med der blev spist pizza. FTU info: FTU holdt tirsdag d generalforsamling i Marienlyst Tenniscenter i Odense. Generalforsamlingen medførte et par udskiftninger i bestyrelsen. Kai Holm valgtes som formand, mens nye bestyrelsesmedlemmer blev Joan Andersen (Faaborg) og Pernille Jørgensen (Fruens Bøge Tennisklub).

2 Referatet af generalforsamlingen kan ses på Joan nævnte at hendes fokus vil være seniormotionistarrangementer. Faaborg har gode erfaringer med seniormotionistarrangementer, så FTU får nu glæde af Joans erfaringer og engagement på dette område. Pernille Jørgensen er valgt som ansvarlig for FTU Minitennis Tour og FTU Play & Stay Tour. Michael nævnte følgende FTU initiativer som klubberne opfordres til at støtte op omkring: FTUs holdturnering. Grundet strukturen med hold bestående af to personer er det muligt at deltage i holdturneringen med en spiller ved indgåelse af holdfællesskaber. FTU, Michael Grube og Kenneth Jensen, hjælper gerne med at finde konstellationer, der niveaumæssigt passer, så alle får en god oplevelse med den fynske holdturnering. FTU Mini-tennis Tour og FTU Play & Stay Tour. Michael opfordrede alle klubber til at afholde et stævne i løbet af sæsonen til glæde for klubbens egne medlemmer og hele FTU. Det er ikke ressourcekrævende at afholde et stævne af eksempelvis 3 timers varighed. FTU vil i kommende sæson sponsorere bolde til klubber, der afholder stævner. FM i alle aldersgrupper. DTF info: Søren informerede om nyt fra DTF og tilbud inden for klubudviklingsområdet. Generalforsamling: DTF holder d generalforsamling på Scandic Sydhavnen i København. Henrik Klitvad går efter en lang årerække af som formand, så der skal vælges ny formand for DTF. Generalforsamlingen skal vedtage det nye politiske program, hvilket bestyrelsen gennem det seneste år har arbejdet på. Klubber har via møder landet over haft mulighed for at komme med input til det nye politiske program samt til politisk programdag, der afholdtes i København d I forbindelse med drøftelsen af det politiske program udtrykte Michael ønske om, at hele Tennisdanmark tilgodeses i det nye program. Ud over generalforsamlingen d afholdes der samme dag informationsmøde om DTFs nye digitale strategi. I forlængelse af snakken om digital strategi nævnte Stefan, at han håber hjemmesiden bliver mere overskuelig, da det i dag ikke er let at manøvrere rundt på siden i dag og det gør det unødigt svært at være tennisforælder.

3 Bevæg dig for livet: Søren præsenterede hovedpunkterne i samarbejdet med DGI. Tennissportens Dag og national tenniskampagne Tennissportens Dag bliver lørdag d. 30. april i Alle klubber kan nu tilmelde sig online og bestille plakater og flyers til lo-kal markedsføring. Som noget nyt vil den enkelte deltager også kunne finde information og tilmelde sig til den enkelte klubs arrangement on-line. Denne side er pt. under udvikling, så den forventes klar ultimo marts. Den nationale kampagne skydes i gang fra april. Flere forskellige tiltag vurderes ud fra midler kontra forventet eksponering. Klubtilmelding sker via nedenstående link: Familietennis Konceptet tager afsæt i at mindre børn (3-10 år) spiller enten sammen med forældre, sammen med andre børn/forældre eller træner på samme tid som forældrene. Konceptet har kørt med succes i flere klubber, pri-mært på Sjælland. Søndag formiddag er et godt tidspunkt, hvor både børn og voksne typisk har fri til at lave aktivitet sammen. En konsulent kommer ud i klubben for at klæde klubben på og være med til at igangsætte projektet med handlings- og markedsføringsplan. Voksenintroduktion Fortsætter i sin vante form med 8 timers introduktionstid og mulighed for tilkøb af låneketsjere til deltagerne. Dernæst tager deltagerne stilling til et medlemskab i klubben, og kan beholde ketsjeren ved medlemskab. Det er vigtigt at fremhæve i forhold til Voksenintroduktionstilbuddet, at klubberne kan tilrettelægge det meget fleksibelt og selv bestemmer f.eks. pris, antal uger for de 8 timers træning og træningsprogram. Det vil være muligt, at få adgang til Voksenintroduktionsmanualen og markedsføringsmateriale uden at tilkøbe ketsjere. Det skal dog bemærkes, at ketsjerkvaliteten kontra prisen på 300 kr./stk. er yderst favorabel. Vækstaftaler Der udarbejdes en målsætning for vækst, og der gives konsulentbistand til processen, der naturligvis afhænger af en realistisk vurdering og aftale mellem konsulenten og den enkelte klub. Klubberne opfordres også til at gøre brug af de tilbud som klubkonsulenterne fra organisationerne tilbyder, hvis man har brug for sparring til vækst uden en egentlig vækstaftale. Således kan alle klubber i landet gøre brug af alle Bevæg dig for livet tilbud, dog er det primært de mest beredte og egnede klubber, der indgår vækstaftaler.

4 DTF klubudviklingstilbud: Indledningsvis gjorde Søren opmærksom på, at DIF er i en proces, hvor støttestrukturen til breddeaktiviteter er til revision, hvilket vil medføre en ny støttestruktur, der også vil have indflydelse på DTFs klubudviklingsaktiviteter. Det medførte en snak om hvad DTF kan bruges til. Flere mødedeltagere var positive over for tanken om flere 1-1 klubmøder med udgangspunkt i klubbens egne behov. Derudover blev Padle Tennis bragt op som et muligt område DTF kan understøtte. Se mere om Padle Tennis punkt. 3. Søren gjorde opmærksom på at DTFs klubudviklingsportefølje indtil den nye struktur er vedtaget er uændret, så både Skoletennis og Klubudviklingsforløb blev drøftet. Skoletennis: Søren Christens præsenterede DTFs Skoletennis forløb. Skoletennis er blevet meget interessant for skolerne, da den nye skolereform, der implementeres fra august 2014 bevirker, at der skal være flere idræts- og bevægelsestimer i undervisningen. Skolerne har mulighed for at gøre brug af det lokale foreningsliv, herunder tennisklubber, i disse bevægelsestimer. DTFs Skoletennis indeholder følgende: Uddannelse af skolens idrætslærere samt manual til Skoletennis Udstyrspakke med 25 ketchere og 25 skumbolde Mulighed for supervision af undervisningen Åbent hus i den lokale tennisklub Mulighed for tættere samarbejde mellem skole og klub For yderligere oplysninger om Skoletennis kontakt Søren Christens på tlf.: Alle deltagende klubber var positive over for Skoletennis og ser dette som en mulighed i forhold til den nye skolereform. Søren Christens ser derfor frem til at få sat Skoletennis i gang i de deltagende klubber. DTF Klubudviklingsforløb: Søren fortalte kort om DTF Klubudviklingsforløb, der kan afvikles på 2 forskellige måder. Enten via en række aftenmøder (typisk 3-4 møder), eller via et 1-dags seminar + to opfølgningsmøder. Det tilbydes udvalgte klubber, der vil arbejde målrettet med strategisk fundament, målsætningsarbejde, udvikling af klubben, etc..

5 I 2015 udviklede DTF et klubudviklingsforløb med fokus på frivillighed, hvor 6 klubber var samlet til en fælles opstart med oplæg og inspiration fra svømmeverden. Herefter er der blevet fulgt op med to møder med hver klub, hvor der er blevet arbejdet med årshjul, ressourcebank, organisation og frivillighedsansvarlig. Faaborg Tennisklub deltog i forløbet. Ringe Tennisklub påtænker at starte et klubudviklingsforløb op efter klubbens generalforsamling. Søren opfordrede klubberne til at gøre brug af DTFs tilbud om klubudviklingsforløb. 2. FTUs Holdturneringen 2016: Kenneth Jensen er i 2016 FTUs holdturneringsansvarlige. Kennet var forhindret i at deltage i dette møde, så efter aftale noterede Michael klubbernes input til holdturneringen. Klubberne ytrede ønsker om inddelinger af rækkerne og bød ind med et foreløbigt antal hold til holdturneringen. Ringe: 1 U10 drenge, 1 U12 drenge B, 1 U14 piger B, 1 U18 drenge, 1 veteran 50/60. Brobyværk: Evt. 1 U18 drenge. Giorgio er i tvivl om der er nok, der er interesserede og om det er i A- eller B-rækken. Et holdsamarbejde kunne være interessant for Brobyværk. Faaborg: Grundet trænersituationen kender klubben pt. ikke antallet af interesserede juniorholdspillere, men klubben vil vende tilbage. Øvrige hold: Veteran: 40, 50 og 60. Herrer serie 1 og 2. Vester Skerninge: Mange hold tilmeldes og det eksakte hold meldes direkte til Kenneth. Invitationen til holdturneringen vil blive udarbejdet efter samarbejdsmøderne og sendt ud omkring påske. 3.Gode ideer og forslag fra klubberne. Brobyværk: Giorgio fortalte om klubbens succes med at lave brunch og tennis som sæsonafslutning sidste år. I Brobyværk er det bedste rekrutteringsværktøj Voksenintroduktion. Faaborg: Faaborg tilbyder alle konfirmander et gratis medlemskab af klubben, hvilket giver medlemmer i en målgruppe klubben ikke dyrker så meget. Vester Skerninge: Michael fortalte om, at klubben i sidste sæson havde succes med at lave Morgenbrød- og tennisarrangementer i weekender. Det blev organiseret via udsendelser af mail/sms til klubbens medlemmer i dagene op til en weekend, hvor vejret så lovende ud. Michael mente at arrangementerne var

6 væsentlige ift. fastholdelse, da det henvendte sig til alle klubbens medlemmer og primært var et socialt arrangement. Klubben overvejer at lave et akademi for klubbens juniormedlemmer, således de kan klædes på til at blive ledere og trænere. Formålet med akademiet er at fastholde en gruppe unge sammen, så de via oplevelser og kompetenceudvikling får lyst til at blive i klubben. Flere klubber mente det kunne være interessant at lave på tværs af klubber, således et socialt og fagligt netværk opbygges. Ringe: Klubben har prøvet at markedsføre sig målrettet mod brugere af Midtfyns Fritidscenter med et godt kampagnetilbud. Det gav desværre kun to nye medlemmer. I forbindelse med drøftelsen af gode ideer kom emnet Padle Tennis på banen. Vester Skerninge Tennisklub påtænker at på anlagt baner, da dette kan være med til at give klubbens medlemmer flere tilbud samt øge aktiviteten i klubben. Flere af mødedeltagerene synes Padle Tennis lyder som en god ide ift. medlemsfastholdelse og følger interesseret med i Vester Skerninges planer. 4. Erfaringsudveksling og aftaler om lokalt samarbejde herunder Moderklubprojektet version Grundet DTFs beslutning om at indtræde i Bevæg dig for livet trækkes støtten fra det eksisterende udviklingsprojekt, da midlerne kanaliseres over i det nye samarbejde. DTF håber at lokale samarbejder stadig vil blomstre i samme ånd som under projektet Tennisnetværk Sydfyn. Den del den af udviklingsprojektet, der omhandler Vidensbanken fortsætter, således cases og klub til klub erfaringer stadig vil være at finde i en vidensbank på DTFs platforme. Deltagerene på mødet var alle ærgerlige over, at støtten til Tennisnetværk Sydfyn frafalder og mente det var en underlig strategi at starte et projekt op for at lukke det ned året efter. Michael nævnte at Tennisnetværk Sydfyn var blevet stillet et trænerkursus i udsigt som en del af samarbejdet. Klubberne ønsker stadig dette trænerkursus. Søren undersøger om der er økonomi til at understøtte et trænerkursus som et led i Tennisnetværk Sydfyn. Søren takkede Michael og Vester Skerninge for værtsskabet og takkede for et godt møde.

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Klubsamarbejdsmøde Dato: 9. marts 2016 Sted: Deltagere: Kopi til: Brændeskov hallerne, Strib Karl Kristian Hansen, Strib Tennisklub og FTU, Jes Rønn Hansen,

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2016 Klubsamarbejdsmøde Dato: 7. marts 2016 Sted: Deltagere: Kopi til: Stjernen Tennis, Odense Kai Holm, FTU, Kenneth Jensen, FTU, Hanne Dalby, TCO, Lars Jensen,

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 10. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stenstrup Hallen, Steenstrup Michael Heering, Stenstrup Tennisklub og FTU, Michael Grube Andersen,

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 klubsamarbejdsmøde Dato: 5. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Stjernen Tennis, Odense Kirsten Habicht, TCO, Carstens Tornbjerg, TCO og FTU, Mikkel Schäfer,

Læs mere

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014

REFERAT. Klubsamarbejdsmøde forår 2014. Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Møde: REFERAT Klubsamarbejdsmøde forår 2014 Klubsamarbejdsmøde Dato: 12. marts 2014 Sted: Deltagere: Kopi til: Dagsorden Nyborg Hallerne, Nyborg Kenn Brandenburg, Nyborg Tennisklub, Curt Grann, Nyborg

Læs mere

Referat. Deltagere: Se nederst i referatet

Referat. Deltagere: Se nederst i referatet Møde: Regionsmøde Dato: Mandag d. 25. januar 2016 Tidspunkt: kl. 19.00 21.00 Sted: Tenniskub Arrangører: DTF/JTU, DGI Tennis og Bevæg dig for livet - Tennis Referat Deltagere: Se nederst i referatet Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union. tirsdag den 25. februar 2014

Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union. tirsdag den 25. februar 2014 Referat fra generalforsamlingen i Fyns Tennis Union tirsdag den 25. februar 2014 FTUs formand Agi Szocska bød velkommen Følgende deltagere præsenterede sig: John Christensen formand for Fynske Idrætsforbund

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Generalforsamling FTU den

Generalforsamling FTU den Generalforsamling FTU den 26.02.2013 Præsentationsrunde Velkommen Dagsorden 1.Valg af dirigent og referent 2.Bestyrelsens beretning 3.Forelæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.Forelæggelse

Læs mere

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017

JTU s Bestyrelsesberetning. Generalforsamling 8. marts 2017 JTU s Bestyrelsesberetning Generalforsamling 8. marts 2017 DISPOSITION JTU s aktiviteter i 2016 Medlemsudvikling JTU s bestyrelse og organisering Klubmøder JTU ind i tennislandskabet JTU & DTF Bevæg dig

Læs mere

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring

R E F E R A T. Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring R E F E R A T Tid: Lørdag, den 26. januar 2019 kl. 9:30-11:50 Sted: Hjørring Tennisklub, Børge Christensens Vej 10, 9800 Hjørring Deltagere: Henrik Møller Andersen Dronninglund HC Hartmann-Nielsen Hjørring

Læs mere

Generalforsamling i Fyns Tennis Union

Generalforsamling i Fyns Tennis Union Generalforsamling i Fyns Tennis Union Onsdag den 15. februar 2006 Kl. 19.00 i Idrættens Hus Stadionvej 50. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning. 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Bestyrelsesmøde Hadsten Tennisklub

Bestyrelsesmøde Hadsten Tennisklub Bestyrelses Hadsten Tennisklub Mødeindkaldelse og referat : 8. februar 2012 Sted: Elverhøjen 62, Hadsten (Pia) Deltagere: Pia Vedel (PV), Allan Falch (AF), Michael Pilgaard (MP), Hanne Skov (HS), Torben

Læs mere

Møde i Tennisnetværk Nord 28/

Møde i Tennisnetværk Nord 28/ Møde i Tennisnetværk Nord 28/11 2018 Deltagere: Carsten Buhelt BTI Tennis Karen Axen Dronninglund Tennis Jan Ilsøe Bæk Vraa Tennisklub Arne Vestergaard Sindal Tennisklub Erik Jan Pedersen Hirtshals Tennisklub

Læs mere

Bestyrelsens beretning i FTU for året 2014

Bestyrelsens beretning i FTU for året 2014 Bestyrelsens beretning i FTU for året 2014 Af Agi Szocska, bestyrelsesformand i FTU Fyns Tennis Union har gennem året haft talrige vellykkede og velbesøgte aktiviteter samt nye tiltag. Årets startede med

Læs mere

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017

Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub. Generalforsamling 2. november 2017 Beretning 2016/17 Ry Tennis Klub Generalforsamling 2. november 2017 Året i overskrifter Mange nye medlemmer Kæmpe frivillig indsats Økonomi forbedret Økonomi fortsat presset Atmosfære og engagement Flot

Læs mere

Klubberne kvitterer for samarbejdet mellem DGI og DTF/JTU

Klubberne kvitterer for samarbejdet mellem DGI og DTF/JTU Møde: Regionsmøde Dato: Torsdag d. 25. februar 2016 Tidspunkt: kl. 19.00 21.00 Sted: HEI Tennis Arrangører: DTF/JTU, DGI Tennis og Bevæg dig for livet - Tennis Referat Deltagere: Se nederst i referatet

Læs mere

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis

Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Visionsmøde 2011 Stjernen Tennis Bestyrelsen ønsker DIN feedback til klubben. I år vil der ikke være et traditionelt møde. Du kan give din feedback på e-mail: formand@stjernen-tennis.dk, som en kommentar

Læs mere

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub

JTU bestyrelsesmøde. Referat: Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub JTU bestyrelsesmøde Tirsdag 19. juni 2018 kl. 18 i Vejle Tennisklub Deltagere Fra sekretariatet Afbud Hans Martin Brøndum Charlotte Weiss Benjamin Ejlersen Frits Rasmussen (referent) Pelle Lindahl Camilla

Læs mere

Referat fra Fyns Tennis Unions generalforsamling torsdag den

Referat fra Fyns Tennis Unions generalforsamling torsdag den Referat fra Fyns Tennis Unions generalforsamling torsdag den 08.02.2018 Ved generalforsamlingen deltog ca. 30 personer ialt. Ca. 15 klubber var repræsenteret. 1. Valg af dirigent og referent Jens Erik

Læs mere

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Efterårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Efterårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i efteråret 2017. Alle senior-,

Læs mere

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer,

Nyhedsbrev februar Kære medlemmer, Nyhedsbrev februar 2019 Kære medlemmer, Så er sommerens træningsprogram lagt, og som altid er der masser af muligheder for at få svinget ketcheren under kyndig vejledning fra vores trænerteam. Træningsprogram

Læs mere

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har.

KTU beretning KTU mener, at projektet virker urealistisk, og at vi først og fremmest skal forsøge at holde på de medlemmer, vi allerede har. KTU beretning 2017. Medlemstal og klubber: KTU består nu af 14 klubber, og i 2015 er medlemstallet 10.329. Det er en fremgang på 57 medlemmer. HIK er dog gået 265 tilbage. FTU er gået fremad med 45 medlemmer.

Læs mere

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub

Nyhedsbrev efterår 2017, Bagsværd Tennisklub 1 Indhold Sæsonen der gik... 2 Træningsovernatninger og TeenTennis for juniorspillere... 3 Motorik og junior-drop-in... 3 Træningstur til Båstad... 4 Voksenintroduktion... 4 Højdespringerklub 2016 - og

Læs mere

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens

TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens TENNISSPORTENS DAG ARRANGØRMANUAL Denne korte manual giver et overblik over, hvad I som klub kan gøre for at optimere jeres Tennissportens Dag-arrangement. Manualen er delt op tre i afsnit om henholdsvis

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2015. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2015 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2015 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 12/5-23/6 Jesper D. Larsen 11/8-25/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-19.00 12/5-23/6 Jesper

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017

Generalforsamling. Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Generalforsamling Nysted tennis club 2016 d. 7. marts 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for 2016 3) Regnskab for det forløbne år til godkendelse 4) Forslag til budget,

Læs mere

Referat. Deltagere: Se nederst i referatet

Referat. Deltagere: Se nederst i referatet Møde: Klubinfomøde Bevæg dig for livet Tennis Dato: Torsdag d. 17. marts 2016 Tidspunkt: kl. 19.00 20.30 Sted: Viborg LTF Arrangører: DTF/JTU, DGI Tennis og Bevæg dig for livet Tennis Referenter: Michael

Læs mere

Formandens og bestyrelsens beretning i FTU for året 2015

Formandens og bestyrelsens beretning i FTU for året 2015 Formandens og bestyrelsens beretning i FTU for året 2015 Af Agi Szocska, bestyrelsesformand i FTU 2015 var fuld af succerige tennisaktiviteter og oplevelser, hvilket du kan læse mere om i beretningen nedenfor.

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget Den Åbne Skole, Odder Kommune Att.: Rikke Bjerre

Folkeoplysningsudvalget Den Åbne Skole, Odder Kommune Att.: Rikke Bjerre Folkeoplysningsudvalget Den Åbne Skole, Odder Kommune Att.: Rikke Bjerre Odder, den 11/11-2018 Kære Rikke og FOU Den 29. marts 2017 besluttede FOU at imødekomme en ansøgning om kr. 20.721,- til dækning

Læs mere

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1

SJÆLLANDS TENNIS UNION. Fremtidens SLTU. Visioner og strategier. År Side 1 SJÆLLANDS TENNIS UNION Fremtidens SLTU Visioner og strategier År 2012-2015 Side 1 SLTU i dag SLTU består af Sjælland, Lolland Falster, Bornholm uden København område SLTU er den største union med 32.000

Læs mere

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014.

Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. Middelfart tennisklub Bestyrelsesmøde den 07-02-2014. 1. Generalforsamling: Klubbens generalforsamling afholdes i klubhuset den 23-03-2014 kl. 10.00 Polle sørger for at dagsorden kommer i Melfar poster

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Torsdag den 1. maj 2014 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: HD Design, Viby Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen, Laura Biagiotti, Lone Tørnes

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Tennis i Hammel april 2013

Tennis i Hammel april 2013 Tennis i Hammel april 2013 1 Hammel Tennisklub Gl. Randersvej 22, 8450Hammel BESTYRELSEN Formand Peder Helbo Tlf. 86 96 32 13 40 75 82 22 Peder@helbo.com Kasserer Ole Hollenbo Tlf. 86 96 19 14 27 64 06

Læs mere

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø

Sæson 2014. Åsøvej 7 4171 Glumsø Sæson 2014 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2014 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Juniorer: Tirsdag kl. 16.00-18.00 6/5-17/6 Jesper D. Larsen 12/8-26/8 Seniorer: Seniorer Tirsdag kl. 18.00-20.00 6/5-17/6 Jesper

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019

Generalforsamling. Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Generalforsamling Nysted tennis Club d. 27. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2018 v. Gitte 3. Forelæggelse af regnskab for 2018 v. Ole 4. Fastsættelse af kontingent

Læs mere

DTF Klubudviklingstilbud

DTF Klubudviklingstilbud DTF Klubudviklingstilbud - En verden af muligheder DTF Klubudviklingstilbud Tennisskoler Minitenniskurser Inspirationskurser Børn, bolde, bevægelse, og begejstring Skoletennis Ungdomsforum Pigetennis Seniortennis

Læs mere

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS

KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS KLUBUDVIKLINGSPROJEKTER OG WORKSHOPS Alle taekwondoklubber under DTaF har mulighed for at lave et klubudviklingsprojekt i samarbejde med forbundets konsulenter. Et klubudviklingsprojekt kan f.eks. bestå

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Referat Dato: Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: DG Form, Holmstrupgaardsvej 252, 8210 Århus V Ann Hansen, Henning Damsgaard, Thomas Jacobsen,

Læs mere

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT

JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT JTU BESTYRELSESMØDE DATO DAGSORDEN OG REFERAT OPGAVE OG FORMÅL: BS-møde i forbindelse med JM finaler Dato: 21. januar 2017 kl. 10 Aarhus 1900 Mødeleder: Pia Vedel Ankersen Referent: Peder Helmuth Hansen

Læs mere

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD

NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD NETVÆRKSMØDE FOR IDRÆTSRÅD Region Sjælland Den 30. marts 2016 DAGSORDEN Kl. 17.00 Velkommen ved DIF-bestyrelsesmedlem Tine Teilmann Kl. 17.05 Siden sidst ved Jørn C. Nielsen Kl. 17.30 Siden sidst ved Tine

Læs mere

REFERAT Dialogmøde om Dansk Tennis Fremtid

REFERAT Dialogmøde om Dansk Tennis Fremtid REFERAT Dialogmøde om Dansk Tennis Fremtid Dato: Tirsdag d. 29. september 2015 Sted: Marienlyst Tenniscenter Odense Deltagere: FBT, Vester Skerninge, TPI, Faaborg, Strib, Langeskov, TCO, Ringe, Næsby,

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018

Generalforsamling. Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Generalforsamling Nysted tennis club 2017 d. 6. marts 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for 2017 3. Forelæggelse af regnskab for 2017 4. Det kommende år: a: Behandling af evt.

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2019 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2019 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 7/5-18/6 13/8-27/8

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017

Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Referat fra generalforsamling i Nordborg Tennisklub den 23. marts 2017 Der var mødt i alt 20 personer. Bo bød velkommen og lavede en hurtig præsentation af bestyrelsen, revisor og suppleanter. 1. Valg

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

Annette Vilhelmsen (SF) og Henrik Klitvad (DTF) til FTU Event i Rosengårdcentret. Spil med Play & Stay-bolde i Vedbæk Tennisklub

Annette Vilhelmsen (SF) og Henrik Klitvad (DTF) til FTU Event i Rosengårdcentret. Spil med Play & Stay-bolde i Vedbæk Tennisklub T ennissportens Dag er Dansk Tennis Forbunds årlige landsdækkende event, der har til formål at gøre danskerne opmærksomme på tennissporten og skaffe nye medlemmer til de danske tennisklubber. Konceptet

Læs mere

MØDEREFERAT 30. november 2014

MØDEREFERAT 30. november 2014 UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: MØDEREFERAT Bestyrelsen BS BS-08/2014 30. november 2014 MØDEDATO & TID: Søndag d. 23. november 2014, kl. 16.00 19.00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Scandic

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD SLAGELSE KOMMUNE Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i klubber og foreninger i Slagelse Kommune. SLAGELSE

Læs mere

Odense Tennis Center - Marienlyst

Odense Tennis Center - Marienlyst Odense Tennis Center - Marienlyst Banerne fordeles efter følgende kriterier: Tennis Club Odense har, hvis TCO ønsker det, brugsret til 2 baner Klubber uden egne indendørs tennisbaner har fortrinsret til

Læs mere

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN

NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN NYT FRA UDVIKLINGSKONSULENTEN Dansk Taekwondo Forbund Nr. 1 Juni 2013 Jeg har nu været ansat i Dansk Taekwondo Forbund i et år, og har haft mulighed for at lære mange af jer og jeres klubber at kende.

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2017 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2017 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 9/5-20/6 8/8-22/8

Læs mere

Haderslev Frivillighedsakademi, Træner og Lederuddannelse

Haderslev Frivillighedsakademi, Træner og Lederuddannelse E N U M M O K V E L S 17-18 0 R 2 i E m e D HA ig for livet - Lederakaat dblive en endnu bedre leder l Bevæg d ste nye skridt ti ør Tag det f Haderslev Frivillighedsakademi, Træner og Lederuddannelse 2

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Referat. Indkaldelse 16. nov JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 16. nov JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Indkaldelse 16. nov. 2015 Møde: JTU bestyrelsesmøde Dato: Mandag den 9. november 2015 kl. 18:00 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen,

Læs mere

Referat af trænermøde 21/8 2013

Referat af trænermøde 21/8 2013 Referat af trænermøde 21/8 2013 Deltagere :Lars, Charlotte, Emma, Maria, Vinnie, Polle, Lene, Kurt, Heidi, Bo, Bo og Jette Polle byder velkommen 1000 tak for at i valgte at blive træner, holdleder og hjælpere

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

MiniTon. Introduktion til nyt materiale

MiniTon. Introduktion til nyt materiale MiniTon Introduktion til nyt materiale Målgruppe Miniton er træning for børn i alderen 5-9 år med deltagelse af en forældre alternativ søskende, bedsteforældre. Alderen er blot vejledende og overordnet

Læs mere

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback

Evaluering af Håndboldens Dag Kvantitativt overblik over klubbernes feedback Evaluering af Håndboldens Dag 2019 Kvantitativt overblik over klubbernes feedback 4. februar 2019 BEVÆG DIG FOR LIVET [SKRIV NAVN PÅ IDRÆT ELLER SLET DENNE INFO] INDHOLDSFORTEGNELSE Resultater af evalueringen...

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen

Dagsorden og referat. Ungdoms - udvalgsmøde. d. 13. August Farum Tennisklub. Kl Alle er velkommen Dagsorden og referat Ungdoms - udvalgsmøde d. 13. August 2014 Farum Tennisklub Kl. 18-21 Alle er velkommen Dagsorden. 1. Tøj sponsor 2. Turneringer, Individuelle, UM, SM, Holdturneringer, Seb, økonomi

Læs mere

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder

4. Orientering 4.1 Orientering fra bestyrelsesmedlemmer og fra sekretariatet 4.2 Bestyrelsens repræsentation ved kommende begivenheder UDVALG: KOPI: MØDEREFERATNR.: Bestyrelsen BS BS-08/2016 MØDEDATO & TID: Onsdag den 7. september 2016, kl. 17:00 21:00 MØDESTED: TIL STEDE: AFBUD: MØDELEDER: REFERENT: Idrættens Hus - Brøndby Henrik Thorsøe

Læs mere

Randers Tennisklub 2016 and beyond. Strategi Randers Tennisklub. Udarbejdet i marts 2016 af bestyrelsen og trænere iranders Tennisklub

Randers Tennisklub 2016 and beyond. Strategi Randers Tennisklub. Udarbejdet i marts 2016 af bestyrelsen og trænere iranders Tennisklub Strategi Randers Tennisklub Udarbejdet i marts 2016 af bestyrelsen og trænere iranders Tennisklub Oversigt 1. Mission (klubbens eksistensberettigelse) 2. Vision (hvor vil klubben hen) 3. Værdier (klubkultur

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2019

Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2019 Referat Bestyrelsesmøde d. 5. maj 2019 Mødereferatnummer: BS-3/2019 Mødetid og sted: 05. maj 2019 kl. 16.30 19:00 Mødeleder: Mødedeltagere: Afbud: Andre deltagere: Referent:. Henrik Thorsøe Pedersen Henrik

Læs mere

Deltagerliste: Kære tennisklubber. Klubmøde i Herning den 10. oktober Lars Elkjær Michael Østergaard Torben Hocksdahl Simon Verner

Deltagerliste: Kære tennisklubber. Klubmøde i Herning den 10. oktober Lars Elkjær Michael Østergaard Torben Hocksdahl Simon Verner Kære tennisklubber. Klubmøde i den 10. oktober 2016 Deltagerliste: Navn: Lars Elkjær Michael Østergaard Torben Hocksdahl Simon Verner Jonas Vallebæk Scot Christensen Martin Sørensen Jan Willem Bosch Lars

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening

Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Generalforsamling Rolfsted Idrætsforening Tirsdag d. 21.februar 2017 kl. 19.00 Rolfhallen. 1. Valg af dirigent og referent: Steen Lindegaard vælges som dirigent. Generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening

HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening HJÆLPENDE HÆNDER Dansk Firmaidrætsforbund står klar med hjælpende hænder til dig og din forening 1 FORORD Spil på hele banen Har I kendskab til hvor meget hjælp, I kan hente i Dansk Firmaidrætsforbund?

Læs mere

RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET Note Regnskab Budget Budget Regnskab i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2.

RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET Note Regnskab Budget Budget Regnskab i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2. RESULTATOPGØRELSE FOR ÅRET 2018 9 Note Regnskab Budget Budget Regnskab 2018 2018 2019 2017 i t.kr. i t.kr. i t.kr. INDTÆGTER: Kontingenter, unioner 2.724.782 2.700 2.700 2.681 Kontingenter, unioner - forsikringsdel

Læs mere

RINGE TENNISKLUB. Tennisbaner og klubhus Holmehøjvej 5, 5750 Ringe. www.ringetennisklub.dk. ! Mød op til Standerhejsning og Åbent Hus arrangement

RINGE TENNISKLUB. Tennisbaner og klubhus Holmehøjvej 5, 5750 Ringe. www.ringetennisklub.dk. ! Mød op til Standerhejsning og Åbent Hus arrangement RINGE TENNISKLUB Vi byder alle velkommen til en ny sæson, og glæder os til at se såvel nye som gamle medlemmer. Tennisbaner og klubhus Holmehøjvej 5, 5750 Ringe www.ringetennisklub.dk! Mød op til Standerhejsning

Læs mere

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj.

Referat af medlemsmødet torsdag den kl i klubhuset på Spraglehøj. Referat af medlemsmødet torsdag den 19.03.2009 kl. 19.00 i klubhuset på Spraglehøj. Dagsorden for medlemsmødet: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Orientering om JFC s økonomiske resultat på

Læs mere

Tættere på medlemmernes behov

Tættere på medlemmernes behov Tættere på medlemmernes behov Fokus på udvikling af bedre tilbud til foreningsmedlemmer med tennisforbundets medlemsanalyse som case. Vejen den 25. maj 2011. Den organiserede (voksen)idræt er under pres

Læs mere

OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU

OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU OPLÆG TIL DIALOGMØDE DTF & JTU Der afholdes dialogmøde mellem JTU og DTF den 20. august i Sløjfen i Hadsten, Evald Tangs Allé 45 fra kl. 16. Med henblik på, at forankre dialogen i et jysk klubperspektiv

Læs mere

Løb i teori og praksis. Efteruddannelse af DAI s koordinatorer og idrætsmedarbejdere Dansk Atletik Forbund torsdag d. 7.11.2013

Løb i teori og praksis. Efteruddannelse af DAI s koordinatorer og idrætsmedarbejdere Dansk Atletik Forbund torsdag d. 7.11.2013 Løb i teori og praksis Efteruddannelse af DAI s koordinatorer og idrætsmedarbejdere Dansk Atletik Forbund torsdag d. 7.11.2013 Morten Nielsen Udviklingskonsulent i Dansk Atletik Forbund Underviser på DIF

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen.

Inden bestyrelsesmødet var der en præsentation af SPAR NORD v/piet Petersen. Dagsorden Forum: Bestyrelsen, Espergærde Tennisklub Dato/tid: Onsdag d. 4/6 2014, kl. 19.30 Sted: Espergærde Hallen Tilstede: Birgitte Gullacksen, BG Lars Kastberg, LK Niels Chr. Teglgaard, NCT Birgitte

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne

Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB. Boost din forening med en målrettet indsats for voksne Sammen om et aktivt Danmark bevægdigforlivet.dk SÆT FART PÅ UDVIKLINGEN I DIN SVØMMEKLUB Boost din forening med en målrettet indsats for voksne FÅ DE VOKSNE I VANDET og skab udvikling og vækst i din svømmeklub

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2018 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2018 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 8/5-19/6 14/8-28/8

Læs mere

Badminton. Rekruttering af flere ungdomsspillere til din klub

Badminton. Rekruttering af flere ungdomsspillere til din klub Badminton På toppen Rekruttering af flere ungdomsspillere til din klub 1 En god ide! Med Badminton på toppen har jeres klub muligheden for at fastholde jeres nuværende ungdomsspillere, rekruttere nye spillere,

Læs mere

Sæson Åsøvej Glumsø

Sæson Åsøvej Glumsø Sæson 2016 Åsøvej 7 4171 Glumsø Træning 2016 Hold Tid Dage Træner Juniorer: Seniorer: Øvede Begynder/ Let øvede Tirsdag kl. 16.00-18.00 Tirsdag kl. 18.00-19.00 Torsdag kl. 19.00-20.30 10/5-21/6 9/8-23/8

Læs mere

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl

Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash. d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl Generalforsamling i Mejrup Badminton og Squash d. 20/2-2018, Mejrup Fritidscenter kl. 19.30 Deltagere: Jacob Birkelund, Thomas Liboriussen, Lars Holm, Søren Larsen Brødbæk (ingen deltagere udenfor bestyrelsen

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat. Generalforsamlingen i STK

Referat. Generalforsamlingen i STK Referat Generalforsamlingen i STK onsdag den 24. marts 2010 Referat af generalforsamling i Svendborg Tennisklub 24. marts 2010 1. Valg af dirigent - Gert Henningsen blev valgt og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS

DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS DIF IDRÆTSMILJØ FOR UNGE - ET FORENINGSPROJEKT MED DE 13-19 ÅRIGE I FOKUS Ingen selvfølge at unge dyrker sport Det første store dyk på frafaldsbarometret ses i de tidlige teenageår. Her mærker foreningerne

Læs mere

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015

KLUBBLADET. Juniortræning. Sponsorer. Fællestræf. Tennisskole. Torsdagstræf +65. Varde Tennisklub 2015 KLUBBLADET Varde Tennisklub 2015 Juniortræning Mandagen er reserveret til juniortræning. Se side 7 Sponsorer Se alle vores sponsorer på side 8. Fællestræf Fortsætter om mandagen. Se mere på side 11 Tennisskole

Læs mere

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter

Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl i Aulum Fritidscenter Referat af møde i Børne- og ungeudvalg Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00 i Aulum Fritidscenter Mødedeltagere: Anne-Mette Røn Poulsen Tove Ehmsen Trine Lajgaard Ella Søndergaard Annette Olesen Sheena Kristensen

Læs mere

JTU Nyhedsbrev November 2018

JTU Nyhedsbrev November 2018 JTU Nyhedsbrev November 2018 Jysk Mesterskab inde 2019 Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber indendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer,

Læs mere

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere:

Referat. Indkaldelse 10. sep. 2015. JTU bestyrelsesmøde. Møde: Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Møde: JTU bestyrelsesmøde Indkaldelse 10. sep. 2015 Dato: Torsdag den 3. september 2015 kl. 18:00 21:30 Sted: Deltagere: Afbud: Kopi: Idrætshøjskolen i Aarhus, Vejlby Centervej 53, 8240 Risskov Ann Hansen,

Læs mere