TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING"

Transkript

1 TELE. IT. SIKRING. EL. VENTILATION. ENERGIOPTIMERING

2 Landets førende teknologipartner der gør det nemt... I over 40 år har vi leveret tekniske løsninger til det danske erhvervsliv, og vores mål har altid været at gøre det så nemt for kunden som muligt. Markeder og fagområder smelter sammen en naturlig affødt effekt af den teknologiske udvikling. Stort set alt er styret af it, og markedet efterspørger løbende, at tingene bliver nemmere, billigere og bedre. Vi udnytter synergien ved den teknologiske udvikling helt konkret vi samler det hele og skaber et nyt produkt i markedet, bygget af kendte grundsten. Vi definerer en ny måde at tænke på. Kort sagt, vi gør det nemt, og tager os af alt det tekniske så du kan fokusere på det, du er god til. De fire Connection grundsten SERVICEAFTALER RÅDGIVNING Den vigtigste del af vores kundeforhold er tiden Vi tænker ikke kun på at sælge et produkt, efter selve købet. Vores serviceaftaler skal give men på at skabe et partnerskab med vores tryghed, og sikre din investering. Aftalen skal kunder. Vores fokus på samarbejdet før, under ikke kun sikre teknikken, men også sikre at den og efter en handel, gennemsyrer den måde anvendes korrekt. Derfor er hot-line og funktions- vi rådgiver på om du taler med en håndværker, tekniker, konsulent eller ændringer inkluderet i prisen. direktør. Integration Serviceaftaler Unified messaging Trådløs telefoni Telefoni-optimering Mobiltelefoni Mobil data Headset Flådestyring Erhvervsabonnementer Call centre Solceller IP-telefoni Analyse og rapporter Tele Rådgivning Telefonanlæg Energioptimering Implementering Finansiering IT-Netværk IT Ventilation Varmegenvinding Aircondition Trådløse netværk IT sikkerhed Sikring Køling El Netværksanalyser Adgangskontrol El-tjek Ventilationsanlæg Rådgivning Videoovervågning Tyverialarm Brandsikring El-installationer Belysning TV Intelligente inst. Industri inst. Partnership PARTNERSHIP Et tilbud du ikke kan sige nej til det var grundtanken da vi skabte Partnership konceptet. Overlad ansvar og drift til os betal en lav månedlig ydelse, istedet for en stor investering i starten. Du kan koncentrere dig 100% om din egen forretning. Ønsker du f.eks. at udvide med en alarmløsning, tilføjer vi det bare i aftalen og tilpasser den månedlige ydelse. Nemt, sikkert, fleksibelt og besparende. INTEGRATION Den teknologiske udvikling skaber konstant nye muligheder for at gøre tingene nemmere og smartere. Integration og samspil mellem produkter og ydelser er en afgørende faktor i dagens marked. Lad os sammen finde en kreativ løsning på, hvordan vi kan integrere funktioner i din virksomhed. Integration er en grundlæggende ingrediens i vores løsninger....gode forbindelser samlet ét sted

3 Kommunikation, helt nede på jorden, lige ud af landevejen. Vi skaber systemer, der får mennesker til at tale sammen. TELEFONILØSNING OMSTILLINGSANLÆG IP-TELEFONI SIP TELEFONI HOSTEDE TELEFONI LØSNINGER TABLET S ABONNEMENTSOPTIMERING TILBEHØR TIL MOBILTELEFONER MOBILTELEFONER TELE Dialog mellem mennesker går aldrig af mode Der er et næsten uendeligt hav af muligheder inden for telefoni og kommunikation i dag. Et marked fyldt med tekniske ord og begreber, der dækker over den ene fantastiske løsning efter den anden. Det er nemt at miste fokus på det basale dialog mellem mennesker. Teknologien skal give dig frihed til at kommunikere ikke gøre det mere besværligt. Løsningerne skal passe til virksomheden og mennesket og ikke omvendt. Systemerne skal tale til os. Vi sikrer at du får en løsning der taler til dine behov og som kan udvikles sammen med dig og din virksomhed. Økonomien er vigtig og vi sætter en ære i at sikre dig en løsning, der er økonomisk optimal. Tal med os om de muligheder du har for at kommunikere mere effektivt og nemt vi har styr på teknologien.

4 Solide rødder til gode netværk. Grobund for vækst, for store og små. Vi samler dine forbindelser. ROUTERE SWITCHE IT NETVÆRK FIBER NETVÆRK KABELFØRING TRÅDLØS NETVÆRK IHC NET LAN/WAN PDS KABLING SYSTIMAX CERTIFICERET IT Alt det kedelige, som gør alt det sjove muligt Der findes næsten ikke noget mere irriterende end når nettet er nede. Flere og flere daglige opgaver forudsætter at it netværket fungerer det skal bare virke, ellers bryder helvede løs. Men det er egentlig ikke et nyt krav. Før it og internet gjorde sit indtog løste vi også netværksopgaver det var bare primært fastnettelefoni. Dengang skulle det også bare virke. Vores mange års erfaring fra tele-branchen med de høje krav til drift, har vi bragt med til IT-verdenen. En verden, hvor man i al for høj grad affinder sig med ustabile løsninger. Det vil vi gerne lave om på. Vi mixer den nyeste viden med en god gang gammeldags faglighed og bygger effektive og driftsikre netværk. Et godt netværk er roden til en problemfri og effektiv arbejdsdag.

5 Stensikker tryghed usynlig eller synlig, mod brand, tyveri eller til overvågning og kontrol. Vi har erfaringen. TYVERISIKRING BRANDSIKRING VARSLING VIDEOOVERVÅGNING RØGALARMANLÆG AUTOMATISK BRANDVENTILATION ABA-ANLÆG ADGANGSKONTROL ABDL-ANLÆG SIKRING Beskyt dine værdier og hold styr på hvem der kommer og går Der stilles større og større krav til sikkerheden i din virksomhed. Dels når det gælder en sikker arbejdsplads for dine ansatte, og for overhovedet at kunne tegne en forsikring af virksomhedens værdier. Hvis du f.eks. skal beskytte dine værdier med brand- og tyverisikring, skal du være 100% tryg ved den løsning der bliver leveret. For selv om du forhåbentlig aldrig får brug for den, skal den virke, hvis uheldet er ude. Der er ikke plads til fejltagelser. Derfor bygger alle former for sikringsløsninger på grundlæggende tillid til leverandøren. Vi har papirerne i orden og er godkendt hos både Protect og hos Forsikring & Pension, F&P. Det er din garanti for, at vi ikke alene bruger de rette produkter til opgaverne, men også selv bliver kontrolleret af uafhængige eksperter. Kort sagt, vi leverer stensikre løsninger kontrolleret, tjekket og godkendt.

6 Styr på installationerne helt simpelt, i flere lag, med eller uden kabler, med hænder eller computer. Vi viser vejen. NYBYG ERHVERVSINSTALLATION BELYSNINGSTEKNIK INTELLIGENTE INSTALLATIONER UPS ELTJEK BOLIGINSTALLATION EL Uden el og lys er vi ingenting - vi kan ihvertfald ikke se det Det er måske lidt store ord, men når el- og belysning er gjort rigtigt kan det skabe den rette stemning, spare dig for mange penge, gøre undervisningen mere interessant, holde dig mere frisk, gøre filmen bedre, give dig et bedre arbejdsmiljø, hjælpe de glemsomme, sikre dig mod uheld. Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, og lidt religiøst men ikke desto mindre er det det vi leverer hver dag. I mere end seks årtier har vi leveret el og belysning til store og små. Vi har tyngden og volumen til store entrepriser og omfattende serviceopgaver samt overskud og indsigt til at løse de små skæve opgaver. Lad os vise dig vejen gennem en verden af muligheder.

7 Frisk luft er storslået, men der er faldgruber som man bør undgå. Vi hjælper dig sikkert frem til et sundt og godt arbejdsklima. GENVEX-ANLÆG KANALSYSTEMER INDUSTRI KONTORER PRIVATE RESTAURATIONER AIRCONDITION LUFTFORDELING KØLING AF SERVERRUM VENTILATION Godt arbejdsklima skaber gode resultater Storpolitik, arbejdspladser og parforhold har én ting til fælles: de kræver et godt arbejdsklima, hvis der skal opnås gode resultater. Vi holder os dog til arbejdspladserne og lader andre om resten. Når vi siger arbejdsklima, mener vi naturligvis indeklima. Det skaber vi blandt andet med ventilation, køling og løsninger til genanvendelse af overskudsvarmen. Her ligger der samtidig også store muligheder for besparelser, der giver lidt frisk luft til økonomien. Men som med så meget andet godt, skal man passe lidt på. Det er vigtigt at løsningerne installeres og benyttes korrekt, hvis man vil opnå den ønskede effekt og det gode indeklima samt spare dig for et dyrt overbrug. Vi kender teknologierne og har overblik over faldgruberne.

8 Spar på jordens og virksomhedens resurser. Vi sparer dig for hovedpinen med, hvordan det skal gøres og de moralske tømmermænd, hvis du ikke gør noget. VENTILATIONSANLÆG LYSDÆMPNING AUTOMATISK TÆND SLUK VARMESTYRING ANALYSE HUSVINDMØLLER SOLANLÆG DAGSLYSSTYRING ENERGI Energioptimering er den hurtigste vej gennem klima-junglen Energioptimering er ikke bare en ny sjov ide som er skabt for dem der vil promovere sig ved at gøre noget ekstra men vil i de kommende år blive en nødvendighed for alle. Man kan spare mange steder, men energioptimering af bygninger er et godt sted at starte. Bygninger private, institutioner, kontorer og industri står for over 60% af det samlede energiforbrug. Du kan, med en korrekt energioptimering, i gennemsnit spare 20% på dit energiforbrug. Det store spørgsmål er altid hvad koster det og har vi råd? Vi hjælper dig med at finde den rette vej igennem klima-junglen. Om det drejer det sig om løsningerne med kort tilbagebetalingstid eller løsninger med en langsigtet energistrategi. Udover analyser og rapporter, leverer vi altid en konkret løsning og pris på hvad der skal til for at nå dine mål. Lad os hjælpe dig med få mest muligt ud af energien og dine penge.

9 Landsdækkende styrke med lokalt fundament Connection arbejder ud fra 6 erhvervscentre jævnt fordelt over hele landet. Gennem vores erhvervscentre engagerer vi os i lokalområdet og det er blandt andet vores lokale fundament, der giver os landsdækkende styrke. AALBORG AARHUS HILLERØD KOLDING KØBENHAVN ODENSE Med hele vejen Vi lever af at servicere vores kunder bedst muligt også efter vi har installeret en løsning. Faktisk er vi ganske dygtige til at fastholde vores kunder, og servicerer fortsat en lang række kunder, som har været med siden virksomheden blev etableret i Connection er en sammenlægning af 6 Tele-Punkt afdelinger og Peiter Olsen A/S. Connection driver herudover 6 erhvervscentre, som gør Connection i stand til at tilbyde et anderledes totalkoncept indenfor teknologi- og kommunikationsløsninger. Connection har 70 medarbejdere som servicerer ca erhvervskunder i hele landet. CONNECTION A/S BBE

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp

Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Læs om alle grundene til at få internet i dit Torp Det er nemt at få internet på dit torp! Bestil nu, og du har internet indenfor en uge Selvom vinteren nærmer sig, er der mange gode grunde til at få internet

Læs mere

Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed

Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed Opbygning, optimering og servicering af IT-infrastrukturen i din virksomhed IT-løsninger, IT-support, datanetværk, telefoni, sikring og kommunikation Opbygning, optimering og servicering af IT, datanetværk

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk

4kommuner er. Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg. allerede i gang. varme.danfoss.dk Én samlet styring af alle varme- og ventilationsanlæg ECL Comfort 310 er kommunernes stærke genvej til styring af varme,- brugsvandsog ventilationsanlæg i gamle såvel som nye bygninger. Det skyldes ikke

Læs mere

En møbelhandlers testamente

En møbelhandlers testamente EN MØBELHANDLERS TESTAMENTE En møbelhandlers testamente Inter IKEA Systems B.V. 1976-2013 1 At skabe en bedre hverdag for de mange mennesker ved at tilbyde et bredt sortiment af veldesignede og funktionelle

Læs mere

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13

Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Kom indenfor! Årsberetning IKEA Danmark FY13 Nemmere, grønnere og mere inspirerende 3.7 % Omsætningsvækst i FY13 Mange har mistet deres job, det er blevet sværere at låne penge, bolighandlen står stille,

Læs mere

ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED

ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED ÉN STOR FAMILIE TRIVSEL I DEN LILLE VIRKSOMHED En håndbog om hvordan man kan gøre noget ved det psykiske arbejdsmiljø Kolofon Udarbejdelsen af denne håndbog er medfinansieret af Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur,

Læs mere

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser.

ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. ENERGIEN ER JERES OK - meget mere end et lille olieselskab med billige benzinpriser. Energien er jeres Vi har udviklet os gennem de sidste 100 år fra at være et kulselskab, til et benzin- og olieselskab

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø. Vejledning til brugere af AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø. Ny udgave

Psykisk arbejdsmiljø. Vejledning til brugere af AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø. Ny udgave Psykisk arbejdsmiljø Vejledning til brugere af AMI s korte spørgeskema til kortlægning af det psykiske arbejdsmiljø Ny udgave 2006 2 AMI s korte skema om psykisk arbejdsmiljø AMI har i 2005-06 udviklet

Læs mere

Vi giver dig IT der virker

Vi giver dig IT der virker Vi giver dig IT der virker NEW RETAIL HARDWARE SOLUTIO NS Vi giver dig pålideligt it-udstyr Vi giver dig Servere, Storage & Back-up Nordic Computer A/S er en af DanmARKS ældste og mest velrenommerede IT-virksomheder.

Læs mere

Din virksomhed i WE-økonomien

Din virksomhed i WE-økonomien Din virksomhed i WE-økonomien Vi er intenst forbundne. Vi er indbyrdes afhængige. Vi er del af en global økonomi med lange, komplekse værdikæder. Vi udveksler produkter, tjenester og viden som aldrig før.

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT

Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Professionel rådgiver og sparringspartner indenfor IT Virksomhedens IT afdeling TNM it TNM it er stiftet af Thomas Nejsum Madsen og Peter Søby i 2003. Vi baserer os på et indgående kendskab til landbruget

Læs mere

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån

Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån Spar 10.000-50.000 kr ved at omlægge dit realkreditlån At tage et realkreditlån, er formentligt den største økonomiske beslutning, du kommer til at træffe i dit liv. De fleste af os erkender, at vi ikke

Læs mere

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde

PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde PHØNIX TAG Danmarks mest erfarne tagkæde SOLCELLER Nyt tag vi gør det nemt for dig Det koster ikke noget at kontakte os, når du skal have nyt tag. Hver dag rykker vi ud overalt i landet med råd, vejledning

Læs mere

Sig e til din handel. Sig e til din handel. - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel

Sig e til din handel. Sig e til din handel. - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel Sig e til din handel - En analyse fra Bleau A/S af danske B2B-virksomheders manglende fokus på e-handel White Paper af Bleau A/S Når man betragter den rivende udvikling af e-handel på verdensplan, vil

Læs mere

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING

FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Psykiatri FAGLIGHED ANSVAR RESPEKT UDVIKLING Med mennesket i centrum - Fire værdier, der skal drive vores arbejde i Region Hovedstadens Psykiatri Kære medarbejder og ledere Her er vores nye værdigrundlag,

Læs mere

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014

VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 VS14 VIRTUELT SAMARBEJDE ANNO 2014 Organisering og ansvar Værktøjer og brugere Anvendelse internt og eksternt Prioritering og fremtid FORORD Denne rapport indeholder resultaterne af en undersøgelse af

Læs mere

Guide. Social Kapital. Til måling af. Side 1

Guide. Social Kapital. Til måling af. Side 1 Guide Til måling af Social Kapital Guide til måling af social kapital DEL I - Hvad er social kapital Side 1 Indhold Forord 3 Hvad er social kapital 5 Hvorfor måle på social kapital 5 Hvad er social kapital

Læs mere

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000

Fordelene ved at være franchisetager i REMA1000 Købmand i Del 1 Hvad er franchising? Et franchise er en tilladelse en tilladelse til at andre bruger ens navn eller brand til at tjene deres egne penge. I en franchiseløsning er der i bund og grund kun

Læs mere

Tværgående case: Vejen gennem innovationsfasen

Tværgående case: Vejen gennem innovationsfasen Tværgående case: Vejen gennem innovationsfasen Det kræver et åbent sind og en alsidig værktøjskasse at støtte virksomheder gennem innovationsfasen. I denne case giver vi eksempler på nogle af de metoder,

Læs mere

Vækst gennem viden 8.6. 1. Forord: Videnssamfundets præmisser for vækst og forretningsudvikling

Vækst gennem viden 8.6. 1. Forord: Videnssamfundets præmisser for vækst og forretningsudvikling Vækst gennem viden Vækst gennem viden af partner Ole Steen Andersen, osa@implement.dk, Implement og dekan, ph.d. Søren Barlebo Rasmussen, sbr.spfak@cbs.dk, CBS Handelshøjskolen i København Denne artikel

Læs mere

BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ

BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ BRANCHEVEJLEDNING TIL KONTORARBEJDSPLADSER OPSKRIFTER PÅ ARBEJDSGLÆDE GOD TRIVSEL - EN FÆLLES OPGAVE FOR ET GODT ARBEJDSMILJØ _ 00 GOD TRIVSEL FORORD FORORD Med baggrund i den danske arbejdsmiljølovgivning,

Læs mere

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til?

IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app. Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? IKKE BARE ENDNU EN E-BOG... COMPRENDO. Sådan kommer du i gang med din egen app Og hvad skal virksomheden overhovedet bruge en app til? Titel: Sådan kommer du i gang med din egen applikation 1. udgave -

Læs mere

Giv jeres virksomhed et forspring

Giv jeres virksomhed et forspring Giv jeres virksomhed et forspring Sæt fokus på forretningen og find vej i de danske innovations- og erhvervsfremmetilbud Sådan har andre virksomheder fundet finansiering: Jydsk Aluminium Industri: Vækstkaution

Læs mere

FREMTIDENS CFO. Netværk. Hvorfor? Fra strategisk sparringspartner til driftsmester. Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme?

FREMTIDENS CFO. Netværk. Hvorfor? Fra strategisk sparringspartner til driftsmester. Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme? FREMTIDENS CFO Netværk. Hvorfor? SIDE 8 Fra strategisk sparringspartner til driftsmester SIDE 3 Customer Relationship Economics - er loyale kunder lønsomme? SIDE 6 1 NETWORK DIRECTOR PER NIKOLAJ BUKH Per

Læs mere

DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET

DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET DEBATOPLÆG OM DEN KOMMENDE FÆLLES- OFFENTLIGE STRATEGI FOR DIGITAL VELFÆRD DIGITAL VELFÆRD NYE MULIGHEDER FOR VELFÆRDSSAMFUNDET REGERINGEN / KL / DANSKE REGIONER MARTS 2013 FORORD 3 DANSKERNE ER DIGITALE

Læs mere

Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid

Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid Version 06 Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid Sæt tillid på dagsordenen - vær med til at gøre din arbejdsplads mere tillidsfuld Indhold Indhold... 2 Du vil komme til at høre om tillid...

Læs mere

JAg ten På den gemte energi energi. den gemte. Følg kampagneguiden, og hjælp kollegerne med at finde. energi! Guide til adfærdskampagne

JAg ten På den gemte energi energi. den gemte. Følg kampagneguiden, og hjælp kollegerne med at finde. energi! Guide til adfærdskampagne JAg ten På den JAg ten gemte På Følg kampagneguiden, og hjælp kollegerne med at finde! Guide til adfærdskampagne Indhold 1Få ledelsens opbakning side 4 2Sæt mål Side 5 Spar penge med gode vaner! Spar 5-10

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere