Bilbasens salgsguide. - 5 trin til en tryg bilhandel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilbasens salgsguide. - 5 trin til en tryg bilhandel"

Transkript

1 Bilbasens salgsguide - 5 trin til en tryg bilhandel Det er nemmere end nogensinde at sælge bilen selv. Betaling og omregistrering kan ske med det samme, og oprettelse af annoncer sker på få minutter via Bilbasens app eller på Bilbasen.dk Vi giver dig i denne guide overblik over de 5 vigtigste punkter, når du skal sælge din bil og hvordan du klarer det uden ubehagelige overraskelser, så du får en tryg, hurtig og nem handel. Derudover kan du også finde Bilbasens slutseddel, som er i overensstemmelse med gældende regler og sikrer, at du husker de nødvendige detaljer i handlen. 1. Prissætning 2. Klargøring 3. Annoncering 4. Henvendelser og fremvisning 5. Betaling og overdragelse + Bilbasens slutseddel

2 Prissætning Der er mange ting, der påvirker prisen på din bil. Der er selvfølgelig farve, stand, km, ekstraudstyr og mærke, men ting som aktuel efterspørgsel efter den pågældende biltype og afgiftsændringer spiller også en rolle. En god måde at finde prisen på netop din bil er at bruge Bilbasens vurderingsværktøj, og så herefter foretage justeringer på baggrund af en søgning på Bilbasen, der viser hvor mange af den samme type bil der er til salg i øjeblikket på Bilbasen. 1) Slå din bil op i vores vurderingsværktøj på: 2) Se om den pris, du kommer frem til, matcher annoncer på lignende biler: Selv om du i sin tid har købt en bilmodel med meget ekstraudstyr, eller har investeret i opgraderinger af din bil løbende, så gør ekstraudstyr som regel ikke bilen særlig meget dyrere. Det kan dog gøre bilen væsentligt lettere at sælge i forhold til biler med mindre udstyr. Da der er tale om en privat handel, er du som sælger ikke omfattet af købelovens regler om forbrugerkøb og skal derfor ikke som en bilforhandler give reklamationsret på to år. Dette betyder dog også, at eventuelle købere ofte vil forvente at kunne få bilen lidt billigere end hos for forhandleren, hvilket du selvfølgelig bør tage med i din prissætning. Nogle købere vil forvente at kunne handle om prisen, mens andre umiddelbart vil tænke at prisen er fast. Det kan derfor være en god ide at skrive i annoncen om du er villig til forhandling og ønsker bud eller om prisen er fast. På den måde undgår du eventuelle misforståelser senere.

3 Klargøring Før din bil er klar til salg, er det vigtigt, at du har sikret dig, at du har de rigtige dokumenter og oplysninger på bilen. Det er også vigtigt, at du har taget nogle gode billeder, der på en gang viser køretøjet fra sine bedste sider, men samtidig præsenterer et ærligt billede af bilen. Skuffede købere, som bliver overrasket over, at børnehaven har holdt fest på bagsædet, eller at den lille parkeringsridse viser sig at være en rusten bule, der fylder det meste af bagskærmen har sjældent lyst til at købe. Det bliver i stedet til negative oplevelser og spild af tid. Før du går videre til at skrive annoncen, er det en god idé at have gjort følgende: 1) Find bilens registreringsattest Attesten består af del 1 og 2 og begge dele er nødvendige for, at bilen kan omregistreres ved salg. Kan du ikke finde begge dele, kan en ny bestilles på skat.dk. 2) Find eventuelle vigtige kvitteringer i forhold til skader, reparationer eller ekstraudstyr Har du investeret i specielt ekstraudstyr eller har du fået foretaget større eller vigtige reparationer er det en god idé, at kunne dokumentere dette overfor køber. 3) Rengør og fotografér bilen, så din annonce tager sig bedst muligt ud Gode billeder er vigtige, når du skal fange køberens opmærksomhed. Sørg for, at bilen er ren og ryddelig. En beskidt bil har færre købere. Find en rolig baggrund uden rod og detaljer og med nok plads til, at hele bilen kan være i søgeren på kameraet. Gå lidt ned i knæ, når billederne skal tages og tag hellere et par stykker for meget end for lidt, så du har lidt at vælge mellem. Tag gerne billeder af udstyr, der er særligt i din bil - for eksempel varme i rattet, navigation eller adaptiv fartpilot. Følgende vinkler plejer at give gode et godt overblik over bilen: a. Skråt forfra med hjulene drejet så fælgen vender mod kameraet b. Fra siden c. Skråt bagfra, så man ser modsatte side bilen end på sidebilledet d. Instrumentbordet (husk at justere rat og ventilationsdyser lige) e. Forsæder f. Bagsæde g. Bagagerum h. Specielt udstyr eller servicebog med stempler Du kan oftest sagtens tage billederne af bilen med din mobiltelefon. Langt de fleste smartphones har i dag kameraer, som fint kan matche den nødvendige billedkvalitet til en bilannonce. Samtidig er det både nemt og hurtigt at få billederne fra telefonen til din annonce.

4 Annoncering Nu er du klar til at oprette din annonce. Hvis du har taget billederne med din mobiltelefon er det absolut nemmeste at åbne eller downloade vores bilbasen app, som gør det rigtig nemt at starte en annonce og tilføje billederne. Herefter kan du selv vælge, om du vil fortsætte annoncen på en PC eller tablet, som nogle synes, det kan være lettere at lave beskrivelse og betaling på, eller om du vil fortsætte på mobilen. Det er en god idé at tænke lidt over, om der er noget, du har været særlig glad for ved bilen, så du kan få lavet en god beskrivelse, der sammen med billederne fanger interessen. 1) Start din annonce ved at søge på Bilbasen i Apple app/google play eller gå ind på og klik på Sælg din bil Uanset om du bruger vores app eller hjemmesiden vil du blive hjulpet gennem processen med oprettelsen af din bil. 2) Skriv den rigtige tekst Rigtig meget af indholdet til din annonce kan vi hjælpe dig med ud fra bilens nummerplade og enkle valgmuligheder. Det er dog stadig vigtigt, at du beskriver bilen, da det skaber større troværdighed og øger sandsynligheden for, at netop din bil bliver fundet i en fritekstsøgning. Fortæl om væsentlige fejl på bilen, hvis den har det, men fortæl også gerne, hvis du synes det er en fantastisk familiebil eller lignende. 3) Publicér og overvåg din annonce Selv om du har lavet verdens bedste annonce kan det godt være småt med købere med det rette behov eller den rette størrelse tegnebog. Det kan også være, at der er sælgere med samme biltype der sælger til en lavere pris, som du enten må underbyde eller vente på er kommet af listen. Derfor er det en god idé, at du følger udviklingen i antal visninger på din bil og eventuelt justerer pris eller beskrivelse, hvis du ikke er tilfreds med antallet af henvendelser. Bilbasen er Danmarks absolut største markedsplads for brugte biler og bruges af mere end en forbrugere og størstedelen af Danmarks brugtbilsforhandlere. Der er derfor ingen tvivl om, at sandsynligheden for et salg er størst gennem os. Skulle du have lyst til også at have din bil annonceret andre steder tilbyder vi også mulighed for at sætte din annonce i DBA eller overføre den til bilauktion uden at du skal til at indtaste bilens data på ny.

5 Henvendelser & fremvisning Fremvisning og besvarelse af henvendelser er oftest noget af det, folk synes er sværest ved privatsalg. Både fordi det kan være svært at overskue, hvordan man gør det rigtigt, hvis man ikke har prøvet det før, og fordi der kan være risiko for, at man møder en uærlig køber selv om det er sjældent i Danmark. Sørg alligevel altid for følgende, når du taler med en potentiel køber: Undlad at svare på henvendelser fra udenlandske telefonnumre Med mindre du sælger en absolut sjældenhed af et automobil, vil sandsynligheden for, at der er tale om et svindelnummer større end sandsynligheden for, at der er tale om en reel køber. Danske biler er generelt ikke attraktive for udenlandske købere på grund af afgiften. Vær mistænksom, hvis ikke køber ønsker at se bilen personligt En del svindel indbefatter, at bilen skal sendes til udlandet og inkluderer ofte falske kvitteringer på pengeoverførsler via PayPal eller lign. I sådanne tilfælde er sandsynligheden for, at du er ved at blive snydt tit større end for, at du er ved at lave en bilhandel. Brug din mavefornemmelse og vores kundeservice Får du henvendelser som på nogen som helt måde gør dig i tvivl om købers reelle hensigter, så tag fat i Bilbasens kundeservice med det samme. Der sidder eksperter, som er trænet i at genkende svindlere og som kan give dig den nødvendig rådgivning. Når den indledende snak er overstået, og sælger skal prøvekøre bilen for at finde ud af, om det er den rigtige bil for ham eller hende, er der også et par ting, du skal være opmærksom på. Bare så du ikke står tilbage med en stjålet cykel, mens din bil og køber er på vej over alle bjerge. Derudover er det selvfølgelig vigtigt lige at give bilen en støvsugning og opfriskning, så køber føler sig tilpas under prøveturen. Rene biler kører bare bedre. Vil du være sikker på ikke at blive snydt, bør du selv køre med på prøveturen. Det er normalt og et absolut rimeligt krav. Uanset bør du altid sikre dig et billede af købers (gyldige) kørekort, samt sygesikringsbevis. Således har du mulighed for at fastslå købers identitet og adresse. Føler du dig på nogen måde utryg kan du eventuelt arrangere at prøveturen foregår fra en anden adresse end din hjemmeadresse og bede en ven tage med på prøveturen også. Det er dit ansvar som ejer at tjekke, at køber har gyldigt kørekort. Det er ligeledes værd at bemærke, at eventuelle skader på bilen under prøvekørsel kan have konsekvenser for dine fremtidige forsikringsvilkår, samt at betaling af selvrisiko for eventuelle skader stadig skal betales af dig som ejer.

6 Betaling og overdragelse For nogle år tilbage var privathandel med biler sådan noget med mange kontanter eller crossede checks. Det er heldigvis ikke nødvendigt mere og langt de fleste privathandler klares i dag via en straksoverførsel, hvilket stort set alle netbanker understøtter. Straksoverførsel betyder at en kontooverførsel kan foregå øjeblikkeligt, og at du som sælger kan se pengene gå ind på din konto samtidig med, at du overdrager nøglerne. Vi anbefaler, at du som sælger griber selve handlen an således: 1) Sørg for at have styr på relevante dokumenter m.m. Registreringsattest (Del I og II), samtlige nøgler, servicebog og andre genstande eller papirer der hører til bilen. Mind samtidig køber om at han/hun bør medbringe Nem-ID, gyldigt kørekort, sygesikringsbevis og eventuel bærbar computer, hvis vedkommende vil benytte sin egen til pengeoverførsel. 2) I gennemgår sammen servicebog og slutseddel Brug evt Bilbasens slutseddel (findes nederst i guiden) for at være sikker på ikke at glemme noget og sørg for at skrive det i kommentarfeltet på slutsedlen, hvis i laver særlige aftaler. Derudover bør du som sælger også sikre dig, at det fremgår tydeligt, at bilen sælges som prøvet og beset, med mindre du er klar til at påtage dig mere ansvar end nødvendigt. Når begge parter er enige om indholdet kan I underskrive aftalen. Har I mulighed for at tage en kopi kan i nøjes med ét eksemplar. Ellers må i udfylde og underskrive to eksemplarer. 3) Overfør købesummen Lad sælger logge på sin netbank via hans/hendes telefon, medbragte laptop eller en computer, du stiller til rådighed og foretage straksoverførsel af pengene. Kontrollér herefter ved at logge ind på din egen netbank at pengene er korrekt overført. Vi anbefaler ikke kontanter, kreditkort eller andre betalingsformer, da de som regel involverer større risiko for svindel. 4) Omregistrer bilen Normalt har køber tre uger til at omregistrere bilen, men af flere grunde anbefaler vi, at I klarer det med det samme, for at undgå problemer. Det klares ved, at køber via en computer besøger skat.dk. Under menupunktet motor følger vejledningen til privat ejerskifte. Selve processen kræver blot Nem- ID og del I og II af bilens registreringsattest og er overstået på mindre end 5 minutter. 5) Ønsk køber tillykke og find din næste drømmebil Nu er der blot tilbage at ønske køber tillykke med sin nye bil og overdrage nøgler og andet habengut. Samtidig er du selvfølgelig meget velkommen til at kigge forbi bilbasen.dk og finde din næste drømmebil. Acceptér aldrig betalingsformer, som du ikke kender og stol kun på, at du har modtaget penge, hvis du kan se dem, når du et logget ind på din netbank.

7 Bilbasens slutseddel - Få en tryg privathandel Side 1 af 3 SÆLGER Navn: KØBER Navn: Adresse: Adresse: Postnummer & by: Postnummer & by: CPR-nummer: CPR-nummer: Telefonnummer: Telefonnummer: BILENS STAMDATA Mærke/model/type: Sidst synet: Stelnummer: Første indregistreringsdato: Nummerplade: Farve: Modelårgang: Antal km (kilometertæller): AFREGNING Købesum kr. (beløb som tal) Overtagelsesdag (dag/måned/år): Købesum kr. (beløb med bogstaver) Er der restgæld eller andre hæftelser i køretøjet?: Betalingsmiddel: Straksoverførsel Andet Angiv betalingsmiddel hvis Andet ovenfor: Printet fra bilbasen.dk uden ansvar

8 Side 2 af 3 SÆLGER OPLYSER OM BILEN Har motor været skiftet: Hvis ja, med: Brugt Fabriksny Renoveret Antal km før evt. udskiftning Er tandrem skiftet: Tidligere anvendelse af bilen: Privat Andet Er der fortsat fabriksgaranti: Er der fortsat lakgaranti: Er der foretaget undervognsbehandling: Medfølger servicebog, der dokumenterer regelmæssige eftersyn: Har bilen haft større skader: Hvis ja, hvad var km-tal: Hvis andet, angiv venligst hvad: Hvis ja, hvornår udløber den (måned/år) Hvis ja, hvornår udløber den (måned/år) Hvis ja, hvem & hvornår (måned/år) Hvis nej, hvorfor ikke: Hvis ja, medfølger kopi af værkstedsfaktura/taksatorrapport: Ja Nej OMREGISTRERING /AFMELDING Sidste synsdato (dag/måned/år) Omregistrering Online via skat.dk ved overdragelse Sælger indleverer pladerne Køber omregistrerer / afmelder inden 3 uger FORSIKRING Køber skal selv have tegnet forsikring. Dog dækker sælgers forsikring køber indtil 3 uger efter overtagelse. Sælgers dækning Sælgers selskab og policenr. Ansvar Kasko OVERTAGELSE Bilen sælges som prøvet og beset Hvis nej, foreligger der skriftlig aftale om andre vilkår: Ja Nej Ja Printet fra bilbasen.dk uden ansvar

9 Side 3 af 3 ANDET Særlige aftaler om medfølgende reservedele, løsdele m.v. HANDLEN INDGÅET SÆLGER Sted: KØBER Sted: Dato (dag/måned/år) Dato (dag/måned/år) Underskrift: Underskrift: KVITTERING FOR MODTAGELSE AF KØBESUM Købesum kr. (beløb som tal) Dato (dag/måned/år) Sælgers underskrift Sted Printet fra bilbasen.dk uden ansvar

Auto Orbis salgsguide

Auto Orbis salgsguide Auto Orbis salgsguide 5 trin til en tryg bilhandel Det er lettere end nogensinde at sælge din bil selv. Betaling og omregistrering kan ske med det samme, og du kan oprette annoncer på få minutter på vores

Læs mere

Bilbasens købsguide. 4 trin til et trygt bilkøb

Bilbasens købsguide. 4 trin til et trygt bilkøb Bilbasens købsguide 4 trin til et trygt bilkøb Der kan være mange penge at spare, ved at købe en brugt bil frem for en ny. Men der er naturligvis nogle ting, du bør være opmærksom på, når du køber brugt

Læs mere

Vurderingsresultat for

Vurderingsresultat for RYDDER VEJEN GENNEM BRUGTBILJUNGLEN Vurderingsresultat for Mini One 1.6 Benzin (75 HK) Bilens specifikationer Mærke: Model: Motorstørrelse: Brændstof: Mini One 1,6 (75 HK) Benzin År: 2010 Km: 59.000 Geartype:

Læs mere

BILBASENS KØBSGUIDE BILER. Hvad skal du være opmærksom på som bilkøber? Kabinetjek Prøvetur Restgæld/pant Gode råd

BILBASENS KØBSGUIDE BILER. Hvad skal du være opmærksom på som bilkøber? Kabinetjek Prøvetur Restgæld/pant Gode råd Forberedelse Servicebogen Kosmetisk tjek Motortjek Kabinetjek Prøvetur Restgæld/pant Gode råd Forsikring Finansiering Opsummering Tjekliste SÅDAN GØR DU ET GODT BRUGTBILSKØB Danskerne køber i stigende

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Sådan køber du Pendlerkort i ny DSB app

Sådan køber du Pendlerkort i ny DSB app Sådan køber du Pendlerkort i ny DSB app Med den nye DSB app får du alle de funktioner, du har brug for, når du rejser med tog med rejsesøgning, rejseplan og køb af billetter og pendlerkort. I denne folder

Læs mere

Sådan køber du Pendlerkort i ny DSB app

Sådan køber du Pendlerkort i ny DSB app Sådan køber du Pendlerkort i ny DSB app Med den nye DSB app får du alle de funktioner, du har brug for, når du rejser med tog med rejsesøgning, rejseplan og køb af billetter og pendlerkort. I denne folder

Læs mere

Hvad skal du være opmærksom på som køber?

Hvad skal du være opmærksom på som køber? Hvad skal du være opmærksom på som køber? Forberedelse Servicebogen Kosmetisk tjek Motortjek Prøvetur Restgæld Gode råd Finansering Forsikring Vær opmærksom Opsummering Kontakt Sådan gør du et godt ATV

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If 100% ORIGINAL = KVALITET Med en Ford Forsikring henvises du altid til et autoriseret Ford værksted, hvor der benyttes originale reservedele. SERIØSE

Læs mere

[Click here and insert picture from image library] SIKKERHEDS GUIDE

[Click here and insert picture from image library] SIKKERHEDS GUIDE [Click here and insert picture from image library] SIKKERHEDS GUIDE INDHOLDSFORTEGNELSE Phishing 3 Hvad er Phishing? 3 Sådan skal du gøre, hvis du modtager et mistænkeligt opkald eller en telefonsvarerbesked

Læs mere

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18.

Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. Swipp brugere Ofte Stillede Spørgsmål Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag-torsdag kl. 8-22, fredag kl. 8-18, lørdag kl. 10-22 og søndag 10-18. 1. Tilmelding og brug af Swipp 1.1.

Læs mere

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID.

Du skal downloade Swipp-app en fra App Store eller Google Play og tilmelde dig i Swipp-app en med NemID. Du kan ringe til Swipp Kundeservice på 70 30 19 30 mandag til fredag kl. 08.00 20.00, lørdag og søndag fra kl. 11.00 17.00 eller sende os på kundeservice@swipp.dk. FAQ TILMELDING OG BRUG AF SWIPP Hvordan

Læs mere

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If.

Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Volkswagen Forsikring til privatkunder i samarbejde med If. Seriøse fordele Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du en ekstra god glas skadedækning på din forrude? Vil

Læs mere

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til privatkunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til privatkunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 17794 Klager: Indklaget: CVR-nr.: 34940266 Maindal Auto v/lars-ole Juhl Maindal Mølgårdsvej 2 7173 Vonge Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 14419 Klager: Indklaget: Klagen vedrører: xxxxxxx xxxx xxxxxxxxxx x xxxx xxxxxxxxx xxxxx xxxxxxx som indehaver af ophørte xxxx xxx. xx (CVR-nr. xxxxxxxx)

Læs mere

MOTORCYKLER. Hvad skal du være opmærksom på som køber?

MOTORCYKLER. Hvad skal du være opmærksom på som køber? Klik for at gå til emne... Forberedelse Teknik - det SKAL du tjekke Forsikring Finansiering Generelt - bl.a. tjekliste Slutseddel BilBasens købsguide til køb af en brugt motorcykel Det er lige så stor

Læs mere

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If

Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If Renault Forsikring til privatkunder i samarbejde med If 3 fordele ved Renault Forsikring - Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? - Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf

DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE. MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf DANMARKS BREDESTE SORTIMENT AF ELEKTRISKE KABINESCOOTERE MOBIL LIVSGLAD UAFHÆNGIG Climacar.dk Tlf. 6969 0041 HYKER HYKER COMFORT Hvem kan have gavn af en el-kabinescooter? Alle - kort fortalt. Du skal

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony)

Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Quick Guide for Mobil Reception (Omhandler mobil reception også kaldet isymphony) Generelt Mobil Reception er et værktøj som bruges til at overvåge medarbejdere, kø er og meget andet samt styre dit omstillingsanlæg

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED MINI FORSIKRING. Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

Videreformidling af din bil Luksusbiler med sund fornuft

Videreformidling af din bil Luksusbiler med sund fornuft www.granturismo.dk Videreformidling af din bil Luksusbiler med sund fornuft GRANTURISMO CARS tilbyder en stribe af løsninger for videreformidling af din bil. High end specialister står klar til at løse

Læs mere

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If

FORD FORSIKRING. til erhvervskunder i samarbejde med If FORD FORSIKRING til erhvervskunder i samarbejde med If AUTORISERET VÆRKSTED HVER GANG Når du har en Ford Forsikring, kan du være sikker på, at du altid bliver henvist til et autoriseret værksted, der bruger

Læs mere

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. MINI FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 100% ORIGINAL = KVALITET. MED EN MINI FORSIKRING HENVISES DU ALTID TIL ET AUTORISERET MINI VÆRKSTED, HVOR DER BENYTTES ORIGINALE RESERVEDELE. Vil

Læs mere

EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV

EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV EN ENKELT VEJLEDNING TIL AT KOMME HURTIGT I GANG MED NISSANCONNECT EV Få mest muligt ud af din Nissan elbil med NissanConnect EV. Følg disse enkle trin, og styr din Nissan fra din computer eller smartphone.

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret.

2. Priser Alle prisangivelser er inklusiv moms og andre afgifter. Hver gang du lægger en vare i din indkøbskurv, bliver totalbeløbet opdateret. 1. Betaling Betaling kan foretages med følgende betalingskort: Dankort. Der vil blive reserveret et beløb svarende til værdien på din ordre i forbindelse med din bestilling. Kort tid efter levering, vil

Læs mere

Få din kunst på Che Bello Galleri

Få din kunst på Che Bello Galleri Få din kunst på Che Bello Galleri På Che Bello Galleri kan du helt gratis få præsenteret og solgt dine malerier. Det koster ikke noget at blive oprettet og du betaler kun provision når dit maleri bliver

Læs mere

GUIDE TIL MATCHMØDER I BARNETS VEN

GUIDE TIL MATCHMØDER I BARNETS VEN GUIDE TIL MATCHMØDER I BARNETS VEN Denne guide indeholder retningslinjer, nyttige informationer og gode råd til brug for koordinerende frivillige ved matchmøder hos familier i Barnets Ven. OM MATCHMØDER

Læs mere

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob

Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Købsvilkår for mobiltelefoner, tablets og tilbehør hos Bibob Vilkår er gældende fra 24. november 2014. I disse vilkår kan du finde informationer om persondatapolitik, reklamation, fortrydelse, ejerforhold,

Læs mere

ŠKODA FORSIKRING TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. Citigo

ŠKODA FORSIKRING TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. Citigo ŠKODA FORSIKRING TIL KUNDER I SAMARBEJDE MED IF Citigo 3 FORDELE VED ŠKODA FORSIKRING Vil du sikre din nye bil med højere erstatning ved totalskade? Ønsker du kun 1.500 kr. i selvrisiko ved udskiftning

Læs mere

DIGITALE REFUSIONSSEDLER

DIGITALE REFUSIONSSEDLER DIGITALE REFUSIONSSEDLER Der er to måder at udfylde refusionssedler på din smartphone eller tablet: Guide 1: Til dig, der vil udfylde refusionssedler på den nemme måde! Guide 2: Til dig, der vil udfylde

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. 3 FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

UDDANNELSESMATERIALE TIL RA-MEDARBEJDERE

UDDANNELSESMATERIALE TIL RA-MEDARBEJDERE UDDANNELSESMATERIALE TIL RA-MEDARBEJDERE - situationer, hvor NemID udstedes eller vedligeholdes Version 4. november 2016 Indholdsfortegnelse På de følgende slides præsenteres de opdaterede RA procedurer

Læs mere

SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC:

SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC: SÅDAN PRINTER DU FRA SMARTPHONE ELLER TAVLE-PC: Du kan nemt udskrive tekst og billeder direkte fra din tavlecomputer eller smartphone. Find den bedste printerløsning til dit udstyr: SÅDAN! Vi viser, hvordan

Læs mere

SIKKERHEDSLISTE HOTLINE til dig, der er truet. svarer døgnet rundt

SIKKERHEDSLISTE HOTLINE til dig, der er truet. svarer døgnet rundt SIKKERHEDSLISTE til dig, der er truet HOTLINE 70 27 76 66 svarer døgnet rundt Denne folder er til dig, der er på flugt fra din familie og dit netværk på grund af vold, trusler eller tvang. Hvis du er bange

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13467 Klager: N.N Indklaget: CVR-nr.: 34 73 97 06 Car4flex Odense ApS Thorslundsvej 1 5000 Odense C Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed Modtagne

Læs mere

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement.

PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Velkommen til PLAY PLAY er et helt unikt tilbud til TDC kunder, som giver dig adgang til Danmarks bedste online musiksamling som en del af dit abonnement. Se om du kan få PLAY under Vilkår på tdc.dk/musik

Læs mere

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden!

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Info til nye gæster www.clublasanta.com Information om vores Club La Santa app og din guide til reservationssystemet Indholdsfortegnelse Hvor kan jeg

Læs mere

Verdens nemmeste online tjek ud- og betalingssystem

Verdens nemmeste online tjek ud- og betalingssystem Verdens nemmeste online tjek ud- og betalingssystem Sælg mere til mobile brugere Fra webshop-varekurv til gennemført ordre med ét enkelt klik Tænk hvis du kunne købe alt med et enkelt klik? Det kan du

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

Sådan vælger du den rette bil

Sådan vælger du den rette bil Når du skal finde dig en bil der passer til dit og familiens kørselsbehov, er det en god ide at starte din research hjemmefra. Her kan du sammenligne bilernes kvalifikationer og prisniveau online for at

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

Nedenstående vejledning er opdelt i 3 dele: Prøvekørsel Tilretning af bildata og billeder CRM funktioner

Nedenstående vejledning er opdelt i 3 dele: Prøvekørsel Tilretning af bildata og billeder CRM funktioner Nedenstående vejledning er opdelt i 3 dele: Prøvekørsel Tilretning af bildata og billeder CRM funktioner Prøvekørsel: Når App en er installeret, er login skærmbilledet, det første du møder: Det første

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL PRIVATKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU EN EKSTRAGOD GLASSKADEDÆKNING PÅ DIN FORRUDE? VIL DU UNDGÅ AT BEKYMRE DIG

Læs mere

Forstå din Investeringsordning

Forstå din Investeringsordning Alm Brand Bank Forstå din Investeringsordning - En praktisk guide 1 Alm. Brand Investeringsordning Indhold I denne pdf finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om Alm. Brand Investeringsordning 3

Læs mere

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb

DBA Bilers købsguide vejen til et godt køb Klik for at gå til emne Før du køber brugt bil Gule eller hvide plader Tjekliste Nysynet eller ej? Godt dækket ind Forsikring Finansiering Før du køber brugt bil Det vrimler med brugte biler på nettet.

Læs mere

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN

INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN INSTRUKTIONSMANUAL FOR SPILLERE OG FORÆLDRE TIL HIFEREN Hjallerup Idrætsforening har fået ny hjemmeside. Dette har betydning for dig som bruger/medlem af HIF og som forældre til børn, der er bruger/medlem

Læs mere

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF.

BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. BMW FORSIKRING. TIL ERHVERVSKUNDER I SAMARBEJDE MED IF. FORDELE VED BMW FORSIKRING VIL DU SIKRE DIN NYE BIL MED HØJERE ERSTATNING VED TOTALSKADE? ØNSKER DU KUN 1.500 KR. I SELVRISIKO VED UDSKIFTNING AF

Læs mere

5. Vælg den udgave du ønsker, og skriv det antal du ønsker at købe i rubrikken efter antal og

5. Vælg den udgave du ønsker, og skriv det antal du ønsker at købe i rubrikken efter antal og s. 1 / 9 1. www.nodebasen.dk 2. Find den node, du gerne vil købe ved at trykke dig ind på en kategori i venstre kolonne: 3. Tryk på titlen eller tryk på under den sang du ønsker 4. Nu kommer du ind på

Læs mere

Dalux FM Kundevejledning

Dalux FM Kundevejledning Dalux FM Kundevejledning Indhold Derfor benytter ATP Ejendomme DaluxFM:... 2 Kundevejledning til indmelding på DaluxFM HelpDesk App:... 2 Download App:... 2 Log på DaluxFM - App:... 3 Opret en indmelding:...

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk

Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Hassellunden 4A, 2765 Smørum 44 91 34 51 44 91 34 82 saniva@saniva.dk www.saniva.dk Author: JS.30.06.2013 SaniProLogic / Easy 3000/4000 Kom godt i gang - beboer Side 2/7 Brugerfladen på Internettet Saniva.dk

Læs mere

SLUTSEDDEL. Handel med brugt båd mellem private (kontantsalg)

SLUTSEDDEL. Handel med brugt båd mellem private (kontantsalg) SLUTSEDDEL Handel med brugt båd mellem private (kontantsalg) Dansk Sejlunion håber, at dette udkast kan være til gavn i forbindelse med indgåelse af aftaler. Der kan naturligvis være individuelle forhold,

Læs mere

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014

Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Netbank Erhverv Kom godt i gang med Netbank Erhverv - NemID April 2014 Indhold Log på... Adgang til flere aftaler. Eksempel på forsiden i Netbank... Få mere ud af Netbank... Skræddersy din Netbank... Gode

Læs mere

Før du letter.. Har du husket at informere Château d Azans? Her er en hurtig guide til hvordan du skal gøre

Før du letter.. Har du husket at informere Château d Azans? Her er en hurtig guide til hvordan du skal gøre Før du letter.. Har du husket at informere Château d Azans? Her er en hurtig guide til hvordan du skal gøre Hvornår skal jeg bruge det nye system? Oplyse Administrationen om: Brug af egen uge(r) Brug af

Læs mere

Guide: Sådan søger du boligstøtte digitalt

Guide: Sådan søger du boligstøtte digitalt Guide: ådan søger du boligstøtte digitalt tart lut og ind med nøglekort NemID Du kan søge digitalt, hvis du bor i en leje- eller andelsbolig. K Vi skal bruge mange oplysninger fra dig, når du søger boligstøtte,

Læs mere

Tofaktorgodkendelse til brug af dit Apple ID

Tofaktorgodkendelse til brug af dit Apple ID Tofaktorgodkendelse til brug af dit Apple ID Dit godkendte Apple ID system 1 Nogen banker på: Ukendt? måske dig? Vedkomne kender dit Apple ID 2 Besked: Der er én der forsøger at logge sig ind med dit Apple

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Desktop version Windows 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Åbningsskærm

Læs mere

Spørgsmål & svar til App

Spørgsmål & svar til App Spørgsmål & svar til App De mest stillede spørgsmål til Myfone App en til iphone, Android & Windows Phone Hvordan kan man hente Flexfones app? Den kan hentes i Apples App Store, Androids Google Play &

Læs mere

Anmodning om salg af andel - Vejledning

Anmodning om salg af andel - Vejledning Anmodning om salg af andel - Vejledning (Sidst revideret: jan 2011, version 2.0) Her kan du læse om: - Hvad du skal gøre før, du kan anmode om at din lejlighed kan sættes til salg - Hvad du skriver under

Læs mere

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort.

Selvom du har installeret NemID nøgleapp på din smartphone eller tablet, kan du stadig frit skifte mellem at bruge din nøgleapp eller nøglekort. NemID nøgleapp NemID nøgleapp er et digitalt supplement til dit nøglekort. Med NemID nøgleapp kan du bruge dit NemID direkte fra din smartphone eller tablet - uden at have dit nøglekort ved hånden. Når

Læs mere

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune

ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune ipad udrulning på folkeskolerne i Thisted Kommune I denne præsentation Gennemgang af regler Opsætning af ipad Tilslutning til Thisted Skoler MDM (Mobile Device Management) Oprette AppleID Oprette Google

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET

RÅDET FOR DIGITAL SIKKERHED GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET GUIDE TIL SIKRING AF FORBRUGER- ELEKTRONIK PÅ INTERNETTET TING PÅ INTERNETTET Internet of things er et moderne begreb, som dækker over, at det ikke længere kun er computere, der er på internettet. Rigtig

Læs mere

Betaling via Business Online

Betaling via Business Online Forløbet for en betaling Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du opretter og godkender en betaling i Business Online. 1. Opret betalinger/mapper 2. Kontroller betalinger 3. Luk mappen og godkend

Læs mere

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014

M Mobility Mobil IP. Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 M Mobility Mobil IP Installations- & brugervejledning Smartphone version Mac OS X 12. august 2014 Indhold Introduktion Download program software Installation af M Mobility Mobil IP Softphone program Hovedskærm

Læs mere

Kom godt i gang med Fable-robotten

Kom godt i gang med Fable-robotten Kom godt i gang med Fable-robotten 1. Først skal du installere programmet på din computer. Gå ind på shaperobotics.com og under support vælger du download: Her vælger du, under PC App om du kører Windows

Læs mere

ALD Bilforsikring. i samarbejde med If

ALD Bilforsikring. i samarbejde med If ALD Bilforsikring i samarbejde med If ALD CARMARKET Hos ALD carmarket finder du Danmarks største udvalg af nyere brugte biler. Vores brugte biler har oftest kørt som firmabiler via ALD Automotive. Det

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 17619 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 30873750 Auto Box v/alaa Mansour Jegstrupvej 58 8361 Hasselager Klagen vedrører: Køb af bil Ikke-medlemsvirksomhed Modtagne

Læs mere

UDDANNELSESMATERIALE TIL RA-MEDARBEJDERE. - situationer, hvor nemid udstedes eller vedligeholdes

UDDANNELSESMATERIALE TIL RA-MEDARBEJDERE. - situationer, hvor nemid udstedes eller vedligeholdes UDDANNELSESMATERIALE TIL RA-MEDARBEJDERE - situationer, hvor nemid udstedes eller vedligeholdes Vers. 12. maj 2015 Indholdsfortegnelse På de følgende slides præsenteres de nye RA procedurer med eksempler

Læs mere

NEMID IMAGEMÅLING SEPTEMBER 2018

NEMID IMAGEMÅLING SEPTEMBER 2018 NEMID IMAGEMÅLING SEPTEMBER 2018 01 Metode 02 Resultater 03 Konklusion 01 Metode 02 Resultater 03 Konklusion METODE DATAINDSAMLING & MÅLGRUPPE Målgruppe Undersøgelsen er gennemført for personer i alderen

Læs mere

Gode tips fra Sparekassen

Gode tips fra Sparekassen Gode tips fra Sparekassen Mobilbank Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til os på 9793-9011 eller direkte til en medarbejder. Du finder vores direkte nr. på www.sdrhaa.dk Netbank App s Betalingsservice

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Velkommen som ung i Nykredit

Velkommen som ung i Nykredit Dig og dine penge Velkommen som ung i Nykredit Som ung i Nykredit har du en Ung Konto, som du kan beholde, indtil du fylder 36 år. Med den kan du få hjælp til at holde styr på økonomien, mens du er ung,

Læs mere

1 Sælgeroplysningsskema Bygningssagkyndig udfylder...2

1 Sælgeroplysningsskema Bygningssagkyndig udfylder...2 Vejledning for det elektroniske sælgeroplysningsskema (ver. 1. 01-09-2016) Indholdsfortegnelse 1 Sælgeroplysningsskema... 2 1.1 Bygningssagkyndig udfylder...2 1.1.1 Sælger kan svare på alle spørgsmål...

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til.

Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til. Din Ford er bygget med kærlighed, din tillid skal vi gøre os fortjent til. FORD BlueService Hos Ford ophører serviceydelserne ikke, når du går ud af forretningen. For når du køber en bil hos os, medfølger

Læs mere

Fable Kom godt i gang

Fable Kom godt i gang Fable Kom godt i gang Opdateret: 26-03-2018 Indholdsfortegnelse 1. Først skal du installere programmet på din computer 3 2. Når programmet er installeret er du klar til at pakke robotten ud 4 3. Nu er

Læs mere

Når din smartphone går i stykker...

Når din smartphone går i stykker... Når din smartphone går i stykker... Skal du reparere eller ej? side 1 Guide til Android, Windows & ios Når din smartphone går i stykker, kan det være svært at gennemskue, om det kan betale sig at reparere

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Bilag 13: Transskription af interview med Marc

Bilag 13: Transskription af interview med Marc 13: Transskription af interview med Marc I denne transskription vil Interviewer blive refereret til som Int og respondenten vil blive refereret til som Marc. Spørgsmål vil være i fed og svar vil være i

Læs mere

Bilinfo Generel Brugervejledning

Bilinfo Generel Brugervejledning Bilinfo Generel Brugervejledning Opret ny bil Hvis man har behov for at oprette en bil helt fra bunden, skal man enten: 1) I menuen Biler vælge Opret ny bil (*) 2) I Egne Biler på fanebladdet Detaljer

Læs mere

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula

Sådan installerer du Authenticator app en og logger sikkert ind i Aula 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Kort og godt om NemID. En ny og sikker adgang til det digitale Danmark

Kort og godt om NemID. En ny og sikker adgang til det digitale Danmark Kort og godt om NemID En ny og sikker adgang til det digitale Danmark Hvad er NemID? NemID er en ny og mere sikker løsning, når du skal logge på offentlige hjemmesider, dit pengeinstitut og private virksomheders

Læs mere

Rejsekort-app idékonkurrence. Check ud

Rejsekort-app idékonkurrence. Check ud Rejsekort-app idékonkurrence Check ud 1 Rejsekort-appen Check ud Rejsekort a/s har med udviklingen af en app - der giver slutbrugeren mulighed for at checke ud, uden at bruge en rejsekortstander - mulighed

Læs mere

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk -----

----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- Aarhus 11.03.2014 iposen.dk ApS Skavholmvej 5, 8520 Lystrup kundeservice@iposen.dk Handelsbetingelser ----- Du skal minimum være 18 år gammel for at kunne handle på iposen.dk ----- 1. Betaling Betaling

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Kundeformidling OBS! - i praksis. Sådan gør du... Kun til internt brug! Indhold...

Kundeformidling OBS! - i praksis. Sådan gør du... Kun til internt brug! Indhold... - i praksis. Sådan gør du... Indhold... Side 1 Sådan formidler du ACN Fastnet telefoni Side 2 Sådan formidler du CallMe mobiltelefoni Side 3 Sådan formidler du ACN Mobil SIM kort Side 4 Sådan formidler

Læs mere

Modul 3: Digital Sikkerhed

Modul 3: Digital Sikkerhed Modul 3: Digital Sikkerhed Internetsikkerhed Vær sikker online Visse ting, som folk der er vokset op med teknologi ikke engang tænker over, kan være store forhindringer for modne brugere af internettet.

Læs mere

Gør dig klar til Google AdWords Workshop

Gør dig klar til Google AdWords Workshop Gør dig klar til Google AdWords Workshop Nu er du snart klar til at komme på workshop og blive ekspert i AdWords. Du skal inden kursusstart have oprettet din AdWords konto. Vi hjælper dig i gang med denne

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Klargøring mobil RTGMOBILE

Klargøring mobil RTGMOBILE Klargøring mobil Med Klargøring Mobil sørger vi for, at installere og opsætte din nye smartphone. Vi overfører også din telefonbog og andre data fra din gamle mobiltelefon. Installation og konfigurering

Læs mere

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste

HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste HK+ Forbunds Familieforsikring dækker mere end de fleste 1.220,- pr. 1. marts 2010 Ekstra god dækning Bilforsikring til lave priser Ekstra rabat på øvrige forsikringer Få bedre dækning for færre penge

Læs mere

Få et overblik over din økonomi

Få et overblik over din økonomi Uanset om det er første gang eller du har prøvet det før, er der mange ting at holde styr på. Til at begynde med kan det være en god ide at gøre sig nogle overvejelser omkring økonomisk råderum og reelle

Læs mere

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation

Skift fra godkendelse med sms til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere