@rbejdsløshedskasse!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "@rbejdsløshedskasse!"

Transkript

1 DanmarkS Du godeste er det virkelig 5. gang vi skal læse sådan noget bras.

2 Af årsager, der er red. ukendte, udenfor rækkevidde og langt fra normal fatteevne, er det nu 5. gang - i ligeså mange numre - at red. kan byde velkommen til et resumé af de seneste hændelser og/eller rygter fra sikkertariatet og omegn i DSA. Så specielt morsomt sjovt bliver det næppe heller denne gang, med det er jo også netop præcis nøjagtigt sådan fætter Jørgen fra reklamebureauet La Mafia siger det skal være. Derfor er der, af samme grund, heller ingen billeder i avisen, og allerede nu opfordrer vi høfligt, men bestemt, til at skrue ned for forventningerne til disse sider, helt ned. (OG DER BLEV SAGT HELT NED, RED.) Dette nummer vil - i stil med de hidtidige numre (4, red.) - adskille sig fra de øvrige (do., red.), ved som udgangspunkt ikke at omhandle indslag vedrørende DSA's kantine, da man der siden sommerferien - ganske tydeligt endda - har kørt med nødbemanding, hvorfor red. har valgt at give sig selv madkurv på. Som udgangspunkt altså. Men ugens menu vil naturligvis blive bragt, og denne gang i sin helt egen rubrik, Ganespalten, sidst i denne avis. Vi lægger denne gang ud med kort nyt fra DSA, fsva. EØS-området (EU, Norge, LichtenSjöstein, Kosova, Kosovo, San Marino, Ålandsøerne, Færøerne, Jan Mayen, Svalbard og Galapagos, red.): Marketing indfører nu et medlemskort, som udleveres til medlemmer af DSA. Der er tale om et fordelskort af hidtil usete dimensioner, der indtil videre giver (og hold nu godt fast, red.): Førsteret til gratisaviserne ved alle metrostationer i København, Jylland og brofaste øer. Gratis adgang til betalingstoiletterne i Havnsø, Vedersø og Århus (brug chip). Fortrinsret for behandling i landets skadestuer og traumecentre (put evt. kortet i munden ved tilskadekomst). Kortet fås også som en DSA-bizz, der placeres i forruden, og automatisk giver forkørselsret i rundkørslerne over hele landet (der er tale om en forsøgsordning, red.). Initiativtager er Finn Skovkort Olsen, der fik idéen på medarbejderdagen, men siden har været noget kort for hovedet. I et læserbrev til forskellige dagblade, skriver Grete Christensen (til de 19 sidst ankomne kolleger: i daglig tale "mor", red.) at mangelen på ledige sygeplejersker er katastofal for DSA's sundhedstilstand: "Alle undersøgelser viser tydeligt, at det mest stressende er, når man ikke har noget at lave, og tager man et kig rundt på DSA's jobkonsulenter ser man tydeligt panikken brede sig" (eller også har de bare skiftet rynkecreme, red.). Hofmanden for sikkerhedsudvalget, Hanne Hofdame kan bekræfte tendensen, hvis hun siger noget i retning af, at: "Forleden måtte vi sende to kolleger hjem med 3 x 34, da de for første gang nogensinde blev konfronteret med farven på deres skrivebord." Regeringen og Dansk Folkehjælp må da gøre noget, eller i det mindste Jørgen Poulsen fra Ny Dekadence. Vi har simpelthen brug for alle de ledige vi kan få." Det har desværre ikke været muligt at få bekræftet fra Hanne Hofdame, at det er det hun siger, hvis hun bliver spurgt.

3 Bente Tvebak er indtil videre ansat som timelønnet besøgsven i Team Nord. Hvis du har nogle sager hun skal klare, kan du indtil videre lægge dem i hendes bentevogn. Med hjælp fra de unge mennesker i Team Juridisk SFO (telefonservice, red.), kan vi bringe en oversigt over denne uges mest tåbelige telefonreplikker: Nu skal jeg se om jeg kan finde en ledig jobkonsulent. Jeg har indsendt mit dagpengekort hvornår får jeg min løn. Hjælp til alkoholafvænning? lad mig se, jeg skal først lige bede om dit fulde cpr. nr.. Jeg stiller lige ned til socialrådgiverne, så kan De komme til at tale med Dem selv. Som led i en frisk forsøgsordning, vil de automatiske svar på telefonen i uge 2, 3 og 4 (torsdag til kl. 16, red.) lyde som følger: Har du røde tal på bundlinien? Tryk 3 for at råbe ad en sagsbehandler. Skal du spise du din madpakke hjemme? Tryk 8 for at blive stresset af en jobkonsulent. Har du feber eller ondt? Tryk 911 for at vente på en socialrådgiver. Skal du holde ferie? Tryk på Esc. Vil du melde dig ind i DSA. Tryk 0 for kvikskranke. Vil du melde dig ud af DSA. Tag 5 dybe indåndinger og læg røret på. Vil du klage over DSA. Læg røret på, løft det af igen og læg besked efter klartonen. Med eneret for avisen, kan vi bringe væsentlige - og indtil videre hemmeligholdte - resultater fra den netop afsluttede dippedutundersøgelse i DSA: 97% er under 55 år mens 3% har spurgt publikum og fået et forkert svar. 98% er kvinder, eller mænd - 2% svarer ved ikke. 100% er færdige med uddannelsen. 99% er enten ledige, i job, syge eller på barsel. Eller på ferie. 1% er på toilettet, og således ikke til rådighed - til gengæld har de papir på det. 98% er medlemmer af Dansk Folkeparti, eller har hørt om én, der kender én, der er - eller har været. 0,1% er glad for Claus Hjort Frederiksen. 0,1% har en far eller mor der hedder Claus Hjort Frederiksen, eller har misforstået spørgsmålet. 100% synes at DSA er DanmarkS kedeligste A-kasse. Se note 1. 90% pendler til og fra arbejde - 10% bor på hospitalsområdet. 46,4% stemte rigtigt på at Merete fortsatte som regeringsleder i DSA efter valget 13/11 (nederen, red.). (Se evt. en uddybende forklaring i indstikspodcasten midt i bladet, red.) Note 1: I Jylland er DSA oven i købet blevet kåret som den mest trælse a-kasse. I en kommentar fra cyklamebureauet La Mafia udtrykker fætter Jørgen tilfredshed med, at medlemmerne synes vi er 100% kedelige: Det havde ikke været så sjovt hvis de havde opfattet DSA som latterlige. Og hermed tror jeg det er på høje tid at vi siger tak til fætter Jørgen.

4 Rettelse: Vi skrev tidligere at Bente Tvebak er ansat som timelønnet besøgsven i DSA. Det er sådan set rigtigt nok. Men den rigtige besked kommer her: Hvis du har nogle kager hun skal klare, kan du indtil videre lægge dem på hendes vente-ovn. Så skulle det være på plads nu. Arbejdsindirektetoratet har som en forsøgsordning indført en sanktionsordning, der medfører klip i dagpengekortet. Hver eneste forseelse, begået af et medlem, giver et klip i dagpengekortet, mens kortet ved 3 store klip bliver lavet om til et lille julehjerte, og dagpengene bliver sendt til et julemærkehjem. Ordningen forventes udbredt over hele landet i løbet af 2008, men indtil videre kører den kun som forsøg i Frisørernes A-kasse. Pia Spjæt Skovbær kunne her forleden ved et stort anlagt mediestunt præsentere DSA s nye pjecer, der vil udkomme ca. kvartalsvis med én ad gangen de næste mange måneder: Orlov til børnepasning under overgang til efterløn Feriedagpenge og skattefri præmie SU og efterløn uddannelse til den bitre ende Udmeldelse af a-kas (endnu ikke færdig) SVU, FDP, VEU, BPO og andre sjove penge bob bob bob Avisens brevkasse bugner denne gang med et enkelt spørgsmål fra en enkelt læser, og det lyder således: Kære brevkasse. Jeg er uddannet tv- og radiograf, og jeg går i kirke om søndagen. Nu er jeg så blevet spurgt, om jeg vil stå for bogsalget efter gudstjenesten. Må jeg det, når jeg samtidig har et deltidsjob og får suppleret op af min fagforening? Med venlig hilsen, Judas Olsen, Kirke Gyllinge Kære Judas Olsen. Tak fordi vi kunne overtale dig til at skrive, eller havde vi ikke haft breve i brevkassen denne gang. Mht. dit spørgsmål, kan vi svare, at det må du i og for sig gerne, men så ryger du ind i en 78-søndages begrænsning, fordi du har bibelbeskæftigelse. Og nu sidder der lige en socialrådgiver og prikker mig på skulderen og siger, at hun synes du skal passe på med at have alt for mange jern i ilden, fordi rigtig mange radiografer med tiden udvikler samme symptomer som DAB-børn. Håber du kan bruge svaret ellers er det godt nok ærgerligt, at du har spildt vores tid. Med venlig hilsen, Lars Bornedal Dejnæse, DSAs center for unødvendig paratviden Det var så stort set hvad vi havde valgt at bringe denne gang. Red. ønsker glædelig jul og godt nytår, og forhåbentlig ikke på gensyn før i 2011, hvor vi forventer at der er sket sjovt og vigtigt nyt i sagen om feriepenge og efterløn.

5 Husets Sport kort denne gang Bobby Bjarne Warne jr. er igen kåret som DSA s hurtigste mand, efter at en kontrolmåling har vist, at det kun tog ham 4 minutter og 23 sekunder at flytte al sit bohave og it-gejl ind til den ledige plads i direktionen, som tidl. Dorte Nokså Langhåret tidligere på dagen havde forladt. Gymnastikforeningen i Kvæsthuset har anskaffet følgende nye redskaber. Et fadølsanlæg til øl-stafetholdet. Et lydisoleret rum til ro-holdet. En boksepude sponsoreret af Go-Pro. Et helt nyt SPA-bad til synkronsvømmerne. Der er dog pt. desværre kun plads til én synkronsvømmer ad gangen, hvilket vanskeliggør dommernes arbejde. Elektronisk udstyr til kapgang og øvrig afspadsering (kræver medlemskab af Dansk Vandrelaug). Efter endnu et maratonmøde i løbeklubben blev det endelig besluttet, at man fremover vil melde resultaterne klart ud, frem for at løbe med en halv vind. Ugens tilbud fra idrætsforeningen og hovedforstyrrelsen: Torsdag aften er der arrangeret en curlingmatch mod Arbejdsministeriet. Det forventes at Claus Bambi Frederiksen er favorit, da han har været på glatis igennem flere valgperioder Ganespalten uge 51 Mandag: Bulgur og hvedekerner i ribsgele fra fritgående ribs og søpapegøjerand med nænsomt opkogt æblecider med biologiske bobler. Tirsdag: Diagonalt omrørt oksehalesuppe fra renlige økologiske russiske køer. Hertil sivboller og ymerdrys med kanel og spidskommen. Se note 1. Onsdag: Økologisk gratineret perser-whiskas med kattetunger og biodynamiske slikasparges. Torsdag: Klaptorsk i fedtfattig færøsk grinde-skummetmælksstuvning med økologisk søgræs fra Esrum sø. Fredag: Frølår i egen kvak med forsigtigplukket dild og økologisk laminerede hvedekerneflûtes. Note 1: De har fået stomi, så man sikrer at halerne er renlige og økologiske.

6 Som noget nyt i dette landsdækkende nummer af DSA-nyt, kan vi med stor nervøsitet denne gang præsentere et helt nyt program på mediefladen: DSA-Profilen - et direkte realityprogram som indstiks-podcast lige til at rive ud af avisen og lægge ovenpå din ipod - med fokus på en specielt spændende medarbejder med specielt spændende holdninger og et specielt spændende liv. I dag i studiet er vor journalist Susanne Kreimer Bo. Vi siger værsgo. SKB: Ja, rigtig hjertelig velkommen til jer, og specielt til dig, Bjarne Thobby Byge Light Varlummer jr. - du er jo ugens profil i DSA. BTBLVjr.: Nå, er jeg det? SKB: Ja det er du rent faktisk. BTBLVjr: Nå - og hvad så måske? SKB: Nå ja, kom nu ikke for godt i gang - det er vel ikke så slemt? BTBLVjr: Nej nej da, bevares, lad gå så, men hvad skal vi? SKB: Godt Bjarne det er fordi, at du jo er kendt som den DSA'er der i sin tid var inde i Flintstone, men hvordan var det egentlig? BTBLVjr: Jaa - ba da ba du., det ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal sige til. I starten var det fedt. Men nu er det jo ligesom om gassen er gået ud af ballonen, om man så må sige (biogassen, red.), så nu er det ikke lige noget jeg tænker så meget på. SKB: Nej, det gjorde jeg nu egentlig heller ikke - men hvad er så egentlig dit næste mål? Går du nu direkte efter en rolle som Tommelise i det nye Skuespildhus, eller hvad Bjarne? BTBLVjr: Naaarrr, det ved jeg ikke rigtig - jeg tror nok snarere jeg satser på at skulle spille piccolofløjte i Vivaldis "de fire årstider" - de har en ugentlig opsætning med en kasse økologiske rodfrugter og lidt bulgur fra overskudslageret i Sofia (Bulgurien, red.). SKB: Nå ja, årstiderne skifter jo - ha ha ha ha (nej, det er evig og altid den samme kasse blandet dild, salathoveder, pinjebuske og skvadderkål, red.). SKB: Nå men Bjarne - du har jo taget en ven med i dag. Og lad os se hvad du har i juleposen til os nej, men det er jo fællestillismurmannen, jamen halløj, hvad bringer dig hid, i denne søde juletid? Ti hi hi hi. FTLMM: Ja hej, det er faktisk en meget alvorlig sag, ikke også Bjarne? BTBLVjr: Jo det er noget rigtig HTML-ged og JAVA-skidt. SKB: Men hvad går det ud på, Fælles-Lis? FTLMM: Jo ser du - det er jo sådan at Bjarne har fået en advarsel fra Merete (til de 29 sidst ankomne kolleger: i daglig tale "nederen", red.) SKB: Uha Da Da, Uha Uha Uha FTLMM: Ja, det er sådan set ikke så godt. Hun siger at hans indsats i de sidste måneder ganske enkelt har været for tynd. SKB: Tjaa, det kan der jo være noget om, men alligevel må det være kommet som et chock for dig, Bjarne!? BTBLVjr: Jo, det var i sandhed en general failure og et virusangreb på samme tid. SKB: Ja, det kan jeg næsten regne ud, men spændende er det i hvert fald, og det er jo netop derfor, Bjarne, at du er ugens profil er det ikke vildt?! BTBLVjr: Neeej, tak - er det derfor. Nej, det var da en overraskelse. Det vil jeg fejre med en happy meal og lille cola light på vej hjem i dag. Tusind tak. Susanne. SKB: Selv tak Bjarne, og tillykke med det - du har om nogen fortjent det. Men vi når desværre ikke mere i dag. Tak til Lis og Bjarne. Til alle jer derude tak for i dag. Og Birthe - SE SÅ LIGE AT FÅ HÆNGT DEN MISTELTEN OP - Olaf kommer lige om lidt!!

Fleksibel barselsorlov. Til forældre

Fleksibel barselsorlov. Til forældre Fleksibel barselsorlov Til forældre ministrenes forord 3 Kære forældre Når et barn kommer til verden, er det på alle måder vigtigt, at barnet får en god start på livet. Og ligeså vigtigt er det, at I

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper

Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Et skridt i den rigtige retning betyder jo ikke, at man stopper Interview med Michael Ziegler, chefforhandler for KL, til bogen Lærernes kampe kampen for skolen Interviewer: Hanne Birgitte Jørgensen Hvad

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Bilag 2. Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013

Bilag 2. Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013 Bilag 2 Transkribtion af interview med Jens Kofoed, trykker på Eks-Skolens Trykkeri. d. 14.05.2013 R (respondent) = Jens Kofoed I (interviewer) = Mikkel Andersen I2 (interviewer 2) = Simon Schonenberg.

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR. Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER 12-17 ÅR Når du ikke kan bo derhjemme OM AT VÆRE ANBRAGT 2 3 NÅR DU IKKE KAN BO DERHJEMME 6 JO ÆLDRE DU ER, JO FLERE RETTTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE, PÆDAGOGER OG ANDRE VOKSNE 14

Læs mere

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV 2 FORORD 4 INDDRAGELSE, MEDBESTEMMELSE OG RETTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE OG TILSYN 14 PÆDAGOGER OG INSTITUTIONER 20

Læs mere

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk

Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 1 Jeg har bare lyst til at sove, til smerten er væk 21-årig mand, mor død af blodprop for tre uger siden Denne pjece er skrevet til dig, der er teenager eller i 20 erne, og som har mistet din far eller

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes

1 Flirt med SMS Væk hendes interesse. EnRigtigMand.dk. Alle rettigheder forbeholdes 1 Flirt med SMS Væk hendes interesse SMS-Flirting hvorfor? Guiden her er skrevet til dig som gerne vil være bedre til eller lære at flirte og score over SMS. Den tager udgangspunkt i, at det er en ny pige

Læs mere

Slip kontrollen lad brugerne styre

Slip kontrollen lad brugerne styre selvbyg Slip kontrollen lad brugerne styre I MotivationsHuset i Esbjerg er det brugerne, som styrer deres egen behandling. Det gør de ved at anvende Byggeklodsmodellen, der er en enkel måde at sikre brugerindflydelse

Læs mere

en historie om børns forventninger til skolen

en historie om børns forventninger til skolen Jytte Sidelmann en historie om børns forventninger til skolen Udgivet af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Gyldendal Kære Forældre Nu nærmer skolestarten sig for jeres barn, og forventningerne er

Læs mere

Alderens muligheder. Ældre Sagens Fremtidsstudie

Alderens muligheder. Ældre Sagens Fremtidsstudie ARBEJDE ARBEJDE ARBEJDE ARBEJDE ENNERNE FAMILIEN OG VENNERNE Alderens muligheder ELFÆRD VELFÆRD VELFÆRD Ældre Sagens Fremtidsstudie KVALITET HELBRED OG LIVSKVALITET Alderens muligheder Ældre Sagens Fremtidsstudie

Læs mere

De er døde, begge to

De er døde, begge to De er døde, begge to De er døde, begge to. 2012 Ved Vivi Petersen. Alle rettigheder forbeholdes. Tryk: Eurographic, Denmark Design af omslag: Frede Uhrskov Forlagsredaktør: Vibeke Uhrskov Larsen Forsidefoto:

Læs mere

Mester i klasseværelset Tag hjernen med på arbejde når du sidder bag rattet

Mester i klasseværelset Tag hjernen med på arbejde når du sidder bag rattet Tekst og foto: Bo Bernes Mester i klasseværelset Tag hjernen med på arbejde når du sidder bag rattet Medarbejdere på landets maskinstationer og større landbrug skal kunne andet end at køre traktor. Derfor

Læs mere

En pjece til mænd om barsel. Far på barsel. Fakta om regler og gode råd til fædre, der gerne vil holde barselsorlov

En pjece til mænd om barsel. Far på barsel. Fakta om regler og gode råd til fædre, der gerne vil holde barselsorlov En pjece til mænd om barsel Far på barsel Fakta om regler og gode råd til fædre, der gerne vil holde barselsorlov 1 Kære Helt konkret mener HK, at 12 uger af barselsorloven skal øremærkes til fædre. 2

Læs mere

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder

Foden indenfor. job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder Foden indenfor job i mindre og mellemstore virksomheder 2012 Mike Wenøe og Jacob Høedt Larsen Grafisk tilrettelæggelse, Louise Maj Hansen ISBN: 978-87-92918-00-0

Læs mere

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus

Jeg vil se Jesus -2. Natanael ser Jesus Jeg vil se Jesus -2 Natanael ser Jesus Mål: Skab forventning til Jesus i børnene. Gennem undervisningen vil vi se på, hvordan Natanael møder Jesus, og hvad det gør i ham, og vi vil se på, hvordan vi kan

Læs mere

Lissis Syge Historie.

Lissis Syge Historie. Lissis Syge Historie. Jeg er en 45 årige kvinde. Udannet afspændingspædagog i 1991. Har siden 94 undervist for forskellige aftenskoler i mange forskellige former for bevægelse, så jeg er meget afhængig

Læs mere

Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5. Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10

Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5. Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10 cellehåndbog indholdsfortegnelse Forord... 4 Skywalks Eksistensgrundlag... 5 Skywalks trosgrundlag... 7 Cellegruppernes formål... 10 Cellegruppelederen... 12 Cellegruppeaftenerne... 15 Facilitering...

Læs mere

Jeppe Vig Find TV-vært og skuespiller

Jeppe Vig Find TV-vært og skuespiller Jeppe Vig Find TV-vært og skuespiller Kendt fra bl.a. Lille Nørd og andre tv-programmer til børn og unge. Jeg træffer Jeppe på mobilen tirsdag aften, efter jeg er hjemvendt fra et andet vellykket interview

Læs mere

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1

Børn i skilsmisse. Ingrid Bové Jakobsen. Kristent Pædagogisk Institut. - pædagogik med værdi 1 Børn i skilsmisse Ingrid Bové Jakobsen Kristent Pædagogisk Institut - pædagogik med værdi 1 Rosa på ni år kom hjem fra skole en helt almindelig fredag. Hun tænkte på, at de i aften sammen skulle se Disney

Læs mere

Få Brevkassens svar på hvorfor Nicki er så høj

Få Brevkassens svar på hvorfor Nicki er så høj Å rgang 36, 3. udgave - oktober 2014 Få Brevkassens svar på hvorfor Nicki er så høj Mød damesidens to nye håb Anmeldelse af spisesteder i Viby - en dramatisk oplevelse! Læs et portræt af æresmedlemmet

Læs mere

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden

De gode gerningers sted. 21fortællinger. fra FrivilligHeden De gode gerningers sted 21fortællinger fra FrivilligHeden Hvad er den gode gerning? Vi gør dem alle sammen, de gode gerninger. Men ofte får vi ikke øje på dem, fordi det bare er noget, vi gør af os selv.

Læs mere

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler

Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide. Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Sig Nej - Lær, hvordan du får sagt fra i tide Anita Hummelshøj Mikkelsen Professionel person- og relationsudvikler Forside: Povl Anker Buhl Grafisk tegnestue Korrektur: Buttle Sprog & Formidling Illustration:

Læs mere

Kendelse fra Pressenævnet ------

Kendelse fra Pressenævnet ------ Kendelse fra Pressenævnet ------ I sag nr. 13-70-00475 [Klager] mod Ekstra Bladet afsagde Pressenævnet onsdag den 11. december 2013 sålydende K e n d e l s e: Søfartens Ledere har på vegne af deres medlem,

Læs mere