Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf"

Transkript

1 REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl ), Helle Schütt Rasmussen (souschef), Sonja Andersen (børnehaveklasseleder - deltog til kl ) Marianne Pedersen (formand), Peter Rasmussen (næstformand valgt til ordstyrer). Brian Sørensen (kasserer), Finn Knudsen, Frank Jensen, Lene Præstgård Smed, Lise-Lotte Strand, Maria Lynggaard Thomsen (suppleant) og Marianne Wolf (suppleant og sekretær/referent). Det blev bekræftet, at alle havde modtaget dagsordenen via mail, på trods af forskellige fejlmeddelelser. 1. Eventuel opfølgning på referat fra mødet den 8. april 2008 og godkendelse af referat af ekstraordinært konstituerende bestyrelsesmøde 29. april Referatet fra mødet den 29. april 2008 blev godkendt. Der var ingen bemærkninger til referatet fra mødet den 8. april 2008 Marianne Wolf orienterede om den hidtidige procedure omkring godkendelse af referater, og det blev aftalt, at fortsætte med den indtil videre. Det indebærer, at et udkast til referat sendes via mail til bestyrelsesmedlemmerne hurtigst muligt efter bestyrelsesmødet til godkendelse (eller evt. kommentering) via mail i løbet af en uge. Hvis der ikke er kommentarer lægges referatet på skolens hjemmeside. På det efterfølgende bestyrelsesmøde er der en evt. opfølgning på referatet, herunder status for de aftaler, der er nævnt i referatet, hvis disse ikke er et punkt dagsordenen. Hvis der har været kommentarer til referatet (ud over faktuelle rettelser og lign.) sættes godkendelsen af referatet på dagsordenen til det kommende bestyrelsesmøde. 2. Nyt fra Dynes Dynes orienterede om, hvordan han løbende samler forskelligt materiale, sendt enten til skolen eller bestyrelsen. På hvert bestyrelsesmøde orienterer han derefter om det materiale, skolen har modtaget. På dette møde blev orienteret om følgende: en udmeldelse af en elev med virkning fra det kommende skoleår. en brochure fra Grænseforeningen om muligheden for at være ferievært. planlagte drøftelser med Ungdomsklubben om brug af 1. sal i Huset.

2 Materiale vedrørende tilmelding til Aktiv Rundt i Danmark, hvor skolen vil tilmelde sig igen. Materiale vedr. Frugtkvarter, som er en del af Projekt Frikvarter. Skolen overvejer at deltage i projektet. Førskoledag den 24. maj 2008 kl for elever og forældre i den kommende børnehaveklasse. Marianne Pedersen deltager fra bestyrelsen. Brochure om kommunens tilbud om sommerferieaktiviteter. 3. Personalesituationen i Mammutten. Dynes orienterede om status efter Oles opsigelse m.v. Der er afsked med Ole til forældrekaffen fredag den 30. maj 2008 kl. 14. Alle nuværende og tidligere børn i Mammutten og deres forældre inviteres til at deltage. Der var enighed om, at situationen giver anledning til at drøfte, hvad der skal ske dels på kort sigt, dels på lidt længere sigt. På kort sigt er der ved at blive ansat en vikar, men p.t. mangler en afløser for Ole fra 2. juni Dynes undersøger forskellige muligheder, herunder annoncering på seminariet i Viborg. I forhold til det længere sigt og den fremtidige profil for Mammutten orienterede Ole om baggrunden for sin opsigelse og kom med forskellige anbefalinger på baggrund af erfaringerne med det pædagogiske arbejde i Mammutten indtil nu. På mødet blev uddelt materiale med en sammenligning mellem normeringen i Mammutten og Viborg Kommune. Desuden blev uddelt et udkast til stillingsannonce og et forslag til tidsplan for ansættelsesforløb for ny medarbejder. Der var enighed om, at det er vigtigt at tage udgangspunkt i, hvad bestyrelsen ønsker omkring profil og bemanding m.v. i Mammutten, og at vurdere det i forhold til økonomien. Det blev aftalt, at der holdes et særskilt møde om visioner og den fremtidige profil for Mammutten den 20. maj 2008 kl , hvor det videre ansættelsesforløb også aftales nærmere. 4. Status for personalesituationen for lærerne. Dynes orienterede om status efter Renés opsigelse. Elsa fortsætter, jf. også informationen herom i et torsdagsbrev. En justering af ansættelsesgrader m.v. for andre medarbejderne vurderes p.t. Der arbejdes på en løsning vedr. fysikundervisningen, herunder evt. en ekstern underviser på timebasis, efteruddannelse af lærerne m.v. 5. Program for skolelørdag og åbent hus 31. maj 2008 Til mødet var fremsendt et udkast til program som blev drøftet. Bennys lastbilshow udsættes til efteråret, evt. i forbindelse med Alle børn Cykler, eller senere. Det drøftes på et kommende bestyrelsesmøde.

3 6. Opfølgning på debat om renovering og udbygning af skolen på generalforsamlingen den 22. april 2008 Peter orienterede om status for konkrete projekter vedrørende legepladsen m.v. Der er indkøbt materialer m.v. til legepladsen. På mødet blev uddelt en oversigt fra Miljø- og Trivselsudvalget over de mange forskellige projekter omkring renovering og udbygning mv. med en prioritering af projekterne. Bestyrelsen drøftede, hvordan den kommende renovering og udbygning bedst kan styres. Desuden drøftede bestyrelsen det seneste oplæg fra Hans Astrup, herunder koblingen til oplægget fra Jakob Daasbjerg på generalforsamlingen. En studietur til Fyn den 25. maj 2008 med besøg hos Hans Astrup m.v. blev også drøftet. Der blev nedsat en styregruppe for renovering og udbygning af skolen bestående af Frank, Peter og Brian fra bestyrelsen, og Dynes, Poul Martin og Mette fra skolen, herunder Mammutten. Dynes orienterer Mette og Poul Martin. Dynes sender oplæg om visioner for renovering m.v. til medlemmerne af styregruppen. Det seneste oplæg fra Hans Astrup og oplægget fra Jakob Daasbjerg drøftes i styregruppen. Vedrørende studieturen til Fyn den 25. maj 2008 sender Dynes praktiske oplysninger via mail. Deltagere kører i egen bil. Peter og Dynes laver et indlæg til torsdagsbrevet om status for ombygninger m.v. 7. Drøftelse af årsplan Til mødet var sendt en foreløbig udgave. En revideret udgave pr. 13. maj 2008, som har været behandlet på lærermøde, blev uddelt på mødet. Årsplanen blev drøftet. Dynes sender en mere endelig udgave pr. mail senest inden sommerferien. 8. Time/fagfordeling i skoleåret 2008/2009 Dynes orienterede om status for planerne, herunder status efter drøftelse på lærermøde og orientering på generalforsamlingen. Matematikundervisningen vil blive øget fra næste skoleår, så det svarer til minimumstallet. Dynes orienterer om ændringen i et torsdagsbrev inden sommerferien. 9. Status vedrørende økonomien En oversigt over status pr. 30. april 2008 blev uddelt på mødet, og Dynes gennemgik oversigten. Dynes undersøger mindreindtægten på posten Andre indtægter. 10. Forslag til forhøjelse af skolepenge og Mammutbetaling til skoleåret Bestyrelsen drøftede et forslag om forhøjelse af skolepenge og Mammutbetaling på 2½ % (og oprundet), og dermed følgende betaling i det kommende skoleår:

4 Beløb i kr. Nuværende sats Foreslåede sats Skolepenge 1. barn Skolepenge 2. barn Skolepenge 3. barn og følgende 0 0 Mammutbetaling 1. barn Mammutbetaling 2. barn Mammutbetaling junior Forslaget blev godkendt. 11. Godkendelse af lokalaftaler for medarbejdernes løn og lokalaftaler for tidsforbrug m.v. Dynes gennemgik konceptet med lokalaftaler for medarbejderne, og gennemgik forslag til nye aftaler for hhv. lærerne og medarbejdere i Mammutten. Forslaget til ny aftale med lærerne er drøftet med dem. Der vil ske en endelig tilpasning i løbet af 1-2 uger i forhold til skemaerne for det kommende skoleår. Forslagene til aftaler blev godkendt med de beskrevne tilpasninger. 12. Fordeling af bestyrelsesmedlemmer på udvalg I hvert af udvalgene er der en kontaktperson fra bestyrelsen Rollerne som kontaktpersoner i de forskellige udvalg i forhold til den ny bestyrelse blev drøftet. Det blev aftalt følgende ændringer vedr. kontaktpersoner: Lise-Lotte er kontaktperson i forhold til Aktivitetsudvalget Brian er kontaktperson i forhold til Informationsudvalget. Lene er kontaktperson i forhold til Rengøringsudvalget. Frank er kontaktperson i forhold til Miljø- og Trivselsudvalget. Se i øvrigt oversigten over udvalg og medlemmer på skolens hjemmeside. Fordelingen på udvalg drøftes igen i bestyrelsen efter sommerferien, når der har været en ny fordelingsrunde blandt forældrene. 13. Opfølgning på arrangement med Cirkus Mascot den 4. maj Der blev orienteret om resultatet af arrangementet, der gav et overskud på ca kr. I torsdagsbrevet vil blive givet en tak til dem, der på forskellig måde har støttet arrangementet. Aktivitetsudvalget vil i starten af 2009 drøfte et kommende arrangement med Cirkus Mascot. Det blev foreslået, at skolen generelt tilkendegiver, at man er positivt indstillet i forhold til at støtte arrangementer med en underskudsgaranti. Det vil give gode oplevelser for børnene og støtte det tætte forhold til lokalsamfundet.

5 Der var enighed om, at det er en god idé at signalere en positiv indstilling til at støtte arrangementer, og opfordre til at der tages initiativ til arrangementer. Bestyrelsen vil dog ikke generelt garantere støtte til alle aktiviteter, men tager i hvert enkelt tilfælde stilling til om man vil give underskudsgarantien. 14. Møde med kontaktforældrene 4. juni 2008 Dynes orienterede kort om mødet. Det blev aftalt, at Marianne Pedersen på mødet repræsenterer bestyrelsen. 15. Eventuelt. Marianne Pedersen foreslog, at bestyrelsen drøfter mulighederne i forbindelse med tilbagebetalingen af gælden på bygningerne. Det blev aftalt, at Dynes og Brian udarbejder oplæg hertil i forbindelse med drøftelsen af budgettet for Budgetdrøftelserne kan denne gang starte lidt før, f.eks. bestyrelsesmødet i september, så der er god tid til drøftelserne m.v. Peter nævnte, at det er vigtigt, at alle navne og adresser er korrekt registreret for at få stemmeret til generalforsamlingen m.v. Check evt. hos Anna Marie Mortensen på kontoret. Det blev foreslået at der på skolens hjemmeside lægges et link til Friskoleloven (se også www. retsinformation.dk). Status for aksefesten den 6. juni 2008 blev drøftet. Dynes kontakter Fussingøegnens Friskole for at høre om status. Næste bestyrelsesmøde holdes tirsdag den 10. juni 2008 kl på skolen.

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. august 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef), Marianne Pedersen (formand),

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. juni 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef deltog til 21.30), Poul Martin

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl på Mammen Friskole

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl på Mammen Friskole Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl. 19.00 på Mammen Friskole I alt 52 deltagere 41 forældre, 1 medlem af skolekredsen og 10 medarbejdere - var mødt op

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Kære børn og forældre! Onsdagsbrev d. 30. april 2008

Kære børn og forældre! Onsdagsbrev d. 30. april 2008 Kære børn og forældre! Onsdagsbrev d. 30. april 2008 Englandstur 7.- 8. kl. drager til London sammen med Mette og Lars. De flyver fra Billund mandag den 5. maj tidlig morgen. Efter 4 dage i metropolen

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf UDKAST til REFERAT af friskolebestyrelsens møde den 9. august 2005 kl. 19.00 22.00 på skolen. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (lærer) og som medarbejderrepræsentant

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Foruden de bestemmelser, der er formuleret i de til enhver tid gældende Vedtægter for den selvejende institution Rudme Friskole,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl i Mammen Forsamlingshus

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl i Mammen Forsamlingshus Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Onsdag den 14. april kl. 19.00 i Mammen Forsamlingshus I alt ca. 35 deltagere var mødt op til den første ordinære generalforsamling i Mammen Friskole.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Benita, Thomas, Erik, Lene, Finn, Karina Karin, Jens Poul Martin, Helle, Heine, Leo Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE Dato - 9.1.2018 Tidspunkt - 19.00 til 22.00 Sted - Personalerummet 1 19.00-19.05 Godkendelse af referat 2 19.05-19.10 Godkendelse af dagsorden 3 19.10-19.40 10. Klassestilbud på RLS Drøftelse af muligheder

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 26. maj 2005 Nyt fra Dynes Førskoledag I lørdags mødte vores 8 nye børnehaveklasser op til en førskoledag sammen med deres forældre. Marianne fra bestyrelsen var

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 Referat af Mammen Friskoles generalforsamling tirsdag den 21. april 2009. I mødet deltog: 33 forældrekredsmedlemmer 1 skolekredsmedlem 8 ansatte 1 tilsynsførendekandidat Formand Marianne Pedersen byder

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

5 Godkendelse Godkendt

5 Godkendelse Godkendt Gelsted Børneunivers Børnehuset Koldinghave 3 5591 Gelsted Skolen Gelstedvej 29 5591 Gelsted www.gelstedskole.skoleintra.dk Telefon +45 8888 5540 gelsted-skole@middelfart.dk Gelsted 12. januar 2017 Bestyrelsesmøde

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013 ID Dagsordenspunkt Ansvar Beskrivelse Mødedeltagelse 0. Valg af referent Esben Afbud fra: Jonas 1. Fællessang Esben Svantes vise 2. Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt 3. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på

Forretningsorden for bestyrelsen på Århus Friskole Bilag til Vedtægter for Århus Friskole 1. Indkaldelse af generalforsamling Formanden indkalder til generalforsamlinger i henhold til skolens vedtægter. 2. Afholdelse af generalforsamling

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 af bestyrelsesmøde torsdag d. 8. marts 2012 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Næstformand Shaddie Mackeprang (SM), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 1 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren onsdag den 12. februar 2014, kl. 08.30-15.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 23 SEP 2004 Side 1 Viborg den 25 SEP 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle Erik, Jacob, Heine, Jens, Rasmus, Jeanette, Jan, Lene, Anja Lene Pkt. Punktan O/ Emne Beskrivelse Referat svarlig

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN

Skolebestyrelsesmøde. Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 20. November 2018 DAGSORDEN Tid: Kl. 17.00 18.00: Møde med skoleudvalgsformandskabet Kl. 18.00 18.30: Formøde forældre / spisning (tilmelding senest mandag kl. 12) Kl.

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

3. Godkendelse af referat nr. 10 og 11: ok - Lenes underskrift mangler på nr. 11.

3. Godkendelse af referat nr. 10 og 11: ok - Lenes underskrift mangler på nr. 11. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 12 skoleår 13/14 den 20. november 2013. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Karsten Olsen KO, Grethe Nielsen GN, Carsten Markussen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Jette Bjerg Brix (Torben Kjær Andersen, 1. suppleant er adviseret), Brian P. Simonsen, elevrådsrepræsentanter fra Bakkevej, Gabelsvej og Skovbrynet.

Jette Bjerg Brix (Torben Kjær Andersen, 1. suppleant er adviseret), Brian P. Simonsen, elevrådsrepræsentanter fra Bakkevej, Gabelsvej og Skovbrynet. REFERAT/DAGSORDEN SB-møde Gabelsvej 28. oktober 2015 kl. 17.30-19.30 Til stede: Forældre Medarbejdere Elever Ledelse Kenneth N. Benfeldt, Torben R. Nielsen, Mikael F. Sørensen, Maria S. Thøgersen, Anja

Læs mere

Mette Thostrup Christensen - børn i 4a, 4b og 0b Perioden august 14-18: Jens Ole Sørensen - barn i 3b. Overlevering af bestyrelsens arbejde

Mette Thostrup Christensen - børn i 4a, 4b og 0b Perioden august 14-18: Jens Ole Sørensen - barn i 3b. Overlevering af bestyrelsens arbejde Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 2. juni 2014 kl. 18.30-20.30 Forældrerepræsentanter: Jette Fabian Nielsen, Jens Ole Sørensen, Ane Borup, Tine Bjerre Fuks, Cecilie Berit Nielsen, Mette Taastrup Christensen,

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Den 4. december 2017 Møde nr. 101 Med vedtagelser MØDETIDSPUNKT Mandag d. 4. december 2017 kl. 18.00-20.00 OG STED: i skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: Sanne Lønskov (SL), Jens Darket (JD), Nikolai Thal-Jantzen

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat Mandag den 2.-6. 2014 kl. 18 på skolens kontor Dagsorden Skolebestyrelsesmedlemmer: Tom B. Rasmussen Jakob Flarup Mikkelsen Mads Bjerregaard Jeppe D. Friis Marianne Andersen

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

B 1. Valg af ordstyrer Henrik Larsen blev valgt til ordstyrer. B/H 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

B 1. Valg af ordstyrer Henrik Larsen blev valgt til ordstyrer. B/H 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde den 27.8.2013 kl. 19.00 22.00 Tina lsen (B), Anette Kjær (B), Henrik Larsen (B), Marttin Stuart Nielsen (B), Jesper Karlshøj- Andersen (B), Dorte Jensen (B), Mirco Jordan (B), Anita Hansen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 24.november 2005 Nyt fra Dynes Tilbud om korsang til elever fra 5.- 6. klasse. Som tidligere omtalt er det 5.- 6.kl., der går Lucia. Desuden øver eleverne spillestemmer,

Læs mere

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg.

REFERAT. Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. REFERAT af Træskibs Sammenslutningens bestyrelsesmøde fredag den 6. juni 2014 kl. 18.00 på Flensborg Søfartsmuseum, Flensborg. Deltagere: Formand Lauge Damstrup Brøndum Næstformand Merete Ettrup Kasserer

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2015 Dato: Mandag den 26. januar 2014 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Hans Natorp, Henrik Voldsgaard, Jesper Andersen, Mads

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor Skolebestyrelsesmøde mandag d. 23.01.17 kl. 19.00-21.30 Mødelokalet på skolens kontor Fremmødte: Tine, Mette, Anders, Merete, Thomas, Rasmus, John, Fredrik, Karl og Trine. Freja og Emma (elevrep.) Afbud:

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Ikast-Brande Kommunale Dagpleje. 8. Juni Nørre Snede

Forældrebestyrelsesmøde Ikast-Brande Kommunale Dagpleje. 8. Juni Nørre Snede Forældrebestyrelsesmøde Ikast-Brande Kommunale Dagpleje 8. Juni 2015 18.30-21.30 Nørre Snede Dagsorden 1. Præsentation af medlemmerne. 2. Introduktion til arbejdet i forældrebestyrelsen v/ dagplejeleder

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 9. oktober 2008 Invitation til Mammutforældremøde er vedlagt dette torsdagsbrev. Byggeri Tilmelding til hjælp med vores forestående byggeri er vedlagt dette torsdagsbrev.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Onsdag d. 18. april 2007 kl. 19.30 Dagsorden: Bestyrelsen foreslår Rasmus Mynster og Steen Kilde 2. Bestyrelsen aflægger beretning a. Formandens

Læs mere

Møde i Dagtilbudsbestyrelsen i Område Nord

Møde i Dagtilbudsbestyrelsen i Område Nord Referat Emne: Møde i Dagtilbudsbestyrelsen i Område Nord Mødet starter med rundvisning i Naturbørnehaven Hejlskovgaard, Skravad Møllevej 1, Roum, 9632 Møldrup. Derefter rundvisning i Møldrup børnehus,

Læs mere

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK.

Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse TIRSDAG DEN 6. NOVEMBER 2018 KL. 17,00 I GJUK. Afbud: Kristian Amdisen og Christina Sekkelund 1.Godkendelse af referatet fra mødet den 23.5.2018 og den 4.10.2018 2.Efterretninger/siden

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 21. marts 2013 Da indkaldelse til generalforsamling skal fremsendes med almindelig post har jeg valgt at lægge denne torsdagsmeddelelse ved. Lock-out varsel Se torsdagsbrev

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl

Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl Referat fra bestyrelsesmødet tirsdag den 28. februar 2017 fra kl. 17-20 Deltagere fra bestyrelsen: Deltagere fra skolen: Klaus Klitgaard Dorthe Myndal Fogtmann Jacob Lunding Dorte Lindhardt, skoleleder

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Bestyrelsesmøde klokken på FOF.

Bestyrelsesreferat for Bestyrelsesmøde klokken på FOF. Bestyrelsesreferat for Bestyrelsesmøde 05.03.2013 klokken 19.00-22.00 på FOF. Til stede: Mie, Finn, Ole, Tine, Dorte, Henrik S., Henrik G., Bjarne (pkt. 2-3), Linda (pkt. 2-3), Lisa (pkt. 2-3), Torben

Læs mere

Lock-out Bestyrelsen følger udviklingen nøje og drøfter løbende situationen.

Lock-out Bestyrelsen følger udviklingen nøje og drøfter løbende situationen. Orientering fra bestyrelsesmødet onsdag den 12. juni 2013 Meddelelse fra bestyrelsesformanden Bestyrelsesmedlem Mette Thorsen udtræder af skolebestyrelsen, da hun fraflytter Aarhus. Ib Kimose, der er valgt

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Referat Mødedato 13. september 2010 kl. 19.00 Mødelokale Kontoret, Skolegade 1, 2. sal Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Åbne sager 9 Lukkede sager Mødet hævet 21.30 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 20. september 2007

Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 20. september 2007 Kære børn og forældre! Torsdagsbrev d. 20. september 2007 Forældrepasning i Mammutten Fredag den 28. september kl. 13.00 begynder et 1. hjælpskursus, som Klaus Jørgensen, Freja og Thors far, har arrangeret

Læs mere

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære.

Vi har svært ved at pege på en lærer, der let kan undværes, idet alle har forskellige kompetencer, som er svære at undvære. Referat: Bestyrelsesmøde nr. 10 skoleår 13/14 den 7. oktober 2013. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, Grethe Nielsen GN, John Noe JN, Brian Jensen BJ,

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro,

Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken på VUC i Holstebro, Dagsorden til bestyrelsesmødet den 3. december klokken 15.30 18.30 på VUC i Holstebro, Der serveres lidt mad ca. 17.30 Holstebro den 26. november 2014 1. Underskrivelse af referat fra sidste møde. 2. Drøftelse

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 24. februar 2019 Mødedato: Søndag 24. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 11.00 17.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Hos Birte, Svejgårdsvej 21, 2900 Hellerup Allan Hornstrup, Birte

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 13. juni 2013 Vedhæftet dette torsdagsbrev er Infobrev vedr. omstrukturering af kontoret på de 3 frie institutioner i Mammen samt spørgeskema, der skal afdække årsagerne

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 14. Juni 2017 klokken 18.00 21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Dina

Læs mere

PERSONALEPOLITIK FOR RUDOLF STEINERSKOLEN I AALBORG.

PERSONALEPOLITIK FOR RUDOLF STEINERSKOLEN I AALBORG. PERSONALEPOLITIK FOR RUDOLF STEINERSKOLEN I AALBORG. Ansættelse Ved ansættelsen modtager den nyansatte et ansættelsesbrev indeholdende lokalaftale og et bilag med en fortegnelse over arbejdsopgaver, der

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 23. maj 2012 kl

Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 23. maj 2012 kl Referat fra bestyrelsesmødet onsdag den 23. maj 2012 kl. 19.00 22.00 Afbud: Christian Schou 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Nyt fra elevrådet - afgørelse vedrørende skolefest 3. Nyt fra formand og

Læs mere

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015

Børne- & Ungdomsforvaltningen. Islands Brygge. Skolen på. Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Børne- & Ungdomsforvaltningen Skolen på Islands Brygge Referat af møde i skolebestyrelsen 27. august 2015 Deltagere: Susanne Frelsvig Lene Høyer Tina Baungaard Linda Olsson Carsten Sæby Michael Lerche-Thomsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior.

Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior. PGD! Referat fra bestyrelsesmøde i VD-senior. Dato: mandag 31.5.2010 kl.13 16.30 Deltagere: Jørn-Ole Hesselvig, Helle Nymann Jensen, Svend-Erik Hesselsøe, Poul Kofoed, Kurt Elfving, Anni Gram Mortensen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt.

TIL STEDE: AFBUD Referent. 1. Nyt fra Bo Lodder til jul overdrages efter aftale til. 2. Svømmerrepræsentantens punkt. SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 11. SEPTEMBER 2017 TIL STEDE: AFBUD Referent Tina, Jakob, Sandra, Anders K., Bo Røse, Lars, Flemming, Isa, Tine Anders M., Bo Rasmussen Tine 1. Nyt fra Bo Lodder til jul

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 21. AUGUST 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SFO/klub: Intet at bemærke.

SFO/klub: Intet at bemærke. Tilstede: Annette, Laila, Louise, Peter, Helle, Karina, Susanne, Solvor, Sys, Tania, Kristian Afbud: Elisabeth, Jean Referent: Peter Dagsorden E677: Konstituering af skolebestyrelsen Referat Laila Andersen

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i.

og 6. klasse har været i praktik en dag. Eleverne skal efterfølgende arbejde med den praktik, de har været i. Dagsorden Forum Fællesbestyrelsesmøde 25. april 2017 Tid Tirsdag 25. april 2017 kl. 17-20 Sted Verninge Skole Dagsorden 1. Velkommen 2. Elevråd 15. min. Elevrådet får deres egen opslagstavle, hvor de kan

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune

Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune 1 Institutionens navn Stk.1 Privatinstitutionens navn er Mammen frivuggestue. Institutionens hjemsted er Viborg kommune. Institutionen

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole. Skolebestyrelse Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Dato 19. august 2013 Tidspunkt Kl. 17 19: Planlægning af rammerne om Pæd. Råd. den 2. oktober 2013. Deltagere udover bestyrelsen. Anna-Marie Lund Jensen,

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Referat Skolebestyrelsesmøde d. 07.03.2017 på afd. Søagerskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Møde nr.:6/16-17 Gæster: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,

Læs mere

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år.

30 Mette har været tilsynsførende på skolen her i 4 år. Mødeleder: Irene Gabel Referent: Rikke Munkholm Orientering Beslutning/produktionsdomæne Debat/det personlige domæne Refleksion/Refleksionsdomæne Skolen sørger for forplejning til mødet under punkt 7.

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus 1 Forankring "Foreningen Nr. Herlev Børnehus er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus som drives i henhold til Dagtilbudsloven.

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde d. 5. maj 2015 Skoleår 15/16.

Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde d. 5. maj 2015 Skoleår 15/16. Referat nr. 1 fra konstituerende bestyrelsesmøde d. 5. maj 2015 Skoleår 15/16. Tilstede: Per Zacho PZ, Sascha Qvortrup SQ, John Noe JN, Grethe Nielsen GN, Cathrine Bie Pedersen CBP, Jens Bjerre JB, Anne

Læs mere

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 10. maj 2017 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10, mødelokalet ved biblioteket Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Gitte Ulriksen

Læs mere

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: UDARBEJDET AF: DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 18. juni 2014, kl. 18.00 afd. Søndersø Mikkel Brunse, Allan Winkelmann,

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere