Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S (tidligere KlimaInvest A/S), CVRnr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S (tidligere KlimaInvest A/S), CVRnr."

Transkript

1 Bestyrelsen for Copenhagen Capital A/S c/o Dansk OTC Tingskiftevej Hellerup Dato 18. marts 2015 FleNie J. nr / Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S (tidligere KlimaInvest A/S), CVRnr Indledning Erhvervsstyrelsen 1 har gennemført en kontrol 2 af virksomhedens årsrapport for regnskabsåret Koncernregnskabet og årsregnskabet for modervirksomheden er aflagt efter IFRS, som godkendt af EU, og yderligere danske oplysningskrav for børsnoterede selskaber. Årsrapporten er offentliggjort i henhold til værdipapirhandelslovens 27. ERHVERVSSTYRELSEN Dahlerups Pakhus Langelinie Allé København Ø Tlf Fax CVR-nr erst@erst.dk ERHVERVS- OG VÆKSTMINISTERIET Årsrapporten er revideret af AP Statsautoriserede Revisorer P/S. Revisionspåtegningen er uden forbehold eller supplerende bemærkninger. Afgørelse Erhvervsstyrelsen har den 18. marts 2015 truffet følgende afgørelse vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2013 for Copenhagen Capital A/S, jf. årsregnskabslovens 159 a, stk. 5 og 6, sammenholdt med årsregnskabslovens 161. Da afgørelsen indeholder væsentlige forhold, har den været forelagt Finanstilsynets bestyrelse på mødet den 17. marts 2015, jf. årsregnskabslovens 159 a, jf. lov om finansiel virksomhed 345 og lov om værdipapirhandel m.v Jf. årsregnskabslovens 159a, jf. værdipapirhandelslovens 83, stk. 2 og 3. 2 Jf. værdipapirhandelslovens 83 b, stk. 2.

2 2 Erhvervsstyrelsen påbyder virksomheden: 1. at undlade at indregne den udskudte skatteforpligtelse vedrørende investeringsejendommene, som hidrører fra første indregning af en forpligtelse i en transaktion, som ikke er en virksomhedssammenslutning jf. IAS 12, afsnit 15, litra b, 2. at indregne vederlaget fra salg af vindmølleaktiviteten pr. 31. december 2013 i overensstemmelse med IAS 27, afsnit 34, litra c, nr. i 3, 3. at oplyse, hvorvidt der er foretaget en vurdering af dagsværdien af investeringsejendommene pr. 31. december 2013 og give oplysninger herom i overensstemmelse med IFRS 13, afsnit 91, 4. at oplyse om dagsværdien af koncernens gæld til banker og kreditinstitutter i overensstemmelse med IFRS 7, afsnit 25, 5. at opliste alle nærtstående parter til virksomheden, når virksomheden med sit valg af formulering giver indtryk af at opliste alle nærtstående parter i henhold til IAS 24 afsnit 9 litra b, nr. ii og nr. vii, eller - hvis virksomheden vælger at oplyse om visse, men ikke alle, nærtstående parter at oplyse, at listen ikke er udtømmende, 6. at præsentere indtjening pr. aktie og den udvandede indtjening pr. aktie for den ophørte aktivitet i henhold til IAS 33, afsnit 68, 7. at redegøre for status opfyldelsen af det opstillede måltal for det underrepræsenterede køn, herunder for hvorfor virksomheden i givet fald ikke har nået den opstillede målsætning i henhold til årsregnskabslovens 99 b, stk. 1, og 8. at give fyldestgørende oplysninger om revisionshonorar, jf. årsregnskabslovens 96, stk. 2, og 126, stk. 1, nr. 9. For en konkret begrundelse og vurdering af de enkelte forhold henvises til sagsfremstillingen nedenfor. 3 Senest fra det regnskabsår, der begynder 1. januar 2014 eller senere, vil IFRS 10 finde anvendelse.

3 3 Virkningen af Erhvervsstyrelsens afgørelse om påbud Henset til, at virksomhedens aflæggelse af årsrapporten for 2014 er nært forestående, påbyder Erhvervsstyrelsen med henvisning til årsregnskabslovens 159 a, stk. 5 og 6, og 161 konkret virksomheden at følge ovennævnte påbud ved fremtidig regnskabsaflæggelse, dvs. første gang ved udarbejdelsen af årsrapporten for regnskabsåret Den endelige afgørelse vil blive offentliggjort i henhold til 84 c, stk. 2, i lov om værdipapirhandel m.v. Vurdering af væsentlighed Erhvervsstyrelsen har foretaget en vurdering af, om de af virksomheden foretagne fravigelser fra reglerne kan betragtes som uvæsentlige. Vurderingen er foretaget efter retningslinjerne i Fondsrådets notat af 17. december 2008 om generelle overvejelser og afvejning ved vurdering af væsentlighed i forbindelse med regnskabskontrollen. Notatet kan findes på Finanstilsynets hjemmeside. 4 Erhvervsstyrelsen er af den opfattelse, at udgangspunktet er, at en virksomhed, der aflægger årsrapport efter IFRS og årsregnskabsloven, skal overholde alle relevante krav heri. Et krav kan dog fraviges, hvis fravigelsen er uvæsentlig for regnskabsbrugeren, og virksomheden kan sandsynliggøre dette. Virksomheden har ikke sandsynliggjort, at fravigelserne er uvæsentlige. For så vidt angår de ovennævnte forhold, hvor der er givet påbud om at korrigere forholdet fremadrettet er det Erhvervsstyrelsens opfattelse, at der ikke er tale om uvæsentlige forhold. Erhvervsstyrelsen har i valg af reaktion lagt vægt på, at årsrapporten for 2014 er nært forestående, hvorfor det ikke ville være meningsfuldt at give påbud om offentliggørelse af supplerende/korrigerende information i forhold til årsrapporten for For en nærmere beskrivelse heraf henvises til sagsfremstillingen. Erhvervsstyrelsen har desuden behandlet følgende forhold og ikke fundet anledning til at foretage yderligere efter at have modtaget redegørelse herom fra virksomheden: Regnskabsmæssig behandling af nyerhvervede ejendomsselskaber Præsentation af ophørte aktiviteter Indregning af omkostninger til warrants 4

4 4 Regulering af egne aktier Præsentation af valutakursforskelle ved omregning af udenlandske dattervirksomheder Klagevejledning Afgørelsen kan indbringes for Erhvervsankenævnet, Dahlerups Pakhus, Langelinie Allé 17, Postboks 2000, 2100 København Ø, senest fire uger efter, at afgørelsen er meddelt virksomheden. 5 Afslutning Det skal bemærkes, at gennemgange af årsrapporten ikke kan anses for udtømmende. Kopi af afgørelsen er sendt til orientering til virksomhedens revisor. Med venlig hilsen Flemming Houge Nielsen Chefkonsulent Tlf FleNie@erst.dk 5 Jf. årsregnskabslovens 163, stk. 4, jf. værdipapirhandelslovens 88, stk. 1.

5 5 Sagsforløb 3. september 2014 Erhvervsstyrelsen sender høringsbrev til Copenhagen Capital A/S 15. oktober 2014 Erhvervsstyrelsen og Copenhagen Capital A/S afholder møde 7. november 2014 Erhvervsstyrelsen modtager høringssvar fra Copenhagen Capital A/S 28. januar 2015 Erhvervsstyrelsen sender udkast til afgørelse til Copenhagen Capital A/S i partshøring 13. februar 2015 Erhvervsstyrelsen modtager svar fra Copenhagen Capital A/S vedrørende partshøring Gennemgang af afgørelsens punkter Nedenfor er følgende punkter gennemgået: 1. Udskudt skat 2. Eventualforpligtelser og aktiver 3. Vurdering af dagsværdien af investeringsejendomme 4. Øvrigt 4.1 Oplysninger om dagsværdi af bankgæld og gæld til kreditinstitutter 4.2 Nærtstående parter 4.3 Resultal pr. aktie 4.4 Oplysninger om det underrepræsenterede køn 4.5 Omkostninger til revision For hvert af de gennemgåede punkter er der en sagsfremstilling samt Erhvervsstyrelsens vurdering af forholdet. 1. Udskudt skat Punktet omhandler indregning af en udskudt skatteforpligtelse i koncernen. Af balancen på årsrapportens side 17 samt i den tilhørende note 19 Udskudt skat på årsrapportens side 27 fremgår det, at der er indregnet en udskudt skatteforpligtelse i koncernregnskabet på t. dkk Bestyrelsen har i høringssvar af 7. november 2014 samt på møde mellem virksomheden og styrelsen den 15. oktober 2014 oplyst, at den udskudte skatteforpligtelse vedrører den midlertidige forskel mellem

6 6 ejendommenes regnskabsmæssige og skattemæssige værdier i de to ejendomsselskaber 6, der blev erhvervet i Virksomheden har erhvervet to ejendomsselskaber i Erhvervelsen betragtes ikke som erhvervelse af virksomheder, som defineret i IFRS 3, men derimod som erhvervelse af enkeltaktiver. De udskudte skatteforpligtelser er efter bestyrelsens opfattelse ikke opstået i forbindelse med selve erhvervelsen, men er derimod en del af de identificerbare forpligtelser i de overtagne selskaber, hvorfor den udskudte skatteforpligtelse ikke er omfattet af undtagelsen i IAS 12, afsnit 15, litra b. De udskudte skattebeløb er således indregnet i balancen i årsregnskaberne for hhv. Peder Hvitfeldts Stræde 15 ApS og Nørrebrogade 90 ApS. Bestyrelsen lægger således vægt på, at den udskudte skat ikke vedrører en forskel mellem værdien af ejendommene i koncernregnskabet og dattervirksomhedens årsregnskab, men alene er en udskudt skat, som var indregnet i dattervirksomheden inden koncernetableringen/koncernens erhvervelse af ejendommene. Ifølge IAS 12 Indkomstskatter, afsnit 15, litra b, skal en udskudt skatteforpligtelse indregnes for alle skattepligtige midlertidige forskelle, bortset fra i det omfang den udskudte skatteforpligtelse hidrører fra bl.a. den første indregning af et aktiv eller en forpligtelse i en transaktion, som ikke er en virksomhedssammenslutning. Det er styrelsens vurdering, at de konkrete transaktioner, hvormed modervirksomheden overtog de to ejendomsselskaber, ikke kan anses for at være en virksomhedssammenslutning. Styrelsen er således enig i virksomhedens vurdering heraf, idet der eksempelvis ikke medfølger ansatte eller administrationsaftaler. Transaktionerne er derfor omfattet af undtagelsesbestemmelsen i IAS 12, afsnit 15, litra b, 7, hvorefter der ikke 6 Den udskudte skatteforpligtelse i Peder Hvitfeldts Stræde 15 ApS udgør kr. og den udskudte skatteforpligtelse i Nørrebrogade 90 ApS udgør kr Summen heraf udgør kr., hvilket svarer til den i koncernregnskabet anførte udskudte skat på t.kr Da de udskudte skatteforpligtelser vedrører ejendommene, skal det i denne forbindelse bemærkes, at dagsværdien af investeringsejendommene i koncernregnskabet udgør t.kr , hvilket svarer til summen af dagsværdien af ejendommene i Peder Hvitfeldts Stræde 15 ApS ( kr.) og dagsværdien af ejendommene i Nørrebrogade 90 ApS ( kr.). 7 Efter hovedreglen i IAS 12, afsnit 15, skal en udskudt skatteforpligtelse indregnes for alle skattepligtige midlertidige forskelle. Som en (ud af flere) undtagelser hertil fremgår det samtidig af IAS 15, afsnit 15, litra b, at hovedreglen ikke finder anvendelse for udskudte skatteforpligtelser, der hidrører fra den første indregning af et aktiv i

7 7 skal indregnes udskudt skat for de skattepligtige midlertidige forskelle, der hidrører fra de to overtagne ejendomme. I vurderingen af, hvorvidt der skal indregnes en udskudt skatteforpligtelse, skulle virksomheden i koncernregnskabet have taget udgangspunkt i første indregning 8 i koncernen og ikke i de overtagne selskaber. I forhold til koncernen er ejendommene indregnet første gang pr. overtagelsestidspunktet og denne indregning er sket til kostpris. Undtagelsen i IAS 12, afsnit 15, betyder, at der ikke skal indregnes udskudt skat på forskellen mellem ejendommenes skattemæssige værdi på erhvervelsestidspunktet og den regnskabsmæssige værdi. Det er derfor styrelsens vurdering, at virksomheden ikke skulle have indregnet den udskudte skatteforpligtelse på t. dkk i koncernregnskabet for Eventualforpligtelser og aktiver Punktet omhandler en escrow (deponering) på Euro hidrørende fra en kontrakt vedrørende salget af virksomhedens vindmølleaktiviteter i januar Det deponerede beløb er ikke indregnet i balancen pr. 31. december Deponeringen skulle dække eventuelle kontraktlige indsigelser fra køber. I note 21 Kautions og eventualforpligtelser/aktiver på årsrapportens side 27 omtales en escrow på Euro i salgsprovenuet. Det fremgår af noten, at denne ikke er indregnet, da virksomheden først den 17. februar 2014 blev vidende om, at køberen af vindmølleaktiviteterne ikke ville rejse nogen indsigelser mod KlimaInvest. De Euro ville således først blive indregnet i resultatopgørelsen for Bestyrelsen har i høringssvar af 7. november 2014 samt på møde med styrelsen den 15. oktober 2014 oplyst, at på tidspunktet for indgåelsen af kontrakten om salg af virksomhedens vindmølleaktivitet var det bestyrelsens opfattelse, at det var overvejende sandsynligt, at køber ville gøre kontraktuelle indsigelser gældende, som skulle dækkes af den pågældende escrow. I salgskontakten var det anført, at køber havde 13 måneder fra aftaletidspunktet til at opnå kendskab til fejl og mangler en transaktion, som ikke er en virksomhedssammenslutning, og hvor transaktionerne ikke påvirker hverken det regnskabsmæssige eller skattemæssige resultat på transaktionstidspunktet. Idet det lægges til grund, at der, jf. IFRS 3, alene er tale om overtagelse af to ejendomme, og der således ikke er tale om virksomhedssammenslutninger, finder undtagelsesbestemmelsen anvendelse, således at hovedreglen ikke skal følges. Der skal således ikke indregnes udskudt skat efter IAS 12, afsnit 15, på de to investeringsejendomme. 8 Jf. formuleringen i IAS 12, afsnit 15, litra b, nr. i.

8 8 samt rejse sine krav. På dette grundlag vurderede bestyrelsen, at beløbet var et muligt aktiv, som var opstået af en historisk begivenhed, men hvis eksistens alene ville blive bekræftet af usikre fremtidige begivenheder, som var uden for virksomhedens kontrol, jf. IAS 37, afsnit 10, hvorfor det i henhold til IAS 37, afsnit 31 ikke blev indregnet. Pr. 31. december 2013 var bestyrelsen ikke bekendt med forhold, som be- eller afkræftede, om køberen ville rejse krav mod virksomheden. Først den 17. februar 2014 blev bestyrelsen vidende om, at køberen af vindmølleaktiviteten ikke ville rejse indsigelser, og at escrow-beløbet ville blive frigjort. Bestyrelsen har derfor i henhold til IAS 37, afsnit 35 ændret klassifikation fra et eventualaktiv til aktiv i regnskaberne for Efter bestyrelsens opfattelse fremgår det af ordlyden i IAS 37, afsnit 35, at en ændret klassifikation er en ikke-regulerende begivenhed. Det er styrelsens vurdering, at escrow-beløbet ikke med rette har kunnet klassificeres som et eventualaktiv. IAS 37 regulerer den regnskabsmæssige behandling af bl.a. eventualaktiver, og det fremgår af standardens artikel 32, at eventualaktiver normalt opstår som følge af begivenheder, der ikke er planlagte eller forventede eksempelvis et krav, som virksomheden forfølger gennem en retssag, hvis udfald er usikkert. Hertil kommer, at IAS 37 efter afsnit 1, litra c, ikke finder anvendelse for forhold, der er omfattet af andre standarder. Det er i stedet styrelsens vurdering, at IAS 27, afsnit 34, finder anvendelse på overdragelsen af vindmølleaktiviteterne, idet transaktionen medførte tab af bestemmende indflydelse. Derfor skulle virksomheden have indregnet dagsværdien af det samlede vederlag - på tidspunktet for opgivelsen af den bestemmende indflydelse i januar I det omfang, det var virksomhedens vurdering, at det var overvejende sandsynligt, at køber ville gøre kontraktuelle indsigelser gældende, som skulle dækkes af den pågældende escrow, skulle det have afspejlet sig i dagsværdien heraf. Det pågældende beløb må - på baggrund af virksomhedens oplysninger om, at der på tidspunktet for kontraktens indgåelse var en overvejende sandsynlighed for, at modparten ville gøre kontraktuelle indsigelser gældende - regnskabsmæssigt anses for et betinget vederlag. Det er styrelsens vurdering, at det pågældende betingede vederlag opfylder definitionen på et finansielt aktiv i IAS 32, afsnit 11, og således skal måles til dagsværdi på balancedagen efter IAS 39, afsnit Vurdering af dagsværdien af investeringsejendomme Punktet omhandler, hvorvidt der er foretaget en vurdering af dagsværdien af virksomhedens investeringsejendomme pr. 31. december 2013, herunder hvilke væsentlige forudsætninger der måtte være anvendt ved

9 9 opgørelsen af dagsværdien. Endvidere omhandler punktet manglende oplysninger om anvendte forudsætninger ved opgørelsen af dagsværdien. Det fremgår af balancen på årsrapportens side 17, at koncernens investeringsejendomme er målt til t. dkk pr. 31. december 2013, hvilket svarer til 94 pct. af virksomhedens samlede aktiver. Af den tilhørende note 9 Investeringsejendomme på årsrapportens side 25 fremgår det, at de t. dkk svarer til den indregnede kostpris af investeringsejendomme ved overtagelsen. Af virksomhedens anvendte regnskabspraksis på årsrapportens side 22 fremgår det bl.a., at investeringsejendomme efter første indregning måles til skønnet dagsværdi. Det fremgår ikke af årsrapporten, hvorvidt der er foretaget vurdering af dagsværdien af investeringsejendommene pr. 31. december 2013, ligesom der ikke er givet de efter IFRS 13, afsnit 91 9, krævede oplysninger om de metoder og væsentlige forudsætninger m.v., der er anvendt i forbindelse hermed. Det følger af IFRS 13 Måling til dagsværdi, afsnit 9, at dagsværdien af investeringsejendomme i års- og koncernregnskabet skal afspejle markedsforholdene ved regnskabsårets afslutning 10. Det fremgår endvidere af IFRS 13, afsnit 91, at virksomheden skal oplyse om metoder og væsentlige forudsætninger ved opgørelsen af en investeringsejendoms dagsværdi. I høringssvar af 7. november 2014 har bestyrelsen oplyst, at der ved vurderingen af ejendommene pr. 31. december 2013 er anvendt en afkastbaseret model med et afkastkrav på 4,25 pct. Styrelsen forstår dette således, at der er foretaget en beregning af ejendommenes dagsværdi pr. 31. december Styrelsen har samtidig noteret sig, at den indregnede værdi af koncernens investeringsejendomme i koncernregnskabet svarer til summen af dagsværdien af investeringsejendommene i de to dattervirksomheder 11, som de er indregnet i disse virksomheders årsrapporter. 9 Kravene i IFRS 13, afsnit 91, er uddybet i IFRS 13, afsnit Det fremgår konkret af bestemmelsen, at i denne standard defineres dagsværdi som den pris, der ville blive opnået ved salg af et aktiv eller betalt for at overdrage en forpligtelse i en normal transaktion mellem markedsdeltagere på målingstidspunktet. 11 Se i den forbindelse fodnote 6.

10 10 Bestyrelsen har samtidig oplyst, at den er enig med styrelsen i forholdet omkring manglende oplysning om vurderingen af dagsværdien i henhold til IFRS 13, afsnit 91-99, af investeringsejendommene. Bestyrelsen har endvidere oplyst, at der ved aflæggelsen af delårsrapporten for 1. halvår 2014 er givet oplysninger om målingen af investeringsejendommene, herunder om de anvendte forudsætninger og skøn. Bestyrelsen oplyser endelig, at den i forbindelse med aflæggelsen af årsrapporten for 2014 vil sikre, at der foretages en vurdering af dagsværdien af investeringsejendomme i overensstemmelse med den valgte regnskabspraksis samt, at der gives de nødvendige oplysninger herom i overensstemmelse med kravene i IFRS 13, afsnit Styrelsen tager virksomhedens oplysninger om, at der er foretaget en dagsværdiberegning efter reglerne i IFRS 13, til efterretning. Det er styrelsens vurdering, at virksomheden i årsrapporten for 2013 skulle have oplyst, at der var foretaget en vurdering af dagsværdien af investeringsejendommene pr. 31. december 2013 og givet oplysninger herom i overensstemmelse med IFRS 13, afsnit Øvrigt For nedenstående punkter har bestyrelsen i høringssvar af 7. november 2014 samt på møde mellem virksomheden og styrelsen den 15. oktober 2014 angivet, at den er enig i styrelsens vurdering, og at den i forbindelse med aflæggelsen af årsrapporten for regnskabsåret 2014 vil sikre, at oplysningerne er medtaget korrekt. 4.1 Oplysninger om dagsværdi af bankgæld og gæld til kreditinstitutter Ifølge IFRS 7 Finansielle instrumenter: Oplysninger, afsnit 25, skal en virksomhed for hver kategori af finansielle aktiver og finansielle forpligtelser oplyse dagsværdien af den pågældende kategori af aktiver og forpligtelser på en måde, som gør det muligt at sammenligne den med den regnskabsmæssige værdi. Af koncernens balance på årsrapportens side 17 samt den tilhørende note 20 Bankgæld og kreditinstitutter på årsrapportens side 27 fremgår det, at koncernen har en samlet gæld til bank og kreditinstitutter på t. dkk pr. 31. december Heraf udgør den langfristede gæld t. dkk I henhold til note 23 Finansielle risici på årsrapportens side 28, har 76 % af gælden fast rente i op til 5 år.

11 11 Det fremgår af virksomhedens anvendte regnskabspraksis på årsrapportens side 23, at bankgæld efter første indregning måles til amortiseret kostpris. Der er ikke i årsrapporten givet oplysninger om dagsværdien af virksomhedens bankgæld og gæld til kreditinstitutter. Det er styrelsen vurdering, at virksomheden skulle have oplyst om dagsværdien af koncernens gæld til bank og kreditinstitutter i overensstemmelse med IFRS 7, afsnit Nærtstående parter IAS 24 Oplysning om nærtstående parter, opregner en række oplysningskrav vedrørende transaktioner med nærtstående parter. Standarden indeholder bortset fra afsnit 13 om forbindelser mellem moder- og dattervirksomheder derimod ingen krav om opregning af de nærtstående parter. Standarden indeholder dog en række definitioner af, hvad der skal forstås som nærtstående parter. I IAS 24, afsnit 9, litra b, nr. ii defineres en virksomhed og en regnskabsaflæggende virksomhed som nærtstående, såfremt den ene virksomhed er den anden virksomheds associerede virksomhed eller venturedeltager. En associeret virksomhed er i IAS 28, afsnit 2, defineret som en virksomhed, som investor har en betydelig indflydelse på, og som hverken er en dattervirksomhed eller en kapitalandel i en joint venture. Efter IAS 28, afsnit 6, formodes betydelig indflydelse at forelægge, hvis investor direkte eller indirekte ejer 20 pct. eller mere af stemmerettighederne. Det fremgår under overskriften Ejerforhold på årsrapportens side 29, at aktionæren Xolution Holding A/S pr. 31. december 2013 havde anmeldt en aktiebesiddelse på 21,6 procent. Dette giver formodning for, at Copenhagen Capital A/S er en associeret virksomhed til Xolution Holding A/S. Det fremgår imidlertid ikke af oplistningen af nærtstående parter på side 28, der indledes med afsnittet KlimaInvest A/S s nærtstående parter omfatter følgende: at Xolution Holding A/S er nærtstående til virksomheden. I IAS 24, afsnit 9 litra b, nr. vii, defineres en person, der er nøgleperson i en virksomheds ledelse, der er medlem af den samme koncern som den regnskabsaflæggende virksomhed, som nærtstående til den regnskabsaflæggende virksomhed.

12 12 I note 25 på årsrapportens side 28 fremgår det, at Klima Invest Management ApS og OTC Finans ApS er nærtstående parter til koncernen, og at KlimaInvest Clean Wind P/S og KlimaInvest Clean Wind Partners ApS er nærtstående parter til moderselskabet. Der indgår dog ikke nogen nøglepersoner i ledelsen i de nævnte virksomheder i opregningen af nærtstående parter. Det er styrelsens vurdering, at når virksomheden med sit valg af formulering giver indtryk af at opliste alle nærtstående parter 12, er virksomheden samtidig forpligtet til også at oplyse om samtlige nærtstående parter. Hvis virksomheden vælger at oplyse on visse, men ikke alle, nærtstående parter, skal det fremgå, at listen ikke er udtømmende. 4.3 Resultal pr. aktie Efter IAS 33 Indtjening pr. aktie, afsnit 68, skal en virksomhed der præsenterer en ophørt aktivitet, oplyse beløbet pr. aktie og det udvandede beløb pr. aktie for den ophørte aktivitet i enten totalindkomstopgørelsen eller i noterne. Virksomheden har for 2012 haft en væsentlig ophørende aktivitet men har alene præsenteret indtjening pr. aktie for den fortsættende aktivitet i sammenligningstallene for 2012 i totalindkomstopgørelsen for Virksomheden har i tilknytning til totalindkomstopgørelsen alene præsenteret indtjening pr. aktie for den fortsættende aktivitet, hvorfor det er styrelsens vurdering, at oplysningskravet i IAS 33, afsnit 68, ikke er opfyldt. 4.4 Oplysninger om det underrepræsenterede køn Virksomheden er omfattet af selskabslovens 139 a, der fastslår, at bl.a. selskaber, der har kapitalandele, gældsinstrumenter eller andre værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked i et EU/EØSland, skal opstille måltal for andelen af det underrepræsenterede køn i det øverste ledelsesorgan. Det skal i den forbindelse bemærkes, at en fordeling på 40/60 pct. af henholdsvis kvinder eller mænd anses som lige Formuleringen KlimaInvest A/S s nærtstående parter omfatter følgende: må forstås således, at den omfatter samtlige nærtstående parter. 13 Jf. de almindelige bemærkninger punkt. 2.3 til lovforslag L 17, fremsat den 3. oktober 2012 af erhvervs- og vækstministeren.

13 13 Styrelsen har i denne forbindelse noteret sig, at samtlige medlemmer af bestyrelse og direktion, som har underskrevet årsrapporten, er mænd, og at kvinder dermed anses for underrepræsenterede i virksomhedens ledelse, således at virksomheden er omfattet af anvendelsesområdet for selskabslovens 139 a. I henhold til årsregnskabslovens 99 b, stk. 1 og stk. 2, skal virksomheden redegøre for status for opfyldelsen af det opstillede måltal, herunder for, hvorfor virksomheden i givet fald ikke har nået den opstillede målsætning 14. Virksomheden har i årsrapporten ikke redegjort for ovenstående, hvorfor det er styrelsens vurdering at kravene i henhold til årsregnskabslovens 99 b, stk. 1 og stk. 2 ikke er opfyldt. 4.5 Omkostninger til revision Af note 4 Andre eksterne omkostninger på årsrapportens side 25 fremgår det, at koncernens omkostninger til revision i regnskabsåret 2013 udgør t. dkk 148. Af note 27 Revisionshonorar på årsrapportens side 29 fremgår det, at koncernens samlede honorar til revision i regnskabsåret 2013 udgør t. dkk 112. Note 27 indeholder en specifikation af revisionshonoraret som krævet i årsregnskabslovens 96, stk. 2, (årsregnskabet) og 126, stk. 1, nr. 9 (koncernregnskabet) 15. Det er styrelsens vurdering, at note 27 er ufuldstændig, idet den ikke specificerer det samlede honorar til revisor. Dette fremgår ved, at det beløb som jf. note 4 er indregnet i resultatopgørelsen overstiger det beløb, som fremgår af specifikationen i note Jf. 4, stk. 1, i bekendtgørelse nr af 4. december 2004 om anvendelse af internationale regnskabsstandarder, der var gældende for virksomhedens årsrapport for Bestemmelsen i 4, stk. 1, indeholder en opregning af de bestemmelser i årsregnskabsloven, der viger for bestemmelserne i de internationale regnskabsstandarder. Da årsregnskabslovens 99 b ikke indgår i opregningen, er den således gældende. 15 Jf. 4, stk. 1, i bekendtgørelse nr af 4. december 2004 om anvendelse af internationale regnskabsstandarder, der var gældende for virksomhedens årsrapport for Bestemmelsen i 4, stk. 1, indeholder en opregning af de bestemmelser i årsregnskabsloven, der viger for bestemmelserne i de internationale regnskabsstandarder. Da årsregnskabslovens 96 og 126 ikke indgår i opregningen, er disse således gældende.

FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg

FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej Søborg FORTROLIGT Bestyrelsen for GW Energi A/S c/o European Energy A/S Gyngemose Parkvej 50 2860 Søborg Dato 21. december 2015 FleNie J. nr. 2015-4040 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Indledning Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto A/S.

Indledning Erhvervsstyrelsen har gennemført en kontrol af delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto A/S. FORTROLIGT Bestyrelsen for BioPorto A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 31. maj 2018 Ref./MetGyd J. nr. 2017-4580 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for 1. halvår 2017 for BioPorto

Læs mere

FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S

FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S FORTROLIGT Bestyrelsen for Parken Sport & Entertainment A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse 31. maj 2017 Ref./MetGyd J. nr. 2016-6492 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret

Læs mere

Bestyrelsen for Asetek A/S. Sendt via digital post

Bestyrelsen for Asetek A/S. Sendt via digital post Bestyrelsen for Asetek A/S Sendt via digital post Dato 15. juni 2016 Ref. JesJes J.nr. 2015-5415 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for første halvår og 3. kvartal 2015 for Asetek A/S CVR-nr.

Læs mere

Bestyrelsen for Simcorp A/S. Sendt til virksomhedens digitale postkasse

Bestyrelsen for Simcorp A/S. Sendt til virksomhedens digitale postkasse Bestyrelsen for Simcorp A/S Sendt til virksomhedens digitale postkasse Dato 17. maj 2018 Ref. Jesjes J.nr. 2017-2708 Regnskabskontrolsag vedrørende halvårsrapporten for 1. halvår 2017 for SimCorp A/S CVR-nr.

Læs mere

Delårsrapporten er ikke revideret eller reviewet af virksomhedens revisor.

Delårsrapporten er ikke revideret eller reviewet af virksomhedens revisor. FORTROLIGT Coloplast A/S Att.: Bestyrelsen Sendt til virksomhedens digitale postkasse Dato 24. januar 2017 Ref. ChrSoj J.nr. 2016-7089 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten for perioden 1. oktober

Læs mere

Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, København K

Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, København K Bestyrelsen for Foreningen european retail c/o Patrizia Nordics A/S Bredgade 25 F, 5. 1260 København K 18. marts 2015 Ref. Betost. jesjes J.nr. 2013-0033621 / 2014-7561 Regnskabskontrolsag vedrørende delårsrapporten

Læs mere

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej Roskilde FONDSRÅDET Bestyrelsen for RIAS A/S Industrivej 9-17 4000 Roskilde 11. januar 2011 Ref. KHA J.nr. 2010-0022533 Afgørelse vedrørende delårsrapporten for 1. halvår af regnskabsåret 2009/10 for RIAS A/S,

Læs mere

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS

Kapitel 1 Pligt til at udarbejde halvårsrapport. gældsinstrumenter, der er optaget til handel i Grønland eller på et reguleret marked i et EU/EØS UDKAST Bekendtgørelse for Grønland om udarbejdelse af delårsrapporter for virksomheder, der har værdipapirer optaget til handel på et reguleret marked, og hvor virksomheden er omfattet af årsregnskabsloven

Læs mere

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen) Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1 (Delårsrapportbekendtgørelsen) I medfør af 134 a og 164, stk. 4 og 5, i årsregnskabsloven,

Læs mere

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016

Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen. Pr maj 2016 Erhvervsstyrelsen Langelinie Allé 17 2100 København Ø Att.: Carina Gaarde Sørensen Pr. e-mail: carsor@erst.dk 10. maj 2016 Udkast til tre bekendtgørelser udstedt i medfør af årsregnskabsloven Tak for muligheden

Læs mere

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen)

BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september (Delårsrapportbekendtgørelsen) BEK nr 559 af 01/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 28. september 2017 Ministerium: Erhvervs- og Vækstministeriet Journalnummer: Erhvervs- og Vækstmin., Erhvervsstyrelsen, j.nr. 2016-1425 Senere ændringer

Læs mere

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension Bestyrelsen og direktionen for PFA Pension Sundkrogsgade 4 2100 København Ø 21. april 2015 Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2013 for PFA Pension Indledning I Økonomisk Ugebrev nr. 34 2014 fremgik

Læs mere

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2009 for German High Street Properties A/S CVR-nr

Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2009 for German High Street Properties A/S CVR-nr FONDSRÅDET Bestyrelsen for German High Street Properties A/S c/o Kartago A/S Harbour House Sundkrogsgade 21 2100 København Ø Dato 9. maj 2011 Ref. laf J.nr. 2010-0022767 Afgørelse vedrørende årsrapporten

Læs mere

Eggert Eggert ApS Klarinetvej Horsens CVR-nr Årsrapport

Eggert Eggert ApS Klarinetvej Horsens CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Eggert Eggert ApS Klarinetvej 10 8700 Horsens CVR-nr.

Læs mere

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet.

A/S Vinderup Bank fik udkast til afgørelse i partshøring den 7. september 2009. Banken har ved brev af 15. september 2009 kommenteret på udkastet. FONDSRÅDET Bestyrelsen og direktionen for A/S Vinderup Bank Søndergade 30 7830 Vinderup 19. oktober 2009 Ref. IH J.nr.6245-0501 Kontrol af A/S Vinderup Banks årsrapport for 2008 Indledning Finanstilsynet

Læs mere

Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015

Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015 25. april 2016 Sag 2015-2583 /MiaSim Resumé af påtale til H. Lundbeck A/S vedr. delårsrapporten for 1. halvår 2015 Indledning Erhvervsstyrelsen har som led i regnskabskontrollen med de børsnoterede virksomheder

Læs mere

PIT Holding A/S. Årsrapport for 2016

PIT Holding A/S. Årsrapport for 2016 PIT Holding A/S c/o Progressive A/S, Lyskær 3B, 2730 Herlev Årsrapport for 2016 CVR-nr. 25 78 88 18 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/5 2017 Troels Busch

Læs mere

FLY INVESTERINGSANPARTSSELSKAB

FLY INVESTERINGSANPARTSSELSKAB FLY INVESTERINGSANPARTSSELSKAB Trommesalen 3, 3 tv 1614 København V Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018

Læs mere

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17

IA Invest ApS. Årsrapport for 2016/17 IA Invest ApS Vestervangen 6, Skt Klemens, 5260 Odense S Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 32 83 91 34 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2015 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2015 1 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens

Læs mere

SU II ApS. Årsrapport for Langelinie 27, 5230 Odense M. CVR-nr

SU II ApS. Årsrapport for Langelinie 27, 5230 Odense M. CVR-nr SU II ApS Langelinie 27, 5230 Odense M Årsrapport for 2017 CVR-nr. 25 56 90 83 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/05 2018 Sune Uhrenholt Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

(EØS-relevant tekst) (6) Foranstaltningerne i denne forordning er i overensstemmelse med Regnskabskontroludvalgets udtalelse.

(EØS-relevant tekst) (6) Foranstaltningerne i denne forordning er i overensstemmelse med Regnskabskontroludvalgets udtalelse. 25.11.2015 L 307/11 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 2015/2173 af 24. november 2015 om ændring af forordning (EF) nr. 1126/2008 om vedtagelse af visse internationale regnskabsstandarder i overensstemmelse

Læs mere

PHØNIX INVEST A/S. Søndergade Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017

PHØNIX INVEST A/S. Søndergade Aarhus C. Årsrapport 1. januar december 2017 PHØNIX INVEST A/S Søndergade 2 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/06/2018 Klaus Schulze Dirigent

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse nr af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven

Vejledning til bekendtgørelse nr af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven 30. maj 2016 Sag 2016-3181 Vejledning til bekendtgørelse nr. 1849 af 15. december 2015 om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven Indledning Erhvervsstyrelsen har

Læs mere

(EØS-relevant tekst) (7) Foranstaltningerne i denne forordning er i overensstemmelse med Regnskabskontroludvalgets udtalelse.

(EØS-relevant tekst) (7) Foranstaltningerne i denne forordning er i overensstemmelse med Regnskabskontroludvalgets udtalelse. 23.12.2015 L 336/49 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 2015/2441 af 18. december 2015 om ændring af forordning (EF) nr. 1126/2008 om vedtagelse af visse internationale regnskabsstandarder i overensstemmelse

Læs mere

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018

HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/ APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING 1. OKTOBER SEPTEMBER 2018 Holdingselsk Grangaard A 7300 Jelling 35875379 HOLDINGSELSKABET FRL AF 10/2 2015 APS GRANGAARD ALLÉ 2, 7300 JELLING ÅRSRAPPORT Års 1. OKTOBER 2017-30. SEPTEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

Årsrapport for regnskabsår

Årsrapport for regnskabsår Årsrapport for 2017 14. regnskabsår Nereus Holding ApS Bækhusevej 6 9520 Skørping CVR-nr. 27 51 03 45 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13. juni 2018. Dirigent:

Læs mere

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for Tower Group A/S Nørre Voldgade 11, København K

FONDSRÅDET. Bestyrelsen for Tower Group A/S Nørre Voldgade 11, København K FONDSRÅDET Bestyrelsen for Tower Group A/S Nørre Voldgade 11, 1. 1358 København K Dato 13. januar 2011 Ref. FHN J.nr. 2009-0020270 Afgørelse vedrørende årsrapporten for 2008/09 for Tower Group A/S, CVR-nr.

Læs mere

Kami Vejen ApS Strandvejen Kolding CVR-nr Årsrapport 2018

Kami Vejen ApS Strandvejen Kolding CVR-nr Årsrapport 2018 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Kami Vejen ApS Strandvejen 7 6000 Kolding CVR-nr. 39173115

Læs mere

FLY HOLDING ApS. Trommesalen 3, 3 tv 1614 København V. Årsrapport 1. januar december 2017

FLY HOLDING ApS. Trommesalen 3, 3 tv 1614 København V. Årsrapport 1. januar december 2017 FLY HOLDING ApS Trommesalen 3, 3 tv 1614 København V Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2018 Søren Fly Pedersen

Læs mere

(EØS-relevant tekst) (3) Ændringerne af IFRS 7 indebærer følgelig ændringer af IFRS 1 for at sikre en logisk sammenhæng mellem IFRS-standarderne.

(EØS-relevant tekst) (3) Ændringerne af IFRS 7 indebærer følgelig ændringer af IFRS 1 for at sikre en logisk sammenhæng mellem IFRS-standarderne. L 330/20 16.12.2015 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 2015/2343 af 15. december 2015 om ændring af forordning (EF) nr. 1126/2008 om vedtagelse af visse internationale regnskabsstandarder i overensstemmelse

Læs mere

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017

LTH Holding 1 ApS. Årsrapport for 2017 LTH Holding 1 ApS c/o Basisbank, Teglholm Allé 15, 2450 København SV Årsrapport for 2017 CVR-nr. 37 26 22 77 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/4 2018

Læs mere

Kimco International ApS Miravej 10, 7100 Vejle. Årsrapport regnskabsår

Kimco International ApS Miravej 10, 7100 Vejle. Årsrapport regnskabsår Miravej 10, 7100 Vejle CVR-nr. 34802734 Årsrapport 2016 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29. juni 2017 Flemming Kops Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr

Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr Aarhus Papir Holding ApS CVR-nr. 67 10 52 14 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18. september 2013. Grete Wiemann Jensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Torben Villadsen Holding ApS. Årsrapport for 2017/18

Torben Villadsen Holding ApS. Årsrapport for 2017/18 Torben Villadsen Holding ApS c/o Torben Villadsen, Parkvej 6, 7400 Herning Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 1/7-30/6) CVR-nr. 29 60 75 24 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

C. Nielsen Holding ApS Ravnsøvej Risskov. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. januar december 2016

C. Nielsen Holding ApS Ravnsøvej Risskov. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. januar december 2016 Ravnsøvej 52 8240 Risskov CVR-nr: 29 31 50 00 ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2016 (11. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 15. februar 2017 Dirigent, Claus Loldrup Nielsen INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

BARFOED GROUP HOLDING 1 ApS

BARFOED GROUP HOLDING 1 ApS BARFOED GROUP HOLDING 1 ApS Nedergade 35 5000 Odense C Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2017 Gert Vikkelsøe

Læs mere

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport

REKA Byudvikling ApS Reesens Vej Varde CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Dokken 8 Postboks 200 6701 Esbjerg Telefon 79 12 84 44 Telefax 79 12 84 55 www.deloitte.dk REKA Byudvikling ApS Reesens Vej 2 6800 Varde

Læs mere

Liljeborg Ejendomme Roskilde Havn ApS Vestagervej 17, 2900 Hellerup CVR-nr

Liljeborg Ejendomme Roskilde Havn ApS Vestagervej 17, 2900 Hellerup CVR-nr Liljeborg Ejendomme Roskilde Havn ApS Vestagervej 17, 2900 Hellerup CVR-nr. 37 25 73 03 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 22.03.18 Kenneth Chaim Daudt Dirigent

Læs mere

CRUISE I A/S. Sundkrogsgade København Ø. Årsrapport 1. januar december 2015

CRUISE I A/S. Sundkrogsgade København Ø. Årsrapport 1. januar december 2015 CRUISE I A/S Sundkrogsgade 7 2100 København Ø Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/05/2016 Palle Nordahl Dirigent

Læs mere

Bestyrelsen for FCM Holding A/S Kaj Zartows Vej 5 7400 Herning

Bestyrelsen for FCM Holding A/S Kaj Zartows Vej 5 7400 Herning Bestyrelsen for FCM Holding A/S Kaj Zartows Vej 5 7400 Herning Dato 18. juni 2013 Ref. FleNie J.nr. 2012-0033100 Regnskabskontrolsag vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2011/12 for FCM Holding A/S,

Læs mere

1) Fondsrådet påbyder virksomheden at angive sammenligningstal i note 9-13 vedrørende anlægsaktiver i overensstemmelse med IAS 1, afsnit 36.

1) Fondsrådet påbyder virksomheden at angive sammenligningstal i note 9-13 vedrørende anlægsaktiver i overensstemmelse med IAS 1, afsnit 36. FONDSRÅDET Bestyrelsen for Euroinvestor.com A/S Øster Allé 42, 5. 2100 København Ø 17. august 2010 Afgørelse vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2008/09 for Euroinvestor.com A/S, CVR-nr. 25 07 87

Læs mere

Anders Thomsen Kolding ApS

Anders Thomsen Kolding ApS Anders Thomsen Kolding ApS Hjortøvænget 2, Skærbæk, 7000 Fredericia CVR-nr. 27 30 69 69 Årsrapport for 2012/13 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 28. november 2013 Som dirigent:...

Læs mere

Udvalgte revisionsmæssige forhold, som revisor skal overveje i lyset af de ændrede markedsforhold 1. Indledning 2. Going concern

Udvalgte revisionsmæssige forhold, som revisor skal overveje i lyset af de ændrede markedsforhold 1. Indledning 2. Going concern 6. marts 2009 /pkj Udvalgte revisionsmæssige forhold, som revisor skal overveje i lyset af de ændrede markedsforhold 1. Indledning Den nuværende finansielle krise påvirker det danske og internationale

Læs mere

Hallum Hougs Holding ApS Springbanen Gentofte CVR-nr.:

Hallum Hougs Holding ApS Springbanen Gentofte CVR-nr.: Springbanen 111 2820 Gentofte CVR-nr.: 10 15 71 29 ÅRSRAPPORT 1. januar 2014 til 31. december 2014 (11. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2015 Erik Hougs Dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

C.P. Dyvig & Co. A/S. Årsrapport for 2015

C.P. Dyvig & Co. A/S. Årsrapport for 2015 C.P. Dyvig & Co. A/S Toldbodgade 83, 1253 København K Årsrapport for 2015 CVR-nr. 32 77 68 09 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/4 2016 Christian Peter

Læs mere

Rekord Rens Nord ApS. Årsrapport 1. juli juni 2017 (Opstillet uden revision eller review)

Rekord Rens Nord ApS. Årsrapport 1. juli juni 2017 (Opstillet uden revision eller review) Kirkepladsen 5A 9900 Frederikshavn CVR-nr. 35816631 Årsrapport 1. juli 2016-30. juni 2017 (Opstillet uden revision eller review) 3. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Nordic Property Development Finance ApS. Årsrapport for 2015

Nordic Property Development Finance ApS. Årsrapport for 2015 Lykkegårdsvej 9 4000 Roskilde CVR-nr. 30173384 Årsrapport for 2015 9. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30-06-2016 Lars Nørholt Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Lovforslag om ændring af Årsregnskabsloven

Lovforslag om ændring af Årsregnskabsloven Lovforslag om ændring af Årsregnskabsloven Konsekvenser for Venture Capital og Private Equity selskaber ved indregning og måling af kapitalandele i andre virksomheder Kontakt Niels Henrik B. Mikkelsen

Læs mere

Sportigan Støvring Holding ApS Volsted Skolevej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016

Sportigan Støvring Holding ApS Volsted Skolevej Støvring CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Gøteborgvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 98 79 60 00 Telefax 98 79 60 01 www.deloitte.dk Sportigan Støvring Holding ApS Volsted Skolevej

Læs mere

HJELMENSGADE 25 APS DAMPFÆRGEVEJ 3, 2., 2100 KØBENHAVN Ø 1. DECEMBER DECEMBER 2016

HJELMENSGADE 25 APS DAMPFÆRGEVEJ 3, 2., 2100 KØBENHAVN Ø 1. DECEMBER DECEMBER 2016 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 HJELMENSGADE 25 APS DAMPFÆRGEVEJ 3, 2., 2100 KØBENHAVN

Læs mere

FREDSKOVHUSET ApS. Rådmandsgade København N. Årsrapport 1. januar december 2017

FREDSKOVHUSET ApS. Rådmandsgade København N. Årsrapport 1. januar december 2017 FREDSKOVHUSET ApS Rådmandsgade 54 2200 København N Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20/06/2018 Bruno Andersen

Læs mere

Kjær ApS Årsrapport for 2012/13

Kjær ApS Årsrapport for 2012/13 Kjær 11-11-11 ApS Årsrapport for 2012/13 CVR-nr. 34 05 63 82 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 6 /12 2013 Kai Michelsen Dirigent Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

RUDBÆK HOLDING ApS. Damhavevej Odense S. Årsrapport 1. januar december 2017

RUDBÆK HOLDING ApS. Damhavevej Odense S. Årsrapport 1. januar december 2017 RUDBÆK HOLDING ApS Damhavevej 55 5260 Odense S Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15/06/2018 Jan Rudbæk Larsen

Læs mere

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol

Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2017 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens regnskabskontrol 2017 1 Redegørelse for Finanstilsynets og Erhvervsstyrelsens

Læs mere

ÅRSRAPPORT. 1. januar december 2016 COHEBO HOLDING APS. Møllelodden Dragør. CVR-nr regnskabsår

ÅRSRAPPORT. 1. januar december 2016 COHEBO HOLDING APS. Møllelodden Dragør. CVR-nr regnskabsår ÅRSRAPPORT 1. januar - 31. december 2016 COHEBO HOLDING APS Møllelodden 1 2791 Dragør CVR-nr. 33 14 62 72 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling 11.

Læs mere

CNR Holding ApS. Årsrapport 1. oktober marts 2017

CNR Holding ApS. Årsrapport 1. oktober marts 2017 Ringager 28 2605 Brøndby CVR-nr. 37222682 Årsrapport 1. oktober 2015-31. marts 2017 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. juli 2017 Christian

Læs mere

D. Bil Holding ApS. Årsrapport for 2013/14

D. Bil Holding ApS. Årsrapport for 2013/14 Grønttorvet 1 2500 Valby CVR-nr. 35475125 Årsrapport for 2013/14 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22-12-2014 Per Kronborg Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

LB PROPERTY ApS. Søndergade 227, 3 th 9900 Frederikshavn. Årsrapport 1. januar december 2016

LB PROPERTY ApS. Søndergade 227, 3 th 9900 Frederikshavn. Årsrapport 1. januar december 2016 LB PROPERTY ApS Søndergade 227, 3 th 9900 Frederikshavn Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/06/2017 Lars Bach

Læs mere

DJ Finans A/S. Årsrapport for 2017/18

DJ Finans A/S. Årsrapport for 2017/18 DJ Finans A/S Kirsebærallé 9, 3400 Hillerød Årsrapport for 2017/18 (regnskabsår 1/5-30/4) CVR-nr. 73 45 32 16 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 9/7 2018

Læs mere

OLO Invest, Tyrkiet ApS Stærevej Aars CVR-nr Årsrapport 2016

OLO Invest, Tyrkiet ApS Stærevej Aars CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Løgstørvej 14 Postboks 46 9600 Aars Telefon 96 98 23 00 Telefax 96 98 23 23 www.deloitte.dk OLO Invest, Tyrkiet ApS Stærevej 1 9600 Aars

Læs mere

GREVE HOLDING APS C/O B & C GREVE, MØLLEAGERGÅRD, HERSTEDØSTERVEJ 64B, 2620 ALBERTSLUND 1. JANUAR DECEMBER 2017

GREVE HOLDING APS C/O B & C GREVE, MØLLEAGERGÅRD, HERSTEDØSTERVEJ 64B, 2620 ALBERTSLUND 1. JANUAR DECEMBER 2017 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 GREVE HOLDING APS C/O B & C GREVE, MØLLEAGERGÅRD,

Læs mere

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21.

JA Holding 5 ApS. c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, Rødovre. CVR-nr Årsrapport for 2018 (21. Crowe Statsautoriseret Revisionsinteressentskab v.m.b.a. Rygårds Allé 104 DK-2900 Hellerup Telefon +45 39 29 25 00 www.crowe.dk JA Holding 5 ApS c/o Rødovre Centrum Rødovre Centrum 1R, 1 202 2610 Rødovre

Læs mere

CFH Holding ApS Skovagervej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2016

CFH Holding ApS Skovagervej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk CFH Holding ApS Skovagervej 6

Læs mere

KN. I HOLDING APS FILOSOFGANGEN 20 2., 5000 ODENSE C 12. DECEMBER DECEMBER 2018

KN. I HOLDING APS FILOSOFGANGEN 20 2., 5000 ODENSE C 12. DECEMBER DECEMBER 2018 Tlf.: 63 12 71 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab odense@bdo.dk Fælledvej 1 www.bdo.dk DK-5000 Odense C CVR-nr. 20 22 26 7020222670 KN. I HOLDING APS FILOSOFGANGEN 20 2., 5000 ODENSE C ÅRSRAPPORT

Læs mere

AKTIV REVISION REGISTREREDE REVISORER

AKTIV REVISION REGISTREREDE REVISORER AKTIV REVISION REGISTREREDE REVISORER STL Holding ApS Holmevej 6 7361 Ejstrupholm CVR-nr. 27594255 Årsrapport for 2013 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport

LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade København S CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk LOC Holding 2014 ApS Hans Hedtofts Gade

Læs mere

Dorte og Kent Thomsen Holding ApS

Dorte og Kent Thomsen Holding ApS Ladegårdsvej 4, 7100 Vejle (CVR-nr. 29940231) Årsrapport for 2014 (8. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19. maj 2015 Dorte Bode Thomsen Dirigent

Læs mere

PEDER MØLLER ANDERSEN HOLDING APS VIBEVÆNGET 12, 6710 ESBJERG V

PEDER MØLLER ANDERSEN HOLDING APS VIBEVÆNGET 12, 6710 ESBJERG V Tlf.: 96 26 38 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab herning@bdo.dk Birk Centerpark 30 www.bdo.dk DK-7400 Herning CVR-nr. 20 22 26 7020222670 PEDER MØLLER ANDERSEN HOLDING APS VIBEVÆNGET 12, 6710

Læs mere

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015

Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Lovforslag til ændring af årsregnskabsloven 2015 Den 28. januar 2015 blev der stillet lovforslag til ændring af årsregnskabsloven. Ændringerne skyldes primært, at Danmark skal implementere det EU-regnskabsdirektiv,

Læs mere

P.O.K. Holding ApS CVR-nr

P.O.K. Holding ApS CVR-nr P.O.K. Holding ApS CVR-nr. 21 27 62 35 Årsrapport 2012/13 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20. februar 2014. Per Oddershede Kanstrup Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Intellego ApS. Årsrapport for 2017

Intellego ApS. Årsrapport for 2017 Intellego ApS Njalsgade 76, 2300 København S Årsrapport for 2017 (regnskabsår 11/5-31/12) CVR-nr. 38 63 58 75 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/5 2018

Læs mere

Knold & Top Holding ApS CVR-nr Årsrapport 2012

Knold & Top Holding ApS CVR-nr Årsrapport 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Arosgaarden, Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Knold & Top Holding ApS

Læs mere

Egon Pedersen Re-Invest ApS

Egon Pedersen Re-Invest ApS Strandvejen 114A 2900 Hellerup CVR-nr. 78409711 Årsrapport for 2017 32. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 7. maj 2018 Lars C. Pedersen Dirigent

Læs mere

PACTA SUNT SERVANDA ApS

PACTA SUNT SERVANDA ApS Halsskovgade 4 3 305 2100 København Ø CVR-nr. 31170672 Årsrapport for 2017 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15-03-2018 Christian Petri Dirigent

Læs mere

Hovedstadsregionens Naturgas Holding ApS

Hovedstadsregionens Naturgas Holding ApS Hovedstadsregionens Naturgas Holding ApS CVR-nr. 89 77 36 28 Årsrapport for 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling 3^/^2013 Dirigent Indholdsfortegnelse Påtegninger

Læs mere

DANSKE SHARE INVEST III ApS

DANSKE SHARE INVEST III ApS DANSKE SHARE INVEST III ApS Værkmestergade 25, 14 8000 Aarhus C Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/05/2016

Læs mere

DS Mælk Holding A/S. Årsrapport for 2015

DS Mælk Holding A/S. Årsrapport for 2015 c/o Mille Baby Gjorslevvej 20 4660 Store Heddinge CVR-nr. 34690162 Årsrapport for 2015 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 09-06-2016 Wei Qing

Læs mere

Empire Media ApS CVR-nr

Empire Media ApS CVR-nr CVR-nr. 35 05 16 86 Årsrapport for regnskabsåret 04.03.13-30.06.14 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 10.10.14 Stefan Mård Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

(EØS-relevant tekst) (6) Foranstaltningerne i denne forordning er i overensstemmelse med Regnskabskontroludvalgets udtalelse.

(EØS-relevant tekst) (6) Foranstaltningerne i denne forordning er i overensstemmelse med Regnskabskontroludvalgets udtalelse. 19.12.2015 L 333/97 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 2015/2406 af 18. december 2015 om ændring af forordning (EF) nr. 1126/2008 om vedtagelse af visse internationale regnskabsstandarder i overensstemmelse

Læs mere

47 Hensatte forpligtelser Ændringslovens 8,

47 Hensatte forpligtelser Ændringslovens 8, 18. oktober 2016 Sag 2016-3181 Vejledning om overgangsbestemmelser ved anvendelse af visse bestemmelser i årsregnskabsloven Indledning Erhvervsstyrelsen har udstedt en bekendtgørelse 1, der skal gøre det

Læs mere

KANUT TRANSPORT ApS. Søndergaardsvej Nørre Aaby. Årsrapport 1. januar december 2017

KANUT TRANSPORT ApS. Søndergaardsvej Nørre Aaby. Årsrapport 1. januar december 2017 KANUT TRANSPORT ApS Søndergaardsvej 6 5580 Nørre Aaby Årsrapport 1. januar 2017-31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 06/07/2018 Tommy J Larsen

Læs mere

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017

Blyde Holding ApS. Årsrapport for 2017 Blyde Holding ApS Sørupvej 72, 3480 Fredensborg Årsrapport for 2017 CVR-nr. 28 15 98 89 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/6 2018 Jørgen Nielsen Dirigent

Læs mere

HOLDINGSELSKABET JEA AF 1/ ApS

HOLDINGSELSKABET JEA AF 1/ ApS HOLDINGSELSKABET JEA AF 1/10 2013 ApS Nordvangen 6 7120 Vejle Øst Årsrapport 1. juli 2017-30. juni 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/11/2018 Jørgen

Læs mere

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens

Næss Invest ApS. Årsrapport for CVR-nr Næsset Horsens Næss Invest ApS Næsset 13 8700 Horsens CVR-nr. 26 53 44 61 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/05 2018 Benthe Midtgaard Dirigent Næss

Læs mere

FISKER+ UDLEJNING ApS

FISKER+ UDLEJNING ApS FISKER+ UDLEJNING ApS Årsrapport 4. december 2012-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16/05/2014 Anders Fisker Jørgensen Dirigent Side 2

Læs mere

Dansk Svensk Ejendomsinvestering ApS Hambros Alle 11 C 2900 Hellerup CVR-nr Årsrapport

Dansk Svensk Ejendomsinvestering ApS Hambros Alle 11 C 2900 Hellerup CVR-nr Årsrapport Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk Dansk Svensk Ejendomsinvestering ApS

Læs mere

Årsrapport 2012/13. HPA Holding ApS. CVR-nr / CW. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Årsrapport 2012/13. HPA Holding ApS. CVR-nr / CW. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab KPMG Huset Værkmestergade 25 Postboks 330 8100 Aarhus C Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 00 www.kpmg.dk 947074 / CW KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Læs mere

Bangs Have Selskabet af 1911 APS v/ib Frederiksen Sdr. Boulevard Maribo. CVR-nr

Bangs Have Selskabet af 1911 APS v/ib Frederiksen Sdr. Boulevard Maribo. CVR-nr Sdr. Boulevard 38 4930 Maribo CVR-nr. 24041018 ÅRSRAPPORT for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2015 104. regnskabsår INDHOLDSFORTEGNELSE Påtegninger Ledelsespåtegning... 3 Ledelsesberetning mv.

Læs mere

ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S

ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S ENGELSTED PETERSEN HOLDING A/S Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05/2014 Lars B. Petersen Dirigent Side 2

Læs mere

APS AF 13/ C/O PETER MØLLER, TRUDSVEJ 2, TRUDSVEJ 2, 9700 BRØNDERSLEV 1. JANUAR DECEMBER 2018

APS AF 13/ C/O PETER MØLLER, TRUDSVEJ 2, TRUDSVEJ 2, 9700 BRØNDERSLEV 1. JANUAR DECEMBER 2018 ApS af 13/5 c/o Peter M 9700 Brønde 16214671 APS AF 13/5 1993 C/O PETER MØLLER, TRUDSVEJ 2, TRUDSVEJ 2, 9700 BRØNDERSLEV ÅRSRAPPORT Års 1. JANUAR - 31. DECEMBER 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt

Læs mere

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg

Årsrapport Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, Esbjerg Årsrapport 2012 PHINI Invest ApS Mådevej 15 6700 Esbjerg CVR nr. 32833543 Indsender: Revision Vestkysten statsautoriseret revisionsanpartsselskab Skolegade 85, 2. 6700 Esbjerg Fremlagt og godkendt på den

Læs mere

Viveros Vang ApS CVR-nr

Viveros Vang ApS CVR-nr CVR-nr. 31 16 30 99 Årsrapport for 2012 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 31.05.13 Mark Jøker Vang Christensen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem

Læs mere

CHRISTIAN ELM HOLDING ApS

CHRISTIAN ELM HOLDING ApS CHRISTIAN ELM HOLDING ApS Rørager 12 2670 Greve Årsrapport 16. december 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/03/2016 Christian Elm

Læs mere

Berge Invest ApS CVR-nr J. Skjoldborgs Vej Løgstør. Årsrapport 2015

Berge Invest ApS CVR-nr J. Skjoldborgs Vej Løgstør. Årsrapport 2015 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vestervangsvej 6 8800 Viborg Telefon 89252525 Telefax 89252550 www.deloitte.dk Berge Invest ApS CVR-nr. 28515391 J. Skjoldborgs Vej 2

Læs mere

CALIRA HOLDING APS AMALIEGADE 10, 1256 KØBENHAVN K 1. JANUAR DECEMBER 2018

CALIRA HOLDING APS AMALIEGADE 10, 1256 KØBENHAVN K 1. JANUAR DECEMBER 2018 Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 CALIRA HOLDING APS AMALIEGADE 10, 1256 KØBENHAVN

Læs mere

MLI Huse Holding ApS Tørveskæret Viborg CVR-nr Årsrapport 2017

MLI Huse Holding ApS Tørveskæret Viborg CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Papirfabrikken 26 8600 Silkeborg Telefon 89 20 70 00 Telefax 89 20 70 05 www.deloitte.dk MLI Huse Holding ApS Tørveskæret 15 8800 Viborg

Læs mere

MNGT4 RL ApS Norasvej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2017

MNGT4 RL ApS Norasvej Charlottenlund CVR-nr Årsrapport 2017 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk MNGT4 RL ApS Norasvej 35 2920

Læs mere

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr

Kapital 31/8 ApS. Sødalsparken 18, 8220 Brabrand. Årsrapport for 2016/17. (regnskabsår 28/ /8 2017) CVR-nr Kapital 31/8 ApS Sødalsparken 18, 8220 Brabrand CVR-nr. 37 77 72 85 Årsrapport for 2016/17 (regnskabsår 28/4 2016 31/8 2017) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere