Kristelig A-kasse - Vedtægt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kristelig A-kasse - Vedtægt"

Transkript

1 Kristelig A-kasse - Vedtægt 1 Formål og hjemsted Kristelig A-kasse har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger, som ifølge lovgivningen er henlagt til a-kasserne, herunder skal a-kassen medvirke til, at ledige medlemmer af a-kassen kommer i beskæftigelse. Kristelig A-kasse har hjemsted i Aarhus Kommune. 2 Statsanerkendelse Kristelig A-kasse er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring mv. (i det følgende kaldet loven). Kristelig A-kasse er en tværfaglig a-kasse for lønmodtagere og selvstændige erhvervsdrivende, jf. 32, stk. 1, nr. 1, litra d i loven. Til anerkendelsen hører de rettigheder, der fremgår af loven, herunder ret til forskud og refusion efter 79 i loven. Til anerkendelsen er tillige knyttet de pligter, der nævnes i loven, herunder pligten til at være undergivet offentligt tilsyn. Tilsynet forestås af Arbejdsmarkedsstyrelsen, jf i loven. 3 Bortfald af anerkendelsen Om bortfald af anerkendelsen henvises til reglerne i kapitel 7 i loven. Bortfalder Kristelig A-kasses anerkendelse, skal der træffes afgørelse om anvendelsen af Kristelig A-kasses formue. Afgørelsen er først gyldig, når den er godkendt af Arbejdsmarkedsstyrelsen. 4 Medlemsretten En person har ret til at blive optaget som medlem, hvis lovens almindelige betingelser for optagelse er opfyldt, og pågældende kan henføres til Kristelig A-kasses faglige område, jf. stk. 2. Kristelig A-kasses faglige område omfatter alle lønmodtagere og alle selvstændige erhvervsdrivende. Ændring af det faglige område, der medfører en ændring af vedtægtens 2, stk. 2, skal godkendes af Kristelig A-kasses øverste myndighed. En ændring er først gyldig, når den er godkendt af Arbejdsskadestyrelsen.

2 Lønmodtagere kan optages som fuldtids- eller deltidsforsikrede. Personer, der udøver selvstændig virksomhed i væsentlig omfang eller som hovedbeskæftigelse, kan ikke optages som deltidsforsikrede. 5 Optagelse Optagelse i Kristelig A-kasse er ikke gyldig, før Kristelig A-kasse har godkendt, at lovens betingelser for optagelse er opfyldt. Ved optagelsen i Kristelig A-kasse skal medlemmet gøres bekendt med a-kassens vedtægt enten ved udlevering af et eksemplar eller ved information om, at vedtægten er tilgængelig på a-kassens hjemmeside 6 Udmeldelse Udmeldelse af Kristelig A-kasse kan kun finde sted ved skriftlig meddelelse til Kristelig A-kasse med mindst en uges varsel. Medlemmet skal betale medlemsbidrag til datoen for udtrædelsen, jf. dog stk Fristerne i stk. 1 gælder ikke, når et medlem overgår til førtidspension, jf. lov om social pension. Udmeldelse kan dog tidligst ske med virkning fra den dato, hvor Kristelig A-kasse har modtaget den skriftlige meddelelse. Fristerne i stk. 1 gælder ikke, når et medlem, der betaler efterlønsbidrag, visiteres til fleksjob, jf. lov om fleksydelse. Udmeldelse kan dog tidligst ske med virkning fra den dato, hvor Kristelig A-kasse har modtaget den skriftlige meddelelse eller fra den første i måneden efter visitationen for et medlem, der inden da har udmeldt sig skriftligt. Ved overflytning til anden a-kasse gælder fristerne i stk. 1 ikke, men medlemmet skal betale medlemsbidrag til den hidtidige a-kasse til datoen for overflytning. 7 Ret til dagpenge mv. Kristelig A-kasse yder dagpenge mv. efter de gældende regler herom. 8 Udbetaling af dagpenge Dagpenge mv. udbetales til medlemmets konto i et pengeinstitut.

3 Kristelig A-kasse skal modtage dagpengekort mv. umiddelbart efter hver udbetalingsperiodes udløb. Retten til forfaldne ydelser falder bort, hvis dagpengekortet mv. ikke er indleveret senest 3 måneder efter periodens udløb. Dette gælder dog ikke, hvis medlemmet har haft fyldestgørende grund til ikke at have indleveret udbetalingsmaterialet. Hvis medlemmet ønsker det, skal Kristelig A-kasse enten sende eller stille en specifikation digitalt til rådighed, fx via Dine Sider på internettet. Specifikationen skal indeholde oplysninger om den udbetalte ydelses bruttobeløb, tilbageholdt a-skat og evt. ATP-bidrag, evt. fradrags art og størrelse samt det udbetalte nettobeløb. 9 Andre rettigheder Ethvert medlem har ret til at lade sig vælge til Kristelig A-kasses ledelse og revision. Ethvert medlem har ret til at deltage i Kristelig A-kasses medlemsmøder samt til at afgive sin stemme på generalforsamlingen, ved valg af repræsentanter og ved afholdelse af urafstemning, jf. dog 17, stk. 2. For at medlemmerne kan varetage de rettigheder, der er nævnt i stk. 2, er det Kristelig A-kasses pligt at orientere og indkalde alle medlemmer. Ethvert medlem har ret til at gøre sig bekendt med Kristelig A-kasses regnskab. 10 Pligt til at betale medlemsbidrag Medlemmet har pligt til at betale medlemsbidrag, ATP- og evt. efterlønsbidrag efter de regler, der er fastsat i loven og af Kristelig A-kasse. Medlemmet skal betale medlemsbidrag, ATP- og evt. efterlønsbidrag måneds-/kvartalsvis forud. 11 Andre pligter Et medlem har pligt til, herunder ved henvendelse til Kristelig A-kasse, at holde sig orienteret om de gældende regler vedrørende dagpengeret mv. i loven og i lov om en aktiv beskæftigelsesindsats og de forskrifter, der er knyttet til disse love. Medlemmerne har pligt til at overholde god ro og orden på Kristelig A-kasses kontor og ved møder, som Kristelig A-kasse har indkaldt til. Desuden har de pligt til at overholde de ordensregler, der er fastsat af ledelsen og til at rette sig efter Kristelig A-kasses påbud og anvisninger. Overtrædelse af disse bestemmelser kan medføre anvendelse af vedtægtens 14.

4 12 Oplysningspligt Et medlem har pligt til at meddele bopælsændring til Kristelig A-kasse. Et medlem, der søger om eller modtager ydelser fra Kristelig A-kasse, har pligt til at give Kristelig A-kasse oplysning om ethvert forhold, der kan have betydning for bedømmelsen af retten til de omhandlede ydelser. Et medlem, der modtager ydelser fra Kristelig A-kasse, skal give Kristelig A-kasse oplysninger om al indtægt og arbejde, lønnet som ulønnet. Overtrædelse af stk. 2-3 medfører anvendelse af vedtægtens 14, stk Central udbetaling af dagpenge mv. Udbetaling af dagpenge mv. sker centralt via Kristelig A-kasses hovedkontor, der endvidere fremskaffer oplysninger til statistisk formål efter retningslinjer, der fastsættes af Arbejdsmarkedsstyrelsen. 14 Forseelser Forseelser over for Kristelig A-kasse kan medføre tab af medlemsret eller ret til dagpenge mv. efter gældende regler. Overtrædelse af ordensforskrifter, jf. 11, stk. 2, kan medføre henholdsvis bortvisning fra pågældende møde og henvisning til særlig ekspedition efter ledelsens nærmere bestemmelse. 15 Struktur Kristelig A-kasse er centralt ledet under en hovedbestyrelse. Det er hovedbestyrelsen, der fastsætter Kristelig A-kasses administrative struktur. 16 Repræsentantskabsmøde Kristelig A-kasses højeste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet består af: *11 medlemmer fra hovedbestyrelsen *9 medlemmer + 2 suppleanter fra hver regionsbestyrelse *5 medlemmer fra hver central afdeling Ordinært repræsentantskabsmøde afholdes i ulige år inden udgangen af 2. kvartal. Hovedbestyrelsen er ansvarlig for, at alle medlemmer har mulighed for at lade sig vælge. Der indkaldes hertil med mindst 1 måneds varsel.

5 Repræsentantskabsmødets dagsorden skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Velkomst og indledning 2. Godkendelse af a. dirigent b. sekretær c. stemmetællere 3. Beretning 4. Regnskab 5. Valg a. formand b. øvrige hovedbestyrelsesmedlemmer c. revisor 6. Indkomne forslag 7. Eventuelt Dagsorden og øvrige mødebilag skal sendes til repræsentanterne senest 14 dage før mødet. Hovedbestyrelsen består af 11 medlemmer. Stk. 6 Hovedbestyrelsesmedlemmer vælges på repræsentantskabsmødet for 4 år ad gangen. Formanden vælges ved separat valg. Af de øvrige 10 hovedbestyrelsesmedlemmer afgår halvdelen ved hvert ordinært repræsentantskabsmøde. Ved udmeldelse ophører eventuelle tillidshverv automatisk. Stk. 7 Hvis formanden fratræder inden for en valgperiode, vælger hovedbestyrelsen inden for eller uden for egen midte en stedfortræder, der da fungerer indtil næste ordinære repræsentantskabsmøde. Hvis øvrige hovedbestyrelsesmedlemmer fratræder inden for en valgperiode, supplerer hovedbestyrelsen sig blandt de kandidater, der ikke opnåede valg til hovedbestyrelsen. Disse indtræder i hovedbestyrelsen i forhold til det antal stemmer, de opnåede ved valget. Stk. 8 Kandidater til hovedbestyrelsen skal anbefales af en regionsbestyrelse, hovedbestyrelsen eller 25 medlemmer. Forslag skal være hovedbestyrelsen (hovedkontoret) i hænde senest 3 måneder før repræsentantskabsmødet, så kandidater kan præsenteres for repræsentanterne sammen med udsendelse af dagsorden. I tilfælde af ekstraordinært repræsentantskabsmøde skal forslag være hovedbestyrelsen i hænde senest 1 måned før det ekstraordinære repræsentantskabsmøde.

6 Stk. 9 Forslag til vedtægtsændringer skal følge samme bestemmelser og tidsfrister som under stk. 8. Når der er forslag til vedtægtsændringer, skal dette fremgå særskilt af dagsordenen. 0 Forslag under punktet Indkomne forslag skal være hovedbestyrelsen (hovedkontoret) i hænde senest 3 måneder før repræsentantskabsmødet. Forslag kan kun fremsættes af repræsentanter. 1 Ekstraordinært repræsentantskabsmøde kan afholdes, når mindst 7 hovedbestyrelsesmedlemmer eller 1/5 af medlemmerne skriftligt kræver det. Indkaldelse sker med 1 måneds varsel. 2 Afstemninger foregår ved almindeligt stemmeflertal blandt de fremmødte. Vedtægtsændringer kræver dog 2/3 flertal blandt de fremmødte. Ved afstemninger har hver repræsentant 1 stemme. Hovedbestyrelsen har ingen stemmeret ved godkendelse af beretning og regnskab. Valg til hovedbestyrelsen og vedtægtsændringer foregår ved skriftlig afstemning. Øvrige valg skal foregå skriftligt, hvis 1/5 af de tilstedeværende repræsentanter forlanger det. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. 17 Hovedbestyrelsen Hovedbestyrelsen er ansvarlig over for repræsentantskabet. Hovedbestyrelsen konstituerer en næstformand og vælger medlemmer til eventuelle bestyrelser og udvalg. Valgene foregår ved skriftlig afstemning. Der afholdes mindst 4 ordinære hovedbestyrelsesmøder om året. Hovedbestyrelsen samles i øvrigt så ofte, formanden eller næstformanden finder det nødvendigt, eller når mindst 5 af hovedbestyrelsens medlemmer kræver det. Hovedbestyrelsen er mellem repræsentantskabsmøderne ansvarlig for alle foreningens interesser, midler og ejendele. Hovedbestyrelsen er ansvarlig for Kristelig A-kasses administration. Hovedbestyrelsen kan indgå administrationsaftaler om varetagelse af Kristelig A-kasses daglige administration.

7 Stk. 6 Hovedbestyrelsen ansætter en administrerende direktør, der har ansvaret for den daglige administration. Stk. 7 Hovedbestyrelsen er ansvarlig for at indkalde til ordinære og ekstraordinære repræsentantskabsmøder i henhold til 19. Stk. 8 Formand eller næstformand tegner, i forening med et direktionsmedlem, foreningen. Stk. 9 Hovedbestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 7 af medlemmerne er til stede. Afstemninger afgøres ved almindeligt stemmeflertal. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende. Hvis 1 hovedbestyrelsesmedlem forlanger det, skal afstemning foregå skriftligt. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. 18 Anden aktør Kristelig A-kasses hovedbestyrelse kan beslutte, at Kristelig A-kasse deltager som anden aktør i beskæftigelsesindsatsen. 19 Regionsbestyrelser Kristelig A-kasse er organiseret I geografisk afgrænsede områder. I hvert område vælges en regionsbestyrelse. Hovedbestyrelsen har bemyndigelse til at vurdere og sikre, at særlige geografiske yderområder er sikret repræsentation i regionsbestyrelsen. En regionsbestyrelse består af 9 medlemmer. Hovedbestyrelsen kan give dispensation til afvigelser fra dette antal. Der vælges 2 suppleanter. Suppleanter til regionsbestyrelsen findes blandt de kandidater, der ikke opnåede valg. Regionsbestyrelsen kan dog bestemme, at suppleanter vælges ved separat valg. Kandidater til regionsbestyrelsen skal anbefales af regionsbestyrelsen eller 10 medlemmer. Forslag til kandidater til regionsbestyrelsen skal være regionsbestyrelsen i hænde senest 10 dage før generalforsamlingen. Regionsbestyrelsens opgaver: *Repræsentantskab *Politisk holdningsdannelse *Dialog med hovedbestyrelsen *Politisk synlighed

8 Regionsbestyrelsen står til ansvar over for hovedbestyrelsen for anvendelse af de økonomiske midler til regionsbestyrelsens aktiviteter jf. stk. 14. Regionsbestyrelsens opgaver og ansvar er i øvrigt reguleret i en funktionsbeskrivelse fastsat af hovedbestyrelsen. Regionsbestyrelsen vælges på generalforsamlingen, som afholdes hvert andet år. Der indkaldes med mindst 3 ugers varsel. Generalforsamling afholdes i oktober kvartal. Dagsordenen for generalforsamlingen skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Velkomst og indledning 2. Godkendelse af dirigent 3. Orientering om Kristelig Fagbevægelses aktiviteter og resultater 4. Debat 5. Valg til regionsbestyrelsen 6. Medlemsforslag/idéer 7. Eventuelt Afstemning afgøres ved almindeligt stemmeflertal. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt. Stk. 6 Regionsbestyrelsens medlemmer vælges for 2 år ad gangen. Genvalg kan finde sted. Stk. 7 Senest 14 dage efter at regionsbestyrelsen er valgt, konstituerer bestyrelsen sig med formand, næstformand og sekretær. Stk. 8 Regionsbestyrelsen afholder mindst 4 årlige møder. Regionsbestyrelsen samles i øvrigt så ofte, formanden finder det nødvendigt, eller når 4 medlemmer af regionsbestyrelsen forlanger det. Formanden indkalder til samtlige møder i regionsbestyrelsen. Stk. 9 Dagsorden udsendes til regionsbestyrelsen senest 8 dage før mødet. Det skal fremgå af dagsordenen, hvilke punkter der skal behandles. 0 Der udarbejdes referat af de beslutninger, der træffes på mødet. 1 Regionsbestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst halvdelen af medlemmerne er til stede. Afgørelser træffes ved almindeligt stemmeflertal. Ved stemmelighed er formandens stemme afgørende.

9 2 Regionsbestyrelsens aktiviteter skal tage udgangspunkt i Kristelig A-kasses formål. 3 Ekstraordinær generalforsamling kan indvarsles af hovedbestyrelsen eller regionsbestyrelsen. Endvidere skal regionsbestyrelsen indkalde til ekstraordinær generalforsamling, hvis 1/5 af medlemmerne i området kræver det. Medlemmerne indkaldes med mindst 3 ugers skriftlig varsel. Afstemning afgøres med almindeligt stemmeflertal. Den ekstraordinære generalforsamling er beslutningsdygtig, når halvdelen af medlemmerne er mødt. Hvis den ekstraordinære generalforsamling ikke er beslutningsdygtig, men mindst 2/3 af de fremmødte stemmer for et forslag, skal der afholdes ny ekstraordinær generalforsamling, som er beslutningsdygtig uanset antallet af fremmødte. 4 Regionsbestyrelsens udgifter dækkes efter retningslinjer godkendt af hovedbestyrelsen, jf. stk Centrale afdelinger Hovedbestyrelsen skal sikre, at medlemmer i centrale afdelinger får mulighed for at deltage i valg af repræsentanter til Kristelig A-kasses repræsentantskab. Forslag til repræsentanter skal fremsendes til hovedbestyrelsen senest 3 måneder før repræsentantskabsmødet. Kun medlemmer i den pågældende centrale afdeling er valgbare og har stemmeret. Valget af repræsentanter foregår ved urafstemning senest 2 måneder før repræsentantskabsmødet. Valgperioden træder i kraft ved førstkommende repræsentantskabsmøde. Valget er gældende frem til næste ordinære repræsentantskabsmøde. 21 Urafstemning Mellem repræsentantskabsmøderne kan hovedbestyrelsen lade foretage almindelig afstemning (urafstemning) blandt samtlige Kristelig A-kasses medlemmer om spørgsmål, som kræver hurtig afgørelse. De nærmere regler om fremgangsmåden ved afholdelse af en sådan afstemning fastsættes af hovedbestyrelsen. 22 Regnskab Kristelig A-kasses regnskabsvæsen, der omfatter hovedkassen og afdelingerne, skal tilrettelægges efter de regler, der er fastsat af Arbejdsmarkedsstyrelsen. Kristelig A-kasse skal opfylde de til enhver tid gældende krav til regnskabsaflæggelse og løbende indberetninger.

10 Regnskabsføringen skal give en klar og overskuelig redegørelse for Kristelig A-kasses virksomhed, således at denne kan danne grundlag for udarbejdelse af Kristelig A-kasses årsregnskab. Efter hvert regnskabsårs slutning udarbejder Kristelig A-kasse et årsregnskab efter de regler og retningslinjer, der er fastsat af Arbejdsmarkedsstyrelsen. Årsregnskabet skal godkendes og underskrives af hovedbestyrelsen. Det skal tillige underskrives af de revisorer, der er valgt af Kristelig A-kasses øverste myndighed. For at Kristelig A-kasse kan opnå refusion fra staten, skal det reviderede og underskrevne årsregnskab indsendes til Arbejdsmarkedsstyrelsen inden for den frist, som er fastsat i loven. 23 Indtægter og formue Kristelig A-kasses indtægter og formue må kun anvendes til opfyldelse af Kristelig A-kasses formål, jf. 1, og må hverken som lån, sikkerhedsstillelse eller gave tilflyde andre. Kristelig A-kasses midler skal holdes adskilt fra andre foreningers midler og skal anbringes og forvaltes på økonomisk forsvarlig måde. Oversigt over Kristelig A-kasses tegningsberettigede skal sendes til Arbejdsmarkedsstyrelsen. Hovedbestyrelsen står inde for rigtigheden og ægtheden af de transaktioner, der danner grundlag for rekvisition af statslige midler efter nærmere regler fastsat af Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering og Ministeriet for Børn og Undervisning. 24 Revision De revisorer, der er valgt af Kristelig A-kasses øverste myndighed, reviderer Kristelig A-kasses årsregnskab i overensstemmelse med reglerne i bekendtgørelse om revision af de statsanerkendte a-kasser. Mindst en af Kristelig A-kasses revisorer skal være statsautoriseret. Den valgte statsautoriserede revisor er ansvarlig for den samlede revision, uanset om eventuelle afdelinger har valgt en anden revisor. Hovedbestyrelsen, de valgte revisorer og Arbejdsmarkedsstyrelsen har til enhver tid ret til at undersøge regnskabsføringen såvel i eventuelle afdelinger som i hovedkassen. 25 Vedtægtens ikrafttræden mv. Nærværende vedtægt, der er revideret og godkendt på foreningens ordinære repræsentantskabsmøde den 31. maj 2013 og godkendt af Arbejdsskadestyrelsen, træder i kraft den 31. maj 2013.

11 Samtidig ophæves den vedtægt, der trådte i kraft den 6. maj Kristelig A-kasse sørger for, ved bekendtgørelse i medlemsblade eller på anden måde, at hvert medlem kan få et eksemplar af vedtægten, jf. 5, stk. 2. Kristelig A-kasses vedtægt skal være i overensstemmelse med den standardvedtægt for anerkendte a- kasser, der er godkendt af beskæftigelsesministeren. Vedtægten skal godkendes af Arbejdsskadestyrelsen. Enhver ændring af vedtægten, der vedtages af Kristelig A-kasse, skal godkendes af Arbejdsskadestyrelsen. Stk. 6 Ændringer i standardvedtægten har umiddelbar virkning for Kristelig A-kasses vedtægtsbestemmelser. Kristelig A-kasses hovedbestyrelse er bemyndiget og forpligtet til snarest muligt at foretage de ændringer af vedtægten, der herefter er nødvendige for at bringe den i overensstemmelse med standardvedtægten. Ændringerne skal godkendes af Arbejdsskadestyrelsen, jf. stk. 5. Stk. 7 Enhver ændring af vedtægten skal i forbindelse med offentliggørelsen sendes til Arbejdsskadestyrelsen.

Kristelig A-kasse Vedtægt 2018

Kristelig A-kasse Vedtægt 2018 Kristelig A-kasse Vedtægt 2018 1 Formål og hjemsted Kristelig A-kasse har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger, som

Læs mere

Denne vedtægt er udarbejdet i overensstemmelse med bekendtgørelse om standardvedtægt for anerkendte arbejdsløshedskasser.

Denne vedtægt er udarbejdet i overensstemmelse med bekendtgørelse om standardvedtægt for anerkendte arbejdsløshedskasser. Vedtægter Ledernes Arbejdsløshedskasse Forord Denne vedtægt er udarbejdet i overensstemmelse med bekendtgørelse om standardvedtægt for anerkendte arbejdsløshedskasser. Vedtægten beskriver i hovedtræk medlemmernes

Læs mere

Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog

Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog 1 Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog FORMÅL OG HJEMSTED 1 Arbejdsløshedskassen for Journalistik,

Læs mere

Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog

Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog 1 Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog FORMÅL OG HJEMSTED 1 Arbejdsløshedskassen for Journalistik,

Læs mere

Bekendtgørelse om standardvedtægt for anerkendte a-kasser

Bekendtgørelse om standardvedtægt for anerkendte a-kasser BEK nr 728 af 12/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 22. februar 2019 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, j.nr. 16/10201

Læs mere

BUPL-A s Vedtægter. Vedtaget på BUPL-A s delegeretmøde 14. december 2016

BUPL-A s Vedtægter. Vedtaget på BUPL-A s delegeretmøde 14. december 2016 BUPL-A s Vedtægter Vedtaget på BUPL-A s delegeretmøde 14. december 2016 Formål og hjemsted 1. Børne- og Ungdomspædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer

Læs mere

Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog

Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog Vedtægt for Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog FORMÅL OG HJEMSTED 1 Arbejdsløshedskassen for Journalistik, Kommunikation & Sprog har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer

Læs mere

Vedtægter for A-kassen LH

Vedtægter for A-kassen LH Vedtægter for A-kassen LH Afsnit 1 - Formål og hjemsted 1 A-kassen LH har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger, som

Læs mere

Fødevareforbundet NNF. A-kassens vedtægter

Fødevareforbundet NNF. A-kassens vedtægter Fødevareforbundet NNF A-kassens vedtægter 2016-2020 AFSNIT 1 - FORMÅL OG HJEMSTED Formål og hjemsted 1 Fødevareforbundet NNF s Arbejdsløshedskasse har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk

Læs mere

Vedtægter for A-kassen LH. Afsnit 1 - Formål og hjemsted

Vedtægter for A-kassen LH. Afsnit 1 - Formål og hjemsted Vedtægter for A-kassen LH Afsnit 1 - Formål og hjemsted 1 A-kassen LH har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger, som

Læs mere

Indhold ... 2. Medlemsretten, 4-6... 2. rettigheder... 3. pligter... 4 19-21... 7. Vedtægter for

Indhold ... 2. Medlemsretten, 4-6... 2. rettigheder... 3. pligter... 4 19-21... 7. Vedtægter for Vedt ægt erf or Fr i efunk t i onær er s ak as s e Vedtægter for Frie Funktionærers a-kasse Indhold Afsnit 1...... 2 Formål og hjemsted, 1... 2 Afsnit 2...... 2 Statsanerkendelsen, 2-3... 2 Afsnit 3......

Læs mere

VEDTÆGTER FOR A-kassen Frie

VEDTÆGTER FOR A-kassen Frie VEDTÆGTER FOR A-kassen Frie VEDTÆGTER FOR A-kassen Frie INDHOLD Afsnit 1 - Formål og hjemsted, 1... 3 Afsnit 2 - Anerkendelsen, 2-3... 3 Afsnit 3 - Medlemsretten, 4-6... 3 Afsnit 4 - Medlemmernes rettigheder

Læs mere

Anerkendelsen 2. CA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven).

Anerkendelsen 2. CA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven). 2014 Vedtægter Afsnit 1 Formål og hjemsted 1. CA har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger, som efter lovgivningen er

Læs mere

Anerkendelsen 2. CA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven).

Anerkendelsen 2. CA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven). 2014 Vedtægter Afsnit 1 Formål og hjemsted 1. CA har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger, som efter lovgivningen er

Læs mere

VEDTÆGTER DET FAGLIGE HUS - A-KASSE

VEDTÆGTER DET FAGLIGE HUS - A-KASSE VEDTÆGTER DET FAGLIGE HUS - A-KASSE 1 2 Afsnit 1 Formål og hjemsted 1. Det Faglige Hus - A-kasse har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere

Læs mere

Anerkendelsen 2. CA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven).

Anerkendelsen 2. CA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven). 2018 Vedtægter Afsnit 1 Formål og hjemsted 1. CA har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger, som efter lovgivningen er

Læs mere

Afsnit 2 - Anerkendelsen 2. MA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven).

Afsnit 2 - Anerkendelsen 2. MA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven). VEDTÆGTER FOR MAGISTRENES ARBEJDSLØSHEDSKASSE Afsnit 1 - Formål og hjemsted 1. Magistrenes Arbejdsløshedskasse (MA) har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed

Læs mere

Vedtægter FOAs A-kasse vedtaget 13. december 2016

Vedtægter FOAs A-kasse vedtaget 13. december 2016 Vedtægter FOAs A-kasse vedtaget 13. december 2016 Afsnit 1- Formål og hjemsted 1 A-kassens navn er FOA Fag og Arbejdes Arbejdsløshedskasse (FOAs A-kasse). FOA Fag og Arbejdes Arbejdsløshedskasse har udelukkende

Læs mere

Vedtægter for FOA Fag og Arbejdes Arbejdsløshedskasse

Vedtægter for FOA Fag og Arbejdes Arbejdsløshedskasse Vedtægter for FOA Fag og Arbejdes Arbejdsløshedskasse Afsnit 1 Formål og hjemsted 1 A-kassens navn er FOA Fag og Arbejdes Arbejdsløshedskasse (FOAs A- kasse) FOA Fag og Arbejdes Arbejdsløshedskasse har

Læs mere

Vedtægt for Arbejdsløshedskassen STA

Vedtægt for Arbejdsløshedskassen STA Vedtægt for Arbejdsløshedskassen STA Afsnit 1 Formål og hjemsted 1. Arbejdsløshedskasse STA har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere

Læs mere

Vedtægter for a-kassen Ase

Vedtægter for a-kassen Ase Vedtægter for a-kassen Ase Afsnit 1 Formål og hjemsted 1 A-kassen Ase - har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger, som

Læs mere

VEDTÆGT. Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse

VEDTÆGT. Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse VEDTÆGT Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse Vedtægt for Danske Sundhedsorganisationers Arbejdsløshedskasse Som statsanerkendt arbejdsløshedskasse skal DSAs vedtægt være i overensstemmelse

Læs mere

Anerkendelsen 2. CA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven).

Anerkendelsen 2. CA er anerkendt efter lov om arbejdsløshedsforsikring m.v. (i det følgende kaldet loven). CA s vedtægter 2019 Afsnit 1 Formål og hjemsted 1. CA har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger, som efter lovgivningen

Læs mere

I. Pligt til at betale medlemsbidrag 11 Bidrag til forsikringen og administrationen og fritagelse for bidrag 12 Udgår

I. Pligt til at betale medlemsbidrag 11 Bidrag til forsikringen og administrationen og fritagelse for bidrag 12 Udgår Her kan du læse om de rettigheder og pligter, du har som medlem af ASE. Du kan også se, hvornår der er generalforsamling, og hvordan du kan stemme og evt. vælges ind i Repræsentantskabet og bestyrelsen.

Læs mere

Vedtægt. for. HK Danmarks A-kasse

Vedtægt. for. HK Danmarks A-kasse Vedtægt for HK Danmarks A-kasse Afsnit 1 Formål og hjemsted 1 HK Danmarks A-kasse har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed og at administrere andre ordninger,

Læs mere

VEDTÆGT. Din Sundhedsfaglige A-kasse

VEDTÆGT. Din Sundhedsfaglige A-kasse VEDTÆGT Din Sundhedsfaglige A-kasse Vedtægt for Din Sundhedsfaglige A-kasse Som statsanerkendt arbejdsløshedskasse skal DSAs vedtægt være i overensstemmelse med den til enhver tid i lovgivningen fastsatte

Læs mere

Forbundet af it-professionelle

Forbundet af it-professionelle Forbundet af it-professionelle VEDTÆGTER FOR IT-FAGETS OG MERKONOMERNES ARBEJDSLØSHEDSKASSE Forbundet af It-professionelle prosa.dk Telefon: 3336 4141 Fax: 3391 9044 prosa@prosa.dk formand@prosa.dk faglig@prosa.dk

Læs mere

Vedtægt. for. HK/Danmarks A-kasse

Vedtægt. for. HK/Danmarks A-kasse Vedtægt for HK/Danmarks A-kasse Formål og hjemsted Afsnit 1 1 HK/Danmarks A-kasse har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk bistand i tilfælde af ledighed samt at administrere andre

Læs mere

3. ORDINÆRE KONGRES & DELEGERETMØDE SEPTEMBER Ændringsforslag til vedtægten

3. ORDINÆRE KONGRES & DELEGERETMØDE SEPTEMBER Ændringsforslag til vedtægten 3. ORDINÆRE KONGRES & DELEGERETMØDE 14. - 19. SEPTEMBER 2013 Ændringsforslag til vedtægten Ændringsforslag til vedtægten Delegeretmøde 2013 1, stk. 1 Faglig Fælles Akasse har udelukkende til formål at

Læs mere

FOAS A-KASSES DELEGERETMØDE Ændringsforslag til vedtægter

FOAS A-KASSES DELEGERETMØDE Ændringsforslag til vedtægter FOAS A-KASSES DELEGERETMØDE 2016 Ændringsforslag til vedtægter Politisk ansvarlig: Dennis Kristensen og Mona Striib Redaktion: Bo Engelbrecht Nielsen Produktion: Grafisk Team og FOAs trykkeri AK_DM_Aendringsforslag_1410-16

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse om standardvedtægt for anerkendte a-kasser

Vejledning til bekendtgørelse om standardvedtægt for anerkendte a-kasser VEJ nr 10201 af 19/08/2015 Udskriftsdato: 19. juli 2019 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, j. nr. 2015-0003278 Senere

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011

Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening Gældende fra 10. marts 2011 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens hjemsted er Horsens kommune.

Læs mere

FORMÅL OG HJEMSTED MEDLEMSRET STATSANERKENDELSE AFSNIT 1 AFSNIT 3 AFSNIT 2

FORMÅL OG HJEMSTED MEDLEMSRET STATSANERKENDELSE AFSNIT 1 AFSNIT 3 AFSNIT 2 VEDTÆGTER FOR FTF-A AFSNIT 1 FORMÅL OG HJEMSTED 1. Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles-Arbejdsløshedskasse FTF-A har udelukkende til formål at sikre medlemmerne økonomisk bistand i tilfælde af ledighed

Læs mere

VEDTÆGT FOR DANA ARBEJDSLØSHEDSKASSE FOR SELVSTÆNDIGE

VEDTÆGT FOR DANA ARBEJDSLØSHEDSKASSE FOR SELVSTÆNDIGE VEDTÆGT FOR DANA ARBEJDSLØSHEDSKASSE FOR SELVSTÆNDIGE A-KASSE FOR SELVSTÆNDIGE 03 VEDTÆGTER Indholdsfortegnelse AFSNIT 1 AFSNIT 2 AFSNIT 3 AFSNIT 4 AFSNIT 5 AFSNIT 6 AFSNIT 7 AFSNIT 8 AFSNIT 9 BILAG 1

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012

Vedtægter. Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 Vedtægter Vedtaget på generalforsamlingen, den 6. marts 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Landboforeningen Odder - Skanderborg Foreningens hjemsted er Odder kommune. Foreningen er dannet ved

Læs mere

Fødevareforbundet NNF. A-kassens vedtægter

Fødevareforbundet NNF. A-kassens vedtægter Fødevareforbundet NNF A-kassens vedtægter 2016-2020 AFSNIT 1 - FORMÅL OG HJEMSTED Formål og hjemsted 1 Fødevareforbundet NNF s Arbejdsløshedskasse har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer økonomisk

Læs mere

Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015

Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015 Vedtægter for Østjysk Landboforening med forslag til vedtægtsændringer gældende fra 11. marts 2015 Vedtægter for Østjysk Landboforening 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Østjysk Landboforening. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010

Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf. Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Senest ændret den 2. november 2010 Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf Vedtægter for Pensionistforeningen i Djøf...... 3 Navn og formål... 3 Forholdet til

Læs mere

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet

Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet Vedtægter for Broholmerselskabet 1. Navn og hjemsted. Stk. 1. Selskabets navn er Broholmerselskabet (herefter kaldt Selskabet). Selskabet er stiftet 20.4.1979. Stk. 2. Selskabets hjemsted er formandens

Læs mere

Vedtægter for Socialpædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse

Vedtægter for Socialpædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse Vedtægter for Socialpædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse Afsnit 1 Formål og hjemsted 1. Socialpædagogernes Landsdækkende Arbejdsløshedskasse (SLA) har udelukkende til formål at sikre sine medlemmer

Læs mere

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen,

Vedtægter for. Indhold 1... 2. hjemsted, Navn og. Hovedbestyrelsen, Vedt ægt erf or Fr i efunk t i onær er Vedtægter for Frie Funktionærer Indhold Navn og hjemsted, 1... 2 Formål, 2... 2 Medlemmer, 3... 2 Medlemsrettigheder og pligter, 4-7... 3 Regionsvedtægt, 8-9... 3

Læs mere

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund

Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening. 1 Navn og hjemsted. 2 Foreningens formål. 3 Foreningens medlemskab af Danmarks Jægerforbund Vedtægt for foreningen Rødskebølle Jagtforening Foreningens navn er Rødskebølle Jagtforening Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. 1 Navn og hjemsted 2 Foreningens formål Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter

Fløng-Hedehusene Idræts Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er Fløng-Hedehusene Idræt, forkortet FHI. FHI er hjemmehørende i Høje-Taastrup Kommune. FHI s lokalområde er Hedehusene og Fløng. 2. Formål. FHI vil styrke medlemmers

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TÅRS VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tårs Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hjørring Kommune. 1 formål 2 Selskabets formål er i

Læs mere

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse.

Foreningens navn er Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne og hjemstedet er formandens adresse. Vedtægter for foreningen Danske Sommerhusudlejere/Fritidshusejerne (CVR 34 79 68 90) som vedtaget på det stiftende landsmøde den 15. april. 2013, ændret på ekstraordinært møde den 1. Marts 2014. 1. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED 1 VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED Navn, Hjemsted og formål Boligorganisationens navn er Postbudenes Alderdomshjems Selvejende Byggevirksomhed. Stk. 2. Boligforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA

Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA Bilag til dagsorden til Landsmødet d. 27. april 2019 Forslag til Vedtægter for Prostatakræftforeningen PROPA 1 Navn og hjemsted Foreningens formelle navn er Prostatakræftforeningen. Foreningen anvender

Læs mere

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011

Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 Hadsund Jagtforening Vedtægter 28.januar 2011 1.0 Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er Hadsund Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted er Mariagerfjord kommune. 2.0 Forholdet til Danmarks Jægerforbund.

Læs mere

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense

Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense Vedtægt for Foreningen Kollegienet Odense 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er "Foreningen Kollegienet Odense". Stk. 2: Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2 Formål Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE

PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE PERSONALEFORENINGEN FOR NORDDJURS KOMMUNES RÅDHUSPERSONALE VEDTÆGTER Marts 2018 1 - FORENINGENS NAVN Foreningens navn er Personaleforeningen for Norddjurs Kommunes rådhuspersonale. 2 FORMÅL Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål

VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål VEDTÆGTER for Socialt Udviklingscenter, SUS 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Socialt Udviklingscenter, SUS. Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2 Formål Socialt Udviklingscenter SUS er

Læs mere

Cyklistforbundets vedtægter

Cyklistforbundets vedtægter Notat 18. december 2015 Cyklistforbundets vedtægter Navn og formål 1. Forbundets navn er Cyklistforbundet. 1. Forbundets binavn er Dansk Cyklist Forbund. 2. Cyklistforbundets formål er: 1. At skabe større

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund

Forslag til vedtægtsændringer for. Skødstrup Sogns Jagtforening. under Danmarks Jægerforbund Forslag til vedtægtsændringer for Skødstrup Sogns Jagtforening under Danmarks Jægerforbund Side 1 af 6 1.0 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skødstrup Sogns Jagtforening. 1.2 Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Vedtægter for SIND Ungdom

Vedtægter for SIND Ungdom SIND Ungdom Sølvgade 34, kld. 1307 København K Tlf.: 35 24 07 50 www.sindungdom.dk Vedtægter for SIND Ungdom Marts 2015 1 NAVN OG HJEMSTED Aktivitetens navn er SIND Ungdom Dens hjemsted er Sølvgade 34,

Læs mere

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning

Vedtægter for. Indre Mission i Herning. Indre Mission i Herning Vedtægter for Indre Mission i Herning Indre Mission i Herning VEDTÆGTER FOR INDRE MISSION I HERNING 1 navn og hjemsted 1.1 Samfundets navn er Indre Mission i Herning, kaldet IM Herning. 1.2 Samfundets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN

VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN VEDTÆGTER FOR MUSKELSVINDFONDEN 1 Navn. 1.01 Medlemsforeningens navn er Muskelsvindfonden. 1.02 Foreningen har hjemsted i Århus. 2 Formål. 2.01 Det er Muskelsvindfondens formål at forbedre livsvilkårene

Læs mere

Vedtægter for PROSA/STAT

Vedtægter for PROSA/STAT Vedtægter for PROSA/STAT 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er PROSA/STAT. Stk. 2. Foreningens hjemsted er København. Vedtaget på generalforsamlingen 5. november 1994 Revideret: Generalforsamlingen 25.

Læs mere

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening

Vedtægter. for. DøvBlindes. Kontaktpersons. Forening Vedtægter for DøvBlindes Kontaktpersons Forening Foreningens navn, stiftelse og hjemsted 1.1 Foreningens navn er " DøvBlindes Kontaktpersonsforening" - forkortet DBK. 1.2 Foreningen er stiftet den 15.

Læs mere

VEDTÆGTER for Jysk Landbrug

VEDTÆGTER for Jysk Landbrug VEDTÆGTER for Jysk Landbrug Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Jysk Landbrug med hjemsted i Billund Kommune. Foreningen er dannet i 2008 ved fusion mellem Brørup Landboforening og Midtjysk Landboforening.

Læs mere

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ).

1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). Vedtægter for Fonden Djurs Vand 1.0 Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Fonden Djurs Vand (i det følgende kaldet Selskabet ). 2.0 Selskabets stifter 2.1. Selskabets stifter er Ebeltoft Kommune. 3.0

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTA ARBEJDSGIVER S REGIONSFORENINGER

STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTA ARBEJDSGIVER S REGIONSFORENINGER 1 STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTA ARBEJDSGIVER S REGIONSFORENINGER 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er HORESTA Arbejdsgiver region. Foreningen har hjemsted og værneting hos formanden eller på den af bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Vejle Fredericia Landboforening

Vedtægter for Vejle Fredericia Landboforening Vedtægter for Vejle Fredericia Landboforening 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Vejle-Fredericia Landboforening. Sekretariats-adresse: LandbrugetsHus, Erhvervsbyvej 13, 8700 Horsens Formål 2 Foreningens

Læs mere

STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTAs REGIONSFORENINGER

STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTAs REGIONSFORENINGER 1 STANDARDVEDTÆGTER FOR HORESTAs REGIONSFORENINGER 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er HORESTA-region. Foreningen har hjemsted og værneting hos formanden eller på den af bestyrelsen udpegede foreningsadresse.

Læs mere

tat meddelelse J. nr

tat meddelelse J. nr tat meddelelse 15.01.01 J. nr. 0.4.3. Om: Standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger 2001 Indledning TAT s hovedbestyrelse godkendte i 1994 en ny standardvedtægt for lokalafdelinger, der udsendtes den 18.04.

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening

Vedtægter for Nordsjællands Politiforening Vedtægter for Nordsjællands Politiforening 1. Navn I henhold til lov for Politiforbundet er foreningens navn Nordsjællands Politiforening og består af lokalforeningerne i: Midt, Syd, Nord og UCN i Birkerød.

Læs mere

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen).

LO Silkeborg - Favrskov. 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). LO Silkeborg - Favrskov 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er LO Silkeborg - Favrskov (i det følgende kaldet foreningen). 1.2 Foreningen er en lokal sektion under LO Danmark. 1.3 Foreningens hjemsted

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Foreningen Søby Forsamlingshus

Foreningen Søby Forsamlingshus Foreningen Søby Forsamlingshus Hønebjergvej 18, Søby, 8543 Hornslet Vedtægter 1 Indholdsfortegnelse. 01: Navn 02: Hjemsted 03: Formål 04: Optagelse som aktivt eller passivt medlem 05: Hæftelse, forpligtigelser.

Læs mere

Love & Vedtægter. Side 1 af 6

Love & Vedtægter. Side 1 af 6 Love & Vedtægter Forening og formål 1 Foreningen navn er Kastrup Gymnastik Forening af 1966 (KG66) herefter kaldet foreningen. Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune. Foreningen er stiftet den 9. november

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn

Vedtægt for. Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn Vedtægt for Den selvejende institution Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte kvinder og deres medfølgende børn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Navnet er Holstebro Krisecenter for krise- og voldsramte

Læs mere

Vedtægter for Favrskov Lærerforening

Vedtægter for Favrskov Lærerforening Vedtægter for Favrskov Lærerforening 1 Hjemsted Kredsens navn er Favrskov Lærerforening. Den udgør kreds 137 af Danmarks Lærerforening. Kredsen har hjemsted i Favrskov kommune. 2 Formål Kredsens formål

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for Indre Mission i Herlev.

Vedtægter for Indre Mission i Herlev. Indre Mission i Herlev Bethania Herlevgårdsvej 28 2730 Herlev Vedtægter for Indre Mission i Herlev. 1 Navn og hjemsted. 1.1 Indre Mission i Herlev er en forening, der driver sit arbejde ud fra Missionshuset

Læs mere

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub

Vedtægter for Ganløse Fitness Klub Vedtægter for Ganløse Fitness Klub 1 Klubbens navn, hjemsted og hjemmeside Stk. 1 Klubbens navn er Ganløse Fitness Klub. Stk. 2. Klubbens hjemsted er Egedal Kommune. Stk. 3. Klubbens hjemmeside er www.ganløsefitnessklub.dk

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a.

Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Forslag VEDTÆGTER FOR BOLDERSLEV VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bolderslev Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aabenraa Kommune. 1 formål 2 Selskabets

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen.

FORENINGSVEDTÆGTER. Under forbehold af endelig godkendelse fra bestyrelsen kan enhver person optages som aktivt/ passivt medlem af idrætsforeningen. FORENINGSVEDTÆGTER 1. Foreningens navn Foreningens navn er Sædding-Guldager Idrætsforening Fodbold. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af JBU og derigennem DBU samt DIF. Desuden er

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel.

Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel. Vedtægter for Indre Missions samfund i Voel. Voel Missionshus 1 Navn og hjemsted: 1.1 Samfundets navn er Voel Indre Mission, kaldet Voel IM. 1.2 Samfundets hjemsted er Gjern kommune. 1.3 Samfundet er i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TORSTED VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Torsted Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Horsens kommune. 1 2 Formål Selskabets formål

Læs mere

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden.

Stk. 5. Formanden leder bestyrelsens møder og i dennes forfald næstformanden. Vedtægter - DPV 1 Navn og hjemsted Stk.1. Foreningens navn er Dansk Pony Væddeløbsforening. (Forkortet: DPV). Foreningen har hjemsted i Helsingør Kommune. 2 Formål Stk.1. Foreningens formål er at støtte

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål VEDTÆGTER for Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Møllevænget & Storgaarden. Boligorganisationen har hjemsted i Randers Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61)

Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Vedtægter for den almene boligorganisation Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61) Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet af 1961 i Greve (BS 61). Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015

1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Vedtægter Navn 1 Klubbens navn er Tved motions cykelklub a 2015 Klubben er stiftet den 19 marts 2015 Formål 2 Tved Motions Cykelklub har til formål at virke for cykelsportens og motionscyklingens fremme,

Læs mere