I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer."

Transkript

1 4.1 1/6 EMNE Forslag til budget for FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB X BUDGET RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRING UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget Repræsentantskabet pålagde i 2014 Hovedbestyrelsen at fremlægge en samlet økonomisk plan, der understøtter det strategiske arbejde med de organisatoriske udviklingsprojekter under DS Det fremsatte forslag til budget for afspejler dette ved at prioritere midler til organisering af socialrådgivere og skabelse af stærke lokale fællesskaber, et øget fokus på faggrupperne, samt organisering af studerende og nyuddannede. Derudover rummer budgettet et fokus på medlemsservicering. Endelig er det blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. Budgettet for 2017 og 2018 er lagt ud fra en forventning om en medlemsfremgang på medlemmer i perioden. Prognoserne ser fornuftige ud, men hvis vi skal nå i mål, kræver det en indsats af hele foreningen. I budgettet er kontingentet fastholdt på de nuværende 518 kr. for ordinære medlemmer. Driftsudgifterne er fremskrevet med Det Økonomiske Råds forventninger til prisudviklingen i 2017 og Det vil sige med 1,60 pct. i 2017 og 1,70 pct. i Lønudgifterne er fremskrevet med den lønudvikling, som er aftalt i DS interne overenskomster med DJØF, HK og DJ til og med marts 2018, og fra april 2018 med Det Økonomiske Råds forventninger til lønudviklingen. Det vil sige med 1,5 pct. i 2017 og 2,03 pct. i Driftsbudgettet balancerer før finansielle poster, i det der er balance mellem udgifter og indtægter. Aktionsfondens budget giver et overskud på 0,4 mio. kr. i 2017 og 0,5 mio. kr. i Efter finansielle poster er det et overskud på i alt 1,4 mio. kr. i 2017 og 1,5 mio. kr. i Da afkastet på de finansielle poster er svære at forudse, er de ud fra et forsigtighedsprincip - ikke anvendt til den ordinære drift. 1. Indtægter Medlemsprognosen viser et stigende medlemstal på i alt medlemmer i perioden Der er budgetteret med kontingentindtægter på 78 mio. kr. i 2017 og 81 mio. kr. i Kontingentindtægten er budgetteret ud fra et uændret kontingent på 518 kr. for ordinære medlemmer. Der er budgetteret med en annonceindtægt på 3,4 mio. kr. i 2017 og Annonceindtægterne er faldet til dette niveau over en årrække, og det tyder på, at indtægten har stabiliseret sig på dette niveau.

2 4.1 2/6 DS betaler husleje til Aktionsfonden (DS strejkekasse) for at bruge Toldbodgade 19. Huslejen er på ca. 1 mio. kr. Herudover budgetteres med en indtægt fra de lønnede politikeres deltagelse i bestyrelsesarbejde og honorarer for oplæg og artikler (indtægter herfra anvendes til særlige projekter og den gyldne socialrådgiver). 2. Udgifter Politisk organisation Politiske aktiviteter dækker alle udgifter til det politiske niveau løn til de valgte, frikøb til hovedbestyrelsesmedlemmer, mødeudgifter, rejseomkostninger, FU og regionsformændenes forbrug, internationale aktiviteter og særlige projekter. De politiske aktiviteter er budgetteret til 5,2 mio. kr. i 2017 og 5,4 mio. kr. i For at kunne understøtte de organisatoriske og politiske udviklingsprojekter i forlængelse af DS 2022 i perioden, indstiller Hovedbestyrelsen, at der afsættes yderligere 0,5 mio. kr. i 2017 og 0,4 mio. kr. i 2018 til en udviklingspulje. Dermed er der i budgette afsat i alt 1 mio. kr. under HB i hvert af årene til at igangsætte udviklingsprojekter. Repræsentantskabet i 2014 vedtog, at aktiviteter til international solidaritet i 2015 og 16 skulle finansieres af de opsparede midler til international solidaritet. Den opsparede formue til international solidaritet var ved udgangen af 2015 på ca. 0,5 mio. kr.. Hovedbestyrelsen indstiller, at international solidaritet i 2017 dækkes af den opsparede formue, mens der i 2018 afsættes kr. i budgettet, svarende til 1. kr. pr. medlem pr. måned. Faglige aktiviteter og medlemsydelser Faglige aktiviteter og medlemsydelser dækker medlemsarrangementer i regionerne, Socialrådgiverdage, rekruttering og fastholdelse, faggrupper, landsklubber og sektioner, herunder studenterorganisationen SDS, og uddannelse af statslige tillidsrepræsentanter. De faglige aktiviteter og medlemsydelser er budgetteret til 3,8 mio. kr. i 2017 og 3,9 mio. kr. i Socialrådgiverdage gennemføres i Det er Hovedbestyrelsens hensigt, at de skal give et overskud på kr. fra indtægter fra salg af stande og lignende. Dette overskud stemmer overens med overskuddet fra Socialrådgiverdage i Samtidig har Hovedbestyrelsen besluttet, at studerende kan deltage på lige fod med de øvrige deltagere i Socialrådgiverdage til studenterpris.

3 4.1 3/6 Siden 2012 er organiseringsgraden blandt de socialrådgiverstuderende faldet med 11 pct.. Det skyldes bl.a. et øget optag på uddannelsen som vi ikke har formået at organisere. For at imødegå denne udfordring foreslår Hovedbestyrelsen, at man afsætter 0,5 mio. kr. i 2017 og 0,4 mio. kr. i 2018 til organisering, rekruttering og fastholdelse af studerende. Disse midler kommer ud over tilskuddet til SDS. Drift af sekretariatet Drift af sekretariatet dækker udgifter til løn til medarbejderne, kommunikation, husleje, afskrivninger og øvrige driftsudgifter. Der budgetteres med ca. 39,5 mio. kr. i 2017 og ca. 40,7 mio. kr. i For at bedre at kunne understøtte alt det gode arbejde som DS faggrupper udfører, foreslår Hovedbestyrelsen, at der afsættes 0,6 mio. kr. i 2017 og 0,7 mio. kr. i 2018 til ansættelse af en konsulent, der skal arbejde med faggrupperne. Som et svar på en faldende organiseringsgrad blandt socialrådgivere, valgte Hovedbestyrelsne i begyndelsen af 2016, at ansætte fire konsulenter i to-årige projektstillinger. Konsulenterne er ansat til at understøtte TR, klubber og andre gode kræfter i at organisere og rekruttere flere socialrådgivere, så organiseringsgraden igen kan stige. De er ansat til 30. april 2018, med mulighed for forlængelse 2018 ud. I sekretariatet er der ansat en konsulent. En del af finansieringen er fundet ved hjælp af beslarelser i sekretariatets eget budget. Desuden foreslår Hovedbestyrelsen, at der afsættes 0,6 mio. kr. i 2017 og 0,6 mio. kr i 2018 til finansiering af stillingen. Drift af regionerne Driften af regionerne dækker løn til medarbejderne og regionsformænd, husleje, medlemsarrangementer, drift af regionsbestyrelsen og øvrige driftsomkostninger. HB har tidligere besluttet følgende model for fordeling af tilskud til regionerne: Hver region får en basistildeling svarende til løn og relaterede udgifter til 7 medarbejdere. Det resterende budget fordeles således: 50 % fordeles efter antal aktive medlemmer i regionen (med undtagelse af statsansatte og selvstændige) 30 % fordeles efter antal kommuner i regionen 20 % fordeles ud fra regionens areal Som et svar på en faldende organiseringsgrad blandt socialrådgivere, valgte Hovedbestyrelsne som nævnt, at ansætte fire konsulenter to-årige projektstillinger.

4 4.1 4/6 Der er ansat en konsulent i hver region. De er delvist finansieret af AKUT midler og delvist af en ekstraordinær tildeling til regionerne. Hovedbestyrelsen foreslår, at regionerne tildeles et ekstraordinært tilskud på 0,9 mio. kr. i 2017 og 1,6 mio. kr. i 2018 til finansiering af konsulenterne. 3. Aktionsfonden (DS strejkekasse) HB s budgetforslag er som nævnt baseret på et uændret kontingent, og HB foreslår hermed også, at kontingentet til aktionsfonden bibeholdes på det nuværende niveau med 5,75 kr. pr. medlem pr. måned. De budgetterede kontingentindtægter er på 0,8. mio. kr. i 2017 og 0,9 mio. kr. i Desuden budgetteres der med finansielle indtægter på ca. 0,5 mio. kr. i begge år. Aktionsfonden ejer Toldbodgade 19 A, og modtager husleje af foreningen og afholder udgifter på huset. Udgifter til advokatbistand betales af Aktionsfonden. Hovedbestyrelsen foreslår, at afsætter 0,5 mio. kr. til advokatudgifter i både 2017 og Aktionsfondens samlede udgifter er 1,4 mio. kr. i 2017 og De giver et overskud i Aktionsfonden efter finansielle poster på 0,9 mio. kr. i både 2017 og AKUT-midler DS modtager midler fra AKUT-fonden til at uddanne kommunale og regionale tillidsrepræsentanter (midlerne aftales som en del af overenskomstforhandlingerne). DS forventer i 2016 at modtage ca. 7,5 mio. kr.. Tallene for 2017 og 18 kendes ikke endnu. AKUT-midlerne anvendes til løn til undervisere på TR-kurser og møder samt til ophold, forplejning, transport og frikøb til tillidsrepræsentanternes deltagelse i undervisningen. Herudover anvendes en del til administration af TR-uddannelsen. HB har besluttet at afsætte 0,8 mio. kr. i 2017 og 0,3 mio. kr. i 2018 til ansættelse af de fire tidligere nævnte konsulenter, der skal understøtte TR i arbejdet med at skabe stærke lokale fællesskaber. 5. Finansielle indtægter DS formue er placeret i banker og værdipapirer samt i Toldbodgade 19 A. DS får en forretning af formuen, som varierer afhængig af udviklingen på de finansielle markeder. DS budgetter fortsat med en indtægt på 1 mio. kr. om året i 2017 og Da afkastet på de finansielle poster er svære at forudse, er de ud fra et forsigtighedsprincip - ikke anvendt til den ordinære drift.

5 4.1 5/6

6 4.1 6/6

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret.

Budgettet er blevet tilpasset på områder, hvor der historisk har været et mindre forbrug end budgetteret. SIDE 1/6 EMNE Budget for 2019 og 2020 FORSLAGSSTILLER Hovedbestyrelsen REGNSKAB BUDGET X RESOLUTION LOVÆNDRING ÆNDRINGSFORSLAG VEDTÆGTSÆNDRINGER UDTALELSE ØVRIGE FORSLAG ANDET Forslag til budget 2019-20

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010

Dansk Socialrådgiverforening Repræsentantskabsmøde November 2010 Side: 1 af 5 Emne: Forslag til budget 2011 og 2012 Ændringsforslag til Orienteringsbilag vedr. Lovændring Forslagsstiller: Vedtægtsændring Hovedbestyrelsen Resolution Udtalelse Øvrige forslag Vedtaget

Læs mere

Hovedbestyrelsens detaljerede kommentarer til budgetforslag for 2017 og 2018

Hovedbestyrelsens detaljerede kommentarer til budgetforslag for 2017 og 2018 Hovedbestyrelsens detaljerede kommentarer til budgetforslag for 2017 og 2018 Budget for Bibliotekarforbundet 2017 og 2018 Forventet Budget Budget INDTÆGTER Kontingenter 22.764.000 22.093.000 21.496.000

Læs mere

Landsbestyrelsens forslag til dagsordenspunkt

Landsbestyrelsens forslag til dagsordenspunkt Landsbestyrelsens forslag til dagsordenspunkt 7.1 Budget for 2010 Budgetforudsætninger Rammerne for Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderendes budget fastlægges i Dansk Socialrådgiverforenings

Læs mere

Grafisk tilrettelæggelse af omslag: Joe Andersson og Maja Honoré

Grafisk tilrettelæggelse af omslag: Joe Andersson og Maja Honoré Overslagsbudget 2005-2008 Grafisk tilrettelæggelse af omslag: Joe Andersson og Maja Honoré Layout og indhold: Forbundet af Offentligt Ansatte Oplag: 750 expl. Tryk: FOAs trykkeri Indholdsfortegnelse Forord...

Læs mere

Indstilling til kongressen vedrørende LO s økonomi og kontingent

Indstilling til kongressen vedrørende LO s økonomi og kontingent 1 1 1 1 1 1 1 1 0 1 Dagsordenspunkt 1 Indstilling til kongressen vedrørende LO s økonomi og kontingent Kongressen skal jf. LO s love, stk. 1, fastsætte et årligt kontingent pr. medlem for den kommende

Læs mere

Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Stiftende generalforsamling, januar 2006. BILAG NR. 4.1, SIDE 1/5 Forslagsstiller:

Sammenslutningen af Danske Socialrådgiverstuderende Stiftende generalforsamling, januar 2006. BILAG NR. 4.1, SIDE 1/5 Forslagsstiller: BILAG NR. 4.1, SIDE 1/5 Bemærkninger til budget 2007 For at SDS kan indgå i elev- og studenterbevægelsen, sikre at medlemskontingentet kommer medlemmerne til gode og i øvrigt opkvalificere det studenterpolitiske

Læs mere

Budgetforslag

Budgetforslag Budgetforslag 2015 17 2015 2017 Indtægter Kontingent 16031120 15363020 14492360 45886500 Finansielle indtægter 85000 85000 85000 255000 Indtægter i alt 16116120 15448020 14577360 46141500 Udgifter Mødeudgifter

Læs mere

Der er særligt tre fokusområder, der med baggrund i beretningen lægges op til at arbejde videre med.

Der er særligt tre fokusområder, der med baggrund i beretningen lægges op til at arbejde videre med. Danmarks Biblioteksforenings Repræsentantskab TID: Torsdag den 12. april fra kl. 12.30-ca. 13.30, der vil blive serveret frokost under mødet MØDESTED: Herning Kongrescenter, Østergade 37, 7400 Herning

Læs mere

9.1. Ifølge FTF s vedtægter 39 stk. 1 fastsætter den ordinære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget.

9.1. Ifølge FTF s vedtægter 39 stk. 1 fastsætter den ordinære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. 9.1 Ad dagsordenens punkt 9: FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT Ifølge FTF s vedtægter 39 stk. 1 fastsætter den ordinære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. Under henvisning hertil vedlægges

Læs mere

Socialrådgivernes beslutninger fra REP16 har fået luft under vingerne

Socialrådgivernes beslutninger fra REP16 har fået luft under vingerne Socialrådgivernes beslutninger fra REP16 har fået luft under vingerne Kære DS-repræsentanter Først og fremmest endnu en gang tak for to forrygende dage ved REP16, hvor vi både fik taget hul på en række

Læs mere

Budgetforslag i kr.

Budgetforslag i kr. Budgetforslag 2018 2020 i 1.000 kr. Indtægter Kontingent 44.396.000 14.150.000 14.789.000 15.457.000 Finansielle indtægter 285.000 95.000 95.000 95.000 Indtægter i alt 44.681.000 14.245.000 14.884.000

Læs mere

Budgetforslag 2015-16 vedtaget på RB-møde den 4. september 2014

Budgetforslag 2015-16 vedtaget på RB-møde den 4. september 2014 Kontingenter Drifts af regioner 9.308.000 9.106.000 9.179.200 9.135.300 Annoncer og abonnementsindtægter Tilskud til TR virksomhed 800.000 790.000 689.750 Øvrige indtægter INDTÆGTER I ALT 10.108.000 9.896.000

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2014 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2014 9 Egenkapital

Læs mere

Kongresbudget

Kongresbudget Kongresbudget 2019-2020 Resultat 2017 Budget 2018 Budget 2019 Budget 2020 Estimat '21 Estimat '22 HB godkendt Kongres Kongres Indtægter Forbundsmidler Kontingenter, ordinære 302.143 304.564 307.061 307.061

Læs mere

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen

Budget HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Budget 2016 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Som jeg netop har fremlagt er vores regnskaber under pres. Hovedårsagen er ganske enkelt, at vi mister medlemmer. Ikke fordi organisationsgraden forandre

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Økonomisk årsrapport med noter til resultatopgørelse 2014 og budget for 2015

Økonomisk årsrapport med noter til resultatopgørelse 2014 og budget for 2015 Økonomisk årsrapport 2014 med noter til resultatopgørelse 2014 og budget for 2015 ÅRSBERETNING 2014 Årsrapport 2014 med noter til resultatopgørelse 2014 og budget for 2015 Noterne relaterer sig til nøgletallene

Læs mere

PF GENERALFORSAMLING 27. SEPTEMBER 2012 i Patientforsikringen VELKOMMEN

PF GENERALFORSAMLING 27. SEPTEMBER 2012 i Patientforsikringen VELKOMMEN PF GENERALFORSAMLING 27. SEPTEMBER 2012 i Patientforsikringen VELKOMMEN Oplæg 27. SEPTEMBER 2012 PF og medlemstallet PF fyldte 60 år d. 10. maj 2012 PF havde 210 medlemmer pr. 1. januar 2012 600 Medlemmer

Læs mere

Danmarks Biblioteksforenings Repræsentantskabsmøde

Danmarks Biblioteksforenings Repræsentantskabsmøde Danmarks Biblioteksforenings Repræsentantskabsmøde 04.11.2015 Indkaldelse og dagsorden TID: fredag den 18. november kl. 11.00 15.00 MØDESTED: Børnenes Bibliotek, Hans Jensensvej 6, 7190 Billund. På årets

Læs mere

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder:

Kontingentet foreslås uændret i 2016, men med medlemstal for nedadgående (forventer 100 færre om 10 år!) efterlader det på kort sigt 2 muligheder: Budget 2015 - HLF Kasserer Merete Svalgaard Knuhtsen Vores regnskab for 2014 tegner driftens new-normal efter vores store investering i 2013, lejligheden. Vi har fortsat, som forventet, et underskud på

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2016 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2016 9 Egenkapital

Læs mere

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april marts 2004

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april marts 2004 KTO REPRÆSENTANTSKABET Møde: 17. december 2002 Punkt: 5 Bilagsantal: 2 Emne: Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2003 31. marts 2004 Sagsfremstilling: Vedlagt følger

Læs mere

Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for

Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for Perioderegnskab for perioden 1.1 30.9.2018 Blad Bemærkninger til perioderegnskab for regnskabet 1.1.2018 30.9.2018 4 sider Bilag til bemærkninger til perioderegnskab for 1.1.2018 30.9.2018 1 side Perioderegnskabet

Læs mere

RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2008

RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2008 BILAG B 2 RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2008 Om den kritiske revisor Ifølge Jordemoderforeningens lov vedr. regnskab og revision 34, stk. 3 står der: Den af kongressen valgte kritiske revisor

Læs mere

Økonomisk årsrapport med noter til resultatopgørelse 2015 og budget for 2016

Økonomisk årsrapport med noter til resultatopgørelse 2015 og budget for 2016 Økonomisk årsrapport 2015 med noter til resultatopgørelse 2015 og budget for 2016 ÅRSBERETNING 2015 Årsrapport 2015 med noter til resultatopgørelse 2015 og budget for 2016 Noterne relaterer sig til nøgletallene

Læs mere

FOTdanmark er stadig efter det første år i gang med at etablere de nødvendige regnskabsprocesser og budgetpraksis.

FOTdanmark er stadig efter det første år i gang med at etablere de nødvendige regnskabsprocesser og budgetpraksis. Bilag 3 Til FOTdanmarks repræsentantskab FOTdanmark Weidekampsgade 10 2300 København S tlf: 33 70 33 70 www.fot.dk Driftsbudget og forbrug FOTdanmark 2008-2010 Direkte: 33 70 33 70 e-mail: twm@kl.dk ref:

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Årsrapport med noter til resultatopgørelse 2013 og budget for 2014

Årsrapport med noter til resultatopgørelse 2013 og budget for 2014 ÅRSBERETNING 2013 Årsrapport 2013 med noter til resultatopgørelse 2013 og budget for 2014 Noterne relaterer sig til nøgletallene for ODM s virksomhed og er, efter generalforsamlingens tidligere udtrykte

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019

Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Vedtægter for HK Luftfart SAS 25. marts 2019 Kastrup 2019 1 Indhold 1. NAVN..... 3 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 3 3. FORMÅL... 3 STK. 2. Faglige opgaver... 3 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 3 4. FORHANDLINGSREGLER

Læs mere

Retningslinjer for fastsættelse af kontingenter

Retningslinjer for fastsættelse af kontingenter Retningslinjer for fastsættelse af kontingenter Hovedbestyrelsen indstiller enstemmigt til kongressens godkendelse, at kontingenter for de kommende år fastsættes af hovedbestyrelsen på grundlag af budgetoplæg

Læs mere

Spørgsmål på Generalforsamling 2018:

Spørgsmål på Generalforsamling 2018: Lolland-Falsters Lærerforening Spørgsmål på Generalforsamling 2018: investerer Lolland-Falsters Lærerforening i virksomheder relateret til våbenproduktion? Svar fra Arbejdernes Landsbank: Investering i

Læs mere

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71

REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 REGNSKAB FOR 2018 VEDR. KREDS 71 Resultatopgørelse for perioden 1/1-31/12 2018 Note Kontingentindtægter: Regnskab 18 Budget 18 Regnskab 17 Kontingent F1, 2, 4 og 6 1.320.708 1.446.900 1.066.100 Kontingenttilskud

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag.

Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Danmarks Biblioteksforenings Forretningsudvalg Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 15. april på Radisson Blu i Aarhus, fra kl. 16-ca. 19 afsluttende med middag. Referat Til stede: Steen B. Andersen, Hanne

Læs mere

. at FTF's kontingent reguleres med Vzaf udviklingen i nettoprisindeket, oj

. at FTF's kontingent reguleres med Vzaf udviklingen i nettoprisindeket, oj 1.1 KONGRESI5 - TII Ad dagsordenens punkt 1: FASTSÆTTELSE AF KONTINGENT Ifølge FTF's vedtægter 5 39 stk. 1 fastsætter den ordínære kongres endeligt kontingent på baggrund af et rammebudget. Under henvisning

Læs mere

Der er i budgetforslaget forudsat en uændret udskrivningsprocent på 25,5 samt en uændret grundskyldspromille på 28,89.

Der er i budgetforslaget forudsat en uændret udskrivningsprocent på 25,5 samt en uændret grundskyldspromille på 28,89. ØKONOMI OG PERSONALE Økonomibilag nr. 6 2014 Dato: 15. august 2014 Tlf. dir.: 4477 6316 E-mail: jkg@balk.dk Kontakt: Jeppe Krag Forslag til budget 2015-2018 Baggrund Økonomiudvalget vedtog den 20. maj

Læs mere

11. Regnskab efter 1. halvår 2015 og prognose for 2015

11. Regnskab efter 1. halvår 2015 og prognose for 2015 11. Regnskab efter 1. halvår 2015 og prognose for 2015 Sagsfremstilling Driftsresultatet efter 1. halvår viser et overskud på godt 65 mio. kr., hvilket er 74 mio. kr. bedre end det budgetterede underskud

Læs mere

FOAs A-kasse Rammebudget

FOAs A-kasse Rammebudget F O A F A G O G A R B E J D E S A K A S S E FOAs A-kasse Rammebudget Ansvarshavende redaktør: Dennis Kristensen Redaktion: Mona Striib og Brian R. Nielsen Layout: GraFOA Maja Honore Foto: Mike Kollöffel

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2017 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2017 31. december 2017 Generalforsamling Onsdag den 7. marts 2018

Læs mere

REGNSKAB OG BUDGET XXXXXXXXXXXXX

REGNSKAB OG BUDGET XXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXX REGNSKAB OG BUDGET RESULTATSAMMENDRAG 2007-2010 BUDGETSAMMENDRAG 2011-2014 BILAG: ÅRSRAPPORT 2007 ÅRSRAPPORT 2008 ÅRSRAPPORT 2007 ÅRSRAPPORT 2010 en del af løsningen HK Kommunal KONGRES 2012

Læs mere

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf.

7. Valg af supplerende regionsbestyrelsesmedlemmer, jf. 11 8. Valg blandt regionsbestyrelsens medlemmer af suppleant(er) til hovedbestyrelsen, jf. Nuværende vedtægter 9 GENERALFORSAMLINGER Stk. 1. Regionens højeste myndighed er generalforsamlingen. Stk. 2. Ordinær generalforsamling afholdes en gang årligt i perioden 6.-20. marts. Den indvarsles af

Læs mere

Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU

Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU Forslag til de samlede nye vedtægter for SAFU 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er SAFU med binavnene Samarbejdende Funktionærforeninger og Sammenslutningen af Funktionærer. SAFUs hjemsted er København.

Læs mere

RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2009

RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2009 BILAG C 2 RAPPORT FRA DEN KRITISKE REVISOR OM REGNSKAB 2009 Om den kritiske revisor Ifølge Jordemoderforeningens lov vedr. regnskab og revision 34, stk. 3 står der: Den af kongressen valgte kritiske revisor

Læs mere

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB 2014

ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB 2014 ORGANISTFORENINGENS REGNSKAB RESULTATOPGØRELSE 1. JANUAR - 31. DECEMBER 1 Kontingentindtægter m.m. 2.711.395 2.711.000 2.760.926 Omkostninger 2 Kontingentudgifter -277.869-318.000-291.370 3 PO-bladet -92.954-149.000-112.039

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2014 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2014 31. december 2014 Generalforsamling Tirsdag den 10. marts 2015

Læs mere

2013-09-13. Skolereform

2013-09-13. Skolereform 2013-09-13 Skolereform 27.9.2013 Budget til skolereform Beløb til skolereformen, i 1000 kr. 2014 2015 2016 2017 Ø01 - DUT kompensation til den nye skolereform 1.500 3.000 3.000 3.000 Ø02 - Ekstraordinært

Læs mere

DS2022. Vision: Flere kraftcenter lokalt medejerskab og initiativ

DS2022. Vision: Flere kraftcenter lokalt medejerskab og initiativ DS2022 DS2022 Vision: Flere kraftcenter lokalt medejerskab og initiativ Principper for udviklingen: Fra top-down til bottom-up Fra medlem til aktiv medejer Fra centralisering til decentralisering Forudsætning:

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2018 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2018 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2018 Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 30. januar 2018, med yderligere mailtilkendegivelse fra bestyrelsesmedlemmer som ikke var tilstede - Samt godkendt på ekstra ordinær generalforsamling

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2019 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2019 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2019 Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 11. september 2018 Noter Budget 2017 Budget 2018 Budget 2019 1 I alt indtægter -8.632.270-8.499.795-8.552.711 2 I alt lønninger 6.496.151

Læs mere

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro.

Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Referat af generalforsamling i Seniorsektionen afholdt den 17. april 2018 på Årslev Kro. Pkt. 1. Erik Lund og Astrid Vestergaard blev valgt som stemmetællere. Edith Nikolajsen og Gunhild Svanevik blev

Læs mere

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD

Internt regnskab for. Dansk Socialrådgiverforening Region NORD Internt regnskab for Dansk Socialrådgiverforening Region NORD 2015 Side Regionens oplysninger 3 Ledelsespåtegning 4 Ledelsesberetning 5 Anvendt regnskabspraksis 7 Resultatopgørelse for 2015 9 Egenkapital

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2013 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2013 31. december 2013 Generalforsamling Tirsdag den 18. marts 2014

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Lærerkreds Nord udarbejder hvert år en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig på kredsens hjemmeside. Derfor

Læs mere

Regnskab og budget. t 2017 Rammebudge Regnskab 2015 bud- 017 rammebudget 2. get 2017 Regnskab 2

Regnskab og budget. t 2017 Rammebudge Regnskab 2015 bud- 017 rammebudget 2. get 2017 Regnskab 2 PMF AFDELING 1 Regnskab og budget t 2017 Rammebudge Regnskab 2015 bud- 017 rammebudget 2 get 2017 Regnskab 2 mebudget 2018 beg b 2014-2015 ramm 2018 Regnskab 2014 dget 2017 regnskab 2 015 budget 2017 ram

Læs mere

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK

VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Bestyrelsen... 4 4. Årsmødet... 4 5. Udmeldelse og eksklusion...

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK. Advokatfirma

197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER. for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK. Advokatfirma 197-176166 AHJ/aje VEDTÆGTER for FORENINGEN STATEN I HELE DANMARK Advokatfirma Indholdsfortegnelse 1. Foreningens navn, hjemsted, virke og formål... 3 2. Medlemskab... 3 3. Repræsentantskabet... 4 4. Bestyrelsen...

Læs mere

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29

Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 Allerød Hørsholm Lærerforening kreds 29 2016 Årsregnskab inkl. Særlig Fond og Balance Allerød Hørsholm Lærerforening Kreds 29 1. januar 2016 31. december 2016 Generalforsamling Onsdag den 8. marts 2017

Læs mere

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter.

6. Fremlæggelse af budget og fastsættelse af kredskontingent. 7. Valg Det er ikke valgår, men vi skal have valgt nye suppleanter. GENERALFORSAMLING Fredag den 20. marts 2015 kl. 16.30 på UCSJ, Vordingborg Seminarium, Kuskevej 1, Vordingborg DAGSORDEN 1. Valg af dirigent Forslag til forretningsorden 2. Beretning 3. Regnskab (se særskilt

Læs mere

Forslag til budget 2014-2017

Forslag til budget 2014-2017 ØKONOMI OG PERSONALE Dato: 15. august 2013 Økonomibilag nr. 7 2013 Tlf. dir.: 4477 6316 E-mail: jkg@balk.dk Kontakt: Jeppe Krag Sagsnr: 2013-1268 Dok.nr: 2013-140248 Forslag til budget 2014-2017 Baggrund

Læs mere

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017

PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 PF - PERSONALEFORENINGEN WEIDEKAMPSGADE 10 2300 KØBENHAVN S ÅRSREGNSKAB 2017 Indhold Foreningsoplysninger... 3 Forretningsudvalgets påtegning... 4 Den uafhængige revisors påtegning til forretningsudvalget

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Økonomi BUPL. Sydøst Generalforsamling. Næstved 6. oktober

Økonomi BUPL. Sydøst Generalforsamling. Næstved 6. oktober 2014-2018 Generalforsamling 2016 Næstved 6. oktober s regnskab og budget Budget Regnskab Rev.budget Regnskab Budgetforslag Budgetforslag 2014 2014 2015 2015 2017 2018 INDTÆGTER Fagforeningstilskud 11.050.000

Læs mere

Dansk El-Forbunds kongres 2018

Dansk El-Forbunds kongres 2018 1 Afdelingernes forslag Bemærkninger 1.0 Formål & strategi samt handlingsplaner for Dansk El-Forbund for 2018-2022 Der henvises til selvstændigt dokument med forslag 2 2.0 Styrket fagpolitisk indsats Der

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOL- LEGIALE VEDTÆGTER Forslag 6: Fuldtidshonoreret næstformand Fremsat af: Tine Nielsen, Katja

Læs mere

BUDGET 2017 D. 18. oktober

BUDGET 2017 D. 18. oktober BUDGET 2017 D. 18. oktober 2016 1 Forudsætninger: Kontingentindtægter Medlemstallet d. 14. september 2016 danner grundlag for kontingenstfastsættelsen. Vi forventer en medlemstilbagegang på 1%, svarende

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 ONSDAG DEN 12. MARTS KL. 17.30 TRE FALKE SKOLEN SØNDERJYLLANDS ALLÉ 4 2000 FREDERIKSBERG DET HANDLER OM DIN HVERDAG Indholdsfortegnelse: Dagsorden Fastlæggelse af forretningsorden

Læs mere

BUDGET 2019 D

BUDGET 2019 D BUDGET 2019 D. 1.10.2019 1 Forudsætninger: Kontingentindtægter Medlemstallet d. 1.10.2019 danner grundlag for kontingenstfastsættelsen. Vi har i budget 2019 budgetlagt med en forventet medlemstilbagegang

Læs mere

Vejledning til ansøgning om støtte fra puljen til til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud (for vinteren 2015-2016)

Vejledning til ansøgning om støtte fra puljen til til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud (for vinteren 2015-2016) Socialstyrelsen Vejledning til ansøgning om støtte fra puljen til til etablering af midlertidige nødovernatningstilbud (for vinteren 2015-2016) Finanslovens 15.75.21.20 Ansøgningsfrist d. 30. oktober 2015

Læs mere

//Pause// 5. Forelæggelse af budget for det kommende år, v. bestyrelsens økonomiansvarlige Lars Jørgensen. 6. Behandling af indkomne forslag

//Pause// 5. Forelæggelse af budget for det kommende år, v. bestyrelsens økonomiansvarlige Lars Jørgensen. 6. Behandling af indkomne forslag 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning, herunder beretninger fra afdelingerne, v. formand Kjeld Egebo Larsen. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsrapport, v. bestyrelsens økonomiansvarlige Lars

Læs mere

Indkomne forslag til repræsentantskabet

Indkomne forslag til repræsentantskabet Indkomne forslag til repræsentantskabet Følgende forslag skal behandles på repræsentantskabsmødet under punktet indkomne forslag Forslag til vedtægtsændringer på repræsentantskabsmødet den 19. april 2013:

Læs mere

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER

AD DAGSORDENSPUNKT FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER DANSKE FYSIOTERAPETER REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2018 AD DAGSORDENSPUNKT 4.1 - FORSLAG TIL ÆNDRINGER AF LOVE OG KOLLEGIALE VEDTÆGTER Forslag 1: Udvidelse af repræsentantskabet og indførelse af dialogmøde mellem

Læs mere

FRI ESKO LER SLÆR ERF OREN ING BUDGET OG REGNSKAB

FRI ESKO LER SLÆR ERF OREN ING BUDGET OG REGNSKAB FRI ESKO LER SLÆR ERF OREN ING BUDGET OG REGNSKAB UDGIVER Frie Skolers Lærerforening Ravnsøvej 6 8240 Risskov T: 87 46 91 10 fsl@fsl.dk INDHOLD BUDGET 2018 / REGNSKAB 2016 SIDE 4 HOVEDBUDSKABER FOR ÅRSREGNSKABET

Læs mere

Der er udarbejdet en foreløbig budgetbalance forud for kommunalbestyrelsens budgetdrøftelser.

Der er udarbejdet en foreløbig budgetbalance forud for kommunalbestyrelsens budgetdrøftelser. NOTAT Modtagere: Kommunalbestyrelsen Bornholms Regionskommune Center for Økonomi, It og Personale Budget og indkøb oep@brk.dk www.brk.dk CVR: 26 69 63 48 9. august 2018 Foreløbig budgetbalance 2019 Der

Læs mere

Gennemgang af OK11-resultatet Hovedresultaterne fra de netop afsluttede 2011-overenskomstforhandlinger

Gennemgang af OK11-resultatet Hovedresultaterne fra de netop afsluttede 2011-overenskomstforhandlinger Gennemgang af OK11-resultatet Hovedresultaterne fra de netop afsluttede 2011-overenskomstforhandlinger Materiale til vejledende urafstemning Bibliotekarforbundet, marts 2011 Indledning Til brug for den

Læs mere

Region Nord Generalforsamling

Region Nord Generalforsamling Region Nord Generalforsamling 1 Referat Århus 5. oktober 2018 Godkendelse af dagsorden 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår Per Westersø. Valg af referent. Konsulent Ole Hervik og konsulent Susanne

Læs mere

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk.

Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet. Fraværende/Afbud : Afbud meldes til sekretariatet på sekr@arkitektforbundet.dk. REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 2014 REFERAT Den 17. juni 2014 Tidspunkt : 17. juni Kl. 11-16.30. Sted : Peter Bangs Vej 30 Tilstede : Repræsentantskabet, dele af sekretariatet Fraværende/Afbud : Afbud meldes

Læs mere

Økonomi til drift af særlige pladser på Psykiatrisk Afdeling Esbjerg

Økonomi til drift af særlige pladser på Psykiatrisk Afdeling Esbjerg Område: Administrationen Afdeling: Økonomi og planlægning Journal nr.: Dato: 13. august 2018 Notat Økonomi til drift af særlige pladser på Psykiatrisk Afdeling Esbjerg Baggrund Den 2. juni 2017 vedtog

Læs mere

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede.

VEDTÆGTER. Beslutning om optagelse af medlemmer tages af repræsentantskabet med 2/3 flertal af alle stemmeberettigede. VEDTÆGTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Patienter. Foreningens hjemsted er København. 2 Formål Danske Patienters formål er: At sikre patienter bedst mulige vilkår i behandlingssystemet.

Læs mere

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016

Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Vedtægter for HK Luftfart SAS 13. september 2016 Kastrup 2016 1 Indhold 1. NAVN..... 4 2. OPTAGELSESBETINGELSER... 4 3. FORMÅL... 4 STK. 2. Faglige opgaver... 4 STK. 3. Organisatoriske opgaver... 4 4.

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2016 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2016 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2016 FOA FREDERIKSSUND Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 29. september 2015 Noter Budget 2014 Budget 2015 Budget 2016 1 I alt indtægter -8.487.300-8.540.712-8.572.264 2 I alt lønninger

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.

Hovedbestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9. Hovedbestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 21. august 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift

Læs mere

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006

Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006 KTO REPRÆSENTANTSKABET Møde: 16. december 2004 Punkt: 5 Bilagsantal: 2 Emne: Sagsfremstilling: Forslag til budget samt fastsættelse af kontingent for perioden 1. april 2005 31. marts 2006 Vedlagt følger

Læs mere

BUDGET FOR ÅRET 2017 FOA FREDERIKSSUND

BUDGET FOR ÅRET 2017 FOA FREDERIKSSUND BUDGET FOR ÅRET 2017 FOA FREDERIKSSUND Vedtaget på afdelingsbestyrelsesmødet den 19. oktober 2016 Noter Budget 2015 Budget 2016 Budget 2017 1 I alt indtægter -8.540.712-8.572.264-8.632.270 2 I alt lønninger

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD

VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD VEDTÆGTER FOR Frie VEDTÆGTER FOR Frie INDHOLD Navn og hjemsted, 1... 3 Formål, 2... 3 Medlemmer, 3... 3 Medlemmernes pligter og rettigheder, 4-5... 4 Kontingent, 6... 4 Udmeldelse, 7... 4 Sektioner og/eller

Læs mere

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning.

Endelig har kredsens eksterne revisor Net- Revision v/ reg. revisor Mads Bødker revideret årsregnskabet for 2017 og underskrevet en blank påtegning. 1 Ændring i kredsens regnskabspraksis Fra og med i år bliver der udarbejdet en årsrapport indeholdende påtegninger, årsregnskab m. balance og noter, samt regnskab for Særlig Fond. Årsrapporten er tilgængelig

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Godkendt - Referat RB-møde 150922 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 22. september 2015 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Bilag Bilag: Uddybning af budget 2017

Bilag Bilag: Uddybning af budget 2017 Bilag 4.3 20161212 Bilag: Uddybning af budget 2017 December 2016 2 Kolofon Dato 5. december 2016 Bestyrelsesforelæggelse af Uddybning af budget 2017 Uddybning af Budget 2017 Koncernadministration, Økonomi

Læs mere

Arbejdsplan for PLS

Arbejdsplan for PLS Arbejdsplan for PLS 2017-2018 Hovedbestyrelsen ønsker med arbejdsplanen for 2017-2018 at gøre den så specifik som mulig. Derfor er der udformet en mere fokuseret arbejdsplan med tre fokusområder, der er

Læs mere

rep vedtægter Dansk Socialrådgiverforenings love og vedtægter

rep vedtægter Dansk Socialrådgiverforenings love og vedtægter rep 14 & Love vedtægter Vedtaget på Dansk Socialrådgiverforenings ordinære repræsentantskabsmøde november 2014 Dansk Socialrådgiverforenings love og vedtægter INDHOLDSFORTEGNELSE Love 3 Forretningsorden

Læs mere

Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst. Aktivitetsplan

Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst. Aktivitetsplan Dansk Socialrådgiverforening, Region Øst ktivitetsplan 2018-2020 TEM 1: BEDRE ORGNISERING OG FLERE KTIVE MEDLEMMER Region Øst skal være en stærk part i forhandlinger både lokalt og på landsplan. Det kræver

Læs mere

REFERAT af den 7. maj 2015

REFERAT af den 7. maj 2015 REFERAT af den 7. maj 2015 Hovedbestyrelsens ordinære møde 19. maj 2015 Tid 09.45 16.15: Ordinært hovedbestyrelsesmøde (13.00-14.00 frokost) Sted Snaregade 10A - 1205 København K. Deltagere Fra Hovedbestyrelsen:

Læs mere

GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND

GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND Tirsdag d. 7. februar 2012 kl. 19:00 i Højdevangskirkens Menighedshus, Irlandsvej INFORMATIONSMØDE OM VANDAFLEDNING (kl. 19.00-19.30)

Læs mere

Resultatopgørelse 1. januar december

Resultatopgørelse 1. januar december Resultatopgørelse 1. januar - 31. december Note 2016 Budget 2016 2015 2 Kontingentindtægter 2.554.154 2.598.000 2.633.133 Bruttoresultat 2.554.154 2.598.000 2.633.133 3 Kontingentudgifter -287.811-300.000-318.146

Læs mere

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning

Indkaldelse. Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts Dagsorden. 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse. 2. Sager til diskussion/beslutning Indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde d. 19. marts 2014 Dagsorden 1. Referat fra HBM februar 2014 til godkendelse 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Udvalget for lønmodtageroverenskomster 2.2 Niveau for

Læs mere

Erhvervs- og landdistriktsudvalget

Erhvervs- og landdistriktsudvalget 161 Erhvervs- og landdistriktsudvalget Bevillingsområde: Erhvervsservice og iværksætteri 162 163 1. Beskrivelse af området Nedenstående tabel viser hvilke områder, der er omfattet af bevillingen. Desuden

Læs mere

FORSLAG TIL BUDGET Centralforeningen for Stampersonel

FORSLAG TIL BUDGET Centralforeningen for Stampersonel FORSLAG TIL BUDGET 2019 2022 Centralforeningen for Stampersonel SAMMENHOLD STYRKER 2 3 Forord Kære delegerede På de følgende sider præsenteres hovedbestyrelsens forslag til budget for den kommende kongresperiode

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag d. 15. marts 2018 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby

Generalforsamling. Torsdag d. 15. marts 2018 Kl Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A Nørresundby Generalforsamling Torsdag d. 15. marts 2018 Kl. 19.00 Aalborg Klatreklub Voerbjergvej 35A 9400 Nørresundby Indholdsfortegnelse Dagsorden... 3 Regnskab... 4 Resultatopgørelse 2017-1. januar 31. december...

Læs mere

Hærens Konstabel- og Korporalforening

Hærens Konstabel- og Korporalforening Økonomisk beretning 2009 Hærens Konstabel- og Korporalforening Økonomisk beretning Økonomisk udvikling fra 2007 til 2008 3 Nøgletal 3 Flere indtægter 4 Medlemsudviklingen i 2009 5 Flere udgifter 5 Anvendelsen

Læs mere