Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 11. juni 2014 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 11. juni 2014 kl. 17.00 18.30"

Transkript

1 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Alis Boesen, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anina Sofie Foldager Madsen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 11. juni 2014 kl Øvrige deltagere: Souschef/uddannelseschef Karen Munk Rasmussen Administrationschef Ulla Hygum Udviklingschef Mogens Schlüter 1. Godkendelse af dagsorden Formanden ønskede at pkt. 9 SOSU Nøgletal for 2013 blev drøftet i sammenhæng med pkt. 3 Økonomi rapportering. Dagsorden blev herefter godkendt 2. Godkendelse af referater fra møderne den 30. april 2014 Referaterne var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser 3. Økonomi rapportering 3.1 Opfølgning af kvartalsrapport for 1.kvartal 2014 Administrationschefen orienterede om den aktuelle status. Der er ikke sket væsentlige ændringer siden 1.kvartalsrapport. Det betyder, at der fortsat forventes en nedgang i omsætningen for Skolen er dog lidt mere optimistisk med hensyn til at øge aktiviteterne end ved sidste bestyrelsesmøde. Bilag Hovedtal fra 2011 budget 2014 blev udleveret og gennemgået. Bilaget viser, hvorledes omsætningen og udgifterne har udviklet sig.

2 2 Årsagen til faldet i omsætningen skyldes primært en nedgang i AMU aktiviteten. De forgående år har skolen haft nogle gode samarbejdsaftaler om efteruddannelse (rekvirerede AMU forløb). I år er det ikke i samme omfang lykkes at lave sådanne aftaler. Tilsvarende er der på projektområdet sket en afmatning. På hovedforløbene er omsætningen stort set det samme. Dog har der været en taxameternedgang herunder bortfald af færdiggørelsestaxameter på SSA. Alene bortfald af færdiggørelsestaxameter har betydet næsten 1 mill.kr. mindre i indtægt. Også bortfald af ekstra dimensioneringen er en del af forklaringen. Skolens ledelse er meget optaget af, hvordan der kan genereres mere aktivitet, men oplever at kommunerne og regionen aktuelt holder sig tilbage. Der var herefter en drøftelse af mulighederne for at øge aktiviteterne. F.eks. er der politisk netop indgået en aftale om styrkelse af det erhvervsrettede voksen- og efteruddannelsesområde for ufaglærte og faglærte. Der er således skabt bedre muligheder for AMU fremover. Et område der kunne satses på, er at gøre innovation til en tydeligere del af AMU tilbuddet. Også en øget fokus på tilbud til unge kan være en mulighed. Vejen kommune vil gerne indgå i et samarbejde med skolen herom. Direktøren gjorde opmærksom på, at der er nogle usikkerhedsmomenter på de ordinære uddannelser i forhold til fremtidig aktivitet. Det gælder først og fremmest dimensioneringen. Skolen er aktuelt optaget af, om der kan indgås aftaler med kommunerne og regionen. De kommunale arbejdsgivere efterspørger social- og sundhedsassistenter. Samtidigt vil der i de kommende år være de store årgange, der forlader arbejdsmarkedet. Og rigtig mange unge vil gerne uddannes til SSA. Der er således et behov for at øge dimensioneringen på SSA uddannelsen. 3.2 Kvalitets- og Tilsynsstyrelsens gennemgang af Årsrapport og revisionsprotokollat for Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen havde ingen bemærkninger til regnskabsmaterialet.. Bilag 3.2 Brev fra Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen, MBU af 26.maj 2014 SOSU nøgletal for 2013 (Pkt. 9 på dagsordenen) Administrationschefen gennemgik udvalgte områder. Tallene beregnes ud fra ordinære årselever, men omsætningen er på baggrund af al aktivitet, dvs. der er andre årselever, som bidrager til omsætningen men som ikke er synlige i oversigten (f.eks. projekter, IDV) Overskudsgraden er kommet ned, hvilket bestyrelsen også har ønsket i flere år. Flere bestyrelsesmedlemmer gav udtryk for, at det ikke er et mål i sig selv at samle kapital. Det handler først og fremmest om at drive skole og uddanne dygtige elever. Der blev udleveret et bilag Nøgletallene omregnet til indekstal Bilaget giver et mere sammenligneligt billede af omkostningerne i forhold til andre skoler. Samlet set er driftsomkostninger over gennemsnittet. Formanden spurgte til om nybygningen / ombygningen har påvirket driftsomkostningerne.

3 3 Dele af renoveringen / ombygningen er indgået driftsudgiften og er derfor en forklaring på det høje niveau. Derfor vil bygningsdriften være mindre fremover. 4. Selvsupplering Jf. 4, stk.2 i vedtægterne for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg skal der ved selvsupplering udpeges 1 medlem til bestyrelsen 4.1 Udpegning af medlem ved selvsupplering Drøftelse af hvilke kompetencer personen udpeget ved selvsupplering skal tilføre bestyrelsen (jf. 5 i vedtægten). Formanden gjorde rede for, at bestyrelsen ifølge vedtægterne på dette møde skulle udpege et medlem ved selvsupplering, men foreslog at bestyrelsen i dag drøftede hvilke kompetencer bestyrelsen skulle tilføres, og at den konkrete udpegning først skete senere. Dette var der enighed om. Der var følgende forslag til yderligere kompetencer i bestyrelsen Juridiske kompetencer med en bred tilgang. Beslutnings- og strategikompetencer. Kompetencer indenfor privat virksomhed Branding / PR kompetencer HR kompetencer Kompetencer indenfor velfærdsteknologi Innovationskompetencer Kaos-pilot kompetencer. Formanden opfordrede til at man overvejede forslagene til næste gang og her bliver mere konkrete / evt. har et bud på en person. 5. Orientering ved direktøren 5.1 Ledelsesgrundlag samt arbejdet med en strategimodel. Der er igangsat et ledelsesudviklingsforløb med henblik på beskrivelse af et ledelsesgrundlag samt model for strategiarbejdet. Udviklingsforløbet afsluttes i august og ledelsen vil sammen med det tilknyttede konsulentfirma udarbejde et oplæg til bestyrelsen. Oplægget skal danne afsæt for drøftelser og beslutning vedr. strategi for de kommende år. 5.2 Implementering af lov 409 Der er nedsat en arbejdsgruppe bestående af ledelse og medarbejderrepræsentanter. Gruppen har gennem en periode drøftet de forskellige aspekter i lov 409 og udmøntningen af den. Der er afholdt informationsmøder med alle lærere om processen. Aktuelt er der udarbejdet en procesplan for implementeringen som bl.a. indeholder revision af funktionsbeskrivelser for teams, lærerne, skemalæggerne og teamkoordinatorerne.

4 4 Parallelt med dette arbejdes der også med udviklingen af et fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Grundlaget skal vise vejen til god pædagogisk praksis, og skal være en støtte og vejledning for lærere og ledelse i det daglige arbejde. Skolen anser det pædagogiske og didaktiske fællesskab, som en væsentlig forudsætning i ønsket om at øge kvaliteten i uddannelserne. Udmøntningen af lov 409 skal understøtte dette. 5.3 Samarbejdsmodel for kompetenceudvikling med Esbjerg kommune Skolen har i samarbejde med Esbjerg kommune igangsat et udviklingsprojekt som skal afprøve læringsmetoder for kompetenceudvikling med udgangspunkt i en transfer-model som didaktisk element og med partnerskab mellem Social- og Sundhedsskolen og Sundhed og Omsorg, Esbjerg Kommune. Temaet for kompetenceudviklingen er tidlig opsporing af sygdomstegn. Tanken er, at projektmetoden kan overføres til andre temaer. Udviklingsprojektet omfatter 10 teams og skal være gennemført inden udgangen af Orientering ved formanden og andre bestyrelsesmedlemmer Inge Hynkemejer orienterede om, at der nu indføjes tvangsmerit. Det betyder, at social- og sundhedsassistenter, der optages på sygeplejerskeuddannelsen, skal have ½ års merit. Formanden orienterede om, at han sammen med næstformanden har holdt et møde med direktøren om et videreuddannelsesforløb for direktøren. Det drejer sig om Advanced Business Development, som udbydes i regi af Center for Ledelse. Direktøren starter på forløbet i næste uge. Der har været repræsentantskabsmøde i B-SOSU den 20.maj Et af temaerne som blev drøftet var, om man skulle lægge sig sammen med Danske Erhvervsskoler. B-SOSU ønsker fortsat at have fokus på det monofaglige og vil indkalde til et ekstraordinært repræsentantskabsmøde så snart Danske SOSU-skoler har truffet en beslutning om deres fremtid. Direktøren supplerede med, at flere direktører ønsker en fusion på lederforeningsniveau. Denne holdning deler direktøren ikke, og fremhæver hvor vigtigt det er fortsat at stå som en selvstændig forening, og have fokus på hvordan SOSU-lederforeningen kan spilles stærk. Det handler ikke om at afvikle men om at udvikle. Bestyrelsen er enig i, at det er vigtig at markere sig som selvstændig forening. SOSU er den største erhvervsuddannelse og skal markere sig selvstændigt som sådan. 7. Uddannelserne 7.1 Orientering fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Det lokale uddannelsesudvalg har på sidste møde konstitueret sig. Formand blev Connie Geisler, FOA. Næstformand blev Ulla Kappel, Sydvestjysk Sygehus. 7.2 EUD reformen Aftalen om en reform af erhvervsuddannelserne blev indgået i februar 2014 og bliver en realitet fra august 2015.

5 5 Der ønskes indført en enklere og mere overskuelig struktur, mere og bedre undervisning, klare adgangskrav, ny erhvervsuddannelse for voksne, bedre videre- uddannelsesmuligheder og et attraktivt ungdomsuddannelsesmiljø. Indtil sommer foregår lovarbejdet herunder høringsfaser. I efteråret udkommer bl.a. ny hovedbekendtgørelse og nye grundforløb. I foråret 2015 skal tilrettelæggelsen af de nye uddannelser foregå (eud, euv) I august 2015 starter eleverne på de nye erhvervsuddannelser. EUD udbuddet fastfryses til Institutionen 8.1 Virksomhedsplan 2014 juni status Bilag 8.1 Virksomhedsplan 2014 juni status Der blev spurgt til pkt. 2.2 Ungeområdet. Direktøren gjorde rede for, at skolen er meget optaget af, hvad der aktuelt sker på ungeområdet og hvilke rolle skolen kan spille. Det er et område der prioriteres højt. Bestyrelsen tog juni-status til efterretning. 9. SOSU Nøgletal for SOSU Nøgle tal for Bilag 9.1 SOSU nøgletal for 2013 Punktet blev behandlet under pkt Bestyrelsesseminar den oktober Rammer og forslag til indhold på bestyrelsesseminaret Såfremt bestyrelsesseminaret skal afholdes som internat foreslås at det afholdes på Trinity Hotel og Konferencecenter i Fredericia, Det foreslås, at indholdet bliver: Drøftelse og stillingtagen til en ny strategimodel samt stillingtagen til konkret strategi for de kommende år. Det besluttes, at afholde internatet på Trinity Hotel og Konferencecenter i Fredericia. Der blev forslået følgende: Samarbejdsrelationer mellem UC`erne og SOSU-skolerne. Kan det styrkes? Kodeks for godt bestyrelsesarbejde. Facilitator til strategiarbejdet. En der kan styre os igennem seminaret. Skolens ledelse arbejder videre med forslagene.

6 11. Eventuelt 6 Som noget nyt udbyder skolen et voksent grundforløb. Første hold starter på mandag med 20 deltagere. Der starter igen et hold i august (aktuelt er der 16 tilmeldt). Udleveret på mødet: Borgmester Johnny Søtrup i spidsen for ny bestyrelse JydskeVestkysten 6.maj Referent: Mogens Schlüter Den 11.juni 2014 Bestyrelsens underskrifter: Johnny Søtrup Alis Boesen Kirsten Dyrholm Hansen Karsten Uno Petersen Christian Jørgensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Anina Sofie Foldager Madsen Angela Kühl-Jensen Anette Byriel Andersen Anne-Mette Holm Sørensen

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 23. september 2015 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Anette

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 18. marts 2015 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 18. marts 2015 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Maiken Haugaard Villadsen Anne-Mette Holm Sørensen Christian Jørgensen Anette

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 5. september 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Damian Eis Annika Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Referat af møde i Bestyrelsen for Social-

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. marts 2018 kl. 16.00 17.30 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Damian Eis Christian Jørgensen

Læs mere

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3.

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 9. juni 2010 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Inge Hynkemejer Peter Garde

Læs mere

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard

Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Nicki Gadgaard. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. september 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Heidi Have Malene Frost Anne-Mette

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. marts 2016 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. marts 2016 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Anne-Mette Holm Sørensen Anette Byriel Andersen Carsten Ohrt Karsten Uno Petersen Christian Jørgensen Afbud:

Læs mere

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 21. september 2012 kl. 9.30 11.30 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Alis Boesen Kirsten Dyrholm

Læs mere

Referat. af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 28. november 2011 kl

Referat. af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 28. november 2011 kl Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Anette Byriel Andersen Peter Garde Niels Lind Brunsborg Lene Piontek Alis Boesen Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Christian Jørgensen Inge Hynkemejer Kirsten

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 20. juni 2018 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 20. juni 2018 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Christian Jørgensen Tina Agergaard Hansen Pia Niemann Damtoft Heidi Have Anne-Mette Holm Sørensen Peder Munck Damian Eis Afbud: Ruth Nykjær, næstformand Karsten

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. marts 2017 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. marts 2017 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Christian Jørgensen Peter Petersen Carsten Ohrt Anne-Mette Holm Sørensen Niels Brunsborg Afbud: Heidi Have Karsten Uno Petersen Kirsten

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl. 16.00 18.00 10.september 2013 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 21. september 2016 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Anne-Mette Holm Sørensen Maiken Haugaard Villadsen

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. juni 2015 kl. 15.00 17.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 22. juni 2015 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Peter Petersen Christian Jørgensen Anette Byriel Andersen Marianne Dietz Pedersen Afbud: Anne-Mette Holm Sørensen

Læs mere

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret.

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 26. januar 2011 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis

Referat. Formanden bød velkommen til nyt bestyrelsesmedlem elevrepræsentant Damian Eis Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 13. december 2017 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Malene Frost Damian Eis

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 15. december 2016 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 15. december 2016 kl Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 15. december 2016 kl. 15.00 17.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge

Læs mere

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C.

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Social- og Sundhedsskolen Fyn Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Til stede: Direktør Erik Knudsen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse fredag den 6.december 2013 kl. 9.30 12.00 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse af referatet fra mødet

Læs mere

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser.

I henhold til forretningsordenen pkt. 3.5 er referatet godkendt, da der ikke har været indsigelser. Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 16. juni 2016 kl. 13.15 14.45 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Anne-Mette Holm Sørensen Maiken

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 28. April 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 34. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra konstituerende møde i bestyrelsen

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl 5.december 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 13.december 2017 kl. 15.00 17.00 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Damian Eis, elevrepræsentant 1. Godkendelse af

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse torsdag den 16.juni 2016 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse torsdag den 16.juni 2016 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse torsdag den 16.juni 2016 kl. 13.15 14.45 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Det indstilles at dagsorden godkendes 8.juni 2016 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Referat fra møde i LUA

Referat fra møde i LUA Referat fra møde i LUA Dato: Fredag den 11. december 2015 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet:

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet: Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. juni kl. 15.00-18.00 Mødeleder: Sted: Lokale: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Mødet

Læs mere

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat fra mødet. Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat fra mødet Udvalg: PASS Dato: Onsdag den 17. september 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen,

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 11.06.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 3. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Afbud: Karsten Uno Petersen Heidi Have. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard

Afbud: Karsten Uno Petersen Heidi Have. Sekretariat: Direktør Lisbeth Nørgaard Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 14. juni 2017 kl. 13.15 14.45 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Anne-Mette

Læs mere

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Dagsorden. LUU møde. Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Dagsorden LUU møde Torsdag den 3. april 2014 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet afholdes Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Side 2 af 5 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for SOSU Til stede: Ulla Kappel Jonna Thuesen Søren Josefsen Anne Marie Jakobsen Jeanette Schmidt Christensen* Ruth Nykjær Marianne Brogaard Jensen Arne Højvang Jensen* Helle Saksager Linette Finne Lisbeth Nørgaard

Læs mere

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm Bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning, næstformand Per Brobæk Madsen, Isabell Friis Madsen, Sven Thorøe, Susanne Bøgelund Kristiansen, Rie Grotkjær Øvrige deltagere: Klaus Grønbæk

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 25. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 27. november 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Afbud fra Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen.

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen. 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 3. bestyrelsesperiode 2014-2018 Referat af 1. ekstraordinært bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. maj 2014 kl. 08.15 09.45 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014

Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Mødet startede med, at to nye elevrepræsentanter blev budt velkommen i bestyrelsen hhv. Stefan Dürr Villadsen, som er SSA-elev i Silkeborg og formand for elevrådet samt SSH-elev og elevrådsmedlem i Skanderborg

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen

Afbud: Jonna Lauritsen, Karin Mathiesen, Vibeke Kristensen, Frederikke Dybdahl, Kenneth Pedersen Referat fra lokalt uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 19. november 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere fra praksis Hanne Nielsen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Jytte Johansen, Lisbet Vandborg, Tomm Andersen

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015

DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 24.marts 2015 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet vedr. regnskabsaflæggelse 2. Godkendelse af årsregnskab/årsrapport 2014 3. Godkendelse af revisionsprotokollat

Læs mere

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 1. Godkendelse og underskrift af referat (kl. 15.20) Referaterne indstilles til godkendelse. Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 Referaterne

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg

Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg 1 Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg Til stede: Direktør Erik Knudsen, CVU Lillebælt udpeget af CVU Lillebælt Socialudvalgsformand

Læs mere

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227

Møde LUU SOSU Dato: 11. december Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Møde LUU SOSU Dato: 11. december 2018. Kl. 9:00 12:00 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 227 Mødedeltagere: Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Gitta Kørchen, Hanne Christensen, Hanne

Læs mere

Bestyrelsen. Pkt. 2: Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 15. juni 2012

Bestyrelsen. Pkt. 2: Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 15. juni 2012 Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 26. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Referat fra møde i LUU - PA

Referat fra møde i LUU - PA Referat fra møde i LUU - PA Dato: Onsdag den 21. oktober 2015 Kl. 10.00 14.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Formand; Kim Henriksen, FOA Herning (KH) Jens Ole Koch,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 26. marts 2015 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Referat for møde i LUU - PA

Referat for møde i LUU - PA Referat for møde i LUU - PA Dato: Fredag den 12. oktober 2018 Kl. 9.00 12.00, mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Medlemmer: Kim Henriksen, FOA Herning - formand (KH) Tanja Nielsen,

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet

Referat. Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl til Emne: Referat fra mødet Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 10. april 2014 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede: Nanna Højlund, FOA, formand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske regioner

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Den 14. dec. 2011 kl. 15.00 I mødelokalet ved direktørens kontor Medlemmer Formand Ebbe Lilliendal, Landsformand for de frie skoler, udpeget

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost

Bestyrelsen. Kl. 10:00 12:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Efterfølgende julefrokost Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 12. december 2013 Journal nr.: Bestyrelsen, 31. møde Direkte nr.: 9627 2929 Dagsorden til møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Den 24. marts 2014 Journal nr.: Bestyrelsen, 33. møde Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social &

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl

Lokalt Uddannelses Udvalg (LUU) for PA DAGSORDEN KURSUS/ AMU REFERAT. Referat godkendt i LUU PA. Årets 4. møde den 10. december 2018 kl Til stede: Heidi Bjerre Mørch Birgit Borgwardt* Conny Karlskov Heidi Kristensen Tenna Danielsen Heidi B. Thomsen Mogens Schlüter Anette Byriel Kim Madsen Eva Fredslund Hansen* Maja Nordmand Anne Helt/

Læs mere

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24

LUU SOSU Dato: 4. december Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 LUU SOSU Dato: 4. december 2017. Kl. 9:00-11:30 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Horsens lokale 3.24 Mødedeltagere: Annie Hansen, Dorte Jørgensen, Grethe Buch, Hanne Christensen, Hanne Gyldenløve, Hanne

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14

Referat fra det lokale uddannelsesudvalg (LUU) den 26.11.14 Tilstede: Christina Helle Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jens Erik Bosen, Jørgen Lücking Houmøller, Anne Bjerregaard, Jeppe Rosengård Poulsen, Niels Bjørnsten, Carls Ravn, Hanne

Læs mere

Referat af Danske SOSU-skolers bestyrelsesmøde d kl

Referat af Danske SOSU-skolers bestyrelsesmøde d kl Referat af Danske SOSU-skolers bestyrelsesmøde d. 24.10.2013 kl. 8.30-14.00 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Opfølgning på seneste referat På det seneste bestyrelsesmøde blev foreningens

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde torsdag den 12. marts 2015, kl. 17.00 19.00 i Roskilde. Til stede: Astrid Dahl, formand Simone Wrona, kursistrådet Bjarne Andersen, Køge Kommune,

Læs mere

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Forretningsorden for. De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Forretningsorden for De lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg (LUU) ved Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Side 1 af 7 sider Baggrund Social- og Sundhedsskolen Esbjerg er godkendt af Undervisningsministeriet

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Herefter godkendes regnskabsinstruksen og underskrives af formand og næstformand.

Herefter godkendes regnskabsinstruksen og underskrives af formand og næstformand. REFERAT 27.8.2015 Bestyrelsesmøde, SOSU C, Brøndby Møllevej 4 Afholdt d. 25.8.2015 kl. 16-19 Deltagere: Kurt Pedersen (Bestyrelsesformand) Vagn Majland (Næstformand) Flemming Olsen Dorte Tind Alis Jensen

Læs mere

nr.: 20.4.3. følgende første møde vedtægtens formand og øverste leder indsigt i og som øvrigt stk. 4 her. OPGAVER

nr.: 20.4.3. følgende første møde vedtægtens formand og øverste leder indsigt i og som øvrigt stk. 4 her. OPGAVER 1 Den 24. febr. 2011 Bestyrelsesmødet den 24. februarr 2011. Bilag nr.: 20.4.3. FORRETNINGSORDEN OG INSTRUKSER Forretningsorden og instrukser for bestyrelsen ved Århus Social og Sundhedsskole. I henhold

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 16.00 20.00 INKLUSIV FÆLLES SPISNING 1. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser Formanden bød velkommen. Specielt velkomst

Læs mere

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F.

Referat fra møde i LUU onsdag den 21.05.15, kl. 09.00 12.00, lokale 240 på SOSU Nykøbing F., Vestensborg Allé 78, 4800 Nyk. F. Tilstede: Kjeld Saul, Pia Lindquist Nielsen, Christina Graungaard, Birgit Hansen, Birte Engen, Lise Rasmussen, Jørgen Lücking Houmøller, Ulla Mikkelsen, Anne Bjerregaard, Kirsten Velschow, Hanne Stilling,

Læs mere

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00

Bilag 2.2, Referat. Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl til 12.00 Bilag 2.2, Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. september 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede: Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Deltagere: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Steen Colberg Jensen (Kommunal

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

REFERAT Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato kl

REFERAT Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato kl REFERAT 27.3.2018 Bestyrelsesmøde Brøndby Møllevej 4, Glasssalen Dato 22.3.2018 kl. 16.00-19.00 Til stede: Kurt Pedersen Vagn Majland Mette Aabrink Janine Almy Dorte Tind Jørgensen Alis Jensen Elsebeth

Læs mere

Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd

Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Gentofte Referat fra møde i Det Lokale Beskæftigelsesråd Mødedato: 3. juni 2014 Til stede Ikke til stede Søren Heisel (Gentofte Kommune) Arne E. Jørgensen (AC) Aviva Steinbock (DA) Ellen Margrethe Andersen

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro.

fredag den 16. september 2016 kl i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland den 30. september 2016 Godkendt referat af bestyrelsesmøde fredag den 16. september 2016 kl. 10-12 i afdelingen i Aabybro, Teknologiparken 1, 9440 Aabybro. Afbud: Palle

Læs mere

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208

Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Referat fra møde LUU SOSU Dato: 7. marts 2019 kl. 11-14 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Fredericia, lok 208 Mødedeltagere: Anne Bak Larsen, Birgitte Rud, Dorte Jørgensen, Gitta Kørchen, Hanne Christensen,

Læs mere

Referat til bestyrelsesmødet på SOPU d. 24. februar 2014

Referat til bestyrelsesmødet på SOPU d. 24. februar 2014 Referat til bestyrelsesmødet på SOPU d. 24. februar 2014 Kl. 15.00 til 19.00, Vognmagergade 8, 1120 København K, lokale s. 26 (forkortet) Deltagere: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Tina Græsted,

Læs mere

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU)

Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Møde i det lokale uddannelsesudvalg (LUU) Tidspunkt Torsdag d. 4/10 2018 kl. 9-13 Sted SOPU, Milnersvej 40, Hillerød, lokale 6205 Emne/Dagsordenspunkt Beslutning/opfølgning Tidshorisont/ ansvarsfordeling

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 13. januar 2014 kl Mødelokale: Frokoststuen, Nordjysk Mad, Brønderslev

Referat. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 13. januar 2014 kl Mødelokale: Frokoststuen, Nordjysk Mad, Brønderslev 1 Deltagere: Henrik Aarup-Kristensen, formand, direktør for Sundhed & Velfærd, Brønderslev Kommune Per Lund Sørensen, næstformand, psykiatridirektør, Region Nordjylland Bodil Christiansen, ældrechef, Brønderslev

Læs mere