Mile Failte Op- og nedture, uventede udfordringer og et overraskende slutresultat.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mile Failte 1200 - Op- og nedture, uventede udfordringer og et overraskende slutresultat."

Transkript

1 Mile Failte Irland Op- og nedture, uventede udfordringer og et overraskende slutresultat. Mile Failte 1200 (MF 1200) er Irsk og betyder Tusind velkommen til 1200 km (randonneé). På løbets hjemmeside beskrives det som Irlands længste og venligste cykeltur. Om det var for at nyde naturen eller på grund af rutens niveau, at billedet på forsiden af løbets hjemmeside viste 2 trækkende cyklister, må stå hen i det uvisse. Præsentation: MF 1200 er genoptagelse af et irsk langdistanceløb for første gang siden begyndelsen af 00 erne. For mig begynder MF 1200, da der i oktober udsendes en orientering med præsentation af løbet fra nogle af arrangørerne bag London-Edinburgh-London: Løbet ville blive et såkaldt AAA løb, der vist nok er en britisk kategorisering, på min km og min hm (altså hm mere end PBP). Løbet skal gennemkøres indenfor 90 timer. Turen ville gå gennem noget af Irlands og (efter arrangørernes opfattelse) Europas flotteste natur i den sydvestlige del af Irland. Bl.a. vil man nå Europas vestligste punkt - når der ses bort fra Island og Grønland. Der vil være arrangeret overnatning med morgenmad undervejs. Tidspunktet ville være omkring midsommer: juni. Man vil forhåbentlig kunne se frem til bedre end et gennemsnitligt irsk vejr, der er præget af Golfstrømmen: o 5 15 gr året rundt o Regn ca. 200 dage om året (i alt over 1000 mm/år) o Meget blæst med hyppige fronter fra vest Deltagerantallet er på 80 blev senere øget til 124 deltagere Kvalifikationskrav: Gennemførelse af PBP 2011, LEL 2013 eller lign. Senere blev det ændret lidt, så man også kunne kvalificere sig via brevetter i foråret 2014, hvis der var plads. Tilmelding fra 1. december 2013 Overvejelser: LEL 2013 havde for mig været en god tur og en stor oplevelse, og det havde givet næring og lyst til et nyt km løb i 2014 forud for mit langsigtede mål: PBP Min tilgang til cykling har

2 altid været lystbetonet. Jeg cykler mere for fornøjelsens og oplevelsens skyld end for udfordringens skyld. Da jeg aldrig tidligere havde været i Irland, da tidspunktet passer ind i vores ferieplaner, og da der vil være relativt få mørke timer, var min interesse for løbet derfor blevet vakt. Mit langsigtede mål er som sagt PBP Forhåndstilmeldingsreglerne for PBP 2015 var fortsat usikre i efteråret 2013, men det ville antageligt være en fordel at køre så langt et løb som muligt i 2014, ligesom det ikke var sikkert, at et løb som MF 1200 ville tælle i den sammenhæng. Alternativt skulle måske køres en 1000 km brevet i stedet. Afklaringen omkring PBP kom i januar Den faldt ud til MF 1200 s fordel og tilmeldingen blev sendt af sted. Kvalifikationen var jo i hus. Forberedelse: Jeg havde høstet nogle erfaringer fra forberedelsen til og gennemførelsen af LEL Forberedelsen blev derfor opdelt i 3 områder: praktisk, fysisk og mentalt: Praktisk: Transport til og fra Middleton i nærheden af Cork. Noget besværlig logistik med mellemlandinger i London og relativ lang ventetid begge veje. Der arrangeres overnatning før og efter løber på Tourist Hostel (vandrehjem) i Middleton. Vandrehjemmet ville blive brugt til den ene overnatning under løbet. Anskaffelse af lidt bedre tøj til det mulige Irske vejr. Specielt så hænder, ben og fødder kunne holdes bedst muligt varme og tørre. Fysisk: Med ca km i 2013 var fundamentet lagt. Fortsætter derfor uforandret med km pr uge, herunder mindst én tur på 5-6 timer. I alt havde jeg kørt små 8000 km fra nytår inden løbet. Højdemeterne ville for mig være den nye, store udfordring. Derfor blev der fra nytår indlagt betydeligt flere bakker på turene. Med bopæl på Djursland ligger der gode 3 bakkede områder indenfor cykelafstand: Mols Bjerge, Søhøjlandet ved Skanderborg og Rebild Bakker i Himmerland. I alt havde jeg forceret små hm inden løbet. Gennemkørte en SR i løbet af foråret. 200 km fra Brande, 300 km fra Ålborg, 400 km fra Ålborg og en 600 km fra Ålborg. Sidstnævnte fik jeg lov at køre solo i Påsken, da afviklingen af den faldt sammen med løbet i Irland. Påsken var begunstiget af flot vejr, men jeg fik valgt præcis de 2 dage med stormende vestlig kuling og kold slagregn. Det gav mig dermed en god og lærerig forsmag på, hvad der kunne være i vente i Irland. Næsten alle km i 2014 er kørt solo for at finde et holdbart tempo og en rytme til hele løbet.

3 Mentalt: Gennem den fysiske forberedelse har jeg fået en bevidsthed om og en tiltro til evt. at kunne køre turen solo i et nogenlunde konstant tempo. 600 km turen fra Ålborg gav mig noget erfaring til håndtering af rigtigt dårligt vejr og dermed også mental tro på, at det kunne takles over lange stræk. Med de indlagte overnatninger har arrangørerne opdelt ruten i 4 overordnede strækninger på ca. 3*350 km og 1*160 km. Det gør det mere overskueligt. Jeg forbereder en forplejningsstrategi med et måltid for hver ca. 120 km. Jeg cykler som sagt mest for fornøjelsens og oplevelsens skyld. Har derfor anskaffet en ekstra GPS for at imødegå de samme problemer, som jeg havde haft under LEL. Det giver en ekstra sikkerhed for ikke at skulle bøvle med navigering på små, mørke og øde irske veje, hvilket for mig ikke forekommer særligt fornøjeligt. Da løbet nærmede sig midt i juni følte jeg mig ret velforberedt. Men var det nok.?? Der ventede flere usikre forhold, så min eneste ambition var at gennemføre indenfor tidsgrænsen. Ruten: Ruten var tilrettelagt som en rundtur med basis fra de to byer: Middleton og Killarney. Fra hver af disse byer skulle køres en sløjfe på ca. 350 km. Derudover skulle man køre mellem de to byer; en ca. 350 km rute langs kysten og en 160 km rute gennem landet. En rutemodel der falder i min personlige smag, da man ser mere forskelligt end ved en frem- og tilbagerute. Ruten ville passere Irlands dybeste floder og højeste bjerge. Optakt til løbet: Jeg ankommer til Irland 3 dage før løbet. Jeg er indlogeret på An Stor Hostel i Middleton, hvor løber starter. I løbet af et døgns tid er vandrehjemmet fyldt op med MF 1200 deltagere fra alle verdenshjørner. Ca. halvdelen af de godt 100 deltagere bor der, så det bliver til gensyn med nogle af dem, som jeg mødte under LEL og bekendtskab med en hel del nye langdistancecyklister. Efter at have fået samlet cyklen blev den prøvekørt på en tur til den nærliggende Great Island med byen Cobh. Det er angiveligt verdens største naturhavn, og med sikkerhed det sidste sted hvor Titanic lagde til kaj og tog passagerer ombord, inden den sank. Dagen før løbet var der registrering med information, udlevering af bag-drop mm. Det foregik meget velorganiseret og meget smidigt. Vigtigst var lys og reflekser til de mørke timer, samt at kontrol skulle ske med trykt kvittering med dato og klokkeslæt eller med foto af genkendeligt kendetegn og cykel med dato og klokkeslæt. Der vil undervejs være mindst 3 hemmelige kontroller.

4 Aftenen før starten havde det lokale pizzeria fuldt hus med cyklister. Mange var ret garvede, men der herskede en vis anspændthed, da vi alle var noget usikre på, hvad der ville møde os. Der gik rygter om barske stigninger, stejle nedkørsler og hullede veje. Til gengæld var vejrudsigten usædvanlig god for området: Udsigt til tørvejr, 5-22 grader, nogen sol og moderat vind for alle 90 timer. Selve løbet 1. Sektion (lørdag): Middleton Middleton ; 356 km => 356 km Vejret: Letskyet til skyfrit gr. Vind: Let fra øst Terræn: Kuperet bakketerræn med m høje stigninger Start kl 08.00; inde kl => 3 timers god søvn Samlet start fra Middleton og vi kommer straks ud på kortere (1-2 km) stejle stigninger og nedkørsler. Det giver ret hurtigt spredning på feltet, så ved første kontrol efter 29 km er der kun få mindre grupper tilbage. Ruten går først langs kysten mod øst, hvor naturen fra start viser sig fra sin bedste side med fantastiske udsigter og langs Cobbercoast, der engang var verdens centrum for udvinding af kobber. Ligesom de fleste andre skal jeg lige i gang og starter ud i mit eget jævne tempo. Jeg finder ret hurtigt ud af, at den store udfordring ikke bliver terrænet men vejene!!!! Belægningen er med op til valnøddestore slagger, op til 25 cm dybe huller og ikke over 2 m plan asfalt. Undervejs passeres også 5,8 km meget hullet grusvej. Vejene er hårde ved cyklerne, og flere bukker under med knækkede eger, skæve fælge en knækket forgaffel mm. Jeg er også særdeles bekymret for min cykel, men den holder endnu! Vejforholdene giver en meget urytmisk cykling. Stigningerne forceres langsomt og nedkørslerne ligeså langsomt af frygt for styrt og uheld. Specielt da det bliver mørkt, stiger forsigtigheden. På forhånd havde arrangørerne anbefalet øget opmærksomhed på forplejningen på denne sektion, da der på den sidste del vil være længere mellem mulighederne for at købe mad, specielt om aftenen og natten. Jeg havde på forhånd besluttet at spise et bedre måltid efter 250 km i Cahir. Det viste sig fornuftigt, da jeg ikke fik flere muligheder inden Middleton efter de 360 km. Fysisk er der ingen problemer på denne sektion, men lidt snurren i fingerspidserne på tommel-, pege- og langefingre pga. de lidt ekstraordinære bremsemanøvrer på ruten. Jeg indser dog ret hurtigt, at det kommer til at tage betydeligt længere tid end forudset på grund af vejene. De sidste 3 timer samler vi os i en lille 4-mandsgruppe med løbets eneste japanske deltager, de to svenske deltagere og mig som løbets eneste dansker. Der går rygter om større mandefald på grund af uheld og materiel skade.

5 Vejkvalitet Ring of Kerry 2. Sektion (søndag): Middleton Killarney : 347 km => 703 km Vejret: Letskyet til skyfrit gr. Vind: Let fra syd Terræn: Tiltagende kuperet bakketerræn med m høje stigninger. Start kl ; inde kl => 5 timers god søvn Jeg forlader Middleton som en af de sidste. Ruten bliver ret hurtigt mere kuperet og vejkvaliteten bestemt ikke bedre. Jeg har fra starten svært ved at finde ind i en rytme, og de første 150 km går ret tungt og langsomt, samtidig med at jeg føler at appetitten er forsvundet, og maven ikke vil fungere. Jeg begynder at føle mig noget overmatchet af ruten og forholdene og er stærkt i tvivl, om jeg i det hele taget vil kunne gennemføre denne 2. sektion. Jeg indser, at jeg er nødt til at gøre noget ekstraordinært, så jeg kører ind til Skibbereen og holder ca. 1½ times pause. Her spiser jeg et større måltid mad, ringer til familien og forsøger at lave en form for gameplan for at vende den negative tankegang til lidt mere positivitet. Mit første mål bliver at komme til Killarney midt på natten. De sidste 500 km skulle jeg kunne køre på 30 timers køretid, hvilket vil efterlade timer til hvile. De 500 km føler jeg selv at kunne køre uden hvil, hvis jeg får sovet ordentligt inden. Det giver lige pludselig mening.. Efter Skibbereen skal den resterende del af sektionen køres i turistområderne i Irlands sydvestlige hjørne. Det gør faktisk, at vejkvaliteten blev betydeligt bedre, og naturen blev flottere og flottere med større, længere men ikke helt så stejle stigninger. Dette sammen med energiindtaget ved måltidet og gameplanen gav betydeligt mere optimisme og en positiv tankegang. Samtidig finder jeg rytmen med en god jævn pedalering, der passer til terrænet. De resterende 200 km gennemkøres i tiltagende fin stil med ca. 15 min pause i forbindelse med de indlagte kontroller (4 i alt). Jeg følges on and off med løbets eneste australske deltager. Han havde kørt på alle kontinenter, og jeg fandt senere ud af, at han gik under benævnelsen King of the Fields. Hvad der startede som en nedtur vendte faktisk til en form for optur. Fysisk er jeg på toppen og har ingen problemer overhovedet, da jeg når til Killarney.

6 Ladies View 3. Sektion (mandag): Killarney Killarney: 350 km => 1053 km Vejret: Letskyet til skyfrit: 5-20 gr. Vind: frisk fra øst og nord Meget kuperet med flere pas på 400 til 600 m højde. Start kl ; inde kl => 2 timers hvil og slumren. Dette var en sektion, som jeg havde set frem til - med forventning og en del spænding. Det ville være den terrænmæssigt hårdeste sektion men samtidig den flotteste. Ruten fulgte turistvejen Ring of Kerry på Iverachhalvøen og hele Dinglehalvøen, hvis vestligste punkt, Slea Head, er Europas vestligste punkt (bortset fra Island og Grønland). Ved morgenmaden aftaler vi tre skandinaver at starte med at følges. Deres gps er gået i stykker med samme symptomer, som jeg havde haft under LEL. Vi starter direkte ud til 20 km stigning, og vi kører ud til et åndeløst flot sceneri. Under de første 40 km gennem Killarney Naionalpark standser vi mange gange for at tage billeder. Vi kører de første 160 km langs kysten i et astadigt tempo og med mange fotopauser. Sceneriet gør, at man på ingen måde føler sig træt kun mæt (af indtryk). Efter 160 km kommer de mekaniske problemer. Min bagskifter sætter ud og kan kun bevæge sig ustabilt mellem 2 tandhjul. Det kan sætte en stopper for hele turen, da terrænet er for krævende til 4 spredte gear. Vi er inde i en by med en cykelhandler. Derfor tror jeg, at hjælpen er nær - men nej. Cykelmekanikeren har ikke kendskab til en type gearskifte som mit. Mine svenske følgesvende er sultne, så vi beslutter at splitte op, da jeg formodentlig kommer til at bruge noget tid på at få ordnet cyklen. De låner min ekstra nød gps, og så håber vi at mødes senere, da jeg forekommer stærkere end dem og har mulighed for at køre dem ind. Jeg får den ide at ringe til min cykelmekaniker i Århus, da gode råd er dyre. Han har en ide om, at et slag på bagskifteren kan have gjort den skæv, og/eller at en skrue kan have løsnet sig pga de konstante belastninger og rystelser. Under telefonisk vejledning strammes og justeres alle skruer, forbindelser og kabler. Gearet begynder at fungere igen. Godt nok lidt ustabilt men det fungerer!! Turen går videre. Efter at gearet igen fungerer, kører jeg videre med friskhed og en følelse af overskud. Jeg vil se, om jeg kan fange svenskerne ud mod Slea Head (efter 230 km). Jeg overhaler en del

7 cyklister undervejs med ikke svenskerne. De var gået lidt tom for energi og havde holdt en længere pause, og vi ses først igen efter løbet. Kl passeres Irlands højeste pas, Connor Pass efter en opkørsel i modvind. Aftenen og natten køres alene i jævnt rullende tempo, hvor jeg igen passerer andre deltagere. Det er Sct. Hans, der i Irland fejres med bål og irsk folkemusik. Musikken kan høres overalt gennem aftenstilheden til den lyse morgen. Fysisk køres med et relativt overskud og mentalt med en vished om, at jeg nu nok skal gennemføre, hvis cyklen og gearet holder. Beslutter at holde kort pause inden den sidste relativt korte sektion. Slea Head Ring of Kerry 4. Sektion (tirsdag): Killarney - Middleton: 160 km => 1213 km Vejret: Letskyet til skyfrit: gr. Vind: frisk fra øst Kuperet bakketerræn med 200 til 300 m høje stigninger. Start kl ; inde kl Starter i ensom majestæt. Er nu væk fra turistområderne; så terrænet og ikke mindst vejkvaliteten er det samme som den første dag. Det er bagdelen dog ikke helt så tilfreds med denne gang! Efter de første 40 km passerer jeg 2 ryttere ved et kontrolsted, og efter ca. 60 km kommer en rytter fra England bagfra. Vi bliver enige om at slå følgeskab. Det bringer tankerne væk fra bekymringen, om gearskifteren vil kunne holde til mål. Vi er kommet væk fra kysten. Det betyder som sagt igen (meget) dårligere veje men også mindre vind og mere læ, hvorfor varmen bliver mere trykkende. Vi stopper 3 gange i forbindelse med kontrol og spiser hver gang en større portion is. Små 20 km før mål og efter 1200 kørte km skal vi op over tre ca. 200 m høje pas. Jeg er ikke længere helt så stærk, og vi beslutter at køre op hver for sig.

8 Vi mødes igen i mål, som jeg passerer efter 78,5 timer. Vi er begge meget overraskede over, at der kun er kommet 1 cyklist ind før os (ca. ¾ time tidligere), hvorfor vi står tilbage som finisher s med den 2. og 3. bedste tid, ligesom jeg præsenteres som første danske finisher af MF1200. Facts, erfaringer og afslutning: Interessante data: Jeg havde ifølge GPS kørt 1229 km. De ekstra km skyldes forskellige frakørsler til proviantering. Jeg havde ifølge GPS kørt hm, men GPS er ikke 100% nøjagtig til højdemåling. Største højdestigning iflg. GPS: 28%. Adskillige gange var den over 20% 73 cyklister gennemførte ruten indenfor tidsgrænsen svarende til knap 70 % af de startende. 0 punkteringer. 2 nedslidte Swalbe Durano Plus dæk. 4 nedslidte bremseklodser. Muligt defekt gearbagskifte. Fysisk: Sår i panden efter vibrationer fra cykelhjelmen. Sår i skridtet efter varmegnidning. Snurren i tommel-, pege- og langefingre efter ekstraordinært konstante og hårde bremsermanøvrer på nedkørslerne. Cykelgennemsnitsfart på km/t holdes jævnt på hele ruten. Tidsforbruget på 78,5 timer nogenlunde fordelt på 55 t cykling; 10 t søvn; 13 t pause (ca. 4 timer de første 3 dage og ca. 2 timer den sidste dag). Temperaturer mellem 5 og 22 grader. Ingen regn!! Ca. 70% af ruten blev kørt solo. Jeg kørte ingen steder forkert. GPS-filerne fungerede perfekt 27 kontroller heraf 3 hemmelige Et virkelig flot og velorganiseret løb. Erfaringer: En fantastisk naturoplevelse godt hjulpet på vej af usædvanlige vejrforhold gennem hele turen. En utrolig ringe vejkvalitet, der er umulig at forberede sig på. Var et tema for samtlige ryttere og var faktisk for de fleste en større udfordring end selve terrænet med de mange højdemeter. Da jeg kom i krise, var det en klog beslutning, at køre lidt væk og bryde rytmen, få det hele lidt på afstand, se turen i et nyt lys og starte forfra. Mine forberedelser passede fint til løbet. Følte at have et vist fysisk overskud det meste af løbet. Hold fast i mit eget faste tempo, selv om det er fristende at følge de hurtigere grupper. Det lønner sig for mig. Flere relativt korte pauser på ¼ til ½ time passer mig bedre end få og længere pauser.

9 Væske og proviant var nem at få fat i overalt bortset fra de sidste 100 km på 1. sektion Et mindre og hyggeligere løb end LEL, hvor deltagerne har væsentlig større indbyrdes opbakning. For mit vedkommende blev der knyttet flere bekendtskaber. Medbragte Power Bank på mah, er let og har rigelig energi til opladning af GPS og telefon undervejs. Afsluttende vil jeg konkludere, at Mile Failte 1200 var en meget stor oplevelse for mig. En rejse med op- og nedture og Irlands venligste cykeltur, som arrangørernes havde lovet på forhånd blev opfyldt. Befolkningen, naturen og vejret gjorde det til en cykeltur, hvor man var velkommen overalt. Efter at have gennemført Mile Failte 1200 ser jeg nu frem til nye oplevelser og eventyr fra cykelsadlen. Næste mål er PBP 2015; og derefter Tja. Mile Failte 1200 bliver det nok ikke, da jeg nu har været der og gerne vil se andre steder; men jeg kan kun anbefale den varmt for andre, når den formodentlig afholdes igen i Christian Rasmussen

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel.

Ironman Wales 2012. Billigt og hurtigt. Kr. 1100,- retur. Der er ca. 1500km hver vej, fra Silkeborg til Tenby via Calais eurotunnel. Hvorfor IM Wales?: Flere spørger hvorfor IM Wales og i første omgang var det for at have en god lang sæson og da IM Wales ligge midt i september, ER det en lang sæson. Men efter at have været der og oplevet

Læs mere

Med Rimo på Bornholm 2013.

Med Rimo på Bornholm 2013. Med Rimo på Bornholm 2013. Hold 4 5 6 og 7 tog i weekenden d. 17. 19. august på tur til Bornholm, for at køre Bornholm Rundt søndag d. 18.08.13. Her er (endelig) en lille stemningsrapport.. Rimo s (næsten)

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

Reykjavik Marathon 2014

Reykjavik Marathon 2014 Reykjavik Marathon 2014 Af Henriette Lau og Lasse Andersen Den 22. august satte vi os i flyet for at rejse til Island, hvor Reykjavik marathon ventede. Løbet i Reykjavik bød både på 10km, halvmarathon,

Læs mere

Boost formen efter ferien..!

Boost formen efter ferien..! havstrygerne.dk 8-ugers træningsprogram: Boost formen efter ferien..! den 14. august starter vi et 8-ugers træningsforløb op som sikrer en god form til efterårets mange løb! Træningen bliver tilrettelagt

Læs mere

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig

til Dalen hvor vi lige skulle forbi det berømte meget gamle (1894) historiske hotel midt i byen, hvor der står en del gamle biler og blive flittig Norge juni 2017 Så er vores tur til Norge klaret, og hvad der så ud til og skulle blive lidt af en våd omgang holdt næsten ikke stik, kun om natten var der meget hul igennem skyerne og der blev vasket

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013.

Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Fjordager Cyklings tur til Jura Radmarathon i Lupburg, Bayern d. 7. 10. juni 2013. Med de gode erfaringer fra deltagelse i løb i den tyske Radmarathon Cup i 2009 og 2012 vendte vi atter blikket mod Tyskland

Læs mere

Træningen de sidste uger op til Ironman Cph Her kommer et par stikord til træningen plus et oplæg til de sidste 2 ½ uges træning:

Træningen de sidste uger op til Ironman Cph Her kommer et par stikord til træningen plus et oplæg til de sidste 2 ½ uges træning: Ironman CPH Til jer der skal køre Ironman CPH, kommer her lidt uddybninger til træningen den sidste tid op til konkurrencen plus lidt om målsætning og selve det at køre en ironman. Målsætning Find en god

Læs mere

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang.

Tøserunden 2014. Vi var cirka 14 Rimo-tilmeldte - men der var vist et par afbud. 3 toptunede Rimo er klar til afgang. Tøserunden 2014. Mens nogle af ræserne er taget til Rügen Rund, andre til Italien ja, så er vi nogle stykker, der standhaftigt holder fast i at køre Tøserunden. Da jeg stod i startboksen spekulerede jeg

Læs mere

Telemarksturen 2006.

Telemarksturen 2006. Telemarksturen 2006. Per Skjødt, Johnny Nielsen og Lars Mose havde besluttet sig for at deltage i årets Telemarkstur i Norge. Turen var lavet om fra at være en 2 dags tur til en én dags tur og så korte

Læs mere

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v.

Op til afgang blev lejligheder bestilt og informationsmateriale udsendt, herunder rutebeskrivelser, kørevejledning, seværdigheder m.v. SIF Cykling Kombineret cykel- og ferietur til Alsace 30. juni 7. juli 2012. Indledning I 2005 og 2006 arrangerede SIF Cykeludvalg en kombineret cykel- og ferietur til Obernai, Alsace (Frankrig). Formålet

Læs mere

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?)

På turene havde alle et sæt tørt cykeltøj med og ét fælles ekstra dæk (hvem tror i, der kørte rundt med det ekstra dæk hele ugen?) Hej GCK Det hele startede i maj måned, hvor en kollega kom og spurgte, om jeg ville med en tur til Italien for at køre MTB - det tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Vi skulle bo i byen Bormio, der ligger

Læs mere

Dag 6 Island d. 7/8-2016

Dag 6 Island d. 7/8-2016 Dag 6 Island d. 7/8-2016 Vi vågnede op til en tør og flot morgen, dvs. nogle gange sover børnene længe, men de kommer også sent i seng. I stedet for at tage Ringvejen rundt, ville vi krydse via F-vejene,

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør.

Turen til Sverige. Vejen derop var enten op til Frederikshavn og over med færgen til Göteborg eller over med broerne eller bro/færgerne ved Helsingør. Turen til Sverige. Efter mere en et halvt års forberedelse på en tur til Sverige var dagen kommet den 30 maj og 4 dage frem, vejr meldingen forud for turen var lidt spændende, der skulle være gode dage

Læs mere

3-9. Udsigt fra pladsen

3-9. Udsigt fra pladsen 3-9 Dagen i dag er en transport dag hvor vi bare skal til næste Campingplads så der sker ikke noget under turen. Da vi ankommer til Camping Covelo bliver vi noget overrasket da vi henvendte os til damen

Læs mere

Løb din drømme 10 km til sommer!

Løb din drømme 10 km til sommer! havstrygerne.dk 12-ugers spændende træning forude: Løb din drømme 10 km til sommer! Rigtig mange i klubben har en drøm om at bryde en grænse på sin 10 km tid; under 70 minutter, under en time, under 55

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Grejsdalsløbet Uh ha, jeg har ikke kørt nok km, mon jeg nu kan klare stigningerne, bare nu ikke der bliver defekt med cyklen i 12 time osv. osv.

Grejsdalsløbet Uh ha, jeg har ikke kørt nok km, mon jeg nu kan klare stigningerne, bare nu ikke der bliver defekt med cyklen i 12 time osv. osv. Grejsdalsløbet 2008 Motionister når de er værst, ja den kategori hører jeg nok med i Uh ha, jeg har ikke kørt nok km, mon jeg nu kan klare stigningerne, bare nu ikke der bliver defekt med cyklen i 12 time

Læs mere

Får man uheld eller skal stoppe: ADVAR typisk ved at råbe defekt - træk langsomt ud af rækken og stop herefter (ræk evt. en arm i vejret).

Får man uheld eller skal stoppe: ADVAR typisk ved at råbe defekt - træk langsomt ud af rækken og stop herefter (ræk evt. en arm i vejret). Målet med denne folder er at give nye ryttere lidt basis viden omkring det at cykle i større eller mindre grupper. D.v.s. at vi fokuserer først og fremmest på at køre samlet uden at vælte hinanden. Inden

Læs mere

KOM I SUPERFORM. Af verdens bedste Mette Malene Bloch

KOM I SUPERFORM. Af verdens bedste Mette Malene Bloch KOM I SUPERFORM 12 UGer, MED CYCKLING Af verdens bedste Mette Malene Bloch Tillykke...... med din beslutning om at få noget mere bevægelse ind i dit liv. Uanset om du er helt ny, eller måske bare skal

Læs mere

Ålborg tur-retur 1990

Ålborg tur-retur 1990 Ålborg tur-retur 1990 Af: Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 4/1990). Lille forhistorie: Fem ryttere som ikke kendte hinanden inden de 1000 km. Pause i Vildbjerg. Fra venstre Jens Lausten Hansen, Kurt, Helge

Læs mere

Norges turen fra den 24. til den 31. maj.

Norges turen fra den 24. til den 31. maj. Norges turen fra den 24. til den 31. maj. 7 mand stærk havde meldt sig til turen til det norske land. Vi skulle med færgen fra Hirtshals den 24. maj og mødestedet var ved sidste rundkørsel inden færgen.

Læs mere

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009.

Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. Vejen til Ironman Steffan Thordarson beretning fra Ironman, Barcelona 2009. 25.september 2008 besluttede jeg mig for at gennemføre en Ironman, og det skulle være den 4. oktober 2009 i Barcelona. På det

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

Turprogram Mallorca 2017

Turprogram Mallorca 2017 Turprogram Mallorca 2017 Cala Sant Vicenc (24 km.) Prolog, fredag d. 12. maj Starttid 13:00 Den lille by Cala Sant Vicenc på kysten ud for Pollenca er et godt alternativ til turen ud til Formentor, som

Læs mere

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet

Hvad er det lige, der er så særligt ved Anglesey? Rovandet Wales sommeren 2017 Jeg har roet kajak i en del år og har efterhånden i nogle år tænkt, at jeg på ét eller andet tidspunkt i mit liv skulle til Wales for at ro. Den drøm fik jeg realiseret her i 2017,

Læs mere

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side.

VUMB 2013. Så er der ikke længe til starten på VUMB 2013. Naturen i Nationalpark Mols Bjerge. Opdateret liste på denne og næste side. 19. januar 2013, Ebeltoft VUMB LØBSLEDELSE Lasse Petersen. Thomas Kjerstein. TELEFON 6165 7365 E-POST vumb2013@gmail.com WEB www.vumb.dk VUMB 2013 Kære Deltagere Så er der ikke længe til starten på VUMB

Læs mere

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag!

Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Danmarks største FAI trekant - på VSK s 75 års jubilæumsdag! Hvordan kan det blive mere perfekt? Her kommer historien - for dem der har lidt tid. Jeg har i mange år forsøgt at slå rekorden for den største

Læs mere

En lille hurtig tur til Sverige/Norge.

En lille hurtig tur til Sverige/Norge. En lille hurtig tur til Sverige/Norge. Midt på sommeren var vi nogle stykke GTC er som havde et lille kaffemøde (har vi engang i måneden). Og samtalen er meget righoldig og et af emnerne landede pludselig

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Vores træningstur (1994)

Vores træningstur (1994) Vores træningstur (1994) Af: Michael Størtzer (SCK-Nyt 2/1994). Jeg har haft fornøjelsen at træne sammen med licensrytterne et par gange. Det er altid den samme tur. Men indtil nu har det bestemt ikke

Læs mere

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge

Kajaktur til Tolo. Anne og Jakob, uge Kajaktur til Tolo Anne og Jakob, uge 40 2018 Anne og jeg drog i uge 40 til Grækenland for at ro i havkajak i Tolo Roklub. Jeg lovede vores kære formand, Jette, at vi ville lave en kort rejsebeskrivelse

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT UGE 1 Tirsdag - Torsdag 500 4000 500 5000 Distanceløb. Forsøg at løbe så stabilt som muligt og med samme Tempo hele vejen. I dag skal du træne din udholdenhed og din evne til at disponere kræfterne og

Læs mere

Den gode triathlon-oplevelse

Den gode triathlon-oplevelse Den gode triathlon-oplevelse Du har nu besluttet dig for at du vil køre et triathlonstævne, og du har sikkert allerede gjort dig en del tanker om det. Uanset om man kører kort eller langt. Er ung eller

Læs mere

Hvilke af følgende beskrivelser passer bedst på det sted du bor?

Hvilke af følgende beskrivelser passer bedst på det sted du bor? Side Hvilke af følgende beskrivelser passer bedst på det sted du bor? Mand Køn Kvinde - - Alder - - + Et landdistrikt En by med under. indbyggere En by med mellem. og. indbyggere En by med mellem. og.

Læs mere

Kom sikkert og trygt rundt i trafikken

Kom sikkert og trygt rundt i trafikken 1 Kom sikkert og trygt rundt i trafikken Tab ikke lysten til at gå. sikkert i trafikken Tab for Alt ikke Lysten til at gaae, jeg gaaer mig hver Dag det daglige Velbefindende til og gaaer fra enhver Sygdom;

Læs mere

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans

Interview med chefgreenkeeper Adam Evans Interview med chefgreenkeeper Adam Evans v/mogens Damm Dette interview blev lavet d. 21.januar, 2016, nogle dage før Adam tiltræder sit nye arbejde som chefgreenkeeper i Frederikshavn Golf Klub. Adam Evans

Læs mere

London Edinburgh London 2013

London Edinburgh London 2013 London Edinburgh London 2013 Et enestående cykeleventyr på 1400 km med mere end 11000 hm på lidt under 5 dage. 1000 deltagere fra 33 lande deltager i en episk cykeludfordring gennem noget af Storbritanniens

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør!

Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! Her er dit livs eventyr med din landevejsracer. Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater, altså om de tør! For her cykler du hver dag i 7 dage Du cykler 15.000 højdemeter, og hver meter bringer

Læs mere

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene.

KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013. Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. KLUBTUR TIL HIRSHOLMENE, AUGUST 2013 Lørdag d. 17. august drog en flok FK ere på den årlige klubtur til Hirsholmene. Turfølget var ikke stort, men det var godt: Jan Michalik, Peter Henrik Sørensen, Gorm

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Kør sikkert I KCK. Kørsel i felt Tegngivning Køreregler

Kør sikkert I KCK. Kørsel i felt Tegngivning Køreregler Kør sikkert I KCK Kørsel i felt Tegngivning Køreregler Færdselsetiske retningslinier Lovlydig 1. Jeg er en lovlydig cykelrytter, som kender og efterlever Færselsloven 2. Jeg er særlig hjemme i Færselslovens

Læs mere

Nick, Ninja og Mongoaberne!

Nick, Ninja og Mongoaberne! Nick, Ninja og Mongoaberne! KAP. 1 Opgaven! Nu er de i Mombasa i Kenya. de skal på en skatte jagt, efter den elgamle skat fra de gamle mongoaber, det er mere end 3000 år siden de boede på Kenya. Men Nick

Læs mere

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT UGE 1 Tirsdag - Torsdag 500 500 4000 Distanceløb. Forsøg at løbe så stabilt som muligt og med samme Tempo hele vejen. I dag skal du træne din udholdenhed og din evne til at disponere kræfterne og løbe

Læs mere

Tour de Brabrandsø Det var mega godt det der med at cykle mega hurtigt, jubler en af de seje børn, der gennemførte

Tour de Brabrandsø Det var mega godt det der med at cykle mega hurtigt, jubler en af de seje børn, der gennemførte D Tour de Brabrandsø Børnehavebørn cyklede 24,8 km på én dag Af Susanne Balle, kommunikationsmedarbejder Cyklistforbundets kampagne for børnehavebørn www.vikancykle.dk Film fra en træningstur på Havens

Læs mere

Brøndby Cykel Motion TRÆNING 2013-10-04

Brøndby Cykel Motion TRÆNING 2013-10-04 Indledning Et af formålene med at cykle er at holde sig i god fysisk form, så hverdagen bliver lettere. Arbejdet kommer nemmere fra hånden, når man har fysisk overskud. Dette fysiske overskud er nemmere

Læs mere

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ)

Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Lavinehunde kursus i Østrig 2012 (Winterlehrgang des SVÖ) Skrevet af Helle Heidi Jensen Jeg har lige været på lavinehundekursus med min hund Vanilla på 8½ år. Jeg ville helst have deltaget min hund Ginger,

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE.

TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. TUREN GÅR TIL RENAULT TRÆF I SVERIGE. Vi startede fra Skive den 26/7 2007 KL.6.30 og kørte til Frederikshavn for vi skulle sejle KL10.00 til Gøteborg. Der efter kørte vi til Håverud hvor vi ville se når

Læs mere

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH)

Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) 1 Interview med Maja 2011 Interviewet foregår i Familiehuset (FH) Hej Maja velkommen her til FH. Jeg vil gerne interviewe dig om dine egne oplevelser, det kan være du vil fortælle mig lidt om hvordan du

Læs mere

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT UGE 1 Tirsdag - Torsdag 500 4000 500 5000 Distanceløb. Tag det med ro og fokuser på en god rytme og overskud. Formålet med dagens løbepas er at forbedre din udholdenhed og din evne til at finde og fastholde

Læs mere

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 34th. udgave. Vores klubtur blev arrangeret af Sune Boelskifte i år og hans forslag lød på Tilff Bastogne Tilff. Et løb som bliver afholdt i Belgien og som har været kørt

Læs mere

Taxi markedet GFDA0020

Taxi markedet GFDA0020 Taxi markedet GFDA0020 Introtekst: Goddag, mit navn er fra analyseinstituttet GfK Danmark. Vi er ved at gennemføre en undersøgelse om danskernes forbrug af taxakørsel. Må jeg tale med den person i husstanden,

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014

INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Tag med til Belgien til løb. 2. Klubmesterskab 2014. 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 NYHEDSBREV 20-2014 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Absolut sidste chance!!! 2. Klubmesterskab 2014 3. Tilmelding til Vättern Rundt 2015. NU! 4. HJÆLP til Herlevugen! 5. Tønder/Bov turen 2014 6. Efterårets motionsløbstilbud

Læs mere

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK)

På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) På ski med Talent Team Dagbog fra vor skiferie i Østrig Af Josefine Bjørn Knudsen (BK) Mandag d. 11 januar Endelig var den store dag kommet, hvor jeg skulle af sted til Østrig på skiferie med min klasse.

Læs mere

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT

DAGENS PROJEKT DAGENS PROJEKT UGE 1 Tirsdag - Torsdag 500 500 4000 Distanceløb. Tag det med ro og fokuser på en god rytme og overskud. Formålet med dagens løbepas er at forbedre din udholdenhed og din evne til at finde og fastholde

Læs mere

Fantastiske Fjällbacka

Fantastiske Fjällbacka Fantastiske Fjällbacka BY LARS ULLITZ ON 22. JULI 2014 I løbet af vinteren snusede jeg fra tid til anden rundt på Erik Sjöstedts hjemmeside www.kajak.nu. En overordentlig inspirerende hjemmeside. Oftere

Læs mere

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole

Klovnen. Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole Klovnen Manuskript af 8.b, Lille Næstved skole 8. gennemskrivning, 20. september 2010 SC 1. INT. S VÆRELSE DAG (17) ligger på sin seng på ryggen og kigger op i loftet. Det banker på døren, men døren er

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Løbetræning for begyndere 1

Løbetræning for begyndere 1 Løbetræning for begyndere 1 Lige nu sidder du med en PDF-fil der forhåbentlig vil gavne dig og din løbetræning. Du sidder nemlig med en guide til løbetræning for begyndere. Introduktion Denne PDF-fil vil

Læs mere

Tour de Harzen socialt samvær og træning

Tour de Harzen socialt samvær og træning Indbydelse til kammeratligt samvær i bjergrige omgivelser med Galten CK Tour de Harzen socialt samvær og træning Sidste år arrangerede klubben den første tur det fantastiske cykelområde "Harzen". Igen

Læs mere

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion

De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion De 10 bud Leveregler for Vejen cykelmotion - Tag altid dit affald med hjem, eneste undtagelse er bananskrald - Tis hvor det ikke generer omgivelserne - Overhold færdselsreglerne, også selv om det går stærkt

Læs mere

Paris Brest Paris 2015

Paris Brest Paris 2015 Paris Brest Paris 2015 Paris Brest Paris (PBP) er verdens ældste cykelløb. Løbet blev kørt første gang i 1891 med 204 deltagere, og det var med inspiration fra PBP, at Tour de France senere så dagens lys

Læs mere

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio?

Er du klar, det ser sådan ud på det praktiske Hvad koster det at komme i himlen? Bormio? Her er dit års absolut hårdeste, sjoveste, bedste og helt igennem fantastiske cykel weekend! Dig, din cykel, og dine bedste træningskammerater sammen med andre gode cykelmennesker, der virkelig elsker

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44.

Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15.s.e.trinitatis 2015.docx. Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Lindvig Osmundsen Side 1 13-09-2015 Prædiken til 15. søndag efter trinitatis 2015. Tekst. Matt. 6,34-44. Alting er skjult for dit øje, indtil du ser det. Jeg holdt engang i krydset ved Teglgårdsvej, og

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN

LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN LEGE OG AKTIVITETER I NATUREN Rid og løb To ryttere og én hest/pony udgør et hold. Hesten er udstyret med grime under trensen. En afmærket strækning er inddelt i 4, 6 eller 8 nogenlunde lige lange etaper.

Læs mere

10 km løb i Koszalin 2009

10 km løb i Koszalin 2009 10 km løb i Koszalin 2009 Fredag den.22/5 kl.07. Mødte 9 forventningsfulde unge fra Høje Gladsaxe op på parkeringspladsen foran Høje Gladsaxe. Vi skulle til vores polske venskabsby Koszalin og deltage

Læs mere

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter

Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Jan B. Steffensen vender tilbage til Grønland efter Endnu større Efter fjeldørredturen til Grønland i 2009 en tur der havde været på ønskelisten i lang tid gik der ikke lang tid efter hjemkomsten, før

Læs mere

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja

FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 FORÅRS-OG EFTERÅRSSÆSONEN Løst og fast fra vores færden ombord på det gode skib Freja 2012 9. april Så er sæsonen i gang! I det skønneste vejer fik vi Skærtorsdag sat sejlene på, og gjort klar til

Læs mere

Små passagerer på cyklen

Små passagerer på cyklen på cyklen Side 1 En nation af cyklister Vi cykler i Danmark. Mere end i de fleste andre lande tramper vi rundt i pedalerne hver dag. Børn og voksne på små og store cykler, og små børn som passagerer på

Læs mere

Og deres resultater er ikke til at tage fejl af; 122 kilo tabte de 6 deltagere på 16 uger.

Og deres resultater er ikke til at tage fejl af; 122 kilo tabte de 6 deltagere på 16 uger. 4 kvinder og 2 mænd har gennemført Lev Livet kuren til punkt og prikke og du kunne følge dem i efterårssæsonen 2013 i livsstilsprogrammet; Lev Livet på TV2 Øst. Og deres resultater er ikke til at tage

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins...

Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... LØRDAG 9.JULI skrevet af Allan Rasmussen Så går turen til prinsessens landsdel. Jeg medbringer dog min egen, men jeg er jo heller ikke en prins... Tidligt op og med flyveren til Hobart på Tasmanien. Vi

Læs mere

Melfar24 og Race24. Melfar24 2011

Melfar24 og Race24. Melfar24 2011 Melfar24 og Race24 Melfar24 er et 12/24-timers landevejsløb med start og mål i Strib ved Middelfart, med start lørdag kl. 10:00 og slut lørdag kl. 22:00 for 12 timers deltagere og søndag kl. 10:00 for

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står

Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står 1 Milton drømmer. Han ved, at han drømmer. Det er det værste, han ved. For det er, som om han aldrig kan slippe ud af drømmen. Han drømmer, at han står på en gade midt i bilosen. Han er meget lille slet

Læs mere

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM)

Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) 1 Samlet regelsæt for Vejgaard Cykelmotion (VCM) Dateret 27. 08. 2007 Regelsættet redigeret og opdateret d. 06-02-2011 Indhold: Vedtægter Regler for kontingent indbetaling Regler for tilmelding til arrangementer

Læs mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere

- Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere - Livet er stadig for godt til at sige, at jeg ikke vil mere Michael Svendsen har besluttet sig for at sige ja til respirator. Men den dag han ikke længere kan tale eller skrive, vil han have den slukket

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Team Hjallerup. Tour de Alperne

Team Hjallerup. Tour de Alperne Team Hjallerup Tour de Alperne 2010 Dag 1. Fredag d. 9. juli 2010. Efter at bilerne var pakket med cykler og bagage torsdag aften, var det afgang til de franske alper fredag kl. ca. 00:00. De forventningsfulde

Læs mere

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy.

Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. Årets ungdomstur gik til Hanstholm i Thy. I år deltog der 7 ungdomsløbere: Julius, Bjarke, Daniel, Fillip, Rasmus, Jens Kristian og Hans. Fra klubben deltog Henrik Holm, Søren German og Steen Holmegaard

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

RACE MANUAL AFHENTNING AF STARTNUMMER

RACE MANUAL AFHENTNING AF STARTNUMMER RACE MANUAL Snart står I alle ved startstregen til Carl Ras Mountainbike Challenge 2019 d. 22 september. Vi har været i fuld sving for at sikre jer den bedste, vildeste og sjoveste oplevelse. Nedenfor

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Sådan får du Lys i en mørk tid

Sådan får du Lys i en mørk tid Sådan får du Lys i en mørk tid Af Fitnews.dk - torsdag 06. december, 2012 http://www.fitnews.dk/artikler/sadan-far-du-lys-i-en-mork-tid/ Mørkt når du kommer hjem. Mørkt når du vågner. November, December

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013

I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013 I Kajak fra Sverige til Finland via Märket og Ålandsøerne 2013 Bodil, Peter, Jørgen og Jan Märket Sidste overnatning Turku-Åbo Ryssö ön Inderskär Stora Furuholm slut Understen Märket Ängeskär r Singö start

Læs mere

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018

Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Fjordager Cyklings tur til Bornholm 2018 Afgang fra Fjordagerhallen Gruppen består af: Solveig, Susanne, John A, Hans, Poul, Holger, Karsten, Peder, René, Ole Steen, John D, Jens, Rollo, FredeK og Jan

Læs mere

Divisions-sommerlejr 2015

Divisions-sommerlejr 2015 Divisions-sommerlejr 2015 Evaluering: Gruppenavn: Knud Rasmussen Afleveres ved morgenmadsafhentning lørdag, felter der ikke er relevant for gruppen efterlades blanke. De bedste tre ting på lejren var:

Læs mere