JCI Horsens Kammerbladet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JCI Horsens Kammerbladet"

Transkript

1 JCI Fokus: 2. halvår i JCI I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Mere visualitet i JCI Mentor Match Mentee Årets Unge Erhvervsleder Velkommen til et nyt medlem Velkommen til et nyt medlem JCI-nyt Afdelingsaftener i Region Midt Læs mere side 5-7

2 JCI Formandens ord Sommerferien er for de flestes vedkommende ved at være slut, og arbejdshandskerne er fundet frem og er nu klar til at blive brugt igen. I sidste udgave af formandens ord beskrev jeg hvordan vi som afdeling nu skal se på, hvad det næste store JCI projekt skal være ovenpå en flot kongres og åbningen af en international søsterafdeling. Nu hvor sommeren er ovre, glæder jeg mig til at åbne dialogen om hvilket JCI projekt, I tænker kunne være fremtidens udviklingsmulighed for os som medlemmer. Sidste afdelingsaften stod vores kære seniorer i Club41 for, og sikke en aften. Traditionelt har disse aftener haft stor social værdi, og denne aften var ingen undtagelse, da vi hyggede os med en omgang gokart, før turen gik mod pejsegården til en prægtig omgang wienerschnitzel. Mats Borgquist Schou Local President 2014 JCI Aftenens højdepunkt var optagelsen af Kasia, som har været gæst siden julefrokosten, og som kommer ind med god energi og spændende perspektiver, og som jeg som formand glæder mig enormt meget over at have optaget. Velkommen, Kasia - jeg glæder mig til at se dig sparke røv i JCI! Aftenen bød også på vores farvel til nogle medlemmer, som har været stærke kulturbærere. Det har været svært for mig at vænne mig til tanken om at sige farvel til medlemmer, som har haft så stor betydning for min (ud)dannelse i JCI. Frederikke, Tina og Kasper har på hver sin måde haft enorm betydning for mig. Frederikke var min "mor" til min første kongres og har beriget mig med en god forståelse for, hvad JCI er for en størrelse, Tina har været en uvurderlig sparringspartner og kulturbærer i både bestyrelses- og kongresarbejde såvel som privat. Kasper var manden, der motiverede mig til at tage imod udfordringen om at blive kongresdirektør, og har i den grad været med til at forme mig. Ord kan slet ikke udtrykke hvor stor en betydning, han har haft i, at jeg og kongressen lykkedes. Det vil jeg være dig evigt taknemmelig for, uden dig havde jeg ikke stået hvor jeg gør nu. TAK.

3 Ovenstående er illustrativt for dynamikken i JCI, hvor vi på den ene side siger velkommen til nye spændende personer med den ene hånd, og med den anden samtidig skal sige farvel til personer, som har betydet en masse for os gennem den udvikling, man har gennemgået sammen. Det er virkeligheden i et relationsbaseret udviklingsnetværk som JCI, hvor vi samtidig skal huske at glæde os over den succes, der nogle gange gør, at medlemmer forlader os, når det eksempelvis drejer sig om succes som selvstændigt erhvervsdrivende eller stiftelse af familie. Vi skal så omvendt tilstræbe, at vi sammen viser vejen og sikrer, at nye medlemmer går op og udfylder de sko, som de ældre medlemmer efterlader sig på vej mod nye udfordringer. Som jeg bekendtgjorde i mailen til jer, har jeg truffet en stor beslutning om at stille op til JCI Danmarks direktion til posten som Deputy President. Det er posten under vores Nationalpræsident, som bl.a. er ansvarlig for den nationale strategiproces i JCI Danmark fra Det er et stort skridt og det er med en vis ærefrygt, at beslutningen blev truffet ovenpå meget grundige overvejelser efter et par velmente "skub". Dermed går jeg en spændende og lærerig tid i møde med Local leaders training, Det nordiske akademi i Finland, kandidattræning og en landsdækkende valgkamp som afsluttes i oktober til Nationalkongressen i Holbæk. Weekenden har stået på en spændende konference i København omkring emnet forskellighed. Der var fra arrangørernes side lagt et stort stykke arbejde i at give deltagerne en god oplevelse med spændende oplæg og gode netværksmuligheder. Ros til JCI s direktion for deres arbejde. Konferencen lå samtidigt som JCI ss Verdenspræsident Shine Bhaskaran skulle besøge Danmark. Det var spændende at følge ham fra fredag til søndag, hvor min nysgerrighed løbende blev stillet for, hvordan JCI fungerer internationalt. Højdepunktet var en privat middag hos Lars Hajslund, som var Verdenspræsident i 2006 og hvor bl.a. Bo Risom, som er Nationalpræsident kandidat, og Charlotte Bysted, som er international Vice President kandidat, også var til stede. Her blev der virkelig diskuteret JCI og for en "nørd" som mig med en stor kærlighed for vores træningsområde, var det afsindigt fedt at kunne tale fremtidens JCI med mennesker med så stor en indsigt i foreningens virke, historie og fremtid. I september kan I glæde jer til en spændende afdelingsaften, hvor vi har headhunting på dagsordenen, når vi får besøg af Allan Vangskov, som er Business Excellence Manager hos SpenglerFox. Her vil han berige os med viden omkring en spændende branche og komme med både information samt tips og tricks til, hvordan du kommer i headhunternes søgelys. Det kan vi godt begynde at glæde os til.

4 JCI Referat af afdelingsaften Den sidste afdelingsaften før sommerferien stod Club41 for, og denne aften var ideel for de med benzin i blodet, idet aftenen bød på gokart-kørsel. Herefter spiste vi på Pejsegården, hvor der blev sagt farvel til Frederikke, Tina og Kasper, som træder ud af JCI. Men samtidigt blev der også optaget et nyt medlem; Kasia.

5 Mere visualitet i JCI Af Helene Bergmann 1. halvår i JCI har haft sine udfordringer for mig. Det var ikke altid lige nemt at sidde i London og gøre en forskel på dette område. Nu er jeg tilbage, og der skal ske en masse i 2. halvår. Medlems-videoen er ikke glemt! JCI skal være mere visuel og dette er det største fokus hos mig det 2. halvår. Billeder, video og generelt synlighed. Alle skal vide, hvordan det er at være medlem af JCI og hvad der sker i afdelingen. Derfor står information også højt på prioritetslisten resten af året. Der vil komme flere informationer ind på websitet og det vil derfor være nemt og hurtigt at finde det, man skal bruge. Hvis der er nogle informationer, I som medlemmer føler mangler på websitet eller andre steder, må I meget gerne melde tilbage til mig, og så vil jeg gøre mit bedste for at det bliver løst. Jeg ser frem til et spændende 2. halvår og til at komme i gang igen.

6 JCI Mentor Match Mentee Af Mikkel Kelstrup Newton sagde for noget tid siden noget i stil med: "Hvorfor se om du kan nå målet selv, når du kan stå på giganternes skuldre. Spørgsmålet, han besvarede, var hvordan han havde formået at være en af verdens førende forskere inden for adskillige emner. Med andre ord så er det fjollet at bruge en masse tid på at lære noget, hvis du kan få nogle personer, der allerede kender emnet, til at sætte dig ind i det, så du kan arbejde videre derfra. Pinligt bevidst om at jeg måske ikke helt kan kategorisere mig med Newton, tilmeldte jeg mig "Mentor Match Mentee"-programmet. Min bevæggrund for at tage dette skridt var, at mine sidste 5-6 år på arbejdsmarkedet havde været mere turbulente, end hvad godt er. Jeg søgte en garvet person, der kunne afdække, om det var mig, der ikke læste de konventioner, der eksisterer på diverse arbejdspladser, korrekt. Jeg skulle blive særdeles positivt overrasket. Holdet bag programmet havde virkelig formået at finde en person, der passede utroligt godt på min problemstilling. En særdeles garvet HR-konsulent, som er partner i et rekrutteringsbureau. Fra starten var han dejligt lige til - ikke noget psykologfis med følelser og kamillete. Han fandt hurtigt ud af, hvordan han fik de blinde vinkler frem i lyset samt at give redskaber til, hvordan de skulle tackles. Jeg fik blandt andet lov til at tage adskillige personlighedstests, hvor min mentor derudfra kunne finde brugbare værktøjer, modeller og indgangsvinkler til diverse problemstillinger. Udover diverse modeller, som vi gennemgik i løbet af de 5-6 gange, vi mødtes, tog vi referater og lavede opgaver, så vi havde noget materiale at arbejde videre med til det efterfølgende møde. Det udbytte, der kom ud af møderne, var ekstremt godt. Det var brugbart og let at operationalisere. Jeg er ret sikker på, at mange af de redskaber og modeller, vi gennemgik i forløbet, vil kunne bruges i mange år fremover. Ikke kun i forhold til en arbejdsfaglig kontekst, men også i mange andre situationer. Efter at have deltaget i forløbet har jeg virkelig ikke andet en de allerbedste roser og anbefalinger til "Mentor Match Mentee"-programmet. Hvis du har læst dette indlæg til ende, håber jeg, du sidder med en spirende lyst til at høre mere om mulighederne for programmet. Rygterne siger, at der bliver lavet endnu en runde. Brug det til personlig udvikling eller udbygning af dit netværk. Det er i den grad en mulighed, som du seriøst bør overveje. Jeg vil til hver en tid anbefale det på det kraftigste og vil selvfølgelig gerne fortælle mere om mulighederne over en øl.

7 Årets Unge Erhvervsleder Af Kåre Bjørn Jensen Det er efterhånden blevet en årlig tradition, at JCI kårer Årets Unge Erhvervsleder. For mit vedkommende er det fjerde år i træk, at jeg deltager i projektet og andre har løftet opgaven, før jeg kom på banen. I år er det Camilla Hovgaard og Katja Schmidt, der sammen med mig får en dybere indsigt i det lokale erhvervsliv samt det erhvervsrelaterede netværk, som dette projekt kaster af sig for i processen frem mod at finde årets vinder, forholder vi os til rigtig mange lokale erhvervs-netværk, virksomheder og kandidater. Når vores lokale vinder er fundet i slutningen af oktober, fortsætter han eller hun til den nationale kåring i Aarhus i november. Vi har tidligere fundet en lokal vinder, som også vandt nationalt, og årets ambition er naturligvis at gentage succesen. Idet kandidaten er en succesfuld erhvervsleder mellem 18 og 40 år, der samtidig er et helt menneske, vil JCI-medlemmer kunne kåres på lige fod med ikke-medlemmer. Dette er sket for Tina Salling og Søren Tinggaard ved tidligere kåringer og derfor er reglen, at vi som juniorer ikke selv skal være dommere. Vi glæder os derfor til endnu en runde sammen med Poul Erik Andersen fra Advokaterne Sundhuset og Torben Busk fra Business. Desuden vil der være 2-3 nye dommere, som vi glæder os til at præsentere senere. I skrivende stund har vi ikke lagt os fast på den præcise dato og det præcise sted for den lokale kåring. Sidste år var der frist for indsendelse af kandidater d. 30. september, lokal kåring d. 23. oktober hos Tues virksomhed Neets. Den nationale kåring bliver onsdag d. 19. november kl. 17 i Aarhus. Læs mere om kåringen på

8 JCI Velkommen til et nyt medlem Vi ønsker vores nye medlem Troels Nielsen velkommen i JCI, og stiller ham nogle spørgsmål: : 39 år Troels Nielsen Arbejder som advokat hos Codex Advokater. Er uddannet jurist fra Aarhus Universitet At kunne mødes med en gruppe unge mennesker, som brænder for det de laver og muligheden for at få nye input, som kan udvikle mig personligt. En udvidelse af mit personlige netværk, og meget gerne personlig udvikling på erhvervsrelevante områder Der er mange i forskellige kategorier. Det største adrenalinkick har jeg fået ved at hoppe Nevis Bungee Jump i Queenstown, New Zeeland (134 meter) Folk som med respekt for andre kan sætte sig ambitiøse mål, udarbejde en plan for, hvordan de kan opnå målet og forfølge målet helhjertet, uanset at det også indebærer svære fravalg. Dedikerede folk med passion udstråler livsglæde, som også kan smitte af på personer i nærheden af dem. At kunne gøre en positiv forskel for mennesker omkring mig.

9 Velkommen til et nyt medlem Vi ønsker også vores nye medlem Kasia velkommen i JCI, og hende stiller vi også lidt spørgsmål: Jeg kan lave trekantede næsebor (hvis man ser dem fra siden) Det må klart være Smokie for 1000 år siden til Rock Under Broen i Middelfart. Jeg er vokset op med dem, så kunne alle sangene - selvom jeg var den eneste 14-årige iblandt årige mennesker Jeg har ingen - men hvis jeg tænker mig om, må det være mandag - det er altid rart at starte ugen med at lave det, man elsker :-) Jeg er en haj til at lave flere forskellige ting og en af dem må være pandekager og lasagne - fra bunden ;-) 1. At mine bedsteforældre boede i Danmark 2. At min søster og jeg kunne enes 3. At ingen, jeg kendte, nogensinde blev syge. Maldiverne og USA Jeg ville investere i en kæmpe bolig udenfor byen - tæt på vandet. Så ville jeg fragte mine bedsteforældre til Danmark og sørge for, at de fik døgnpleje, mens jeg arbejdede og var sammen med familien. De resterende penge skulle gå på rejser og at åbne min egen kaffegalleri-ataliers-bar, hvor alt interiør var lavet af mine kunstner-venner og -veninder fra nær og fjern. Jeg ville klart give en slat til at støtte Global Dignity Organisationen og Iværksætteri i Danmark.

10 JCI JCI-nyt Der sker spændende ting og sager på træningsområdet. JCI s globale træningskommission er i gang med at udvikle nye træninger, som skal supplere og måske komme i stedet for nogle af de nuværende 3-4 timers JCI Recommended Courses. Læs mere her. JCI Sønderborg inviteret sammen med Sønderborg Yacht-Club og ProjectZero til ZEROcup 2014 kapsejlads med vinden som energikilde. Alle virksomheder, offentlige som private får nu muligheden for at dyste i Sønderborg Bugt i J-80 både, som Sønderborg Yacht-Club stiller til rådighed. Alle JCI afdelinger fra hele landet er også velkomne til at dyste med. Læs mere her. JCI-nyt er siden, hvor du kan læse om, hvad der sker i JCI. Bliver du nysgerrig efter flere nyheder, kan de ses på Vores hovedkvarter i St. Louis, i daglig tale kaldet JCI HQ, arbejder sammen med den globale Training Commitee på et helt nyt sæt kurser, under ét kaldet Skills Development Courses. Formålet med det nye koncept for træninger og kurser er at bringe fokus tilbage på de kompetencer, som skaber værdi i afdelingerne. Seneste skud på stammen er den engelsksprogede video, JCI Parliamentary Procedure, der handler om Robert s Rules of Order. Vi har talt med JCI Danmarks General Legal Counsil, Maria Bloch Christensen, om indhold og relevans af videoen. Læs mere her. Den Gyldne Mikrofon, eller DGM som vi kalder JCIs Public Speaking Competition her i Danmark er en af de mest traditionsrige konkurrencer vi har i organisationen. Den er et af kernestykkerne i at styrke sin personlige fremtræden, evnen til at tale i offentligheden. DGM er en træning, hvor den enkelte kan lære at træde i karakter. Personligt mener jeg, at DGM er en konkurrence alle afdelinger bør stille op til, for alle medlemmer kan altid udvikle deres færdigheder. Læs mere her.

11 JCI Fødselsdagskalender Januar Lone Folke Bendstrup Februar Mikkel Ussing-Kelstrup Theresa Andersen Marts April Maj Juni Juli Anders Bau Sjørslev Amalie Glyngø Mogensen Mai-Britt Madsen Vivian Duong Lene Brommann Søren Tinggård Helene Bergmann Kasia Lilja Wasilewska Martin Juhl Henrik Bøge Mangler din fødselsdag? Kontakt Amalie Glyngø på August Steen Grand Jensen Anders Bentsen Mats Schou September Daniel Bach Jørgensen Henrik Brandt Oktober Henriette Bonde November Jan Martin Ahlers Thomas Winterberg Katja Schmidt Camilla Weinholt Hovgaard December Tom Fyllgraf Mona Salling

12 Sæt X i kalenderen Sæt kryds i kalenderen der er mange spændende arrangementer på bedding. 23. aug: Regionens finale i Den Gyldne Mikrofon (tilmeld her) 25. aug: Den svære salgssituation // workshop (tilmeld her) okt: JCI Nationalkongres 2014 (tilmed her) Læs mere om arrangementerne på Igroups, JCI facebookgruppe, JCI Region Midt eller i regionskalenderen. Husk også at tjekke arrangementskalenderen her, hvor du kan finde en samlet oversigt over arrangementer og afdelingsaftener i hele regionen. Har du noget, du gerne vil have i kalenderen, så send en mail til Amalie Glyngø på amalie_gm@hotmail.com Send dit arrangement til Amalie Glyngø: amalie_gm@hotmail.com >> Prø li å hør hær << - rygter, sladder og sandheder Mona er flyttet til Silkeborg, men forbliver medlem i JCI så bare rolig! Henriette er kommet hjem til Danmark igen, så hende og Daniel er nu genforenet! Lene skal giftes til november stort tillykke med det! Sektionen Rygter, sladder og sandheder holder jer opdateret på de seneste rygter, det seneste sladder og de seneste sandheder/nyheder om afdelingens medlemmer.

13 Mailinglister medlemmerne: gæsterne: seniorerne: senatorerne: Club41: Fordi vi kan! JCI Danmarks vision Vi vil være det førende netværk for unge handlekraftige mennesker, der tager ansvar og gør en positiv forskel for sig selv og samfundet Afdelingsaftener i Region Midt Herning 1. mandag Leadership Torsdag i lige uger Ikast-Brande 2. mandag Skanderborg 2. tirsdag Skive 2. onsdag Djursland 2. onsdag 2. onsdag Viborg 3. tirsdag Randers 3. onsdag 8000 Århus Næstsidste mandag Arosia Næstsidste tirsdag Marselis Næstsidste onsdag Holstebro Sidste torsdag Silkeborg Sidste torsdag Kontakt Kammerbladet Vil du bidrage til Kammerbladet, eller har du rettelser til adresselisterne eller andet, så kontakt redaktøren: Amalie Glyngø Mogensen på amalie_gm@hotmail.com

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Kandidater til JCI-poster 2015 I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Kandidat til NP Kandidat til DP Kandidat til EVP-O Kandidat til

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Forårskongres 2014 I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Lone Folke Bendstrup: ÅUE 2014? Lone Folke Bendstrup: Min JCI-rejse 2013 Mats

Læs mere

JCI Horsens. Kammerbladet

JCI Horsens. Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Direktionen 2014 I dette nummer: Formandens ord Referat - julefrokost 2013 Invitation til afdelingsaften Velkommen til nyt medlem Hilsen fra NP 2014 Kommunikation - Do It Right

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: National Kongres i Holbæk I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Min første kongresoplevelse (Af Amalie) NK2014: Den Gyldne Mikrofon

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Fokus: Alt godt fra havet I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Effektivitets Extravaganza JCI-stafetten: Bare fyld op Det sure, gamle røvhuls klumme Foredrag

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Projekter I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften JCI-projekter Projekter i andre afdelinger Invitation til sommerfest Invitation til

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Årets Unge Erhvervsleder I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Helene Bergman: Min første kongres Mona Salling: Direktionen 2014 Kåre

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Socialstafetten I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Mats Schou: Kongres 2013 Helene: Funky Monkey Park Kåring af Årets Unge Erhvervsleder

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: JCI International I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Kick-off: JCI International Hvad skal du til næste år? Årets Unge Erhvervsleder

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Årets Unge Erhvervsleder Der er åben for indstillinger nu på www.åue.dk I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Mats Schou: Medlemmet

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Akademierne I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften/generalforsamling Med en JCI er på job, af Trine Frederiksen Akademierne Akademierne - ansøgningsprocedure Akademierne

Læs mere

Kammerbladet. Marts måned. JCI Danmarks vision: Fordi vi kan! Horsens. Horsens

Kammerbladet. Marts måned. JCI Danmarks vision: Fordi vi kan! Horsens. Horsens Kammerbladet Marts måned I dette nummer kan du læse: Formandens ord JCI Danmarks vision: Vi vil være det førende netværk for unge handlekraftige mennesker, der tager ansvar og gør en positiv forskel for

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Forårskongressen i I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften februar Invitation til afdelingsaften Store Projektlederdag Organisationsplan JCI FK: Kom med på kongres!

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Fra 2014 til 2015 I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Fra barsel til formand Indkaldelse til generalforsamling Fra 2014 til 2015

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Awards Skal vi vinde på hjemmebane? I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften januar Invitation til afdelingsaften Referat af generalforsamling Hjemmeside på engelsk

Læs mere

Kammerbladet. April. JCI Danmarks vision: Fordi vi kan! Horsens. Horsens. Horsens

Kammerbladet. April. JCI Danmarks vision: Fordi vi kan! Horsens. Horsens. Horsens Kammerbladet April I dette nummer kan du læse: Formandens ord Referat fra afdelingsaften Invitation til næste afdelingsaften Stafetten Erhvervsseminar på Forårskongressen JCI Danmarks vision: Vi vil være

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Velkommen til august måneds udgave af Kammerbladet Sommeren er nu ved at være overstået og hverdagen er begyndt at komme nærmere efter en velfortjent sommerferie. Det er dog ikke altid

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI 2012 I dette nummer: Formandens ord Projekt FK2013 Indbydelse til afdelingsaften Referat af afdelingsaftenen jcinyt.dk Rygter og sladder og lidt til. JCI Danmarks vision Vi vil være det førende netværk

Læs mere

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye.

Efter en lang flyvetur ankom vi til Newark, vores billetter til Amtrak var udløbet pga. af forsinkelsen men vi fandt ud af at købe nogle nye. BE 2010 BENTLEY USER KONFERENCE I PHILADELPHIA Det sjove. Vi var 3 fra VD, Kåre Friis-Christensen, VDS, Allan Lundgren, VDK og jeg, Jette Voigt, VDS. Kåre og jeg startede fra Skanderborg kl. 04:50 lørdag

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet September-tema: Så r der valg! I dette nummer: Formandens ord Invitation afdelingsaften Tema: Så r der valg hør mere om kandidaterne og kom bag LPkandidaten JCI Danmarks vision Vi vil

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012

UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 UNGDOMSKOLLEGIETS EGEN AVIS APRIL 2012 KOLLEGIE NYT Thomas M., Rasmus, Søren, Sabrina og Camilla sammen med Mikkel Hansen kåret som verdens bedste håndboldspiller. VIGTIGT: Kollegienyt kan endvidere ses

Læs mere

JCI YOUNG LEADERS FEBRUAR 2012 GENERALFORSAMLING & VIRKSOMHEDSBESØG HOS RADIO DIABLO

JCI YOUNG LEADERS FEBRUAR 2012 GENERALFORSAMLING & VIRKSOMHEDSBESØG HOS RADIO DIABLO JCI YOUNG LEADERS FEBRUAR 2012 GENERALFORSAMLING & VIRKSOMHEDSBESØG HOS RADIO DIABLO JCI YOUNG LEADERS FEBRUAR 2012 Sydfyns dynamiske forum JCI Svendborg Næste afdelingsmøde d. 15. februar 2012 GENERALFORSAMLING

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

HVIS JA, SÅ DELTAG I JCI SVENDBORGS WORKSHOP OM INSIGHTS PERSONPROFIL

HVIS JA, SÅ DELTAG I JCI SVENDBORGS WORKSHOP OM INSIGHTS PERSONPROFIL SVENDBORG JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2012 inviterer til en OPLEVELSESRIG WORKSHOP MED PERSONLIG UDVIKLING Vil du på 60 sekunder kunne fortælle om dine absolutte styrker, svagheder, binde områder og udviklingsområder?

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Juni Tema: Regionen hvad er nu det for en størrelse I dette nummer: Formandens ord Invitation afdelingsaften Referat: hvad vil det sige at være effektiv? Tema: Regionen hvad er nu det

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

Knud s. e:6. Crypt ography. September 2013

Knud s. e:6. Crypt ography. September 2013 Knud s Crypt ography C e:6 September 2013 Lederen Skrevet af Mikkel Elliot, JCI Sct. Knud Sen udgave. Meget sen udgave. Resultatet af frivillighed er ofte at andre ting kommer foran. Denne udgave af bladdet

Læs mere

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker

Måske er det frygten for at miste sit livs kærlighed, der gør, at nogle kvinder vælger at blive mor, når manden gerne vil have børn, tænker BØRN ER ET VALG Har det været nemt for jer at finde kærester og mænd, der ikke ville have børn? spørger Diana. Hun er 35 år, single og en af de fire kvinder, jeg er ude at spise brunch med. Nej, det har

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2012

Nyhedsbrev februar 2012 Nyhedsbrev februar 2012 Kære medlemmer, kære partnere Så viser kalenderen 2012, og endnu et halvt år er gået siden sidste nyhedsbrev fra Moment Talent. Vi håber I alle er kommet godt og sikkert ind i det

Læs mere

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010

ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 ErhvervsKvindenyt Herning januar 2010 Kære ErhvervsKvinde 2010.. Er helt nyt år står for døren. Tilbage ligger 2009 med alle de oplevelser, glæder, sorger og erfaringer det gav os. Foran os ligger 365

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet JCI Anno 2011 INDividual I dette nummer: Formandens ord Indbydelse til afdelingsaften INDividual Rygter og sladder 10 hurtige og meget meget mere Personlig udvikling her, der og i hele

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Maj 2010, nr. 4 Velkommen til vores medlemsmøde i maj. Tirsdag, den 18. maj kl. 18:00 På Hotel Comwell, Kolding Emnet for aftenen er: Bruttonational-lykke. Hvad sker der når målet

Læs mere

JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2011. Næste afdelingsmøde

JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2011. Næste afdelingsmøde JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2011 Næste afdelingsmøde Arbejdsglæde JCI YOUNG LEADERS OKTOBER 2011 Sydfyns dynamiske forum JCI Svendborg Næste afdelingsmøde d. 12. oktober 2011 ARBEJDSGLÆDE Indholdsfortegnelse

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan

Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan Beretningen om Tormod Trampeskjælver den danske viking i Afghanistan 25. februar 2009-1. udgave Af Feltpræst Oral Shaw, ISAF 7 Tormod Trampeskjælver får en ny ven Det var tidlig morgen, og den danske viking

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 48 2014. Så hyggeligt Flemming har gjort det ved vores indgang.

Nyhedsbrev Vejrum-Viskum Friskole & Fribørnehave Side 1 af 13. Nyhedsbrev uge 48 2014. Så hyggeligt Flemming har gjort det ved vores indgang. Nyhedsbrev uge 48 2014 Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5-6 Bestyrelsen præsenterer. Fra Vejrumbro by Hitsangskrivning! 6/7 klasses roadtrip Side 7 Side 8 Side 9 Side 10-12 Side 13 LUCIAFEST Fra Vejrumbro

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI JCI Anno 2011 JCI handlingsplan for 2011 er nu på plads. Bestyrelsen har sine ideer og visioner for året på plads. Vi glæder os til generalforsamlingen i januar, hvor disse skal stå sin første prøve.

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum.

I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum. TRE GODE GRUNDE I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum. Vi spurgte: Vi vil gerne høre, om du herunder i tråden vil nævne de tre

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Decembertema: Refleksioner I dette nummer: Formandens ord Referat En tur på folkebladet Tema: Refleksioner Afdelingens medlemmer reflekterer Invitationer og indkaldelse Snapshots af året

Læs mere

Interview med LCK s videpræsident

Interview med LCK s videpræsident Interview med LCK s videpræsident 0.09-0.12 Interviewer 1: Kan du starte med at fortælle om hvad din rolle i LEO er? 0.15-0.44 Brødreskift: Altså jeg har jo været med at starte det op med Zenia. Og jeg

Læs mere

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, Juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Så kom varmen skyllende hen over Rødovre, og

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Mindfulness & singleture

Mindfulness & singleture 016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Event 2016 Eve Nyd en uge i balance sammen med andre der rejser alene Mindfulness & singleture Mindfulness

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding Oktober 2010, nr. 8 Velkommen til oktobermødet. Onsdag, den 13. oktober kl. 18:00 til fællesmøde mellem Fyn og Trekantområdet Til foredraget Bliv bedre til forhandling Du er velkommen

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012 Sommeren er ved at gå på hæld, og jeg håber, at man har nydt det typiske danske sommervejr, som må siges at være så uforudsigeligt. Bestyrelsen er atter i arbejdstøjet

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet JCI 2012 Vi er klar! I dette nummer: Formandens ord Projekt FK2013 Indbydelse til afdelingsaften Referat af afdelingsaftenen Julefrokost 2011 Nationale poster I JCI jcinyt.dk 10 Hurtige

Læs mere

NYHEDSBREV OKTOBER 2014

NYHEDSBREV OKTOBER 2014 NYHEDSBREV OKTOBER 2014 Oktober måned er budt velkommen og efteråret har givet os mange dejlige timer udenfor i solskin, regn og blæst :- ) Vi nyder at være ude, og børnene er begyndt selv at efterspørge

Læs mere

En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag.

En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag. En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag. En glædelig jul! En bibelhistorie om Jesus fødselsdag! Forside billede: Babara Meinel Jacops Illustrationer: Fleur Celeste/ Farvelægning: Naomi Skrevet

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Fokus: Kongres I dette nummer: Formandens ord Referat afdelingsaften Invitation til afdelingsaften Kongresser Kongresser det sociale frirum Kongresminder At afholde en kongres Min kongresoplevelse

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre

KVINFOs MENTOR NETVÆRK. KVINFOs MENTOR NETVÆRK. åbner døre KVINFOs MENTOR NETVÆRK KVINFOs MENTOR NETVÆRK åbner døre mentee Alle burde have en mentor! Sådan lyder rådet fra mentee Scholastique Nyiragwanesa. Scholastique har været i et mentorforløb med Britta i

Læs mere

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien.

UGEBREVET. Glemt tøj fjernes efter vinterferien! Tjek om du har noget liggende. Vi sender det til velgørenhed lige efter vinterferien. UGEBREVET DATO: 13. februar 2015 NR.: 23. 19. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kære forældre, personale og elever Friske

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Velkommen til september måneds udgave af Kammerbladet Jeg vil gerne starte med at sige mange tak for den pæne modtagelse de mange ændringer i sidste udgave af Kammerbladet har modtaget.

Læs mere

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014.

Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Referat af OSK-møde i OSK NA SoV, d. 12. oktober 2014. Dagsorden Formalia: Sindsrobøn Præsentationsrunde og afbud Velkommen til nye Oplæsning af Koncepter og Traditioner Bemærkninger/godkendelse af referat

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet Oktober-tema: Fede JCIoplevelser I dette nummer: Formandens ord Referat en fængslende aften Tema: Fede JCI-oplevelser: Mona Sallng, Frederikke Kristensen, Lone Folke Bendstrup og Mats

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Glædelig 3. søndag i advent

Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev uge 50 2014 Side 1 Side 2-4 Side 5 LUCIA FEST Fra bestyrelsen Side 6 Side 7 Side 8 Fra Vejrumbro by Børnehaven Kalender, rengøring & kontakt Glædelig 3. søndag i advent Nyhedsbrev Vejrum-Viskum

Læs mere

Med Pigegruppen i Sydafrika

Med Pigegruppen i Sydafrika Med Pigegruppen i Sydafrika Fire piger fortæller om turen Af Lene Byriel, journalist I efteråret 2006 rejste 8 unge piger og tre voksne medarbejdere på en 16 dages tur til Sydafrika. Danni, Michella, Tania

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre!

G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7. Lemming d.24 november Kære børn og forældre! U G E B R E V E T F R I S K O L E N I L E M M I N G U G E 4 7 Lemming d.24 november 2017. Kære børn og forældre! Her følger en lille sand historie fra fra det virkelige liv ; Drengen fra 3 klasse står

Læs mere

HUSK nu at sætte X i kalenderen

HUSK nu at sætte X i kalenderen Nyhedsbrev uge 45 2014 Side 1 HUSK NU!!!! Side 5 Spilleaften Side 2 Nyt fra Troels Side 6 Filuren Side 3 Det forsvundne forår vol.2 Side 7-10 Børnehaven Side 4 Fra Vejrumbro by Side 11 Kalender, rengøring

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Cultural Family Network - effektiv fastholdelse af udenlandske medarbejdere

Cultural Family Network - effektiv fastholdelse af udenlandske medarbejdere 10 virksomheder har bidraget til udvikling af et effektivt redskab til fastholdelse af udenlandske medarbejdere. I samarbejde med More than Relocation - Relocation Scandinavia har de etableret Cultural

Læs mere

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N

Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer. Årets Rusprogram. Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N 2013 Ernæring og sundheds tutorteam præsenterer Årets Rusprogram Ernæring og Sundhedsuddannelsen VIA Campus Aarhus N Hedeager 2, 8200 Aarhus N Velkomst fra tutorteamet Kære alle dejlige, nye studerende

Læs mere

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke

Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Et eventyr om et ungt pars lykke Der var engang Ja, sådan starter et rigtigt eventyr. Det der følger er også et eventyr, som man ikke har kendt mage. Lad eventyret begynde: Der var engang

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni

PROGRAM Forår 2014. Januar - Februar Marts - April Maj - Juni PROGRAM Forår 2014 Januar - Februar Marts - April Maj - Juni Hvad er Café Cool? Vi har lavet et nyt cafétilbud til DIG, som er mellem 18 og 30 år og det hedder Café Cool. Café Cool er stedet, hvor du hænger

Læs mere

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2

Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Erhvervskvinder Trekantområdet Februar 2012, nr. 2 Velkommen til februarmødet. Tirsdag, den 21. februar kl. 18:00 Kom og hør Lisbeth Gade Mikkelsens historie Vi mødes på Hotel Comwell i Kolding Program

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013

Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Birgitte Nymanns takketale ved lanceringen af QLF s inspirationshæfte 18. juni 2013 Kære alle Nu har I hørt om QLF og hæftet, men for de af Jer, som måske ikke kender os tre heroppe så godt, vil jeg starte

Læs mere

NYHEDSBREV JUNI 2004

NYHEDSBREV JUNI 2004 NYHEDSBREV JUNI 2004 Kære læser! Så står sommerferien for døren. Næste nyhedsbrev udkommer derfor medio august, når de fleste af os er tilbage på arbejdet igen. Jeg håber, at I får brugt ferien på at læse

Læs mere

Landsmøde Unge & kræft 2014

Landsmøde Unge & kræft 2014 Landsmøde Unge & kræft 2014 Er du ung? Har du kræft? Du er ikke alene! Så er det tid til DRIVKRÆFTENS Landsmøde Unge og kræft 2014! Og du er inviteret! Kom med og få ny inspiration, energi og selvfølgelig

Læs mere

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene!

Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! November 2014 De grønne pigespejdere Region Kattegat NYHEDSBREV Lige om hjørnet mødes vi på NYS, og hvad er ressourcebanken? Dyk ned i novembers nyhedsbrev og find svarene! Nyborg Strand Kursus 2014 Årets

Læs mere

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 18 Nr. 2 Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 Ny strategi

Læs mere

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie.

NYT August 2015. Velkommen tilbage fra sommerferie. NYT August 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie. Hækken er klippet, vinduerne pudset og solen skinner. Det er dejligt at komme tilbage fra ferien og se så mange glade, friske og veloplagte elever. Flere

Læs mere

Erhvervskvinder Kolding

Erhvervskvinder Kolding Erhvervskvinder Kolding September 2010, nr. 7 Velkommen til septembermødet. Tirsdag, den 21. september kl. 18:00 til et spændende besøg på Innovationsfabrikken i Kolding Vi mødes kl. 18:00 til en kort

Læs mere

JCI Horsens Kammerbladet

JCI Horsens Kammerbladet JCI Kammerbladet JCI Anno 2011 I dette nummer: Formandens ord Indbydelse til afdelingsaften FK 2011 Mentornet Rygter og sladder 10 hurtige og meget meget mere JA Vi turde! JCI Danmarks vision Vi vil være

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere