Til medlemmer af Roskilde Kommunes Kulturudvalg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til medlemmer af Roskilde Kommunes Kulturudvalg"

Transkript

1 Roskilde den 28. februar 2011 Til medlemmer af Roskilde Kommunes Kulturudvalg Notat vedrørende omrokering af den nuværende lokaleanvendelse på Kildegården i forlængelse af den politiske beslutning, at Klub Ungdommens Hus i løbet af 2011 flytter ind på Kildegården/stueetagen. Det er DampRadioens opfattelse, at alle de foreninger, der gennem tiderne af Roskilde Kommune har fået tildelt lokaler på Kildegården og fortsat anvender disse som led i deres foreningsvirke efter omrokeringen skal have lokaler stillet til rådighed, der har en størrelse og en placering som indebærer, at de berørte foreninger fortsat kan opretholde de aktiviteter, disse foreninger havde før nævnte omrokering. Alle de foreninger, der i dag udfolder deres foreningsvirke på Kildegården, skal naturligvis behandles efter samme princip. Da foreningen Roskilde DampRadio har udøvet sit foreningsvirke på Kildegårdens 2. sal i over 26 år i lokaler, hvilket er bevilget af Roskilde Kommune; herunder indretning af studielokaler, teknikrum samt andre dertil knyttede installationer, har vi som forening også ret til at opretholde vores foreningsvirke på samme niveau og i samme omfang, som vores nuværende lokaler og deres nagelfaste indretninger har givet os mulighed for i mere end et kvart århundrede. Hvis Roskilde Kommune beslutter, at foreningen Roskilde DampRadio skal flyttes til andre lokaler i A-Husets 1. sal jævnfør det notat, som kulturudvalget/-forvaltninger har udarbejdet i forbindelse med Kulturudvalgets drøftelse/afgørelse på dets møde den under punkt 33 sagsnr angående: Fremtidig placering af foreningerne på Kildegården, forhindres vi i at udøve vores primære foreningsaktivitet, der omfatter produktion af radioudsendelser samt udsendelse af disse via lokalradionettet i Roskilde. Samtidig forhindres vi også i at udøve den del af vores foreningsvirke, som omfatter studie- og koncertoptagelser af livekoncerter med efterfølgende formidling via lokalradionettet. Denne aktivitet finder i dag sted i det studie, som Roskilde Kommune ved ombygningen af Kildegården i 2005/6 etablerede ved særlige bygningsændringer af lokale 454 på Kildegårdens 2. sal med indkøb af teknisk optageudstyr, der alt sammen er blevet stillet til vores forenings disposition.

2 Forudsætningen for at opretholde denne aktivitet er, at vi fortsat har adgang til dette lokale, og at vi fortsat har vores nuværende lokaler i umiddelbar forlængelse af lokale 454. Vores mulighed for at reservere og derved anvende lokale 454 til studie og koncertafvikling er formuleret således, at der ved vores reservationer af nævnte lokale(studie) via servicefunktionen på Kildegården skal findes andre egnede lokaler til de brugere af lokalet, hvis aktivitet ikke omfatter studie- og koncertafvikling. Ved flytningen af DampRadioen til A-Husets 1. sal mister vi vores mulighed for at opretholde denne aktivitet, hvilket er en alvorlig indskrænkning af vores nuværende foreningsvirke. Da vi har noteret os, at også andre foreninger ved det af Kulturforvaltningen/-udvalgets udarbejdede notat til det føromtalte Kulturudvalgsmøde den jfr. Pkt. 33, angående den varslede omrokering af den fremtidige lokaleanvendelse på Kildegården, efter at Klub Ungdommens Hus flytter ind på Kildegården/stueetagen i løbet af 2011, tvinges til at indskrænke deres foreningsvirke primært på grund af det forhold, at de tilbydes andre lokaler, som er væsentlig mindre, end de lokaler disse foreninger anvender i dag på Kildegården, tillader DampRadioen hermed at fremsende følgende forslag til omstrukturering af lokaleanvendelsen på Kildegården, når hele Kildegårdens stueetage inddrages til aktiviteter, der knytter sig til Klub Ungdommens Hus. Bridgeforeningerne anvender i dag 3 lokaler på Kildegårdens hovedbygnings 1. sal; et samlet areal på ca. 160 kvadratmeter. Ved at flytte bridgeforeningerne op på 2. sal i vores nuværende lokaler, tilbydes disse foreninger et samlet areal på ca. 155 kvadratmeter. Ved nedrivning af eksisterende gispvægge kan der etableres 2 store lokaler på henholdsvis 95 kvadratmeter og 60 kvadratmeter, som er placeret i forlængelse af hinanden. På denne måde kan denne forening opretholde sit nuværende foreningsvirke med plads til alle dens nuværende aktive medlemmer. Eneste ændring er flytningen fra 1. sal til 2. sal i samme bygning. Billedskolen kan flyttes til lokalerne i portvagten. Denne mindre bygning er placeret ved indgangen til Kildegårdsområdet ved Helligkorsvej. Bygningen består af 5 lokaler, et gangareal samt et ubrugt lokale på loftet. 1. lokale har et areal på 15 kvadratmeter 2. lokale har et areal på 20 kvadratmeter 3. lokale har et areal på 15 kvadratmeter. 4. lokale har et areal på 8 kvadratmeter 5. lokale har et areal på 8 kvadratmeter. Gangarealet er på i alt 10 kvadratmeter. Samlet areal er ca. 80 kvadratmeter.

3 Dette areal svarer nogenlunde til det areal, som Billedskolen i dag har til rådighed i A- huset på 1. sal, hvis nettoareal er på ca. 95 kvadratmeter. Men en del af dette areal anvendes ikke aktivt til brug ved den nuværende undervisning men anvendes blot til løst fyld. I portvagten er der installeret varme, toilet samt vand/vask. Dertil kan lægges et ubrugt loftsareal i denne bygning på ca. 30 kvadratmeter. Subsidiært kan Billedskolen flyttes til lokaler på 2. sal hovedbygningen, som er placeret på samme side af gangarealet, hvor musikskolens administration i dag holder til. Dette lokale er placeret i umiddelbar forlængelse af denne administration og strækker sig hen til musikskolens DIM-lokaler; et areal på i alt 75 kvadratmeter med lys, varme og vand samt direkte adgang til toiletterne. Lokal TV's lokaler på 1. sal bliver ifølge den nuværende plan ikke berørt. Lokal TV råder over 3 lokaler på i alt ca. 60 kvadratmeter. Ved siden af disse 3 lokaler findes et 4. lokale, der i dag kun anvendes som garderobe til bridgeforeningerne. Disse 4 lokaler på hver ca kvadratmeter kan fremover anvendes til musikskolen til erstatning for de 4 lokaler, som de i dag anvender i stueetagen (Lokale 1,4, 8 og 9). Lokal TV har ikke studier i de lokaler, de i dag anvender på Kildegårdens 1. sal. Der er blot tale om flytbart teknisk udstyr i form af computere samt andet udstyr. Lokal TV anvender allerede i dag lokaler på Gartnergården i stueetagen til studier. Derfor kan en flytning af deres nuværende aktiviteter på 1. sal i Kildegårdens hovedbygning flyttes til ledige lokaler på 1. sal på Gartnergården til stor gavn for denne forenings virke. Lokal TV har ingen fastansatte medarbejdere og et meget lille antal frivillige. Derfor giver de ledige lokaler på 1. sal/gartnergården god plads til Lokal TV og en sammenhængende kraft med deres nuværende studieaktiviteter i stueetagen. Der findes yderligere 2 lignende lokaler på vesttrappen i hovedbygningen, ét lokale i stueetagen samt ét lokale på 1. sal. Hvert af disse 2 lokaler har et areal på ca. 15 kvadratmeter. Disse lokaler kan også anvendes til musikskolen. Disse lokaler har tofags vinduer samt varme og lys. Lokalet i stueetagen anvendes i dag til opbevaring af de borde og stole, som bruges i de nuværende mødelokaler i stueetagen. Denne opbevaring kan eventuelt flyttes ned i den del af kælderen, der ligger lige under dette lokale, som omfatter et ubrugt areal på ca.25 kvadratmeter. Lokalet på 1. sal rummer i dag 6 flytbare skabe, som en række foreninger anvender til opbevaring af materialer, der er i relation til en del af deres virke på Kildegården. Disse skabe kan flyttes ned til den del af kælderen, som er i direkte forbindelse med østtrappen. Hvis musikskolen yderligere mangler lokaler til eneundervisning, har følgende 3 foreninger på Kildegårdens område ledig lokalekapacitet:

4 Det gælder bokseklubben, som ifølge sin website først anvender sine lokaler efter kl. 17 på hverdagene mandag til torsdag. På fredage er der ingen boksning. Roskilde Cykle Ring anvender ifølge sin website kun sine lokaler hver mandag efter kl. 19. Alle andre dage er der ledigt. Roskilde Håndbold har sine foreningslokaler i eget hus på Kildegårdsområdet. Her er der også rigtig mange ledige timer på hverdage, hvor denne forening ikke anvender sine lokaler. Da det er et politisk ønske, at den eksisterende lokalekapacitet udnyttes bedst muligt og derved maksimalt på alle tidspunkter af døgnet og ugen, finder DampRadioen det vigtigt, at alle lokaler på hele Kildegårdsområdet nu rent faktisk vil blive udnyttet maksimalt. Nuværende anvendelse af alle lokaler bør derfor gennemgås med en tættekam. Klub Ungdommens Hus har ifølge sin website lukket efter kl. 17 på mandage samt helt lukket på alle fredage. Denne ledige kapacitet kan med stor fordel udnyttes af musikskolen, da der for begge aktiviteters vedkommende er tale om myndighedsforpligtende opgaver. DampRadioen vil i forlængelse af denne plan anbefale, at vi flytter til lokalerne i A- Husets 1. sal, der omfatter et nettoareal på ca. 95 kvadratmeter, som da kan indrettes til vores studier, teknikrum samt administration. Derudover indrettes stueetagen til fast studie og koncertsal som erstatning for vores nuværende anvendelse af lokale 454 på Kildegårdens 2. sal (Hovedbygningen). Vores nuværende areal på Kildegården 2. sal er på 154 kvadratmeter. 1. sal i A-huset har et nettoareal på 94 kvadratmeter. Lokalet i stueetagen i A-Huset har et areal på 90 kvadratmeter I alt er der i A-Huset 194 kvadratmeter: Det vil sige ca. 40 kvadratmeter mere, end vi i dag råder over på Kildegårdens 2. sal. Men herefter vil vi ikke længere gøre brug af lokale 454 til vores studie og koncertaktiviteter. Vi kan endvidere tilbyde, at vi selv overtager den daglige rengøring, herunder de 2 årlige vinduespoleringer. Dette giver en årlig besparelse for forvaltningen på ca ,- kr. Alle, der arbejder med musik, kan da tilbydes, som tilfældet er det i dag med lokale 454, studie- og koncertoptagelser med formidling via hele lokalradionettet i Danmark, Grønland, Færøerne samt alle dansksprogede radiostationer i hele verden. Derved styrkes musikby Roskilde nationalt.

5 Vores formidling udbygges i løbet af 2012 til også at omfatte alle engelsksprogede radiostationer i hele den engelsksprogede del af verden, hvilket primært kommer til at omfatte England, Irland, USA, Australien og New Zealand. På denne måde kan Roskilde som musikby blive styrket internationalt. Afslutning: Denne plan, som DampRadioen hermed fremlægger, giver plads til alle nuværende brugere på Kildegården uden at disse ved omrokering til fremtidig lokaleanvendelse får færre kvadratmeter stillet til rådighed - snarere tværtimod! Enkelte nuværende brugere får stillet et større antal kvadratmeterareal til rådighed. Alle brugere kan bibeholde deres nuværende aktivitetsniveau, og dette kan fortsat finde sted på Kildegårdsområdet. Ingen bliver glemt og ingen bliver snydt! Alle lokalers nuværende kapacitet udnyttes maksimalt. Alle bliver tilfredse! Denne plan fremsender vi dags dato til Kulturudvalgets medlemmer samt til Kildegårdens brugerråd, da det i forbindelse med Byrådets behandling af sagen vedrørende flytningen af Klub Ungdommens Hus til Kildegårdens stueetage i løbet af 2011, også blev besluttet følgende: Herudover ønsker partierne, at brugerne ikke alene på Kildegården men i alle relationer skal inddrages i udmøntningen af opgaven med at optimere ejendomme og lokaler i forhold til behov."(citat fra byrådsreferatet den ). I forlængelse af ovennævnte er det DampRadioens håb, at Kulturforvaltningen og Kulturudvalget nu vil iværksætte konstruktive forhandlinger angående den fremtidige lokale anvendelse på Kildegården for de nuværende brugere. Vi håber i den forbindelse, at DampRadioens fremlagte plan kan inspirere alle til at finde frem til en løsning, der igen kan bringe ro og glæde blandt de mange aktive borgere i Roskilde, som anvender deres fritid aktivt i samvær med andre. Dette skal der fra alle sider med nænsom hånd værnes om, da et aktivt foreningsliv udgør grundstammen i vores demokratiske samfund!!. Roskilde den 28. februar 2011 Louis Hansen formand Erik Koefoed radiochef Roskilde DampRadio Lokalradio Tlf.: Roskilde 97,8 MHz Lokalradio i Roskilde Båndværksted Info.: hybrid 87,7 MHz Helligkorsvej 5, 2. sal Medieskole Fax.: Sendetider: Kildegården LiveMusicStudie Man-Tors kl Roskilde Public Service Post@roskilde.dampradio.dk Lørdag kl. 9:30-24

6

Vedrørende den folkeoplysende virksomhed Roskilde DampRadio.

Vedrørende den folkeoplysende virksomhed Roskilde DampRadio. Roskilde den 26. juni 2011 Til formanden samt alle medlemmer i Folkeoplysningsudvalget i Roskilde. Vedrørende den folkeoplysende virksomhed Roskilde DampRadio. I forlængelse Forvaltningens indstilling

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2010 Roskilde DampRadio Lokalradio Tlf.: 4636 3637 Roskilde 97,8 MHz Lokalradio i Roskilde Båndværksted Info.

ÅRSRAPPORT 2010 Roskilde DampRadio Lokalradio Tlf.: 4636 3637 Roskilde 97,8 MHz Lokalradio i Roskilde Båndværksted Info. ÅRSRAPPORT 2010 Roskilde DampRadio Lokalradio Tlf.: 4636 3637 Roskilde 97,8 MHz Lokalradio i Roskilde Båndværksted Info.: 4636 0037 hybrid 87,7 MHz Helligkorsvej 5, 2. sal Medieskole Fax.: 4632 0897 Sendetider:

Læs mere

Plan for anvendelse af Nordre Gl. Skole

Plan for anvendelse af Nordre Gl. Skole Plan for anvendelse af Nordre Gl. Skole Kultur og Fritid Oktober 2016 Indhold Indledning/Baggrund:... 2 Beskrivelse af bygningen:... 2 Bygningens stand:... 2 Aktiviteter i dag:... 3 Den røde bygning:...

Læs mere

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet

NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet Kultur og Idræt Sagsnr. 251967 Brevid. 1980469 Ref. KONU Dir. tlf. 4631 4067 kristofferon@roskilde.dk NOTAT: Byfortætning, flere boliger i bymidten og et kraftcenter for forenings- og fritidslivet 13.

Læs mere

Vision. Vision for Kildegården

Vision. Vision for Kildegården Januar 2016 Formål og baggrund Denne handlingsplan skal ses i lyset af, at projekt Kildegården stadig er i udviklingsfasen, hvor der arbejdes på at omsætte projektets vision og rammer til konkrete handlinger

Læs mere

Notat vedr. økonomien i projekterne vedr. midlertidige boliger til flygtninge

Notat vedr. økonomien i projekterne vedr. midlertidige boliger til flygtninge Hjørring Kommune Notat Økonomistaben, Økonomisk Forvaltning 3.juni 2016 Side 1. Notat vedr. økonomien i projekterne vedr. midlertidige boliger til flygtninge Nærværende notat vil gennemgå beregninger af

Læs mere

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle

Galleriet på Mantziusgården. Regler for udlejning til private og kommercielle Galleriet på Mantziusgården Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Galleriet på Kulturcenter Mantziusgården er beliggende i Rektorfløjens stueetage. Det er på ca. 60 m

Læs mere

Fra: Kristoffer Okholm-Naut Sendt: 30. juni :31 Til: Mette Gram Hansen Cc: Poul Knopp Damkjær Emne: VS: DampRadioen.

Fra: Kristoffer Okholm-Naut Sendt: 30. juni :31 Til: Mette Gram Hansen Cc: Poul Knopp Damkjær Emne: VS: DampRadioen. Fra: Kristoffer Okholm-Naut Sendt: 30. juni 2011 18:31 Til: Mette Gram Hansen Cc: Emne: VS: Fra: Roskilde DampRadio [mailto:post@roskilde.dampradio.dk] Sendt: 30. juni 2011 15:19 Til: Emne: Re: Kære kulturchef.

Læs mere

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB

BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB BERETNING GENERALFORSAMLINGEN DEN 24. MARTS 2014 I HOBRO BRIDGEKLUB Velkommen til den ordinære generalforsamling. Sæsonen 2013 2014 kom til at forløbe meget anderledes end forventet. Bestyrelsen i Hobro

Læs mere

Hjørring Kommune. Notat By, Kultur & Erhverv

Hjørring Kommune. Notat By, Kultur & Erhverv Hjørring Kommune Notat By, Kultur & Erhverv 31-08-2017 Side 1. Sag nr. 04.04.00-P00-4-15 Uddybende svar på de 6 spørgsmål i henvendelse fra Arbejdsgruppen for overdragelse af Højene Hallen fra kommunal

Læs mere

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller.

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. NOTAT Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. I 2012 besluttede Kommunalbestyrelsen, at hovedbygningen på Leos Plejecenter skal ombygges til korttidscenter. Ombygningen er i fuld gang, og i

Læs mere

Præsentable kontorlokaler tæt på Ringvejen GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG. KONTOR 432 m². HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme.

Præsentable kontorlokaler tæt på Ringvejen GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG. KONTOR 432 m². HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme. Præsentable kontorlokaler tæt på Ringvejen GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG KONTOR 432 m² HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme.dk Fleksible kontorlokaler i attraktivt område tæt på Ringvejen.

Læs mere

Aktivitetscenter for hjemmeboende

Aktivitetscenter for hjemmeboende Aktivitetscenter for hjemmeboende Kvalitetsstandard 2016 Hvad er formålet? Formålet med et aktivitetstilbud er, at du bevarer et selvstændigt og aktivt liv så længe som muligt. Aktiviteter kan være Vedligeholdende

Læs mere

Børneudvalget. Protokol. Mødedato: 28. februar Mødetidspunkt: 8:30. Sluttidspunkt: 9:30

Børneudvalget. Protokol. Mødedato: 28. februar Mødetidspunkt: 8:30. Sluttidspunkt: 9:30 Sidenr. 14 Protokol Mødedato: 28. februar 2011 Mødetidspunkt: 8:30 Sluttidspunkt: 9:30 Mødelokale: Børne- og Uddannelsesforvaltningen, mødelokale 2.1 Fraværende: GODKENDELSE AF FORSLAG TIL DAGSORDENEN:

Læs mere

Notat - status for udmøntning af budget Velfærdsservice samt. Anne Mette Nielsen Planlægningskonsulent

Notat - status for udmøntning af budget Velfærdsservice samt. Anne Mette Nielsen Planlægningskonsulent Forebyggelse og Sundhed Notat Til: Udvalget for Voksne og Sundhed Sagsnr.: 2009/14886 Dato: 23-11-2009 Sag: Sagsbehandler: Notat - status for udmøntning af budget 2010 - Velfærdsservice samt Forebyggelse

Læs mere

Wismann Property Consult A/S CVR: 28 31 27 17, Åboulevard 1, st., 1635 København V, www.wismann-as.dk mobil.: 4088 1998, e-mail: lw@wismann-as.

Wismann Property Consult A/S CVR: 28 31 27 17, Åboulevard 1, st., 1635 København V, www.wismann-as.dk mobil.: 4088 1998, e-mail: lw@wismann-as. United-hjørnet midt i Frederikssund! 50 meter overfor Sillebroen samt S-Tog. Enestående chance central synlig beliggenhed Opført i 1991, 447 m 2 fordelt med 332 m 2 primære arealer og 115 m 2 kælder. Oplagt

Læs mere

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005.

Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli juni 2005. Notat til folkeoplysningsudvalget om fordeling af aktivitetsstøtte til børn og unge for perioden 1. juli 2004-30. juni 2005. Ved ansøgningsfristens udløb pr. 1. marts 2004 og frem til den 21. maj var der

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted NB. 9. februar 2005 16:00 Mødelokale 2 Fraværende Til stede Indholdsfortegnelse 1. Personsag 2. Fritidstilbud for vidtgående handicappede

Læs mere

Forvaltningen foreslår, at denne opsøgende indsats i forhold til forældrene sker inden for rammerne af allerede eksisterende aktiviteter.

Forvaltningen foreslår, at denne opsøgende indsats i forhold til forældrene sker inden for rammerne af allerede eksisterende aktiviteter. Skole og Børn Sekretariatet Sagsnr. 307636 Brevid. 3039480 Ref. CHBJ Dir. tlf. 4631 4578 charlottebj@roskilde.dk Obligatorisk læringstilbud til 1-årige børn i udsatte boligområder 13. februar 2019 I dette

Læs mere

BILAG 1. Forskellige scenarier for ejerforhold af skolens bygninger.

BILAG 1. Forskellige scenarier for ejerforhold af skolens bygninger. BILAG 1. Forskellige scenarier for ejerforhold af skolens bygninger. INDLEDNING Dette dokument beskriver mulige scenarier for ejerforhold for skolebygningerne i Skibbild-Nøvling. Scenarierne skal ses i

Læs mere

KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION

KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION KOLDING IF FODBOLD UNGDOM & KOLDING KFUM ATLETIK & MOTION 1 Ansøgning om støtte til anlægsforbedringer Motivation I Kolding IF har vi i længere tid haft en væsentlig problemstilling med at kunne facilitere

Læs mere

2) Helligdag og dag før helligdag Prissættes som fredag. Dag før helligdag er torsdag før Bededag og onsdag før Kr. Himmelfartsdag

2) Helligdag og dag før helligdag Prissættes som fredag. Dag før helligdag er torsdag før Bededag og onsdag før Kr. Himmelfartsdag Udlejning Udlejning koordineres via telefon 22 57 35 4. Telefonen er åben mandage fra kl. 7.00 til 9.00 (tirsdage når mandag er helligdag). Det er ikke muligt at indtale besked til telefonen. Spørgsmål

Læs mere

IFKl. Under arrangementet Sker der ulykker eller andet, så kontakt undertegnede.

IFKl. Under arrangementet Sker der ulykker eller andet, så kontakt undertegnede. Mødelokale på Magle Alle 3 Før arrangementet Du vil sikkert gerne komme tidligere og pynte op, dække borde m.m. Efter aftale kan der være en ansat fra IFKL til at åbne for dig på arrangementsdagen. Her

Læs mere

Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune

Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune Regler for udlån og benyttelse af lokaler og udendørs anlæg i Hørsholm Kommune Målsætning for anvendelse af lokaler og udendørs anlæg Lokaler og udendørs anlæg skal være tilgængelige for borgere og foreninger

Læs mere

Beskrivelse af Vestbanens værksted i Varde

Beskrivelse af Vestbanens værksted i Varde Beskrivelse af Vestbanens værksted i Varde 1. Historie Værkstedet er oprindeligt en del af en ældre ringremise opført i forbindelse med anlægget af Varde - Grindsted jernbane. Den sydøstlige del af remisen

Læs mere

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30.

Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. ALLERØD KOMMUNE Kultur og Idrætsudvalget Møde nr. 31 Mødet blev holdt torsdag den 16. august 2012 på Rådhuset i Mødelokale C. Mødet begyndte kl. 15:00 og sluttede kl. 17:30. Medlemmer: Formand Flemming

Læs mere

NOTAT. Lokaleoversigt Thorstedlund

NOTAT. Lokaleoversigt Thorstedlund NOTAT Lokaleoversigt Thorstedlund Indledning Lokaleoversigten er et dokument, der viser nogle af de bagvedliggende faglige, økonomiske og tekniske overvejelser ved en samling af familiehuset og familiekonsulenthuset

Læs mere

Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn

Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn Aftale om rammerne for udvidelsen af Vedbæk Havn Den 28. marts 2012 vedtog Kommunalbestyrelsen, at 13. august 2012 Sekretariatet 1) forslag til tillæg til Kommuneplan 2009 med VVM-redegørelse og miljøvurdering

Læs mere

Fremtidig anvendelse af Sjælsøhallen

Fremtidig anvendelse af Sjælsøhallen Fremtidig anvendelse af Sjælsøhallen Beskrivelse af Sjælsøhallen Sjælsøhallen er beliggende på Ravnsnæsvej 103 A, 3460, over for Sjælsøskolen. Sjælsøhallen er fra 1970 erne og den første egentlige idrætshal

Læs mere

Sagsnr Byrådet Lukket punkt

Sagsnr Byrådet Lukket punkt Pkt. 384 Salg af fast ejendom Sagsnr. 266481 Byrådet Lukket punkt Resume Ejendommen Helligkorsvej 3 har været udbudt til salg ved anvendelse af udbudsformen pris og projekt, og der foreligger købstilbud

Læs mere

BILAG 2. Sendetider m.v. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

BILAG 2. Sendetider m.v. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 BILAG 2 Sendetider m.v. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 På grundlag af Aftale mellem TV 2/DANMARK og regionerne om sendetider med virkning

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 37 TORSDAG DEN 7. MAJ 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 7. maj 2009 Side: 2 Fraværende: Eva Laut Andersen, Torben

Læs mere

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde

Sæby Kommune. Referat. Økonomiudvalget. Ordinært møde Page 1 of 7 Sæby Kommune Referat Økonomiudvalget Ordinært møde Mødedato tirsdag den 22. februar 2005 Tidspunkter 09:00 - Lokale Mødelokale 2 Fraværende Hans Krarup Olesen med afbud. Bemærkninger Knud Hjørnholm

Læs mere

65. BØRNEHAVEN SCT. HEDVIGSØSTRENE

65. BØRNEHAVEN SCT. HEDVIGSØSTRENE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for børneområdet 2010-2021 Bind III 65. BØRNEHAVEN SCT. HEDVIGSØSTRENE Sct. Michaelsgade 10, 6000 Kolding Institutionen er beliggende i den vestlige del af Kolding

Læs mere

Aftale mellem Byrådet og Fritidscentret 2008

Aftale mellem Byrådet og Fritidscentret 2008 WWW.fritidscentret.dk Aftale mellem Byrådet og Fritidscentret 2008 Indhold 1. Formål med aftalen 2. Politiske visioner, mål og krav 3. Fritidscentret Hvem er vi? 4. Målene i aftalen 5. Opfølgning af målene

Læs mere

2. Målgruppe: Fysisk/psykisk voldsramte kvinder og deres

2. Målgruppe: Fysisk/psykisk voldsramte kvinder og deres Kvalitetsstandard 2007 1. Grundoplysninger: Institutionstype: Horsens Krisecenter, Sundvej 34A, 8700 Horsens, tlf. nr. 75 618199 Fax nr. 75 61 84 51 E-mail adresse: horsens-krisecentermail1.stofanet.dk

Læs mere

Notat om eventuelle behov for bygningsændringer

Notat om eventuelle behov for bygningsændringer 22. september 2010 Notat om eventuelle behov for bygningsændringer Generelt Skoler Bygge- og anlægsomkostningerne for nybyggeri af skoler er for 2010 i størrelsesordenen kr. 13.000 pr m2 og hertil kommer

Læs mere

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud.

Mellem foreningen Råstof Roskilde og Kultur- og Idrætsudvalget er indgået aftale om driftstilskud og vilkår for tilskud. Kultur og Idræt Rådhusbuen 1 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Driftsaftale 2016-2017 Råstof Roskilde 1. oktober 2015 Mellem foreningen

Læs mere

Præsentable kontorlokaler i flot ejendom GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG. KONTOR 447 m². HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme.

Præsentable kontorlokaler i flot ejendom GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG. KONTOR 447 m². HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme. Præsentable kontorlokaler i flot ejendom GLARMESTERVEJ 8600 SILKEBORG KONTOR 447 m² HD Ejendomme Erhverv. T: 70 23 82 33. W: hdejendomme.dk Regulære kontorlokaler velbeliggende tæt på Ringvejen. Lejemålet

Læs mere

Undervisningsmiljø på Nordjysk Musikkonservatorium

Undervisningsmiljø på Nordjysk Musikkonservatorium Undervisningsmiljø på Nordjysk Musikkonservatorium Nordjysk Musikkonservatorium har gennemført en undersøgelse af undervisningsmiljøet blandt de studerende i december måned 2005. Undersøgelsen er sendt

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Økonomiudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Referat Åben dagsorden Økonomiudvalget 20142017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 12:15 Mødet afsluttet: kl. 12:35 Mødested: Ekstraordinært Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus

Læs mere

Styregruppemøde mandag den 3. december 2012

Styregruppemøde mandag den 3. december 2012 Styregruppemøde mandag den 3. december 2012 Mødet blev gennemført med deltagelse af Jørgen Dirksen Lars Simper Chr. Krause Steen Østergaard Laurits Tørnæs Mikkel Dahlqvist og Carl Erik Dalbøge - Der var

Læs mere

DANMARK. Att.: Mohammed Ahsan Odense, den 25. februar 2010. Vedr.: Høring om Offentlighedskommissionens betænkning om offentlighedsloven

DANMARK. Att.: Mohammed Ahsan Odense, den 25. februar 2010. Vedr.: Høring om Offentlighedskommissionens betænkning om offentlighedsloven li DANMARK Justitsministeriet Slotsholmsgade 10 1216 København K Att.: Mohammed Ahsan Odense, den 25. februar 2010 SAG 2010-00182 MeeljRibu Vedr.: Høring om Offentlighedskommissionens betænkning om offentlighedsloven

Læs mere

1) Helligdag og dag før helligdag Prissættes som fredag. Dag før helligdag er torsdag før Bededag og onsdag før Kr. Himmelfartsdag

1) Helligdag og dag før helligdag Prissættes som fredag. Dag før helligdag er torsdag før Bededag og onsdag før Kr. Himmelfartsdag Udlejning Udlejning koordineres via telefon 22 57 35 14. Telefonen er åben mandage fra kl. 17.00 til 19.00 (tirsdage når mandag er helligdag). Det er ikke muligt at indtale besked til telefonen. Spørgsmål

Læs mere

Regler for tildeling af lokaler i Arhus kommune.

Regler for tildeling af lokaler i Arhus kommune. ÅRHUS KOMMUNES FRITIDS- OG KULTURFORVALTNING. VESTERGADE55. POSTBOKS 619. 8100 ÅRHUS C. TELEFON 8940 48 00. TELEFAX 86 19 1722. Den August 1994 Journalnr. 82.16.00.P21/91 Kontaktperson Direkte tlf. Regler

Læs mere

Hvad er der sket efter tilsynsbesøget? Foreningens navn og adresse Den Irakiske Kulturforening

Hvad er der sket efter tilsynsbesøget? Foreningens navn og adresse Den Irakiske Kulturforening Foreningens navn og adresse Den Irakiske Kulturforening Ibæk Strandvej 1. Hvad viser det fremsendte materiale? foreningen har planlagte aktiviteter 25 timer ugentligt. Årligt er der således aktivitetstimer

Læs mere

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Indledning Aulum Fritidscenter kan i 2006 fejre sit 20 års jubilæum, og det har været 20 år, der på mange måder har været præget af fremgang. Bestyrelsen

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 39 ONSDAG DEN 10. JUNI 2009, KL. 15.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 10. juni 2009 Side: 2 Fraværende: Benno Frandsen. Torben

Læs mere

NY: Skoleforlig 2017 Ekstra kapacitet Skolen på Grundtvigsvej

NY: Skoleforlig 2017 Ekstra kapacitet Skolen på Grundtvigsvej Projekt nr.: Fagudvalg: UU Funktion: 03.22.01 NY: Skoleforlig 2017 Ekstra kapacitet Skolen på Grundtvigsvej Adresse: Grundtvigsvej 9-11, 1864 Frederiksberg C Afholdt før 2018 2019 2020 2021 Anlægsudgifter

Læs mere

Submission #48 Roskilde Kommune

Submission #48 Roskilde Kommune Submission #48 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/98199/submission/9031 Side 1 af 2 03-08-2016 Formandens navn Ole Rasmussen Telefon 21639133 Email raem@outlook.dk Forening Roskilde Ældre Motion

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Januar 2017. Så er vi godt i gang med 2017 og hermed det sidste nye herfra Regnbuen. Vi er rigtige glade for vores nye institution/lokaler og vi er ved at komme på plads. Vi indretter

Læs mere

Sendetider mv. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018

Sendetider mv. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 BILAG 1 15. december 2014 Sendetider mv. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 På grundlag af Aftale mellem TV 2 DANMARK og regionerne om sendetider

Læs mere

Retningslinjer for anvisning af kommunale lokaler

Retningslinjer for anvisning af kommunale lokaler Retningslinjer for anvisning af kommunale lokaler 1. Hvem kan låne kommunens lokaler? Foreninger i Sønderborg Kommune samt enhver af kommunens borgere, der ønsker at tage initiativ til et arrangement med

Læs mere

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN

FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN OPDATERET 09.12.14 FOLKEMØDEARRANGØR SÅDAN Bornholms Regionskommune står for Folkemødets praktiske rammer. Men det politiske indhold selve festivalens substans bliver leveret af partier, organisationer,

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER TYLSTRUP SKOLE // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER TYLSTRUP SKOLE // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER TYLSTRUP SKOLE // 2015 BESKRIVELSE TYLSTRUP SKOLE FAKTA Adresse Tylstrup skole Pogevej 3-5 9382 Tylstrup Telefon 99 82 40 50 E-mail Web Skoleleder

Læs mere

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8

Kontor. Lejeopstilling. Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Lejeopstilling Kontor Nyindrettede kontorlokaler på Frederiksøen Sag 7541-8 Frederiksø 2, Administrationsbygningen, 5700 Svendborg Attraktiv beliggenhed på havnen Præsentable nyindrettede lokaler Etageareal

Læs mere

Fællespostkasse Vesterbro Lokaludvalg

Fællespostkasse Vesterbro Lokaludvalg Fra: Fællespostkasse Vesterbro Lokaludvalg Til: Fællespostkasse Vesterbro Lokaludvalg Cc: Julie Wolfsberg Oscilowski; Thomas Egholm (thomasegholm@hotmail.com) Emne: 2018-0088531-5 - Indsigelse over for

Læs mere

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79

Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 79 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 07.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 07.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

Hjemmesiden Hjemmesiden er under opbygning, og vi håber, at vi kan lancere den inden jul 2013.

Hjemmesiden Hjemmesiden er under opbygning, og vi håber, at vi kan lancere den inden jul 2013. Emne: S- M- C Nyhedsbrev November 2013 Hjemmesiden Hjemmesiden er under opbygning, og vi håber, at vi kan lancere den inden jul 2013. Forslag til ændret måde at køre på fra sæson start 2014: Bestyrelsen

Læs mere

23. PARKSKOLEN. Skolen i dag. I forbindelse med tidligere fysisk udviklingsplan fra 2006 er der gennemført

23. PARKSKOLEN. Skolen i dag. I forbindelse med tidligere fysisk udviklingsplan fra 2006 er der gennemført Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 Bind III 23. PARKSKOLEN Fynsvej 51, 6000 Kolding Parkskolen er opført i 1966 og har fået en omfattende renovering af hovedbygningens klimaskærm

Læs mere

Den 7. juli 2015 sender Hjørring Kommune klagen i høring hos bestyrelsen for Sindal Rideklub.

Den 7. juli 2015 sender Hjørring Kommune klagen i høring hos bestyrelsen for Sindal Rideklub. Internt notat Borgmesterkontoret 12-10-2016 Side 1. Notat - Folkeoplysningsloven- Sindal Rideklub Sagens omstændigheder: Åben for alle Den 19. maj 2015, modtager Hjørring Kommune en klage fra x, over bestyrelsen

Læs mere

Orientering om indstilling af midler til etablering af faste arbejdspladser

Orientering om indstilling af midler til etablering af faste arbejdspladser Børne- og Ungdomsforvaltningen Rødkilde Skole Att: Anders Busk Godthåbsvej 274 2720 Vanløse Dato: 29.01.2014 edoc nr. 2014-0023421-1 Orientering om indstilling af midler til etablering af faste arbejdspladser

Læs mere

1 Indledning 1.1 Baggrund I forligsteksten for budget 2012 indgår ejendomsområdet med følgende:

1 Indledning 1.1 Baggrund I forligsteksten for budget 2012 indgår ejendomsområdet med følgende: Økonomi og Beskæftigelse Byrådssekretariat Sagsnr. 190784 Brevid. 1391828 Ref. NIR Dir. tlf. 46 31 80 09 nicolair@roskilde.dk NOTAT: Ejendomseffektiviseringer i budget 2012 11. januar 2012 1 Indledning

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget

Fritids- og Kulturudvalget Tillægsdagsorden Dato: Onsdag den Mødetidspunkt: 18:00 Mødelokale: Medlemmer: Mødelokale B105 Daniel Donoso (F), Ekrem Günbulut (A), Frederik A. Hansen (V), Jesper Kirkegaard (C), Merete Scheelsbeck (C),

Læs mere

Uddannelsesprojekt: Transmission af livekoncerter

Uddannelsesprojekt: Transmission af livekoncerter Roskilde Weekendradio Uddannelsesprojekt: Transmission af livekoncerter Målet med projektet har været at give musikudøvere mulighed for at få indblik i og viden om, hvordan radiomediet kan transmitterer

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen. Byrådet godkendte den 25. maj 2011 et program for områdefornyelse i Felsted. Socialministeriet har givet tilsagn om støtte. Et af delprojekterne i områdefornyelsen er etablering af et medborgerhus i byen.

Læs mere

Nyt Foreningshus: Kravs specifikation

Nyt Foreningshus: Kravs specifikation Nyt Foreningshus: Kravs specifikation 2019-03-19 Rev. 2019-03-28 Repræsentant for følgende musiske foreninger: Glostrup Byorkester, Glostrup Musikor, Visens Venner, Vestegnens Harmonika klub, Glostrup

Læs mere

Sagsøgte, Roskilde Dampradios Båndværksted, har påstået frifindelse.

Sagsøgte, Roskilde Dampradios Båndværksted, har påstået frifindelse. RETTEN I ROSKILDE Udskrift af dombogen DOM Afsagt den 8. februar 2017 i sag nr. BS 3A-463/2016: Roskilde Kommune Rådhusbuen 1 4000 Roskilde mod Roskilde Dampradios Båndværksted Møllehusvej 22 4000 Roskilde

Læs mere

Forretningsorden til Udvalget for Børn og Unge Revideret maj 2016 Indholdsfortegnelse

Forretningsorden til Udvalget for Børn og Unge Revideret maj 2016 Indholdsfortegnelse Forretningsorden til Udvalget for Børn og Unge Revideret maj 2016 Indholdsfortegnelse Politiske udvalgs møder... 2 Forespørgelser... 2 Pressekontakt og formidling af beslutninger... 3 Dagsorden... 3 Udsendelse

Læs mere

Hotel og restaurant. Uddybende kvalitetsresultater samt opfølgningsplan. Herunder resultaterne for de enkelte områder fra 2011: Grundforløb:

Hotel og restaurant. Uddybende kvalitetsresultater samt opfølgningsplan. Herunder resultaterne for de enkelte områder fra 2011: Grundforløb: Uddybende kvalitetsresultater samt opfølgningsplan. Herunder resultaterne for de enkelte områder fra 2011: Grundforløb: 1 Hovedforløb: 2 Opfølgnings/handlingsplan: Opfølgning og evaluering på sidste års

Læs mere

Ejendommen er på i alt 2.088 m2, hvoraf Voldgiftsinstituttet råder over 395 m2.

Ejendommen er på i alt 2.088 m2, hvoraf Voldgiftsinstituttet råder over 395 m2. Notat Til: Fra: Strukturudvalget KRONPRINSESSEGADE 28 1306 KØBENHAVN K TLF. 33 96 97 98 FAX 33 36 97 50 DATO: 7. marts 2014 Emne: Lokaler Advokatsamfundets lokaler 1. Lokalesituation i dag. Advokatsamfundets

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Referat for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 00 Tirsdag den 24.01.2017, kl. 17.00 i Gyngemosehallen Medlemmer Irene Chabior kl. 17:00 Per Sundberg kl. 17:00 Bjarne Hingelbjerg

Læs mere

REBILD KOMMUNE FORRETNINGSORDEN

REBILD KOMMUNE FORRETNINGSORDEN REBILD KOMMUNE FORRETNINGSORDEN Udvalget For Kultur og Fritid Forretningsorden for fagudvalgene i Rebild Kommune 1. januar 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Konstituering...3 Udvalgets møder...3 Dagsorden, fremlæggelse...3

Læs mere

Begge naboorienteringer er udsendt den 5. december 2018.

Begge naboorienteringer er udsendt den 5. december 2018. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling NOTAT 20. december 2018 Bilag 2 Naboorienteringer Begge naboorienteringer er udsendt den 5. december 2018. Naboorientering - Ørestad City

Læs mere

Fritids- og kulturpolitik for Solrød Kommune

Fritids- og kulturpolitik for Solrød Kommune SOLRØD KOMMUNE - BYRÅDET Fritids- og kulturpolitik for Solrød Kommune I Solrød Kommune er der kultur- og fritidstilbud til alle borgere overalt i kommunen. I fritids- og kulturlivet vokser vi fra barnsben

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Børne- og Skoleudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Børne- og Skoleudvalget Mødedato: Torsdag den 15. december 2016 Mødetidspunkt: 14:00 Mødelokale: 215 Medlemmer: Allan S. Andersen, Bjarne Thyregod, Jan R. Jakobsen, Louis

Læs mere

Sendetider mv. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Sendetider mv. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 20. decmber 2018 BILAG 1 Sendetider mv. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 På grundlag af Aftale mellem TV 2 DANMARK og regionerne om sendetider

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Madsens Krog, møde med fritidsklubberne. Beslutningsreferat fra møde den 26.

NOTAT. Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej Dragør. Madsens Krog, møde med fritidsklubberne. Beslutningsreferat fra møde den 26. NOTAT Sag Madsens Krog, møde med fritidsklubberne Beslutningsreferat fra møde den 26. juni 2018 Dragør Kommune Plan og Teknik Kirkevej 7 2791 Dragør Tlf: 3289 0100 Dato 27.06.2018 Sagsnr. 17/186 Mødested:

Læs mere

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014

ETAPE PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 ETAPE 2 PROJEKTFORSLAG UDVIDELSE AF CAMPUS KUJALLEQ ILLUSTRATIONSHÆFTE FOR OMBYGNINGEN 17. NOVEMBER 2014 INDHOLD INDLEDNING Indledning Placering i byen Campus Kujalleq: Eksisterende fysisk kapacitet Udvidelse

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat 10. juni 2013. fra Kultur- og Fritidsudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Referat 10. juni 2013. fra Kultur- og Fritidsudvalget TÅRNBY KOMMUNE Referat 10. juni 2013. fra Kultur- og Fritidsudvalget Mødedato: Mandag den 10. juni 2013 Mødetidspunkt: 15:30 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 209, Mødelokale Vibeke Rasmussen, Brian Franklin,

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1.

Afdelingsbestyrelsen MOSEGÅRDSPARKEN 2820 Gentofte. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 DAGSORDEN: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. REFERAT, møde nr. 11, den 29. Oktober 2014 Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.45 Tilstede: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff (JD), næstformand, Hanne Merete

Læs mere

Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen

Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen Lejeopstilling Attraktivt beliggende produktions-, lagerog kontorlokaler udlejes på Frederiksøen Frederiksø 2, 5700 Svendborg Må kun udlejes til havnerelateret formål Tidsbegrænsede lejekontrakter til

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

BYGGEPROGRAM. Kommunens sagsnr. : 12/14717. Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg : Renovering af Ørkildskolen

BYGGEPROGRAM. Kommunens sagsnr. : 12/14717. Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg : Renovering af Ørkildskolen BYGGEPROGRAM Kommunens sagsnr. : 12/14717 Sagsnavn : Renovering af Ørkildsskolen Dato : 23-04-2013 Internt sagsnr. : 12041 Sag : Østre Skolevej 2, 5700 Svendborg Emne : Renovering af Ørkildskolen Bygning

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid onsdag den 28. november 2012. Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Referat onsdag den 28. november 2012 Kl. 17:00 i Mødelokale 1, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering...2 3. KF - Temadrøftelse...3 4. KF - Kunstudvalg i

Læs mere

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer

Søndervangshallen. Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Søndervangshallen Regler for udlejning til private og kommercielle arrangementer Generelt Søndervangshallen ligger på Søndervangen 48 i Birkerød. Søndervangshallen indeholder en idrætshal på 960 m 2 samt

Læs mere

Folkeoplysningspolitik

Folkeoplysningspolitik Folkeoplysningspolitik 1 Demokratiforståelse og aktivt medborgerskab Folkeoplysningsloven af 2011 forpligter alle kommuner til at udfærdige en politik for Folkeoplysningsområdet gældende fra 1. januar

Læs mere

3. evaluering 14/15, forældre. 1. Hvilket land er dit/jeres barn i? 3. evaluering 14/15, forældre 10.03.2015 13:40 100% 90% 80% 70.

3. evaluering 14/15, forældre. 1. Hvilket land er dit/jeres barn i? 3. evaluering 14/15, forældre 10.03.2015 13:40 100% 90% 80% 70. 3. evaluering 4/5, forældre 0.03.05 3:40 3. evaluering 4/5, forældre. Hvilket land er dit/jeres barn i? 0 9 8 7 70.% 5 4 3 9.% 6.4% 4.3% 0. 3 4 5 USA New Zealand 3 England 4 Spanien 5 Australien USA 70,%

Læs mere

Vadgårdsparken Selskabslokaler

Vadgårdsparken Selskabslokaler Vadgårdsparken Selskabslokaler Betingelser for leje af selskabslokale Udlejning Gældende fra 1. juni 2009 Lokalerne kan lejes af beboere i ABG. Reservationer kan kun ske ved personlig fremmøde, hvor depositum

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

Børne- og Kulturudvalget

Børne- og Kulturudvalget Page 1 of 8 Referat Børne- og Kulturudvalget Ordinært møde Dato Tid Sted 23. februar 2005 17:00 Mødelokale 2 NB. Fraværende Til stede Johan Berg Jensen Indholdsfortegnelse 1. Skolerenovering 2005 Åben

Læs mere

Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik for Fanø Kommune

Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik for Fanø Kommune Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik for Fanø Kommune Vedtaget i Fanø byråd den (dat Vedtaget i Fanø Byråd den (dato) Udarbejdelsen af en ny politik Udarbejdelsen af den nye Kultur-, Fritids- og Idrætspolitik

Læs mere

Workshop om Korsør Kulturhus. Opsamling på Workshop den 11.12. 2013

Workshop om Korsør Kulturhus. Opsamling på Workshop den 11.12. 2013 Workshop om Korsør Kulturhus Opsamling på Workshop den 11.12. 2013 Forventninger til aftenen 1) struktur på huset og organisering 2) Hvad tager vi med os herfra - helt konkret?! 3) Tilbage til rødderne

Læs mere

INDSTILLING Til Århus Byråd Den 13. januar 2005 via Magistraten Tlf. nr.: Jour. nr.: Ref.: BM

INDSTILLING Til Århus Byråd Den 13. januar 2005 via Magistraten Tlf. nr.: Jour. nr.: Ref.: BM ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 1. Afdeling INDSTILLING Til Århus Byråd Den 13. januar 2005 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 3695 Jour. nr.: Ref.: BM Mulighed for merindskrivning i fritidshjem og byggelegepladser

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER

RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER RETNINGSLINIER FOR ANVISNING AF KOMMUNALE LOKALER 1. Hvem kan låne kommunens lokaler Foreninger i Skanderborg Kommune samt enhver af kommunens borgere, der ønsker at tage initiativ til et arrangement med

Læs mere

Lyst og lækkert kontor med forrygende udsigt og beliggenhed.

Lyst og lækkert kontor med forrygende udsigt og beliggenhed. Lyst og lækkert kontor med forrygende udsigt og beliggenhed. MANAGEMENT & UDLEJNING DATEA Lyngby Hovedgade 4 2800 Kgs. Lyngby datea.dk Moderne og lyst kontor Hvis beliggenheden er vigtig, og hvis lys og

Læs mere

Mødet blev holdt mandag den 24. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale A. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 11:00.

Mødet blev holdt mandag den 24. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale A. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 11:00. ALLERØD KOMMUNE Skoleudvalget Møde nr. 13 Mødet blev holdt mandag den 24. januar 2011 på Rådhuset i Mødelokale A. Mødet begyndte kl. 07:30 og sluttede kl. 11:00. Medlemmer: Formand Nikolaj Bührmann (F),

Læs mere