DANSK FISKEFARTØJSFORSIKRING Gensidig Forening

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DANSK FISKEFARTØJSFORSIKRING Gensidig Forening"

Transkript

1 DANSK FISKEFARTØJSFORSIKRING Gensidig Forening 1. januar december REGNSKABSÅR

2 Forenings navn Dansk Fiskefartøjsforsikring G/F Rørdalsvej 27, 1. tv Aalborg Øst CVR-nr Hjemstedskommune: Aalborg Internet: Telefon: Telefax: Bestyrelse Fiskeskipper Henning Bank Jensen, formand Fiskeskipper Knud Hjermitslev Fiskeskipper Peter Ole Holm Fiskeskipper Kaj Møller Jensen Fiskeskipper Svein Skavdal Oskarson Fiskeskipper Peter Holte Pedersen Fiskeskipper Jan Nordahl Petersen Direktion Per Henriksen Revision Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Godkendt på foreningens generalforsamling, den 29. april 2005

3 Femårsoversigt * ) t.kr. t.kr. t.kr. t.kr. t.kr. Præmieindtægter f.e.r Forsikringsteknisk rente f.e.r Erstatningsudgifter f.e.r - (18.088) (19.303) (11.337) (17.630) Forsikringsmæssige driftsomkostninger f.e.r - (8.051) (7.383) (8.005) (7.045) Bonus og præmierabatter f.e.r - (1.089) (1.036) (1.102) (1.157) Forsikringsteknisk resultat - (5.148) (6.277) (623) (5.163) Resultat af investeringsvirksomhed Årets resultat - (1.604) (2.448) 405 (2.997) Afløbsresultat brutto (257) Afløbsresultat f.e.r (360) Forsikringsmæssige hensættelser i alt Aktiver i alt Egenkapital i alt Erstatningsprocent brutto - 83,1 121,9 66,3 108,4 Erstatningsprocent f.e.r. - 87,0 95,3 61,1 90,7 Omkostningsprocent brutto - 27,1 25,4 27,1 22,9 Omkostningsprocent f.e.r - 38,7 36,5 43,1 36,3 Egenkapitalforrentning - (5,1) (8,6) 1,5 (11,4) Solvensdækning (Basiskapital/solvensmargen) 8,2 6,6 6,4 5,9 4,8 Sammenligningstal i femårsoversigten er udeladt for årene før 2001 som følge af, at der ikke foreligger registreringer, som muliggør ændring af regnskabstallene til kalenderår for Union Esbjerg Gensidige Skibsforsikringsselskab G/S (den fortsættende forening). * ) Sammenligningstallene for 2002 er tilpasset som følge af korrektion af erstatningshensættelserne pr. 31. december 2002.

4 Ledelsesberetning Indledning Dette års regnskab er baseret på foreningens aktiviteter, der har været uændret gennem året 2004 set i forhold til år Foreningens aktiviteter består i forsikring af fiskefartøjer og redskaber. Resultat Årets resultat for Dansk Fiskefartøjsforsikring G/F udgør et underskud på t.kr. mod et overskud året før på t. kr Resultatet er utilfredsstillende. Resultatet er primært påvirket af følgende forhold Ved genforhandling af reassurancekontrakten for 2004 måtte foreningen på baggrund af den dårlige skadestatestik for reassurancen igen acceptere, at fornyelse kun kunne ske ved betydelige prisstigninger. Generelt steg priserne for kaskodækningerne med 15% og personansvarsdækningerne mellem %. Antallet af forlis og storskader har været større end foregående år. Erstatningsudgifterne hertil er således steget med 5,1 mio.kr. f.e.r. i forhold til året før. Gennemsnitsskaden er steget fra 83 t.kr. året før til 115 t.kr. i år. Afløbsresultatet f.e.r. udviser et tab på 360 t.kr. mod en gevinst på 995 t.kr. året før. Til gengæld er resultat af investeringsvirksomhed øget fra t.kr. til t.kr. som følge af højere renteindtægter samt urealiserede gevinster på investeringsaktiver. Endvidere er administrationsomkostningerne faldet med 960 t.kr. i forhold til året før. Erstatninger Der har i året været anmeldt 395 havarier (heraf 6 totalforlis) mod 396 havarier (heraf 3 totalforlis) året før. Årets havarier har medført samlede bruttoerstatningsudgifter på 45,7 mio.kr. mod 25,8 mio.kr. året før. Bruttoskadeprocenten er derfor steget til 108,4 % fra 66,3 % året før. Stigningen kan især henføres til en enkelt meget stor skade, som indtraf i 2004.

5 Ledelsesberetning Årets gennemsnitsskade (bruttoerstatninger divideret med antal anmeldte skader) udgør kr. mod kr. året før - en stigning på kr. pr. skade svarende til 39,1%. Stigningen kan henføres til ovennævnte udvikling i storskaderne. Præmier Årets bruttopræmieindtægt udgør 43,9 mio.kr. mod 41,8 mio.kr. året før svarende til en stigning på 5,0%. Stigningen er en følge af de gennemførte præmieforhøjelser, idet forsikringsporteføljen har udvist et fald. Driftsomkostninger Forsikringsmæssige driftsomkostninger for egen regning udgjorde 7,0 mio.kr. mod 8,0 mio.kr. året før, primært grundet et fald i administrationsomkostningerne på 0,9 mio.kr. Faldet kan henføres til iværksatte tiltag for effektivisering af organisationen. Forsikringsteknisk resultat Resultatet af forsikringsvirksomhed udgør et underskud på 5,2 mio.kr. mod et underskud på 0,6 mio.kr. året før. Det forsikringstekniske resultat er således betydeligt forringet i forhold til året før, primært grundet den store stigning i erstatningsudgifter for egen regning til i alt 17,6 mio.kr. mod 11,3 mio.kr. i Året 2004 Året 2004 har været et år, hvor foreningen har kunnet mærke, at de politiske ændringer stadig ikke har bedret fiskernes muligheder for at drive et rentabelt fiskeri, og mange har valgt ophugning eller salg af deres fartøj og/eller kvoter m.m., hvilket har betydet, at medlemstallet nu i antal er reduceret til 964. En række større begivenheder er sket i løbet af året, bl.a. valgte bestyrelsen i september at konstituere sig med ny formand, hvilket der umiddelbart efter tilgik medlemmerne besked om. Den fortsatte dårlige økonomiske udvikling gennem året medførte efterfølgende beslutning om en tilpasning af organisationen, hvilket betyder nedlæggelse af en række af de mindre agenturer samtidig med, at der reduceres i medarbejderstaben for således at tilpasse administrationsomkostningerne i forhold til det aktuelle medlemsantal. Årets betydelige erstatningsudgifter medfører, at bestyrelsen for at beskytte egenkapitalen vælger ikke at udbetale ristorno for året En beslutning, som ikke har været nem, men nødvendig i forhold til foreningens vedtægter.

6 Ledelsesberetning Vi har gennem året oplevet stor konkurrence fra IF, tidligere var det hovedsagelig de større fartøjer og nybygningerne, vi konkurrerede om, men i 2004 oplevede vi også, at de nu er gået ind i markedet for de mindre og ældre fartøjer. Vi kan i den sammenhæng kun henlede medlemmernes opmærksomhed på de markante dækningsforskelle, der er i de to produkter, og som ikke umiddelbart fremgår af det materiale, som IF vedlægger i deres tilbudsfase. Skadesmæssigt må vi desværre konstatere, at der stadig sker ting- og ansvarsskader som følge af, at der ikke holdes behørigt udkik, ikke foretages lovpligtigt sikkerheds- og arbejdsinstruktion, eller man ikke følger leverandørernes vejledning for vedligehold. Vi skal derfor henstille til, at der i alle situationer udvises rettidig omhu, og at man, når uheldet virkelig er ude, gør alt for at forebygge, at skaden udvikler sig. Desværre medførte et af årets forlis også dødsfald - under indsejling i dårligt vejr til Hvide Sande - natten til den 14. maj 2004 kæntrede og forliste Hansignarak ND 295, hvorved skibets fører mistede livet. Æret være hans minde. Fremtiden Vi ser desværre en fremtid, som ikke tegner sig lyst og ubesværet, hverken for foreningen eller fiskerierhvervet som helhed, men der er i bestyrelsen vilje til at tage udfordringen op og få det bedste ud af situationen. Troen på at reassurancemarkedet ville vende fra 2005 holdt desværre ikke grundet den dårlige skadesstatistik og udløste i stedet stigninger på mere end 20% på den bestående kontrakt. En varslet merudgift for 2005 på ca. 4,5 mio.kr. medførte, at bestyrelsen med konsulentbistand til undersøgelse af alternative forsikringsformer samt hjemtagning af tilbud fra nationale og udenlandske selskaber for året 2005 valgte en fortsættelse af reassurancesamarbejdet med Tryg og deres sumexcedentdækning, dog med et øget egetbehold for at reducere den direkte reassuranceomkostning. Tidsmæssigt er vi nu ved at være tæt på de nye minimumskapitalkrav, der vil træde i kraft år 2007 for forsikringsselskaber af vores kategori. Kort fortalt vil der for at drive forsikringsdrift i EU fra ovennævnte dato blive krævet, at egenkapitalen fra 2007 skal udgøre 3 mio.euro, ca. 22,5 mio.kr. for at få Finanstilsynets godkendelse til forsikringsdrift, forudsat at man vil tegne kasko og ansvarsdækninger, som vi gør. Et minimumskapitalkrav, der tilmed årligt bliver reguleret i takt med inflationens udvikling.

7 Ledelsesberetning Dette medfører bl.a., at ledelsen i perioden fremover fortsat vil fokusere på administrationsbesparelser samt driftseffektivisering for at kunne opfylde disse kapitalkrav og sikre foreningens bestående i den fremtid, der pt. tegner sig for fiskeriet. Begivenheder efter regnskabsårets udløb Der er fra balancedagen og frem til i dag ikke indtrådt forhold, som forrykker vurderingen af årsrapporten.

8 Ledelsespåtegning Vi har dags dato aflagt årsrapporten for 2004 for Dansk Fiskefartøjsforsikring G/F. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med den danske lovgivning og foreningens vedtægter. Vi anser den valgte regnskabspraksis for hensigtsmæssig, således at årsrapporten giver et retvisende billede af foreningens aktiver og passiver, finansielle stilling samt resultatet. Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse. Aalborg, den 17. marts 2005 Direktion Per Henriksen Bestyrelse Henning Bank Jensen Knud Hjermitslev Peter Ole Holm Kaj Møller Jensen formand Svein Skavdal Oskarson Peter Holte Pedersen Jan Nordahl Petersen Vi gør opmærksom på, at dette er et forkortet regnskab, og det fuldstændige regnskab kan af medlemmerne rekvireres ved henvendelse til foreningens hovedkontor. Ligesom det er tilgængeligt i Erhvers- og Selskabsstyrelsen, Kampmannsgade 1, København V.

9 Revisionspåtegning Til medlemmerne i Dansk Fiskefartøjsforsikring G/F Vi har revideret årsrapporten for Dansk Fiskefartøjsforsikring G/F for regnskabsåret 2004, der aflægges efter lov om forsikringsvirksomhed. Foreningens ledelse har ansvaret for årsrapporten. Vores ansvar er på grundlag af vores revision at udtrykke en konklusion om årsrapporten. Den udførte revision Vi har udført vores revision i overensstemmelse med danske revisionsstandarder. Disse standarder kræver, at vi tilrettelægger og udfører revisionen med henblik på at opnå høj grad af sikkerhed for, at årsrapporten ikke indeholder væsentlig fejlinformation. Revisionen omfatter stikprøvevis undersøgelse af information, der understøtter de i årsrapporten anførte beløb og oplysninger. Revisionen omfatter endvidere stillingtagen til den af ledelsen anvendte regnskabspraksis og til de væsentlige skøn, som ledelsen har udøvet, samt vurdering af den samlede præsentation af årsrapporten. Det er vores opfattelse, at den udførte revision giver et tilstrækkeligt grundlag for vores konklusion. Revisionen har ikke givet anledning til forbehold. Konklusion Det er vores opfattelse, at årsrapporten giver et retvisende billede af foreningens aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2004 samt af resultatet af foreningens aktiviteter for regnskabsåret 2004 i overensstemmelse med lov om forsikringsvirksomhed. Birkerød, den 17. marts 2005 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Erik Springborg statsautoriseret revisor Peter Gammelvind statsautoriseret revisor

10 Resultatopgørelse for 2004 Forsikringsvirksomhed Præmieindtægter: kr. t.kr. Bruttopræmier Afgivne genforsikringspræmier ( ) (22.093) Præmieindtægter f.e.r Forsikringsteknisk rente f.e.r Erstatningsudgifter: Udbetalte bruttoerstatninger ( ) (33.008) Modtaget genforsikringsdækning Ændring i bruttoerstatningshensættelser ( ) Ændring i genforsikringsandel af erstatningshensættelser (551) Erstatningsudgifter f.e.r. ( ) (11.337) Bonus og præmierabatter f.e.r. ( ) (1.102) Forsikringsmæssige driftsomkostninger: Erhvervelsesomkostninger ( ) (3.939) Administrationsomkostninger ( ) (6.631) Provisioner og gevinstandele fra genforsikringsselskab Forsikringsmæssige driftsomkostninger f.e.r. ( ) (8.005) Forsikringsteknisk resultat ( ) (623)

11 Resultatopgørelse for 2004 Investeringsvirksomhed Indtægter af investeringsaktiver: kr. t.kr. Indtægter af grunde og bygninger Renter og udbytter mv Realiserede gevinster/(tab) på investeringsaktiver (363) Indtægter af investeringsaktiver Urealiserede gevinster/(tab) på investeringsaktiver Udgifter i tilknytning til investeringsaktiver: Administrationsomkostninger i forbindelse med investeringsvirksomhed (39.246) (46) Udgifter i tilknytning til investeringsaktiver i alt (39.246) (46) Resultat af investeringsvirksomhed før overførsel af forsikringsteknisk rente f.e.r Overført til forsikringsteknisk rente (76.000) (160) Resultat af investeringsvirksomhed Samlet virksomhed Primært resultat før skat ( ) 405 Skat af årets resultat 0 0 Årets resultat ( ) 405 Overført fra sidste år Årets resultat ( ) Overført fra reservefond I alt til disposition der af bestyrelsen foreslås disponeret således: Opskrivningshenlæggelser, ejendomme

12 Balance pr kr. t.kr. Grunde og bygninger Obligationer Kapitalandele og investeringsforeningsbeviser Andre udlån Andre finansielle investeringsaktiver Investeringsaktiver Tilgodehavender hos forsikringstagere Tilgodehavender Inventar, edb-anlæg og automobiler mv Likvide beholdninger Andre tilgodehavender Andre aktiver Tilgodehavende renter Andre periodeafgrænsningsposter Periodeafgrænsningsposter Aktiver

13 Balance pr kr. t.kr. Grundfond Opskrivningshenlæggelser Reservefond Reserver Overført resultat Egenkapital Bruttoerstatningshensættelser Genforsikringsandel ( ) (4.275) Erstatningshensættelser f.e.r Hensættelser til bonus og præmierabatter f.e.r Forsikringsmæssige hensættelser f.e.r Hensat pensionsforpligtelse Hensættelser til andre risici Gæld i forbindelse med genforsikring Gæld til forsikringstagere Anden gæld Gældsforpligtelser Passiver

Lokal Forsikring G/S CVR-nr

Lokal Forsikring G/S CVR-nr Holsted Park 15 4700 Næstved Telefon 55 75 09 99 Telefax 55 75 09 75 CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 Halvårsrapport 2011 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger

Læs mere

Halvårsrapport 2018 PenSam Forsikring A/S CVR-nr Hjemsted Farum

Halvårsrapport 2018 PenSam Forsikring A/S CVR-nr Hjemsted Farum Halvårsrapport 2018 PenSam Forsikring A/S CVR-nr. 17 11 81 88 Hjemsted Farum Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning...2 Halvårsregnskabet Ledelsespåtegning...4 Resultatopgørelse...5 Balance...6 Egenkapitalopgørelse...8

Læs mere

FORSIKRINGS SELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011

FORSIKRINGS SELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011 FORSIKRINGS SELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011 CVR-nr. 25 07 14 09 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 6 Resultatopgørelse 7 Balance 8 Egenkapitalopgørelse

Læs mere

Halvårsrapport 2017 PenSam Forsikring A/S CVR-nr Hjemsted Farum

Halvårsrapport 2017 PenSam Forsikring A/S CVR-nr Hjemsted Farum Halvårsrapport 2017 PenSam Forsikring A/S CVR-nr. 17 11 81 88 Hjemsted Farum Indholdsfortegnelse Udvalgte hoved- og nøgletal...2 Ledelsesberetning...3 Halvårsregnskabet Ledelsespåtegning...5 Resultatopgørelse...6

Læs mere

Thisted Forsikring G/S CVR - nr Halvårsrapport for 2010

Thisted Forsikring G/S CVR - nr Halvårsrapport for 2010 Thisted Forsikring G/S CVR - nr. 31 00 75 18 Halvårsrapport for 2010 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Ledelsesberetninger Selskabsoplysninger 2 Femårsoversigt 3 Ledelsesberetning

Læs mere

Nykredit Forsikring A/S. CVR-nr Halvårsrapport 2013 ( )

Nykredit Forsikring A/S. CVR-nr Halvårsrapport 2013 ( ) Nykredit Forsikring A/S CVR-nr. 14 50 61 87 Halvårsrapport 2013 (01.01.13-30.06.13) Nykredit Forsikring A/S 2 Ledelsesberetning Aktivitet Aktiviteten består af tegning af skadeforsikring. Økonomisk udvikling

Læs mere

AP Skadesforsikring Aktieselskab CVR

AP Skadesforsikring Aktieselskab CVR CVR 14592385 Halvårsrapport 2013 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning... 1 Ledelsespåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Aktiver... 5 Passiver... 6 Egenkapitalopgørelse... 7 Noter... 8 Side

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2015. CVR-nr. 25 07 14 09

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2015. CVR-nr. 25 07 14 09 FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2015 CVR-nr. 25 07 14 09 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 6 Resultatopgørelse Totalindkomstopgørelse

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT CVR-nr

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT CVR-nr FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2013 CVR-nr. 25 07 14 09 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 6 Resultatopgørelse Totalindkomstopgørelse

Læs mere

AP Skadesforsikring Aktieselskab CVR

AP Skadesforsikring Aktieselskab CVR CVR 14592385 Halvårsrapport 2014 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning... 1 Ledelsespåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Aktiver... 5 Passiver... 6 Egenkapitalopgørelse... 7 Noter... 8 Side

Læs mere

Lokal Forsikring G/S CVR-nr

Lokal Forsikring G/S CVR-nr Holsted Park 15 4700 Næstved Telefon 55 75 09 99 Telefax 55 75 09 75 CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk CVR-nr. 68 50 98 15 Halvårsrapport 2013 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

Nykredit Forsikring A/S. Halvårsrapport 2017

Nykredit Forsikring A/S. Halvårsrapport 2017 Nykredit Forsikring A/S Halvårsrapport 2017 (1.1.2017-30.06.2017) CVR nr. 14 50 61 87 Ledelsesberetning Aktivitet Aktiviteten består af tegning af skadeforsikring. Økonomisk udvikling Periodens resultat

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2014. CVR-nr. 25 07 14 09

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2014. CVR-nr. 25 07 14 09 FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2014 CVR-nr. 25 07 14 09 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 6 Resultatopgørelse Totalindkomstopgørelse

Læs mere

Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15

Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15 4700 Næstved Telefon 55 75 09 99 Telefax 55 75 09 75 CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk CVR-nr. 68 50 98 15 Halvårsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2012

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2012 FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2012 CVR-nr. 25 07 14 09 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 6 Resultatopgørelse Totalindkomstopgørelse

Læs mere

LEDELSESBERETNING 1.HALVÅR 2010

LEDELSESBERETNING 1.HALVÅR 2010 ALKA FORSIKRING HALVÅRSRAPPORT 2010 LEDELSESBERETNING 1.HALVÅR 2010 Tilfredsstillende resultat Alkas resultat for første halvår 2010 blev et overskud på 85 mio. kr. før skat og 63 mio. kr. efter skat.

Læs mere

Nykredit Forsikring A/S. Halvårsrapport 2018

Nykredit Forsikring A/S. Halvårsrapport 2018 Nykredit Forsikring A/S Halvårsrapport 2018 (1.1.2018-30.06.2018) A. C. Meyers Vænge 9 2450 København SV Cvr.nr.: 14 50 61 87 Ledelsesberetning Aktivitet Aktiviteten består af tegning af skadeforsikring.

Læs mere

AP Skadesforsikring Aktieselskab CVR

AP Skadesforsikring Aktieselskab CVR CVR 14592385 Halvårsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning... 1 Ledelsespåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Aktiver... 5 Passiver... 5 Egenkapitalopgørelse... 6 Noter... 7 Side

Læs mere

AP Skadesforsikring Aktieselskab CVR

AP Skadesforsikring Aktieselskab CVR CVR 14592385 Halvårsrapport 2012 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning... 1 Ledelsespåtegning... 3 Resultatopgørelse... 4 Balance... 5 Aktiver... 5 Passiver... 6 Egenkapitalopgørelse... 7 Noter... 8 Side

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT Gammel Kongevej Frederiksberg C CVR-nr

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT Gammel Kongevej Frederiksberg C CVR-nr FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2018 Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C CVR-nr. 25 07 14 09 Forsikringsselskabet Privatsikring A/S - Halvårsrapport 2018 Indholdsfortegnelse Generelle

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT Gammel Kongevej Frederiksberg C CVR-nr

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT Gammel Kongevej Frederiksberg C CVR-nr FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2017 Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C CVR-nr. 25 07 14 09 Forsikringsselskabet Privatsikring A/S - Halvårsrapport 2017 Indholdsfortegnelse Generelle

Læs mere

Forsikringsselskabet Brandkassen G/S

Forsikringsselskabet Brandkassen G/S Forsikringsselskabet Brandkassen G/S CVR nr. - 25 47 62 12 halvårsrapport for 1. januar - 30. juni 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsespåtegning 1 Ledelsesberetning 2 Anvendt regnskabspraksis 3 Resultatopgørelse

Læs mere

TREKRONER FORSIKRING A/S HALVÅRSREGNSKAB 2004

TREKRONER FORSIKRING A/S HALVÅRSREGNSKAB 2004 TREKRONER FORSIKRING A/S HALVÅRSREGNSKAB 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsens kommentarer 1 Resultatopgørelse 2 Balance pr. 30. Juni 4 GENERELLE OPLYSNINGER Ledelse Bestyrelse: Poul Mortensen, direktør,

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSREGNSKAB 2004

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSREGNSKAB 2004 FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSREGNSKAB 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsens kommentarer 1 Resultatopgørelse 2 Balance pr. 30. Juni 4 GENERELLE OPLYSNINGER Ledelse Bestyrelse: Poul Mortensen,

Læs mere

PenSam Forsikring A/S Halvårsrapport 2019

PenSam Forsikring A/S Halvårsrapport 2019 PenSam Forsikring A/S Halvårsrapport 2019 Jørgen Knudsens Vej 2 3520 Farum CVR-nr. 17 11 81 88 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning... 2 Halvårsregnskabet Ledelsespåtegning... 4 Resultatopgørelse... 5

Læs mere

Lokal Forsikring G/S CVR-nr

Lokal Forsikring G/S CVR-nr Holsted Park 15 4700 Næstved Telefon 55 75 09 99 Telefax 55 75 09 75 CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk CVR-nr. 68 50 98 15 Halvårsrapport 2012 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

Thisted Forsikring G/S CVR - nr Halvårsrapport for 2009

Thisted Forsikring G/S CVR - nr Halvårsrapport for 2009 Thisted Forsikring G/S CVR - nr. 31 00 75 18 Halvårsrapport for 2009 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Ledelsesberetninger Selskabsoplysninger 2 Femårsoversigt 3 Ledelsesberetning

Læs mere

Lokal Forsikring G/S CVR-nr

Lokal Forsikring G/S CVR-nr Holsted Park 15 4700 Næstved Telefon 55 75 09 99 Telefax 55 75 09 75 CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk CVR-nr. 68 50 98 15 Halvårsrapport 2017 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2018

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2018 FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2018 Indholdsfortegnelse: Ledelsesberetning Side 1 Nøgletal Side 2 Anvendt regnskabspraksis Side 2 Ledelsespåtegning Side 3 Resultatopgørelse Side 4 Balance

Læs mere

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2014

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2014 ALKA FORSIKRING HALVÅRSRAPPORT 2014 LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2014 Tilfredsstillende resultat Alkas resultat for første halvår 2014 er et overskud på 243 mio. kr. før skat og 184 mio. kr. efter skat.

Læs mere

Forsikringsselskabet Brandkassen G/S

Forsikringsselskabet Brandkassen G/S Forsikringsselskabet Brandkassen G/S CVR nr. - 25 47 62 12 halvårsrapport for 1. januar - 30. juni 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsespåtegning 1 Ledelsesberetning 2 Anvendt regnskabspraksis 3 Resultatopgørelse

Læs mere

Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr Halvårsrapport

Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr Halvårsrapport Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr. 55124612 Halvårsrapport pr. 301 juni 2017 Indhoidsfortegnelse Side Selskabets navn, ledelse og revision Ledelsesberetning 2 Ledelsespåtegning 3 Resultatopgørelse

Læs mere

Lokal Forsikring G/S CVR-nr

Lokal Forsikring G/S CVR-nr Holsted Park 15 4700 Næstved Telefon 55 75 09 99 Telefax 55 75 09 75 CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk CVR-nr. 68 50 98 15 Halvårsrapport 2018 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

Fiskernes Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr Halvårsrapport

Fiskernes Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr Halvårsrapport Fiskernes Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr. 55124612 Halvårsrapport pr. 30. juni 2018 Indholdsfortegnelse Side Selskabets navn, ledelse og revision 1 Ledelsesberetning 2 Ledelsespåtegning 3 Resultatopgørelse

Læs mere

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2013

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2013 ALKA FORSIKRING HALVÅRSRAPPORT 2013 LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2013 Tilfredsstillende resultat Alkas resultat for første halvår 2013 er et overskud på 247 mio. kr. før skat og 179 mio. kr. efter skat.

Læs mere

Nykredit Forsikring A/S. Halvårsrapport 2016

Nykredit Forsikring A/S. Halvårsrapport 2016 Nykredit Forsikring A/S Halvårsrapport 2016 (1.1.2016-30.06.2016) CVR nr. 14 50 61 87 Ledelsesberetning Aktivitet Aktiviteten består af tegning af skadeforsikring. Økonomisk udvikling Periodens resultat

Læs mere

Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr Halvårsrapport

Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr Halvårsrapport Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr. 55124612 Halvårsrapport pr. 30. juni 2014 Ind h o I dsb de g nels e Side Selskabets navn, ledelse og revision Ledelsesberetning 2 Ledelsespåtegning

Læs mere

CVR - nr Halvårsrapport

CVR - nr Halvårsrapport CVR - nr. 31 15 50 96 Halvårsrapport 30. juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Side q Ledelsesberetning 1 q Ledelsespåtegning 2 q Anvendt regnskabspraksis 3 q Resultatopgørelse for perioden 1. januar-30. juni

Læs mere

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2018

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2018 ALKA FORSIKRING HALVÅRSRAPPORT 2018 LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2018 Meget tilfredsstillende resultat Alkas resultat for første halvår 2018 er et overskud på 174,4 mio. kr. før skat og 136,1 mio. kr. efter

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Ledelsesberetning 1. Ledelsespåtegning 2. Anvendt regnskabspraksis 3

INDHOLDSFORTEGNELSE. Ledelsesberetning 1. Ledelsespåtegning 2. Anvendt regnskabspraksis 3 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsesberetning 1 Ledelsespåtegning 2 Anvendt regnskabspraksis 3 Resultatopgørelse for perioden 1. januar til 30. juni 2013 4 Balance pr. 30. juni 2013 5 6 Egenkapitalforklaring

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Ledelsesberetning 1. Ledelsespåtegning 2. Anvendt regnskabspraksis 3

INDHOLDSFORTEGNELSE. Ledelsesberetning 1. Ledelsespåtegning 2. Anvendt regnskabspraksis 3 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsesberetning 1 Ledelsespåtegning 2 Anvendt regnskabspraksis 3 Resultatopgørelse for perioden 1. januar til 30. juni 2012 4 Balance pr. 30. juni 2012 5-6 Egenkapitalforklaring

Læs mere

Halvårsrapport 2015. CVR nr. 31 00 75 18

Halvårsrapport 2015. CVR nr. 31 00 75 18 Halvårsrapport 2015 CVR nr. 31 00 75 18 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 1 Hoved- og nøgletal 2 Ledelsesberetning 3 5 Påtegninger Ledelsespåtegning 6 Halvårsrapport Resultatopgørelse

Læs mere

Lokal Forsikring G/S CVR-nr

Lokal Forsikring G/S CVR-nr Holsted Park 15 4700 Næstved Telefon 55 75 09 99 Telefax 55 75 09 75 CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk CVR-nr. 68 50 98 15 Halvårsrapport 2014 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2017

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2017 ALKA FORSIKRING HALVÅRSRAPPORT 2017 LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2017 Tilfredsstillende resultat Alkas resultat for første halvår 2017 er et overskud på 277 mio. kr. før skat og 214 mio. kr. efter skat.

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2017

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2017 FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2017 Indholdsfortegnelse: Ledelsesberetning Side 1 Nøgletal Side 1 Anvendt regnskabspraksis Side 2 Ledelsespåtegning Side 3 Resultatopgørelse Side 4 Balance

Læs mere

CVR - nr Halvårsrapport

CVR - nr Halvårsrapport CVR - nr. 26 23 14 18 Halvårsrapport 30. juni 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Side q Ledelsesberetning 1-2 q Ledelsespåtegning 3 q Anvendt regnskabspraksis 4 q Hovedtal, nøgletal og følsomhedsoplysninger 5 q

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Ledelsesberetning 1. Ledelsespåtegning 2. Anvendt regnskabspraksis 3

INDHOLDSFORTEGNELSE. Ledelsesberetning 1. Ledelsespåtegning 2. Anvendt regnskabspraksis 3 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsesberetning 1 Ledelsespåtegning 2 Anvendt regnskabspraksis 3 Resultatopgørelse for perioden 1. januar til 30. juni 2009 4 Balance pr. 30. juni 2009 5-6 Egenkapitalforklaring

Læs mere

gensidigt selskab CVR-nr. 55124612 Halvårsrapport

gensidigt selskab CVR-nr. 55124612 Halvårsrapport gensidigt selskab CVR-nr. 55124612 Danske Fiskeres Forsikring, pr. 30. juni 2015 Halvårsrapport Ind hoidsforteg ne Ise Side Selskabets navn, ledelse og revision Ledelsesberetning 2 Ledelsespåtegning 3

Læs mere

Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15

Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 Lokal Forsikring G/S Holsted Park 15 4700 Næstved Telefon 55 75 09 99 Telefax 55 75 09 75 CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk Lokal Forsikring G/S CVR-nr. 68 50 98 15 Halvårsrapport 2008 Lokal Forsikring

Læs mere

Ledelsesberetning 1-2. Ledelsespåtegning 3. Anvendt regnskabspraksis 4. Hovedtal, nøgletal og følsomhedsoplysninger 5

Ledelsesberetning 1-2. Ledelsespåtegning 3. Anvendt regnskabspraksis 4. Hovedtal, nøgletal og følsomhedsoplysninger 5 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Ledelsesberetning 1-2 Ledelsespåtegning 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Hovedtal, nøgletal og følsomhedsoplysninger 5 Resultatopgørelse for perioden 1. januar til 30. juni 2013 6-7

Læs mere

Halvårsrapport 30. juni 2015

Halvårsrapport 30. juni 2015 Halvårsrapport 30. juni 2015 Ledelsesberetning for 1. halvår 2015 Resultatet efter skat blev på 5,6 mio. kr. Det forsikringstekniske resultat endte utilfredsstillende på minus 3,9 mio. kr. Præmieindtægterne

Læs mere

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2015

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2015 ALKA FORSIKRING HALVÅRSRAPPORT 2015 LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2015 Tilfredsstillende resultat Alkas resultat for første halvår 2015 er et overskud på 258 mio. kr. før skat og 196 mio. kr. efter skat.

Læs mere

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Nykredit Livsforsikring A/S Halvårsrapport 2009 CVR-nr. 25707184 INDHOLD Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 5 Regnskab Resultatopgørelse 6 Balance 7 Egenkapitalopgørelse 8 Noter 9 Nykredit Livsforsikring

Læs mere

Halvårsrapport 30.06.2004

Halvårsrapport 30.06.2004 Pen-Sam Skade forsikringsaktieselskab Halvårsrapport 30.06.2004 CVR-nr. 17 11 81 88, Farum kommune Halvårsmeddelelse Halvårsregnskabet er udarbejdet i overensstemmelse med Lov om finansiel virksomhed samt

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2016

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2016 FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2016 Indholdsfortegnelse: Ledelsesberetning Side 1 Nøgletal Side 1 Anvendt regnskabspraksis Side 2-3 Ledelsespåtegning Side 4 Resultatopgørelse Side 5

Læs mere

ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 HALVÅRS RAPPORT 2013. Amaliegade 33 B, 1256 København K

ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 HALVÅRS RAPPORT 2013. Amaliegade 33 B, 1256 København K ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 HALVÅRS RAPPORT 2013 Amaliegade 33 B, 1256 København K Ledelsesberetning for første halvår 2013 Udvikling i aktiviteter og

Læs mere

Lokal Forsikring G/S CVR-nr

Lokal Forsikring G/S CVR-nr Holsted Park 15 4700 Næstved Telefon 55 75 09 99 Telefax 55 75 09 75 CVR-nr. 68 50 98 15 www.lokal.dk CVR-nr. 68 50 98 15 Halvårsrapport 2016 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning

Læs mere

Dansk Fiskefartøjsforsikring G/F CVR-nr. 24 25 61 38. Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2009

Dansk Fiskefartøjsforsikring G/F CVR-nr. 24 25 61 38. Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2009 Dansk Fiskefartøjsforsikring G/F CVR-nr. 24 25 61 38 Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2009 Dansk Fiskefartøjsforsikring G/F Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2

Læs mere

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2016

LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2016 ALKA FORSIKRING HALVÅRSRAPPORT 2016 LEDELSESBERETNING 1. HALVÅR 2016 Tilfredsstillende resultat Alkas resultat for første halvår 2016 er et overskud på 122 mio. kr. før skat og 100 mio. kr. efter skat.

Læs mere

Påtegninger Ledelsespåtegning 1. Ledelsesberetninger Selskabsoplysninger 2 Femårsoversigt 3 Ledelsesberetning 4-5

Påtegninger Ledelsespåtegning 1. Ledelsesberetninger Selskabsoplysninger 2 Femårsoversigt 3 Ledelsesberetning 4-5 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Ledelsesberetninger Selskabsoplysninger 2 Femårsoversigt 3 Ledelsesberetning 4-5 Halvårsrapport Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse 1.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning. Selskabsoplysninger. Påtegninger. Halvårsregnskabet. Side 2: Hovedtal Side 3: Beretning for 1.

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning. Selskabsoplysninger. Påtegninger. Halvårsregnskabet. Side 2: Hovedtal Side 3: Beretning for 1. Halvårsrapport 2011 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning Side 2: Hovedtal Side 3: Beretning for 1. halvår 2011 Selskabsoplysninger Side 4: Selskabsoplysninger Påtegninger Side 5: Ledelsespåtegning Halvårsregnskabet

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 30. JUNI ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR Amaliegade 33 B, 1256 København K

HALVÅRSRAPPORT 30. JUNI ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR Amaliegade 33 B, 1256 København K HALVÅRSRAPPORT 30. JUNI 2018 ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 Amaliegade 33 B, 1256 København K Ledelsesberetning for første halvår 2018 Udvikling i aktiviteter

Læs mere

Halvårsrapport 30. juni 2018

Halvårsrapport 30. juni 2018 Halvårsrapport 30. juni 2018 1 Ledelsesberetning for 1. halvår 2018 Resultatet efter skat blev på 2,2 mio. kr. Det forsikringstekniske resultat endte på minus 0,6 mio. kr. Præmieindtægterne er steget i

Læs mere

Overblik. Indhold Ledelsesberetning. Ledelsespåtegning. Femårsoversigt. Resultatopgørlse. Balance. Egenkapitalforklaring

Overblik. Indhold Ledelsesberetning. Ledelsespåtegning. Femårsoversigt. Resultatopgørlse. Balance. Egenkapitalforklaring Halvårsrapport 211 Overblik Indhold Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 5 Femårsoversigt 6 Resultatopgørlse 7 Balance 8 Egenkapitalforklaring 1 Ledelsesberetning Udviklingen i 1. halvår 211 Sønderjysk

Læs mere

Danica Pension I, Livsforsikringsaktieselskab. Halvårsregnskab

Danica Pension I, Livsforsikringsaktieselskab. Halvårsregnskab Danica Pension I, Livsforsikringsaktieselskab Halvårsregnskab 1. halvår 2004 Danica Pension I Periodens resultat 1. halvår 1. halvår Året (Mio. kr.) 2004 2003 2003 Præmier f.e.r. 963 1.027 2.034 Resultat

Læs mere

Halvårsrapport januar 31. juni 2017

Halvårsrapport januar 31. juni 2017 Halvårsrapport 2017 1. januar 31. juni 2017 Lille Tornbjerg Vej 30 5220 Odense SØ CVR-nr. 25 12 19 02 Hjemsted: Odense Indholdsfortegnelse Oversigt s. 3 Ledelsesberetning og -påtegning s. 4-5 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Østbanegade København Ø

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Østbanegade København Ø Nykredit Livsforsikring A/S Halvårsrapport 2018 CVR-nr. 25707184 Østbanegade 135 2100 København Ø INDHOLD Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 4 Regnskab Resultatopgørelse 5 Totalindkomstopgørelse 5 Balance

Læs mere

Thisted Forsikring A/S Halvårsrapport for 2017 CVR nr

Thisted Forsikring A/S Halvårsrapport for 2017 CVR nr Thisted Forsikring A/S Halvårsrapport for 2017 CVR nr. 37 03 42 82 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 1 Hoved- og nøgletal 2 Ledelsesberetning 3 5 Påtegninger Ledelsespåtegning

Læs mere

Halvårsrapport januar 30. juni 2018

Halvårsrapport januar 30. juni 2018 Halvårsrapport 2018 1. januar 30. juni 2018 Lille Tornbjerg Vej 30 5220 Odense SØ CVR-nr. 25 12 19 02 Hjemsted: Odense Indholdsfortegnelse Oversigt s. 3 Ledelsesberetning og -påtegning s. 4-5 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Nykredit Livsforsikring A/S Halvårsrapport 2013 CVR-nr. 25707184 INDHOLD Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 4 Regnskab Resultatopgørelse 5 Totalindkomstopgørelse 5 Balance 6 Egenkapitalopgørelse 7 Noter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning. Selskabsoplysninger. Påtegninger. Halvårsregnskabet. Side 2: Hovedtal Side 3: Beretning for 1.

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning. Selskabsoplysninger. Påtegninger. Halvårsregnskabet. Side 2: Hovedtal Side 3: Beretning for 1. HALVÅRSRAPPORT 2015 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning Side 2: Hovedtal Side 3: Beretning for 1. halvår 2015 Selskabsoplysninger Side 4: Selskabsoplysninger Påtegninger Side 5: Ledelsespåtegning Halvårsregnskabet

Læs mere

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Nykredit Livsforsikring A/S Halvårsrapport 2015 CVR-nr. 25707184 INDHOLD Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 4 Regnskab Resultatopgørelse 5 Totalindkomstopgørelse 5 Balance 6 Egenkapitalopgørelse 7 Noter

Læs mere

Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a.

Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. Halvårsrapport 2017 CVR nr. 31 00 75 18 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 1 Hoved- og nøgletal 2 Ledelsesberetning

Læs mere

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Nykredit Livsforsikring A/S Halvårsrapport 2014 CVR-nr. 25707184 INDHOLD Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 4 Regnskab Resultatopgørelse 5 Totalindkomstopgørelse 5 Balance 6 Egenkapitalopgørelse 7 Noter

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S ÅRSRAPPORT 2004. CVR-nr. 73 46 50 28

FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S ÅRSRAPPORT 2004. CVR-nr. 73 46 50 28 FORSIKRINGSSELSKABET NÆRSIKRING A/S ÅRSRAPPORT 2004 CVR-nr. 73 46 50 28 Forsikringsselskabet Nærsikring A/S INDHOLDSFORTEGNELSE Side Selskabsoplysninger...1 Femårsoversigt...2 Årsberetning...3 Ledelsespåtegning...5

Læs mere

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr

Nykredit Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Nykredit Livsforsikring A/S Halvårsrapport 2010 CVR-nr. 25707184 INDHOLD Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 5 Regnskab Resultatopgørelse 6 Balance 7 Egenkapitalopgørelse 8 Noter 9 Nykredit Livsforsikring

Læs mere

Skandia Livsforsikring A/S HALVÅRSRAPPORT

Skandia Livsforsikring A/S HALVÅRSRAPPORT CVR-nr. 88 02 55 12 Hjemsted: Hvidovre Skandia Livsforsikring A/S HALVÅRSRAPPORT 1. halvår 2006 , Skandia Liv halvårsrapport 2006 viser følgende: Bruttopræmier viser fremgang til 5,6 % i forhold til 1.

Læs mere

ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 HALVÅRS RAPPORT 2012. Amaliegade 33 B, 1256 København K

ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 HALVÅRS RAPPORT 2012. Amaliegade 33 B, 1256 København K ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 HALVÅRS RAPPORT 2012 Amaliegade 33 B, 1256 København K Ledelsesberetning for første halvår 2012 Udvikling i aktiviteter og

Læs mere

PKA+ Pension Forsikringsselskab A/S

PKA+ Pension Forsikringsselskab A/S HALVÅRSRAPPORT PR. 30. JUNI 2014 PKA+ Pension Forsikringsselskab A/S Gentofte Kommune CVR nr. 16 37 61 91 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 5 Resultatopgørelse for perioden 01.01

Læs mere

TREKRONER FORSIKRING A/S ÅRSRAPPORT 2004

TREKRONER FORSIKRING A/S ÅRSRAPPORT 2004 TREKRONER FORSIKRING A/S ÅRSRAPPORT 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegninger 3 Hovedtal 4 Ledelsens beretning 5 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse 8 Balance pr. 31. december

Læs mere

Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr

Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr Halvårsrapport 2018 Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring f.m.b.a. CVR-nr. 31 00 75 18 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 1 Hoved- og nøgletal 2 Ledelsesberetning

Læs mere

Halvårsrapport Danica Pension I

Halvårsrapport Danica Pension I Halvårsrapport 007 Danica Pension I Indholdsfortegnelse LEDELSESBERETNING Hovedtal... 3 Resultat for 1. halvår 007... 4 Balance, kapitalstyrke og risiko... 5 Forventninger til 007... 5 LEDELSESPÅTEGNING...

Læs mere

Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring F.M.B.A. Halvårsrapport 2016 CVR nr

Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring F.M.B.A. Halvårsrapport 2016 CVR nr Foreningen af forsikringstagere i Thisted Forsikring F.M.B.A. Halvårsrapport 2016 CVR nr. 31 00 75 18 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 1 Hoved- og nøgletal 2 Ledelsesberetning

Læs mere

Topdanmark Link Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr

Topdanmark Link Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Topdanmark Link Livsforsikring A/S Halvårsrapport 2010 CVR-nr. 26188385 INDHOLD Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 4 Regnskab Resultatopgørelse 5 Balance 6 Egenkapitalopgørelse 7 Noter 8 Topdanmark

Læs mere

ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 HALVÅRS RAPPORT 2011. Amaliegade 33 B, 1256 København K

ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 HALVÅRS RAPPORT 2011. Amaliegade 33 B, 1256 København K ULYKKESFORSIKRINGSFORBUNDET FOR DANSK SØFART Gensidigt Forbund CVR 67 76 07 19 HALVÅRS RAPPORT 2011 Amaliegade 33 B, 1256 København K Ledelsesberetning for første halvår 2011 Udvikling i aktiviteter og

Læs mere

PKA+ Pension Forsikringsselskab A/S

PKA+ Pension Forsikringsselskab A/S HALVÅRSRAPPORT PR. 30. JUNI 2015 PKA+ Pension Forsikringsselskab A/S Gentofte Kommune CVR nr. 16 37 61 91 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 5 Resultatopgørelse for perioden 01.01

Læs mere

Thisted Forsikring A/S CVR-nr

Thisted Forsikring A/S CVR-nr Halvårsrapport 2018 Thisted Forsikring A/S CVR-nr. 37 03 42 82 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 1 Hoved- og nøgletal 2 Ledelsesberetning 3 5 Påtegninger Ledelsespåtegning

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Side. q Ledelsesberetning 1. q Ledelsespåtegning 4. q Anvendt regnskabspraksis 5. q Hovedtal, nøgletal og følsomhedsoplysninger 6

INDHOLDSFORTEGNELSE. Side. q Ledelsesberetning 1. q Ledelsespåtegning 4. q Anvendt regnskabspraksis 5. q Hovedtal, nøgletal og følsomhedsoplysninger 6 INDHOLDSFORTEGNELSE Side q Ledelsesberetning 1 q Ledelsespåtegning 4 q Anvendt regnskabspraksis 5 q Hovedtal, nøgletal og følsomhedsoplysninger 6 q Resultatopgørelse for perioden 1. januar til 30. juni

Læs mere

Thisted Forsikring G/S CVR - nr Halvårsrapport for 2012

Thisted Forsikring G/S CVR - nr Halvårsrapport for 2012 Thisted Forsikring G/S CVR - nr. 31 00 75 18 Halvårsrapport for 2012 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger Ledelsespåtegning 1 Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 2 Femårsoversigt 3 Ledelsesberetning

Læs mere

Pas godt på de gode værdier

Pas godt på de gode værdier 1. halvår Alm Brand Forsikring 20 5 Pas godt på de gode værdier Alm. Brand Forsikring A/S / Midtermolen 7 / 2100 København Ø / CVR-nr. 10 52 69 49 Indhold Selskabsoplysninger Side 2 Selskabsoplysninger

Læs mere

Dansk Fartøjsforsikring A/S CVR-nr. 32 47 19 35. Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2011

Dansk Fartøjsforsikring A/S CVR-nr. 32 47 19 35. Halvårsrapport for perioden 1. januar 30. juni 2011 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Birkerød Kongevej 25C 3460 Birkerød Telefon 45945000 Telefax 45945099 www.deloitte.dk Dansk Fartøjsforsikring A/S CVR-nr. 32 47 19 35

Læs mere

CODAN FORSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011

CODAN FORSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011 CODAN FORSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2011 CVR-nr. 10 52 96 38 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 3 Ledelsesberetning 4 Ledelsespåtegning 7 Resultatopgørelse 8 Balance 9 Egenkapitalopgørelse 11 Noter

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning. Selskabsoplysninger. Påtegninger. Halvårsregnskabet. Side 2: Hovedtal Side 3: Beretning for 1.

Indholdsfortegnelse. Ledelsesberetning. Selskabsoplysninger. Påtegninger. Halvårsregnskabet. Side 2: Hovedtal Side 3: Beretning for 1. HALVÅRSRAPPORT 2010 Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning Side 2: Hovedtal Side 3: Beretning for 1. halvår 2010 Selskabsoplysninger Side 5: Selskabsoplysninger Påtegninger Side 6: Ledelsespåtegning Halvårsregnskabet

Læs mere

Résidence Masséna Nice A/S CVR-nr. 78 81 96 18 Årsrapport 2004/05

Résidence Masséna Nice A/S CVR-nr. 78 81 96 18 Årsrapport 2004/05 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Klædemålet 9 2100 København Ø Telefon 39 17 03 33 Telefax 39 27 03 33 www.deloitte.dk Résidence Masséna Nice A/S CVR-nr. 78 81 96 18

Læs mere

Popermo - bestyrelse Bilag nr Dato 24. aug JR/mc. Halvårsrapport

Popermo - bestyrelse Bilag nr Dato 24. aug JR/mc. Halvårsrapport Popermo - bestyrelse Bilag nr. 1860 Dato 24. aug. 2016 JR/mc Halvårsrapport 30. juni 2016 Ledelsesberetning for 1. halvår 2016 Resultatet efter skat blev på 9,1 mio. kr. Det forsikringstekniske resultat

Læs mere

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN. Årsregnskab marts 2012 Dette regnskab indeholder 11 sider

DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN. Årsregnskab marts 2012 Dette regnskab indeholder 11 sider - - - - DANSK BRYGMESTER FORENING HJÆLPEFONDEN Årsregnskab 2011 29. marts 2012 Dette regnskab indeholder 11 sider Indholdsfortegnelse Påtegninger 2 Ledelsespåtegning 2 Revisionspåtegning 3 Ledelsesberetning

Læs mere

Thisted Forsikring A/S Halvårsrapport 2016 CVR nr

Thisted Forsikring A/S Halvårsrapport 2016 CVR nr Thisted Forsikring A/S Halvårsrapport 2016 CVR nr. 37 03 42 82 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Selskabsoplysninger 1 Hoved- og nøgletal 2 Ledelsesberetning 3 5 Påtegninger Ledelsespåtegning

Læs mere

Topdanmark Link Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr

Topdanmark Link Livsforsikring A/S. Halvårsrapport CVR-nr Topdanmark Link Livsforsikring A/S Halvårsrapport 2012 CVR-nr. 26188385 INDHOLD Ledelsesberetning 3 Ledelsespåtegning 4 Regnskab Resultatopgørelse 5 Totalindkomstopgørelse 5 Balance 6 Egenkapitalopgørelse

Læs mere

Halvårsrapport Danica Pension I

Halvårsrapport Danica Pension I Halvårsrapport 006 Danica Pension I Indholdsfortegnelse DANICA PENSION I S HOVEDTAL 3 BERETNING.. 4 Resultat for. halvår 006.. 4 Balance. 5 FORVENTNINGER TIL 006. 5 ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS.. 6 REGNSKAB

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT Gammel Kongevej Frederiksberg C CVR-nr

FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT Gammel Kongevej Frederiksberg C CVR-nr FORSIKRINGSSELSKABET PRIVATSIKRING A/S HALVÅRSRAPPORT 2016 Gammel Kongevej 60 1850 Frederiksberg C CVR-nr. 25 07 14 09 Forsikringsselskabet Privatsikring A/S - Halvårsrapport 2016 Indholdsfortegnelse Generelle

Læs mere