Tilladelse til etablering af to hævede nedsivningsanlæg, Lykkesholmvej 2, 4320 Lejre, matr. nr. 11a, Osted by, Osted.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til etablering af to hævede nedsivningsanlæg, Lykkesholmvej 2, 4320 Lejre, matr. nr. 11a, Osted by, Osted."

Transkript

1 Jeppe Pedersen Bregnetvedvej Lejre CBM Center for Byg og Miljø 4330 Hvalsø H Majbritt Haslund Thomson Natur og Miljø D E Maht@lejre.dk Dato: 25. januar 2017 J.nr.: 16/10815 Tilladelse til etablering af to hævede nedsivningsanlæg, Lykkesholmvej 2, 4320 Lejre, matr. nr. 11a, Osted by, Osted. Kære Jeppe Pedersen Vi har behandlet din ansøgning om at etablere to nedsivningsanlæg til husspildevand på Lykkesholmvej 2, 4320 Lejre, og har afgjort at du får tilladelse til at etablere anlæggene på visse vilkår, som du kan læse mere om. Tilladelsens vilkår Der stilles følgende vilkår for tilladelsen: 1. Spildevandsanlæggene med tilhørende afløbsledninger skal udføres af en autoriseret kloakmester. 2. Bundfældningstankene skal være CE mærket og derudover opfylde krav stillet i Spildevandsbekendtgørelsen. 3. Projektet udføres i henhold til ansøgningen og arbejdet udføres efter kravene i DS Spildevandet må ikke indeholde andre stoffer, end hvad der sædvanligvis forekommer i husspildevand eller have en væsentlig anden sammensætning. 5. Spildevandet må ikke indeholde miljøfremmede stoffer, som organiske opløsningsmidler, kraftige rengøringsmidler, malingsrester, fenoler, klor og lignende. 6. Alt spildevandet skal passere bundfældningstanke (forrensningsdelen) inden det ledes til nedsivningsanlæggene. 7. Tagvand/overfladevand må ikke tilledes bundfældningstanke og nedsivningsanlæggene 8. Inden anlæggene etableres, skal jordbundsforholdene undersøges, således at evt. foranstaltninger for at undgå sætninger (og opdrift) kan iværksættes. 9. Nedsivningsanlæggene må - f.eks. på grund af manglende kapacitet i drænet ikke give anledning til overfladisk afstrømning af spildevand, eller uhygiejniske forhold i øvrigt.

2 10. Bunden af nedsivningsanlæggene skal placeres mindst 1 m og så vidt teknisk muligt 2,5 m over højeste grundvandsstand. 11. Nedsivningsanlæggene skal til enhver tid overholde en afstand på minimum 25 m til dræn. 12. Dokumentation for det installerede anlæg, i form af en færdigmelding og en tegning over placering af anlægget, skal fremsendes til Lejre Kommune når arbejdet er færdiggjort og inden installationen tages i brug. 13. Færdigmeldingen skal indeholde den autoriserede kloakmesters autorisations-nummer en kort beskrivelse af anlæggene en målfast tegning med tilknyttede afløbsledninger 14. Anlæggene skal overholde et renseniveau svarende til renseklasse SOP 15. Tømning af anlæggenes forrensningsdel/bundfældningsdel skal ske under FORS A/S tømningsordning. 16. Arealet over bundfældningstankene og nedsivningsanlæggene må ikke overbelastes med tung trafik eller andre tunge redskaber. 17. Arealet over bundfældningstankene og nedsivningsanlægget må ikke nu eller senere belægges med fliser eller anden form for tæt belægning. 18. Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden et år fra tilladelsesdatoen. 19. Nedsivningstilladelsen kan tilbagekaldes eller ændres, hvis det er nødvendigt for opretholdelse af en tilfredsstillende grundvandsbeskyttelse, tilfredsstillende miljø i det vandområde hvor nedsivningen sker til, hvis området kloakeres, eller hvis anlægget medfører gener. Enhver ændring af tilladelsen eller tilbagekaldelse af tilladelsen sker uden erstatning. Udnyttelsen af tilladelsen Du skal være opmærksom på, at der er en klagefrist på 4 uger fra afgørelsen, som du skal afvente, inden dit projekt kan udføres. I tilfælde af klage må tilladelsen ikke udnyttes, før sagen er afgjort af klagemyndigheden, med mindre denne bestemmer andet. Vi vil kontakte dig, hvis vi modtager klager over afgørelsen. Der er vedlagt detaljerede klagevejledninger. Beskrivelse i ansøgningen Lejre Kommune har den 11. august 2016 modtaget din ansøgning om etablering af to hævede nedsivningsanlæg for hele ejendommen beliggende på matr. nr. 11a Osted By, Osted. Supplerende oplysninger er modtaget den 21. september 2016, 2. oktober 2016 og 3. november Tilladelsen er givet på grundlag af oplysningerne i ansøgningen med kort og tegningsbilag.

3 Kloakmester Kloakmester er Gyrstinge VVS A/S, Bakkegårdsvej 63, 4100 Ringsted, CVR , autorisations-nr. KFUL Dimensionering Der anlægges to separate nedsivningsanlæg på henholdsvis 80 og 106 PE, da ejendommen både benyttes sæson- og helårsmæssigt på baggrund af det delvist sæsonbetonede arbejde ved ejers jordbærproduktion. Området hvor nedsivningsanlæggene placeres, friholdes efterfølgende for dyrkning. Anlæg 1 skal aftage spildevand fra 3 helårsboliger, afløb fra 3 toilet/baderum og 5 vaskemaskiner placeret i avls- og driftsbygning. Sidstnævnte er alene i anvendelse i jordbærsæsonen. Anlæg 2 skal aftage spildevand fra pavilloner i jordbærsæsonen. Begge anlæg dimensioneres i overensstemmelse med Rørcenter ansvisning Store nedsivningsanlæg. Nedsivningsanlæggenes etableres med et siveareal på henholdsvis 180 og 225 m², svarende til jordtype B, når min. 0,8 m jord under anlægget udskiftes med type A sand. For yderligere oplysninger se bilag 1 (Ansøgningsmateriale). Forrensning (bundfældningstanke) Bundfældningstankene er af mærket Uponor Weholite Septic med 3 kamre og et volumen på henholdsvis 25 (anlæg 1) og 28 m³ (anlæg 2). Sivedræn I ansøgningen oplyses, at der ønskes etableret to tryksatte nedsivningsanlæg med en samlet længde på fordelerrør på henholdsvis 180 m² (12 x 15 m) og 225 m² (15 x 15 m) til husspildevand med en kapacitet på op til henholdsvis 80 og 106 PE. Vandforsyning Ejendommen er tilsluttet et alment vandforsyningsanlæg. Forundersøgelse Når der ikke er foretaget forundersøgelser der viser om jordtypen i er egnet til nedsivning, antager Lejre Kommune at der er tale om type B jord. Jorden under anlægget udskiftes med min. 0,8 m type A sand eller filtergrus. Andet Der ledes ikke regnvand til anlægget.

4 Vurdering af konsekvenser ved etablering af anlæggene Dimensionering Lejre Kommune vurderer, at nedsivningsanlæggene er dimensioneret korrekt, idet de etableres i henhold til Rørcenter anvisning Store nedsivningsanlæg, fra Anvisningen er udarbejdet af Teknologisk Institut, og bygger på den første vejledning, som blev udgivet i 1985, Miljøstyrelsens vejledning om nedsivningsanlæg fra 1999 og Rørcentrets anvisning 013 Erfaringer med nedsivningsanlæg fra Bundfældningstank Bundfældningstankene er CE mærkede og overholder derfor kravene i Spildevandsbekendtgørelsen 1. Grundvand Geologien 2 i området er præget af relative store områder med tykke lerlag (30-45 m). Lokalt ved Lykkesholmvej 2 viser den geologiske model et relativt tykt lerlag på ca m. Det vurderes derfor, at det primære grundvand er relativt godt beskyttet. Ved Osted Vandværks nordlige kildeplads (tidligere Osted Vandværks kildeplads) indvindes der ca m 3 vand om året fordelt på 3 boringer. Alle tre boringer er sat i Kertemindemergel og grønsandskalk ca. 33 m - 55 m under terræn. Af Naturstyrelsens beskrivelse af de hydrogeologiske forhold via den hydrogeologiske model 3 sker der ingen nævneværdig grundvandsdannelse til Osted Vandværk i nærheden af det ansøgte nedsivningsanlæg. Den beskedne dannelse, der sker øst for hovedvejen, er ifølge modellen 300 år år om at nå frem til indvindingsboringerne. Ved HOFORs Lavringe Kildeplads indvindes der ca m 3 vand om året fra 7 boringer, hvoraf de 6 er sat i grønsandskalk og danienkalk. Den syvende er hovedsageligt sat i sand og grus. Boringerne er filtersat ca. 50 m - 70 m under terræn, dog begynder grusboringens filter ca. 25 m under terræn. Af den hydrogeologiske model fremgår det, at der ikke sker nogen nævneværdig grundvandsdannelse til Lavringe Kildeplads i det område, hvor nedsivningsanlægget ønskes placeret. I forbindelse med ansøgningen er anført, at der fra bunden af nedsivningsanlægget til højeste grundvandsstand er ca. 1,8 m. Der stilles vilkår om, at bunden af nedsivningsanlægget skal placeres mindst 1 m og så vidt teknisk muligt 2,5 m over højeste grundvandsstand. I forbindelse med etableringen af an- 1 Bekendtgørelse om spildevandstilladelser m.v. efter miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4, nr. 726 af 1. juni Naturstyrelsens kortlægning af grundvandsressourcer, Naturstyrelsens kortlægning af grundvandsressourcer, 2015

5 lægget, skal det sikres, at afstanden fra bunden af anlægget til højeste grundvandsstand, er minimum 1 m. Indebære det at anlægget skal hæves yderligere, skal Lejre Kommune kontaktes, for at sikre at landzonetilladelsen af 5. oktober 2016 er overholdt. Vandforsyning Etablering af nedsivningsanlæggene vurderes ikke at være i strid med kommunens nuværende vandforsyningsplan, da planen ikke forholder sig til placering af nedsivningsanlæg. Afstandskrav til enkeltvandsindvindinger er minimum 300 m. Nærmeste boring er DGU nr og er beliggende ca m fra nedsivningsanlæggene. Afstandskrav til boringer der forsyner mere end 2 men mindre end 10 ejendomme er minimum 300 m. Nærmeste boring er DGU nr og er beliggende ca. 4 km fra nedsivningsanlæggene. Afstandskrav til boringer der forsyner mere end 10 ejendomme er minimum 300 m. Nærmeste vandværk er Osted Vandværk, som indvinder vand fra 3 boringer. Boringerne er DGU nr , og , som beliggende ca. 800 m fra nedsivningsanlæggene. HOFOR har Lavringe kildeplads ca. 2 km nord for Lykkesholmvej 2, 4320 Lejre. Afstandskrav til boringer hvor der ikke stilles krav om drikkevandskvalitet er minimum 150 m. Nærmeste boring er DGU nr og er beliggende ca m fra nedsivningsanlæggene. Lejre Kommune vurderer, at der ikke er risiko for forurening af vandforsyninger, da nedsivningsanlæggene er placeret forholdsvis langt væk fra boringerne. Afstand til søer, vandløb og dræn Det nærmeste vandløb er Bregnetved Å, som er beliggende ca. 550 m mod øst. Den nærmeste sø er beliggende ca. 450 m øst for Lykkesholmvej 2, 4320 Lejre. Afstanden til vandløb og søer er dermed minimum 25 m fra nedsivningsanlæggene. Området, hvor de to nedsivningsanlæg ønskes anlagt, ligger umiddelbart vest for en svag forhøjning i landskabet. Såfremt nedsivningsanlæggene giver overjordisk afstrømning, er der intet i den naturlige topografi, der antyder at afstrømningsvandet vil løbe mod søen eller åen øst for anlæggene. Det er ikke oplyst hvorvidt der findes dræn inden for 25 m af nedsivningsanlæggene. Der stilles vilkår om, at nedsivningsanlæggene til enhver tid skal holde en afstand på minimum 25 m til dræn.

6 Spildevandsplan Etablering af nedsivningsanlæg på ejendommen Lykkesholmvej 2, 4320 Lejre er i overensstemmelse med kommunens nuværende spildevandsplan. Ejendommen ligger ikke i et af de områder som forventes nykloakeret i planperioden. Vandområdeplan Ejendommen er beliggende i opland med krav til forbedret spildevandsrensning, jf. vandplanen 4. Der er krav til renseklasse SOP, dvs. skærpet krav til reduktion af organisk stof og fosfor samt krav om nitrifikation. Lejre Kommune vurderer, at ejendommen vil med den valgte spildevandsløsning opfylde rensekravet. Kommunen vurderer, at nedsivning af spildevand fra ejendommen Lykkesholmvej 2, 4320 Lejre ikke er en hindring for, at målsætningsklassen fortsat kan opfyldes. Natura 2000 og bilag IV arter Jf. 7, 8 og 11 i Bekendtgørelse nr. 926 af 27. juni 2016 om udpegning og administration af internationale naturbeskyttelsesområder samt beskyttelse af visse arter 5, skal Lejre Kommune vurdere om projektet i sig selv, eller i forbindelse med andre planer og projekter, kan påvirke et Natura 2000-område væsentligt, beskadige eller ødelægge yngle- eller rasteområder i det naturlige udbredelsesområde for bilag IV-dyrearter eller ødelægge bilag IVplantearter, før der træffes afgørelse efter 28 i Lov om Miljøbeskyttelse 6, nr af 27. september Projektet ligger ikke i et Natura 2000-område og heller ikke i nærheden af et Natura område. Vi vurderer derfor, at det ansøgte ikke i sig selv eller i forbindelse med andre projekter vil kunne påvirke nogen Natura 2000-områder. Bilag IV-arterne stor vandsalamander, spidssnudet frø og en lang række flagermus findes udbredt forskellige steder i kommunen. Da der ikke ændres på hydrologien eller fældes træer i forbindelse med projektet er det Lejre kommunes vurdering, at det ansøgte ikke vil påvirke levesteder for disse eller øvrige bilag IV-arter. Landskab Landzonetilladelsen er givet den 5. oktober VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt Det vurderes at projektet ikke vil medføre væsentlige påvirkninger af miljøet. Det anmeldte anlægsprojekt er derfor ikke VVM-pligtig, og der skal ikke udarbejdes VVMredegørelse. Afgørelsen om ikke VVM pligt er truffet den 25. januar

7 Generelle bemærkninger Drift og vedligeholdelse af afløbsinstallationer, herunder nedsivningsanlægget, er ejerens ansvar. For at forsøge at undgå slamflugt, der kan ende i renseanlægget, anbefales det, at der anvendes svanemærkede produkter eller andre produkter, der opfylder samme miljøkrav, i husholdningens vaskemiddeludvalg, herunder også til opvaskemaskine. Den autoriserede kloakmester, der har udført anlægget, er forpligtet til at give ejeren en driftsvejledning for anlæggets drift og vedligeholdelse. Der bør ikke plantes træer eller større buske nærmere end 3 meter fra siveanlægget, da rødderne kan tilstoppe anlægget. Tilladelsen gælder kun det ansøgte. Der må ikke ske ændringer af anlægget eller spildevandets sammensætning, før ændringen er anmeldt og godkendt af Lejre Kommune. Gældende lovgivning og generelle regler for driften af et nedsivningsanlæg forudsættes kendt og skal følges. Bundfældningstankens dæksel skal være i terrænniveau og må ikke veje mere end 30 kg, jf. kommunens regulativ for tømningsordning.

8 Lovgrundlag Tilladelsen er meddelt iht. 19, stk. 1 i Lov om Miljøbeskyttelse 7, nr af 27. september 2016 og bekendtgørelse nr. 726 af 1. juni 2016 om spildevandstilladelser m.v. efter miljøbeskyttelseslovens kapitel 3 og 4 8. Afgørelsen om etableringen af nedsivningsanlægget ikke er VVM-pligtigt, er foretaget jf. Bekendtgørelse om vurdering af visse offentlige og private anlægs virkning på miljøet (VVM) i medfør af lov om planlægning, nr. 957 af 27. juni Offentliggørelse Tilladelsen offentliggøres på Lejre Kommunes hjemmeside onsdag den 25. januar 2017, og afgørelsen vil kunne påklages til Natur- og Miljøklagenævnet senest 4 uger efter offentliggørelsen, jf. klagevejledningen nedenfor. Klagefristen er derfor onsdag den 22. februar Tilsynsmyndighed Tilsynsmyndigheden er Lejre Kommune. Det indebærer at Lejre Kommune fører tilsyn med etableringen og driften af anlægget foregår miljømæssigt forsvarligt. Hvis du vil klage Tilladelsen til nedsivningsanlægget kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet jf. miljøbeskyttelseslovens kapitel Se vedlagte klagevejledning. Søgsmål Søgsmål til prøvelse af afgørelsen ved domstolene skal være anlagt inden 6 måneder efter at afgørelsen er meddelt. Når færdigmelding er modtaget, vil den registrerede rensemetode ændres i forbindelse med opkrævning af spildevandsafgift svarende til godkendt nedsivningsanlæg aaee2b7f09ad

9 Hvis der er spørgsmål hertil, er du velkomne til at kontakte undertegnede. Med venlig hilsen Majbritt Haslund Thomson Miljømedarbejder Bilag: Ansøgningsmateriale Klagevejledning Kopi: Leif Nygaard, Ingeniørfirmaet LN Rådgivning, Danmarks Naturfredningsforening, Danmarks Fiskeriforening, Danmarks Sportsfiskeriforbund, Ferskvandsfiskeriforeningen, Friluftsrådet, Naturstyrelsen Vestsjælland, Lejre Museum og Roskilde museum, Osted Vandværk, HOFOR, Knud Rudolf Hansen,

10 Bilag Klagevejledning miljøbeskyttelsesloven Hvad kan der klages til Natur- og Miljøklagenævnet over? Kommunalbestyrelsers afgørelser Hvem kan klage? Adressaten for afgørelsen ejeren af den ejendom, som afgørelsen vedrører offentlige myndigheder en berørt nationalparkfond oprettet efter lov om nationalparker lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen landsdækkende foreninger og organisationer, hvis hovedformål er beskyttelse af natur og miljø landsdækkende foreninger og organisationer, som efter deres formål varetager væsentlige rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser. Natur- og Miljøklagenævnet kan kræve dokumentation for foreningers og organisationers klageberettigelse. Hvordan klager man? Hvis du ønsker at klage over denne afgørelse, kan du klage til Natur- og Miljøklagenævnet. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når du klager, skal du betale et gebyr på kr Du betaler gebyret med betalingskort i Klageportalen. Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du sende en begrundet anmodning til den myndighed, der har truffet afgørelse i sagen. Myndigheden videresender herefter anmodningen til Natur- og Miljøklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. Frist for at indgive klage Klage skal være indgivet inden 4 uger fra den dag afgørelsen er meddelt (normalt 2 dage efter den er afsendt). Hvis afgørelsen er offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen fra bekendtgørelsen. Den sidste klagedag slutter ved kontortids ophør. Hvis klagefristen udløber på en lørdag eller en helligdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt Jeppe Pedersen Bregnetvedvej 24 4320 Lejre CBM Center for Byg og Miljø 4330 Hvalsø H www.lejre.dk Majbritt Haslund Thomson Natur og Miljø D 46464945 E Maht@lejre.dk Dato: 25. januar 2017 J.nr.: 16/10815

Læs mere

Tilladelse til etablering af et 36 PE hævet nedsivningsanlæg til husspildevand

Tilladelse til etablering af et 36 PE hævet nedsivningsanlæg til husspildevand Poul og Annette Møller Kumlegård Hovedvejen 61 Øm 4000 Roskilde CBM Center for Byg og Miljø 4330 Hvalsø H www.lejre.dk Majbritt Haslund Thomson Natur og Miljø D 46464945 E Maht@lejre.dk Dato: 17. november

Læs mere

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt CBM Center for Byg og Miljø Poul og Annette Møller Kumlegård Hovedvejen 61 Øm 4000 Roskilde 4330 Hvalsø H www.lejre.dk Majbritt Haslund Thomson Natur og Miljø D 46464945 E Maht@lejre.dk Dato: 17. november

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Ingeniørfirmaet LN Rådgivning Bellisvej 6 4750 Lundby At: Leif Nygaard KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup

Læs mere

Nedsivningstilladelse

Nedsivningstilladelse Jens Niels Brings Jacobsen Sandskredsvej 16 Hølkerup 4500 Nykøbing Sj 11. december 2018 Nedsivningstilladelse Du kan etablere spildevandsanlæg med fedtudskiller Vi giver tilladelse til, at du kan etablere

Læs mere

Udledningstilladelse til renset spildevand fra hævet nedsivningsanlæg på ejendommen. Kløv Kær 6, 7700 Thisted

Udledningstilladelse til renset spildevand fra hævet nedsivningsanlæg på ejendommen. Kløv Kær 6, 7700 Thisted Henrik Højbak Kløv Kær 6 7700 Thisted Plan- og Miljøafdelingen 28. juni 2016 BrevID.: 2309983 Medarbejder: kkn Udledningstilladelse til renset spildevand fra hævet nedsivningsanlæg på ejendommen Kløv Kær

Læs mere

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt

VVM (vurdering af virkning på miljøet) screening - afgørelse om ikke VVM pligt Lejre Kommune Center for Kultur og Fritid Rådhuset i Allerslev Lejrevej 15 4320 Lejre v/ Thure Dan Petersen E-mail: ckf@lejre.dk Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 H www.lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Ingeniørfirmaet LN Rådgivning Bellisvej 6 4750 Lundby Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail: biuh@lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Jesper Servé Lejrevej 74 4320 Lejre Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 3. januar 2017.

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 3. januar 2017. Stine Servé Sendt til email: ss@stineserve.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk KOPI Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte: 4646 4916 E-mail:

Læs mere

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup

Miljø og Natur. VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej Tommerup VESTFYNS EFTERSKOLE Nørremarksvej 21 5690 Tommerup 19. maj 2017 Sags id: 16/19474 Afslag på ansøgning om tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg Vestfyns Efterskole har den 26. september 2016 søgt

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Anette Stark og Thomas Lowes Herslev Kærvej 10 4000 Roskilde Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Leo Frederiksen Granetorp 5154 280 22 Vittsjö Sverige Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller

Læs mere

Afgørelsen vedrører ejendommen Hornsherredvej 272, matrikel 3ar, 4070 Kirke Hyllinge.

Afgørelsen vedrører ejendommen Hornsherredvej 272, matrikel 3ar, 4070 Kirke Hyllinge. Til Niels Beck Olesen Hornsherredvej 272 4070 Kirke Hyllinge Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk E-mail: llun@lejre.dk Afgørelse vedrørende VVM- screening af

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Henrik Holm Zeyn Bovelgårdsvej 29 4070 Kirke Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven OK ByggeDesign ApS ole@okbyggedesign.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Rita Lene Pedersen Tlf. direkte: 4646 4915 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Rambøll Ny Østergade 7 4000 Roskilde Att.: Thomas Egon Rasmussen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Christian Svenningsen Amager Landevej 40, 2.5 2770 Kastrup Sendt pr. mail til chaospling@yahoo.dk KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Betinget tilladelse til nedlæggelse af markvej mellem Boerbjergvej og Bentsensvej

Betinget tilladelse til nedlæggelse af markvej mellem Boerbjergvej og Bentsensvej Til ejer Hans Ove Svendsen Holbækvej 46 4330 Hvalsø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Lærke Falstaff Center for Teknik og Miljø D 4646 4951 E llun@lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Poul Erik Christensen Jenslev Gade 4 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Linda Møller Abrahamsen Carl Christian Abrahamsen Karlebyvej 16 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf.: 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Daniel Munk Vejborg Prøvestensbroen 3 2 2300 København S Email: danielvejborg@gmail.com KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Advokat Mette Ravn Steenstrup Amaliegade 10 1256 København K (sendt pr. mail) KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Mona og Jackie Nehrmann Bregnetvedvej 26 4320 Lejre Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Novoflex ApS Danas Plads 18,2 th 1915 Frederiksberg C Att.: Nikolaj Edwards Afgørelse sendt pr. mail til: novoflexaps@gmail.com KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf.

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Dorte Filges Skullerupvej 13 4330 Hvalsø Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Bent Jørgensen Bentsensvej 18 4330 Hvalsø KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte: 4646 4939 E-mail: mhqa@lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jens Bengtsson Smedevænget 3 4330 Hvalsø Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte:

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven H4 Arkitekter ApS Frederiksberg Allé 55, 1th 1820 Frederiksberg C Att.: Anders Henriksen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Søren Daniel Kristensen Storegade 5,2 7330 Brande Sendt pr. e-mail: brande@lcdk.dk KOPI Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven Kære Mette Ravn Steenstrup

Landzonetilladelse Planloven Kære Mette Ravn Steenstrup Mette Ravn Steenstrup mrs@mazanti.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte: 4646 4916 E-mail: camh@lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Karsten Leth Jensen Højbyvej 53 4320 Lejre KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Elias Buch Strandbovej 12 2050 Hvidovre KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte: 4646 4916 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Vestegnens Boligadministration Darup Mosevej 3 4000 Roskilde Att.: Torben Hansen KOPI Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven VILLA-HUS Byg Aps Nørre Snedevej 9 8700 Horsens Sendt pr. email: dai@villa-hus.dk KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jørn Sams Knudsen Hovedvejen 38 4320 Lejre Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Janne A. Noe Tlf. direkte: 4646 4934 E-mail: jano@lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Jetcon Aps Københavnsvej 263 4000 Roskilde Att.: Safet Farizi KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte:

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jan Erik Nielsen og Alison Michell Aggerupvej 1, Kisserup 4330 Hvalsø Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Janne A. Noe Tlf. direkte:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Frank Guillaumon Thomsen Lejrevej 90 4320 Lejre Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Landzonetilladelse Planloven Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte: 4646 4939 E-mail: mhqa@lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Arkitektfirmaet Saabye & Partners ApS Att.: Anja von Wildenradt Fynsvej 13 4060 Kirke Såby Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk KOPI Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven Tvilum Landinspektørfirma A/S Att.: Mikkel Torp Andersen Tømmerup Stationsvej 10 2770 Kastrup KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven VILLA.DK Aps Ny Østergade 12, 3.sal 1101 København K VILLA-HUS BYG Aps Nørre Snedevej 9 8700 Horsens KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Mazanti-Andersen Korsø Jensen AdvokatPartnerskab Amaliegade 10 1256 Kbh. K Att.: Mette Ravn Steenstrup KOPI Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Godkendelse af ændring af konstruktionen på bro over Langvad Å syd for Gøderup

Godkendelse af ændring af konstruktionen på bro over Langvad Å syd for Gøderup Banedanmark Amerika Plads 15 2100 København Ø E-mail: tpra@bane.dk Også sendt til rådgiver for Banedanmark Ole Viggo Andersen Niras A/S Sortemosevej 19 3450 Allerød E-mail: ova@niras.dk Center for Byg

Læs mere

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 11. februar 2016.

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 11. februar 2016. Michael Vestbjerg Bogøvej 19 4060 Kirke Såby Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Chila Yunai Tlf. direkte: 4646 4939 E-mail: chyu@lejre.dk

Læs mere

Kommunen giver dig lovliggørende landzonetilladelse til etableret sansebane for ridning

Kommunen giver dig lovliggørende landzonetilladelse til etableret sansebane for ridning Frederik Kolmorgen Søndergaard Ledreborg Alle 18 4320 Lejre Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk KOPI Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte:

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Tegnestuen I Lejre v. Thomas Lund Jensen Kornvænget 11 4320 Lejre 4320 LejreLejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Søren Vedel Vernersmindevej 4 4330 Hvalsø Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven MØLBAK Landinspektører A/S Ledreborg Allé 130 A 4000 Roskilde Att.: Jesper Dichmann Sørensen Sendt pr. mail: jds@molbak.dk KOPI Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej

Læs mere

Landzonetilladelse & dispensation fra bestemmelse i lokalplan

Landzonetilladelse & dispensation fra bestemmelse i lokalplan Brian og Anne Christiansen Biltris Gade 14 4070 Kirke Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven K F U M Spejderne Sct Andreas Gpr Svogerslev Hovedgaden 70 4000 Roskilde Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand

Læs mere

Tilladelse til vandindvinding

Tilladelse til vandindvinding Jan Larsen Valbyvej 57 3200 Helsinge Sag: 13.02.01-P19-4-18 8. november 2018 Tilladelse til vandindvinding Der er søgt om tilladelse til fortsat indvinding af 14.000 m 3 grundvand årligt til markvanding

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Hans Jørgen Bugge Rho 1 8382 Hinnerup E-mail.: hjb@hph-totalbyg.dk KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf.

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Skovdyrkerforeningen Øst Att.: Claus Boel Sendt til mail: cbo@skovdyrkerne.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Landzonetilladelse Planloven

Læs mere

Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg for husspildevand på ejendommen Nymindegabvej 241, 6855 Outrup

Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg for husspildevand på ejendommen Nymindegabvej 241, 6855 Outrup AXELGÅRD UNIVERSAL FARMING ApS Nymindegabvej 241 6855 Outrup Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 vardekommune@varde.dk www.vardekommune.dk Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg for

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Thomas Hansen E.H. Stål ApS Niels Frederiksensvej 5 4000 Roskilde KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Henning Chr. Andersen Arkitekterne Andersen & Forsberg Aps (sendt pr. mail: hca@anfo.dk) Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte

Læs mere

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk

Tilladelse til midlertidig ændring af udledning af opspædet spildevand fra PU07.01 ved Jennum til Køllebæk Randers Spildevand A/S E-mail: mail@randersspildevand.dk Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89 15 16 81 jakob.aarup@randers.dk www.randers.dk 11-05-2016

Læs mere

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde -

Afgørelse vedr. svineproduktionen på Kildevangsvej 24, 4000 Roskilde - Gefion Fulbyvej 15 4180 Sorø Att.: Mikael Kirkhoff Samsøe; mks@gefion.dk CBM Center for Byg og Miljø Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø F 4646 4615 H www.lejre.dk Helen Bovbjerg Sørensen Natur og

Læs mere

KONGENSHUS MINDEPARK FOR HEDENS OPDYRKERE Klostermarken Viborg

KONGENSHUS MINDEPARK FOR HEDENS OPDYRKERE Klostermarken Viborg Natur og Vand Prinsens Alle 5 8800 Viborg KONGENSHUS MINDEPARK FOR HEDENS OPDYRKERE Klostermarken 12 8800 Viborg Tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg tilhørende ejendommene Vestre Skivevej 142

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Nanna Petersen Sendt pr. mail til nannapetersen1@gmail.com KOPI Kære Nanna Petersen Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår:

Vilkår Tilladelsen meddeles på baggrund af sagens oplysninger og på følgende vilkår: Teknik og Miljø Natur og Vand Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Låstrupgård ApS Vievej 24 8832 Skals Sendt til: viegaard@viegaard.dk viborg@viborg.dk www.viborg.dk Tilladelse til nedsivning

Læs mere

Landzonetilladelse til at ændre Lindenborg Kro til en kombination af kontor og selskabslokaler

Landzonetilladelse til at ændre Lindenborg Kro til en kombination af kontor og selskabslokaler Selsø-Lindholm Gods I/S Abbetvedvej 2A 4000 Roskilde Att.: Johann Philip von Malsen-Plessen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sendt til mail:

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Heede Consult Aps Østergade 1Y, 1. sal, dør 3 3600 Frederikssund Att.: Ove Heede KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla

Læs mere

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev

Landzonetilladelse. Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Tanja Borgmand Jørgensen Birkholm 4 4241 Vemmelev Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Center for Trafik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Mail: alum@lejre.dk KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup

Læs mere

Nu har vi behandlet din ansøgning om VVM-screening af skovrejsningprojektet.

Nu har vi behandlet din ansøgning om VVM-screening af skovrejsningprojektet. CBM Center for Byg og Miljø Til Kristina Bodal Lauridsen, Forstplant Aps Som har ansøgt på vegne af ejer Poul Erik Mikkelsen H www.lejre.dk Lærke Lundsten Byggeri D 4957 E llun@lejre.dk Dato: 2. oktober

Læs mere

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen

Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Møldal Ejendomme ApS Møllebakken 7 3230 Græsted Sag: 02.34.02-G01-638-18 27. september 2018 Dispensation til at opføre en tilbygning til enfamiliehus indenfor skovbyggelinjen Ejendommen 1 ch Græsted By,

Læs mere

Det er en forudsætning for tilladelsen at terrænreguleringerne foretages i overensstemmelse med det oplyste på møde den 5. maj 2015.

Det er en forudsætning for tilladelsen at terrænreguleringerne foretages i overensstemmelse med det oplyste på møde den 5. maj 2015. Initiativgruppen i Birkelse v/ Karl Schrøder Ravnevej 16 9440 Aabybro Sendt med digital post Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby

Læs mere

Ansøgning om etablering af nedsivningsanlæg

Ansøgning om etablering af nedsivningsanlæg Ansøgning om etablering af nedsivningsanlæg Ansøgningsdato: Bilag: 1. Ansøgningsinformation: Ejer/bygherre: Ansøger (f.eks. kloakmesters stempel): 2. Anlæggets beliggenhed: Adresse: Matrikel nr. og by:

Læs mere

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen

Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Sagsnr.: 15/23622 ks: bscr Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Ellegårdvej 8 6400 Sønderborg Tilladelse til udledning af overfladevand fra Møllevang, del af spildevandsopland 11027, til Mølledammen Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kurt Kjær Røge Husbymøllevej 30 Husby 9690 Fjerritslev. Se landzonetilladelsens vilkår på nederst på denne side.

Kurt Kjær Røge Husbymøllevej 30 Husby 9690 Fjerritslev. Se landzonetilladelsens vilkår på nederst på denne side. Kurt Kjær Røge Husbymøllevej 30 Husby 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Anne Katrine Langebæk Ved Kirken 6 4500 Nykøbing Sj. Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand Tlf. direkte: 4646 4914

Læs mere

Forlængelse af frist for efterbehandling efter råstofindvinding på en del af matr. nr. 1as Kjellerup Hgd., Svenstrup, Mariagerfjord Kommune

Forlængelse af frist for efterbehandling efter råstofindvinding på en del af matr. nr. 1as Kjellerup Hgd., Svenstrup, Mariagerfjord Kommune Regional Udvikling Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst Region Nordjylland, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Øst Gunderup Grus- og Stenleje ApS Kjellerupvej 6 9550 Mariager brian@gunderup-grus.dk Råstofsagsbehandler

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Flemming Brüggebusch Troldbyvej 19 4070 Kirke Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Landzonetilladelse Planloven Sagsbehandler: Birgitte

Læs mere

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16 og 18 til opførelse af et skur i Hf. Fortbo

Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16 og 18 til opførelse af et skur i Hf. Fortbo Teknik- og Miljøforvaltningen Niels Thiesson Wollesen Finsensvej 6A, 3. tv 2000 Frederiksberg 6. juni 2017 edoc: 2017-0206860 Dispensation fra naturbeskyttelseslovens 16 og 18 til opførelse af et skur

Læs mere

Vand og Natur Naja Panduro Telefon 72 56 5945 napj@fredensborg.dk. Lisbeth og Torben Roug Egevej 8 3480 Fredensborg. Sagsnr. 15/8562 17.

Vand og Natur Naja Panduro Telefon 72 56 5945 napj@fredensborg.dk. Lisbeth og Torben Roug Egevej 8 3480 Fredensborg. Sagsnr. 15/8562 17. Lisbeth og Torben Roug Egevej 8 348 Fredensborg and og Natur Naja Panduro Telefon 72 56 5945 napj@fredensborg.dk Sagsnr. 15/8562 17. marts 215 Tilladelse til udledning af tag- og overfladevand til sø og

Læs mere

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Skel.dk Landinspektører Att. Robert Kovac Ndr. Stationsvej 14B 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.:

Læs mere

27 anmeldelse opførelse af foderhus

27 anmeldelse opførelse af foderhus 27 anmeldelse opførelse af foderhus og maskinhus Gulløkken 36, 5471 Søndersø Forfatter: Liselotte Kragh Meddelt den 14. september 2015 Dokument nr. 480-2015-290252 Sags nr. 480-2015-94475 Afgørelse vedr.

Læs mere

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej

Afgørelse om dispensation fra afstandskravet til åbnet vandløb ved Kragelundvej Digital annonce Aabenraa Kommunes hjemmeside Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 15-11-2016 Sagsnr.: 16/34252 Kontakt: Lene Kragh Møller Direkte tlf.: 7376 8235

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jelena Thorhauge Bregnetvedvej 31 4320 lejre Sendt pr. mail til jelenago@gmail.com KOPI Kære Jelena Thorhauge Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø

Læs mere

NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade København V sendes elektronisk til 29. november 2016 Side 1 af 6

NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade København V sendes elektronisk til 29. november 2016 Side 1 af 6 Vandmiljø og Landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V sendes elektronisk til (mail@naturerhverv.dk) Side 1 af 6 Anmeldelse af skovrejsning

Læs mere

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør

Landzonetilladelse. Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Matti Funch Dybkær 10 4230 Skælskør Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune giver hermed

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen - Åvedvej 1, Løgumkloster Laust Peder Knudsen Åvedvej 1 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-420-17 13-09-2017 Landzonetilladelse og dispensation fra

Læs mere

Nu har vi behandlet din ansøgning om VVM-screening af skovrejsningsprojektet.

Nu har vi behandlet din ansøgning om VVM-screening af skovrejsningsprojektet. Til Christian Ritz-Andersen, Hededanmark Som har ansøgt på vegne af Johanne Baden Schimming CBM Center for Byg og Miljø H www.lejre.dk Lærke Falstaff Natur & Miljø D 4951 E llun@lejre.dk Dato: 12. oktober

Læs mere

Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund

Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund LEGO System A/S Kornmarken 33 7190 Billund Dato: 22.02.2018 Afgørelse om ikke VVM-pligt for udvidelse af eksisterende virksomhed på Kornmarken 33-35, 7190 Billund Rambøll har på vegne af LEGO System A/S

Læs mere

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse

Landzonetilladelse. Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Anja Lisa Møller Søndermarken 7 4200 Slagelse Teknik og Miljø Byggeri Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Landzonetilladelse CVR nr.: 29 18 85 05 Slagelse Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse til spildevandsanlæg

Landzonetilladelse til spildevandsanlæg Lars Kenneth Jensen Hjorthøjvej 8 4291 Ruds Vedby Sendt via Byg og Miljø Landzonetilladelse til spildevandsanlæg Vi har behandlet din ansøgning om tilladelse til at etablere et hævet nedsivningsanlæg på

Læs mere

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken.

- Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens 28 2 til udledning af oppumpet grundvand til Horsbækken. Jammerbugt Kommune Toftevej 43 9440 Aabybro Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Heidi Højriis Poulsen Direkte

Læs mere

Assens Kommune giver landzonetilladelse til terrænregulering på ejendommen matr. nr. 8 n, Etterup By, Rørup, beliggende Gl.Hovedvej 70A, 5560 Aarup.

Assens Kommune giver landzonetilladelse til terrænregulering på ejendommen matr. nr. 8 n, Etterup By, Rørup, beliggende Gl.Hovedvej 70A, 5560 Aarup. Plan og Kultur Niras Esbjerg Brygge 30 6700 Esbjerg Att. Tommy Andersen 08-12-2016 Sags id: 2016-0826 Landzonetilladelse til terrænregulering. Assens Kommune giver landzonetilladelse til terrænregulering

Læs mere

Klage skal være indgået til Natur- og Miljøklagenævnet senest 4 uger fra den dag afgørelsen er meddelt.

Klage skal være indgået til Natur- og Miljøklagenævnet senest 4 uger fra den dag afgørelsen er meddelt. 1 - Landzonetilladelse Peter Kristensen Tranekærvej 86 9490 Pandrup Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på

Læs mere

Dispensationen vedrører alene strandbeskyttelseslinjen. Andre tilladelser efter anden lovgivning kan være nødvendige.

Dispensationen vedrører alene strandbeskyttelseslinjen. Andre tilladelser efter anden lovgivning kan være nødvendige. Naturstyrelsen - Kronjylland Vasevej 7 8900 Randers Att: Jan Grundtvig Højland, JGH@nst.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/02686-6 Ref. Thomas Kristian Kjellerup 28-10-2016 Dispensation fra strandbeskyttelseslinjen

Læs mere

Der er endvidere givet særskilt dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen.

Der er endvidere givet særskilt dispensation fra fortidsmindebeskyttelseslinjen. Annette og Torben Vahle Ramten Hedevej 25 8586 Ørum Djurs Afdeling: Byg og miljø Dato: 22.01.2019 Reference: Flemming H. Nielsen Tlf.: 89 59 40 02 E-mail: fhn@norddjurs.dk Journalnr.: 18/17634 Tilladelse

Læs mere

Midlertidig tilladelse til nedsivning af vand fra Grærup Fiskesø til Forsvarets areal

Midlertidig tilladelse til nedsivning af vand fra Grærup Fiskesø til Forsvarets areal Grærup Vandlag V/Ole H. Christensen Vibæk Mølle 1 6470 Sydals ohc@ramboll.dk Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Midlertidig tilladelse til nedsivning af vand fra Grærup Fiskesø til Forsvarets

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen

Landzonetilladelse og dispensation fra åbeskyttelseslinjen Aalborg kajakklub Ib Jul Pedersen Nordtoft 58 9000 Aalborg ibjul@stofanet.dk Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger

Læs mere

Samtidig meddeles der dispensation fra skovbyggelinje jf. naturbeskyttelseslovens 17. Dispensationen er meddelt med hjemmel i NBL 65, stk. 2.

Samtidig meddeles der dispensation fra skovbyggelinje jf. naturbeskyttelseslovens 17. Dispensationen er meddelt med hjemmel i NBL 65, stk. 2. M2PLUS ApS Svend Engelunds Vej 11 9000 Aalborg Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Jesper Runge Madsen Direkte 7257 7364 jrm@jammerbugt.dk

Læs mere

Ansøgning om tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg til spildevand

Ansøgning om tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg til spildevand Ansøgning om tilladelse til etablering af nedsivningsanlæg til spildevand 1. EJENDOM Vejnavn og husnummer Ejerlav og matrikelnummer Postnummer og by Type af beboelse Helårsbeboelse Fritidsbeboelse 2. EJER

Læs mere

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag.

Billund Kommune giver dig hermed dispensation til at opføre tilbygningen indenfor skovbyggelinjen. Placeringen fremgår af vedlagte kortbilag. Dispensation fra skovbyggelinje til tilbygning Dato: 13-06-2019 Du har søgt om dispensation fra skovbyggelinjen til tilbygning på, matr. nr. 7 GA, STENDERUP BY, ANSAGER. Ejendommen er omfattet af Naturbeskyttelseslovens

Læs mere