Indre By LokaLudvaLg ChrIstIanshavns LokaLudvaLg. til havns - ProJektBeskrIveLsee

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indre By LokaLudvaLg ChrIstIanshavns LokaLudvaLg. til havns - ProJektBeskrIveLsee"

Transkript

1 Indre By LokaLudvaLg ChrIstIanshavns LokaLudvaLg til havns - ProJektBeskrIveLsee

2

3 KOLOFON: LasC studio Johannes Schotanus Jonas Labbé Gitte Kolbeck Kjær I dialog og udvikling med: KONTAKTOPLYSNINGER: LASC Studio Johannes Schotanus Slagtehusgade København V. Tlf schotanus@lascstudio.com Dette idekatalog er udarbejdet for lokaludvalgende: Indre By og Christianshavn i august/september Copyright af designet i idekataloget tilhører derfor LASC Studio. Del 1 Del 2 Del 3 Del 4 introduktion moderpontonen sattelitpontoner kort og konfigurationer

4 PROJEKTETS NØGLEORD Pontonerne etablerer en ikke-kommerciel, rekreativ platform, der giver borgere i Indre by og Christianshavn en særlig og direkte adgang til vandet. Projektet henvender sig til borgere, kultur- og sportsforeninger, skoler og andre børneinstitutioner samt turister. En sekundær målgruppe er diverse ildsjæle, firmaer og fonde, der arrangerer kultur- og sportsaktiviteter som for eksempel CPH Jazzfestival. Muligheden for bred offentlig tilgang til og rekreative ophold ved vandet er kernen i designet af pontonerne. Pontonernes design og store spektrum af funktioner åbner dog muligheder for enhver smag: fra events, udstillinger, installationer, koncerter til sport og badning - eller i det enkle at trække sig tilbage og sidde tæt på vandet. Dertil kommer at de kan iværksættes og danne ramme for folkelig aktivitet. Overordnet set er der i designkonceptet lagt vægt på at etablere tilknytning til havnen, kanalerne og byrummet gennem følgende udgangspunkter: naturen (tilknytning og nærhed til Inderhavnen og kanalernes naturrum vandet der løber gennem byen) kroppen (ophold og fysiske aktiviteter) dannelse (udstilling, installation og undervisning) Performance (muligheder for indtryk og udtryk) Pontonernes fleksibilitet ved ophold, brug og midlertidige fortøjninger udvalgte steder i havnen, skaber et stort potentiale for at bruge dem til at afprøve de forskellige bydeles fremtidige behov i den mindre skala og kan være med til at generere ideer til nye eller givende anvendelser af havnen og kanalerne. Dette kan være i kraft af badezoner, redningsposter, behov for legepladser, aktiviteter og byparker mv.

5 undervandskammeret og sattelit Pontoner samlet FLÅDENS ELEMENTER Til Havns er et tømmerflåde -projekt bestående af een stor ponton, hvortil fire mindre pontoner kan til- og frakobles. Den store ponton er et flydende undervandskammer, hvorfra man kan iagttage havnens vegetation, fisk og skaldyr. undervandskammeret og sattelit Pontoner sejles til ForskeLLIge destinationer Hvor den store ponton (B.7 x L.15 meter) fortøjes halvpermanent fire forskellige steder i havnen, udvalgt efter beliggenhed og forekomsten af undervandsliv, er de mindre pontoner (B.5 x L.10 meter) designet til at kunne fortøjes til alle kajkanter og flyttes rundt af en bugserbåd i hele Inderhavnen med de tilstødende kanaler. En sådan ponton bugseres fra sted til sted med op til fem knob i timen. Alle pontoner fæstnes til bolværket ved hjælp af fortøjninger og gangbroer i stål eller træ og kajkanten skal ikke ombygges.

6 adgang Fra vand til Land Ved at skabe fortøjningspladser til kajakker og småbåde, er disse søfarende ikke længere fanget i kanalerne, skulle man ønske sig en pause eller at stige til lands for at købe en sodavand. adgang til vandet Nem adgang fra land til vandoverflade, uanset kajkanternes højde. aktiviteter Hver ponton består af et trappe-/opholdsareal, der er identisk på alle de små pontoner, samt et aktivitetsareal til ophold og aktiviteter. DESIGNPRINCIPPER - ANVENDELSE Alle de små pontoner fungerer som temporære nedslag forskellige steder i Inderhavnen og kanalerne, hvor de etablerer en særlig, aktiv forbindelse mellem land og vand for byens borgere. Derfor er alsidighed et nøglepunkt i designet af pontonerne og den almene anvendelse af dem.

7 ophold ved vandet Uanset hvorvidt der er aktivitet på aktivitetsarealet, er der altid plads til at snige sig udenom til en lille pause ved vandet. MIdLertIdIghed Aktivitetsarealet på hver ponton er sat med et konstruktionsmotiv, der nemt kan fjernes eller ændres. Dermed etableres der mulighed for at skabe rum til bestemte former for ophold og midlertidige aktiviteter - enten begrænset til pontonen selv eller tilknyttet aktiviteter på land eller vand. Midlertidigheden sætter på den måde byens borgere i centrum adgangsforhold fra 2.5 meter adgangsforhold fra 0.8 meter Adgang fra vand til land trappeareal Aktivitetsareal Permanente opholdsarealer Midlertidige aktiviteter

8 MODERPONTONEN Moderpontonen er et flydende undervandskammer med en udsigtstribune samt bænke med borde, hvor blandt andet mad-pakken kan spises i ro og mag. Undervandskammeret (ca. 30 m2) består af en bred trappe med et bagvedliggende lagerrum, der begge males i en mørk grøn farve for at øge sigtbarheden ud i vandet. Vinduet er af tryksikkert glas, hvorigennem man har mulighed for at kigge på fisk, krabber og tang. det FLydende undervandskammer (Moderpontonen)

9 UNDERVANDSKAMMERET Moderpontonen kan ligge til forskellige steder i havnen: F.eks. ved vestsiden af Papirøen, ved nordsiden af Judichærs Plads (mellem Dokøen og Nyholm), ved Skuespilhuset (mellem Nyhavn og havnebusstoppestedet) samt ved Kvæsthusbroen. Lokaliteterne har en fin dybde, og det flydende undervandskammer bidrager med et nyt sted i byen, da det endnu ikke er muligt at opleve havnen under vand. og efterhånden vil muslinger sætte sig fast, hvilket tiltrækker fisk. Når pontonen lægger til ved lokaliteter, hvor der allerede eksisterer rev (eksempelvis ved Skuespilhuset) vil det også være muligt at se krabber kravle omkring. Sigtbarheden er op til 3-5 meter i Københavns Havn (dog kun 1 meter om sommeren) og på grund af den gode gennemstrømning i havnen, er der et rigt fiskeliv på cirka 100 arter. Vegetationen i vandet er et kunstigt skabt rev lavet af nedhængte stålwires fra undersiden af moderpontonens dæk - og foran vinduet. Efter kort tid dannes der tang på disse stålwires,

10 Fra undervandskammeret kan man iagttage Inderhavnens 100 forskellige fiskearter..

11 DESIGNPRINCIPPER - SIKKERHED Pontonerne er et trygt sted for ophold ved og i vandet. Dels i form af et indhegnet aktivitetsområde, hvor der i en af pontonerne blandt andet kan laves et sikkert soppebassin for de små. Der kan ligeledes etableres bade- og vandsportszoner pontonerne imellem, og her anviser pontonerne selv (i modsætning til lange strækninger af kajkanter) et tydeligt sted, hvor det er let at komme op af vandet. tryg Zone Pontonernes potentiale som redningsposte, der både kan ligge til ved kajkant eller midt i vandet, kan uddybes og integreres i designet. Blandt andet kan pontonerne suppleres med solcellelys, således at de også er tydelige at finde om natten.

12 Blandt andre skibes master hænger jeg som flag og tovværk i et kravlenet og oplever kanalernes liv

13 PONTONERNES 3 GRUNDELEMENTER Flåden: Er en præfabrikeret, flydende betonplade med en overbygning. Betonen er næsten vedligeholdelsesfri og vægten gør pontonen resistent mod bølger eller stærk strøm. Overbygningen, som primært består af diverse træ- eller stålelementer til hhv. konstruktion og beklædning, er delt i et trappe- og et aktivitetsareal. Aktivitetsarealet er sat med et konstruktionsfundament, som gør det muligt at montere diverse standard- og specialdesignede konstruktionselementer på flåden. trappeareal tilbehør konstruktionselementer Konstruktionselementer: Konstruktionselementerne kan være scenesystemer, stilladser, teltkonstruktioner, master mv. Disse elementer henviser hver især, til et særligt motiv som kan monteres på de forskellige pontoner. Áktivitetsareal FLÅden Tilbehør: Tilbehøret er de forskellige dele, der kan fæstnes på konstruktionselementerne. Blandt andet ville det eksempelvis være muligt at rejse både et udstillingssystem, et tipitelt eller et kravlenet i masterne.

14 Stille koncert ved Diamanten. I morgen eftermiddag, hyggeligt arrangement med både musikere og publikum på pontonen!

15 tilbehør konstruktionselementer BasIs tilbehør o P B e va r I n g DESIGNPRINCIPPER - INVENTAR OG FLEKSIBILITET I kraft af de små pontoners særlige konstruktion på aktivitetsarealet som kan samles, sættes op og pilles ned igen, laves der plads til opbevaring af disse elementer i dækket og under trappen her opbevares også gangbroen. Derudover er der et gelændersæt, som ligeledes kan fjernes og pakkes væk, hvis man vælger at sammensætte en eller flere pontoner til een stor ponton med en gennemløbende gulvflade. Ved særlige events er pontonerne designet således, at de kan kobles til eksisterende forsyningsledninger. Hver ponton har fortøjningssteder til småbåde, sammenkoblingspunkter de forskellige pontoner imellem samt fendere der beskytter mod stød fra kajkanten. De er også installeret med et anker, skulle man ønske at placere pontonerne frit ude i vandet i forbindelse med en aktivitet eller badezone hvortil der kommer en stige. Pontonerne er sat med en form for bovfender med henblik på bugserbåden, og i kraft af at al inventar let kan fjernes og pakkes væk, kan de små pontoner dels fragtes rundt overalt og under alle broer i kanalerne, og dels skaber de gode og alsidige muligheder for ophold og aktivitet.

16 Svæver i et net spændt over vandets overflade med en god bog. Fredfyldte stunder ved Gl. Dok

17 KONSTELLATIONER Pontonerne kan sammensættes således, at der kan skabes større arealer til blandt andet events og sportsbegivenheder, hvor der er behov for større flader. Ligeledes kan de opsættes med mellemrum, således at der eksempelvis kan skabes markerede bade- og vandsportsarealer. Som enkelte enheder og sammensatte vil pontonerne med lethed kunne indgå i byens arrangementer. Derudover ville de, foruden udendørs opholdsarealer, kunne bidrage med diverse faciliteter i kraft af deres design og tilbehør. Det være sig telte, som kan beskytte mod vind og vejr, legeområder til børn, tribuner til performance eller tilskuer pladser mv.

18 Undervandsbillede fra Inderhavnen

19 div. konfigurationer Med MeLLeMruM div. konstellationer Med ModerPontonen div. konfigurationer Med 2 og 4 stk.

Indre By Lokaludvalg Christianshavns Lokaludvalg

Indre By Lokaludvalg Christianshavns Lokaludvalg Indre By Lokaludvalg Christianshavns Lokaludvalg TIL HAVNS - PROJEKTBESKRIVELSEE KOLOFON: LASC Studio Johannes Schotanus Jonas Labbé Gitte Kolbeck Kjær I dialog og udvikling med: KONTAKTOPLYSNINGER: LASC

Læs mere

Ansøgning om puljemidler

Ansøgning om puljemidler Ansøgning om puljemidler TJEKLISTE Udfyldt budgetskema i den skabelon som er til slut i dette dokument. Vedlagt kopi af ansøgning om støtte fra anden side, samt evt. svar. GENERELLE OPLYSNINGER Projektets

Læs mere

4.22 Lys under vand Statuer under vand

4.22 Lys under vand Statuer under vand 4 RUTER OG FORBINDELSER 4.17 Brus Tilladt bølgebrus helt oppe ved kajens kant 4.18 Gejser Vandet som aktivt element inde på promenaden 4.19 Lys på vandoverfladen Visuel oplevelse på tværs af kanalerne

Læs mere

En havn for alle - sammen

En havn for alle - sammen En havn for alle - sammen Kolofon: Titel: En havn for alle - sammen Udviklingsplan for havnen 2019 Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Gyldenløvesgade 15 1600 København V Forsidefoto: Stenrev

Læs mere

Referat af debat med bølgeskvulp

Referat af debat med bølgeskvulp Referat af debat med bølgeskvulp Christianshavns Lokaludvalg og Indre By Lokaludvalg holdt onsdag d. 12. juni Debat med bølgeskvulp. Arrangementet begyndte med sejlads rundt i Inderhavnen og kanalerne,

Læs mere

LIV PÅ AXELTORV. Disposition dominique + serena a r c h i t ecture studio. dominique + serena ApS frederiksborgvej copenhagen nv

LIV PÅ AXELTORV. Disposition dominique + serena a r c h i t ecture studio. dominique + serena ApS frederiksborgvej copenhagen nv LIV PÅ AXELTORV Disposition 03.06.2019 dominique + serena a r c h i t ecture studio dominique + serena ApS frederiksborgvej 64 2400 copenhagen nv www.studiods.dk info@studiods.dk tlf. 20979923 Liv på Axeltorv

Læs mere

BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE AXELTORV BAKKE MAJ 2017

BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE AXELTORV BAKKE MAJ 2017 BJELKE+CERMAK+VEILE ARCHITECTURE AXELTORV BAKKE MAJ 2017 2 INDHOLDSFORTEGNELSE HISTORISK EKSISTERENDE FORHOLD FREMTIDIG SITUATION LÆNGDESNIT PLAN I ØJENHØJDE TVÆRSNIT SCENE OVERDÆKNING OMRÅDER & INVENTAR

Læs mere

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune

Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Aalborg den 20. december 2016 Strateginotat Lege- og aktivitetsområder i Aalborg Kommune Indledning Aalborg Kommune er inde i en rivende udvikling og i kraftig vækst med en befolkningstilgang på ca. 2500

Læs mere

KLUBØEN I VEJLE - HOVEDPROJET VEJLEDENDE ILLUSTRATIONER STATUS - 08-06-2012

KLUBØEN I VEJLE - HOVEDPROJET VEJLEDENDE ILLUSTRATIONER STATUS - 08-06-2012 KLUBØEN I VEJLE - HOVEDPROJET VEJLEDENDE ILLUSTRATIONER STATUS - 08-06-2012 27-04-2012 INTRODUKTION Området for Klubøen er i dag vand og den pælebårede ø, som bærer bygningen placeres, så den danner

Læs mere

Vandkantsbroen Nye oplevelser langs vandet i Stubbekøbing Fritidshavn

Vandkantsbroen Nye oplevelser langs vandet i Stubbekøbing Fritidshavn Vandkantsbroen Nye oplevelser langs vandet i Stubbekøbing Fritidshavn Forslag udarbejdet for Stubbekøbing Områdefornyelse / Guldborgsund Kommune af ETN Arkitekter Nye oplevelser tæt på vandet Nye aktiviteter

Læs mere

Forskertorvet: Belægningen foran bygning føres videre ind i bygningens gulv og er som et bånd af rektangulære fliser, der kører udefra og videre ind i huset og ud igen, som en ide om en strøm gennem forskertorvet.

Læs mere

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet

De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet Side 1 af 5 Evaluering [329] Projektet Journalnr. 2012-F-0061 Projektets titel Bevilget beløb 600000 Naturrum til Vang Granitbrud De første spørgsmål handler om formålet og målsætningerne med byggeriet

Læs mere

Borgermøde om Tåsinge Plads

Borgermøde om Tåsinge Plads Borgermøde Ny Tåsinge Plads Den 27. september 2012 Borgermøde om Tåsinge Plads 27. september 2012 kl. 19-21 på Vennemindevej 39 Resumé Borgermødet blev afholdt den 27. september 2012 kl. 19-21 med omkring

Læs mere

driv(.)huset Den Grønne Ambassade Den arkitektonisk ramme til Den Grønne Ambassade er et Hus som driver. Kaldenavnet for ambassaden er:

driv(.)huset Den Grønne Ambassade Den arkitektonisk ramme til Den Grønne Ambassade er et Hus som driver. Kaldenavnet for ambassaden er: Den Grønne Ambassade... at drive nysgerrighed... at drive interesse... at drive viden, kendskab, lærdom... at drive appetit... at drive eksperimenter... at drive lyst Udearealer kan kobles med servering

Læs mere

HJEJLEDOKKEN SILKEBORG HAVN

HJEJLEDOKKEN SILKEBORG HAVN HJEJLEDOKKEN SILKEBORG HAVN DATO: 23.1.2015 SAGSNR.: 10.3822 HJEJLEN A/S Hjejledokken Koblingen mellem vand og by Projektet Hjejledokken i havn er et projekt, der løser nogle konkrete, miljømæssige udfordringer

Læs mere

DET FLYDENDE FORENINGSHUS GEISLER & NØRGAARD

DET FLYDENDE FORENINGSHUS GEISLER & NØRGAARD DET FLYDENDE FORENINGSHUS FORENINGSHUSET AK KLUBBEN RUMLIG PLANDISPONERING SKABER ÅBENHED & PRIVATHED BÅDE MOD VAND OG FLADEN FORBINDER FUNKTIONERNE TIL ET LOKALT FÆLLESAREAL BEVÆGELSE SKER PÅ RAMPER OG

Læs mere

Til Københavns Billedkunstudvalg Læsø, 22/6/2015

Til Københavns Billedkunstudvalg Læsø, 22/6/2015 Til Københavns Billedkunstudvalg Læsø, 22/6/2015 Baggrund og idé Sommeren 2015 viser den tyske kunstner, Till Verclas, et udendørs installationsværk, Den Anden Havn, i Bouet på Læsø. Værket består af syv

Læs mere

Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 1 af 20. Holbæk Havn. Visionsplan

Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 1 af 20. Holbæk Havn. Visionsplan Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 1 af 20 Holbæk Havn Visionsplan Kontaktgruppen for havnens beboere Visioner, idéer og forslag. Juni 2013 Filnavn: Plan-4-juni.pdf Side 2 af 20 Krags Brygge bør føres igennem.

Læs mere

BILAG 8 NOTAT 22/05 2013 BELÆGNING UD FOR NYHAVN 71 KVÆSTHUSMOLEN SYD

BILAG 8 NOTAT 22/05 2013 BELÆGNING UD FOR NYHAVN 71 KVÆSTHUSMOLEN SYD BILAG 8 NOTAT 22/05 2013 BELÆGNING UD FOR NYHAVN 71 KVÆSTHUSMOLEN SYD Nyhavns huse står på nordsiden af kanalen, side om side med den kendte smalle, lodrette takt, med forskellige højder og farver. Her

Læs mere

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL Borgerpanelet i Odense Kommune "Vores Odense" giver alle borgere, som er fyldt 18 år og bor i Odense Kommune, en mulighed for at komme med deres input til kommunens arbejde.

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere end

Læs mere

OPDATERING AF CHRISTIANSGAVE

OPDATERING AF CHRISTIANSGAVE Århusgade 88, 2. 2100 København K DK - Denmark Phone: +45 35 29 30 70 www.signal-arki.dk Vibesgate 17 N-0356 Oslo NO - Norway Phone: +47 91 89 30 17 www.signal-arki.no OPDATERING AF CHRISTIANSGAVE LIDT

Læs mere

OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle

OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle OKKERHYTTE - En udstillingspavillon til Vestermølle Side 1 OKKERHYTTE Okkerhytten er en udstillingspavillon udformet som et træskrin, som hænger svævende over Vestermølles lille okkerdam. En stabil trebuktømmerkonstruktion,

Læs mere

Skulpturer i Hyldespjældet

Skulpturer i Hyldespjældet 3 Et ægtepar fra den københavnske Vestegn er drivkræfter bag en skulpturbank i deres boligområde. De vil bringe kunsten ud til folket og give deres naboer kunstoplevelser i hverdagen. Afdelingen huser

Læs mere

Bagenkop Nedslag - færgehavn

Bagenkop Nedslag - færgehavn DGI Faciliteter & Lokaludvikling Bagenkop Nedslag - færgehavn Juni 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles profil med

Læs mere

Debat- og informationsmøde om Vester Voldgade-kvarteret. - Opsummering -

Debat- og informationsmøde om Vester Voldgade-kvarteret. - Opsummering - Debat- og informationsmøde om Vester Voldgade-kvarteret - Opsummering - Om mødet Mødet blev afholdt tirsdag d. 15. september kl. 16.30-18.30 på Borups Højskole, Frederiksholms Kanal. Indre By Lokaludvalg

Læs mere

Noter fra lokaludvalgets workshop om Dokøen

Noter fra lokaludvalgets workshop om Dokøen Til Christianshavns Lokaludvalg Noter fra lokaludvalgets workshop om Dokøen 1. Henrik Tvarnø fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc- Kinney Møllers Fond til almene Formaal orienterede: Fonden er bygherre

Læs mere

HAVNENYT EFTERÅRET 2015

HAVNENYT EFTERÅRET 2015 HAVNENYT EFTERÅRET 2015 En ægte 12 meter afgår Dragør havn Sæsonen 2015 Igen i år har vi kunnet holde skindet på næsen, når man taler om antal af gæstende både i havnen. Vi har i år haft en fremgang på

Læs mere

Kulturtovet idéoplæg

Kulturtovet idéoplæg Kulturtovet idéoplæg 21.10.2018 Indhold Kulturaksen - - en del af Kulturaksen - Ideen om Kulturaksen - som hængsel - Forskellige rumlige oplevelser - Sammenhæng i Kulturaksen - Forudsætninger - Udfordringer

Læs mere

Hammerhavn. helhedsplan og multihus

Hammerhavn. helhedsplan og multihus Hammerhavn helhedsplan og multihus Hammerhavn side 2 Helhedsplan og Multihus, Hammerhavn, Bornholm Indledning: Turen til Hammerhavnen er eventyrlig. Skalaen i landskabet er stor for danske forhold, og

Læs mere

SORTERER DU DIT AFFALD, CHRISTIANSHAVN? et koncept for flerfunktionelle affaldsløsninger i det offentlige rum på Christianshavn

SORTERER DU DIT AFFALD, CHRISTIANSHAVN? et koncept for flerfunktionelle affaldsløsninger i det offentlige rum på Christianshavn SORTERER DU DIT AFFALD, CHRISTIANSHAVN? et koncept for flerfunktionelle affaldsløsninger i det offentlige rum på Christianshavn PAP METAL PAPIR PLAST Platant C/o Fællesskabet Høffdingsvej 22 2500 Valby

Læs mere

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen

Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Ansøgningsskema - om kommunal medfinansiering til bredbåndspuljen Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring

Læs mere

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København.

I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. I BLOX har du nu mulighed for at bo i en af de 22 lejeboliger ved havnefronten midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION 4 Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget mere

Læs mere

Kultur og fritid i Nordhavn STYREGRUPPEMØDE 1, 9. MARTS 2015

Kultur og fritid i Nordhavn STYREGRUPPEMØDE 1, 9. MARTS 2015 Kultur og fritid i Nordhavn STYREGRUPPEMØDE 1, 9. MARTS 2015 s.2 Nordhavn ramme for udvikling af kultur- og fritidsfaciliteter Fra den store strategi og plan for hele Nordhavn til den konkrete bebyggelsesplan

Læs mere

Undervisning 2015: Nyheder Grundskoler

Undervisning 2015: Nyheder Grundskoler Ny udstilling: Blackout! åbner til påske Nyt undervisningstilbud: Fang en fisk i Gudenåen Undervisning 2015: Nyheder Grundskoler 1 Oplevelser og læring for alle Få inspiration til undervisningen på energimuseet.dk

Læs mere

HØNEN & HANEN KØBENHAVNS FORSKERBY SYMBION FRUEBJERGVEJ 3 BOX KØBENHAVN Ø TLF

HØNEN & HANEN KØBENHAVNS FORSKERBY SYMBION FRUEBJERGVEJ 3 BOX KØBENHAVN Ø TLF HØNEN & HANEN KØBENHAVNS FORSKERBY SYMBION FRUEBJERGVEJ 3 BOX 206 2100 KØBENHAVN Ø TLF 39 17 96 00 "HØNEN & HANEN Med udbygningen af Holmen, Refshaleøen, Islands Brygge og Sydhavnen, er byens naturlige

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER. www.rockfon.dk. Fax: 46 56 40 30. Tlf: 46 56 21 22. 2640 Hedehusene. Hovedgaden 501 (ROCKWOOL A/S) ROCKFON 09.2014 Alle nævnte farvekoder er baseret på NCS Natural Colour System et system der er ejet af, og anvendes med licens fra, NCS Colour AB, Stockholm 2010. ROCKFON er et registreret varemærke. Der tages

Læs mere

BORGERNES VISION FOR FREMTIDENS HAVN I KERTEMINDE

BORGERNES VISION FOR FREMTIDENS HAVN I KERTEMINDE BORGERNES VISION FOR FREMTIDENS HAVN I KERTEMINDE Indhold Forord Processen - Borgernes VISION Havnens udvikling Borgernes vision for havneområdet Borgernes VISION 3 4 7 9 Konceptuel plan for Kerteminde

Læs mere

I BLOX, er det muligt at leje 3 mindre erhvervslejemål på 4. etage, ved havnefronten, midt i det historiske København.

I BLOX, er det muligt at leje 3 mindre erhvervslejemål på 4. etage, ved havnefronten, midt i det historiske København. I BLOX, er det muligt at leje 3 mindre erhvervslejemål på 4. etage, ved havnefronten, midt i det historiske København. 1 2 BLOX SOM DESTINATION 4 Havnefront, byliv og historiske omgivelser BLOX er meget

Læs mere

DET RISLENDE LYS / THE RIPPLING LIGHT KIG NED, KOM NED, KIG OP! - Et lysværk til Københavns kanal

DET RISLENDE LYS / THE RIPPLING LIGHT KIG NED, KOM NED, KIG OP! - Et lysværk til Københavns kanal DET RISLENDE LYS / THE RIPPLING LIGHT KIG NED, KOM NED, KIG OP! - Et lysværk til Københavns kanal Med lys er det muligt at skabe et værk, der udfolder sig både dag og nat. Et værk der griber dagslyset

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen

Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen Københavnernes holdning til bylivet Evaluering af MED-aftalen Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Teknik- og Kommune Miljøforvaltningen, Københavns Kommune November Oktober 2017 November 2017 TMF

Læs mere

Salem Buur. Outdoor Games. v.1.9. Sengeløse. Salem Buur. Tlf Se LinkedIN profil her

Salem Buur. Outdoor Games. v.1.9. Sengeløse. Salem Buur. Tlf Se LinkedIN profil her Outdoor Games v.1.9 Sengeløse Tlf. 3110 7574 salem@mylvl.com Se LinkedIN profil her Hvad er det? Outdoor Games udvikler og tilbyder faciliteter til hobby og sports udøvere for private som firmaer. Vi vil

Læs mere

Potentialer i Bork 11. august et bidrag til udvikling af Bork Havn

Potentialer i Bork 11. august et bidrag til udvikling af Bork Havn otentialer i Bork 11. august 2016 otentialeplan - Bork Havn Bork Havn i billeder Adgangsvej til Bryggen Surferstranden syd for havnen Lystbådehavnen Bryggen Fiskehuset Legeplads ved Bryggen Det gule hus

Læs mere

VARDE TORV PROJEKTFORSLAG 24.03.2014

VARDE TORV PROJEKTFORSLAG 24.03.2014 VARDE TORV PROJEKTFORSLAG 24.03.2014 Indledning I 2003 blev første etape af omlægningen af Varde Torv udført. Projektet er tegnet af kommunens landskabsarkitekt Charlotte Horn. GHB Landskabsarkitekter

Læs mere

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM

PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM PIGER SKABER BYRUM IDEER TIL FACILITETER OG BYRUM FOR PIGER DET AKTIVE BYRUM INDHOLD Introduktion til projektet DET AKTIVE BYRUM SIDE 1 Hvordan skaber man et sted for piger? SIDE 2 Min nye byrumsfacilitet

Læs mere

VISIONER FOR HOLBÆK HAVNEFRONT

VISIONER FOR HOLBÆK HAVNEFRONT - Havneomdannelser gennem de sidste 15 år - De gode eksempler - Hvad skaber den gode havn? Visionsskitser og anbefalinger Holbæk DEN GODE HAVN Havneomdannelser gennem de sidste 15 år De gode eksempler

Læs mere

Ankomst til Hjerternes Dal

Ankomst til Hjerternes Dal Ankomst til Hjerternes Dal 1 Ankomst til Hjerternes Dal Introduktion til kapitel 1: Ankomst til Hjerternes Dal Ankomsten til Hjerternes Dal er en af to indledende meditationer, som jeg har skrevet, for

Læs mere

5.A ved Ceres stranden

5.A ved Ceres stranden 5.A ved Ceres stranden Den 25. august 2015 tog 5.A en tur til Korsør Ceres engens strand og arbejdede med livet under Storebælt. Vi var sammen med biolog- og naturvejleder Søren Larsen. Han fangede forskellige

Læs mere

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik

Sammen om det gode liv. Kultur- og Fritidspolitik Sammen om det gode liv Kultur- og Fritidspolitik 2017 - Sammen om det gode liv Du sidder nu med Aabenraa Kommunes Kultur- og Fritidspolitik, der gælder fra 2017 og frem med overskriften Sammen om det gode

Læs mere

Lokaludvalget havde den 21. januar et borgermøde om sagen. Ca. 60 borgere deltog. En opsummering af synspunkterne:

Lokaludvalget havde den 21. januar et borgermøde om sagen. Ca. 60 borgere deltog. En opsummering af synspunkterne: Indre By Lokaludvalg Rådhusstræde 13 1466 København K indrebylokaludvalg@okf.kk.dk Tlf. 60 37 80 58 EAN nr. 5798009800077 Teknik- og Miljøforvaltningen Lokaludvalget er blevet bedt om et høringssvar vedrørende

Læs mere

DTU-Compute. Institut for Matematik & Computer Science. Danmarks Teknisk Universitet

DTU-Compute. Institut for Matematik & Computer Science. Danmarks Teknisk Universitet DTU-Compute Institut for Matematik & Computer Science Danmarks Teknisk Universitet Danmarks Teknisk Universitet (DTU) Lyngby Campus På DTU nord for København har Christensen & Co arkitekter skabt en ny

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 28.8 1.9.2017 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Louisiana Lejrskole er Tid til

Læs mere

Torvet i varde. Skitseforslag 31. Januar s c h ø n h e r R 3 1. J A n u a r

Torvet i varde. Skitseforslag 31. Januar s c h ø n h e r R 3 1. J A n u a r Torvet i varde TORV, MØDESTED, BOD OG INFORMATIONER Skitseforslag 31. Januar 2017 IDÈEN Skitseforslaget beskriver muligheden for at etablere en et nyt sted på torvet i Varde. Projektet tager sit udgangspunkt

Læs mere

Ribe Sejlklub. Kammerslusen; et stykke maritimt kulturhistorie. - det maritime Ribe. ved

Ribe Sejlklub. Kammerslusen; et stykke maritimt kulturhistorie. - det maritime Ribe. ved ved Ribe Sejlklub - det maritime Ribe Kammerslusen; et stykke maritimt kulturhistorie Indledning Området indenfor Ribe Kammersluse har sit eget helt unikke miljø med små hytter på den nordlige kanalvold

Læs mere

Bådlauget Halvtolv. Husorden for Bolværkerne (revideret april 2015)

Bådlauget Halvtolv. Husorden for Bolværkerne (revideret april 2015) Bådlauget Halvtolv Husorden for Bolværkerne (revideret april 2015) Indhold 0 Skal læses... 3 1 Alment om Bolværkerne... 4 1.1 Dybdeforhold... 4 1.2 Besejlingsforhold... 4 1.3 Placering af strøm- og vandudtag...

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER

ROCKFON ECLIPSE FLÅDER ROCKFON ECLIPSE FLÅDER HVOR FORENES AKUSTISKE LØSNINGER MED UBEGRÆNSET KREATIVITET? Overalt - takket være ROCKFON Eclipse flåder - nu tilgængelige i alle farver og former. Alle former, alle farver ROCKFON

Læs mere

Ansøgning om udvidelse af erhvervshavne og VVM

Ansøgning om udvidelse af erhvervshavne og VVM Ansøgning Oplysninger om ansøger Hvem indsender ansøgningen? Ansøger Rådgiver på vegne af ansøger Ansøger Hvis du ansøger for en privatperson, skal du indtaste ansøgers navn og adresse. Ansøger du på vegne

Læs mere

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub

Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Om Klubben Målsætning for Kajakaktiviteter i Korsør Roklub Korsør Roklub er en forening beliggende i Korsør. Roklubbens historie strækker sig mere end 100 år tilbage. Aktiviteterne er baseret på to grupper,

Læs mere

SJÆLLANDS ODDE HAVNEBY

SJÆLLANDS ODDE HAVNEBY SJÆLLANDS ODDE HAVNEBY HAVNEHALLEN - den gode maritime oplevelse i et lokalt miljø Projektplan - Bilag til Ansøgningsskema Stedet Tæller 4.11.2015 HASLØV & KJÆRSGAARD I 1 Havnehallen Odden Havneby - den

Læs mere

SKITSEFORSLAG TIL DÆKMOLEVEJ HVIDE SANDE HAVNEKLIT

SKITSEFORSLAG TIL DÆKMOLEVEJ HVIDE SANDE HAVNEKLIT SKITSEFORSLAG TIL DÆKMOLEVEJ HVIDE SANDE HAVNEKLIT Udarbejdet af Absolut Landskab i samarbejde med Mist+grassat. Projektet er udarbejdet i forbindelse med Turismepotentialeplaner i Søndervig og, Erhvervsmæssig

Læs mere

NYT AARHUS STADION - ET NYT OPLEVELSESRUM I SKOVEN

NYT AARHUS STADION - ET NYT OPLEVELSESRUM I SKOVEN - ET NYT OPLEVELSESRUM I SKOVEN Nyt Aarhus Stadion - et nyt oplevelsesrum i skoven udarbejder ideoplæg til et Nyt Aarhus Stadion i Marselisskoven. En idé, der bryder med den sædvanlige tanke om et stadion,

Læs mere

LOUISIANA LEJRSKOLE

LOUISIANA LEJRSKOLE LOUISIANA LEJRSKOLE 24.9 28.9.2018 FIRE DAGE PÅ LOUISIANA OG I HELSINGØR MED FOKUS PÅ KUNST, ARKITEKTUR OG KREATIVITET VIND ET GRATIS LEJRSKOLEOPHOLD MED LOUISIANA LEARNING Foto: Louisiana Learning Louisiana

Læs mere

GREENHOUSE DEN GRØNNE AMBASSADE KENDINGSTAL: 15018

GREENHOUSE DEN GRØNNE AMBASSADE KENDINGSTAL: 15018 DEN GRØNNE AMBASSADE KENDINGSTAL: 15018 STORE TORV EKSISTERENDE FORHOLD DOMKIRKEN INDLEDNING I forbindelse med projektet Smag på Aarhus og under mottoet byen der er lige til at spise inviterer Aarhus Kommune

Læs mere

Analyse af danske byboeres brug af og holdning til grønne områder

Analyse af danske byboeres brug af og holdning til grønne områder 26.02.14 Nordea-fonden: Det gode liv i byen Side 1 af 5 Analyse af danske byboeres brug af og holdning til grønne områder 100.000 danskere er de seneste 10 år flyttet fra land til by, og syv ud af otte

Læs mere

Flydebro, sti og øer. Stabile og vedligeholdelsesfrie flydebroer beklædt med 100 % ren recyclingplast

Flydebro, sti og øer. Stabile og vedligeholdelsesfrie flydebroer beklædt med 100 % ren recyclingplast Flydebro, sti og øer Stabile og vedligeholdelsesfrie flydebroer beklædt med 100 % ren recyclingplast Pæleormsresistent Vedligeholdelsesfri Kvalitet og sikkerhed BY BAN Flydebro, sti og øer skaber liv -

Læs mere

Rockfon Eclipse Flåder

Rockfon Eclipse Flåder Rockfon Eclipse Flåder HVOR FORENES AKUSTISKE LØSNINGER MED UBEGRÆNSET KREATIVITET? Overalt - takket være Rockfon Eclipse flåder - nu tilgængelige i alle farver og former. Alle former, alle farver Rockfon

Læs mere

En dag på sommerlejr med Polyfemos!

En dag på sommerlejr med Polyfemos! En dag på sommerlejr med Polyfemos! Vi bliver vækket præcis kl. 7:00 - undtagen dagen efter natdyk, hvor vi får lov til at sove længe - til kl. 8:00. Så skal vi være friske og ned og morgenbade. Efter

Læs mere

BYENS RUM PÅ CHRISTIANSHOLM

BYENS RUM PÅ CHRISTIANSHOLM BYENS RUM PÅ CHRISTIANSHOLM BYENS RUM PÅ CHRISTIANSHOLM Program, 5.3.2009 afd. 7, spor 2, 8. semester Claus Nebelin, stud.: 3027 Forsidebilled: Daytime af Germaine Kruip (2004) INDHOLDSFORTEGNELSE Afdelingsmæssig

Læs mere

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR.

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. Deltakvarteret - den første bydel i Vinge VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. 1 Frederikssund Naturområder Vinge er en helt ny by i Frederikssund Kommune. I Vinge får du det bedste fra byen og naturen

Læs mere

Guide til udvikling og indretning af aktive udeområder og legepladser

Guide til udvikling og indretning af aktive udeområder og legepladser 1. Brugere Guide til udvikling og indretning af aktive udeområder og legepladser 3. Aktiviteter 4. Lokalitet 2. Mål 5. Løsning Lad en af vores arkitekter hjælpe jer igennem processen 3guide Figuren beskriver

Læs mere

Københavns nye eventyrlige plads

Københavns nye eventyrlige plads Københavns nye eventyrlige plads Plads til store armbevægelser Kvæsthusprojektet strækker sig over 500 meter fra Nyhavn til spidsen af Kvæsthusmolen. Her kommer Københavns nye eventyrlige plads. Med over

Læs mere

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge

36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge 36 flotte sejlskibe sejler Fyn Rundt i næste uge Den traditionsrige sejlads, Fyn Rundt for bevaringsværdige Sejlskibe løber af stabelen i næste uge. Med de sidste tilmeldinger er Fyn Rundt nu oppe på 36

Læs mere

Pedersenssuresokker88@gmail.com. 01/08-2011 til 31/1-2012. Haraldvangen 17, østsidevegen Hurdal, Norge

Pedersenssuresokker88@gmail.com. 01/08-2011 til 31/1-2012. Haraldvangen 17, østsidevegen Hurdal, Norge Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Praktikperiode: 2. el. 3. Praktik fra til: dd.mm.år: Institutionens navn: Institutionens adresse: Mikael Pedersen PS10223 Pedersenssuresokker88@gmail.com 2 praktikperiode.

Læs mere

Renæssancehavnen i Kerteminde

Renæssancehavnen i Kerteminde Renæssancehavnen i Kerteminde 1 indholdsfortegnelse Områdeafgrænsning...4 Havnens historiske lag...7 Havnens rum - havnens scene...9 En rejse gennem tiden...11 Forside billede Skitse af Niels Larsen ca.

Læs mere

LOMMEPARKER, TRÆER OG ANDET GRØNT. - strategi for et grønnere København

LOMMEPARKER, TRÆER OG ANDET GRØNT. - strategi for et grønnere København LOMMEPARKER, TRÆER OG ANDET GRØNT - strategi for et grønnere København Mål og visioner for et grønnere København I visionen for København som Miljømetropol har vi under overskriften En grøn og blå hovedstad

Læs mere

HELHEDSPLAN VELKOMMEN FÆLLESBO, HERNING AFD. 107

HELHEDSPLAN VELKOMMEN FÆLLESBO, HERNING AFD. 107 VELKOMMEN Dagsorden 1. Introduktion til hvad det vil sige at arbejde med fremtidssikring. 2. Gruppearbejde med fremtidsværkstedet. 3. Præsentation af området med fokus på muligheder i udearealer og fællesarealer.

Læs mere

BALLEN INSPIRATION FOR UDVIKLING

BALLEN INSPIRATION FOR UDVIKLING BALLEN INSPIRATION FOR UDVIKLING BALLEN I DAG KARAKTERGIVENDE SÆRLIGE KIG INDUSTRIOMRÅDET KNUDEPUNKTET HAVNEN HAVNEN DOKKEN, VÆRFTET, TORVET, KLYNGEN De eksisterende bygninger rives ned og giver plads

Læs mere

ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL

ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL 25.-27. MAJ 2012 ODENSE HAVNEKULTURFESTIVAL Odense Havnekulturfestival fungerer som et kulturelt mødested for vækstlagene og det professionelle i Odense og på Fyn, og derudover

Læs mere

Notat om henvendelser - Kalvebod Bølge

Notat om henvendelser - Kalvebod Bølge Notat om henvendelser - Kalvebod Bølge Indsigelser i forbindelse med den offentliggørelse af forslag til tillæg nr. til lokalplan nr. 305 Kalvebod Brygge Nord II. Der er i alt indkommet 15 indsigelser,

Læs mere

Byforskønnelse - bevægelse - beplantning - belysning

Byforskønnelse - bevægelse - beplantning - belysning HVEM ER GIRAFFEN? BREDEBRO Byforskønnelse - bevægelse - beplantning - belysning Byfornyelsen i Bredebro kan danne grundlag for en ny identitet som: - aktiv by - sund by - sikker og tryg by - smuk by -

Læs mere

Christianshavns Lokalråd Beboerhuset Dronningensgade 34 1420 København K www.christianshavnslokalraad.dk

Christianshavns Lokalråd Beboerhuset Dronningensgade 34 1420 København K www.christianshavnslokalraad.dk Christianshavns Lokalråd Beboerhuset Dronningensgade 34 1420 København K www.christianshavnslokalraad.dk Christianshavn den 22. juli 2009 Frank Jensen Socialdemokraterne Artillerivej 34 2300 København

Læs mere

En havn. af muligheder. Visioner for mere liv ved og i Københavns Havn

En havn. af muligheder. Visioner for mere liv ved og i Københavns Havn En havn af muligheder Visioner for mere liv ved og i Københavns Havn 1 2 Forord en havn af muligheder Et kæmpe potentiale Med denne vision ønsker Københavns Kommune at sætte fokus på det kæmpe potentiale,

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Aarhus kommune Kalkværksvej 10 8000 Århus C Sendt på mail til jm@casa-as.dk Kystdirektoratet J.nr. 16/01829-22 Ref. Jeppe Bech Carlsen 17-06-2016 Tilladelse til etablering af havnebad og strand i Aarhus

Læs mere

NY K.B. HAL MØDE D. 26. OKTOBER 2015

NY K.B. HAL MØDE D. 26. OKTOBER 2015 NY K.B. HAL MØDE D. 26. OKTOBER 2015 EMNER HUSETS 3 GRUNDPRINCIPPER KANTZONEN FOYER KUNSTNERISK UDSMYKNING HUSETS 3 GRUNDPRINCIPPER BUEN GAVLEN SKIVEN BUEN PROGRAM SAMMENHÆNG MED BAGVED- LIGGENDE HAL-

Læs mere

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By

Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By Borgerpanelundersøgelse Forholdene i Indre By Gennemført 24-27. februar 2017 Konklusioner på borgerpanelundersøgelse om forholdene i Indre By Sammenfatning: Indre By som helhed Prioriteringer med hensyn

Læs mere

Byskolen i Faaborg. 21 marts 2012 - Praksis Arkitekter

Byskolen i Faaborg. 21 marts 2012 - Praksis Arkitekter Byskolen i Faaborg 21 marts 2012 - Praksis Arkitekter BYSKOLEN i FAABORG Byskolen Byskolen er i dag en kulturinstitution, der huser en række skoler og foreninger. De fysiske rammer fremstår som nedslidte

Læs mere

Orientering om Aalborg Festivals

Orientering om Aalborg Festivals Punkt 9. Orientering om Aalborg Festivals 2015-062178 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at Sundheds- og Kulturudvalget tager orienteringen om rapport om Aalborg Festivals 2015 samt planer for

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

Bilag 7. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden

Bilag 7. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Miljøbeskyttelse NOTAT Til Borgerrepræsentationen Bilag 7. Notat om henvendelser modtaget i høringsperioden Der er modtaget 122 henvendelser

Læs mere

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet

Om undersøgelsen. Sådan udfylder du skemaet Om undersøgelsen Det spørgeskema, du skal til at udfylde, indeholder spørgsmål om din brug af naturen og dine oplevelser med at være aktiv i naturen. Der er også nogle spørgsmål, som handler om, hvordan

Læs mere

NYT BADEVÆRELSE HYGGELIGT STILFULDT

NYT BADEVÆRELSE HYGGELIGT STILFULDT HYGGELIGT STILFULDT HYGGELIGT STILFULDT Referencefotos TEGNINGER Badeværelset er indrettet funktionelt og enkelt med fokus på rene linjer, lys og gode materialer. Der er lagt vægt på at udnytte rummets

Læs mere

Beskrivelse af Tangspærre

Beskrivelse af Tangspærre Beskrivelse af Tangspærre Baggrunden I 2012 deltog vi i DM i Entrepreneurship med en ide om at holde tang og brandmænd væk fra strandene. Ideen vandt DM og fik så stor efterfølgende respons, at grundlaget

Læs mere

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015

Notat. Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Notat Notat vedr. midlertidige aktiviteter på Polymeren Sag: 01.11.00-P20-39-15 Trine Hedegård Jensen Plan og kultur 24-04-2015 Faaborg-Midtfyn kommune overtager den tidligere Polymerfabrik på Stationsvej

Læs mere

Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: Beskrivelse: Før brug: Placering og opstilling af stillads/stige

Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: Beskrivelse: Før brug: Placering og opstilling af stillads/stige TELESKOPSTILLADS Godkendelser: EN 131-1: 2015 EN 131-2: 2010+A2: 2017 EN 131-3: 2018 Beskrivelse: Dette teleskopiske stillads er nemt at transportere og nemt at justere i højden til brug steder hvor stillads

Læs mere

Program for i dag. Visionen for Verdensmålenes Plads v. Foreningen Folkemødet & Værtsgruppen Pladsens rammer, design og muligheder

Program for i dag. Visionen for Verdensmålenes Plads v. Foreningen Folkemødet & Værtsgruppen Pladsens rammer, design og muligheder Folkemødet 2019 Program for i dag kl. 13.00 16.00 Visionen for Verdensmålenes Plads v. Foreningen Folkemødet & Værtsgruppen Pladsens rammer, design og muligheder Samarbejde og idé-udveksling til events

Læs mere

Kystsikring Halsskov Ideer og visioner

Kystsikring Halsskov Ideer og visioner Kystsikring Halsskov Ideer og visioner Program Præsentation: Merete Hvis Dalnæs Projektleder Merete startede mødet med at byde velkommen, til de fremødte. Mødet omhandlede ideer og udformning af disse.

Læs mere