I/S Søndergård skal også sikre sig, at man har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder byggetilladelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I/S Søndergård skal også sikre sig, at man har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder byggetilladelse."

Transkript

1 Teknik og Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle Viborg Tlf.: I/S Søndergård Stanghedevej Viborg clp@viborg.dk viborg.dk Dato: Afgørelse om opførelse af ny malkestald og dyrevelfærdsmæssige ændringer, jf. anmeldeordningen i godkendelsesbekendtgørelsen ( 27 og 30) på Stanghedevej 13, 8800 Viborg Sagsnr.: 13/84313 Sagsbehandler: vpclp Direkte tlf.: Viborg Kommune har den 8. oktober 2014 modtaget jeres ansøgning om opførelse af en ny malkestald og opførelse af staldbygninger på grund af dyrevelfærd på ejendommen Stanghedevej 13, 8800 Viborg. Viborg Kommune har den 23. december 2013 meddelt afgørelse om opførelse af malkestald og staldbygninger på grund af dyrevelfærd. Men da størrelsen af byggeriet er ændret væsentligt har Viborg Kommune vurderet at ansøgningen skal behandles på ny. Afgørelse Viborg Kommune meddeler i henhold til 27 og 30, i bekendtgørelse nr af 8. november 2013 om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug (godkendelsesbekendtgørelsen), tilladelse til projektet. Viborg Kommune vurderer desuden, at byggeriet er erhvervsmæssigt nødvendigt for landbrugsejendommen, og at byggeriet opføres i tilknytning til de hidtidige bebyggelsesarealer. I/S Søndergård skal forelægge Viborg Kommune fremtidige ændringer af ejendommens husdyrproduktion, staldbygninger og udbringningsarealer, herunder aftaler om overførsel af husdyrgødning. I/S Søndergård skal også sikre sig, at man har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder byggetilladelse. Offentliggørelse og mulighed for at klage Afgørelsen offentliggøres på Viborg Kommunes hjemmeside den 16. oktober Der kan klages over afgørelsen indtil den 13. november 2014 til Natur- og Miljøklagenævnet, Rentemestervej 8, 2400 København NV. En klage skal indsendes til Viborg Kommune, som efter klagefristens udløb sender klagen til Natur- og Miljøklagenævnet ledsaget af afgørelsen og det materiale, der er indgået i sagens bedømmelse.

2 Uddybende oplysninger om muligheden for at klage findes i afsnittet Klagevejledningen i dette brev. Dyrehold Ejendommens kvæghold ændres ikke i forbindelse med byggeriet. Beskrivelse af projektet, naturvurdering mv. Det nye malkecenter, den nye velfærdsstald og tilbygningen til den eksisterende stald vil blive opført i samme byggestil som det øvrige byggeri. Det anmeldte byggeri vil ske uden væsentlige ændringer af det eksisterende terræn og ligger i tilknytning til eksisterende driftsbygninger. De nye stalde vil blive opført med 4 m benhøjde, 20 graders taghældning og med åbning i siderne. Facaderne vil blive opført med en hævet sokkel/teglsten og herover vil blive gardin til naturlig ventilation. Der vil blive kip i begge stalde. Bygningshøjden på velfærdsstalden vil være lavere end den eksisterende kostald, der i dag måler 10,85 m. Bygningsbredden på velfærdsstalden vil ikke overstige bredden på den eksisterende kostald. Det nye malkecenter vil blive m 2. Den nye velfærdsafdeling vil blive m 2. Tilbygningen til den eksisterende kostald (360 m 2 ) vil ske i form af stikspær på bygningen, hvor samme bygningsstil holdes. Nærmeste nabobeboelse (Stanghedevej 30) ligger ca. 70 m vest for nærmeste del af det eksisterende anlæg. Afstanden til den nærmeste del af den anmeldte tilbygning er ca. 90 m, og afstanden til den nye staldbygning er ca. 150 m. Anlægget på Stanghedevej 13 er omkranset af plantage mod øst og syd samt læhegn mod vest og nordvest. På baggrund af ovenstående vurderes der ikke at være behov for supplerende beplantning. Indenfor 300 meter fra ejendommen ligger der 2 søer som er udpeget efter 3 i naturbeskyttelsesloven, samt dele af et skovområde som er udpeget som potentiel ammoniakfølsom. Dele af området hvori byggeriet opføres er ligeledes udpeget som værdifuldt landskab pga. beliggenheden inden for søbeskyttelseslinien omkring Kransmose. Men nødvendige driftsbygninger til landbrug er undtaget fra naturbeskyttelseslovens 16 om forbud inden for søbeskyttelseslinier. Øst for ejendommen er et større skovområde udpeget som potentiel ammoniakfølsom. Ud fra kortstudier vurderes der potentielt at være tale om gammel-skov i delområder. Hele skoven fremstår fra luftfoto som en blandet skov domineret af plantagedrift. Et delområde nærmest ejendommen har medført en besigtigelse (markeret med gult nedenfor). På besigtigelsen kunne konstateres, at der indenfor et område på ca. 0,5 ha (markeret med grønt nedenfor), ligger et skovparti med ask, eg (10 20 ca. 30 cm), bøg og ahorn med stammer op til 50 cm (bøg). Dette skovstykke fremstår urørt, der ligger meget dødt ved i skovbunden og træer med forskellig kronehøjde står mellem hinanden.

3 Underskoven er nogle steder helt domineret af hindbær og brombær, (nærmest gården), i de mest lysåbne partier ses bl.a. glat vejbred, burresnerre, febernellikerod og lav ranunkel, mens der andre steder (mod nord længst væk fra gården) ses alm. gedeblad, mosser, svampe og bredbladet mangeløv. Ud mod marken (vest nærmest Stanghedevej 13) afgrænses skoven af et gammelt dige og de første ca. 15 m herefter består af blandet bevoksning med sammen karakteristika som det blandede parti. Dette er illustreret med røde pile nedenfor Ud fra en samlet betragtning vurderes det, at der ikke er grundlag for at kategorisere skovstykket som ammoniakfølsomt i husdyrlovgivningens sammenhæng. Vurderingen begrundes hovedsageligt med størrelsen af det urørte delområde mod nord, hvor både arter og struktur bærer tydeligst præg af uforstyrrethed. Det sydlige strøg, som løber langs et gammelt dige, og ser ud til med mellemrum at være brugt som adgangsvej til resten af skoven, vurderes ud fra artssammensætningen allerede at være for kraftigt påvirket af kvælstofafsætning med vestenvinden.

4 Naboer Der er foretaget nabohøring og der er ikke indkommet bemærkninger til projektet. Konklusion På baggrund af ovenstående og fremsendte oplysninger i ansøgningsmaterialet vurderer Viborg Kommune, at kriterierne for anvendelse af godkendelsesbekendtgørelsens 27 og 30 er overholdt og at byggeriet kan opføres. Viborg Kommunes samlede vurdering af projektet er, at byggeriet ikke vil medføre væsentlig virkning på miljøet og i øvrigt kan placeres på stedet uden at påvirke omgivelserne på en måde der er uforenelig med miljø- og naturmæssige samt landskabelige hensyn. Lovgrundlag Afgørelsen er meddelt i henhold til 27 og 30 i godkendelsesbekendtgørelsen i medfør af Lov nr. 1572/2006 om miljøgodkendelse m.v. af husdyrbrug (husdyrbrugsloven), 17, stk. 3. Klagevejledning Godkendelser eller andre afgørelser efter husdyrbrugsloven kan påklages til Naturog Miljøklagenævnet jf. 76, af ansøgeren, klageberettigede myndigheder og organisationer samt enhver, der har en væsentlig, individuel interesse i sagens udfald, jf Indgivelse af klage En eventuel klage skal indgives skriftligt (gerne elektronisk) og stiles til Natur- og Miljøklagenævnet, men sendes til Viborg Kommune, som umiddelbart efter klagefristens udløb sender klagen videre til Natur- og Miljøklagenævnet, ledsaget af denne afgørelse og det materiale, som er indgået i sagens bedømmelse. Klagefristen er 4 uger fra offentliggørelsen, hvilket betyder, at en eventuel klage skal være Viborg Kommune i hænde senest den 13. november 2014 før kontortids ophør. Ansøgeren vil ved klagefristens udløb få besked, såfremt der er modtaget klager. Gebyr Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af en klage, at der indbetales et gebyr til Natur- og Miljøklagenævnet. Virkning af klage En klage har ikke opsættende virkning på retten til at udnytte afgørelsen, medmindre Natur- og Miljøklagenævnet bestemmer andet, jf. 81 i husdyrbrugsloven. Domstolene Søgsmål kan anlægges for domstolene i henhold til 90 i husdyrbrugsloven. Fristen er 6 måneder fra afgørelsen er meddelt. Du kan se mere om klageregler på

5 Yderligere oplysninger Viborg Kommune har åbenhed om sin sagsbehandling. Offentligheden bliver orienteret om breve til og fra Kommunen på en postliste på Kommunens hjemmeside. Det betyder, at alle har mulighed for at se hvilken post der er i sagen. Har du spørgsmål, kan du kontakte mig på telefon eller . Med venlig hilsen Claus Pedersen Miljøsagsbehandler Kopi af afgørelsen er sendt til: Danmarks Naturfredningsforening, dnviborg-sager@dn.dk Byggeri, Viborg Kommune

6 Bilag 1 - Situationsplan

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse.

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse. Jeppe Elmer Neergaard Pedersen Borgergade 74 9620 Ålestrup Teknik & Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax: 87 87 90 00 virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk Dato:

Læs mere

Afgørelse om opførelse af gyllebeholder efter anmelderordningens 19 b på Fælledvej 30A, 8830 Tjele

Afgørelse om opførelse af gyllebeholder efter anmelderordningens 19 b på Fælledvej 30A, 8830 Tjele Søren Rovsing Glud Fælledvej 30a 8830 Tjele Teknik og Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax: 87 87 90 00 virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk Dato: 14-05-2013 Sagsnr.:

Læs mere

#split# Tilladelse til opførelse af en tilbygning til eksisterende stald i forbindelse med velfærdsudvidelse

#split# Tilladelse til opførelse af en tilbygning til eksisterende stald i forbindelse med velfærdsudvidelse #split# GDR POUL PEDERSEN Hjulskovvej 263 9740 Jerslev J Sendt til virksomhedens digitale postkasse via CVR.nr. 60423415 Kopi sendt til LandboNord, att. Mikael K. Samsøe Plan og Miljø Dato: 23-10-2014

Læs mere

Ny hal. Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709

Ny hal. Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709 Ny hal Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd CVR.nr.: 19852709 9. Oktober 2014 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALDE PGA. DYREVELFÆRD... 4 BAGGRUND... 4 AFGØRELSE... 4 ØVRIGE

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. anmeldelse af velfærdsudvidelse på minkfarm beliggende Mosegårdsvej 3B, 7200 Grindsted. Billund Kommunes vurdering

Endelig afgørelse vedr. anmeldelse af velfærdsudvidelse på minkfarm beliggende Mosegårdsvej 3B, 7200 Grindsted. Billund Kommunes vurdering Endelig afgørelse vedr. anmeldelse af velfærdsudvidelse på minkfarm beliggende Mosegårdsvej 3B, 7200 Grindsted Dato: 30-09-2015 Billund Kommune har den 21. august 2015, via Elna Mortensen, Kopenhagen Fur,

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Endelig afgørelse vedr. anmeldelse af opførelse af maskinhus og tilbygning til eksisterende kostald på kvægbrug beliggende Ansager Landevej 30, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 23. oktober 2015 modtaget

Læs mere

Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten Varde. Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug. Bytoften Varde. Tlf.

Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten Varde. Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug. Bytoften Varde. Tlf. Kildebakkens mink v/ Randi og Michael Thygesen Sletten 97 6800 Varde Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 Afgørelse på anmeldelse af forlængelse af en 4-rækket minkhal

Læs mere

Svend Pedersen Sønderbyvej Outrup

Svend Pedersen Sønderbyvej Outrup Svend Pedersen Sønderbyvej 30 6855 Outrup Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på ansøgning om etablering af

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd. Stensbyvej 41, 5485 Skamby. CVR.nr.: 77497315

Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd. Stensbyvej 41, 5485 Skamby. CVR.nr.: 77497315 Anmeldelse af udvidelse af kostald pga. dyrevelfærd Stensbyvej 41, 5485 Skamby CVR.nr.: 77497315 Den 19. december 2012 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALD PGA. DYREVELDFÆRD... 4 BAGGRUND...

Læs mere

Forudsætninger. Tove og Torben Ellegaard Hindsigvej Varde. Afgørelse på anmeldelse af etablering af malkestald på Hindsigvej 4, 6800 Varde

Forudsætninger. Tove og Torben Ellegaard Hindsigvej Varde. Afgørelse på anmeldelse af etablering af malkestald på Hindsigvej 4, 6800 Varde Tove og Torben Ellegaard Hindsigvej 4 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Afgørelse på anmeldelse af etablering af malkestald på Hindsigvej 4, 6800 Varde Varde Kommune modtog den

Læs mere

Det forudsættes, at der ikke foretages andre godkendelsespligtige ændringer på ejendommen.

Det forudsættes, at der ikke foretages andre godkendelsespligtige ændringer på ejendommen. Niels Chr. Haugaard Møllegårdsvej 24 6818 Årre Teknik & Miljø Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på anmeldelse af ombygning af maskinhus til sygestald

Læs mere

Beskrivelse af ændringerne Stjernegårdsvej 4 er en malkekvægsbesætning med et tilladt dyrehold på over 75 og under 250 dyreenheder.

Beskrivelse af ændringerne Stjernegårdsvej 4 er en malkekvægsbesætning med et tilladt dyrehold på over 75 og under 250 dyreenheder. Thøger Larsen Stjernegårdsvej 4 5772 Kværndrup Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse om udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærdskrav

Læs mere

Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted.

Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted. LANDBRUG LARS NISSEN Dyvelsrækkevej 21 7200 Grindsted Endelig afgørelse om opførelse af velfærdsafdeling på kvægbrug beliggende Dyvelsrækkevej 21, 7200 Grindsted. Dato: 18-09-2017 Billund Kommune har den

Læs mere

Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg

Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet 10 6400 Sønderborg Christian Ihle Buskmosevej 16 6300 Gråsten Afgørelse om anmeldelse af udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærd på ejendommen Buskmosevej 16, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har d. 9. april 2015 modtaget

Læs mere

Accept af anmeldelse af velfærdsudvidelse på minkfarm beliggende. Billund Kommunes vurdering

Accept af anmeldelse af velfærdsudvidelse på minkfarm beliggende. Billund Kommunes vurdering I/S Bundgaard v/birgitte A. B. Andersen & Karsten B. Sørensen Filskovvej 11 7200 Grindsted Accept af anmeldelse af velfærdsudvidelse på minkfarm beliggende Filskovvej 11, 7200 Grindsted Dato: 26-09-2016

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering VAGN POST Rankenbjergvej 9 6623 Vorbasse Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr. 73760615 Tilladelse til etablering af kornsilo på husdyrbruget Rankenbjergvej 9, 6623 Vorbasse efter husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen.

Læs mere

Ole Hansen Varde Landevej 62 Skonager 6800 Varde. Afgørelse Etablering af malkestald og opsamlingsplads på Varde landevej 62, Skonager, 6800 Varde.

Ole Hansen Varde Landevej 62 Skonager 6800 Varde. Afgørelse Etablering af malkestald og opsamlingsplads på Varde landevej 62, Skonager, 6800 Varde. Ole Hansen Varde Landevej 62 Skonager 6800 Varde Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947526 Afgørelse Etablering af malkestald og opsamlingsplads på Varde landevej 62, Skonager, 6800 Varde. Varde

Læs mere

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Kolsnapvej 2, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Kolsnapvej 2, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav Rasmus Kiesby og Henrik Gellert Kolsnapvej 2 6500 Vojens Dato: 16. januar 2014 Sagsident: 13/42531 Sagsbehandler: LINO Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Rådhuscentret 7 6500 Vojens Tlf.

Læs mere

Ervin Christensen Lundtoftvej Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg

Ervin Christensen Lundtoftvej Gråsten. Land og Natur Sønderborg Kommune Rådhustorvet Sønderborg Ervin Christensen Lundtoftvej 20 6300 Gråsten Afgørelse om anmeldelse af udvidelse af staldanlæg pga. dyrevelfærd på ejendommen Lundtoftvej 20, 6300 Gråsten Sønderborg Kommune har d. 30. april 2015 modtaget

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke godkendelsespligt på Tanderupgårdsvej 19, 9690 Fjerritslev Poul Erik Andersen Tanderupgårdsvej 19 Skræm 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bettina Brøndum Andersen Direkte 7257

Læs mere

Tilladelse til opførelse af ny halmlade og udvidelse af eksisterende lade Tvedslundvej 19, 5471 Søndersø

Tilladelse til opførelse af ny halmlade og udvidelse af eksisterende lade Tvedslundvej 19, 5471 Søndersø Genopførelse og udvidelse af Stormskadet lade Ny halmlade Tilladelse til opførelse af ny halmlade og udvidelse af eksisterende lade Tvedslundvej 19, 5471 Søndersø 27. februar 2014 Afgørelse vedr. opførelse

Læs mere

Afgørelse efter anmeldeordningen 10 etablering af foderlade

Afgørelse efter anmeldeordningen 10 etablering af foderlade Tony Vous Lægdsgaard Gillesbjergvej 10 5900 Rudkøbing info@hvidtfeldtgaard.dk Vækst og Bæredygtighed Teknik og Miljø Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 teknik.miljoe@langelandkommune.dk 14-08-2018

Læs mere

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse.

Du skal også sikre dig, at du har alle nødvendige tilladelser eller godkendelser til dit projekt, herunder meddelelse om byggeanmeldelse. Teknik og Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Bent Melvej Nielsen Røverdal 10 8800 Viborg virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk Vedr. 36 Naturafgræsning, højest 250

Læs mere

Billund Kommunes vurdering. Madsen Mink ApS Tingvejen 350. Sendt til virksomhedens e-boks i CVR nr

Billund Kommunes vurdering. Madsen Mink ApS Tingvejen 350. Sendt til virksomhedens e-boks i CVR nr Madsen Mink ApS Tingvejen 350 7200 Grindsted Sendt til virksomhedens e-boks i CVR nr. 37320226 Afgørelse vedr. kornsiloer på Morsbøl Skolevej 39 kan opføres som anmeldt Dato: 16. august 2017 Billund Kommune

Læs mere

Anmeldelse om opførelse af ensilageplads Stormarken 47, 5471 Søndersø

Anmeldelse om opførelse af ensilageplads Stormarken 47, 5471 Søndersø Anmeldelse om opførelse af ensilageplads Stormarken 47, 5471 Søndersø Forfatter: Nordfyns Kommune Meddelt den 25. juni 2015 Dokument nr. 480-2015-244286 Sags nr. 480-2015-87719 Afgørelse vedr. etablering

Læs mere

Afgørelse om lovliggørelse af 2-rækket minkhal opført på ejendommen beliggende Søvangvej 25, 7200 Grindsted. Billund Kommunes vurdering

Afgørelse om lovliggørelse af 2-rækket minkhal opført på ejendommen beliggende Søvangvej 25, 7200 Grindsted. Billund Kommunes vurdering Afgørelse om lovliggørelse af 2-rækket minkhal opført på ejendommen beliggende Søvangvej 25, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 18. maj 2015 modtaget anmeldelse om lovliggørelse af 216 m 2 2-rækkers

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. 26 anmeldelse af to plansiloer på Nollundvej 176, 7200 Grindsted Teknik & Økonomi

Endelig afgørelse vedr. 26 anmeldelse af to plansiloer på Nollundvej 176, 7200 Grindsted Teknik & Økonomi Hidde Sytse Oenema Nollundvej 176 7200 Grindsted Endelig afgørelse vedr. 26 anmeldelse af to plansiloer på Nollundvej 176, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 31. juli 2017 modtaget en anmeldelse af

Læs mere

Sol-Eng Mink v/kim Jensen Roustvej 124 Roust 6818 Årre. Afgørelse på anmeldelse om opførelse af maskinhal på ejendommen Roustvej 124, 6818 Årre

Sol-Eng Mink v/kim Jensen Roustvej 124 Roust 6818 Årre. Afgørelse på anmeldelse om opførelse af maskinhal på ejendommen Roustvej 124, 6818 Årre Sol-Eng Mink v/kim Jensen Roustvej 124 Roust 6818 Årre Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947526 Afgørelse på anmeldelse om opførelse af maskinhal på ejendommen Roustvej 124, 6818 Årre Varde Kommune

Læs mere

Endelig afgørelse vedr. 27 anmeldelse om tilladelse til opførelse af foderlager på ejendommen beliggende Kolding Landevej 40, 7250 Hejnsvig

Endelig afgørelse vedr. 27 anmeldelse om tilladelse til opførelse af foderlager på ejendommen beliggende Kolding Landevej 40, 7250 Hejnsvig Endelig afgørelse vedr. 27 anmeldelse om tilladelse til opførelse af foderlager på ejendommen beliggende Kolding Landevej 40, 7250 Hejnsvig Billund Kommune har den 4. januar 2016, via Bent Jensen, Fugdal

Læs mere

Produktionen på ejendommen må maximalt være 56,6 DE i heste.

Produktionen på ejendommen må maximalt være 56,6 DE i heste. Teknik og Miljø Virksomhedsmiljø Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 56 09 HANDEL MED HESTE JOHN BYRIALSEN Vievej 24 8832 Skals virksomhedsmiljoe@viborg.dk www.viborg.dk 10 tilladelse til etablering/lovliggørelse

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Sendt til din virksomheds e-boks CVR nr. 7376 0615 Afgørelse om anmeldelse af plansilo på Rankenbjergvej 9, 6623 Vorbasse Dato: 30. august 2018 Billund Kommune har den 17. august 2018 modtaget en anmeldelse

Læs mere

Herning Kommune har den 18. februar 2014 modtaget din anmeldelse om etablering af kornsilo på Sandgårdvej 6, 7540 Haderup.

Herning Kommune har den 18. februar 2014 modtaget din anmeldelse om etablering af kornsilo på Sandgårdvej 6, 7540 Haderup. TEKNIK OG MILJØ Tage Lauridsen Sandgårdvej 6 7540 Haderup Miljø og Klima Rådhuset, Torvet 7400 Herning Tlf.: 9628 2828 Lokal 9628 8079 mikll@herning.dk www.herning.dk Sagsnummer: 09.17.00-P19-20-14 Vedr.:

Læs mere

Forudsætninger. Knud Gade Freund Lyngbovej 11 Vrøgum 6840 Oksbøl

Forudsætninger. Knud Gade Freund Lyngbovej 11 Vrøgum 6840 Oksbøl Knud Gade Freund Lyngbovej 11 Vrøgum 6840 Oksbøl Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 7994 6800 Afgørelse på anmeldelse af etablering af maskinhus på ejendommen Lyngbovej 11, 6840 Oksbøl Varde Kommune

Læs mere

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af maskinhus på ejendommen Bygaden 11, 7171 Uldum

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af maskinhus på ejendommen Bygaden 11, 7171 Uldum Søren Pedersen Vandmøllevej 74 8723 Løsning Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 613-L03-000013 Sagsnr.:

Læs mere

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig

Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Afgørelse vedr. 28 anmeldelse af etablering af plansilo på ejendommen beliggende Refshøjvej 59, 7250 Hejnsvig Billund Kommune har den 16. juni 2015 modtaget anmeldelse om etablering af plansilo iht. 28

Læs mere

Du har i en afgørelse af fået tilladelse til at opføre en kornsilo på 12,6 meters højde.

Du har i en afgørelse af fået tilladelse til at opføre en kornsilo på 12,6 meters højde. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK CHRISTIAN RIIS SINDBERG Kallerupvej 5 7790 Thyholm DATO 09-07-2015 Opførelse af en kornsilo på ejendommen

Læs mere

Det er oplyst, at der er en eksisterende bygning, der hvor tilbygningen skal opføres. Denne eksisterende bygning vil blive revet ned.

Det er oplyst, at der er en eksisterende bygning, der hvor tilbygningen skal opføres. Denne eksisterende bygning vil blive revet ned. Jørn Mikkelsen Stenhøjvej 4 Søften 8382 Hinnerup Favrskov Kommune Landbrug og Natur Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 8964 1010 favrskov@favrskov.dk www.favrskov.dk Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved

Læs mere

Ny gyllebeholder. Tilladelse til opførelse af gyllebeholder Bredgade 130, 5485 Skamby

Ny gyllebeholder. Tilladelse til opførelse af gyllebeholder Bredgade 130, 5485 Skamby Ny gyllebeholder Tilladelse til opførelse af gyllebeholder Bredgade 130, 5485 Skamby 30. oktober 2013 Afgørelse vedr. opførelse af gyllebeholder på ejendommen beliggende Bredgade 130, 5485 Skamby. Nordfyns

Læs mere

Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast. 1. august 2013

Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast. 1. august 2013 Jan Damsgaard Pape Søbjergvej 63 7430 Ikast 1. august 2013 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Søbjergvej 63, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 22. maj 2013 modtaget en anmeldelse efter 19 c i Godkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen.

Afgørelsen er truffet i medfør af 30 i husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen. Kaj Erik Jensen Jyllerupvej 7 6818 Årre Teknik og Miljø Erhvervscenteretlandbrug Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 79946800 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Afgørelse på anmeldelse af udvidelse af staldanlæg

Læs mere

27 Tilladelse til opførelse af halmlade, tilbygning til maskinhus, overdækning og fodersiloer Flyvesandsvej 21, 5450 Otterup

27 Tilladelse til opførelse af halmlade, tilbygning til maskinhus, overdækning og fodersiloer Flyvesandsvej 21, 5450 Otterup Overdækning ved kalvehytter Nye siloer Tilbygning til maskinhus Ny halmlade 27 Tilladelse til opførelse af halmlade, tilbygning til maskinhus, overdækning og fodersiloer Flyvesandsvej 21, 5450 Otterup

Læs mere

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 10 på ejendommen Korupvej 10, 9560 Hadsund.

Afgørelse vedr. anmeldelse efter Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsens 1 10 på ejendommen Korupvej 10, 9560 Hadsund. LANDMAND BO RITTERBUSCH Korupvej 10 9560 Hadsund Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-3-18

Læs mere

AFGØRELSE om etablering af silo på ejendommen Korsvej 3, 5953 Tranekær

AFGØRELSE om etablering af silo på ejendommen Korsvej 3, 5953 Tranekær Rubenlund Agro A/S Ulrik Bremholm Korsvej 3 Helletofte 5953 Tranekær Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk

Læs mere

Afgørelse om etablering af maskinhal på ejendommen Hebbelstrupvej 84, 9700 Brønderslev

Afgørelse om etablering af maskinhal på ejendommen Hebbelstrupvej 84, 9700 Brønderslev Mogens Skjølstrup Larsen Hebbelstrupvej 84 Hallund 9700 Brønderslev Miljø, vand og natur Dato: 25-03-2013 Dok. nr.: 56362/13 Sagsbeh.: dwtfpn Lokaltlf.: 2138 6554 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon

Læs mere

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Lille Vedbølvej 6, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav

Afgørelse vedrørende udvidelse af staldbygning på Lille Vedbølvej 6, 6500 Vojens, som følge af dyrevelfærdskrav Hendrik Jan van der Veen Lille Vedbølvej 6 6500 Vojens Dato: 17. september 2014 Sagsident: 14/23171 Sagsbehandler: aljo Haderslev Kommune Teknik og Miljø Natur og Landbrug Simmerstedvej 1A 1.sal 6100 Haderslev

Læs mere

Afgørelse om etablering af malkestald på Gl Kongevej 53, 9330 Dronninglund.

Afgørelse om etablering af malkestald på Gl Kongevej 53, 9330 Dronninglund. Martin H. Olesen Gl Kongevej 53 9330 Dronninglund Miljø, vand og natur Dato: 1. maj 2013 Dok. nr.: 62998/13 Sagsbeh.: Peter Nygaard Lokaltlf.: 21386554 Ny Rådhusplads 1 9700 Brønderslev Telefon 9945 4545

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. SVEND MØLLER HANSEN HOLDING A/S D S Industrivej 6 9500 Hobro Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-6-16

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Markhusevej 22, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Markhusevej 22, 9440 Aabybro Bigården Biersted/Per Selvejer Markhusevej 22 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Tina Dalsgaard Jensen Direkte 7257 7604

Læs mere

Henning Gammelgård Sørensen Viborgvej 42 Strandby. 9640 Farsø. Miljøtilladelse til dyrevelfærdsbyggeri på Viborgvej 42, 9640 Farsø

Henning Gammelgård Sørensen Viborgvej 42 Strandby. 9640 Farsø. Miljøtilladelse til dyrevelfærdsbyggeri på Viborgvej 42, 9640 Farsø Postadresse: Vesthimmerlands Kommune Himmerlandsgade 27 9600 Aars Henning Gammelgård Sørensen Viborgvej 42 Strandby 9640 Farsø Tel.: +45 99 66 70 00 post@vesthimmerland.dk www.vesthimmerland.dk Miljøtilladelse

Læs mere

Hendrik G. Neuleman Nebelvej Vorbasse. Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr

Hendrik G. Neuleman Nebelvej Vorbasse. Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr Hendrik G. Neuleman Nebelvej 32 6623 Vorbasse Sendt til din virksomheds e-boks i CVR nr. 19976297 Afgørelse vedr. 27 anmeldelse af gyllebeholder Dato: 04. maj 2017 Billund Kommune har den 31. marts 2017

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Rævhedevej 33, 9440 Aabybro

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt på Rævhedevej 33, 9440 Aabybro Johnny Rene Madsen Rævhedevej 33 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Bettina Brøndum Andersen Direkte 7257 7356 bba@jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelse om opførelse af maskinlade på Hedevejen 17, 5932 Humble er omfattet af anmeldeordningen

Afgørelse om opførelse af maskinlade på Hedevejen 17, 5932 Humble er omfattet af anmeldeordningen Henrik Elnegaard Hedevejen 17 5932 Humble Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 14-06-2017 J. nr. 17/4996

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det.

Natur- og Miljøklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Michael Bay Hansen Bogøvej 44 5900 Rudkøbing Udvikling og Læring Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 09-06-2015

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af gyllebeholder på Thorupholmevej 250, 9690 Fjerritslev

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af gyllebeholder på Thorupholmevej 250, 9690 Fjerritslev Lars Simonsen Larsen Thorupholmevej 250 9690 Fjerritslev Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgård, Hjalmarsgaard 4, 8305 Samsø

Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgård, Hjalmarsgaard 4, 8305 Samsø Anders D. Lassen Brattingsborg Gods 8305 Samsø Den 21. maj 2014 Aarhus Kommune Natur og Miljø Teknik og Miljø Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgård, Hjalmarsgaard 4,

Læs mere

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7.

Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30. Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. Anmeldelse af velfærdsudvidelse efter bekendtgørelse om tilladelse og godkendelse m.v. af husdyrbrug 30 Døjholtvej 5, 7700 Thisted 7. januar 2016 Anmeldelse efter 17 stk. 3 i Lov om miljøgodkendelse m.v.

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3.

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3. NGF Nature Energy Midtfyn A/S Lervangsvej 2 5750 Ringe CVR-nr. 34734658 P-nr. 1018059424 Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse

Læs mere

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3.

Vi gør opmærksom på, at fortanken samt rørføringer skal indrettes efter reglerne i husdyrgødningsbekendtgørelsen 3. NGF Nature Energy Midtfyn A/S Lervangsvej 2 5750 Ringe CVR-nr. 34734658 P-nr. 1018059424 Teknik - Miljøafdelingen Mellemgade 15, 5600 Faaborg Tlf. 72 53 21 40 Fax 72 530 531 teknik@fmk.dk www.fmk.dk Afgørelse

Læs mere

27 anmeldelse opførelse af foderhus

27 anmeldelse opførelse af foderhus 27 anmeldelse opførelse af foderhus og maskinhus Gulløkken 36, 5471 Søndersø Forfatter: Liselotte Kragh Meddelt den 14. september 2015 Dokument nr. 480-2015-290252 Sags nr. 480-2015-94475 Afgørelse vedr.

Læs mere

Billund Kommunes vurdering

Billund Kommunes vurdering Wim van Dam Vesterhedevej 31 7200 Grindsted Afgørelse vedr. 26 anmeldelse af etablering af plansilo og forplads på Vesterhedevej 31, 7200 Grindsted Billund Kommune har den 18. april 2017 modtaget en anmeldelse

Læs mere

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus på 2240 m² på ejendommen Stejlhøjvej 7, Gl Nørager, 9610 Nørager.

27 afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af et nyt maskinhus på 2240 m² på ejendommen Stejlhøjvej 7, Gl Nørager, 9610 Nørager. Center Natur og Miljø Stejlhøj - v/jens-henrik Carøe Klitgaard Stejlhøjvej 7, Gl Nørager 9610 Nørager Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.24-P19-9-14

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af udvidelse af staldanlæg p.g.a. krav til dyrevelfærd

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for opførelse af malkecenter m.m. på ejendommen Rifbjerg Udflytter 11, 5900 Rudkøbing CVR

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for opførelse af malkecenter m.m. på ejendommen Rifbjerg Udflytter 11, 5900 Rudkøbing CVR Tania Almgren Rifbjerg Udflytter 11 5900 Rudkøbing Mail: toftegaarden.jan@gmail.com Udvikling og Læring Infrastruktur Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf. 63 51 60 00 Fax 63 51 60 01 E-mail: infra@langelandkommune.dk

Læs mere

Afgørelse på anmeldelse af gyllebeholder på Vidtskuevej 97

Afgørelse på anmeldelse af gyllebeholder på Vidtskuevej 97 Minkavler Anders Westergaard Vidtskuevej 97 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro miljoe@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Ellen Marie Larsen Direkte 7257 7724 evl@jammerbugt.dk 26-02-2016 Sagsnr.:

Læs mere

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013

Knud Jensen Over Isen Vej Ikast. 4. november 2013 Knud Jensen Over Isen Vej 10 7430 Ikast 4. november 2013 Anmeldelse om etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning, Over Isen Vej 9, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 8. oktober 2013 modtaget

Læs mere

Tilladelse til opførelse af fortank

Tilladelse til opførelse af fortank Tilladelse til opførelse af fortank Mosegyden 16, 5450 Otterup Forfatter: Nordfyns Kommune Oprettet den 16. juli 2015 Dokument nr. 480-2015-260555 Sags nr. 480-2015-88748 Indhold Afgørelse vedr. etablering

Læs mere

Ny silo. Tilladelse til opførelse af kornsilo Bladstrupvej 94, 5400 Bogense

Ny silo. Tilladelse til opførelse af kornsilo Bladstrupvej 94, 5400 Bogense Ny silo Tilladelse til opførelse af kornsilo Bladstrupvej 94, 5400 Bogense 13. marts 2014 Afgørelse vedr. opførelse kornsilo på ejendommen beliggende Bladstrupvej 94, 5400 Bogense. Nordfyns Kommune har

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709

Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd. CVR.nr.: 19852709 Anmeldelse af udvidelse af stalde pga. dyrevelfærd CVR.nr.: 19852709 Januar 2013 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF STALDE PGA. DYREVELFÆRD... 4 BAGGRUND... 4 AFGØRELSE... 4 ØVRIGE BESTEMMELSER...

Læs mere

Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg

Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg Peder Sølvsten Horsensvej 44 8660 Skanderborg Tilladelse til opførelse af nyt maskinhus på ejendommen Horsensvej 44, 8660 Skanderborg Skanderborg kommune har den 6. juli 2016 modtaget en anmeldelse om

Læs mere

Afgørelse efter 28 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om. 1 om etablering af en ensilageplads på ejendommen Ølsted Søndergård,

Afgørelse efter 28 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om. 1 om etablering af en ensilageplads på ejendommen Ølsted Søndergård, Svend Nielsen Søndergårdsvej 3 8723 Løsning Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 613-L01-000091 Sagsnr.:

Læs mere

/ Jesper Bladt Stenderup Sønderborg

/ Jesper Bladt Stenderup Sønderborg 2933329717/28050 Jesper Bladt Stenderup 1 6400 Sønderborg Afgørelse om ikke godkendelsespligtig opstilling af fire mindre fodersiloer og omplacering af to eksisterende kornsiloer på Stenderup 1, 6400 Sønderborg

Læs mere

Christen Preben Christensen Dall Snogbækvej 21. Vedr. anmeldelse efter 10 opførelse af maskinhus på Snogbækvej 21, 6400 Sønderborg

Christen Preben Christensen Dall Snogbækvej 21. Vedr. anmeldelse efter 10 opførelse af maskinhus på Snogbækvej 21, 6400 Sønderborg Christen Preben Christensen Dall Snogbækvej 21 6400 Sønderborg Vedr. anmeldelse efter 10 opførelse af maskinhus på Snogbækvej 21, 6400 Sønderborg Christen Preben Christensen Dall har den 6. juli 2018 anmeldt

Læs mere

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast

www.ikast-brande.dk Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Henrik Obling Hagelskærvej 46 7430 Ikast 26. februar 2015 Anmeldelse af velfærdsudvidelse, Hagelskærvej 46, 7430 Ikast Ikast-Brande Kommune har den 18. februar 2015 modtaget en anmeldelse efter 30 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en ny halmlade på minkfarmen Bjerg beliggende Pallisgårdvej 3, 7600 Struer.

Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved etablering af en ny halmlade på minkfarmen Bjerg beliggende Pallisgårdvej 3, 7600 Struer. POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK OLE NIELSEN Pallisgårdvej 3 7600 Struer DATO 8-9-2015 JOURNALNUMMER 09.17.24-P19-3-15 RÅDHUSET, PLAN

Læs mere

Lars Peter Hansen Nørballe Sønderborg. Afgørelse om anmeldelse efter dyrevelfærdsordningen på ejendommen Nørballe 8, 6400 Sønderborg

Lars Peter Hansen Nørballe Sønderborg. Afgørelse om anmeldelse efter dyrevelfærdsordningen på ejendommen Nørballe 8, 6400 Sønderborg Lars Peter Hansen Nørballe 8 6400 Sønderborg Afgørelse om anmeldelse efter dyrevelfærdsordningen på ejendommen Nørballe 8, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune har d. 10-04-2019 modtaget en anmeldelse om

Læs mere

Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk. Den 26. september 2014

Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk. Den 26. september 2014 Michael Bisgård Furvej 31 7800 Skive bisgard@live.dk Den 26. september 2014 Furvej 31 7800 Skive - Afgørelse uden nabohøring - Anmeldeordning 27 - Malkeanlæg Skive Kommune har den 2. juli 2014 modtaget

Læs mere

Offentliggørelse og klageadgang Afgørelsen bliver offentliggjort på kommunens hjemmeside 11. oktober 2018.

Offentliggørelse og klageadgang Afgørelsen bliver offentliggjort på kommunens hjemmeside 11. oktober 2018. TEKNIK & MILJØ Erhvervsmiljø Dato: 09. oktober 2018 Sagsnr.: 18/27133 CVR-nr.: 51055918 GDR HANS MØLLER Vesterbyvej 40 Tobøl 6683 Føvling Kontaktperson: Majbrit Holst Nielsen Dir. tlf.: 7996 6268 E-mail:

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for maskinhus på Læstenvej 21, 8920

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt for maskinhus på Læstenvej 21, 8920 GÅRDEJER ANDRIES JOHAN KATERS Læstenvej 21 8920 Randers NV Miljø Natur og Landbrug Miljø Natur og Landbrug Laksetorvet 8900 Randers Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 kristian.arnborg.nielsen@randers.dk

Læs mere

#split# Tilladelse til etablering af ensilageplads og gyllebeholder på ejendommen Trangetvej 4,

#split# Tilladelse til etablering af ensilageplads og gyllebeholder på ejendommen Trangetvej 4, #split# Henrik Endelt Sørensen Trangetvej 4 9330 Dronninglund Sendt til virksomhedens digitale postkasse via cvr.nr. 23175657 Plan og Miljø Dato: 8. september 2014 Sags. nr.: 09.17.05-G01-1-14 Sagsbeh.:

Læs mere

Anmeldelse af opførelse af maskinhus

Anmeldelse af opførelse af maskinhus Anmeldelse af opførelse af maskinhus Trøjborggyden 10, 5450 Otterup Forfatter: Nordfyns Kommune Oprettet den 1. juni 2015 Dokument nr. 480-2015-214637 Sags nr. 480-2015-83836 Afgørelse vedr. opførelse

Læs mere

Center Natur og Miljø

Center Natur og Miljø Center Natur og Miljø GÅRDEJER JOHN SIIGER HANSEN Guldbækvej 118, Guldbæk 9530 Støvring Hobrovej 110 9530 Støvring Telefon 99 88 99 88 raadhus@rebild.dk www.rebild.dk Journalnr: 09.17.42-P19-4-14 Ref.:

Læs mere

Udvidelse af minkhaller pga. dyrevelfærd

Udvidelse af minkhaller pga. dyrevelfærd Udvidelse af minkhaller pga. dyrevelfærd Rugårdsvej 965, 5471 Søndersø Forfatter: Nordfyns Kommune Afgjort den 9. juli 2015 Dokument nr. 480-2015-211971 Sags nr. 480-2015-75793 Indhold Anmeldelse af udvidelse

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Vandmiljø og landbrug Grøndalsvej 1C, Postboks 4049, 8260 Viby J Side 1 af 5 Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Hjalmarsgaard 4, 8305 Samsø Brattingsborg Gods har d. 2. august

Læs mere

Afgørelse om ikke godkendelsespligt

Afgørelse om ikke godkendelsespligt POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Afgørelse om ikke godkendelsespligt ved anmeldelse af etablering af opbevaringsanlæg til husdyrgødning

Læs mere

Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø. CVR.nr.:

Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø. CVR.nr.: Anmeldelse af udvidelse af dyrehold i eksisterende stalde, Branebjerg 21, 5471 Søndersø CVR.nr.: 19724174 Februar 2013 Indholdsfortegnelse ANMELDELSE AF UDVIDELSE AF DYREHOLD I EKSISTERENDE STALDE. 4 BAGGRUND...

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til velfærdsudvidelse på Øster Svenstrup Mark 9, 9460 Brovst

Afgørelse om ikke-godkendelsepligt til velfærdsudvidelse på Øster Svenstrup Mark 9, 9460 Brovst Flemming Green Øster Svenstrup Mark 9 9460 Brovst Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90

Orientering om miljøafgørelse på Bolderslevskovvej 90 Digital annoncering Kultur, Miljø & Erhverv Miljø Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 73767676 Dato: 14-04-2015 Sagsnr.: 15/9664 Dokumentnr.: 9 Ejendom: 7425 Kontakt: Jørn Nissen Petersen Direkte tlf.: 73767283

Læs mere

Irma & HendrikWillem Veerbeek I/S Frederiksbergvej Gjerlev J / G

Irma & HendrikWillem Veerbeek I/S Frederiksbergvej Gjerlev J / G 1 - Ikke krav om miljøgodkendelse Hører til journalnummer: 09.17.40-G01-2-17 Irma & HendrikWillem Veerbeek I/S Frederiksbergvej 71 8983 Gjerlev J Miljø og Teknik Natur og Miljø Laksetorvet 1 8900 Randers

Læs mere

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende.

Bemærk at denne afgørelse ikke omfatter eventuelle yderligere nødvendige tilladelser. Herunder fx byggetilladelser og lignende. GÅRDEJER BJARNE JOHNSEN Løvelbrovej 21 8830 Tjele Natur og Miljø Postadresse: Nordre Kajgade 1 9500 Hobro Tlf. 97 11 30 00 raadhus@mariagerfjord.dk www.mariagerfjord.dk Journalnummer: 09.17.24-P19-2-16

Læs mere

Afgørelserne bortfalder helt eller delvist, hvis de ikke er udnyttet senest 2 år efter at de er meddelt.

Afgørelserne bortfalder helt eller delvist, hvis de ikke er udnyttet senest 2 år efter at de er meddelt. GÅRDEJER JENS JØRGEN JENSEN Volstrupvej 11 8920 Randers NV Miljø og Teknik Miljø natur og landbrug Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 Direkte 89151507 kristian.arnborg.nielsen@randers.dk

Læs mere

Niels Overgaard Sørensen Elmegårdsvej Odder Sags Id

Niels Overgaard Sørensen Elmegårdsvej Odder Sags Id Niels Overgaard Sørensen Elmegårdsvej 102 8300 Odder Miljø Rådhusgade 3 8300 Odder Anmeldelse af udvidelse i eksisterende stalde Odder Kommune har den 12. december 2011 modtaget anmeldelse fra Niels Overgaard

Læs mere

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af et maskinhus på ejendommen Stubberup Skovvej 33, 8723 Løsning

Afgørelse efter 27 i Husdyrgodkendelsesbekendtgørelsen om etablering af et maskinhus på ejendommen Stubberup Skovvej 33, 8723 Løsning Bjarne Jensen Stubberup Skovvej 33 8723 Løsning Natur & Miljø Tjørnevej 6 7171 Uldum Tlf.: 7975 5000 www.hedensted.dk Aino Hvam Direkte nr.: 7975 5619 aino.hvam@hedensted.dk Lok.id.: 613-L01-000020 Sagsnr.:

Læs mere

Henrik Halmø Terkelsen Bøllemosevej Gudbjerg

Henrik Halmø Terkelsen Bøllemosevej Gudbjerg Henrik Halmø Terkelsen Bøllemosevej 21 5892 Gudbjerg Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Fax. +4562228810 lene.lind@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse

Læs mere

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande

Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Lars Frydenlund Hansen Alkærlundvej 4 7330 Brande 6. oktober 2014 Anmeldelse af velfærdsudvidelse - Alkærlundvej 4, 7330 Brande Ikast-Brande Kommune har den 4. september 2014 modtaget en anmeldelse efter

Læs mere

Esben Staugård Jacobsen Kettingmark Augustenborg. Vedr. anmeldelse efter 10 opførelse af lade på Kettingmark 5, 6440 Augustenborg

Esben Staugård Jacobsen Kettingmark Augustenborg. Vedr. anmeldelse efter 10 opførelse af lade på Kettingmark 5, 6440 Augustenborg Esben Staugård Jacobsen Kettingmark 5 6440 Augustenborg Vedr. anmeldelse efter 10 opførelse af lade på Kettingmark 5, 6440 Augustenborg Esben Staugård Jacobsen har den 25. juni 2018 anmeldt opførelse af

Læs mere

25 anmeldelse af kornsilo

25 anmeldelse af kornsilo 25 anmeldelse af kornsilo Flyvesandsvej 21, 5450 Otterup Forfatter: Nordfyns Kommune Meddelt den 28. juni 2017 Dokument nr. 480-2017-151037 Sags nr. 480-2017-16706 Afgørelse vedr. opførelse af kornsilo

Læs mere

Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Den 11. februar 2015

Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Den 11. februar 2015 Per Andersen Siggårdvej 33 Dommerby 7800 Skive Per@siggaard.fr Den 11. februar 2015 Siggårdvej 37 7800 - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring Skive Kommune har den 19. januar 2015 modtaget

Læs mere

TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune

TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune Afgørelse om ikke godkendelsespligtig ændring på ejendommen Nyvangs allé 1, 8380 Trige 25. april 2017 Side 1 af 10 Niels Grand Pedersen har d. 24. februar, 2017 på vegne af Anders Gran Pedersen, Nyvangs

Læs mere

Søren Østergaard Grønning Kirkevej Roslev. Den 23. maj 2016

Søren Østergaard Grønning Kirkevej Roslev. Den 23. maj 2016 Søren Østergaard Grønning Kirkevej 9 7870 Roslev aejst1@gmail.com Den 23. maj 2016 Grønning Kirkevej 9 7870 Roslev - Anmeldelse 30 - Dyrevelfærd udvidelse - Uden nabo høring. Skive Kommune har den 21.

Læs mere

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af ensilageplads på Markhusevej 21-22, 9440 Åbybro

Afgørelse om ikke-godkendelsespligt til etablering af ensilageplads på Markhusevej 21-22, 9440 Åbybro Per Marius Selvejer Sørensen Markhusevej 22 9440 Aabybro Miljø Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Mariane Eduardsen Direkte 7257 7696 mae@jammerbugt.dk

Læs mere