Referat fra møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, torsdag d. 7/3-13 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, torsdag d. 7/3-13 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde."

Transkript

1 Til medlemmerne af Lokalrådet i Solrød kommune 23. marts 2013 LOKALPOLITIET I KARLSLUNDE Stationsager Karlslunde Telefon: Indvalg: Lokal: (8) 5100 Mobiltlf.: kba016@politi.dk Referat fra møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, torsdag d. 7/3-13 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde. Tilstede: Afdelingsleder Bente Gaardhøj Johansen (BGJ), Repræsentant for idrætten Marianne Høyer (MH), SSP-konsulent Ole Ejlersen (OE), bestyrelsesmedlem i natteravnene Ole Høglund (OH), fmd. for Folkeoplysningsudvalget Finn Jensen (FJ) og Fmd. for Ældrerådet Børge Raasthøj (BR), vicepolitikommissær Bjarne Malling (BM) og vicepolitiinspektør,fg. Karen Bak Aastrup (KBA). Herudover deltog pa. og projektleder på POA-Kalkgraven Kasper Nielsen (KN) Afbud fra: og Næstfmd. for Karlstrup Strands Grundejerforening Carsten Højdrup-Petersen (CHP) Social- og Arbejdsmarkedschef Maibritt Kvisgaard Kuszon (MKK), Medl. af skolebestyrelsen på Havdrup Skole, Gitta Skytte Johannesen (GSJ) og Centerkonsulent Susanne Kaihøj (SK) Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Status 1. Godkendelse af referat fra mødet d. 13. november Orientering om status på POA-Kalkgraven Alle KN Ingen bemærkninger til referatet Orienterede om de iværksatte initiativer vedr. bl.a. parkering og affaldshåndtering i sommeren 2012 og om status på arbejdet i nogle efterfølgende nedsatte arbejdsgrupper. Projektgruppen forventes i løbet af kort tid at præsentere et oplæg vedr. nogle yderligere initiativer i området. Endvidere orientering om, at KN har søgt orlov fra Politiet og tiltræder en stilling som SSPkonsulent i Solrød Kommune. Projektgruppen indstiller, at han fortsætter med at varetage Godkendt Lokalrådet udtrykte ros til projektgruppens arbejde og betragter POA-Kalkgravsprojektet som et godt eksempel på tværfagligt forpligtigende kriminalitetsforebyggende samarbejde. Projektet er opstartet på initiativ fra Lokalrådet og politiet har i den foreløbige periode stillet KN til rådighed som projektleder. Lokalrådet er enig i projektgruppens indstilling om, at KN bør medtage

2 Side 2 3. Orientering om kriminalitetsudviklingen 4. Orientering om lokalrådets opgaver i 2013 (Samarbejdsplan formidlet til mødedeltagerne forud for mødet) 5. Drøftelse af lokalrådets strategi Drøftelse af egnede fora for borgernære lokalrådsarrangementer i 2013 KBA/BM KBA Alle Alle projektlederrollen i sit nye job. KN og OE skal på et byrådsmøde d. 18/3-13 orientere om status på projektet. Orientering om den generelle kriminalitetsudvikling i kommunen. Orientering om at Samarbejdsplanen for 2013 udgør den strategiske ramme om lokalsamarbejdet, hvori Kredsrådet har bestemt, at fokusområderne for rådet skal være: *Strategisk kriminalpræventiv indsats overfor børn og unge særligt risikounge *Indsatsen mod indbrud i beboelse, herunder fritidshuse *Indsatsen mod kriminelle bander Evalueringen af processen i 2012 (procesorienterede frem for resultatorienterede handleplaner) blev drøftet. På baggrund af enighed i lokalrådet om, at en række borgernære kriminalitetsforebyggend e arrangementer i 2012 var en succes blev der drøftet en række kommende arrangementer i kommunen med henblik på gentagelse af initiativerne. projektlederfunktionen til sit nye arbejde i Solrød Kommune. Lokalrådet følger fortsat projektet med interesse. Enighed i lokalrådet om at fortsætte brugen af procesorienterede handleplaner og om, at disse ifm. næste møde tilpasses fokusområderne for Det blev aftalt i lokalrådet, at de respektive medlemmer skal være opsøgende i forhold til afdækning af relevante arrangementer og tilstræbe deltagelse i de lokalrådsarrangement er som besluttes. Udgangspunkt for udvælgelse af egnede fora skal være, at arrangement giver mulighed for at lokalrådet kan arbejde

3 Side 3 7. Indlæg fra lokalpolitiet i Karlslunde KBA/BM A Orientering om status på tværfagligt innovationsprojekt vedr. SUB-Askerød initieret via lokalrådet i Solrød. tværfagligt kriminalpræventivt med et eller flere af fokusområderne og at det typisk vil indebære, at det skal være arrangementer med mange deltagere i forskellige aldersgrupper med god tid og at lokalrådets stand mv. kan få en god fysisk placering til arrangementet. Orientering om den Kriminalpræventive dag i Vejle d. 16/4-13 (invitationen var formidlet til lokalrådets medlemmer forud for mødet). med opfordring til lokalrådsmedlemmerne om at deltage. Orientering om planerne om etablering af et Tungtvognscenter i Karlslunde 8. Indlæg fra Solrød Kommune OE Orientering om at KBA sammen med repræsentanter for politikredsens øverste ledelse er inviteret til at deltage i Byrådets time i Solrød d. 27/4-13, hvor der bl.a. forventes at blive orienteret om status på lokalrådssamarbejdet. SK ikke længere er ansat i Solrød Center og samtidig udtrådt af lokalrådet i Solrød. Kommunen arbejder på en indstilling vedr. en ny repræsentant fra det øvrige lokalsamfund.

4 Side 4 kommunen opprioritere gadeplansindsatsen og bl.a. har ansat en ny SSP-konsulent (KN). kommunen som led i samarbejdet omkring nabohjælpskampagnen har lagt et link hertil på kommunens hjemmeside. kommunen jf. tidligere aftaler i lokalrådet nu har skabt et overblik over de forskellige grundejerforeninger i kommunen, som er ved at blive ajourført i en liste over de forskellige typer foreninger. Solrød Kommune i 2013 afholder den sodavandsfest for 5-6 klasseselever, som der er skabt en tradition for og som tidligere er blevet afholdt i Køge af SSP- Køge. Pga. stigende antal deltagere er der imidlertid ikke længere mulighed for samarbejde herom. Orientering om at SSP- Solrød og Ungdomsskolen flytter til Solrød Skole og herved bliver tættere knyttet til klubområdet. Orientering om status på Københavns Sydsamarbejdet i en række kommuner om som et godt initiativ. Enighed i lokalrådet om så vidt mulig videndeling og brug af respektive netværk til formidling af bl.a. indbrudsforebyggende initiativer. med aftale om bl.a. at overveje lokalrådets fremadrettede brug af oversigten til formidling af relevant kriminalitetsforebyggende materiale.

5 Side 5 misbrugsområdet. 9. Indlæg fra det øvrige lokalsamfund BGJ/BR OH Orienterede om, at den generelle ændring i forhold til øget brug af selvbetjening ved eks. banker og posthuse giver anledning til drøftelser i Ældrerådet og Handicaprådet. Der er i den forbindelse drøftet, hvorvidt initiativerne indebærer en øget risiko for tyveri/røveri fra borgerne i selvbetjeningssituationer ne. Orientering om status ved natteravnene, herunder at de er aktive minimum hver fredag i vinterhalvåret og planlægger øget aktivitet hen over sommeren. Aktuelt er der 38 aktive natteravne i kommunen. Drøftet i lokalrådet med indstilling om, at der aktuelt ikke er kendskab til en evt. stigning i sådanne konkrete situationer. Opfordring til kriminalpræventiv forebyggelse og videndeling om, at eks. sådanne råd og sammenslutninger kan kontakte politiet med henblik på drøftelse af forebyggende initiativer og tryghedsskabende dialog. med en gensidig opfordring til at bruge respektive netværk til rekruttering af flere natteravne. MH Orientering om etablering af en motionsportal omfattende af alle fritidsog motionsmuligheder i kommunen. Orientering om at der nu er modtaget byggetilladelse til etableringen af en tidligere drøfte parkourbanen og at denne forventes etableret i slutningen af april. tiderne i kommunens sportshaller er ved at blive fordelt mellem idrætsforeningerne og at Hal 2 i Havdrup er ved at være på vej.

6 Side 6 BR en række møder med bl.a. ældre beboere og grundejerforeninger er blevet brugt til formidling af viden om lokalråd og indbrudsforebyggelse. 10. Eventuelt Alle Drøftelse af rammerne for lokalrådsmøderne. 11. Kommende møder KBA *Tirsdag d. 28/5-13 *Torsdag d. 19/9-13 *Tirsdag d. 26/11-13 Møderne holdes alle kl og mødestedet aftales ad hoc. Enighed om at møderne med fordel kan afvikles på forskellige steder. Aftalt at Solrød Kommunes SSP bliver vært for møde 2/2013. Med venlig hilsen Karen Bak Aastrup Vicepolitiinspektør, fg.

Referat fra møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, tirsdag d. 28/2-12 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, tirsdag d. 28/2-12 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Solrød kommune 19. marts 2012 LOKALPOLITIET I KARLSLUNDE Stationsager 1 2690 Karlslunde Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: 46 32 15 51 Lokal: (8) 5100 Mobiltlf.: 72 13 24 71

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Greve Kommune, torsdag den 1. marts 2012 på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Greve Kommune, torsdag den 1. marts 2012 på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Greve kommune 19. marts 2012 LOKALPOLITIET I KARLSLUNDE Stationsager 1 2690 Karlslunde Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: 46 32 15 51 Lokal: (8) 5100 Mobiltlf.: 72 13 24 71 E-mail:

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Greve Kommune, Fredag den 18. november 2011 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Greve Kommune, Fredag den 18. november 2011 kl på Karlslunde Politistation, Stationsager 1, 2690 Karlslunde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Greve kommune 24. november 2011 LOKALPOLITIET I KARLSLUNDE Stationsager 1 2690 Karlslunde Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: 46 32 15 51 Lokal: (8) 5100 Mobiltlf.: 72 13 24 71

Læs mere

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line. Orientering om arbejdet med gennemgangen af politireformen, herunder styrkelse af.

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line. Orientering om arbejdet med gennemgangen af politireformen, herunder styrkelse af. 07. december 2008 Sagsbehandler: kgr LOKALPOLITIET Lokalstation Holbæk Vicepolitiinspektøren Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 5943 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: kog001@politi.dk DAGSORDEN

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 1 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 28. februar 2007 kl. 1000 i Holbæk 29. marts 2007 Referent: Karen Bak Aastrup

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 6. januar 2015 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet 4300 Holbæk Jour.nr.: Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: Lokal: 5300 Mobiltlf.: 2510 7720 Telefax: E-mail: Referat af lokalrådsmøde

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 4. DECEMBER 2008 LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.: 1200-10219-00061-08 Telefon: 46 35 14 48 Beslutningsreferat af møde nr. 4-2008 i Kredsrådet for Midt-

Læs mere

Udsendt Godkendt. 1. Godkendelse af dagsorden

Udsendt Godkendt. 1. Godkendelse af dagsorden 7. dcember 2009 Sagsbehandler: kgr LOKALPOLITIET Lokalstation Holbæk Vicepolitiinspektøren Rådhuspladsen 1 4300 4300 Holbæk Telefon: 5943 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: kog001@politi.dk DAGSORDEN

Læs mere

DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, torsdag den 11. september 2008.

DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Solrød Kommune, torsdag den 11. september 2008. 11.september 2008 Sagsbehandler: - LOKALPOLITIET Karlslunde Stationsager 1 2690 Karlslunde Telefon: 114 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5100 E-mail: DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Solrød Kommune,

Læs mere

Lokalrådet for Faaborg-Midtfyn i Fyns Politikreds

Lokalrådet for Faaborg-Midtfyn i Fyns Politikreds Referat Lokalrådet for Faaborg-Midtfyn i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 15. maj 2008 kl. 1330 Sted Politistationen i Ringe, Bygmestervej 29, 5750 Ringe Afbud Sundhedschef Steen Dokkedahl, politikommissær

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 22. maj 2007 + bilag LOKALPOLITIET POLITIINSPEKTØREN Kornerups Vænge 12 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Indvalg: 4632 1551 Lokal: 3006 Mobiltlf.: 2510 7625 E-mail: HGM001@politi.dk

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Læsø Kommune Frederikshavn Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2012 Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2011 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2011 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

Lokalrådet for Assens i Fyns Politikreds

Lokalrådet for Assens i Fyns Politikreds Referat af møde i Lokalrådet for Assens i Fyns Politikreds Tid: Tirsdag d. 12. august 2008 kl. 13.30 Sted: Fyns Politi, Assens, Toftevej 33, 5610 Assens. Afbud: Dorthe Dahlstrup og Jan Anker Skytte Ankersen,

Læs mere

HANDLEPLAN 2012 Lokalrådet i Frederikshavns kommune

HANDLEPLAN 2012 Lokalrådet i Frederikshavns kommune HANDLEPLAN 2012 Lokalrådet i Frederikshavns kommune Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Rammerne for Lokalrådets arbejde... 3 3. Lokalrådet i Frederikshavn kommune... 3 4. Det kriminalitetsforebyggende

Læs mere

Lokalråd Køges Kommune. Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014.

Lokalråd Køges Kommune. Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014. 1 Referat af møde i lokalrådet 25. juni 2014. Til stede: John Jensen, Kaj Schmidt, Søren Sørensen, Claus Darling Hansen Bjarne Andersen, Pia Borg, Ulf Larsen Nielsen. Fraværende: Mogens Pejtersen, Helle

Læs mere

Projektbeskrivelse Forebyggelse af vold og anden utryghedsskabende adfærd blandt unge Baggrund for projektet

Projektbeskrivelse Forebyggelse af vold og anden utryghedsskabende adfærd blandt unge Baggrund for projektet Projektbeskrivelse Forebyggelse af vold og anden utryghedsskabende adfærd blandt unge Baggrund for projektet Forebyggelse af vold og anden utryghedsskabende adfærd blandt unge kræver langsigtede strategier

Læs mere

Referat fra mødet i Bande- og Lokalrådet for Roskilde Kommune, torsdag den 11. nov. 2010 kl. 13.00 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Referat fra mødet i Bande- og Lokalrådet for Roskilde Kommune, torsdag den 11. nov. 2010 kl. 13.00 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Roskilde kommune 11. nov. 2010 LOKALPOLITIET VICEPOLITIINSPEKTØREN Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5001 Mobil: 41 999 777 E-mail:

Læs mere

Arbejdsgrundlag for det kriminalitets- og misbrugsforebyggende arbejde i SSP-organisationen i Roskilde Kommune

Arbejdsgrundlag for det kriminalitets- og misbrugsforebyggende arbejde i SSP-organisationen i Roskilde Kommune Forebyggelses- og Socialudvalget Social og Sundhed Familie og Børn Sagsnr. 204582 Brevid. 1483568 Ref. PIWI Dir. tlf. 46 31 59 62 piawi@roskilde.dk 27. juni 2012 Arbejdsgrundlag for det kriminalitets-

Læs mere

DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Holbæk Kommune, onsdag den 25. juni 2008.

DAGSORDEN / REFERAT af møde i Lokalrådet for Holbæk Kommune, onsdag den 25. juni 2008. 26. juni 2008 Sagsbehandler: kgr LALPOLITIET Lokalstation Holbæk Vicepolitiinspektøren Rådhuspladsen 1 4300 4300 Holbæk Telefon: 5943 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 E-mail: kog001@politi.dk DAGSORDEN

Læs mere

Referat, møde i Lokalrådet, Kalundborg Kommune,

Referat, møde i Lokalrådet, Kalundborg Kommune, 1 03. november 2016 Sagsbehandler: pkr FOREBYGGELSESAFD. Leder, Lokal Forebyggelse Per Kragh Politigården Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 25107709 E-mail: pkr002@politi.dk Referat, møde i Lokalrådet,

Læs mere

Vi forebygger kriminalitet

Vi forebygger kriminalitet et i Haderslev Kommune Vi forebygger kriminalitet Hvad er et? et i Haderslev Kommune er et netværk for de personer og grupper, som arbejder med kriminalitetsforebyggelse blandt kommunens unge. et er både

Læs mere

REFERAT, møde i Lokalrådet (brutto)for Kalundborg Kommune,

REFERAT, møde i Lokalrådet (brutto)for Kalundborg Kommune, 1 27. marts 2014 Sagsbehandler: pkr LOKALPOLITIET Lokalstation Kalundborg lokalpolitilederen Banegårdspladsen 2 4400 Kalundborg. Telefon: 25107709 E-mail: pkr002@politi.dk REFERAT, møde i Lokalrådet (brutto)for

Læs mere

REFERAT møde i Lokalrådet (brutto)for Kalundborg Kommune, Fredag d. 24. juni 2011 kl på Kalundborg politistation, Banegårdspladsen 2,

REFERAT møde i Lokalrådet (brutto)for Kalundborg Kommune, Fredag d. 24. juni 2011 kl på Kalundborg politistation, Banegårdspladsen 2, 1 LOKALPOLITIET 25. juli 2011 Sagsbehandler: Lokalstation Kalundborg lokalpolitilederen Banegårdspladsen 2 4400 Kalundborg. Telefon: 25107709 E-mail: 002@politi.dk REFERAT møde i Lokalrådet (brutto)for

Læs mere

Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune

Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune Generel handlingsplan for 2010 Lokalrådet i Holstebro kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen 2010 for Midt- og Vestjyllands Politi og samtidig på baggrund af

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat - Lokalrådsmøde Solrød Kommune Tirsdag d. 13. februar 2018 SSP Solrød, Højagervænget 23 Kl. 16-18 5. oktober 2018 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Deltagere: Anders Nyholm,

Læs mere

Afbud: Gitte Byg De Araujo, Kriminalforsorgen, Arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted

Afbud: Gitte Byg De Araujo, Kriminalforsorgen, Arbejdsmarkedschef Stine Hollendsted Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 18. marts 2019 Sted: Ploven, Hillerød Rådhus Deltagere: Kultur og Udviklingschef Pia Kjær (formand), Vicepolitiinspektør Brian Stybe

Læs mere

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen

Samarbejdsplan 2013. for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Samarbejdsplan 2013 for samarbejdet mellem Syd- og Sønderjyllands Politi og kommunerne i politikredsen Aabenraa Esbjerg Fanø Haderslev Sønderborg Tønder Varde Vejen Indledning Politiet kan ikke skabe tryghed,

Læs mere

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag den 18. juni 2014.

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet onsdag den 18. juni 2014. 1 Referat af møde i lokalrådet onsdag den 18. juni 2014. Til stede: John Jensen, Lasse Ottesen, Claus Brix Østergaard, Claus Darling Hansen, Tina Hedemann Jørgensen, Georg Vad-Nielsen, Gitte Geer, Jesper

Læs mere

SSP samarbejde og handleplan

SSP samarbejde og handleplan SSP samarbejde og handleplan En samlet beskrivelse af SSP samarbejdet i Rebild Kommune maj 2015 Indholdsfortegnelse Formål med SSP samarbejdet 3 Organisering af SSP samarbejdet 4 Beskrivelse af ansvars-

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat af Lokalrådsmøde for Holbæk kommune, torsdag den 19. juni 2014. Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Orientering om kriminalitetsudviklingen

Læs mere

HANDLEPLAN 2013. Lokalrådet i Frederikshavns kommune

HANDLEPLAN 2013. Lokalrådet i Frederikshavns kommune HANDLEPLAN 2013 Lokalrådet i Frederikshavns kommune Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Rammerne for Lokalrådets arbejde...3 3. Lokalrådet i Frederikshavn kommune 3 4. Det kriminalitetsforebyggende

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN 2015. En plan for samarbejdet mellem Lokalpolitiet Haderslev og Haderslev kommune

SAMARBEJDSPLAN 2015. En plan for samarbejdet mellem Lokalpolitiet Haderslev og Haderslev kommune SAMARBEJDSPLAN 2015 En plan for samarbejdet mellem Lokalpolitiet Haderslev og Haderslev kommune Indledning Politiet kan ikke skabe tryghed, fred og orden alene. Det kan kun ske i samarbejde med det øvrige

Læs mere

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune

Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Generel handlingsplan for 2012 Lokalrådet i Silkeborg kommune Denne generelle handlingsplan er udarbejdet på baggrund af samarbejdsplanen for 2012 indgået mellem Midt- og Vestjyllands politi, kommunerne,

Læs mere

SSP-samarbejdets organisering

SSP-samarbejdets organisering SSP står for samarbejdet mellem Skolerne, Socialforvaltningen og Politiet. Formålet med SSPsamarbejdet er at koordinere den kriminalpræventive indsats, der ydes overfor børn og unge; Herunder også den

Læs mere

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål.

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål. 16.juni 2017 Sagsbehandler: Frede Nissen SYDØSTJYLLANDS POLITI Patruljecenter Midt Handlingsplan for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune 2017 1.0 Formål. Lokalrådets formål er at virke som

Læs mere

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 26.3.2015. Sted: Seglet. Møde nr. 25

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 26.3.2015. Sted: Seglet. Møde nr. 25 Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 26.3.2015 Sted: Seglet Møde nr. 25 Afbud: Kirsten Schaub, Forsorgsleder og Carsten Spliid, leder af ETB. Åben dagsorden: Kl.9.30-09.35.

Læs mere

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 1. december Sted: Ploven. Åben dagsorden:

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 1. december Sted: Ploven. Åben dagsorden: Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 1. december 2016 Sted: Ploven Åben dagsorden: 1. Godkendelse af referat fra møde d. 25.august 2016. 2. Opfølgning på Kredsrådsmøde

Læs mere

Preben Moliin bød velkommen særligt til Birgitte Brandt, som indledningsvis var tilstede.

Preben Moliin bød velkommen særligt til Birgitte Brandt, som indledningsvis var tilstede. Referat af møde i Lokalråd Køge. Mødet afholdt den 19. juni 2008 kl. 17.00 på Køge Rådhus. Mødt: Preben Moliin, vicepolitiinspektør Boye Rasmussen, politikommissær Gunvor Abrahamsen, afdelingschef Mogens

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Samarbejdsplan for 007 En plan for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger i politikredsen

Læs mere

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning

Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi Indledning Samarbejdsplan for Nordjyllands Politi 2009 1. Indledning Med ikrafttræden den 1. januar 2007 blev både Danmarks politikredse og hele det kommunale område reformeret gennem etablering af større og mere

Læs mere

SYDØSTJYLLANDS. Samarbejdsplan Politiet i lokalsamfundet 2010

SYDØSTJYLLANDS. Samarbejdsplan Politiet i lokalsamfundet 2010 Samarbejdsplan Politiet i lokalsamfundet 2010 Denne plan omfatter samarbejdet mellem kommunerne og politiet, samt andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger m.v. i Sydøstjylland.

Læs mere

Dagsorden for lokalrådsmøde, onsdag den 7. august 2019 kl

Dagsorden for lokalrådsmøde, onsdag den 7. august 2019 kl 1 Dagsorden for lokalrådsmøde, onsdag den 7. august 2019 kl. 15-17 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste møde 3. Orientering om kriminalitetsudviklingen 4. Orientering om politiets

Læs mere

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB.

Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef og Carsten Spliid, Leder af ETB. Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 27.marts 2014 Sted: Mejeriet Møde nr. 22 Fraværende: Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef, Morten Schou, Beredskabschef

Læs mere

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011

22. december 2011. Sagsbehandler: John Jensen. Referat af møde i Lokalrådet i Holbæk den 15.december 2011 22. december 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail:

Læs mere

Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet

Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet Bornholm, den 9. juni 2010 Bornholms Politis samarbejdsplan 2010 til brug for Kredsrådet Forord Danmark er opdelt i 12 politikredse, hvoraf Bornholms Politi udgør én politikreds. Politikredsen består geografisk

Læs mere

UG - udvalget. Dagsorden. Greve Kommune. Mandag den 14. maj 2012 kl Daginstitutionen Nova Hundige Allé 13. Medlemmer:

UG - udvalget. Dagsorden. Greve Kommune. Mandag den 14. maj 2012 kl Daginstitutionen Nova Hundige Allé 13. Medlemmer: UG - udvalget kl. 8.00-12.00 Daginstitutionen Nova Hundige Allé 13 Medlemmer: Thomas Kampmann (C) Liselott Blixt (O) Jette Andersen (A) Jan Wammen Dam (V) Hans Kristiansen (F) Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

HANDLEPLAN 2014. Lokalrådet i Frederikshavns kommune

HANDLEPLAN 2014. Lokalrådet i Frederikshavns kommune HANDLEPLAN 2014 Lokalrådet i Frederikshavns kommune 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Rammerne for Lokalrådets arbejde...3 3. Lokalrådet i Frederikshavn kommune 3 4. Det kriminalitetsforebyggende

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden alle IAB Tilstede: pk. Jan Ziirsen, pa. Dorte Friis, Mikkel Svendsen, ledelsessekretariat, alle IAB IAB

1. Godkendelse af dagsorden alle IAB Tilstede: pk. Jan Ziirsen, pa. Dorte Friis, Mikkel Svendsen, ledelsessekretariat, alle IAB IAB Tilsted Dagsordenpunkt til mødet 11. december Ansvar Emne Beslutning/Referat. 2015. 1. Godkendelse af dagsorden alle IAB Tilstede: pk. Jan Ziirsen, pa. Dorte Friis, Mikkel Svendsen, ledelsessekretariat,

Læs mere

Referat fra møde i Lokalrådet for Lejre Kommune, onsdag den 3. okt. 2012 kl. 0900-1100 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Referat fra møde i Lokalrådet for Lejre Kommune, onsdag den 3. okt. 2012 kl. 0900-1100 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Lejre kommune 3. okt. 2012 LOKALPOLITIET VICEPOLITIINSPEKTØREN Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5001 Mobil: 41 999 777 E-mail: PAH003@politi.dk

Læs mere

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering

52. Forslag om temaemne til kredsrådsmødet den 30. september Samarbejde om polarisering, ekstremisme og radikalisering Referat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Onsdag den 22. juni 2011 kl. 10.00 11.30 Sted: Politigården i Odense Afbud: Hans Jørgensen, Erik Christensen og Bjarne Nielsen, Curt Sørensen, Anker Boye, Arne

Læs mere

Møde nr. : 1/2011 Sted : Ungnorddjurs, administrationen, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa Dato : 30. marts Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.

Møde nr. : 1/2011 Sted : Ungnorddjurs, administrationen, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa Dato : 30. marts Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11. SSP Lokalråd Referat Møde nr. : 1/2011 Sted : Ungnorddjurs, administrationen, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa Dato : 30. marts 2011. Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00 Medlemmer Deltog Sten Broe Sørensen,

Læs mere

Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt. Referatet blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt. Referatet blev godkendt uden bemærkninger. 19. april 2012 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail: jje004@politi.dk

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS 8. april 2014 MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet 4300 Holbæk Jour.nr.: Telefon: 46 35 14 48 Indvalg: Lokal: 5300 Mobiltlf.: 2510 7720 Telefax: E-mail: Referat af Lokalrådsmøde

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Forhandlingsreferat af møde nr. 2-2015 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mandag den 8. juni 2015 Deltagere: Medlemmer af Kredsrådet: Politidirektør Anders Linnet Borgmester

Læs mere

UG - udvalget. Referat. Greve Kommune. Mandag den 14. maj 2012 kl Daginstitutionen Nova Hundige Allé 13. Medlemmer:

UG - udvalget. Referat. Greve Kommune. Mandag den 14. maj 2012 kl Daginstitutionen Nova Hundige Allé 13. Medlemmer: UG - udvalget kl. 8.00-12.00 Daginstitutionen Nova Hundige Allé 13 Medlemmer: Thomas Kampmann (C) Liselott Blixt (O) Jette Andersen (A) Jan Wammen Dam (V) Hans Kristiansen (F) Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Hillerød Kommune. Referat. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. 10.december 2015 kl Ploven, Hillerød Rådhus. Møde nr.

Hillerød Kommune. Referat. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. 10.december 2015 kl Ploven, Hillerød Rådhus. Møde nr. Hillerød Kommune Referat Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: Sted: 10.december 2015 kl.9.30-11.15 Ploven, Hillerød Rådhus Møde nr. 27 Deltagere: Formand for Det Kriminalpræventive Lokalråd, Kultur

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN 2014. En plan for samarbejdet mellem Lokalpolitiet Haderslev og Haderslev kommune. Indledning

SAMARBEJDSPLAN 2014. En plan for samarbejdet mellem Lokalpolitiet Haderslev og Haderslev kommune. Indledning SAMARBEJDSPLAN 2014 En plan for samarbejdet mellem Lokalpolitiet Haderslev og Haderslev kommune Indledning Politiet kan ikke skabe tryghed, fred og orden alene. Det kan kun ske i samarbejde med det øvrige

Læs mere

Referat fra mødet i Lokalrådet for Roskilde Kommune, torsdag den 19. januar 2011 kl på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Referat fra mødet i Lokalrådet for Roskilde Kommune, torsdag den 19. januar 2011 kl på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Roskilde kommune 19. januar 2011 LOKALPOLITIET VICEPOLITIINSPEKTØREN Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5001 Mobil: 41 999 777 E-mail:

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Beslutningsreferat af møde nr. 3-2009 i Kredsrådet for Midtog Vestsjællands Politi mandag den 5. oktober 2009. Deltagere: LEDELSESSEKRETARIATET Skovbogade 3 4000 Roskilde Jour.nr.:

Læs mere

Udvalget for Boligområder og Tryg By

Udvalget for Boligområder og Tryg By Udvalget for Boligområder og Tryg By Referat fra mødet 22. oktober 2012 Bystrategisk Stab Flakhaven 2 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. 65511106 Fax 65908978 E-mail bmf@odense.dk Dagsorden 1. Status vedr.

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

HANDLEPLAN 2014. for. SSP Lokalrådet i Norddjurs Kommune

HANDLEPLAN 2014. for. SSP Lokalrådet i Norddjurs Kommune HANDLEPLAN 2014 for SSP Lokalrådet i Norddjurs Kommune Rammerne for Lokalrådets arbejde. Kredsrådet er det strategiske forum for Østjyllands Politis samarbejde med kommunerne og andre lokale samarbejdsparter.

Læs mere

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria

Lokalrådsmøde. Dagsorden: Dagsorden Referat. Dato 26/ Kl.: Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Dagsorden Referat x Lokalrådsmøde Dato 26/6 2019 Kl.: 19.30 Sted: Nørremarkshallens Cafeteria Deltagere: Fraværende Afbud Birger Kristoffersen Henrik Stjernholm - Birgit Pedersen Inger Nørregaard Andersen

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet J.nr. 1200-10281-00009-10 Samarbejdsplan 2011 En plan for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre

Læs mere

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line 1. Godkendelse af dagsorden pk Udsendt via mail Godkendt. Alle Referat Godkendt.

Dagsordenpunkt Ansvar Emne Beslutning Dead- Line 1. Godkendelse af dagsorden pk Udsendt via mail Godkendt. Alle Referat Godkendt. 1 LOKALPOLITIET 30. april 2012 Sagsbehandler: r Lokalstation Kalundborg lokalpolitilederen Banegårdspladsen 2 4400 Kalundborg. Telefon: 25107709 E-mail: r002@politi.dk REFERAT møde i Lokalrådet (brutto)for

Læs mere

års møde 2018 Gør gode råd bedre Sammen kan vi styrke lokalrådene 10. april Roskilde Kongrescenter Møllehusvej Roskilde

års møde 2018 Gør gode råd bedre Sammen kan vi styrke lokalrådene 10. april Roskilde Kongrescenter Møllehusvej Roskilde års møde 2018 10. april 9.30 15.30 Roskilde Kongrescenter bauhaus arena Møllehusvej 15 4000 Roskilde Gør gode råd bedre Sammen kan vi styrke lokalrådene Gør gode råd bedre Sammen kan vi styrke lokalrådene

Læs mere

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål.

Handlingsplan. for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune Formål. 31. maj 2016 Sagsbehandler: Frede Nissen SYDØSTJYLLANDS POLITI Vejle Lokalpoliti Handlingsplan for samarbejdet via Politiets Lokalråd i Vejle Kommune 2016 1.0 Formål. Lokalrådets formål er at virke som

Læs mere

Beslutningsreferat. SSP Lokalråd

Beslutningsreferat. SSP Lokalråd SSP Lokalråd Beslutningsreferat Møde nr. : 2/2010 Sted : Ungdomsskolen, Åboulevarden 64, 8500 Grenaa Dato : 01. juni 2010. Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00 Medlemmer Deltog Michael Henningsen, Lokalpolitileder

Læs mere

Referat fra møde i Bande- og Lokalrådet for Roskilde Kommune, onsdag den 14. sep. 2011 kl. 1330 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde.

Referat fra møde i Bande- og Lokalrådet for Roskilde Kommune, onsdag den 14. sep. 2011 kl. 1330 på politigården, Skovbogade 3, 4000 Roskilde. Til medlemmerne af Lokalrådet i Roskilde kommune 14.september 2011 LOKALPOLITIET VICEPOLITIINSPEKTØREN Skovbogade 3 4000 Roskilde Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5001 Mobil: 41 999 777 E-mail:

Læs mere

HANDLEPLAN 2015. for. SSP Lokalrådet i Syddjurs Kommune

HANDLEPLAN 2015. for. SSP Lokalrådet i Syddjurs Kommune HANDLEPLAN 2015 for SSP Lokalrådet i Syddjurs Kommune Kredsrådet er det strategiske forum for Østjyllands Politis samarbejde med kommunerne og andre lokale samarbejdsparter. Politidirektøren er formand

Læs mere

24. Orientering vedrørende omorganiseringer i beredskabet ved Fyns Politi. 27. Politidirektørens handlingsplan for lokalrådene i Fyns Politikreds.

24. Orientering vedrørende omorganiseringer i beredskabet ved Fyns Politi. 27. Politidirektørens handlingsplan for lokalrådene i Fyns Politikreds. Dagsorden Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Onsdag den 24. september 2008 kl. 1200. Sted Odense Kommune Rådhuset, 5000 Odense C Afbud Jørgen Otto Jørgensen Indholdsfortegnelse: 23. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 01/2009 Sted : Politigården i Grenaa Dato : 24. februar 2009 Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00

DAGSORDEN. SSP lokalråd. Møde nr. : 01/2009 Sted : Politigården i Grenaa Dato : 24. februar 2009 Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00 SSP lokalråd DAGSORDEN Møde nr. : 01/2009 Sted : Politigården i Grenaa Dato : 24. februar 2009 Start kl. : 9.00 Slut kl. : 11.00 Medlemmer Michael Henningsen, Lokalpolitileder Kent T. Soelberg, Leder af

Læs mere

Dagsorden/Beslutningsreferat

Dagsorden/Beslutningsreferat Dagsorden/Beslutningsreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid: Fredag den 28. januar 2011 kl. 0900-1000. Sted: Politigården i Odense mødelokale 201-5000 Odense C. Afbud: Steen Dahlstrøm, Anker Boye, Carsten

Læs mere

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 12.september Kl Åben dagsorden:

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 12.september Kl Åben dagsorden: Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 12.september 2017 Tid: Sted: Kl.9.30-10.30 Seglet : 1. Godkendelse af referat fra møde d. 27.marts 2017 2. Opfølgning på Kredsrådsmøde

Læs mere

Mødereferat fra mødet i kredsrådet på Fyn onsdag den 12. december 2007

Mødereferat fra mødet i kredsrådet på Fyn onsdag den 12. december 2007 18. december 2007 J.nr.: 2300-10244-00002-07 Sagsbehandler: Marianne Birck FYNS POLITI Ledelsessekretariatet Hans Mules Gade 1-3 5100 Odense C Telefon: 6614 1448 Direkte: 2555 5856 Lokal: 6717 E-mail:

Læs mere

Notat Dato: 31. august 2007/jru

Notat Dato: 31. august 2007/jru Notat Dato: 31. august 2007/jru SSP i en ny kontekst efter kommunalreform og politireform - refleksioner og spørgsmål, som kan stilles i forbindelse med valget af organisation Den kendte SSP-struktur udfordres

Læs mere

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 18.12.2014. Sted: Seglet. Møde nr. 24

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 18.12.2014. Sted: Seglet. Møde nr. 24 Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 18.12.2014 Sted: Seglet Møde nr. 24 Afbud: Carsten Spliid, leder af ETB enheden og Hanne Frederiksen, Skolechef. Åben dagsorden: 1.

Læs mere

Samarbejdsplan for Fyns Politi og kommunerne på Fyn 2014

Samarbejdsplan for Fyns Politi og kommunerne på Fyn 2014 Samarbejdsplan for Fyns Politi og kommunerne på Fyn 2014 Koordinering af arbejdet med forebyggelse af radikalisering og ekstremisme Odense kommune og Fyns politi har indgået en aftale om, at den fremtidige

Læs mere

Hillerød Kommune. Referat. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. 31. marts 2016 kl Seglet, Hillerød Rådhus. Møde nr.

Hillerød Kommune. Referat. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. 31. marts 2016 kl Seglet, Hillerød Rådhus. Møde nr. Hillerød Kommune Referat Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: Sted: 31. marts 2016 kl.9.30-11.30 Seglet, Hillerød Rådhus Møde nr.: 1 Deltagere: Formand for Det Kriminalpræventive Lokalråd, Kultur

Læs mere

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds

Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Referat fra møde i Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Torsdag den 6. oktober 2015 Sted Rådhuset i Odense Godkendelse af referat fra sidste møde og dagsorden til dagens møde Begge blev godkendt. Nyt fra

Læs mere

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013

SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Læsø Kommune SAMARBEJDSPLAN KREDSRÅDET 2013 Frederikshavn Kommune Hjørring Kommune Brønderslev Kommune Jammerbugt Kommune Vesthimmerlands Kommune Rebild Kommune Mariagerfjord Kommune Aalborg Kommune 1.

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/ Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 25. august 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Erik Klindt Andersen. Afbud fra Kirsten Grove i stedet deltog Ingemann Jensen. Afbud fra Rie Nielsen.

Læs mere

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 18.juni Sted: Seglet. Møde nr. 26

Hillerød Kommune REFERAT. Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd. Dato: 18.juni Sted: Seglet. Møde nr. 26 Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato: 18.juni 2015. Sted: Seglet Møde nr. 26 Deltagere: Formand for Det Kriminalpræventive Lokalråd Søren Staack, Vicepolitiinspektør Freddy

Læs mere

Onsdag den 3. december 2008 kl. 1400 forventet varighed ca. 1,5 time. KMD, Odense, Niels Bohrs Alle 185, 5220 Odense SØ

Onsdag den 3. december 2008 kl. 1400 forventet varighed ca. 1,5 time. KMD, Odense, Niels Bohrs Alle 185, 5220 Odense SØ Dagsorden/sreferat Kredsrådet i Fyns Politikreds Tid Sted Afbud Knud Gether Onsdag den 3. december 2008 kl. 1400 forventet varighed ca. 1,5 time. KMD, Odense, Niels Bohrs Alle 185, 5220 Odense SØ Indholdsfortegnelse:

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI SAMARBEJDSPLAN

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI SAMARBEJDSPLAN MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI SAMARBEJDSPLAN 2016 Samarbejdsplan 2016 En plan for samarbejdet mellem Midt- og Vestsjællands Politi, kommunerne, andre offentlige myndigheder, interesseorganisationer, foreninger

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 4/2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. december 2007 kl. 1000 i Roskilde LEDELSESSEKRETARIATET Midt- og Vestsjællands

Læs mere

John Jensen bød alle velkommen til mødet. Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt.

John Jensen bød alle velkommen til mødet. Dagsorden var udsendt 14 dage forud for mødet. Dagsorden godkendt. 16. oktober 2011 Sagsbehandler: John Jensen MIDT- OG VESTSJÆLLANDS POLITI Lokalpolitiet Holbæk Rådhuspladsen 1 4300 Holbæk Telefon: 4635 1448 Direkte: 4632 1551 Lokal: 5300 Mobil: 23 23 91 75 E-mail: jje004@politi.dk

Læs mere

SSP I MIDDELFART KOMMUNE

SSP I MIDDELFART KOMMUNE SSP I MIDDELFART KOMMUNE ORIENTERING TIL MEDARBEJDERE 2011 Forord Denne folder giver medarbejdere i Middelfart Kommune en generel orientering om SSP-arbejdet i kommunen. Denne folder skal suppleres med

Læs mere

Ungdomsskolebestyrelsen

Ungdomsskolebestyrelsen Ungdomsskolebestyrelsen Dagsorden møde nr. 1 Perioden 2018-2021 Mødedato: 13. marts 2018 Mødetidspunkt: Kl. 18.00 Sluttidspunkt: Kl. 20.00 Mødelokale: C.F. Tietgensvej 7C Der serveres mad under mødet.

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018

Referat fra møde i Handicaprådet for Solrød Kommune Mandag den 29. oktober 2018 SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret Referat Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 29. oktober 2018 Kl.: 17.00-19.00 Sted: Lokale 125B Deltagere: Arne Pedersen, Mette Cadovius, Helle Zelasny,

Læs mere

Integrationsrådet BESLUTNINGSREFERAT

Integrationsrådet BESLUTNINGSREFERAT Integrationsrådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Lokale 135a på rådhuset i Grenaa Dato: Torsdag den 11. december 2014 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 17:00 Medlemmer: Fraværende: Hazel Laura Möller Ingrid Remy Mogens

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014

Referat. Kredsrådets møde den 22. januar 2014 31. januar 2014 Sagsbehandler: CH NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 22. januar 2014 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, stabschef Mogens

Læs mere

SSP i Vordingborg kommune

SSP i Vordingborg kommune SSP i Vordingborg kommune Forslag til strategi og struktur for SSP-samarbejdet i Vordingborg kommune Det følgende er en præcisering og justering af SSP-samarbejdet i Vordingborg kommune, så det vil være

Læs mere

Planen for indsatsen imod ungdomskriminalitet

Planen for indsatsen imod ungdomskriminalitet Planen for indsatsen imod ungdomskriminalitet Mariagerfjord Kommune skal i henhold til lov 166 om ændring af Lov om Social Service og Lov om Rettens Pleje (Styrkelse af indsatsen over for kriminalitetstruede

Læs mere

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet tirsdag den 28. oktober 2014

Lokalråd Stevns Kommune. Referat af møde i lokalrådet tirsdag den 28. oktober 2014 1 Referat af møde i lokalrådet tirsdag den 28. oktober 2014 Til stede: Claus Brix Østergaard Claus Darling Hansen Georg Vad-Nielsen Jesper Kloppenborg John Brok-Jørgensen John Jensen Lasse Ottesen Tina

Læs mere

Afbud: Stine Hollendsted, Jobcenterchef; Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef; Carsten Spliid, leder af ETB.

Afbud: Stine Hollendsted, Jobcenterchef; Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef; Carsten Spliid, leder af ETB. Hillerød Kommune REFERAT Møde i Det Kriminalpræventive lokalråd Dato:1.10.2014 Sted: Mødelokalet Ploven Møde nr. 23 Afbud: Stine Hollendsted, Jobcenterchef; Susanne Lorentzen, Borger- og Socialservicechef;

Læs mere

HANDLEPLAN 2013. for. SSP-lokalrådet i Syddjurs Kommune

HANDLEPLAN 2013. for. SSP-lokalrådet i Syddjurs Kommune HANDLEPLAN 2013 for SSP-lokalrådet i Syddjurs Kommune Rammerne for Lokalrådets arbejde. Kredsrådet er det strategiske forum for Østjyllands Politis samarbejde med kommunerne og andre lokale samarbejdsparter.

Læs mere

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde:

Annemette la Cour, Randers Kommune (referent) Referat. Møde: Referat Møde: Politisk styregruppe for beredskab Mødetid: Mødested: Lokale D.3. 39. Laksetorvet, Randers Sekretariat: Sekretariatet Referat Medlemmer af den politiske styregruppe: Syddjurs: Claus Wistoft

Læs mere