SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi tirsdag den 23.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi tirsdag den 23."

Transkript

1 SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi tirsdag den 23. april 2013 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller Grøntved, Dorthe Hansen, Ann Louise Skovgaard Nielsen, Kamilla Kielsgaard, Sandie Amalie Lilltorp, Fraværende med afbud: Ture Andersen, Mie Green Jensen, Pia Thomsen(ej stemmeret). Referent: Anne-Lise Mortensen Dagsorden 1) Godkendelse af dagsorden 2) Godkendelse af referat fra 21. marts 2013 a) Opfølgning på igangsatte opgaver 3) Orientering fra Studieleder 4) Orientering fra Sekretariatet 5) Merit- og dispensationsansøgninger*) 6) Evalueringer*) fortsat fra ) Orientering om faglig forening (Ann Louise og Kamilla) fra ) Evaluering af Åbent Hus fra ) Forretningsorden for Studienævnet*) fra ) Henvendelse fra Maja Sigurd Pilesjö vedr. faget Børn uden verbalt sprog *) fra ) Fordeling mellem kvote 1- og kvote 2-ansøgere*) fra ) Studienævnets brug af fagansvarliges udtalelser fra ) Opdatering af Vejledning skriftlige hjemmeopgaver *) fra ) Forslag til optimering af SDU Klinik*) fra ) Planlægning af fremtidige Studieordningsændringer fra ) Alumneundersøgelse 17) Eventuelt 18) Næste møder: Tirsdag kl , Mødelokale Sokrates. Mandag kl , Mødelokale Lysningen, stuen. Ad. 1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Ad. 2 Godkendelse af referat Referatet fra mødet den 21. marts 2013 blev godkendt. Ad. 2 a Opfølgning på igangsatte opgaver ÅMG: Opfølgning på evaluering af Projektorienteret forløb med baggrundsfag (Audiologiske Målemetoder). Undervisningen foretages fremover af audiologiassistenter. Som kompensation

2 bevilges ekstra studentermedhjælpstimer. Der er bevilget ekstra midler til faget Audiologiske Målemetoder. Instituttet (Klinisk Institut) har bevilget midler til en UA er i forbindelse med projektet under De Studerende i Centrum. De allerede bevilgede midler (centralt fra SDU) må kun bruges til udstyr. Der er indkaldt til møde i aftagerpanelet for Audiologi/Pædagogisk Audiologi den Ad. 3 Orientering fra Studieleder DH: Valgfagskataloget for Humaniora udgives Senest skal Studienævnets eventuelle forhåndsgodkendelse være på plads. DH sender information om relevante fag til forhåndsgodkendelse til SN-medlemmer. Det blev besluttet, at ingen tilbagemelding/intet svar fra et SN-medlem ved fristens udløb, betragtes som accept af forslaget. Audiologikampagne: Kasper Engdahl Larsen og Kuno Nagel Mikkelsen er ansat som studentermedhjælpere og står for markedsføring i forbindelse med Audiologikampagnen. Bl.a. ved 2 annoncer i Jyllands Posten (én i et tillæg om lyd den og én i et tillæg om uddannelse, der udkommer i maj). DH sørger for at Studienævnet får kopi af annoncerne. Derudover markedsføres uddannelsen også via Facebook og et banner på Kvote 2 ansøgere: Ved fristens udløb så antallet ud som følger: prioritet 2. prioritet 1. prioritet 2. prioritet Audiologi 13 stud. 10 stud. 6 stud. 8 stud. Pæd. Audiologi 18 stud. 32 stud. 5 stud. 21 stud. Logopædi 41 stud. 38 stud. 37 stud. 32 stud. Fagligvejleder har udskudt sin opsigelse til først at gælde pr ÅMG, ALO og DH laver et stillingsopslag i fællesskab. Stillingen vil være til besættelse pr eller Adjunkt Rikke Vang Christensen, der er ansat med start går på barsel pr Undervisningen dækkes af DVIP i E13 og F14. Faglig Café blev afholdt med oplæg fra en ungeguide fra Høreforeningen. Desværre deltog kun 4 studerende. Fagligdag-udvalget og DH samarbejder fremover om afvikling af arrangementer.

3 Vi overvejer en officiel Facebook-side for Audiologi/Logopædi-studiet. Henvendelse fra 2 studerende på Kandidaten vedr. afviklingen af valgfaget Identifikation af børn med sproglige vanskeligheder i maj/juni: DH har holdt et møde med de tilmeldte studerende. Der bliver mulighed for at vælge mellem 2 eksamensdatoer (juni/august). Ad 4. Meddelelser fra Sekretariatet Eksamensplanen er klar på BB og OL er i fuld gang med skemalægningen for E13. OL og ALMO har været på kursus i Sharepoint. Vi forventer os meget af dette system bl.a. i forbindelse med håndtering af bilag til SN-møder. Ad 5. Merit- og Dispensationssager 17-13: Ansøgning om merit for fagene Anatomi og Fysiologi og Neurobiologi og neurologi pba fagene BB501 og NAT501 fra SDU. Afslag (enstemmigt). Der fokuseres på forskellige delelementer i fagene : Ansøgning om udsættelse af fristen for at bestå 1. årsprøven til S13. Godkendt (enstemmigt) : Ansøgning om udsættelse af fristen for at bestå 1. årsprøven til S13. Godkendt (enstemmigt) : Ansøgning om udsættelse af fristen for aflevering af specialet til Godkendt (enstemmigt) : Ansøgning om anden eksamensform i alle fag med mundtlig eksamen på Audiologopædi. Afslag (enstemmigt). Den studerende henvises til SPS, Studenterrådgivning etc : Ansøgning om at måtte besvare opgaven i Anatomi og Fysiologi på engelsk ved eksamen S13. Godkendt (enstemmigt) : Ansøgning om at måtte følge praktikforløb efter 2007-studieordningen i stedet for ordningen. Godkendt (enstemmigt) : Ansøgning om udsættelse af fristen for at bestå 1. årsprøven til S13. Godkendt (enstemmigt) : Ansøgning om forhåndsgodkendelse af merit for Åbent Fag (15 ECTS) + Valgfag eller del af Videregående Logopædi (10 eller 5 ECTS) pba diverse fag ved University of Utah/Iowa. Godkendt (enstemmigt). Der skal skrives en opgave svarende til 2,5 ECTS for at opnå merit for i alt 25 ECTS.

4 Ad. 6 Evalueringer (fortsat fra ) Sprog- og talevanskeligheder med klinik II: Godkendt for L. Skov og L. Leturgie. DH kontakter Signe Jensen, da der for hendes del mangler kommentarer fra studerende og underskrifter. DH kontakter Maja Pilesjö, da der for hendes del mangler sammenskrivning. Audiopædi II: DH er fagansvarlig. Det har ikke været muligt af lave en fælles evaluering. DH har holdt møde med underviserne. Fremover skal der foretages evaluering. Andetsprogstilegnelse og tosprogethed voksne, børn og unge (Valgfag + Åbent fag): Godkendt. Klinisk Praksis: Godkendt. Sammenskrivning og underskrifter mangler. Undervisnings-, test og informationsmaterialer: Analyse: Godkendt. Oral og verbal dyspraksi: Godkendt. Afasi og bilingualisme: Godkendt Sprog og talevanskeligheder hos børn: Godkendt. Høreapparatbehandling: Godkendt Teknisk Audiologi: Godkendt. Pensumliste mangler ÅMG har kontakt til underviser. Psykologi: Godkendt. Studienævnet overvejer evaluering af det samlede BA-forløb (sammenhæng i fag etc.) Ad. 7 Orientering om faglig forening ALSN og KK orienterede om faglig forening for studerende. Der har været afholdt 1 møde foreløbig. Der er planer om forskellige sociale arrangementer. DH tilbyder hjælp i opstartsfasen. Ad. 8 Evaluering af Åbent Hus Studiet var repræsenteret ved 2 stande Én ved SUND (Audiologi) og én ved HUM (Logopædi og Pædagogisk Audiologi). Titler på oplæg m.m. skal være entydige. Der må ikke annonceres for

5 kandidatuddannelserne. DH savnede koordinering mellem HUM og SUND. Det skal tilstræbes, at næste års deltagelse bliver mere enstrenget i oplæg m.m. Ad. 9 Forretningsorden for Studienævnet Den nuværende forretningsorden for Studienævnet er fra 2005 og skal revideres. Vi afventer arbejdet med kvalitetssikring af Studienævnets arbejde og reviderer efterfølgende. Det blev vedtaget enstemmigt, at ændre overskriften fra Forretningsorden for Studienævnet for det nuværende Logopædi til Forretningsorden for Studienævnet for Audiologi og Logopædi Ad. 10 Henvendelse fra Maja Pilesjö vedr. del-disciplinen Børn uden verbalt sprog Det blev vedtaget at ændre del-disciplinens titel til Børn uden talt sprog. Studiesekretariatet giver besked til Maja Pilesjö. Ad. 11 Fordeling mellem kvote 1- og kvote 2-ansøgere DH har haft kontakt til Studiekontoret (Jette Winther) vedrørende konsekvens af en eventuel ændring i fordelingen mellem kvote 1- og kvote 2-ansøgere. Fordelingen er pt Det blev besluttet at nedsætte et udvalg (ÅMG, KK og DH), der skal stå for en forhåndsanalyse af en ændring i fordelingen. Ad. 12 Studienævnets brug af fagansvarliges udtalelser i meritsager DH foreslår, at dette skal være en del af Forretningsordenen og punktet udskydes derfor til behandling på et senere møde. Ad. 13 Opdatering af Vejledning skriftlige hjemmeopgaver DH udarbejder et forslag, som medtages på næste møde. Ad. 14 Forslag til optimering af SDU-Klinikken Der er taget stilling til en del af forslagene ved et møde mellem de fagsansvarlige og administrerende overlæge. Der er udarbejdet nye retningslinjer og tilført flere midler fra Klinisk Institut. Ad. 15 Planlægning af nye Studieordningsændringer Praktikordningen for BA-studerende kører som forsøgsordning. For øvrige studieordninger foreslår ÅMG, at de skal være gældende i en længere periode. Dog med mulighed for mindre rettelser hvis det viser sig at være påkrævet. DH mener at disciplinen Sprog- og Talevanskeligheder bør revideres, da dette ikke er sket ved seneste revidering af studieordningerne.

6 Ad. 16 Alumneundersøgelse Det er planen, at Jytte Isaksen skal arbejde med en alumneundersøgelse. ÅMG foreslår, at PT og Birgitta Wallstedt fra Center for Universitetspædagogik inddrages, da de tidligere har startet et alumneprojekt. DH kontakter JI. Der er planlagt en forelæsning inden for afasi-området den 16. maj 2013 for studerende og alumner. Ad. 17 Eventuelt ALSN har fået arbejde pr. maj 2013 og stopper derfor som studienævnsmedlem (og næstformand). SAL foreslår en præcisering af teksten i Vejledning Projektorienteret Forløb. DH og ÅMG gennemgår vejledningen. Ad. 18 Næste møder: Tirsdag kl , mødelokale Sokrates Mandag kl , mødelokale Lysningen, stuen.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi torsdag den 21.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi torsdag den 21. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 25.03.13 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi torsdag den 21. marts 2013 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller Grøntved,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13 SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 30. september 2013 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller Grøntved,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 08.12.14 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 8. december 2014 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Rineke Brouwer,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 27.02.13 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 11. februar og torsdag den 14. februar 2013 Til stede: Rineke Brouwer,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 26.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 26. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 28.01.15 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 26. januar 2015 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Malene Nørskov

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18.

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 18.05.15 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. maj 2015 Til stede: Ågot Møller Grøntved, Malene Nørskov Leth,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/ol Studienævn for Audiologi og Logopædi 18.09.07 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 18. september 2007 kl. 8.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller

Læs mere

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang.

Revision af studieordninger Arbejdet med revision af studieordning for BA i audiologi og KA i audiologi er gået i gang. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 1. oktober 2018 kl. 12.15 15.00 Sted: Mødelokale Hjernen, WP19, 3. sal Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Rettelsesblad til Studieordning for bacheloruddannelsen i pædagogisk audiologi Gælder for studerende, der skal i klinik i studieåret 2012/2013

Rettelsesblad til Studieordning for bacheloruddannelsen i pædagogisk audiologi Gælder for studerende, der skal i klinik i studieåret 2012/2013 Rettelsesblad til Studieordning for bacheloruddannelsen i pædagogisk audiologi 2011 Gælder for studerende, der skal i klinik i studieåret 2012/2013 Der er indgået en aftale med CRS (Center for Rehabilitering

Læs mere

Referat. Emne: Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 28. august 2017 kl Sted: Mødelokale 402, WP19, 3. sal.

Referat. Emne: Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 28. august 2017 kl Sted: Mødelokale 402, WP19, 3. sal. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Emne: Studienævn for Audiologi 15. september 2017 Dato og tidspunkt: 28. august 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Deltagere: Mødelokale 402, WP19, 3. sal Studieleder Ågot

Læs mere

Referat. Peter Møller Juhl, Sille Vilain Meulengracht og Simon Blanco Lon With. Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige

Referat. Peter Møller Juhl, Sille Vilain Meulengracht og Simon Blanco Lon With. Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 2. november 2018 Sted: Deltagere: Studieleder Ågot Møller Grøntved (ÅMG) Klinisk Institut Sille Vilain

Læs mere

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige

Malene Nørskov Leth Studiekoordinator Susanne Nicolaisen (SN) Det sundhedsvidenskabelige Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 5. marts 2018 kl. 13.00 16.00 Sted: WP19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Studieleder Ågot Møller Grøntved

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Referat. Emne: Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt: 16. april 2018 kl Sted: Lokale WP19, 1.

Referat. Emne: Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt: 16. april 2018 kl Sted: Lokale WP19, 1. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt: 16. april 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: Lokale 19.11 WP19, 1. sal Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 26. januar 2005 kl

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 26. januar 2005 kl Odontologisk studienævn Referat fra møde i studienævnet Onsdag den 26. januar 2005 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Referat og sekretær: Afbud. Eigil Kirkegaard (formand),og Dorte Haubek (næstformand),

Læs mere

Adjunkt Tobias Neher (TN) Observatør Studerende Simon Blanco Lon With (SBLW)

Adjunkt Tobias Neher (TN) Observatør Studerende Simon Blanco Lon With (SBLW) Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 21. februar 2019 Emne Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt 18. februar. 2019, kl. 9.00-12.30 asharnoldus@health.sdu.dk T +456550 1299 Sted

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

REFERAT. Dagsorden. Referat Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et orienteringspunkt Valg 2016

REFERAT. Dagsorden. Referat Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af et orienteringspunkt Valg 2016 REFERAT Emne: Møde i Studienævn for Kandidatuddannelserne i Jordemodervidenskab, Ergoterapi og Klinisk sygepleje Dato og tidspunkt: Den 11. november 2015 kl. 8.00 11.00 Sted: WP17, 1. sal. Lokale 17.124

Læs mere

Faglig vejleder Thipiha Rubachandran Studiesekretær Vibeke Bennedsen (VB) Klinisk Institut

Faglig vejleder Thipiha Rubachandran Studiesekretær Vibeke Bennedsen (VB) Klinisk Institut Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 23. januar 2019 Emne Møde i studienævn for audiologi Dato og tidspunkt 14. januar 2019, kl. 11.00-14.30 asharnoldus@health.sdu.dk T +456550 1299 Sted Inviterede

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 24.05.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 10. maj 2006 kl. 13.30 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Referat af punkt Punkt Økonomiske muligheder studiestart blev rykket op som punkt efter Orientering.

Referat af punkt Punkt Økonomiske muligheder studiestart blev rykket op som punkt efter Orientering. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi Dato og tidspunkt: 3. september 2018 kl. 9.00 12.00 Sted: WP19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Studieleder Ågot Møller

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 6. marts Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 13. MARTS 2013 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 6. marts 2013 Sted: ØF

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 4. juni 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Catalin Maria Frydendal, Sidsel

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 26. april 2012 kl i lokale 1.20

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 26. april 2012 kl i lokale 1.20 Referat fra møde i Torsdag den 26. april 2012 kl. 10.00-14.00 i lokale 1.20 Tilstede: Jesper Piihl, Teit Lüthje, Inge Langhave, Anne Hougaard Rasmussen, Nicolai Nyenstad Petersen, Josefine Munk Damgaard,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat fra møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 15. maj 2007, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 12. april 2017 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Kim Brøsen (KB), Judith Kuntsche (JK), Lisbeth

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Tilstedeværende: Hans Viggo Godsk Pedersen, Ole Hammerslev, Camilla Hørby Jensen, Lone Hansen, Anders Daniel Møller, Charlotte Langer Søndergaard,

Læs mere

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn

Aarhus Universitet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Odontologisk Studienævn Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 04. september 2006 kl. 14.15 Til stede: Afbud fra: Desuden deltog: Eigil Kirkegaard (formand), Dorte Haubek (medlem) Elizabeth Riber (medlem), Jes H. Nielsen

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 19. juni 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. juni 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Christina Maj Hegelund (Næstformand), Martin Storgaard

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. oktober 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Odense Den 28. oktober 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen,

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet Referat af ekstra ordinært studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet onsdag den 8. april 2015 kl.: 13:00-13:30 i lokale 1.02. Tilstede: Ulla Steen, Albert Sverrisson (jura), Christopher

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent:

Studienævnet ved INSS. Studienævnet ved INSS. Forum. Møde afholdt: Sted: INSS Peter Christiansen. Referent: I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet ved INSS MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2008 Forum Studienævnet ved

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008

Referat af møde i. Studienævn for Jura den 28. august 2008 Referat af møde i STUDIENÆVN FOR JURA 2. september 2008 Studienævn for Jura den 28. august 2008 Tilstede: Nina Dietz Legind, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Per Nilsén, Kent Raun Moritzen, Regitze

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 15. januar 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Alexander Stapelfeldt (næstformand),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Torsdag den 5. marts 2015 kl. 13.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 314 Dagsorden: 1.

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 22. april 2015 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi den 21. april 2015 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen, Jan Møller Jensen, Mogens Nielsen, Martin Storgaard

Læs mere

Møde i studienævn for idræt og sundhed

Møde i studienævn for idræt og sundhed Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for idræt og sundhed Dato: 14. februar 2018. Dato og tidspunkt: 2. februar 2018 kl. 12.00 14.50. Sted: Deltagere: Mødelokale 6 -

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. august 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 19. august 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Jan Møller Jensen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 26. februar 2013

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 26. februar 2013 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 28. februar 2013 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 26. februar 2013 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Jan Møller Jensen, Alexander Stapelfeldt, Christina

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 12. september 2014 11. november 2014 pkt. 10 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 9. september 2014 Tilstedeværende: Lone Grønbæk Kronbak, Christian Kronborg, Bjarne Toft,

Læs mere

Teknisk Audiologi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008

Teknisk Audiologi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008 STUDIEORDNING 2006 Audiologi med specialiseringer i Pædagogisk og Teknisk Audiologi BACHELORUDDANNELSEN CENTRALT FAG OG TILVALG RETTELSESBLAD 2008 UDDANNELSEN ER UDBUDT AF STUDIENÆVN FOR AUDIOLOGI OG LOGOPÆDI,

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 21. november 2012 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 20. november 2012 Tilstedeværende: Per Servais (formand), Mogens Nielsen, Mikkel Askløf, Christina

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Referat fra møde 1/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag torsdag den 4. februar 2016, kl

Referat fra møde 1/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag torsdag den 4. februar 2016, kl Institut for Statskundskab Aarhus Universitet Studienævnet Godkendt 4. februar 2016 Referat fra møde 1/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag torsdag den 4. februar 2016, kl. 16.15 Til stede:

Læs mere

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 28. februar 2005 kl

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 28. februar 2005 kl Odontologisk studienævn Referat fra møde i studienævnet Onsdag den 28. februar 2005 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Referat og sekretær: Afbud. Eigil Kirkegaard (formand), Jes H. Nielsen (medlem)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. maj kl i O78.

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. maj kl i O78. STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 8. juni 2010 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 18. maj kl. 12.15 i O78. Tilstedeværende: Per Servais (formand), Lars Pynt Andersen, Jan Møller Jensen,

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 13. april 2011 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 25. maj 2011. Til stede: Afbud: Trond B. Klausen (TBK), Anja Jørgensen (AJ), Lars

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 STUDIENÆVN FOR ØKONOMI 24. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Økonomi den 17. september 2013 Tilstedeværende: Ole Friis, Christian Kronborg, Per Andersen, Bent Jørgensen, Andreas Vestermark,

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Referat. Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 10. december 2018 kl Mødelokale Hjernen (402), WP19, 3. sal

Referat. Studienævn for Audiologi. Dato og tidspunkt: 10. december 2018 kl Mødelokale Hjernen (402), WP19, 3. sal Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Studienævn for Audiologi 18. december 2018 Dato og tidspunkt: 10. december 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Deltagere: Mødelokale Hjernen (402), WP19, 3.

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 30. juni 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 27. juni 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Nicolai Holme Milsø Petersen,

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Studienævn for Farmaci

Studienævn for Farmaci DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET OG DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Studienævn for Farmaci Den 6. maj 2015 SN/JK Deltagere: Medlemmer af studienævn: Hiba Fouad Elnaji, Judith Kuntsche, Frank Kjeldsen

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk M Ø D E R E F E R A T 15. AUGUST 2013 Forum

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94

Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet,Campusvej 55, 5230 Odense M Referat af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 25. maj 2010 kl. 14 i O94 Det Naturvidenskabelige Fakultet Campusvej 55 5230

Læs mere

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Deltagere: Gorm Hansbøl, Karen Lund, Elina Maslo, Bent B. Andreasen, Nina Tange, Anne Larson, Hanne Knudsen,

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00

Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 11. december 2016 Referat fra møde 11/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Onsdag den 7. december 2016, kl. 10:15 12:00 Til stede:

Læs mere

1. Personsag: dispensationsansøgning om annullering af eksamensforsøg. 2. Personsag: dispensationsansøgning om et 4.

1. Personsag: dispensationsansøgning om annullering af eksamensforsøg. 2. Personsag: dispensationsansøgning om et 4. Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 05. februar 2007 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Afbud fra: Referat: Mogens Joost Larsen (formand), Ellen Frandsen (stedfortræder), Jes H. Nielsen (medlem),

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus

Referat. Møde i Studienævn for Farmaci. Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl Kollokvierummet på FKF, Campus Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat 6. september 2018 Emne Møde i Studienævn for Farmaci Dato og tidspunkt 6. september 2018 kl. 13.00-16.00 sn-farmaci@health.sdu.dk T +4565509236 Sted Inviterede

Læs mere

REFERAT. Fraværende uden afbud:

REFERAT. Fraværende uden afbud: REFERAT Emne: Studienævn for Historie, Klassiske studier og Marinarkæologi Dato og tidspunkt: Tirsdag d. 24. marts kl. 12.30-14.10 Sted: Mødelokale 3 Deltagere: Studieleder, lektor Per Grau Møller (PGM)

Læs mere

Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15

Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15 Institut for Statskundskab og Samfundsfag, Aarhus Universitet 10. oktober 2016 Referat fra møde 8/16 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Fredag den 7. oktober 2016, kl. 12:15 Til stede: Anne

Læs mere

VIGTIG INFORMATION - Tillæg til specialekontrakt

VIGTIG INFORMATION - Tillæg til specialekontrakt VIGTIG INFORMATION - Tillæg til specialekontrakt Dette kontrakttillæg finder anvendelse når den studerende ikke har afleveret sit speciale til den frist, der er angivet i specialekontrakten, eller specialeeksamen

Læs mere