Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56. December 1992 KONGSBAK INFORMATIK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56. December 1992 KONGSBAK INFORMATIK"

Transkript

1 Århus Kommune Lokalplan nr. 387 Ældreboliger og -center ved Dalgas Avenue 56 KONGSBAK INFORMATIK December 1992

2 Arhus kommune Lokalplan nk: Tillæg nr. 74 til Kommuneplan Ældreboliger og -center Dalgas Avenue 56 Statistikområde/distrikt nr.: 2J Registreringskortblad nr.: 56 1 Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens kontor December 1992

3 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold og om de retsvirkninger, den har blandt andet for grundejere i området.til dette afsnit hører en illustrationsplan, der viser en af de måder, planen gør det muligt at udnytte området på. Derefter følger redegørelsen, som indeholder oplysning om forudsætninger for planen om områdets betjening med veje, skole, børneinstitutioner, kollektiv trafik og om dets forsyning med el, vand, varme og kloak. Til sidst kommer selve lokalplanen med tilhørende lokalplankort. Tekst og kort rummer tilsammen de nøjagtige bestemmelser om den fremtidige udnyttelse af lokalplanområdet. Her ligger lokalplanområdet Yderligere oplysninger om lokalplanen fås hos Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen Rådhuset, værelse Århus C. Tlf , 2641 og 2628 Lokalplanen kan ses og købes hos Kommune Information Rådhuset 8100 Århus C. Tlf Kortgrundlag Grundlaget for planens kortbilag i mål 1: og mindre målestoksforhold er Kort- og Matrikelstyrelsens 4 cm-kort. Supplerende tematisk information er påført af Århus Kommune. Kortene udgives af Århus Kommune med Kort- og Matrikelstyrelsens tilladelse A.86 KMS. Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Kontor, Byplanafdelingen

4 ÅRHUS KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 387 Ældreboliger og.center. Dalgas Avenue. Århus C INDHOLDSFORTEGNELSE 1. BESKRIVELSEN Side Lokalplanens indhold Luftfoto... bilag 1 Bevaringsværdig bebyggelse... bilag 1 A Lokalplanens retsvirkninger REDEG0RELSEN Lokalplanens forhold til kommuneplanen og til den ovrige planlægning for omradet Kommuneplanens rammekort... bilag 2 Tillæg nr. 74 til Kommuneplan for Århus Kommune LOKALPLANEN Form Omrdde og opdeling Anvendelse Udstykning Trafikforhold og parkering Teknisk forsyning Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens udseende S 9. Hegn og beplantning S 10. Stojforhold S 11. Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse S 12. Tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder Matrikelkort... bilag 3 Lokalplankort... bilag 4 Vedtagelsespategninger

5 BESKRIVELSEN Beliqqenhed samt ejer- oq zoneforhold Denne lokalplan gælder for ejendommen Dalgas Avenue 56, Århus C, matr.nr. 250, Marselisborg, Århus Jorder. Ejendommen begrænses mod nord af matr.nr. 251, 252 og 272, mod vest af Marselisvej, mod sst af Dalgas Avenue og mod syd af Skovbrynet og Chr. Filtenborgs Plads. Lokalplanomradet, der har en starrelse p& ca m2, er ved planens udarbejdelse ejet af Århus Kommune, og omradet ligger i byzone. Lokalplanomradets afgrænsning er vist p& matrikelkortet, bilag 3. Baqqrunden for lokalplanen Århus Byrdd har vedtaget, at ejendommen Dalgas Avenue 56 skal anvendes til opfarelse af ældreboliger og -center (se fodnote). Byr8det vedtog samtidigt, at den fremtidige anvendelse skal sikres ved en lokalplan, og Byggeriet er et bolig- og aktivitetscenter for ældre mennesker. Centret indeholder et antal aldreboliger samt nogle aktivitets- og servicefunktioner, som f.eks. fysio- og ergoterapilokaler, aflastningsstue, central for hjemmepleje og madservice m.v.

6 1.2 at der skal udskrives en indbudt arkitektkonkurrence om plejecentrets udformning. I byrddets beslutning indgdr, at den eksisterende bolig- og administrationsbygning, opfsrt efter tegninger af arkitekt Thorkel Msl- ler, skal bevares, at bygningen skal kunne integreres i ældreboligerne og -centret, som desuden skal kunne indeholde en udadvendt funktion, "sdledes at det centrale hjsrne mod Filtenborgs Plads kan indgd i byens liv". Det fslger af byradets beslutning, at de oprindelige remisebygninger nedrives. Bygningerner opfsrt ved arkitekt Thorkel Maller, de og anvendes ved planens udarbejdelse som brandvarnsmuseum. Udnvttelsen af lokalplanomradet Lokalplanforslaget fastlægger ikke, hvor nyt byggeri skal placeres i omradet, idet deltagerne i arkitektkon- kurrencen frit skal kunne disponere placeringen. Af Sam- me grund indeholder lokalplanforslaget ikke nogen illustration af den fremtidige bebyggelse. I stedet er der pd bilag 1 og 1 A vist et luftfoto af omr&det og tegninger af den bevaringsværdige bebyggelse. Pd lokalplankortet, bilag 4, er angivet begrænsninger for placering af indkmsler til omrddet og de stajbygge- linier, der skal respekteres i forhold de til omgivende veje. Bebvqaelsens udformninq Lokalplanomradet er kommuneplanens rammeomr&.de OF, hvis bebyggelsesprocent er fastlagt til 60. Det er nsdvendigt at hæve lokalplanomrddets bebyggelsesprocent til 78 for at kunne realisere et byggeri til ca. 70 ældreboliger og -center, svarende til byrddets beslutning herom.

7 1.3 Kommuneplanens bygningshøjder ket svarer til bestemmelser for områdets etageantal og er henholdsvis 3 etager og 12,5 m, hvilforholdene i nabobebyggelserne. Ændringen i kommuneplanens bestemmelse om bebyggelsesprocenten vil blive fastlagt i et tillæg til kommuneplanen. Bestemmelser om bebyggelsesprocent, etageantal og bygningshøjder vil være de eneste begrænsninger for bebyggelsens udformning. Lokalplanen ophæver dog ikke bygningsreglementets bestemmelser. Beplantninq På lokalplankortet, bilag 4, er vist den eksisterende beplantning, som skal bevares. Fastlæggelse af evt. ny beplantning indgår i konkurrenceprogrammet. Veje ou stier Interne veje og stier i lokalplanområdet fastlægges ikke i lokalplanforslaget, idet de vil være afhængige af arkitektkonkurrencens udfald. Som nævnt ovenfor fastlægger lokalplanforslaget kun begrænsninger vedrørende indkørsler samt støjbyggelinier i forhold til de omgivende veje. Arkitektkonkurrence Lokalplanens åbenhed modsvares af, at bebyggelsesplanen fremkommer som et resultat af en arkitektkonkurrence. Udskrivelsen af denne varetages af Magistratens 2. og 3. Afdeling. Bebyggelsesplanen skal endvidere godkendes af Magistratens 2. Afdeling.

8

9

10 1.4 Lokalplanens retsvirkninqer Lokalplanen gælder fra den dag, det er offentliggjort, at byriidet har vedtaget planen endeligt. Bebyggelse, udstykning og anvendelse af ejendomme i lokalplanomriidet skal efter dette tidspunkt være i overensstemmelse med planen. Anvendelse, der har været lovlig forinden, kan fortsætte uændret. Lokalplanen kan kun ændres ved en ny lokalplan. Byriidet kan dog give dispensationer fra lokalplanen, hvis dispensationerne ikke er i strid med principperne i planen. Niir en eventuel dispensation bemrer omboendes interesser, skal disse underrettes om den patænkte dispensation og have mindst 14 dages frist til at fremkomme med evt. bemærkninger herom, f0r dispensationen gives.

11 REDEGØRELSEN I dette afsnit redegøres for lokalplanens forhold til kommuneplanen og til den øvrige planlægning for området. Kommuneplanen Grundlaget for udarbejdelsen af lokalplanen har været Kommuneplan for Århus Kommune. Bilag 2 er et udsnit af kommuneplanens rammekort for den aktuelle bydel, og lokalplanområdet er som vist identisk med rammernes delområde OF, som er by- zone. Kommuneplanen fastlægger bl.a. følgende for delområdet: Planintentioner Det er hensigten at udflytte Århus Brandværnsmuseum m.v. og i stedet anvende området til pleje- og omsorgscenter.

12 2.2 Rammebestemmelser 1. Omrddets anvendelse fastlægges til offentlige formal. 2. Bebyggelsesprocenten for omrddet under Qt mb ikke overstige Bebyggelsen ma ikke opfsres med mere 3 end etager. 4. Bygningshsjden m& ikke overstige 12,5 m. Lokalplanen er ikke i overensstemmelse med ovenstbende forskrifter. For at omrbdets fremtidige anvendelse til 70 ca. ældreboliger og -center m.v. kan realiseres, er det nadvendigt, at omrddets maksimale bebyggelsesprocent hæves til 78. Den nuværende bebyggelsesprocent i omradet er omkring 10 (ekskl. remisebygningerne). I naboomrbderne, hvor grundene er bebygget med store villaer, bebyggelsesprocenten for de enkelte grunde gennemsnitligt ca. 40. Rammernes bestemmelser om maksimalt etageantal og hsjde gsr det muligt at udforme den nye bebyggelse som fri liggende, hrzlje huse, hvilket er karakteristisk for kvarteret. Som fslge af behovet for en hsjere bebyggelsesprocent er der udarbejdet et tillæg til kommuneplanen - tillæg nr som ændrer den nugældende bestemmelse for omrbdets bebyggelsesprocent fra 60 til 78. Tillægget findes sidst i dette afsnit. Anden fysisk planlæqninq Ud over kommuneplanen er der ikke foretaget nogen fysisk planlægning for omradet.

13 2.3 Fredninqsforhold Lokalplanomriidet ligger mindre end 300 m fra offentlig skov (Havreballe Skov). Skovbyggelinien er dog ophævet i dette bymæssige omrii.de. Milisforhold Der er udfsrt en orienterende samt en supplerende unde ssgelse af forureningstilstanden pii grunden. Der er konstateret 3 mindre forurenede omriider pii Dalgas Avenue En forurening med benzinkomponenter i betongraven i sporvognsremisen, en mindre olieforurening p8 en gammel oplagsplads samt en forurening med benzinkomponenter/ olie pa den gamle piifyldningsplads. Det er blevet anbefalet, at de forurenede jordpartier fjernes helt for at undgii fremtidige indeklimagener. Omriidet er ikke blevet registreret som affaldsdepot, idet amtet afventer en endelig miljsrapport, efter at der er fart miljstilsyn med afgravningerne i forbindelse med projektet. Da det forventes, at al forurenet jord bliver fjernet, vil der ikke senere blive pdtegnet miljsbemærkninger pd grunden. Stsjmæssiqe forhold De stsjmassige forhold er vurderet med udgangspunkt i kommuneplanens stsjbestemmelser. Lokalplanomriidet er primært belastet af trafikstsj fra Skovbrynet, Kongevejen og Dalgas Avenue.

14 2.4 Stsjniveauet i en afstand pb 10 m fra midten af de nævn- te veje (fra midten af den nærmest beliggende ksrebane p3 Dalgas Avenue) er beregnet til henholdsvis 59, 64 og 61 db(a) p3 dsgnbasis. For at overholde kommuneplanens stsjbestemmelser skal det sikres, at stsjfslsomme bebyggelser og opholdsarealer ikke pbfsres et stsjniveau fra trafikstsj, som overstiger 55 db(a) pb dsgnbasis. P3 bilag 4, lokalplankortet, er der angivet 55 db(a)-linier, som er retningsgivende for placering ny af bebyggelse og opholdsarealer. Linierne angiver omtrentligt 55 db(a)-niveauet i hsjder p3 henholdsvis 2 m og 4,5 m. De er i lokalplanens s 10 fastlagt som byggelinier for henholdsvis opholdsarea- ler/bebyggelse i 1 etage og bebyggelse i mere 1 end eta- ge * Afstandskravet for bebyggelse kan efter godkendelse af Magistratens 2. Afdeling reduceres, safremt der tages særlige hensyn ved udformning og orientering af bebyggelsen. Det skal s3ledes sikres, at stsjniveauet p3 mindst 1 facade og p8 opholdsarealerne ikke overstiger 55 db(a), at opholds- og soverum ikke ensidigt orienteres mod stsjramte facader, samt at der med den fornsdne facadeisolering skal sikres et stsjniveau pb maks. 30 db(a) indendsrs. For det med skraveret signatur angivne areal p8 bi- lag 4, lokalplankortet, er der desuden fastlagt anvendelseskrav af stsjmæssige hensyn, idet dette areal ikke mb anvendes til bolig- og kontorformbl eller udendsrs f riareal. Med hensyn til den eksisterende bebyggelse, Dalgas Avenue 56, skal det med den fornsdne facadeisolering sikres, at det indendsrs stsjniveau ved ændret anvendelse til bolig- eller erhvervsform31 ikke overstiger 30 db(a).

15 2.5 Ved etablering af ældreboliger og -center skal det sikres, at aktiviteter i centret ikke pdferrer omgivelserne et sterjniveau, der overstiger de grænseværdier, som er gældende i henhold til kommuneplanens stsjbestemmelser. Adqanssforhold Remisepladsen er afgrænset af Dalgas Avenue mod 0st, Skovbrynet og Kongevejen mod syd og Marselisvej mod vest. Der kan etableres vejadgang til omradet fra Skovbrynet inden for en zone, som er angivet p& bilag 4, lokalplankortet. Adgangszonen er bestemt af et krav om, at der skal overholdes en mindsteafstand p& 40 m fra en ny vejadgang til nærmeste kerrebanekant p8 henholdsvis Kongevejen og Marselisvej. Endvidere kan der etableres vejadgang til omrddet fra Dalgas Avenue inden for en zone, som ligeledes er angi- vet pa bilag 4. Kollektiv trafik Ved lokalplanens udarbejdelse betjenes omrddet af linierne 1, 8 og 18 pd Dalgas Avenue samt linierne 6, 102 og 103 ved Strandvejen/Chr. Filtenborgs Plads. Teknisk forsvninq Elforsyning Århus Kommunale Værkers transformerstation nr. T 62 med tilherrende kabelanlæg er beliggende i omrddet og skal af hensyn til elforsyningen bibeholdes.

16 2.6 Århus Kommunale Værker kan eventuelt acceptere en flytning af stationen. Den nye station vil sii i fald blive udfsrt som miljskiosk. Vandforsyning Vandforsyning sker fra Århus Kommunale Værker efter det til enhver tid gældende regulativ og i svrigt gældende vilkar. Omradet forsynes fra trykzone 50. Nærmere oplysning om trykket kan fas ved henvendelse til Århus Kommunale Vær- ker, Vandforsyningen. Kræves stsrre tryk, ender er til radighed ved tilslutningstidspunktet p& forsynings- ledningen, skal bygherren for egen regning installere og vedligeholde et trykforsgeranlæg. Varmeforsyning Varmeforsyning sker fra Århus Kommunale Værkers varme- forsyning efter værkernes til enhver tid gældende bestemmelser. Kloakforhold Kloakering skal ske i henhold til den til enhver tid gældende betalingsvedtægt for Århus Kommune ved Stadsingenirarens Kontor, Miljsafdelingen, Thorsvej 2, 8230 byh0j. Regnvand skal afledes via eksisterende ledning i Skovbrynet til Århus Bugt. Spildevand skal afledes via eksisterende ledninger ved lokalplanomradet til Marselisborg renseanlæg, hvor den fornsdne kapacitet er til stede.

17

18 2.7 TILLAG NR. 74 TIL KOMMUNEPLAN FOR ÅFIHUS KOMMUNE Tillægget omfatter omrbde OF, hvis beliggenhed og afgrænsning er vist pb bilag 2. For omradet OF gælder fslgende: Planintentioner Det er hensigten at udflytte Århus Brandværnsmuseum m.v. og i stedet anvende omrbdet til pleje- og omsorgscenter. Rammebestemmelser 1. Omrbdets anvendelse fastlægges til offentlige formal. 2. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom mb ikke overstige Bebyggelsen mb ikke opfsres med mere 3 end etager. 4. Bygningshsjden mb ikke overstige 12,5 m. Omrbdets afgrænsning og planintentionerne for omrbdet er uændrede. De nye rammebestemmelser for omrdde OF vil v=re som fslger: 1. Omrddets anvendelse fastlægges til offentlige formdl (ældreboliger og -center med dertil knyttede funktioner). 2. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom mb ikke overstige Bebyggelsen mb ikke opfares med mere 3 end etager. 4. Bygningshsjden mb ikke overstige 12,5 m.

19 LOKALPLAN NR ÆLDREBOLIGER OG -CENTER, DALGAS AVENUE, ÅRHUS C s 1. FORMÅL Lokalplanen skal som hovedformbl sikre: at der kan opfares ældreboliger og -center med tilknyttede funktioner i omradet, at den eksisterende bolig- og administrationsbygning i omrbdet bevares, at eksisterende værdifuld beplantning i omrbdet bevares, og at bebyggelsen opfsres p8 grundlag af en arkitektkonkurrence udskrevet af Magistratens 2. og 3. Afdeling. s 2. OM~DE OG OPDELING Lokalplanomr&det er afgrænset som vist pb lokalplankortet, bilag 4, og omfatter, jf. matrikelkortet, bilag 3, alene matr.nr. 250, Marselisborg, Århus Jorder (se fodnote). I tvivlstilfælde defineres den najagtige grænse af Stadsingeniarens Kontor, Forvaltningsafdelingen.

20 3.2 s 3. Stk. 1. ANVENDELSE Omrbdet mb kun anvendes til offentlige formdl samt sbdanne private institutioner af almennyt- tig karakter, som efter Magistratens 2. Afdelings skan naturligt kan placeres i omrbdet (ældreboliger og -center med tilknyttede funktioner, herunder funktioner, som kan bidrage til kontakten mellem ældreboligerne og -centret og det omgivende bysamfund). Stk. 2. Mindre bygninger til kvarteres tekniske forsy- ning kan placeres i omrbdet efter godkendelse af Magistratens 2. Afdeling. s 4. UDSTYKNING Omrbdet mb kun udstykkes efter en plan, godkendt af Magistratens 2. Afdeling og Magistratens 3. Afdeling. s 5. TRAFIKFORHOLD OG PARKERING Overkarsler ved omrbdet mb kun placeres inden for de zoner, som er angivet pb bilag 4, lokalplankortet, idet avrige eksisterende overkarsler nedlægges i henhold til vejlovgivningen. Se fodnote vedrarende parkering. s 6. TEKNISK FORSYNING Ny bebyggelse skal tilsluttes Århus Kommunale Værkers varmeforsyning pb værkernes til enhver tid gældende betingelser. I lokalplanomr&det skal reserveres areal til parkeringsformdl i overensstemme1:e med "Retningslinier for anlæg af parkeringsarealer i Arhus Kommune".

21 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Stk. 1. Nybyggeri mb kun opfares p8 grundlag af en bebyggelsesplan, som er godkendt af Magistratens 2. Afdeling (se fodnote). Stk. 2. Magistratens 2. Afdeling kan give tilladelse til nedrivning af de eksisterende remisebygninger opfart og den eksisterende barakbygning opfart 1951 p8 administrations- og boligbygningens sydside. Stk. 3. Den eksisterende bolig- og administrationsbygning opfrart 1907/1919 mb ikke nedrives. Ændringer eller ombygninger af bygningen m8 kun foretages efter godkendelse fra Magistratens 2. Afdeling. Stk. 4. Bebyggelsesprocenten mb ikke overstige 78. Stk. 5. Bygninger mb ikke opfrares i mere end 3 etager foruden evt. kælder. Stk. 6. Intet punkt af en bygning være mb hajere end 12,5 m over terræn (malt i forhold til eksisterende terræn). Stk. 7. Af trafikstajmæssige hensyn er der p8 bilag 4, lokalplankortet, vist 55 db(a)-linier i forhold til Skovbrynet og Dalgas Avenue. Disse linier angiver, i hvilken afstand bebyggelse i henholdsvis 1 etage og mere end 1 etage kan placeres i forhold til vejmidten, for at bestemmelsen i S 10, stk. l, er overholdt. Falgende mindsteafstande fra midten af Skovbrynet skal overholdes: Bebyggelsesplanen forudsættes fastlagt ved en arkitektkonkurrence.

22 3.4 S 7 fortsat Opholdsarealer og bebyggelse i 1 etage: 17,O m Bebyggelse hsjere end 1 etage...: 19,O m Fslgende mindsteafstande fra midten af Dalgas Avenue skal overholdes: Opholdsarealer og bebyggelse i 1 etage: 25,O m Bebyggelse hsjere end 1 etage...: 40,O m Stk. 8. De stsjmæssige afstandskrav kan efter godkendelse af Magistratens 2. Afdeling reduceres, s8fremt der tages særlige hensyn ved udform- ning og orientering af bebyggelsen. Fslgende skal i den forbindelse sikres: at stsjniveauet p& mindst 1 facade og p8 opholdsarealer ikke overstiger 55 db(a), at opholds- og soverum ikke ensidigt orienteres mod stsjramte facader, og at der med den fornsdne facadeisolering skal sikres et strajniveau p& maks. 30 db(a) indendsrs. Stk. 9. Terrænreguleringer m8 kun foretages efter tilladelse fra bygningsmyndigheden. Regulering p& indtil 0,50 m i forhold til eksisterende terræn eller til et i forbindelse med byggemodnin gen reguleret terræn og ikke nærmere skel end 0,50 m kan dog finde sted uden tilladelse. S 8. BEBYGGELSENS UDSEENDE Stk. 1. Tilbygninger til den eksisterende, bevaringsværdige bolig- og administrationsbygning m& ikke ændre væsentlige arkitektoniske træk ved denne bygning. Stk. 2. Ud over skiltning med navne og bomærke m& der normalt ikke finde skiltning og reklamering sted. I særlige tilfælde kan Magistratens

23 3.5 S 8 fortsat 2. Afdeling give tilladelse til yderligere skiltning. S 9. HEGN OG BEPLANTNING Stk. 1. Den bevaringsværdige beplantning, som er vist p8 bilag 4, lokalplankortet, m& kun fjernes ef- ter tilladelse fra Magistratens 1. Afdeling, Naturforvaltningen. Nadvendig udtynding af beplantningen foretages i samr8d med forvaltningen. Stk. 2. Plan for beplantning i 1okalplanomrAdet skal via Bygningsinspektorat Midt indsendes til godkendelse ved Naturforvaltningen og Stadsingeniarens Kontor (se fodnote). Stk. 3. Hegn i naboskel skal retableresom bagehæk. s 10. ST0JFORHOLD Stk. 1. Det skal sikres, at det konstante udendars stajniveau, som trafikstaj phfarer bebyggelsen og opholdsarealer, ikke overstiger 55 db(a) pa dagnbasis (se dog S 7, stk. 8, jf. stk. 7). Stk. 2. PA arealet sydost for den eksisterende ejendom, Dalgas Avenue 56 (angivet som skraveret omrlide pli bilag 4, lokalplankortet), m8 der ikke opfares bygninger med henblik ph anvendelse til bolig- og kontorformal. Yderligere m8 arealet ikke anvendes til udendrars opholdsareal. Specielt henledes opmærksomheden p&, at der ved udarbejdelsen af beplantningsplanen skal tages hensyn til placering af forsyningsledninger samt eventuel belysning. I avrigt henvises til "Vejledning for træplantning", udgivet af Stadsingeniarens Kontor.

24 3.6 S 10 fortsat Stk. 3. Med hensyn til den eksisterende bebyggelse, Dalgas Avenue 56, skal det med den fornsdne fa- cadeisolering sikres, at det indendsrs stsjniveau ved ændret anvendelse til bolig- eller erhvervsformbl ikke overstiger 30 db(a). Stk. 4. Ved etablering af ældreboliger og -center skal det sikres, at aktiviteter i centret ikke pbfs- rer omgivelserne et stsjniveau, der overstiger de grænseværdier, som er gældende i henhold til kommuneplanens stsjbestemmelser. s 11. FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Ny bebyqqelse i omrbdet mb ikke taqes i bruq, f 0r: Den i S 6 nævnte tilslutning til Århus Kommunale Værkers fjernvarmeforsyning har fundet sted TILLADELSER ELLER DISPENSATIONER FRA ANDRE MYN- DIGHEDER Århus Amtskommune skal godkende den endelige miljarapport, der udarbejdes i forbindelse med opgravning af forurenet jord inden for lokalplanomradet, fsr nybyggeri pabegyndes.

25

26

27 3.7 Foranstaende er vedtaget som forslag til lokalplan nr. 387 i modet den 12. v '992 P. b. v. Lokalplanforslaget er offentligt fremlagt i perioden fra den u&@b&- ~.4?~?&?@-.... til den. zg.../w.$ Foranstiiende er vedtaget som lokalplan i modet den 3. &-ber 1992 BYrhd I den 1 6 DEC P. b. v. Olaf p. hristensen Vedtagelsen af lokalplanen er offentliggjort den

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et boligområde ved Abildgade, Århus. Oktober 1985 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 214 Et boligområde ved Abildgade, Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1985 Århus kommune Lokalplan nk: Et boligområde ved Abildg.ade, Arhus '. Magistratens 2. afdeling Stadsarkitektens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til institutioner ved Solbakken i Risskov. Partiel godkendelse. April 1991 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 396 Område til institutioner ved Solbakken i Risskov Partiel godkendelse KONGSBAK INFORMATIK April 1991 5 9) d Q Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium. Vejlby. April 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 092 Jysk Børnehaveseminarium, Jysk Fritidspædagogseminarium ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK April 1980 Magistratens 2. afdeling Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus. August 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 088 Århus Amtssygehus - udvidelse, Tage Hansens Gade i Århus KONGSBAK INFORMATIK August 1979 hhus kommune Lokalplan nk: 88 Århus Amtssygehus Tage Hansens Gade i Arhus,. tatistlkområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse. Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt. Århus Kommune Lokalplan nr. 030 Udbygningsprincipper for rækkehusbebyggelse i 'Kolt Haveby' Se endvidere byplanvedtægt nr. 4 Ormslev-Kolt KONGSBAK INFORMATIK Marts 1979 .~.. I hhus kommune Lokalplan nr.:

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej. Marts 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 078 Offentligt institutionsområde ved Kærgårdsvej i Solbjerg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1980 Århus kommune Lokalplan ny.: Offentligt institut ionsomrade ved Kærgardsvej i Solbjerg

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng. Maj 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 168 Tillæg: Boligområde m.m. ved Stenvej samt rekreative områder i Lyseng KONGSBAK INFORMATIK Maj 1993 hhus kommune.tiiiæg til lokalplan Boligområde m. m. ved Stenvej samt rekreative

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg. Marts 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg. Marts 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 300 Boligområde ved Niels W. Gades Vej, Marselisborg KONGSBAK INFORMATIK Marts 1988 C (o L. u Do l =r C u) 8 3 3 C 3 (D o' h 9) U P) 3 3 0.1 Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden. November 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 726 Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden 23 og 25, Århus Midtby KONGSBAK INFORMATIK November 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Bevaring af villabebyggelse. Kaserneboulevarden

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn. Oktober 1988 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 362 Erhvervsområde ved Mindet på Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1988 Århus kommune Lokalplan nr,: Erhvervsområde ved Mindet 362 på hhus Havn Statistikområde/distrikt

Læs mere

Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001. Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé

Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001. Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé Århus Kommune Lokalplan nr.: Plejeboliger ved Lokalcenter Rosenvang i Viby Indeholder tillæg nr. 67 til kommuneplan 2001 743 forslag Vilhelm Becks Vej Rosenvangs Allé Vilhelm Becks Vej Kaj Munks Vej Vidtskuevej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle. August 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 133 Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ryhavevej, Hasle KONGSBAK INFORMATIK August 1982 Arhus kommune Lokalplan nr: Lokalcenter og offentlig legeplads m.v. ved Ry havevej,

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby. Oktober 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 144 Undervisningsinstitution ved Skejbyvej i Vejlby KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1981 l i I l U@,$ f ' / s kommune Lokalplan nr.: 44 ingsi nst i t u t ion ved Skejby vej I l

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 072 Område til offentlige formål ved Vidtskuevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 1979 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) Marts 1981 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 124 Område til offentlige formål. (Plantebælter langs Landevejen i Tranbjerg) KONGSBAK INFORMATIK Marts 1981 Århus kommune Lokalplan nu,: 12.4 Omrade til offentlige formål (Plantebælter

Læs mere

Kystvejen. D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591

Kystvejen. D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591 Århus Kommune Lokalplan nr. 344 Erhvervsejendom på hjørnet af N ørreport og Kystvejen D el ophæ vet ihenhold til lokalplan nr. 849. Se endvidere lokalplanerne nr. 311,tillæ g til 311 og 591 A pril 1988

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. Oktober 1993 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 367 Tillæg: Hotel og kongrescenter ved Musikhuset i Århus KONGSBAK INFORMATIK Oktober 1993 Århus kommune Tillæg til lokalplannr. Hotel og kongrescenter ved Musikhuset. 367 Statistikomrade/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsbebyggelse ved Europaplads og Toldbodgade ved Århus Havn. August 1997 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsbebyggelse ved Europaplads og Toldbodgade ved Århus Havn. August 1997 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 548 Erhvervsbebyggelse ved Europaplads og Toldbodgade ved Århus Havn KONGSBAK INFORMATIK August 1997 3 Q!2 W. Y (3 (D 7 O0 Om dette hæftes indhold Der indledes med et afsnit

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby. Marts 2003 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 670 Område til ungdomsboliger ved Oldjordsvej / Vestre Ringgade i Åby KONGSBAK INFORMATIK Marts 2003 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til ungdomsboliger ved 670 Oldjordsvej

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen

Århus Kommune. Lokalplan nr. Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Århus Kommune Lokalplan nr. 265 Offentligt rekreativt areal, areal til evt. udvidelse af Marselisborg Renseværk samt lystbådehavn ved Tangkrogen Se endvidere tillæg til lokalplanen KONGSBAK INFORMATIK

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand. Marts 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 145 Kolonihaveområde ved Edwin Rahrs Vej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Marts 1982 Århus kommune Lokalplan nk: Kolonihaveområde ved Edwin RahrsVej i Brabrand. 145 Statistikornråde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 383 Tillæg 2: Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Kappelvænget i Hasle (del af område III i lokalplan nr. 383) KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune. Tillæg til lokalplan nr.: Bolig-

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.30.01

LOKALPLAN NR. B 51.30.01 LOKALPLAN NR. B 51.30.01 FOR DØGNINSTITUTION PÅ FRØRUPVEJ 34A ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 51.30.01 Lokalplanens redegørelse. Side Lokalplanens baggrund

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby. Juli 1982 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 181 Boligområde ved Kirkevej og Sanovej i Viby KONGSBAK INFORMATIK Juli 1982 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens hovedindhold

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 623 Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Område til offentlige formål ved Nygårdsvej i Holme Lokalplan nr.: 623 Statistikområde/distrikt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720

Århus Kommune. Lokalplan nr. Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby. I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 Århus Kommune Lokalplan nr. 673 Plejeboliger ved Vestervang Århus Midtby I forbindelse med vedtagelsen af 673 annulleres det alternative forslag 720 KONGSBAK INFORMATIK Februar 2005 Århus Kommune Lokalplan

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boligområde ved Græsvangen i Tilst. Februar 1980 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 089 Boligområde ved Græsvangen i Tilst KONGSBAK INFORMATIK Februar 1980 Arhus kommune Lokalplan m : Boligomrade ved Græsvangen i Tilst. l Om dette hæftes indhold Det indledes

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Garvervej og Håndværkervej LOKALPLAN

Silkeborg Kommune. Område ved Garvervej og Håndværkervej LOKALPLAN Silkeborg Kommune Område ved Garvervej og Håndværkervej LOKALPLAN 131.04 Lokalplan nr. 131.04 for et område ved Garvervej og Håndværkervej. INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLANENS FORMh OG INDHOLD... 2 LOKALPLANENS

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR FOR AVLSKOVGÅRD. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14-217 FOR AVLSKOVGÅRD. I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E Afsnit 1 Lokalplanens formål........... Afsnit 2 Områdets afgrænsning.......... Afsnit 3 Områdets anvendelse...........

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand. Oktober 2006 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand. Oktober 2006 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 781 Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Oktober 2006 Århus Kommune Lokalplan nr.: 781 Kolonihaveområde ved Skjoldhøj i Brabrand Indeholder tillæg nr.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 002.239

LOKALPLAN NR. 002.239 LOKALPLAN NR. 002.239 For et område ved Christinedalsvej og Niels Hansens Vej ~ (Jr / SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen august 1991 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er

Læs mere

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby

1-91 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83. 16. september 1998. For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby 1-91 RY KOMMUNE l LOKALPLAN NR. 83 For et offentligt område ved Låsby Skole i Låsby. 16. september 1998 RY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 83 Lokalplan for et offentligt omrdde ved Lasby Skole i Lasby. INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724

Århus Kommune. Lokalplan nr Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus. Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 Århus Kommune Lokalplan nr. 281 Erhvervsområde ved Østhavnsvej, Århus Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 685 og 724 August 1986 Arhus kommune,lokalplan nv.: Erhvervsområde ved 281 Osthavnsvej,

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund l l Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

Dette skal stå på forsiden til indscannet lokalplan nr. 507 under titlen: Del af lokalplanen er desuden omfattet af lokalplan nr.

Dette skal stå på forsiden til indscannet lokalplan nr. 507 under titlen: Del af lokalplanen er desuden omfattet af lokalplan nr. Århus Kommune Lokalplan nr. 507 Område til offentligt formål ved Nørreport, Arkitektskolen i Århus Se endvidere lokalplan nr. 591 KONGSBAK INFORMATIK Juli 1994 Dette skal stå på forsiden til indscannet

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375

Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Aarhus Kommune Lokalplan nr. 375 Landbrugsskole beliggende ved Herredsvej - Sydvest for Skejby Del ophævet i henhold til lokalplanerne nr. 888 og 907 (se kortet på næste side) August 2012 Del aflyst i

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål - Hasle Lokalcenter, ældreboliger og plejeboliger ved Rymarken i Hasle.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål - Hasle Lokalcenter, ældreboliger og plejeboliger ved Rymarken i Hasle. Århus Kommune Lokalplan nr. 732 Område til offentlige formål - Hasle Lokalcenter, ældreboliger og plejeboliger ved Rymarken i Hasle KONGSBAK INFORMATIK April 2005 Århus Kommune Lokalplan nr.: Område til

Læs mere

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund

N58 N57. HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E Område til erhverv ved Glerupvej. Glerup By, Visborg. Hadsund By, Hadsund. Hadsund By, Hadsund HADSUND KOMMUNE Lokalplan nr.: E.01.01. Visborgvej Glerup By, Visborg Hadsund By, Hadsund N58 Hadsund By, Hadsund 28 Hadsund By, Hadsund Dalsgård Hgd., Vive N57 HADSUND BYRÅD AUGUST 2002 1 Område til erhverv

Læs mere

LOKALPLAN NR. 276 for Lavhedecentret

LOKALPLAN NR. 276 for Lavhedecentret LOKALPLAN NR. 276 for Lavhedecentret HOLSTE.BR0 KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 276 FOR LAVHEDECENTRET INDHOLDSFORTEGNELSE: side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er en lokalplan Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr. 12. Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE

Lokalplan nr. 12. Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 12 Rækkehusbebyggelse ved Grønvang VAMDRUP KOMMUNE 1. BESKRIVELSEN Denne lokalplan gælder et område ved Herredsvej i Vamdrup. Området, der er ca. 5.400 m 2 stort, er ved planens udarbejdelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051.295

LOKALPLAN NR. 051.295 I~ISvendborg ~ Kommune ij~d~li -U541~ LOKALPLAN NR. 051.295 For et område mellem Bregningevej, Syrenvej, Vindeby Pilevej og Eskærvej Teknisk Forvaltning - Plan- og Udviklingsafdelingen November 1996 Hvad

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

Galten Kommune Forslag til Lokalplan nr. 3.BE1 5.06

Galten Kommune Forslag til Lokalplan nr. 3.BE1 5.06 Galten Kommune Forslag til Lokalplan nr. 3.BE1 5.06 For et område til blandet bolig- og erhverv i Stjær Brugsen Forslag, November 2006 LOKALPLAN NR. 3.BE1-5.06 LOKALPLAN NR. 3.BE1-5.06 for et område til

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-215 FOR ET OMRÅDE VED STENLØSEVEJ OG SKOVBRYNET I STENLØSE. INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT 1 Lokalplanens formål Side 1 AFSNIT 2 Område - zonestatus i AFSNIT 3 Områdets anvendelse

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et bolig- og erhvervsområde ved Frederiks Alle, Søgade, Valdemarsgade i Århus. November 1983 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Et bolig- og erhvervsområde ved Frederiks Alle, Søgade, Valdemarsgade i Århus. November 1983 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 206 Et bolig- og erhvervsområde ved Frederiks Alle, Søgade, Valdemarsgade i Århus KONGSBAK INFORMATIK November 1983 Arhus kommune Lokalplan'nr: Et bolig- og erhvervsområde ved

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

HAMMEL KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING TLF. 8762 1100 LOKALPLAN NR. 54 HAMMEL NEUROCENTER

HAMMEL KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING TLF. 8762 1100 LOKALPLAN NR. 54 HAMMEL NEUROCENTER HAMMEL KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING TLF. 8762 1100 LOKALPLAN NR. 54 HAMMEL NEUROCENTER LOKALPLAN NR. 54 SIDE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens indhold Beskrivelse og redegørelse til lokalplanen Lokalplanens

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Butiksområde ved Kridthøjcentret, Højbjerg. Februar 1990 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Butiksområde ved Kridthøjcentret, Højbjerg. Februar 1990 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 420 Butiksområde ved Kridthøjcentret, Højbjerg KONGSBAK INFORMATIK Februar 1990 Århus kommune Lokalplan nr,: 420 Butiksomrade ved Kridthajcentret, Hajbjerg Indeholder tillæg

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

KOMMUNEPLAN 1993-2001, rammeomrade 82, Skelund-Veddum. Område til vognmandsvirksomhed ved Teglbakkevej,

KOMMUNEPLAN 1993-2001, rammeomrade 82, Skelund-Veddum. Område til vognmandsvirksomhed ved Teglbakkevej, KOMMUNEPLAN 1993-2001, rammeomrade 82, Skelund-Veddum. Område til vognmandsvirksomhed ved Teglbakkevej, Skelund. HVAD ER EN LOKALPLAN? Planloven fra 1992 indeholder bestemmelser om, at et lokalplanforslag

Læs mere

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 265 for et erhvervsområde ved Milnersvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Maltevang. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 168 For et område ved Maltevang Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård

LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JÆGERSPRIS KOMMUNE. - Draby. Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård Matr.nr. 1 bu Jægerspris hovedgård - Draby Anmelder: Leif Erlandsen Advokat Telf. (Ol) 162465 Vester Voldgade 10 i552 Krabenhavn V JÆGERSPRIS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 21 BOLIGOMRÅDE I JÆGERSPRIS JEGERSPRIS

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6

Indholdsfortegnelse. Forord Beskrivelsen Redegørelsen Lokalplanen... 6 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej.

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej. Århus Kommune Lokalplan nr. 286 Område til offentlige formål, institutioner o.lign. mellem Skejbygårdsvej og Vejlby Centervej KONGSBAK INFORMATIK April 1987 Arhus kommune Lokalplan nv.: Omrade til offentlige

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boliggrunde og bypark, Rødkærvej, Mundelstrup. Maj 2000 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Boliggrunde og bypark, Rødkærvej, Mundelstrup. Maj 2000 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 595 Boliggrunde og bypark, Rødkærvej, Mundelstrup KONGSBAK INFORMATIK Maj 2000 Århus Kommune Lokalplan nr.: Boliggrunde og bypark, Radkærvej, Mundelstrup Indeholder tillæg nr.

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udvidelse af Handelshøjskolen i Århus ved Vestre Ringgade. December 2004 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Udvidelse af Handelshøjskolen i Århus ved Vestre Ringgade. December 2004 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 699 Udvidelse af Handelshøjskolen i Århus ved Vestre Ringgade. KONGSBAK INFORMATIK December 2004 Århus Kommune Lokalplan nr.: Udvidelse af Handelshøjskolen i Århus ved Vestre

Læs mere

" J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej

 J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård. Vinderup Kommune. Lokalplan nr. 53. Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej / " J rvæ--.'. f * i fr^1^^^^^ i.^'/nørregård Vinderup Kommune Lokalplan nr. 53 Boligområde mellem Grønningen og Enghavevej BESKRIVELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Denne lokalplan gælder for området mellem Grønningen

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3

Indholdsfortegnelse. Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 Indholdsfortegnelse Side Forord... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Midlertidige retsvirkninger af lokalplanforslaget... 3 1. Beskrivelsen... 4 Nuværende forhold... 4 Fremtidige forhold... 4 2. Redegørelsen...

Læs mere

Lokalplan nr. 4.18.10

Lokalplan nr. 4.18.10 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 4.18.10 Vesterkøb 8 Hedehusene/Fløng Etageboligbebyggelse, liberalt erhverv, udvalgsvarer 17.04.1990 Kongsbak Informatik HmJE - TAASTRUP KOMMUNE L-OKALPLAN 4.18.10

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 Silkeborg Kommune Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 IxIKALpLAN NR. 80.02 FOR ET 0-E VED UGLES@-, VIRKLUND. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORM&... LOKALPLANE" FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING FOR

Læs mere

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL

Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 BYPLANVEDTÆGT FOR SKOLE- OG HAVEBOLIGOMRÅDET I ØSTBYENS SYDLIGE DEL Byplanvedtægt nr. 29 for skole- og haveboligområdet i Østbyens sydlige del I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse

Læs mere

Århus Kommune Lokalplan nr. 270

Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Kommune Lokalplan nr. 270 Århus Havn. Udvidelse af containerhavnen Del ophævet i henhold til lokaplanerne nr. 815, 816 og 859 Januar 1986 Århus kommune Lokalplan nv.: > - hhus Havn' Udvidelse af

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger ved Hejredalsvej i Brabrand. Maj 1990 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Ældreboliger ved Hejredalsvej i Brabrand. Maj 1990 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 385 Ældreboliger ved Hejredalsvej i Brabrand KONGSBAK INFORMATIK Maj 1990 Århus kommune Lokalplan nr,: 385 Ældreboliger ved Hejredalsvej i Brabrand. Statistikområde/distrikt

Læs mere

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ ULLERSVEJ NYVANGSVEJ VIDARSVEJ FRIGGSVEJ ENERGIVEJ Lokalplan 328 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Planen går ud på 42 nye boliger kan opføres på arealet

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Store Ravnsbjerg. Hovedkontor for ARLA Foods. December 2001 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Erhvervsområde ved Store Ravnsbjerg. Hovedkontor for ARLA Foods. December 2001 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 637 Erhvervsområde ved Store Ravnsbjerg. Hovedkontor for ARLA Foods KONGSBAK INFORMATIK December 2001 Århus Kommune Lokalplan nr.: Erhvervsområde ved Store Ravnsbjerg i Viby

Læs mere

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE

LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1986 LOKALPLANOMRADE LOKALPLAN NR. 037 FOR ET OMRADE TIL ÅBEN-LAV BOLIGBEBYGGELSE VED NONNEBJERGVEJ kovlundv Jf/ " LOKALPLANOMRADE SKANDERBORG KOMMUNE 1986 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold

Læs mere