Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter"

Transkript

1 Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR3) Repræsentantskabsmødet afholdes tirsdag den 15.december 2015 kl.16.15til kl.ca Første del af mødet vil blive afholdt i forhusets mødelokale. Dato 29. april 2016 Eventuelle afbud bedes sendt til elh@fadl.dk senest mandag den 14. december 2015 kl Tillidsrepræsentant Patrick sidder med til mødet. Josefine går kl 17:31. Thomas ankommer kl 20:24. Urd går kl 22:08. Afbud: Kristian Jeppesen, Erika Nordin, Anne Terp Forslag til dagsorden: 1. Formalia. (5 min) a. Valg af dirigent (Forslag: Claas). Claas er valgt. Sebastian er valgt. b. Valg af referent (Forslag: Sebastian). c. Godkendelse af referat (KKR2)* Der er fundet nogle stavefejl. Peder siger man skal opsumere i stedet for at angive de enkelte holdninger. Således: Det foreslås at overordnede holdninger fremstilles frem for udtalelser. Referat godkendt med rettelser. d. Godkendelse af dagsorden. Nyt Punkt 12: AFU-fastelavn. Dagsorden er godkendt med rettelser. 2. P+500 kampagnen Administrativt Forum har arbejdet med den 10 punkts strategi der blev vedtaget på landsrepræsentantskabsmødet i september FADLs Kredsforening, København Blegdamsvej København N Tlf Mail kkf@fadl.dk Web

2 Præsentation af resultatet samt det videre arbejde og Københavns Kredsforenings rolle i dette ved Jeppe Aagård. Side 2 af 2 Fremlæggelse ved Jeppe Aagård om P+500. Der er stadig et fald i medlemmer og der er altså ingen vendt kurve. Der er indsamlet pointer fra medlemsundersøgelser. Konklusioner fra undersøgelsen: De syntes det er dyrt og de ved ikke, hvad pengene går til Der er et image-problem og mange myter om FADL. (Hvad går pegene til?) De lytter ikke til moraliserende prædiken. De ved ikke, hvad de går glip af. De er meget interesseret i FADLs kerneydelser. Tiltag er en medlemskampagne. Fokus på de fundamentale kommunikationsveje. Oplagt at lave et introarrangement for nye kandidater. Billetsælgere for nye medlemmer: 1) Jura. 2) Politisk arbejde. 3) Overenskomster. 4) Medlemsfordele. 5) Det er fedt at være aktiv i FADL. Der er en diskussion omkring vores rolle og de tiltag der skal gøres. Hvis man har lyst til at blive informeret løbende eller være med til at gennemtjekke kommende komunikationer, så skriv til Jeppe eller kom forbi hans skrivebord. Det forslås om man kan nedlægge et lokalt udvalg der arbejder med medlemshvervning og kommunikation til studerende lokalt. Det kræver at der er nogen der går aktivt ind i det. Udvalget vil kunne bruges af Jeppe til konkrete opgaver eller input. Jeppe forslår at ophæve bagudbetaling for studerende der gerne vil melde sig ind senere på studiet. Det er en stor hindring for at få nye medlemmer på de senere semestre. Diskussionen tages på et senere punkt. Der er rigtig god respons og stemning fra repskabet omkring P+500 planen fremlagt af Jeppe.Jeppe og Ossian vil sørge for at datoer for aktioner mv. bliver sendt ud. 3. Hovedforeningens økonomiske situation* Hovedforeningen står overfor en økonomisk udfordring for regnskabsåret En beskrivende tekst forefindes i bilag.

3 Ossian præsenterer hovedforeningens økonomiske situation, FADLs historie og de veje vi kan gå. Klaus, Karoline og Jeppe er nyansatte i hovedforeningen siden Den faldende indtægt pga. medlemmer (og muligvis andre årsager) betyder at hovedforeningen har et forventet budgeteret underskud i 2016 på 1,45 mio kr. Et løsningforslag er at kredsene betaler et merkontingent på 1 mio kr (resten findes ved besparelser). Det andet forslag er at afskede ansatte i hovedforeningen. Hovedforeningen skal derudover også sikre økonomisk stabilitet for fremtiden. Side 3 af 3 Hvordan har situationen kunnet komme så vidt? Hvorfor har man ikke reageret før? Der blev lavet et sats for at forsøge at tvinge medlemstallet op. Nu står vi over for nogle økonomiske beslutninger på baggrund af de satsninger. Det er ikke en overraskelse at der er et underskud, men det er en overraskelse at underskuddet bliver så stort. Forslaget fra hovedforerningen er et take-it-or-leave-it, i den forstand at de ansatte enten fastholdes eller afskedes. Det er ikke muligt jf. Gunner at kun afskede enkelte af de nyansatte. Samdriftsaftale kan kun lade sig gøre hvis de nyansatte bliver. FADL har mistet 1000 medlemmer som kan gøre rede for kr. Så mangler der i det regnskab. Pelle har søgt en redegørrelse hos Gunner. Der skal laves en vurdering omkring hvor meget vi skal investere. Selv med 500 ekstra medlemmer fra P+500 står vi stadig med et underskud i hovedforeningen. Vi skal finde en ny ligevægt i forhold til vores kommende medlemstal. I en mere langsigtet fremtid er det ikke muligt at bruge penge vi ikke har. Vores plan for fremtiden skal afspejle vores forventede medlemstal. Nu giver den ordenlig røvfuld i 2016 og så arbejder vi ud fra det medlemsantal for fremtiden. Det nævnes som problematisk at vi først hører om de økonomiske problemer fra hovedforeningen idet de spørger os om penge. Det her skulle have været bragt op til sidste møde og ikke på samme møde som vi skal lægge budget. Det opfordres at hovedforeningen påtager sig de svære beslutninger tidligt og fremlægger det for repskabet i god tid. Det forslås at beløbet der betales til HF afspejler kredsens pris for lån. Alternativt foreslås at lånene kan tages der hvor det er billigst og kan afbetales i fællesskab kredserne imellem.

4 Der er fremstillet 2 løsningsforslag som vi skal tage stilling til: 1) Repskabet går ind for at kredsene betaler HF 1 mio kr til gennemførsel af FF15. 2) Repskabet gårikke ind for at kredsene betaler HF 1 mio kr til gennemførsel af FF15. Side 4 af 4 Afstemning. Enstemming vedtages forslag 1: Repskabet går ind for at kredsene betaler HF 1 mio kr til gennemførsel af FF15.Ingen stemmer imod. 4. Budget 2016** Kredsens budget for 2016 skal gennemgås og godkendes. Der er fra bestyrelsens side ønsket to forskellige budget udkast, til diskussion i repræsentantskabet. Disse vil blive efterudsendt mandag d. 14. Der skal vedtages en procedure for, hvad der skal ske såfremt FF15 nedstæmmes til HB mødet d. 16/12. Vi skal have et godkendt budget for 2016 klar inden d. 1/1. Det foreslås at vi godkender et budget i dag og såfremt budget ikke kan holde efter mødet i HB, kan et nyt budget udarbejdet af bestyrrelsen vedtages til næste repræsentantskabsmøde d. 6. januar. Peder fremlægger kort omkring aflæsning af regnskabet. Det foreslås at der afholdes et budgetkursus inden budgetgennemgang. Der er vedlagt 3 budgetskabeloner der diskuteres. Det foreslås at vi først vælger en skabelon at arbejde ud fra. 1. budgetforslag inkluderer et lån og større udgifter svarende til tiltag. 2. budgetforslag er besparende og skærer ned for ambitionerne. 3. budgetforslag er uden samdriftsaftale og kommer kun på tale såfremt FF15 ikke fortsættes ad HB mødet d. 16/12. Flere nævner at finde en gylden mellemvej mellem 1. og 2. budgetforslag så lånet ikke behøver at være så stort. Her forslås det at tage udgangspunkt i budgetforslag 1. Det nævnes at det er problematisk at vi skal tage et lån nu. Det er ikke en holdbar løsning hvert år for fremtiden. Et lån tages for at kunne satste på at gennemføre FF15 og så må det vurderes til budgettet 2017 hvorledes det skal fortsætte. Det forklares at FADL tilsammen har en egenkapital på op mod 30 mio. Hvorfor ikke bruge nogle af disse penge i dag på at komme til et mere stabilt punkt i forhold til medlemmer?

5 Der er en længere teknisk diskussion om lån. Afstemning om hvilket budgetudkast vi skal arbejde med: 20 stemmer for budgetskabelon 1 1 stemme for budgetskabelon 2 Vi arbejder ud fra budgetskabelon 1. Side 5 af 5 Udarbejdelse af budget baseret på budgetskabelon 1 [Referenten undskylder for det følgende afsnit. ændringer er noteret i arbejdsexcelarket undervejs og der henstilles til dette og det endelige budget. Her er nævnt alle forslag og afstemninger til dokumentation.] Det foreslås at der næste år er en kolonne med kommentarer for hver konti da det letter gennemgangen af de enkelt e punkter. Konti 10xx: 1099 Kontingent indeværende år er baseret på 2600 medlemmer i Konti 11xx: FADL er stoppet med at lave kalender. Der er budgeteret med 5000 kr indtægt for ting solgt i receptionen. Dette skal afklares og sættes til 0. Driftaftalen med CODAN er omrokeret så det går nu gennem HF. 1180: KVB flytter ud af vores lokaler og der er derfor ikke længere nogen lejeindtægt. Konti 12xx: Transport skulle gerne dække togudgifter som kun repskabet kører. Det kan ikke være ret meget. Ændres til Der diskuteres 1220: møder og fortæring. Det forslås at vi finder ud af hvor meget vi vil bruge og lægge budget efter dette. Evt. kan en gruppe gennemregne de enkelte udgifter og så kan vi sætte et budget på baggrund af dette de kommende år. Det er der ikke bred stemning for. Praktisk forslås det at vi sætter et budget nu ud fra vores ambitioner og så holder os til det. Der afstemmes om beløbet skal være eller Flertal for : Kaffe, drikkevarer m.v. Hvorfor har vi intet betalt, og hvad er det? Sættes til 0 kr.

6 1250: Politiker kurser: der er afsat i udkastet. Der foreslås som er det forventede der blev brugt i Der foreslås også og Afstemning: falder falder flertal for og vedtages. Side 6 af 6 Konti 13xx: 1315 tryksager og kommunikationsstrategi. Budgetskabelonen foreslår arrangement og foredrag. Det forslås at gå ned tilbage til eller ned til Afstemning: falder flertal for og vedtages kandidatgaver og reception. Der gives gave og reception for kandidater. Det kan gøres for Beløbet diskuteres. Gaver (i form af metalskilte til kitlen) koster ca per semester. Afstemning: falder flertal for og vedtages DHL staffet. Der er lagt et sats på DHL ift. budgetudkastet på Største udgift er telt (efter antal løbere). Der foreslås , og Afstemning falder falder flertal for og vedtages rusintro. Indeholder også kandidat intro. Det foreslås at kandidatintro får sin egen konto Der forslås 2000 og til kandidat intro. Der forslås (som brugt i 2015) til rusintro. Det nævnes at der i forvejen allerede tilbydes meget til rusintro og det ikke hjælper at øge budgettet ydderligere kandidatintro. Afsteming: flertal for og vedtages.

7 1350 afstemning: falder falder falder flertal for og vedtages. Side 7 af generalforsamling. Vi har prøvet at bruge både mange og få penge. Det har ikke den store effekt på antallet af deltagere. Der foreslås , og Afstemning: falder falder flertal for og vedtages P+500. En bufferpulje til medlemhvervning. Som punkt 2, hvis der bliver nedsat en gruppe til at arbejde med medlemshvervning kan de måske finde ud af at bruge disse penge. Der foreslås og Afstemning: falder flertal for og vedtages semesterstartshæfte. Det diskuteres hvorledes semestartshæfte er pegene værd. Der foreslås , , og Afstemning falder falder flertal for og vedtages annoncer. Er sat til Hvorfor er det sat så højt? Er det ikke kun i scorebogen at vi annoncerer? flertal for og vedtages. Konti 14xx og 15xx: 1530 frugt og kildevand. Det foreslås at fjerner posten da vi ikke har medarbejdere længere. Det pointeres at dette også kan redigeres senere ved en budgetrevision, hvis det er en egentlig politisk beslutning at medarbejderne ikke har en frugtordning. Forslaget fastholdes ikke. Konti 16xx:

8 1620 vi skal vel ikke betale for seminarer for medarbejderne? Konti 17xx: Vi har ikke længere udgifter til løn mv. Der stilles enkelte spørgsmål til udgiftsposterne inkl. om løn og merudgifter til tillidsrepræsentanter er konteret korrekt. Side 8 af 8 Konti 20xx: 2030 Psykologbistand er hævet til i budgetskabelonen. Der diskuteres hvorvidt vi skal have fokus på dette som medlemstilbud. Afstemning: flertal for og vedtages Konti 21xx: 2140 rengøring diskuteres. Det revideres hvis der kommer nyt om aftalen fra HF og KBV 2190 Konti 22xx og 23xx: Ingen bemærkninger Konti 24xx: 2410 mok, det bemærkes at der kommer et punkt senere vedr. MOK regnskab og bogholderi scorebogen, slettes Vedtagelse af budgettet: Budgettet er enstemmigt vedtaget. 5. MVS (Kursusbudget 2016)* Kursusudvalget har udarbejdet et konservativt års budget for Det er denne gang lavet i samme layout som kredsens, da det dermed er lettere for både repræsentanter og medarbejder i sekretariatet at arbejde med. Præsentation ved Kristian og Ossian. Ossian fremlægger budgettet for MVS. Det nævnes at OU ikke kan dække Radiologikurset med efteruddannelsesmidler. Det forklares at dette ikke er et problem da vi også har midler andre steder fra der kan dække de kurser hvor efteruddannelsesmidlerne ikke dækker.

9 Budgettet vedtages enstemmigt. Side 9 af 9 6. Virksomhedsplan 2016 (15 min)* Gennemgang af endelige udkast af virksomhedsplanen Nyeste version af aftalen forefindes i bilag. Der opfordres til at vi sagtens kan stille krav til hinanden. Bl.a. nævnes som eksempel rusintro, hvor vi godt kan kræve at folk møder op. Ligesom vi sagtens kan kræve at folk møder op til de andre arrangementer som fastelavn. Virksomhedsplanen vil blive gennemgået løbende gennem det kommende år, hvert kvartal, for hvorledes vi lever op til vores plan. Repweekenden kunne være et godt tidspunkt at følge op på virksomhedsplanen Ang. pkt 16. står der som et mål at vi har en samdrift med HF. Det skal ses som vores mål og må så afspejles i de beslutninger der ender med at blive taget i HF. Ang Game of Thrones arrangementet. Det er stadig tvivlsomt om det bryder retighedder at vise dette til et arrangement. Det foreslås at ændre Game of Thrones målet til et mere generelt ønske om arrangementer med visninger. Forslag til ny tekst af Urd: Vi bestræber os på at arrangere nye mindre, alternative arrangementer hvor målgruppen er andre medlemmer end til de klassiske fadlarrangementer og som samtidigt har et småbeløbsbudget. Virksomhedsplanen godkendes enstemmigt med evt. rettelser til ovenstående. 7. Samdriftsaftale KKF-HF* Opdatering på status og det videre forløb herunder implementeringen af aftalen. Bestyrelsen indstiller til at MOK regnskab og revision vil blive indskrevet i samdriftsaftalen Samdriftsaftalen ændres så hvert bulletpoint bliver til tal eller lignende.

10 Pkt 8. skriver envidere at HF betaler for alle personalegoder, transporter og personalearrangementer. Dette indebærer vel også frugtordning evt. morgenmadsarrangementerne som afholdes (jf. Konti 1530 o.lign.) Side 10 af 10 Samdriftsaftalen vedtages enstemmigt med ovenstående rettelse. 8. Rusintro Rusintroerne vil blive afholdt i uge 6 og 7. De vil som udgangspunkt blive afholdt i samme format som i sommers. Derudover vil vi i samarbejde med Jeppe Aagård afholde en kandidat introduktion, hvor fokus vil være på hvad vi i FADL har at tilbyde vores medlemmer. Præsentation ved Claas og Ossian. Der skal nedsættes en arbejdsgruppe til at revurdere indholdet samt sørge for at der kommer nogle reppere til at afholde det. Ossian, Katrine Thomsen, Claas, Niels Bjørn, Linnea og Andrea melder sig. Man kan melde sig til senere. Det foreslås at vintervejledere tjekker kalenderen og skriver det ind. 9. Brug af journalkonceptet i CAMESs undervisning* Vi har fået en henvendelse fra CAMES der gerne vil bruge vores journalkoncept i deres undervisning, herunder i en undervisningsvideo. Derudover ønsker de journalkonceptet i pdf format, så de studerende kan forberede sig inden undervisning. Det nævnes at de ikke skal have lov til at bruge det med mindre de betaler en form for liscens. Derudover kan det skrives ind at det skal nævnes at journalkonceptet kan hentes af medlemmer. Såfremt journalkonceptet kun bruges i en video er det okay. Det er også okay at undervisere kan indsætte det i et powerpoint, såfremt man ikke kan udhente eller tilgå journalkonceptet fra powerpointet. Det kan være en fordel for os at reklamere for vores journalkoncept.

11 Der skal ikke være et PDF dokument på nettet. Der nævnes at hvis der ender med at være en PDF vil den uden tvivl ende hos medicinstuderende (som alle andre dokumenter de studerende ikke normalt må få fat i). Det skal derfor understreges at det ikke skal være alment tilgængeligt efter evt. video og powerpoint er lavet. Side 11 af 11 Der er enighed om at journalkonceptet deles til brug i powerpoint og video. 10. Revision- og regnskabsbidrag til MOK* MOK nuværende revisions og regnskabsmedarbejder går på pension. MOKs bestyrelse har henvendt sig til FADL med en forespørgsel om at MOKs økonomi, herunder håndtering af bilag og revision af regnskab bliver drevet af kredsen. Fra sekretariatets side, opfordres det til at dette bliver indskrevet i samdriftsaftalen uden ekstra finansiering fra kredsen. MOKs 2016 budget findes i bilag. Spiller godt ind i vores samdriftaftale. I stedet for at vi beviller penge til at betale deres revisor, kan de indgå i vores bogholderi dette er billigere for alle. Der er bred enighed om dette og bestyrelsen arbejder videre med det. 11. Semesterhæfte Status og opdatering på arbejdet for foråret hæfte ved Tobias og Claas Gøres klar til udgivelse d. 1 februar. Alle er velkomne til at hjælpe med det sidste stykke arbejde der er tilbage, inden det afsluttes. I så fald, kontakt Tobias eller Claas. Tillidsrepræsentanter er også igang med at gennemarbejde deres tekst. De nye sider der udarbejdes er tiltænkt også at kunne bruges til posters. Andrea søger gode billeder fra FADL. Hvis du har et godt billede fra FADL eller af FADLhuset så send det gerne til fadl. 12. AFU: Fastelavn

12 Det foreslås at afholde fastelavn i studenterklubben og afslutte arrangementet med en quiz. Det bliver måske en smule dyrere pga. tender mv. Der mangler et budget. Næste gang det skal diskuteres i repskabet er det en god ide at medbringe et budget. Det foreslås at forberede et budget til d. 6. januar. Side 12 af 12 Der er enighed om at arbejde videre med dette. 13. Meddelelser (15 min) a. Kredsforeningen (KKF) i. Medlemsfordelsudvalget (MFU)* ii. Kursusudvalget Katrine Thomsen er ny formand. Er i gang med at ansætte nye undervisere. Det er dyrt at putte jobopslag op, så derfor svært at dele jobopslaget. Det foreslås at Kursusudvalget laver et opslag på facebook gruppen Læger med 6000 medlemmer. iii. Arrangements- og foredragsudvalget (AFU) Har lige afholdt julebanko. Mange præmier. Det er taget til efterretning at 5. semester måske skal tages ned på første del igen. iv. Sekretariatet Afventer spændt beslutningen i morgen. b. Tillidsrepræsentanter (TR) Der er afholdt første møde for de nye TR. Modul C skal planlægges og der skal laves noget materiale til dette. Er i gang med at tage kontakt til alle holdene. Vil gerne være mere synlige for medlemmerne og det vil TR gerne lave om på. c. Vagtbureauet (KVB) Andrea Maier er valgt som næstformand. Budget og vagtsituation for 3. kvartal er gennemgået. Lidt færre vagter dækket end budgeteret. Årsresul-

13 tat ser godt ud med overskud på omkring 1 million. Nytænkning af vagtopskrivning er på vej. Puljetillæg bliver der stadig arbejdet på men der afventes svar fra OU. Når man booker vagt i hillerød indskrives rejsetiden. Billeten skal oploades på hjemmesiden. Side 13 af 13 d. Hovedforeningen (HF) i. KKFs hovedbestyrelses medlemmer Danske Regioner opsiger aftalen med vagtberau vest. I morgen bliver medlemmer i århus og odense orienteret omkring dette. Uden en driftaftale er der intet in-house vagtberau. Dvs. at aftalerne går i udbudsrunde for vagtbereauer, hvor at FADL skal finde ud af hvordan vi bedst står ift. dette. ii. Overenskomstudvalget (OU) En hvidbog (den lille blå) skal opdateres. Evt. laves også en lille version, med hovedpointer. iii. Lægevikargruppen (LVG) Har hold møde med regionernes hus. Der blev lavet indledende forhanlinger omkring en ny overenskomst for simulationsansatte. iv. Universitetsansattes Udvalg (UAU) Samarbejdsaftale med HK fortsætter. Førstehjælpsundervisersagen er også i moderniseringsstyrrelsen. v. Uddannelsespolitisk udvalg (UPU) Sendes til næste repmøde. vi. Arbejdsmarkedspolitisk udvalg (APU) Begyndende arbejde med samarbejdet med Kunsten at redde et liv. vii. Nationalt MFU

14 Anne Terp er valgt som formand igen. Briller og linser er i søgelyset til næste år. Side 14 af 14 66% er kommet over på den nye forsikring. Nipon sport har rettet der medlemstilbud så det ikke længere er 10% på alt, men derimod 10% på hele butiken fraset særlige tilbud. e. Forlaget Det har været dyrt at flytte. Går stadig godt i forlaget. Ansat 3 nye medarbejdere. Foodmad bogen klarer sig godt. Medierne kan lide os. f. Andre - Operation humlebi: intet nyt. - Pelle har været til møde med Lægeforeningen Region Hovedestadens IT udvalg. 14. Eventuelt (5 min) 15. Snack ansvarlige til næste møde KKR4 afholdes 6. Januar 2016 Jonas og Ossian. 16. Mødeevaluering Med venlig hilsen Ossian Gundel

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) 26. oktober 2016 Til stede: Ossian, Mads Helsted, Sebastian, Claas, Maria Hilscher, Emma, Maria Vestager, Thomas, Annarita, Katrine Iversen, Niels Bjørn, Tue,

Læs mere

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T

Referat KKR8. Foreningen af Danske Lægestuderende Københavns Kredsforening. Afbud: Josefine, Katrine T Referat KKR8 Afbud: Josefine, Katrine T Tilstede: Krisitan, Anne, Marie, Claas, Ossian, Thomas, Beno, Katrine I, Erika, Emma, Sebastian, Annarita, Maria, Mads K, Linnea, Urd, Jonas, Nicolai (menigt medlem),

Læs mere

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig.

Claas tilføjer at det var et godt møde, men også hårdt. Alle rykkede sig. Referat KKR4 Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 6. januar 2016 kl. 16.15-ca. 2100 i kantinen Dato 29. april 2016 Afbud fra: Erika Nodin, Maria Hilscher, Urd, Niels-Frederik, Forslag til dagsorden:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 21. november 2016 * = Bilagsmateriale. Til stede: Mads Helsted, Thomas, Maria Hilscher, Emma, Tue, Katrine Iversen, Jonathan, Andreas, Niels Frederik, Annarita,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 9 (KKR9) 8. september 2016 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Thomas) b. Valg af referent (Forslag: Kristian) Linnea er valgt c. Valg af facebookansvarlig Claas

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 4 (KKR4) ONSDAG D. 6. FEBRUAR 2019 KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Katrine Thomsen, Mads Helsted, Mads Koch, Johanne la Cour, Viktoria Sigsgaard TIL STEDE: Linnea, Claas,

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) 13. juni 2017 Dato 13. juni 2017 Tilstedeværende: Josefine, Andrea, KF, KI, KT, Kaare, Sebastian, Emma, Andreas, Mads K, Mads H, Niels Frederik, Niels B, Malthe,

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017

Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Referat af repræsentantskabsmøde nr. 1 (KKR1) Tirsdag d. 24. oktober 2017 Dato 24. oktober 2017 Til stede: Malthe, Kristian, Sofie K, Maria V, Josefine, Linnea, Niels Emil, Pattrick (TR),, Andrea, Maria

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) Mandag d. 5. marts 2018 Afbud: Clara, Annarita, Benjamin, Tue, Andreas og Urd, Mads H Forsinket: Andrea, Claas, Josefine Gæst: Anton 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 25. oktober 2016, kl. 16:30,, Til stede: Kim, Jonas, Mia, Frederik, Bjarke, Noa (fra punkt 6), Maria, Sebastian, Line, Emil, Julie, Mikkel (fra nyt punkt 7), Louise

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) Tirsdag d. 21. november 2017 Deltagere: Christian B, Katrine T, Tue, Niels Emil, Sebastian, Mads H, Kristian, Ossian, Linnea, Tobias B, Urd, Josefine, Kåre, Maria

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Indkaldelse repræsentantskabsmøde (KKR4) Repræsentantskabsmødet afholdes: Onsdag den 10. februar 2016 kl. 16.15-ca. 20.00 i kantinen Dato 29. april

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) 19. april 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Tobias) Tobias er valgt. b. Valg af referent (Forslag: Niels B) Niels B er valgt. c. Valg af facebookansvarlig

Læs mere

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge.

Samtaler med Erik om styrkelse af det interne demokrati i Fadl. Buddy-ordning hvor gamle medlemmer tager nye under deres vinge. 1. Formalia 1. Valg af dirigent - Johanne 2. Valg af referent - Rasmus 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine 4. Godkendelse af dagsorden Godkendt 5. Godkendelse af referat se bilag Ændring,

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 2 (KKR2) AFHOLDES I FORLÆNGELSE AF REPRÆSENTANTSKABSWEEKENDEN LØR- DAG D. 24. NOVEMBER KL. 15.00 AFBUD: Bedes sendes til linnea.gerdes@fadl.dk hurtigst muligt. * = Skriftligt

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) Tirsdag d. 19. december 2017 Dato 16. oktober 2017 Afbud: Maria H, Katrine Thomsen Møder senere: Tobias, Andreas, Malthe Mødet starter med en lille opsang fra

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 27. November 2018, kl. 16:30,, 5230 Odense M Ikke til stede: Sebastian og Ann-Christine 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg

Læs mere

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter

Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Til repræsentantskabet og repræsentantskabets suppleanter Referat repræsentantskabsmøde (KKR7) Repræsentantskabsmødet afholdes i onsdag d. 13. april kl. 16.15 i kantinen på Blegdamsvej 26 Dato 20. maj

Læs mere

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse

Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Jeppe holder oplæg omkring sociale medier samt afslutter vores SWOT-analyse Formalia 16.30 16.40 Valg af dirigent Maria indstilles Valg af referent Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Godkendelse

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016

Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Referat repræsentantskabsmøde nr. 3 (KKR3) 20. december 2016 Afbud: Jonas, Maria V, Maria H, Katrine T, Katrine F, Annarita 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Kristian) Kristian valgt. b. Valg af

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 1 (KKR1) FREDAG D. 19. OKTOBER 2018 KL. 16.15 1. Formalia a. Valg af dirigent: Mads H vælges. Navnerunde. b. Valg af referent: Andrea vælges. c. Valg af SoMe ansvarlig:

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015

Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 Referat repræsentantskabsmøde nr. 2 (KKR2) 18. november 2015 1. Formalia (10 min) a. Valg af dirigent: Andrea Maier b. Valg af referent: Claas c. Godkendelse af referat KKR1* Tilføjelse: Afbud fra Urd

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) Onsdag d. 7. februar 2018 Dato 16. oktober 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent Mads H b. Valg af referent Niels Bjørn c. Valg af SoMe ansvarlig Linnea d. Godkendelse

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017

Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Referat af repræsentantskabsmødet nr. 9 (KKR9) Tirsdag d. 5. september 2017 Dato 5. september 2017 Andrea og Annarita ankommer kl 17. Afbud: Tøttrup og Emma FADLs direktør, Erik, deltager indtil kl 18.

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 6 (KKR6) Lørdag d. 7. april 2018 Tilstedeværende: Claas, Linnea, Clara, Mads K, Niels Emil, Niels Bjørn, Anders, Mads H, Andrea, Sebastian, Ossian, Kristian J, Maria V,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Mandag den 13. November 2017, kl. 16:30,, 5230 Odense M 1. Formalia 16.30 16.40 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) Torsdag d. 17. maj 2018 Tilstede: Katrine T (går tidl.), Maria V (kommer kl. 17) Afbud: Clara, Niels B, Urd, Sofie, Maria H, Benjamin 1. Formalia a. Valg af dirigent

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 7 (KKR7) 18. maj 2017 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Andrea) b. Valg af referent (Forslag: Katrine I) c. Valg af facebookansvarlig d. Godkendelse af referat

Læs mere

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017

FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 FADL REPRÆSENTANTSKABSMØDE D. 18.APRIL 2017 Deltagere: Maria, Bjarke, Emil, Mikkel, Jonas, Julie, Frederik & Louise (repræsentantskab). Gitte & Pernilla (Kritiske revisorer). Bettina og Revisor Beierholm.

Læs mere

1. Formalia 1. Valg af dirigent Michaela vælges 2. Valg af referent Johanne vælges 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Katrine vælges 4. Godkendelse af dagsorden Nyt punkt 4, 5, 6, 12 og 13.

Læs mere

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia

Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina. Formalia Til stede: Emil, Signe, Maria, Rune, Jonathan, Johanne, Katrine, Sebastian, Jonas og Bettina 1. Gennemgang og Godkendelse af årsrapport 16.30 17.00 Revisor gennemgår årsrapporten for 2017, vi skal godkende

Læs mere

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN

REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL I KANTINEN REFERAT TIL REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 6 (KKR6) TORSDAG D. 11. APRIL KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Johanne de La Cour, Katrine Feldballe, Katrine Thomsen, Niels Emil Hillerup, Kristian Jeppesen, Mads Koch

Læs mere

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense

2. Udvikling af FADLs kurser i Odense Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Johanne indstilles 4. Godkendelse af dagsorden. Nyt pkt. 6: Maj-kampagne

Læs mere

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober

Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Referat KKR1 Tirsdag d. 20. oktober Til stede:thomas Svare Ehlers, Steffen Hygum Nielsen, Gunnar Jørgensen, Signe Stensen, Andrea Daniella Maier, Marie Skougaard Nielsen, Anne Terp, Jonas Olsen, Claas

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 14. februar 2017, kl. 16:30,, Deltagere: Maria, Bjarke, Mia, Emil, Mikkel, Julie, Bettina og Jonas Fraværende: Sebastian, Kim, Frederik og Line (Louise kommer)

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL I KANTINEN REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE NR. 5 (KKR5) TORSDAG D. 14. MARTS KL. 16.15 I KANTINEN AFBUD: Andrea, Katrine I, Katrine T, Anders B Til stede: Linnea, Ossian, Claas, Nasra, Clara, Moises, Eva, Kaare, Johanne,

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 5. Februar 2019, kl. 16:30,, Tilstede: Rune, Lars, Michaela, Bettina, Sabine, Malene, Sebastian, Signe og Kris På konference: Katrine og Johanne. Side 1 af 6

Læs mere

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia

Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia Til stede: Katrine, Maria, Sebastian, Jonathan, Johanne, Emil, Bettina, Signe, Jonas og Rune (kommer senere) Formalia 16.30 16.45 1. Valg af dirigent Maria indstilles 2. Valg af referent Jonas indstilles

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 4 (KKR4) 15. februar 2017 Afbud: Andreas, Tue, Thomas, Andrea (Maria V og Annarita forsinkede) 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Claas) Valgt b. Valg af referent

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 29. November 2016, kl. 18:00,, Indbudte: Sebastian, Maria, Emil, Louise, Jonas, Mikkel, Line, Kim, Emma, Frederik (Ankommet under information fra sekretariatet),

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 10.november 2015, kl. 16:30,, 1. Formalia 1. Valg af dirigent Signe valgt 2. Valg af referent Thomas valgt 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet Emil T

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Repræsentantskabsmøde Tirsdag den 16.maj 2017, kl. 16:30,, Til stede: Maria, Louise, Sebastian, Mikkel, Julie, Emil, Frederik, Mia, Bjarke, Line, Jonas, Bettina (sekretariat) og Rune (gæst) Ikke

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl

Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl Referat repræsentantskabsmøde nr. 8 (KKR8) Onsdag d. 13. juni 2018 kl. 16.15 Afbud: Kaare, Andreas, Niels E, Malte & Linnea Forsinket: Sebastian & Andrea 1. Formalia a. Valg af dirigent (Forslag: Niels

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011

Foreningen af Danske Lægestuderende Odense Kredsforening. Godkendelse af referat fra repræsentantskabsmøde den 14. marts 2011 Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (7) Mandag d. 14.April 2011. Kl. 16.30,, 16.30-16.40 1. Formalia Valg af dirigent Mathias Valg af referent Marie-Louise Godkendelse af

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Dagsorden Generalforsamling 2016 Fredag den 7. oktober, kl. 17. Rosenbæk Huset, Rosenbæk Torv 30. 1. Valg af en eller to dirigenter Ossian og Claes valgt. 2. Valg af en eller to referenter og stemmetællere

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes til møde torsdag den 12. februar 2009, kl. 17.00 på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 5. feb. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 4 Der indkaldes

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017

Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Referat repræsentantskabsmøde nr. 5 (KKR5) 25. marts 2017 Deltagende: Linnea, Ossian, Mads K, Josefine, Andrea, Sebastian, Niels Bjørn, Maria V, Malthe, Kristian, Katrine I, Mads H, Tue, Thomas, Tobias,

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom

Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom Vedtægter for Landsforeningen Natur & Ungdom 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsforeningen Natur & Ungdom, forkortet N&U. Foreningen er hjemmehørende i den kommune hvor foreningens sekretariat

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg.

g. Aalborg udvalg Er på standby. Venter på udspil fra rep. medlemmerne i Aalborg. Referat for repræsentantsmøde d. 19. april 2012 kl. 17 i forhuset Nørre Allé 32, 8000 Aarhus C. Tilstæde: Hanne, Linn, Jonas, Mette, Lærke, Sara, Charlotte, Sofie, Claes, Ronni, Annika, Anne. Dagsorden:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011

Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Referat af ordinær generalforsamling for Hovedstadens Lan Party Forenings 22-01-2011 Tilstede: 5 medlemmer tilstede. 1. Valg af dirigent: Henrik Simonsen 2. Valg af referent: Davy Eskildsen 3. Valg af

Læs mere

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015

Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Til medlemmer og suppleanter af repræsentantskabet og til opslag på FADLs kontor og på www.fadl.dk Referat repræsentantskabsmøde d. 22.02.2015 Repræsentantskabsmøde nr. 5 kl. 11-15.00, hytteturslokaler

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl

Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl Stiftende generalforsamling for Bioteknologiundervisere i Danmark (BiD). Rødkilde Gymnasium, 20 september 2018, kl. 16-17 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Præsentation af styregruppen

Læs mere

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2.

Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes til møde torsdag den 29. oktober 2009, kl. 17.00. på Nørre Allé 32, 2. Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Århus, den 22. okt. 2009 Indkaldelse til repræsentantskabsmøde nr. 1 Der indkaldes

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer,

Foreningen af Danske Lægestuderende Århus Kredsforening. Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening. Aarhus, Kære Medlemmer, Økonomisk beretning fra FADL, Aarhus Kredsforening Kære Medlemmer, Aarhus, Det er en fornøjelse at kunne sætte jer ind i foreningsåret 2013/2014 set fra et økonomisk perspektiv. Som altid præsenteres her

Læs mere

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014

SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 SOFAS GENERALFORSAMLING 2014 d. 12/4-2014 Tid Program: 15.00 - Velkomst snacks og velkomstdrinks 15.15 15.45 Oplæg ved Jakob (læge i uddannelse som akutmediciner i Herning) - livet som akutlæge 15.45-16.00

Læs mere

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet

1. Formalia 2. Information fra formandsskabet 3. Information fra sekretariatet 1. Formalia 1. Valg af dirigent Sabine 2. Valg af referent AC 3. Valg af kommunikationsansvarlig for mødet - Rune 4. Godkendelse af dagsorden tilføjelse af FADL forlag under information fra udvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32

Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes til møde tirsdag d. 25 oktober 2011, kl. 16 i forhuset på Nørre Allé 32 Til Repræsentantskabet, kritiske revisorer, Vagtbureau Århus, 24. 10.2011 og Medicinerladen, samt til opslag på FADLs kontor og www.fadl.dk. Indkaldelse til konstituerende repræsentantskabsmøde Der indkaldes

Læs mere

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 6. oktober 2018 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 6. oktober 2018 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 6. oktober 2018 kl. 10.00 på Munkebjerg Hotel, Vejle 1. Valg af dirigent 2. Formandsberetning 3. Udvalgsberetninger 4. Evaluering af OK 18 5.

Læs mere

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017

Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Referat DJ Kommunikations generalforsamling 2017 Dato: 24.02.2017 Sted: Salon K, Rådhusstræde 13, 1466 København K Tid: 17.30-19.30 Ordstyrer: Nikolai Søndergaard Referent: Amalie Thykier Formand Per Roholt

Læs mere

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8

1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 1. Ordinær generalforsamling d. 30. april 2014 for Kano og Kajakklubben S8 Der er 65 medlemmer til stede Formanden Ole Lyd Nielsen byder velkommen 1) valg af dirigent og referent - Kristian (Kiks) er dirigent.

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 9. Maj 2017 kl ) Valg af dirigent: Michael F. 2) Valg af referent: Katrine. 3) Trivselsrunde: <3 Mødeindkaldelse 9. Maj 2017 kl. 16.00 Hos Katrine Afbud eller senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Michael F 2) Valg af referent: Katrine 3) Trivselsrunde:

Læs mere

Foreningen af Danske Lægestuderende

Foreningen af Danske Lægestuderende Foreningen af Danske Lægestuderende Referat Repræsentantskabsmøde (3) Fredag d. 9. December 2011. Kl. 12.00,, 12.00-12.10 1. Formalia 1.1. Valg af dirigent Mads Liisberg valgt 1.2. Valg af referent Marie-Louise

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013

Vedtægtsændringsforslag - FADL s Generalforsamling 2013 Del 1 Godkendelse af vedtægtsændringer i forbindelse med omdannelsen af FADLs vagtbureau A/S til Danske Lægestuderendes Vagtbureau Vest Vedtægt: 2 stk. 1 Følgende sætning: Herudover driver Århus Kredsforening,

Læs mere

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle

Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl på Munkebjerg Hotel, Vejle Dagsorden for Overlægeforeningens repræsentantskabsmøde den 8. oktober 2016 kl. 10.00 på Munkebjerg Hotel, Vejle 1.Valg af dirigent 2. Formandsberetning 3. Udvalgsberetninger 4. Kommunikationsstrategi

Læs mere

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t

Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom t Undertegnede har været revisor i NHF for den seneste periode 2018-2019 og har følgende bemærkninger det har krævet tid at få alt præsenteret, selvom tidsperspektivet er gået ud over den oprindelige dato

Læs mere

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg

Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referenter 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Dagsorden 1. Valg af dirigent Klaus Pedersen stiller op, vælges 2. Valg af referenter Pelle Petersen og Emil Knudsen List stiller op, vælges. 3. Beretning fra Bestyrelsen og Kredsforeningens udvalg Generalforsamlingen

Læs mere

Vedtægter for forbundet Sozialdienst Nordschleswig 2012

Vedtægter for forbundet Sozialdienst Nordschleswig 2012 Vedtægter for forbundet Sozialdienst Nordschleswig 2012 1 Navn og hjemsted 1. Forbundet hedder Sozialdienst Nordschleswig og er tilknyttet Bund Deutscher Nordschleswiger (BDN). 2. Foreningens adresser

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Støtteforeningen TUBAs Venner

Støtteforeningen TUBAs Venner UDKAST VEDTÆGTER FOR Støtteforeningen TUBAs Venner 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Støtteforeningen TUBAs Venner, forkortet TUBAs Venner. Den har hjemsted i Silkeborg Kommune. Hovedadressen er hos

Læs mere

Vedtægter for ST-rådet

Vedtægter for ST-rådet 0120321405 678977ÿÿ9ÿ 8222202820!"#$ %&'!( )*+,704!-.4)+7 020 Vedtægter for ST-rådet 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er ST-rådet og har hjemsted på Aalborg universitets uddannelse Sundhedsteknologi/Biomedical

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen

Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen Indhold Vedtægter for Elevforeningen ved Musik- & Teaterhøjskolen 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemskreds 4 Arrangementer 5 Bestyrelsens sammensætning og konstitution 6 Foreningens daglige drift 7 Bestyrelsesmøder.

Læs mere

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet.

2. Valg af stemmetællere Bestyrelsen peger på René Nielsen og Sofie Bay-Petersen fra SANDs sekretariat. De modtager hvervet. Generalforsamling i SAND Hovedstaden, 27/2 2019 Antal stemmeberettigede: 25 Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Formandens beretning 4. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Det konkluderes at generalforsamlingen er lovligt indkaldt jf. kredsens vedtægter.

Det konkluderes at generalforsamlingen er lovligt indkaldt jf. kredsens vedtægter. Ordinær Generalforsamling i FADL København 2014 Fredag den 10.oktober 2014 kl.17.00 i Studenterklubben på Panum Instituttet 1. Valg af dirigent Gunnar Jørgensen vælges. 2. Valg af referenter Amina Nardo-Marino

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører

Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører Bestyrelsesmøde tirsdag den 13.01.2015, klokken 12.00 Mødedeltagere: Afbud: Referent: André Bjørn Nielsen, Janne Mosbak, Jakob Kruse Enemærke, Karl Zilmer,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D februar Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 9. -10. februar 2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36777014 014@dlf.org www.dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 2. november 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV Foreningen ITMV blev etableret ved stiftende generalforsamling VEDTÆGTER FOR FORENINGEN ITMV 1 NAVN, HJEMSTED MV. 1.1. Foreningens navn er I Tråd Med Verden, forkortet ITMV 1.2. Foreningens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for foreningen. ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere)

Vedtægter for foreningen. ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) Vedtægter for foreningen ORA (Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere) KAPITEL 1: NAVN OG HJEMSTED... 3 KAPITEL 2: FORMÅL... 3 KAPITEL 3: MEDLEMSKAB... 3 KAPITEL 4: GENERALFORSAMLING... 4 KAPITEL 5:

Læs mere

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd

Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd Det Frivillige Kulturelle Samråd Vedtægter for Det Frivillige Kulturelle Samråd 1 Navn Stk. 1 Det Frivillige Kulturelle Samråd (FKS). FKS hjemsted er formandens eller sekretariatets adresse. 2 Formål Stk.

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse

3. Regnskab til generalforsamlingens godkendelse Referat fra Generalforsamlingen 2018 Den 10. april 2018, kl. 14.00 Afholdt ved DDV, Købmagergade 86, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie

Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie Referat Bestyrelsesmøde Dato: 11 Juni Tilstedeværende: Emil, Emilie, Mathilde, Pernille, Rasmus, Gitte, Ditte, Anne Mette & Sophia Afbud: Leonie 1) Valg af dirigent - Emilie 2) Valg af referent - Sophia

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter juni 2016 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 22.-23. juni 2016 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM maj 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Regnskab 2015 til

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere