Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar 2016."

Transkript

1 Ørbækvej Odense SØ Tlf Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. januar Ordstyrer: Hanne Degn Mødedeltagere: Anette Thysen, Brita Thrane Vibæk, Dagmar Andersen, Ester Thomsen, Hanne Degn, Hanne Hansen, Johannes Hem, Kirsten Hansen, Lise Witved, Merete Helgens, Parly Larsen, Steffen Hansen. Afbud fra: Flemming Stephansen, Bent Yde, Christine Greisen 1. Godkendelse af dagsorden. Nedenstående punkter ønskes tilføjet dagsordenen: 6. Demensområdet (Nyt pkt. 6 ) Nyt fra regionen flyttes til pkt. 5. a under meddelelser. 6.a Drøftelse af arbejdet med demensinitiativerne. 6.b Drøftelse af pkt. 3 og 4 i demensplanen. (Hverdagsliv og butiksliv) 6.c Byen for livet tilbagemelding. 7.a Projekt bad. Ellers godkendt. 2. Godkendelse af referat fra møde den 17. december 2015 og evt. opfølgning. På mødet i december blev orienteret om møde - måltid med aktivitet uden kommentarer. Efterfølgende er kommet kommentarer om, at referencegruppe skulle have været inddraget. Det er ikke besluttet, at Odense Kommune overtager teknologilejligheden. Det skal i udbud. Rengøring er startet op i Ældrerådskontoret. Kontortid er rettet relevante steder. Ved næste Seniorinfomøde bemandes kontoret i 2½ time med ÆR-medlemmer. Herefter godkendt. 3. Orientering fra arbejdsgrupperne. Hjemmesidegruppen: Hjemmesiden er opdateret. Gruppen står herefter på stand-by, der kan indkaldes ad hoc.

2 Der er lagt info om Mobil Odense, Flextrafik på hjemmesiden. Der kan trækkes besøgstal på siden, hvis det ønskes. Det vurderes om der skal laves banner af forsiden til Seniorinfomødet, og om der skal stå PC med hjemmesiden åben, så Hanne Degn kan fortælle om den. Link kommer i næste En venlig hilsen. Trafikgruppen: Har været til møde med Mobil Odense. Her orienteredes om kørslen til dagcentre plus lægekørsel. Der er rettet op på tidligere fejl, og det fungerer rimelig godt nu. Der er problemer med den nye plan for kollektiv trafik. Der er drøftelser om dette 9/2 beslutning 1/3. Tilsendt materiale er fortroligt, og udleveres derfor kun til trafikgruppen i Ældrerådet. Teknologigruppen: Hanne og Ester har været på besøg hos hjælpemiddelservice, for at vurdere og komme med input til deres hjemmeside. Knud den heldiges bolig blev ligeledes besigtiget. Oversigt over hjælpemidler på hjemmesiden blev drøftet. Leder undersøger om de kan lægges ind uden synligt logo fra leverandører. Orientering om kvikservice lægges ind. Linket til hjælpemiddelservice ligger lidt misvisende under Handicap på hjemmesiden og ikke Ældre og seniorer. På hjælpemiddelservice er specielt rum, kun til undervisning af medarbejdere. Merete Helgens har undervist på SOSU-skolen, og kan fortælle, at her uddannes man ikke i hjælpemidler. En idé er at invitere disse til at få forevist hjælpemidlerne i teknologilejligheden. Evt. også borgere i fremtiden. Kirsten Hansen og Hanne Degn har været til møde vedr. Advisery Board. Bølge 3 er færdig, og der er p.t. pause. Mad og Måltider: Kirsten Hansen har fortrudt sin udtræden af gruppen, og indtræder igen. a. Projekt bad. Materiale, som bruges til sengeliggende borgere er afprøvet. Borgernes reaktion i pilotprojektet afventes. De kan ved denne metode selv tage del i den daglige hygiejne, hvis kræfterne rækker. Det vil formentlig give større tilfredshed ikke at være afhængig af andre i helt samme grad. 4. Tilsyn og høringssvar. Der er udsendt Embedslægesvar og notat fra besøg på BKF til Ældrerådet. Der er set på granit i BKF, og det var meget tilfredse med Ældrerådets vurdering. Gruppen har skrevet godt, fyldestgørende notat om besøget. Der har været høring på nødkald, og efter udvalgsbehandling er fundet en 3. mulighed i forhold til de 2 oplistede scenarier. Det er en god løsning. 5. Meddelelser. Johannes Hem: Har modtaget alle regninger for kørsel. Tjek at pengene er gået ind.

3 Dagmar Andersen: Indstillingsudvalget til 18 har været til evalueringsmøde vedrørende den måde, der arbejdedes på før udmøntningen af 18 og 79 midler og den politiske behandling. Der er lavet handleplan for Brita Thrane Vibæk er indtrådt i gruppen i stedet for Greta Nielsen. Parly Larsen: Mandeklubben i Næsby har haft besøg af Letbanen den 25/1. Merete Helgens. Der er udsendt meget udførligt referat fra møde i BKF den 10/11. Der er møde vedrørende budget i uge 15. Send evt. emner ind. Der har været workshop om sundhed for forebyggelse den 18/1. Godt møde men direktør ønskede gerne flere deltagere. Ældrerådet har fået henvendelse fra udvalgsmedlem Mark Grossmann angående fokus på tricktyverier. Ældresagen har i forvejen stormøde vedrørende sikkerhed for ældre den 17/3. Det er nærliggende at slå det sammen. Brita Thrane Vibæk og Ester Thomsen udpeges som tovholdere på arrangementet, og kontakter Palle Vennekilde, Ældresagen. Problemet er så vedkommende, at det kunne tages op på Seniorinfodagen evt. med inddragelse af politi, hvis muligt. Ældrerådet har modtaget julekort fra alle forvaltninger. Der har været ønske om besøg på Havebæk Plejecenter. Næste Ældrerådsmøde holder der. Tilmelding til mødet i Danske Ældreråd den 22/2 rundsendes. Der er interesse for at besøg fremtidens plejehjem i Aalborg plus et plejecenter i Vejle. Der er ønske om, at en form for Bruger-/pårørenderåd genoptages. Der nedsættes en gruppe bestående af formænd for de 3 lokalråd, Dagmar Andersen, Merete Helgens og Lise Witved. Dagmar er tovholder. a. Nyt fra regionen. Den 9/2 var der møde med Stephanie Lose og FU, Regionsældrerådet. PLO, Syddanmark vil ikke tiltræde Praksisplanen. Patientinddragelsesudvalget, som Merete er medlem af, har tidligere afgivet høringssvar, men det er svært at sige, hvad der sker fremadrettet. Næste møde i PIU er 1. marts. 6. Demensområdet. a. Drøftelse af arbejdet med demensinitiativerne. Der har været drøftelse af de ting, man fik vist i demenslandsbyen, Holland. Materiale er lavet og udsendt og der var enighed om at Ældrerådet skulle drøfte initiativer og muligheder. 10 medlemmer mødtes den 2/12, og ønskede fortsat drøftelse i januar. Fremadrettet ligger drøftelser ligeledes i Ældrerådet, hvor der i fremtidige møder

4 sættes fast punkt på dagsorden om demens. Johannes bemærker, at ekstra ældrerådsmøder skal aftales på FU, man kan ikke bare sende regning. Det er taget til efterretning. Ældrerådet er enige i betydningen af debatter om div. er vigtige, og at der skal sættes tid af til dette på møderne. En kommende pkt. til dagsorden er, at Maj-Britt Bendtsen fra Byhuset kommer og fortæller om Byhuset. P.t. er der bl.a. stor venteliste for yngre borgere. b. Drøftelse af pkt. 3 og 4 i demensplanen. (Hverdagsliv og butiksliv) Det skal drøftes, hvordan det er at være dement borger i Odense Kommune. Hvad er ældrerådets holdning til at de har et godt hverdagsliv? Det drejer sig om både den demente, pårørende, familie, forvaltning og også nogle af de frivillige aktiviteter. Alle demente er forskellige der vil være individuel vurdering hos hver enkelt borger/familie. Meget vigtigt er, hvordan det gode hverdagsliv bibeholdes i hjemmet længst muligt. Parly Larsen fortæller, at Ældreidrætten har en gruppe, der hjælper demente i gang med øvelser. Det er med til at sikre det gode hverdagsliv. Det er ønskeligt, at dette udbredes til så mange steder som muligt. Der er dog økonomi, der skal hænge sammen også, da der skal betales for at få hjælp til at få omklædt borgeren. Der er ikke frivillige til det p.t. Generelt vil borgere være frivillige i starten af et demensforløb, men bliver nødt til at sige fra på et tidspunkt, da de ikke ved, hvordan de skal agere overfor den demente. Butikker Der spørges til, om der findes butikker på plejecentrene i dag - i lighed med dem i Holland. Der findes 2 nemlig på Lokalcenter Rosengård og Havebæk Plejecenter. c. Byen for livet. Ældrerådet efterlyser til næste ældrerådsmøde status på hvordan Odense Kommune arbejder mod Byen for livet. 28/1 er der workshop om demente for medarbejdere. Alle input er ved at være skrevet sammen. 7. Direktør Mogens Hagelskær og ingeniør Svend Sørensen fra Odense Letbane. Letbanen kommer til at køre fra 5 morgen til 1 nat der er fører. Der indkøbes togsæt, så evt. moduler kan sættes til på et senere tidspunkt. Ramper til banen både manuelle og elektriske - er afprøvet af bl.a. Hanne Hansen. Letbanen er meget glade deltagelsen. Der spørges til belysning. Der regnes p.t. på det, der vil være lidt mere lys ved stationerne end på ruten. Der er ønske om øget belysning ved overgang ved Odeon, Thomas B. Thriges Gade. Dette noteres. Der bliver grønt islæt hele vejen i form af træer og græs.

5 Mogens Hagelskær vil også i fremtiden gerne trække på viden fra Ælderådet. Ligesom Handicapråd og Cyklistforbundet også inddrages. Der indkaldes til møde i marts. En blanding af trafik- og tilgængelighedsgruppe deltager fra Ældrerådet. Merete Helgens melder ind, hvem der deltager. Bilag fra orienteringen vedlagt. 8. Kort orientering om borgermøder i Efter evaluering af afholdte møder, er det besluttet at fortsætte med borgermøder. Der foreslås 2 møder forår og 2 efterår. Nye emner til hvert møde. Det afholdes forskellige steder i byen og gerne på forskellige tidspunkter. Datoer for fællesmøder nævnes i den forbindelse. Det er 15/3 og 24/5. 9. Økonomi. Kirsten Hansen Årsregnskab er næsten færdigt. Hun har været til møde med rådmanden om lokalrådenes budgetter. Han ser gerne, at lokalrådende selv fordeler midlerne. Der er ingen regler for at forvaltningen kan fordele. Det har dog vist sig, at lokalrådene ikke kan blive enige. Dagmar Andersen bemærker, at man må afpasse økonomien efter det budget, der foreligger. 10. Eventuelt. Søren Krøyer: Ældre- og Handicapforvaltningen er på Facebook. Relevante ting fra Ældrerådet modtages gerne til siden. Dagmar Andersen: Ønsker møde i letbanegruppen.

2. Godkendelse af referat fra den 22. oktober 2015 og evt. opfølgning på punkter. Godkendt.

2. Godkendelse af referat fra den 22. oktober 2015 og evt. opfølgning på punkter. Godkendt. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 17. december 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 27. august 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015.

Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet den 23. april 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015

Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag, den 24. september 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl

Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af fællesmøde for ældreråd og lokalråd plus ordinært møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. februar 2015, kl. 9.00 12.30 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 29. september 2016 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016.

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. april 2016. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 22. januar 2015 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015.

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 26. marts 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011

Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 21. marts 2011 /eb Referat af møde i Ældrerådet, den 17. marts 2011 Mødedeltagere Hanne Hansen Merete Helgens Johannes Hem Greta Nielsen Molly Witved Dagmar Andersen Nancy Hansen Kaj Stycke Christine Greisen

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chbh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 27. april 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Afbud: Christine Greisen. Konsulent: Lene Noer. Sekretær: Charlotte Bækholm. Ordstyrer: Merete Helgens. 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt.

Afbud: Christine Greisen. Konsulent: Lene Noer. Sekretær: Charlotte Bækholm. Ordstyrer: Merete Helgens. 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 30. marts 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. marts 2019, kl. 13.30 16.30 Afbud fra: Lisbeth Lykkegaard Lise Witved går kl. 15.30 p.g.a. andet

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011

Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011 Referat af møde i Ældrerådet, den 14. september 2011 15. september 2011 /eb Mødedeltagere Merete Helgens Johannes Hem Greta Nielsen Dagmar Andersen Nancy Hansen Kaj Stycke Kirsten Rosenkilde Hansen Per

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl

Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat fra møde i Ældrerådet torsdag d. 25. oktober 2018 kl. 14.00 17.00 Mødet afholdtes på Ørbækvej 100, lok. 1.s.73 ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 24. august 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

1. Status fra Byens Køkken, Gitte Breum, Chef for Mad og Måltider. Gitte Breum orienterede om status. Der henvises til vedlagte slides.

1. Status fra Byens Køkken, Gitte Breum, Chef for Mad og Måltider. Gitte Breum orienterede om status. Der henvises til vedlagte slides. Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag, den 28. maj 2015. -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 22. juni 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 26. april 2018 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 29. november 2018, kl. 14.00 17.00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86 Side 1 af 5 DAGSORDEN og REFERAT til Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl. 09.00 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Kopi til: Rådmand Jette Skive Direktør

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3301 Email: soekh@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 23. juni 2016 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 22. marts 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Nyt punkt 3.10 om henvendelse fra Veje og Grønne områder om ny tilgængelighedsplan Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde fredag den 2. juni 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013

Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Mandag den 21. januar 2013 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gæst: Rådmand Steen Møller,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018

Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Onsdag den 24. januar 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 11. januar 2016 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lillian Skjødt ( ) Vibeke Frej ( ) Annette Kjærsgaard ( ) Mogens Lehd

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012

Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012 18. juni 2012 /eb Referat af møde i Ældrerådet, den 15. juni 2012 Mødedeltagere Merete Helgens Greta Nielsen Dagmar Andersen Kirsten Rosenkilde Hansen Hans Nielsen Brita Thrane Vibæk Hanne Hansen Per Brockstedt

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Viborg Ældreråd. Referat

Viborg Ældreråd. Referat Referat Mødedato: Onsdag den 5. november 2014 Mødetidspunkt: 9:00 Sluttidspunkt: 12:00 Mødelokale: Medlemmer: Fraværende: M.1.4/rådhuset Rådhuset Prinsens Alle 5 8800 Viborg Leo Larsen, Jette Norup, Anny

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 27. september 2018 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Fraværende: Carl-Erik Olsen og Anne Kryger. Sekretær: David Aarup Laustsen. Referent: Charlotte Bækholm

Fraværende: Carl-Erik Olsen og Anne Kryger. Sekretær: David Aarup Laustsen. Referent: Charlotte Bækholm Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 20. september 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE

Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Referat til ÆLDRERÅDSMØDE Der indkaldes hermed til møde i ældrerådet i Holbæk Kommune Tid: Onsdag den 11.04.2018 kl. 10.00 14.00 Sted: Elisabethcentret lokale 1 D, Carl Reffsvej 2, Holbæk Der serveres

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-09.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Marskgården, Marskvej 20B, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. september 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Bjerking, Tove Scheel,

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 9. november 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Lone Karakavuk ( ) Dorthe Jensen ( ) Vibeke Frej ( ) Lillian Skjødt

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2 9. januar 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra Oda Petersen og Jens Kierkegaard. Referat Mødelokale 2 Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Referat SeniorRådsmøde nr. 225

Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Referat SeniorRådsmøde nr. 225 Dato: 18. maj 2017 Kl: 13-16 Sted: Kommunalbestyrelsens mødesal Dagsorden omdelt: 11. maj 2017 Referat udsendt: 22. maj 2017 Medlemmer: Preben Riel, Jann Larsen, Daisy Filipsen,

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Ældrerådets møde mandag den 13. april 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe Friis

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet

Referat fra møde i Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet 06.-08.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 06. august 2014 Tidsrum 10.00 12.30 Deltagere Connie Jensen, Bjørn

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017

Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3105 Email: chb@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag den 28. september 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale).

Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: Onsdag den 19. april 2017 kl. 10 til 12. Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 (Ældrerådets eget lokale). Til stede: Hanne Simonsen (formand), Anne

Læs mere

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102

Referat. Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Referat Fællesmøde i Sundheds- og Omsorgsudvalget Dato: Mandag den 20. august 2018 kl. 13.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer af Sundhedsudvalget: Hanne Simonsen (formand),

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 16. ordinære møde tirsdag den 23. oktober 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 16. ordinære møde tirsdag den 23. oktober 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86 Side 1 af 5 DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 16. ordinære møde tirsdag den 23. oktober 2018 kl. 09.00-13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4

Kun pkt. 1 Kun pkt. 4 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 7. Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 04.06.2018 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.14 Egedal Rådhus

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 24. april 2018 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 24. april 2018 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 24. april 2018 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og Omsorg

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 28. februar 2019, kl

Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 28. februar 2019, kl Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 6551 3207 Email: lno@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet torsdag d. 28. februar 2019, kl. 14.00 17.00. Afbud fra: Helle Oldefar, Karen Ulletved -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. juni 2017 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 12. juni 2017 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane Mogens Lehd Pedersen Vibeke Frej Ella Bertelsen Lillian Skjødt Ib Schaldemose Lone Karakavuk Annette Kjærsgaard John Rolsted 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. december 2016 kl. 10-14 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning H, 2. sal, lokale 302 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand),

Læs mere

DAGSORDEN OG REFERAT. til. Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl

DAGSORDEN OG REFERAT. til. Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl Side 1 af 6 DAGSORDEN OG REFERAT til Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 09.00 12.00 På Lokalcenter Søholm, Bispevej 70, Stautrup, 8260 Viby J Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatschef

Læs mere

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune

Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Referat Ældrerådsmøde i Jammerbugt Kommune Torsdag den 11. juni 2009, kl. 9.30-12.00 Mødelokale 83, Aabybro Rådhus Medlemmer: Jørgen Hellum, Jørn Kjær, Henning Jensen, Aase Billeskov Nielsen, Bent Jensen,

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Tirsdag den kl i mødelokale 7 Ældrerådet Tirsdag den 28.01.14 kl. 9-12 i mødelokale 7 Niels Kjøller (formand) Kirsten Andersen (næstformand) Anne Grethe Krogager Elo Knudsen Palle Jacobsen Afbud: Finn Brozek Flemming Vahlgreen Sigurd

Læs mere

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse:

Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset. Indholdsfortegnelse: Referat Ældrerådet Mødedato: 21. august 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 3, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Alder Bedst - kl. 13:00-14:00 2 2 Tilskud til ombygning og indretning af plejecentre

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3.

Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl til på Hvalsø Rådhus, lokale 3. 27. august 2018. Referat af møde i Ældrerådet i Lejre Kommune tirsdag den 21. august 2018 kl. 10.00 til 12.30 på Hvalsø Rådhus, lokale 3. Deltagere: Afbud: Bjarne Bang Christensen (BBC), Bjarne Hørlykke

Læs mere

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom Referat Møde nr. 09-2016 Torsdag den 15. december 2016 kl. 16.00 18.00, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1.sal. Medlemmer: Anne Lise Slyk, Jørgen Ahler, Mette Jensen, Vita Hagelskjær, Lene Rindom, Jens

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, mandag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på: Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø, mødelokale 180 Indhold Sag nr. 1 Godkendelse af dagsorden Sag nr. 2 Gensidig præsentation Sag nr. 3 Gennemgang

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 21. september 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) Vibeke Frej ( ) Lone Karakavuk ( ) Ella

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Mødelokale 3, Huset i Løsning, Ny Skolegade 4, 8723 Løsning Deltagere: Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens Peter L. Rasmussen, Ole Flemming Lyse,

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Referat af Ældrerådets møde mandag den 5. december 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X Dorthe

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/06 Mødedato: torsdag den 16-06-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Grønnegadecentret Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin.

Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Grønnegadecentret Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin. Møde Nr. 20 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 28. august 2015 09.00 13.00 Sted Grønnegadecentret Deltagere Alle med undtagelse af Ivan Gren, Per Schultz, Lars Larsen og Regnar Berdiin. Referent Birgit

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Afbud: Arne Bjørn Nielsen, Kirsten Nissen og Mona Sillemann.

Afbud: Arne Bjørn Nielsen, Kirsten Nissen og Mona Sillemann. Referat Møde i Sundhedsudvalget Dato: mandag den 12. februar 2018 kl. 14.00-16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Hanne Simonsen (formand), Anne Marie Bossen Aarøe (næstformand),

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelse

Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dagsorden og referat Skolebestyrelse Dato: Tirsdag d. 29.8 2017 Tid: Kl. 19 21.30 Sted: Stensagerskolen Mødedeltagere: Jørgen Krøigaard, Gitta Catalina, Søren Kronvang, Lise Jacobsen, Lene Bro, Jesper

Læs mere

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Torsdag d Lokale 83, Aabybro

Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune. Referat fra Ældrerådsmøde Torsdag d Lokale 83, Aabybro Til Ældrerådsmedlemmer i Jammerbugt Kommune Referat fra Ældrerådsmøde Torsdag d. 22. 01. 2009 Lokale 83, Aabybro Social-, Sundhed & Beskæftigelse Borgervænget 12, Brovst 9460 Brovst www.jammerbugt.dk Oprettet

Læs mere

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 5. september 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten Feld

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Center Sundhed, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring Møde slut: 12.30 Fraværende: 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 66 Præsentation af Center Sundhed 3

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 15, Allingåbro Kirkestien 1 i Allingåbro BEMÆRK MØDESTED Dato: Torsdag den 17. marts 2016 Start kl.: 8:45 Slut kl.: 11:30 Medlemmer: Fraværende: Jens Erik

Læs mere

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den torsdag 25. april 2013 kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 2 GODKENDELSE

Læs mere

Omstrukturering af dagtilbud på psykiatriområdet v/ kontorchef Else Bønding, Handicap- og Psykiatriafdelingen

Omstrukturering af dagtilbud på psykiatriområdet v/ kontorchef Else Bønding, Handicap- og Psykiatriafdelingen Ældre- og Handicapforvaltningen Til Odense Handicapråd Ledelsessekretariatet Ørbækvej 100 Postboks 1220 5220 Odense SØ www.odense.dk Tlf. 66131372 Fax 66127979 E-mail AEHF@odense.dk Dagsorden til møde

Læs mere

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder.

2.3 Meddelelser fra forvaltningen. Mette Olander orienterer om sundhedscentre og sammenlægning af områder. Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. april 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-12.-2014 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. december 2014 Tidsrum 10.00 12.00 (med efterfølgende spisning

Læs mere

Referat og diætseddel blev underskrevet. Kørselssedler blev indsamlet og nye udleveret.

Referat og diætseddel blev underskrevet. Kørselssedler blev indsamlet og nye udleveret. Referat Deltagere: Erik Bertelsen, Alex Kejlberg, Birthe Kalstrup, Hans Kjær Christensen, Annegrete Løkke Nielsen, Thøger Opstrup, Birgit Kirkensgaard Hansen, Ejgil Andreasen og Lena Degn Afbud: Mødedato:

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 7. september 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen Kirsten

Læs mere

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 9 Mandag d kl Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9 Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 03.10.2016 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Onsdag den 20. november 2013 kl. 10:00-14:00

Onsdag den 20. november 2013 kl. 10:00-14:00 Notat fra møde i Ældrerådet 21. november 2013 Onsdag den 20. november 2013 kl. 10:00-14:00 Mødet fandt sted i rådets mødelokale Henrik Pontoppidans Vej 4 DAGSORDEN 1.Valg af ordstyrer og godkendelse af

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 12. januar 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Annette Kjærsgaard ( ) John Rolsted

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. marts Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Støvring Rådhus, mødelokale 4. Møde slut:

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 22. marts Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Støvring Rådhus, mødelokale 4. Møde slut: Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Rådhus, mødelokale 4 Møde slut: 12.30 Fraværende: Jette Vestergaard 1 Indholdsfortegnelse Pkt. Overskrift Side 33 sprotokol fra sidste møde 3 34 Godkendelse

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen

Ældrerådet. Referat. Møde den 21. august 2017 kl. 09:00. Paraplyen Ældrerådet Referat Møde den kl. 09:00 Paraplyen Indkaldelse Poula Thrane John Rolsted Mogens Lehd Pedersen Vibeke Frej Ib Schaldemose Lillian Skjødt Lone Karakavuk Annette Kjærsgaard Ella Bertelsen 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1

Ældrerådet. Referat. Greve Kommune. Mandag den kl i mødelokale 1 Ældrerådet Mandag den 06.05.13 kl. 9-12 i mødelokale 1 Niels Kjøller, formand Freddy Aldenborg Elo Knudsen Finn Brozek Peer Ravn Aage Tolberg Afbud: Flemming Vahlgreen Sigurd Arnfred Larsen, sekretær Side

Læs mere

Eksterne deltagere: Lokalområdechef Dorte Dahl deltog fra kl. 12 under punkt 4.

Eksterne deltagere: Lokalområdechef Dorte Dahl deltog fra kl. 12 under punkt 4. REFERAT Møde: Omsorgs- og Boligudvalget Dato: Tirsdag den 9. juni 2015 kl. 10:00 14:00 Mødested: Sjællandsgade 40, bygning i, 1. sal, lokale i207 Til stede: Arne Bjørn Nielsen, Hanne Simonsen, Jette R.

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 14.-09.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 14. september 2016 Tidsrum 10.00 ca. 12.15 (Bemærk afslutningstidspunktet,

Læs mere

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 14. ordinære møde den tirsdag den 21. august 2018 kl Sted: Frichsparken, Lokale 1.

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 14. ordinære møde den tirsdag den 21. august 2018 kl Sted: Frichsparken, Lokale 1. Side 1 af 5 DAGSORDEN og REFERAT til Ældrerådets 14. ordinære møde den tirsdag den 21. august 2018 kl. 09.00-13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Afbud fra: Birthe, Mogens og Carl Aksel og Stinne. Kl.

Læs mere

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( )

Eksterne deltagere: Under punkt 6 deltog direktør Lars Gregersen, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen ( ) REFERAT Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 7. februar 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: Onsdag den 13. april 2016 kl. 10-14 Sted: Rådhuset (afventer lokale) Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 14.-03.-2018 Mødeforum Sted Ældrerådet Mødelokalet, Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 14. marts 2018 Tidsrum 10.00 ca. 15 Deltagere Gert

Læs mere

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103

Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 DAGSORDEN Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 29. april 2014 kl. 10 15 Sted: Københavns Rådhus, Udvalgsværelse D, 1. sal værelse 103 Dagsorden: 1. Valg af formand 2. Politikeroplæg: Henrik Appel Esbensen

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 31. august 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Vibeke Frej ( ) Lillian Skjødt ( ) Mogens Lehd Pedersen ( ) Ella Bertelsen

Læs mere

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget

REFERAT. Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget REFERAT Møde i Ældrerådet Dato: Onsdag den 14. december 2016 kl. 10.00 12.30 Sted: Københavns Rådhus, Snapstinget Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat af Forretningsudvalgets møde 3. Høring

Læs mere

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt.

Afbud fra Hanne Simonsen, Anne-Marie Bossen Arrøe deltager i Hanne Simonsens sted, samt Vera Eckhardt. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: onsdag den 13. juni 2018 kl. 10-15 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Hanne

Læs mere

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6

Kun pkt. 1 Til info Kun pkt. 6 Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 9. Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 02.10.2017 kl. 8.00. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere