LOKALPLAN 185. For Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen 1, i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN 185. For Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen 1, i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune"

Transkript

1 LOKALPLAN 185 For Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen 1, i Kgs. Lyngby Lyngby-Taarbæk Kommune

2 Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen...^ 1 Lokalplanens indhold...3 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 5 Lokalplanens retsvirkninger...^^ 7 Lokalplanens bestemmelser...9 Denne lokalplan er udarbejdet af Lyngby-Taarbæk Kommune, Teknisk Forvaltning, juni 2004 ~w - der er anvendt fotos fra bogen: "Lyngby Hovedgade. Registrant over Hovedgadens bygninger".

3 Baggrunden for lokalplanen Kommunalbestyrelsen vedtog den 20. juni 2002 at udbyde ejendommene Lyngby Hovedgade 84, Jernbanepladsen 1 A-B og parkeringspladsen i den sydlige ende af Jernbanepladsen til salg. Kommunen modtog 11 købstilbud med tilhørende skitseprojekter, og kommunalbestyrelsen vedtog den 27. oktober 2003 at sælge ejendommene til IBI Danmark A/S. Handlen var betinget af, at der vedtages en lokalplan, der giver grønt lys for byggeprojektet. Eksisterende forhold Størstedelen af den nuværende bebyggelse i lokalplanområdet er opført i 1930'erne. Den består primært af de to store beboelsesejendomme, Lyngby Hovedgade 84 A-F og Lyngby Hovedgade 86 A-D. På hjørnet af Lyngby Hovedgade og jernbanepladsen ligger en et-etages basarbygning med to baghuse. Disse bygninger planlægges alle nedrevet i forbindelse med nyt byggeri i området.

4

5 Lokalplanens indhold Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at give mulighed for og fastløgge retningslinier for en ny bebyggelse, der skal afslutte karreen mod Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen. Lokalplanens område Lokalplanen omfatter hele karreen, der afgrønses af Lyngby mfartsvej, Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen. mrådet opdeles i to underområder som vist på kortbilag 1. nderområde 1 består af de to beboelsesejendomme Lyngby Hovedgade 84 A-F og Lyngby Hovedgade 86 A-D. nderområde 2 består af erhvervsejendommen Lyngby Hovedgade 84 samt parkeringspladsen i den sydlige ende af Jernbanepladsen. Lokalplanen indeholder hovedsageligt bevarende bestemmelser for underområde 1 og bestemmelser for ny bebyggelse i underområde 2. mrådets anvendelse Lokalplanen fastløgger, at underområde 1 kun må anvendes til etageboliger for helårsbeboelse, bortset fra, at stueetagen i bygninger mod Lyngby Hovedgade skal anvendes til udvalgsvarebutikker eller liberalt erhverv. til en eventuel fremtidig parkeringskølder under Jernbanepladsen. Afkærselsrampen, der forudsøtter ny lokalplan, er vist på kortbilag 4 - æverste p-døk. Kortbilag 4 viser desuden de p-pladser, der skal etableres i forbindelse med nybyggeriet. I underområde i skal de nuvørende vejadgange og parkeringspladser bevares. Den offentlige sti langs mfartsvejen vil blive bevaret. Den indgår dog ikke i lokalplanområdet. I underområde 2 skal stueetagen anvendes til udvalgsvarebutikker. i. salen må kun anvendes til kontorer, liberalt erhverv, boliger for helårsbeboelse, eller butiksformål som del af den underliggende butik. 2. og 3. sal må kun anvendes til boliger for helårsbeboelse. ye butikker i lokalplanområdet må hæjst have et bruttoetageareal på m2. dstykninger dstykninger skal foretages som vist på kortbilag 2. I forbindelse med nyt byggeri i underområde 2 skal området sammenløgges til en par el. ej-, sti- og parkeringsforhold. ejadgang til det nye byggeri i underområde 2 skal ske fra Jernbanepladsen på det sted, hvor den nuvørende indkærsel til parkeringspladsen er. Desuden indeholder lokalplanen mulighed for en underjordisk afkærselsrampe fra Lyngby mfartsvej Bebyggelsens omfang og pla ering Lokalplanen fastløgger, at bebyggelsespro enten for området under et ikke må overstige 140. I underområde 1 må der ikke opfæres yderligere bebyggelse. I underområde 2 må det samlede etageareal ikke overstige Pla eringen og den maksimale hæjde af nyt byggeri fremgår af kortbilag 3. Lokalplanens bestemmelser er vurderet i forhold til byggelovens bebyggelsesregulerende bestemmelser. Projektet indebører visse skygge- og indbliksgener for naboerne. edenfor er vist et skygge-

6 diagram gøldende for den 22. marts kl forærsjøvndågn. Bevaring af bebyggelse Enkelte bygninger er registreret som bevaringsvørdige i kommuneatlasset. Derfor er der i lokalplanen indsat en bestemmelse om, at kommunalbestyrelsen skal give tilladelse til eventuelle nedrivninger, ombygninger eller andre øndringer pæ disse bygninger. Eventuelle øndringer eller ombygninger skal udfåres i overensstemmelse med husets byggeskik. Ejere af bevaringsvørdige bygninger kan såge ståtte gennem Bygningsforbedringsudvalget til renovering af tage, vinduer, fa ader og lignende. bebyggede arealer I underomræde i skal de eksisterende parkerings- og opholdsarealer bevares. I underomræde 2 skal der ved ny bebyggelse etableres følles opholdsareal som vist pæ kortbilag 6. Sørlige bestemmelser Lokalplanen indeholder bestemmelser om, at det ved ombygning og nybyggeri skal sikres, at det indendårs ståjniveau begrønses til håjst 30 db A for beboelsesrum og 3 db A for lokaler til kontorvirksomhed og liberalt erhverv. For de pæ kortbilag 6 viste følles udendårs opholdsarealer skal der etableres ståjskørm mod Lyngby mfartsvej. Bebyggelsens ydre fremtrøden anken med det nye byggeri har vøret at danne en bedre bygningsmøssig afrunding af Jernbanepladsen og sammenhøng med Lyngby Hovedgade. Det nye byggeri opfåres i råde teglsten af god kvalitet Petersen egl eller lignende og tilpasset den eksisterende bygningsmasse. Desuden anvendes store glaspartier - eksempelvis i hjårnebygningen mod Hovedgaden. il tagfod, røkvørk, tagrender, nedlåbsrår og fa- adebeklødningen pæ penthouse-etagen anvendes stæl, ink eller aluminium. agene skal fremstæ i sort tagpap og flade, dvs. med en høldning pæ håjst grader. Lokalplanens punkt 7 rummer desuden bestemmelser om begrønsning af skiltning, reklamering og antenneanløg. Forudsøtning for ibrugtagning af ny bebyggelse y bebyggelse skal vøre tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanløg efter kommunalbestyrelsens anvisning. ed ny bebyggelse i underomræde 2 er det en forudsøtning, at omrædet er sammenlagt til en ejendom. Servitutter En servitut er en rettighed over fast ejendom. Der skelnes mellem privatretlige og offentligretlige servitutter og mellem tilstandsservitutter og rædighedsservitutter. En tilstandsservitut giver de pætaleberettigede rettighedsindehaverne ret til at krøve en bestemt tilstand pæ en ejendom opretholdt. En rædighedsservitut giver de pætaleberettigede ret til en nørmere bestemt rædighed over ejendommen. Et af kommunalbestyrelsens mæl med at udarbejde lokalplaner er at sikre en forenkling af administrationsgrundlaget via ophøvelse af servitutter. Kommunalbestyrelsens hjemmel til at ophøve servitutter fremgær af Planlovens ƒ 1. Lokalplanens punkt 12 indeholder de servitutter, der ophøves af denne lokalplan.

7 Lokalplanens forhold til anden planlægning Regionplan 2001 Regionplanen for Københavns Amt fastlægger de overordnede retningslinjer for kommune- og lokalplanlægningen i Lyngby-Taarbæk Kommune. Lokalplanområdet udgør en del af Kgs. Lyngby, der er udpeget som regionalt center. Stationsnærhed Lokalplanområdet er beliggende indenfor det stationsnære centralområde, dvs. inden for en radius af 0,5 km fra Lyngby Station. Regionplanen pålægger kommunen, at en udbygning og fortætning skal være med til at sikre, at de stationsnære områder "gøres til byer" med høj tæthed, højt aktivitetsniveau og et godt bymiljø. Efter kommunalbestyrelsens vurdering er lokalplanen i overensstemmelse med regionplanens intention om intensivering af de stationsnære områder. Detailhandel l juni 2002 vedtog Folketinget en række ændringer i planloven, blandt andet om planlægningen for detailhandel. Hovedmålene for planlægningen af detailhandel er dog ikke ændret. Det er stadig målet at sikre en alsidig udvikling af detailhandlen i de små og mellemstore byer, ligesom handlen skal koncentreres i de eksisterende bymidter. Med lovændringen får kommunerne derimod et større råderum, da det i store træk ikke længere er regionplanmyndigheden, der fastlægger afgrænsningen af centrene, rammerne for udviklingen og butiksstørrelser under m 2 for udvalgsvarer. Indtil Lyngby-Taarbæk Kommune har fået revideret kommuneplanen efter reglerne i den nye lov, kan der kun udarbejdes lokalplaner for detailhandel efter bestemmelserne i den gældende regionplan. l den gældende regionplan er der følgende rammer for detailhandlen i det regionale center, Kgs. Lyngby: Det eksisterende areal til detailhandel må i alt højst udvides med m 2. Butikker til handel med dagligvarer må højst være m 2. Butikker til handel med udvalgsvarer må højst være m 2, dog kan der etableres 5 butikker til udvalgsvarer med et areal til detailhandel på m 2. Hovedstadens Udviklingsråd vedtog den 26. september 2003 et "Forslag til regionplantillæg om detailhandel", l forslaget lægges der op til at fjerne grænsen for udvidelse af detai(handelsarealet i Kgs. Lyngby samt at øge den maksimale størrelse for udvalgsvarebutikker fra m 2 til m 2. Denne lokalplan er i overensstemmelse med såvel regionplanens rammer for detailhandel som det foreliggende forslag til regionplantillæg om detailhandel. Kommuneplanen Kommuneplan , revision '98 for Lyngby-Taarbæk Kommune fastlægger dels hovedstrukturen for hele kommunen og dels rammer for indholdet i de fremtidige lokalplaner for de enkelte bydele og områder i kommunen. Lokalplanens område er beliggende i Kgs. Lyngby og er omfattet af rammerne for område , "Lyngby Hovedgade syd". For område gælder følgende rammer: Områdets anvendelse fastlægges til centerformål, regionalt center. Bebyggelsesprocenten for området under ét må ikke overstige 140. Randbebyggelsen mod Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen skal opføres i 2 1 /2-3Yi etage. Bebyggelse på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen kan dog opføres i 4 etager. Bygningshøjden må højest være 16 m. Bebyggelsens 2. og 3. sal skal anvendes til boligformål. Mod Lyngby Hovedgade skal bebyggelsens udformning, materialevalg og farvesætning understøtte købstadspræget i området. Området er en del af Kgs. Lyngby Stationscenter og har stationsnær beliggenhed. Lokalplan 185 er i overensstemmelse med disse rammer.

8 Trafikforhold Lokalplanområdet ligger tæt på Lyngby Station, Lyngby Omfartsvej og parkeringssøgeringen i Kgs. Lyngby. Der er således god adgang til området for såvel bilister som rejsende med kollektiv trafik. Lokalplanen giver mulighed for et nyt byggeri på maks etagemeter. Denne forøgelse forventes ikke at øge trafikken i området markant. Lokalplanen er ikke en hindring for en underjordisk afkørselsrampe fra Lyngby Omfartsvej til en eventuel fremtidig parkeringskælder under Jernbanepladsen. Afkørselsrampen forudsætter udarbejdelse af ny lokalplan. Lokalplanens påvirkning på bymiljøet Med det nye byggeri skabes en bedre bygningsmæssig afrunding af Jernbanepladsen. Samtidig vil byggeriet forbinde butiksarkaden på Jernbanepladsen med butikkerne på Lyngby Hovedgade. Dette vurderes at styrke handels- og bymiljøet i en ellers ret forsømt del af det regionale center. Kommuneatlas l Kommuneatlasset er alle bygninger opført inden 1940 registreret og bevaringsværdien fastsat. Bevaringsværdien 1 er det højeste, mens 9 er den laveste bevaringsværdi. Den arkitektoniske og kulturhistoriske værdi er vurderet til henholdsvis 7 for basarbygningen Lyngby Hovedgade 84, til 8 for baghuset til denne bygning, til 3 for Lyngby Hovedgade 84 A-F og til 5 for Lyngby Hovedgade 86 A-D. Varmeplan Varmeanlæg inden for lokalplanens område skal godkendes af kommunalbestyrelsen efter det til enhver tid gældende varmeplanlægningsgrundlag. Ny bebyggelse skal tilsluttes det lokale forsyningsnet for naturgas, med mindre der opnås særlig tilladelse til at indrette alternative opvarmningsanlæg. Ved en samlet kedeleffekt på over 3 MW skal der etableres et lokalt kraftvarmeanlæg. Mulighederne bør tillige undersøges ved en samlet effekt over 1 MW. Spildevandsplan Lokalplanområdet er omfattet af gældende spildevandsplan for Lyngby-Taarbæk Kommune. Afvandingen skal indrettes med separatsystem med tagog overfladevand ført til regnvandsledning i Lyngby Hovedgade. Støjforhold På grund af områdets placering tæt på S-banen, Lyngby Omfartsvej, Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen skal derved ombygning og nybyggeri foretages støjdæmpende foranstaltninger, der sikrer, at det indendørs støjniveau fra vej- og jernbanetrafik ikke overstiger 30 db(a) for boliger og 35 db(a) for lokaler til kontorvirksomhed og liberalt erhverv. For at dæmpe støjen på udendørs opholdsarealer skal der ved nybyggeri etableres støjskærm mod Lyngby Omfartsvej. En bygning er bevaringsværdig, når den har bevaringsværdien 1, 2, 3 eller 4 i Kommuneatlasset. Ejere af bevaringsværdige bygninger kan søge støtte til renovering af tage, vinduer, facader og lignende ved ansøgning til Bygningsforbedringsudvalget.

9 Lokalplanens retsvirkninger Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af denne lokalplan kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen. Lokalplanen indeholder i punkt 12 en bestemmelse om, at de i paragraffen nævnte servitutter ophæves. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation fra lokalplanens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun foretages ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. Lokalplanen indeholder i pkt. 8 en bestemmelse om, at visse bygninger ikke må nedrives uden kommunalbestyrelsens tilladelse. Hvis denne tilladelse nægtes, kan ejeren ifølge Planlovéns 49 forlange ejendommen overtaget mod erstatning. Dette gælder dog kun, hvis der er et væsentligt misforhold mellem ejendommens afkastningsgrad og afkastningsgraden for ejendomme med lignende beliggenhed og benyttelse, som ikke er omfattet af nedrivningsforbud. Der henvises i øvrigt til Lov om Planlægning, 18 om lokalplaners retsvirkninger, og kapitel 14: Klage og søgsmål.

10 Lokalplanens bestemmelser LOKALPLAN NR. 185 FOR LYNGBY HOVEDGADE OG JERNBANEPLADSEN 1 I KGS. LYNGBY l henhold til Lov om Planlægning (Lovbekendtgørelse nr. 763 af 11. september 2002 som ændret ved lov nr. 440 af 10. juni 2003) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i pkt. 2.1 nævnte område. 1. Formål 1.1 Det er lokalplanens formål: at sikre områdets anvendelse til centerformål, at give mulighed for ny bebyggelse som afslutning af karréen mod Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen, at fastlægge principper for placering og udformning af ny bebyggelse. 2. Område 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på kortbilag nr. 1 og omfatter følgende matr. nr.: 3 n, 3 an, 3 bk, 3 bl, 33 af, 33 p og del af litra "d", alle af Kgs. Lyngby by, Kgs. Lyngby samt alle parceller, der efter den udstykkes fra de nævnte ejendomme. 2.2 Lokalplanens område opdeles i 2 underområder som vist på kortbilag 1. Underområde 1 omfatter matr. n r. 3 bl og 33 af samt del af matr. n r. 3 bk og 3 an samt del af litra "d". Underområde 2 omfatter matr. nr. 3 n samt del af matr. nr. 3 bk og 3 an samt del af litra "d". 3. Områdets anvendelse 3.1 Området må kun anvendes til detailhandel, liberalt erhverv, kontorformål samt etageboliger for helårsbeboelse. 3.2 Inden for området må der ikke etableres dagligvarebutikker ud over kiosker og lignende. 3.3 Inden for området må det maksimale bruttoetageareal for den enkelte butik ikke overstige m Inden for området kan der opføres.transformer-, pumpe-, måle-eller trykreguleringsstationer til kvarterets forsyning, når de ikke har et bebygget areal på mere end 20 m 2 og ikke gives en højde på mere end 3 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse. 3.5 For underområde 1 gælder desuden, at stueetagen i bygninger mod Lyngby Hovedgade kun må anvendes til liberalt erhverv samt detailhandel (med den i punkt 3.2 nævnte begrænsning), at arealer over stueetagen i bygninger mod Lyngby Hovedgade kun må anvendes til boliger for helårsbeboelse, at øvrige bygninger (bortset fra garageanlæg og lignende) kun må anvendes til boliger for helårsbeboelse, at det samlede bruttoetageareal, der anvendes til butiksformål, ikke må overstige m 2. ' 3.6 For underområde 2 gælder desuden, at stueetagen kun må anvendes til detailhandel (med den i punkt 3.2 nævnte begrænsning), at 1. salen kun må anvendes til kontorer, liberalt erhverv, boliger for helårsbeboelse eller butiksformål som del af den underliggende butik, at 2. og 3. salen kun må anvendes til boliger for helårsbeboelse, at det samlede bruttoetageareal, der anvendes til butiksformål, ikke må overstige m 2. Note til punkt 3: Bruttoetagearealet til butiksformål beregnes efter reglerne i Planlovens 5 f.

11 4. Udstykninger 4.1 Udstykninger skal foretages som vist på kortbilag Herudover er mindre skelreguleringer og udlæg af arealer til offentlig vej, sti og friarealer samt til forsynings- og afløbsledninger tilladt. 5. Vej-, og parkeringsforhold 5.1 Vejadgang til området må kun etableres som vist på kortbilag l underområde 1 skal de på kortbilag 3 viste parkeringsarealer fastholdes til parkering. 5.3 Ved ny bebyggelse i underområde 2 skal der anlægges parkeringspladser som vist på kortbilag Bebyggelsens omfang og placering 6.1 Bebyggelsesprocenten for området under ét må ikke overstige For underområde 1 gælder, at der ikke må opføres yderligere bebyggelse, 6.3 For underområde 2 gælder, at ny bebyggelse kun må etableres inden for de på bilag 3 viste byggefelter, at ny bebyggelse højst må udføres med et antal etager og en bygningshøjde som angivet på bilag 3, at det samlede etageareal ikke må overstige m 2. at de udvendige bygningssider skal udføres som vist på kortbilag 5 i tegl, glas, stål, aluminium, zink, at murværket skal fremstå i røde teglsten tilpasset bebyggelsen i underområde 1, at tagene skal fremstå i sort tagpap og med en hældning på højst 5 grader, at bebyggelsens udformning i sin helhed skal godkendes af kommunalbestyrelsen, at skiltning skal udføres inden for de på kortbilag 5 viste skiltefelter, at skiltning og reklamering herudover ikke er tilladt, at antenneanlæg, herunder parabolantenner, kun må opsættes med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. 8. Bevaring af bebyggelse 8.1 De på kortbilag 3 med særlig signatur angivne bevaringsværdige bygninger må ikke nedrives, ombygges eller på anden måde ændres, før kommunalbestyrelsen har meddelt tilladelse hertil. Eventuelle ombygninger eller ændringer skal udføres i overensstemmelse med husets byggeskik. 9. Ubebyggede arealer 9.1 l underområde 1 skal de eksisterende parkeringsarealer og opholdsarealer fastholdes. 9.2 l underområde 2 skal der ved ny bebyggelse etableres fælles opholdsareal som vist på 1.- og 2. salsplanerne på kortbilag Bebyggelsens ydre fremtræden 7.1 For underområde 1 gælder, at skiltning og reklamering kun må finde sted med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse, at antenneanlæg, herunder parabolantenner, kun må opsættes med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. 7.2 For ny bebyggelse i underområde 2 gælder, 10. Særlige bestemmelser 10.1 Ved ombygning og nybyggeri skal det sikres, at det indendørs støjniveau ikke overstiger 30 db(a) i beboelsesrum og 3.5 db(a) i lokaler til kontorvirksomhed og liberalt erhverv For de på kortbilag 6 viste fælles udendørs opholdsarealer skal der etableres støjskærm mod Lyngby Omfartsvej. 10

12 11. Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse 11.1 Før ny bebyggelse i underområde 2 tages i brug, skal bebyggelsen være tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter kommunalbestyrelsens anvisning. Ved en samlet kedeleffekt på over 3 MW skal der etableres et lokalt kraftvarmeanlæg Før ny bebyggelse i underområde 2 tages i brug, skal områdets parceller sammenlægges til én Før ny bebyggelse i underområde 2 tages i brug, skal de i punkt 10.2 nævnte støjskærme være etableret. 12. Servitutter 12.1 Følgende servitutter / servitutbestemmelser ophæves på nedenstående ejendomme: Matr. n r. 3 an: Servitut lyst 16/ (900789): Dok. om bebyggelse, benyttelse m.v. Servitut lyst 11/ (900790): Dok. om bebyggelse, benyttelse, færdselsret m.v. Servitut lyst 25/ (900791): Dok. om byggevilkår. Matr. nr. 33 p: Servitut lyst 16/ (901692): Dok. om bebyggelse, benyttelse m.v. Vedtaget af Lyngby-Taarbæk Kommunalbestyrelse den 16. juni Rolf Aagaard - Svendsen / Bjarne Holm Markussen 11

13 LOKALPLANOMRÅDE Mål: 1:2000? m LOKALPLAN LOKALPLANENS OMRÅDE UNDEROMRÅDE DATO: PLANAFDELINGEN TEKNISK FORVALTNING LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE B l LAG

14 ^^ ["- j EKSISTERENDE SKEL NYE SKEL Mål: 1:2000?L U *! EKSISTERENDE SKEL DER NEDLÆGGES 40 l 80 m H l DATO: PLANAFDELINGEN TEKNISK FORVALTNING LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 185 BILAG

15

16

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 167. For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 167 For ældreboliger ved Geels Plads i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

LOKALPLAN 128. For Svorin-karreen i Lyngby Bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 128. For Svorin-karreen i Lyngby Bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 128 For Svorin-karreen i Lyngby Bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold...................... 2.. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 134. For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 134 For Skovtofte Socialpædagogiske Seminarium, Hummeltoftevej 145 i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 144. For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 144 For en del af Kastanievejkarreen i Kgs. Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 117. For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 117 For et område ved Klavs Nebs Vej 10 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden fan lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

LOKALPLAN 116. For et byfornyelsesområde ved Gl. Bagsværdvej og Rønne Allé i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 116. For et byfornyelsesområde ved Gl. Bagsværdvej og Rønne Allé i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 116 For et byfornyelsesområde ved Gl. Bagsværdvej og Rønne Allé i Ulrikkenborg bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 136. For idrætsanlægget ved Kaplevej i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 136. For idrætsanlægget ved Kaplevej i Sorgenfri bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 136 For idrætsanlægget ved Kaplevej i Sorgenfri bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 108. Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 108 Buddinge Trælasthandel Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der

Læs mere

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 26 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 26 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 26 vedrører et areal ved det nordøstlige hjørne af vejkrydset Herlev Hovedgade/Herlev Ringvej og fastlægger, at området kun må anvendes

Læs mere

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m².

Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr med et areal på ca m². SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3-9409 Bofællesskab, B.S. Ingemanns Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET Lokalplanen omfatter en del af ejendommen matr.nr. 3772 med et areal på ca. 3.600 m². Der kan opføres en

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11

Lokalplan nr for et område ved Lindevangs Allé 11 Lokalplan nr. 128 for et område ved Lindevangs Allé 11 Januar 2003 INDLEDNING Lokalplanen for et område ved Lindevangs Allé 11 gør det muligt at opføre boliger fortrinsvis som ungdoms- og kollegieboliger.

Læs mere

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre

Lokalplan nr Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Vallø Kommune Lokalplan nr. 1-22 Område for Plejecentret Hotherhaven og boliger for ældre Indhold Lokalplanens baggrund 2 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund s. 2 Lokalplanændring s. 2 Lokalplanens formål s. 3 Lokalplanens indhold s. 3 Lokalplanens forhold til s. 4 anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 81. For Jægersborgvej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 81 For Jægersborgvej 64-66 i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé

Lokalplan nr. 72. for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé Lokalplan nr. 72 for et område ved Danasvej mellem Sankt Knuds Vej og Lykkesholms Allé September 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af boligbebyggelse

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade

Lokalplan nr. 61. for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Lokalplan nr. 61 for et område mellem Mariendalsvej og Ågade Oktober 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre etageboligbebyggelse. Lokalplanen opdeles

Læs mere

LOKALPLAN 106. For Kongevejen og Ahornvej 2-4 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 106. For Kongevejen og Ahornvej 2-4 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 106 For Kongevejen 161-167 og Ahornvej 2-4 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen...................... 1 Lokalplanens indhold...........................

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN 53 FOR ET OMRÅDE TIL OMBYGNING OG UDVIDELSE AF PLEJEHJEMMET ELIM Lokalplan 53 For et område til ombygning og udvidelse af plejehjemmet Elim Udarbejdet af Vamdrup kommune og Arkitekt

Læs mere

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89 Lokalplan nr. 134 for Holger Danskes Vej 87-89 2004 Lokalplan nr. 134 er udarbejdet af Frederiksberg Kommune Teknisk Direktorat Projekt- og Planafdelingen Rådhuset 2000 Frederiksberg Tlf. 3821 4071 E-mail:

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej

Lokalplan nr for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indhold Lokalplan nr. 1.4-4 for et butiksområde vest for Klosterparkvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN 124. For Gyvelholm, Furesøvej 61 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 124. For Gyvelholm, Furesøvej 61 i Virum bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 124 For Gyvelholm, Furesøvej 61 i Virum bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej

Lokalplan nr for et boligområde ved Klintedalsvej Indhold Lokalplan nr. 2.1-4 for et boligområde ved Klintedalsvej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 231. for Hartmanns Plads i Nærum

Lokalplan 231. for Hartmanns Plads i Nærum Lokalplan 231 for Hartmanns Plads i Nærum Rundforbivej Nærum Hovedgade Hvad er en lokalplan? Ifølge Lov om planlægning kan Kommunalbestyrelsen beslutte at udarbejde en lokalplan, når en bestemt udvikling

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel

LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel LOKALPLAN 3-41 Hotel Niels Juel KØGE KOMMUNE 2002 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-41, Hotel Niels Juel INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund, formål og indhold........... 3 Lokalplanens

Læs mere

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39

a. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANEN. STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 STEVNS KOMMUNE LOKALPLANNR. 39 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE. Lokalplanens baggrund Lokalplanens område og formål Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN 166. For et område mellem Chr. Winthers Vej, Gammel Bagsværdvej og Nybrovej i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 166. For et område mellem Chr. Winthers Vej, Gammel Bagsværdvej og Nybrovej i Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 166 For et område mellem Chr. Winthers Vej, Gammel Bagsværdvej og Nybrovej i Ulrikkenborg bydel Lyngby-Taarbæk Kommune I ndholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen..............................................................................................................................

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr. 4-11. for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 4-11 for et område til tæt-lav boliger (Amtsskrivergården), Strøby Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 9. september 2004. INDHOLD Redegørelse 3 Indledning 3 Lokalplanområdet

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 39. for et område ved Kinovej i Vamdrup

VAMDRUP KOMMUNE. Lokalplan nr. 39. for et område ved Kinovej i Vamdrup VAMDRUP KOMMUNE Lokalplan nr. 39 for et område ved Kinovej i Vamdrup R E D E G Ø R E L S E VAMDRUP KOMMUNE Del af centerområde ved Kinovej Beliggende: 2 Lokalplanen omfatter et område på 403 m, beliggende

Læs mere

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ

NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ NR. 052 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL M.V. VED BANEGARDSVEJ - RYVEJ SKANDERBORG KOMMUNE 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Lokalplanområdet Lokalplanens baggrund l l Beskrivelse af lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej

Lokalplan nr. 89. for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Lokalplan nr. 89 for et område mellem Nordre Fasanvej og Guldborgvej Januar 1995 1 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold. Lokalplanen går ud på at erstatte den gældende lokalplan nr. 52 med tillæg, som åbner

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø

Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej. Lokalplan 81B. Ældrecentret i Hvalsø I Forslag til Lokalplan 81 Ældreboliger på Præstegårdsvej Lokalplan 81B Ældrecentret i Hvalsø Orientering Regler for Lokalplaners Udarbejdelse Indhold En lokalplan er en fysisk plan, der fastlægger de

Læs mere

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger

Lokalplanens forhold til anden planlægning. Lokalplanens retsvirkninger Indhold Lokalplan nr. 1.2-2 for et butiksområde ved Sct. Jørgensbjerg Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2

Læs mere

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994

LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN 116 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ OG EJGÅRDS TVÆRVEJ I GENTOFTE KOMMUNE 1994 LOKALPLAN NR.116 FOR ET OMRÅDE OMKRING LINDEGÅRDSVEJ, ORDRUPVEJ, EJGÅRDSVEJ

Læs mere

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej

Lokalplan nr for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej Lokalplan nr. 118 for et område mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens Vej April 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens baggrund Lokalplanen udlægger området mellem Sønderjyllands Allé og Gustav Johannsens

Læs mere

LOKALPLAN 49 Marts 2001 OMRÅDET MELLEM ØSTERGADE, SØNDERGADE, KONGEAEN OG JERNBANEN VAMDRUP KOMMUNE. i ^i. -4 ^S^T^fff^/.

LOKALPLAN 49 Marts 2001 OMRÅDET MELLEM ØSTERGADE, SØNDERGADE, KONGEAEN OG JERNBANEN VAMDRUP KOMMUNE. i ^i. -4 ^S^T^fff^/. LOKALPLAN 49 Marts 2001 OMRÅDET MELLEM ØSTERGADE, SØNDERGADE, KONGEAEN OG JERNBANEN VAMDRUP KOMMUNE i ^i - -4 ^S^T^fff^/. Indholdsfortegnelse REDEGØRELSE 2 Lokalplanens område 2 Lokalplanens baggrund og

Læs mere

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole Lokalplan 167 Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole TEKNISK FORVALTNING SEPTEMBER 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelsen -Baggrund for udarbejdelse af lokalplan... 2 -Beliggenhed, afgrænsning

Læs mere

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999

LOKALPLAN For erhvervsområde ved Industribuen. Ishøj Kommune 1999 LOKALPLAN 1.27 1 For erhvervsområde ved Industribuen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål Butikskoncernen Netto ønsker at opføre et højlager i tilknytning til nuværende lagerbygninger på

Læs mere

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992

LOKALPLAN NR Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 LOKALPLAN NR. 6-06 Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Vallø kommune, september 1992 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 6-06

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen

LOKALPLAN Lokalplan Et institutionsområde ved Gildbroskolen LOKALPLAN 1.28 Lokalplan 1.28 Et institutionsområde ved Gildbroskolen Ishøj Kommune 1999 2 Lokalplanens baggrund og formål I forbindelse med opførelsen af Gildbro Al-klub indgik etablering af periodevis

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-17

Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Vallø kommune - Lokalplan 1-17 Lokalplan for et område til erhverv i Hårlev Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Støjforhold 3 Lokalplanens forhold til anden kommunal planlægning 4 Kommuneplan

Læs mere

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej

Lokalplan nr. 99. for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Lokalplan nr. 99 for et område ved Jacobys Allé, Frydendalsvej, Asgårdsvej og Kochsvej Marts 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til boligformål i form af villabebyggelse.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 51 For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

LOKALPLAN 141. For Lyngby Hovedgade og Nørgaardsvej 1 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 141. For Lyngby Hovedgade og Nørgaardsvej 1 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 141 For Lyngby Hovedgade 49-51 og Nørgaardsvej 1 i Kgs. Lyngby Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

for området mellem Trykkergang, Store Rådhusgade, Brogade og Bjerggade

for området mellem Trykkergang, Store Rådhusgade, Brogade og Bjerggade SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-9407 for området mellem Trykkergang, Store Rådhusgade, Brogade og Bjerggade BESKRIVELSE AF FORSLAGET Lokalplanforslaget omfatter et ældre centerområde med gode muligheder

Læs mere

Lokalplan nr. 210.16

Lokalplan nr. 210.16 okalplan nr. 210.16 Udvidelse af Super Best i Tårs Vedtaget 2. udkast, august 2003 Nord OKAPANOMRÅDE Bredgade Johs. Hansens Vej Vrejlev Klostervej HJØRRIN KOMMUNE TEKNISK FORVATNIN Den kommunale planlægning

Læs mere

Lokalplan 66. Stenhavegård

Lokalplan 66. Stenhavegård Lokalplan 66 Stenhavegård R E D E G Ø R E L S E INLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr 66, er beliggende i UsserØd, mellem Stampevej og Breeltegårds arealer Området afgrænses mod syd af Stampevej,

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

Lokalplan 68. Ved Ahornvej

Lokalplan 68. Ved Ahornvej Lokalplan 68 Ved Ahornvej INDLEDNING Lokalplan nr. b$ omfatter et areal på ca. 4000 m2 på nordsiden af Ahornvej. Det afgrænses mod syd af Ahornvej, mod vest af en parcelhusgrund (matr.nr. 1ax), mod nord

Læs mere

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej

Lokalplan nr. 58. for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Lokalplan nr. 58 for et område ved Falkoner Allé mellem Godthåbsvej og Holger Danskes Vej Juli 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for opførelse af en bebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997

LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LOKALPLAN 134 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED C.V.E. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ I GENTOFTE KOMMUNE 1997 LÖKÅLPL~NNR. 134 FOR ET OMRÅDE VED C.V.È. KNUTHS VEJ OG RYGÅRDS ALLÉ i GENTOFTE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

FOR ET OMRÅDE MELLEM TRYKKERGANG, STORE RÅDHUSGADE, BROGADE OG BJERGGADE

FOR ET OMRÅDE MELLEM TRYKKERGANG, STORE RÅDHUSGADE, BROGADE OG BJERGGADE FOR ET OMRÅDE MELLEM TRYKKERGANG, STORE RÅDHUSGADE, BROGADE OG BJERGGADE SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning - Rådhuset - 6400 Sønderborg - Tlf. 74 42 93 00 - Fax 74 43 49 12 SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58

Lokalplan nr for et område ved Roskildevej 56-58 Lokalplan nr. 124 for et område ved Roskildevej 56-58 Juli 2002 INDLEDNING Lokalplanen for området ved Roskildevej 56-58, gør det muligt at opføre ældreegnede boliger med tilhørende fælles- og servicearealer

Læs mere

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By Lokalplan 320 for et område i Skovshoved By ! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 320 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling

Lokalplan 40. For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling Lokalplan 40 For lokal plastvirksomhed ved Vester Velling November 1998 Lokalplanens retsvirkninger Midlertidige retsvirkninger efter planloven Endegyldige retsvirkninger Når et forslag til lokalplan er

Læs mere

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem

Stevns kommune. Lokalplan nr, 46, Magleby Alderdomshjem Stevns kommune Lokalplan nr, 46, I I J Magleby Alderdomshjem STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NFt. 46. Lokalplan for ejendommen Magleby Alderdomshjem. INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund Lokalplanens område

Læs mere

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 3. For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 3 For et område mellem Lyngby Hovedgade og Jernbanepladsen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 4 Lokalplanens

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 88. For "Posefabrikken" ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 88. For Posefabrikken ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 88 For "Posefabrikken" ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved.

Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Planudtalelse vedr. opførelse af boliger, erhverv og squashcenter, på ejendommen Ringstedgade 141 i Næstved. Projektet omfatter bebyggelse i 3 etager i den sydlige del af ejendommen og rummer et mindre

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby

Vallø kommune - Lokalplan Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Vallø kommune - Lokalplan 4-06 Lokalplan for et område til boligbebyggelse i Strøby Indhold Lokalplanens redegørelse Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold tilanden kommunal planlægning 3 Kommuneplan

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9

Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Vallø kommune - Lokalplan 1-1 9 Lokalplan for et område tilboligbebyggelse på Nordmarken i Hårlev. Indhold side LOKALPLANENS REDEGØRELSE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden kommunalplanlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 35 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 35 vedrører et ubebygget område nord for Ring 4 op mod kommunegrænsen til Værløse og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal

Læs mere

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej

Lokalplan nr. 88. for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej Lokalplan nr. 88 for et område mellem Sankt Nikolaj Vej, Falkoner Allé, Falkonervænget og Hostrupsvej December 1994 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at åbne mulighed for at opføre

Læs mere

r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten)

r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten) r r begrænset a Ja ej- a olins a a s(højsletten) -sl Indholdsfortegnelse Lokalplanens baggrund, ^,,,,, I Lokalplanens indhold,,,,, I Lokalplanens retsvirkninger,,,,,,, 2 Lokalplanens forhold til anden

Læs mere

TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR

TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR Lillebælt Motorvejen Jyllandsvej Middelfart Kommune TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR. 29.08 Erhvervsområde ved motorvejen, Jyllandsvej og April 2007 Middelfart Kommune TILLÆG NR. 1 TIL LOKALPLAN NR. 29.08

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej

LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Slangerup kommune LOKALPLAN NR. 42 for Slangerup Foderstofforening ved Slagslundevej Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold Redegørelse for lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 11. For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 11 For et område ved den nordlige del af Caroline Amalie Vej Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE.

LOKALPLAN 25 HERLEV KOMMUNE. LOKALPLAN 25 I HERLEV KOMMUNE. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 25 vedrører en ubebygget grund ved J.E. Pitznersvej nord for "Marielyst'' og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres

Læs mere

LOKALPLAN 151. For et kontorbyggeri ved Lyngby Station. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 151. For et kontorbyggeri ved Lyngby Station. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 151 For et kontorbyggeri ved Lyngby Station Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere