Naboskabsundersøgelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Naboskabsundersøgelse"

Transkript

1 1 Naboskabsundersøgelse af Administrator David Nielsen-Ourø Indholdsfortegnelse: 1. Rapport (a) Generelt (b) Svarprocenter (c) Opsummering og kort analyse af svarene (d) Videre analyse - deludtræk, fritekstbesvarelserne (e) Svagheder ved selve Naboskabsundersøgelsen (f) Konklusion og anbefalinger (g) Afsluttende kommentar 2. Bilag: Selve undersøgelserne for Vestergården og Engbrydparken + fritekstbesvarelserne med resume på forsiden. 3. Bilag: Deludtræk: Nytilflyttere, Beboere med børn og Beboere som ikke er født i DK 4. Bilag: Notat: Naboskabsundersøgelse, fejl 5. Bilag: Samlede antal beboere GE Findus Generelt Denne Naboskabsundersøgelse er den mest omfattende beboerundersøgelse i GE s historie alene fritekst -besvarelserne er meget omfattende, en masse gode ideer, kommentarer og lidt brok. Undersøgelsen samler en stor viden om vores boligområde og dets beboere, er lidt af en skattekiste og et rimeligt godt udgangspunkt at træffe beslutninger ud fra samt et fixpunkt at sammenligne med i fremtiden. Men læg også mærke til de kritiske bemærkninger i afsnittet Svagheder ved Naboskabsundersøgelsen og i notatet "Naboskabsundersøgelse, fejl i forbindelse med:" God fornøjelse med læsningen, og tolkningen.

2 2 Svarprocenten Svarprocenten for Naboskabsundersøgelsen er nogenlunde repræsentativ, som Naboskabet.dk udtrykker det. Se vedlagte bilag Samlede antal beboere Findus. Svarprocenterne er som følger: Beboere i alt i GE (der falder indenfor undersøgelsens aldersgrupper ): Unge Voksne 1461 I alt 1672 Besvarelser i alt Vestergården 457 Engbrydp. 68 I alt 525 Samlede procentdel af beboere der har svaret: 31 % Lidt yderligere info, blot til orientering: Børn 0-6 år: E.: 21 Afd. 1: 20 Afd. 2: 19 Afd. 3: 28 Afd Samlede antal beboere i GE 1812 Voksen- og Børnebesvarelser: 39 børn fra Vestergården har svaret 6 børn fra Engbrydparken har svaret I alt 45 børn har svaret 480 voksne har svaret. Voksen-svarprocent: 32,8 % Børne-svarprocent: 21,3 %

3 3 Opsummering og analyse af svarene De fortrykte svar fra Naboskabsundersøgelsen er standardspørgsmål, som alle boligforeninger landet over stilles, kun den sidste og næstsidste side er vores egne. Undersøgelsens egne 7 temaer (standardspørgsmålene): o Den generelle tilfredshed med at bo i området Voksne: Generel tilfredshed, en smule bedre end landsgennemsnittet (s. 18, Hovedrapport) Børn og unde: Generelt utilfredsstillende, væsentligt lavere end landsgennemsnittet (s Hovedrapport) landsgennemsnittet. (s. 18) Voksne: Generel tilfredshed, bedre end o Naboskabet hvordan omgås man hinanden i området? Voksne: Generelt tilfredsstillende, en lille smule over landsgennemsnittet (s. 25 Hovedrapport) (s Hovedrapport) Børn og unge: Generelt en noget under landsgennemsnittet Voksne: Ca. det samme som landsgennemsnittet (s. 25) o Beboernes kontakter ud af området igennem sport, frivillige aktiviteter osv.

4 4 For både børn og voksne gælder, at der er en lille smule færre kontakter udenfor området, end landsgennemsnittet. (s ) udenfor boligområdet. (s. 32) Voksne: Over gennemsnittet har ikke mange kontakter o Trygheden beboernes oplevelse af trygheden i området. (s. 37 Hovedrapport) Hovedrapport) Voksne: Generelt trygt, en smule under landsgennemsnittet Børn og unge: Generelt trygt, over landsgennemsnittet. (s. landsgennemsnittet. (s. 37) Voksne: Trygheden i området er god, meget bedre end o Det fysiske miljø hvor gode muligheder giver det for at møde hinanden og være sammen? Voksne: Generelt bedre bedømmelse end på landsgennemsnittet (s. 43 Hovedrapport) Børn og unge: Væsentligt under landsgennemsnittet, få tilfredse og mange utilfredse. (s Hovedrapport) Voksne: Bedre end landsgennemsnittet. (s. 43) o Ressourcerne hvor meget laver man sammen i området? Er der lyst og energi til mere?

5 5 Hovedrapport) Voksne: Generelt under landsgennemsnittet. (s. 49 Børn og unge: Generelt væsentligt færre ressourcer hos børn og unge end Landsgennemsnit. (s i Hovedrapport) Voksne: Tæt på landsgennemsnittet. (s. 49) o Accepten af forskellighed er det ok, at vi ikke alle er ens? landsplan. (s. 53 Hovedrapport) Voksne: Der er en lavere accept af forskellighed end på Børn og unge: Ikke målt for denne gruppe. landsplan. (s. 53) Voksne: Der er en lavere accept af forskellighed end på Vores egne spørgsmål (s ): Beboerdemokratiet Af det personale og frivillige, der er blevet målt på, score beboerdemokratiet lavest. 20 % svarer det fungerer under middel eller utilfredsstillende. Dette bør der rettes op på. Næsten 1/3 af beboerne finder beboerdemokratiet fungerer under middel eller meget utilfredsstillende. Dette bør der rettes op på. Administrationen ledelsen (John, Dan og Alan):

6 6 Ledelsen score næst-lavest efter beboerdemokratiet, 15 % synes det fungerer under middel eller utilfredsstillende. Dette bør der rettes op på. er ikke ubetydeligt. Der er tilfredshed med ledelsen, men antallet af utilfredse Administrationen kontoret: Kontoret har 10 % som svarer under middel eller meget utilfreds. Kontorets åbningstider: 11 % finder det under middel eller meget utilfredsstillende. Ca. 2/3 af besvarelserne er tilfredse med åbningstiderne, 1/3 er utilfredse. Der er plads til forbedring. Administrationen gårdmændene: Næsten 80% er tilfredse. Gårdmændene score suverænt bedst, med kun 3 % under middel, slet intet måleligt under meget utilfreds, og hele 43 % er meget tilfredse. Det er en af de få gange i undersøgelsen, der er et entydigt resultat! Gårdmændene scorer også i Engbrydparken højest i tilfredshed, men der er næsten 20 % som skriver under middel eller meget utilfredse. Plads til forbedring. Det generelle serviceniveau:

7 7 Serviceniveauet ser ud til at være rigtigt. Kun 9 % svarer under middel eller er meget utilfredse og dét kan så være både fordi der er for lidt service, eller for meget. Der er ikke så stor tilfredshed med det generelle serviceniveau i Engbrydparken som i Vestergården, 15% skriver at de er under middel eller meget utilfredse med niveauet. Fremtidssikring: Målingen hér var især for at få et indtryk af hvor mange der er indstillet på forandringer og forbedringer, sat op imod at holde fast i status som det er og lav husleje. Samtidig er det begribeligt fra rækkefølgen og sammensætningen af spørgsmålene, at vælges en af de 3 kategorier med forandringer, vil det influere på huslejen. 2/3 tilkendegiver de ønsker forbedringer og forandringer, hvilket må siges at være et klart flertal, dog med et ikke ubetydeligt mindretal. Der er flere beboere i Engbrydparken som ønsker en forbedring af det sociale liv, end der er beboere som vil have fokus på lav husleje. Samlet set gentager mønstret sig fra Vestergården, mere end 2/3 vil gerne have forandringer og forbedringer på de adspurgte områder. Miljø- og klimabevidsthed: Et stort flertal er, eller prøver, at være miljøbevidste så hér er en indikation på at der tænkes på miljø- og klimarigtig adfærd, og at initiativer på dette område sandsynligvis vil blive modtaget positivt. Der er rigtig mange som tænker over at være klima- og miljøbevidst i Engbrydparken, og der kan faktisk slet ikke registreres nogen som ikke gider eller tror på det!

8 8 Ekstremerne er der noget vi skal være særlig opmærksom på? Børns tilfredshed og tryghed skal vi være opmærksomme på, samt at de ikke har så store ressourcer, dvs. de er mere sårbare for modgang, og at der ikke laves noget for dem og er så meget for dem og deres forældre. Ekstremt almindeligt : En lille modsætning, men: Der er generelt store procenter i det gule felt, hvilket vil sige, jf. Naboskabet.dk: overvejende neutrale svar, og peger på at der er grund til at overveje om man bør ændre noget. Det ville, selvfølgeligt, være ønskeligt med flere procenter i det grønne område, i stedet for så mange i det gule. Fra vores egne spørgsmål: arbejde. Klar topscorer: Gårdmændene! Tillykke til dem, et stort skulderklap! Fortsæt det gode Mens ledelsen både beboerdemokraterne og den administrative ledelse scorer lavt. Videre analyse: En kort bemærkning til læsningen: Man kan faktisk selv finde på flere spørgsmål, og så se svarene ud af undersøgelsen ved at sammenholde forskellige svar. Man kunne fx spørge: Er folk villige til at lave noget selv, i Vestergården? Spørgsmålene om "Ressourcer i boligområdet" kan give et fingerpeg, samt fritekst-spørgsmålene. Side 49 i Hovedrapport: Sp. 56: Deltage hvis opfordret: ja 53 % Sp. 58: Fået ideer: 20 % Sp. 61: Med til at arrangere: 47 % ville gerne hjælpe deres besyv med. Fritekst-spørgsmål: Mange kommentarer, folk har taget sig tid til at give Noget kunne tyde på, at der er mulighed for at engagere nogle flere. Men samtidig kan man se fra s. 49, at vi har lidt færre ressourcer end andre boligområder. Deludtræk: Nedenfor 3 eksempler på deludtræk. Det er desværre meget begrænset hvad man kan lave af disse deludtræk, som nævnt kan vi ikke få at vide hvad dem, der ikke har det så godt, gi r af begrundelse, så vi kan rette op på det.

9 9 Deludtrækkene er vedlagt som bilag. Her er et resumé: Deludtræk: Nytilflyttere 1/3 er tilfreds, ingen er direkte utilfredse. 1/3 tilfredse svarer næsten nøjagtigt til procenten hos dem som har boet her i mange år. Der er tilfredshed med naboskabet, bedre end landsgennemsnittet bl.a. synes næsten halvdelen, de bliver taget godt imod, kun 5% dårligt, slet ingen meget dårligt. Der er en stor tilfredshed blandt de ny tilflyttede med det fysiske miljø (43%) ift. de der har boet her i mange år (27%). Beboere med hjemmeboende børn Præcis 1/3 del er meget tilfreds. Men 2/3 er ikke helt tilfreds lejligheder. Større procent end de andre grupper vil gerne have udvidelse af Stor andel synes der er for få åbningstimer. Beboere som ikke er født i DK Noget mindre accept af forskellighed administrative Større utilfredshed med ledelsen, både den demokratiske og men samlet set lidt større tilfredshed end de øvrige beboere. Deludtræk Nytilflyttere: For få besvarelser, kan ikke vises. (kun 6 besvarelser). Beboere med hjemmeboende børn: Der er ikke tilfredshed med at bo i Engbrydparken for denne gruppe. 1/3 svarer de er direkte utilfredse med at bo der. Der er stor utilfredshed med beboerdemokratiet (43%) hos denne gruppe, hvilket bør imødegås. end generelt (29%). Der er en mindre tilfredshed med det fysiske miljø i boligområdet (7%)

10 10 Beboere som ikke er født i DK: Ikke nok besvarelser (kun 6). Fritekstbesvarelser: er de steder, folk har kunnet skrive noget selv, de firkantede rubrikker. Man får en lang liste med disse besvarelser tilsendt fra Naboskabet. Mange har gjort sig umage, kommet med ideer og forslag. Vi hører her direkte fra beboerne, uden at det er en stillingstagen til et spørgsmål. Se venligst bilag med undersøgelserne, der er fritekstbesvarelserne også med, samt et kort resumé på forsiden. Svagheder ved selve Naboskabsundersøgelsen: At kryds-sammenligne er ikke muligt, stor svaghed ved undersøgelsen! Dvs. vil vi vide hvad de utilfredse beboere, som overvejer at flytte, har svaret, sådan at vi kan gøre det bedre i fremtiden, kan vi ikke hive disse tal ud af databasen. Det kan kun gøres manuelt med papirskemaerne. Det er ikke oplyst hvor mange andre boligforeninger som er med, om det er nok til at give et rigtigt landsdækkende billede. Irriterende at der skal være 10 besvarelser for at vi må se dem hvad børn angår, fx, ligger vi lige under med 9 i flere af grupperne, og så falder det hele ud i stedet for at oplyse disse svar, med forbehold. Nb: naboskabet var nede de første dage, dvs. WWW i internetadressen virkede ikke, og der kom en stor advarsel op med usikker side kan have skræmt en del beboere fra at deltage. Konklusion og anbefalinger Fra Ekstremerne længere oppe: Vi bør være opmærksom på den manglende tryghed, trivsel og de relativt færre ressourcer hos børnene i Vestergården. Der bør iværksættes tiltag for både beboerdemokraterne og ledelsen, både i Vestergården og i Engbrydparken.

11 11 Der bør iværksættes initiativer rettet mød beboere med børn i Engbrydparken, et stort antal er utilfredse med at bo der, og kritikken af legemuligheder er massiv og entydig. Gårdmændene bør komplimenteres, især i Vestergården, hvor undersøgelsens mest utvetydige resultat er et stort klap på skulderen fra beboerne. Forslag og punkter til videre drøftelse: Man kan lave endnu en undersøgelse på et senere tidspunkt, og sammenlign med denne. Så kan man se om beboerne har ændret opfattelse på de områder man iværksætter initiativer. Lav evt. kun papir-besvarelser, da man derefter, godt nok manuelt, kan lave nogle krydssammenligninger som Naboskabet.dk ikke giver mulighed for fx: Hvad svarer dem som er dels meget tilfredse, dels meget utilfredse og påtænker at flytte dermed får vi større mulighed for at forbedre boligområdet. Sæt god tid af til det, og få dem printet ude i byen fra starten. Se notat ang. Fejl og lær af dem. Lav evt. vores egen undersøgelse i stedet (mister muligheden for at sammenligne med dels landsgennemsnittet, dels denne første undersøgelse), eller ang. nogle andre områder. En sådanne hjemmelavet undersøgelse kunne så følge anbefalingerne fra Fejl -notatet, og vil kunne laves som en data-base hvor man kunne kryds-sammenligne. Dan har gjort opmærksom på at Google har en gratis database-model, som måske kan bruges. Skal undersøgelsen være tilgængelig for beboerne, eller skal de kun oplyses om resultaterne på beboermøder? Der har været relativ høj svarprocent, og mange har taget sig den ekstra tid at skrive forslag og kommentarer de forventer nok en feedback. Der optræder navngivne personer (fornavne) så der skal være opmærksomhed på data-lovgivnngen, men det er også en overvejelse værd om vi vil have disse oplysninger om vores boligområde liggende tilgængeligt på internettet. Afsluttende kommentar: Vi har mange mellemtilfredse, man fristes til at sige mellemfornøjede, dem der ligger i det gule område ikke så mange i yderpunkterne, altså hverken de meget tilfredse eller meget utilfredse. Det er self. godt vi ikke har så mange utilfredse, men det ville, på den anden side, være bedre hvis andelen af meget tilfredse var større. Så hvis vi bruger billedet fra trafikken, og vi får gult er det så på vej til at skifte til rødt eller grønt?

Bilag 3: Naboskabsundersøgelser i ABC 2009 2012

Bilag 3: Naboskabsundersøgelser i ABC 2009 2012 Bilag 3: Naboskabsundersøgelser i ABC 2009 2012 Generelt I foråret 2009 og igen i foråret 2012 gennemførte ABC-medarbejderne sammen med afdelingsbestyrelserne Naboskabsundersøgelsen i de boligområder,

Læs mere

Notat. Naboskabsundersøgelse for Det hvide snit. #JobInfo Criteria=KABside1# Notat til: Afdelingsbestyrelsen i Det hvide snit

Notat. Naboskabsundersøgelse for Det hvide snit. #JobInfo Criteria=KABside1# Notat til: Afdelingsbestyrelsen i Det hvide snit Notat til: Afdelingsbestyrelsen i Det hvide snit Kopi til: Københavns Kommune (Socialforvaltningen) Kontaktoplysninger Stine Kofod Konsulent T 38381853 sti@kab-bolig.dk Naboskabsundersøgelse for Det hvide

Læs mere

Naboskabsundersøgelse for Hvissinge 2013

Naboskabsundersøgelse for Hvissinge 2013 Naboskabsundersøgelse for Hvissinge 2013 Afsluttet oktober 2013 Søgekriterier: Valgte undersøgelser: Hvissinge 2013 Delrapport - Voksne Indhold: Denne delrapport indeholder et deludtræk af naboskabsundersøgelsen

Læs mere

Naboskabsundersøgelse for Brændgårdsparken 2013

Naboskabsundersøgelse for Brændgårdsparken 2013 Naboskabsundersøgelse for Brændgårdsparken 2013 Afsluttet april 2013 Valgte undersøgelser: Brændgårdsparken 2013 Hovedrapport Indhold: Denne rapport indeholder resultaterne fra naboskabsundersøgelsen Brændgårdsparken

Læs mere

Naboskabsundersøgelse for Naboskabsundersøgelse for AAAB afd. 17 Damms Teglgård 2011

Naboskabsundersøgelse for Naboskabsundersøgelse for AAAB afd. 17 Damms Teglgård 2011 Naboskabsundersøgelse for Naboskabsundersøgelse for AAAB afd. 17 Damms Teglgård 2011 Afsluttet oktober 2011 Hovedrapport Valgte undersøgelser: Naboskabsundersøgelse for AAAB afd. 17 Damms Teglgård 2011

Læs mere

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS Delrapport for beboerundersøgelse 2010 BJELLERUPPARKEN BOLIGORGANISATIONERNE MØLLEVÆNGET & STORGAARDEN LEJERBO RANDERS BOLIGFORENING AF 1940 FÆLLESKONTORET

Læs mere

Naboskabsundersøgelse for Stærmosegårds- og Rødegårdsparken

Naboskabsundersøgelse for Stærmosegårds- og Rødegårdsparken Naboskabsundersøgelse for Stærmosegårds- og Rødegårdsparken Afsluttet december 2011 Hovedrapport Valgte undersøgelser: Stærmosegårds- og Rødegårdsparken Indhold: Denne rapport indeholder resultaterne fra

Læs mere

Spørgeskema. Voksne 19-100 år. (Dansk)

Spørgeskema. Voksne 19-100 år. (Dansk) Spørgeskema Voksne 19-100 (Dansk) Kære beboer Eksempel: 15. Hvor stor en del af et bor du i dit boligområde? Hele et Over halvdelen af et Under halvdelen af et 1 måned eller mindre www.naboskabet.dk

Læs mere

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS Delrapport for beboerundersøgelse 2010 ROMALT OG HORNBÆK BOLIGORGANISATIONERNE MØLLEVÆNGET & STORGAARDEN LEJERBO RANDERS BOLIGFORENING AF 1940 FÆLLESKONTORET

Læs mere

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS Delrapport for beboerundersøgelse 2010 DRONNINGBORG BOLIGORGANISATIONERNE MØLLEVÆNGET & STORGAARDEN LEJERBO RANDERS BOLIGFORENING AF 1940 FÆLLESKONTORET RANDERSEGNENS

Læs mere

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS Delrapport for beboerundersøgelse 2010 LØVENHOLMVEJ BOLIGORGANISATIONERNE MØLLEVÆNGET & STORGAARDEN LEJERBO RANDERS BOLIGFORENING AF 1940 FÆLLESKONTORET RANDERSEGNENS

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Lyngby-Taarbæk Kommune Forældre til børn i SFO Antal besvarelser: 1.930 Svarprocent: 80,18% Lyngby-Taarbæk 2012 Side 1 ud af 13 sider Introduktion Lyngby-Taarbæk kommune

Læs mere

Bilag 1: Særlige fokuspunkter for Magistraten

Bilag 1: Særlige fokuspunkter for Magistraten Bilag 1: Særlige fokuspunkter for Magistraten Service på Rådhusets kontorer (herunder Borgerservicecentret): På spørgsmål vedrørende servicen på Rådhusets kontorer er det kun de borgere, der har tilkendegivet,

Læs mere

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS Delrapport for beboerundersøgelse 2010 OMRÅDET OMKRING ENERGIVEJ BOLIGORGANISATIONERNE MØLLEVÆNGET & STORGAARDEN LEJERBO RANDERS BOLIGFORENING AF 1940 FÆLLESKONTORET

Læs mere

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS

BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS BEBOERUNDERSØGELSE I 8 BOLIGOMRÅDER I RANDERS Delrapport for beboerundersøgelse 2010 KRISTRUP BOLIGORGANISATIONERNE MØLLEVÆNGET & STORGAARDEN LEJERBO RANDERS BOLIGFORENING AF 1940 FÆLLESKONTORET RANDERSEGNENS

Læs mere

2. Oversigt over de ældres trivsel på Kløvermarken... 10

2. Oversigt over de ældres trivsel på Kløvermarken... 10 Kløvermarken Indholdsfortegnelse 1. Overblik over de ældres trivsel i Thisted Kommune... 2 1.1 Tilfredshed fordelt på henholdsvis kvinder og mænd... 4 1.2 De ældres tilfredshed fordelt på aldersgrupper...

Læs mere

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild

Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild Fase to af Borgerstilfredshedsundersøgelsen på Jobcenter Rebild 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Undersøgelsens resultater. 4 3. Vurdering af den telefoniske kommunikation..5 4. Vurdering

Læs mere

BEBOERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 BOLIGFORENINGEN 10. MARTS 1943

BEBOERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 BOLIGFORENINGEN 10. MARTS 1943 BEBOERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2016 BOLIGFORENINGEN 10. MARTS 1943 SAMMENFATNING AF RESULTATER Overordnet tilfredshed Samlet set udtrykkes der stor tilfredshed med boligforeningen Knap halvdelen af beboerne

Læs mere

KOMPARATIV RAPPORT. Er der ligheder og forskelle i beboernes opfattelse af at bo i forskellige almene boligområder.

KOMPARATIV RAPPORT. Er der ligheder og forskelle i beboernes opfattelse af at bo i forskellige almene boligområder. KOMPARATIV RAPPORT Er der ligheder og forskelle i beboernes opfattelse af at bo i forskellige almene boligområder. Baseret på to uafhængige beboerundersøgelser, foretaget i Århus og Randers. BOLIGORGANISATIONERNE

Læs mere

VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO

VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO VALLENSBÆK KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE FOR DAGTILBUD, SKOLE OG SFO 1 01. INTRODUKTION Forældretilfredsheden med dagtilbud, skole og SFO i Vallensbæk Kommune - 2016 Vallensbæk Kommune

Læs mere

2. Oversigt over de ældres trivsel på Kristianslyst... 10

2. Oversigt over de ældres trivsel på Kristianslyst... 10 Kristianslyst Indholdsfortegnelse 1. Overblik over de ældres trivsel i Thisted Kommune... 2 1.1 Tilfredshed fordelt på henholdsvis kvinder og mænd... 4 1.2 De ældres tilfredshed fordelt på aldersgrupper...

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Forældre til elever i folkeskoler (inkl. specialklasser) Landsdækkende baselinemåling 2017 Antal beelser: 1.692 Svarprocent: 47,00% Landsundersøgelse 2017 Side 1 ud af 20

Læs mere

Spørgeskema. Unge 16-18 år. (Dansk)

Spørgeskema. Unge 16-18 år. (Dansk) Spørgeskema Unge 16-18 år (Dansk) Kære 16-18- årige din opfattelse, Godt at vide: Hvordan gør du? Eksempel: 15. Hvor stor en del af året bor du i dit boligområde? Hvad får du ud af det? 1 Først et par

Læs mere

Hadsten Boligforening. Beboerundersøgelse. Hermed kort introduktion om den beboerundersøgelse vi lavede i 2017.

Hadsten Boligforening. Beboerundersøgelse. Hermed kort introduktion om den beboerundersøgelse vi lavede i 2017. Hadsten Boligforening Beboerundersøgelse 2017 Hermed kort introduktion om den beboerundersøgelse vi lavede i 2017. Plancher er fra informationsmøde, der blev afholdt for hovedbestyrelse og afdelingsbestyrelser

Læs mere

Hovedrapport - daginstitutioner Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune

Hovedrapport - daginstitutioner Forældretilfredshed 2010. Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Brugerundersøgelse af dagtilbud i Favrskov Kommune Indholdsfortegnelse Introduktion til undersøgelsen...3 Sammenfatning...4 Samlet tilfredshed...5 Samlet tilfredshed på tværs af institutionerne...6 Barnets

Læs mere

Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF

Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF Undersøgelse af trivslen blandt eleverne på Vordingborg Gymnasium & HF skoleåret 12-13 I efteråret 2012 gennemførte vi i samarbejde med firmaet ENNOVA en undersøgelse

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 EGEPARKEN 1- AFD: 25

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 EGEPARKEN 1- AFD: 25 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 EGEPARKEN 1- AFD: 25 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KILDEPARKEN 1- AFD: 18

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KILDEPARKEN 1- AFD: 18 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KILDEPARKEN 1- AFD: 18 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SKOLEPARKEN 1- AFD: 17

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SKOLEPARKEN 1- AFD: 17 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SKOLEPARKEN 1- AFD: 17 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

De centrale hovedpunkter i undersøgelsen af. naboskab og tryghed. i Vollsmose VOLLSMOSE. sekretariat for byudvikling

De centrale hovedpunkter i undersøgelsen af. naboskab og tryghed. i Vollsmose VOLLSMOSE. sekretariat for byudvikling De centrale hovedpunkter i undersøgelsen af naboskab og tryghed i Vollsmose VOLLSMOSE sekretariat for byudvikling GENNEMFØRT DEN 4. MAJ TIL 1. JUNI 2015 Undersøgelse af naboskab og tryghed i Vollsmose

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 STENGÅRDSPARKEN- AFD: 3

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 STENGÅRDSPARKEN- AFD: 3 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 STENGÅRDSPARKEN- AFD: 3 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 TINGHØJPARKEN- AFD: 10

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 TINGHØJPARKEN- AFD: 10 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 TINGHØJPARKEN- AFD: 10 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 MOSEPARKEN- AFD: 39

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 MOSEPARKEN- AFD: 39 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 MOSEPARKEN- AFD: 39 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 HYRDEPARKEN- AFD: 4

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 HYRDEPARKEN- AFD: 4 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 HYRDEPARKEN- AFD: 4 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KIPLINGEPARKEN- AFD: 31

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KIPLINGEPARKEN- AFD: 31 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 KIPLINGEPARKEN- AFD: 31 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SØBORGPARKEN- AFD: 46

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SØBORGPARKEN- AFD: 46 AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SØBORGPARKEN- AFD: 46 Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet

Læs mere

Møde ang.: Formøde til afdelingsmødet d. 22.04.2015, som omhandler 360 graders eftersynet.

Møde ang.: Formøde til afdelingsmødet d. 22.04.2015, som omhandler 360 graders eftersynet. Side 1/5 Afd. 23. Deltagere: Afd. Bestyrelsen Hans Jensen Helle Thode Davidsen Fra administrationen: Jens Erik Grøn Allan Kirch Pedersen(ref.) Dato: 03.03.2015 Sted: Viktoriagade 20 Møde ang.: Formøde

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2018

BRUGERUNDERSØGELSE 2018 BRUGERUNDERSØGELSE 2018 VIA NOVA Handicap, Social og Psykiatri Struer Kommune Udarbejdet af Casper Linding Lauridsen Indholdsfortegnelse Indledning Resumé Spørgeskema ( 103) Svarfordeling ( 103) Indekstal

Læs mere

Det Gode Madhus Kundeundersøgelse 2019

Det Gode Madhus Kundeundersøgelse 2019 Det Gode Madhus Kundeundersøgelse 2019 Indledning I foråret 2019 foretog Svendborg Kommune en kundeundersøgelse med fokus på borgernes opfattelse af maden fra Det Gode Madhus ud fra følgende punkter: 1.

Læs mere

Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF

Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF Elevtrivsel på Vordingborg Gymnasium & HF Undersøgelse af trivslen blandt eleverne på Vordingborg Gymnasium & HF skoleåret 14-15 I efteråret 2014 gennemførte vi i samarbejde med firmaet ENNOVA en undersøgelse

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 61,6%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 61,6% beelser: 404 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 61,6% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 67,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 67,1% beelser: 100 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 67,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE

BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE BRUGERTILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Brugertilfredshedsundersøgelse beboere i plejebolig 2015 Totalundersøgelse Antal beelser: 471 Svarprocent: 51,64% Frederiksberg 2015 Side 1 ud af 15 sider Introduktion Frederiksberg

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 70,5%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 70,5% beelser: 501 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 70,5% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 62,2%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 62,2% beelser: 455 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 62,2% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 74,3%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 74,3% Gribskov Kommune Antal besvarelser: 202 RÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 74,3% OM RAPPORTEN 01 Gribskov Kommune har i perioden januar februar 2015 gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt samtlige

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,3%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,3% beelser: 326 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 64,3% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

VEJLE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 DAGTILBUD, SKOLE, SFO OG SFOII

VEJLE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 DAGTILBUD, SKOLE, SFO OG SFOII VEJLE KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2017 DAGTILBUD, SKOLE, SFO OG SFOII 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning Side 05 Afsnit 03 Dagtilbud Side 09 Afsnit 04 Skole Side

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 73,8%

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 73,8% beelser: 576 FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 73,8% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelsen i Skive Kommune er udført i samarbejde med analysefirmaet Epinion, som har stået for dataindsamlingen.

Brugertilfredshedsundersøgelsen i Skive Kommune er udført i samarbejde med analysefirmaet Epinion, som har stået for dataindsamlingen. 3. juni 2015 1. Indledning Dette notat sammenfatter resultaterne af Skive Kommunes brugertilfredshedsundersøgelse vedr. hjemmepleje og plejeboliger, som er gennemført i foråret 2015. Undersøgelsen er igangsat

Læs mere

SILKEBORG KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2018 SKOLE OG SFO

SILKEBORG KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2018 SKOLE OG SFO SILKEBORG KOMMUNE FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE 2018 SKOLE OG SFO 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning Side 05 Afsnit 03 Skoleresultater Side 07 Afsnit 04 SFO-resultater

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 72%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 72% beelser: 367 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 72% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 65,8%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 65,8% beelser: 672 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 65,8% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 78,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 78,1% beelser: 182 FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 78,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 77%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 77% Gribskov Kommune beelser: 181 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 77% OM RAPPORTEN 01 Gribskov Kommune har i perioden januar februar 2015 gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt samtlige forældre

Læs mere

UNDERSØGELSE AF. Naboskab og tryghed. i Vollsmose 2017

UNDERSØGELSE AF. Naboskab og tryghed. i Vollsmose 2017 UNDERSØGELSE AF Naboskab og tryghed i Vollsmose 2017 Indhold 1. Indledning...3 2. Opsummering af resultater... 7 3. Baggrundsspørgsmål...8 3.1 Aldersfordeling...8 3.2 Kønsfordeling...8 3.3 Samlivsforhold...9

Læs mere

Lindholm afd. 22: Skolevej 3-33 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Lindholm 22

Lindholm afd. 22: Skolevej 3-33 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE. Sundby-Hvorup Boligselskab Lindholm 22 Lindholm afd. 22: Skolevej 3-33 TILFREDSHEDSUNDERSØGELSE Sundby-Hvorup Boligselskab Lindholm 22 INDHOLD Baggrund... 3 Kuben Management... 4 Formål... 4 Opbygning... 4 Vurderingskriterier... 4 Vurdering

Læs mere

Naboskabsundersøgelsen Hvissinge 2013

Naboskabsundersøgelsen Hvissinge 2013 Naboskabsundersøgelsen Hvissinge 2013 Delrapport 2 Indholdsfortegnelse 1. Læsevejledning.s. 1 2. Om undersøgelsen og metoder.s. 1 3. Repræsentativitet.s. 2 4. De syv temaer...s. 5 4.1 Tilfredshed.s. 5

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 32%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 32% Gribskov Kommune Antal besvarelser: FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 32% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises svarfordelingen på de enkelte svarkategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds.

Læs mere

FAVRSKOV KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ DAGPLEJE- OG DAGINSTITUTIONSOMRÅDET

FAVRSKOV KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ DAGPLEJE- OG DAGINSTITUTIONSOMRÅDET FAVRSKOV KOMMUNE 2016 FORÆLDRETILFREDSHEDSUNDERSØGELSE PÅ DAGPLEJE- OG DAGINSTITUTIONSOMRÅDET 1 INDHOLD Afsnit 01 Introduktion Side 03 Afsnit 02 Sammenfatning og svarprocent Side 05 Afsnit 03 Dagplejen

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 84,8%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 84,8% Gribskov Kommune Antal besvarelser: 84 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 84,8% OM RAPPORTEN 01 Gribskov Kommune har i perioden januar februar 2015 gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt samtlige

Læs mere

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SAMLET RAPPORT

AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SAMLET RAPPORT AB GLADSAXE BEBOERUNDERSØGELSE 2017 SAMLET RAPPORT Beboerundersøgelse Undersøgelsen er gennemført af sermo analyse. Alle beboere i AB Gladsaxe har modtaget et spørgeskema de kunne udfylde på nettet eller

Læs mere

Brugertilfredshed 2007

Brugertilfredshed 2007 Antal besvarelser: 24 Svarprocent: 57 Om rapporten Århus Kommune har i november og december 2007 gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt samtlige forældre med børn i pasningstilbud, skole og/eller

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 70,7%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 70,7% Gilbjergskolen beelser: 65 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 70,7% OM RAPPORTEN 01 har i perioden januar februar 2015 gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt samtlige forældre til børn i dagtilbud,

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 76,7%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 76,7% beelser: 447 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 76,7% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 84,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 84,1% beelser: 243 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 84,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 83,5%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 83,5% beelser: 349 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 83,5% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 65,3%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 65,3% beelser: FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 65,3% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 55,5%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 55,5% beelser: 269 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 55,5% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66,8%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66,8% beelser: 461 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 66,8% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 76,7%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 76,7% beelser: 442 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 76,7% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,2%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,2% beelser: 510 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 69,2% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 67,5%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 67,5% beelser: 501 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 67,5% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 88,6%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 88,6% beelser: 395 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 88,6% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 63,6%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 63,6% beelser: 419 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 6% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 74,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 74,1% beelser: 275 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 74,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

Evaluering af familierådslagning i Børne- og Ungerådgivningen

Evaluering af familierådslagning i Børne- og Ungerådgivningen Evaluering af familierådslagning i Børne- og Ungerådgivningen Udarbejdet af: EPO Dato: --9 Sagsid.:..-A-- Version nr.:. Indholdsfortegnelse Indledning Brugerundersøgelsens resultater Resultater af de indledende

Læs mere

Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen

Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen 30. juni 2011 Evaluering af sygedagpengemodtageres oplevelse af ansøgningsprocessen 1. Indledning I perioden fra 7. juni til 21. juni 2011 fik de personer der har modtaget sygedagpenge hos Silkeborg Kommune

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 80,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 80,1% beelser: 499 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 8% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 78,2%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 78,2% beelser: 205 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 78,2% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 67,8%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 67,8% beelser: 681 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 67,8% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 86,9%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 86,9% beelser: FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 86,9% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til. Beelser i kategorien Ved ikke indgår ikke

Læs mere

Skolerapport Svarprocent: 59% Antal besvarelser: 147 Høsterkøb Skole

Skolerapport Svarprocent: 59% Antal besvarelser: 147 Høsterkøb Skole FORÆLDRETILFREDSHED 2018 Skolerapport Svarprocent: 59% beelser: 147 Høsterkøb Skole LÆSEVEJLEDNING I figuren vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds.

Læs mere

Beboerundersøgelsen 2019 En overordnet beboertilfredshed på lidt over middel med plads til forbedringer

Beboerundersøgelsen 2019 En overordnet beboertilfredshed på lidt over middel med plads til forbedringer Beboerundersøgelsen 2019 En overordnet beboertilfredshed på lidt over middel med plads til forbedringer Analysehuset TeleFaction har hjulpet os med at lave en beboerundersøgelse, så vi kan danne os et

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 60,4%

FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 60,4% beelser: 58 FORÆLDRETILFREDSHED 2015 Svarprocent: 60,4% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser i kategorien Ved

Læs mere

Efteråret 2014. Undersøgelse af borgertilfredsheden på Jobcenter Rebild

Efteråret 2014. Undersøgelse af borgertilfredsheden på Jobcenter Rebild Efteråret 2014 Undersøgelse af borgertilfredsheden på Jobcenter Rebild Indholdsfortegnelse 1. Rapport Borgertilfredshedsundersøgelse Jobcenter Rebild... 3 1.1 - Kort om undersøgelsen... 3 1.2 - Formål...

Læs mere

undervisningsmiljø 2014

undervisningsmiljø 2014 undervisningsmiljø 2014 I undersøgelsen er der blevet spurgt ind til følgende temaer: - indeklima - fysiske og æteriske rammer - sundhed - trivsel - fagligt læringsmiljø Skolen scorer meget positivt i

Læs mere

ELEVTILFREDSHED 2015 Svarprocent: 91,2%

ELEVTILFREDSHED 2015 Svarprocent: 91,2% Gribskov Kommune Antal besvarelser: 135 ELEVTILFREDSHED 2015 Svarprocent: 91,2% OM RAPPORTEN 01 Gribskov Kommune har i januar februar 2015 gennemført en tilfredshedsundersøgelse blandt 7.-10. klasses elever

Læs mere

Brugertilfredshedsundersøgelse

Brugertilfredshedsundersøgelse sundersøgelse Hjemmepleje Fredericia Kommune Fredericia 2012 beelser: 1.229 Svarprocent: 80,01% Side 1 ud af 18 sider Introduktion Fredericia kommune har i 2012 gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2012

FORÆLDRETILFREDSHED 2012 Lyngby-Taarbæk Kommune Antal besvarelser: 1.930 Svarprocent: 80% FORÆLDRETILFREDSHED 2012 OM RAPPORTEN 01 OM RAPPORTEN Lyngby-Taarbæk Kommune har i perioden november-december 2012 gennemført en tilfredshedsundersøgelse

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 79,5%

FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 79,5% Horsens Kommune Antal besvarelser: 3.326 FORÆLDRETILFREDSHED 2017 Svarprocent: 79,5% INDHOLDSFORTEGNELSE 01 Læsevejledning Samlet tilfredshed med dagtilbuddet De højeste og laveste vurderinger Største

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 59,1%

FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 59,1% Vallensbæk Kommune beelser: 1.184 FORÆLDRETILFREDSHED 2016 Svarprocent: 59,1% LÆSEVEJLEDNING 01 I rapporten vises fordelingen på de enkelte kategorier, som går fra Meget tilfreds til Meget utilfreds. Beelser

Læs mere

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande

Kundeanalyse. blandt 1000 grønlandske husstande Kundeanalyse 2012 blandt 1000 grønlandske husstande Udarbejdet af Tele-Mark A/S Carl Blochs Gade 37 8000 Århus C Partner: Allan Falch November 2012 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1 Formålet

Læs mere

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst

Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup. O punktsmåling. Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Boligselskabet Sct. Jørgen Viborg Kjellerup O punktsmåling Gennemført i 2012/2013 frekvens & antal u. tekst Udviklingsafdelingen 04-03-2013 O punksmålingen er gennemført i 2013, hvor der er omdelt spørgeskemaer

Læs mere

Forældretilfredshed 2014

Forældretilfredshed 2014 Antal svar: 22, svarprocent: 81% INFORMATION OM UNDERSØGELSEN er et samarbejde mellem Daginstitutionernes Lands-Organisation (DLO) og konsulentvirksomheden SURVIO. Formålet er at udbrede de gode erfaringer

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2012

FORÆLDRETILFREDSHED 2012 Lyngby-Taarbæk Kommune Antal besvarelser: 664 Svarprocent: 75% FORÆLDRETILFREDSHED 2012 OM RAPPORTEN 01 OM RAPPORTEN Lyngby-Taarbæk Kommune har i perioden november-december 2012 gennemført en tilfredshedsundersøgelse

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2012

FORÆLDRETILFREDSHED 2012 Lyngby-Taarbæk Kommune Antal besvarelser: 4.438 Svarprocent: 74% FORÆLDRETILFREDSHED 2012 OM RAPPORTEN 01 OM RAPPORTEN Lyngby-Taarbæk Kommune har i perioden november-december 2012 gennemført en tilfredshedsundersøgelse

Læs mere

KOMMUNAL TRÆNING AF ÆLDRE 2009

KOMMUNAL TRÆNING AF ÆLDRE 2009 KOMMUNAL TRÆNING AF ÆLDRE 2009 En undersøgelse foretaget af TNS Gallup for Danske Fysioterapeuter, Danske Handicaporganisationer, Ergoterapeutforeningen og Ældre Sagen Udarbejdet af Celia Paltved-Kaznelson

Læs mere

Samlet rapport for alle folkeskoler i Varde Kommune

Samlet rapport for alle folkeskoler i Varde Kommune 3505 Samlet rapport for alle folkeskoler i Varde Kommune Introduktion Varde Kommune har i starten af gennemført en brugertilfredshedsundersøgelse blandt forældre til elever i Varde Kommunes folkeskoler

Læs mere

FORÆLDRETILFREDSHED 2012

FORÆLDRETILFREDSHED 2012 Lyngby-Taarbæk Kommune Antal besvarelser: 460 Svarprocent: 71% FORÆLDRETILFREDSHED 2012 OM RAPPORTEN 01 OM RAPPORTEN Lyngby-Taarbæk Kommune har i perioden november-december 2012 gennemført en tilfredshedsundersøgelse

Læs mere