BERETNING 2016 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING 2016 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND"

Transkript

1 BERETNING 2016 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND 2016 Det var året, hvor vi fik rigtig travlt! Ved sidste års Repræsentantskabsmøde i Stilling fik vi ryddet op på hylderne, støvet af og sat tilbudsvarerne frem i lyset. Nu skulle der gang i butikken! Aldrig havde vi været så mange til at ekspedere kunderne og aldrig havde vi prøvet at stå med så mange nye ideer! Vi ville være: Den kreds i Danmark med de fleste elevaktiviteter i HELE VERDEN! Vi var pludselig 12 personer i bestyrelsen (skyndte os at tillade, at der kunne være x-antal suppleanter)- alle med ønske om at gøre det bedste for Dansk Skoleidræt! Da en beretning er et tilbageblik, kan der nu gøres status på alle de vilde planer! Vi har nået rigtig meget. Og vi har rigtig meget, vi skal nå endnu! I løbet af 2016 har vi fået Randers kommune som fuldgyldigt medlem, stadig Århus- og Silkeborg kommune og stadig alle skoler i Norddjurs og Skanderborg. Herudover har vi nu i samarbejde med konsulenten fra Favrskov også alle skoler herfra som medlemmer. Vi nærmer os Fuldt hus. Den personlige kontakt vægter vi stadig højt og vil hellere kendes for tilstedeværelse ved stævner, træf og kurser end igennem mails og facebookopslag. Vi takker alle vore samarbejdspartnere for et godt år i Skoleidrættens arbejdstøj! DE ENKELTE AKTIVITETER: ATLETIK: Når atletikdagen er ovre, klapper vi os selv på skuldrene, fordi vi oplever netop at have gennemført det, der gør, at vi elsker at være med i Dansk Skoleidræt, Østjylland - en dag med masser af aktivitet og glade børn i hobetal. Vi har som bestyrelse stået sammen om at løfte en opgave på bedste vis. Skal vi stole på tilbagemeldingerne, er vi faktisk rigtig gode til det. Hvert år bliver afviklingen mere og mere præcis. Teamarbejde, når det er bedst. Vi fik også i år god hjælp fra eleverne på idrætsefterskolen i Hellebjerg. De havde arbejdet med reglerne, og var nogle steder rigtig gode supplementer til lærerne. I år samledes 15 skole = 85 hold = 1100 børn fra Grenå i øst til Veng i vest, og fra Auning i nord til Beder/Ejer Bavnehøj i syd i Århus den 2. tirsdag i september for at lave atletik. Der deltog 4 helt nye skoler, hvilket var rigtig dejligt. Det er nok en følge af, at vi i år har orienteret om stævnet på ULF -

2 undervisningsportalen i Århus. Vi var velsignede med et helt igennem fantastisk vejr. Det var uden tvivl medvirkende til at stemningen hele vejen gennem stævnet var helt i top. Anlæggets tekniske personale udviser stor samarbejdsvilje. Det betød i år, at kun kuglestød for piger blev afviklet i kastegården, alt andet var placeret på stadion. Det var dejligt. Dommerne meldte tilbage, at børnene virkede bedre forberedte, så flere mødte op det rette sted til den rette tid. Nogle steder var der usikkerheder i dommergruppen om antal forsøg. Heldigvis blev det justeret tidligt i forløbet. Vi vil gerne have at de deltagende børn bliver endnu mere aktive. Derfor prøvede vi i år, at gøre lærerne ekstra opmærksomme på at de godt må tilmelde flere hold fra samme klasse, eller samarbejde med 2 andre klasser på årgangen om at danne hold. Nogle klasser er efterhånden så store, at hver elev kun laver èn øvelse, når alle skal lave noget. Til juni bliver det elever fra Beder skole, Risskov samt Højboskolen (èn af de nye skoler), der skal til Nordsjælland og repræsentere Østjylland til DM i skoleatletik. HØVDINGEBOLD: HØVDINGEBOLD I AUNING: Der deltog 6 skoler i arrangementet med i alt 32 hold. Det var en forrygende dag med højt aktivitetsniveau, megen spænding og højt humør. Efter en yderst spændende final endte det med at Langhøjskolen skulle deltage i kredsmesterskabet. At stævnet er populært og en god oplevelse understreges af, at stævnet i 2016 var fyldt op med 32 hold kun 14 dage efter, at invitationen var udsendt. HØVDINGEBOLD I SKANDERBORG: Skovbyskolen, Veng Fællesskole, Skanderborg Real, Voerladegård Skole og Landsbyordningen Ejerbavnehøj. Et stævne for 4. og 5. årgang med deltagelse af 175 elever. HØVDINGEBOLD FÆLLES I KREDSEN: I 2016 havde vi 4 indledende høvdingeboldstævner i Østjylland. I alt deltog 121 hold fra 4.-5.årgang på stævner i Auning, Ans, Silkeborg og Galten. D. 5/4 mødtes vinderholdene fra 5.årgang til kredsmesterskabet, som blev afholdt i Galten. Deltagerne var ved dette stævne Ans Skole fra Silkeborg kommune, Langhøjskolen fra Norddjurs kommune, Vestre Skole fra Silkeborg kommune og Skanderborg Real fra Skanderborg kommune. Det var Skanderborg Real der løb med sejren efter en meget spændende finalekamp mod Langhøjskolen.

3 Skanderborg Real deltog i midten af maj i DM, hvor de kom på en flot 7. plads, og hvor de blev kåret til Mest værdifulde hold. HÅNDBOLD: ØM i skolehåndbold. Efterår 2016 Til stævnet var der tilmeldt 7 drenge- og 7 pigehold. Holdene kom fra næsten hele kredsen fra Silkeborg i øst, Auning i nord og Rathlouskolen og Skovbakkeskolen i syd. Derfor passede en geografisk placering i midten på Præstemarkskolen i Søften rigtig fint for alle deltagere. Begge rækker blev fordelt med to puljer med henholdsvis 3 hold i den ene pulje og 4 hold i den anden pulje. I pigerækken var der to hold der ikke levede op til kravene om holddannelse, det blev derfor aftalt at de spillede puljekampene normalt, med den undtagelse at de ikke kunne kvalificere sig til finalen. Mandag d. 31/10 var alle hold klar til kamp i Præstemarkhallerne og efter sammenlagt 18 kampe stod Skægkærskolen og Næshøjskolen Mix i drengefinalen og Præstemarkskolen og Rathlouskolen i pigefinalen. I drengerækken vandt Skægkærskolen efter en tæt kamp og i pigerækken vandt Præstemarkskolen meget overlegent, begge skoler var de bedste på dagen og kan derfor fortjent repræsentere Østjylland til DM i skolehåndbold i Sønderborg til januar. BADMINTON I SKOLEN: I samarbejde med DGI, Østjylland har der været afholdt rigtig mange badmintondage rundt om i kredsen. Over 4000 elever har nydt godt af de dygtige instruktører fra DGI hvad enten det har været træning eller stævner. I DSØ går vi ind og støtter økonomisk, hvis skolen ikke har kontakt med en lokal badmintonklub eller forening. BRYDEDAGE: I samarbejde med Palle Nielsen blev der afholdt en brydedag på Åby Skole i Århus med deltagelse af 20 elever fra 2. klasse på Saksild Skole. Den anden dato var desværre dobbeltbooket, så vores arrangement blev aflyst. DANSEDAGE: Helle og Bo Loft Jensen har igen i år danset og grinet sammen med børn fra Østjylland. De har været på 8 skoler i Silkeborg kommune, Saksild skole i Odder kommune og Stilling skole i Skanderborg kommune, hvor de har piftet idrætsundervisningen op med fede moves og høj aktivitet.

4 FLOORBALL: I marts måned afviklede vi, i samarbejde med DGI en floorballdag i Gjessø, Silkeborg kommune. 110 elever i 5.klasse fra 3 skoler deltog i en forrygende dag med 3 dygtige instruktører. Efter grundig opvarmning og teknikøvelser blev der spillet om Den gyldne floorball VOLLEYBALL: 194 elever fra årgang, Hornbæk Skole, Forberedelsesskolen og Randers Real fra Randers kommune har deltaget i kidsvolleystævner. FORÅRS-IDRÆTS-FESTIVALLER: Street Event-Skanderborg Sommeren var lige om hjørnet da ca. 200 glade børn mødtes til forårsfestivalen; Street-Event Skanderborg Dagen var fyldt med spændende streetaktiviteter, og eleverne kunne prøve kræfter med streetdance, basketball, BMX, Løbehjul, Skateboard, parkour mm. Idrætsfestival i Silkeborg For 11. gang indbød DSØ og Silkeborg Skoleidræt til idrætsfestival torsdag den 9. juni skoler/756 elever fra 6. klasse i Silkeborg Kommune havde en spændende og aktiv dag, hvor både nye og kendte aktiviteter blev prøvet. Som sædvanligt havde vi god hjælp af lokale klubber og instruktører, specialforbund og DGI. Idrætsfestivallen afvikles på Søholt, hvor der er både haller og forskellige udendørs faciliteter til rådighed. Vi betaler ikke for at benytte faciliteterne. Alle elever deltog i et obligatorisk atletikmodul, et valgmodul med dans, tennis og basketball og et modul hvor eleverne var fordelt mellem golf, cricket, street håndbold, softball og ultimate. En super god dag med masser af glade børn og tilfredse voksne. Forårsfestival i Auning: 5 lokale foreninger havde meddelt at de gerne ville indgå i konceptet. Det var badminton, bordtennis, håndbold, floorball og golf. Deltagere var alle elever fra 6. årgang fra skolerne i Auning, Vivild, Allingåbro og Ørsted. De var fordelt i 5 grupper. Til hver aktivitet var der afsat 1 1/2 time. Alle prøvede to på forhånd fastsatte aktiviteter. Årets nye aktivitet floorball var et stort hit. Det var også et plus, at bordtennis blev afviklet på skolen, i stedet som sidste år i foreningens lokaler. Det sparede en del transporttid. Det blev en rigtig god dag, med stor aktivitet over hele linjen. Børnene havde det virkelig hyggeligt med hinanden. Fokus var udpræget på at lave noget og på at have det sjovt imens.

5 Der blev sluttet af med at alle gik i svømmehallen. Da den første generthed var væk, havde børnene det rigtigt hyggeligt med hinanden. Fremadrettet kan det overvejes om aktivitetstiden skal formindskes, så alle kan nå at prøve 3 aktiviteter. Det er håbet, at flere foreninger vil byde ind, så børnene kan prøve mere forskelligt. Festivaller i Randers : 2016 var året, hvor Randers Kommune igen blev medlem af dansk skoleidræt. Vi har nået at få afholdt flere arrangementer i kommunen. I april blev årets første forårsfestival afholdt på Tirsdalens skole. Vi havde 350 elever i gang hele dagen, hvor de bla. prøvede kræfter med Crossfit, ultimate, karate og minitennis. Festivalen fik masser af omtale i radio, tv og aviser. Der blev afholdt endnu en festival i Fladbro skov. Her deltog Bjerregrav, Munkholm og Hornbæk skolernes 6.klasser. Endnu engang forløb hele dagen rigtig godt med mange glade og aktive børn. FRA SKOLE TIL SKOLE: Midt i året fik vi en henvendelse fra Præstemarksskolen i Favrskov kommune. De ville gerne afholde en temadag med idræt som indhold. Vi havde kendskab til Skovvangsskolen (Hammel) og deres idrætslinie. Dem kontaktede vi fik en aftale i hus fik en bus bestilt og så drog idrætslinien til Præstemarksskolen og arrangerede Idrætsdag. Et glimrende eksempel på, hvad vores netværk kan bruges til! KURSER: Kurser i Silkeborg: Idrætskanonen målstyret idræt Et super inspirerende kursus afholdt på Balleskolen den 14. september 2016 med instruktørerne Torben Gohr Jespersen og Allan Skoven Pedersen. Der var 19 deltagere fra Silkeborg og Skanderborg Kommuner. En del af deltagerne var interesserede i at få etableret hele kurset. For at se hvad kurset omfatter så se: Vi arbejder stadig på at få det afholdt i Silkeborg Kommune, men det kræver ca. 30 deltagere. Prisen vil blive ca. kr pr. deltager. Kurser i Randers kommune: Vi har afholdt kurser i henholdsvis: Prøven i Idræt, Idrætskanonen og Motorikkursus. Kurser i Skanderborg kommune:

6 Yogakursus: 20 lærere og pædagoger deltager i yoga kursus i januar 2017 Kurser i Århus kommune: Også her er afholdt Idrætskanonen-Målstyret idrætsundervisning med deltagere fra 13 forskellige skoler. Sæt skolen i Bevægelse Gratis til alle medlemmer I vores kreds tilbyder vi stadig kurset gratis til vores medlemsskoler. Vi har som velkomst-tilbud givet alle Randers Skolerne mulighed for at booke os i dette efterår. Det er der to skoler, der har benyttet sig af. Det er Grønhøjskolen og Kristrup Skole. UDLÅN: Skolerne kan gratis låne golfudstyr, gøglerkasse, pulsure, softball, minitennis, kinball, GPS ere, Leg & Læringsudstyr og stavgang. Den enkelte skole skal kun sørge for levering til den næste skole. Der har i år fortsat været interesse for disse rekvisitter. I 2016 har kinball og softball været de mest populære. På vegne af bestyrelsen for Dansk Skoleidræt, Østjylland Formand Joan Bak

7

BERETNING 2017 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

BERETNING 2017 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND DE ENKELTE AKTIVITETER: ATLETIK: BERETNING 2017 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND Regnvejr mandag og regnvejr onsdag, men 2. tirsdag i september, hvor vi afvikler Skolernes Atletikstævne er vejret fint år efter

Læs mere

Så faktisk skulle 2015 have været et år, hvor antallet og rammerne for aktiviteterne var blevet sprængt!

Så faktisk skulle 2015 have været et år, hvor antallet og rammerne for aktiviteterne var blevet sprængt! BERETNING 2015 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND Du skal gøre det, du er bedst til det gør vi! Eller gør vi? 2015 har været et begivenhedsrigt år i DSØ. Vi har for første gang i mange, mange år været fuldtallige

Læs mere

BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND 2014 er for mange elever, lærere, pædagoger, skoleledere og skoleafdelinger lig med ÅR 0. Skolereformen har vendt op og ned på rigtig mange vaner og traditioner

Læs mere

Kære idrætslærer og klasselærer

Kære idrætslærer og klasselærer Sommerbrev fra Dansk Skoleidræt Østjylland: Kære idrætslærer og klasselærer Dansk Skoleidræt Østjylland har mange gode tilbud til netop dig, dine kollegaer og skolens elever. I dette sommerbrev finder

Læs mere

Referat af DSØ møde. 5.5.15. 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret

Referat af DSØ møde. 5.5.15. 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret Referat af DSØ møde. 5.5.15 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret 2. Fordeling af bestyrelsesposter og ansvarsområder. Alle aktivitets- og ansvarsområder er til salg,

Læs mere

Referat af DSØ-møde oktober 16

Referat af DSØ-møde oktober 16 Referat af DSØ-møde oktober 16 0: Streeetfodbold Jesper Dam Skriver, tidligere foreningsudvikler hos DGI, har henvendt sig til Rikke for at efterspørge vores interesse i at være med til at udvikle et Streetfodboldkoncept.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Torsdag d.15/ kl

Bestyrelsesmøde Torsdag d.15/ kl Dansk Skoleidræt Østjylland estyrelsesmøde Torsdag d.15/12 2016 kl. 17.30-20.30 REFERAT Referent: Karin Ordstyrer: Rikke Location: Rita O=Orientering D=Drøftelse =eslutning V= Vidensdeling Tilstede: Rita,

Læs mere

Det nåede vi desværre ikke Til gengæld har vi igen i år aktiveret rigtig mange børn og givet dem gode oplevelser med skoleidræt.

Det nåede vi desværre ikke Til gengæld har vi igen i år aktiveret rigtig mange børn og givet dem gode oplevelser med skoleidræt. Beretning DSØ 2011 Skal der sættes stikord på det seneste år kommer vi ikke uden om ord som venteposition og slipstrøm. Heldigvis kan der også højt siges glade børn gode aktiviteter tilfredse kolleger

Læs mere

Formandens beretning marts 2016 marts 2017

Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Aldrig har der været så meget fokus på sundhed og idræt i folkeskolen. Det giver positive udfordringer for os i DSN.

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Formandens beretning marts 2014 marts 2015

Formandens beretning marts 2014 marts 2015 Formandens beretning marts 2014 marts 2015 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Den nye skolereform/ arbejdstid har givet store udfordringer for vores kreds, men generelt er vi kommet styrket ud af

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2017

DM i Skolehåndbold 2017 DM i Skolehåndbold 2017 24.-26. januar 2017 i Sønderborg Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere

Elevstævner. Lærerkurser. Lærerfest. Møder

Elevstævner. Lærerkurser. Lærerfest. Møder Version 3 11.maj 2016 Aktivitetsoversigt for Det fælles kommunale idrætsudvalg Rebild Skoleidræt 2016-2017 Elevstævner Lærerkurser Lærerfest Møder Elevstævner i Rebild kommune I samarbejde med Dansk Skoleidræt,

Læs mere

DM i Skolehåndbold januar i Randers

DM i Skolehåndbold januar i Randers DM i Skolehåndbold 2019 29.-31. januar i Randers VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i Randers. Vi håber,

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2018

DM i Skolehåndbold 2018 DM i Skolehåndbold 2018 23.-25. januar 2018 i Helsinge Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i Helsinge.

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Elevstævner. Lærerkurser. Møder

Elevstævner. Lærerkurser. Møder Version 5 9.aug 2017 Aktivitetsoversigt for Det fælles kommunale idrætsudvalg Rebild Skoleidræt 2017-2018 Elevstævner Lærerkurser Møder Elevstævner i Rebild kommune I samarbejde med Dansk Skoleidræt, Nordjylland

Læs mere

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer DGI Badminton Sæt badminton på skoleskemaet! DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton 3 gode tilbud til dine idrætstimer 22495 19378 - Badmintonskole.indd 1 20-08-2015 10:53:29 2 Udgivet

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2014 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2014 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2014 v/randi Fechtenburg År 2014 huskes nok mest på den ny skolereform og en helt ny arbejdstidsaftale for lærerene. Vi er i bestyrelsen meget spændte på, hvad

Læs mere

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 1 Godkendelse af referat og dagsorden 2 Arrangementer siden sidst 3 Kommende arrangementer 4 Nyt fra landsorganisationen 5 Fremtidens arbejde i DS- Østjylland 6 Rep.mødet

Læs mere

DM i Skolebasketball den april i Næstved

DM i Skolebasketball den april i Næstved DM i Skolebasketball 2018 den 17.-19. april i Næstved VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Næstved.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019

Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar Beretning marts 2019 Gymnastikforeningen Vidar er en moden forening snart 84 år. Foreningslivet hører Danmark til, og Vidar har levet op til at være en forening for medlemmerne

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 2018-19 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på,

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019

Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund. Lån og Spar Open TENNIS TURNERING. 6. juni 2019 Arrangør: Svendborg PI Dansk Politiidrætsforbund Lån og Spar Open TENNIS TURNERING 6. juni 2019 VELKOMMEN TIL TENNISTURNERING vinde, andre mest for at få en god dag med sportslige udfordringer i hyggeligt

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke)

Interview med eleven Lærke I = interviewer (Lasse), L = informant (Lærke) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 I: Hvilke nogle lektioner har I haft i dag? L: Hvilke nogle lektioner vi har haft i dag, vi har haft engelsk og samfundsfag.

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

18.15 Repræsentantskabsmøde i Dansk Skoleidræt, Nordjylland i Støvringhallen

18.15 Repræsentantskabsmøde i Dansk Skoleidræt, Nordjylland i Støvringhallen www.skoleidraet.dk/nordjylland www.skoleidraet.dk/n KURSER Idrætslærerens halve dag Tirsdag den 25.marts 204 kl. 3.00-8.00 i Støvring 8.5 Repræsentantskabsmøde i, Nordjylland i Støvringhallen Vælg to af

Læs mere

DM i Skolebasketball den april i Vejen

DM i Skolebasketball den april i Vejen DM i Skolebasketball 2019 den 9.-11. april i Vejen VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Vejen. Vi håber,

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Ref. DSØ 26.4.16 hos Rikke. 2. Evaluering af og godkendelse af referat fra Rep.mødet i Stilling d. 10.marts. i.a.b.

Ref. DSØ 26.4.16 hos Rikke. 2. Evaluering af og godkendelse af referat fra Rep.mødet i Stilling d. 10.marts. i.a.b. Ref. DSØ 26.4.16 hos Rikke 1. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer! Sara, Peter, Kasper er indtrådt som suppleanter. Præsentationsrunde. 2. Evaluering af og godkendelse af referat fra Rep.mødet i Stilling

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg Jeg bliver altid så glad, når jeg står i en hal fyldt med glade og aktive børn eller unge. Om det er et DM-kvalificerende stævne eller

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 35-36 2014 OL. Det første større SFO arrangement her i det nye skoleår er OL i Skovby. Her dyster vi mod SFO fra Skovby, Låsby og Herskind i en række discipliner som f.eks. mooncar ræs, fodbold, sjipning m.v. Arrangementet

Læs mere

2 Velkommen til skoleåret 2012-13!

2 Velkommen til skoleåret 2012-13! NYT SKOLEBLAD Dette er 1. udgave af Møllevangsskolens avis - vi har meget at fortælle og vores elever er helt sikkert de bedste til at fortælle det! Derfor er denne avis på skift skrevet af skolens elever.

Læs mere

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club

JUNIOR INFOFOLDER. Ikast Tullamore Golf Club JUNIOR INFOFOLDER Ikast Tullamore Golf Club Juniorudvalg 2019 Indholdsfortegnelse 2019 Indholdsfortegnelse Side 1 Information til nye juniorer Side 2 Træner og træningstider Side 3 Hvornår må jeg benytte

Læs mere

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording Nr. 5 37. årg. 30. marts 2007 Temauge: Det er smukt Bording Skole Solsortevej 7441 Bording KONTAKT Skolefest Byggeriet skrider frem Indhold: Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg.

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2014

Nyhedsbrev februar 2014 Nyhedsbrev februar 2014 Kære Alle Foråret er lige om hjørnet og vi kan se frem til en masse dejlige aktiviteter og samvær i Vikingerne. Først skal vi en tur Branäs i Sverige for at stå på ski. Du kan følge

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

DM i Skolevolleyball Den marts i Solrød

DM i Skolevolleyball Den marts i Solrød DM i Skolevolleyball 2018 Den 13.-15. marts i Solrød VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolevolleyball i Solrød.

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2019 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2019 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

Aktivitetsmøde. DGI Midt- og Vestsjælland Krocket. Mandag den 5. november 2018 Ostedhallen Der var 53 fremmødte krocketspillere fra 11 klubber.

Aktivitetsmøde. DGI Midt- og Vestsjælland Krocket. Mandag den 5. november 2018 Ostedhallen Der var 53 fremmødte krocketspillere fra 11 klubber. Aktivitetsmøde DGI Midt- og Vestsjælland Krocket Mandag den 5. november 2018 Ostedhallen Der var 53 fremmødte krocketspillere fra 11 klubber. 1) Dirigent: Ib Berg, Albertslund. 2) Formandens Beretning:

Læs mere

ENERGIFESTIVAL ONSDAG D. 18. SEPTEMBER 2019

ENERGIFESTIVAL ONSDAG D. 18. SEPTEMBER 2019 Var det sjovt at være med til? 6% Ja Nej 94% Jeg mødte mange forskellige mennesker? 43% 57% Ja Nej Hvad syntes du om antallet af workshops? 24% Tre var super To havde væert nok 76% Skal tiden på workshops

Læs mere

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe DM i Skolebasketball 2014 den 28.-30. januar 2014 i Nibe VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Nibe.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING JULI KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1.

På modern siden er vi 23 dansere, 1 mere end sidste år. Vi kører 2 hold om torsdagen, hvor alle på hold 2 først danser på hold 1. Beretning 2016-17 Bestyrelse og GF Vi har prøvet noget nyt i år i bestyrelsen. Nemlig bestyrelses-orlov. Ret hurtigt fik vi besked om at Jane havde så meget arbejde at hun følte at hun burde gå ud af bestyrelsen.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2018 Gode kampe og fede udfordringer for hele holdet http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2018 Alle senior-, old- og veteran-hold

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Brugerundersøgelse på Teaterskolen for Børn

Brugerundersøgelse på Teaterskolen for Børn Brugerundersøgelse på Teaterskolen for Børn Kulturforvaltningen Sommeren 2007 Indholdsfortegnelse Sammenfatning...3 Metode...4 Besvarelse fra de børn/unge der har benyttet Teaterskolen for Børn s fritidstilbud.5

Læs mere

NÅR FORENINGER OG KOMMUNE MØDES TIL KAFFE A Q U A I N S P I R A T I O N

NÅR FORENINGER OG KOMMUNE MØDES TIL KAFFE A Q U A I N S P I R A T I O N NÅR FORENINGER OG KOMMUNE MØDES TIL KAFFE A Q U A I N S P I R A T I O N 2 0 1 8 LENE KIRSTINE HOUGAARD Foreningskonsulent i Mariagerfjord Kommune/ Kommunekonsulent i DGI Nordjylland Projektleder: AKTIV

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00

Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Generalforsamling for Skive Forenede Volleyballklubber lørdag den 20. april 2013 kl.16.00 Sted: Aakjærskolens cafe Referent: Gry Damgaard Nielsen. Referat: 1. Valg af dirigent Børge Mortensen Generalforsamlingen

Læs mere

BERETNING FOR DANSK SKOLEIDRÆT- ØSTJYLLAND 2008

BERETNING FOR DANSK SKOLEIDRÆT- ØSTJYLLAND 2008 BERETNING FOR DANSK SKOLEIDRÆT- ØSTJYLLAND 2008 Indledning: Allerhelst ville jeg aflevere en beretning i billeder og lyd! En helaftensfilm ville det så være blevet! En film med optagelser af: - Glade,

Læs mere

DM i Skoleatletik juni i Næstved

DM i Skoleatletik juni i Næstved DM i Skoleatletik 2019 12.-13. juni i Næstved Velkomst fra Dansk Skoleidræt Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde jer velkommen til DM i Skoleatletik i Næstved. Vi håber, at I får nogle både

Læs mere

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen.

2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever ad gangen. Forening og kontaktperson Målgruppe Indhold Tidsrum Efterår 2018 (1.8.18-21.12.18) Sønderborg Volleyball Klub (SØVK) Stine Gørtz M: 40926112, stine@sovk.dk 2.-9. klasse i Sønderborg området. Max. 50 elever

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub:

Formandsberetning. Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Formandsberetning Alt imens sneen drysser ned og pudrer græsset udenfor tænker jeg tilbage på sæsonen 2012 i Tølløse Tennisklub: Klubben har til tider summet af aktivitet med distinkte højdepunkter omkring

Læs mere

Bestyrelsen i Dansk Skoleidræt

Bestyrelsen i Dansk Skoleidræt 2016 2017 Bestyrelsen i Dansk Skoleidræt Gl. Roskilde Amt Per H. Hansen Norgesvej 16, 4600 Køge Tlf:30294332 E-mail: perhagbard@gmail.com Hotherskolen, tlf.: 56 57 53 20. Ansvarsområder: Volleyball, lærervolleyball

Læs mere

DM i Høvdingebold 2015. den 12.-13. maj 2015 i Ballerup

DM i Høvdingebold 2015. den 12.-13. maj 2015 i Ballerup DM i Høvdingebold 2015 den 12.-13. maj 2015 i Ballerup VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Høvdingebold i Ballerup.

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Juniorklubben i Hvalsø

Juniorklubben i Hvalsø Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: April - Juni 2015 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

DM i Skoleatletik den juni 2017 i Lyngby

DM i Skoleatletik den juni 2017 i Lyngby DM i Skoleatletik 2017 den 13.-14. juni 2017 i Lyngby Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skoleatletik i Lyngby.

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig!

DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING. Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! DRONNINGLUND GYMNASTIKFORENING Vi har sæsonopstart i uge 36, og glæder os til at se dig! Om Dronninglund Gymnastikforening 2 Dronninglund Gymnastikforening er en forening med omkring 250 medlemmer. Vi

Læs mere

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret

Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl på Forbundskontoret torsdag d. 1. september 2016 Referat Uddannelsesmøde JHF mandag d. 29. august 2016 kl. 18.30 på Forbundskontoret Til stede: Flemming Østergaard (Kreds 1), Erik Møller (Kreds 3), Tue Fisker (Kreds 5), Dennis

Læs mere

Tilpasset dansk mesterskab i 11-

Tilpasset dansk mesterskab i 11- Tiderne skifter og som ofte nævnt gennem det sidste halvandet år, er der sket mange store forandringer i den danske politisport. Det traditionsrige politifodboldmesterskab blev desværre, pga af et sent

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 6 MØDE: Generalforsamling DATO: mandag 28. maj 2018 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: Henrik Møller Hansen Michael Ryding Anders Ravn Henrik Møller Hansen NÆSTE MØDE: - DATO:

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2012 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2012 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2012 v/randi Fechtenburg Skoleidrætsaktiviteterne har igen i år haft besøg af mange elever fra de fynske skoler. Små og store events, træf og turneringer har

Læs mere

Bliv en del af et. Lokalt community

Bliv en del af et. Lokalt community Bliv en del af et Lokalt community Idræt på gaden:-din træning. Dine Regler webhenvisning også med bold 2 Har du lyst til at blive instruktør i dit eget boligområde? Hvis du er en pige eller dreng i alderen

Læs mere

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter

Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl I Hammel Idrætscenter Hobro, den 23. januar 2018 TJ /JR Referat fra møde i Børne- og Ungeudvalget onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17.00 I Hammel Idrætscenter Deltagere: Mette Kristensen, kreds 1, Mogens Bay, kreds 2, Anette Olesen,

Læs mere

valgfag fra august 2019

valgfag fra august 2019 valgfag fra august 2019 # CAMBRIDGE ENGELSK HØJNIVEAU MATEMATIK SCIENCE INNOVATION & IVÆRKSÆTTERI PSYKOLOGI STØTTE MATEMATIK STØTTE ENGELSK BEGYNDERSPANSK BEGYNDERFRANSK BOLDSPIL CROSSFIT FILM & MEDIER

Læs mere

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER!

VI GØR IDRÆTSTIMERNE SJOVERE BÅDE FOR DIG OG DINE ELEVER! N O T N I M D! A T E B A T M Æ E S K S E L O K S Å P ton n i m d i ba e s i v r e nd u t a t g reri æ l g o ovt j s, t m t ne e d r ø Vi g 26506_BDFL_badmitonskole.indd 1 01-09-2017 11:26:44 2 VI GØR IDRÆTSTIMERNE

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

Foreningen investerer i at udvikle lokalsamfundet

Foreningen investerer i at udvikle lokalsamfundet Foreningen investerer i at udvikle lokalsamfundet Åben skole som en investering i, at skolen også fremadrettet er åben. Perspektiverne rækker videre til et lille lokalsamfund, som har brug for at kunne

Læs mere