Turismekonference 23. November Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Turismekonference 23. November Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv"

Transkript

1 Turismekonference 23. November 2016 Gæstetilfredshedsanalyse 2016 Blokhus / Slettestrand-Svinkløv

2 BAGGRUND: Hver Dataindsamlingen Respondenterne destinationer har indsamlet 300 besvarelser pr. feriested, og i alt har 11 destinationer gennemført dataindsamlingen. er varetaget af den lokale Visitorganisantion i perioden 1. juni til 30. september 2016 i undersøgelsen er minimum 15 år, og har skulle opfylde kravene til at være turist for at kunne deltage i undersøgelsen, hvilket er lagt ind som et screeningsspørgsmål i spørgeskemaet. FORBEHOLD VED ANALYSEN: Et Interviewene Face-to-face grundlæggende forbehold ved analysen er, at den gennemsnitlige tilfredshed generelt er høj. Dette kan være et udtryk for at mange af der, der vælger at deltage i et interview, er særlige positive overfor emnet. er fortaget med alle typer af turister, fra fritidsgæster på udflugt, besøgende hos venner og familie til egentlige feriegæster. interviewene er primært fortaget på offentlige pladser i bymiljøerne på feriestederne, og besvarelserne er derfor påvirket af bymiljøernes kvalitet.

3 Overordnet gæstetilfredshed Det går meget godt...

4 Loyale gæster Er på ferie (mere end 4 overnatninger) Familier Par Generel Kender uden børn tilfredshed med overnatningsprodukt området på forhånd fra tidligere besøg eller anbefalinger

5 Udfordringer / potentiale Pris Venlighed Udnytte Vi Internettet / kvalitet (service) fra befolkningen naturen fx guidede ture /vejledning har få første gangs gæster (flere nye skal finde vej) er en vigtig kilde til kendskab

6 Data. Hurtig flyvetur igennem data..

7 Hvad er/var formålet med dit ophold? Blokhus Slettestrand

8 Hvad er/var formålet med dit ophold? NORDJYLLAND TOTAL

9 Hvad var varigheden af dit ophold? Blokhus Slettestrand

10 Hvad var varigheden af dit ophold? NORDJYLLAND TOTAL

11 I hvilket land bor du? Blokhus Slettestrand

12 I hvilket land bor du? NORDJYLLAND TOTAL

13 I hvilken region bor du? Blokhus Slettestrand

14 I hvilken region bor du? NORDJYLLAND TOTAL

15 Hvor mange gange tidligere har du holdt ferie lige præcis her? Blokhus Slettestrand

16 Hvor mange gange tidligere har du holdt ferie lige præcis her? NORDJYLLAND TOTAL

17 Hvor tilfreds er du overordnet set med feriestedet? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

18 Hvad er din oplevelse af information og skiltning? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

19 Hvad er din oplevelse af områdets vedligeholdelse (rent og pænt)? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

20 Hvad er din oplevelse af parkeringsmuligheder Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

21 Hvad er din oplevelse af pris/kvalitetsforholdet generelt? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

22 Hvad er din oplevelse af offentlige toiletter? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

23 Hvad er din oplevelse af den generelle venlighed fra befolkningen? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

24 Hvad er din oplevelse af vejret? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

25 Hvad er din oplevelse af børnevenligheden? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

26 Hvad er din oplevelse af servicen fra personalet i fx. butikker, spisesteder og attraktioner? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

27 Hvad er din oplevelse af butikker og shopping (Generelt)? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

28 Hvad er din oplevelse af restauranter og spisesteder (Generelt)? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

29 Hvilken overnatningsform har du mest benyttet i forbindelse med det aktuelle ophold? Blokhus

30 Hvilken overnatningsform har du mest benyttet i forbindelse med det aktuelle ophold? Slettestrand

31 Hvilken overnatningsform har du mest benyttet i forbindelse med det aktuelle ophold? NORDJYLLAND TOTAL

32 Hvor tilfreds er du med kvaliteten af dit overnatningssted? - Standard og kvalitet? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

33 Hvor tilfreds er du med kvaliteten af dit overnatningssted? - Beliggenhed? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

34 Hvor tilfreds er du med kvaliteten af dit overnatningssted? - Information og service fra personalet? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

35 Har du besøgt eller forventer du at besøge attraktioner og oplevelsescentre i eller tæt på dit feriested?

36 Hvad syntes du om områdets landskaber og natur - Strand og kyst? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

37 Hvad syntes du om områdets landskaber og natur - Særlige naturområder, fx. Nationalparker? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

38 Hvad syntes du om områdets landskaber og natur - Badeforhold og aktivitetsmuligheder ved stranden? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

39 Hvad syntes du om områdets landskaber og natur - Adgangsforholdene fx. til strand og udsigtspunkter? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

40 Hvad syntes du om områdets landskaber og natur - Stier, vandre- og cykelruter? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

41 Hvad syntes du om områdets landskaber og natur - Naturlegepladser og lignende aktvitetsområder? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

42 Hvad syntes du om områdets landskaber og natur - Naturvejledning og guidede rundture? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

43 Hvad syntes du om områdets landskaber og natur - Information og skiltning? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

44 Har du besøgt eller forventer du at besøge attraktioner og oplevelsescentre i eller tæt på feriestedet?

45 Hvor tilfreds er du med områdets oplevelser og attraktioner - Kulturattraktioner, fx museer, historiske seværdigheder, udstillinger, kulturevents mv.? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

46 Hvor tilfreds er du med områdets oplevelser og attraktioner - Attraktioner og oplevelsescentre, fx. forlystelsesparker, zoologiske haver mv.? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

47 Hvor tilfreds er du med områdets oplevelser og attraktioner - Festivaler og arrangementer? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

48 Hvor tilfreds er du med områdets oplevelser og attraktioner - Andre aktivitetstilbud, fx. badelande, minigolf, gratis aktiviteter mv.? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

49 Har du dyrket eller forventer du at dyrke sportslige aktiviteter, fx. cykling, surfing, vandring, golf, fiskeri mv.?

50 Hvor tilfreds er du med de sportslige aktivitetsmuligheder i området? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

51 Har du besøgt eller forventer du at besøge restauranter, gårdbutikker, markeder, lokale bryggerier o.lign. for at opleve stedets specialiteter? - Spisesteder (restaurant, café eller lignende)

52 Har du besøgt eller forventer du at besøge restauranter, gårdbutikker, markeder, lokale bryggerier o.lign. for at opleve stedets specialiteter? - Lokale producenter (mejerier, bryggerier, lokal fisker eller lignende)

53 Har du besøgt eller forventer du at besøge restauranter, gårdbutikker, markeder, lokale bryggerier o.lign. for at opleve stedets specialiteter? - Vejboder eller gårdbutikker

54 Har du besøgt eller forventer du at besøge restauranter, gårdbutikker, markeder, lokale bryggerier o.lign. for at opleve stedets specialiteter? - Torve- eller madmarkeder

55 Har du besøgt eller forventer du at besøge restauranter, gårdbutikker, markeder, lokale bryggerier o.lign. for at opleve stedets specialiteter? - Supermarked eller lokal købmand

56 Har du besøgt eller forventer du at besøge restauranter, gårdbutikker, markeder, lokale bryggerier o.lign. for at opleve stedets specialiteter? - Specialbutikker (fx fiskehandler, slagter, bager, delikatesseforretning)

57 Har du besøgt eller forventer du at besøge restauranter, gårdbutikker, markeder, lokale bryggerier o.lign. for at opleve stedets specialiteter? - Pølsevogn, sandwichbar, kaffebar, take away og lignende

58 Har du besøgt eller forventer du at besøge restauranter, gårdbutikker, markeder, lokale bryggerier o.lign. for at opleve stedets specialiteter? - Andet

59 Hvor tilfreds er du med områdets madoplevelser? - Udvalg af retter Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

60 Hvor tilfreds er du med områdets madoplevelser? - Maden (smag, friske råvarer, hvordan det blev præsenteret på tallerkenen) Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

61 Hvor tilfreds er du med områdets madoplevelser? - Personalets betjening og service (velkomst, ventetid, venlighed, viden om retterne/drikkevarer) Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

62 Har du benyttet dig af turistinformationen under dit ophold?

63 Hvor tilfreds er du med turistinformationen i området? Du kan svare på en skala fra 1 5, hvor 1 er meget dårligt og 5 er meget godt.

64 Alt i alt, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale feriestedet til en ven eller kollega? 0 er meget usandsynligt og 10 er meget sandsynligt. Blokhus

65 Alt i alt, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale feriestedet til en ven eller kollega? 0 er meget usandsynligt og 10 er meget sandsynligt. Slettestrand

66 Alt i alt, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale feriestedet til en ven eller kollega? 0 er meget usandsynligt og 10 er meget sandsynligt. NORDJYLLAND TOTAL

67 Alt i alt, hvor sandsynligt er det, at du vil anbefale feriestedet til en ven eller kollega? 0 er meget usandsynligt og 10 er meget sandsynligt.

68 Hvilken type af ferie er du på, ud fra de mennesker du rejser sammen med? Blokhus

69 Hvilken type af ferie er du på, ud fra de mennesker du rejser sammen med? Slettestrand

70 Hvilken type af ferie er du på, ud fra de mennesker du rejser sammen med? NORDJYLLAND TOTAL

71 Hvad er barnets/børnenes alder? Blokhus Slettestrand

72 Hvad er barnets/børnenes alder? NORDJYLLAND TOTAL

73 Hvorfra har du hørt om feriestedet som ferie- eller udflugtsmål? Blokhus Slettestrand

74 Hvorfra har du hørt om feriestedet som ferie- eller udflugtsmål? NORDJYLLAND TOTAL

75 Hvad er din alder? Blokhus Slettestrand

76 Hvad er din alder? NORDJYLLAND TOTAL

77 Køn?

78 For yderligere spørgsmål: Martin Storgaard Vækst Jammerbugt Lundbakvej 5, 9490 Panrup Dir. tlf.:

SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST. Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview.

SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST. Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. SPØRGESKEMA 2015 - UDKAST Spørgeskema for face to face interview Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. 1. Hvad er formålet med dit ophold [på/i destination]? Er du på 1. Ferie Besøg

Læs mere

SPØRGESKEMAUDKAST Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview.

SPØRGESKEMAUDKAST Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. SPØRGESKEMAUDKAST 2017 Spørgeskema for face to face interview Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. 0. Hvilken by er interviewet foretaget i? 1. Allinge 23. Møn 2. Billund 24. Nexø

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - MARIELYST

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - MARIELYST GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - MARIELYST DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet Feriestedets specifikke spørgsmål 16

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - RINGKØBING

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - RINGKØBING GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - RINGKØBING DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet Feriestedets specifikke spørgsmål 16

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - BORK

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - BORK GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - BORK DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 16 Feriestedsspecifikke spørgsmål 36 Respondentprofil

Læs mere

SERVICE OG KVALITET HVAD SIGER ANALYSERNE

SERVICE OG KVALITET HVAD SIGER ANALYSERNE SERVICE OG KVALITET HVAD SIGER ANALYSERNE KYSTBYKONFERENCEN 27. november 2014 Claudia Rota Andersen Videncenter for Kystturisme SFI Survey for Videncenter for Kystturisme, 2014. N: 10.279 TILFREDSHEDSANALYSEN

Læs mere

Kystturisters tilfredshed med oplevelsen i Marielyst

Kystturisters tilfredshed med oplevelsen i Marielyst Kystturisters tilfredshed med oplevelsen i Marielyst Mystery Shopping i Marielyst 2015 Resultater af interview og besøg i Marielyst juni september 2014 Anbefalingsgrad 2014 hele landet Net Promoter Score

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER VIBORG

GÆSTETILFREDSHED SOMMER VIBORG GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - VIBORG DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet Feriestedets specifikke spørgsmål 16 36

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - HENNE

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - HENNE GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - HENNE DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 16 Respondentprofil 36 Appendix: NPS åbne

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - HVIDE SANDE

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - HVIDE SANDE GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - HVIDE SANDE DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 16 Feriestedsspecifikke spørgsmål

Læs mere

OPSTARTSMØDE TURISMESÆSONEN 2015 VELKOMMEN

OPSTARTSMØDE TURISMESÆSONEN 2015 VELKOMMEN OPSTARTSMØDE TURISMESÆSONEN 2015 VELKOMMEN OPSTARTSMØDE TURISTSÆSONEN 2015 16:30 Tjek ind og kaffe 16:35 Velkomst ved Guldkoret, Musikskolen 16:50 Velkomst ved Mikkel Wesselhoff 16:55 Guldborgsund Kommunes

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - SØNDERVIG

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - SØNDERVIG GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - SØNDERVIG DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet Feriestedets specifikke spørgsmål 16

Læs mere

Hvad ved vi om dagens og morgendagens kystturister?

Hvad ved vi om dagens og morgendagens kystturister? Hvad ved vi om dagens og morgendagens kystturister? CLAUDIA ROTA ANDERSEN Company Dating 30. oktober 2014, Svendborg UNDERSØGELSER I DANMARK AKTUELLE GÆSTER Interview med kystturister, 2013-2014 Årligt

Læs mere

OPSAMLING TILFREDSHEDSANALYSER 2013

OPSAMLING TILFREDSHEDSANALYSER 2013 OPSAMLING TILFREDSHEDSANALYSER 2013 Styregruppemøde for Kystdestination Møns Klint, 18. december 2013 Fasthold god placering men få flere til at komme Turistanalyse: Østmøn ligger på en 9. plads over 28

Læs mere

GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER MARIELYST

GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER MARIELYST GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER MARIELYST EN SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE BLANDT DANSKE OG UDENLANDSKE TURISTER MAJA FROMSEIER PETERSEN YAKUP BAS MORTEN FRØSLEV BRUUN KØBENHAVN 2014 SFI DET NATIONALE

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER SKAGEN

GÆSTETILFREDSHED SOMMER SKAGEN GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2017 - SKAGEN DANSK KYST- OG NATURTURISME 23. OKTOBER 2017 INDHOLD Data og metode 3 Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 17 Respondent-profil

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - BLÅVAND

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - BLÅVAND GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - BLÅVAND DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 16 Respondentprofil 36 Appendix: NPS åbne

Læs mere

UDENLANDSKE BØRNEFAMILIER PÅ DANSK KYSTFERIE - OPLEVELSER OG TILFREDSHED HOS FØRSTEGANGSBESØGENDE

UDENLANDSKE BØRNEFAMILIER PÅ DANSK KYSTFERIE - OPLEVELSER OG TILFREDSHED HOS FØRSTEGANGSBESØGENDE UDENLANDSKE BØRNEFAMILIER PÅ DANSK KYSTFERIE - OPLEVELSER OG TILFREDSHED HOS FØRSTEGANGSBESØGENDE INDLEDNING Videncenter for Kystturisme (CKT) har i 2013 gennemført en analyse omkring turisternes oplevelse

Læs mere

GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER DJURSLAND/EBELTOFT EN SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE BLANDT DANSKE OG UDENLANDSKE TURISTER

GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER DJURSLAND/EBELTOFT EN SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE BLANDT DANSKE OG UDENLANDSKE TURISTER GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER DJURSLAND/EBELTOFT EN SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE BLANDT DANSKE OG UDENLANDSKE TURISTER MAJA FROMSEIER PETERSEN YAKUP BAS MORTEN FRØSLEV KØBENHAVN 014 SFI DET NATIONALE

Læs mere

Kystturisterne i Danmark er mere tilfredse i år

Kystturisterne i Danmark er mere tilfredse i år 19. august 2014 Kystturisterne i Danmark er mere tilfredse i år På tværs af 31 destinationer tegner sig pr 10. august 2014 følgende billede af kystturisternes oplevelse af Danmark i løbet af sommeren 2014:

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER BILLUND

GÆSTETILFREDSHED SOMMER BILLUND GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2017 - BILLUND DANSK KYST- OG NATURTURISME 23. OKTOBER 2017 INDHOLD Data og metode 3 Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 18 Respondent-profil

Læs mere

SPØRGESKEMAUDKAST Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview.

SPØRGESKEMAUDKAST Spørgeskema for face to face interview. Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. SPØRGESKEMAUDKAST 2017 Spørgeskema for face to face interview Interviewer: Notér destination, notér sprog for interview. 0. Hvilken by er interviewet foretaget i? 1. Allinge 23. Møn 2. Billund 24. Nexø

Læs mere

Internationale mad - og gastroturister i Danmark. VisitDenmark, 2018

Internationale mad - og gastroturister i Danmark. VisitDenmark, 2018 Internationale mad - og gastroturister i Danmark VisitDenmark, 2018 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en mad- og gastroturist 02 Gastroturisterne i Danmark 03 Udenlandske gastroturister på storbyferie

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER SØNDERBORG

GÆSTETILFREDSHED SOMMER SØNDERBORG GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - SØNDERBORG DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet Feriestedets specifikke spørgsmål 16

Læs mere

TILFREDSHEDSANALYSE Turisters tilfredshed på udvalgte feriesteder i Danmark

TILFREDSHEDSANALYSE Turisters tilfredshed på udvalgte feriesteder i Danmark TILFREDSHEDSANALYSE 2015 Turisters tilfredshed på udvalgte feriesteder i Danmark INDHOLD OG OPBYGNING INDHOLD Indledning Metode og datagrundlag Hovedkonklusioner og anbefalinger Respondentprofil Tilfredshed

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 BØNNERUP OG FJELLERUP

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 BØNNERUP OG FJELLERUP GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 BØNNERUP OG FJELLERUP DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 16 Feriestedsspecifikke spørgsmål

Læs mere

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016 MARKED DANMARK Baggrund for Danmarkskampagne 2016 Vores tilgang til marked Danmark er trindelt 1. TRIN Samle bagrund, analyser og viden for at forstå turisten og markedet FORENKLING FOKUS Markedet, målgrupper,

Læs mere

Læring. - Målgruppeprofil 2012

Læring. - Målgruppeprofil 2012 Sjov, Leg og Læring - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Børnene i familien Side 15 Overnatninger

Læs mere

Tilfredshed, service og kompetencer i kystturismen - og Kerteminde. Lars H. Olsen, Videncenter for Kystturisme

Tilfredshed, service og kompetencer i kystturismen - og Kerteminde. Lars H. Olsen, Videncenter for Kystturisme Tilfredshed, service og kompetencer i kystturismen - og Kerteminde Lars H. Olsen, Videncenter for Kystturisme Tre undersøgelser af turistoplevelsen i hele landet Ekspertpanel 6-7 eksperter har besøgt alle

Læs mere

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016

MARKED DANMARK. Baggrund for Danmarkskampagne 2016 MARKED DANMARK Baggrund for Danmarkskampagne 2016 Den nye dreng i klassen Vores tilgang til marked Danmark er trindelt 1. TRIN Samle bagrund, analyser og viden for at forstå turisten og markedet FORENKLING

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER HADERSLEV

GÆSTETILFREDSHED SOMMER HADERSLEV GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - HADERSLEV DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 16 Feriestedsspecifikke spørgsmål 36

Læs mere

KYSTTURISTERNES TILFREDSHED, 2014

KYSTTURISTERNES TILFREDSHED, 2014 KYSTTURISTERNES TILFREDSHED, 2014 Kystturisternes tilfredshed, 2014 Foto: Mette Johnsen, Destination Djursland og VisitDenmark Mediacenter December, 2014 Rapporten er blevet til som en del af projekt Oplevelsesbaseret

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 EBELTOFT

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 EBELTOFT GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 EBELTOFT DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 16 feriestedsspecifikke spørgsmål 36 Respondentprofil

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER HENNE

GÆSTETILFREDSHED SOMMER HENNE GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2017 - HENNE DANSK KYST- OG NATURTURISME 23. OKTOBER 2017 INDHOLD Data og metode 3 Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 18 Respondent-profil

Læs mere

Kystturisterne i Danmark

Kystturisterne i Danmark Kystturisterne i Danmark En ABC med regionalt fokus VisitDenmark, 2012 Viden & Analyse Forord Med en samlet omsætning på 34 mia. kr. og 68.500 direkte og afledte job i Danmark er kystturismen et betydningsfuldt

Læs mere

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008

- I og udenfor højsæsonen. Analysemøde 7. april 2008 Danskeres ferie- Titelog fritidsrejser - I og udenfor højsæsonen Analysemøde 7. april 2008 1. Er rejser i lavsæsonen noget særligt? 2. Kan vi tjene penge på privatbesøg? 3. Har destinationerne en unik

Læs mere

TILFREDSHEDSANALYSE Feriegæsters tilfredshed på udvalgte feriesteder i Danmark

TILFREDSHEDSANALYSE Feriegæsters tilfredshed på udvalgte feriesteder i Danmark TILFREDSHEDSANALYSE 2017 Feriegæsters tilfredshed på udvalgte feriesteder i Danmark INDHOLD OG OPBYGNING RAPPORTENS OPBYGNING Rapporten er opbygget således, at analysens hovedkonklusioner og anbefalinger

Læs mere

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012

Det De Gode God Liv - Målgruppeprofil 2012 Det Gode Liv - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Loyalitet Side 6 Rejsebeslutningen Side 9 Rundrejse Side 11 Døgnforbrug Side 13 Overnatninger Side 3-5 Motivation Side 7-8 Planlægning

Læs mere

Destination Bornholm Besøgsrapport Maj, Juni, Juli & August 2015. Slide 1

Destination Bornholm Besøgsrapport Maj, Juni, Juli & August 2015. Slide 1 Destination Bornholm Besøgsrapport Maj, Juni, Juli & August 2015 Slide 1 Baggrund Destination Bornholm, Bornholms Brand og Færgen har for sommersæsonen 2015 indgået et samarbejde om at evaluere effekten

Læs mere

GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER

GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER EN SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE BLANDT DANSKE OG UDENLANDSKE TURISTER GÆSTEANALYSE PÅ DANSKE KYSTDESTINATIONER EN SPØRGESKEMAUNDERSØGELSE BLANDT DANSKE OG UDENLANDSKE

Læs mere

Lystsejlerturismen i Danmark. VisitDenmark

Lystsejlerturismen i Danmark. VisitDenmark Lystsejlerturismen i Danmark VisitDenmark Formål og indhold Dataindsamlingen blandt lystsejlere har fundet sted som en del af VisitDenmarks Turistundersøgelse i 2017. Turistundersøgelsen 2017 afdækker

Læs mere

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark

På cykel i Danmark. Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark På cykel i Danmark Ved konsulent Helle Damkjær, VisitDenmark Definition af cykelturisten Hvad er definitionen på en international cykelturist i Danmark? Er det den tyske familiefar, der har cyklen bag

Læs mere

USA. Incoming North Denmark

USA. Incoming North Denmark USA Incoming North Denmark Indholdsfortegnelse Om projektet Dataindsamlingen Baggrund Besøgstal: Nordjylland og Danmark Viden fra besøget i USA Motiver Mulige rejsepakker Konklusioner Incoming North Denmark

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER RØMØ OG TØNDER

GÆSTETILFREDSHED SOMMER RØMØ OG TØNDER GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 - RØMØ OG TØNDER DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet Feriestedets specifikke spørgsmål

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER HOLSTEBRO

GÆSTETILFREDSHED SOMMER HOLSTEBRO GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2017 - HOLSTEBRO DANSK KYST- OG NATURTURISME 13. OKTOBER 2017 INDHOLD Data og metode 3 Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 18 Respondent-profil

Læs mere

Powered by Cycling: Panorama. Kvantitativ undersøgelse af cykelister på ferie 2013. Powered by Cycling: Panorama TNS

Powered by Cycling: Panorama. Kvantitativ undersøgelse af cykelister på ferie 2013. Powered by Cycling: Panorama TNS Kvantitativ undersøgelse af cykelister på ferie 2013 Indhold 1 Formål og metode 3 2 Sammenfatning 6 3 Segmenter 10 4 Nationalrute 1 og 9 13 5 Grafik fremstilling af alle spørgsmålene 16 2 1 Formål og metode

Læs mere

Turisterne I DANMARK og dansk kultur. v/ Charlotte Rassing

Turisterne I DANMARK og dansk kultur. v/ Charlotte Rassing Turisterne I DANMARK og dansk kultur v/ Charlotte Rassing Datagrundlag Turistundersøgelsen 2017 11.000 interview med overnattende ferieturister fra både ind- og udland Overnatningsformer: lejet feriehus,

Læs mere

Overblik over lystsejlerturismen i Danmark TØBBE 2006

Overblik over lystsejlerturismen i Danmark TØBBE 2006 Overblik over lystsejlerturismen i Danmark TØBBE 26 Lystsejlerundersøgelse 26 Undersøgelsen er en stikprøve af alle gæstesejlere i danske havne i 26 Dvs. stikprøven repræsenterer det samlede antal gæsteovernatninger

Læs mere

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012

Storbyoplevelser. - Målgruppeprofil 2012 Moderne Storbyoplevelser - Målgruppeprofil 2012 Indhold Baggrund Kort fortalt Side 2 Motivation Side 4-5 Planlægning af ferien Side 7 Ferieaktiviteter Side 9 Døgnforbrug og rejsegruppe Side 11 Overnatninger

Læs mere

LODRET PROCENT (U-VEJET) Panorama 2014 P59220 (11-Aug-2014) DESTINATION

LODRET PROCENT (U-VEJET) Panorama 2014 P59220 (11-Aug-2014) DESTINATION ALDER 15-5 år 6-59 år 60+ år 65 16% % 1 1% 5 5% 1 1% 55% 6 5% 60 60% 60 60% 56 55% 116 9% % 6 6% 5 5% % V1000. Stege by Rødvig Havn Stubbekøbing færgeleje/havn Sædding strand ved 'Mennesket ved Havet'

Læs mere

Kyst- og naturturister i Danmark. VisitDenmark, 2016 Viden & Analyse

Kyst- og naturturister i Danmark. VisitDenmark, 2016 Viden & Analyse Kyst- og naturturister i Danmark VisitDenmark, 2016 Viden & Analyse o o o o o o o o Samlet Danmark Udland Holland Norge Sverige Tyskland Antal ankomster (1.000) I alt

Læs mere

GÆSTERS BRUG AF MARIBO - Sommeren 2018

GÆSTERS BRUG AF MARIBO - Sommeren 2018 GÆSTERS BRUG AF MARIBO - Sommeren 2018 Indhold DATA OG METODE OPSUMMERING FORMÅL MED BESØG RUNDT OM BESØGET AKTIVITETER I BYEN BEVÆGELSESMØNSTRE OPLEVELSE AF BYEN INFORMATIONSSØGNING KVALITATIVE INDSIGTER

Læs mere

Internationale lystfiskerturister i Danmark. VisitDenmark, 2019

Internationale lystfiskerturister i Danmark. VisitDenmark, 2019 Internationale lystfiskerturister i Danmark VisitDenmark, 2019 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en lystfiskerturist 02 Udenlandske lystfiskerturister i Danmark 03 Udvikling: 2017 sammenlignet med

Læs mere

Syddansk feriehusturisme. Overnatninger, kernekunden, potentialet, feriehuset, tilfredshed og årsag til fravalg

Syddansk feriehusturisme. Overnatninger, kernekunden, potentialet, feriehuset, tilfredshed og årsag til fravalg Syddansk feriehusturisme Overnatninger, kernekunden, potentialet, feriehuset, tilfredshed og årsag til fravalg 1 Om rapporten Indhold Hovedspørgsmål, konklusioner og budskaber Syddansk destinationskort

Læs mere

Internationale kulturturister i Danmark. VisitDenmark, 2019

Internationale kulturturister i Danmark. VisitDenmark, 2019 Internationale kulturturister i Danmark VisitDenmark, 2019 1 Indhold 01 VisitDenmarks definition af en kulturturist 02 Udenlandske museumsbesøg 03 Udenlandske kulturturister i Danmark 04 Udvikling: 2017

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER BLÅVAND

GÆSTETILFREDSHED SOMMER BLÅVAND GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2017 - BLÅVAND DANSK KYST- OG NATURTURISME 23. OKTOBER 2017 INDHOLD Data og metode 3 Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 18 Respondent-profil

Læs mere

NØGLETAL FOR TURISMEN I DE 11 VESTKYST- KOMMUNER

NØGLETAL FOR TURISMEN I DE 11 VESTKYST- KOMMUNER NOVEMBER 2017 DANSK KYST OG NATURTURISME NØGLETAL FOR TURISMEN I DE 11 VESTKYST- KOMMUNER ARBEJDSPAPIR NR. 3 KORTLÆGNING AF DANMARKS VESTKYST ARBEJDSPAPIR 3. NØGLETAL FOR TURISMEN I DE 11 VESTKYSTKOMMUNER

Læs mere

Hvad siger turisterne om Hvide Sande og Søndervig?

Hvad siger turisterne om Hvide Sande og Søndervig? Hvad siger turisterne om Hvide Sande og Søndervig? Lars H. Olsen, Videncenter for Kystturisme Opstartsdag for Turisme og Vækst i Hvide Sande og Søndervig, onsdag d. 3. oktober 2013, Beach Bowl Søndervig

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 VEDERSØKLIT OG THORSMINDE

GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 VEDERSØKLIT OG THORSMINDE GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2015 VEDERSØKLIT OG THORSMINDE DANSK KYST- OG NATURTURISME 27. OKT 2015 INDHOLD Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet Feriestedets specifikke

Læs mere

GÆSTETILFREDSHED SOMMER LØKKEN

GÆSTETILFREDSHED SOMMER LØKKEN GÆSTETILFREDSHED SOMMER 2017 - LØKKEN DANSK KYST- OG NATURTURISME 23. OKTOBER 2017 INDHOLD Data og metode 3 Overordnet tilfredshed 5 Tilfredshed med specifikke forhold på feriestedet 18 Respondent-profil

Læs mere

GÆSTERS BRUG AF KERTEMINDE - Sommeren 2018

GÆSTERS BRUG AF KERTEMINDE - Sommeren 2018 GÆSTERS BRUG AF KERTEMINDE - Sommeren 2018 Indledning Denne rapport er lavet med et ganske særligt formål for øje: At få et indblik i hvorledes gæster oplever deres besøg og ferie når denne holdes i Kerteminde.

Læs mere

UDBUDSMATERIALE GÆSTETILFREDSHED 2019 INTERVIEWUNDERSØGELSE & ANALYSE AF GÆSTETILFREDSHED PÅ FERIESTEDER I KYST- OG NATURTURISMEN I DANMARK

UDBUDSMATERIALE GÆSTETILFREDSHED 2019 INTERVIEWUNDERSØGELSE & ANALYSE AF GÆSTETILFREDSHED PÅ FERIESTEDER I KYST- OG NATURTURISMEN I DANMARK UDBUDSMATERIALE GÆSTETILFREDSHED 2019 INTERVIEWUNDERSØGELSE & ANALYSE AF GÆSTETILFREDSHED PÅ FERIESTEDER I KYST- OG NATURTURISMEN I DANMARK INDHOLD 1. Ordregiver... 3 2. Indledning... 4 2.1 Formål... 4

Læs mere

GÆSTEANALYSE. En undersøgelse af gæsters brug af udvalgte byer i dansk kyst- og naturturisme. Sommeren 2018

GÆSTEANALYSE. En undersøgelse af gæsters brug af udvalgte byer i dansk kyst- og naturturisme. Sommeren 2018 GÆSTEANALYSE En undersøgelse af gæsters brug af udvalgte byer i dansk kyst- og naturturisme Sommeren 2018 Indhold INTRODUKTION HOVEDKONKLUSIONER FORMÅL MED BESØGET RUNDT OM BESØGET AKTIVITETER INFORMATIONSSØGNING

Læs mere

Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer. Vi arbejder for turismen

Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer. Vi arbejder for turismen Turisme og fødevarer i en bornholmsk kontekst muligheder og potentialer Vi arbejder for turismen www.bornholm.info/erhverv Hvad gør vi/hvor er vi Vi har 75 fødevareproducerende virksomheder på Bornholm.

Læs mere

KOMMENTARER Gæstetilfredshed Sommer 2015 Marielyst

KOMMENTARER Gæstetilfredshed Sommer 2015 Marielyst KOMMENTARER Gæstetilfredshed Sommer 215 Marielyst Indhold Har du forslag til, hvordan feriestedet kan blive endnu bedre? Individuelt spørgsmål for Marielyst, 2 svar.. Side 3 Primær årsag til at ville anbefale

Læs mere

LEGOLAND Billund Resort. August 2015

LEGOLAND Billund Resort. August 2015 LEGOLAND Billund Resort August 2015 INDHOLD BAGGRUD OG FORMÅL KONKLUSIONER PROFIL PÅ RESPONDENTERNE LLBR KAMPAGNE LLBR ANBEFALING OG TILFREDSHED BOOKING OG BESLUTNINGSFLOW BE HAPPY PASS APPENDIKS SIDE

Læs mere

Lystsejlerturismen i Danmark v/ Charlotte Rømer Rassing, VisitDenmark Trine Larsen, FLID

Lystsejlerturismen i Danmark v/ Charlotte Rømer Rassing, VisitDenmark Trine Larsen, FLID Lystsejlerturismen i Danmark 2017 v/ Charlotte Rømer Rassing, VisitDenmark Trine Larsen, FLID Om undersøgelsen En del af Turistundersøgelsen 2017 Udført i maj september 2017 595 interviews med sejlere

Læs mere

Hvad ved vi om natur-turisme?

Hvad ved vi om natur-turisme? Hvad ved vi om natur-turisme? Carl Henrik Marcussen, Center for Regional- og Turismeforskning, www.crt.dk Naturmødet, Hirtshals, 19-5-2017 Introduktion: Oplægget Natur-turisme er et populært emne for turismeforskere,

Læs mere

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013

Fat cykelstyret. Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Fat cykelstyret Panorama projektets spørgeundersøgelse blandt 400 turister på cykel, juli 2013 Indledning Denne præsentation er en grafisk fremstilling af de regionale data fra Panorama projektets spørgeundersøgelse.

Læs mere

Positionering, madoplevelser og nye børnefamilier på 28 kystdestinationer

Positionering, madoplevelser og nye børnefamilier på 28 kystdestinationer Positionering, madoplevelser nye børnefamilier på 28 kystdestinationer Notat udarbejdet af Carl Henrik Marcussen, Center for Regional- Turismeforskning for Videncenter for Kystturisme Februar 2014 Indhold

Læs mere

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2

Kystturisme. Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark. Brød 1 Brød 2 Kystturisme Hvilken værdi har smukke kyster for turismeerhvervet i Danmark? v/ Bruno Bedholm, VisitDenmark Indhold: 1. Hvad betyder Turismeerhvervet for Danmark 2. Hvem er vores gæster 3. Motiver for ferien

Læs mere

GÆSTERS BRUG AF NAKSKOV - Sommeren 2018

GÆSTERS BRUG AF NAKSKOV - Sommeren 2018 GÆSTERS BRUG AF NAKSKOV - Sommeren 2018 Indhold DATA OG METODE OPSUMMERING FORMÅL MED BESØG RUNDT OM BESØGET AKTIVITETER I BYEN BEVÆGELSESMØNSTRE OPLEVELSE AF BYEN INFORMATIONSSØGNING KVALITATIVE INDSIGTER

Læs mere

MARIAGER IMAGEANALYSE

MARIAGER IMAGEANALYSE MARIAGER IMAGEANALYSE RAPPORT OKTOBER 2011 INDHOLD 1 2 INDLEDNING OG SAMMENFATNING Side 3 MÅLGRUPPENS BESØG I MARIAGER Side 6 3 MÅLGRUPPENS SYN PÅ MARIAGER Side 14 2 1 INDLEDNING OG SAMMENFATNING I dette

Læs mere

Resultater af turistinterview, juli og august 2013. Kystturisters tilfredshed med feriesteder i Danmark

Resultater af turistinterview, juli og august 2013. Kystturisters tilfredshed med feriesteder i Danmark Resultater af turistinterview, juli og august 2013 Kystturisters tilfredshed med feriesteder i Danmark Kystturisters tilfredshed med feriesteder i Danmark - Resultater af turistinterview, juli og august

Læs mere

AFDÆKNING AF TURISTERNES BEVÆGELSESMØNSTRE I DANMARK

AFDÆKNING AF TURISTERNES BEVÆGELSESMØNSTRE I DANMARK L O N E A L L E T O R P C A L L A R D, H E A D O F R E S E A R C H, W O N D E R F U L C O P E N H A G E N AFDÆKNING AF TURISTERNES BEVÆGELSESMØNSTRE I DANMARK Analyse under Culture Plus af turisternes

Læs mere

Tyrkiet. Incoming North Denmark

Tyrkiet. Incoming North Denmark Tyrkiet Incoming North Denmark Indholdsfortegnelse Forord Dataindsamlingen Baggrund Tyrkiske overnatninger i Nordjylland og Danmark Målgrupper Rejsemotiver Øvrige relevante forhold Konklusioner Bilag:

Læs mere

Handels- og turismeundersøgelse. Blandt borgere i Slesvig/Holsten. Handels- og turismeundersøgelse. TNS Dato: Februar 2015 Projekt: 61726

Handels- og turismeundersøgelse. Blandt borgere i Slesvig/Holsten. Handels- og turismeundersøgelse. TNS Dato: Februar 2015 Projekt: 61726 Handels og turismeundersøgelse Blandt borgere i Slesvig/Holsten Handels og turismeundersøgelse Handels og turismeundersøgelse Feltperiode: Den 13. februar 18. februar 2015 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte

Læs mere

GÆSTERS BRUG AF NYKØBING FALSTER - Sommeren 2018

GÆSTERS BRUG AF NYKØBING FALSTER - Sommeren 2018 GÆSTERS BRUG AF NYKØBING FALSTER - Sommeren 2018 Indhold DATA OG METODE OPSUMMERING FORMÅL MED BESØG RUNDT OM BESØGET AKTIVITETER I BYEN BEVÆGELSESMØNSTRE OPLEVELSE AF BYEN INFORMATIONSSØGNING KVALITATIVE

Læs mere

Hvordan undersøger man sine kunder og måler sæsonforskelle på destinationsniveau? - Eksempler og anbefalinger

Hvordan undersøger man sine kunder og måler sæsonforskelle på destinationsniveau? - Eksempler og anbefalinger Hvordan undersøger man sine kunder og måler sæsonforskelle på destinationsniveau? - Eksempler og anbefalinger Seminar for helårsdestinationer 28. august 2007 Claudia R. Andersen og Jacob S. Mikkelsen,

Læs mere

Mystery Shopping en rejseoplevelse gennem service og salg på danske feriesteder

Mystery Shopping en rejseoplevelse gennem service og salg på danske feriesteder Mystery Shopping en rejseoplevelse gennem service og salg på danske feriesteder KL s turismekonference 6. oktober 2014 Lars H. Olsen Kilde: 2013 undersøgelsen 1 Få feriesteder præsterer til topkarakter

Læs mere

Analyse rapport Markedsundersøgelse om interessen for mountainbike ophold i Norge og Tyskland

Analyse rapport Markedsundersøgelse om interessen for mountainbike ophold i Norge og Tyskland Visit Nordjylland Analyse rapport Markedsundersøgelse om interessen for mountainbike ophold i og Om undersøgelsen Summary Erfaring med motionscykling Interesse Præferencer ifm. ophold og booking af MTB

Læs mere

Turistundersøgelsen på Fyn 2014. VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse

Turistundersøgelsen på Fyn 2014. VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Turistundersøgelsen på Fyn 2014 VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Turistundersøgelsen på Fyn 2014 Ferie- og fornøjelsesrejsende Udgivet af: VisitDenmark for Udvikling Fyn Juli 2015 Adresse: VisitDenmark

Læs mere

Holland. Incoming North Denmark

Holland. Incoming North Denmark Holland Incoming North Denmark Indholdsfortegnelse Om projektet Dataindsamlingen Baggrund Besøgstal: Nordjylland og Danmark Viden fra besøget i Holland Mulige pakkerejser Konklusioner Om projektet Incoming

Læs mere

Resultater af turistinterview, juli og august 2013. Kystturisters tilfredshed med feriesteder i Danmark

Resultater af turistinterview, juli og august 2013. Kystturisters tilfredshed med feriesteder i Danmark Resultater af turistinterview, juli og august 2013 Kystturisters tilfredshed med feriesteder i Danmark Kystturisters tilfredshed med feriesteder i Danmark - Resultater af turistinterview, juli og august

Læs mere

Hvordan får vi flere campingturister til Region Syddanmark? 3. december 2014. Kristian Holmgaard Bernth Helle Nysted Andersen Manto

Hvordan får vi flere campingturister til Region Syddanmark? 3. december 2014. Kristian Holmgaard Bernth Helle Nysted Andersen Manto Hvordan får vi flere campingturister til Region Syddanmark? 3. december 2014 Kristian Holmgaard Bernth Helle Nysted Andersen Manto Agenda 1. Velkomst Præsentationer bordet rundt 2. Nyeste viden Hvordan

Læs mere

Turistundersøgelsen 2011

Turistundersøgelsen 2011 Turistundersøgelsen 2011 Indhold Baggrund og metode Profil på turisterne På besøg i København 5 6 11 Mobilapplikationen, sociale medier og video Benchmark med udvalgte europæiske byer 21 26 Turistinformationen

Læs mere

SCULPTURE BY THE SEA 2011

SCULPTURE BY THE SEA 2011 SCULPTURE BY THE SEA 2011 RAPPORT GÆSTEANALYSE AUGUST 2011 INDHOLD 1 2 INDLEDNING OG SAMMENFATNING Side 3 HVOR KOMMER GÆSTERNE FRA? Side 6 3 HVORDAN BESØGES UDSTILLINGEN? Side 9 4 HVAD SYNES DE OM UDSTILLINGEN?

Læs mere

Storbyturister i Aarhus. VisitDenmark, 2019

Storbyturister i Aarhus. VisitDenmark, 2019 Storbyturister i Aarhus VisitDenmark, 2019 Storbyturister i Aarhus Udgivet af VisitDenmark April 2019 Forside: DenmarkMediaCenter Adresse Islands Brygge 43, 3. 2300 København S Tlf. +45 32 88 99 00 www.visitdenmark.dk/analyse

Læs mere

www.visitdenmark.com Danskeres ferier i Danmark - i og udenfor højsæsonen

www.visitdenmark.com Danskeres ferier i Danmark - i og udenfor højsæsonen www.visitdenmark.com Danskeres ferier i Danmark - i og udenfor højsæsonen Danskeres ferier i Danmark - i og udenfor højsæsonen ISBN: -9--9 VisitDenmark Turismefaglig Viden Februar 00 VisitDenmark Islands

Læs mere

Statistisk overblik over turismen

Statistisk overblik over turismen Statistisk overblik over turismen Data for DMO-samarbejde mellem: Hjørring Kommune, Jammerbugt Kommune, Thisted Kommune, Lemvig Kommune og Holstebro Kommune Udarbejdet af Seismonaut, maj 2019 Overblik

Læs mere

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER NATIONALPARK VADEHAVET LOKALOMRÅDET SEPTEMBER 2017 FORMÅL OG METODE Formål Danmarks Nationalparker overvejer at udvikle lokale nationalparkfødevarer

Læs mere

FRILUFTSAKTIVITETER BLANDT TURISTER I DANSKE KYSTOMRÅDER

FRILUFTSAKTIVITETER BLANDT TURISTER I DANSKE KYSTOMRÅDER FRILUFTSAKTIVITETER BLANDT TURISTER I DANSKE KYSTOMRÅDER NOTAT Carl Henrik Marcussen / www.crt.dk April 2019 Center for Regional- og Turismeforskning 2 Titel: Friluftsaktiviteter blandt turister i danske

Læs mere

VisitDenmark 2011 Gengivelse af rapporten eller dele heraf tilladt med kildeangivelse.

VisitDenmark 2011 Gengivelse af rapporten eller dele heraf tilladt med kildeangivelse. Turisternes tilfredshed med det danske turistprodukt har vi en udfordring? Udgivet af: VisitDenmark August 2011 ISBN: 978-87-87393-81-2 Adresse: Islands Brygge 43, 3. 2300 København S Tlf. +45 3288 9900

Læs mere

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER

MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER MARKEDSANALYSE AF POTENTIALE FOR NATIONALPARKFØDEVARER NATIONALPARK MOLS BJERGE LOKALOMRÅDET SEPTEMBER 2017 FORMÅL OG METODE Formål Danmarks Nationalparker overvejer at udvikle lokale nationalparkfødevarer

Læs mere

Analyse af handicappedes anvendelse af naturen

Analyse af handicappedes anvendelse af naturen Analyse af handicappedes anvendelse af naturen Støttet med tilskud fra Tips- og Lottomidler til friluftslivet. Indhold 1 Indledning... 1 2 Sammenfatning... 2 2.1 Adgang til naturområder... 2 2.2 Information

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

På ferie i Danmark. Turistundersøgelsen 2008. Udgivet af: VisitDenmark September 2010 ISBN: 87-87393-67-0

På ferie i Danmark. Turistundersøgelsen 2008. Udgivet af: VisitDenmark September 2010 ISBN: 87-87393-67-0 På ferie i Danmark Turistundersøgelsen 008 Udgivet af: VisitDenmark September 010 ISBN: 87-87393-7-0 Adresse: Analyse- og videnformidling Islands Brygge 43, 3. 300 København S Tlf. +4 388 9900 www.visitdenmark.com

Læs mere

6. Turisternes oplevelse af Bornholm

6. Turisternes oplevelse af Bornholm 6. Turisternes oplevelse af Bornholm Turismebarometer for Bornholm September 2010 1 2 6. Turisternes oplevelse af Bornholm Udarbejdet som led i projektet Turismebarometer for Bornholm af Mikkel Toudal

Læs mere

Statistik og analyse af dansk turisme. Statistik och analys af turism

Statistik og analyse af dansk turisme. Statistik och analys af turism Statistik og analyse af dansk turisme Statistik och analys af turism Mittuniversitetet, Östersund, 10 11, november 2014 Indhold 1. Omfang af turismen (mest overnatningsstatistik) 2. Økonomiske effekter

Læs mere

Cykelturismens økonomiske betydning

Cykelturismens økonomiske betydning Cykelturismens økonomiske betydning - for Danmark 2008 - Af Ditte Møller Munch/Temaprojektleder Aktiv Danmark Indhold Definition af en cykelturist Turistomsætning og døgnforbrug for cykelturister Overnatningsform

Læs mere