Brugermanual SIF ( ) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: Projekt: SIF ( )

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brugermanual SIF (33069-04) Side 1/28. Godkendt af: Dato: Dokumentnr.: 077.024.214 Projekt: SIF (33069-04)"

Transkript

1 Side 1/28 Brugermanual SIF ( ) Godkendt af: Dato:

2 Side 3/28 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING Fangster, sporbare enheder og salg GENEREL NAVIGERING Login Log ud Hjem Moduler ADMINISTRATION Brugere Roller Identifikation Virksomhed Rapporter Virksomheder Brugere Andres adgang Adgang til andre Fartøjer Præsentation Varetyper Proceskontrol Procesdetaljer BRUGER-INDSTILLINGER DATA Søgning på ID Fangster FD verificering Sporingsenheder Salg RAPPORTER Salgsoversigt Kontrolrapport EFFEKTIVT ADGANGSNIVEAU... 28

3 Side 4/28 1 INDLEDNING Dette dokument er en brugervejledning til portalen Sporbarhed i Fiskeindustrien (SIF). Dokumentet beskriver funktionerne i SIF portalen. SIF portalen findes på Fangster, sporbare enheder og salg Systemet der ligger bag SIF har til opgave, at håndtere sporbarhedskæder, fangster og salg. Dvs. holde styr på data om hvor fisk fra fangster registreres hos samlecentraler, fiskeauktioner og forædlingsvirksomheder. SIF portalen giver mulighed for at se informationer om disse fangster, sporbare enheder og salg, og sammenhængen mellem disse begreber. Derudover er SIF portalen leverandør af data til Foodtag.dk ( En fangst består af en mængde fisk, som opdeles i sporbare enheder, hvilket kan være fiskekasser med RFID chip i, eller en sporbar logisk gruppering, det behøver ikke være et fysisk begreb. Disse sporbare enheder kan så flyttes mellem virksomheder og lokationer, og endda opdeles i flere sporbare enheder, eller grupperes i andre sporbare enheder. Et salg består af en mængde sporbare enheder, som er solgt samtidigt, og fungerer som indgangsnøgle til at finde en sporbarhedskæde. 2 GENEREL NAVIGERING 2.1 Login

4 Side 5/28 På denne side indtastes brugernavn og adgangskode. Tryk på Login for at logge ind. Funktionen Glemt adgangskode giver mulighed for at starte processen med at få adgang til systemet igen, hvis man har glemt sin adgangskode. Efter man har logget ind vises følgende skærmbillede: Titelbaren i toppen af billedet er fast, men titlen skifter alt efter det modul og funktion man har valgt. Dog er knapperne Log ud og Hjem altid tilgængelige. 2.2 Log ud Brug knappen i øverste højre hjørne til at logge ud, når du er færdig med SIF. Se knappens placering påforregående skærmbillede. 2.3 Hjem Brug knappen Hjem til at komme tilbage til valg mellem moduler, som beskrives i næste afsnit. 2.4 Moduler Efter login vises følgende skærm, som giver mulighed for at vælge mellem de tre hovedmoduler i SIF portalen.

5 Side 6/28 Modulerne er: Administration af brugere og virksomheder Indstillinger for den bruger, som er logget ind Søgning på og visning af fangster, sporingsenheder og salg Visning og eksport af rapporter I de følgende afsnit beskrives modulerne hver for sig. 3 ADMINISTRATION Administrationsmodulet er delt op i administration af brugere, virksomheder og proceskontrol.

6 Side 7/28 Brugere er de brugerprofiler, som kan tilgå SIF portalen, og virksomhederne dækker over både ejere af fartøjer, samlecentraler, forædlingsvirksomheder osv. Det er her at relationerne mellem virksomheder og brugere, samt virksomheder imellem oprettes. Til hver relation hører et adgangsniveau, som sætter grænser for relationen. Adgangsniveauet styrer hvad hhv. brugere og virksomheder kan som se af en bestemt virksomheds sporbare enheder, fangster og salg. 3.1 Brugere

7 Side 8/28 Brugerlisten giver mulighed for at oprette nye brugerprofiler og rette i eksisterende brugeres profiler. En brugerprofil består af følgende oplysninger: Felt Brugernavn Navn Adgangskode Sprog Tidszone Deaktiveret Virksomhed Rapporter Beskrivelse En bruger logger ind med dette brugernavn. Brugerens navn, vises alle steder brugeren refereres. Brugerens adgangskode kan redigeres her. Brugerens -adresse. Bruges kun ved mistet adgangskode. Brugerens sprog. Tidszone, som brugeren vil se tidspunkter i. Sommer- og vintertid håndteres automatisk. Her kan brugeren deaktiveres. Virksomheden, som brugeren er tilknyttet. De rapporter, som brugeren ønsker tilsendt dagligt på . Tryk Gem, når du er færdig med at redigere oplysningerne på en bruger. Genindlæs nulstiller de ændringer der måtte være foretaget, og genindlæser brugerens oplysninger. Herefter beskrives de tre faneblade. Husk at trykke på Gem, hvis der ændres noget på de følgende faneblade Roller De roller en bruger skal have kan tildeles her. Normalt bruges kun User. Det er kun muligt at give de roller videre, som man selv er indehaver af.

8 Side 9/28 Rolle User Administrator Beskrivelse Normal adgang. Langt de fleste brugere oprettes som User. Har adgang til alle data uanset hvilket adgangsniveau der ellers måtte være defineret. Kan f.eks. oprette virksomheder, og rette i virksomheder og brugerprofiler. Normalt er der kun en enkelt administrator i SIF systemet Identifikation På dette faneblad vælges de identifikationssystemer, som brugeren foretrækker.

9 Side 10/ Virksomhed På dette faneblad tildeles brugeren adgang til virksomheder, samt på hvilket niveau brugeren skal have adgang. Se afsnit 6 for beregning af effektivt adgangsniveau, samt forklaring på adgangsniveauerne Rapporter På dette faneblad tilmeldes brugeren automatisk tilsendelse af udvalgte rapporter for firmaer brugeren har adgang til at se data for.

10 Side 11/ Virksomheder Virksomhedslisten giver mulighed for at oprette nye virksomheder og rette i eksisterende virksomheder. En virksomhed består af følgende oplysninger: Felt Identifikation Navn Beskrivelse Bruges som identifikation af virksomheden i transaktioner, salg osv. Skal være unik. Virksomhedens navn.

11 Side 12/28 Adresse Virksomhedens adresse. CVR Virksomhedens CVR nummer. Land Land, som virksomheden er registreret i. Deaktiveret Her kan virksomheden deaktiveres. Tryk Gem, når du er færdig med at redigere oplysningerne på en bruger. Genindlæs nulstiller de ændringer der måtte være foretaget, og genindlæser brugerens oplysninger. Herefter beskrives de enkelte faneblade. Husk at trykke på Gem, hvis der ændres noget på de følgende faneblade Brugere Her defineres hvilke brugere der skal have adgang til denne virksomhed, samt med hvilket adgangsniveau de skal have adgang. Adgangsniveauerne har samme beskrivelse som i afsnit Se afsnit 6 for beregning af effektivt adgangsniveau Andres adgang Her defineres hvilke virksomheder der skal have adgang til denne virksomhed, samt med hvilket adgangsniveau de skal have adgang.

12 Side 13/28 Adgangsniveauerne har samme beskrivelse som i afsnit 6. Denne konfiguration er vigtig fordi den sætter grænser for hvordan andre brugere, via virksomhederne i denne liste, har adgang til data om denne virksomhed Adgang til andre Her defineres hvilke andre virksomheder denne virksomhed skal have adgang til, samt hvilket adgangsniveau der skal være. Adgangsniveauerne har samme beskrivelse som i afsnit Fartøjer Her oprettes fartøjer ejet af denne virksomhed.

13 Side 14/28 Fartøjer kan også deaktiveres, hvorefter fartøjet f.eks. kan oprettes under en anden virksomhed. Ud over basisdata for fartøjet kan man oprette en præsentation af fartøjet. Præsentationen bruges på Foodtag.dk ( såfremt fartøjet har fanget varer, som gennem forædlingsvirksomheder, er indberettet til Foodtag.dk. Marker fartøjet, og tryk på Åbn, og følgende billede vises: Et fartøj består af følgende oplysninger: Felt Reg. nr. EU nr. Navn Aktiv Beskrivelse Dansk registreringsnummer for fartøjet. EU registreringsnummer for fartøjet. Fartøjets navn. Her kan fartøjet deaktiveres.

14 Side 15/28 Undertitel Beskrivelse Link Overskrift for fartøjet. Beskrivelse af fartøjet. Link til ekstern information om fartøjet Præsentation Her oprettes en præsentation af virksomheden. Præsentationen bruges på Foodtag.dk ( såfremt virksomhedens fangster indgår i varer, gennem forædlingsvirksomheder, som indberetter informationer til Foodtag.dk. En virksomhed består af følgende oplysninger: Felt Billede Foodtag ID Undertitel Beskrivelse Link Beskrivelse Der er plads til et enkelt billede på beskrivelsen, som skaleres til en passende størrelse. Oprettes automatisk, hvis du ikke kender det på forhånd. Overskrift for virksomheden. Beskrivelse af virksomheden. Link til ekstern information om virksomheden Varetyper Her oprettes de varetyper, som virksomheden tilbyder. Præsentationen bruges på Foodtag.dk ( såfremt virksomhedens fangster indgår i varer, gennem forædlingsvirksomheder, som indberetter informationer til Foodtag.dk.

15 Side 16/28 Åbnes linien med Rødspætter kommer følgende vindue: Et varetype består af følgende oplysninger: Felt Navn Art Foodtag ID Standard Aktiv Undertitel Beskrivelse Link Beskrivelse Varetypens navn. Fiskens art. SIF kan oprette et Foodtag ID, men man kan også selv definere det. Markeres denne checkbox vil denne vare være standardvaren for firmaet. Angiver om varen er aktiv eller ej. Overskrift for varetypen. Beskrivelse af varetypen. Link til ekstern information om varetypen.

16 Side 17/ Proceskontrol Under proceskontrol vises de automatiske processer der kører på web-serveren. Vælg en proces og tryk på Åbn Procesdetaljer Hver gang den automatiske proces kører dannes der en linie i listen i venstre side. Klikker man så på en af disse linier vil man få vist detaljer for netop den valgte kørsel i vinduet til højre. Der er også mulighed for at aktivere og deaktivere den valgte proces, samt at køre den valgte proces manuelt.

17 Side 18/28 4 BRUGER-INDSTILLINGER På denne side kan brugeren ændre indstillingerne til vedkommendes profil. Se afsnit 3.1.

18 Side 19/28 5 DATA I data modulet er der mulighed for at vise enkelte fangster, sporingsenheder eller salg, eller søge på fangster, containere, sporingsenheder eller salg, hvis man kender det ID de er registreret under. Modulerne er: Søgning på fangst ID, sporbarheds ID, container ID eller salgs ID Vis liste over fangster Vis liste over sporingsenheder 5.1 Søgning på ID Vis liste over salg Fra denne side er det muligt at søge på fangst ID, sporbarheds ID, container ID eller salgs ID.

19 Side 20/28 Søgning på et kendt Fangst ID giver en fangstrapport, som beskrevet i afsnit 5.2. Søgning på et kendt Sporbarheds ID giver en rapport for en enkelt sporbar enhed, som beskrevet i afsnit 5.3. Søgning på et kendt Container ID (f.eks. GRAI kode på containeren) og en bestemt dato giver en rapport, som beskrevet i afsnit 5.3. Et Sporbarheds ID er faktisk en kombination af et Container ID og en bestemt dato. Søgningen giver seneste brug af det indtastede Container ID i forhold til indtastet dato. Søgning på et kendt Salgs ID giver en salgsrapport, som beskrevet i afsnit 5.4. Søgning på Pack and Sea ID er det samme som søgning på Container ID. Feltet er beregnet til at modtage data fra et RFID keyboard device, dvs. rå RFID tag data. Der kan kun søges på Pack and Sea RFID tags. Søgningen giver seneste brug af det indtastede Pack and Sea ID i forhold til indtastet dato. 5.2 Fangster Fra denne side kan der søges på fangster ud fra fangst ID, tidsinterval eller virksomhed.

20 Side 21/28 Selve fangstrapporten ser således ud: En bruger uden yderligere adgangsniveau kan kun se de data, som er rapporteret som public for fangsten. På fanebladet Resultat kan ses resultatet af salget fra fangsten. Fanebladet Udsmid viser det registrerede udsmid på fangsten.

21 Side 22/ FD verificering FD verificeringsikonet viser status (OK, Ikke forsøgt, Ikke OK) på verificering af fangsten op mod Fiskeridirektoratets database. 5.3 Sporingsenheder Fra denne side kan der søges på sporbare enheder ud fra ID, tidsinterval eller virksomhed. Selve rapporten for en enkelt sporbar enhed ser således ud:

22 Side 23/28 En bruger uden yderligere adgangsniveau kan kun se de data, som er rapporteret som public for sprobarhedsregistreringen. Klikker man på ikonet for fangsten vises fangstrapporten:

23 Side 24/ Salg Fra denne side kan der søges på salgsrapporter ud fra tidsinterval, sælger, køber, salgslot, ordre nummer eller salgs ID. Rapporten for en enkelt fangst ser således ud: En bruger uden yderligere adgangsniveau kan kun se de data, som er rapporteret som public for salget.

24 Side 25/28 Klikker man på ikonet for den sporbare kan man få en detaljeret rapport: En bruger uden yderligere adgangsniveau kan kun se de data, som er rapporteret som public for salget. Igen kan der klikkes på ikonet for fangsten for at se fangstrapporten: En bruger uden yderligere adgangsniveau kan kun se de data, som er rapporteret som public for fangsten.

25 Side 26/28 6 RAPPORTER I rapportmodulet vælger man hvilken rapport man ønsker at se. Rapporterne er: Salgsoversigt Kontrolrapport I de følgende afsnit beskrives rapporterne hver for sig. 6.1 Salgsoversigt Salgsoversigten viser en oversigt over salg på de indtastede parametre. Efter rapporten er genereret er der mulighed for at eksportere data til både CSV og PDF.

26 Side 27/28 Der er flere kolonner med i CSV end der bliver vist på skærmen og i PDF eksporten. 6.2 Kontrolrapport Kontrolrapporten viser indformationer om den indtastede Sprobare Enhed, samt de fangster der lægger til grund for den Sporbare Enhed.

27 Side 28/28 7 EFFEKTIVT ADGANGSNIVEAU Adgangsniveau Beskrivelse 0: Ingen adgang Kun adgang til offentlige data om fangster, sporbare enheder og salg, dvs. ikke yderligere adgang, end hvad der f.eks. kan ses på Foodtag.dk 1: Læse ikke-offentlige data Se ikke-offentlige data om fangster, sporbare enheder og salg. 2: Oprette transaktioner på vegne af Kan oprette transaktioner på vegne af en virksomhed. 3: Læse alle sporbarhedsdata Fuld adgang til sporbarhedsinformationer. 4: Læse interne data Kan læse alle interne data, såsom hvilke brugere en virksomhed har. 5: Redigere interne data Rette i alle data om en virksomhed, ændre virksomhedens informationer og oprette brugere.. Niveauerne 0-2 giver kun adgang til data, som man f.eks. kender et ID på. Niveauerne 3 giver mulighed for at se lister og søge, uden at kende f.eks. ID er på forhånd. Effektivt adgangsniveau beregnes som minimum af adgangsniveauerne i kæden. Adgangsniveau 4 Bruger 1 Adgangsniveau Bruger 2 3 Adgangsniveau 5 Virksomhed 1 Virksomhed 2 Bruger 2 har adgang til Virksomhed 2 med adgangsniveau 5, og kan dermed gøre alt med Virksomhed 2. Virksomhed 2 har adgang til Virksomhed 1 med adgangsniveau 3, hvilket giver Bruger 2 adgang til Virksomhed 1 med adgangsniveau 3.

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Guide til login på DA Barsel

Guide til login på DA Barsel Guide til login på DA Barsel 19. marts 2019 Dok ID: 134653 Adgang til DA Barsel For at kunne tilgå DA Barsels selvbetjening skal man have tilknyttet sin NemID medarbejdersignatur til Arbejdsgivernes Fælles

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://leverandoradmin.ski.dk/.

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://leverandoradmin.ski.dk/. Bilag 2 VEJLEDNING I BRUGERADMINISTRATION PÅ SKI.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Brugeradministrations portal...1 3. Oprette brugere...2 3.1 Forud oprettede brugere...2 Slet forhåndsoprettede

Læs mere

Brugeradministration på SKI.dk

Brugeradministration på SKI.dk Version 2.0 Dato 7. september 2018 Staten og Kommunernes Indkøbsservice Zeppelinerhallen H. C. Hansens Gade 4, 2300 København S Telefon +45 33 42 70 00 CVR 17472437 Indhold 1 Indledning... 1 2 Brugeradministrations

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3 USE CASES INDHOLDSFORTEGNELSE Use cases... 2 Log ind procedurer... 2 Generelt Du oprettes i Kitos... 2 Generelt Log på Kitos... 3 Generelt Hvis bruger har glemt sit password... 5 Generelt Dit link i oprettelsesmailen

Læs mere

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/.

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/. Bilag 2 VEJLEDNING I BRUGERADMINISTRATION PÅ SKI.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Brugeradministrations portal...1 3. Oprette brugere...2 3.1 Forhåndsoprettede brugere...2 Slet forhåndsoprettede

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne

Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Brugervejledning til print-, kopi og scanning på KøgeBibliotekerne Indhold Indledning Sådan opretter du dig Sådan betaler du Sådan får du en ny adgangskode Sådan kobler du dit brugernavn og kodeord med

Læs mere

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7 Indholdsfortegnelse 1. Log ind... 2 2. Glemt adgangskode?... 3 3. Ændre sprog... 6 4. Dashboard = Forsiden... 7 Side 1 af 8 IndFak er opdateret så du igen kan anvende alle typer anbefalede browsere: Internet

Læs mere

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur.

Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. Adgang til Back-end Gå ind på forsiden til hjemmesiden. Skriv typo3 i adresselinjen og tryk på retur. typo3 Skriv herefter brugernavn og adgangskode i de respektive felter og klik på Login Den følgende

Læs mere

Vejledning for virksomhederne om adgang til Affaldsdatasystemet

Vejledning for virksomhederne om adgang til Affaldsdatasystemet Vejledning for virksomhederne om adgang til Affaldsdatasystemet Adgang til Miljøstyrelsens Affaldsdatasystem via www.virk.dk kræver følgende: Digital medarbejdersignatur, som fås fra virksomhedens lokale

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af aktiviteter

Læs mere

Introduktion. Conventus. Workshop. Stamdata - opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder Adressebog Nye medlemmer

Introduktion. Conventus.  Workshop. Stamdata - opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder Adressebog Nye medlemmer www.conventus.dk Nemt med onlinebetaling og SMS kontakt... www. dgi.dk/nemt Håndboldkampen for oldgirls er flyttet fra lørdag til søndag Workshop Stamdata - opsætning Personlige indstillinger Brugere Rettigheder

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.1 maj 2014 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere 1 Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem målrettet undervisere: Indhold 1. Log på administrationssystemet

Læs mere

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op.

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op. Indledning Workcyclus er et Internetbaseret arbejdsmiljøsystem, der giver fuldt overblik over virksomhedens arbejdsmiljøtilstand og gør arbejdsmiljøet målbart og synligt på alle niveauer i organisationen.

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse:

Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: Brugervejledning til hurtig start af EasyBusiness Online Indholdsfortegnelse: 1. Hvordan du bliver tilsluttet EasyBusiness...2 2. Hvordan du foretager en søgning...2 3. Hvordan du gemmer og åbner en søgning...4

Læs mere

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang

Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling. Administrators rolle. Kom godt i gang Quickguide til skoleadministrator Skriftsproglig udvikling Denne quickguide gennemgår de vigtigste trin, du som skoleadministrator skal igennem, når du benytter Skoleportalen til afvikling af prøver i

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning Da aflæsning af vandmåleren med Telefon/Internet normalt kun foretages en gang om året, kan det være svært at huske alle detaljer i arbejdsgangen med systemet. Med tiden er Rambøll FAS og Telefon/Internet

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN

Vejledning i brug af KLUBPORTALEN Vejledning i brug af KLUBPORTALEN 11-09-2009 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse: Log-in...3 Kontaktpersoner...3 Ændring af kontaktperson...4 Oprettelse af ny kontaktperson...5 Licenser...6 Eksisterende licenser...6

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for selvejere. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Overordnet liste af funktoner... 2 2 Vejledning... 3 2.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

Booking / Aktivitetsopgørelser elektronisk Conventus/Holbæk Kommune. www.conventus.dk

Booking / Aktivitetsopgørelser elektronisk Conventus/Holbæk Kommune. www.conventus.dk (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 1af 19 www.conventus.dk Til: Foreninger i Holbæk Kommune Holbæk 1/11-2010. Vejledning til booking af aktiviteter samt aktivitetsopgørelser (haller

Læs mere

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system

Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Velkommen som registreret energimærkningsfirma i Energistyrelsens system Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 2. Fra registrering til indberetning oversigt 3. Firmaets nummer 4. Min side 4.1. Sådan logger

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion Sådan benytter du Din side Hvad er en kundeprofil? Licens/Brugerliste Brugerlogin Hvad er en brugerprofil? KreditTjek Hvad er overvågede virksomheder? Hvad er favoritter?

Læs mere

Vejledning til brug af SKI's kataloger

Vejledning til brug af SKI's kataloger Vejledning til brug af SKI's kataloger 1 Indhold Indledning... 3 SKI-kataloget... 4 Lister... 4 Mulighed for private og låste lister... 5 Sådan opretter du en liste... 5 Sådan vælger du produkter til din

Læs mere

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil

TDC Scale Mobil. Administratorvejledning. opsætning af TDC Scale Mobil TDC Scale Mobil Administratorvejledning til opsætning af TDC Scale Mobil 1 Indhold Side Indledning 3 1. Tilpasning af din Scaleløsning generelt 3 2. Lokalnummerlængde 3 3. Hovednummervisning 6 Opsætning

Læs mere

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til.

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Tolkeportalen Brugervejledning til brug af tolkeportalens administrationssider Brugerroller I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Der findes i

Læs mere

Dalux Field Brugermanual

Dalux Field Brugermanual Dalux Field Brugermanual Brugerstyring Version 2.0 Dato: 11. Juli 2014 Dalux Field Brugermanual - Brugerstyring Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Om denne brugermanual... 3 Registrering af bruger... 3 Indstilling

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration Organisation Opret ny organisation I organisationsvælgeren vælges det rette niveau hvorpå den nye organisationen skal placeres.

Læs mere

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/.

For at påbegynde administration af brugere, skal du på ind på websiden https://kundeadmin.ski.dk/. Bilag 2 VEJLEDNING I BRUGERADMINISTRATION PÅ SKI.dk Indholdsfortegnelse 1. Indledning...1 2. Brugeradministrations portal...1 3. Oprette brugere...2 3.1 Forhåndsoprettede brugere...2 Slet forhåndsoprettede

Læs mere

Worldtrack Tracking Platform BRUGERVEJLEDNING Version 2.01

Worldtrack Tracking Platform BRUGERVEJLEDNING Version 2.01 2018 Worldtrack Tracking Platform BRUGERVEJLEDNING Version 2.01 WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Introduktion... 2 Login... 2 Menu... 2 Overvågning... 3 Bevægelses status... 4 GPS data

Læs mere

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail.

Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Sådan bruger du Office365 Online Office pakke og mail. Hvis du kører Windows vista eller Windows XP, skal du kontakte lokal-support på skolen. Denne vejledning er to - delt: Del 1: Benyttelse af Office

Læs mere

Hjælp til MV-ID Administration

Hjælp til MV-ID Administration Hjælp til MV-ID Administration - til brugere af MV-Login Mikro Værkstedet A/S Dokumentversion: 20131002A 1 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Kapitel 1. Aktivér MV-Login administratorkontoen... 4 Kapitel

Læs mere

www.kjellerupskole.dk

www.kjellerupskole.dk ForældreIntra er et lukket univers, hvor forældre skal angive brugernavn og adgangskode for at blive lukket ind. I denne lille folder beskrives nogle af de vigtigste funktioner i ForældreIntra. Man finder

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info

BRUGERVEJLEDNING. Til klinikker og brugere i voresklinik.info BRUGERVEJLEDNING Til klinikker og brugere i voresklinik.info 1. LIDT OM VORESKLINIK.INFO voresklinik.info er både navnet og adressen på jeres nye intranetløsning. Der kan tilføjes en masse spændende funktioner

Læs mere

Indberetning af driftsforstyrrelser

Indberetning af driftsforstyrrelser Trafikservicesystem TSS Indberetning af driftsforstyrrelser 1 Introduktion I denne manual finder du en gennemgang af Midttrafiks Trafikservicesystem - TSS. TSS anvendes (fra sept. 2019) af busselskaberne

Læs mere

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet

Vejledning til brugerforvalter. EDI systemet Vejledning til brugerforvalter EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugerforvalter Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugerforvalter. Brugerforvalter har en række opgaver for de selskaber,

Læs mere

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER.

BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. BRUGER GUIDE: SHOP INDEHAVER. 1. Login & Log out. a. Login Åben web browser på adresse http://tattocolorbase.com/login Efter log in kommer du til et kontrolpanel, som ser sådan ud. b. Logout Log out, click

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk

Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Vejledning i brug af BadmintonPeople.dk Læs grundigt denne vejledning igennem. BadmintonPeople.dk er skabt igennem et samarbejde imellem DGI og DBF. Meningen er at lette klubbernes ledere, administratorer

Læs mere

Brugervejledning til anmelder

Brugervejledning til anmelder Version 0.8 ERHVERVSSTYRELSEN ANMELDELSE AF TJENESTEYDELSER I RUT Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING...3 2 ADGANG TIL RUT...3 2.1 Login...4 2.1.1 Login med brugernavn og password...5 2.1.2 Oprettelse af

Læs mere

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos Dusager 4 8200 Århus N Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskPortalen hos INDHOLD Login på ServiceDeskPortalen...

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner?

Conventus og SFGIF Hvordan opretter jeg en ny træner? Kaj Heydt 18-09- INDHOLDSFORTEGNELSE LOG IND I CONVENTUS... 3 TRÆNEREN ER OPRETTET I CONVENTUS MEN HAR INGEN RETTIGHEDER... 4 TRÆNEREN ER IKKE OPRETTET I CONVENTUS... 10 TRÆNEREN KNYTTES / FJERNES FRA

Læs mere

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura

Brugervejledning e-faktura. Arbejde med e-faktura Brugervejledning e-faktura Arbejde med e-faktura Indhold 1. Modtage e-fakturaer 2. Behandle e-fakturaer 3. Arbejde med e-fakturaer i Ø90 ARBEJDE MED E-FAKTURAER 1. Modtage e-fakturaer Når leverandør sender

Læs mere

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1 Administratorvejledning til Carlog Kørselsadministration 1 Nu er det blevet nemmere for medarbejderne at registrere kørsel i egen bil, at godkende kørsel og at få overblik over afdelingens kørselsomfang

Læs mere

Kort fortalt info til nye brugere

Kort fortalt info til nye brugere Kort fortalt info til nye brugere Når du har modtaget vores velkomstmail med brugernavn og adgangskode til debatforummet, kan du logge ind og få adgang til foreningens fora. Hvis du selv har oprettet dig

Læs mere

EazyProject lokalestyring

EazyProject lokalestyring EazyProject lokalestyring Brugermanual Version 1.1 Side 1 af 26 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion til EazyProject... 3 1.1 Om... 3 1.2 Support... 3 1.3 Daglig brug af EazyProject... 3 1.3.1 Print af

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer... 6 Trin 5: Indtast mødedeltagere...

Læs mere

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2

IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer. 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 IT-vejledning til kompetencemodulet i HR-systemet hvis du selv opretter lokale kompetencer 1. Sådan kommer du ind i HR-systemet Side 2 2. Opret kompetencer, der passer til din arbejdsplads Side 3 3. Opret

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner, så du hurtigt kan komme i

Læs mere

Nykredit Expense Manager

Nykredit Expense Manager Nykredit Expense Manager Miniguide - kom godt i gang Del 1 Information til brugere af app en Del 2 Information til den økonomiansvarlige Marts 2018 Hvad indeholder NEM? Brugervenlig oversigt over dine

Læs mere

Vejledning Uniconta. 1 Indhold. 7. oktober finsit Vejledning

Vejledning Uniconta. 1 Indhold. 7. oktober finsit Vejledning 7. oktober 2019 Uniconta 1 Indhold 2 Installation af konverteringsmodul... 2 2.1 Installation af WKWPFClient... 3 3 Connect til Uniconta... 4 4 Gem af SIE fil... 7 5 Indlæsning i... 8 5.1 Ny kundevirksomhed...

Læs mere

Brugerhåndtering i WebUntis - 1

Brugerhåndtering i WebUntis - 1 Brugerhåndtering i WebUntis For at kunne logge på WebUntis, skal man være oprettet som bruger i WebUntis. I WebUntis kan du importere undervisere og studerende til menuen Stamdata. Det at en underviser

Læs mere

Dansk Petanque Forbund

Dansk Petanque Forbund Protektor Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen Medlem af Danmarks Idræts- Forbund og Féderation Internationale de Pétanque et Jeu Provençal Dansk Petanque Forbund Brugervejledning til PetanquePortalen for

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

Guide i brug af profiler og leverandørdatabase på Elbiler.nu!

Guide i brug af profiler og leverandørdatabase på Elbiler.nu! Toolmaster.dk Sønderdalen 7 Tel. (+45) 2623 5224 Joomla Totalleverandør CVR-nr. 29670692 2870 Dyssegård info@toolmaster.dk www.toolmaster.dk Guide i brug af profiler og leverandørdatabase på Elbiler.nu!

Læs mere

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer.

Filer Under menupunket Administration får du adgang til Indekssiden, hvor du finder symbolet for modulet Filer. Filer Generelt Det ikke er tilladt at lagre informationer, der er i strid med gældende dansk lovgivning. For at kunne arbejde med filer på internetportalen skal du være logget ind med brug af medlemsnummer

Læs mere

Nykredit Expense Manager

Nykredit Expense Manager Nykredit Expense Manager Miniguide - kom godt i gang Del 1 Information til brugere af app en Del 2 Information til den økonomiansvarlige April 2019 Hvad indeholder NEM? Brugervenlig oversigt over dine

Læs mere

Kreditorer i Business Online

Kreditorer i Business Online Kort beskrivelse Formålet med at bruge kreditorer Brugerbegrænsning Den lette måde Dette dokument beskriver: hvornår og hvorfor bruge kreditorer hvordan du opretter en kreditor hvordan du bruger kreditorer

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Login og introduktion til SEI2

Login og introduktion til SEI2 BRUGERVEJLEDNING 2019 Login og introduktion til SEI2 Sundhedsdatastyrelsens Elektroniske Indberetningssystem Forord Dette er en brugermanual (1. udgave), der teknisk beskriver, hvordan man logger på Sundhedsdatastyrelsens

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet Vejledning til brugeradministrator EDI systemet 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator Denne vejledning beskriver de opgaver du har som brugeradministrator. Opgaverne er: - Oprette og vedligeholde

Læs mere

Vejledning til Kilometer Registrering

Vejledning til Kilometer Registrering Vejledning til Kilometer Registrering iphone Appen som holder styr på dit firma og privat kørsel. Udviklet af Trisect Development 2011. www.trisect.dk For iphone version 4.2 og nyere. Med Kilometer Registrering

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

Brugermanual. DKF s Self service på www.kano-kajak.dk

Brugermanual. DKF s Self service på www.kano-kajak.dk Brugermanual DKF s Self service på www.kano-kajak.dk Side 2 Indholdsfortegnelse Introduktion og adgang side 4 Ret kluboplysninger Redigering af klubdata side 6 Redigering af formandsoplysninger side 7

Læs mere

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel

Redaktørvejledning for www.bredstrup-pjedsted.dk Skriv en artikel Arbejdsgang - Skriv artiklens tekst - Gør billeder klar - Log-in på hjemmesiden - Opret ny artikel - Vælg kategori - Skriv overskrift - Indsæt tekst - Tilføj billeder - Gennemgå artiklens indstillinger

Læs mere

WorldTrack Elektronisk

WorldTrack Elektronisk 2016 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE V.1 (FEB 2017) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Setup...5 SKAT kørselssatser...5 Opret ny bruger...

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen cpos Online Quickguide Version 1.1.2 Diakonissestiftelsen https://diakonissestiftelsen.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK

Læs mere

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM

VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM VELKOMMEN TIL LASSO // WebCRM Velkommen til Lasso! Vi er glade for, at du har valgt vores løsning og vi glæder os til at få dig i gang. INDHOLD: Velkommen til Lasso!... 1 INDHOLD:... 1 1) LOGIN I LASSO...

Læs mere

Login til Digital Eksamen

Login til Digital Eksamen Login til Digital Eksamen Studiet sørger for at der er en PC du kan bruge, og at der er adgang til Internettet. Login til Digital Eksamen 1. Gå til digitaleksamen.aau.dk og vælg Log ind som tilsyn 2. Vælg

Læs mere

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo

Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Administration af UNI-Login i forbindelse med Biblo Alle børn og børnebibliotekarer skal bruge det landsdækkende UNI-Login for at oprette en profil på www.biblo.dk. Langt de fleste skolebørn i DK har fra

Læs mere

Introduktion til Indholdsredigering

Introduktion til Indholdsredigering Sitecore Foundry 4.0 Introduktion til Indholdsredigering 18. oktober 2013 - Version 1.2 Pentia A/S Store Kongensgade 66, Baghuset 1264 København K Telefon: 7023 3330 E-mail: info@foreningssite.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v3

Introduktion til brugeradministratorer i SEB v3 Indledning Dette dokument er en introduktion til brugerstyringssystemet SEB. Dokumentet tager udgangspunkt i en brugeradministrators opgaver. SEB består overordnet af to dele 1) Et brugeradministrationssystem

Læs mere

Tender Management Quick Guide. For Leverandør

Tender Management Quick Guide. For Leverandør Tender Management Quick Guide For Leverandør Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 1.1 Brugen af systemet:... 3 1.2 Proces ved deltagelse i udbud via en offentliggjort annonce... 4 2. Svar på en offentlig

Læs mere

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2 Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION 2 34 Brugermanual august-2013 vers. 1.2 1 intro! På de følgende sider vil du finde en lille og hurtig gennemgang af Midttrafik Trafikadministration. Med Midttrafik Trafikadministration

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

Sådan oprettes. en CRM Online Prøveversion. Kom godt igang 1/15/2013. Jesper Osgaard MICROSOFT DENMARK

Sådan oprettes. en CRM Online Prøveversion. Kom godt igang 1/15/2013. Jesper Osgaard MICROSOFT DENMARK Sådan oprettes 1/15/2013 en CRM Online Prøveversion Kom godt igang Jesper Osgaard MICROSOFT DENMARK Inden du starter Inden du starter skal du have følgende ved hånden En maskine med Internet Explorer Et

Læs mere

cpos Online Quickguide Version NKT https://nkt.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version NKT https://nkt.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.3 NKT https://nkt.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN SKIFTER DU ADGANGSKODE... 4 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 5 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK

Læs mere

Vejledning i.

Vejledning i. Vejledning i Denne vejledning hjælper dig trin for trin i gang med Søger du svar på et enkelt spørgsmål, kan du også klikke direkte på følgende overskrifter: 1. OPRET DIN FORBRUGERWEB-KONTO... 2 1.1 Sådan

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere