- jeg har endnu ikke vænnet mig til at jeg her i slutningen af januarmåned skal berette om en sæson som sluttede sidst i oktober.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "- jeg har endnu ikke vænnet mig til at jeg her i slutningen af januarmåned skal berette om en sæson som sluttede sidst i oktober."

Transkript

1 I Kop; Generalforsamling den J Ungdomsafdelingens beretning 1982 /qf2 l - jeg har endnu ikke vænnet mig til at jeg her i slutningen af januarmåned skal berette om en sæson som sluttede sidst i oktober. Jeg har siden den tid været igang med at forberede den kommende sæson og vil nu, hvor de sidste prikker er ved at falde på plads og alle er klar til at starte på ny, prøve at genopfriske sidste års bedrifter - selvom spekulationerne kun drejer sig om den foranstående sæson. Når jeg starter min beretning på denne måde er det fordi jeg vil gøre opmærksom på at der idag muligvis bliver valgt folk i klubbens ledelse som faktisk bliver sat på en vogn der allerede er sat igang. Vedkommende har altså det første år ikke mange muligheder for at påvirke klubben med egne ideer. Det kan accepteres når en valgperiode strækker sig over 2 år - og har ingen betydning når vi gang på gang kan finde folk der forbliver i disse jobs over en længere periode. Ungdomsafdelingens folk skal til gengæld kun vælges for et år ad gangen. Det er efter min mening meget uheldig og derfor skal generalforsamlingen idag bl.a. tage stilling til, om det er gavnlig for klubben. Men tilbage til sæson 1982 NB har haft 16 ungdomshold i turneringen, heraf 11 i JBU og 5 i SI. Der blev ialt spillet 280 turneringskampe. 170 af dem kunne vi vinde, 26 gange spillede vi uafgjort, 84 kampe blev tabt og alle holds samlede målscore er på 986 for og 607 imod NB. Et efter min mening meget flot resultat, især når man tager i betragtning, at NB's hold deltager forholdsvis mest, i det vi kalder "stærke rækker". Jeg vil forskåne Jer med at nævne alle holds resultater og slutstillinger. Dette er udførlig sket ved vor afslutningsfest og i SPORTEN, men er par hold fortjener dog en særomtale. Det er bl.a. vor Juniordamehold som for J.år i træk blev Sønderjydsk Mester og fik sølvmedaljer ved Landsmesterskaberne. lår har vi ingen Juniordamehold i turneringen selvom det aldersmæssigt ikke var noget problem. Man ønsker nu mere modstand og har derfor valgt at spille på damehold.

2 2 Drengene i samme aldersklasse har også hart en strålende sæson. Det er tale om vor Junior A hold som erter vundet kredsmesterskab spillede sig frem tilsemifinalen om d~t Jydske Mesterskab i JBU-A. Ynglingeholdets gode indsats har vi hellere ikke glemt. Der skulle omkamp mod Holsted til for at finde vinderen i Ynglinge A- rækken. Ungdomsfodbolden er delt op i 6 aldersklasser og NB har næsten i alle disse alderstrin et l.hold der kunne blande sig i toppen af en JBU-A række, og det nu i en årrække. Også standarden af vore såkaldte sekundahold er mere end tilfredsstillende. Derfor prøvede vi for første gang at tilmelde hold i JBU's mesterrække. Desværre gik ønsket ikke i opfyldelse og formanden har nok ret, han siger i sin beretning, "vil vi spille med - skal vi være noget ved musikken". Gode resultater alene er tilsyneladende ikke nok, der er sikkert mange ansøgere med samme kvalifikationer, og når der skal udpeges hold til JBU's eliterække kan det godt være af en vis betydning "at man har et navn". o nar Ungdomsafdelingen er indstillet på at køre videre med samme sportslige målsætning - nemlig at få et mesterrækkehold- og så må vi bare håbe at bestyrelsen vil gøre sit til at vore chancer næste gang er større såfremt det lykkes os at opnå den sportslige forudsætning. Ne n det kræver samme gode resul ta ter som if jor. Desværre har en anden klub nu også fundet ud af, at vi her i NB har en masse talenter som godt kunne pynte på deres hold. Det er ikke noget nyt for NB men at man nu interesserer sig for spillere i Junioralderen giver stof til eftertanke og har ikke noget at gøre med$t vi forstå ved seriøs ungdomsarbejde. Der skal mere til end et par højere rangerende hold end vi har, for at betragte os ( og andre naboklubber) som talentleveradør og måske også forventer at vi er stolte. Det kan Vejle Boldklub og lignede klubber tillader sig, men ikke den klub jeg mener. Heldigvis lykkedes det os at overtale de fire juniordamer til at blive hos os. Samme forsøgte vi selvfølgelig også ved fire af vore y n g Ldn g espll'l.e r-e, men ikke med samme succes.

3 : 3 Der:for forventer jeg heller ikke et kredsmesterskab fra vor ynglingehold i den kommende sæson. Holdet vil nok bestå mest al l.års spillere og rækken er e:fter mit skøn ~kke blevet svagere end sidste år. Det vil sige med juniorholdets l.plads i 1982 og en placering blandt de tre bedste i 1983 er tilsyneladende nok :for at blive mesterrækkehold året efter.beviser herom har vi jo. Det kræver selvfølgelig at også andre årgangsrækker kan gøre sig gældende i deres puljer. Junior- og drengeholdet har gode chancer for at komme helt :frem, mens resultaterne hos de helt unge ikke er så afgørende i denne sammenhæng. Ungdomsafdelingen har i den kommende sæson ialt 19 hold i turneringen, heraf stiller dameafdelingen ialt 4 hold, 2 damehold og 2 pigehold. Desværre måtte vi flytte vore småpiger til pigerækken fordi SI i denne række kun :fik to tilmældinger, og det var Højer og NB. Jeg er spændt på dameholdenes indsats i den kommende sæson. Vi har som nævnt to hold i turneringen, et i JBU's serie 2 og et under SI. Holder spillerne, trænerne og ledelsen det, de har lovet hinanden her i startfasen, er jeg sikker på, at vi om få år har et damehold der har passeret Jyllandserien. Men tilbage til sæso 1982 l Ved siden a:f turneringsfodbold deltog NB's hold igen i en del stævner og venskabskampe herhjemme eller i udlandet. To yrglingehold har været i Stuttgart, vor juniordamehold var i Sverige hos vore venner i Finspång, der har været et par hold på Fyn i Stige og desuden deltog vi i en del stævner heromkring i landsdelen. Ynglingeholdets smuttur til England skal også nævnes, selvom den nok har haft mere privat karater. Men alt dette hører med under det vi kalder klubliv som er en væsentlig :faktor i NB's ungdomsarbejde. Vi har også arbejdet med tanken om at sende et hold til Canada i Turen var faktisk aftalt, vi fik sikret os nødvendige k?ntakter og aftaler i Canada, men af økonomiske hoppede vi fra, i så god,tid at ingen har haft grundtil at blive skuffet over afgørelsen. Vi er igen kommet ned på jorden og vil nu nøjes med at igangsætte 'og planlægge arrangementer som er til at realisere.

4 4 Hertil hurer sarnmenkomster med vore traditionelle venskabsklubber her i landet, i Tyskland og Sverige. Penge til en tur til Finspång har vi allerede sikret os fra kommunen, der foreligger en indbydelse fra Stuttgart og et pa hold vil gerne igen til Hohenaspe. Nogle undrer sig sikkert over hvorfor NB s ungdomshold ikke deltager i de mange internationale ungdomsstævner der arrangeres af danske klubber. Er det ungdomsformandens skyld? Jeg vil gerne tage skylden hvad ungdomafdelingens rejselys angår, men melder "hus forbi" når man siger,det også er mig der bestemmer hvor holdene skal hen. Det er udelukkede de enkelte trænere og spillere der afgør det - jeg informerer dem kun om mulighederne. At man så i de fleste tilfælde vælger ture til udlandet hænger til dels sammen med at de danske stævner næsten altid holdes i sommerferien og vores trænere ikke vil ofre deres ferie samt evtl. gribe ind i andre familiers ferieplaner. Når man gerne vil besøge andre, må man også være indstillet på at modtage gæster. Det gør vi selvfølgelig også, sidste år fik vi besøg fra Stuttgart, som kom med et drenge og juniorhold samt mange voksne. Hohenaspe var også på weekendvisit hos os med et lilleput og drengehold og i Påsken var vi een dag gæstgiver for et juniorhold fra Dortmund. Til den kommende sæson er der kun planlagt besøg af et ynglingehold fra Stuttgart. Dette sker i pinsen, hvor der er FEST-I-BY, og gæsterne skal bo på Fyret i Augustenhof.r Af andre arrangementer med ungdomsafdelingen som arragør vil jeg nævne afslutningsfesten i november på Nørherredhus og Skolecupc.'en midt i februar i Nordalshallen. Begge arrangementer er blevet til en tradition og vil også fremover være i vor aktivitætskalender. Desværre blev det ikke til noget med vor såkaldt "NB-træf" som i 1981 for første gang blev afholdt i Nordalshallen. Det manglede. ikke på ideer - vi manglede simpel then folk. Men det ser ud til at noget lignende kan stables på benene iår. Noget nyt var vor Gadeturnering i sommeren med Club 22 som medarrangør. Dette specielle stævne er også iår planlagt, såfremt Club 22 igen vil hjælpe os. Vi har lært en del sidste år og er indstillet

5 på at ændre en del på reglerne, saledes at alle, også aktive spillere, kan deltage. 5 Vi har kun indirekte med FEST-l-BY og LOTTOSPIL at gøre, men vi lægger da navnet til, idet det er til fordel for ungdomsarbejdet. Men vi er klar over, hvilken enorm økonomisk støtte vi får derfra og skylder de mennesker der står bag ved, en stor tak. Desværre er endnu ikke alle vore spillere klar over, hvilken betydning pengene fra FEST-l-BY og LOTTOSPIL for os har. Et eksempel fik jeg fornylig i en samtale med et par unge spillere som bl.a. ikke kunne forstå hvor pengene bliver af, og hvad man bruger kontingentet til. Jeg kunne fortælle dem at netop deres hold har kostet klubben ca.' kr. i løbet af en sæson, mens kontingentet fra deres hold gav ca. Jooo.-kr I princippet gælder samme regnstykke for alle hold i NB, uanset om det er et ungdomshold eller et seniorhold. De unge mennesker fik pludselig et helt anden syn på sagen og måske vil det være en god ide, at man engang i mellem giver den slags oplysninger videre f.eks. ved spillermøder eller forældremøder. r>. Den største post i NB s regnskab er kørselsudgifter og heraf har ungdomsafdelingen nok den største andel. Formanden ud trykte i sin beretning glæde over lo kr.besp.arelse i form af en stigning i privatkørsel. Hertil kan jeg yderligere oplyse at vi i 1981 har brugt ca. J500.-kr. til privatkørsel og året efter, altså i den forløbne sæson, næsten 14 ooo.-kr. Hvad der igen betyder en mindre vognmandsregning. Det er helt bestemt en glædelig udvikling. Men man må ikke lade sig blende af disse tal. For i virkeligheden kunne vi uden større anstrengelsen spare endnu flere penge. For det viser sig nemlig at størstedelen af de l4000.-kr. er brugt af ganske få hold og beløbet svinger fra 60 kr. til 2500 kr. Det irriterer mig lidt og jeg vil ønske at indsatsen på dette område i den kommende sæson vil være lidt mere ligelig fordelt. lndendørsfodbold-er i den sidste tid kommet mere og mere i focus aesværre med negative fortegn.

6 Vi fra NB er meget kede af at vi må nøjes med forholdsvis lavt timetal i Nordalshallen, sammenlignet med andre klubber. 6 I ungdomsafdelingen måtte vi derfor indføre den ordning, at hver afdeling kun spiller hver anden uge i hallen og dermed kan tilbyde afdelingerne en nogenlunde fornuftig spilletid ad gangen. Det må vi ikke gøre mere efter min mening : Jeg er bange for at det kan koste os en del medlemmer, som vi får svært ved at hente igen, når vi går udendørs. Vore unge spillere skal holdes igang ellers mister de interessen og begynder på noget nyt. Normalt forlanger man af dem at de træner to gange om ugen og skal spille kamp i weekenden. Og når udendørssæsonen er færdig må de nøjes med l time fodbold hver anden uge! Der er noget der ikke passer rigtig sammen og det er ihvertfald ikke i medlemmernes interesse. Det kan godt være at vi ledere og trænere ønsker en pause, men jeg er sikker på at ungdomsspillere ikke gør det. I senior - og oldboysafdeling ser det måske lidt anderledes ud. Her har jeg indtryk af at man er spilletræt efter en lang udendørssæson og faktisk sukker efter en pause. Derfor mener jeg at man skal give dem den pause, så vi fremover har dem hver anden uge i hallen. Jeg er lige som formanden ked af de par kedelige episoder der har været i den nu snart færdigspillede indendørssæson og jeg er enig med ham i, at vi skal gøre noget ved det. Men er vi ikke selv skyld i denne udvikling 1 Bestyrelsen og spilleudvalget interesserer sig faktisk ikke ret meget for indendørsfodbold og det har vist sig at der, hvor der har været ballade med NB s hold, ingen Itautoriseret" leder fra klubben har været tilstede. Vi har aldrig haft problemer, når vi sender hold afsted med vore egne ledere og det er der, vi skal gribe ind, når vi vil løse problemet. At der også skal nedfældes nogle retningslinier hvad spillernes påklædning angår er efter min mening også helt klart og det er fra vores side afklaret til næste sæson.

7 Jeg vil anbefale at vi fortsat dyrker indendørs fodbold i det omfang vi hidtil har gjort det, for det er virkelig populært hos vore medlemmer og det gælder for alle aldersklasser. 7 NB har i den forløbne sæson haft 19 hold i turneringen og det har kostet klubben ca, (?) kr.. Kassererens regnskab vil vise om vi har råd til denne aktivitet og vi fra ungdomsafdelingen lover en kritisk vurdering af vore udgifter ved denne turnering. S~nævnt er indendørsfodboldturneringen snart færdig og afsluttes med SI-mesterskaberne her i Sønderborgkredsen og med Nordalshallen som et af spillestederne den S.februar. Nordalshallen er ellers ikke et sted med meget turnerings fodbold i forhold til andre haller. Kun een gang, og det i hele 6 timer, har der været turneringsfodbold i vor hal og NB's ungdomshold har i denne sæson slet ikke prøvet at spille på hjemmebane. Alligevel har nogle af vores hold vundet deres puljer og spiller altså om få dage om SI-mesterskabet. Altså også her en forholdsvis god sæson for vore indendørshold og glemt er de sure timer der har været, bl.a. når vi skulle stille halleder og lokale dommere i fremmede haller. Men nu drejer alt sig om udendørsfodbold fortsat højest. og det prioriterer vi i NB ~ Vi har fornyet os på mange fronter og gåen virkelig spændende sæson imøde. Mange nye ledere er kommet til og dem byder jeg hjertelig velkommen. Jeg forventer mig meget af vor konsulentordning. Thorvald er allerede i fuld gang og har sikkert overrasket mange positivt. Tak vil jeg sige til dem der fortsat holder skansen. Deres indsats for NB er meget værdifuld, især i en tid hvor der sker en del personelieudskiftninger. Dem har vi haft en del af i de~~e omgang, men heldigvis er det lykkedes os ogen at finde folk, der fører arbejdet videre. Til de trænere, der ønske at stoppe, vil jeg gerne rette en stor tak, for det kæmpe arbejde de har udført for Nordals Boldklub. Samme gælder for en anden person som efter en lang periode af NB nu vil trække sig tilbage. i spidsen.

8 8 Vi fra ungdomsafdelingen vil gerne sige tak til Geggan for den tid, han har været NB's formand. Vi håber og ønsker et lige så godt samarbejde med din afløser, Geggan, som vi har haft med dig. Tak for en god sæson 1982 og held og lykke i sæson 1983 TOrn den (!).19~ vetv flovt Peter Glpck

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

lafslutningsfest '81 på Nørherredhus

lafslutningsfest '81 på Nørherredhus xtlmeldng x afleveres til træneren den 6.november 1981. JEG TLMELDER senest fredag mig selv :-------Navn---------- jeg er født 19 ---- desuden antal voksne :------ og antal søskende :------ ØNSKES pølser/sodavand

Læs mere

Det kan man selvfølgelig kun gøre hvis der ikke sker noget usædvan-

Det kan man selvfølgelig kun gøre hvis der ikke sker noget usædvan- Generalforsamling den 26.1.1984 Ungdoms formandens beretning 1983 -Pf2ololCo~' l 13/Yct S ifc/- CO~ ~ Det er idag for 7 ende gang jeg skal aflægge ungdomsafdelingens beretnlng for et forløbet år. _Efter

Læs mere

( l ) Men inden vi åbner gaveposen vil jeg gerne berette lidt om, hvad der er sket i NBå ungdomsafdeling i 1971

( l ) Men inden vi åbner gaveposen vil jeg gerne berette lidt om, hvad der er sket i NBå ungdomsafdeling i 1971 ( l ) Afslutningsfest 1911 Jeg vil gerne byde jer velkommen til Nordals Boldklubs afslutningsfest. Ved festen idag vil vi fra ungdomsudvalget gerne sige tak for sæson 1917 til vor spillere, deres forældre

Læs mere

J Ungdomsafdelingens beretning 1979! Peter Glock side l

J Ungdomsafdelingens beretning 1979! Peter Glock side l I /. l I J Ungdomsafdelingens beretning 1979! Peter Glock side l Jeg har iår inddelt min beretning i 4 afsnit Turnering - Træning - Organisation og resten har jeg placeret lunder overskriftet "klubliv"

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år.

Som man har kunnet læse på vores hjemmeside er der tale om det højeste medlemstal i mange år. Formandens beretning 2009 Indledning Jeg skal i gang med min 12. formandsberetning. Det er ensbetydende med mange forskellige oplevelser gennem årene, både positive og negative, men hvor de positive klart

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året.

Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. #1, 2013/14 Kære håndboldspillere, forældre, frivillige m.fl. Vi vil fra håndboldafdelingens side forsøge at styrke kommunikationen ved, som noget nyt, at udsende et nyhedsbrev tre gange om året. I dette

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB. tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DRAGØR HÅNDBOLDKLUB tirsdag den 25. marts 2014 kl. 19.00 i Hollænderhallen i mødelokale 3 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l /' Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 31. l. 1985. Sæson 1984 startede blødt og behageligt, vi var forskånede for tidligere tiders problemer med bløde- og opblødte baner, og kun

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup

Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Uhre GIF indbyder til Uhre Ungdomscup Den 27. 28 & 29. januar i Brande og nabobyerne Et af Danmark største indendørs fodboldstævner Gode muligheder for overnatning og super forplejning Spil f.eks. U-10

Læs mere

Formandens beretning Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning?

Formandens beretning Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning? Formandens beretning 2004 Hvordan får man taget hul på at skrive en beretning? Jeg gik ind på vores hjemmeside og bladrede nyhedsarkivet for 2004 igennem. Det synes jeg selv var en genial løsning for så

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015.

18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Hørve Idrætsforening Grundlagt 1901 18. februar 2015 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. februar 2015. Tilstede: Kim Buurskov, Marianne Hoffmann, Palle Petersen og Kasper Skau. Fraværende: Casper Jensen,

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015

28. november 2015 5. & 6. december 2015 12. & 13. december 2015 Åstrup/Hammelev Fod Velkommen til Intersport Cup 2015 Sponsorer: HUMMEL INTERSPORT Lillegade 2 Grenaa BRAZIL FOOTBALL COLLEGE U5 til U14 drenge Indendørs U15-U16-U17 drenge U14-U15-U17 piger Indendørs

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00

Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00 Velkommen til: Vandpolosektionens områdemøde, søndag den 29. april 2012 kl.09.00-1 - Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Vandpolosektionens beretning 3. Drøftelse af målsætning og handleplan for sektionen

Læs mere

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere.

Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Formandens beretning 2011 Mindeord Jeg vil starte min beretning denne gang med at udtrykke nogle mindeord om en person, der ikke er blandt os mere. Torsdag den 27. oktober afgik Lars Bo Schmidt ved døden.

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008

FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 FB Nyhedsbrev. nr. 8 juni 2008 Så er Frederiksberg Boldklub på banen med årets fjerde Nyhedsbrev. Denne gang omhandlende nyt fra afdelingerne, turneringerne, caféen, månedens tilbud, medlem nummer 1000

Læs mere

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne.

Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. Generalforsamling i Varde Tennisklub, mandag den 29. oktober 2012. 1. Valg af dirigent Lene Eg. Lene kunne konstatere at generalforsamlingen var indvarslet iht. vedtægterne. 2. Formandens beretning. Året

Læs mere

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk

Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj. Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk Mødelokale Mørkhøjvej 6 2700 Brønshøj Seniorleder Karl-Ejner Andersen Seniorleder@kbu.dk KØBENHAVNS BOWLING UNIONS STÆVNEHÅNDBOG FOR UNGDOMSAKTIVITETER Håndbog for stævner i KBU side 1 af 15 INDHOLD KBU

Læs mere

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal.

Center. Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Center Generalforsamling den 9. februar 2010 Rødovre Bowlinghal. Dagsorden Valg af dirigent Beretning fra formanden, seniorudvalget og ungdomsudvalget regnskab Indkomne forslag Fastsættelse af kontingent

Læs mere

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21.

Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG. Forældre information. Hold: U8 U9 (Årgang ) Drenge og piger. Lavet den 21. Gadbjerg IF-Fodbold Givskud GUF-Fodbold FC GOG Forældre information 2009 Lavet den 21.marts 2009 Hold: U8 U9 (Årgang 2001-2000) Drenge og piger Velkommen i FC GOG Vi har i denne folder prøvet, at samle

Læs mere

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub

Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Velkommen til Humlebæk Badminton Klub Information til nye og øvede ungdomsspillere Kort information om sæsonen 2016-2017 Sæsonen 2016-2017 er startet op for alle hold. Vi har træning for mandag, tirsdag,

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003

HJERTELIG VELKOMMEN PROGRAM PROGRAM. Faxe Kondi Cup 2003 HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, PROGRAM PROGRAM Faxe Kondi Cup 2003 Vi er glade og stolte

Læs mere

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange

Indledning. Tilbageblikket. 2 års eller 3 års junior-årgange - ------~----~- 1 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 26. januar 2007 Indledning Jeg vil starte med at bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer (heller) ikke

Læs mere

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008.

FB Nyhedsbrev. nr februar 2008. FB Nyhedsbrev. nr. 5. - februar 2008. Så er FBs ungdomsafdeling på banen med årets første Nyhedsbrev. FB håber at alle klubbens medlemmer, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser, trænere og ledere,

Læs mere

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter.

den Herefter følger der en kort gennemgang af de enkelte afdelingers resultater og aktiviteter. Beretning Nord-Als Boldklubs ungdomsafdeling den 29.01.99 til generalforsamlingen Jeg vil starte min beretning med en gennemgang af de aktiviteter der har været i klubbens ungdomsafdeling og samtidig komme

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum

HJERTELIG VELKOMMEN. Faxe Kondi Cup års Jubilæum HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Bryggerigruppen A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2004 20 års Jubilæum Vi er glade og stolte

Læs mere

Generalforsamling OH 77 d kl

Generalforsamling OH 77 d kl Generalforsamling OH 77 d. 27.04.17 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent: Palle 2. Beretninger - Ungdomsafdelingen o Der har været hold fra U6 til U16. o De mindste, drenge og piger: Pia, Matilde, Cecilie.

Læs mere

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje

Esbjerg Ishockey Klub. Den blå linje Esbjerg Ishockey Klub Den blå linje 1 Indholdsfortegnelse. Indholdsfortegnelse.... 2 Indledning.... 3 Sportslige ansvar.... 3 Sportsudvalget.... 3 Sæsonplanlægning.... 3 Overordnede rammer for de enkelte

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Formandens beretning 2014-15

Formandens beretning 2014-15 Formandens beretning 2014-15 Dette er så afslutningen på mit første år som formand for Tårnby HK. Det kan vel siges at have været et turbulent år, når man ser på de ting der er sket i løbet af året, men

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

eretning til Nord-Als Boldklubs generalforsamling den Også 1999 har været et år på godt og ondt ogjeg vil i beretningen komme ind på :

eretning til Nord-Als Boldklubs generalforsamling den Også 1999 har været et år på godt og ondt ogjeg vil i beretningen komme ind på : r I eretning til Nord-Als Boldklubs generalforsamling den 28.01.2000. Også 1999 har været et år på godt og ondt ogjeg vil i beretningen komme ind på : - de enkelte afdelingers resultater - øvrige aktiviteter

Læs mere

INord-Als Boldklub 20011

INord-Als Boldklub 20011 1 INord-Als Boldklub 20011 Formandens beretning ved generalforsamlingen den 25. januar 2002 Indledning Jeg vil indledningsvis bemærke, at detaljerne omkring Nord-Als Boldklubs mangesidede engagementer

Læs mere

Turneringsudvalgsformandens beretning

Turneringsudvalgsformandens beretning Turneringsudvalgsformandens beretning Jeg må nok erkende det er en noget speciel situation at skrive sin sidste beretning som turneringsudvalgsformand efter 46 år, men om det er derfor, at jeg først er

Læs mere

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet.

Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Formandens beretning 2010 Indledning Så er det tiden til igen at se tilbage på et år, der er afsluttet og lige så vigtigt at kigge frem mod den sæson, der så småt er startet. Hjemmesiden er som sædvanligt

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

Reglement for 9. HK's holdturnering

Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. HK's holdturnering Reglement for 9. Hovedkreds holdturnering (Fra og med turneringen 2015/16) 1 Deltagere Skakklubber der er tilmeldt Dansk Skak Union gennem 9. hovedkreds kan deltage

Læs mere

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde.

Forslag til ændringer skal sendes til den siddende formand for Team Ø, som så vil tage det med på næstkommende møde. Forord Denne håndbog er et arbejdsredskab for samarbejdsklubberne og Team Ø udvalget. Det er lavet som en vejledning og hjælp til alle der måtte have brug for dette! Håndbogen tænkes mere som en guide

Læs mere

Retningslinjer for 7-kant Stævner

Retningslinjer for 7-kant Stævner Retningslinjer for 7-kant Stævner 2008-2009 Medlemmer er følgende foreninger: Kalundborg, Svebølle Hvidebæk, Føllenslev/Særslev, Gørlev, Årby og Rørby/Værslev og Raklev. For et år ad gangen skiftes foreningerne

Læs mere

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union

Forslag 1 Forslag 2. Forslag fra Kolding IF. Forslag fra JBU Bestyrelse. Solidarisk dommerafregning i alle rækker. Love for Jydsk Boldspil-Union FORSLAG på JBUs delegeretmøde 10. januar 2009 1 2 fra JBU Bestyrelse Love for Jydsk Boldspil-Union Nuværende tekst: 1 Navn 1. Unionens navn er Jydsk Boldspil-Union (JBU). Unionen er stiftet den 1. december

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

Historien om Boldklubben Hellas

Historien om Boldklubben Hellas Historien om Boldklubben Hellas BK Hellas blev stiftet 23. Juni 1926 af Carl Matzen. Carl Matzen, som var vicevært for kommunens ejendom Carl Langesvej, var meget sportsinteresseret og derfor var det for

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

ungdomsfolder 2018/2019

ungdomsfolder 2018/2019 ungdomsfolder 2018/2019 Velkommen som ungdomsmedlem i Århus Floorball Klub TST. Vi bestræber os på at skabe et attraktivt idrætstilbud for børn og unge i Tilst vigtig information Historie: Stiftet i slutningen

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Referent: Henrik Dato: 14. april 2015 kl. 18.30 i Caféen Tilstedeværende:, Henrik, Lau, Peskho,, Fraværende: Kirsten, Stig. Dagsordenspunkt: Konklusion: Ansvar Deadline:

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

BK Amager og Royal Unibrew A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2007

BK Amager og Royal Unibrew A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2007 HJERTELIG VELKOMMEN BK Amager og Royal Unibrew A/S ønsker hermed samtlige hold, trænere og tilskuere hjertelig velkommen til ungdomsstævnet, Faxe Kondi Cup 2007 Samarbejdet fortsætter og vi skal nu i gang

Læs mere

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012

Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Sammendrag fra U-18 pigernes tur til Veronello Cup 2012 Efter at have været til GØTEBORG CUP i Sverige eet par gange havde pigerne ønsket en større udlandstur til de sydlige himmelstrøg og det har vi arbejdet

Læs mere

BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / februar 2017

BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / februar 2017 BK YDUN: TRÆNEROVERSIGT SÆSON 2017 / 2018 19. februar 2017 Ydun trænere i næste sæson Det er en glad og stolt bestyrelse, der kan melde navnene ud på de fleste trænere til den kommende sæson. Vi står med

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Vi takker alle de tilmeldte klubber for deres interesse, og håber, at alle må opleve et godt stævne.

Vi takker alle de tilmeldte klubber for deres interesse, og håber, at alle må opleve et godt stævne. Til vore deltagere. Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Hvidevare Doktorens U8-U10 stævne i indendørsfodbold for børnehold i Fjordagerhallen, Strandvejen 39, 5240 Odense NØ. Vi takker

Læs mere

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015

Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 Badminton generalforsamling mandag d. 23. marts 2015 (18 fremmødte inkl. 6 fra bestyrelsen) 1. Valg af dirigent. Michael Olsen blev valgt. 2. Valg af 2 stemmetællere. John Larsen og Viggo Poulsen blev

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014

Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Referat generalforsamling torsdag d. 20. marts 2014 Formanden bød velkommen 1. Valg af dirigent. Ole Weien Svendsen blev valgt Referent Karin Christiansen 2. Formandens beretning. Navneændring af klubben:

Læs mere

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974.

5 medlemmer, dette bl.a. for at formanden for udvalget kunne. Formandsberetning 1974. Formandsberetning 1974. Kor 5. gang skal der gives en orientering om arbejdet i Nord-Als boldklub. For 5. gang er det regnskabets time for en bestyrelse i Nord-Als boldklub. Hvordan ser det ud sportsligt/

Læs mere

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012

KLG Fodbold. KLG Fodbold - 7400 Herning www.klg-fodbold.dk mail@klg-fodbold.dk. Årsplan U-9. 1 af 6 27-03-2012 Årsplan U-9 2012 1 af 6 27-03-2012 Årgang: Drengespillere født i 2003 eller som går i 2. klasse. Trænere: Claus Kristensen tlf. 97 22 63 69 29 99 25 80 Koustrupparken 18 claus@friendtex.dk Bjarne Krogstrup

Læs mere

Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen

Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen Referat af generalforsamling i Korinth Idræts Forening mandag d. 19. marts 2018 klokken 19:00 - sted: Korinth Hallen Referat: Lise Hansen Torben Pedersen bød velkommen til generalforsamling i Korinth Idræts

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben

Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge En stor dag for alle i klubben Støvring IF Fodbold Nyhedsbrev Uge 13 2011 En stor dag for alle i klubben Når mikroafdelingen i morgen d. 1. april starter deres udendørssæson op, er alle klubbens medlemmer i gang med det nye fodboldår,

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 30. l

Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 30. l Formandens beretning til generalforsamlingen torsdag, den 30. l. 1986. NB er igen blevet et år ældre - som klub i sin næværende form kunne 15 års dagen overskrides i 1985. Sæson 1985 skal i aften opgøres

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013. Mange hold En klub

Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013. Mange hold En klub Fodboldbestyrelsens årsberetning for 2013 Mange hold En klub Indhold Indledning... 3 Medlemmerne... 3 Årets aktiviteter... 4 Mikrofodboldskole... 4 Begivenheder i eget regi... 4 På rejse... 5 Trænerstaben...

Læs mere

Spil Sommerhåndbold så er det nu!

Spil Sommerhåndbold så er det nu! Spil Sommerhåndbold så er det nu! DGI Nordvest & DGI Vestjylland indbyder alle håndboldklubber til at deltage i sommerturnering 2011. Sidste frist for tilmelding er: onsdag den 13. april 2011. Tilmeldingen

Læs mere

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang:

Også hvis man tager et kig på antallet af tilmeldt hold, vidner det om fremgang: Formandens beretning 2009 Det er efterhånden 9. gang jeg står foran forsamlingen som formand, og aflægger min beretning for det forløbne år, og stort set hver gang har jeg startet beretningen med "det

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 8 TURNERINGSINFORMATION 2012-2013 Side 1 Turneringsudvalget: Formand: Lars Paaske Tlf. 20 16 94 96 Mail: lp@telebilling.dk - Næstformand: Jon Laugesen Tlf. 75 56 22 48 Mail:

Læs mere

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE

RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE SPORTSLIG STRUKTUR PÅ VEJ MOD 2020 RETNINGSLINJER & ANSVARSOMRÅDER FOR TRÆNERE & LEDERE BORUP FODBOLD Borup fodbold ønsker at være en attraktiv og rummelig klub for hele lokalområdet. Vi ønsker at være

Læs mere

Start af SKOLE CUP. Kurset "VORT HOLD" afholdes for miniputafdelingen.

Start af SKOLE CUP. Kurset VORT HOLD afholdes for miniputafdelingen. Nord-Als Boldklub-s generalforsamling den 25.1.1996 Formandens beretning for året 1995. Side l af Jeg vil starte min beretning, som jeg har gjort det de sidste år - nemlig med at fortælle i store træk

Læs mere

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019

Beretning Status fra Afdelinger. Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Taastrup FC s Generalforsamling 5. marts 2019 Beretning 2018 Status fra Afdelinger Herre senior HS/1 Siden sidste Generalforsamling er der sket en del ændringer i og omkring holdet. I foråret 2018 klarede

Læs mere

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE

TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE 2018 www.nordeacup.dk NORDEA CUP IKAST 21. 23. September NYHED: Nu med U16 piger og drenge - et forrygende håndboldstævne for ungdomshold U10, U12, U14, U16 TILMELDINGEN ER ÅBEN FØRST TIL MØLLE En træner/leder

Læs mere