De fleste af følgende oplysninger stammer fra den komplette samling af medlemsblade.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "De fleste af følgende oplysninger stammer fra den komplette samling af medlemsblade."

Transkript

1 Kapitel 4. Organisation, medlemstal, frivillige, formænd og næstformænd. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). De fleste af følgende oplysninger stammer fra den komplette samling af medlemsblade medlemmer. Formand: Tove Møller, som holdt op kort efter p.gr.af fuldtidsjob. Svend Schive overtog hvervet, og var formand indtil Næstformænd de første år kendes ikke Ved årsmødet deltog 16 medl. inklusiv komiteens medlemmer. Konsulent fra Ældre Sagens landsforening John Ibsø var dirigent. 2 nye suppleanter blev valgt, således at lokalkomiteen nu for første gang var fuldtallig og lovlig ifølge vedtægten Knap 500 medlemmer. Ved årsmødet deltog igen kun 16 medlemmer inklusiv medlemmer af lokalkomiteen medlemmer. Næstformand: Karen Lindberg fra 1991 til Flot fremmøde ved dette årsmøde: 40 medlemmer. 11.dec arrangerede lokalkomiteen for første gang en sammenkomst for de frivillige en samværsaften med smørrebrød. Jeg mener, man fortsatte med sammenkomster allerede året efter og alle følgende år. Rigtig mange år foregik sammenkomsterne på Græstedgård i Kokkedal, hvor nogle af os købte ind, dækkede bord, lavede mad og vaskede op. Vi skulle jo spare på medlemmernes penge! Se kapitel 5 om sammenkomster for de soc.hum. frivillige (de soc.hum frivillige deltog dog også i sammenkomsten for alle frivillige, men de soc.hum. møder indeholdt også noget fagligt) Jeg var formand fra 1992 til Senere var jeg i nogle få år næstformand i kredskomiteen i amtet, men følte det tog for meget tid fra mit arbejde som lokal formand Næstformand: Kirsten Vedum fra 1993 til 1997 (fortsætter igen i 1998). Kirsten Vedum var ældrepolitisk kontaktperson indtil I kapitel 8 mere om ældrepolitik og om Kirsten Vedums poster på amtsplan og på landsplan. 1996

2 1.124 medlemmer, stigning på 15 % i forhold til året før. 24 frivillige. På landsplan er der nu medlemmer medlemmer, tilgang på 14 %. 56 frivillige + et antal bladbude (disse bladbude er ikke talt med i de følgende frivilligtal, da de i modsætning til de øvrige frivillige kun er på arbejde 2 gange årlig, på trods af at det er et vigtigt arbejde for kommunikationen med medlemmerne. Jeg skrev simpelthen ikke antallet ned dengang, beklager). Iøvrigt var mange af bladbudene også frivillige på andre poster i Ældre Sagen. I løbet af 1997 trak Kirsten Vedum sig som næstformand p.gr.af meget ældrepolitisk arbejde, bl.a. ældreråd også på amtsplan. N.C.Nielsen ny næstformand fra 1997 til medlemmer, tilgang på 19 %. Ca. 60 frivillige, heraf 15 besøgsvenner. Næstformand: igen Kirsten Vedum, nu fra 1998 til I anledning af Ældre Sagens 10 års jubilæum inviterede vi frivillige og de medlemmer, der fast deltog i vores aktiviter på en tur med Scanline-færgen Helsingør-Hälsingborg, billet og frokost for egen regning. En anden gang inviterede vi samme gruppe medlemmer til middag på restaurant Trekosten i Nivå Havn, også denne gang fuld egenbetaling. Husker ikke årstal medlemmer. 70 frivillige medlemmer. 60 frivillige. Kirsten Vedum var på dette tidspunkt komiteens repræsentant i kredskomiteen for Frederiksborg amt, og blev i år 2000 valgt til formand for kredskomiteen og bestred denne post, indtil kredskomiteen blev nedlagt i Denne kreds bestod af én repræsentant for hver lokalkomite i amtet (formand eller næstformand for lokalkomiteerne). Som kredsformand var det Kirstens opgave at sørge for at indkalde til 4 årlige ordinære møder i kredsen samt bevirke, at der blev holdt kurser og seminarer for kredsens lokalkomiteer. Formålet med disse møder og kurser var at dygtiggøre lokalkomiteerne samt virke som basis for udveksling

3 af erfaringer komiteerne imellem. Som kredsformand var Kirsten Vedum også involveret i både det socialhumanitære og det ældrepolitiske kredsarbejde medlemmer. 100 frivillige, det må være incl. bladbudene, som bragte de lokale medlemsblade ud til medlemmerne medlemmer. ca. 100 frivillige medlemmer. 107 frivillige, heraf 35 soc.hum. frivillige medlemmer. 120 frivillige. Vi fik med hjælp fra Oddvar Brandsness lavet en statistik over, hvor mange medlemmer der havde fast kontakt til Ældre Sagen i Karlebo, nogle flere gange ugentlig, andre hver 8. eller 14. dag, andre én gang månedlig + et mindre antal, der deltog ret fast i vores enkeltarrangementer. Vi fandt frem til, at 361 borgere havde glæde af at have fast tilknytning til ÆS, eller 18,9 % af medlemmerne (det var et højere antal, end statistikken viste i Ældre sagen på landsplan) I slutningen af året fik jeg et overraskende telefonopkald fra Karlebo Kommunes borgmester, Olav Aaen, som fortalte mig, at jeg på grund af mit arbejde i Ældre Sagen var blevet udnævnt til årets Karleboborger, og jeg blev inviteret til prisoverrækkelse på rådhuset. Det foregik i rådhuskælderen, mange mennesker, taler af bl.a. borgmester, gaver, underholdning af musikskoleelever, et glas vin og vist også nogle hapser mad. En platte med navn og årstal blev ophængt i foyeren, men jeg hænger der desværre ikke mere efter at det blev til Fredensborg kommune! Er flyttet til en anden placering på rådhuset. Jeg var besøgsven fra 1991 til 1998, kontaktperson for besøgsvenner fra 1991 til 1993, kontaktperson for en litteraturgruppe fra 1991 og nogle år frem, formand for lokalkomiteen fra 1992 til 2006, kontaktperson for en af telefonkæderne fra 1999 til 2000 og igen fra 2009 og er det stadig nu i Se desuden kapitel 5, soc.hum. arbejde, 2012 om årets ildsjælspris til Max Heidemann for hans arbejde i Ældre Sagen medlemmer. 132 frivillige.

4 88 deltagere i årsmødet i marts 2006, det var rekord i Karlebo-komiteen. Formand: Vibeke Brix lige inden sammenlægningen i marts måned med komiteen i Fredensborg-Humlebæk Formand: Vibeke Brix. Næstformand: Kirsten Vedum. Ældre Sagen i Fredensborg-Humlebæk kommune. Oplysningerne har jeg dels fundet i en stak avisudklip i arkivet, dels i de få medlemsblade, der var opbevaret medlemmer. Ved den stiftende generalforsamling 28. oktober 1988 deltog 50 medlemmer. Formand: Jens Hansen, der også var formand i Ældre Sagens kredskomite i Frederiksborg Amt (amtet er nu en del af region Hovedstaden). Lokalkomiteformand til Formand: Jens Hansen. Næstformand: Inge Andersen. Kasserer: Henning Madsen. Sekretær: Anne-Lise Lund. Springet imellem årstallene skyldes de manglende blade. Forår 1993 Formand: Jens Hansen. Næstformand: Inge Andersen. Efterår 1993 Formand: Jens Hansen. Næstformand: Leif Rasmussen. Marts 1995 Formand: Jens Taasing. Næstformand: Inger Schou.

5 Marts medlemmer. Ved årsmødet deltog 90 medlemmer Formand: Jørgen Nørregaard indtil Næstformand: Bent Andersen medlemmer. Næstformand: Kirsten Bork Nielsen. Marts medlemmer. Marts medlemmer. 70 deltagere i årsmødet Næstformand: Grethe Timmermann medlemmer. Formand: Percy Finsen. Næstformand: Jørgen Simonsen. Forår 2007 lige inden sammenlægningen med komiteen i Karlebo Formand: Percy Finsen. Næstformand: Jørgen Simonsen. Ældre Sagen i den nye sammenlagte lokalkomite i Fredensborg Kommune medlemmer. 160 frivillige.

6 Ved sammenlægningen blev en ny organisationsplan indført, som bl.a. betød, at medlemmerne af lokalkomiteen blev komiteansvarlige, d.v.s. at hvert komitemedlem havde ansvar for en eller flere grupper, f.eks. arrangementsgruppen, redaktionsgruppen, IT gruppen o.s.v. Formand: Vibeke Brix fra 2007 til 2010, komiteansvarlig for Ældre- og Sundhedspolitisk udvalg. Næstformand: Percy Finsen. Da Percy Finsen udtrådte af lokalkomiteen i august måned, blev Jørgen Kjær næstformand og komiteansvarlig for motionsgrupper. Erik Ankerstjerne, komiteansvarlig for IT-gruppen. Hilmar Sørensen, komiteansvarlig for arrangementsgruppen og redaktionsgruppen. Jørgen Simonsen, komiteansvarlig for kultur- og sproggrupper. Lydia Simonsen, komiteansvarlig for spilgruppen og kreativitetsgruppen. Max Heidemann, komiteansvarlig for den soc.hum. gruppe. Hanne Nøiers, redaktør af Det Sker, Ældre Sagens medlemsblad i det tidligere Frederiksborg Amt medlemmer Formand: Jørgen Kjær. Næstformand: Henrik Nielsen I 2011 skifter lokalkomiteen navn til lokalbestyrelse. Formand: Henrik Nielsen fra 2011 til skrivende stund efterår Næstformand: Knud Pedersen fra 2011 til skrivende stund Knud Pedersen blev valgt som suppleant i bestyrelsen for det nystartede Frivilligcenter i Humlebæk, som Ældre Sagen havde meldt sig ind i. Efter et år som suppleant var Knud i 2 år rigtigt bestyrelsesmedlem, og blev derefter afløst af Michael Huusum Formanden Henrik Nielsen skriver i det lokale medlemsblad om, hvor flot vores lokalafdeling klarer sig på landsplan m.h.t. antal frivillige. En stor lokalafdeling defineres af vores landsforening som en afdeling med medlemmer, hvilket vi ikke helt er oppe på endnu. Men i den gruppe har vi en førsteplads med flest frivillige pr. medlem, en 6.plads med flest social-humanitære frivillige,

7 en 3.plads med flest motionsfrivillige, en 2.plads med flest medlemsaktiviteter stadig samme formand og næstformand som i Nu i november 2013 er der medlemmer af Ældre Sagen i Fredensborg kommune og 246 frivillige, heraf 124 soc.hum. frivillige.

Kapitel 8. Det ældrepolitiske arbejde i Ældre Sagen og lidt om Ældrerådene. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet).

Kapitel 8. Det ældrepolitiske arbejde i Ældre Sagen og lidt om Ældrerådene. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). Kapitel 8. Det ældrepolitiske arbejde i Ældre Sagen og lidt om Ældrerådene. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). Ældre Sagens landsforening opfordrer lokalkomiteerne til at arbejde

Læs mere

Kapitel 5. De social-humanitære tilbud gennem årene. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). Besøgsvenner.

Kapitel 5. De social-humanitære tilbud gennem årene. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). Besøgsvenner. Kapitel 5. De social-humanitære tilbud gennem årene. Ældre Sagen i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå og landsognet). 1991 Besøgsvenner. Første netværks-kontaktperson for besøgsvenner: Kirsten Wenneberg.

Læs mere

Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt.

Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt. Kapitel 9. Udviklingen i lay-out og omfang af de lokale medlemsblade, om redaktører og om PR iøvrigt. Den hurtige udvikling i Ældre Sagens barndom er naturligvis mest interessant, men nu jeg var begyndt,

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Efter generalforsamling / årsmøde 29.-30.april 2014 på Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted, bestod bestyrelsen af følgende:

Efter generalforsamling / årsmøde 29.-30.april 2014 på Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted, bestod bestyrelsen af følgende: 1 Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Oversigt over seniorbestyrelser Efter generalforsamling / årsmøde 29.-30.april 2014 på Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted, bestod bestyrelsen af

Læs mere

Referat af Årsmøde 2016 Tirsdag 8. marts 2016 i Rådhuskælderen

Referat af Årsmøde 2016 Tirsdag 8. marts 2016 i Rådhuskælderen i Fredensborg Referat af Årsmøde 2016 Tirsdag 8. marts 2016 i Rådhuskælderen Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Beretning om Lokalbestyrelsens virksomhed i 2015 til godkendelse. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af ordinært møde nr /2017 i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 3. januar 2017.

Referat af ordinært møde nr /2017 i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 3. januar 2017. i Fredensborg Kommune Referat af ordinært møde nr. 9. 2016/2017 i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 3. januar 2017. Deltagere: Annie Albrecht (AA), Erling Vraa(EV), Ingrid Prehn(IP), Henrik Nielsen (HN), Michael

Læs mere

Middelfart lokalbestyrelses beretning for 2018 jf. vedtægt 9.8 stk. 2 & 4

Middelfart lokalbestyrelses beretning for 2018 jf. vedtægt 9.8 stk. 2 & 4 Middelfart lokalbestyrelses beretning for 2018 jf. vedtægt 9.8 stk. 2 & 4 Ældre Sagen på Landsplan 2018 kort fortalt: Ældre Sagen rundede i 2018 igen to stærke tal, fordi vi har 831.000 medlemmer og 21.000

Læs mere

Distriktet 4, årsmøde onsdag d. 24. april af 6 Gert Skouman Beretning om distriktets virksomhed i Dagsordenes pkt. 3(Formandens indlæg.

Distriktet 4, årsmøde onsdag d. 24. april af 6 Gert Skouman Beretning om distriktets virksomhed i Dagsordenes pkt. 3(Formandens indlæg. Distriktet 4, årsmøde onsdag d. 24. april 2015 1 af 6 Gert Skouman Beretning om distriktets virksomhed i 2014. Dagsordenes pkt. 3(Formandens indlæg.) Ud over hvad koordinatorerne lige har berettet, vil

Læs mere

Årsmøde 2017 Ældre Sagen i Rudersdal

Årsmøde 2017 Ældre Sagen i Rudersdal Årsmøde 2017 Ældre Sagen i Rudersdal 20. marts 2017 Dagsorden (i.h.t vedtægten) Valg af dirigent Beretning om lokalafd. virksomhed Forelæggelse af regnskab Orientering om fremtidigt virke Indkomne forslag

Læs mere

Referat af ordinært møde nr i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 5. april 2016.

Referat af ordinært møde nr i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 5. april 2016. i Fredensborg Kommune Referat af ordinært møde nr. 1. 2016 i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 5. april 2016. Deltagere: Annie Albrecht(AA), Ingrid Prehn(IP),Niels Søndergaard(NS), Erling Vraa(EV), Jørgen Simonsen

Læs mere

Referat af Årsmøde 2019

Referat af Årsmøde 2019 Lokalbestyrelsen i Hundested Referat af Årsmøde 2019 Deltagere: Nancy, Annie, Hanna, Bodil, Christian, Leif, Carl Aage, Birte og Hans. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Hans Jørgen blev valgt som dirigent,

Læs mere

Gode råd om lokalkomiteens årsmøde

Gode råd om lokalkomiteens årsmøde Gode råd om lokalkomiteens årsmøde 2008 Hvorfor hedder det årsmøde? Hvad siger vedtægten? Indbydelse til hvert enkelt medlem! Checkliste! Dagsordenens 8 punkter! Dirigentens rolle! Konstituering! Valg-

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Den bunder i mangel på en interesseforening for slægtsforskere bosat i Storkøbenhavn. Det er det første forsøg på at finde ligesindede i området.

Den bunder i mangel på en interesseforening for slægtsforskere bosat i Storkøbenhavn. Det er det første forsøg på at finde ligesindede i området. TIL LYKKE MED DE FYRRE ÅR Ovenfor ses kopi af en efterlysning i det nu ophørte blad Hvem forsker hvad, årgang 1976. Heri kunne slægtsforskere efterlyse anesammenfald hos andre læsere, idet man opgav, hvad

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer

Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Information til Melby Områdets Grundejerforenings medlemmer Juni 2015 Velkommen Bestyrelsen vil med denne skrivelse, efter en vinter, ønske alle velkommen til et nyt år. På generalforsamlingen blev det

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole.

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole. Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3 Monica Lendal Jørgensen, Jes Lemming Der blev udleveret 86 stemmesedler. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole. 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm. Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel

Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm. Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Generalforsamling og årsmøde i Dansk Byggeri Bornholm Tirsdag den 8. oktober 2013 På Radisson Blu Fredensborg Hotel Indkaldelse til årsmøde og den 11. ordinære generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm

Læs mere

Dansk Blindesamfund. Landsforening af blinde og svagsynede i Danmark NORDSJÆLLAND

Dansk Blindesamfund. Landsforening af blinde og svagsynede i Danmark NORDSJÆLLAND Dansk Blindesamfund Landsforening af blinde og svagsynede i Danmark NORDSJÆLLAND At få et alvorligt synstab eller at blive blind betyder store forandringer i det liv, man plejer at leve. I den situation

Læs mere

GENERALFORSAMLING I SOCIALDEMOKRATIET FREDERICIAS PARTIFORENING.

GENERALFORSAMLING I SOCIALDEMOKRATIET FREDERICIAS PARTIFORENING. GENERALFORSAMLING I SOCIALDEMOKRATIET FREDERICIAS PARTIFORENING. Dagsorden: Mandag den 16. april 2018, kl. 18.00 til 22.00 i 3 Fs lokaler på Venusvej 32, Fredericia Sang: Når jeg ser et rødt flag smælde

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Naverparken

Ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Naverparken Silkeborg d.4.april 2011 Ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Naverparken Rosengaardscentret Mandag d. 4. april 2011. kl.19 00 Til stede var: Andelsboligforeningen nr. Mødt Alice & Lars Steinicke

Læs mere

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr.

Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. torsdag den 30. november 2017 kl hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Referat FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde torsdag den 30. november 2017 kl. 10.00-13.00. hvorefter der er julefrokost i Tivoli Brdr. Price Mødet afholdes i Københavns Politiforening H. C. Andersens

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017

Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Kreds Vest ordinær generalforsamling, 31. marts 2017 Bilag til pkt. 5a. Forslag fra bestyrelsen - Ændringsforslag til vedtægter for Kreds Vest Nuværende bestemmelse Forslag Bemærkninger 4. stk. 1. Kredsens

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Mandag den 11. december kl. 19.00 i Medborgerhuset Egedal Mødeleder: Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Jan, Peter, Kirsten, Hans Erik, Dorte B., Dorte Lisemose og Merete. Afbud fra Benn, Helge,

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008

Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Hjerneskadeforeningen - Lokalforening SYDFYN Referat af Generalforsamling 21. januar 2008 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Forelæggelse af regnskab a. regnskabet

Læs mere

Referat af ordinært møde nr i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 2. maj 2017.

Referat af ordinært møde nr i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 2. maj 2017. i Fredensborg Kommune Referat af ordinært møde nr. 2. 2017 i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 2. maj 2017. Deltagere: Annie Albrecht (AA), Ingrid Prehn(IP), Henrik Nielsen (HN), Erling Vraa(EV), Michael Huusom

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014

Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Referat af generalforsamling HF Oldhøjen 2014 Søndag den 30. marts kl. 11:00 i selskabslokalerne Præstevangsvej 10A, 8210 Aarhus V 49 haver repræsenteret (60 personer) l. Valg af dirigent Anette, have

Læs mere

Kapitel 10. Jeg kan huske dengang, da. Lidt humoristiske personlige erindringer fra de første år.

Kapitel 10. Jeg kan huske dengang, da. Lidt humoristiske personlige erindringer fra de første år. Kapitel 10. Jeg kan huske dengang, da. Lidt humoristiske personlige erindringer fra de første år. Da jeg er Nivå-borger, var jeg jo medlem af Ældre Sagens lokalkomite i Karlebo kommune (Kokkedal, Nivå

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Årsmøde Distrikt April Hotel Søgården, Brørup

Årsmøde Distrikt April Hotel Søgården, Brørup Årsmøde Distrikt 4 19. April 2017 - Hotel Søgården, Brørup Dagsorden Velkomst og sang Valg af dirigent Godkendelse af dagsorden Beretning om distriktets virksomhed Forelæggelse af distriktets regnskab

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer.

I alt 46 medlemmer, incl. bestyrelsesmedlemmer, var mødt frem ved mødets start, kl kom der 3 medlemmer, så var vi 49 medlemmer. REFERAT Emne: Årsmøde Tid: Torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Sted: Arions Hus, Tulipanvej 28 A, 8240 Risskov Referent: Maja Dyremose Kopi til: Bestyrelsen, kontoret, Tove Jørvang og Børge Olesen til elektronisk

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg

Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm. Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg Generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 8. oktober 2015, kl. 16.00 På Radisson Blu Hotel Fredensborg Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Bornholm På vegne af bestyrelsen for

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Foreningens historie. September Foreningen afholder sit 3. Walk n Roll arrangement på den nationale ataksi og HSP dag, den 2. lørdag.

Foreningens historie. September Foreningen afholder sit 3. Walk n Roll arrangement på den nationale ataksi og HSP dag, den 2. lørdag. Foreningens historie 2014 Oktober Foreningen fejrer sit 10 års jubilæum den 31. oktober. Foreningen afholder sit 3. Walk n Roll arrangement på den nationale ataksi og HSP dag, den 2. lørdag. Foreningen

Læs mere

Nyreforeningen Kreds Fyn. Bestyrelsens beretning for året 2016.

Nyreforeningen Kreds Fyn. Bestyrelsens beretning for året 2016. Nyreforeningen Kreds Fyn Bestyrelsens beretning for året 2016. 2016 har været et år for Nyreforeningen Kreds Fyn, hvor vi startede året med at have jubilæum, prøvede et nyt tiltag, ellers et år hvor vi

Læs mere

Referat af ordinært møde nr i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 6. september 2016.

Referat af ordinært møde nr i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 6. september 2016. i Fredensborg Kommune Referat af ordinært møde nr. 5. 2016 i Lokalbestyrelsen Tirsdag den 6. september 2016. Deltagere: Annie Albrecht (AA), John Vidførle-Pedersen (JVP), Erling Vraa(EV), Michael Huusom

Læs mere

Årsberetning LFA 2012 Forord Der er nu gået endnu et år tiden løber som vi nok alle sammen har opdaget. Der er afholdt 4 Forretningsudvalgsmøder i år

Årsberetning LFA 2012 Forord Der er nu gået endnu et år tiden løber som vi nok alle sammen har opdaget. Der er afholdt 4 Forretningsudvalgsmøder i år Årsberetning LFA 2012 Forord Der er nu gået endnu et år tiden løber som vi nok alle sammen har opdaget. Der er afholdt 4 Forretningsudvalgsmøder i år 2012 inklusive det konstituerede møde den 26. marts

Læs mere

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat

Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Generalforsamling den 11. marts 2018 Hornstrup Kursuscenter Referat Referent Simon Leonhard Version 1 Udsendt 13-03-2018 Godkendt 15-03-2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning

Læs mere

Velkommen. Årsberetning 2011-12

Velkommen. Årsberetning 2011-12 Velkommen Årsberetning 2011-12 Skive Spøttrup - Sundsøre 22-10-2013 1 Skive-Spøttrup-Sundsøre Årsmøde mandag den 12. marts 2012 Beretning Landsforeningen Ældre Sagen Distrikt 2 i Ældre Sagen Koordinationsudvalget

Læs mere

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX

DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRIX DANSK POINTERKLUBS OPGAVEMATRI RESSOURCER Bestyrelse Post Formand Næstformand Kasser Sekretær Menig Navn Flemming Fuglede Villy Lovèn Anne Marie Flemming Kruse Meier Jørgensen Pedersen Sørensen Lokalområde

Læs mere

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017

Referat af Aalborg Tegnsprogsforenings ordinær generalforsamling d. 25. marts 2017 1 Valg af Dirigent Elisa Klejs Madsen Valg af referent Malene Allart Valg af bisidder Anni Lange Christensen Valg af 2 stemmetællere Kirsten Als og Ole S. Sørensen 2 Årsberetning af: Tegnsprogsforeningen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGEN 2007

GENERALFORSAMLINGEN 2007 GENERALFORSAMLINGEN 2007 Referat af ordinær generalforsamling ligger under billederne hilsen Redaktør Leo Bergsted Mortensen: Formanden åbner generalforsamlingen 2007 Flotte damer - Eva Johansen blev valgt

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Nyreforeningen. Nordsjælland KREDSBLAD NR. 1 JAN - MARTS 2018

Nyreforeningen. Nordsjælland KREDSBLAD NR. 1 JAN - MARTS 2018 Nyreforeningen Nordsjælland KREDSBLAD NR. 1 JAN - MARTS 2018 Bestyrelsen Formand: Bent Nielsen tlf. 30 70 03 62 E-mail: bellisbakken@mail.dk HB-medlem, forretningsudvalg, regionaludvalg, kampagneudvalg,

Læs mere

Bestyrelsesmedlemmer Alslev Gymnastik og Ungdomsforening 1960 til 2011

Bestyrelsesmedlemmer Alslev Gymnastik og Ungdomsforening 1960 til 2011 AGU Rasmussen Anton 1960 Formand 1960-11-16 skole Thuesen Ejvind 1960 Kasserer Grøndal Skole Hansen Åge Munk 1960 Vibæk Hansen Carl Jørgen 1960 Bavnen Møller Britta 1960 Østermark Rasmussen Anton 1960

Læs mere

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019

Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 Guldborgsund Frivilligcenters vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 15. maj. 2019 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er Guldborgsund Frivilligcenter. Stk. 2 Foreningen har hjemsted i Guldborgsund

Læs mere

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse

Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Opdateret venteliste Seniorklubben pr. 15.05.14 NB! Giv venligst besked til Seniorklubben såfremt der sker ændring af telefonnummer og emailadresse Nr. i rækkenmedl.nr. Navn Tlf. Mobiltlf. E-mail Føds.dato

Læs mere

Den Socialdemokratiske partiforening i Fredensborg Møde Dato Sider

Den Socialdemokratiske partiforening i Fredensborg Møde Dato Sider 1 af 7 Deltagere: Benn, Lasse, Jan, Dorte, Annett, Kirsten og Merete Fra DSU, Øresundskysten, deltog Hanna Aurora Almstrup. Fra Frivilligcentret deltog Vera Wetlesen i pkt. 4. Referat Punkt Emne Godkendelse

Læs mere

Brøndby & Hvidovre. Store CykelDag Trafik VælgerMøder. Nr. 3, november medlemsblad

Brøndby & Hvidovre. Store CykelDag Trafik VælgerMøder. Nr. 3, november medlemsblad Brøndby & Hvidovre Nr. 3, november 2017 medlemsblad. Store CykelDag 2017 Trafik VælgerMøder Husk i Brøndby-Hvidovre Afdeling : Glögg Aften, d. 6. december 2017 Generalforsamling, d. 7. marts 2018 2 Cyklistforbundet:

Læs mere

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan.

5. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling Grundejerforeningen. Privat tlf.: Mobil: Susan. Grundejerforeningen Frydenstrand i Hvidovre kommune Giro: 80187122 (bestyrelsens adresser findes på hjemmesiden) Alkestien, Avedøre Enghavevej, Frihedslyst alle, Frihedsvej, Frydenstrands alle, Gl. Køge

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse

Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Generalforsamlingen 2019 i Vestsjællandskredsen søndag d. 31. marts i Slagelse Formanden bød alle fremmødte velkommen og generalforsamlingen startede. 1. Valg af dirigent Ulla Buhl der var udvalgt til

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede

Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012. Naverparken. Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Referat fra Ordinær Generalforsamling d. 27.03.2012 Naverparken Andelsboligforeningen Naverparken nr. Til stede Alice & Lars Steinicke 9 M x Anna & Erik Middelhede 9 L x Anna & Knud Kristoffersen 11 E

Læs mere

Generalforsamlingen (kl ).

Generalforsamlingen (kl ). 1 Cyklistforbundet Brøndby-Hvidovre Afdelings Generalforsamling, Afholdt, onsdag d. 8. marts 2017, fra kl. 20. Mødestedet : Afdelingens lokale Byvej 56, 1.sal, Hvidovre. Fremmødte : Fremmødte til generalforsamling

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg 07-02-2017 Fælleshuset Nivåhøj, Nivåhøj 67, til højre for stamhuset i den sorte træbygning 19:30 21:00 Deltagere:, Lasse, Jacob, Dorte Lisemose, Christian, Lars, Dorte Beyer, Annett, Peter, Hans Erik og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 30. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2019 Læs inde i bladet: ÅRETS ARRANGEMENTER INVITATION TIL GENERALFORSAMLING VIL DU MED EN TUR TIL MECKLENBURG? 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Boldesager Beboerforening

Boldesager Beboerforening Marts 2016 Boldesager Beboerforening Kontaktpersoner i foreningen: Boldesager Beboerforening, Nørrebrogade 74, 6700 Esbjerg www.boldesagerbeboerforening.dk Bestyrelsen: Kurt Andersen (formand) Lunde Allé

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Deltagere: Erik, Citta, Mie, Niels Jørgen, Gustaf, Bent, Nanna, Anne, Ulla, Ulrik og Bente. Afbud fra: Lis og Kirsten. Inden mødet ønskede Erik os alle godt nytår.. Referat fra mødet i Vejby

Læs mere

3. februar 1990 foredrag af en tandlæge. Eet Ældre sags-medlem mødte op + 5 medlemmer af lokalkomiteen.

3. februar 1990 foredrag af en tandlæge. Eet Ældre sags-medlem mødte op + 5 medlemmer af lokalkomiteen. Kapitel 7. Enkelt-arrangementer gennem årene. Jeg nævner ikke årsmøderne med valg til lokalkomiteen, og tæller dem ikke med alle de år, hvor jeg kun nævner antallet af enkeltarrangementer. Det var medlemmer

Læs mere

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014

Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Referat af Nivå-Kokkedals Tennisklubs generalforsamling den 23. februar 2014 Til stede fra bestyrelsen var: Finn Hjarding, konstitueret formand, Lis Sorth, baneudvalgsformand, Pia Jensen, motionistformand,

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig.

Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. Nyt fra fortiden. Hvad seniorafdelingen har foretaget sig. 1999-2013 NBVs Seniorafdeling Gentofte Slangerup Gilleleje Virum Holte Høng Allerød Veksø Sjælland Birkerød Herlev Frederiksberg Helsingør Fredensborg

Læs mere

Indkaldelse til seniorsektionen

Indkaldelse til seniorsektionen Ref.: HEM Dok.nr.: 4372729 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15990 08-06-2018 Indkaldelse til seniorsektionen Dato: 26. juni Tid: Kl. 10-13 Sted: Stort mødelokale 2. sal, Skansevej 90B, 9400 Nørresundby Indkaldte:

Læs mere

Referat af Åbent bestyrelsesmøde 16. august 2016 kl i Pyramiden, Gilleleje, Aktivitetsrummet

Referat af Åbent bestyrelsesmøde 16. august 2016 kl i Pyramiden, Gilleleje, Aktivitetsrummet Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af ordstyrer og referent 3. Suppleringsvalg til bestyrelsen 4. Revision af vedtægter 5. Kulturnat Gilleleje 20. august kl. 16-21 6. KV17 tovholder 7. Nyt fra

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Nordjylland. Dato og tid: Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19:00. Ad pkt. 1.

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Nordjylland. Dato og tid: Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19:00. Ad pkt. 1. Til ABF's medlemsforeninger i kreds Nordjylland Klarup, den 14. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Nordjylland Dato og tid: Tirsdag den 9. september 2014 kl. 19:00 Sted: AAB Konference,

Læs mere

Døstrup IF Svinget Hobro Klublotto vinderne

Døstrup IF Svinget Hobro  Klublotto vinderne Klublotto vinderne 2009 25 Rigmor Madsen 58 Lisbeth Sørensen 66 Lars Pedersen (LP) 24 Klaus Rasmussen 14 Michael Nielsen 51 Familien Pedersen 9 Jørgen Hedemand 55 Henrik Nielsen 60 Døstrup kortklub 49

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Generalforsamling for DVL Nordsjælland

Generalforsamling for DVL Nordsjælland Generalforsamling for DVL Nordsjælland Lørdag den 26. januar 2019. Kl 12.30 Kulturhus Syd, Hovmarken 7, 3000 Helsingør Formandens beretning Året 2018 har været et godt men heftigt år, hvor der er sket

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en

SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / / _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en SENIOR - BØRN Medl APRIL _ MAJ E OG UNGE NYT emsblad for DUI Le- JUNI.-JULl2018,. / /"" _,.' o _ virke.&' Støtt e f orenln en .' Afdelingens.~.,..1.. Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen. Akacievej 14

Læs mere

Generalforsamling Dansk Byggeri Bornholm

Generalforsamling Dansk Byggeri Bornholm Generalforsamling Dansk Byggeri Bornholm Torsdag den 11. oktober 2018 kl. 15.30 på Green Solution House, Rønne Indbydelse til generalforsamling Program for dagen 15.15 Kaffe og kage 15.30 Generalforsamling

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se: (distrikt 2 Viborg/Fjends)

Fjends Karup. Program. Januar marts Få mere information om Ældre Sagen se:  (distrikt 2 Viborg/Fjends) Fjends Karup Program Januar marts 2018 Få mere information om Ældre Sagen se: www.aeldresagen.dk (distrikt 2 Viborg/Fjends) Se også: www.fjendsnet.dk (foreninger Ældresagen) Har du lyst til at modtage

Læs mere

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole

Referat af generalforsamling kl på Blære Skole Referat af generalforsamling 20-01-2016 kl. 19.00 på Blære Skole 1. Valg af dirigent: Børge Degn bliver valgt, og konstaterer at generalforsamlingen er lovligt indkaldt. Formandens beretning 2015 Velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland. Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestjylland Skive, den 1. oktober 2014 Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestjylland Dato og tid: Torsdag den 25. september 2014 kl. 19:00 Sted: Restaurant

Læs mere