Velkommen Til Skovtroldene.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen Til Skovtroldene."

Transkript

1 Velkommen Til Skovtroldene. Kontaktadresse: Telefonnumre Skovtroldene Kontor: Skovgyden 60 Børnehaven: Otterup. Fritter: Klub: Skolen: hjemmeside: kommune.dk

2 Kære forældre. Vi vil hermed byde dig og dit barn velkommen i børnehaven Skovtroldene. Vi ser frem til et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab kan skabe nogle gode og tygge rammer i dagligdagen for jeres barn. Denne forældrefolder er tænkt som støtte for vores samarbejde. I folderen vil I finde mange informationer om praktiske ting og barnets trivsel. For os er det vigtigt at børnene får en god start i børnehaven. Derfor er samarbejdet med forældrene særlig vigtig i opstartsperioden. Et sådant samarbejde skal bygge på dialog og tillid. Det skaber tryghed for både børn og forældre, når vi kender hinandens holdninger til tingene, derfor er den daglige kontakt særlig vigtig. Det er vigtigt for trygheden, at I fortæller, hvilke behov jeres barn har. (spisevaner - sovevaner - etc.) Er der noget i undrer jer over er det vigtigt at få det fortalt, så vi kan få opklaret tingene. Det er også vigtigt, at vi får kendskab til de svære ting (sygdom - skilsmisse dødsfald osv.) som kan påvirke barnets trivsel og udvikling, - så vi kan støtte barnet i en svær periode. Vi ser ofte at barnet reagerer i børnehaven, når noget er svært hjemme. - Husk på at børn opfatter ord og følelser,- også det usagte. De første dage i børnehaven. Giv jer god tid de første par dage. Bliv evt. sammen med barnet den første dag, og giv barnet et par korte dage den første uge. Aftal med personalet, hvordan starten skal være, for at tilgodese alles behov. Information er vigtig så vi får et åbent og tillidsfuldt samarbejde, for at give jeres barn den bedst mulige start har i børnehaven. I er altid velkommen til at kontakte børnehaven, for at høre hvordan det går. I er også altid velkommen til at få en snak med os, stille spørgsmål, søge råd og give ris og ros. Rigtig hjertelig velkommen i Skovtroldene.

3 Hvem er vi i Skovtroldene. Skovtroldene er en SFO med førskolebørn. Det vil sige, at vi er en del af Sletten Skole, og hører ind under afdeling Skovløkken. Vi har dog samme normering, som de andre børnehaver i kommunen. Kontaktpersoner. Børnehaven er delt op i 3 stuer. Lille stuen - Skovserstuen og Skrapsakstuen. Den første tid efter opstart i børnehaven er barnet på Lille Stuen. Det vil i den periode være Lille Stuens personale sammen med den kommende stues personale, der er primær kontakten. Når barnet er flyttet over på den blivende stue, er det stuens personale, der er kontaktpersoner. Der er kontaktpersonerne, der laver handleplaner og er med til samtaler Personalet i børnehaven: Leder: John Thomas Errebo Afdelingsleder: Lene Biesberg Nielsen 37 time Skrapsakstuen: Pædagog: Jette Krogsbøll Pædagog: Nia Lillienskjold Larsen 37 timer 37 timer Skovserstuen: Pædagogmedhjælper: Gitte Schaadt Pædagog: Helle Wendelbo Nielsen 34 ½ time 37 timer Lille stuen: Pædagog: Birgit Rosendahl Nielsen Pædagog: Christine Horn 29 timer 37 timer Pædagogmedhjælper: Sophie Majgaard 35 timer Vi modtager jævnligt folk i jobtræning, pædagogstuderende og lignende.

4 Børnehavens hverdag. Vi har valgt at dagen i børnehaven følger nogenlunde en fast rytme, fordi det skaber tryghed og overskuelighed for det enkelte barn Vi spiser morgenmad, stille leg, små aktiviteter - bygge med perler og lego - tegne male etc Skolebørnene sendes i skole. Morgenmaden ryddes væk Vi leger ude og inde. De børn, der skal sove, er altid ude om formiddagen Der spises en formiddags mad, hvis sulten melder sig Faste aktiviteter går i gang se opslagstavlen Fælles oprydning. Vi holder samling på stuerne og derefter spiser vi vores madpakker Sovebørnene bliver puttet, og resten af børnene leger uden for Der serveres frugt. Sovebørn bliver stille og roligt vækket Afslutning på de faste aktiviteter og ellers rolige aktiviteter som højtlæsning, puslespil og bygge med lego etc.. 15,30-16,00 Stuerne lukkes ned. 16,00 Hele institutionen (klub - fritter og børnehave) samles i børnehaven. Kl Lukker børnehaven. Det sker at vi ændrer i dagsrytmen, hvis aktiviteternes art kræver dette. Åbningstid Børnehavens åbningstid er: mandag fredag kl Personale møder ind kl og hele institutionen er lukket ned kl Børnene bør hentes senest 10 min. Før lukketid. Grundlovsdag lukker børnehaven klokken Der lukket i børnehaven mellem jul og nytår samt dagen efter Kristi Himmelfart.

5 Samling: Hver dag kl. ca samler vi alle børn på stuen til fællessamling med navne opråb, sang, små lege og afslapning. Da dette er det eneste tidspunkt på dagen hvor vi er samlet i grupperne, er det vigtigt at alle deltager - sådan at barnet får et tilhørs forhold til gruppen. I perioder laver vi aldersinddelte aktiviteter. Hopla: Hopla holdet er for 3-4 årige. Vi er i gymnastiksalen en gang om ugen. Her skal vi lege og have det sjovt. Vi synger, danser og øver os i at hoppe, klatre, hinke, kravle, sidde stille, blive kropsbevidste osv. Den motoriske del er vigtig for barnets sprogudvikling, derfor prioritere vi at de små har gymnastiksalen mest. Sproglege: Sproglegeholdet er for mellemgruppen dvs. børn på ca. 4-5 år. Vi arbejder med og sætter specielt fokus på sproget. Vi laver rim og remser, lytter til lyde, fortæller historier, får kollektive beskeder, leger sanglege, huskelege, laver opmærksomhedsøvelser og øver os i at sidde stille og række hånden op og vente på tur. Minisproggruppe. Denne gruppe henvender sig til de børn, som har mindre sproglige vanskeligheder. Det er en lille gruppe, og derfor kan der tages flere individuelle hensyn, ligesom opmærksomheden på det enkelte barn er stor. Vi har minisproggruppe i flere perioder. Førskoleholdet: Er vores skolemodnings gruppe. Her samles førskolebørnene fra begge stuer, hver dag til spisning i Fritteren. De står selv for at gøre klar inden og rydde væk efter spisningen, lige som de hver dag får historie under spisningen. Fra 1. marts er førskolebørnene officielt tilknyttet SFO. I perioden fra 1. marts og frem til sommerferien er der et særligt program for denne gruppe om formiddagen og om eftermiddagen er de i Fritteren sammen de øvrige børn fra SFO. Barnets bog. Når barnet starter i børnehaven medbringes livs mappen fra dagplejen. Denne mappe er med til at skabe brobygning mellem dagpleje og børnehave. I den første tid bruges mappen til at skabe dialog med barnet. Vi kigger på billeder, tegninger, postkort osv. I løbet af børnehave tiden kommer vi sange, billeder, tegninger og anden kunst i mappen. I er velkomne til at tage mappen med hjem sætte billeder og andet ind. Billederne genopfrisker de gode og sjove minder. Bogen følger med barnet over i skolen, hvor den igen bliver brugt til brobygning.

6 Barnets fødselsdag En fødselsdag er jo altid et højde punkt, som vi gerne vil fejre. Barnets 3 års fødselsdag, - som ofte er ganske kort tid efter start, - fejrer vi her i børnehaven. Når barnet bliver 4 og 5 år, aftaler vi hvordan fødselsdagen skal holdes, - her eller hjemme. Efter 1. marts, holdes fødselsdagene for førskolegruppen i Fritteren om formiddagen. Det er op til jer, hvad der serveres til fødselsdagen. Vi frabeder os slikposer. Ønsker barnet slik, kan det kommes på kagen. Vi laver en lille gave til barnet, som er fra hele gruppen, som deltager i fødselsdagsfesten. Sprog vurdering. Der udleveres et skema til sprogvurdering. Selve vurderingen udføres både af forældre og kontaktpædagog. Samtaler. Vi tilbyder en samtale efter sprogscreeningen, som foretages umiddelbart efter børnehavestart. Den næste samtale finder sted når barnet er mellem 4 og 5 år. Her snakker vi om barnets hverdag i børnehaven. Hvordan vi oplever barnet, og hvad vi sammen vil arbejde videre med/ hen imod for en god og tryg børnehave tid. Vi vil også gerne høre, hvordan I som forældre, oplever barnet. Ønskes der et hjemmebesøg, kan det arrangeres. Efter SPU testen (Skole Paratheds Undersøgelse) tilbydes ligeledes en samtale. Handleplaner: Der udarbejdes en handleplan for hvert enkelt barn. Handleplanen tager udgangspunkt i Howard Gardners teori om de mange intelligenser. Den sociale intelligens. Evnen til at forstå sig på andre mennesker. Styrkes blandt andet igennem fælleslege. Intrapersonel (personlig) intelligens. Evnen til at forstå sig selv og egne følelser. Styrkes ved at synliggøre ting og ved at hjælpe barnet til at sætte ord på følelser og oplevelser. Krops-kinætetisk intelligens. At være god til at bruge sin krop. Evnen styrkes gennem både grov og finmotoriske øvelser.

7 Spatial (rumlig/visuel) intelligens. At være god til at tegne og bruge sine øjne. Evnen styrkes både gennem kreative aktiviteter, konstruktionslege og oplevelser, hvor man bruger synet. Logisk/matematisk intelligens. At være god til tal - vide hvordan ting fungerer. Evnen styrkes ved at give barnet rum/mulighed for at eksperimentere - bygge og konstruere. Naturalistisk intelligens. Evnen til at skelne dyr og planter. Kunne finde ting, der hænger sammen og mønstre. Evnen styrkes ved at barnet får lov til at føle - lugte - se og høre. Musikalsk intelligens. At være god til at synge og spille. Intelligensen styrkes gennem musikalske oplevelser. (rytmik - sanglege - rim og remser etc.) Traditioner: Vi har årstidsbestemte traditioner og traditioner som hører til vores børnehave. Fastelavn: I perioden op til fastelavn pynter vi i fællesskab et stort fastelavnsris, laver/farver masker, maler tønde osv. Vi holder hvert år fastelavnsfesten i skolens gymnastiksal med tøndeslagning og kåring af årets kattekonge og kattedronning. Alle børn og voksne må meget gerne været klædt ud, og forældre er velkomne til at være med. Når vi har slået katten af tønden og har nydt indholdet går vi tilbage til børnehaven, hvor vi spiser fastelavnsboller og drikker saftevand på stuerne. Påske: I perioden op til påske laver vi påskepynt, klipper gækkebreve, sår karse osv. Vi holder også en påskefrokost, hvor de voksne og børnene hjælpes ad med at lave mad, dække fint bord med børnenes eget påskepynt osv. Til dessert kommer påskeharen med påskeæg og frisk frugt.

8 Børnehavens fødselsdag: Vi fejrer børnehavens fødselsdag d.13. marts med forældre kaffe og børnehaven giver brunsviger. MGP. Hvert forår holder børnehaven, fritteren og klubben i fællesskab en aften, hvor børnene kan optræde med en sang eller andet. Sproglegeholdet og førskolebørnene øver på en sang, som de bliver super gode til at fremvise for alle søskende og forældrene. Vinderne kåres af et dommer panel, og får deres foto sat i ramme og hængt op i vores gang. Det er altid festlig og hyggelig aften med sang, klang og godt humør. Skolerne motionsdag Førskolebørnene er med i skolens årlige motionsdag, som afholdes den sidste fredag før efterårsferien. De følger en planlagt 3 kilometer rute. Ruten er den samme, som skolebørnene følger. Halloween: Vi hjælper hvert år med at carve flotte græskar til Halloween festen i Otterup by. Vi laver også nogen til os selv, som vi tænder lys i hver morgen i den mørke tid, og stiller udenfor. Vi pynter børnehaven op med flagermus, græskar og grumme spøgelser af karton. Jul: Decembermåned sker der mange ting. Vi har værksteder hvor der laves hemmelige ting, drille nissen kommer på besøg, og kan finde på at lave mælken grøn. Fx danser vi til julemusik, klipper julepynt, laver julekort og pynter op i hele børnehaven. Børnehavens nisser kommer på skift med børnene hjem. Vi bager julekager og laver konfekt til forældrekaffen. Vi holder en julefrokost med traditionel julemad. Børnene er med til at lave mad og dække et flot bord. Den sidste dag inden juleferien ser vi julefilm. Fordybelses projekt: I starten af september måned har vi projekt med tid til ekstra fordybelse. Projektet strækker sig over 6 uger, hvor vi ud fra et bestemt emne kommer rundt om alle intelligenserne. Emnerne er valgt ud fra hvad børnene kender fra deres hverdag. Vi har tidligere haft emner om kartoflen, træer, vand, sten, trolde og dyr. Projektet afsluttes af med en stor udstilling hvor vi stolt viser vores arbejde fra perioden frem. Der er bedsteforældrekaffe og hygge til alle hele den skønne eftermiddag. Forældremøder: Vi holder forældremøde i efteråret. På forældremødet tager vi ting op, som er aktuelle i jeres barns hverdag. Arbejdslørdag: Personalet og forældrerådet laver en plan over hvilke opgaver der skal laves. Vi slutter dagen af omkring kl med at grille. Forældrekaffe. I forbindelse med de forskellige arrangementer, har vi forældrekaffe.

9 Den daglige forældrekontakt/-information: Informationstavle i fællesrummet (hvad sker der i løbet af ugen) Informationstavle i garderoben. (generelle informationer) Skovtrolde nyt. Dagbogen i fællesrummet Den daglige snak med personalet. Herudover hænger vi i særlige tilfælde informationssedler op ved her enkelt barns garderobe. Praktiske oplysninger Legetøj Medbragt legetøj er på eget ansvar. Vi har perioder, som er legetøjs fri. Dvs. at der ikke må tages legetøj med hjemme fra. Det vil stå i vores Skovtroldenyt når vi holder legetøjs fri periode. Frugt Hver dag skal jeres barn medbringe et stykke frugt, til den fælles frugtkurv. Frugten vaskes, deles og serveres til frugt samling om eftermiddagen, hvor alle børn samles og spiser sammen. Kostpolitik I børnehaven har vi valgt, - så vidt muligt - at bruge økologiske og danske produkter. Til morgenmad serverer vi havregryn, havregrød, cornflakes, ristet rugbrød med smør, lidt frugt og rosiner, mælk, vand og nogen gange te. Bleer: Bruger dit barn ble skal I selv medbringe dem. Sovebarn. Hvis jeres barn skal sove til middag i børnehaven, har vi et fint soverum med 5 senge. I skal medbringe sengetøj: stræklagen, dyne og hovedpude i junior størrelse. Sovedyr, krammedukker og sutter er selvfølgelig også velkomne. Skofrit område: Hele institutionen dvs. skole, fritter, klub og børnehave er et skofrit område. Der ligger blå overtræks futter ved indgangene. Mobiltelefon: Vi vil bede om at lade jeres mobiltelefon blive i bilen når I aflevere og henter jeres barn. Efter en lang dag i børnehaven har børnene krav på jeres fulde opmærksomhed. Garderoben. Barnet har sin egen garderobeplads med navn og billede på. På pladsen er der en kasse til ekstra tøj, der altid skal være fyldt op med skifte tøj (fra inderst til yderst) som passer til årstiden. Der skal altid være regntøj og gummistøvler. Det er vigtigt at man hjælper sit barn

10 med at holde orden på sin plads. Når man forlader børnehaven om eftermiddagen, skal sko og støvler mm være væk fra gulvet af hensyn til rengøringen. Påklædning: I skal give jeres barn tøj på som kan tåle lidt af hvert. Hverdagen byder på aktiviteter og lege som kræver tøj, som er praktisk og gerne må blive beskidt. Børnene leger udenfor uanset vejret Det skal være nemt for barnet at tage tøj af og på efter toiletbesøg, derfor anbefaler vi bukser og nederdele med elastik i livet. Undgå snore i børnenes jakker og flyverdragter, da det kan være farligt. I sommerperioden skal barnet have en solhat med. I skal selv sørge for at smører jeres barn ind i solcreme hjemmefra. Vi smører barnet igen inden de skal på legepladsen efter frokost. Vigtig: der skal være navn i ALT tøj. Det sparer os for meget tid med at lede efter tingene og sortere i glemt tøj. Tøj uden navn bliver lagt i glemmekassen, som tømmes ca. hver 3. Måned. Sygdom Syge børn må ikke modtages i børnehaven. Barnet skal kunne følge den daglige rytme og være med i planlagte aktiviteter. Hvis barnet har en smitsom sygdom fx en børnesygdom, øjenbetændelse etc. skal vi have besked om det. Vi sørger for at informere den øvrige forældre gruppe via opslag, og skærper opmærksomheden på hygiejnen. Vi kontakter jer, hvis jeres barn bliver syg. (Sygdom kommer altid ubelejligt, så vi kontakter jer kun, når vi synes, det er bedst, at jeres barn kommer hjem. Der gives ikke medicin i børnehaven. Dog kan der, hvis et barn lider af en kronisk sygdom, som kræver medicin i løbet af dagen (astma, allergi el. lign), laves én særlig aftale. Hvis jeres barn kommer til skade i børnehaven, kontakter vi jer, og følger evt. barnet til lægen. Bl.a. derfor er det vigtig, at vi altid har en opdateret liste med diverse telefonnumre. Aflevering og afhentning Når vi modtager jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at det føler sig trygt og godt tilpas. Derfor er det vigtigt at I hver dag siger god morgen til en voksen, så vi opmærksomme på jeres barn er kommet, og har mulighed for at hjælpe jer med at få vinket og sagt ordentligt farvel. Ligeledes er det vigtigt, at I siger farvel til en voksen, når I henter jeres barn. Husk også at give personalet besked, hvis jeres barn skal med en kammerat hjem eller at I får en anden til at hente jeres barn.

11 Forældrebestyrelse. Da Skovtroldene er en del af Sletten Skole, er det denne skoles bestyrelse, som også er forældrebestyrelse for Skovtroldene. Skovtroldene har sin egen repræsentant i denne bestyrelse. Samarbejdspartnere. Dagplejen. (se rød tråd folder) Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR). PPR er den instans, som tager sig af børn og unge med behov for særlig støtte. Skovtroldene har p.t. tilknyttet: Psykolog Niels Bøgelund Talepædagog Anne Lærke Sørensen Ergoterapeut Jette Andersen Adresse: PPR Otterup Rådhus. Rådhuspladsen Otterup Tlf.: Hjemmeside: ppr@nordfynskommune.dk Familiehuset i Otterup. Stadionvej Otterup Tlf.:

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside: Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Vesthuset. Hjemmeside:   Adresse: Geels plads 44. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Vesthuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Geels plads 44 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Mette Kære XXXXXX Velkommen til Fredensgård Den XXXXXXXX skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Inden I starter på Fredensgård er I altid velkommen til

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - En integreret gruppe i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon:

Velkommen til Småfolket / Regnbuen. Regnbuens vuggestue. Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: Telefon: Kontakt Områdeleder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Velkommen til Småfolket / Regnbuen Daglig pædagogisk leder Line Stabell Jacobsen Mail: ljaco@faxekommune.dk Telefon:

Læs mere

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse.

Børnehusene har fælles institutionsleder, Karen Sterling, samt fælles bestyrelse. Fraugde Børnehus Jakobsstigen 1 5220 Odense Sø Tlf.: 63 75 34 25 Åbningstider: Mandag torsdag: 6.15-16.30 Fredag: 6.15-16.15 Kære forældre Velkommen til Fraugde Børnehus Vi håber at I her kan få svar på

Læs mere

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen Hej Velkommen i Børnehuset Brillesøen Afd. Kærmosen & Tranekæret 1 Du skal gå i De voksne på din stue hedder: 2 Børnehuset Brillesøen www.brillesoen.albertslund.dk Afd. Kærmosen Tranehusene 75 2620 Albertslund

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

Møder i børnehaven/vuggestuen

Møder i børnehaven/vuggestuen Forældresamtaler Når der er gået ca. 3 måneder efter at barnet er begyndt i børnehave/vuggestue, vil I få tilbudt en samtale med den pædagog, som er fast på barnets stue. Samtalen vil dreje sig om barnets

Læs mere

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN

Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Velkommen til vort nye barn og forældre i Børnehaven SVALEN Vi vil med denne velkomstfolder byde jer velkommen til Svalen og håber på et godt samarbejde med jer forældre. Folderen indeholder lidt om Svalens

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN Solsikken: 49284352 Klokkeblomsten: 49284354 Anemonen 49284353 Leder David Seebach: 49282451 Souschef: Bjørg Ødegård: 49281297 Med denne velkomstfolder vil vi byde dig og dit barn

Læs mere

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger.

PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE. For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. PRAKTISKE VINK VELKOMMEN I ADAMSMINDE For at lette hverdagen i Adamsminde for alle parter, har vi samlet en række praktiske oplysninger. Vi forventer at I læser denne folder igennem ved Jeres barns opstart

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

Velkommen i Labyrinten. Børn og voksne

Velkommen i Labyrinten. Børn og voksne Velkommen i Labyrinten Børn og voksne Velkommen i Labyrinten! Adresse: Tlf.nr.: Hjemmeside: e-mail: Børnenormering: Børnehaven Labyrinten Langgade 80 7321 Gadbjerg 76 81 88 50 (kontor) 76 81 88 52 (køkken)

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

Velkommen i. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail:

Velkommen i. Hjemmeside:  Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Mail: Velkommen i Hjemmeside: www.askevaenget.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag: 7:00-17:00 Fredag: 7:00-16:0 Hvem er vi? Vi er

Læs mere

VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE.

VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE. VELKOMMEN I UNGDOMSGÅRDENS BØRNEHAVE. Vi er en institution, som startede d. 24 april 1972, med plads til 75-80-85 heldagsbørn, 5 deltidsbørn og 10 busbørn i alderen 3-6 år. Pædagogiske mål og principper.

Læs mere

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf

Velkommen i Nim Børnehus. Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf Velkommen i Nim Børnehus Møllegade 24, Nim 8740 Brædstrup Tlf 7629 1611 Revideret juni 2016 Velkommen Velkommen til Samdriftsordningen Nim Skole og Børnehus. Med denne folder, ønsker vi at give jer forældre

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Naturbørnehaven har omkring 46 børn i alderen 3-6 år. Naturbørnehaven

Læs mere

Velkommen i børnehaven

Velkommen i børnehaven Velkommen i børnehaven I Børnehuset Kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på De voksne på stuen

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Velkommen til Børnehaven Landsbyordningen Hvem er vi? Børnehaven Eventyrhuset er en del af Landsbyordningen Tre Ege Skolen. Se mere på hjemmesiden: www.treegeskolen.dk Børnehaven er normeret til 44 børn

Læs mere

Velkommen til Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Lindehaven 3, 2630 Taastrup Tlf. 43 35 31 40 www.detgroenneomraade.htk.dk Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie.

Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Børnehave. Du skal starte i børnehave den 15. august 2015, og vi glæder os til at møde dig og din familie. På Fredensgård har vi fokus på at være ude i naturen. Derfor vil

Læs mere

Velkommen til vores vuggestue

Velkommen til vores vuggestue Velkommen til vores vuggestue Med denne folder får du nogle vigtige praktiske informationer om dit barns hverdag i vuggestuen. Heri beskrives, hvad vi tilbyder, og hvad vi forventer af dig i det fremtidige

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

Vuggestuen Heimdalsvej

Vuggestuen Heimdalsvej Velkommen til Vuggestuen Heimdalsvej Heimdalsvej 5 8230 Åbyhøj Tlf: 87 13 81 51 Kære. og forældre. Vi glæder os til, at du skal starte her hos os i vuggestuen Du skal gå på.. stue. De voksne på din stue

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Vuggestue

Velkommen til Glyngøre Vuggestue Velkommen til Glyngøre Vuggestue En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Glyngøre Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Vuggestue. Vi glæder os

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj

Velkommen til Børnehaven Charlottehøj Velkommen til Børnehaven Charlottehøj - En del af Dagtilbud Hasle Børnehaven Charlottehøj Bornholmsvej 9 8210 Aarhus V Telefon 24 52 25 30 Pædagogisk leder Steffen Klitgaard Andreasen Telefon 41 87 28

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Vuggestue Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius vuggestue som er

Læs mere

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet

Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet Velkommen til Lindetræet Vi glæder os til at modtage jer i Lindetræet www.omraade1.htk.dk/lindetraet Velkommen Vi vil hermed byde jer velkommen til Børnehuset Lindetræet herunder Lindetræet afd. 2, som

Læs mere

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET

VELKOMMEN TIL VUGGESTUEN LARVERNE SKOVHUSET VELKOMMEN TIL SKOVHUSETS VUGGESTUE: Med denne velkomstfolder byder vi jer velkommen i Skovhusets vuggestue gruppe Larverne. Vi glæder os til at samarbejde med jer og håber, at I og jeres barn må få en

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækkegården

Velkommen til Børnehuset Bækkegården Velkommen til Børnehuset Bækkegården Børnehuset Bækkegården Daglig leder: kate Halbech bækkegårds plads 3 Tlf: 27599696 3650 Ølstykke mail: kate.halbech@egekom.dk Telefon numre i huset. Rødderne: 72599694

Læs mere

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece

Børnehuset Spentrup. Forældrepjece Børnehuset Spentrup Forældrepjece Velkommen til Børnehuset Spentrup/Haldvej Børnehaven Haldvej har omkring 50 børnehavebørn i alderen 3-6 år. Børnehaven Haldvej er en del af Spentrup Børnehus som også

Læs mere

Velkommen til Magdalene Haven

Velkommen til Magdalene Haven Velkommen til Magdalene Haven Vi er glade for, at I har valgt Magdalene Haven og vi håber at I bliver glade for at have jeres barn her i vores hus. Magdalene Haven er en integreret institution bygget i

Læs mere

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker

Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker Forældrefolder Børnehaven Hækkemosen Bjergsted Bakker BJERGSTED BAKKER Velkommen til Hækkemosen Opstart Vi vil gerne have,at I ringer og aftaler et besøg i børnehaven inden I starter, så I kan se børnehaven,

Læs mere

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf:

Velkommen til. Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: Velkommen til Ulveskov Børnehave Gl. Landevej 68, Birkelse 9440 Aabybro Tlf: 72 57 82 60 www.aabybroskole.dk Indhold Indhold... 2 Velkommen i Ulveskov Børnehave... 3 Ulveskov Børnehave... 3 Personale...

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf tryk 1 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 1 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (leder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk leder)

Læs mere

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave.

Velkommen til. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Velkommen til Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores børnehave. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen samt give en kort introduktion til vores

Læs mere

Hvad indeholder mappen.

Hvad indeholder mappen. Hvad indeholder mappen. Velkommen Besøg i Naturbørnehaven inden start Barnets start i børnehaven Aflevering/afhentning Aflevering Morgenmad Afhentning Afkrydsning Sprogvurdering Forældresamtaler Bestyrelse

Læs mere

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside:

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside: Svanen Velkomstfolder Svanen Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: 46 19 10 07 Email: svanen@roskilde.dk Hjemmeside: www.svanen.roskilde.dk Velkommen til Svanen! I denne folder vil vi gerne give jer nye

Læs mere

Velkommen til Kernehuset

Velkommen til Kernehuset Velkommen til Kernehuset Velkommen Personalet i Kernehuset vil gerne byde jer og jeres barn velkommen. Vi ser frem til at lære jeres barn at kende og sammen med jer være med til at give barnet den bedst

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Skovparken!

Velkommen til Børnehaven Skovparken! Velkommen til Børnehaven Skovparken! Med disse sider vil vi gerne give jer nogle praktiske oplysninger og give jer et indtryk af, hvordan det er at gå i vores børnehave. Der er specielt to forhold, der

Læs mere

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre

Forældrefolder. Børnehuset Elisehaven. Børnehuset Elisehaven. Ranunkelvænget Odense SV Tlf Praktiske oplysninger til forældre Forældrefolder Børnehuset Elisehaven Børnehuset Elisehaven Ranunkelvænget 84 5250 Odense SV Tlf. 6375 1075 Praktiske oplysninger til forældre Velkommen i Børnehuset Elisehaven Det er vores ønske, at Elisehaven

Læs mere

Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum

Velkommen til. Skovhuset LBO Vester Hornum 1 Velkommen til Skovhuset LBO Vester Hornum Vester Hornum LBO Hovedgaden 83 Vester Hornum 9640 Farsø 99669608 mobil30510998 I denne velkomstfolder får I en kort orientering om V. Hornum LBO Skovhusetog

Læs mere

2010/2011 Skolefritidsordningen ved

2010/2011 Skolefritidsordningen ved 2010/2011 Skolefritidsordningen ved Grundlagt 1898 Hovedgaden 47, 4270 Høng Information SFO: Direkte telefonnummer er 5884 1775 Høng Privatskole Hovedgaden 47 4270 Høng SFO Skolefritidsordning modtager

Læs mere

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen

Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Velkommen til Rønde Børnehus Vigen Anemonevej 12, 8410 Rønde Tlf. 87535180 Åbningstider: Mandag Torsdag kl.6.30 17.00 Fredag kl. 6.30 16.00 Leder: Birte Rask Pedersen Med denne pjece vil personalet i Vigen,

Læs mere

Velkomst- og Informationsmappe

Velkomst- og Informationsmappe Velkomst- og Informationsmappe 1 Indhold Velkommen til Børnehuset Baobab... 3 En rolig start... 3 Sovetider... 4 Legen... 4 Aktiviteter... 4 Traditioner... 5 Udeliv... Fejl! Bogmærke er ikke defineret.

Læs mere

DII Delfinhuset Bredevej 2c, 8250 Egå Tlf. 8674 2799 / E-mail: hmjun@aarhus.dk

DII Delfinhuset Bredevej 2c, 8250 Egå Tlf. 8674 2799 / E-mail: hmjun@aarhus.dk Informationsmateriale til nye forældre i Delfinhusets børnehaven Indholdsfortegnelse Delfinhuset.... 2 Dagsrytme.... 3 Aktiviteter. 4 Forældresamarbejde.. 5 Status- og udviklingssamtalen.... 5 Modulordning

Læs mere

Velkommen til Glyngøre Børnehave

Velkommen til Glyngøre Børnehave Velkommen til Glyngøre Børnehave En hverdag fyldt med glæde, nærvær og sjov Glyngøre Vuggestue og Børnehave Kirkestræde 12, Tlf. 97 10 00 19 1 Vi byder jer velkommen i Glyngøre Børnehave. Vi glæder os

Læs mere

Velkommen til Småfolket / Regnbuen

Velkommen til Småfolket / Regnbuen Velkommen til Småfolket / Regnbuen Kontakt Områdeleder/ Daglig pædagogisk leder Laila Hertel Günthel Mail: lagu@faxekommune.dk Telefon: 30 51 60 32 Småfolket / Stue / Fastnet / Sms Vuggestuen: Troldene

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet

Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Velkommen til Børnehuset Bækdalen Krop, kunst og kreativitet Vores adresse: Tendrup Hovvej 7A, 8543 Hornslet Vores tlf.nr.: 87 53 57 90 Vores åbningstid: mandag torsdag 6.30 17.00, fredag 6.30 16.00 Jeres

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside:

Svanen. Velkomstfolder. Svanen. Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: Hjemmeside: Svanen Velkomstfolder Svanen Ramsømaglevej 17D 4621 Gadstrup Tlf.: 46 19 10 07 Email: svanen@roskilde.dk Hjemmeside: www.svanen.roskilde.dk Velkommen til Svanen! I denne folder vil vi gerne give jer nye

Læs mere

Velkommen. i Frederikssund dagpleje

Velkommen. i Frederikssund dagpleje Velkommen i Frederikssund dagpleje Kære Forældre Velkommen i dagpleje Det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn i dagpleje for første gang. Det er vigtigt at I føler jer trygge og

Læs mere

Rårup Børnehus - Stærekassen

Rårup Børnehus - Stærekassen Rårup Børnehus - Stærekassen Velkommen til Stærekassen - Vuggestuen i Rårup Børnehus Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Stærekassen. I denne lille folder vil vi fortælle lidt om

Læs mere

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger.

Indhold. Praktiske oplysninger. Aflevering og afhentning. Dagens rytme. Her kan du læse om de praktiske oplysninger. Indhold Praktiske oplysninger... 1 Aflevering og afhentning... 1 Dagens rytme... 1 Mad og madpakker... 2 Skiftetøj... 3 Blebørn... 3 Fravær ved ferie... 3 Sygdom... 3 Fødselsdage... 4 Medbragt legetøj...

Læs mere

Velkommen til Humlebien

Velkommen til Humlebien Velkommen til Humlebien Humlebien Sct. Jørgens Park 17 4700 Næstved Tlf. 55 88 75 10 Email:Humlebien@naestved.dk Kære forældre Med denne folder vil vi gerne byde Jer og Jeres barn velkommen i Humlebien.

Læs mere

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større

Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større Rævehøjvej 40 et godt sted at blive større 1 Praktiske informationer Børnehuset Rævehøjen er normeret til 60 børn. 24 vuggestuebørn fordelt på 2 stuer og 1 gruppe bestående af 36 børnehavebørn, opdelt

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN.

VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. VELKOMMEN TIL BØRNEHUSET KILDEBÆKKEN. Vi vil gerne byde dig og din familie velkommen til Kildebækkens Børnehave. Børnehaven er opdelt i 2 stuer, som hedder henholdsvis, Skovhulen og Havhulen. Børnehaven

Læs mere

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail:

VELKOMMEN. Børnehaven. Vilstedvej Løgstør Mail: VELKOMMEN I Børnehaven Vilstedvej 163 9670 Løgstør 99 66 85 55 Mail: legehuset@hotmail.dk Personalet Leder: Mette Souschef: Pædagog Majbritt Pædagog Annette Pædagog Lene Pædagog Janni Pædagog Boris Medhjælper

Læs mere

Velkommen. Børnehuset Digterparken

Velkommen. Børnehuset Digterparken Velkommen til Børnehuset Digterparken Dr.Holst Vej 52, 8230 Åbyhøj Tlf: 87138205 www.digterparken.dagtilbud-aarhus.dk S. 1 S. 2 Kære forældre Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til Børnehuset

Læs mere

BØRNEHAVEN KRIDTHUSET 2011....en tryg hverdag for dit barn

BØRNEHAVEN KRIDTHUSET 2011....en tryg hverdag for dit barn BØRNEHAVEN KRIDTHUSET 2011...en tryg hverdag for dit barn Limfjordsvej 2 9670 Løgstør T: 99 66 90 70 E: bh@kridt-huset.dk W: www.kridt-huset.dk Velkommen i Børnehaven Kridthuset Børnehaven Kridthuset er

Læs mere

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave.

Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til Hammelev Børnehave. Kære forældre Med denne lille folder vil vi byde jer velkommen til. Vi glæder os til at modtage jeres barn og til at samarbejde med jer. I prioriterer vi udelivet, legen og den motoriske udvikling højt.

Læs mere

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her.

Der er mange nye ting at huske på når jeres barn begynder i vuggestuen, så derfor har vi samlet en del informationer her. 1 Velkomstfolder til Agtrupvej. Velkommen til Vuggestuen Agtrupvej. Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen i vuggestuen og fortælle jer lidt om, hvad I kan forvente af vuggestuen og hvad vi forventer

Læs mere

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder:

Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Hej. Du skal starte i børnehaven Seest Gl. Skole dag den / -. Den gruppe du skal gå i hedder: Din kontaktperson hedder. Vi har aftalt at du og dine forældre kommer på besøg dag den / klokken. Det vil være

Læs mere

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk 12 kan der være oplæg fra enten personalet eller andre,

Læs mere

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted

Velkommen til. Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Velkommen til Esbønderup Børnehus Kornbakken 12 3230 Græsted Esbønderup Børnehus Børnehuset er kommunal og opført i 1972, den er beliggende i et villakvarter i et lille landsbysamfund i Gribskov kommune.

Læs mere

I det følgende vil vi fortælle lidt om børnehaven, primært dagsrytmen og om det rent praktiske ting.

I det følgende vil vi fortælle lidt om børnehaven, primært dagsrytmen og om det rent praktiske ting. Velkommen i Lundby Børnehave Vi vil gerne byde jer velkommen i Lundby Børnehave, og vi håber I må blive glade for og tilfreds med institutionen, og at vi får et godt samarbejde omkring jeres barns trivsel.

Læs mere

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN.

Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Den Integrerede Institution Tornebakken, Institutionen er en afdeling af DAGTILBUDDET JELLEBAKKEN. Vi er beliggende i et område med en blanding af ejer og lejeboliger. Der er mange grønne områder og stisystemer,

Læs mere

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040

Velkommen til nye børn og forældre i. De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S. Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Velkommen til nye børn og forældre i De Glade Børns Hus Oliebladsgade 9 2300 Kbh. S Tlf. omstilling: 32585201 Kontor direkte: 32878040 Kære Vi byder jer velkommen til De Glade Børns Hus, hvor jeres barn

Læs mere

Velkommen til vuggestuen

Velkommen til vuggestuen Velkommen til vuggestuen I Børnehuset kogletræet Kære Vi byder dig og din familie velkommen i Børnehuset Kogletræet. Vi glæder os til at lære dig og din familie at kende. Du skal starte på og Skal være

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk

Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk Børnehuset Freja Afdeling Frejas Have Himmelev Sognevej 115 4000 Roskilde Tlf. nr. 46 31 48 18 www.freja.roskilde.dk 1 Dette er en lille velkomstpjece, med de mest vigtige oplysninger omkring Frejas Have.

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Velkommen til Gormsvej Slagelse

Velkommen til Gormsvej Slagelse Velkommen til Gormsvej 20 4200 Slagelse 58 52 02 02 Se mere på vores hjemmeside: www.slagelse.dk/soebjerggaard Velkommen Til Søbjerggård Børnehus Søbjerggård er en kommunal børnehave, indrettet i en gammel

Læs mere

Velkommen til Børnehaven

Velkommen til Børnehaven Mariehønen 1 Velkommen til Børnehaven Mariehønen har op til 39 børn fordelt på to basisgrupper, lyseblå og mørkeblå, med primær voksentilknytning. Vores ressourcegruppe indgår primært i Mariehønen med

Læs mere

Velkommen til Guldsmeden 2017

Velkommen til Guldsmeden 2017 Velkommen til Guldsmeden 2017 Et godt forældresamarbejde er med til at skabe tryghed, så alle børn oplever den bedste start i Guldsmeden Under rundvisningen fortæller pædagogen om vores pædagogik og om

Læs mere

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset

Kære forældre. Et STORT velkommen til jer forældre og jeres barn skal lyde fra personalet i Digterhuset Kære forældre. Det handler om at være tryg, ja nu skulle man måske tro, at vi reklamerer for et forsikringsselskab, men det gør vi absolut ikke. Men ordlyden er god nok, for det handler jo netop om, at

Læs mere

Børnehaven Spiloppen Århusgade 61 9900 Frederikshavn Tlf.: 98 42 53 42

Børnehaven Spiloppen Århusgade 61 9900 Frederikshavn Tlf.: 98 42 53 42 Børnehaven Spiloppen Århusgade 61 9900 Frederikshavn Tlf.: 98 42 53 42 1 Indholdsfortegnelse Forord Vores adresse Åbningstider Nye børn - nye forældre Målsætning Vore mål og ønsker Forældresamarbejdet

Læs mere

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10

H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 H.C.Ørstedsvej 4 7800 Skive Tlf. 99 15 71 17 Vuggestueafd. 99 15 71 10 Velkommen Vi vil med denne pjece byde nye børn og forældre velkommen til Paletten. Som personale er vi klar over, at I som forældre

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Velkommen i Øster Højst Børnehus

Velkommen i Øster Højst Børnehus Velkommen i Øster Højst Børnehus Med denne pjece vil vi gerne byde jer velkommen i Øster Højst Børnehus og samtidig fortælle lidt om, hvem vi er og hvad vi laver. I kan læse mere om vores værdier, pædagogiske

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen. Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Børnehaveafdelingen. Den daglige pædagogiske praksis i Børnehaveafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den pædagogiske

Læs mere

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX.

Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Kære XXXXX Velkommen til Fredensgård Du skal starte i børnehave XXXXXXX, 20XX. Dette velkomstbrev er både til de børn der kommer fra vuggestuen på Fredensgård, de der kommer fra dagplejen eller anden institution

Læs mere

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé

Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Børnehuset Spentrup Naturbørnehaven Bane Allé Forældrepjece Dagtilbud Nordvest Velkommen til Børnehuset Spentrup/Naturbørnehaven Bane Alle Børnehaven har plads til 48 børn i alderen 3-6 år og vi er delt

Læs mere

Åbningstider: Mandag fredag 6:

Åbningstider: Mandag fredag 6: Den Grønne Kile er for 3-6 årige i Hvalsø kommune og kan rumme 40 børnehavebørn. Med denne lille folder får du her kort de vigtigste og praktiske oplysninger samt et lille indtryk af hverdagen i børnehuset.

Læs mere

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk

Velkommen til Skæringhus. Skæring Hedevej Egå Telefon: Pædagogisk Leder: Annette Aude. Mail: anau aarhus.dk Velkommen til Skæringhus Skæring Hedevej 18-26 8270 Egå Telefon: 20 53 37 49 Pædagogisk Leder: Annette Aude Mail: anau aarhus.dk Velkommen i Skæringhus J Nu nærmer tiden sig, hvor dit barn skal begynde

Læs mere

Velkommen. til D.I.I. Perlen

Velkommen. til D.I.I. Perlen Velkommen til D.I.I. Perlen KÆRE FORÆLDRE Hele personalet ønsker jer og jeres barn velkommen i D.I.I. Perlen Det er vores ønske, at denne lille pjece kan hjælpe jer med nogle af de spørgsmål, som måtte

Læs mere

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården.

Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Med denne folder vil vi gerne byde dig og dine forældre velkommen til børnehaven Kastaniegården. Folderens væsentligste formål er, at give Jer et indblik i Kastaniegårdens tilbud/arbejde. Folderen svarer

Læs mere

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave

Velkommen til. Sct. Michaels Børnehave Velkommen til Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Børnehave Sct. Michaels Gade 10 6000 Kolding Tlf. 75529438 email: post@sct-michaels-bornehave.dk Hvem er vi Sct. Michaels Børnehave er en privat daginstitution,

Læs mere

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.

Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej. Børnehaven Rømersvej. Rømersvej 2 4. 9700 Brønderslev Tlf.: 99454986. E-mail: lene.mariegaard@99454545.dk Hjemmeside: www.bornehaven-romersvej.dk 0 Velkommen: Velkommen i børnehaven Rømersvej. Vi har lavet

Læs mere

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken

Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa. sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue. til Børnehaven Rytterparken Velkommen, Vannakam, Vælkomin, Merhaba, Ahlan wa sahlan, Ayubowan, Hosgeldin, Bienvenue til Børnehaven Rytterparken 2 Indholdsfortegnelse Velkommen Side 4 Start i børnehaven Side 5 Generel information

Læs mere

Velkommen til Børneoasen Lind

Velkommen til Børneoasen Lind Velkommen til Børneoasen Lind Børnehaven Toftegården Mellemtoften 14, Lind Start i børnehaven Inden et barn starter i børnehaven snakker vi med de andre børn om, at der kommer et nyt barn, så både børn

Læs mere

Dagligdagen i Minihøj

Dagligdagen i Minihøj Dagligdagen i Minihøj Der er naturligvis ikke to dage, der er ens, men for alligevel at give jer et indtryk af en normal dags forløb, har vi beskrevet en sådan med ca. tidspunkter. 06.30 Institutionen

Læs mere