Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee"

Transkript

1 af bestyrelsesmøde d. 9. december 2016 af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 9. december 2016 Tid 9:30 11:30 Sted Dockplatsen 26, Malmö 6. sal/våning, lokale Øresund Mødeleder: Steen Christiansen, formand for KKR Hovedstaden, borgmester i Albertslund og formand for The Greater Copenhagen & Skåne Committee. Deltagere: Anders Almgren, Kommunstyrelsens ordförande Lunds kommun Carl-Johan Sonesson, Regionsstyrelsens 2:e vice ordförende, Region Skåne Heléne Fritzon, Ordförande kommunstyrelsen, Kristianstads kommun Henrik Fritzon, Regionstyrelsens ordförande, Region Skåne Jens Stenbæk, Regionsrådsformand, Region Sjælland Katrin Stjernfeldt Jammeh, Kommunstyrelsens ordförande, Malmö Stad Niels Hörup, Formand for KKR Sjælland, Borgmester, Solrød Kommune Per Roswall, Regionsrådsmedlem, Region Hovedstaden Peter Danielsson, Kommunstyrelsens ordförende, Helsingborg Stad Sophie Hæstorp Andersen, Regionsrådsformand, Region Hovedstaden Steen Bach Nielsen, Regionsrådsmedlem, Region Sjælland Steen Christiansen, Formand for KKR Hovedstaden, borgmester Albertslund Kommune Afbud: Anders Åkesson, Vice-ordförande, Region Skåne Frank Jensen, Overborgmester, Københavns Kommune John Engelhardt, Næstformand i KKR Hovedstaden, Borgmester i Glostrup Kent Mårtensson, Ordförande, Kommunförbundet Skåne Knud Erik Hansen, Næstformand for KKR Sjælland, Borgmester, Faxe kommune Lena Wallentheim, Ordförande Hässleholm kommun

2 af bestyrelsesmøde d. 9. december 2016 Dagsorden til bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 9. december 1. Velkommen godkendelse af dagsorden og referat (til godkendelse) Bestyrelsen godkender dagsordenen. Bestyrelsen godkender referat af bestyrelsesmødet d. 12. oktober Bestyrelsesformanden bød velkommen til årets sidste bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee. Bestyrelsen godkendte derpå dagsorden for mødet samt referat fra bestyrelsesmødet d. 12. oktober Meddelelser til bestyrelsen (til orientering) Bestyrelsen tager bestyrelsesformandens meddelelser til orientering. Bestyrelsesformanden gav bestyrelsen følgende meddelelser: o At Copenhagen Capacity har taget den digitale platform til international markedsføring i brug og gennemført en pilotkampagne om talenttiltrækning til gaming-industrien. o At konsortiet Food Connect med blandt andet universiteter fra Cambridge og München d. 17. november 2016 blev offentliggjort som vinder af det europæiske FoodKIC. o At Copenhagen Capacity efter serviceeftersynet af Investorportalen har vurderet, at der ikke er behov for de DKK til videreudvikling af portalen, som bestyrelsen reserverede ved mødet d. 26. maj De DKK vil derfor løbe tilbage i budgettet. o At Why Greater Copenhagen med bestyrelsens opbakning bliver det overordnede tema for bestyrelsesseminaret d. 25. januar Bestyrelsen bakkede op om temaet. o At formanden havde deltaget ved COP 22 i Marokko og her blandt andet deltog i møder vedr. etableringen af en global sammenslutning af borgmestre, der skal arbejde for at nedbringe CO2-udledningen og reducere klimaforandringer. o At der forfattes et brev om fremadrettet finansiering af Øresund Direkt, som med bestyrelsens opbakning vil blive sendt til den danske erhvervsminister, Brian Mikkelsen. Bestyrelsen bakkede op om brevet. o At der ligeledes forfattes et brev til den nye danske minister for ligestilling og nordisk samarbejde, Karen Ellemann, om Greater Copenhagens dagsordner. Eksempelvis i forhold til ID- og grænsekontrol, arbejdsmarkedsintegration med videre. 3. Formandskab 2017 for The Greater Copenhagen & Skåne Committee (til orientering) Bestyrelsen tager orienteringen fra formandskabet til efterretning. Bestyrelsen tager orienteringerne fra de tre regionale geografier om udpegningen af formand og næstformænd for 2017 til efterretning.

3 af bestyrelsesmøde d. 9. december 2016 Bestyrelsesformanden orienterede bestyrelsen om de tre geografiers udpegninger af henholdsvis en bestyrelsesformand og to næstformænd for The Greater Copenhagen & Skåne Committee for 2017: o Fra den skånske geografi blev regionstyrelsens ordförande i Region Skåne, Henrik Fritzon, udpeget som bestyrelsesformand. o Fra den sjællandske geografi blev borgmester i Solrød kommune og formand for KKR Sjælland, Niels Hörup, udpeget som den ene af bestyrelsens to næstformand. o Fra hovedstadsgeografien blev regionsrådsformand, Sophie Hæstorp Andersen, udpeget som den anden af bestyrelsens to næstformand. Bestyrelsen tog orientering om de regionale geografiers udpegninger til efterretning. Bestyrelsen tog derpå formandskabets orientering om status på komitéens arbejde i 2016 til efterretning. 4. Status på international markedsføring og etablering af en frivillig pulje/pot (til orientering) Bestyrelsen tager orientering fra Copenhagen Capacity og Business Region Skåne om status på den internationale markedsføring af Greater Copenhagen til efterretning. Bestyrelsen tager til efterretning, at der oprettes en frivillig pulje/pot til medfinansiering af internationale markedsføringskampagner. Puljen/potten oprettes mellem Hässleholm kommun, Helsingborg Stad, Malmö Stad, Københavns Kommune, Region Sjælland, Region Skåne og Region Hovedstaden. Bestyrelsen tog Copenhagen Capacitys og Business Region Skånes orientering om status på den internationale markedsføring af Greater Copenhagen til efterretning. Bestyrelsen blev på mødet orienteret om, at Lunds Kommun og Kristianstads Kommun også indtræder i den frivillige pulje. Med denne bemærkning tog bestyrelsen til efterretning, at der oprettes en frivillig pulje til medfinansiering af internationale markedsføringskampagner mellem Hässleholm kommun, Kritianstads kommun, Lunds kommun, Helsingborg Stad, Malmö Stad, Københavns Kommune, Region Sjælland, Region Skåne og Region Hovedstaden. 5. Handlingsplan 2017 (til godkendelse) Bestyrelsen godkender udkast til Handlingsplan Bestyrelsen bad om følgende tilføjelser til det fremlagte udkast til Handlingsplan 2017: o At Skånebanen ligesom Vestkystbanen nævnes i handlingsplanens afsnit om infrastruktur i overensstemmelse med formuleringen i Trafikcharteret. o At arbejdet med ID-kontrollen på den dansk/svenske grænse indskrives som særskilt indsats i handlingsplanens afsnit om Arbejdsmarkedsintegration og grænsehindringer. o At kortet på første side revideres, så Greater Copenhagen-geografien fremstår retvisende.

4 af bestyrelsesmøde d. 9. december 2016 Region Sjælland orienterede derpå bestyrelsen om udviklingen i arbejdet med Trafikcharteret. Bestyrelsen bad herefter om, at Trafikcharteret fremadrettet bliver et fast dagsordenspunkt på bestyrelsesmøderne. Endvidere bad bestyrelsen om, at der udarbejdes en plan for implementeringen af Trafikcharteret. 6. Budget 2017 (til godkendelse) Bestyrelsen godkender forslag til Budget 2017 for The Greater Copenhagen & Skåne Committee. Bestyrelsen godkender, at sekretariatslederen gives mandat til at bevillige midler til fokusområderne i Handlingsplan Bevillingerne skal ske på baggrund af konkrete projektbeskrivelser fra arbejdsgrupperne, i tæt samarbejde med koordinationsgruppen og inden for budgettets rammer. Grundet en teknisk fejl i det udsendte budgetudkast for 2017 blev et korrigeret budgetudkast uddelt på bestyrelsesmødet. Det korrigerede budgetudkast vedlægges referatet som bilag. Med bemærkning om, at bestyrelsen løbende skal orienteres om udmøntningen af budgetmidler til fokusområderne i Handlingsplan 2017, blev begge indstillinger tiltrådt. 7. Involvering af erhvervsliv, universiteter og kommuner i Greater Copenhagen (til drøftelse) Bestyrelsen drøfter oplæg om involvering af erhvervsliv, universiteter og kommuner i Greater Copenhagen-samarbejdet. Bestyrelsen drøftede oplægget om involvering af erhvervslivet, universiteter og kommuner i Greater Copenhagen-samarbejdet og afgav i den forbindelse bestilling på: o Et oplæg med mere operationelle modeller for udrulning af indsatsen, herunder konkrete forslag til eksisterende platforme, hvorpå involveringen af erhvervslivet kan ske. o Et oplæg til monitorering af udmøntningen og effekterne af Interreg-midler i Greater Copenhagen samt en vurdering af, om disse flugter med Greater Copenhagensamarbejdets vision og fokus. 8. Mødeplan 2017 (til godkendelse) Bestyrelsen godkender Mødeplan for bestyrelsen Grundet det danske kommunal og regionalvalg d. 21. november 2017 besluttede bestyrelsen, at Topmøde 2017 skal afholdes i december 2017.

5 af bestyrelsesmøde d. 9. december 2016 Da flere af de skånske bestyrelsesmedlemmer ikke kan deltage på bestyrelsesmødet d. 22. marts, bad bestyrelsen om en ny dato for årets første bestyrelsesmøde i Med disse bemærkninger godkendte bestyrelsen mødeplanen for ID-kontrol ved den dansk/svenske grænse (til drøftelse) Bestyrelsen drøfter de videre muligheder og tiltag for en ophævelse af ID-kontrollen mellem Danmark og Sverige. Bestyrelsen drøftede de videre muligheder og tiltag for arbejdet med at ophæve ID-kontrollen. Bestyrelsen bad på baggrund af drøftelserne om et forslag til en langsigtet aktivitetsplan for arbejdet med ID-kontrollen ved den dansk/svenske grænse. Forslaget fremlægges på førstkommende bestyrelsesmøde. 10. Bestyrelsens studietur til Hamborg d maj 2017 (til godkendelse) Bestyrelsen godkender, at bestyrelsens studietur til Hamborg næste år afholdes fra d. 16. maj 2017 kl til d. 17. maj 2017 kl Bestyrelsen godkender forslag til deltagerkreds for bestyrelsens studietur til Hamborg i maj Bestyrelsen tager orientering om fremdrift i planlægningen og det foreløbige program for studieturen til Hamborg i 2017 til efterretning. Region Skåne orienterede bestyrelsen om, at der snarest muligt udsendes save-the-date til bestyrelsens studietur til Hamborg d maj Bestyrelsen tiltrådte efterfølgende alle indstillinger og bad om snarlige bindende tilmeldinger til studieturen. 11. Opfølgning på topmødet d. 7. november 2016 (til orientering) Bestyrelsen tager sekretariatslederens opfølgning og orientering om Topmøde 2016 til efterretning. Sekretariatslederen gennemgik resultaterne fra deltagerevalueringen af Topmøde Bestyrelsen kvitterede for et veltilrettelagt topmøde. Bestyrelsen bad om, at der i planlægningen af Topmøde 2017 fokuseres på at skabe mere energi i salen. Med denne bemærkning blev indstillingen tiltrådt.

6 af bestyrelsesmøde d. 9. december Evt. KKR Sjælland orienterede bestyrelsen om, at der i øjeblikket pågår drøftelser om en fælles repræsentation i Bruxelles mellem kommunerne og regionerne i sjællands- og hovedstadsregionerne. Det blev i forlængelse heraf foreslået, at bestyrelsen på sigt vurderer potentialet i en fælles Greater Copenhagen-repræsentation i Bruxelles. Henrik Fritzon takkede ved mødets afslutning Steen Christiansen for indsatsen som bestyrelsesformand for The Greater Copenhagen & Skåne Committee i 2016.

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne d. 12. oktober 2016

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne d. 12. oktober 2016 Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 12. oktober 2016 Dato 12. oktober 2016 Tid 14:00 16:00 Sted Region Skåne, Dockplatsen 26, Malmö, 6. sal/våning, lokale Øresund.

Læs mere

UDKAST Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 22. marts 2017

UDKAST Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 22. marts 2017 16-001942UDKAST Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 22. marts 2017 Tid 10:00 12:00 Sted Københavns Rådhus, Hovedkassen Mødeleder: Henrik Fritzon, Regionstyrelsens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 17. maj 2017

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 17. maj 2017 Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 17. maj 2017 Tid 8:30 10:00 Sted Hotel Le Méridien, Hamborg Mødeleder: Henrik Fritzon, Regionstyrelsens ordförande i Region Skåne

Læs mere

UDKAST referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 20. september 2017

UDKAST referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 20. september 2017 Dato: 6. november UDKAST - Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 20. september Tid 10:00 12:00 Sted Københavns Rådhus, Snapstinget Mødeleder: Henrik Fritzon, Regionstyrelsens

Læs mere

REFERAT Mission. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt. demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser

REFERAT Mission. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt. demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser REFERAT 2016 K K R S J Æ L L A N D Dato: 13-09-2016 09:30 Sted: Sørup Herregård Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mødet er fra kl. 9.30-13.00. Partierne aftaler selv gruppemøder, de kan placeres i tidsrummet

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Opfølgning på IRIS Groups kortlægning af erhvervsfremmesystemet:

Opfølgning på IRIS Groups kortlægning af erhvervsfremmesystemet: N OTAT KKR HOVEDSTADEN Bilag 1: Greater CoPENHAGEN Opfølgning på IRIS Groups kortlægning af erhvervsfremmesystemet: Sekretariatet for Greater CoPENHAGEN er i øjeblikket i gang med at følge op på kortlægningen

Læs mere

PROTOKOL FRA ÖRESUNDSKOMITEENS MØDE DEN 29. MAJ 2008 AFHOLDT I ROSKILDE

PROTOKOL FRA ÖRESUNDSKOMITEENS MØDE DEN 29. MAJ 2008 AFHOLDT I ROSKILDE PROTOKOL FRA ÖRESUNDSKOMITEENS MØDE DEN 29. MAJ 2008 AFHOLDT I ROSKILDE Deltagere: se bilag 1 Til beslutning 1. Godkendelse af dagsorden Dagordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat af mødet den

Læs mere

KKR HOVEDSTADEN VED BORGMESTER STEEN CHRISTIANSEN OG BORGMESTER JOHN ENGELHARDT, KKR HOVEDSTADENS FORMANDSKAB

KKR HOVEDSTADEN VED BORGMESTER STEEN CHRISTIANSEN OG BORGMESTER JOHN ENGELHARDT, KKR HOVEDSTADENS FORMANDSKAB KKR HOVEDSTADEN VED BORGMESTER STEEN CHRISTIANSEN OG BORGMESTER JOHN ENGELHARDT, KKR HOVEDSTADENS FORMANDSKAB KKR Nordjylland 11 kommuner De 5 KKR er KKR Midtjylland 19 kommuner KKR Hovedstaden 29 kommuner

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Referat 7. august 2015 Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Tirsdag den 23. juni Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Deltagere:

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, Lokale B 232 Mødetidspunkt Kl. 15.30-18.30 Der serveres

Læs mere

K K R N O R D J Y L L A N D

K K R N O R D J Y L L A N D D AG SORDEN 2019 K K R N O R D J Y L L A N D Dato: 06-09-2019 10:00 Sted: Hotel Scandic, Hadsundvej 200, Aalborg Øst. Der er ikke gruppemøder før KKR-mødet. KKR-møde kl. 10.00-12.30 med efterfølgende frokost.

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Mødet blev afholdt i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Holbergsgade 6, 1057 København K

Mødet blev afholdt i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Holbergsgade 6, 1057 København K Bilag 1.1 Referat fra bestyrelsesmøde den 6. september 2013, klokken 13:00-16:00. Mødet blev afholdt i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, Holbergsgade 6, 1057 København K Deltagere: Svend Særkjær,

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

KL s politiske organisering

KL s politiske organisering KKR HOVEDSTADEN KL s politiske organisering 2018-2022 Hvad er KKR? Ingen formel beslutningskompetence (den er i kommunalbestyrelserne) Forholdsvis ny arbejdsform for politikere og forvaltning I gang med

Læs mere

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft 1 HVAD ER GREATER COPENHAGEN? Greater Copenhagen er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner, regioner og organisationer i Østdanmark og Sydsverige. Vi er 79

Læs mere

AGENDA. 1. Greater Copenhagen & Skåne Committee samarbejdet 2. Organisering - Sekretariatets rolle 3. Aktiviteter og politiske prioriteter i 2016

AGENDA. 1. Greater Copenhagen & Skåne Committee samarbejdet 2. Organisering - Sekretariatets rolle 3. Aktiviteter og politiske prioriteter i 2016 AGENDA 1. Greater Copenhagen & Skåne Committee samarbejdet 2. Organisering - Sekretariatets rolle 3. Aktiviteter og politiske prioriteter i 2016 2 GREATER COPENHAGEN -SAMARBEJDET 3 Sara P. Ipsen VISION

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen. Referat 22. februar 2016 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 2. februar 2016, kl. 10.15-15.15 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Helle Kolind Mikkelsen,

Læs mere

Resultater 2016 Greater Copenhagen-samarbejdet

Resultater 2016 Greater Copenhagen-samarbejdet Resultater 2016 Greater Copenhagen-samarbejdet GCSC-sekretariatet 04.04.2017 Greater Copenhagen & Skåne Committee er et politisk samarbejde mellem Region Sjælland, Region Skåne, Region Hovedstaden og samtlige

Læs mere

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Til medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 19-04-2018 EMN-2018-00010 Maren Munk-Madsen Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Deltagere: Afbud: Regionsdirektører: Deltagere

Læs mere

Referat. Styregruppen for DDB. Ordinært møde den 15. juni 2016, kl i Slots- og Kulturstyrelsen.

Referat. Styregruppen for DDB. Ordinært møde den 15. juni 2016, kl i Slots- og Kulturstyrelsen. Referat Styregruppen for DDB Ordinært møde den 15. juni 2016, kl. 9.00-11.30 i Slots- og Kulturstyrelsen. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Morten Lautrup-Larsen (Slotsog Kulturstyrelsen), Lone Gladbo

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl. 13.00-16.00 hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Der var afbud fra Margrete Bak. Referent var direktør Erik Krarup.

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Fredag den 22. marts 2013 Mødested: Campus Roskilde Trekroner Forskerpark 4, 4000 Roskilde Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden:

Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 Dagsorden: Grenaa Marina. Grenaa Lystbådehavns Fond v/ bestyrelsen. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 04/2018 -------------------- o ----------------- Mødedato: mandag 20/8 2018 kl. 16,30. Mødested: Havnekontoret Skakkesholm

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR

6. Drøftelse af indstillinger i forbindelse med sagsfremstillinger til RAR 10. marts 2016 Deltagere: Flemming Kronsten, formand Gert Jørgensen, næstformand Carsten Bloch Nielsen, næstformand Marianne Sumborg, arbejdsmarkedsdirektør AMK Øst Helle Klein, AMK Øst (referent) Dagsorden

Læs mere

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE Forum: Fælles beredskab Politisk Forberedelsesgruppe Dato: 25. juni 2015 Tid: kl. 15.00 16.00 Sted: Glostrup Rådhus, møderum Landskrona Mødedeltagere: Steen Christiansen (Albertslund), Ib Terp (Brøndby),

Læs mere

Boligselskabet Futura Fredericia 99

Boligselskabet Futura Fredericia 99 Boligselskabet Futura Fredericia 99 Referat for ordinært organisationsbestyrelsesmøde den 16. juni 2010 kl. 17.00, mødet fandt sted i fælleshuset på Thygesmindevej. 1. Velkomst ved formanden 2. Godkendelse

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Bente Sorgenfrey, Hans Stige (formand),

Læs mere

Politiske dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 6. september 2018

Politiske dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 6. september 2018 Politiske dokument uden resume Dokumentnummer 292036 Bestyrelsen Dato 6. september 2018 sprotokol fra bestyrelsesmøde 6. september 2018 Fra bestyrelsen deltog Kirsten Jensen, Per Hovmand, Mikael Smed,

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde Væksthus Hovedstadsregionen

Referat Bestyrelsesmøde Væksthus Hovedstadsregionen Referat Bestyrelsesmøde Væksthus Hovedstadsregionen 4. juli 2014 Bestyrelsesmøde 2-2014 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Torsdag den 26. juni Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen,

Læs mere

3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Tirsdag 15. august 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft. Velkommen til

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft. Velkommen til 1 Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft Velkommen til Region Skåne Anders Tukler I 2020 er Greater Copenhagen et internationalt knudepunkt for investeringer og viden på niveau med de mest succesfulde

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

Bilag 3A: Oplæg til organisering og involvering UDKAST 31. januar 2019

Bilag 3A: Oplæg til organisering og involvering UDKAST 31. januar 2019 Organisering Fundamentet for BRN s samarbejdsmodel er en netværksorganisation, der består af en fast kerne af aktører samt en ad-hoc baseret organisering og involvering fra sag til sag, hvor vi sammensætter

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 13. december 2016 Tid: Kl. 15.00 16.30 Sted: Deltagere: Afbud: Park Inn, Engvej 171, 2300 København S Niels Nybye Aagesen, Kim Herlev Jørgensen, Henrik Kruse, Per Ullerichs,

Læs mere

2. Godkendelse af referat Styregruppen godkendte uden bemærkninger referatet fra styregruppes ordinære møde d. 15. juni 2016.

2. Godkendelse af referat Styregruppen godkendte uden bemærkninger referatet fra styregruppes ordinære møde d. 15. juni 2016. Referat Styregruppen for DDB Ordinært møde den 25. november 2016, kl. 13.00-15.00 i Slots- og Kulturstyrelsen. Deltagere: Ralf Klitgaard Jensen (KL), Steen Kyed (Kulturministeriet), Morten Lautrup Larsen

Læs mere

Ib Østergaard Rasmussen, Jacob Bøgh Andersen, Knud Henning Andersen, Marie Klarskov. 1. Godkendelse af dagsorden... 2. 2. Godkendelse af referat...

Ib Østergaard Rasmussen, Jacob Bøgh Andersen, Knud Henning Andersen, Marie Klarskov. 1. Godkendelse af dagsorden... 2. 2. Godkendelse af referat... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 9. februar 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Fraværende: Bente Sorgenfrey, Hans Stige (formand),

Læs mere

Direktionen. Tirsdag 3. marts 2015. Regionshuset Niels Bohrs Vej 9220 Aalborg Ø

Direktionen. Tirsdag 3. marts 2015. Regionshuset Niels Bohrs Vej 9220 Aalborg Ø Direktionen Tirsdag 3. marts 2015 Regionshuset Niels Bohrs Vej 9220 Aalborg Ø 1 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Sagsgang for projektforslag 3. Budget 2015 4. Projekter til beslutning i bestyrelsen

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Formanden orienterede om seminaret Bliv klogere på DDB d. 24. marts 2015.

Formanden orienterede om seminaret Bliv klogere på DDB d. 24. marts 2015. Referat 125. marts 2015 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 17. marts 2015, kl. 10.30-15.30 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Flemming Munch, Helle

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 4. maj 2015, kl. 10.30-15.30 i Kulturstyrelsen.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 4. maj 2015, kl. 10.30-15.30 i Kulturstyrelsen. Referat 18. maj 2015 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 4. maj 2015, kl. 10.30-15.30 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Erik Barfoed, Helle Kolind Mikkelsen, Jakob Heide Petersen, Jytte

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Kommunekontaktudvalget

Kommunekontaktudvalget K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN Kommunekontaktudvalget KOMMUNEKONTAKTUDVALGET Mandag den 1. marts 2010 Kl. 14.00 Sted: Regionsgården, Regionsrådssalen Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød Medlemmer:

Læs mere

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre.

Godkendt med tilføjelse af pkt. 17 om status på metaevalueringen af Spejdernes lejre. Spejdernes bestyrelse Fredag d. 3. november kl. 18.00 lørdag d. 4. november kl. 15.00 REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling

Læs mere

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Interessentskabsmøde nr. 04 22. marts 2018 Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Følgende repræsentanter for interessenterne og Hovedstadens Letbane deltog: Fra

Læs mere

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Dagsorden For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 16-12-2016 Mødetid: 10:00 til 13:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Henrik Christian Sørensen Fraværende: Referent: Niels Nielsen Punkt

Læs mere

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet

Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Dansk Jernbaneforbund Protokol fra hovedbestyrelsesmødet Den 9. oktober 2014 2 Protokol fra hovedbestyrelsesmødet den 9. oktober 2014 Deltagere: Forbundsformand Henrik Horup Næstformand Preben S. Pedersen

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i KLAR Forsyning A/S (CVR-nr. 36 48 44 38) Og følgende selskaber i samarbejdet: Køge Holding A/S (CVR-nr. 28 31 30 55) Køge Varme A/S (CVR-nr. 28 67 23 30)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen,

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen, Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl. 13.00-15.00 hos Erhvervsstyrelsen, Vejlsøvej 29, 8600 Silkeborg. Mødet indledtes med en velkomst v. regionalchef Preben Gregersen,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2015 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi.

Bestyrelsen har tidligere udskudt godkendelse af budgettet for 2019, på grund af den forestående udskilning af Ungdomsøens økonomi. Spejdernes bestyrelse 6. december 2018 kl. 20.30-22 Skype for business REFERAT Deltagere: Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak, Lisbeth Trinskjær,

Læs mere

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015

Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 Forretningsorden for landsstyrelsen i Ungdommens Røde Kors 2014/2015 DENNE FORRETNINGSORDEN Forretningsorden 1. Landsstyrelsen (LS) fastsætter selv sin interne forretningsorden jf. vedtægterne. Forretningsordenen

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 27. september 2011 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Referat 30. oktober 2012 Dato: 30. oktober Tid: Kl. 13 14.00 Sted: KL-huset, lokale S-08 Afbud: Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Kredsenes fremtidige

Læs mere

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

REFERAT. Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. REFERAT Afbud fra: Annie Villadsen Lone Terkildsen Mads Madsen deltog fra pkt. 4. BESLUTNING 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Forslag til repræsentantskabsmødet vedtægter ALBOAs kursusudvalg er

Læs mere

Politisk forståelse mellem parterne bag Greater Copenhagen & Skåne Committee

Politisk forståelse mellem parterne bag Greater Copenhagen & Skåne Committee Politisk forståelse mellem parterne bag Greater Copenhagen & Skåne Committee The Greater Copenhagen & Skåne Committee er en politisk komité for kommunale og regionale myndigheder i Skåne, Hovedstaden og

Læs mere

1. Velkomst v/ Sophie Hæstorp Andersen, formand for Vækstforum Hovedstaden

1. Velkomst v/ Sophie Hæstorp Andersen, formand for Vækstforum Hovedstaden REFERAT Vækstforum Hovedstaden Kongens Vænge 2 DK - 3400 Hillerød T +45 3866 5507 F +45 2056 1269 E vaekstforum@regionh.dk W regionh.dk Referat fra Vækstforums møde den 16. november 2015 1. Velkomst v/

Læs mere

Poul Dreyer, 3F Carsten Dahl Petersen, DE Johan Hakman, DE Solvej Knoth, IU (referent) Dagsorden

Poul Dreyer, 3F Carsten Dahl Petersen, DE Johan Hakman, DE Solvej Knoth, IU (referent) Dagsorden Referat fra udvalgsmøde i Udviklingsudvalg for Energi og Forsyning Onsdag den 14. december kl. 10.00 12.30 hos Industriens Uddannelser, Vesterbrogade 6D, 4. sal, 1780 København V Deltagere: Christine Bernt

Læs mere

REGIONAL UDVIKLINGSPLANS- OG TRAFIKUDVALGET. Torsdag den 27. oktober 2011. Klokken: 17:00 19:00. Sted: Regionsgården. Mødelokale: H5. Møde nr.

REGIONAL UDVIKLINGSPLANS- OG TRAFIKUDVALGET. Torsdag den 27. oktober 2011. Klokken: 17:00 19:00. Sted: Regionsgården. Mødelokale: H5. Møde nr. K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN REGIONAL UDVIKLINGSPLANS- OG TRAFIKUDVALGET Torsdag den 27. oktober 2011 Klokken: 17:00 19:00 Sted: Regionsgården Mødelokale: H5 Møde nr. 8 Mødet slut kl. 18.30

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT AF KONSTITUERENDE MØDE 2010 K K R S J Æ L L A N D Dato: 25. januar 2010 Tidspunkt: 10.30 Sted: Scandic Ringsted, Nørretorv 57, 4100 Ringsted KL s mission Varetage demokratisk styrede kommuners

Læs mere

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen.

Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete Raaschou, Per Schrader og Svend Aage Sørensen. DAGSORDEN Møde i Forretningsudvalget Dato: Onsdag den 13. april 2016 kl. 10-14 Sted: Rådhuset (afventer lokale) Medlemmer: Kirsten Nissen (formand), Bente Ketty Hansen (næstformand), Bent Johansen, Merete

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl i DGI Huset Herning (i forlængelse af bestyrelsesseminar)

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl i DGI Huset Herning (i forlængelse af bestyrelsesseminar) DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 27. november 2018 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Lørdag 1. december kl. 12.45-14.30 i DGI Huset

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. februar 2015, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. februar 2015, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 25. februar 2015, kl. 13.30 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 1-2015) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Steen

Læs mere

Vedtægter for Greater Copenhagen EU Office

Vedtægter for Greater Copenhagen EU Office Vedtægter for Greater Copenhagen EU Office Vedtægter for Greater Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske

Læs mere

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 28. april Asylgade 22 Thisted

KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. Tovholdergruppemøde. Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark. Den 28. april Asylgade 22 Thisted Tovholdergruppemøde Kvalificeret Arbejdskraft Business Region North Denmark Den 28. april Asylgade 22 Thisted Deltagere Ole Bendix Hjørring Kommune Rikke B. Gundersen Frederikshavn Kommune Dennis Jensen

Læs mere

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til mødet i Bestyrelsen i Midttrafik 15. januar 2010 kl. 10:00 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Orientering om det hidtidige arbejde i Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde på. Erhvervsakademi SydVest. Torsdag den 28. marts kl Referat af bestyrelsesmøde på Erhvervsakademi SydVest Torsdag den 28. marts kl. 15.00 17.00 Deltagere: Johanne Gregersen, Niels Sørensen, Allan Østergaard, Dan Alsted Nielsen, Erik Lauritzen, Peter Amstrup,

Læs mere

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR)

Referat. Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Referat Møde nr. : 04/2010 Sted : Mødelokale 3. Rådhuset i Grenaa Dato : 24. august 2010 Start kl. : 12:00 Slut kl. : 15:00 Lokalt beskæftigelsesråd (LBR) Torben Nielsen,

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Tovholdergruppemøde Erhvervsudvikling og Jobskabelse

Tovholdergruppemøde Erhvervsudvikling og Jobskabelse Tovholdergruppemøde Erhvervsudvikling og Jobskabelse Business Region North Denmark 28. september 2015 Bredgade 60 Brønderslev Deltagere Marianne M. Gade Brønderslev Kommune Jørgen Basballe Mariagerfjord

Læs mere

Referat af konstituerende VEU-centerrådsmøde

Referat af konstituerende VEU-centerrådsmøde Referat af konstituerende VEU-centerrådsmøde Erhvervs Uddannelses Center Nord 12.03.2010 ANJ/- Tid/sted Fredag den 12.02.2010 kl. 14.00-17.00 på direktørkontoret, EUC Nord, M. P. Koefoeds Vej 10, 9800

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat

Det Lokale Beskæftigelsesråd. Referat Brønderslev Kommune Det Lokale Beskæftigelsesråd Referat Dato: 25. oktober 2007 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 15.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 01/61 Godkendelse af referat...

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen.

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. april 2016 Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. Deltagere:

Læs mere

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning)

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Direktionen vers: 12. april 2010 Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Bestyrelsen har udtrykt ønske om at tilpasse sin mødeform, så der ved de fleste bestyrelsesmøder afsættes tid til en grundig

Læs mere

Region Midtjylland Regional Udvikling. Referat. til møde i Vækstforum 4. april 2017 kl. 09:30 i Skriftlig høring. 19.

Region Midtjylland Regional Udvikling. Referat. til møde i Vækstforum 4. april 2017 kl. 09:30 i Skriftlig høring. 19. Region Midtjylland Regional Udvikling 19. maj 2017 /JETSAL Referat til møde i Vækstforum 4. april 2017 kl. 09:30 i Skriftlig høring Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Godkendelse af referat 1 2 Indstillinger

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 28. november Deltagere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 28. november Deltagere Politisk dokument uden resume Dokumentnummer 571549 Bestyrelsen Dato 28. november 2018 Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 28. november 2018 Deltagere Fra bestyrelsen deltog Kirsten Jensen, Per Hovmand,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt. 16. marts 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 26. marts 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.20 Sted: Mødelokale 8 i stuen Fra kl. 13.00 til 14.00 mødtes udvalget

Læs mere

Fremmødt: Jette Kammer Jensen; Lars Falsig Pedersen; Lars Mortensen; Sabina Juel Hansen; Simon Pihl Jørgensen; Tue Sanderhage; May Brandt

Fremmødt: Jette Kammer Jensen; Lars Falsig Pedersen; Lars Mortensen; Sabina Juel Hansen; Simon Pihl Jørgensen; Tue Sanderhage; May Brandt Møde nr.17/2016 Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Vestegnen HF & VUC Torsdag den 28. september 2017 Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, 2600 Glostrup Kl. 13.00 15.30 Fremmødt: Jette Kammer Jensen; Lars

Læs mere

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo

Referat af Beredskabskommissionens møde. Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00. Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Referat af Beredskabskommissionens møde Mandag d. 24. august 2015 Kl. 13.00 Mødested: Skibevej 2, 4930 Maribo Afbud: Ej mødt: Holger Schou Rasmussen, Niels Henriksen, Peter Bring-Larsen, Steffen Bigum

Læs mere

Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it

Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afholdt den 3. februar 2014 fra kl. 15:00 til 17:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. december 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 7. december 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 7. december 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Ingolf Lind-Holm Roar Bendtsen Schou Jonna Nielsen Kirsa Ahlebæk Henrik Pedersen Nils Pedersen

Læs mere

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg

Åben dagsorden. til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Åben dagsorden til konstituerende møde i Bestyrelsen for Midttrafik 17. januar 2014 kl. 10.30 Søren Nymarks Vej 3, 8270 Højbjerg Indholdsfortegnelse Pkt. Tekst Side 1 Konstituering af bestyrelsesformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6,

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Torsdag den 17. juni 2010 på Experimentarium kl. 15.00 18.00 Deltagere: Nils O. Andersen, Randi Brinckmann Wencke, Claus Hviid Christensen og Wenche Erlien, Gitte Bailey

Læs mere

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014

REFERAT I/S RENO-NORD BESTYRELSEN. Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00. Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S RENO-NORD BESTYRELSEN Mødet mandag den 3. februar 2014 kl. 10.00 REFERAT Bestyrelsesmøde den 3. februar 2014 I/S Reno-Nord Troensevej 2 9220 Aalborg Øst Telefon 98 15 65 66 Telefax 98 15 17 97 E-mail

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Torsdag den 23. maj 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud Henning

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen. Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 13 Mødedato: 06.09.2012 Tidspunkt: Kl. 09.00 17.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4793359 Sag.nr.: 2018-SL211NJ-17138 23-01-2019 Indkaldelse til bestyrelsesmøde Dato: 25. januar 2019 Tid: 09.00-16.00 Sted: Skansevej 90b, 9400 Nørresundby Indkaldte: Afbud: Peter, Lotte,

Læs mere